Årets Gotlandslåt



Rasmus Seebach - Natteravn

Den här spelades flera gånger på Kallis och Gute, nu tycker jag riktigt mycket om den ;). Kommer förknippa låten med Ellen och Gotland 2010 :), en av de bästa veckorna in my life!

Ps. Sade för längesen att detta kommer bli årets sommarplåga och det är faktiskt en av sommarplågolåtarna ;) Ds.

/E

Blå Lagunen

Jag och Ellen har länge sagt att vi MÅSTE besöka den Blå Lagunen. Så vi packade med oss ordentligt med picknick för en heldag vid Blå lagunen. Resan dit tog ett bra tag. Istället för en timme tog det två och en halv...Vi körde "lite" fel :P. Det var pga. en vägbeskrivning vi hittade på nätet som vi hamnade på en grusväg som gick längst hela kusten. Det var guppigt och stora vattenpölar längst hela vägen och det tog 45 min att köra, vi var lagom irriterade när vi äntligen kom fram till Blå lagunen. Vilken turistfälla! Vi blev faktiskt besvikna. Bilderna vi sett motsvarades inte riktigt och det var tjockt med folk och bilar. Vi hittade en plätt där vi lade oss och solade/sov. Käkade lite lunch och badade i lagunen två gånger. Det ända som var coolt var vattnet i lagunen, helt klarblått och skönt :). Det var nog första och sista gången vi åkte ända upp dit, men det är roligt att ha varit där en gång i alla fall.

 
Vi hittade en utsiktsplats på vägen till Blå lagunen som var mäkta imponerade. Fin bild förutom min minn :P.


Jag bland alla människor som också hört talas om lagunen...


Min favoritbild <3


Jag var där! :P


Ellen var också där :), vilken tur ;).


Stannade vid Rutes café och åt supergoda bullar på vägen hem, rekommenderas!

/Elin



31 Juli 2010


Jag saknar min Ellen som åkte hem igår :(, vi har haft en helt underbar vecka <3. Som ni vet så befinner jag mig på Gotland där jag tillbringat de senaste dagarna med Ellen. Vi har hunnit med massor under dessa 4 dagar :). Vi har besökt Blå Lagunen, hängt på Tofta trots moln, varit på Kallis (Kallbadhuset inomhus) två gånger, varit på Burmeister en snabbis (lite folk), varit på Gutekällaren, varit på Sofis mode 2010 tjejkväll på Gute, träffat massor av konstiga och skumma killar, ätit glass två gånger, ätit på Trädgårn´ och Joda, haft myskväll med film och gottis, gått några promenader, cyklat till Tofta, fikat i Visby, fikat i Rute (godaste bullarna), vandrat igenom staden några gånger, träffat min gamla killkompis D, sovit alldeles för lite och sovit i bilen en natt :)<3. Haha...allt detta på 4 dagar, kan ni förstå att vi inta hade mycket till paus? Det har i alla fall varit grymt roligt!

Igår åkte Ellen hem till Stockholm igen och det var inte alls speciellt roligt :(, kände mig riktigt deppig där en stund. Vi sov i bilen på hamnparkeringen under natten :P, haha...jättemuppigt. Men vi hittade ingen annan lösning och vi var ändå jättetrötta, så vi hade tagit med oss filtar och kuddar. Jag sov faktiskt förvånansvärt bra :D. 07.05 gick Ellens båt hem och jag körde hem till villan igen. Somnade som en stock och sov till 12. Efter det hade jag fullt upp hela dagen med att tvätta flera maskiner med tvätt, städa mitt rum och huset, sola i storm, gå en powerwalk på en timme samt åka och handla mat till kvällen. Bjöd mina föräldrar på middag i form av hemmagjorda hamburgare (jag är hooked, det skulle jag kunna leva på) till varmrätt och till efterrätt blev det lite av en "smalisefterrätt" i form av fruktsallad och lättvaniljyoghurt :). Pratade sedan med Ellen och Richard i telefon innan jag kröp till kojs med datorn.

Idag har jag bara en plan och det är att gå ut och springa en runda. Vilken tid är inte bestämt och det känns otroligt skönt att inte ha en tid att passa :). Ska även försöka få upp några inlägg med fina bilder från veckan med Ellen. Det finns massor av bilder som hon inte hunnit skicka ännu, men de kommer upp senare.

Nu har jag några dagar att bara vara och spendera med mina föräldrar. Funderar på att bjuda mamma på salladsbuffén på Trädgårn' på måndag, hon fick nämligen det i morsdagspresent :). På tisdag kommer sedan min lilla kusin som är 8 och då ska väl vi hitta på lite roligt. Hoppas på någon dag med toppenväder så att vi kan åka till vattenlandet och åka massa rutschkanor. Annars blir det nog till att åka in till Visby och äta glass i stora lass samt gå till Pippi Långstrumps godisaffär.

Aja, dags att slänga upp lite bilder och sedan äta en sen frukost. SOMMARLOV :D.
/Elin

Ellen + Elin + Gotland = Sant!

Nu blir det andra året i rad som jag och Ellen drar till Gotland ihop, detta ska bli ett måste varje sommar :D. Tänkte bjuda på lite härliga bilder från förra sommaren, grymmaste sommaren ever <3











/Elin


24 Juli 2010

Klockan är kvart över tio och jag är i princip klar, skön känsla :). Måste inte åka till jobbet fören vid elva och innan dess måste jag bara slänga ihop salladen (som redan är uppskuren), äta upp min frukost (har kommit halvvägs), borsta tänderna och hänga upp de nytvättade handdukarna. Jag har redan hunnit med ganska mycket nu på morgonkvisten. Tvättat en maskin med kläder som ska med till ön, packat det sista och plockat iordning det sista i rummet där jag bor, klätt på mig och sminkat mig samt fixat två matlådor till idag och imorgon :). Känner mig duktig!

