Jullåtar

Tänkte bjuda på mina favoritjullåtar innan jag hoppar i säng, enjoy!


Tänd ett ljus - Triad


Julen är här - Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebo


All i want for christmas - Mariah Carey


Nu kommer det tomtar - Fronda (tillägnad Angelica)

Sov gott!
/E <3

Mätt? :)


Herregud vad mätt jag är! Jag har kommit in i en period där jag blir mätt väldigt fort, vilket är bra, men innan jag kom in i denna period kunde jag äta hur mycket som helst, det fanns inget stopp. Både igår och idag har jag fått lämna mat på tallriken, vilket jag egentligen inte gillar. Fast jag fryser in det och kan säkert äta det till mellanmål eller liknande någon annan dag. Antar att jag också blev ganska mätt efter salladen som jag åt innan själva middagen :).

Ska iväg och träna om en stund. Idag blir det skivstång. Inte så jättepepp kanske, men det är ju så skönt när man väl är där och speciellt efteråt :). Ni kanske tror att jag som tränar så mycket älskar att åka iväg och träna hela tiden och så är självklart inte fallet. Ibland är jag jättepepp och åker med glädje iväg till träningen, men under denna årstid när det är snöigt, halt, kallt och mörkt så tycker jag inte alls att det är speciellt roligt :(. Hade absolut hellre legat i soffan med en stor godispåse och kollat film istället för att ge mig ut i mörkret och kylan. Men jag tycker verkligen om att träna och röra på mig. Min kropp mår bra av det, jag håller mig vältränad och jag känner mig ganska pigg. Så det positiva väger över det negativa om man säger så :).

Idag har det varit en seg dag i skolan, först grupparbete och sedan projektintroduktion. Annars har jag inte hunnit med så mycket, men tänkte strax diska och städa lite innan jag åker iväg. Blir tyvärr ingen film med Hanny ikväll, men jag ska nog kunna sysselsätta mig iaf ;).

/E <3

Gårdagens outfit!


Topp och Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Vero Moda

/E <3

September



September - Mikrofonkåt (en version av Petters ursprungliga låt)

Tycker faktiskt om den här låten mer och mer...

/E <3

30 November 2010


Jag lider av en "träningsskada". Det ser inte mycket ut för världen, men shit vad ont det gör. Det är ett skavsår från löpturen inomhus i fredags. Visst kände jag att det började göra ont när jag sprang, men som vanligt ignorerade jag det och detta blev resultatet. Smart Elin! Nu har jag sovit med hydrokortisonsalva och har precis smetat på det igen. Hoppas det vill försvinna fort, för det gör jätteont när man tränar och det rinner ner svett i såret...aaaahhh, ni kan ju tänka er själva.

Sitter fortfarande i pyjamas, men sminkningen är klar och linserna är i :). Har strax ätit upp min frukost också, så då är det dags att skynda skynda! Är otroligt trött idag efter "bara" sju timmars sömn, behöver verkligen sova mer. Jag älskar ju att sova, men samtidigt har jag så mycket för mig på kvällarna att jag inte kommer i säng :(. Segt! Aja, idag blir det nog också en ganska sen kväll. Börjar nog kolla film runt halv nio-nio, så jag är väl hemma vid halv tolv kanske. Då blir det BUMS i säng, börjar 9 imorgon också.

Hörs i eftermiddag igen!

Förresten, grattis pappsen på namnsdagen (nu har jag skickat sms, skrivit på fb och grattat här...får aldrig mer glömma bort!)
/E <3

Trötter

Nu ska jag diska och sedan ska jag hoppa i säng :), ska bli så skönt att sova! Idag har det varit en lång dag full med en massa plugg. Först självstudier och sedan föreläsning samt ett möte. Sedan hem och blixtsnabbt byta om till träningskläder och bege mig mot medel 70 min. Riktigt skönt att träna igen, men tyvärr inte lika svettigt som vanligt. Vad kan det bero på??

Har kollat lite Svenska Hollywoodfruar nu på kvällen och ska som sagt strax gå och lägga mig. Imorgon blir det skola mellan 9-16, först grupparbete och sedan uppsatsintroduktion. På kvällen blir det skivstång med Hanny och efteråt ska vi ha myskväll och kolla på Sex and the city 2 :D. Är ju inget DHW imorgon :(, men vi gör det bästa av situationen. En grym tisdag med andra ord :).

Här bjuder jag på lite bilder från i lördags, från den underbara tvåmannaförfesten :D.

Jag med söta Hanny


Fin tjej <3


Puss :)


Suddigt?? Visst har jag en fin sommarklänning på mig :)??

Sov gott sötnosar!
/E <3

GRATTIS!!!


GRATTIS I EFTERSKOTT underbara farmor!

Jag skäms. Jag känner mig sämst. Jag förstår inte hur jag kunde glömma bort att ringa min farmor på hennes födelsedag. Mådde som sagt inte toppen igår och var i helt andra tankar, men man får bara inte glömma bort någons födelsedag. Det är inte okej! Så jag kom på det precis när klockan slog 00 igår, alltså försent. Jag skickade ett sms och ursäktade mig samtidigt skrev jag ett långt mail där jag visade vad jag känner :). Ringde henne det första jag gjorde i morse och hon verkade inte alls speciellt ledsen över det. Hon sa att jag bara är mänsklig och att det hänt henne också, att det inte var några problem och att hon redan förlåtit mig :). Stackarn var genomförkyld, men vi tog oss igenom ett ganska långt och fint samtal. Tack snälla farmor för att du förstår och ännu ett stort grattis i efterskott samt ett STORT krya på dig <3.

/E <3

Första advent


Igår kväll tände jag det första ljuset, fixade mig lite glögg och åt pepparkakor, lussebulle och rocky road :). Jag firade första advent med mig själv, det var faktiskt ganska mysigt :). Lyssnade på julmusik och bara lät tankarna flyga fritt ;). Underbart!

Dock längtar jag verkligen till nästa advent, för den får jag fira tillsammans med min underbara Ellen <3.
/E <3

29 November 2010




Nu har jag julpyntat lite hemma hos mig, det är så otroligt mysigt med julen :). Dock har en av mina adventsljusstakar gått sönder, så jag är på jakt efter en ny. Vill helst ha en röd i lite större variant en denna lilla, vet ni vart jag kan hitta en sådan till ett hyfsat pris?

Vilken helg det har varit...utgång två dagar i rad och så har jag sovit väldigt mycket. Spontanutgången var lyckad i början, sedan vet jag inte vad som hände. Vill inte gå in på det i detalj, men jag somnade nog runt halv två på natten i min partyklänning. Mådde inge vidare igår och sov till kvart över tre innan jag vaknade till liv, pigg och glad :). Usch, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men nu har jag lärt mig något av det och tar nya tag denna vecka.

Under veckan blir det stort fokus på skolan (grupparbete, föreläsningar och läsa kurslitteratur), fokus på att träna ordentligt efter en helg fylld med kalorier samt bara chilla så mycket det finns tid till :). I helgen kommer Ellen hit och då vill jag kunna njuta av helgen till fullo, vilket innebär att jag måste plugga ordentligt denna vecka.

Idag har jag föreläsning kl tre, så innan dess ska jag läsa kurslitteratur samt äta någon god lunch. Hade tänkt köra medel 70 min ikväll, vilket ska bli riktigt skönt. Dock känns det som jag kanske börjar bli förkyld, men ändå inte...lika bra att träna fram det, om man säger så ;).

Ha en skön dag!
/E <3

Spontan :)


Spontan utgång på G :). Skönt att man kan vara lite spontan för omväxlingsskull ;). Hanny är på väg hit och jag har satt på mig en riktig sommarklänning kvällen till ära. Blir likadan sminkning och samma "frisyr" som igår, orkar inte spontan-locka håret liksom ;). Haha...nu ska det dansas natten lång!

/E <3

Gubben i lådan

Jag vet att jag är efter, men den här låten diggar jag starkt! Hiss eller diss??



Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

/E <3

Gårdagens x2!

Dagen:


Topp - Rut m.fl.
Tubtopp - Gina Tricot
Byxleggings - Gina Tricot
Ignorera frisyren...hade håret som på förra inlägget till skolan :)

Kvällen (från en tubtopp till en annan):


Tubtopp - Gina tricot
Kjol - Födelsedagspresent av Bella, Sara, Emelie och Elina <3

/E <3

27 November 2010


Vid strax innan tolv idag ringde min mamma och undrade vad jag hade gjort igår, jag hade ju inte uppdaterat bloggen...Stackars mamma och pappa som har koll på vad jag sysslar med eftersom de läser min blogg :P. Det kanske är bra med bloggpauser ibland så att de får ringa och fråga vad jag gjort istället ;).

Haha...blev ni också oroliga :P? Jag hade helt enkelt bara fullt upp igår! Allt gick i ett om man säger så. Började med seminarium på förmiddagen som gick helt ok, tyckte inte ämnet var så intressant och helt ärligt förstod jag inte vitsen. Blir inte så himla givande då, tyvärr. Sedan hem för lunch och så somnad jag i soffan av ren utmattning (Hannah och Alex gjorde samma sak). Tror jag varit på spänn hela veckan med mycket att tänka på, lite halvdåligt med sömn och så vidare. Behövde den powernapen kan jag säga.

Efter powernapen städade jag lite i lägenheten och sedan åkte jag iväg och sprang 10 km på löpbandet. Skönt att springa bort lite lussebullar och rocky road, men jag gillar inte att springa inomhus. Tyvärr måste man ju det nu eftersom det är is, snö och minusgrader :(. Vill ju inte ramla och bryta benen bara för att få springa utomhus. Annars duschade jag, fixade mig iordning och städade det sista i lägenheten innan Hannah, Alex och Ameli kom hit och hämtade mig. Vi gick till Pitchers och firade :). Åt god mat, drack gott och hade det hur trevligt som helst! Vilka underbara människor jag träffat <3. Vi firade att vi klarat alla tentor, duggor och seminarium :). High Five för oss! Great! Sedan fortsatte jag och Ameli ut och slog klackarna i taket :). Var på Sliver där musiken var grym, men det var inte så mycket folk där. Vi var inte så brydda om det och vi hade jätteroligt i alla fall. Kom i säng halv fyra...

Idag har jag bara sovit hela förmiddagen och segat mig. Har fått i mig lite frukost (brunch) samt fått iväg lite viktiga mail :). Solen sken i förmiddags, så det hade ju varit härligt att gå en promenad då, men jag tror jag ska byta om nu och bege mig ut. Måste få lite frisk luft och samtidigt röra lite på mig :). Annars blir det en väldigt lugn dag med plugg (läsa läsa läsa, vad roligt det är...not!), Så mycket bättre-maraton på tv4play (har bara sett med Lasse Berghagen och lite av Christer Sandelin, vill se alla) och sedan kolla på det på tv ikväll, då ska Petra "September" hyllas :). Ååå, det är ett riktigt mysprogram.

Vet ni, om mindre än en vecka kommer Ellen hit och förgyller min tillvaro <3. Och om mindre än två veckor kommer Angelica till Sverige och mig och förgyller min tillvaro <3. I LIKE!

/E <3

PS. Kolla in min träningsblogg där jag äntligen uppdaterat om vad jag tränat de senaste veckorna samt givit tips på mina favoriter bland Swe Baren, ta en titt vett já! DS.

