Dagens outfit 090830


Kände mig riktigt snygg på stan igår ;). Övar för fullt på att gå snyggt i högklackat =).


Kofta - Forever 21
Linne - Lager57
Jeans - Gina Tricot
Pumps - Julia Hultgren (Visby)

/Elin


090831

Snart dags att bege sig till bibblan och plugga =(!
Men först ett inlägg =). Det var ett tag sen jag skrev, för min dag igår var fullspäckad ;).

Började morgonen med en shoppingrunda =P (shopaholic), men köpte inte mycket =(. Kom hem, käkade lunch och slappade ett litet tag. Sen hade jag fotbad och fixade mina små fötter, så att dem skulle vara fina i mina nya pumps på kvällen =). Målade även naglarna. Sen gick det som på räls. Duscha, sminka mig, sätta på mig finklänningen, packa med varma kläder osv osv.

Hade en HELT fantastisk kväll igår! Sittningen var GRYM. PAmp avslöjades.

PAmp!



Japp, PAmp är mänskliga =). Snygga va??


Sittningen fortsatte med roliga lekar, mycket sång, god mat och grymma gyckel! Tack PAmp för att ni har varit så duktiga och planera detta, är riktigt imponerad =). Det är roligt, samtidigt tråkigt att Nolle-P är över för i år =(. Har haft jätteroligt tillsammans med de andra faddrarna och framförallt mina nollan =). Kvällen fortsatte på Kårallen med dunder och brak ;). Hade så himla roligt, dansade, pratade och dansade igen. Jag och A gick motvilligt hem strax innan 03. YEY, för en dunderbra kväll =).


Kvällens outfit:

Örhängen - H&M
Klänning - Vila
Väska - Cubus
Armband - Bianco
Pumps - Skopunkten, NYA!

Zoooom:

Drömskor =).

Nu ska jag hoppa i lite kläder och "springa". Hörs ikväll =) och då får ni se gårdagens snygga outfit.
/Elin


090829

Ett litet inlägg innan jag drar på förfest och Fortes (utedisco)!
Sitter just nu och segar mig otroligt mycket =(. Äter keso och paprika till det ett glas juice =). Ikväll blir en lååååång kväll...så jag har förberett mig genom att sova en halvtimme ;), duscha och äta lite.

Nu till min morgon. Vaknade vid halv 10 när klockan ringde. Richard var jättevarm, men jag lämnade honom att sova vidare och begav mig istället till frisören. Här är resultatet =).





Blev faktiskt väldigt nöjd =). Köpte även med mig en produkt som jag visar imorgon för mer volym i håret! När jag var klar hos frissan gick jag hem. Kollade till Richard som visade sig ha 38.8 i feber =( och hostar en del...så jag ringde vårdguiden. Vila, dricka mycket vatten och tvätta händerna (för min del!) var hennes tips. JUST NU verkar det dock som han har blivit lite bättre och då var det över 6 timmar sen han tog en värktablett =). Skönt! Jag bestämde mig i alla fall för att åka till IKANO-huset och införskaffa dem snygga skorna till morgondagens avslutningssittning =). Så nu är dem äntligen mina, och ni får se dem imorgon.

Dags för mig att hoppa i overallen, ett linne och tjocka ytterkläder. För nu är det dags att agera nykter fadder på Fortes! Hörs imorgon!

/Elin


090828

FREDAG =).
Även om mina veckodagar påminner ganska mycket om mina helgdagar är det ändå väldig skönt med HELG =). Alltså jag menar, jag måste ju plugga i helgen också =(. Fast mest blir det roliga saker =).

Idag klev jag upp vid halv 9 och befann mig i bibblan vid 10 för att plugga med A. Vi satt intensivt och pluggade till strax efter 12 då vi tog ett break. Fortsatte sedan fram till 14, eller jag satt kvar eftersom jag hade kommit in i ett "flow" ;). Gick från bibblan vid kvart i tre. Gick förbi affären och köpte med mig lite fika hem till mig och Richard. Vad tror ni jag kommer hem till?? En SJUK Richard!!! Han ligger på sängen helt utslagen, utan att ha lyft ett finger =(. Han är jättevarm, har ont i halsen och ont i huvudet. Stackaren. Så jag drar upp honom till soffan, fixar lite fika och sen mådde han lite bättre =).

Blev bara en snabb fika eftersom det var brännboll och grillning som gällde idag (Nolle-P). Cyklade med A till Vallamassivet och var faddrar. Stod och kollade på i ÖSregn och åska =(. Det var väl kanske inte roligaste sysselsättningen en fredag, men vad gör man inte för sina "små" nollan? Cyklade hem och lade mig i soffan =). Hade tänkt plugga lite nu på kvällen (jag vet, en fredag!), men jag fastnade framför Kristallen och sedan satte jag igång med att städa, diska och byta lakan ("smittade" lakan är inte nice!). Och nu sitter jag här =P.

Trots att Richard inte mådde bra alls (han är nästan aldrig sjuk) så jobbar han på sin avslutningssittning idag. Han ville inte svika sitt "team". Det var tydligen flera sjuka, så han tog en Ipren och biter ihop. Stackarn! Jag är "bara" hängig, snuvig och har lite ont i halsen nu...och jag hade tyckt det var hemskt jobbigt! Imorgon är det min tur att "jobba". Eller i alla fall vara nykter fadder ;). Jag kallar det lite som ett jobb, för man har ansvar för att alla nollan kommer hem ordentligt efter festen. Imorgon har dem öppet till 03, så har jag nollan som stannar kvar tills dess är det bara att stanna kvar. Jag är inte ensam, vilket är skönt. Imorgon är det A som joinar mig =).

Nu ska jag snart krypa ner i min goa, nybäddade säng. Först en bild på mig i min mysoutfit ;). Sov gott!


/Elin

Jag har väntat sen kvart i 12 på att kunna publicera detta inlägg...blogg.se bråkar =(!


090827

En liten update innan det är dags att krypa ner i min sköna säng =)!
Idag har varit en VÄLDIGT lång dag för min del. Jag mötte upp A imorse och åkte till skolan, satt och pluggade mellan 9 och 13. Hann med en hel del och jag är STOLT över att vi verkligen tar tag i detta med pluggandet direkt, för man märker redan nu att detta INTE kommer bli lätt =(. Men jag (vi) kämpar på så gått det går. Vid 13 var det sen dags för lektion. Vi satt vid en dator och arbetade med Excel. Det gick väl sådär och dessutom är vår lärare så grymt dålig på att hålla tiden, idag drog han över 20 minuter. När vi äntligen gick från lektionen var det bara hem och käka lite middag, samt vila lite innan det var dags för Backpackerkväll i Vallaskogen.

Vid 18 samlades vi alla faddrar och nollan och tog oss gemensamt till Backpackerkvällen. Nollan fick svara på en massa kluriga frågor, samt grilla marshmallows och dricka läsk =). Det var trevligt! Kom hem vid 21 och har sen dess diskat, läst en del i kalkyleringsboken och "chillat" framför tv:n.

Jag glömde nästan berätta, jag är SJUK =(. Eller förkyld heter det kanske =P. Jag började känna av det imorse när jag blev onormalt varm, fick huvudvärk, kli i halsen och snuvig. Detta (förutom den extrema värmen) har hållt i sig hela dagen =(. Så nu sitter jag här framför datorn och snörvlar! Jag vill INTE bli sjuuuuuk nu! På söndag är det vår avslutningssittning med PAmp, Pils, Nollan och Faddrar och jag ser så mycket fram emot den. Skulle inte alls vara lika roligt om jag är sjuk...så vi hoppas att detta virus lämnat min kropp imorgon =). *Håll tummarna*.

Morgondagen ska ägnas åt en hel del plugg. Ska träffa A i biblioteket vid 10 och så ska vi sitta fram till 14 =). Sedan vid 16.30 är det dags för brännboll och grillning med Nollan, trevligt trevligt!!! Är lite småledsen dock, för jag och Richard träffas knappt =(. Idag är han iväg på HG-kväll med sin nollan, imorgon ska han jobba på deras avslutningssittning, på lördag är jag nykter fadder på Fortes Utedisco vilket betyder att jag kanske kommer stanna till 03.30 (!) och på söndag är det som sagt avslutningssittningen. Sååå ja, vi har ju klarat oss hela sommaren, så några dagar ska väl inte vara så farligt =P. =(.

Nu är det dags att läsa lite till i boken och sen somna gott =). Ha det fint!
/Elin

090826

Trött och hungrig! Det är vad jag är nu ;). Sitter och väntar på maten som är i ugnen. Det blir något så gott som kyckling, potatisklyftor och bea-sås =). Mums!

Gårdagen gick snabbt, jag hade två lektioner och mellan lektionerna var jag hemma och sov och pluggade. På kvällen var det sedan dags för München Hoben. Jag säger bara, "överskattat". Det är mitt enda ord om den kvällen! Kom i säng vid ett och sov till strax efter tio, låg och drog mig. Gjorde mig iordning och begav mig till skolan vid strax innan ett. Hade lektion mellan 13 och 15. Sen blev det bara hem och vända. Har tillbringat eftermiddagen med att fika med A =), mys! Längesen vi träffades =(. Det var riktigt trevligt. Vi bestämde också att vi ska gå på bio nästa vecka, så vi ska se Prinsessa före alla andra ;). Ska bli riktigt trevligt! Efter det blev det en runda på stan, det kliade i fingrarna efter flera veckor utan shopping =P. Fixade äntligen min fina klocka igen, så nu är jag glad =).


