090225

Nu börjar det knarra i kassan eller kanske inte, men nu börjar jag verkligen inse hur mycket allt kostar. Man ska ha saker på apoteket som snabbt kommer upp i flera 100 kr, man ska handla mat för flera 1000 i månaden, man vill kanske ha något nytt klädesplagg då och då osv. Skolan kostar också pengar, alla böcker man behöver, kåravgift mm. Det är inte roligt att bli vuxen och flytta hemifrån när man tänker såhär =(. Om jag fick bestämma själv skulle jag kunna shoppa så himla mycket saker, men nu får man tänka efter innan man handlar.

Något som inte är en rolig avgift är mina linser. Var på en sista synkoll idag och det visade sig att i ena linsen var det en spricka och den andra var trasig =(, så det var bara att slänga...Och nu är jag alltså helt utan linser och får bära mina glasögon i en vecka. Sen kommer linserna komma till synsam och då ligger kostnaden på 800 kr för 3 månader =S. Tänkte köra synsam i ett halvår eller något så att jag har lite säkerhet, sen får jag nog beställa linser på internet. Det är lite dyrt med 3200 kr om året för linser, eller vad tycker ni??

Något som jag väldigt gärna skulle vilja ha nu är en mobiltelefon. Min mobil är visserligen bara 1 år och 2 månader, men det går knappt att sms:a på den, ibland försvinner jag så att den jag pratar med inte hör mig, det knastrar när den jag pratar med pratar och detta är kanske inte saker som gör att jag nödvändigtvis behöver en ny telefon. Men det skulle ju underlätta en hel del, då jag använder telefonen som både mobil och hemtelefon. Det är ju viktigt att den fungerar då!
Är lite inne på en Sony Ericsson W595, syster har en blå, men jag vill ha en rosa eller cosmopolitan vit =). Den är superfin, men man får ju pröjsa strax över 2000 för den och det är ju inte pengar som jag har nu.

Eller ?

Kanske ska spara den "stora" lönen jag får från NH. Typ 800 i månaden...då har jag ju mobilen efter tre månader. Det ska jag iaf fundera på, vad tycker ni om det??

Nähä det här duger absolut inte. Nu är det dags för träning. Ska ju iväg och jobba vid 18, så jag vill ju hinna äta mat innan. Så ha en bra kväll, så höres vi snart igen.
P&K


*ZzZzZzZzZzZzZzZzZz*

Snart är det dags att gå och lägga sig. Har tagit en nap mitt på dagen idag, mellan 12 och halv två. Det var så skönt =). Sen gick jag och Richard och handlade lite mat och efter det ställde vi oss och stekte pannkakor. Jag gjorde amerikanska och han vanliga (ni vet vi med olika ostar, olika bröd, olika mjölk, olika flingor...) :P. Mina blev jättegoda, och nu har jag massor som jag kan äta till lunch i morgon, mums!! Sen blev det vila fram till halv fem då det var dags att snajda om inför träningen. Lite aerobics blev det idag =), jätteroligt. Det var lite jobbigt då jag hade en dam bakom mig som liksom gjorde som jag gjorde, och missade jag, då missade självklart hon också...så jag kände ingen press :P. Haha...men det var lite roligt för då tog jag i ännu mer och gav mitt yttersta. Så det blev ett riktigt tufft pass. Kom hem och Richard bjöd på potatismos och fiskpinnar =) och sen gjorde jag varsin semla till oss efteråt (var inte ens sugen, och det var faktiskt tyvärr inte speciellt gott då...bara onödigt!! men är det fettisdagen så är det). Nu ligger han och sover då han börjar 8 imorgon, själv är jag ju "ledig". Men jag har saker att göra iaf :P.

Ska först och främst gå upp vid halv 9, då jag måste haft i linserna i 2 timmar innan jag ska till optikern. Och det är kl 11. Sen blir det ett styrketräningspass på gymmet efteråt. Och vid 18 börjar jobbet. Jobbar till 01 och sen hem och sova. Ska försöka upp tidigt så jag kan gå ut och gå...men jag vet inte om jag kommer orka det :P. Skolan börjar iofs vid 13, så kanske ;).

Dags att säga God Natt för idag. På fredag kommer syrran, ska bli jätteroligt.
Puss o kram skumbanan


090224 - Fettisdagen

Godmorgon Sverige!!! Idag är det alltså fettisdagen (den feta tisdagen), även kallad semledagen =). Har handlat grädde och marsipan, så jag får gå ner till affären och handla lite semlebullar sen, så vi kan äta semlor ikväll. Sedan blir det lite aerobics ikväll också, ska bli skönt att röra på sig. Annars blir det en ganska lugn dag för mig, som sagt ingen skola, så det får bli en massa jobbsökningar, lite mathandling och så vidare.
Vi hörs senare!
Kram



090223

Vilken Helg!! Som ni såg i senaste inlägget så har jag haft fullt upp i helgen. Jag har varit "ledig" från allt som har med skolan att göra och det har varit toppen =). Jag har hunnit med lite shopping, lite lunch, lite HG, lite B och S "slott" och lite kickoff.