Rocky Road



600 gram mörk choklad (70 %)
2 nävar mashmallows
2 påsar dumle
2 dl pistagenötter
2 dl hasselnötter

Smält chokladen i ett vattenbad och blanda resten av ingredienserna i en separat bunke, förutom dumlen. När chokladen är smält så rör ner dumlen en liten kortis, häll sedan över chokladen på resten av ingredienserna och rör om. Häll sedan ut smeten på ett bakplåtspapper och smeta ut. Ställ sedan in i kylskåpet tills det har stelnat och skär upp i valfri storlek. Redo att äta :).

Detta är en variant av Leilas recept, men vi valde bort jordnötterna då ingen av oss är speciellt förtjust i det. Så vi körde på hasselnötter istället och lade till 1 dl pistagenötter. Hittade heller inga minimashmallows, så vi köpte stora och klippte sönder i små bitar. Blev riktigt mumsigt detta, men väldigt mäktigt! Kan varmt rekommendera om ni aldrig har provat.

/E <3

Pic's från julbaket :)


Mina fina, Ameli och Hannah, som fixar mashmallows till rocky roaden :)


Ameli smälter choklad!


Koncentrerade tjejer som bakar lussebullar...mycket skratt har det blivit under dagen :D.


Hannah gjorde GIGANTISKA bullar :P.


Detta är bara mina och Amelis bullar...mycket blev det :). Fick ihop 34 stycken! Blir toppen till adventsfika med både Ellen och Angelica <3.


Alla tre faten med bullar :)...fick i mig två och en halv, sedan var jag proppmätt.


Smygstartade advent med glögg, lussebullar och rocky road :). Trevligt sällskap och mumsigt fika!

/E <3

25 November 2010


Lite suddig bild, men det är i alla fall jag "in action" ;).

Vilken underbar dag det har varit idag :). Vi har bakat nästa hela dagen, vilken himla tid det tar. Jag och Hannah träffades på förmiddagen och gick hem till henne och Alex. Där fixade vi lite inför presentationen imorgon, sedan kom även Ameli dit. Vi gick en promenad och sedan satte vi igång med baket. Började med att göra tre satser lussekatter (lussebullar) och lät dem jäsa i en timme. Samtidigt gjorde vi rocky road som ingen av oss gjort tidigare. Sedan har vi bakat ut lussebullarna, låtit dem jäsa igen och sedan haft inne en himla massa plåtar i ugnen (jag hade 3,5 plåt med lussebullar). Efteråt drack vi glögg, åt lussebullar och rocky road och hade det jättemysigt. Kom hem för drygt 20 min sedan, så det blev en heldag. UNDERBART!

Allt blev jättegott och jättelyckat. Har även lyssnat på julmusik och kommit i stämning. Det är ju underbart med snön utanför fönstrena också, julen är nära! På söndag är det ju första advent, så nu har vi smygstartat lite :). I helgen blir det till att julpynta med adventsljusstakar, dukar och annat fint :). Mys!

Nu ska jag nog få i mig lite soppa trots att jag är jättemätt, men känner att jag måste få i mig något "matigt" efter att bara ha ätit en massa lussebullar och rocky road idag :P. Haha...

/E <3

Pictures

Lite mer bilder från min tjejmiddag i fredags :)


Samlade vid bordet för att äta middag :)


Jag i egen hög person...


Myspys!


Redo?? Njaaeee...:P

Nu ska jag se BSF på Tv4Play. Förresten hade vi en föreläsning idag med två stycken som arbetar med personalen på Tv4. Den var tyvärr inte speciellt bra :(. De framställde sig själva som bäst i världen och jag tyckte samarbetet dem i mellan inte alls kändes speciellt bra...besviken är jag minst sagt!

/E <3

Snöstorm!


Gammal bild, men detta är verkligen en outfit som jag gillar :). Måste använda detta snart igen.

Det har snöat konstant sedan söndag kväll, det är helt otroligt. Det blåser och snöar hela tiden och det är riktigt ruggigt att vara utomhus. När man sitter inomhus med en filt runt sig är det bara mysigt :). Men det blir ett himla besvärligt väglag också, så det tar jättelångt tid att cykla till och från skolan. Det gäller att vara väldigt försiktig. Har ingen lust att ramla och få axeln ur led som Ameli fick förra året :(. Usch! Dock när jag gick till och från bussen idag (efter att jag varit och storhandlat) så tyckte jag minsann att det var mycket halare än när jag cyklade...konstigt det där. Aja, var försiktiga i alla fall! Har ni mycket snö??

Min träningsvärk är helt enorm. Det var längesen jag hade en sådan fruktansvärd träningsvärk i hela armarna och axlarna, herregud...Vissa har tyckt det varit roligt att klämma på mina biceps idag också (där jag har ondast) och det gör så förbaskat ont! Oajajajajaj...hhahaha, snacka om att gnälla ihjäl mig. Jag älskar det ju samtidigt, men det var lite jobbigt när jag skulle bära tre tunga påsar hem från affären idag. Då kändes det extra mycket kan jag lova.

Imorgon är det äntligen dags för julbak med Ameli och Hannah. Vi planerade in detta för flera veckor sedan och jag har verkligen sett fram emot att få äta årets första lussebulle :). Vi ska alltså baka lussebullar och rocky road, men först ska vi börja med att gå en ordentlig promenad och sedan baka. Jag har även köpt glögg som vi ska kalasa på efteråt. Ska bli jättemysigt. Kvällen ska ägnas åt att städa och plugga :). Skönt med en dag fri från träning, det behöver min stackars kropp!

/E <3

24 November 2010

Oajajajaj puff, oajajajaj puff puff...hahaha, morgonhumor på lägsta nivå. Har sådan sjukt träningsvärk alltså, i hela armarna (till och med handlederna) och axlarna, men även benen och rumpan fick ta mycket stryk igår. Men jag älskar verkligen att ha träningsvärk till skillnad från många andra :). Det är så skönt eftersom man verkligen känner att man tränat stenhårt och verkligen utmanat kroppen. YEY för träningsvärk!

Idag känner jag mig faktiskt ganska pigg *peppar peppar* efter "bara" 7,5 timmes sömn. Däckade framför datorn igår och kröp halvt in till sängen och somnade där, så skönt :). I natt ska jag få till en supernatt med 8-9 timmars sömn, det är verkligen efterlängtat :).

Idag är det som sagt något som heter HR-dagen med mycket intressanta föreläsningar, lunch och fika på schemat. Är riktigt spänd på vad dagen kommer erbjuda :). Ikväll blir det sedan step med my lovely Hanny och efteråt ska jag skynda skynda till Willys och storhandla (bland annat inför julbaket imorgon!). Längtar verkligen till helgen när jag ska julpynta :). Första advent på söndag. Då ska jag fira med lussebulle, glögg och julmust samt tända det första ljuset i min ljusstake :D. Älskar julen, men inte snökaoset :(!

Aja, dags att fixa iordning sig lite innan det bär av till skolan. Hörs ikväll någon gång. Mycket nu :).

En jul på Gotland 2009 :)

/E <3

Trötter


Ska alldeles strax krypa till kojs, är helt slut i både kropp och huvud :). Ville bara skriva lite här i bloggen innan jag sover. Haha...mina händer skakar när jag sitter och skriver, mina armar och axlar är helt slutkörda. Kommer ha en ordentlig träningsvärk imorgon kan jag lova. Jag har varit på kickboxning tillsammans med Hannah och det var verkligen grymt. Jag längtar otroligt mycket till våren när vi ska sätta igång ordentligt och bli ännu starkare och uthålligare, vi ska pressa varandra till max. Shit vad stark Hannah är, hon slog på ganska rejält, men det var bara roligt. Skönt att vi vill köra tills vi verkligen inte orkar mer. Svetten rann, kroppen kändes tung och armarna fick jobba något otroligt. Men framförallt, gud vad roligt det är att komma igång med detta igen! TACK Hannah för ett awesome träningspass :).

Dagen har annars spenderats i skolan från morgon till sen eftermiddag, men nu är grupparbetet i alla fall klart :). Sedan tog jag mig hem i snöstorm och ishalka, livsfarligt! Hann få i mig lite middag och fixa lite här hemma innan det var dags för träning. Sedan avslutade jag min kväll tillsammans med Hanny :). Hade lite tv-kväll + pratkväll, myspys!

Aja, imorgon är det HR-dagen från morgon till eftermiddag med intressanta föreläsningar :). Sedan blir det Step på kvällen och en tripp till Tornby och Willys för att storhandla. På torsdagen sedan är det dags för julbak tillsammans med Hannah och Ameli :). Vi skippar pepparkakorna i år (tycker ändå köpta håller sig bättre) och kör på massor av lussebullar och rocky road istället ;). Nice!!!

Sov gott!
/E <3

23 November 2010

Goooood morning världen! Idag är det typ snöstorm i Linköping :(, segt. Jag mår hyfsat bra idag måste jag säga. Har tagit det försiktigt upp för sängen och bara tagit det lugnt under den tiden jag varit vaken. Försöker att andas och inte stressa upp mig, men jag känner mig stressad på grund av detta. Dumt värre! Hoppas att skolan får mig att tänka på annat :).

Ville bra skriva ett kortis inlägg eftersom jag måste äta upp mitt ägg, borsta tänderna och packa väskan. Ska vara i skolan strax innan åtta och möta upp Hannah. Sedan vet ni ju hur dagens schema ser ut (reflektionspass, föreläsning, grupparbete, kickboxning med Hannah och tv-kväll med Hanny), så det är fullt upp som sagt :). Jag hoppas att jag ska hinna hem och dra en repa med dammsugaren och städa toaletten innan träningen ikväll ;). Är lite shiiiiitigt här hemma nu :).

Hörs när tiden finns igen!

/E <3

Min kropp är inte som den ska...

...men det kanske ni redan har förstått? Måste säga att träningen gick över förväntan trots allt. Lite snurrigt när jag låg ner och lite magont, men efteråt kändes det väldigt skönt. Dock hade jag magknip tills jag fick i mig lite kvällsmål :). Känner att kroppen känns lite ut och in, svårt att förklara. Tror jag ska diska och fixa lite nu och sedan blir det bedtime. Måste nog sova bort den här känslan. Så snälla håll tummarna för att jag mår TOPPEN imorgon :).

Ååå, vet ni? Jag har så mycket roligt som jag längtar till :). Den 3-5 december kommer min bästa Ellen hit. Då blir det inte en lugn stund kan jag meddela ;). Jag hoppas att vi hinner med massor av roligheter. Det blir kanske myskväll, shopping, party, adventsfika mm. Vi kommer nog inte ha en lugn stund i alla fall. Shit vad jag längtar!!! Sedan på fredagen den 10:e kommer Angelica från Nice hit till Sverige och mig i Linköping. Ska bli så förbaskat roligt och underbart att träffa henne igen, hon är verkligen saknad :(. Vi har också fullspäckat, så det kommer bli awesome. Ska bege mig ut nästa vecka och köpa julklapp till tösen :). Annars ser jag fram emot jul och sedan ser jag verkligen fram emot den 27:e december för då åker jag och familjen till THAILAND. YEY! Då blir det att bara slappa, njuta av sol och värme, shoppa massor, umgås med familjen, äta gott och bara leva livet <3. Den här resen är så otroligt efterlängtad! Snart bara en månad kvar...


