Shoppa, sola och träna :)

Visst låter det härligt? Idag var jag, mamma och syster en liten sväng i Täby C där jag fixade lite hemlisar inför systers student :). Efter det har jag legat och stekt i den varma solen. Trots att det bara blev dryga timmen så brände jag mig lite :(, klantig som vanligt. Det var i alla fall skönt med härligt väder. När jag hade tröttnat på solen gick jag in och körde ett tufft gympapass med pappa och mamma :), jag var gympaledare :P. Känns superskönt nu måste jag säga, är nyduschad och insmord i body lotion. Om ett tag blir det även mors dag mat som syster och pappa står för :). Vad har ni hittat på denna härliga söndag?




Ikväll blir det lugnt, måste läsa igenom vårt projektarbete och skicka in min konstruktiva kritik till gruppen innan jag går och lägger mig, annars har jag inga speciella planer :).

Förresten, vad tycker ni om Tysklands låt som vann ESC igår? Såg ni programmet? Vi bojkottade det eftersom Sverige inte ens var med, skandal! Tycker iofs inte att Anna var så himla bra, hon har aldrig varit en favorit. Tror Salem hade klarat sig mycket bättre. Själv tycker jag Tysklands låt var sådär, kanske blir bättre om man lyssnar några gånger? Mamma spelar den i bakgrunden nu :P...

 
Tysklands bidrag som vann ESC.

/Elin

Charlie's Angels


Igår när jag kom hem till Sthlm åkte jag och syster till Coop. Vi handlade med oss lite gott till kvällen och sedan åkte vi hem. Vi hade myskväll med fruktfat och smält choklad framför Charlie's Angels. På fruktfatet fanns det gul kiwi, vindruvor, passionsfrukt, physallis, bananer och färska jordgubbar. Supergott och lyxigt! Vi doppade även lite i mjölkchoklad och drack mineralvatten med funlight till. Precis när vi skulle åka och hämta mamma och pappa som var bortbjudna på middag så stannade filmen, så vi hann inte se klart :(. Har sett den förut, så det är ganska lugnt ändå.

/Elin

30 Maj 2010

Idag är jag GLAD :). Jag är HEMMA hos familjen i Sthlm (det går inte att ljuga att jag trivs väldigt bra här), solen skiner och det är varmt och dessutom visar vågen mindre än på jättelänge (-7 kilo sedan start den 6 januari). Kan det bli bättre :P?

Idag är det Mors dag och jag ska gå ner i köket om en liten stund och fixa specialfrukost till min mamma. Har även fixat ett fint kort till henne :). Sedan blir det nog till att sola lite, som tur är tog jag med mig min bikini. Ska även köra ett gympapass med min pappa senare i eftermiddag. Annars har jag inte så mycket planerat. Blir nog lite det som faller mig in.

Har kollat upp lite väder den här veckan här i Sthlm och imorgon samt på tisdag ska det vara 19 grader varmt och mestadels soligt :). Bra om detta stämmer eftersom jag imorgon har planerat att ha picknick med Ellen på kvällen <3. På syster student visas följande väder:

Ser ju inte överdrivet roligt ut, men vi kan ju alla hålla tummarna att det blir varmt och skönt iaf? Bara det inte regnar känns det helt ok. För er som undrar blev det bara jeansjackan som följde med igår, var mest röster på den ;).

Aja, nu tänkte jag uppdatera min träningsblogg lite :). Hörs snart igen.
/Elin

Jeansjacka eller Kavaj?

Nu skulle jag behöva din hjälp med ett val. På onsdag tar min lillasyster studenten och jag ska ha en blommig klänning på mig och nu behöver jag hjälp med vad jag ska ha över den? Jag har provat två alternativ och undrar nu vilket du tycker är bäst.

Jeansjacka eller Kavaj?

 

Jeansjackan är lite mer "laid back" och Kavajen är lite mer "style". Kom med din åsikt.

För er som varit uppmärksamma så hade jag vita pumps i det andra inlägget (med klänningen på), men jag tyckte att det blev lite för mycket, så det blir dess söta pumps istället :).

/Elin

29 Maj 2010

Blev inte så många timmars sömn i natt heller :(. Pojkvännen var iväg på fest igår och sov över hos sina kompisar, men så vaknade han ganska tidigt och var promt tvungen att ringa och väcka mig :P. Sen kunde jag givetvis inte somna om *suck*. Kommer kanske slockna på tåget hem idag.

Har precis suttit och beställt lite fina kort från Fujidirekt eftersom det var 50 bilder gratis :). Har aldrig provat dem förut, men det ska bli roligt och se om bilderna blir fina. Här är ett urplock av de bilder jag beställde:












Ska sätta in alla fina bilder i ett album så jag har något vackert att kolla på ibland ;).

Idag vet ni att jag har fullt upp, dock har jag varit en riktig liten segis nu på morgonen. Legat i sängen och pratat med mamma, ätit en stor frukost och kollat lite tv :). Ska alldeles strax börja packa inför hemresan och sedan bege mig ut på löprundan. Mitt tåg går från Linköping vid fem, så jag har några timmar på mig att hinna med allt.

Tänkte strax slänga upp ett inlägg där jag behöver din hjälp. Kommentera inlägget innan kl fyra idag, så att jag kan packa ner det ena eller det andra...kommer om någon minut :).

/Elin

Sovetime?

Ojoj, vad klockan är mycket och jag som i princip bara sova fem timmar i natt :(. Känner mig helt slut och borta i huvudet, men har ändå ingen lust att gå och lägga mig. Senare delen av kvällen har spenderats hos Sofia med tjejerna, mycket trevligt :). Innan jag gick till henne (i ösregn) åt jag god middag, var på medelgympa + att jag körde extra crosstraining, duschade och bloggade lite.

Jag kom på för en stund sedan att jag glömt blogga om min onsdagkväll med Angelica. Vi började som sagt med intervallträning och hon hade skrivit ett schema på hur vi skulle springa, det kan ni läsa på hennes blogg. Jag ska bara kommentera att jag var HELT slut efteråt och maten har aldrig smakat så bra förut :P. Dock har jag fortfarande lite träningsvärk i låren och det kan också vara det som orsakade kramp i vaden imorse :(. Aja, vi åt i alla fall mycket god middag samt bokade båtbiljetter till och från Gotland :D. Vi bokade även in oss på Iform loppet som vi ska springa ihop den 11 Augusti, vi valde 10 km distans :). Min sommar kommer alltså bestå av att försöka bygga upp min kondition så att jag orkar springa 10 km :P. Känns skönt med ett lopp inbokat i sommar iaf!

Aja, imorgon blir det full rulle här hemma. Ska packa inför några dagar hemma i Sthlm, städa undan lite, fixa lite med presenter och springa 5 km innan tåget går hem till Sthlm vid fem. Skulle även behöva skriva på en uppgift som jag ska ta med mig färdig på torsdag när jag kommer tillbaka till Linköping. Vi får se hur mycket jag hinner helt enkelt :). Skulle kunna ladda datorn och sitta på tåget och skriva lite kanske?! Det är ju ett alternativ.

God natt <3


Halsbandet jag hade på mig idag är en premie från Amelia. Tycker faktiskt att det var riktigt fint :).

/Elin

Mera nytt i garderoben :)

En HELT underbar sommarklänning.

Den här söta blåsan ska jag ha på min syster student på onsdag. Vad tycks? Är jag godkänd syster? Finns på H&M för bara 149 kr :), skynda fynda!

Supersnygga och tajta jeansleggings som sitter perfekt.

Åååå, vad dem är snygga. Gillar färgen, modellen och allt <3. Vad tycker ni om dessa? Jag blir sjukt sugen på att använda dem tillsammans med högklackat, hur snyggt som helst ju. Det var kampanjpris på dessa hos VILA och de kostade bara 99 kr (istället för 330!!).

Sjuuuukt snyggt nagellack och suuuuupersöta boxertrosor.

Nagellacket är supermodernt och finns på H&M för bara 40 kr och boxertrosorna med söta pandor på tänkte jag ha att sova/träna i, kostade bara 20 kr på VILA :).

Vad tycker ni om fynden jag köpt? Riktigt fina saker inte sant? :)

/Elin

Goodiebag

Som ni vet så fick jag en goodiebag på VILA igår (läs inlägget "27 Maj 2010"). Nu tänkte jag visa er vad den innehöll för bra saker :).


En VILA kasse som är perfekt att handla mat i, en CHIC-tidning, Kobbs vita fläderdrömste, lip balm, en mörkblå sjal, produkter från Vichy, en rosring i rosa samt en hårprodukt som ska göra att de små hårstråna ligger där de ska hela dagen. Lyxigt värre!

Tyckte framförallt att ringen var söt, teet verkar spännande och hårprodukten verkar bra :).

/Elin

Frisörbesök

Innan:
 

Efter:
 

Vad tycker ni?
Vet att det ser ut i kameran som jag har utväxt på alla fyra bilderna, men på de två understa kan jag garantera att det är borta och bara en dum skugga som lägger sig i kameran. Men vad tycker ni annars om längden och färgen? Ville få bort lite av det guldiga och få en lite mer kylig färg, tycker den blev riktigt bra. Samtidigt ville jag klippa av drygt 5 cm på håret för att det var så pass långt och slitet, hon klippte även upp det en bit. Jag är nöjd!

/Elin


28 Maj 2010

Aouch :(. Imorse vaknade jag först när Richard skulle iväg till sin praktik och somnade sedan om en liten stund. Sen vaknade jag av att jag fick kramp i vaden och det gör så förbaskat ont :(. Nu har jag spänningar i vaden hela tiden och jag måste försöka stretcha, massera och belasta vaden idag för att det ska försvinna, har ju bokat in ett gympapass i kväll. Förbaskade vader!

Förutom vaderna är jag übertrött. Har sovit riktigt dåligt i natt och drömt mardrömmar för första gången på flera år :(. Vaknade och var livrädd flera gånger, men jag kommer knappt ihåg vad allt handlade om. Tur att jag "bara" ska till frisören idag och sitta och läsa skvallertidningar samtidigt som jag blir fin i håret ;).

En sak till, igår gick även min ena lins sönder och då kom jag på att jag har en försäkring som gör att jag kan gå dit med min trasiga lins och få en ny, vet någon hur det fungerar? Jag tänkte för någon månad sedan att jag skulle göra sönder min lins med flit bara för att få ett paket nya, men nu när den gick sönder på riktigt blev jag lite besviken :P. Haha...hoppas det går lätt och smidigt att få en ny lins.

Idag har jag massor av roliga inlägg planerade åt er. Det blir ett inlägg med gårdagens shoppingfynd, ett inlägg med innehållet i goodiebagen, ett inlägg där jag behöver er hjälp och ett inlägg med min nya frisyr :). Så idag har ni alltså mycket roligt att se fram emot i min blogg, kika in här efter lunch.

/Elin

Dagens outfit :)


Vitt linne - JC
Väst med paljetter - Zara
Byxleggings - Gina Tricot
Ring - Köpt i Milano
Gladiatorsandaler - Ellos

Idag invigde jag mina nya gladiatorsandaler från Ellos som jag gillar jättemycket :)


/Elin

27 Maj 2010


VILKEN DAG!!! Ni skulle bara veta vilken fullspäckad och underbar dag jag haft idag :). Jag har hunnit med kundkortskväll på Hemköp, där man kunde köpa 2 x 200 gram chokladkakor för 20 kr, middag med sötaste Annika, provat Carrie-klänningen på BikBok (men tyckte den var snäppet för gullig för mig), varit på VIP-kväll hos VILA i samarbete med tidningen CHIC (en av mina favorittidningar) där vi fick lyxiga Goodiebags och sedan avslutades kvällen med premiären av Sex and the City 2 med Ameli...Nu kan jag somna lycklig ;).

Vi tar det från början ;). I morse försov jag mig, så det slutade med att jag åt frukost, sminkade och klädde på mig samtidigt för att hinna. Hann i tid till skolan :). Idag träffade vi vår kontaktperson som vi gör ett projekt till och hon var supertrevlig. Sedan satte vi oss och skrev massor på arbetet. Vid halv fyra cyklade jag hem och drog en repa med dammsugaren innan jag gick ner och mötte Annika och Angelica på Hemköp tillsammans med andra halvan av Linköping :P. Fick med mig lite fynd därifrån som choklad, sia-glass, yalla drickyoghurt mm. Efter det var jag och Annika så hungriga att vi i princip skakade :(, så vi köpte med oss varsin toast och käkade hemma hos oss. Sedan begav vi oss ut på stan.

Längs stadens gator hade de massa små bord utanför affärerna med grymma priser, provade en Carrie-klänning (Ballerinaklänningen som hon har i inledningen av Sex and the City avsnitten) eftersom den bara kostade 50 kr!!! Tyvärr satt den inte alls fint på mig och jag kände mig alldeles för söt och gullig i den, jättetrist. Men jag rekommenderar er att gå och prova den på BikBok :). Vi gick sedan till H&M där jag hittade lite fint, bland annat något jag ska ha på mig på systers student <3. Sedan var det dags för VIP-kväll på butiken VILA i gallerian. De hade jättebra priser och 30% på allt i butiken, dessutom fick man goodiebags, CHIC-tidningen samt mer och godis. Fick med mig lite fint även därifrån.

Vad som gömmer sig i shoppingpåsarna och goodiebagen visar jag imorgon. Vad tror ni? :)

Jag och Annika hann hem en liten stund mellan shoppingen och bion, skönt att andas ut lite. Sedan åkte Annika hem med bussen och jag mötte Ameli utanför bion. Hade köpt med mig lite godis (yey!) och bonaqua till filmen. Vi hade bokat platserna längst bak och SF beskriver stolarna som vip-fåtöljer ;). Jag kommer ALDRIG mer vilja sitta i vanliga biostolar. Vi hade varsitt eget litet bord, stolarna var som riktigt breda kontorsstolar och man kunde luta sig bakåt! Det var till och med bättre än att vara hemma, jag och Ameli trivdes mycket bra :P. Dessutom tycker jag, som det Sex and the City-fan jag är, att filmen var awesome :D. Jag älskade en del av kläderna (mycket såg väldigt konstigt ut) och för er som inte sett filmen och ska se den, kolla på Charlottes blåa klänning med spänne under bysten som hon har på sig i en scen med bara Miranda, to die for. Jag älskar skådespelarna, konceptet och allt. WOW! Haha....