På lördagen gick vi upp tidigt och åkte till Ikano-huset där jag gick till Team Sportia och handlade ett Nike-linne, svarta gympabyxor och ett pannband. Sen åt vi lunch på Max, mums. Vi avslutade med att storhandla på Willys och sen gratisbussen hem. Hem en sväng och packa upp all mat, efter det var det styrketräning som gällde. Körde totalt slut på mig själv och nu har jag riktigt ordentligt med träningsvärk. Hem och fixa sig för en "bal på slottet" och sen var det dags att cykla hem till B och S. Vi hade en supertrevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och en riktig danskväll =). 

 
Familjen Fisk *blubb*


Ajaj Kapten!


En Giraff, en ? och en Apa =). Välkommen till slottets djurpark ;).

söndagen var det dags för kickoff på NH där jag jobbar. Vi började med Laserdome, vilket jag inte var så bra på, men det var ju faktiskt bara andra gången jag körde det. Det var hur kul som helst =). Sen var det hem och fixa sig inför middagen och den vanliga rundan inne på NH. Vi började med lite mingel och sen middag. Efter middagen blev vi uppdelade i lag och fick gå den såkallade rundan. Trodde det skulle vara värre än det var, jag drack mycket loka istället för alkohol =). Dock blev det lite mer efter rundan...så jag har väl mått sådär idag kan man väl lugnt påpeka. Mer än så behöver vi inte säga =P. Hade iaf väldigt trevligt och fick lära känna mycket nya människor och det är ju alltid trevligt. Var kvar bland dem sista och gick hem vid halv 6.

Nu är det sängdags för min del. Har ingen skola fören på torsdag, så nu är det nog dags och skaffa fram boken till den här kursen och börja läsa dessa lediga dagar. Imorgon har jag bara träning inplanerad och det är ju inte fören vid halv 6. Så det blir en skön och lugn dag imorgon. Ha det gött!
<3 


Good Night

God natt kalla Sverige...dags att gå och lägga sig innan klockan hinner slå 00. Har varit vaken sen 06 i morse och borde egentligen vara jättetrött, och jag är trött, men inte överdrivet :P. Ska sova efter det här inlägget =).

Idag har jag äntligen tränat igen efter tre dagars vila med pluggfokus istället, men nu är jag på banan igen ;). Körde ett 2-timmars styrketräningspass och är HELT slut efter det. Höll på att inte komma iväg för att jag var så seg och trött efter tentan, men det är ju då man behöver energi. Kändes mycket skönt efteråt iaf =).

Fredag blir en effektiv dag för min del. Tidig uppgång så att jag har hela dagen på mig att fixa och dona. Ska gå stavgång, storstäda lägenheten (inklusive dammsuga, torka golven, damma mm.), tvätta den överfulla tvättkorgen, träffa M för en lunch vid 13, gå en runda på stan och införskaffa lite nödvändigheter och lite mindre nödvändiga saker :P...och så kommer nog den dagen vara slut. Kanske träffar B och S på kvällen, men det beror på hur vi känner ;).

Lördag ska jag självklart träna igen =). Det får bli styrketräning eller något pass. Sedan ska jag och Richard ta gratisbussen till Ikano-huset och gå till Teamsportia (eftersom friskis ger 20% där den här veckan) och efter det handla med oss mat från Willys. På kvällen blir det lite party party med B och S =), blir lite middag, förfest och HG skulle jag gissa.

Söndag är det kick off med dem andra som arbetar på NH. Det blir laserdome, sen middag och sen fortsätter tydligen kvällen in på småtimmarna =). Kan nog bli väldigt trevligt. Ska bli kul att träffa lite människor som jobbar där. Det blir nog en "ganska" tidig kväll för mig eftersom jag har skola vid 10-12 på måndagen. Men det är ju superlugnt.


Så nu har ni hela min långhelg =). Och jag ska bara NJUTA. Inte tänka skola överhuvudtaget, så himla skönt!!!

Nu ska jag börja avrunda kvällen.