Jag tillsammans med min fina Ellen i somras <3


Jag tillsammans med söta Angelica i våras <3

Aja, dags att säga god natt till Angelica på skype och sedan fixa lite innan jag hoppar i säng. Ska upp jättetidigt imorgon och ha reflektionspass. Sedan är det föreläsning och efter det grupparbete. Fullt upp alltså. På kvällen ska jag och Hannah prova kickboxning :). Det ska vi börja med nästa termin vilket ska bli superskoj. Har verkligen längtat efter att få köra igång med det igen och vilken tur jag hade som hittade en kompis som kände precis likadant. Tror vi kommer kunna peppa varandra till max. Vi ska vara HELT slut imorgon ;). Awesome!

Natti natti!

/E <3

Gifts

Har ju lovat er att visa lite av det jag fick i födelsedagspresent :).


Denna otroligt häftiga, coola och snygga vas (med blomma) fick jag av Emelie, Sara, Elina och Bella :).


Underbar ram med ett underbart foto av en underbar tjej. Det är verkligen äkta kärlek Ellen <3.


Servisen som ni redan har sett lite av som jag fick av mina föräldrar. Så himla snygg! Ska köpa koppar också.


Elsas Värld + fint bokmärke. Detta är fortsättningen på Elsas Mode, en av mina absoluta favoritböcker :). Tack snälla Ellen, du vet precis vad jag vill ha :D.


Världens vackraste blombukett? Fick den av min söta Annika <3. Hon vet att jag älskar Gerbera :).


Lush-paket från min syster <3. Fanns massor av gottigheter där i för kroppen :).


Sötaste cupcaken med tjocka strumpor i :). Har gått i dess strumpor hela helgen, världens mysigaste. Får tacka Jens för cupcaken (han tyckte den var jag!) och Ellen för strumporna :). Fick en cupcake i porslin från Bella helgen innan, så jag kanske är en cupcake trots allt :P.

Fick även en massa annat fint som presentkort på H&M och Synsam (bra, måste köpa nya linser snart) och en massa annat som ni vet :).

/E <3

Bra dag!


Idag har jag inte riktigt varit mig själv. Efter reaktionen imorse så har inte kroppen riktigt blivit återställd :(. Jag känner mig fortfarande lite yr och lite illamående. Riktigt läskigt det där! Jobbigt att det sitter i hela dagen också. Ska faktiskt bege mig iväg och träna här snart, men jag ska nog ta det lite försiktigt. Tror dock att det kan vara bra att få igång allting ordentligt.

Men trots detta har det verkligen varit en bra skoldag idag. Först fick jag reda på min hemtenta imorse efter strul med att läraren slarvade bort en del av min tenta och jag klarade den!!! Skönt att kunna lämna HRM-kursen bakom sig :). Sedan hade vi även dugga idag på HRD-kursen och jag var bara en poäng ifrån full pott :). Det har liksom aldrig hänt förut :P, så det var verkligen superroligt. Så nu kan jag slappna av lite igen och försöka fokusera framåt. Ska bli skönt att bara ha gruppuppgifter ett tag framöver :).

Aja, nu ska jag hoppa i lite träningskläder och cykla iväg i mörkret. Ikväll blir det till att diska, packa upp mina väskor, kolla på lite bra tv samt lägga mig tidigt. Börjar åtta imorgon, så senast elva måste jag vara i säng. Måste iaf få 7-8 timmars sömn. Vill inte få samma reaktion imorgon också. Slänger upp några av mina fina presenter efter träningen!

/E <3


22 November 2010

Usch, jag mår så otroligt illa! Vet ni vad som nyss hände? Jag hade satt klockan på halv åtta, men var klarvaken vid sju redan och bestämde mig för att kliva upp. Gick in i duschen och när jag står där blir jag plötsligt jätteillamående, det bara krampar i magen och det känns som jag måste spy :(. Ignorerar och fortsätter duscha. Men när jag står där med duschkräm över hela kroppen och balsam i håret så blir det helt svart, det flimrar till och sedan ser jag ingenting. Jätteläskigt! Duschar snabbt av mig och slänger ut en handduk på golvet där jag fick lägga mig. Då försvann det när jag låg ner...Nu har jag kunnat få på mig en morgonrock och förflyttat mig till soffan, men magen känns fortfarande upp och ner och huvudet känns konstigt. Vad var det som hände? Är det så när man håller på att svimma? Sjukt obehagligt var det i alla fall :(. Och dålig tajming. Har ju tänkt plugga hela morgonen innan jag ska iväg till skolan, men jag får ta det i ministeg...så typsikt. Vad beror detta på? Kontinuerlig stress i flera dagar? Dåligt med sömn i typ en veckas tid? Brist på någon vitamin?

Aja, nu över till något roligare. Jag har haft en UNDERBAR helg med mina nära & kära :). Jag har ju berättat om min födelsedag, men firandet fortsatte även under fredagen och lördagen. På fredagen jobbade jag ett par timmar på en skola, jätteroligt som vanligt. Fortsatte sedan in till stan för att träffa min mentor. Riktigt intressant att se hur hennes arbetsplats ser ut och höra vad hon jobbar med. Mycket trevligt. Sedan var det bara hem och fixa lite, duka, duscha, göra mig iordning och börja med maten. Tjejmiddag stod på schemat. Så mina underbara kompisar kom och åt god middag, pratade och firade mig med massor av otroligt fina presenter <3. Jag ska visa er ikväll vad jag fick, men det var i alla fall en jättecool vas, en kjol, en flaska vitt vin, en stor blombukett, en bok (Elsas Värld, fortsättningen på Elsas Mode), en ram med ett underbart foto samt en cupcake med strumpor i :). TACK SNÄLLA TJEJER FÖR ALLA FINA PRESENTER :D. Kvällen avslutades ganska sent, men jag sov som en stock efteråt. Nöjd och lycklig över att jag har så fina vänner <3.

På lördagen var jag och mamma på invigning av en skönhetssalong, inte speciellt roligt faktiskt. Hittade i alla fall en hälsokostaffär som sålde SWE BAR för nästan samma pris som på nätet, så jag passade på att köpa med mig några stycken :). Great! Sedan var det hem och PLUGGA. För att sedan göra sig iordning och sätta mig i bilen. Jag åkte med mamma och pappa in till stan och lämnade av dem där, körde sedan ut till Saltsjöbaden för att hämta min kusin, fortsatte vidare norr om Stockholm för att hämta syster på jobbet och avslutade med att återigen köra in till stan. Var hos farmor och farfar och åt god mat och tårta. Fick fina presenter även här :). Av farmor och farfar fick jag en påse med massa nödvändigheter (pasta, tomatsås, ljus, servetter, physallis, mörk choklad mm.) samt ett presentkort på H&M. Av lillkusinen, faster och fasters fästman fick jag ett presentkort på Synsam och ett stort uppläggningsfat. TACK snälla för jättefina och bra presenter :)! 

Jag har alltså blivit rejält firad denna helg och är otroligt tacksam för att jag fått tillbringa den med mina närmaste :). Jag är även otroligt tacksam för alla fina, underbara, roliga, söta, praktiska presenter jag har fått :). Dock är det viktigaste att jag fick träffa mina favoriter igen <3, det lever jag på länge :).

Lite bilder från i fredags som fotografen Ellen tog :)

 
Fina tjejer <3. Från vänster Elina, Emelie, Annika, Sara och Bella :).


Fruktsalladen som jag bjöd på till efterrätt tillsammans med vaniljkesella och glass.


Jag i den otroligt fina kjolen jag fick av Bella, Sara, Emelie och Elina :).


Lite gott efter maten :)


Alla förutom söta Ellen som fotograferar.


Koncentration när jag öppnar paket. Här öppnar jag den coola vasen som jag fick av Elina, Emelie, Sara och Bella.


Fina tjejer som var rädda om sina kläder ;). Haha..sötnosar!

Slänger upp ett inlägg ikväll med resten av alla fina presenter :). Nu måste jag få i mig MAT och hoppas att jag inte mår illa eller svimmar på vägen till skolan :(. Usch!
/E <3

Shoppingsugen!

Ni anar inte hur fruktansvärt shoppingsugen jag är...jag har ju gett mig själv ett shoppingförbud fram till Thailand (om lite mer än en månad...). Det har faktiskt gått bra hittills eftersom jag inte varit så mycket på stan, utan jag har ägnat all min tid åt att plugga, träna och umgås med kompisar :). Det är ju helt underbart, men nu har jag tröttnat lite på min garderob och det finns så mycket snyggt i butikerna. Vill ha massor!

Tänkte dela med mig av några godbitar som jag verkligen suktar efter...GIVE ME!

Syndigt snygga läderimitationsbyxor som jag VERKLIGEN vill ha i min höstgarderob. 199 pix går dessa på, från H&M.


Otroligt snyggt och sexigt fodral som visar formerna från ens bästa sida! 299 kr för denna på H&M.


Snyggaste höstjackan med fårskinnskrage...to die for! 299 kr på H&M.


Jag saknar snygga pyjamaser/nattlinnen, har bara snobben rakt igenom :P. Detta snygga skulle mer än gärna få flytta in i min garderob, 99 kr för denna pärla på H&M.


Jag diggar verkligen jumpsuits och denna är riktigt snygg. Tänk er denna till höga klackar, stora smycken och en superläcker partyväska...redo för dansgolvet på ett kick :). 199 kr på H&M.


Dessa sjukt fina skor har jag velat ha sedan de kom ut i butik, typ i september. Jag kommer knappt ihåg hur många gånger jag provat dessa skor och jag bara suktar efter att köpa dem! Jag vill haaaaa! Men tyvärr går de loss på 399 kr på Skopunkten.


Idag när jag skulle in och prova skorna ovan så har de fått in dessa, är dem inte underbara? Jag provade båda paren och stod och velade jättelänge, men bestämde mig nog för att det var dessa jag ville ha ändå :P. Dock köpte jag dem inte...har ju gett mig ett förbud och 399 kr för att par skor är ganska mycket när man har en tajt studentbudget...men jag kanske kommer slå till ändå! De är ju så förbaskat snygga.

/E <3

18 November 2010

Idag är det alltså min födelsedag :), äntligen fyller jag 22 år! Pappa fyller också år idag, så jag skickar ett litet grattis via bloggen också ;). Jag har haft en helt underbar dag med fina presenter, god frukost och middag och uppvaktning via telefon, sms och facebook (måste vara rekord för min del på fb :P). Det uppskattas otroligt mycket :)!

Vad har jag sysslat med denna födelsedag då? Jo, den började tidigt med skönsång, frukost på sängen och paket av kära mamma och syster (pappa blev ju uppvaktad samtidigt). Sedan lade jag mig och läste kurslitteratur för att nu vara stolt och klart med två av tre böcker :). Annars har jag hunnit med en löprunda i skogen på milen (great!), en shoppingrunda då jag köpte mat och dricka till morgondagens tjejmiddag <3 samt lite smått på Stadium Outlet. På kvällen bjöd mamma på min favoriträtt som är inbakad kassler med vitlöksost och till efterrätt creme brülé och bailys. Mums! Är fortfarande proppmätt :P.