Sorry att jag övergav er igårkväll, men jag kände att jag ville få kontroll över situationen. Kläder skulle packas, lägenheten städas, blommor vattnas osv. Dessutom hann jag med en snabbdusch och Dove's BUS på det :), vill ju vara lite fräsch när man ska till ön :). Pausade även med lite vaniljglass och varma hallon, smälte bra i munnen.

Ni vet ju vad som gäller i mitt liv framöver. Idag blir det jobb och sedan sover jag hos pojkvännen. Imorgon är det en lång dag på jobbet som jag hoppas går fort eftersom jag vill att Ellen ska komma dit så att vi kan handla med oss lite gott innan det bär av till båten :). På vägen till båten blir det stopp för middag. Kom gärna med tips på bra middagsställen mellan Stockholm och Nynäshamn. Nu undrar jag givetvis om någon av er kommer befinna er på Gotland under de kommande veckorna? Vad har ni för planer?

Pratade med Ellen i telefon igår och då satt vi och kollade vädret, snacka om att jag inte blir riktigt klok på väderprognoserna. Smhi visar 20-24 grader hela veckan och sol/moln. Klart.se visar högre temperatur, men regn hela veckan. Jag håller tummarna för sol från Smhi och temperaturen från Klart.se, men vi sa att vi får göra det bästa av situationen. Dock skulle det ju vara coolt att besöka den Blå Lagunen som ligger norr om Visby samt att vi vill hänga lite på Tofta någon dag :). Aja, vi får ta dagarna som de kommer.


Såhär GLAD är jag över att snart åka till mina drömmars öööööö....iiiiihhhhh!

/Elin

Dagens låt



Taio Cruz - Dynamit.

/Elin

23 Juli 2010


Brrrrr...vad kallt det är. Alla har klagat så mycket på den otroligt varma sommaren och nu är det ju nästan vinter...termometern visar 16 grader :(. Det har dock varit ett perfekt väder att jobba inomhus i ;). Det gör mig ingenting ifall det fortsätter såhär i två dagar till, men sedan får termometern gärna höjas ett antal grader och dessutom bör solen lysa alla dagar då jag har semester :).

Igår var jag hos pojkvännen på kvällen och käkade gott, åt glass och kollade på tv. En riktig slappkväll. Vi hade planerat att gå ut och springa tillsammans, men han var för lat (förvånad?). Men imorgon finns det inga undanflykter. Jag ska ut och springa 7,5 km och då får han följa med en bit av vägen :). Sedan blir det en sista natt hos älsklingen innan jag lämnar honom i 3 veckor för äventyr på Gotland. Jag ser faktiskt fram emot att få längta ordentligt efter honom <3.

Vet ni vad som bestämdes igår? Jo, att jag åker till Bellis i Örebro precis efter hemkomst från Gotland. Den 12-14 augusti kommer jag att hälsa på min sötnos i hennes nya lägenhet. Då blir det party, myskväll, promenader, shopping och lite restaurangbesök. Ser sjukt mycket fram emot det! Men som ni vet har jag ju något mer att se fram emot och det är ju bara 2 dagar kvar och sedan vinkar jag adjö till Stockholm och hoppar på Destination Gotland mot just Gotland :D. Gaaaaaaahhhhh, Ellen, detta kommer att bli den bästa sommaren ever <3.

Haha...vill även nu be om ursäkt för dålig uppdatering ;). Ni är ju vana vid det här laget och jag lovar er att uppdateringarna kommer bli fler i höst igen, som vanligt. Men i och med sommaren har bloggen också lite sommarlov, så det blir några inlägg när jag känner att tiden räcker till :). Får se om jag bloggar något under veckan med Ellen, får kanske passa på när hon duschar eller något ;). Annars lär ni få ett regn av bilder efter vår vecka, jag och mästerfotografen <3.

Nu ska jag slänga upp en grym låt och sedan börja tvätta, städa mitt rum och dammsuga samt packa eftersom detta är sista kvällen hemma hos m&p. Hörs lite senare när jag ska unna mig lite fredagsmys, mer info då ;).

/Elin

Dagens låt



Lazee feat Mohombi - Do it

/Elin

21 Juli 2010

Om 4 dagar bär det av till världens bästa ö, Gotland <3. Och jag tar inte med mig vem som helst, utan världens underbaraste Ellen ska dela en vecka med mig på denna sköna ö :). Ni har väl inte missat detta? Det kommer bli lovely!

Sitter nu framför datorn lite sömnig och proppmätt. Jobbade över en timme på jobbet idag och fick lite bråttom hem för att hinna med att springa milen för andra gången det här året. Helt otroligt att tiden blev 2 sekunder sämre än förra gången, ganska bra jobbat tycker jag nog :). Efteråt blev det lite kvällsmat i form av smoothie, macka och lite morötter och paprika. Blev riktigt tokmätt av det, konstigt.

Planen för kvällen var att uppdatera min träningsblogg, men eftersom klockan redan är så mycket och jag bara längtar efter att få läsa klart Elsas Mode, så prioriterar jag det ikväll. Om jag orkar kliver jag upp en halvtimme tidigare imorgon och slänger upp lite inlägg, men bara om jag orkar ;).