P&K


090219

Då var det klart för den här gången =). Min första salstenta skrev jag idag mellan 8 till 11.15. Och nu är det helg för min del. Så sköönt!! Har hunnit fixa lite saker efter tentan, annars har jag ätit lite lunch och bara legat i soffan och glott på tv. Är så skönt att befria hjärnan från all intensiv hjärnaktivitet =P. Ska alldeles strax iväg och träna, äntligen =). Senast var i söndags, så nu blir det intensivt i 4 dagar =). Ska blii skönt, fast just nu är jag inte så taggad...måste bara komma iväg först. Nu drar jag =). Hörs!!


P&K


090218

Snart är det dags för tenta...=S. Börjar bli lite nervös nu, så det kanske är dags att börja krypa till kojs strax?!
Idag har varit en dag väldigt lik den igår :P. Gick till biblioteket strax efter frukost, var där vid halv 10. Satte mig i lässalen där det var knäpptyst och satt där till 12, då gick jag upp till S och S för att fråga lite saker och stannade med dem en timme. Gick den korta promenaden mellan biblioteket och lägenheten för att äta lunch. Sedan var det bara tillbaka igen, då sitta själv och plugga, sen diskutera lite med C och M (många som var på biblioteket idag). Satt till tjugo över 6. Efter det har jag och Richard ätit mat och sedan har han förhört mig på allting i en timme och tjugo minuter...och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. Ojoj, vad mycket det blev på en och samma gång =P. Men så har min dag sett ut!!

Jag längtar så till imorgon eftermiddag när detta är avklarat =). Wish me luck!!
Dags att gå och lägga sig innan jag blir för nervös, ska dessutom upp 6.00.
God natt!!
P&K

090217- Woooom!

Woooom...dagen har bara försvunnit. Har suttit med A i biblioteket från 10 till 19 idag och bara "köttat" igenom alla anteckningar, begrepp och teoretiker. För tillfället känner jag mig inte speciellt mycket klokare, utan allt känns väldigt rörigt :S. Imorgon blir det fokusering ;). Bibliotekstime från 9 tills jag är klar...(dem stänger 20, så då får jag vara klar).

Eftersom vi satt till 19 blev det ingen träning =(. Känner att jag MÅSTE fokusera på skolan såhär 2 dagar innan provet och jag gjorde nog rätt i att diskutera det sista till 19. Får träna på torsdag igen =).

Sitter här och käkar middag, min paus, sen blir det mer plugg och försöka få allt att fastna. Borde dock inte lägga mig senare än 23.

Dags att äta upp och börja =).

P&K

Hard Work Work...

That's my life just nu =(. Den här veckan blir mycket och intensivt pluggande och troligtvis inte mycket blogginlägg, men det får ni stå ut med. Hoppas du klarar dig Björn? =P

Det har visat sig bli en väldigt bra och trevlig dag idag. Först började ju skolan vid 10 och då var det frågestund. Det var ganska intressanta saker som togs upp, men lite luddiga svar från lärarna =S...aja, luddiga frågor och luddiga svar, det är väl det vår tenta kommer handla om? ;). Sedan gick jag med min grupp och L till D-huset och satt till 16 och gick igenom massa anteckningar, intressant och väldigt givande faktiskt. Ska köra samma prossedur imorgon fast med A, hoppas vi kan komma fram till mycket intressanta saker =). Vid 16 bestämde vi oss för att åka hem till mig och äta middag. Eftersom jag inte riktigt hade räknat med besök fick dem gå och handla mat och vin, medan jag själv fick hem och plocka iordning, diska och fixa lite. Ni vet, när det är tentaplugg så ser lägenheten katastrofal ut =(...hade ju tänkt storstäda på fredag. Vi åt kinamat och drack lite vin, jättegott och jättetrevligt sällskap. Vi har verkligen roligt tillsammans i våran grupp, så tråkigt att vi ska byta =(...men otroligt nyttigt antar jag. Vi avslutade vår trevliga dag och kväll med en omgång rita&gissa. Var med A och M, tyvärr vann vi inte, men vi var grymma iaf ;). Go oss!! :P.
När dem hade kilat hem vid 21 snåret så blev det fram med alla anteckningar igen för min del och plöja igenom dem.
Och nu sitter jag alltså här, halv 1 på natten och är lite övertrött sådär så att jag inte vill gå och lägga mig, men är för trött för att plugga...väldigt dumt stadium faktiskt.

Nu är det bestämt att syster yster kommer hit den 27 februari, dem bokade biljetter idag =). Hon stannar från fredagkväll tom söndag, ska blii så roligt. Får se vad vi hittar på. Blir lugna kvällar eftersom hon inte fyllt 18 än, den lilla tjejen (som alla ändå tror är äldre än mig :P). Längtar jättemycket efter henne.
Funderar även på när jag ska åka hem nästa gång. Saknar mamma och pappa så mycket. Men det är mycket i skolan nu, så vi får se när det blir. 