Min snygga klocka i "Herrmodell". Köpt på Ur&Penn för något år sedan =).

Var även inne en sväng på H&M och prövade paljettleggingsen, dem var verkligen speciella =P. Var och bokade tid hos frissan, äntligen! Köpte linsvätska på Synsam. Mötte upp Richard, gick in en sväng på Gina Tricot och köpte dem svarta jeansleggingsen =). Stannade och köpte med oss lite potatis från affären och nu sitter jag alltså här ;).

Dags för food! Hungrig!
/Elin


Gårdagens dagens =)


Glasögon - Synsam
Örhängen - Cubus
Sjal - Vila
Klänning - Gina Tricot
Bälte - H&M
Kofta - Lånad av pojkvännen (H&M)
Väska - Longchamp
Leggings - Gina Tricot
Klackar - Skopunkten

/Elin

Varför?

Att jag alltid ska sysslesätta mig på kvällarna =P. Med saker som tar lång tid dessutom. *Suck*

Efter förra inlägget blev det som sagt middag och sen iväg till Trädgårdföreningen för lite beachvolleyboll. Tyvärr var vi fler faddrar än nollan, men det var trevligt i alla fall. Jag spelade i och för sig inte, men jag satt och pratade med lite folk istället. Sällskapade med S hem vid kvart i 8. Kom hem och vände i dörren, cyklade fort som sjutton till Netto för att handla lite bröd, balsam osv. innan dem stängde vid 8 =P. Jag hann! Kom hem och öppnade motvilligt ekonomiböckerna =(. Så nu har jag i alla fall börjat plugga *stolt*. Jag fattar inte så mycket, men då är det också bara första dagen ;). Jag hoppas det klarnar!

Såg att jag fick bud på en av mina auktioner redan efter 25 minuter =). Ska lägga upp mer på tradera.com imorgon.

Nu är det verkligen läggdags för min del, ska upp med tuppen 07 eftersom jag har föreläsning 08-10 *gäsp*. Hem och sova en stund sen innan nästa föreläsning som är mellan 15-17. På kvällen är det München Hoben. Ser jättemycket fram emot kvällen =). Yey!

/Elin


Dagens outfit

En dagens outfit innan jag sticker =)


Solglasögon - H&M
Örhängen - Cubus
Linne - JC
Shorts - Rip Curl (köpta i USA).

/Elin

090824

God eftermiddag bloggen! Solen skiner och vädret är verkligen på topp =). Dock har jag spenderat min eftermiddag inomhus =(. Har städat (igen!), diskat (igen!), lagt ut kläder på Tradera och kollat lite tv. Innan jag kom hem har jag givetvis varit i skolan och haft min andra föreläsning för den här terminen. Tyvärr fattar jag inte så mycket, men jag hoppas det vänder snart ;).

Samtidigt som jag skriver detta inlägg håller jag på att fixa lite kvällsmat. Det blir en tidig sådan eftersom både jag och Richard ska iväg på olika saker. Jag ska iväg och spela Volleyboll med mina nollan och Richard ska på Ärtor och Punsch sittning med sina. Så vi har fullt upp just nu =P. Men men, vi umgicks massor igår, så det går ingen nöd här inte ;). Det blir i alla fall något så enkelt och snabbt som korv med bröd och majskolv. Gott och enkelt!

Aja, dags att äta och sen snajda om till den efterlängtade overallen ;). Var två dagar sen sist =P. Hörs ikväll!
/Elin


Bild på lördagens sminkning (inför PA-sittningen)

Höstfavoriter 2009

Modekedjorna bjuder på ett stort och varierat utbud av kläder, accessoarer, väskor och skor till hösten. Hösten 2009 kan man välja om man vill vara en MC-girl eller mer 80'talet. Själv kommer jag nog ta lite av varje. Här är några av mina höstfavoriter.


Dem omtalade paljettleggingsen från H&M. Jag tycker dem är jättecoola att ha under t ex. en svart klänning. Jag skulle matcha dem med mina högklackade pumps =). 149:- för dessa goingar!


Även dem här leggingsen som är skinninspirerade med dragkedja är döööösnygga. Dem är supermoderna i höst och kommer från Nelly.com och kostar endast 199:-.

  
En snygg höstväska med någon dragkedjedetalj letar jag starkt efter. Även en brun, mindre väska att ha på stan eller när man går ut är inte heller helt fel ;). 149:- repektive 99:- på H&M för dessa.
  
En snygg väska med nitar eller liknande ligger också högt på shoppinglistan. Denna snygging kommer från Lindex och kostar 249:-.

  
Matchande halsband och armband i silver och med "öglor" kommer stort i höst. Denna kombination gillar jag starkt =). Dem kostar 99:- respektive 60:- på H&M.

Detta är bara några av sakerna jag skulle vilja köpa. Suktar även efter ett par tajta, svarta jeansleggings, en go och snygg kofta, en pälsjacka (fejk), en STOR halsduk osv.
Men nu är det dags för mig att sova. God natt!
/Elin


090823

Ändrade planer igår (!). Istället för att vara hemma och "underhålla" Richard, hans medfaddrar och nollegrupp följde jag med mina klasskamrater på PA-sittningen. En tjej i min nollegrupp blev sjuk och fick feber =(, så jag hoppade in istället för henne =). Och vilken tur att jag gjorde det! Sittningen var jättetrevlig, hamnade mittemot två tjejer i min nollegrupp och bredvid en tjej som jag gått i samma klass med i 6:an. Vi sjöng och skålade, en av de bästa sittningarna enligt mig. Efter sittningen var det mycket dans, snack och en riktigt trevlig kväll! Vandrade hem till mig vid halv 2 och märkte att jag hade enormt ont i halsen. Jag tänkte att det säkert var efter allt sjungande och "skrikande", så jag drack lite varmt vatten med honung och tog en strepsil, sen gick jag och la mig.

Vaknade givetvis med ont i halsen idag igen. Och det var mycket värre än det var i natt =(. Fick kontakta mina medfaddrar om att jag inte kan dyka upp på picknicken som vi skulle haft idag =(. Går upp, fixar mig en kopp varmt vatten med honung och tar en strepsils. Lägger mig framför tv:n och somnar snart om igen. Första gången vaknade jag halv 10 och nu sov jag till halv 14 =S. Jag bara sover och sover och sover, men nu har jag ju i alla fall något att skylla på. Vaknade, fixade mig lite äggröra och keso =). Efter ett tag kom Richard hem igen, då gick vi och handlade lite nödvändigt. Sen har jag mest legat hela eftermiddag/kvällen. Richard fixade pannkakor till middag (Smaskens!). Inte fören vid 21 kände jag att det var dags att fixa lite. Duschade, diskade bort all disk och plockade undan lite. Packade väskan med allt jag behöver inför skolan imorgon, skrev ut alla nödvändiga papper och har lagat matlåda i form av pyttipanna =). Så nu känner jag mig superduktig! 

Sitter här i sängen med en kopp te, den raude.  

Såhär ser det ut när jag dricker te ;). Kopp från ICA Maxi (Visby), tesil från IKEA, te (den raude) från Kränku. Har alltid ett glas iskallt vatten bredvid för att kombinera =).

Känner att halsen känns lite bättre, men jag har fortfarande ont =(. Hoppas det är bättre imorgon för då är det föreläsning som gäller. Börjar inte fören vid 10, så snart tänkte jag krypa ner och sova. Hörs imorgon!
/Elin

090822

Idag skiner solen igen =). Det är varmt och härligt, YEY! Och vad ska jag sysselsätta mig med under eftermiddagen då? Jo, städa lägenheten =(. Känns inte som jag gör annat än att leka städtant, men idag får faktiskt Richard hjälpa till!

Morgonen började som sagt tidigt. Var uppe och skuttade strax efter 07. Gjorde en ordentlig frukost med grönt te, löskokt ägg och yoghurt med müsli =). Hoppade i overallen och begav mig iväg till märkesbacken. Där var det dags för vår nollegrupps uppdrag, göra och bjuda PAmp på frukost. Låter bilderna tala.


Nollan förbereder frukosten. E lagar äggröra =).


Hjälp! PAmp kommer =S.


PAmp.


Det bjöds på en riktigt stor frukostbuffét med äggröra, scones, PAnnkakor, bullar, färsk frukt, yoghurt, kaffe, te och juice.

Vi faddrar fick också smaka lite =). Mums! Så duktiga dem var med sitt uppdrag. Åkte sen hem till A och vilade ögonen innan det var dags för tipsrunda i Vallaskogen. Det var roligt att läsa frågorna, men vi var tysta och tittade på =).
Så nu har jag varit hemma en liten stund, hunnit andas och ska snart städa lite. Sen blir det nog lite äggröra och keso, smaskens.

Ikväll är det förfest här hemma innan PA-sittningen (som jag tyvärr inte ska närvara på), vi blir nog runt 20 stycken. Sedan går dem på middag och jag får nog städa undan lite, efter det kommer Richard hit med alla sina nollan och medfaddrar. Så det blir som sagt full rulle ikväll.