...jag märker själv hur fånig och tjejig jag låter, jag blev bara positivt överraskad. Se filmen! Sitter uppe här mitt i natten och skriver :P, men jag är så uppspelt efter filmen ;). Ska strax avrunda kvällen, men först ska jag slänga upp en dagens outfit som jag hade i skolan.

Imorgon är jag LEDIG :), ifrån skolan i alla fall :P. Jag har dock en massa uppgifter som jag måste ta tag i eftersom jag kommer vara i Stockholm tre dagar nästa vecka. Men först och främst ska jag äntligen till frisören och färga min utväxt samt klippa upp håret en aning :). Nice! Sov gott på er.

/Elin

Regnet det bara öser ner...

...och jag blev dyngsur när jag cyklade hem :(.
 
Haha, det droppade från hela mig när jag kom hem så då bad jag Richard ta kort på mig :P. Usch, vad hemskt det var när det började vräka ner när jag bara var 5 min hemifrån :(. Tog i alla fall regnjacka på mig idag, men det hjälpt ju bara överkroppen lite.

Hela eftermiddagen har gått åt till att brainstorma och diskutera resultatet av vår rapport och nu känns det som vi alla är inne på samma spår, skönt med ett ordentligt samtal (som varade i 3 timmar). Imorgon är det dags att producera en massa text, önska oss lycka till ;).

Nu tänkte jag strax springa ner till Boomerang och prova en söt sommarklänning och se om den passar mig :). Efter det ska jag packa väskan och cykla hem till Angelica för intervallträning i vattenpölar och lera :P, hoppas det kommer gå bra. Ikväll blir jag sedan bjuden på middag och det är inte helt fel ;). Det är alltså dagens planer.

Måste sticka nu eftersom jag ska vara hos henne vid 6. Ha det fint!
/Elin

Lunchtime


Ser ni vad duktig jag är? Sitter och väntar på L i gruppen som värmer min mat åt mig :). Passar på att slänga in ett inlägg här medans. Hoppas allt är bra med er? Vi har haft handledning nu på morgonen och det gick bra, lite kaos är det för tillfället, men vår handledare säger att det ska vara så :P. Nu har vi suttit och redigerat arbetet lite och väntar på våra övriga gruppmedlemmar så att vi kan börja diskutera mer.

Nu kom maten :). Hörs mer i eftermiddag! Hoppas snälla inte att det börjar regna bara *håll tummarna*.

/Elin 

26 Maj 2010

Usch, det är bara 10 grader och molnigt/regnigt här i Linköping idag, STOR tumme ner för det vädret. Blir en superkort update nu eftersom jag alldeles strax måste cykla till skolan för handledning av vårt projektarbete. Efter det så blir det grupparbete som vanligt. I eftermiddag/kväll ska jag hem till Angelica och köra intervallträning (springa i intervaller upp för backar) och jag känner på mig att det kommer bli riktigt jobbigt. Efter det så blir det välförtjänt middag och lite onsdagsmys tillsammans med henne :). En riktigt bra avslutning på onsdagen med andra ord!

Aja, vi får se när vi hörs nästa gång. Kanske kan vara duktig och slänga upp ett lunchinlägg idag eftersom jag ändå måste släpa med mig datorn till skolan. Vi får se. Men ha en bra onsdag annars.

/Elin

Tackmiddag

Som ni alla vet så var jag på tackmiddag idag. Det började med lite bubbel, chips och genomgång av perioden som ambassadör för Linköpings universitet och avslutades med middag. Hade nog förväntat mig lite mer mat på tallriken och något godare än det som serverades. Jag bet ihop och åt i alla fall upp halva tallriken :P. På tallriken hittade du kåldolmar, getost, couscous, litet kycklingspett, falafelbullar och humus. Det jag åt var kycklingspettet, couscous och falafelbullarna. Jag är ganska kräsen när det kommer till mat tyvärr och jag äter gärna "vanlig" mat så som köttfärsås och spagetti, kyckling och klyftpotatis eller korv och pommes :P. Haha...

Aja, innan middagen satt vi med grupparbete. Längre än vad jag hade räknat med. Hann ändå hem i drygt en halvtimme innan det var dags att åka tillbaka igen. Det ösregnade ute och min kjol och finskor blev alldeles blöta när jag cyklade dit, supertrist. Körde i alla fall på en blus (från H&M) nedstoppad i en svart pennkjol och svarta pumps till det :).

Nu på kvällen har jag chattat med min syster på FB, saknar henne massor (läs förra inlägget), käkat popcorn och haft tv-kväll med mig själv ;). Är ju massa bra tv-program på tisdagar :). HJÄLP! Såg just att klockan snart är tolv och här sitter jag och slösurfar :P. Måste verkligen få undan disken och sedan skutta i säng. Sov gott.


Jag och min syster på min studentskiva 2007 <3

/Elin


Min lillasyster


Jag vill berätta för er om en person i mitt liv som är väldigt betydelsefull för mig, det är min lillasyster som heter Sofie. Hon är en av mina absolut bästa vänner och när vi har våra moments, så har vi verkligen våra moments :P. Jag är så tacksam för att jag alltid haft henne som min lekkamrat när jag var yngre, vi gjorde allt tillsammans. Vi bombarderade hela övervåningen med barbiedockor, vi lekte hotell i hela huset och vi klädde ut oss till olika saker. Vi skrev även en tidning med namnet TippTopp ihop :). Det var skönt att alltid ha en lekkamrat i huset som delade samma intressen. Det skiljer tre år mellan oss vilket är perfekt.

På senare år har vi blivit mer och mer olika. Jag är blond, klär mig lite gulligt och gillar Agnes. Hon är brunett (nästan svart), klär sig lite rockigt och coolt och gillar Him. Jag har svårt att förstå hennes musiksmak och håller väl inte alltid med om allt hon tycker, men hon är smart den lilla tjejen. Hon har svar på allt, kan alltid argumentera och kan faktiskt väldigt mycket om saker och ting. Känner mig så dum när jag går upp i en "duell" mot henne, lilla blonda jag liksom. Det är ju roligt att hon fick den smarta och tekniska genen och jag kanske mer fick den sociala?

Jag älskar min syster oerhört mycket och kan ofta tänka tillbaka på de tiderna då vi ägnade dagar åt varandra :). Det är en mycket bra period i mitt liv och jag undrar ibland vad jag skulle gjort utan min syster. Vi stöttar varandra, bryr oss om varandra och litar på varandra. Även om vi är olika, så betyder hon allt!

Nästa vecka tar hon studenten, STUDENTEN! Det är helt otroligt. Mamma och pappa, har ni tänkt på vilka gamla döttrar ni har? Och ändå är ni så unga (eller ser unga ut) ;). Jag hoppas att min syster får den bästa dagen i sitt liv onsdag den 2 juni och jag ska vara där och dela den dagen med henne <3

/Elin

Dagens outfit

 
Linne med paljettrosett - Gina Tricot
Gul tubtopp - H&M
Jeans - Gina Tricot

För er som undrar så har jag inte flätor i skolan, jag tycker en fläta bak funkar, men två blir för gulligt och barnsligt. Nej, det tycker jag ärligt inte är speciellt snyggt på äldre tjejer. Dock gör jag två flätor när jag duschat och vaknar sedan upp med lite vågigt hår, det är därför jag har flätor på bilden :).

/Elin

25 Maj 2010

Good morning sunshine! Hoppas allt är bra med er idag? Här i Linköping skiner faktiskt solen, men det är "bara" 13 grader varmt. Försov mig med 20 minuter idag, men jag hade ställt klockan så pass tidigt att det inte gjorde något :). Har hunnit göra mig iordning, plockat fram kläder till kvällen (blir ombyte) och ätit frukost. Har dessutom hunnit plugga lite nu på morgonen.

Ska strax borsta tänderna och packa ner matlådan för idag blir det massa grupparbete. Hoppas som sagt på att komma hem lite tidigare så att jag hinner andas, byta om och fixa iordning mig hemma istället :). Kan ju alltid hoppas i alla fall. Ikväll är det alltså dags för tackmiddag, läs mer i förra inlägget.

Aja, dags att slänga upp en dagens outfit och sedan fixa det sista. Ha det gött!

/Elin



Ps. Ber om ursäkt för att hela texten är kursiverad, råkade komma åt någon tangent och nu går det inte att ta tillbaka till vanlig text :S Ds.

Streetbabe

Hahaha...jag kände mig inte direkt som en streetbabe idag, men streetdance var sjukt kul :). Det kändes som en timme bara flög iväg vilket var lite tråkigt, jag hade gärna dansat mer. Det var bra musik, bra danslärare och trevligt folk. Tyvärr började det regna i mitten av passet, men vi tappra själar stannade kvar och körde gärnet i alla fall. Så vi var blöta, svettiga och supersnygga ;).

Har inte hunnit/orkat göra så mycket sen jag kom hem, har bara slängt i mig en tallrik fil med banan och en ruta 70% mörk choklad :). Tänkte alldeles strax ta en snabbdusch och sedan plugga lite innan det är dags för mig att sova om en timme. Vill få ordentligt med sömn i natt så att jag är pigg, glad och allert imorgon :).

Imorgon blir det grupparbete på obestämd tid (som vanligt). Jag kan i alla fall sitta till fem och därefter är det tackmiddag i skolan för oss som varit ambassadörer under våren :). Trevligt med lite mingel, bubbel och mat. Blir nog ingen överdrivet sen kväll för min del då jag förmodligen ska upp tidigt på onsdag. Jag håller dessutom tummarna för att jag får åka hem mellan grupparbetet och middagen imorgon, vore grymt skönt. Måste även fundera på vad jag vill ha på mig på dagen/kvällen, ska jag ha samma outfit eller byta om? Svåra beslut att ta. Men men, nu måste jag hoppa in i duschen. Sov gott!



/Elin

Dagens låt



Tipsy med J-kwon. Den här dansade vi streetdance till idag, grymt!

/Elin

Ellos.se

Igår hämtade jag ut ett paket från ellos.se som jag beställde för evigheter sedan. Det innehöll ett par häftiga gladiatorsandaler och 6-pack ankelsockor.

 
Gladiatorsandaler i olika färger. Tycker de är ganska tuffa i och med att de är i "ormskinn" och andra snygga färger :). De kommer jag använda mycket i sommar till bruna ben, korta jeansshorts och slappt linne.

Ankelstrumporna fanns inte kvar på deras hemsida, men de var två par svarta, två par vita och två par gråa. Provade ett par svarta igår och de var verkligen bra. De hade ordentlig resår upptill, vilket gör att de sitter kvar på foten när jag tränar. Superbra!

/Elin

I <3 Takterassen

 
Nu har jag legat och stekt på takterassen ett tag :), riktigt härligt. Kom hem från skolan lite tidigare än planerat och eftersom solen var framme och det dessutom var ganska varmt passade jag på att sola min bleka hy lite. Så jag tog med mig ett äpple, ipoden och några tidningar upp till takterassen. Kom precis tillbaka in i lägenheten eftersom solen gick in i ett stort moln :(. Hoppas bara det inte börjar regna nu!

Ikväll ska jag på Streetdance och den är utomhus, så det får bara inte börja regna. Tyvärr visar SMHI regn, men snälla säg att de har fel. Annars får det bli en powerwalk för min del :). Tänkte strax ställa mig och laga lite mat och sedan ska jag plugga lite innan jag ska iväg.

/Elin

24 Maj 2010

Trött som jag vet inte vad är jag nu :(. Borde kanske ha hoppat i säng lite tidigare än jag gjorde igår? Blev lite mer än 7 timmars sömn i natt, men jag behöver mer än så. I kväll ska jag käka tidig middag och sedan träna, efter det blir det sedan till äta lite filmjölk och banan till kvällsmat. Ska verkligen försöka komma tidigt i säng :).

Idag vet ni alla att det är grupparbete som gäller hela dagen. Har tagit fram massa frysta jordgubbar till mina pannkakor idag (matlåda). I kväll ska jag sedan träna Streetdance och efter det tänkte jag försöka komma i säng ganska tidigt.

Solen skiner idag, men det är lite molnigt. Termometern visar 13 grader och det är väl bara på väg neråt den här veckan :(. Men men, nu ska jag hoppa i lite kläder och sedan packa ner dator och allt annat.

Ha en bra måndag.

/Elin

Vecka 21

Måndag - Grupparbete. Streetdance.

Tisdag - Grupparbete. Tackmiddag för tiden som ambassadör (läs mina missioneringar)

Onsdag - Handledning. Grupparbete. Intervallträning och middag med Angelica (om hon inte är sjuk)

Torsdag - Förmodligen Grupparbete. Powerwalk i mån av tid. VIP-kväll på VILA med Annika. Premiären av Sex and the City 2 med Ameli.

Fredag - Förmodligen Grupparbete. Medelgympa.

Lördag - Löprunda 5 km. Tåg hem till Stockholm.

Söndag (I Sthlm) - Mors dag. Hålla i ett gympapass. Kanske träffa Emelie.

Ska även boka tid hos frisören i veckan eftersom jag vill vara fin på systers student :).

/Elin

Good night


Jag är inte SUR på bilden, jag skulle bara se "cool" ut, men misslyckades :P. Haha...den bjuder jag på innan jag går och lägger mig. Idag blev det ett riktigt bra träningspass, läs mer om det på min träningsblogg. På kvällen har jag duschat, plockat undan lite samt ätit en mycket god middag tillsammans med min älskling. Har även hunnit med att plugga lite och förbereda inför kommande vecka, tänkte slänga upp veckans to-do innan jag kryper till kojs för idag.

Nu börjar jag faktiskt bli ganska trött, vilket är bra. Börjar redan kl 9 imorgon med grupparbete och förmodligen sitter vi i princip hela dagen. Sedan blir det hem för middag och efter det ska jag köra Streetdance som en tjej i skolan håller i :). Längtar verkligen efter dansen. Det är nog inte många av er som vet att jag dansade ganska mycket när jag var liten och jag tyckte verkligen att det var jätteroligt, så det kommer bli grymt.

Sådär, god natt på er.
/Elin

Amerikanska pannkakor



Amerikanska pannkakor (recept "Bonniers kokbok")
3 dl vetemjöl (kan säkert bytas ut mot nyttigare alternativ)
1 1/2 tsk bakpulver
1 krm salt
1 tsk strösocker
3 dl standardmjölk
2 ägg
2 msk smält smör

Blanda ihop alla torringredienser i en bunke och häll sedan i all mjölk, ägg och smör. Smeten kan stekas direkt i lite smör. Det står i receptet att det blir runt 20 pannkakor, men jag får det till 8-9 stycken och då är de små, men lite tjockare (precis som amerikanska pannkakor ska vara).