Avslutar kvällen med en STOR flopp enligt min mening, säg att det var ett skämt? Snälla!!!!



Godnatt Sverige!! Imorgon blir det hard work work, hard work work för min del ;) och förhoppningsvis lite aerobics. Ska plugga flitigt på dagen så jag kan unna mig det ;).
P&K

090216

God morgon! Snart dags att åka till skolan för frågestund. Kan vara bra att gå på för att se om andra har frågor som man inte själv har tänkt på. Sedan ska gruppen sitta kvar och disskutera tror jag eller läsa, vi får se.
Sitter här vid datorn med en lins i =(. Får inte i vänster...grrr. Så jag var tvungen att pausa och äta lite frukost.
Dags att ge det ett nytt försök, annars blir det glasögon idag!

Hörs kanske senare ifall jag hinner =).
P&K

Natti natti <3

Sovdags här i Linköping, iaf för mig =). Min dag har mest bestått av skolarbete, eller en massa läsande i psykologiboken. Det går framåt, men det går segt =(. Har nog suttit i iaf 5 och en halv timme idag...
Vid halv tre så pausade jag och åkte till Friskis för ett danspass. Det var inte alls lika jobbigt som förra veckan, men det berodde förstås på att det inte var samma pass =(. Förra veckans pass är mer hoppigt, skuttigt och roligt, man känner verkligen att man rör ordentligt på sig. Det här passet är mer foten i kontakt med golvet mest hela tiden, lite svettig blir man ju, men inte alls på samma sätt...Tråkigt!! Fast jag kommer fortsätt gå, det är så bra tid, och det är ju ändå roligt trots mindre tufft pass.
Nu blir det nog inte så mycket träning den här veckan då jag har tenta. Tänkte försöka komma iväg på mitt aerobicspass på tisdag kväll som jag brukar, men det beror helt och hållet på hur jag känner att jag ligger till i pluggandet. Kan iofs vara skönt att få lite energi i stressen...

Jag längtar verkligen till helgen, när tentaplugget är över och jag kan lägga "skolan" åt sidan i 3 dagar och bara njuta. Jag ska äta lunch med en kompis på fredagen, fira B och S i efterskott på lördagen och göra min weekendlyx på söndagen.

Jag känner inte att jag hinner med weekendlyxen den här veckan =(. Det är när jag börjar med att "ångbada" ansiktet i 10 min, sen lägger jag på en ansiktsmask och efter det smörjer jag in mig. Man känner sig som en helt ny människa ;). Idag fick det bli lite ansiktsscrubb och ansiktscreme för att få lite fräschare hy =). Det är ju iaf något.

Nu v. 8 och v. 9 har Friskis ett jättebra erbjudande på Team Sportia. Om man är medlem så får man 20 % på allting där, så man kanske ska passa på att handla sportsaker man behöver? T.ex. en löpartröja, ett pannband, ett träningslinne m.fl.?! Vi får se om jag och Richard pallrar oss dit i helgen, annars kanske jag åker själv...

Dags att sova!!
P&K

090215

Solen skiner och himlen är blå, ååå vad skönt det är att leva då =). Tyvärr så måste jag sitta inne mer än halva dagen och plugga, hade hellre gått en promenad och fikat på något mysigt café...men men. Jag hoppas på fint väder nästa helg för då kan jag pusta ut och slappna av.

Igår kväll lagade vi mat biff med klyftpotatis och bea-sås och till det flädercider, MUMS. Det var en god alla <3 dag middag ;). Sen tittade jag på Melodifestivalen, jag tål inte programledaren...hur kunde hon få det "ärofyllda" jobbet?? Kunde inte Peter Settman vara programledare istället?!! Aja, jag tyckte bidragen var ok igår. Markoolio var nog sämst tycker jag. Dem som förvånade var ju Lill & Sussi, tyckte deras låt var riktigt klämmig ;). Hehe...nu ska jag inte sitta och reflektera över melodifestivalen, sååå roligt är det inte.

Idag blir det alltså väldigt mkt plugg, men jag ska också hinna med ett danspass på Friskis kl 15. Ska blii jätteroligt =).
Så nu är det dags för mig att äta upp min frukost och fortsätta läsa, hörs kanske ikväll??
Ha en härlig dag i solen och njut åt mig med!!