En underbar dag har det varit och festligheterna har bara börjat :D! Imorgon är det dags för tjejmiddag då sex av mina närmaste vänner kommer hit på middag :), ska bli otroligt roligt. Längtar massor <3. Och på lördag är det äntligen dags att träffa farmor, farfar, lillkusinen, faster och fasters fästman igen :). Det var inte igår! Då ska jag, pappa och farmor firas. Underbart ska det bli! En riktig toppenhelg med andra ord.

Vad fick jag för presenter då? Jo, jag fick en plats på Göteborgsvarvet 2011. Jag ska alltså springa 2,1 mil och ha familjen som support :). Vi ska bo på hotell natten innan också, kommer bli jättehäftigt. Kul med ett mål också. Springer för barncancerfonden. Av syster fick jag ett paket från Lush med lite tvålar, läppskrubb, läppbalsam kombinerat med rouge och duschkräm i olika former. Riktigt häftiga och goda saker :). Testade en av duschkrämerna idag och den doftade godis :D. Har även fått en servis med stjärnor på i form av 4 stora tallrikar, 4 små tallrikar och 4 skålar :).


Så snyggt! Fick även ett presentkort på Espresso House, en mascara från Kanebo, en bingolottokalender samt ett kit med lite body lotion, scrubb och duschkräm direktimporterat från Island. Fick även tjejmiddagen imorgon av mina föräldrar :). Tack snälla mamma, pappa och syster för dessa fina presenter och speciellt för att ni gjorde min födelsedag UNDERBAR <3.

Och tack alla ni som har grattat mig idag, det betyder verkligen jättemycket och jag blir varm i hjärtat när ni tar er tiden att gratulera lilla mig. Tack alla fina och underbara vänner för det :).

Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon och jobba på en skola på förmiddagen. Efter lunch ska jag träffa min mentor och på kvällen är det alltså tjejmiddag som gäller. Full rulle här i Stockholm alltså, awesome!
/E <3

17 November 2010

Minusgrader i Linköping idag *brrrrrr*. Började morgonen med en timmes powerwalk tillsammans med Hanny, riktigt härlig start på dagen. Dock höll jag på att frysa ihjäl om benen, det är inte läge att bara ha ett par byxor på sig längre :(. Har även fått i mig en ordentlig frukost (havregrynsgröt mm...). Ska strax bädda sängen, diska och packa väskan inför simhallen. Hinner kanske läsa några sidor i boken också :).

Har en fullspäckad dag på schemat, så det blir nog inte överdrivet mycket datatid idag. Ni får ha förståelse för det :). Ska som sagt iväg till simhallen snart och efter det ska jag träffa Anna för att visa henne min lägenhet samt fika/äta lunch tillsammans :). Sedan ska jag handla de sista födelsedagspresenterna, packa inför Stockholm, läsa läsa läsa, äta middag och sedan åka hem till Stockholm ikväll. Äntligen Stockholm! Var en och en halv månad sedan sist jag var hemma. Ska bli UNDERBART!

Aja, dags att ta tag i saker nu :). Glömde förresten berätta att jag och Ameli kommit på inom vilket område vi vill skriva vår C-uppsats och jag är riktigt riktigt nöjd, vill sätta igång med det redan :).

See yá boys and girls!


/E <3

Stressad...

Usch! Jag känner mig så stressad :(. Jag har massor kvar att läsa tills imorgon (även fast jag tycker att jag läser hela tiden), jag har bokat upp mig på alldeles för mycket saker för att hinna läsa allt tills imorgon och dessutom ska jag hinna dra en repa med dammsugaren, diska och plocka undan innan halv sju...för då ska jag iväg med Hanny på skivstång och efteråt ska vi hit och ha tv-kväll :). Det känns superroligt, men stressigt som sagt och min mage tjuter typ hela tiden :P. Jag har fått i mig middag och sitter nu bara och slappar i soffan, men jag måste strax ta tag i mitt liv :P.

Idag var det poliskontroll på att man hade cykellysen (skrev ett inlägg om det förra veckan) och idag fick flera stycken böta :(. Är så glad att jag placerat ut lysen i de två jackor jag använder mest, så att jag alltid är redo när det är mörkt. Stackars dem som åkte dit, de blev plötsligt 1000 kr fattigare...

Här kommer en bild på dagens smycken :)

Ringar - Present av Ellen från London och Lindex
Klocka och örhängen - Guldfynd
Halsband - Present av mormor och morfar :)

Aja, nu MÅSTE jag sätta lite fart här och samtidigt försöka tagga inför träningen. Vi hörs imorgon igen, ha en grym kväll!
/E <3

Tisdagens outfit

 
Topp - H&M
Jeans - GT

/E <3

Tips


Ett tips för oss med mellanlångt och långt hår är att sätta upp håret i en fläta innan man sover. Detta ska tydligen vara bra för hårstråna och de ska inte slitas lika mycket på dem. Dessutom får man lite fint vågigt hår :).

/E <3

16 November 2010

På torsdag smäller det...bara två dagar kvar nu ;). Haha, vad roligt det är att driva lite med er. Jag ser inte min födelsedag som en jättestor grej längre, det var absolut större när jag var yngre. Däremot vägrar jag fira min födelsedag själv, det har jag aldrig gjort nämligen. Vill inte vakna upp ensam på min födelsedag, alla andra dagar går bra, men inte den dagen. Så det är en stor anledning till att jag åker hem redan imorgon kväll :D. YEY!!!

Hade jättesvårt att sova igår och har drömt "dugga" (ett slags prov i skolan som vi ska ha på måndag) hela natten, usch vad nervös jag är...Det är det jag håller på och läser en massa till nu :). Kommer nog tyvärr inte hålla min deadline riktigt, utan kommer kanske ha några sidor kvar att läsa som jag kan läsa på torsdag kväll eller något. Vi får se hur det blir. Idag har jag i alla fall workshop i tre timmar i skolan, följt av lunch-möte med Ameli angående vår C-uppsats, vad sjutton ska vi skriva om? Sedan tänkte jag utnyttja skolans bibliotek och sitta kvar och läsa i några timmar innan det blir hem för middag, skivstång och tv-kväll hemma hos mig med Hanny. Nice tisdag <3.


En till bild på mig i min "smurfmössa" :)

/E <3

Raggsockor?


Ska strax krypa till kojs, men kände att jag ville slänga upp dagens outfit (som jag lovat) och ett litet inlägg innan jag sover. Är inte ett dugg trött dock eftersom jag sov vidare imorse, vilket gjorde att det blev 9 timmars sömn...Dock borde jag sova snart för att orka upp imorgon och åka på workshop i skolan.

Idag har jag pluggat som vanligt, blev totalt fyra timmar idag + föreläsning på två timmar :). Sedan har jag varit och kört medel 70 min som var svettigt som vanligt, men nu har mina benhinnor fått ta mycket stryk :(. Snälla hjälp mig, vad gör man åt det? Hur "botar" man onda benhinnor? Imorgon ska jag "bara" köra skivstång vilket innefattar att bara lyfta en skivstång rakt upp och ner alltså ingen kondition och på onsdag blir det simning, alltså inte heller något tryck på benen. Så de ska nog må bra av lite vila och inga hopp, stackars benhinnor och knän :(. Träningsnarkomanen får en varning i form av ont! Kanske ska tagga ner?...ALDRIG :P!

Haha...aja, jag är i alla fall jättesugen på att skaffa mig ett par raggsockor nu till vintern. Vet ni vart man kan köpa det? Vill ha ett par riktigt sköna och varma, som man kan gå hemma i istället för tofflor :). Fick låna ett par av Bella när jag var i Örebro, precis ett par sådana vill jag ha!



Sov gott mina vänner.
/E <3

Dagens outfit :)


"Gammal" stickad tröja - H&M
Linne - GT
Leggings - BikBok
Sockor - H&M


I samma tröja 2007...det var därför jag menade att den var gammal. Vad tycks? Är jag mig lik?

/E <3

Mätt :)

Nu har jag precis smällt i mig tre havrepannkakor (storleken av en amerikansk pannkaka) och blev proppmätt på det. Hade mosad banan och lätt kesella med hallon och blåbär på :). Att jag aldrig tröttnar på dessa pannkakor...tycker nästan att de är godare än vanliga.



Jag har även hunnit läsa två timmar nu på förmiddag, gjort mig iordning inför att åka till skolan, handlat mjölk och fixat mellanmål att äta under pausen på föreläsningen. Idag är en sån dag som är jobbig för mig att planera i matväg. Jag lägger annars upp mina måltider efter hur jag ska träna och äter alltid ett ordentligt mål två timmar innan träning. Men idag slutar föreläsningen fem (vilket betyder att jag är hemma runt halv sex) och träningen börjar sju. Det blir alltså för tajt att äta när jag kommer hem.

Detta har jag löst genom att nu äta havrepannkakor till lunch, sedan har jag packat med mig lätt kesella med hallon och müsli samt två clementiner till mellanmål (vid fyra) och när jag kommer hem äter jag en Swe Bar som gör att jag håller mig hyfsat mätt. Eftersom jag inte är hemma från träningen förens vid kvart i nio blir det havregrynsgröt och en macka till middag/kvällsmål, kan inte äta en stor måltid så sent. Aja, tur att det bara blir såhär vissa dagar :).

Har tagit dagens outfitbilder som jag slänger upp ikväll, nu ska jag diska och sedan läsa en stund till. See yá!
/E <3

15 November 2010

Om tre dagar fyller jag år, 22 år närmare bestämt :). Ser verkligen fram emot en riktig dunderhelg hemma i Stockholm då jag äntligen får träffa min familj, mina vänner, mina farmor & farfar och min kusin med familj <3. Var evigheter sedan jag träffade många av dem :(...men snart är det dags :D.

Imorse vaknade jag av klockan vid halv åtta, hur redo som helst för min morgonpromenad. Dock ÖSTE regnet ner och jag låg och velade en stund, men bestämde mig för att läsa SVD och sedan sova en stund till :P. Ska ändå cykla till skolan sedan och efter det träna ett tufft medelpass på 70 min, så det gjorde nog inget att jag sova en stund till :P. Nu har jag i alla fall varit vaken i lite mer än en timme och hunnit äta en god frukost (Hannys müsli är to-die-for, får inte nog!), boka biljetter hem till Stockholm över jul (kommer den 20:e dec om någon vill hitta på något), svara på mail till farmor och min mentor :).

Igår lade jag en chokladansiktsmask, den luktade chokladkräm...lite svårt att inte äta upp den :P. Huden blev mjuk och det kändes som man fick en fin lyster i den hösttrötta hyn :). Efteråt målade jag naglarna samtidigt som jag fortsatte att läsa. Totalt läste jag i 6 timmar igår, tummen upp för mig!




Bjuder på mig själv i bajsbrun ansiktsmask ;)


Det underbart fina nagellacket från Mavala (Bangkok heter det).

Nu ska jag sätta mig och läsa i två timmar för att sedan byta om och bege mig mot affären för att handla mjölk till mina havrepannkakor :). Ska sedan fortsätta läsa och efter det har jag föreläsning. Ikväll blir det sedan medel 70 min som sagt och sedan en massa bra tv som Svenska Hollywoodfruar och Pensionärsjävlar. Tummen upp för denna måndag!