På den ovan hade jag kvarg med vaniljsmak från Lidl, kiwi, banan och kanel. Mums!


På denna hade jag Lättkesella, äpple och kanel.


På denna hade jag varma bär i form av jordgubbar och hallon samt lite honung.

Jag tycker att den första samt den sista var absolut godast :). Som tur är har jag kvar några pannkakor till lunch imorgon :D, tänkte ta med mig lite jordgubbar då.

/Elin

Training

Ska alldeles strax hoppa i mina träningskläder och springa till gymmet :). Känner mig sådär "härligt" söndagsseg och vill helst bara ligga i soffan och mysa med min pojkvän. Men neej, här ska det röras på fläsket :P. Vi får mysa tillsammans med god mat ikväll. Dock har jag planerat att plugga någon timme ikväll också, men det går nog att fixa.

Det blev en runda på stan med Richard i alla fall och han köpte ett par riktigt snygga kostymbyxor, blir så stolt när han är så stilig :). Kommer vara världens finaste på systers student. Jag kom även på vad vi ska ge syster i present, måste bara hitta det också. Hämtade även ut ett paket på posten som innehöll gladiatorsandaler och ankelsockor, visar er ikväll.

Aja, kanske dags att börja röra på sig? Ju längre jag sitter vid datorn desto tröttare blir jag. Så nu kör vi!


/Elin

23 Maj 2010


Kom precis att tänka på att det börjar närma sig sommarlov :). Nästa vecka är det vecka 21 och vecka 23 åker jag hem till Stockholm över sommaren. Det betyder att det snart är dags för årets sommarstädning vilket innebär frosta av frysen, kolla igenom all mat och äta upp/slänga det som kommer bli dåligt samt städa som vanligt. Inte jätteroligt, men välbehövligt.

Sitter just nu och äter en god och stor frukost, precis som det brukar vara ;). Idag blev det ett nyttigare alternativ än pannkakorna, de resterande sparar jag till morgondagens matlåda :). Som ni kanske förstod blev det en ganska sen kväll (natt) för min del och jag sov gott ända fram till elva idag, mycket skönt. Hoppas bara jag somnar hyfsat tidigt ikväll :).

Här i Linköping är det mycket mörka moln och dessutom blåser det en del, men termometern visar ändå 19 grader. Nästa vecka ska det ju bli 8 grader och det innebär att jag kommer frysa ihjäl! Kollade även upp veckan efter i Stockholm och då blir det mellan 19-22 grader, känns skönt att vi inte kommer frysa i våra sommarklänningar när syster tar studenten...hoppas bara prognosen stämmer.

Strax tänkte jag och Richard göra oss i ordning för en sväng på stan. Richard måste köpa ett par kostymbyxor till systers student och jag ska kolla present till henne samt hämta ut ett paket på posten :). Senare blir det gemensam styrketräning (jag kör med maskiner och han med fria vikter) och efter det fortsätter jag ut på min löprunda när han cyklar hem. Ikväll blir det middag ihop, det är tyvärr ganska sällan det blir :(. Båda är så upptagna med sitt och planerar sina dagar efter träning och kompisar, men vi sover ALLTID ihop och så har vi ofta myskvällar eller som igår hade vi mysmorgon :). Sånt är alltid viktigt när man inte ses så mycket.

Vad ska ni göra denna söndag? Skiner solen hos er?
/Elin

Sova?


Jag och min Ameli :). På torsdag ska vi gå och se premiären av Sex and the City 2 tillsammans, kommer bli grymt!

Hoppas alla har eller har haft en underbar kväll. Själv har jag varit ute på en kvällspowerwalk med Hanny vid 6 och efter det stannade jag till på Stora torget och kollade på alla fina ungdomar som skulle på bal. Vilka otroligt vackra klänningar tjejerna hade, jag vill också vara så fin någon gång ;) och killarna var så stiliga i sina kostymer med en ros i bröstfickan. Önskade att jag också hade haft bal sista året på gymnasiet, då hade jag ju haft min boyfriend som kavaljer. Annars har jag ägnat min kväll åt att städa lite, kolla på 27 Dresses (och jaaa, den var fortfarande lika bra) och ätit tortillas till middag.

Nu är klockan snart kvart i ett på natten och jag är superpigg. Kan någon förklara för mig hur det kommer sig? Visst sov jag nio timmar i natt, men jag brukar ändå vara trött vid elva-tolv. Aja, tänkte hoppa in i duschen nu, det får bli en nattdusch :P. Sedan ska jag smörja in mig med BUS och efter det blir det till att krypa till kojs.

Imorgon blir det superpasset som gäller, då kör jag kombinerat styrketräning och löprunda :). Tufft, men sjukt roligt pass :). Får se om jag hinner ner en runda på stan innan för att kolla present till min syster som tar studenten, vad vill du ha syster? Om solen skiner vill jag gärna njuta av den en stund också :). Har inga defenitiva planer för morgondagen förutom träningen, utan tar det lite som det kommer.

Sov gott allesammans och nu håller vi tummarna för att det är soligt och varmt imorgon!
/Elin

27 Dresses


Blev väldigt glad nyss när jag såg att det är 27 Dresses på 4:an ikväll :). Kommer ihåg att jag tyckte den filmen var ganska bra, men nu var det ett tag sen jag såg den. Så det ser jag fram emot ;). På tv4+ är det Helenes små underverk ikväll som är jättebra, har du inte sett den, gör det. Tycker den är jättefin, men ikväll känner jag för att äta glass och kolla på den andra filmen :).

Blir nog en sen powerwalk idag. Har dessutom lite ont i huvudet :(. Solen försvann innan jag hann komma ut och sedan började det även regna lite...drygt. Så jag har bara slappat här hemma och varit nere och hälsat på Angelicas föräldrar. Börjar bli ganska hungrig nu eftersom det bara blev några pannkakor till brunch. Frågan är om jag redan ska äta middag eller om jag ska göra mig några mackor och äta senare? Ska nog ut och gå vid halv sju.

/Elin 

Vårfesten


Min söta Ameli och jag :).


J och A från klassen var där också.


H och M var glada :).


Ameli, jag och Hannah <3.


Puss


Sedan hade vi lite tråkigt, så vi tog massa fiiina kort. Visst är Hannah snygg?


Ameli har coolaste blomman i håret och finaste håret :). Snyggo!


Och här är jag...(Hannahs instruktioner på pose) ;)


On the dancefloor :)


Ameli är lite snyggare on the dancefloor ;)

/Elin

Overallsoutfit


Linnet med paljetter är köpt i Göteborg (minns inte affär), overallen är egenpimpad (från Viktors kläder i Linköping) och ballerina med öppen tå är från H&M.

När jag sprang runt och sminkade mig samt fixade håret hade jag shorts istället, riktigt svettigt att hoppa i overallen sedan faktiskt :(.

Shortsen är från Milano.

/Elin

22 Maj 2010


Detta är dagens frukost - Lyxfrukost! Det är sällan jag har tiden och orken att ställa mig och steka amerikanska pannkakor till frukost, men idag vill jag unna mig något gott :). Blev supergott med en massa olika tillbehör på, slänger upp ett inlägg senare med vad jag hade på mina pannkakor.

Gårdagen blev lyckad, men eftersom vi började så tidigt (var hemma hos Ameli vid strax innan fyra) så blev jag ganska seg och trött vid elva. Vi började med lite förfest hemma hos Ameli och sedan förflyttade vi oss hem till Hannah och A :). Fick se två nya lägenheter på en kväll, mycket fina dessutom. Senare på kvällen cyklade vi till själva festen som var på en äng som kallas "Vallamassivet" och sedan fortsatte partyt på Kårallen (byggnad på Campus). Tyvärr var det ganska folktomt, inte så bra musik och så var man trött. Vid tolv gav vi upp och cyklade till Donken för lite mat, dit kom även Richard och sen cyklade vi hem ihop :). Hade i alla fall en trevlig kväll överlag med mycket prat, skratt och dans.

Idag är det varmt igen :). Dock är det lite molnigt idag, men när solen skiner är det perfekt. Richard ligger just nu på takterassen och jag tänkte bara slänga upp något inlägg till och sedan joina honom. Blir nog en powerwalk senare i eftermiddag, annars är det lite ändrade planer för kvällen. Skulle gått ut med Annika, Thomas och deras två kompisar, men de fick förhinder :(. Men jag deppar inte för det ;), var ju ute igår :). Kör nog en SPA-kväll med att fixa fötterna, lägga ansiktsmask och smörja in mig i ännu mera BUS ;).

Ska slänga upp gårdagens outfit och bilder från festen strax, sedan blir det sola :). Seeeee ya!
/Elin

HOT

Idag är det VARMT vill jag lova. Cyklade till skolan i bara linne och byxor (se "dagens outfit") och blir ändå väldigt varm. Egentligen borde man väl hoppa i shorts eller kjol nu i denna värme, det gäller att passa på innan "kylan" kommer nästa vecka ;). Dock känner jag mig inte redo för shorts, kjol och bikinisäsongen ännu. Vore roligt att vara lite brunare och lite mer stram i kroppen först :P.

Hade i alla fall tänkt sätta på mig bikiniöverdelen och mina nya shorts snart, planen är att sola lite på takterassen även idag :). Förhoppningsvis med lite mer sol än igår. Först måste jag slänga ihop lite lunch att ta med mig upp, tvätta av mig sminket och ta med nagellack att måla på. Undra vilken färg jag ska välja idag? Har även satt upp mitt fina, vågiga hår i två flätor bak i en klämma igen (som på hoppbilderna) för att få lit sol på axlar också ;).

Aja, det blir nog inget mer inlägg idag, utan vid halv fyra ska jag vara hemma hos Ameli och sedan är det Vårfesten som gäller för hela slanten. Måste hinna fixa iordning mig lite innan också. Så jag önskar er alla en underbar fredag!



/Elin

Dagens outfit = för varm!?

 
Solglasögon - Gina Tricot
Linne - H&M
Linne (under) - Ralph Lauren
Byxor - Gina Tricot
Ballerina med öppen tå - H&M

/Elin

Sex and the City 2


Kolla vad jag har! Biljetter till Sex and the City 2 på torsdag nästa vecka :). Jag och Ameli har planerat att se den här filmen tillsammans i typ två månader, så gissa om vi är glada nu? Dessutom sitter vi längst bak i värsta fåtöljerna och allt detta gratis för att vi hade biocheckar sen vi hjälpte till på gymnasiedagarna. Lyx! Har även planerat att köpa lite biogodis till filmen, kommer bli grymt.

Ska ni se den? Vad tyckte ni om första filmen (tror jag sett den 5 gånger kanske :P)?
/Elin

21 Maj 2010

 
När jag har tråkigt på kvällarna och väntar på att min BUS ska torka så HOPPAR jag :P. Haha...lite "fina" bilder från igårkväll ;). Måste bara säga, hur skönt är det inte att vakna till sol och 20 grader när klockan bara är halv nio? Nice! Tyvärr ska det vara molnigt hela eftermiddagen och förhoppningsvis spricka upp i kväll (enligt SMHI och det stämmer sällan). Kollade även prognosen för kommande vecka och det ska i princip regna varje dag och dessutom bli kallare (!). Kan inte vädergudarna bestämma sig om det ska vara varmt eller kallt? Nästa vecka har jag väl inget speciellt planerat, så det är ingen fara om det regnar. Däremot veckan efter! Då är det ju systers student och då MÅSTE det vara sol och varmt :). Sedan ska vi även på Sommar X den veckan och då vill vi ju har grillväder. Även på lördagen skulle det sitta fint med lite sol så att vi kan sitta ute och äta brunch samt förmodligen spela volleybollturnering :). Sol v. 22 tack!

Det första jag gjorde när jag vaknade i morse var att noppa ögonbrynen. Det är verkligen något jag avskyr och skjuter på till sista stund. Idag tänkte jag att det kunde vara bra eftersom jag ska ut och partaja och då vill man ju faktiskt vara fin :). Det var det första jag gjorde eftersom jag har så grova hårstrån i mina ögonbryn, börjar blöda varje gång och de sitter fast ganska hårt i huden, vilket resulterar i att jag blir knallröd och har ont :(. Kanske därför jag avskyr det så mycket :P? Har ni samma problem?

Nu ska jag slänga i mig min sista knäckemacka och sedan borsta tänderna. Skulle egentligen ha matlåda med mig idag, men jag har inte orkat laga något. Får bli en macka och ett äpple :P. Ska ändå hem ganska tidigt och då kan jag äta något mer ordentligt då. Ha en UNDERBAR dag!

/Elin

Simmat!

Inte riktigt simmat i den bemärkelsen, men det kändes nästan som jag kunde simma i mitt eget svett under träningen idag. Jag vet att det låter jätteäckligt, men tänk er scenariot där det är 20 grader varmt utomhus, gympasalens luftkonditionering inte fungerar och du kör ett pass med massa kondition och styrka. Resultat blev en himla trött och svettig Elin och jag kan säga att jag var inte ensam :P. Kändes i alla fall skönt med ett hårt pass nu innan helgen :). Blir dåligt med träning i helgen, men planen är i alla fall att gå en powerwalk på lördag med Hanny och köra en löprunda på söndag, kanske kör styrketräning också, det beror på hur jag mår (ska ut på lördagen).

Efter träningen blev det dusch med scrubbning av hela kroppen och ansiktet. Har sedan smörjt in mig med Doves BUS-lotion som gradvis bygger upp en fin färg :). Känner att jag är så sjukligt blek och alla andra börjar få fin färg nu :(. Så nu ska jag komma in i min BUS period igen :P...haha.

Sitter just nu och äter en supergod filmjölk med smak av päron och banan som är köpt på Willys. Jag har även i några bananskivor, mums. Tyvärr tog den slut nu, så jag får springa ner till mataffären någon dag och köpa mig någon annan typ av filmjölk med smak, kan ni rekommendera någon god?

Imorgon har vi handledning på morgonen, sedan blir det grupparbete efter det. På eftermiddagen ska jag sedan hem och fixa i ordning mig inför partyyy. Blir lite fixa i ordning sig och förfest hemma hos Ameli först och sedan är det Vårfesten som gäller :). Ska bli shiiiit kul ;).

Aja, nu ska jag kolla lite bloggar och sedan är det dags att krypa till kojs. Sov sött!