P&K

Alla <3 dag



Dagen
började strax efter 10 med att jag gjorde frukost till mig och Richard. Richard fick mackor som jag hade skurit till så att dem formade hjärtan ;). Sen gick vi en runda på stan och Richard handlade en hårtrimmer och jag en noppborttagare och en mjölkskummare (ska förklara snart...). Efter det gick vi till hemköp och köpte kött, bea-sås och cider till kvällen. Och sist men inte minst gick vi till konditoriet här nedanför och köpte varsin semla =).
Det blev sedan en snabb lunch bestående av pölse. Vila i en timme och efter det dags för träning.

Ett bra pass idag faktiskt. Riktigt tufft och jobbigt, men roligt. Så nu är jag helt slut!! Vi "firade" alla <3 dag med varsin semla när vi kom hem. Jag har köpt chai latte-pulver och det var alltså därför jag köpte mjölkskummaren. Så jag gjorde mig en chailatte till semlan, inte lika god som den på Espressohouse, men helt klart godkänd! =).



Nu har jag bara latat mig en stund och det är dags att fixa lite middag. Sen blir det pluggkväll för min del.
Just det, jag köpte ju en noppborttagare idag, såå otroligt bra. Den är från OBH Nordica och jag köpte den på Clas Ohlson. Jag blev rekommenderad att köpa en och det gjorde jag alltså idag.

Dags att göra lite nytta.
P&K

090214

REDAN har klockat hunnit förbi 12 och det är inte längre fredagen den 13...
Vilken otroligt seg fredag det har varit för min del. Jobbade till 02 och somnade väl runt halv 04 =S, gick upp vid 10 och gick sen och la mig igen lite senare. Klev ordentligt upp ur sängen vid 15 =( och då var jag så otroligt trött och seg, så det fick bli en lång stavgångspromenad för att få lite energi. Nu på kvällen har Richard lagat middag och diskat =), vilken lyx alltså. Jag har bara slappat, pluggat och legat i soffan. Imorgon (eller idag blir det ju...) får det bli en lite mer effektiv dag ;).

Vi eller jag har väl lite planer på lördagen. Först och främst plugga. Sedan ska jag hinna till gymmet för ett styrkepass i mina nya gympaskor =). På kvällen ska vi nog lyxa till det med varsin semla, alla <3-dag till ära. Får se vad vi lagar för lyxmat också, kanske köper med oss varsin köttbit hem!?

Nu är det dags för lilla mig att krypa till kojs så att jag inte kliver upp vid 15 imorgon också ;).
God natt!! <3
P&K


090212

I dag är det B och S födelsedag =). Grattis tjejer!!! <3
Nu har jag varit vaken i några timmar och det är snart dags för en snabb tur på stan. Måste fixa lite till alla <3 dag och handla lite mat. Sen blir det några timmar läsa innan jag ska åka hem till B och S och fika =), mys. Tyvärr blir det nog inte så länge =(, måste hem och hinna läsa och äta mat innan jag börjar jobba 18.

Ikväll är det alltså dags att jobba igen, det var ett tag sen sist. Jobbar 18-02, sen ska jag upp lagom tid imorgon så jag hinner läsa MASSOR =). Ska blii ganska kul att jobba idag faktiskt. Hoppas det är lite folk så det blir lite att göra =).
Nu ska jag boka in lite fler jobbpass, sen drar jag.

Hörs kanske senare??
P&K


SLUT

Är helt SLUT efter ett riktigt jobbigt styrketräningspass på gymet. Körde mycket rygg, biceps och axlar. Sen avslutade jag med 20 min "skidor" och sist mage på den otroligt jobbiga och roliga maskinen =). Såå skönt. Dock som jag sa igår så tror jag att någon form av virus eller förkylning ligger och lurar i kroppen. Det är tyngre och jobbigar än vanligt att träna, men jag kör på så länge det känns bra. Imorgon blir det vila från träningen, då blir det mycket plugg istället.
Om jag fortfarande mår bra på fredag blir det stavgång =).

En lugn helg väntar mig. Jag och Richard skulle gå på kravall på lördag tillsammans med några i min klass, i hans klass och några kompisar...men vi fick ingen biljett, dem sålde slut direkt =(. Men men...det är ju ändå alla hjärtans dag, så vi får göra mysmiddag och bara mysa hemma istället. Jag känner att det är kravall eller inget eftersom jag ändå har prov nästa vecka, kan lika gärna lägga fokus på det i helgen och parta loss nästa helg istället =).
Har faktiskt hunnit läsa ganska mkt ikväll =), så det känns skönt. Det är faktiskt ganska intressant om man sätter sig in i det, men det tar sån tid...

Dags att säga GOD NATT för min del. Ska upp tidigt imorgon och plugga.
P&K

...