En underbar dag i Stocksund för ett par veckor sedan :D

/Elin


2 x Dagens outfit

Fredagens födelsedagsfiraroutfit


Solglasögon - Ray-ban
Klänning - Zara
Gladiatorsandaler - Köpta i USA

Lördagens Trosa-outfit

Solglasögon - Ray-ban
Ringar - Milano samt Gina Tricot
Långklänning - Nelly.com
Converse

/Elin

20 Juli 2010


Klockan är mycket, men jag har ändå massor kvar att hinna med innan jag sover för dagen. Tur är att jag har sovmorgon imorgon och har förlagt mitt träningspass på kvällen, då blir det en löprunda igen :). Idag har det varit en mycket bra dag. Träffade Emelie vid tennisbanorna och körde lite tennis i en timme, det var riktigt roligt även fast vi inte var så proffsiga :P. Sedan solade vi lite, åt nachotallrik till lunch (en riktigt god dessutom), gick en promenad och kollade på mitt gamla hus och det var sig inte likt och avslutade med lite vindruvor och mineralvatten vid kanalen. Det var ganska molnigt idag, men i slutet av dagen kom den varma solen fram :).

När jag hade vinkat av Emelie åkte jag hem till Richard och åt middag med honom, sedan bar det av till utomhusgympan med Friskis&Svettis. Det var faktiskt ganska jobbigt, det märks att jag inte kör den typ av träning lika kontinuerligt som förut. Längtar faktiskt lite till hösten när jag kan komma igång med min varierade träning igen :).

Igår kväll hade jag och Richard en riktigt mysig kväll. Jag hade jobbat hela dagen och var seg som sjutton. Vi åt lite middag och sedan ville jag att vi skulle gå en promenix. Eftersom Richard tyvärr tycker att det är jättetråkigt att gå tog han sina inlines och rullade med :). Det var perfekt värme och vi pratade massor. När vi kom hem provade jag inlinesen och de var givetvis en aning för stora, men jag får låna dem under veckorna på Gotland. Då ska jag lära mig åka och tycker jag att det är roligt ska jag investera i egna nästa sommar :). Vi avslutade kvällen med varsin glass <3.

/Elin

19 Juli 2010


Ett litet inlägg hinner jag skriva innan jag måste slänga i mig den sista frukosten och sminka mig. Idag är det som sagt jobb hela dagen och ikväll sover jag hos min pojke :). Imorgon är jag ledig och ska umgås med Emelie hela dagen, förmodligen blir det tennis, lunch och chilla. På kvällen tänkte jag gå på utomhusgympa med friskis och svettis.

Jag fastnade givetvis med boken igår, den är så himla spännande. Svårt att sluta läsa faktiskt. Fick tvinga mig när klockan hade blivit alldeles för mycket att lägga ifrån mig boken och sova några timmar. Efter alldeles för lite sömn ringde alarmet och jag hoppade i träningskläder. Sprang en runda på 5 km på tom mage och för lite sömn, kändes inte alls speciellt bra. Har kommit fram till att man ska springa på kvällarna istället, då har man ätit mer och fått igång kroppen ordentligt :). Gillar ni att motionera på morgonen, eftermiddagen eller kvällen?

/Elin

Good work!

Haha...nu har jag varit duktig och uppdaterat ordentligt här på bloggen :). Imorgon är det återigen dags för jobb. Det är min sista vecka innan tre veckors sommarlov nu, superhärligt! Jag jobbar hela veckan förutom på tisdag och då ska jag träffa min lilla Emelie som jag saknar så mycket. Om det är fint väder ska vi spela tennis, sola och äta lunch någonstans. Kommer bli mycket trevligt. Annars ska jag försöka umgås en del med pojkvännen innan jag åker till Gotland på söndag och blir borta i 2,5 vecka. Tänk att det bara är en vecka kvar tills det är dags för sommarens äventyr :). Måste jag säga hur mycket jag längtar? Det ska bli så himla underbart att få vistas på min favoritö med min familj och några av mina underbara vänner <3. Dessutom kommer ju min lilla kusin komma dit och hälsa på, då ska jag förbereda något superroligt som vi ska hitta på :). Första veckan på Gotland blir det mycket party, sola, bada, shoppa, fotografera och bara leva livet med Ellen <3. Fy sjutton vad det ska bli roligt.

Aja, nu börjar klockan bli mycket och jag känner hur tröttheten börjar smyga sig på. Imorgon innan jobbet ska jag verkligen försöka få upp ett par inlägg eftersom jag ska sova hos pojkvännen imorgon kväll och då vill jag inte blogga. Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen med Elsas Mode och få min skönhetssömn innan det är dags att återigen ta upp det här med träningen. Måste säga att det gått väldigt bra att inte träna den här veckan. Har blivit lite promenader under veckan, men ingen stenhård träning som jag annars är van vid. Hoppas kroppen är utvilad och redo för en hård vecka med koll på maten och ordentligt med träning :).



/Elin

Weekend i Trosa

Under helgen har jag som ni vet varit hos min farmor och farfar i Trosa. De har landställe där och har haft i många, många år. Nu var det nog två år sedan jag var där och jag har i princip annars alltid varit i Trosa varje sommar, jag har många fina minnen därifrån :). Nu har jag även denna underbara helg att bära med mig i minnet. Igår kom jag fram vid tolv och bjöds på en supergod lunch i form av parmaskinka, melon och parmesanost. Efter det åkte jag och farmor in till Trosa för att fika och kolla runt lite i de små butikerna och bodarna i hamnen. När jag var liten så tyckte jag att det bästa med Trosa var att gå runt i bodarna och titta på glasprydnader, godis och så vidare, samt att köra in med båten på eftermiddagen/kvällen och köpa glass i hamnen :). På kvällen åt vi riktigt god middag i form av fläskfile, stekt potatis och en god sås. Till efterrätt blev det smulpaj med rabarber och jordgubbar och allt smakade så otroligt gott. Vi avslutade med några rundor Solo! (tyska motsvarigheten till Uno) som vi alltid spelade förr :). En toppendag!