Får se om vi hörs något mer, annars ha en trevlig lördagkväll!
Avslutar med lite fler bilder från båtutflykten med E och J =).
/Elin


Höga vågar =S, men cool bild ;)


Jag skrattar åt stackars Ellen som ramlade =(


Söt!


Vattenmelon-stopp vid bryggan. Smaskigt!

En ELLE och En Ansiktsmask


En PERFEKT avslutning på min lugna kväll =).

Jag har inte gjort många knop sen vi hördes sist. Har pratat med min nyförlovade vän E (GRATTIS ÄLSKLING <3). Druckit en stor kopp te (den raude, Gotländskt te), kollat klart på fridrotts-VM och kollat runt på lite bloggar =). En riktig Elin-kväll. Har även hunnit få lite fler bilder från Ellen (hon är underbar som skickar och fotar alla dessa bilder), så nu kör vi bildvisning igen.


Jag och Ellen, i matchande flytvästar, på väg ut på Trälhavet =)


Fin Silja Line båt. Såhär nära gick dem förbi =), vackert!


Vi <3


The boys!


Jag och min älskling igen =).

Fler bilder får ni se imorgon för klockan tickar och snart passerar den 00. Som ni vet är det tidig morgon som gäller för min del *gäsp*. Sov gott!
/Elin


090821

God kväll allesammans!
Sitter här hemma framför Fridrotts-VM och lyssnar på ösregnet som smattrar mot fönstret. Jag känner mig helt slut efter en dag med att inte göra något alls, bara ligga och slöa i sängen. Har faktiskt gjort några knop idag, jag har fått iväg ett mail (bra!) och jag har diskat samt plockat undan en massa. Så nu unnar jag mig en myskväll =P.

Åååå, vad trött jag är på nollningen på Gymnasiet. Kan inte dem bara hålla tyst? Dem går runt och skriker att dem går på Katedral och det gör dem minst 20 gånger om dagen. Man är väl 15 eller 16 år när man börjar gymnasiet? Dem skriker "Bira, bira, bira, bärs, bärs, bärs"...man får inte ens dricka i den åldern. Jag känner mig som en jobbig morsa, men det börjar faktiskt gå mig på nerverna. Vår nollning, på Universitetet, är inte alls som den här nollningen. Vi försöker göra det välkomnande och trevligt för den nya studenten. Och dessutom respekterar vi omgivningen. Det är gymnasienollningen som får människor som bor i Linköping att titta snett på oss, även fast det inte är vi på univesitetet som är jobbiga. Kan inte bara dessa gymnasieelever förflytta sig till ett öppet fält och skrika istället? Jag börjar faktiskt tröttna nu...

Jaja, till något trevligare. Igår agerade jag fadder igen =) och det var roligt som vanligt. Det började vid 17 och innan det hade jag varit ute och gått, duschat, käkat och slappat. Det blir inte mycket annat än att slappa nu...inte bra! Imorgon har jag i alla fall lite annat att göra =). Men först till gårdagen (hamnar lite ur fokus), vid 17 var det dags för Filosofiska Spelen som vi tyvärr inte vann i år, men våra tävlande var riktigt duktiga =). Även våra cheerleaders var grymma. Det var riktigt roligt att se. Sedan fortsatte det med förfest i märkesbacken och avslutades sedan med Kravallett (Kravall utan "krav på overall"). Jag tillsammans med A var nyktra faddrar igår, så vi stannade snällt tills dem stängde =). Jag hade trevligt i alla fall och våra nollan såg ut att ha roligt, vilket är det viktigaste!

Nu till morgondagen (lördag). Den börjar väldigt tidigt, jag som brukar sova till 12 på dagarna =S. Vid kvart över 8 ska vi samlas då våra nollan ska bjuda PAmp (överfadderiet) på frukost. Sen är det tipspromenad vid 11 som ska bli jätteroligt om det inte regnar dvs. Efter det blir det en fika med A =), var superlänge sen sist! På kvällen ska Richard vara hemma hos oss med alla sina nollan och medfaddrar, jag får väl hålla mig i sovrummet och läsa kurslitteratur då =P. Haha..jag kanske kan socialisera mig?

Har precis fått jättemycket bilder från båtutflykten med E och J som vi gjorde för några veckor sen =). Jag sammanfattar det med ett ord: UNDERBART!


Jag och min underbara Ellen <3


Hela gänget solar och har det gött på en ö i skärgården!


Sötnöt =)


Jag i båten förbi Vaxholm.


Smile <3


Oops! =P


Våra killar ;).


Våra underbara vänner J och Ellen, ni betyder mycket för oss (!).

Ni får se mer bilder lite senare. Nu ska jag fixa mig en kopp den raude och sedan ska jag kolla lite mer på Fridrotts-VM. Spännande final i höjdhopp, tyvärr är svensken borta, men dem andra är superbra. Ha det fint så länge!
/Elin

090819

Vilken dag =). Vaknade av att solen sken, himlen var blå och det var 25 grader ute. Klockan hade redan hunnit passera halv 12 när jag öppnade mina ögon. En rejäl sovmorgon blev det allt ;). A hade skickat sms om att hon var (är) sjuk idag =(, krya på dig! Så jag tog en powerwalk längs med ån på 50 min. Varmt och skönt. Kom hem, duschade och fixade lite frukost/lunch.

Det blev en pastasallad med tonfisk, grönsaker och creme fraiche. Till det vatten och finn crips med ost.

Som ni ser på bilden är det givetvis inte inomhus jag åt, utan på takterassen =). Gjorde iordning en väska med lite allt möjligt.


Tog med mig min solstol.


Passade även på att måla på mer nagellack på naglarna.


Gick upp på takterassen runt två och höll mig däruppe i två timmar =). Var helt ensam, vilket var skönt. Satt ju bara i shorts och bikinitopp =P. La mig även på magen för att sola ryggen och somnade så i 35 min =S (kunde inte röra min arm sedan). Så nu har jag precis kommit in i lägenheten igen, satt igång en maskin tvätt och bloggar lite. Ska snart snajda om och göra lite ärenden på stan =).

Ikväll är det "Pizzafest" hos A som fyller 25! Ska bli roligt =). Drar med mig Richard dit också.
Ha det gött!
/Elin

Dagens outfit...

...som jag ska bo i under 2 veckors Nolle-P =).


Solglasögon - Lindex
T-shirt - ? (Delades ut under fadderutbildningen, skrivit själv)
Overall - Victors kläder (Linköping), ser ni att jag har "pimpat" den?
Converse - Köpta i USA

/Elin

090818

Gäsp, gäsp, gäsp!
Har haft två helt otroligt roliga dagar, men absolut för lite sömn =(. Som ni vet igår så gick jag ju upp kvart i 5 på morgonen, men sov nästan 2 timmar på tåget. Kom sedan hem och sov i 30 min innan det var dags att ge sig iväg för middagen =). Somnade väl runt halv 1 igår och efter ett tag kom Richard hem (han är också fadder) och då vaknade jag till. Pratade lite och sen somnade jag om igen.

Imorse fick jag då sovmorgon...eller i alla fall om man räknar gårdagens tid (04.45) normalt ;). 06.30 pep mitt larm imorse. Klev upp, hoppade in i duschen och fixade iordning mig. Dagen började med föreläsning 08.15, den första för terminen. Dem gick igenom lite upplägg och sen började dem dra igång lite smått. Tipset jag fått, BÖRJA DIREKT! Usch, blir lite nervös av bara tanken på dessa otroligt intensiva veckor, men det är en viktig kurs. Vi ska läsa Företagsekonomi- och personalekonomi. Det låter sådär roligt, men väldigt nyttigt och användbart. Så vad säger vi, dags att ge järnet?

Efter lektionen så hade jag och A (som var på föreläsningen när A och H tog nollorna på Stadsvandring) en paus, vi fixade lite med kåravgift och liknande (till alla studenter, glöm inte betala!), sen blev det en fika =). Vid 12 var det dags för oss att ta över, så vi åt lunch med nollorna. Sen hade dem sin första föreläsning och då passade jag på att åka hem. Köpte ekonomiböcker av en tjej (bra början!), kollade på tv och käkade lite. Efter det förfest vid Campus, lite gyckel och trevligt sällskap. Tog oss gemensamt från Campus till skogen vid Flamman där det hände spännande saker ;). Lämnade sen över nollorna till de ansvariga faddrarna i vår grupp (A och H) som tog med dem till Flamman ikväll.

Cyklade hem och plockade iordning i vår otroligt röriga lägenhet (Nolle-P = väldigt stökig lägenhet!), så nu ser det okej ut här hemma =). Imorgon är jag faktiskt ledig från allt, så det känns skönt. Planen är att äta lite lunch med A, kanske gå en promenad och sen fira A (som fyller 25!) imorgon kväll. Så det blir lite att göra i alla fall, först en rejäl sovmorgon =).

Nu till kvällens enkla, men fina frisyr.

En enkel knut som jag gjort genom att vrida håret till en boll och satt fast med en massa hårspännen.

Lite popcorn-time och sen sova (!). Ha det fint.
/Elin

090817

Tiden bara rinner iväg när man har roligt ;)!

Det har inte blivit mycket bloggande här dem senaste dagarna, detta pga besök och Nolle-P.