Så mycket att göra och så lite tid =(, det är ungefär så mitt liv ser ut just nu. Jag vill hinna med att träna som vanligt, jag vill hinna laga goda middagar, hinna plugga, hinna träffa alla kompisar...Men jag får inte ihop allt =(. Borde nog lägga fokus på skolan först och främst, det är ju min framtid vi pratar om. Dock orkar jag inte plugga om jag inte får träna, träna måste jag för att få mer energi. Så hur ska jag göra?!
Nu har jag ingen skola förens på måndag, så det gäller att lägga upp dem här 4 dagarna så att jag hinner läsa igenom hela boken! Det bara är så.
Sen blir det nog tyvärr inte mycket träning nästa vecka =(, utan nästan bara plugg...

Nu ska jag strax göra mig iordning för ett styrkepass på gymet =), är jätteseg just nu, så det är nog det jag behöver för att orka läsa några timmar ikväll.
Imorgon ska jag åka hem till B och S och gratta dem på deras födelsedag =)! Sen börjar jag jobba kl 18. Så tiden däremellan blir det plugg, plugg, plugg...Suck. Jag får nog avsluta detta inlägg nu så att jag kan åka iväg och träna, så att jag hinner plugga ikväll.

Vi hörs säkert innan läggdags ikväll för en reflektion över passet och pluggningen.
P&K

090211

God morgon! En ny dag har börjat för min del och jag ska åka till skolan om 20 min. Jag gick upp kvart över 8 idag för att hinna sätta i mina linser och det har jag faktiskt hunnit =).

Dagens outfit består av:
Mina favvojeans från Bik Bok
Ett vitt linne från H&M
Min nya t-shirt med ljusblåa ränder från Gina Tricot
(som sagt, kamerasladden är borta...)

Idag är det två timmar föreläsning som gäller, sen lunch/fika i Baljan med några tjejer i klassen =). Styrketräning i eftermiddag och en snabb sväng på stan för att hitta det "sista". Sen måste det bli en massa läst också...det är viktigt!
Nu måste jag äta upp min frukost och sen kila iväg.
Ha en bra onsdag!
P&K

Godnatt

Godnatt säger jag till er efter en trevlig kväll hos A. Hon bjöd på otroligt god mat, det var köttfärs inlindat i tortillas med ost på och in i ugnen...mums! Det ska jag absolut göra hemma någon gång när man orkar vara flitig, bra med mattips, börjar få lite ont om dem nu. Blir lite för ofta kyckling här hemma ;). Har noll fantasi nuförtiden, men igår t.ex. åt vi plättar och det var jättelänge sen sist, så det var väldigt gott. Imorgon blir det nog "tyvärr" kyckling igen, jag som ville ha fiskpinnar =(, men Richard åt fisk idag och det blir lite tjatigt med fisk två dagar i rad ;). Får steka några pinnar innan jobbet på torsdag.

Träningen gick jättebra idag, dock tror jag att jag börjar bli förkyld =(. Började känna mig lite hängig och snuvig precis innan träningen, och det kändes även lite när jag tränade...kroppen kändes tyngre än vanligt. Jättejobbigt. Inte bara det att det är jobbigt att vara sjuk, utan jag får inte träna (det SUGER) och jag får inte ha mina linser (ökad infektionsrisk + att jag får då inte öva). Jag vill verkligen inte blii sjuk. Jag knaprar esbertiox och försöker hålla mig varm och litar på att förkylningen inte bryter ut. Mår jag bra imorgon blir det styrketräning efter skolan =). Skönt och köra slut överkroppen lite.

Sitter nu ihopkruppen i soffan med en filt runt mig, har tagit ut linserna då man måste vila ögonen en halvtimme innan läggdags och sitter nu istället med mina fina lila brillor på ;). Jag har letat förgäves efter min kamerasladd och jag hittar den verkligen inte...det är jobbigt. Jag som har så mycket bilder jag vill lägga upp på bloggen. Vill visa mina fina örhängen som jag köpt och även kläderna från Gina tricot. Aja, allt kommer upp här när sladden vill kika fram igen =).
Avslutar med en liten bild på mig i mina fina brills ;). Sov gott <3


Friskis väntar...