I morse väckte farmor mig och så åt vi god frukost som hon hade ställt fram. Sedan ville solen kika fram lite, så då hoppade jag i min bikini och lade mig ute och läste "Elsas Mode". Efter en stund var det dags för fika och sedan åkte vi iväg och badade :). När vi hade badat var det bara att snajda om och sedan åkte vi till Stadshotellet och åt lunch, jag åt en toast skagen. Efter den goda och trevliga lunchen åkte vi hem igen och jag hoppade i bikini igen och lade mig i solen och fortsatte läsa. Den är så bra och spännande den här boken, kommer skriva en recension senare när jag är klar. Imponerad av Sofi det är jag verkligen :). Jag avslutade mitt trevliga Trosabesök med middag och då serverades jag lax och potatis. Det är så underbart att hälsa på farmor och farfar, man känner jag alltid så välkommen och uppassad där <3. De betyder så mycket för mig och det var otroligt roligt att jag fick åka och hälsa på dem i helgen.


Den goda och fräscha sommarlunchen jag bjöds på igår när jag kom, tyvärr började det regna strax efteråt...


Jag och farmor fikade på ett kombinerat café och chokladaffär, de tillverkade egen choklad och marsipan. Vi tog varsin varm choklad eftersom det ösregnade ute. Jag drack en med smak av hallon som var otroligt god, farmor tog en med mintsmak. Jag rekommenderar varmt detta fik.


Min underbara farmor och jag idag efter den goda lunchen :)<3


Jag och min fantastiska farfar. Han var min stora idol när jag var liten och jag skröt om det för alla :D.

/Elin

Mina Sommarhits 2010

Här kommer ett hopplock av de låtar jag diggar och kommer lyssna sönder på Gotland, inte sant Ellen och Angelica ;)?


Darin - Lovekiller (otroligt mycket bättre live!)


MOVITS! - Äppelknyckarjazz (växer med tiden)


Rasmus Seebach - Natteravn (börjar tröttna, men jag diggar ändå...)


Ola - Overdrive (sjuuuukt bra!)


Ne-yo - Beautiful monster (min favoritartist som dominerar på Ipoden)

Detta är mina favoritlåtar just nu, kom gärna med tips på andra bra artister! Vilken är din favorit?
/Elin

Hasselbacken

På fredagen firade vi Richards mamma som fyllde år på lördagen. Vi började med en promenad på vackra Djurgården i Stockholm, fortsatte sedan till Hasselbacken för middag och fortsatte sedan till en bar vid kajen för en drink :). Det var en solig och härlig kväll och det var verkligen supertrevligt!


Promenad på Djurgården :)


Richards pappa skulle ta ett fint kort på mig och Richard...


...såhär blev resultatet :).


Glada killar, till vänster är Richards storebror och till höger är S som kommer från Kuba.


Drack en god alkoholfri drink på Hasselbacken, något med Lemon hette den :). Åt sedan biff med hasselbackspotatis och bea-sås.


Richards fina föräldrar :).


Här är det jag som är snygg på bild, inte sant? :P

/Elin

Allsång på Skansen

I tisdags så var jag och min Bella på Skansen. Vi hade tagit med oss en ENORM picknick och var på plats framför Solidens scen halv tio på förmiddagen. Vi fick väldigt bra platser i skuggan och bänkade oss där för en 12 timmars dag på en bänk :P. Låter helt tokigt och dessutom var det väl inga superduperartister, men vi hade aldrig varit på allsången och kände att det var dags i år :). Vi fick tiden att gå genom att äta, läsa i våra böcker, prata, sola (när solen hade tagit sig runt trädet), lyssna på alla artister 15 gånger, springa på toa osv. Tyckte faktiskt att det gick hyfsat fort och jag måste säga att Darin imponerade på mig med nya låten Lovekiller och en grupp som heter Movitz som rappar var också ganska bra, låten växte för varje gång ;). Tänkte slänga upp ett inlägg med mina sommarhits senare, då kommer de låtarna upp...håll ut! Jag tror i alla fall att detta var både första och sista gången vi besökte allsång på Skansen, men det är superroligt att ha varit där en gång och sett hur allt fungerade :). Lite bilder från dagen:


Klockan halv tio på förmiddagen, precis när vi kommit in på Skansen...


Min otroligt snygga vän Bella <3


Anders Lundin sprang runt mycket på scenen och bland publiken under dagen.


Meeeee :)


Kikki Danielsson


Ser ni vem det är trots motljus? Tjejerna skrek "Daaaaaaaaaaaaaaaaaaarin" ;)


Cotton Eye Joe Show (föredetta Rednex)


Timotej


Darin i sina scenkläder, hiss eller diss? Jag säger diss :P.

Har du varit på allsång på Skansen någon gång? Skriv gärna och berätta hur länge du/ni väntade, vad det var för artister och vad du tyckte t.ex. Vore bara roligt att få höra om någon mer är så "knasiga" som mig och Bella ;P.

/Elin

18 Juli 2010


Nu är jag hemma i Stockholm igen efter ännu en grym vecka :). Jag vet att det blir otroligt dåligt med uppdatering nu, men det är som sagt sommar och jag passar på att umgås med mina kompisar, min pojkvän och hans familj samt min familj och släkt så mycket som möjligt. Det är bara några veckor kvar och sedan bär det tillbaka till Linköping för sista året på universitetet, därför behöver jag den här tiden till att göra något roligt och uppleva saker för att ha fina minen i höst att tänka tillbaka på :).

Efter förra uppdateringen har jag hunnit jobba tre dagar, sova hos Richard tre kvällar i rad, kvällsbada en gång, fira Richards mamma på Hasselbacken (Djurgården), hälsa på min farmor och farfar i Trosa osv. Det har i alla fall varit supertrevligt fredag, lördag och söndag :). Har dessutom varit väldigt duktig och tagit en del fina kort, så nu tänkte jag avsätta lite tid till att slänga upp lite fina inlägg och berätta om mina upplevelser ;). Först ut kommer givetvis ett mycket försenat Allsång på Skansen inlägg...hörs snart igen!