I helgen har alltså min sötnos B varit på besök =). Hur trevligt som helst. Vi hade en toppen helg som var fylld med skojsiga saker hela tiden. På lördagen var jag på fadderutbildning mellan 13 och 17, sen mötte jag upp B och vi gick tillsammans hem. Handlade lite mat, tacos blev det. Vilade lite och gjorde oss sen iordning. Under kvällen droppade A, H, A, M, S in också =). Jättetrevlig förfest blev det innan vi begav oss på husfest på NH (Nationernas Hus). Det var supertrevligt och vi dansade mycket och träffade mycket trevligt folk!


Kvällens oufit:
Klänning - H&M
Pumps - Din Sko
Armband - MQ och H&M
Halsband - Lånat av B =)


Pumpsen från sidan. Snygga va?


Mina snygga vänner B och A med min drinkblandning ;). Jag har en okänd talang när det gäller att blanda drinkar, så det så =)!


Ibland orkar man inte se normal ut...eller liksom??


M, A och jag =). Gillar verkligen denna bild. (Ser ut som mamma, pappa, barn =P)


Jag och min älskling B <3. Så söt hon är!

Det var lite bilder från lördagkvällen, nu till söndagen. Jag blev väckt av B vid halv 11 (vilket var bra!). Jag rörde ihop och stekte lite amerikanska pannkakor (mums). B gjorde sig iordning för att träffa lite Linköpingvänner, medan jag och Richard tog en runda på stan. Vi köpte lite tyg för att "pimpa" våra overaller innan vi skulle vara faddrar. Kom hem och började med vår lilla pysselstuga. Limade fast bokstäver och lite märken. Så fint så ;). Duschade och möte sedan upp B och hennes vän. Gick till ån och käkade gott, tog en glass efter det och begav oss sedan mot bilen. B och jag åkte hem till Stockholm och jag kom hem strax innan 23 (!). Hade riktigt svårt att somna, så jag somnade väl vid strax efter 24 =S...

...och min klocka ringde 04.45. Usch, vad trött jag var. Gick upp, hoppade i mina kläder och slängde i mig lite frukost. Tog bussen vid halv 6 och var vid centralstation tjugo över 6. Då började jag må illa, RIKTIGT illa =(. Förmodligen pga att jag inte hade sovit speciellt mycket. Jag skulle ta mig till pressbyrån för att köpa mig en dricka, när jag går runt där inne kan jag knappt andas, blir blek och tror att jag (ursäkta!) ska spy ner hela affären. Tar mig ut ur affären, hela kroppen skakar. Har aldrig mått så illa någon gång förut. Tog djupa andetag, gick långsamt och var riktigt rädd att jag skulle spy hela tiden...jättejobbigt! När jag väl satt på tåget somnade jag och sov nästan hela tågresan =). Kom hem, vilade och begav mig iväg till skolan.

Idag började Nolle-P och jag är ju fadder tillsammans med 3 grymma människor i min klass =). A, A och H, jag är så glad =D. Vi visade våra "små" nollor (jag är nästan yngst iaf) runt på Campus och åt lunch tillsammans. Sedan var det en liten paus och då åkte jag hem, pratade lite med Ellen i telefon och somnade sen en stund. Vaknade, hoppade i overallen och faddertröjan, begav mig med A till affären för att handla mat till middagen på kvällen. Så ikväll har vi alltså haft middag, nollan och faddrar. Det var verkligen jättetrevligt och våra nollor är hur goa som helst. Ser VERKLIGEN fram emot dem två kommande veckorna! 

Med dessa ord säger jag god natt och jag kommer dessutom vara rätt upptagen dem kommande dagarna, så vi hörs när vi hörs!
/Elin 

Städtant

I eftermiddag/kväll har jag varit en riktig städtant! Jag har städat badrummet, köket/vardagsrummet och sovrummet. Jag fick hjälp av Richard som plockade undan lite och dammsög en del, TACK! Det är ju hans lägenhet också, men jag vill gärna städa på mitt sätt ;). Har precis skurat vardagsrumsgolvet och måste snart gå och möta upp B som kommer med bussen.

Så därför har jag alltså lite bråttom. Måste fixa hallen innan jag går, men just nu är det blött på golvet. Jag är fast! =P. Nää, nu får jag allt ta och sätta lite fart, måste kila om 10 min.

Ha en fin kväll! Det ska jag ha =).
/Elin

090814

Hello boys and girls! Idag skiner solen här i Linköping. Hur bra som helst =).

Det blev en tidig morgon för mig idag, klev upp halv 7 och åkte iväg för att fixa en "hemlig" grej =P. Berättar mer när det är läge! Kom hem vid strax innan 10. Träffad min morbror för att få nyckeln hem hit (han har varit så snäll och tagit in posten åt oss under sommaren) och som tack fick han Gotlandsmuggar och gotländskt te =). Sen la jag mig i soffan med nya numret av VeckoRevyn. Förresten, ni måst få se att jag fått en del tidningar under sommaren.

Har lite att läsa nu kan man lugnt säga ;). Har redan läst "klart" Glamour och VeckoRevyn, men har hela ELLE kvar =). Yey! Hann även duscha, äta lite lunch och fixa mig innan det var dags för en fika med A. Det var riktigt roligt att träffa henne igen, var riktigt längesen =(. Men nu ska vi ses MYCKET framöver, då det är Nolle-P. Ser verkligen fram emot det!

Har precis kommit hem efter fikat och en runda inne på Gina Tricot. Guuuuud vad mycket snyggt dem har fått in. Inte lätt att gå igenom där utan pengar =(. På saker jag skulle vilja ha NU därifrån är ett par svarta jeansleggings (mina svarta favoritbyxor gick sönder på jobbet i somras), en Elise Ryan-look-alike klänning (OMG!), svart bikerjacka, en halvlång jeansskjorta (som klänning till svarta leggings och pumps), ett midjebälte, ett par tajta jeans/jeansleggings i snygg färg osv. Allt detta skulle typ gå på en 2000 spänn (!). Aja, drömma får man göra! Någon som vill ge mig allt i present? =P

Nej, nu ska jag byta om till en "städ-outfit" eller i alla fall något som är lite lättare att städa i än kjol ;). Vi hörs senare! Och förresten, ikväll kommer B =). Ser VÄLDIGT mycket fram emot att hon ska komma hit. YEY!

Glad Elin eftersom B kommer ikväll och solen skiner!

/Elin

Börjar dagen med en Dagens ;)


Solglasögon, linne och kjol - H&M
Väska - Köpt i Fuerteventura
Skor - Vila
Armband - H&M, MQ och Bianco

/Elin

Elin vill HA

Jag har en ganska lång lista på saker som jag skulle vilja ha. Jag vet att min födelsedag inte är förens i november, men önska kostar ingenting ;). Vad skulle ni vilja ha just nu?

Det jag vill ha allra mest nu och dessutom är i störst behov av är en mobiltelefon (min blir sämre och sämre för varje dag). Den här varianten från Sony Ericsson toppar min lista =).

Modellen heter W595 och kostar 2215:- på Elgiganten.

En annan sak som jag vill ha, som jag pratat om förut, är en liten mini pc. Hittade en superbra modell för hyfsat pris på Dell.

Just den här varianten med Cherry Red kostar 3880:- på Dells hemsida.

Skulle även vilja ha en pälsjacka i höst, givetvis fuskpäls (!). Har kollat in lite varianter från olika affärer.

Denna variant kommer från H&M och kostar 699:-.


Den här kommer från Ellos och kostar 599:-.


Den här kommer från Lindex och kostar 799:-.

Jag vet faktiskt inte vilken av dessa tre som är snyggast. Kanske den från Ellos, som också är den billigaste =P. Tycker dock att alla ligger lite över min prisklass. Skulle kunna tänka mig att pröjsa en 400:- för en jacka, får ge mig ut på jakt när lönen kommer ;).

Ännu en sak som står på min lista är ju dem underbara skorna från Skopunkten. Dem får bli mina när jag har råd ;), men jag älskar dem fortfarande.

Sådär, det var några saker som jag skulle vilja ha i höst! Gärna snart ;). När jag kollade runt på mobiltelefoner hittade jag även denna, någon som testat eller har denna? Tycker den verkar superfin, men bra?

LG KS360 kostar 1469:- på Elgiganten. Funderar verkligen på denna (!).

Min kväll har varit blandad. Har kollat på amatörcykellopp utanför fönstret, pluggat, ätit god mat och diskat bort allting. Så nu ska jag med gott samvete lägga mig och sova. God natt!

/Elin


 

090813

PAUS! Nu har jag tagit ett pausande i mitt pluggande. Jag har pluggat till och från sen klockan 11, så börjar känna mig lite seg i huvudet nu =(. Och vad passar bättre än att blogga lite då ;)?

Har inte så himla mycket att skriva i och för sig. Hade tänkt skriva vad jag önskar mig just nu, men det får bli ikväll när jag känner mig hyfsad klar med allting. Måste ju varva ner innan jag ska sova.