/E <3

Spännis

 
Såhär ser jag ut i mitt nya träningslinne som jag fick av Ameli och Hannah i födelsedagspresent, fint va?? Och jaaa, man måste spänna sig i träningkläder ;). Det bara blev så :P.

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig, känns skönt att man kan imponera på sig själv ibland faktiskt :). Jag har pluggat i över fem timmar och då har jag bara suttit och läst en massa kurslitteratur, snacka om att det var segt den sista timmen. Har dock planerat in ytterligare en timme ikväll, mellan 22-23, som jag ska läsa. Så innan dess ska jag hinna med min lilla SPA-kväll samt diska undan middagen. Har även varit iväg och tränat station medel 70 min idag och det var riktigt svettigt och jobbigt. Kul med ett nytt pass, men riktigt dålig musik :(.

Aja, imorgon har jag som sagt inte föreläsning förens vid tre på eftermiddagen. Innan dess ska jag hinna läsa massor, blogga lite och äta havrepannkakor till lunch :). Tänkte även börja min morgon med en morgonpromenad runt ån och avsluta kvällen med ett medel 70 min pass. Awesome!

/E <3

Pappas dag!

Ni har väl inte glömt era pappor idag? Tyvärr, och det är VERKLIGEN tyvärr, så har jag inte min pappa i närheten, utan han befinner sig hemma i Stockholm och jag är här i Linköping :(. Men jag har i alla fall ringt min fina pappa och grattat honom på Fars dag :). Har även lovat en liten present på torsdag tillsammans med hans födelsedagspresent ;). Får dubbelfira honom på torsdag helt enkelt och GUUUUD vad skönt att det redan är på torsdag jag träffar honom (och resten av familjen) <3.

Grattis pappsen på fars dag :).



/E <3

Presenter <3






Fick ett supergulligt kort av Hannah och Ameli, de tyckte att det påminde om min rosa mobil :). Haha..så söta när de tänker till lite extra <3. Fick även det här jättesnygga träningslinnet. Så roligt eftersom jag verkligen vill ha nya träningskläder, är så trött på det gamla jag har. Roligt med en färg som jag vanligtvis inte heller använder, men som jag tyckte passade bra på mig :). Jätteskönt dessutom! Ska inviga linnet idag :). TACK tjejer <3.


Kolla vilken underbar tvålpump!!! Blev typ kär i den från första stund :). Fick den av fina Louise. Blir perfekt i mitt badrum, så kan jag äntligen slänga den "fula" tvålen i soporna ;). TACK söta du! Vet ni om det finns denna variant i tandborstmugg? Skulle gärna vilja matcha :)


Hanna och Sofia hade snappat upp mitt intresse för att lägga ansiktsmask och måla naglarna :). Hur fint som helst! Fick tre ansiktsmasker, en hårinpackning och ett nagellack som för övrigt heter Bangkok (dit jag åker om lite mer än en månad). Gillade verkligen färgen som är lite brun metallic, ska måla på den ikväll :). TACK för detta "spa-kit" tjejer :).


Hanny hade gjort sin hemmagjorda müsli med kanel och lagt i en fin burk...den är så himla god!!! Jag fick smaka den hemma hos henne för några veckor sedan och fastnade direkt ;). Roligt att hon uppmärksammade det och gav det till mig i present <3. TACK sötnos, nu ska jag kalasa på detta :).

Vilka underbara vänner man har och vilka underbara presenter de köpte, blir så imponerad över hur det kan lista ut vad jag verkligen vill ha :). Tack igen för en underbar kväll och alla fina presenter. Ska "inviga" allt idag. Ska träna i mitt nya träningslinne, tvätta händerna med min nya tvålpump, lägga en ansiktsmask och måla naglarna samt äta den goda müslin till frukost (och kanske mellis) :D. Awesome!

/E <3 

14 November 2010

Världens mysigaste kväll. Det var vad jag hade igår :). Hade underbara vänner här som ville fira lilla mig och vi drack massor av glögg, åt pepparkakor och ost&kex, åt även lite snittar och chips&dipp samt så hade Hanna tagit med Vinter vit, den nya marabou chokladkakan, den var faktiskt ganska god :).

Vi satt och pratade om allt möjligt, skrattade, åt gott och så fick jag öppna en massa fiiiiina presenter (kommer i ett nytt inlägg). Tyvärr tog jag inga bilder igår, men jag glömde helt bort det. Var så inne i att umgås med mina kompisar, men det tyder väl på att man har haft roligt antar jag???!!! :D

TACK för en supermysig kväll igår tjejer <3.

Idag vaknade jag för 30 min sedan, skönt med sovmorgon :). Blev 9 timmars sömn idag och det känns riktigt gött. Idag har jag bara ett träningspass i form av medel station 70 min inplanerat, annars ska jag LÄSA LÄSA och LÄSA :P. En rolig söndag helt enkelt :(. Aja, men jag har en deadline att jag ska vara klar med allt på onsdag kväll och det är rätt mycket böcker att kämpa sig igenom. Som tur är har jag hela dagen imorgon (förutom föreläsningen 15-17), hela dagen på tisdag (förutom workshop 9-12) och hela dagen på onsdag att läsa också :). Så jag borde nog fixa det, idag gäller det att ha diciplin bara. Nu ska jag i alla fall börja med att slänga upp mina fina presenter i ett inlägg och sedan äta frukost.

Vi hörs när tiden finns idag, men förmodligen framåt kvällen igen! Ha en mysig söndag.



/E <3

Julbak :)

Förra året så julbakade jag med Angelica och Evelina. I år befinner sig den ena i Frankrike och den andra i Tyskland. Vilken tur att båda Hannah och Ameli var sugna på julbak i år :). Vi har redan bokat in en dag innan första advent då vi ska baka lussebullar, pepparkakor och rocky road. Ska verkligen bli supermysigt och gott :).

Jag, Hannah och Ameli hade ju en bröd-bakar-dag för inte så längsen och det var verkligen roligt att baka lite olika sorters bröd. Doften spred sig snabbt i lägenheten och allt bröd blev jättegott. Hemmabakat bröd är 1000 gånger godare än "köpebröd". Ska nog ta och baka lite bröd efter att jag varit hemma i Sthlm, så gott på morgonen till en kopp te :).

Julbak 2009:


In action. Evelina och Angelica :)


Lussebullar...mmmmm, jag är så sugen på att få äta massor av lussebullar snart :)


Pepparkakor blev det också :)


När jag ser dessa bilder så längtar jag verkligen till julen :). Snart får man sätta upp adventsljusstakar, lyssna på julmusik och öppna adventskalender. Har förresten redan köpt en adventskalender med choklad i (tycker inte den är god, men jag har alltid haft en, det är grejen liksom...)

Appropå Angelica så kommer hon faktiskt och hälsar på mig innan jul :D. Närmare bestämt den 10:e till 11:e december :). Vi ska ha julfika och byta julklappar, gå på "ljusvandringen" här i Linköping (precis som vi gjorde förra året!), äta en god middag, mysa, prata, förfesta, parta, gå promenad runt ån samt äta brunch. Vi har fullspäckat schema och jaa, vi har redan planerat allt detta :P. Oss i ett nötskal! Men jag längtar sjuuukt mycket efter henne, senast jag träffade henne var i augusti :(. Nu är det bara 1 månad kvar :D.

/E <3

Roxette


Roxette - Sleeping in my car

Fick den här låten på hjärnan när jag stod och fixade lunch...men den är ändå ganska bra :).

/E <3

13 November 2010



Usch vilket väder det är idag :(. Det ösregnar här i Linköping. Hoppas verkligen att ni har bättre väder där ni befinner er :). Jag tog i alla fall "sovmorgon" till strax efter nio och låg kvar i sängen och drog mig ett tag. Annars har jag varit iväg till Tornby och köpt Glögg på systemet samt handlat på Willys. Jag ska bjuda tjejerna på lite glögg och pepparkakor ikväll samt lite snittar, chips, ost&kex och pinnar :). Ska bli supermysigt!!! Längtar verkligen.

Gästerna ankommer vid sju, så innan dess ska jag hinna träna (blir styrketräning idag), duscha, plugga och äta middag i form av matlåda med het tortilla ;). Har precis slängt i mig lite lunch, så jag ska vänta en stund innan jag åker och tränar...har inte så stor lust att gå ut heller :(.

/E <3

Que?

Vart kommer denna energi ifrån? Övertrött kanske? Jag känner att jag ignorerat höstdeppen nu på senare delen av kvällen och tagit tag i sådant som måste fixas. Jag har till exempel läst ikapp det som jag hade missat tidigare idag, så det känns givetvis bra :). Jag har även städat badrummet, diskat och dammat hela lägenheten. Tänkte ta dammsugningen imorgon, känns lite sjysst mot grannarna ;). Aja, skönt att man kan gå och lägga sig nöjd i alla fall! En bra avslutning på fredagen.

Med mitt Que? så ifrågasätter jag varför Elin skickades hem i kvällens Idol? Jag menar vad gör Andreas "linslus" Weise kvar? Han kan inte sjunga och hans attityd känns lite fjantig, snälla skicka hem honom, han har fått sina 15 minutes in fame :P. Sedan är jag inget fan av Minnah, annars tycker jag att alla andra som är kvar är bra :). Så nästa gång skickar vi hem Andreas och gången efter Minnah, ok? Är ni med mig ;)?


Tjejen med den grymma rösten och det snygga namnet Elin ;)...

Nu ska jag vika in min rena tvätt och vattna mina blommor och sedan får det vara dags att krypa till kojs...klockan börjar närma sig ett och jag är jättepigg :(. Får nog ta lite sovmorgon imorgon trots allt, det har jag väl gjort mig förtjänt av? Sweet dreams!

/E <3

Höstdepp


Hela eftermiddagen och kvällen har jag känt mig riktigt höstdeppig. Under seminariumet var jag extremt trött och orkeslös och ville inget annat än att åka hem, hoppa i pyjamasen och sova! Har tackat nej till att gå hem till Hanny och mysa, vilket känns jättetrist, men jag känner att jag varken orkar eller hinner :(. Är riktigt bitter idag. Usch, fy och blä för denna dag alltså.

Jag har inte alls hunnit med det jag hade planerat så som att läsa massor i min kurslitteratur och städa lägenheten...jag har bara legat och slappat i soffan, sovit en stund och fixat mig lite middag. Jag tänkte strax ta tag i plugget, en fredagkväll liksom...kunde ju varit roligare. Aja, jag taggar till imorgon istället :). Då ska jag ju ha födelsedagsmys med tjejerna på kvällen och det ser jag verkligen fram emot. Ska även åka till Willys och storhandla på morgonen och sedan styrketräna. Gött gött!

Nu tar jag ut mitt deppiga hösthumör på Mankin och sedan ska jag diska och städa lite. Borde nog även försöka få en ordentlig skönhetssömn också :).