På takterassen idag. Tyvärr var det inte så mycket sol, men jag var glad och njöt av att bara ligga och läsa samt lyssna på musik :).

/Elin

I Min Garderob

Jag har en supersnygg collagetröja i modell längre med fina blommor på i min garderob. Denna underbara tröja kommer från Gina Tricot och den är välanvänd sen jag köpte den. Jag tycker den funkar fint till vardags och som mysklädsel för att den är så fin. Den är i en perfekt längd så att man bara behöver leggings under.


December 2009 (nyköpt)


December 2009


Januari 2010


Mars 2010

/Elin

Dagens låt



Haha, grym låt ;). Mojje - Där man böjer bananerna.

"Var ligger landet där man böjer bananerna?"

/Elin

Dagens somriga outfit

 

Idag har jag en skitsnygg klänning från Gina Tricot på mig. Över den har jag en jacka från H&M. Skorna är Converse och solglasögonen är från Gina Tricot.

Kände mig faktiskt väldig fin idag tills han spottade på mig...jag tänker inte klä på mig mer bara för att han är dum i huvudet...

/Elin

20 Maj 2010


Oj, nu börjar det kännas i både kropp och huvud att jag varit vaken sen strax innan sju. Klev alltså upp strax innan sju som jag berättade igår och gick sedan en powerwalk tillsammans med Hanny runt ån som vanligt :), blev på dryga timmen. Efter det fick jag skynda mig hem och duscha, slänga i mig en skål med gröt, packa väskan samt sminka mig och klä på mig. Innan jag somnade igår så bestämde jag vilken outfit jag skulle ha idag för att slippa ödsla tid på det under morgonen ;).

Tyvärr hade jag svårt att komma i säng i går trots att datorn var avstängd. Det tog längre tid än jag trodde att läsa igenom arbetet och dessutom var det skönsång utanför fönstret ;), haha...Somnade inte förens vid halv tolv.


Aja, min plan var nu att gå ut och lägga mig i solen, men det verkar som den har gått i moln :(. Jag går nog ut i alla fall och lägger mig och läser/vilar på takterassen. Har hoppat i en bikiniöverdel från Gina Tricot och Richards shorts :). Nice med lite sol och värme faktiskt.

Sedan har jag en till fråga, sen när är det ok att spotta på folk? Idag när jag cyklade hem från skolan så kom en kille gåendes i motsatt riktning. Jag lade väl inte märke till honom direkt, men helt plötsligt så spottar han mig i ansiktet!!! Fy f*n vad äckligt. Vad gör man liksom? Varför gjorde han så? En förklaring till det hela är att jag hade klänning på mig. Det skulle kunna handla om en kulturkrock när jag visade både ben, armar och dekoltage. Det är ALDRIG ok att spotta på någon, blir så irriterad. Nu har jag i alla fall tvättat av mig, men det känns fortfarande äckligt :(. Jag ska ju f*n kunna cykla naken om jag vill utan att han får spotta på mig. Dumma människa!



Update: Richard kom med den enkla förklaringen att killen helt enkelt bara var dum i huvudet och så kan det ju faktiskt också vara :P.

/Elin

Happy :)

Nu är jag positivt överraskad :). Pratade precis med mamma i telefon som sa att jag hade fått hem mitt schema från jobbet till dem och det känns faktiskt som jag fått väldigt bra tider. Sommaren består alltså av jobb vecka 24-29 samt vecka 33 med lite lediga veckor (30-32), jag är även ledig några dagar mitt i veckan och någon helg sådär. Börjar ganska sent på dagarna också vilket gör att jag kan träna och sola på morgonen, om solen vill visa sig det vill säga ;). Ååå, det känns så bra nu!

Aja, åter till dagen. Det blev alltså step idag och det gick väldigt bra, men det var svettigt. Dock berodde det förmodligen på hettan ute och att luftkonditioneringen inte var den bästa i träningslokalen för jag var inte den enda som svettades som en tok :P. Efter träningen blev det dusch, äta middag och prata med mamma i telefon <3. Ska alldeles strax fortsätta läsa vårt arbete innan jag går och lägger mig. Blir en tidig kväll för jag ska upp kvart i sju imorgon. Det är självvalt och det är för att jag och Hanny ska ut på en powerwalk tillsammans då :). Snacka om hurtigt! Jag är absolut ingen morgonmänniska, så det kommer bli tufft.

Tänkte strax stänga av datorn och läsa som sagt. Imorgon blir det grupparbete vid 9 och framåt och på kvällen blir det förmodligen "mördarpasset" medelgympa 70 min :). Ska bli grymt skönt att börja och avsluta dagen med träning. Yey!

Ha det gott allesammans, så hörs vi imorgon igen :).
/Elin


Kvavt, åska och regn...

...det är Linköping just nu :(. Jag har fått sms från kompisar i förrgår och igår att det varit sol och varmt och skönt i Stockholm, här i Linköping har det i princip varit molnigt hela veckan :(. Visst har vi en värmebölja med 19 grader varmt, men det är ju bara kvavt och svettigt när solen inte ens vill visa sig. Det är jättetråkigt. Jag får se det positiva i det hela att man bara behöver byxor och topp på sig nu och det är ju inte helt fel att slippa jacka, halsduk, vantar och mössa :). 

Idag har jag alltså köpt biljett till Sommar X med Annika. Det är jag, Richard, Annika, Thomas och Angelica som ska gå. Vet även att L samt lite klasskompisar till mig ska dit. Ser väldigt mycket fram emot det :). De har öppet hela Kårallen (en byggnad på campus) och utomhus, så man kan springa lite inne och lite ute. Vi kan alla hålla tummarna för att det är sol den 4 juni, det skulle vara drömmen!

Biljetter till Sommar X och till Vårfesten, som är på fredag :).

Efter biljettköpet cyklade jag och Annika till Hemköp i Ryd för att handla lite lunch och sedan cyklade vi vidare hem till dem. Gjorde lite lunch och tog med oss utomhus, det var som sagt varmt, men inte soligt :(. Efter maten blev det en liten promenad på drygt 30 min och sen var det dags för mig att cykla hem.

Nu har jag sammanställt arbetet och tänkte strax skriva ut det och börja läsa lite innan stepen. Eftersom jag känner mig hyfsat bra idag, så kör jag ikväll och ser vad som händer :P. Hoppas att det känns bra :). Ikväll blir det sedan till att fortsätta läsa arbetet och kanske kolla lite tv. Vad ska ni hitta på ikväll?

/Elin

Är det pollenallergi?

Efter att ha funderat lite på om det kan vara någon sorts allergi jag råkat ut för, så kollade jag på vårdguidens hemsida.

De skriver bland annat att det är svårt att skilja på förkylning och pollenallergi första gången man får det. De menar även att förkylning ofta innebär feber. Är man pollenallergisk så rinner näsan och man får många nysattacker, snuvan är vid allergi vattnig. Man blir även trött och kan få huvudvärk.

De kan även påverka ögonen allergin, men det har det inte gjort i mitt fall. Men de andra symptomen stämmer ju in på mig. Näsan rann konstant igår och det kliade massor i halsen, jag nös i princip hela dagen och jag har även haft lite huvudvärk. Nu säger jag inte att jag är pollenallergiker, men mamma och syster är det och det är ärftligt. Så jag blir inte jätteförvånad om jag har det.

Vad tror ni? Det kliar ju som sagt i halsen, men jag har inte ont i den. Allergier kan påverka luftvägarna också. Jag har inte heller någon feber, så det känns verkligen mer och mer som det är pollenallergi jag har fått :(. Tänkte låta det gå några dagar och se om det försvinner. Idag känns det ju bättre och näsan är bara täppt och halsen kliar lite, men det kan även vara så att det jag är allergisk mot (om jag är det) inte är så kraftigt just idag.

Ni som är pollenallergiker, hur kom ni fram till det? Hur känns det?

/Elin


19 Maj 2010

Nu ska jag strax hoppa på cykeln och cykla till skolan för att köpa biljetter till årets sista kravall "Sommar X" :). Jag anser mig hyfsat färdig med min teoridel nu och det beror givetvis på att jag faktiskt satt framför datorn 08.00 *pip*. Har alltså suttit tills nyss och har bara hunnit hoppa i lite kläder och sminka mig. Blev havregrynsgröt till frukost som vanligt, sedan dess har jag tryckt i mig en kiwi (innehåller tydligen dubbelt så mycket c-vitamin än en apelsin) och sitter nu och äter ett äpple. Försöker få i mig en massa nyttiga vitaminer för att bli 100% återställd från förkylningen :).

Idag mår jag faktiskt bättre, näsan har knappt runnit någonting på förmiddagen :). Så just nu ser det ljust ut för step ikväll, men jag ska känna efter hur det känns när jag cyklar till skolan först. Efter att jag och Annika har köpt biljetter följer jag med henne hem och käkar lite lunch, sen blir det nog en liten promenad runt i området där hon bor. Måste vara hemma vid tre för att sammanställa vårt arbete och skicka ut det till alla i gruppen, så jag måste ägna lite tid åt att läsa det ikväll också.

Aja, vi hörs senare igen! Förresten så är det nästan 19 grader idag och har varit sedan jag klev upp (!). Tyvärr skiner inte solen och jag är rädd för att det kommer börja regna :(.






Eftersom jag kör på svart puffärmstopp och mörka jeans idag har jag både halsband (fått av Emelie) och armband (fått av Ellen och köpt på H&M) för att piffa upp det hela lite.

/Elin

God natt


Har precis borstat tänderna och gjort mig iordning för att sova :). Vilken otroligt varm kväll det har varit. Efter maten gick jag och Angelica en promenad genom centrum i bara t-shirt, superhärligt ju! Sommaren är kanske på väg trots allt? Av förkylningen så består bara snuvan och den är dum :(, det rinner ganska mycket, men det är bättre. Hoppas verkligen detta bara är en kortlivad förkylning *håller tummarna*. Har även haft en mycket trevlig kväll hos Sofia med lite popcorn, tv och prat :).

Måste verkligen lägga mig och sova snart, men givetvis är jag pigg efter 9 timmars sömn i natt :P. Har planerat att kliva upp vid 8 imorgon och äta en stor och god frukost, mums. Sedan blir det stenhårt pluggande tills jag måste cykla hemifrån vid strax innan elva :). Ska även försöka slänga upp ett morgoninlägg innan frukost om jag hinner. Sov gott!

/Elin

Ger upp...




Jag har alltid varit en riktig linslus och älskar att ta kort på mig själv :P. Jag kan lika gärna medje det och jag skäms inte för det ;). Dessa bilder är från 2007 och då hade jag ingen blogg, men tog massa bilder i alla fall.

Nu har jag precis gett upp teoriskrivandet för dagen. Det har faktiskt gått riktigt bra nu under eftermiddagen, har bara tagit en kort paus för att äta lite filmjölk med banan till mellis :). Tyvärr rinner näsan så himla mycket och det är ett riktigt störmoment, men det har gått bra att skriva i alla fall. Har dock en del kvar att skriva imorgon och vid strax efter elva ska jag till skolan för att köpa biljett till "Sommar X" och sedan äta lunch med Annika. Så då har ni säkert redan räknat ut att jag måste upp ganska tidigt, hade nog tänkt mig vid 8 :).

Om en liten stund kommer Angelica hit och käkar middag med mig. Tänkte strax hoppa i lite mer passande kläder än de jag hade i första inlägget idag ;), sedan ska jag börja med maten. Senare ska vi vidare till Sofia och kolla på massa roliga tv-program :). Ha det fint.

/Elin

I Min Garderob

En av mina absolut finaste klänningar är denna "bakelse" från Paris. Jag känner mig alltid fin i den och använder den ofta vid speciella tillfällen.


Visby 2008


Min 20-års fest 2008


Gotland 2009

Denna klänning kommer absolut följa med hem i sommar också, har inte använt den sen förra sommaren :O. Har ni någon favoritklänning eller klänningar?

/Elin

18 Maj 2010

 
Usch, jag snörvlar och nyser om vartannat. Det är så jobbigt att vara förkyld :(. Har *peppar peppar* inte fått ont i halsen ännu, men att näsan rinner och att jag konstant nyser är jobbigt nog. Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, blev 9 timmars sömn i natt. Vaknade och började plocka undan lite här hemma, vart kommer alla himla saker ifrån? Sedan gav jag mig ut på en powerwalk på lite mer än en timme och det var svettigt, men skönt. Planen var att jag och Angelica skulle köra intervaller idag, men det kändes inte så himla bra i och med förkylningen. Håll tummarna för att vi båda kan nästa vecka :).

Har precis avslutat min frukost (brunch) och det blev faktiskt havregrynsgröt med kiwi och hallon idag, mums! I eftermiddag blir det nog bara lite mellis eftersom jag ska bjuda Angelica på middag vid halv sju :). Ska alldeles strax sätta mig med datorn vid matbordet och börja skriva teori, känner mig inte alls speciellt pepp, men det måste göras. Så vi hörs lite senare när jag skrivit lite :).

/Elin

Jag <3 Frukost

FRUKOST är den absolut bästa måltiden på dygnet, jag älskar att äta frukost. Vissa människor gillar inte alls att äta frukost, vissa hinner inte äta frukost och vissa äter mat till frukost. Själv planerar jag min morgon så att jag hinner äta en ordentlig och nyttig frukost i lugn och ro :). Äter jag en ordentlig frukost så mår jag bra hela dagen och känner mig mer mätt. När jag gick på gymnasiet så trodde jag att man blev smal om man inte åt frukost och det var inget jag prioriterade, det blev ungefär ett halvt äpple till frukost. När min idrottslärare frågade mig vad jag hade ätit till frukost så svarade jag just ett halvt äpple och han bara suckade. Jag tyckte själv att det var jättebra. En vettig människa förstår att man måste ha mat i magen för att fungera och det är bra att fylla på magen redan på morgonen för att få en bra start. Nuförtiden klarar jag mig inte utan frukost, jag fungerar inte då.

Visst händer det att jag ibland äter pannkakor till frukost (amerikanska pannkakor med nutella, mums!), men väldigt sällan. Jag har svårt att äta en riktig måltid till frukost som vissa gör, utan äter jag "brunch" så blir det frukost fast senare på dygnet. Jag äter nästan likadan frukost varje morgon och den består av något att dricka i brustablettform (varierar mellan c-vitamin, b-vitamin och magnesium), ett löskokt ägg (har börjat äta det efter den hemska ägghistorien och det smakar faktiskt väldigt gott), en skål med havregrynsgröt (varierar tillbehör mellan endast äppelmos med sojamjölk till massa bär och banan eller kiwi och sojamjölk) och en smörgås (blir alltid mörkt bröd, mammas surdegslimpa eller knäckebröd med philadelphiaost och ibland sockerfri marmelad eller skinka). Så ser min bautastora frukost ut, men den är ändå ganska nyttig och supergod.