/Elin

14 Juli 2010

Halloj där vänner! Hoppas ni har en grym sommar oavsett om ni jobbar, slappar, tränar, spelar golf eller badar? Själv känner jag verkligen att mina lediga dagar betyder så oerhört mycket för mig, de är heliga på något vis :P. Igår var jag och Bella på Allsång på Skansen. Halv tio på morgonen var vi bänkade och hade tagit med oss 3 liter vatten, 1,5 liter saft och en superstor picknick för att överleva dagen och värmen. Vi fördrev tiden med att titta på alla uppträdanden 15 gånger, läsa böcker, Bella tog en powernap, springa på toa och bara sitta och snacka. Lite senare kom även L och joinade oss, mycket trevligt :). Det var första och sista gången jag besökte Allsång på Skansen, men jag hade inte velat haft det ogjort ;).

Idag är det jobb igen som vanligt. Var uppe med tuppen och vinkade av Bella som åkte tillbaka till Örebro idag :(. Vet inte när jag träffar henna igen :(. Men vi har i alla fall haft ett par mysiga dagar tillsammans :). Kommer även att vara borta nu tills på söndag vilket kommer medföra lika dålig uppdatering som vanligt :P. Jag känner helt enkelt att jag vill leva och njuta av denna underbara sommar som ska bli en av de bästa. Därför tycker jag att ni ska göra detsamma :).

Ikväll och två nätter framöver kommer jag sova hos min pojkvän. På fredag efter jobbet ska vi ut och fira Richards mamma som fyller år på lördag :), det ska bli mycket trevligt eftersom jag missade det förra året. Sedan på lördag morgon åker jag till Trosa och hälsar på min kära farmor och farfar :). Har inte varit i Trosa på flera år och dessutom var det ett tag sen jag träffade farmor och farfar så det ska bli så himla roligt. Där blir jag kvar till söndag kväll :). Alltså en mycket trevlig helg framför mig, vad ska ni hitta på?

Tar med kameran och laddar upp lite bilder på någon annans dator när jag har tid, ni måste ju få se lite bilder från Skansen ;). Annars får ni ha det så bra, så hörs vi när vi hörs.

Tjao!/Elin

Beachen 2010









/Elin

12 Juli 2010


Som ni kanske märker är min uppdatering inte på topp, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;). Igår kväll hade jag planerat att slänga upp ett inlägg med fina foton från dagen, men efter löprundan kom jag på att köttfärsen låg ute och att jag hade planerat att laga ihop en lasange. Så efter det var det bara bums i säng :P. Ska strax slänga upp lite fina bilder och sedan bege mig mot jobbet.

Usch, idag kommer det bli en riktigt varm dag igen. Det är redan sjuuuukt svettigt här hemma...jobbigt att jobba mellan tio och halv åtta då :(. Aja, det är bara att kämpa. Nu har jag jobbat 4 veckor och har bara 2 veckor kvar innan sommarlov :) och då ska jag bara NJUTA.

Vill även säga att det inte kommer bli någon uppdatering på ett par dagar eftersom ikväll kommer min sötnos Bella hit och sover över. Sedan imorgon har vi planerat ett besök på Skansen och Allsång på skansen, men det ska tydligen ösregna :(. Aja, vi får väl se hur det blir med den saken ;).

/Elin

11 Juli 2010


Vilken otroligt HET dag :). På många sätt ;). Det har varit runt 30 grader och stor sol hela dagen, superhärligt! Denna dag spenderades givetvis på beachen tillsammans med några av de bästa, drog ihop ett gäng på lite mer än tio pers :). Vi badade (jag 4 gånger), spelade volleyboll, lyssnade på musik, solade, åt glass och spelade strandtennis. Vi var på stranden mellan elva och fem, så lite färg har jag nog fått :). Men som ni vet är jag ju duktig på att smörja in mig och dessutom blir jag inte speciellt brun.

Just nu sitter jag faktiskt utomhus och bloggar, klockan är kvart i nio och det är fortfarande ljummet utomhus. Sommar :D!!! Ska snart byta om till träningskläder för sista gången på en hel vecka och ge mig ut i spåret, det blir en runda på 7,5 km idag. Efteråt ska jag mysa med syster och äta jordgubbar som vi fick med oss efter storhandlingen idag.

Igår blev det godismys med Richard och ett par av hans kompisar. Det var ju bronsmatchen mellan Uruguay och Tyskland som Tyskland kammade hem, sådär tycker jag :P. Aja, slänger upp ett inlägg med lite bilder från dagen innan läggdags. Imorgon är det återigen dags för jobb, men på tisdag är jag ledig igen :).

/Elin 

Dagens låt



Ne-yo - Beautiful monster

Ne-yo har väldigt länge varit en av mina favoritartister, jag älskade hans "So sick". Tycker att denna låt är bra, men hans tidigare låtar är bättre :). Hoppas han kommer ut med ett nytt album som rockar snart :).

/Elin

Thursday in pictures


Jag och min Bella <3


Värden Thomas och min älskling Richard


Värdinnan och min sötnos Annika och jag <3


Puss på Bellis off course ;)


Även jag fick en puss av min sötnos :)


Efter maten spelade vi kubb och det var killarna...


...mot tjejerna. Vi vann 2 av 3 gånger :). Girlpower ;).


Avslutar med en söt pussbild på Annika och mig :D.

/Elin

Grillparty-outfit


Klänning - Nelly.com
Gladiatorsandaler - Köpta i USA
Ringar - Vila, Gina Tricot och Milano

/Elin

9 Juli 2010


Oj, vad seg jag är just nu! Har jobbat hela dagen och efteråt var jag ute och sprang en mil. Åt jättesen middag vid elva i form av färskpotatis och fiskbullar, mycket gott. Tänkte snart krypa till kojs, men känner att jag har lite att kolla igenom på datorn först ;).