Imorgon blir en rolig och fullspäckad dag, eller kanske inte på morgonen =P. Ska upp tidigt som sjutton och göra en sak, sen vid 12 ska jag fika med A som jag inte träffat på hela sommaren =(. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen! Efter det blir det att ta det lugnt, samt att städa lägenheten. Blir dammsuga, damma och skura golvet. Vill att det ska lukta gott och vara fint här när B kommer på kvällen. Och vid 22 kommer hon med bussen. Då ska jag stå där och vänta på henne =). <3. Ser fram emot en riktig trevlig helg! YEY.


Min älskade B som kommer imorgon =).

Nej, nu ska Richard hjälpa mig lite här. Sen blir det middag, kyckling i någon smarrig sås och ris. Richard som fixar =)! MUMS. Hörs innan sleepytime igen.
/Elin


Teatime!


God kväll eller snarare god natt kära läsare =)! Klockan är halv 12 och jag ska börja avrunda min kväll.
För tillfället sitter jag och dricker en kopp te, det blev den raude eftersom jag har hört att rött te är bra att dricka på kvällen =). Det var riktigt gott faktiskt. Blir nog några kvällskoppar framåt hösten också. Förresten, ser ni att jag dricker ur mina nya mugg? Jag tycker den är så himla fin och bra =), ett toppenköp enligt mig.

Nu på kvällen har jag läst, tvättat, lagat middag och kollat igenom massa föreläsningsanteckningar. Känner mig som sagt rätt seg och trött i huvudet, så det har inte gått in mycket idag =(. Jag hoppas morgondagen flyter på bättre =).

Idag har jag (mami) bokat biljett tillbaka från Stockholm till Linköping, ska ju köra tillbaka mamis bil på söndag =). Måste åka 05.30 från deras lägenhet för att hinna med tåget som går 07.06. Vad gör man inte för att hinna med introduktionen på måndag vid 10? Ska bli roligt att se vilka nollor vi får osv.! Ser fram emot det =).

Dags för lilla mig att krypa till kojs efter att jag druckit upp tet. Sov gott!
/Elin

090812

HELT SLUT! Jag är helt slut efter en hel dags slit ;).

Vi börjar med gårdagen. Efter förra blogginlägget packade jag in allt i bilen och åkte till Åkersberga och hämtade upp Richard. Sen var vi äntligen på väg! Tror ni inte att vi hamnar i VÄRSTA köerna??!! Vid Järva Krog stod det helt still och det tog nog drygt 40 min att ta sig igenom stan...måttligt roligt, men vi pratade och lyssnade på musik för att hålla stämningen uppe ;). Väl genom stan blev det matstopp på donken. Väldigt gott eftersom båda var jättehungriga. Sen vidare till Linköping. Var lite segt att köra, men det gick bra. När vi var framme lastade vi ut den proppfulla bilen och började bära in allt. Jag åkte och parkerade, sen började vår LÅNGA kväll...

Jag bestämde mig för att packa upp ALLT innan jag gick och la mig, annars har jag en tendens att typ inte göra det alls. Så det var bara att sätta igång...och det tog evigheter. Vi möblerade om i garderoben också, så att jag fick mer plats =) (tack älskling <3). Det tog sin lilla tid och somnade gjorde jag vid strax efter 01.

Vaknade av mig själv vid halv 10, gick upp och hoppade i mjukiskläderna. Sprang ner till affären och handlade lite frukost. Mums! Hoppade i lite finare kläder (!) och åkte med bilen till IKANO-huset. Var inne en sväng på IKEA och handlade en glasburk att ha min müsli (som mamma har gjort, tack!) i och två blommor. Sen vidare till Willys där vi STORhandlade. Vi hade ju ingenting hemma! Så nu har vi fyllt frysen proppfull =P och kylen är lagom full =). Vi handlade bara nödvändiga saker (kors i taket) och det gick ändå på en del pengar =S...Men nu har vi MAT!!! Haha...

När vi kom hem packade vi upp allt, jag slängde i mig två korvar till lunch och sen körde jag iväg bilen till en gratisparkering en bit härifrån. Tog på mig träningskläderna innan, så jag powerwalkade hem ;). Så nu är jag nyduschad och håller på med tvätten för fullt. Är helt slut i huvudet, vilket förmodligen beror på för lite sömn och vädret =(. Det har regnat till och från hela dagen, just nu ösregnar det...

Ja, nu har jag uppdaterat er alla om att jag mår bra och har FULLT upp! Nu ska jag fixa mig en macka och en kopp te, sen blir det plugg. Till middag blir det pannbiff och potatis =). Mums fillibaba!

/Elin


Jag i lördags =).

090811

Det regnar!!!!! För första gången på jag vet inte hur länge. Jag tycker faktiskt att det känns ganska skönt att det regnar, det behövdes för den kvava luften och torra marken.

Idag åker jag hem, hem till Linköping. Jag har varit ifrån min hemstad i 2 månader och det känns ganska bra faktiskt =P. Jag trivs i Linköping, men jag är glad att jag sluppit vara där i sommar. Vi har ju en enormt fin lägenhet, men ingen balkong och väldigt varmt =(. Men nu ska det bli roligt att komma hem till sitt eget! Jag tycker faktiskt att det ska bli lite roligt att ta hand om ett hushåll igen. Tvätta, laga mat och diska (detta tycker jag ska bli hyfsat roligt nu, vi får la se om en vecka...). Färden hem är planerad runt 17 med bil. Har så mycket grejer som ska hem (+ en pojkvän och alla hans saker).

Igår hann jag inte skriva innan jag begav mig iväg. Mami kom hem och sa att resten av familjen skulle åka till Åkersberga för att bada och äta picknick. Så jag passade ju självklart på att snålåka med dem ;). Det blev bara att packa ihop lite grejer och sen åkte vi. Väl hemma hos Richard träffade jag hans familj, jättetrevligt =). Vi pratade, åt god middag och hade jätteroligt. Jag trivs så bra i hans familj! Vi fastnade framför filmen Nicholas Nickelby och den var väl sådär, men samtidigt kunde jag inte sluta titta på den. Den var hemsk, men samtidigt lite småtöntig. Pluggade även lite på kvällen innan vi somnade.

Vaknade vid strax efter 10 idag, åt frukost och hoppade i lite kläder. Begav mig sedan till busshållplatsen.

Såhär såg jag ut när jag väntade på bussen idag. Kjol, linne och solglasögon - H&M. Fransväska - Lindex. Ballerinaskor - Indiska. Weekendbag - Köpt i Paris.

Åkte bussen till centrum där jag gjorde lite ärenden innan jag hoppade på tåget till Täby Centrum. Hoppade av där och bytte till buss som tog mig hem till familjens nya lägenhet =). Lovade er att visa foton på deras fina lägenhet, så det gör jag imorgon! Tar lite bilder innan jag åker. Har hunnit få i mig lite lunch och packat ihop mitt pick och pack igen =(. Det är ett himla farande fram och tillbaka =P.

I helgen kommer B ner till mig och Richard =). Det ska bli jättemysigt. Hon kommer med bussen på fredagkväll och sen åker vi gemensamt hem på söndagkväll i mammas bil. På lördag har jag kick-off med alla faddrar och så inför nollningen som börjar nästa vecka, den börjar 13 och slutar med fest på kvällen (som B ska vara med på!). Det är vad jag har för mig i helgen, ska bli superroligt!

Nu ska jag plugga lite innan det är dags att packa in i bilen och åka till Linköping. Vi hörs nog inte ikväll, jag vill få ordning på allt när jag kommer hem. Imorgon blir det rensning i förrådet och storhandling, samt en massa plugg på eftermiddagen och kvällen. Ha det fint!

/Elin


En glad (inombords ledsen) Elin lämnar Gotland för den här sommaren. Har på mig klänning från BikBok.

Spara pengar!

Seeeeg morgon blev det för min del. Efter att jag hade skrivit lite här i bloggen gick jag ner och åt frukost, fixade lite med nödvändiga saker osv. När jag kom upp igen så somnade jag =P, vaknade inte fören vid strax efter 12...inte ok! Sen dess har jag ringt ett samtal, pluggat och samtidigt solat =). Dock är det lite molnigt här i Täby idag =(, men ändå väldigt varmt.

Min plan för dagen var att cykla till Täby Centrum vilket förmodligen skulle ta ett tag. Men jag känner att det blir lite för stressigt nu. Jag ska nämligen åka bussen till Richard 17.20 och känner att jag måste hinna plugga och duscha innan. Det skulle i så fall bli att jag hoppar över pluggandet och det är inte så bra! Så istället valde jag alternativet att spara pengar idag, låter inte det lite vettigt? Jag känner att jag lika gärna kan ta en sväng i Linköping och shoppa sen. Har ju typ Sveriges största Gina Tricot (farligt!) där. Sedan finns ju i princip alla affärer förutom Zara. Så det går nog ingen nöd på mig ;). Kollade ju i lite affärer med Julia igår, så jag bör klara mig ett tag...

Jag var även precis inne och kollade att skorna jag vill ha finns i Linköping och det gjorde dem =). Då behöver jag inte känna någon stress över det, utan jag kan bestämma mig till på onsdag ifall jag vill ha dem eller inte. Just nu lutar det mer åt det första alternativet ;), väldigt mycket (!).

Nu till lite bilder från lördagkvällen


Min söta, underbara och goa B <3!


Två glada brudar =). Jag och E!!


Jättesöta E =).


Underbara flickor på andra sidan bordet. E och S <3.