Ett kort inlägg innan jag drar iväg till Friskis och Svettis.
Jag är jättetaggad för träning nu och det känns jätteroligt. Börjar lära mig aerobicsstegen nu och kan ta i ännu mer, såå jobbigt det bliir då.
Har även hunnit läsa en del sen senast, bra bra. Dem har även varit förbi och kollat på duschen som det har varit stopp i   =(, såå nu går det att duscha igen ;). Tur att man tränar och kan duscha där, lite jobbigt annars :P.
Dags och byta om och packa ihop, efter träningen middag hos A, MYS!!
Höres kanske senare?! Ska läsa lite ikväll innan jag ska sova också.
P&K skumbanan

Tisdag

Äntligen har jag fått i mina linser =), tog "bara" 20 min idag...yey! Dem som har haft linser i flera år säger att dem kan sätta in linserna i mörkret om det så skulle behövas, och jag står framför spegeln med lyset tänt och får dem ändå inte att sitta. Tålamod Elin, tålamod...hehe.
Är "ledig" från skolan idag, så jag sov ganska länge...skönt. Sen gick jag upp och städade, bäddade sängen och fixade lite. Har hunnit skriva 4 arbetssökningar till och väntar nu bara på att min "chef" från Ica ska ringa och bekräfta att jag kan använda henne som referens =), sen blir det iväg med dem. Har fått iväg 4 stycken för ganska länge sen, så det gäller att ligga i nu.
Har även hunnit öppna psykologiboken och läst några sidor, det tar ju sådan tid...och dessutom är boken på engelska
=(. Men men...pausade med att sätta i linserna ;), så nu ska jag återgå till boken.
Ska iväg till friskis på aerobics vid halv 6, sen middag hos A kvart över 7 med B och S, så jag har hela kvällen fullbokad...YEY!! =).

Glömde berätta att jag var inne en snabbis på Gina Tricot igår och köpte mig två fina saker för mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent av faster, hennes sambo och min kusin. Då det inte går att kopiera bilder från Gina's hemsida så förklarar jag dem istället.

Världens finaste t-shirt =), en vit med ränder. Har tittat på den sen den kom ut i butik och nu äger jag äntligen en egen, en ljusblå =).
Skulle väldigt gärna vilja ha den röda och svarta också...men dem får vänta =(.

Världens coolaste leggings i färgen vit/gråa med människor på och dem är mina =).
 
Se dem på ginatricot.com under toppar och under strumpbyxor & leggings. Lägger upp bilder när jag hittar kamerasladden =).

P&K

Måndag

Seeeeeeeg Måndag!
Dagen började med att jag skulle försöka få i mina förbaskade linser och det ville sig ju inte =(. Hos optikern gick det finemang, dagarna efteråt också och sen fick jag vagel och var tvungen att lägga linserna på hyllan några dagar och nu går det absolut inte. Får i vänster men inte höger, det börjar bli ganska så störande =(. Får försöka imorgon igen...då jag har mer tid och inte behöver stressa =). Sen bar det av till skolan, med glasögon på, och det var blixthalka trots den fina solen. C tappade sitt örhänge och sa "oj, stanna", jag tvärbromsar och flyger självklart av cykeln...men jag släppte cykeln och stod upp under "fallet", så jag klarade mig helskinnad ;). En två-timmars lektion om hälsopsykologi. Intressant, men ganska förvirrande och lite rörigt. Efter det en-timmes information om utlandsstudier och jag bliir ganska sugen på att dra iväg ett halvår i trean, får se hur det blir med den saken. Sen hem, vila, läsa, titta på tv och bara slappa =). Var en sväng och handlade lite, köpte en chailatte på Espressohouse (är helt frälst, måste ta reda på vart dem säljer sånt chaipulver....någon som vet?) och sen hem och stekte plättar i en timme...många plättar blev det. Kan jag äta till lunch imorgon, på onsdag och kanske tom på torsdag =P. Hehe.
Dags att ta tag i psykologin nu innan jag ska sova, börjar blii lite trött nu. Avslutar med en riktig partydänga ;). Sov gott!!


Söndag

God kväll!!! Snart dags att peta i sig lite att äta, men vi hinner med ett litet blogginlägg först =).
Min dag började klockan 13 idag efter en mycket trevlig utekväll igår. Jag gick upp ur sängen och gjorde pannkakssmet och så fick Richard steka amerikanska pannkakor till mig och V, det var sååå gott och riktig lyxbrunch ;). Sen var det dags att hoppa i träningskläderna igen för ett tufft danspass på friskis. Det var riktigt jobbigt och svettigt idag, men såå skönt efteråt. Och nu sitter jag här framför min favoritsyssla (kanske inte...), datorn.
 
Gårdagen började med att jag satte på mig träningskläder och tog stavarna ut på en 1 timmesrunda. Sen blev det megalyx-frukost med kokt ägg, färskpressad juice och baguetter med ost =), mums. Vid halv två tog jag och Richard gratisbussen (yey) till Ikano-huset. Vi var runt och kollad i lite affärer, stannade på max och åt lunch (maxmålet med sallad och ramlösa för min del) och avslutade "shoppingen" med att handla massa mat på Willys. Vid 18 kom B och V på besök. Vi satte igång med maten och det blev jättegott. Clubsandwich med pommes och jordgubbsvin ;). Såå gott!! Sen gjorde vi lite roliga drinkar, lyssnade på musik och satt och pratade massor. Det var supermysigt!!! Kvällen avslutade vi på klubben nedanför trappen här, NH, där jag även brukar jobba.