I <3 my pyjamas :)

/E <3

12 November 2010

God förmiddag! Idag är det FREDAG :).
Jag började min morgon med en morgonpromenad runt ån i en och en halv timme tillsammans med Hanny. Det var tyvärr väldigt slaskigt på sina ställen, men det var väldigt skönt med luft, ljus och motion såhär på morgonkvisten. Något jag gör alldeles för sällan faktiskt, men det beror ju på att skolan nästan alltid börjar ganska tidigt och klockan 6 är det ändå fortfarande mörkt :P.

Ska strax snajda om till lite andra kläder och sminka mig. Måste även läsa igenom min presentation en gång till innan jag beger mig mot skolan. Tre timmars seminarium idag som sagt, vi ska hålla en föreläsning om ett kapitel vi läst i en bok. Håll tummarna att vi förstått det hela rätt (kapitlet är på engelska). Sedan måste jag verkligen läsa i eftermiddag, men vill även hinna med att städa här hemma så att jag slipper det imorgon :). Ikväll blir det som sagt kanske Idol hemma hos Hanny eller bara myskväll alone framför Idol här hemma, då kan man ju sitta i pyjamas och bara mysa ;). Haha...nejdå, vi får se vad jag känner för helt enkelt.

Ha en grym fredag, snart är det helg :D!
/E <3

Old!

Idag kör vi på gamla skor och gamla bilder ;).


Detta är jag 2006, 17 år gammal :). Älskade verkligen dem där skorna, ge tillbaka dem till mig!

Nu sitter jag här i soffan i min sköna morgonrock. Har tagit en ordentlig dusch med inpackning och rakat benen, så känner mig ren och fin nu ;). Ska strax sätta mig med lite skola och sedan skutta i säng. Känner att tröttheten börjar komma i kapp mig...har ju inte sovit ordentligt på två dagar, så i natt måste det bli minst 8 timmars sömn.

Imorgon ska jag börja dagen med en morgonpromenad runt ån innan frukost :). Får se om Hanny följer med också. Sedan ska jag fixa lite med skolan och läsa för att efter lunch ta mig till skolan och ha seminarium i tre timmar. På kvällen blir det som sagt lugnt, tänkte nog städa inför lördagen och kanske går hem en sväng till Hanny och kollar på Idol eller så. Får se lite imorgon :).

Sov gott kära ni ;).
/E <3

En del av min önskelista...

Om en vecka fyller jag år :D. Då fyller jag äntligen 22 år. Jag är yngst i min kompisskara, men det är inte fy skam det heller ;). Min kära pappa fyller år på samma dag, men han blir lite äldre än mig. Så på onsdag kväll beger jag mig till Stockholm för en helg fullt av firande :). Torsdagen spenderas med familjen och god födelsedagsmiddag. På fredagen kommer mina närmaste tjejkompisar på tjejkväll med lite god middag, lite gott att dricka och lite mys. Och på lördagen är det dags att fira min, pappa och farmors (fyller den 28:e) födelsedag hemma hos farmor och farfar :). Så det ska verkligen bli underbart!

Så vad har jag önskat mig då? Min önskelista blev ganska lång i år, men jag har plockat ut lite av det :)

Vi börjar med det som visar att jag är en träningsnörd:
- En baddräkt i sportmodell
- En plats på minitriathlon i Kalmar
- Ett par Reebook Easytone
- Proteinpulver från Fit & Smart by Charlotte Perelli

Sedan lite andra saker som
- Kamera, IXUS, Knallrosa
- Snygga ringar i svart och silver
- Läcka Loboutini-look alikes från Deichmann
- Pengar till Thailand

Har ni börjat fundera på vad ni önskar er i julklapp? Eller ni kanske också fyller år snart?
/E <3


Gamla godingar

REEBOK DMX DAZZLE MID 2 W BLACK / SILVER
Detta är den uppgraderade versionen av mina gamla gympaskor som jag plockade upp från källaren idag...de här var iaf mycket snyggare :P. Jag har kommit fram till att de skor jag tränar i, som jag fått av min underbara pappa, inte är någon dämpning i :(. De är skor som är till för att springa på löpband och inte för att hoppa och skutta i. Så därför tog jag till en nödlösning och kom på att jag sett mina "gamla" gympaskor i källaren, de får duga tills jag köper nya och grymma dojjor i Thailand :). Hoppas de hjälper mot mina benhinnor och knän som fått ta mycket stryk nu :(.

Idag har jag varit på två jätteintressanta föreläsningar (för omväxlings skull). Den första hölls av Ellström som skrivit mycket kurslitteratur som vi använt. Han föreläste om förändringsarbete i organisationer och hur man ska gå tillväga för att lyckas med det. Jätteroligt att få ett ansikte på personen som man läst så mycket av, han liknade lite Rena rama Rolf :P. Sedan på eftermiddagen hade universitetet bjudit in Tommy Iseskog som arbetar med arbetsrätt och är mycket känd inom området. Han föreläste om diskrimineringslagen och gav en massa bra exempel, riktigt rolig var han dessutom. Han såg lite ut som Bosse-bildoktor :P. Vilka snygga liknelser va?? Haha...en grym förläsningsdag helt enkelt!

Nu ska jag strax scanna in lite bilder i datorn som vi ska ha till vår powerpointpresentation imorgon och sedan är det dags för middag. Ni kommer väl ihåg att jag lovade att inte slarva med maten idag ;). Sedan ska jag verkligen försöka läsa i någon timme för att efteråt åka och träna. Grym kväll!

/E <3

Mormor i mitt <3


Idag skulle min mormor fyllt år :). Jag vill därför skicka en grattishälsning till henne.

Mormor du är verkligen saknad här på jorden. Jag är så ledsen för att jag inte kan åka och hälsa på dig hela tiden, äta middag och fika med dig, sitta i soffan och lyssna på det stor vägguret, kolla på alla fina bilder som du hade på byrån och bara vara i din närhet. Det har snart gått två år sedan du gick bort, men saknaden är fortfarande lika stor :(. Jag tänker på dig och morfar och hoppas att ni har det bra i himlen.

Grattis igen mormor, älskar dig för alltid <3.
/E <3

11 November 2010

God morgon världen! Idag känner jag mig pigg och fit for fight som vanligt...om det ändå vore så väl. Jag ville inget hellre än att ligga kvar i min varma säng och sova ett par timmar till, men det hinner jag inte. Ska snart åka iväg till Tornby och fixa lite innan skolan :). Sedan är det som sagt skola HELA dagen. Ska försöka smita lite tidigare så att jag hinner äta en ordentlig middag och läsa. Har fruktansvärd ångest för den här himla läsningen, måste verkligen råplugga hela helgen. Min egen deadline är på onsdag kväll (får även tågresan hem till Sthlm att läsa på), för jag vet hur duktig jag brukar vara på att läsa hemma...

Aja, har bara min lilla hemma-chill-fest planerad på lördag och imorgon ska jag ha Idolmys med mig själv :). Ska tända lite ljus, krypa upp i soffan och äta en god middag. Innan det ska jag läsa i några timmar så att jag verkligen kan njuta av kvällen. Söndagen blir det till att läsa i princip hela dagen samt testa det nya gymet :), nice.

Dags att sätta lite fart, see you later!



Ps. Gör detta! 1. Gå in på Google Maps 2. Gå in på vägbeskrivningar 3. Sök från Japan till China 4. Kolla nummer 43. Hahaha...skrattade jättelänge :P Ds.

/E <3

Bumpy Ride



Stepen börjar med låten Bumpy Ride som uppvärmning...
det var alltså kopplingen till rubriken ;). Har kört step idag tillsammans med Hanny, kändes sådär :(. Har slarvat med maten och det märks direkt. Jag orkar inte ta i ordentligt, jag tappar bort mig lättare och jag tänker bara på hur hungrig jag är. Jag är faktiskt väldigt duktig med att planera min mat efter hur jag tränar och äter alltid mat senast två timmar innan träning. Men idag var jag i skolan till fyra, så det var lite sent att äta något då. Hade fått i mig lätt kesella med hallon och två clementiner till lunch och sedan en Swe Bar till mellanmål, tryckte även i mig två clementiner till när jag kom hem. Alldeles för lite mat för min del var det i alla fall.

Imorgon är det ännu en lång dag i skolan. Först ska jag iväg och fixa en grej innan föreläsningen som startar klockan 10. Sedan är det skola hela dagen fram till fem och träningen börjar kvart över sju. Tänkte nog försöka smita lite tidigare från skolan då de sista fyra timmarna är frivilliga. Dock verkar det väldigt intressant, men jag känner att jag måste hem och äta middag innan fem samt läsa en del i boken. Vill inte bortprioritera mat när jag ska köra ett sådant hårt pass som skivstång+kondition imorgon. Då bygger man inga muskler ;).

Aja, nu ska jag diska lite snabbt och sedan hoppa i säng. Blir inte många timmars sömn i natt heller :(. Sov gott!
/E <3

Måndagens outfit


Blus - H&M
Linne - GT
Jeansleggings (nya) - Vero Moda

/E <3

Lååång dag

Jag är helt slut i huvudet. Det har varit en lång dag i skolan idag, närmare bestämt från 8 till strax innan 16. Ska bli skönt att träna och tänka bort skolan lite, känns som det är ganska mycket nu :(. Läsa, läsa, läsa. Frågan är ju bara när man ska hinna? Kommer jag verkligen ha energi att läsa ikväll? Jag måste nästan det...

Måste erkänna att det är lite tråkigt att komma hem eftermiddag efter eftermiddag till en tom och mörk lägenhet. Har ju levt ihop med mitt ex i lägenheten i två år och helt plötsligt står jag här ensam i min extremt tysta lägenhet. Jag måste också erkänna att jag älskar att komma hem till en städad lägenhet där allt ser ut som det gjorde när jag åkte hemifrån. Disken är diskad, sängen är bäddad och det är inga högar på golvet. Det gör att jag kan njuta till 100% i MIN fina lägenhet. Jag börjar mer och mer att tänka bort vår lägenhet och känna att den bara är MIN, min, min! Riktigt härligt, men lite höstmys skulle inte skada ;). Ska krama ihjäl min mamma och pappa när jag kommer hem :P. Förbered er på det kära föräldrar <3.

Aja, nu är det dags att snajda om till träningskläder och bege sig ut i mörkret och kylan. Ikväll blir det som sagt matlagning, lite bonden och plugg :). Nice nice.



/E <3

10 November 2010


En favorit i repris, kolla min födelsedag förra året ;).

Just nu sitter jag och dricker grönt te med mango som jag fick i present i helgen, det är faktiskt jättegott :). Vart har ni köpt det Åsa och Jenny? Mitt är snart slut :P. Har kommit in i min teperiod igen, det är så gott med en varm kopp te på morgonen när man fryser massor :). Annars blir det väl runt två-tre koppar per dag.

Idag hade jag tänkt skippa gnället ;) och bara fokusera positivt (trots att klockan är jättelite och det är bäcksvart ute!). Haha...det gick ju bra :P. Det är i alla fall fint med snön som lyser upp lite utomhus, när jag cyklade hem från Hanny igår så kändes det inte alls som klockan var strax efter elva :). Nu har det dessutom slutat snöa, så jag håller tummarna för att de skottat bort den värsta snön där jag ska cykla. Har iofs gått upp hyfsat tidigt för att kunna cykla långsamt och ändå hinna i tid, bra va??