Elin och E är lite "wild and crazy"


Ännu mer "wild and crazy"


Lilla E skulle tydligen föreställa mig, jag förstår ingenting...=P


Vi avslutar med något helt obegripligt. Tydligen orkar man göra en del armhävningar med "krusbärsdricka" i kroppen ;).

Haha...det var en superrolig tjejmiddag/fest! Vi hade så trevligt =). Jag och E blev fotade ganska mycket av E, så det blev nog en hel del galna bilder på oss ;). E, du måste skicka dem till mig!

Nu ska jag nog gå ut och gå, så att jag orkar plugga lite mer senare! See yá!
/Elin

Picknick

I torsdags så skjutsade jag och Richard mina föräldrar till restaurangen Djupvik. Samtidigt som dem var där så bestämde vi oss för att ha picknick i närheten =). Det var superduperfint väder och det var riktigt varmt. Vi grillade hamburgare, beundrade lilla och stora Karlsö och trivdes i varandras sällskap. Det var JÄTTEmysigt! Tog lite mysiga bilder som berättar om vår kväll =).


Utsikt över lilla Karlsö. Magnifik!


Min älskling fixar grillen ;).


Jag framför lilla Karlsö =).


Mycket fåglar flög över våra huvuden (Richard är väldigt stolt över den här bilden han tog!)


Såhär såg det ut där vi hade picknick, inte illa va?


Avslutade med en promenix på stranden =).

Det var en otroligt mysig kväll. Det var så otroligt vackert. Jag är så glad att Richard kom ner och hälsade på i några dagar, hjälp vad jag har saknat honom.

/Elin

En massa dagens ;)

Jag har en massa dagens som ligger och "skräpar" på datorn, så nu kör jag ett inlägg med några stycken ;).

Dagens - Tisdag

Solglasögon - H&M
Skjorta - Tommy Hilfiger
Svart linne, leggings och skor - H&M
Jeanskjol - Zara
Armband - H&M, MQ och Premie.

Dagens - Torsdag

Solglasögon - H&M
Klänning - Gina Tricot

Dagens - Söndag

En hel outfit från H&M.
Solglasögon, Linne, Kjol och skor - H&M
Armband - H&M och MQ
Halsband - Cubus

Zooooom

Min NYA kjol som jag köpte i lördags. Visst är den jättesnygg? Jag gillar den väldigt mycket!

/Elin

090810

Uppe med tuppen =)! Idag vaknade jag tidigt eftersom B skulle iväg till jobbet. Tänkte att jag lika gärna kunde kliva upp nu, men jag kommer nog somna om igen om ett tag =P. Det har inte blivit så mycket bloggande på sistonde och detta eftersom jag är hemma i Stockholm och tar vara på varenda minut av min tid här. Idag har jag dock inte mycket planerat, förutom att plugga en del =( och kanske cykla en sväng till Täby Centrum. Vi får se! =).

Igår åkte jag in till stan och träffade Julia =). Det var supertrevligt! Vi träffades på Drottninggatan, gick och kollade i affärer och jobbade oss neråt mot Norrmalmstorg. Köpte med oss mat från Sandy´s och en frappe från 7 eleven och gick till Humlegården. Det var superfint väder och väldigt vackert, detta enda som störde var väl Djurgårdsfansen =(. Dem skrek och hade sig...så lite störda blev vi allt =P. Vi fortsatte sedan upp till T-centralen igen, stannade på Skopunkten och prövade skorna igen (jag älskar dem verkligen), men bestämde mig för att fundera lite till ändå ;). Vi skiljdes åt och jag åkte åt ett håll och hon åt ett annat. Det var väldigt roligt att träffas nu innan jag åker till Linköping igen och jag hoppas vi ses fler gånger när jag är hemma på besök =).


En outfit jag provade på Gina Tricot. Jeansen var rea på och dem satt verkligen inte snyggt =(. T-shirten gillar jag ganska mycket, men ändå inte för att köpa den ;). Vad tycker ni?


Söta
Julia i Humlegården =).


Jag i Humlegården. Dagens outfit blev vitt linne och ny kjol från H&M. Skorna och brillor H&M. Armband MQ och H&M. Halsband Cubus.


Jag på tunnelbanan på väg hem igen. Köpte ett nytt armband =) på Bianco. Snyggt va?

När jag väl kom hem vid fyra så tog jag det lugnt, hade åkt på världens huvudvärk =(. Tog en värktablett och sen var det lugnt vid fem när B kom förbi och hämtade mig =). Vi åkte till Täby Centrum, hämtade ut våra biljetter till Sommaren med Göran. Gick vidare till donken, satt ute i solen och pratade/åt =). B ville ha sprite, men det smakade mineralvatten. Gick in och skulle byta, fick en ny som smakade likadant. Gick in och bytte igen, fick en större mugg som ändå bara smakade vatten =P. Tillslut blev jag lite småirriterad och sa till tjejen "Men detta är verkligen inte sprite!" och då sa hon "Nej, jag kände det nu också". Men hallå!!?? Varför inte smaka istället för att lämna ut tre muggar mineralvatten...Tillslut bytte dem det som var fel och då smakade det äntligen sprite ;). Haha...det var lite småroligt! Sen gick vi och köpte massa popcorn, snacks och ännu mera dricka. Filmen var lite smårolig, helt klart sevärd! Den var ju självklart lite överdriven på sina ställen och väldigt förutsägbar, men samtidigt lite rolig och knäpp på sina ställen. Jag tycker nog att den har blivit lite väl sågad av tidningarna, för så dålig var den verkligen inte.

Efter bion åkte vi förbi ICA där B handlade med sig lite frukost. Åkte hem till mig och gick en promenad genom kvarteret ;). Och jag som är så himla smart gör ju totalt bort mig =P. Vi gick förbi en tomt med en upplyst pool. Det var helt öppet (så att man såg in) förutom några enstaka träd. Jag börjar prata om att det vore jobbigt att ha pool när alla ser in och så drog jag skämtet "Nej, men står ni här och badar nakna idag igen". Tror ni inte att människorna som bor där då precis är på väg till poolen. Dem hörde allt! Hahahaha...jag och B bara garvade. Ibland är man så smart ;).

Så nu sitter jag här, lite småtrött...så det blir nog till att sova lite till. Klockan har ju trots allt bara passerat 8.
Hörs snart igen!
/Elin


090809

Jag lever =)! Jag har bara haft fullt upp ;). Igår hade jag en helt underbar dag och kväll.

Vaknade vid 10, klev upp och åt lite frukost. Sen gjorde jag mig iordning och åkte iväg och besökte Arninge Centrum. Prövade ett par grymma skor på Skopunkten som jag verkligen funderar på =). Fick med mig en kjol från H&M hem och självklart maten till kvällen ;). Kom hem och tog det riktigt lugnt, värmen är inte att leka med. Solade med syster, tränade med syster och målade sen naglarna. Började göra iordning inför kvällen när tjejerna skulle komma.

Vi körde en kombinerad tjejmiddag/födelsedagsmiddag för E som fyller 21 år den 17 Augusti. Men eftersom jag åker till Linköping på tisdag och hon själv åker utomlands över sin födelsedag så firade vi helt enkelt den nu istället =). Vi åt god mat som jag hade gjort ;), sedan bjöd E på en underbart god (tyvärr väldigt mäktig) kladdkaka med After Eight på. MUMS! Vi pratade, drack lite och hade väldigt trevligt. Laddar upp lite bilder nedan som får förklara, men ska snart iväg till bussen och åka till stan för att träffa J över en fika =). Tror jag tar nya kjolen idag...ni får se sen!


Kvällens outfit blev mitt "nya" linne från H&M och min "nya" kjol från Zara =).


En glad Elin hälsar välkomna ;).


Två glada tjejer i form av Elin & E (födelsedagsbarnet). Vi busar lite =).

Mer bilder än så hinner jag inte med nu, dags att fixa iordning mig och köket ;) lite. Mer bilder kommer ikväll =). Ha en fin dag!

/Elin

090807

Stockholm =)!
Nu har jag lämnat den underbara ön, Gotland och befinner mig för tillfället hemma hos pojkvännen. Det har varit en lång och intensiv dag för både mig och Richard. Vi har verkligen tagit vara på den här dagen kan man lugnt säga ;).

Vi börjar från "scratch". Jag vaknade av klockan som ringde vid kvart i sju. Hoppade i lite kläder, packade det sista och fixade lite frukost till båten. Sen var det bara att åka till båten vid halv 8. Eftersom det bara var jag och Richard som skulle hem (från familjen) så blev det att jag fick köra på båten =S. Var lite nervös innan, men jag försökte tänka på andra saker ;). Det gick superbra och båtresan till Nynäshamn var lugn och gick jättebra. Vi fastnade givetvis i värsta kön på vägen in till stan, men vi hade inte bråttom, så det var rätt lugnt. Kom hem till lägenheten i Täby, hälsade på syster och åkte sedan och handlade lite mat. Vid strax innan halv 4 hade jag och Richard bytt om och åkte till Åkersberga för att träffa E och J. Vi har haft en helt underbar eftermiddag/kväll med dem. Vi lånade J's båt och åkte ut på Trälhavet. Det var så härligt att åka motorbåt igen, det har jag verkligen längtat efter. E hade varit så duktig och fixat och handlat massa mat som vi åt på en ö bredvid alla finlandsbåtarna =). Det var helt makalöst! Tre av oss badade, känn dig träffad Richard =P...vilket var kallt, men samtidigt skönt. När solen gick i moln åkte vi en tur med båten förbi Vaxholm och kollade lite, sen åkte vi tillbaka hem. Satt på bryggan och käkade melonen som var kvar. Hem och lämna av dem hos J och nu sitter vi hemma hos Richard.