Ibland till helgfrukost blir det amerikanska pannkakor. Brukar variera med lätt kesella och bär, mycket gott.


En supergod variant som jag provade häromdagen.
1 dl havregryn med quinoa
1,5 dl vatten
Lite salt

Detta stoppar jag in i mikron av bekvämlighetsskäl och det tar bara 2 minuter så är det klart sedan. När det är 1,30 min kvar så slänger jag i bären (hallon, blåbär och jordgubbar).

En kiwi
Hallon
Blåbär
Jordgubbar
Sojamjölk (alproy tror jag den heter)

Jag tycker havregrynsgröt är så gott :). Ååå, jag längtar redan till frukost. Dags att diska och sedan krypa till kojs, så att man får äta lite god frukost imorgon.

/Elin


Nerbäddad

Ligger här i soffan och har ingen ork att göra någonting. Jag känner i kroppen att en infektion är på väg och det gör att jag känner mig svagare än vanligt. Kroppen känns tung och trött, medans hjärnan är pigg. Läge att bli sjuk? Neeeeeeeeeej, ALDRIG! Har i alla fall ätit en väldigt god middag i form av potatis och fiskbullar :), tyvärr så kände jag inte så jättemycket smak :(. Läget är följande: Näsan rinner konstant (nu har jag tagit nässpray och det hjälper), halsen kliar lite (men det var värre i morse), hostar till och från (inte alls mycket nu på kvällen) och nyser konstant (gör jag alltid innan en förkylning bryter ut).

Hade ju planerat ett aerobicspass idag, men det fick bli en powerwalk istället. Kändes bättre i och med hur jag mådde :). Både Angelica och H i klassen var snälla och frågade om vi skulle gå ihop, de hade sett inlägget från i morse nämligen. Planerade med Angelica tidigare och H kunde inte när vi skulle gå, så det får bli en annan gång. Jag och Angelica gick i alla fall den vanliga rundan runt ån och det kändes ok i kroppen, kanske lite svettigare än vanligt?!

Handledningen gick bra idag, men vi ändrade typ om hela vårt projektarbete. Har en känsla av att det faktiskt kommer bli ganska bra nu :). Imorgon och på onsdag är det självstudier som gäller, då ska jag skriva en massa teori. Så det blir inte grupparbete förens på torsdag igen. Det gäller att planera dagarna så att de blir otroligt effektiva, så tanken är att börja morgonen med en hyfsat lugn promenad (får se hur jag mår imorgon) och sedan sätta mig med frukost och plugg. Vid halv sju på kvällen kommer Angelica hit på middag, ska bjuda henne på bulgursallad, knäckemacka och mineralvatten ;). Mumsigt värre. Senare bär det nog av mot Sofia på tv-kväll, älskar tv-kvällar med tjejerna :).

Aja, det var alltså mina morgonplaner. Jag hoppas även att jag är lite duktigare på att uppdatera imorgon, har haft lite bloggtorka ett tag. Vad vill ni läsa om?


Min älskling som redan sovit i två timmar (han är på praktik och kliver upp kl 6 varje morgon).

/Elin

17 Maj 2010


Idag är det Norges nationaldag, grattis Norge :). Sitter nu här vid datorn och är mätt och belåten efter den goda frukosten. Har ju ändrat mina frukostvanor lite genom att alltid äta en skål med havregrynsgröt istället för sockeryoghurt. Jag tänker även på att äta nyttigare bröd, så det blir alltid knäckebröd eller mörkt bröd med philadelphiaost på :). Vad äter ni till frukost?

Vaknade med kli i halsen idag också, men nu börjar jag även bli lit snuvig :(. Blir alltså sämre, men *peppar peppar* har jag inte ont i halsen ännu. Hade planerat att gå på aerobics ikväll, men som det ser ut nu får det bli en powerwalk istället. Jag gillar INTE att gå powerwalks by myself, tröttnar efter fem minuter. Men jag har inte kastat in handduken ännu, utan får se i eftermiddag hur jag känner mig.

Idag är det handledning som gäller, sedan ska vi träffas i gruppen och komma igång med projektarbetet. Tar med matlåda med mat från igår och hoppas att jag kommer hem i hyfsad tid. Om jag ska på aerobics så börjar inte den förens vid sju ikväll :). Nu ska jag ta ut mina flätor (se bild) och få se ett vågigt resultat. Hörs senare i eftermiddag!

/Elin

Egoboost



Slänger in en liten egoboost till mig själv innan jag går och lägger mig :P. Drömmen om Elin av Tommy Körberg :).

/Elin

Dåligt!

Det har varit dåligt med uppdatering idag igen...fy skäms :P. Vad ska jag skylla på? Att jag givetvis har haft fullt upp med annat som vanligt ;). Blev styrketräning och sedan lite mer än en timmes powerwalk på det. Kändes ok i och med halsen, men nu kliar det massor. Vad beror det på? Har typ slutat hosta och jag har inte ont...känns som jag kommer att vakna upp med riktigt ont i halsen i morgon :(.

Har en ganska rolig vecka framför mig nu, men samtidigt lite diffus. Har grupparbete under hela veckan, men jag vet inte riktigt vilka dagar eller hur vi ska lägga upp det. Hoppas jag vet lite mer imorgon :). Har även en hel del träning inplanerad (hoppas inte jag blir sjuk nu bara) och två partykvällar på raken (så inte Elin :P). Men ser verkligen fram emot en grym vecka :). Vad ska ni hitta på?

Dags att hoppa i säng med den kliande halsen, kanske ska ta och dricka en kopp rött te först?! Sov gott.





Har "fin" frisyr efter duschen som består av fyra flätor som är uppsatta med spännen för att gå vågigt hår imorgon :). Har även på mig älsklingens t-shirt som är som en klänning på mig ;), skönt!

/Elin

16 Maj 2010


Idag är det söndag och termometern visar 12 grader varmt. Tyvärr är det ingen sol i sikte, utan bara moln så långt ögat kan nå :(. Men det gör inte mig så mycket :). Idag har jag legat och dragit mig i sängen hela morgonen och stoppade precis i mig en otroligt god frukost. Tyvärr låter inte min hosta så jättebra, men jag har inte ont någonstans. Jag hostar till och från och ibland ända ner i bröstkorgen. Jag har inte ont i halsen, är förkyld eller liknande och hostan är bara irriterande, men gör inte ont. Hur ser ni på träning vid sådana situationer? Jag känner att eftersom hostan förflyttat sig till bröstkorgen så skippar jag löprundan idag och kör på en lång powerwalk istället. Det gäller att kompromissa med sig själv ;). Kör ett styrketräningspass innan som planerat, men ska försöka ta det lite lugnt och tänka på min hälsa samtidigt. Usch, varför ska jag hosta nu?

Det blir alltså ett ganska långt träningpass idag och sedan blir det god middag med älskling ikväll. Har inga större planer för dagen, men det blir nog till att dammsuga lite och planera inför kommande vecka :). Vad ska ni hitta på denna söndag?

/Elin

Dagens sommaroutfit

Övervägde detta klädval:

Solglasögon, Bikinitopp och Avklippta jeans från Gina Tricot.

Men bestämde mig sedan för att vara som folk och klä mig såhär:

Solglasögon - Gina Tricot
Tubtopp - Köpt i Paris
Jeans (pirat) - H&M

/Elin


Härlig dag!


Vilken otroligt underbar dag det har varit idag :). I alla fall här i Linköping. Jag har i princip varit utomhus hela dagen och bara njutit av solen och sommarvärmen, väldigt härligt. Började med att picknicka med Annika och Thomas idag bredvid Domkyrkan. Låg och solade, åt lunch samt pratade. Vi bestämde ganska snabbt att vi skulle grilla ihop på kvällen, så det har vi gjort. När Richard kom hem fixade grabbarna hamburgarna och grillen medans jag och Annika fixade resten. Nu på kvällen har vi kollat på tv och käkat popcorn. Så himla tråkigt att de flyttar till Stockholm i höst :(, vad ska vi göra utan dem?

Vad blir det för väder imorgon tror ni? SMHI visade ju att det skulle regna idag och det började det göra vid 21 liksom. Vi kan ju hoppas på lite sol imorgon också, så kan jag steka ännu mer ;). Om min hals slutar krångla (hostar och kliar lite i halsen) så blir det träning imorgon, annars blir det en lugn dag med lite pluggförberedelser och planering av nästa vecka. Bjuder på lite bilder från dagen :).


Jag blir GLAD när solen skiner och jag mår så himla bra :)


Jag och Thomas käkade sportsallader och Annika körde på Sushi, mycket gott :)


Thomas ligger och vilar :)


Vi åt även lite goda vindruvor.

Ååå, har verkligen haft riktiga sommarkänslor idag, ville helst av allt hoppa i bikinin och bara sola ;).

Sov gott på er allesammans <3.
/Elin

Sommaren 2010 - Planer

Har jag något roligt planerat i sommar? Off course!

Sommaren 2010 börjar med jobb för min del. Jobb = pengar = tummen upp :). Samtidigt kommer jag att arbeta på två ställen vilket också är roligt för att få lite variation. Så jag jobbar i Stockholm från v. 24 till v. 29, sedan har jag sommarlov :).

V. 30 följer Ellen med mig till Gotland för en grym vecka tillsammans. Vi hade jätteroligt förra året och i år kommer bli minst lika roligt. Det blir nog lite party, shopping, bada, sola, äta mängder med jordgubbar, ligga och steka på Tofta, åka och kolla på raukar samt ta femtontusen kort :). Kan det bli annat än lyckat?

Ellen på Gotland 2009:

Blev en hel del bilåkande fram och tillbaka till Visby.


Promenerade runt inne i Visby.


Festade NYKTRA 2 dagar i rad :).


Såg Sarah Dawn Finer uppträda på Burmeister, hon sjunger bra, men party? Nja!


Stekte på Kallis i solen :)


Partade i blåa klänningar, svarta partyväskor och svarta pumps ;).


Åt glass på Sveriges största glassbar med 100 sorter, min favorit är saltlakritsglassen. MUMS!

V. 31 blir en återhämtningsvecka för mig. Hoppas på jättebra väder så att jag kan sola och bada hela veckan. Ska även umgås massor med min familj och kanske hitta på äventyr. Blir förmodligen en hel del träning den veckan också genom att cykla, springa och powerwalka :).

V. 31 på lördagen kommer förmodligen Angelica till Gotland :). Blir nog party på lördagen om hon kommer då. Sedan kommer vi nog upptäcka Gotland och Visby, träna, äta gott, sola och bada mm. Angelica har aldrig varit på Gotland, så det ska bli roligt att få visa henne världens bästa ö. Förmodligen åker vi hem tillsammans på tisdag eller onsdag v. 32 :).

Resten av min ledighet 32-34 vet jag inte vad jag har planerat. Har sagt att jag kan jobba om det behövs, men annars blir det till att njuta av sommarlovet, umgås med pojkvännen och vännerna samt träna inför tjejmilen :). Vill även hinna med en weekend till Örebro för att träffa min prinsessa Bella <3. Och under veckorna jag jobbar vill jag powerwalka, fika och bada med mina underbara vänner som bor i Stockholm. Ååå, jag längtar så mycket till sommaren och sommarlovet nu :). Det är "bara" 4 veckor kvar nu!

/Elin

Sommaren 2010 - Bikinisar

Nu slänger jag upp ett inlägg med mina nya och supersnygga bikinisar som jag ska visa upp mig i under sommaren :). Älskar alla tre, men den jag köpte igår är otroligt snygg! Vad tycker ni?


Bikini H&M 12,95 och 9,95 Euro.


Bikini H&M för bara 49,50 kr delen. Deras superbilliga bikinisar är jättebra att byta med :).

 
ÄLSKA denna bikini! Den kommer från Gina Tricot och kostade 79 kr delen. <3

Har ni köpt någon ny bikini till i år? Vad satsar ni på för modell och mönster?

/Elin

15 Maj 2010


God morgon! För tillfället skiner solen och termometern visar 20 grader :). Sommaren är på ingång och jag ÄLSKAR det. Det ska "firas" med picknick tillsammans med Annika och Thomas. Funderar på vad jag ska ha för kläder på mig bara, en klänning kanske? Eller kjol och linne? Svåra beslut att ta med andra ord.

Gårdagen blev supermysig förutom att jag precis efter förra inlägget blev jättearg på Tele2 som skickat ett brev om att de varit fel i deras system och att de ska efterdebitera mig på över 500 kr för samtal jag gjort under det senaste året, 500 kr liksom...Får man verkligen göra så? Tycker det är så j***a dåligt rent ut sagt. Det är ju DOM som har gjort fel och jag räknar ju med att det jag betalar varje månad stämmer. Blev så otroligt arg så jag ringde Tele2 och han i kundtjänst var värsta mesen. Visst, det är inte honom som person jag är arg på, men företaget. Från och med nu HATAR jag tele2 och deras fula svarta får :(. Buuuuuuuhhhhh.

Nog med aggressioner, nu vill jag prata om något trevligt istället :). Var på stan med Annika igår och provade den där "to-die-for"-bikinin som jag bara var tvungen att köpa. Fanns nästan inga kvar och den satt så himla snyggt. Nu blir det inga mer bikinisar för mig i år! Ber även vädergudarna om väder att använda bikinisarna i ;). Efter stan blev det ett tungt pass aerobics och sedan dusch. På kvällen bjöd vi Annika och Thomas på middag. Blev lite vin, prat, skratt och kolla på bilder från Milano och Valborg mm. En riktigt nice kväll i alla fall. Det var därför det blev så dålig uppdatering i bloggen igår, men jag ska försöka kompensera det idag.

Mina planer för dagen är alltså picknick vid två och myskväll med min älskling ikväll <3. Går det något bra på tv ikväll? Tänkte ha middagen klar när han kommer hem, idag blir det tortillas :). Richard är iväg och spelar turnering idag, det är i både fotboll, innebandy och volleyboll. Skickar honom en lyckohälsning här ;). Vad har ni för planer denna härliga söndag? (eeehhh, lördag är det ju, känns som söndag :P)

/Elin


14 Maj 2010


God morgon mina vänner! Jag har redan hunnit vara ute på en powerwalk med L och hennes kompis, blev en och en halv timme :). Ungefär på mitten av rundan började det ösregna, så det var lagom mysigt om jag ska vara ärlig. Jag känner mig inte ett dugg utvilad idag pga en jobbig natt :(. Vill inte prata om det, men kan säga så mycket som att det verkligen finns idiotiska människor i denna värld!