Ska äta mitt ägg och mina vitaminer innan jag fixar det sista inför skolan. Idag har jag med mig hela garderoben till skolan :P, vet nämligen inte hur länge jag blir kvar eftersom vi ska jobba grupparbete. Då är det lika bra att förbereda sig på att ta sig till träningen direkt :). Så jag har träningskläder med mig och förutom lunch har jag lite matsäck för att klara av dagen ;). Först har vi föreläsning nu på morgonen och sedan är det alltså grupparbete som gäller. Träningsformen i kväll blir step och efter det ska jag laga het kycklingtortilla och kolla Bonden :)! Vad ska ni hitta på?

/E <3

Snöoväder :(

Snön fortsätter att fall mot marken och nu är Linköping helt vitt. Visst är det vackert med snö, men det var hopplöst att cykla hem idag. Det blir spår i snön så cykeln hoppar åt alla håll och det är väl egentligen livsfarligt, men jag orkar bara inte gå till och från skolan (tar väl drygt 45 min åt ett håll). Jag vill i alla fall vänta så länge som möjligt tills jag måste göra det :).

Polisen varnar för att åka bil, så de rekommenderar att lämna bilen hemma. Tydligen har det skett mycket olyckor idag och det förvånar mig tyvärr inte :(. Usch, det är inget roligt väglag. Var försiktiga gott folk!

Idag har jag i alla fall varit i skolan på föreläsning, sedan köpte jag biljetter till HR-dagen och käkade lite lunch och efter det satte jag mig i biblioteket och läste Mankin i tre timmar :). Känns riktigt gött att ha kommit igång ordentligt. Sedan cyklade jag som sagt hem, sakta och säkert. Och under hela eftermiddagen och kvällen har jag bara legat i soffan, dammsugat i lägenheten och lagat middag. Är mätt och nöjd nu :). Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen innan jag beger mig till Hanny för lite tv-kväll.


Jag och min underbara Bella, puss <3!


Mina sötnosar Bella och Emelie leker prinsessor ;)


Jag med min älskling Emelie <3

/E <3

9 November 2010


Det är SNÖstorm i Linköping idag :(. Igår gnällde jag över kylan och idag gnäller jag över blåst och snö. Jag ska klä mig varmt med termobrallor och varm jacka för att slippa frysa och bli blöt idag. Bör nog även vara lite försiktig när jag cyklar, man vet ju inte om det är halt ute :(. Visst tycker jag att det är vackert med snö, men det ställer också till med en massa komplikationer som olyckor, svårigheter att ta sig fram och förseningar för bussar och tåg. Varför är det positivt?

Igår ägnade jag lite tid åt min träningsblogg istället för min vardagsblogg, så där kan du kika in ifall du vill kolla hur jag simmar eller läsa mer om Charlotte Perellis buffrade kreatin :). Snart kommer Hanny hit och ska scanna in lite saker på min dator och sedan ska jag bege mig mot skolan. Idag är det först föreläsning och sedan biljettsläpp till HR-dagen. Sedan tänkte jag stanna kvar i skolan och läsa. Tror att det är ett smart drag av mig ;). Får bli runt en tre timmar kanske, får se hur länge jag orkar och förstår...boken är på engelska :(.

Nu kom Hanny, hörs mer senare :).
/E <3

Pensionärsjävlar!

Hahahahahahaha...säger jag bara. Trodde att det skulle vara lite som Ballar av stål som jag verkligen inte gillar. Tänkte ändå att jag skulle ge det en chans och det var verkligen roligt. Tänk att träffa på någon av dem på stan, jag hade inte kunnat sluta garva. Gillade när hon frågade om 50 cent låten :P. Den vithåriga tanten är bäst! Hahaha, jag skrattar fortfarande...vad tycker ni om Pensionärsjävlar? Hiss eller diss?


/E <3

Lördagens partyoutfit


Klänning - Gina Tricot
Klackar - H&M

Smink och hår stod söta Jenny för <3 :)

/E <3

It's COLD


Det är ju riktigt kallt ute idag :(...det gillar vi inte! Varför minusgrader för? Vad är det för positivt med det egentligen? Aja, dags att plocka fram "michelinjackan" nu alltså? Usch, fy och blä!

Strax ska jag hoppa i lite träningskläder och cykla iväg till träningen. Det blir medel 70 min idag, så det ska bli väldigt skönt att svettas riktigt ordentligt :). Hade egentligen behövt plugga en del nu på eftermiddagen, men jag har verkligen inte hunnit det :(. Har haft fullt upp med skola, att handla mat, laga middag och prata med mamma i telefon :). Får läsa lite ikväll i reklampauserna på Svenska Hollywoodfruar ;). Haha...viktigt viktigt :P.

Känner mig såååå seg! Det behövs verkligen extra energi från träningen nu :). Tagga tagga. Ska spela lite bra låtar för att komma i stämning :).
/E <3

Ice Cream

Nyttig glass? Finns det?



Jaaaaaaaa!!! Denna goda glass åt jag igår kväll när jag blev sugen på något gott. Det är bara en massa olika frysta bär som hallon, blåbär, björnbär, physalis, mango, ananas m.fl., en banan och lätt vaniljyoghurt + lite mjölk. Mums. Nyttigare än vanlig glass, men ååå så gott :).

/E <3

8 November 2010


Mina tre favorit"apor" <3.

Solen skiner, men det är minusgrader...brrrrrr. Då får jag klä mig varmt idag. Det är t.o.m frost ute :(. Jag gillar inte när det blir kallare eller kommer snö eller när det är mörkt ute redan klockan fyra. Vintern är inte riktigt min tid. Men jag längtar till första advent med lussebullar, pepparkakor, tända första ljuset och ha mina adventsljusstakar tända. Jag älskar JULEN :).

Jag ska strax hoppa i lite kläder, sitter fortfarande i pyjamasen och dricker ett nytt grönt te som jag fick i födelsedagspresent. Åsa och Jenny var supergulliga som hade köpt en liten hälsopåse till mig i födelsedagspresent :). Den innehöll grönt te med mango (supergott), sesamkakor, cashewnötter och två gainomaxbars. Haha...roligt att de uppfattat att jag är lite av ett hälsofreak, jag gillar't! Thanks tjejer :).

Idag har jag föreläsning fram till lunch och efter lunch ska jag och Hannah leda reflektionspass. Sedan blir det hem och börja läsa, läsa, läsa :). Borde även dammsuga och damma lite här hemma. Ikväll blir det ett härligt 70 min medelgympapass, svettigt och gööööörunderbart ;).

/E <3

Kramkalas


Bella och Emelie myser :)


Jag med min underbara Bella <3


Jag och världens sötaste Sara <3


Systrarna som betyder allt för mig!


Jag och finaste Jenny <3


Bella, Åsa och Sara...så fina!


Jag och världens bästa Emelie <3

Fler bilder kommer upp imorgon för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan skriva ut lite grejer till skolan. Sov gott.

/E <3

Låten!


Will.i.am och Nicki Minaj - Check it out

Låten som fastnat på min hjärna! Gillar början bäst :)...

/E <3

7 November 2010


Söndagkväll och Bridget Jones på i bakgrunden! Bridget Jones är verkligen en riktig feelgood-film :), man skrattar hela tiden. Underbart! Har även hunnit med en promenad tillsammans med Hanny, lite slapp i soffan och häng framför en massa bra tv-program.

Jag har haft en underbar helg med mina tjejer <3. Det var en helg utöver det vanliga och vi har verkligen haft otroligt roligt. Jag har skrattat så mycket att jag har träningsvärk i magen och det är ju hur härligt som helst. Vi har bott 6 personer i min lägenhet och jag fick dela säng med Emelie, det var supermysigt :).

På fredagen kom Bella hit lite tidigare, så vi gick på stan och köpte vinterstövlar till henne. Sedan stannade vi på Espresso House och träffade där H och M som vi fikade med, riktigt trevligt. Avslutade dagen på stan med att köpa med oss mat, vin och hårfärg hem :). Fixade iordning middag i form av potatisgratäng och marinerad fläskfilé till varmrätt och marängswiss till efterrätt, mumsigt värre. Färgade Bellas hår och sedan bjöd hon alla tjejerna på vin när de anlände från Estocoholmo. Kvällen var supermysig med en massa prat, lite idol, lite spel och bara njuta av varandras sällskap <3.

Lördagen började ganska tidigt med en bautafrukost. Sedan gjorde alla tjejerna iordning sig för en dag på stan. Det blev en hel del shopping, lite mer för några :). Passade även på att köpa mina första födelsedagspresenter då, både pappa och farmor fyller år snart. Vi åt även lunch på Espresso House (blev samma eftersom Å jobbar där och hade halva priset!) och avslutade shoppingen med att handla en massa mat. Träffade även på P och P, Richards lillebror och hans flickvän, som var på besök i Linköping. Det var så underbart att träffa dem igen, har saknat dem massor :(. Var även i Domkyrkan och tände ljus för mina älskade morföräldrar <3.

På kvällen blev det klyftpotatis och kyckling i gräddsås och till efterrätt blev det gino med glass, mumsigt igen :). Kvällen fortsatte med att alla duschade och fixade sig iordning, lyssnade på bra musik, spelade öl-spelet ("cider-spelet" som J sa eftersom ingen av oss drack öl) och bara hade det gött. Vi fortsatte sedan till NH och dansade hela natten, men somnade som stockar vid halv fyra.

I morse vaknade vi alla vid strax efter tio och plockade ihop allting. Vid tolv var det dags för brunch på Pitchers och det var väldigt gott, men otroligt mättande. Sedan begav sig tjejerna mot Stockholm och Örebro igen och så var den helgen över :(...tiden går för fort när man har roligt! Är så tomt här hemma nu, men jag kommer nog förmodligen in i mina rutiner snart igen ;).

Vill bara tacka mina härliga tjejer för en otrolig helg, en helg jag länge kommer att minnas <3!
/E <3

5 November 2010

FREEEEEEDAG <3.

Äntligen är det fredag och helg. Den här dagen har jag väntat på i över en månad. Idag kommer nämligen Emelie, Bella, Sara, Jenny och Åsa hit till mig :). Vi ska ha en riktig tjejhelg. Ska bli så mysigt att ha en massa underbara vänner runtomkring sig som ger ifrån sig en massa positiv energi. Jag ska njuta av varenda minut!

Igår städade jag lägenheten och det gick faktiskt hyfsat snabbt, städade ju i söndags. Har även bytt lakan i sängen eftersom Emelie joinar mig där och då vill jag att hon ska få sova rent ;). Jag var nöjd med att jag hann städa, tvätta lite kläder, lägga en fuktbomb på ansiktet och byta lakan innan klockan blev allt för mycket. Men så enkelt skulle det tydligen inte vara :(. När jag ska dra ner mina persienner ska givetvis den i stora fönstret krångla. Tillslut efter mycket tjafs fastnar den...drygt. Tur att jag har "solpersienner" också, de hjälpte lite i alla fall. Ringde och akutanmälde dessa förbaskade persienner nu på morgonen, hoppas de kan fixa det idag. Håll tummarna.