Jag är helt slut efter en tidig morgon och en fartfylld båttur. Men det har verkligen varit en helt underbar dag! Självklart var jag ledsen när jag lämnade Gotland i morse, gick upp på däck och kollade när båten lämnade Visby. Det skar nästan i hjärtat (ååå vad klyschigt det låter, men så sant!). Jag lämnade mitt hem där jag bott i 2 månader, vilket kändes jättejobbigt. Jag älskar mamma och pappas villa på Gotland! Det är ett superfint hus som ligger på ett supervackert ställe. Jag är så tacksam för att jag har fått tillbringa min sommar där, TACK, det betyder enormt mycket för mig! Jag tror att detta förmodligen har varit en av de bästa somrarna i mitt liv, trots att jag varit utan både pojkvän och vänner. Men jag har träffat nya människor, levt ett lugnt liv och bara haft det toppen. Hur kan man inte tycka det är fantastiskt?

Sådär...nu ska jag börja avrunda. Sitter och skriver på pojkens dator, så bilder och allt får ni se imorgon =). Imorgon blir det tjejmiddag med the girls, mysigt. På söndag blir det fika och bio =). Så jag ser grymt mycket fram emot helgen.

God natt!
/Elin

090806

Min pojke är här <3!

Äntligen har jag fått träffa min älskling efter 1 månad =). Känns jättebra att vara tillbaka i hans famn igen ;).

Som ni förstår så var det därför jag inte bloggade igår, men för tillfället ligger plutten och sover, så det är klart man passar på ;). Vädret är HELT underbart idag och planerna är att ta det lugnt, sola, bada och åka lite gummibåt =). Skönt med en slappdag! Sen ikväll ska jag skjutsa iväg mamma och pappa på restaurang och så ska jag och Richard stanna och köpa med oss lite gott hem. Myspys <3!

Igår jobbade jag min sista dag på ICA här i närheten. Det var som sagt ett bra sommarjobb, men det räckte gott och väl nu. Har jobbat och tjänat lite pengar i sommar, vilket känns skönt =). Då har jag lite att leva på i höst. Nu har jag drygt en veckas ledighet kvar, så det ska jag verkligen ta vara på.

Imorgon åker jag hem =(. Jag har börjat komma över ångesten och det känns helt ok att lämna ön (detta säger jag idag, vi får se hur det känns imorgon). Jag har ju trots allt varit här på Gotland i 2 månader och det har varit helt fantastiskt =), men nu är jag redo för nya saker ;). Kanske inte att plugga...men i alla fall något nytt =P.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan baby vaknar. Ha en superfin dag runt om i landet!
/Elin 

090805

Sorry för dålig uppdatering igår! Jag började faktiskt plugga, tro det eller ej. Sen rinde min sötnos B och vi pratade jättelänge i telefon, det var så himla mys <3. Så klockan hann passera halv ett. Med andra ord, det var läggdags direkt efter samtalet ;).

Nu är jag precis nyvaken och ligger och längtar efter Richard, han är på väg hit nu =). Ska bli så roligt, mysigt, underbart att träffa honom igen. Idag är det 1 månad sen vi "skiljdes" åt och det är den längsta tiden vi varit  ifrån varandra. Det har som sagt varit ganska nyttigt, för jag har saknat och längtat jättemycket. Så nu ser jag verkligen fram emot hösten tillsammans =).

Igår blev jag så gott som klar med min packning. Självklart har jag lite kläder uppe fortfarande och saker, men mycket är nedpackat och här kan ni ser ungefär hur mycket det blev...


Usch nu börjar det bli verkligt för mig att jag ska åka härifrån i övermorgon, men samtidigt ser jag fram emot helgen så mycket =)!!! Sen bestämde jag och B en grej som jag också ser så HIMLA mycket fram emot  <3. Men som sagt, det kommer bli tufft att lämna ön =(. Jag försöker se det från den positiva sidan...men det är svårt.

Nu är det dags att kliva upp, fixa iordning sig lite och käka lite frukost =). Sen blir det jobb från 10-19 för min del, så lilla pojken får vänta ett tag, men han klarar sig nog ;)...

/Elin 

Guten heute alle leute ;)

Som ni ser är rubriken på tyska eftersom jag tänkte berätta om något roligt som hände mig i affären häromdagen. Något som ni alla inte vet är att jag under 3 års tid bodde i Tyskland, från att jag var 7 till jag var 10. I högstadiet och gymnasiet läste jag sedan tyska som språk och jag kommer ihåg en del. Det är roligt att kunna det nu när det är mycket tyskar som turistar på Gotland. Det var en man, en fru och deras dotter (som var lite äldre än mig) och jag hörde redan i kön att dem pratade tyska. Så jag sa "Guten tag", vilket betyder god dag på svenska. När jag sedan hade slagit in alla varor berättade jag på tyska vad det blev, och då står killen bakom dem i kassan och säger "WOW!". Tyskarna tittar på mig och säger att det är roligt att jag pratar tyska =). Sen när det då är killens tur frågade han mig om man var tvungen att prata tyska för att jobba där?! Haha...nej, men jag tycker att det är roligt, svarade jag då =). 

Nu till min dag istället. Såhär långt har den varit väldigt trevlig och bra =). Åkte som sagt med pappa in till Visby där jag bjöd honom på lunch (två år försenad julklapp), salladsbuffé. Lite bilder från dagen;


Enormt vacker utsikt från restaurangen =).


Här är jag med min goda sallad även idag ;). Tredje gången jag äter här i sommar.


Restaurangen som ligger på Hästgatan 17 rekommenderar jag varmt om man gillar sallad =).


Visby/Gotland är vackert. Detta är nog bland dem sista gångerna jag besöker staden innan jag åker hem =(.

Efter den trevliga lunchen åkte vi hem. Mamma och pappa åkte iväg och spelade golf med grannarna, som de också ska på middag hos ikväll. Så jag pratade med A en stund i telefon =). Sen försökte jag sola, men det var lite för molnigt (kallt för det). Har inte hunnit mycket mer än så, men kvällen är ung ;). Jag ska snart sätta igång och packa klart allt så har jag det gjort.

Hörs mer ikväll, då ska jag skriva om tandblekning ;). Förresten så planerar jag att göra en Gotlandsguide till er som kanske ska hit nästa sommar! Det man MÅSTE gå på om man är här ;). Roligt va?? Det kommer när jag är hemma sen =).


Avslutar med en nytagen bild när jag chillar i fotöljen ;).

/Elin


090804

Utvilad och glad =)! Det är jag idag och det känns väldigt skönt. Jag somnade framför datorn vid strax innan 23 igår och vaknade bara till och stängde av datorn och somnade om. Vaknade första gången vid strax innan 9 imorse, men somnade om och sov till strax efter 10 ;). Så nu har jag återhämtat mig lite och det känns som huvudet och hjärnan hänger med idag igen =). Har mest slappat hela morgonen, har bara tvättat håret, packat en del och ätit frukost.

Har inte så mycket planerat idag förutom lunch med pappa snart. Annars tänkte jag ta dagen lite som den kommer. Det får bli att packa klart och att börja plugga, det är mina två mål med denna dag ;). Mamma och pappa är bortbjudna ikväll, vilket känns lite skönt =P (inget illa menat mot er...). Men då kan jag packa, fixa och dona ifred. Inte för att dem är ivägen, men det är mysigt att vara ensam ibland, så det så!


Nu ska jag byta om och ge mig iväg på äventyr med pappsen =)!

Hörs senare kära läsare <3.
/Elin

090803

Gäsp, gäsp, gäsp och åter gäsp. Är HELT slut efter förra veckans- och dagens jobb. Är det mänskligt att vara så trött som jag är nu? Imorgon får jag lite sovmorgon, vilket känns välbehövligt =). Känner att jag inte gjort annat än att klaga på hur trött jag varit dem senaste dagarna, men med mycket jobb så blir det tyvärr så =(. Jag ber om ursäkt för det =). Nu kommer ni förmodligen slippa det gnället eftersom jag endast har 1 arbetsdag kvar...

Det är med glädje och sorg som jag slutar i affären (skrev om det igår...). Det är även med glädje och sorg jag lämnar villan. Och även med glädje och sorg jag lämnar Gotland! Usch, jag får ångest av att bara skriva att jag ska lämna ön =(. Idag började jag packa lite smått och insåg då att det börjar närma sig. Har bara 4 nätter kvar här och jag får ÅNGEST. Jag VILL inte åka hem ='(. Samtidigt vill jag det så gärna. Jag vill träffa mina älsklingstjejer och min älskling <3. Jag vill egentligen återgå till vardagen där inte allt är en "fantasi". Jag vill ta tag i min träning ordentligt igen, jag vill ta tag i skolan ordentligt och jag vill leva mitt myssamboliv tillsammans med Richard igen. Men något håller emot, något vill att jag ska stanna kvar här på ön och leva det lugna och harmoniska livet...men vad? Jag ska försöka ta med mig lugnet till Linköping, men jag anpassar mig mycket efter miljön och risken för att jag blir stressad igen är stor och det är mycket negativt. Jag ska försöka planera min tid bättre och inte planera miljoner saker varje dag, så det så!