Nu ska jag ta tag i psykologin innan Richard kommer hem från träningen. Sen ska jag laga pannbiff med potatis och brunsås =). Ha en trevlig söndagkväll!! Ska nog avsluta min söndag med ångbad, ansiktsmask och fuktcréme, min veckolyx.

P&K

Fredag = HELG!!! =)

God kväll! Den här veckan har gått jättefort och jag har hunnit med massor. Jag har tränat tre gånger, haft två seminarium, fått tillbaka tentan, varit på bio osv. Riktigt bra har det varit.

I onsdags var en intensiv dag för mig. Dagen började med seminarium i skolan i 2 timmar då jag mest satt och vred och vände på mig eftersom jag var nervös över att få tillbaka tentan, så efter seminariumet så gick vi för att hämta den och jag klarade mig även denna gång. Väldigt skönt. Då kan man lägga sociologin åt sidan och lägga 100% fokus på psykologin. När jag hade fått tillbaka tentan skyndade jag hem för att sen cykla och styrketräna, blev ett pass på 1 timme ca. och sen hem för att förbereda middag till tjejerna. Tjejerna anlände vid halv fem och vi käkade middag eftersom bion började 18. Vi var och såg I taket lyser stjärnorna. Vi var nästan äldst, mest bara fjortisar där som skrattade åt "mysko" saker. Men filmen i sig var bra, dock ganska sorglig =(.

Igår körde jag en heldag med nosen i psykologiboken =). Fick en hel del läst och på kvällen pausade jag med en shoppingrunda =). Tänkte att eftersom jag klarade tentan så skulle jag fira med något fint, och det fick bli ett par örhängen från H&M. Superfina faktiskt.

Idag gick jag upp tidigt för att cykla till friskis och köra ett tufft styrke- och konditionspass på gymet. Sen hem och äta lunch, och 13 lektion. Efter skolan har jag bara slappat, varit och handlat lite mat och fixat och slappat lite hemma =). Skönt!! Ska berätta att jag gjorde världens godaste smoothie/glass nyss. Jag hade i hallon, passionsfrukt, banan och vaniljyoghurt...mums!! Sånt får man äta när man är godissugen och inte äter godis ;). Så det kan jag verkligen rekommendera.

Imorgon ska jag sova så länge jag kan =), sen ut och stavgå ;). Efter det en lång frukost med baguetter, kokt ägg och färskpressad juice =)...LYX!! En sväng till Ikano-huset ska väl jag och richard hinna med också.

P&K

Söndag - Back to Linköping

Ojojoj, vad helgen har blåst bort. Känns som jag kom hem till Åkersberga för en timme sen eller två. Ändå har jag hunnit med att fira mamma, uppvakta fasters sambo på hans 50-års dag och träffat E över en lunch.
Det har varit väldigt trevligt att vara hemma och nu dröjer det nog tills jag kommer hem igen. Trivs ju så bra hemma i Linköping =). Men jag kommer sakna familjen och E massor =(, men jag tycker allt att dem får komma ner och hälsa på snart.

Tåget går inte fören vid tjugo i nio ikväll, så några timmar ska jag tillbringa hemma hos Richard och hans familj. Träffade hans syster senast i september, så det ska blii extra roligt att träffa henne =).
Ska strax packa ihop det sista och sen bli skjutsad till Richard.

Måste ju bara inflika lite med min träningsdagbok också ;). Jag kan börja negativt och avsluta positivt :P. Jag har syndat!!! Igår på 50-års festen åt jag efterrätt och det var sååå gott. Hade ju lovat mig själv att inte äta något onyttigt på 4 veckor, men jag skyller på att det var fest och då får man äta ;). Nu återgår jag till det normala igen. Har ju iaf inte ätit godis och chips. Och den positiva nyheten är att jag har rört på mig både lördag och söndag. Igår var jag och mamma ute och gick 1 timme, sååå skönt. Och idag gick jag och E till centrum (20 min) och åt lunch, en sallad för min del, sen promenerade jag tillbaka hem (20 min till), så idag har jag totalt rört på mig 40 min och det är klart godkänt!!!

Aja, dags att börja avrunda och packa ner datorn. Vi hörs snart igen och då från Linköping.
Tack och hejdå Åkersberga för den här gången =).
P&K


RSS 2.0