Aja, nu ska jag hoppa i lite mjukiskläder och bege mig mot solariet :). Det blir sista gången nu och sedan en gång till innan jag åker till Thailand. Fick även hem mina Maxosol igår, så nu hoppas vi verkligen att de fungerar. Efter solandet blir det simhallen. Längtar verkligen efter att slänga mig i plurret :). Vid lunch är det Bella-time som gäller. Blir nog lite gå på stan, fika och fixa mat till ikväll. Wonderful!

/E <3

Familjen <3


Jag saknar min familj!!! Jättemycket :'(. Tur att det bara är 2 veckor kvar tills vi ses :D.

Och det är en himla tur att mina underbara kompisar kommer imorgon också, dem har jag också saknat massor <3. Bilden är tagen av Ellen (som jag också saknar massor!) på min systers student i sommar.

Älskar er hela bunten, tänker på er jämt <3. Mamma, syster och pappa i mitt <3!

/E <3

Dagens outfit

Började morgonen med denna outfit:


Väst & Tröja - Peak Performance
Linne - Lager 157
Träningsbyxor - H&M

Bytte sedan till andra byxor och skor för att vara lite mer uppklädd ;)


Samma som ovan...
Byxleggings - Gina Tricot
Converse

/E <3


Vila!

Jag är HELT slut! Idag igen...Börjar bli en vana efter alla dessa tuffa träningspass, men jag gillar det. Hellre helt slut än att inte känna någonting alls, håller ni inte med? Jag är ett träningsfreak, i know, men jag är bra på att vila och äta ordentligt med mat också. Så var inte oroliga för mig bara :).

Det blev alltså ett skivstång+konditionspass på 75 min nu på kvällen och det var awesome. Ska skriva mer om passet i min träningsblogg strax. Ska även äta en skål gröt och en clementin innan jag tar tag i städningen. Känns som jag inte gör annat än att städa, men det blir ju smutsigt så fort :(. Har nästan alltid fint hemma, men dammet och smutsen kan man ju inte göra något åt...Det är alltså det jag ska ta tag i nu på kvällen och sedan blir det kanske en ansiktsmask och lite måla naglarna om jag orkar. Framförallt längtar jag till min säng nu, jag behöver verkligen vila min kropp och få min skönhetssömn eftersom i morgon är en STOR dag!

Imorgon kommer my girls hit och vi ska ha en riktig tjejhelg :D. Detta planerades för mer än en månad sedan, så nu ska bara veta hur länge jag har sett fram emot det här. Bella är redan i Linköping hos en kompis, men vi ska ses vid lunch imorgon och umgås :). Resten av gänget kommer från Stockholm på kvällen och då ska jag och Bella ha fixat någon god middag tills dess. Sedan blir det hemmamys med att catcha up lite vad som händer i allas liv :). Sedan har vi lite shopping, utgång, brunch och annat skoj planerat. Kan det bli annat än awesome?

Aja, dags och slänga upp lite inlägg på träningsbloggen och sedan ta tag i sysslorna innan klockan blir allt för mycket...Sov gott sedan :).



/E <3

Passfoto

Vilket av mina passfoton är bäst? Det från 2006 eller det från 2010?

2006


2010


Det senare är mycket ljusare i färgen och dessutom har jag mycket ljusare hår :). Jag vet inte riktigt om jag gillar något av fotona speciellt mycket, men får jag välja blir det nog det nya. Gillar verkligen mina ögon på den bilden, de ser så stora och fina ut ;).

Aja, ska ju leva med det här passfotot till 2015. Så det är lika bra att vänja sig :P.
/E <3

4 November 2010


Det är så mörkt ute och klockan är bara lite innan fem :(. Jag gillar inte hösten och vintern eftersom det blir bäcksvart så himla tidigt, det gör att man blir trött tidigt också. Då är det skönt att träna på kvällen tycker jag :). Idag blir det skivstång+kondition och det ska bli riktigt gött att köra slut på kroppen.

Just nu sitter jag och kollar på Projekt Runway, men ska strax fixa lite middag i form av hemmagjorda hamburgare i fullkornsbröd...mums! Min dag idag har varit lugn och riktigt trevlig. Började som sagt morgonen med att gå en långpromenad tillsammans med Hannah :). Vi åt sedan en ordentlig frukost med smoothie, hemmabakt bröd och ägg. Det var riktigt gott! Vi pratade även en massa och planerade reflektionspasset som vi ska ha på måndag.

Jag har även varit duktig och hämtat mitt pass hos Polisen (visar bild strax) samt handlat tillsammans med pensionärerna på Netto :P. Köpte massor med clementiner, älskar clementiner ;).

Aja, magen skriker efter mat...ska bara slänga upp ett inlägg till (låter som Alfons pappa här :P)
/E <3

Värk i alla dess former...

Den här hemtentan tog verkligen kål på mig. Den var diffus, den var svår, den var tråkig, den var tidskrävande och så vidare...Jag skulle kunna rabbla upp allt möjligt om den här tentan och det kommer jag inte göra, eftersom jag vill glömma! Tentan fick mig att ha konstant ångest i två dagar, jag fick även otroligt ont i ryggen av att sitta på en hård trästol (med en liten kudde på) i väldigt många timmar, jag led av konstant huvudvärk i två dygn och jag har haft kramp på alla möjliga ställen i vaden. Allt detta på bara två dagar!

Som den aktiva person jag vanligtvis är, så tog detta kål på min kropp. Igår gick jag som mest från datorn till toaletten och tillbaka. Detta resulterade i att mina vader reagerade negativt på att inte få komma igång och arbeta, eller så var det nog förresten med hela kroppen. Jag somnade med en sådan värk i hela kroppen som jag undviker genom att träna. Den värk man får efter ett hårt träningspass är härlig, det här var allt annat än härligt! Det är inte bra att inte få igång kroppen ordentligt märkte jag nu och jag vill inte gå igenom denna process igen, det var hemskt.

Jag har även missbrukat pepsi max, redbullshots och skånepepparkakor. Allt för att hålla mig pigg och koncentrerad. Dock resulterade det i att hjärtat rusade, jag fick lite småpanik och ont i magen. Jag är inte van att dricka energidrycker eller läsk med koffein i, så min kropp reagerade inte så bra på det. Men det krävdes för att orka sitta framför datorn från halv nio på morgonen till halv ett på natten med endast några korta pauser.

I sådana här lägen är det inte roligt att vara student, men allt runtomkring är roligt. Partylivet, mycket tid för träning och vänner samt intressanta föreläsningar och grupparbeten. Det är tentor jag avskyr, jag är inte skapt för att skriva tentor. Usch, jag vill plocka ut min examen nu och börja jobba! Aja, jag håller ut...bara ett halvår kvar :D, shit vad tiden gått snabbt.


Min kropp kräver motion för att fungera och det ska jag ge den :).

/E <3

Cykellyse!


Innan jag flyttade till Linköping visste jag inte att det var LAG på att ha cykellyse i Sverige. Visste du det? Under Nolle-p förklarade våra faddrar hur viktigt det var att så snabbt som möjligt skaffa sig cykellysen så att vi inte blev stoppade av polisen och åker på böter. Jag skaffade riktigt urkassa lysen som inte gick att montera på cykeln, så jag fick hålla dem i handen när jag cyklade. Sedan fick man såkallade "studentlysen" under KALAS och dessa är godkända cykellysen som man sätter på och plockar av från cykeln.


Studentlysen

Konsekvenserna av att man inte har cykellysen är för det första att du inte syns så bra i mörkret och du blir då en trafikfara, men detta är ju individuellt vad man anser är viktigt...lysen eller livet :P? Neej, det jobbiga är att om polisen tar dig så kan du få böta 500 kr per lyse! Alltså 1000 kr om det är illa. Detta är ingen myt, utan jag vet flera som fått böta. Inte roligt.

De är förmodligen extra hårda här i Linköping eftersom det är så tät cykeltrafik här. Nästan alla cyklar vart de än ska och det medför att jag nu har ett "tränat öga" för att upptäcka cyklisterna och slippa bli påkörd. Du måste uppleva Linköping som den cykelstad den verkligen är, man förstår det inte förens man sett det med egna ögon ;). Så här i Linköping känns det tryggt och billigt med cykellysen. Människor ser mig och jag slipper böta.

/E <3 

3 November 2010

I'm BACK! Vad skönt det känns att jag kan leva livet igen. Det är inget liv att skriva hemtenta, livet existerar knappt. Men nu är den över, för den här gången. Ska passa på att vila ut riktigt ordentligt i ett par dagar och sedan på måndag drar en ny kurs igång.

Efter att jag lämnade in hemtentan vid strax efter två har jag hunnit vila, träna step, kolla på BSF, prata med mamma, prata med syster, prata med Hanny, chatta med en massa kompisar, ätit god middag och uppdaterat mig med lite bloggar. Jag har ju varit isolerad från omvärlden här i några dagar och känner att det är skönt med den sociala kontakten igen :). I like it!

Imorgon ska jag börja dagen med en morgonpromenad följt av frukost och planering av reflektionspasset tillsammans med Hannah. Verkligen en superidé :), ska bli mysigt! Annars har jag inget specifikt planerat och det känns oerhört skönt. Blir nog till att ta sig till polisen och hämta ut mitt nya pass, hämta mina varor från gymgrossisten, städa lite i lägenheten osv. På kvällen är det ett hårt skivstång+konditionspass som gäller och jag är riktigt taggad!

Nu ska jag slänga upp ett par inlägg till och sedan ska jag skriva önskelista samt maila farmor :). Ha det fint!

Bra låt :)



/E <3

1 November 2010

Och bara 17 dagar kvar till min födelsedag ;). Haha...känner mig som 8 när man räknade ner dagarna tills man fyllde år :P. Aja, hoppas att ni har sovit gott. Jag somnade som en stock strax efter tolv, men vaknade vid halv sex av att jag var jättenervös och drömde om tentan. När jag varit nervös och haft ångest har jag alltid haft en sambo som har stöttat mig och nu står jag helt plötsligt på egna ben. Det är verkligen bambi på hal is. Snacka om att det är bra för mig att lära mig hantera denna nervositet och ångest ensam. Tror jag bara blir starkare av det, man måste vara positiv ;).

Ni som bor i Linköping vet att de bygger överallt i stan, det går knappt att ta sig någonstans :(. De blockerar vägar och gångar samt att de låter jättemycket. Jag har ett byggarbete som håller på utanför fönstret och precis efter jag vaknade vid halv sex började hela byggnaden skaka. Blev skiträdd (rent ut sagt) och sprang upp och drog upp persienerna. Såg då att de precis hade hällt av en stor hög med grus, men det lät typ som det var orkan ute. Jag tänkte "nu dör jag...", alltså ärligt, jag trodde det...Usch, lite svårt och somna efter det :P.

Idag kan jag bekräfta träningsvärk på hög nivå ;). Skönt det i alla fall! Ska strax äta upp min resterande frukost, borsta tänderna och sätta upp håret. Sedan ska jag cykla med Ameli till skolan och hämta den där förbaskade hemtentan...suck!

Med detta inlägg vill jag säga tack och hej. I alla fall i ett par dagar :). Jag kommer återuppta kontakten med bloggen på onsdag eftermiddag/kväll, så vi ses då! Ni får roa er med dem fem inläggen jag skrev igår så länge.

Nu gäller det, nu kör vi, det får bära eller brista! ÖNSKA MIG LYCKA TILL :D.


/E <3


RSS 2.0