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen var det dags att inviga den nya lånklänningen eftersom det var grillparty hos Thomas och Annika :). Vi grillade gott, jag och Richard hade med oss hamburgare och sedan bjöd de på jättegod sallad, färskpotatis och sås. Vi spelade även lite kubb, lyssnade på musik och pratade. Vid tolv kände jag och Richard oss ganska trötta och började röra oss hemåt, måste jag säga att jag somnade som en stock när jag kom hem :P? Det var i alla fall en jättetrevlig kväll :).

Min helg kommer även den att bli grym. Imorgon jobbar jag och efteråt blir det middag och godismys med min älskling <3. På söndag är det sedan dags för beach-häng med några kompisar, hoppas att det utlovade vädret stämmer för 28 grader och stor sol är ju inte helt fel ;). Helgen ska också ägnas åt lite träning såklart. Imorgon blir det ett gympapass innan frukost och på söndag kväll hade jag tänkt hinna med en 7,5 km löprunda. Nästa vecka blir det ju paus från träningen i en HEL vecka, hur ska det gå? Jag är ju lite av en träningsnarkoman och jag mår bra av att röra på mig, men det kanske är nyttigt med en vecka fri från träning...jag antar det. Blir kanske någon promenad, men det är max :).

/Elin

Vitt = Nya svarta


Vita är mina tå- och fingernaglar nu, fint va? Jag har inspirerats av stora bloggare som bär färgen och tycker att den är riktigt fin :). Kommer vara snyggt till klänningen imorgon.

Dags att sova! Gó natt ;).
/Elin

Nelly.com

För ungefär en vecka sedan tipsade jag om Nelly's rea. Jag hade ju prompt bestämt mig för att inte shoppa därifrån, men direkt hittade jag ett par snygga chinos i läcker färg för bara 59 kr. Kände att det var lite onödigt att bara beställa en vara, så jag struntade i det. Dagen efter gick jag in ännu en gång och såg världens finaste långklänning och då var jag bara tvungen att beställa. Det är första gången jag beställer från Nelly.com, men måste säga att jag blev riktigt nöjd. Paketet kom inom 3 arbetsdagar, varorna betalades med detsamma och dessutom passade båda plaggen. Snacka om full pott ;). Här får ni se mina drömkläder från Nelly.com och jag rekommenderar starkt att gå in och kika direkt innan allt tar slut.

 
Babyblå chinos för bara 59 kr. Linnet är från Gina Tricot (GT) och kilklackarna är från Vila.

 
Långklänning för bara 139 kr. Gladiatorsandalerna kommer från USA.

Nu äger jag äntligen en långklänning och dessutom är den grymt snygg, inte sant? Kolla bara vilken läcker rygg. Då var outfiten för morgondagen spikad ;). Jag är även riktigt nöjd med chinosen, det var en gullig färg som passar mig. Har fått lägga ner båda mina chinos i källaren pga att de är alldeles för stora, så det är extra roligt med ett par som sitter som de ska.

Skynda er att göra riktiga fynd nu!
/Elin

Båtoutfit


Solglasögon - Ray-ban wayfarer
Body - Gina Tricot
Jeansshorts - BikBok
Converse

Jag gillar faktiskt denna outfit jättemycket. I Visby blir det denna tillsammans med skyhöga klackar, utsläppt hår och snygga smycken ;). Jag och Ellen pratade även om att det kunde vara snyggt med en utsvängd kjol till, kom gärna med tips. En i vitt eller mörkblått kanske skulle vara snyggast, eller?

/Elin

Ocean

En trevlig dag avslutades även med en trevlig kväll. Och detta gjordes ute till sjöss. Jag och Richard hämtade upp Ellen och Jens för att handla med oss lite mat ut på sjön. Sedan åkte vi till motorbåten som tog oss ut till en ö med sandstrand där vi grillade korv och marshmallows, lyssnade på musik och skrattade. Supermysigt! Dock var solen saknad även här. Det skulle spricka upp på kvällen, men det gjorde aldrig det :(. När vi åkte tillbaka hem började det till och med dugga. Men det var lika härligt som alltid att åka båt och nu har vi bestämt oss för att det måste bli en heldag innan jag och Richard åker tillbaka till Linköping. En heldag med sol, massor av mat och trevligt sällskap, kan det bli bättre? Mästerfotografen var i farten igen i alla fall <3.


Jag och min andra hälft <3.


Jag och bästa Ellen, fy sjutton vad jag längtar till Gotland...kommer bli awesome!!! <3


Vi slog läger och grillade marshmallows och skrattade ;).


Sötnosen själv :). Du har en very special plats i mitt hjärta...drömmer om Gotland och London på nätterna :).


Marshmallows...mmmmmmums!

/Elin


Waldermarsudde

Igår träffade jag Julia inne i city för lite picknick och sola. Det var tjockt med moln på morgonen, men när vi träffades i stan var det riktigt varm och fint. Vi handlade med oss lite god picknick och promenerade en bit till bussen som tog oss ut till Waldermarsudde på Djurgården :). Tyvärr blev det tjockt med moln när vi kom ut dit, men vi valde att lägga oss i bikini i alla fall :P. Det var hyfsat varmt ändå och utsikten var magnifik. Vi pratade, jag åt en smörgås, Julia en sallad och sedan läste vi lite tidningar :). En mysig dag där jag endast hade kunnat begära lite mer sol ;). Lite bilder från dagen...


Köpte med mig nya numret av Chic så att jag hade något att läsa på tåget :).


Vacker utsikt vid Waldermarsudde, bara solen som fattades.