Nu till min dag ;). Började jobba 8 och slutade 17, alltså en relativt lång dag. När jag kom hem kände jag mig trött och grinig =(, men det försvann ganska fort =). Satte mig ute och pratade med mamma och pappa (som varit på Stora Karlsö inatt). Sen åt vi pannbiff och potatis till middag, det var jättegott. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att duscha, packa, kolla lite tv och nu datorn.

Imorgon hoppas jag hinna med lite mer =). Blir först och främst försöka organisera upp min packning så att jag får med mig mitt liv hem igen. Vore roligt om allt det är klart när Richard kommer hit =). Sedan blir det lunch med pappa på Trädgår'n och det ska bli riktigt trevligt. Hoppas även på en lika fin dag som det varit idag så att även jag får sola min bleka hy lite ;).

Jag har suttit inne på Nelly's hemsida och ska man köpa högklackat, ja då ska man göra det där!

  
 
 
Visst är det sjuuuuukt snygga skor? Jag önskar bara att jag kunda ha alla hemma i min garderob ;). Har ju två skäl till att inte ha för höga klackar. Det ena är att jag är 172 och med dessa klackar blir jag "LÅNG" och går om Richard med ett halvt huvud. Det andra är att jag inte kan gå i högklackat och får väldigt ont i fötterna direkt, så det måsta tränas ;).

Från vänster (högst upp): - Jättecoola och supermoderna (det ska vara "klumpigt" i höst) pumps som passar snyggt både till klänning och till att piffa upp jobb-/pluggoutfiten. Dessa kostar endast 399:- och kommer nog sälja slut fort!
- Fina "klackisar" med öppen tå och nitar. Snyggt till att pigga upp en tråkig outfit med =). 299:- för dessa snyggingar.
- Läckra skor med nitar på. Själv älskar jag dem svarta, men tycker dem rosa är riktig coola och vågade. Dem svarta skulle passa perfekt ihop med mitt nya armband. Dem rosa skulle jag matcha med en neutral outfit så att skorna blir som en accessoar och verkligen gör sitt jobb, drar till sig uppmärksamhet! Det gäller att har fixat fötterna, för alla kommer garanterat titta på dem =). 349:-/ paret för dessa goingar! Själv ska jag fundera på dem svarta. Im in love <3.
- Dem berömda SATC-skorna. Sjukt snygga! Har synts på massor av kändisar och är väldigt populära. Dessa kostar 399:- och finns i flera färger.
- Ett par läckra lackpumps är aldrig fel =). Dessa lyser verkligen och jag tycker dem höjer vilken outfit som helst. Jättecoola! 399:- även för dessa.

Det börjar bli dags att sova. Imorgon ska jag skriva om tandblekning...det får ni inte missa ;).
God natt!
/Elin

Låååååång dag

ÄNTLIGEN är min långa dag på jobbet slut! Som ni vet började jag vid halv 8 imorse, vilket betyder att jag klev upp vid 6 för att hinna duscha innan. Jobbade sen fram till 16. Runt 11 var det en tjej som undrade om jag kunde stänga istället för henne och då fick jag tanken "vill hon att jag ska jobba 7.30 till 21.15?" och det hade jag nog knappt orkat. Men hon kände sig osäker på stängningsrutinerna, så jag kom tillbaka vid 19 och körde till stängning. Det är ju söndag, vilket innebär 100% OB, så jag var inte sen att tacka ja ;). Så nu är jag äntligen hemma igen! Ska bara kolla datorn en stund och sen sova...börjar 8 imorgon *snark*.

Mellan 16 och 19 åkte jag givetvis hem en sväng. Gick och la mig det första jag gjorde och somnade bums. Vaknade av larmet vid halv 6 och strax efter ringde lilla B =). Ååå, det är så mysigt att prata med henne. Min lilla tös!! <3. Sen var det bara in i bilen igen och bege sig till jobbet...

Har tagit lite nya bilder på mig, "pigg" och glad ;)

Såhär ser man ut en dag på jobbet dårå ;). Vad tycks?


Mitt hår och min "håruppsättning" idag. Fint och enkelt! Bra hårdag =).


Det här fina kortet har mamma ställt i mitt fönster =). Syns det att det är jag?

Orkar inte skriva mycket mer än så idag, måste få min skönhetssömn! <3
/Elin

090802

Pigg som bara den! Tyvärr inte =(...Dumt att jag vred på dygnet från fredag till lördag. Somnade ju strax efter 02 och klev upp vid 11. Var i alla fall enormt trött igår när jag somnade, men somnade ändå inte fören vid 12 =(. Så 6 timmars sömn har det blivit i natt. Ikväll MÅSTE bli en tidig kväll om jag ska orka upp imorgon till jobbet.

Med idag är det bara 3 jobbdagar kvar, både roligt och tråkigt =(. Jobbet i sig kanske inte är det roligaste man kan hitta, men jag trivs bra där och tycker att det har varit ett bra sommarjobb. Det tråkiga är att jag har träffat så många trevliga människor som jag inte vill åka ifrån! Det är jobbigast =/. Får komma tillbaka i höst och hälsa på dem alla =). Vore trevligt! Så nästa vecka är jag alltså ledig tisdag och torsdag vilket känns ganska skönt.

Förmodligen blir det lite lunch med pappa på tisdagen =). Jag är skyldig honom en lunch/middag sen två år tillbaka eller något...*skäms*, så nu är det nog dags va?! Tänkte bjuda honom på sallads- eller pastabuffén på Trädgår'n. Ni vet, den jag tjatat om så mycket ;). Sen blir det även till att börja packa ihop mitt pick och pack, och det är en del =P.

På onsdag kommer Richard =). ÄNTLIGEN!!! Är så trött på att bara prata med honom i telefon, vill bara träffa honom NU. På onsdag är det 1 månad sen vi sågs senast. Har längtat massor, men tiden har gått mycket fortare än vad jag trodde. Har jobbat mycket, haft finbesök av tjejerna, haft moster på besök osv. Tiden går fort när man har roligt! Men men, det ska i alla fall bli roligt att träffa min lilla pöjk <3.

NU är det verkligen dags att slänga på sig lite mascara och borsta tänderna. Jobb nästa...fram till 16! Hörs.
/Elin

Lindex

...har imponerat mig med sitt höstmode. Jag har valt ut några favoriter som jag ska kolla in när jag kommer till Linköping =).


En supersnygg kofta som syns i alla tidningar. Kommer nog bli stort i höst. Funderar faktiskt på en. 299:- för den.


Snygga jeansleggings som jag älskar ;). Gillar färgen! Endast 199:- för dessa varianter.


Söt kofta som passar mig utmärkt. Svart funkar till allt =). 299:- för denna.


Jag som är armbandsgalen för tillfället älskar detta armband. Matchar mitt i guld. För endast 40 :- blir det mitt =).

Det var lite godbitar från deras höstkollektion, gå in själva och kika på Lindex.

Nu ska jag gå och borsta tänderna innan jag somnar framför datorn. Är JÄTTEtrött. Har haft en bra dag med promenix, solning och jobb på det. Har ätit lite middag när jag kom hem och nu är jag som sagt helt slut. Det var min dag i korta drag. Hörs mer imorgon!

God natt <3.
/Elin

090801

Augusti - Nu går vi mot mörkare tider =(. Nej, så negativa ska vi väl inte vara? Här på ön skiner ju solen, men det blåser en aning.

Mamma och pappa kom med båten i natt, dem har varit i Stockholm över fredagen och lämnat över nycklarna till vårt gamla hus. Så nu är det verkligen bye bye. Tråkigt, men sant. Nu har familjen bestämt sig för att ge sig ut på nya äventyr genom att flytta till en etagelägenhet i Täby. Lycka till familjen =)!

Det blev en sen kväll/natt för mig igår, kom igång med Sex and the City-filmen så sent igår och jag ville ju verkligen se klart den ;). Somnade nog vid strax efter 02. Ganska olikt mig nuförtiden, men eftersom jag börjar 16 idag, så tänkte jag att det inte gjorde något. Nu ligger jag fortfarande i sängen, seg som bara den. Ska snart gå upp och äta lite frukost, sen en promenix i det fina, men blåsiga vädret.

Har självklart bokat upp mig på en massa saker när jag kommer till Stockholm. Det blir middag med E och J dagen då jag och Richard kommer hem (fredag), sen kommer tjejerna på middag (kombinerat med E födelsedagsfest) på lördagen, fika med J på söndagförmiddag. Sen hem tisdagkväll. Måste dessutom börja plugga lite...får försöka göra det snarast! Jag borde tänkt på att det skulle bli mycket när jag kommer hem, hallå, jag har ju alla mina vänner där! Men men, det är bara roligt =). I love it <3.

Nu är det frukosttime. See yá!
/Elin


Bild från helgen med Ellen, vill tillbaka NU!! 


RSS 2.0