Om ett tag ska jag iväg ut på stan med Annika. Ska kolla efter en studentpresent till min lillasyster och en födelsedagspresent till min kusin som fyllt 8 år :). Kom jättegärna med tips, har ingen aning om vad jag ska köpa. Dessutom när vi fönstershoppade igår såg jag en "to die for"-bikini som jag bara MÅSTE prova idag, den kostade heller inte så mycket. Mina gamla bikinisar är ju för stora, så jag får faktiskt köpa en till :P.

Senare i eftermiddag blir det aerobics igen, sen en snabb dusch och fixa maten eftersom vi får gäster vid sju. Annika och Thomas kommer hit :). Så det är en fullspäckad dag och det är enligt mig de bästa dagarna!

/Elin

Elin tycker till

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något under kategorin "Elin tycker till", men nu på kvällen kände jag verkligen att jag behöver skriva av mig.

Idag handlar "Elin tycker till" om Alexandra Nilsson, mer känd som Kissie.

Bild lånad från Kissies.se

Jag börjar med att fråga er, vad tycker ni om denna bloggerska? Hon har precis medverkat i Bella & Tyra Show och jag blev så förbannad. Jag vet att hon provocerar och är otrevlig med flit, men herregud! Hon var så otrevlig mot Bella och Tyra och sa att hon inte gillade dem, frågade om de ville ha slagsmål eller bad de sluta ställa vissa frågor. Jag tycker att det var modigt av framförallt Bella att bjuda ditt henne pga. hur elak Kissie (Alexandra) faktiskt har varit mot henne och hånat henne för bland annat hennes acne och näsa.

För er som inte vet så är Alexandra en 19-årig tjej som driver bloggen kissie.se. Hon har opererat brösten och delar gärna med sig av lättklädda bilder på sig själv. Som ni också märker har hon sprutat in 50 sprutor restylane i läpparna, solar solarium och bantar regelbundet. Hon säger att hon står för det hon tycker eller i alla fall att hennes rollkaraktär Kissie gör det och det är verkligen elaka saker hon skriver om folk. Hon kallar det humor, jag kallar det mobbing. Hon skriver att nästan alla är feta, blondiner är fula och att hon hatar en massa människor.

Jag har tidigare inte orkat ägna denna brud någon energi, men hon är så fruktansvärt tragisk. Hon ser ju inte klok ut med de där bomberna och läpparna, varför "förstöra" sig själv när man endast är 19 år gammal? Jag vet att Carolina Gynning också opererat brösten och att jag gillar henne i alla fall, så jag har inget emot skönhetsoperationer. De som vill göra det och mår bättre av det, varsågod, men själv kommer jag ALDRIG lägga mig under kniven. Usch, fy och blä...onaturligt och konstigt. Man ska vara nöjd med sig själv som man är :).

Kissie är sveriges största blogg med 150 000 unika läsare varje dag och hon är förebild för många unga tjejer som är i den åldern då man inte riktigt vet ut eller in. Hon kan bidra till att unga tjejer förstör sig själva genom skönhetsoperationer, att inte äta mat och att sola sönder sina kroppar. Jag vet själv att man är påverkbar när man är 15 år och man kanske inte vet att man kan få en ätstörning eller cancer av att leva som henne. Unga tjejer måste börja läsa andra bloggar för att få bättre förebilder, men frågan är hur det ska gå till? Detta är bara ett tecken på vad internet kan göra med unga och sårbara tonårstjejer :(.

Nu har jag fått min åsikt sagt och jag står för det jag tycker. Alexandra kanske är en trevlig tjej i verkligheten, vad vet jag, men jag tycker ändå inte att man bör vara så pass elak som hon är och bara skylla det på en roll.

Kissie, hiss eller diss?
/Elin

Hungrig *kurr*

Nu är jag "hungrig som en varg". Tänkte strax ställa mig och steka lite hemgjorda hamburgare, ska bli otroligt gott :). Idag var ju alla affärer stängda pga. kristi himmelsfärd och salladsbaren höll de på att renovera, så vi gick till vårt stammishak Espresso House. Blev en cream cheese bagel och en chailatte på sojamjölk för min del, mycket gott. Jag är fast, sojamjölk är mycket gräddigare och godare än vanlig mjölk. Prova själva!

Vi fortsatte sedan ut på stan och fönstershoppade. Åhlens hade öppet, så vi gick in där en sväng för att titta lite. Sedan ringde Richard och ville att jag skulle skynda mig hem så att vi kunde åka och handla mat. Tog bussen till Skäggetorpscentrum och fick med oss fyra kassar mat hem :).

Jag och Annika bestämde att vi skulle gå en runda på stan imorgon istället. Innan det ska jag ut och gå en powerwalk med L och äta en stor frukost/lunch. Vid halv fem är det dags för det bästa aerobicspasset och på kvällen ska vi bjuda Annika och Thomas på middag, supermysigt.

Nej, nu måste jag verkligen börja med maten. Är så otroligt hungrig.





/Elin

Milano <3

Milano som stad imponerade inte överdrivet på mig, men en resa med sina älsklingar kan ju aldrig slå fel, ellerhur? Jag är jätteglad för att jag har ett underbart minne att bära med mig resten av livet, precis som med förra resan till Paris. Förmodligen blir det en till resa nästa vår, håller tummarna för det i alla fall :).


På skavsta flygplats :)


Otroligt snygga tjejer som käkar gilate i solen :).


Jag åt också supergod gilate, favoriten är och kommer alltid vara Limone.


När vi hade lite tråkigt nere i tunnelbanan så tog vi lite kort på våra skor :P.


Söta tjejer framför en pampig fontän :).


Sötaste tjejerna på tunnelbanan <3


Turister ;)


Väntar på middagen som tyvärr inte smakade någonting, så besviken :(.


Dags att flyga hemåt med Ryanair...

Tackar mina underbara tjejer för att ni är så underbara, goa, härliga, glada och mysiga. Är mycket tacksam för att jag fick göra denna resa med er och jag längtar redan till nästa gång :).

/Elin

13 Maj 2010


God förmiddag/lunch! Har ni fint väder hos er? Här regnar det och har gjort sedan igår kväll (då öste det ner). Tur att jag inte har någon utomhusträning planerad idag :). Om ett tag ska jag iväg och träffa Annika för en lunch, blir kanske salladsbaren. Sedan blir det nog en runda på stan om vi orkar. I eftermiddag har jag och Richard planerat att cykla iväg och handla lite mat, det beror givetvis på vädret, annars tar vi nog bussen. Ikväll har jag inga planer förutom att äta hemmagjorda hamburgare (en av mina favoriträtter) och kolla på Criminal Minds.

Igår kväll hade jag planerat att kolla på Draknästet, men det är förmodligen slut för den här säsongen :(. Trist! Så jag fastnade lite framför det oerhört töntiga programmet Anna söker assistent, men stängde ganska snabbt av tv:n och ägnade tiden åt studier och blogginlägg istället.

Vad ska ni hitta på idag? Strax tänkte jag slänga upp ett inlägg på träningsbloggen om gårdagens träning samt visa upp mitt nya träningslinne :). Slänger nog upp ett inlägg med lite fler bilder från Milano också, har några stycken kvar att visa. Den ovan är på oss fyra tjejer i receptionen, dock med ett ganska konstigt ljus.

Hörs mer senare!
/Elin

e.l.f - nagellack

 
Berättade häromdagen om hemsidan e.l.f som min syster introducerat för mig. Jag köpte ett nagellack som heter Dark Navy som jag målade på i söndags. Nu har det alltså gått tre dagar sedan jag målade på det och det sitter fortfarande väldigt bra. Det har skavts av pyttlite på visa nageltoppar, annars är det fortfarande väldigt fint. Det som också är otroligt positivt är att nagellacket är tjockt och jag målade endast på ett lager med superbra resultat. Jag har rekommenderat denna sida till massor av vänner och gör det även till er. Detta nagellack är otroligt prisvärt (18 kr + frakt), jättebra hållbarhet och supersnygg färg. Absolut det bästa nagellacket jag testat. Får fem av fem solar ;).

/Elin 

Stressssssss


God kväll på er. Idag har det varit en ganska fullspäckad dag måste jag säga. Dagen började med en tråkig föreläsning där vi gick efter halva eftersom vi inte fick ut något av den :(. Tog en fika med Ameli istället, kändes som det var evigheter sen sist. Sedan var det dags för grupparbete som jag kände gick väldigt bra. Vi diskuterar och kommer överens om hur vi ska lägga upp arbetet framöver. Vi bestämde även att vi ska vara lediga torsdag och fredag, tummen upp för långhelg alltså :).

När jag kom hem från skolan vid tre var jag jättetrött och hungrig. Käkade min bulgursallad och somnade sedan efter att ha läst lite i min Veckorevyn. Hade satt klockan på tjugo i fem (skulle åka till träningen vid fem), men stängde av mobilen och sov vidare. Vaknade kvart över fem och fick panik. Stressade iväg till stepen och kände inte riktigt efter förens jag var framme att jag var nyvaken :P. Haha...

Det var riktigt skönt att röra på sig för att få lite extra energi. Har slarvat lite med sömnen de senaste dagarna, så i natt blir det mycket sömn :). Sovmorgon imorgon! När jag kom hem och skulle ställa in cykeln hade dörren gått i baklås, så jag fick gå runt med cykeln. Riktigt segt. När jag kom ner till cykelförrådet så fungerade inte lampan, så jag fick gå runt där i mörkret och försöka placera min cykel, mycket irriterande. Så efter det var jag lite putt, men det försvann efter lite telefonsamtal med nära och kära samt middag i form av andra portionen havregrynsgröt idag ;).

Tänkte slänga upp något inlägg till och sedan tänkte jag krypa till kojs med alla nya tidningar jag har fått hem i brevlådan. Glamour, ELLE och Veckorevyn väntar. Sov gott.
/Elin

Give me a Ring

Just nu är jag inne i en ring-period. Vackra ringar är ju så otorligt fint på fingrarna till målade naglar, det kan göra jättemycket för helhetsintrycket. Jag köpte en ring i Milano som jag är jättekär i, men jag skulle väldigt gärna vilja ha flera i andra färger. Först och främst vill jag ha en svart ring i silver, har ni något tips på vart jag hittar det för inte en allt för dyr peng? Annars är jag ute efter stora silverringar med olika stenar eller symboler. Kom jättegärna med tips på bra smyckesbutiker.


Ringen jag köpte i Milano.

Någon som säljer otroligt fina ringar är Thomas Sabo. Tyvärr är de väldigt dyra, men titta och drömma får man :).
  
Hittade även en hemsida, Blingit.se, som säljer fina ringar till humana priser. Dock anser jag att det är svårt att köpa ringar via nätet, då man aldrig vet om de passar. Så rekommendera butiker istället :).
  

/Elin

12 Maj 2010


Sådär, nu är jag redo att cykla till skolan. Orkade inte kliva upp när klockan ringde i morse, men har ändå hunnit med allt jag skulle. Har suttit och filat lite på vårt gruppkontrakt nu på morgonen samt ätit en ordentlig frukost, så nu är jag proppmätt. Har bara matlådan kvar att packa ner i väskan :).

Läser ni inlägget jag skrev innan så vet ni vad jag ska göra idag ;). Föreläsning, grupparbete och träning. Jag hoppas att jag hinner hem en stund mellan skolan och träningen för att blogga och käka lite mellis :). Vaknade av sol även i morse, men nu har molnen börjat smyga sig på. Termometern visar 14 grader och här hemma sitter jag i min nya blomtopp och jeanspiratbyxor...dumt val kanske? Aja, kör på en varmtröja över toppen, brukar ändå inte frysa om benen ;).

Hörs mer under dagen! Lycka till med allt ni ska göra idag.
/Elin

Tired

Just nu sitter jag i soffan och känner mig jätteseg, har inte blivit så bra med sömn de senaste dagarna :(. Tänkte strax ställa mig och diska undan allt från våra middagar, jag åt en riktigt god bulgursallad. Har även planerat att dra en repa med dammsugaren, men det hinner jag göra under reklampauserna ;). Löprundan gick okej idag, läs mer om den och en "intervju" med mig på min träningsblogg. Dock upptäckte jag att mina löpbyxor håller på att gå sönder, det är andra paret på ganska kort tid. Jag antar att det är för att jag haft dem ett tag och att de nu börjar bli utslitna. Gick till Stadium idag efter löprundan för att kolla på träningsbyxor, men de är så otroligt dyra. Fick med mig ett träningslinne hem som var på rea (visar upp imorgon) istället.

Imorgon är det föreläsning som gäller och sedan grupparbete. Gjorde dubbelt med bulgursallad, så det blir en supergod matlåda imorgon :). Tänkte även gå på ett pass step på kvällen och sedan har jag inga andra planer. På torsdag är det ju röd dag och då blir det nog fika med Annika, det var evigheter sedan jag träffade henne <3. Torsdag blir även vilodag från träningen då gymet är stängt.

Nu måste jag sätta lite fart här innan tv-programmen börjar, sov gott sedan.


Jag och mina tjejer innan första kvällens middag :)<3

/Elin

ELLE


I senaste numret av ELLE medföljer en kupong där du kan hämta ut detta kitet på H&M gratis. Äntligen ska jag prova Just Glow som tydligen doftar väldigt gott :). Får se om det funkar bra på mitt hår också. Genom att få detta gratis sparar man runt 130 kr och det är ju alltid något. Återkommer när jag testat det.

/Elin

Segt!


Mitt internet är ENORMT segt och det tog tre år att ladda upp bilden, dumt :(. Slänger bara upp ett till inlägg nu och sedan får datorn vila en stund. Blev en ganska kort dag i skolan idag med en ganska tråkig föreläsning följt av grupplanering ute i solen. Ska strax sätta mig och fixa lite skolarbete inför morgondagen samt äta mellis. Vid fyra/fem tänkte jag ge mig ut på en löprunda. Ikväll tänkte jag slänga ihop någon god mat, kanske en bulgursallad?, dammsuga lägenheten lite och kolla på massor av tv :). Vad ska ni göra ikväll?