Jag och söta Julia. Fick fixa till bilden lite eftersom hon är så himla brun efter sin USA-resa, fuskigt! :P


Något som var smått komiskt var att vi hade exakt likadana skor på oss :P. Dessutom hade båda jeansshorts, slappa linnen och likadan modell på glasögonen...lite pinsamt nästan ;P.

Det var jättetrevligt att träffa henne igen och jag hoppas vi ses snart igen :). Dock avslutades vår träff lite obehagligt. Vi stod nämligen i rulltrappan ner vid Åhléns City och ska ta tunnelbanan då vi hör några ungdomar stå bakom oss och säga typ "nu skärper du dig för fan" och "sluta släng grejerna i trappan". En bikini kastades i rulltrappan framför mig och då säger den ena killen "plocka upp det där" och tjejen svarar "men det var inte min idé att snatta". Jag blir helt stel och två sekunder senare flyger både jag och Julia fram, då är det en som jobbar i butiken samt en civilvakt som slänger sig på dessa ungdomar. En kille och en tjej får de tag i, men båda lyckas smita undan och butiksbiträdet skriker "stoppa tjuven" och jag och Julia bara står och skakar samt gapar. Riktigt obehagligt. De hade dessutom snattat en bikini för 100 kr!!! Vad är problemet? Snacka om att följderna blir 100 gånger värre...usch.

/Elin

7 Juli 2010


Idag var det ingen bra dag! Eller rättare sagt, den började helt okej. Jag gick upp och begav mig ut på löprundan jag missade igår och det gick superbra tills min Ipod lägger av, batteriet var slut :(. Jag kämpade på ett par kilometer till och sedan kom jag hem och körde lite styrka. När jag sedan hade duschat så kände jag att det gjorde jätteont på höger ovansida rygg, riktigt ont. Fick ta en treo och iiiisch vad äckligt det var, drick aldrig det. Sedan fick jag lite massage, men det gör fortfarande ont :(. Har haft lite svårt att andas på grund av smärtan och dessutom är det jobbigt att lyfta och dra varor i kassan...En jobbig dag helt enkelt. Hoppas morgondagen är lite lättare.

Vad har ni sysslat med idag? Jag har som sagt jobbat hela dagen och nu har jag ätit upp min middag samt kollat lite tv. Planerna för kvällen är att göra pedikyr och manikyr för imorgon är det nämligen grillparty hemma hos Thomas och Annika :), då måste man vara fin ;). Annars blir det till att tvätta lite, prova kläder från Nelly som kommit samt packa om i väskan och bestämma outfit för morgondagen.

Snart kommer ett inlägg med bilder från gårdagen upp :).
/Elin

6 Juli 2010


God morgon! Stolt över mig själv att jag faktiskt hinner få upp ett inlägg idag i alla fall :). Detta beror dock bara på att jag vaknade med kramp i vaden i morse och på grund av det och tidsbrist fick ställa in min löprunda *suck*. Aja, det är den första inställda rundan sedan jag började springa, det borde inte gå någon nöd på mig ;). Bestämde mig för att gå till tåget istället vilket tar ungefär 30 min :).

Vad tror ni om vädret idag då? Jag vaknade till ett tjockt molntäcke, såg att det började spricka upp och nu är det precis lika molnigt igen :(. Idag var ju verkligen en dag då solen skulle lysa ordentligt på oss, dumma sol! Väderprognosen visar dock att vid 14 ska det vara uppsprucket och sol, den hoppas vi starkt på, ellerhur? Aja, idag ska jag i alla fall träffa Julia i stan och köpa med oss picknick för att sola någonstans :). I eftermiddag ska jag sedan hem till pojkvännen och hämta upp honom för att åka ut med båten tillsammans med Ellen och Jens. Slår vad om att det kommer tas en hel del fina bilder under dagen :), då har jag något fint att visa er imorgon.

Nu är det dags för mig att käka lite frukost innan jag ska packa strandväskan :). Ha en underbar dag allesammans! Hade förresten det jättemysigt igår med Bella och S efter jobbet. Vi satt vid en kanal och åt middag, blev en kycklingsallad med avokado för min del :), myspys.

/Elin

I <3 Converse & Ray-ban

Kan ni gissa vad jag har fått???? Gaaaaaahhhh, ett par sjukt snygga Converse och ett par älskade Ray-Bans :D. Snacka om GLAD jag blev!! Synd att solen inte skiner idag, men jag har bestämt att de solbrillorna åker på varje dag framöver. Såååå snyggt. TACK PAPPA <3




Supersnygga, låga Converse i mörkblått :). Passar fint till lite färg på benen!




Ray-bans som jag suktat efter i flera år är äntligen mina <3 :)

/Elin

5 Juli 2010

Good morning sunshine! Idag är det dock inte mycket till solsken här i Stockholm vilket jag personligen tycker är helt okej eftersom jag har långdag på jobbet ;). Var uppe med tuppen och skjutsade pappi till jobbet och nu har jag precis fått i mig dagens ranson frukost :). Strax ska jag slänga ihop en sallad till lunch och sedan packa det sista, blir bortamatch två nätter nu nämligen. Aja, slänger upp lite bilder och sen ett inlägg med presenterna jag fick igår. Glöm inte att hålla tummarna för att vädret vänder imorgon :)!


Igår vid Stocksund i min snygga bikini från GT :)


För första gången på mycket länge trivs jag med min kropp, dock hade den gärna fått bli lite brunare ;).


Det var supermysigt och helt underbart väder i Stocksund :). Vi badade även från några klippor, riktigt nice.

