Regnet det bara öser ner...

...och jag blev dyngsur när jag cyklade hem :(.
 
Haha, det droppade från hela mig när jag kom hem så då bad jag Richard ta kort på mig :P. Usch, vad hemskt det var när det började vräka ner när jag bara var 5 min hemifrån :(. Tog i alla fall regnjacka på mig idag, men det hjälpt ju bara överkroppen lite.

Hela eftermiddagen har gått åt till att brainstorma och diskutera resultatet av vår rapport och nu känns det som vi alla är inne på samma spår, skönt med ett ordentligt samtal (som varade i 3 timmar). Imorgon är det dags att producera en massa text, önska oss lycka till ;).

Nu tänkte jag strax springa ner till Boomerang och prova en söt sommarklänning och se om den passar mig :). Efter det ska jag packa väskan och cykla hem till Angelica för intervallträning i vattenpölar och lera :P, hoppas det kommer gå bra. Ikväll blir jag sedan bjuden på middag och det är inte helt fel ;). Det är alltså dagens planer.

Måste sticka nu eftersom jag ska vara hos henne vid 6. Ha det fint!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Eftersom du pluggar i Linköping tänkte jag bara fråga var det är bäst att bo i lkpg ifall man tänkt plugga där! Bor du långt ifrån?:)

2010-05-27 @ 12:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0