Hörs mer senare, nu skriker magen efter mellis ;).
/Elin

Vårfin

 
Jeansjacka - Gina Tricot
Klänning - BikBok
Klocka - Ur&Penn
Ring - Milano
Leggings - H&M
Tygskor - H&M

/Elin

11 Maj 2010


Såhär såg jag ut i lördags när vi var på restaurang. Lånade Bellas fina kofta som hon köpte i Milano <3.

God morgon! Idag är jag supertrött, men blev ändå glad av att solen sken in genom fönstret när jag vaknade :). Det gjorde så att det blev lite lättare att kliva upp ur sängen i alla fall. Jag har hunnit en hel del sedan jag klev upp för snart en timme sen. Sminkat mig, satt upp håret, klätt på mig (har en blommig klänning på mig idag), fört över lite pengar för Milanoresan samt ätit frukost. Ska strax borsta tänderna, slänga ner matlådan i väskan och sedan möta Ameli för att cykla till föreläsningen.

Måste berätta en liten sak angående min frukost. För några veckor sedan så åt jag ju ägg varje morgon, det är så gott med ägg. Men en dag var ägget dåligt och när jag åt det fick jag kväljningar och fick spotta ut allt i soporna, mådde illa halva dagen efter det. Sedan dess har jag varit lite "rädd" för att äta ägg och slängde igår flera stycken för att de nu är för gamla. Köpte i alla fall nya ägg igår och kollade på dem så att de var vita och inte lila på sina ställen. Åt ägg i morse och det var verkligen supergott :). Har ni råkat ut för något sånt här eller är det väldigt ovanligt?

Idag är det föreläsning som gäller och efter det blir det tydligen lite grupparbete. På eftermiddagen blir det en löprunda och ikväll är det tv-kväll deluxe ;). Hörs mer senare!

/Elin

Powergirls

Nu är jag hemkommen från en trevlig kväll med Angelica. Cyklade från henne vid halv tolv och har inte hunnit mycket mer än att planera min vecka lite (vad jag ska träna samt göra osv.). Tänkte strax krypa till kojs bredvid min sötnos. Vi har tyvärr gått om varandra idag, så det blev bara en liten godnattpuss när jag kom hem. Vi får nog mer tid för varandra under veckan :).

Jag och Angelica startade vår kväll med en 8km lång powerwalk i rydsskogen. Vi var inte ensamma. Det var många hurtiga människor ute och sprang/gick, dags att tänka på beach 2010 kanske? Efter promenaden blev det en snabbdusch för att sedan bli bjuden på fullkornspasta med kyckling, pesto och ärtor :). Riktigt gott! Kollade även på Svenska Hollywoodfruar samt pratade lite planer för Gotland. Nu har hon och jag i alla fall bestämt att vi ska skärpa oss med godis och sånt igen, blir totalförbud i två eller tre veckor tänkte jag ;). Måste tänkta till lite extra nu på försommaren för snart står man där i värmen och ska snajda om till bikinin. Känns sådär i min bleka kropp för tillfället, men jag kanske kör scrubb och bus innan stranden?


Köpte med mig två tidningar till tåget idag, Glaze och Bubbleroom (med snygga Kenza på framsidan). Som ni redan vet blev det en chailatte på sojamjölk från Espresso House också, mums.

Sov gott.
/Elin

e.l.f


Min syster tipsade mig om en superbra butik på nätet som säljer lite olika sminkprodukter.
Tror att det är en engelsk sida (sök elf "eyes, lips, face" på google). Jag och syster passade på att beställa lite samtidigt, så jag kollade upp vad jag ville ha och mailade sedan henne :). Det är bra att ha en lillasyster som fixar och sedan skickar räkningen ;). Thanks sis! Ville i alla fall tipsa er om denna sida också. Jag köpte ovanstående produkter för 187 kr inklusive frakt, superbilligt och bra. Det är två nagellack, en puderborste studio, en rougeborste studio, en ögonborste och en primer. Studioborstarna ska tydligen vara lite bättre och kostade därför lite mer (typ 40 kr bara).


Har testat ett av nagellacken och jag måste säga att det är superbra än så länge. Det heter Dark Navy och är en riktigt mörkblå färg. Målade bara på ett lager igår kväll och det torkade ganska snabbt, dessutom täckte det väldigt bra. Jag gillar svart nagellack, men detta är ändå lite "mildare". Riktigt fint tillsammans med ringen :). Nagellacken kostar bara 19 kr vilket är helt sjukt billigt. Jag kommer att skriva om hur nagellacket håller om någon dag, för nu sitter det fortfarande som berget efter en dag.

/Elin

Dagens klädval


Örhängen - Milano
Baseballjacka - Gina Tricot
Topp med puffärm - JC
Linne - Gina Tricot
Ring - Milano
Leggings - Lindex

Kände mig riktigt fin idag :). Har även målat naglarna i en mörkblå färg som känns riktigt "cool", skriver ett inlägg om det senare!

/
Elin

Shopping - Milano


Supersnygg och häftig bikini som jag köpte för 12,95 samt 9,95 Euro.


Supersöt och jätteskön bh som endast kostade 5 Euro.


Jättesöt topp med puffärmar från H&M i Milano (slutsåld i Sverige) för endast 7,95 Euro.

  
Superkorta, men jättesnygga jeansshorts som jag ska ha till mina BRUNA (nu är de vita) ben i sommar. Kostade 14,95 Euro.


En jättevacker ring som jag blivit lite kär i, kostade 4,95 Euro :).

Köpte även ett par pärlörhängen (se kort på mig) i modell större för bara 1,5 Euro. Har länge letat efter dem, men alltid tyckt att de är för dyra. Äntligen ett par till bra pris. Tummen upp för min shopping :).

/Elin

10 Maj 2010

Stockholm --> Linköping. Nu är jag framme i Linköping efter lite buss, tunnelbana och tågresa :). Känns helt okej att komma hem till lägenheten igen, men helst av allt skulle jag gärna ha lite mer "semester" innan skolan dra igång igen. Som ni läst tidigare är jag väldigt skoltrött.

Sen jag kom hem har jag hunnit packa upp allt, ätit en lunch bestående av mammas goda surdegslimpa samt kycklingsoppa samtidigt som tvättmaskinen är i full gång. Strax tänkte jag bege mig ut en sväng på stan för att kolla bikini på H&M och handla lite mat som fattas. Senare ska jag hem till Angelica för att gå en powerwalk, äta middag samt boka biljett till Gotland. Mycket trevligt :).

Avslutar med lite egobilder :P

På tåget med en sojachailatte från Espresso House, mycket god :)





/Elin


Dagens outfit


Topp - H&M (Milano)
Ring - Köpt i en butik i Milano
Linne - Gina Tricot
Leggings - Lindex
Sandaletter - Skopunkten

Denna outfit bar jag ikväll på restaurangen :). Tycker den var riktigt fin själv faktiskt. Tyvärr har jag inget program på den här datorn för att beskära bilden, men ni får klara er :).

/Elin

Minnen


En av de bästa resorna i mitt liv 2006 :). Detta foto är taget 2006 i San Francisco. Efter fotot togs cyklade vi över Golden Gate bron och sedan tillbaka. En underbar resa till USA & Mexico med stopp i Las Vegas, Los Angeles, San Francisco och Cancun. Det blev många äventyr under resans gång och detta är verkligen en av de absolut bästa och roligaste resorna jag gjort i mitt liv.

Alltid när jag är hemma hos familjen i Sthlm kollar jag igenom deras dator efter gamla bilder, det är så nostalgiskt. Det är så roligt att se hur man förändrats under tiden, men också vilka kläder som försvunnit (?) och vilka roliga saker man upplevt. Jag älskar att kolla på gamla kort :).

Ikväll hämtade jag pappa på Arlanda och sedan åkte han, jag och syster in till stan och käkade grillbuffé på Grill. Det var verkligen supergott med kött, sallad, potatisklyftor, natchos och massor med goda såser :). Rekommenderas varmt! Inredningen på restaurangen föll mig dock inte i smaken :P. Nu börjar jag bli lite segis här framför datorn, så jag tänkte borsta tänderna och byta om till pyjamas för att sedan lägga mig och sova.


Imorgon bär det av till Linköping. Ska bli underbart att träffa min Richard igen, jag saknar honom :(. Imorgonkväll blir det även intervallträning (om Angelicas ben tillåter), pastamiddag och bokning av biljett till Gotland med Angelica. Mycket trevligt att se fram emot alltså! Först blir det till att packa upp och tvätta kläder, springa en runda till mataffären samt städa lite :).

Sov gott <3.
/Elin

Frisyr

Sista dagen i Milano gjorde Bella en superfin fläta på mig :). Tyvärr kan jag inte göra sådant själv, annars hade jag nog gjort det jämt :P.







Idag ser håret ut såhär:

Vågigt och fint :)

Nu promenad!
/Elin

Hotell Fiera




Hotell Fiera som vi bodde på låg 10 minuter med tunnelbana ifrån "centrum". Första anblicken av hotellet var inte den bästa. Det ser lite ut som ett övergivet och gammalt hus. Inuti är det helt okej fräscht efter att ha sett utsidan. Personalen var trevlig och utsikten från rummet var vacker.



Vi hade bokat ett hotellrum med fyra sängar och de såg ut såhär. Rummet var ganska stort och vi hade mycket utrymme att springa runt på. Sängarna var lite hårda, men ändå lagom stora och dessutom fick jag en extra kudde :). Badrummet hade både en dusch och badkar och var ganska rymligt. Minuset med rummet var att det var lite smutsigt på väggarna och myror på golvet (och sista kvällen även i sängen) samt att det knappt kom något vatten när man duschade.



Utsikten var helt okej från rummet med en liten bakgård. Tyvärr var ju inte vädret det bästa, så vi satt inte här förens sista dagen då solen sken :).

Hotellet kostade oss 220 kr per natt och person vilket är otroligt billigt. Jag tycker att man ändå fick mer än vad man betalade för, eftersom den summan är otroligt låg. Vi tillbringade inte överdrivet mycket tid på hotellrummet i alla fall och det var lätt värt pengarna att få frukost (som var ganska usel, men ändå lite mättande) i priset. Därför rekommenderar jag detta hotell om ni ska besöka Milano. Då kan ni lägga mer pengar på nöjen och shopping istället :). Hotell Fiera ligger vid tunnelbanestationen "Amendola-Fiera".

/Elin

Katedralen


Pampigaste byggnaden i Milano var denna Katedral (åk tunnelbana till "Duomo"). Jag har haft det underbart i Milano med mina älsklingar Bella, S och Emelie <3. Innan vi åkte visade vädret ösregn varje dag, men vi har ändå haft väldigt bra väder. Det kom lite regnskurar då och då, men igår (lördag) sken solen hela dagen och det var t-shirt väder :). Grymt avslut på resan helt enkelt!

Maten under resans gång har verkligen varit sådär. Italiensk mat brukar vara god, men pizzan vi åt var alldeles för flottig för min smak och pastan var torr och smaklös (lämnade kvar halva tallriken). Så tummen ner för restaurangmaten i Milano (nu testade vi bara två restauranger, men de var inge bra i alla fall). Annars har det blivit väldigt mycket vitt bröd, salami, yoghurt, jordgubbar, vindruvor, bananer och Asti :). Hade picknick i ösregn en dag, men det var väldigt gott i alla fall. På kvällarna drack vi gott samt åt lite snacks innan vi gick iväg på restaurang. På fredagen klädde vi upp oss allesammans och var riktigt fina (bilder finns på Emelies kamera).

Det blev inte så jättemycket shopping för min del. Fick med mig en bikini, en topp, en ring, en bh och jeansshorts. Allt gick på runt 600 kr totalt :). Det betyder att jag bara gjorde av med hälften av min reskassa, tummen upp! Det känns jättebra, för då kan jag unna mig en pedikyr innan sommaren samt ett frisörbesök innan systers student. Vad ska man ha på sig på hennes student då? Tips?

Att vara 3 dagar i Milano var alldeles lagom. Vi åkte torsdagsmorse från Skavsta (8.00) och var framme i Milano runt 12. Checkade in på rummet och gick sedan ut på stan och kollade läget. Köpte bara ringen den dagen. Sedan blev det pizza på kvällen i en restaurang i närheten. Somnade vid halv elva på kvällen efter att ha stigit upp vid fyra på natten.

Jag och Emelie framför Katedralen


Jag och min Bella :)


Turistbild nr.1


Jag och Bella framför den pampiga Katedralen.


S och Emelie framför den häftiga byggnaden :).

Vaknade sedan klockan åtta på fredag morgonen. Vi var utvilade, glada och redo för en ny dag i modemeckat Milano. Åt en ganska kass frukost på hotellet bestående av vitt bröd, nutella, varm choklad, sockrad juice och sockerflingor (måste jag säga att jag precis ätit en stor skål med havregrynsgröt?). Sedan gick vi i princip konstant mellan 10-18 med stopp för picknick. Vi besökte Galleria Vittorio Emanuele II som var en öppen galleria i guld med lyxbutiker som bland annat Louise Vuitton och Prada, men även ett McDonalds fanns där. Vi gick även förbi operan Teatro alla Scala som inte alls var speciellt märkvärdigt, vi stannade i 2 minuter max. Fortsatte sedan till Milanos största köpcentrum la Rinascente som hade alla dyrbutiker samlade på ett och samma ställe (Louis Vuitton, Gucci, Prada, D&G m.fl.). Vi blev inte så långvariga där heller. Annars ägnade vi dagen åt att strosa runt på Milanos gator för att kolla in småbutikerna. Kvällen avslutades på en Italiensk restaurang som typ värmde pastan vi fick i micron, tummen ner som sagt. Men vi var på toppenhumör i alla fall, sällskapet gör mycket <3.


Ingången till Galleria Vittorio Emanuele II var magnifik.


Där inne gömde sig Prada.


Louis Vuitton.


Och McDonalds :P.


Visst är det vackert? Jag blev förälskad i denna byggnad.


Jag var där :).


Teatro alla Scala blev väldigt mycket vackrare med tre snygga tjejer framför <3.


Även jag fick stå med på ett kort framför Operan.


Shoppinggallerian la Rinascente.


Butik med namnet Twin-Set passade bra med tvillingarna S och Bella framför :).


Picknick i det gröna innan det började ösregna. Bella, S och Emelie hugger in :).


Emelie och jag på picknick.

Jag slänger upp mer bilder och berättar om lördagen senare, nu tänkte jag slänga upp ett inlägg med hotellet och gårdagens frisyr :). Sedan blir det till att kolla det senaste avsnittet av Bella&Tyra Show samt gå en promenad innan jag ska hämta pappa på Arlanda. Ikväll ska vi ut och äta middag ihop <3.
/Elin

SNART!!!


Snart kommer dessa tre snyggingar och "invarderar" min lägenhet :). De är även mitt resesällskap denna Milanoresa <3. Bella kommer inte förens ikväll, men vi andra ska gå och handla lite middag och frukost till imorgon. Ååå, vad detta ska blir roligt.

Har lagt fram allt som ska packas ner i Emelies väska (vi delar) och städat iordning här hemma så jag slipper skämmas ;). Nu kommer de när som helst, så jag ska slänga in dammsugaren i städskåpet samt fixa lite smått till. Vill bara önska er alla en underbar helg, vart ni än befinner er :).

/Elin

MILANO

Gaaaahhh, imorgon vid denna tid sitter jag på flygplanet till Milano. Jag ska åka dit med mina underbara tjejkompisar Bella, Emelie och S <3. Det kommer bli helt underbart med lite semester såhär i slutet av skolåret :). Vi har inga direkta planer i Milano, men det blir väl shopping, besöka Gallerian i guld, dricka vin, äta god italiensk mat samt umgås. Det ska bli så j*vla roligt!!!! Jag har längtat i månader efter denna resa :). Yeeeeeey.


Förra resan jag gjorde med mina tjejer var till Paris 2008 (jag, Bella och S) <3.

Idag ska vi ha examinationsseminarium och jag har fått ansvaret att starta vår redovisning. Är lite pirrig för det, men mest för resan imorgon ;P. Efter det ska jag skynda mig hem för att städa det sista innan tjejerna kommer hit för middag och övernattning. I natt åker vi sedan med bil till flygplatsen och sedan vidare till Milano. Som ni förstår blir det mycket dålig uppdatering under denna tid (eller ingen alls), men jag antar att ni har förståelse för det ;). Ha det gott så länge.

/Elin

Energi tack!


Pink ladies <3

Allt bra med er? Själv känner jag att jag knappt har någon ork att göra någonting. Har disk som ska diskas, kläder som ska packas och en lägenhet som ska städas. Just nu har jag bara lust att bädda ner mig i sängen och sova istället, segt! Kom iväg på min löprunda på 5 km idag och jag slog mitt rekord :), ni får läsa mer på träningsbloggen senare. Efteråt blev det dusch och middag. Kvällen har tillbringats framför DH, Cougar Town och Christine.

Aja, ska ta tag i disken i alla fall innan jag går och lägger mig. Har nästan packat klart allt förutom det som hänger på tork och dammsuga kan jag göra imorgon innan tjejerna kommer.

God natt <3
/Elin

I Min Garderob

Förra våren köpte jag en superfin jeansjacka på Gina Tricot som jag fullkomligt älskar. Den ska användas flitigt i sommar, men jag vet inte om kombon mörka jeans och jeansjacka kommer funka på mig. Vad tycker ni om den kombon, hiss eller diss?





Äger ni en jeansjacka eller ska ni köpa en till sommaren?
/Elin


Skoltrött

Det blev en lite längre dag än vad jag hade räknat med. Trodde nog att vi skulle bli klara lite tidigare i alla fall, men jag var inte hemma fören vid kvart i fem. Har hunnit äta lite mellanmål, skriva ett inlägg här på bloggen samt läst en massa bloggar för att koppla av lite :). Börjar bli ordentligt skoltrött nu efter ett hårt år på universitetet. Minns ni vad jag gjort?

- Höstterminen startade med en riktigt tuff termin ekonomi som tog musten ur mig. Jag sov dåligt, åt mycket dålig mat, tränade för lite och var allmänt sur hela tiden. Mådde alltså inte speciellt bra :(. Klarade tentan tillslut och det tackar jag så hemskt mycket för! Ska vi planera en "bränna-ekonomiböckerna-dag" snart?

- Sedan blev det två kurser på raken som påminde lite om varandra. Inte själva innehållet, men upplägget med stora arbeten och så. Var okej lugnt under dem, så lite återhämtning fick jag.

- Efter jul var det dags att inleda vårterminen med arbetsrätt som verkligen var otroligt intressant. Jag kände verkligen att jag lärde mig något värdefullt trots att tempot var väldigt långsamt. Skönt att jag fick lite tid för min pojkvän, mina vänner och träning. Annat som gjorde livet roligt att leva helt enkelt. Klarade tentan galant och ger mig tummen upp för den kursen.

- Kursen vi håller på med nu lät från början mycket bättre än den varit. Vi har skrivit ihop ett arbete på 30 sidor och börjar känna oss ganska sega i huvudet nu efter allt skrivande, skönt att det är "över" imorgon. Vi hade en individuell examination i denna kurs i form av en dugga som jag också klarade :). Nu hänger det på hela gruppen.

- Sista kursen för terminen handlar också om att SKRIVA. Jag är så trött på att skriva, men jag tycket ändå att nästa kurs ska bli intressant trots mycket skrivande.

Så som ni kanske förstår är jag ganska skoltrött nu och känner att det ska bli mycket skönt att jobba i sommar :). Skönt att man är ledig efter jobbet och kan promenader med sina kompisar, bada, äta glass eller bara umgås på sommarkvällarna. Skönt att man slipper tänka på att man borde plugga! Längtar väldigt mycket till sommarlovet nu.

Aja, nog tjatat om mig och skolan. Har ni haft en bra dag? Jag fick reda på imorse att vulkanen börjat härja igen :(. Hoppas verkligen inte att det förstör vår resa till Milano...det är klart man börjar bli lite nervis här hemma, men men. Vi håller tummarna och ser vad som händer, just nu är det bara över Irland. Tänkte alldeles strax slänga in en maskin tvätt och sedan gå ut och springa en runda på 5km. Känner mig måttligt taggad, men jag hoppas det försvinner när jag väl är ute. Dags att slå rekord? Vi får se ;). Hörs senare!


Lilla Ellen och jag på valborg

/Elin

Give meeeee...

Jag är så sugen på att shoppa fina sommarkläder, men högst upp på shoppinglistan står bikini och jeansshorts. Jag har flera snygga bikinisar, men tyvärr är ju byxorna på dem alldeles för stora. Ska behålla leopardbikiniöverdelen (kolla headern) och köpa en enfärgad underdel, en i brunt kanske? Vill även köpa en helt ny bikini i rätt storlek, ge mig tips på snygga bikinisar :). Jag har även ett par sjukt fina jeansshorts som jag älskar och har använt varje sommar. Redan förra sommaren kände jag att de började bli för stora, så i år kommer jag nog inte ens knunna hålla upp dem :(. Trist, men sant! Så nu är jag på jakt efter ett par nya till i sommar :).

 
Tror ni denna bikini är snygg på? Lite tråkigt att den är svart, men jag gillar verkligen de fina detaljerna på bh och trosa :). Kostar 129 resp. 99 kr.

 
Älskar mönstret på denna bikini. Denna modell passar mig ganska bra tycker jag, så jag är nog ute efter den här typen av bikini :). Finns även en i vitt/rosa som jag är i lite småsugen på. Kostar 129 resp 99 kr.


Dessa shorts påminner ganska mycket om de som är för stora, men utan de fina detaljerna. Gillar ändå modellen väldigt mycket då de inte är för korta, men heller inte för långa. Snygg slitning dessutom. Kostar 199 kr.

 
Ååååå, vad fina shorts :). Dessa kräver verkligen att man har kroppen för dem, mina drömben helt enkelt. De är nog ganska korta, men har man supersnygga, bruna ben så funkar det absolut. Kanske ska vara ett mål för mig? Brun-utan-sol och mer löpning så är det biff :P. Kostar 199 kr/st.

Nu till lite annat jag gärna vill ha :)

Supersnygg långklänning till bra pris. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en långklänning, men eftersom jag inte vet hur ofta jag kommer använda den får den inte vara för dyr. Denna är både snygg och billig, kostar bara 199 kr.

 
Snygga sandaler till sommaren är aldrig fel. De första skulle jag ha på stan eller på stranden. De andra paret skulle jag ha om jag gick ut och partade (skönt med platta skor ibland) och dessutom har de en läcker färg. De kosta 199 resp 99 kr.

Allting har jag hittat på H&M.
/Elin

4 Maj 2010


Jens och jag på Valborg.

God morgon alla läsare, hoppas ni sovit gott i natt? Jag somnade ganska sent eftersom jag var uppe i varv efter bion och powerwalken med Angelica. Vaknade även flera gånger i morse eftersom pojkvännen har VFU (praktik) nu och då kliver han upp vid 6 varje morgon. Nu på morgonen har jag hunnit snabbduscha, fixa matlåda, ätit grötfrukost samt fixat iordning mig till skolan. Ska strax borsta tänderna och sedan cykla till skolan.

Jag hoppas att vi inte sitter så länge idag, då jag har ganska mycket att fixa innan morgondagen (då kommer mina tjejer hit och sover över innan vi åker till Milano). Jag måste tvätta lite kläder jag vill ha med mig, packa, dammsuga och damma lite samt motionera. Motionen blir ju ganska lidande den här veckan, men det är inte så mycket att göra åt. Var ute på en timme och en kvarts powerwalk igår kväll, idag tänkte jag springa 5km. Tror jag vilar imorgon eftersom jag räknar med mycket gående i Milano :). På söndag befinner jag mig i Sthlm och då blir det nog en löprunda på 5km där också.

Aja, dags att göra lite nytta här. Måste cykla om 10 minuter. Ha en fin dag!
/Elin

Farsan


Snart är det bio och powerwalk med Angelica som gäller. Har köpt lite nötter och bonaqua som jag ska ta med mig, blir alltså inga biopopcorn idag. Vi ska alltså se Farsan och jag hoppas den är bra, ni får en "recension" efter powerwalken ikväll.

Nu ska jag fixa lite innan Angelica kommer om 10 minuter.
/Elin

3 Maj 2010

3 dagar kvar till Milano <3


Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret, alltid lika härligt :). Dock blev det bara åtta timmars sömn i natt, så jag ska verkligen försöka lägga mig tidigare ikväll. Snart ska jag slänga ihop en sallad att ta med som matlåda till skolan samt packa väskan. Idag är det grupparbete som gäller, inte långt kvar på uppgiften nu :). Redovisning på onsdag! Efter skolan blir det hem för att äta middag och sedan möta upp Angelica för bio. Blir nog en powerwalk efteråt också :). En toppendag.


En superfin bild som Ellen tog i lördags :). Hade dock varit snyggare om inte Richard skrattade :P.

/Elin

Miss Hurtig


God natt mina små hjärtan ;). Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och sova några timmar innan det är dags att bege sig till skolan igen, imorgon ska jag ta sällskap med Ameli :). Eftersom hon och jag inte arbetar i samma grupp nu så ses vi väldigt sällan :(, men vi ska styra upp en fika snart!

Idag kallar jag mig stolt "Miss Hurtig" eftersom jag har supertränat idag. Det har blivit mycket springa, en promenad och ett styrketräningspass, vill du läsa mer så besök gärna min träningsblogg. Innan jag tränade så låg jag och solade i den varma solen, riktigt härligt. Somnade till där en stund och vaknade av att jag var lite röd :P.



Har även skrivit packlista till Milano (på torsdag bär det av), planerat med tjejerna, kollat på tv samt ätit lite god middag. Imorgon kväll ska jag och Angelica gå på bio och se Farsan, har någon sett den? Var den bra? Tanken var att vi skulle köpa med oss godis, men jag har ätit alldeles för mycket "skit" den här helgen och det känns inte som det kommer bli jättenyttigt i Milano direkt, så jag skippar det och kör på en Bonaqua istället ;).

Dags att sova!
/Elin

Eddie + Rabih = Sant!



Eddie och Rabih från Idol har bildat ett band och kallar sig Rebound. Deras första och nya singel heter Hurricane. Vad tycker ni om den?

För er som missat så har Eddie i veckan meddelat att han är homosexuell och har en pojkvän sedan tre år tillbaka, tyvärr tjejer och killar som suktar efter honom :P.

/Elin

2 x Oufit

Valborgs-outfit
 
 
Örhängen - H&M
Tröja - Gina Tricot
Klänning - Gina Tricot
Ballerinaskor med öppen tå - H&M

Lördag kväll-outfit

Jacka - H&M
Topp - JC
Kjol - Gina Tricot
Tygskor - H&M
Plånbok - Köpt på Fuerteventura

/Elin

2 Maj 2010


En av de bästa helgerna börjar lida mot sitt slut :(...Tack fina Ellen & Jens för en underbar helg! Vi har haft en otroligt rolig, trevlig och bra helg. Vi fyra är en skön kombo och vi har jätteroligt ihop :). Man har alltid ont i magen efter allt garv när man vinkar adjö till dessa goa människor <3. UNDERBART!

Jag har även laddat på datorn med 500 bilder och lite filmer från helgen, så jag lägger upp lite bilder till och från :). Skriver om lördag och söndag nu, så får ni ett separat valborginlägg senare :).

På lördagen tog vi en rejäl sovmorgon, sedan blev det IKEA och Ica Maxi för hela slanten. På kvällen åt vi hemmagjorda hamburgare, gick en promenad runt i Linköpings city samt spelade Rappakalja :). En lugn och mysig dag!

Jens & Richard är som två små barn som man släpper lös i en godisaffär :P


Det ösregnade i Linköping på kvällen innan promenaden.


Jag med världens bästa Ellen <3.


Turister framför Domkyrkan :P.


Jag blåser såpbubblor, det är så barnsligt och roligt :).


Ellen ville också blåsa :).


Ellen och Elin vandrar runt på Linköpings gator hand i hand <3


Vår kompis åsnan som var snäll och lät oss följa med på en tur ;)


Elin och Ellen i ett nötskal ;P


Elin och Ellen som spöken (den obligatoriska hoppbilden)


Jag och Jens hoppar från fontänen.


Avslutar med en bild från "Pusslunden" <3

Söndagen blev fotofri, men jag och Ellen klev upp vid nio för att gå en runda runt ån. Sedan åt vi grötfrukost och avslutade med en glass från Bosses glassbar :).

Slänger upp fler inlägg och bilder under dagen, nu ska jag lägga mig och sola en stund innan jag springer till gymmet för styrketräning och sedan 5 km löprunda.
/Elin


RSS 2.0