/Elin

4 Juli 2010


Vilken UNDERBAR helg det har varit :). Hoppas ni alla verkligen tagit vara på den här fantastiska helgen?! Jag har haft det så himla bra tillsammans med Emelie. Igår efter jobbet möttes vi på jobbet och köpte med oss middag, picknick och fika. Sedan begav vi oss hem till Emelie och gick ner till bryggan och solade en liten stund. Efter det blev det middag och sedan en långpromenad följt av film och marängswiss. Supermysigt! Söndagen började med supergod frukost i form av smoothie, äggröra och mackor. Sedan var det dags för ännu en promenix, men den blev inte lika lång på grund av värmen. Annars har vi tillbringat hela dagen på en filt i bikini vid havet och solat, ätit god pastasallad och chokladbollar samt tagit vårt första dopp för i år :). Skönt att svalka sig i denna värme. Jag har varit duktig på att smörja in mig, men ändå brände jag mig precis vid bikinilinjen och under brösten :(. Får sola försiktigt nästa gång.

På tisdag är jag ledig igen, alltså bara en dags jobb imorgon :). Tyvärr visar klart.se moln och 22 grader och smhi visar ett mörkt moln, men samma temperatur :(. Jag och Julia har ju bestämt oss för att köpa picknick och lägga oss ute på Djurgården, så snälla, vi kan väl hålla tummarna för att det inte stämmer! På kvällen ska det tydligen bli bättre och spricka upp vilket det gärna får göra eftersom jag, Richard, Ellen och Jens förmodligen ska ut med båten :).

Min vecka är fullspäckad med jobb som vanligt, men även en hel del skojsigheter :).
Måndag - Jobb, sedan middag med Bella och S vid kanalen (?) <3
Tisdag - Picknick och sola med Julia. Åka båt och äta middag med Ellen och Jens på kvällen.
Onsdag - Jobb.
Torsdag - Jobb, sedan grillparty hos Thomas och Annika.
Fredag - Jobb.
Lördag - Jobb.
Söndag - Eventuellt jobb.

På fredag, lördag och söndag blir det förmodligen så att jag hittar på något spontant. Kanske med någon kompis eller med Richard :). Skulle även vilja träna ordentligt i helgen också. Aja, nu är klockan massor och jag ville bara få upp ett litet inlägg innan jag skulle sova :). Imorgon ska jag skjutsa pappa till jobbet ganska tidigt, sedan hoppas jag att jag hinner slänga upp ett inlägg med fina presenter och fler bilder från dagen. Natti!
/Elin

Wednesdays outfit on Fridays ;P


Jacka/Tröja - Gina Tricot
Linne - H&M
Halsband - Premie
BH - H&M
Jeansshorts (favoritplagget) - BikBok
Gladiatorsandaler - Ellos
Ringar - Gina Tricot samt Vila

/Elin

2 Juli 2010


Idag är det riktigt varmt igen vill jag lova. Satt ute i typ 10 min när jag åt frukost i linne och shorts och det var stekhett. Det jobbiga är att klockan tickar och jag har en 7,5 km lång löprunda framför mig, måste jag säga att jag längtar ;P? Jag känner även att jag verkligen bör hinna med den eftersom det bara blir promenader i helgen och en hel del gottigottgott :). Dessutom var det vilodag igår ;). Inga undanflykter här inte.

Vad tyckte ni om alla snygga kläder jag köpt på rean då? Jag är så nöjd, förutom att plånboken krymte dårå ;). Roligt med lite nytt i garderoben. Har lagt fram shortsen, linnet och toppen nu till helgen, blir perfekt när vi ska gå till och från playan samt promenera.

Ska strax slänga upp onsdagens outfit innan jag beger mig ut på löprundan, sedan blir det nog tomt från mig ett par dagar. Idag jobbar jag stängning och sedan blir det till att sova över hos pojken, sedan börjar jag supertidigt (06.15) imorgon och när jag slutar ska jag möta upp Emelie :). Sedan vet ni ju redan att jag ska vara med henne hela helgen ;). På söndag kväll är jag back on track!

/Elin

Nytt i garderoben!

Vad underbart det är med rea. Och ännu mer underbart med en BRA rea. På bara tjugo minuter i stan hade jag köpt min drömklänning inne på Zara. Jag föll som en fura, jag var kär :). Den kommer bli perfekt i sommar på Kallis (Kallbadhuset, After beach, Visby) eller när jag ska ut och skaka rumpa ;). Funderar på high heels till, åå, så läckert. Sedan gick jag raskt vidare till Gina T i Pk-huset och det var farligt må jag säga. Fastnade för en randig body i marinblått och vitt, så sjukt snyggt tillsammans med jeansshortsen. Blir nog även den outfiten när jag ska ut och dansa, funkar snyggt med högklackat. Provade även en superskön och somrig topp som jag hängde undan för en funderare. Gick i alla fall därifrån med bodyn, en supersnygg ring och ett par billiga och snygga trosor.

Sedan mötte jag upp Ellen som också ville gå dit och hon praktiskt taget "tvingade" mig att köpa den ljusrosa toppen, så det blev den också ;P. Hon köpte en i marinblått och vitt, så snygga! Fortsatte sedan till H&M, slutdestinationen, och när jag åker upp för rulltrappan ser jag finaste linnet. Det hänger där och skriker "köp mig", jag provar det och faller även här. Trots att det inte var så dyrt kände jag att jag inte skulle köpa mer, då tar Ellen linnet och säger "att du MÅSTE ha det här, du får det i present". Jag hade lite svårt att acceptera det, men jag får köpa något fint till henne i London sedan. Tack underbara vän <3, jag bjuder på något nästa gång :). Köpte även shortsen som jag behövde (snyggt att det var det sista jag köpte) och ett paket med snygga nagellack.

Nu till bilderna på alla godbitar <3. Det blir shoppingförbud ett tag framöver, väntar ju på paket från Nelly också, som borde dyka upp imorgon :). Det är så roligt att shoppa och klä sig fint på sommaren när man har lite färg och känner sig pigg och fräsch. Så jag får faktiskt unna mig det!

  
Zara 229 kr. Första bilden visar färgerna ganska bra och så ser ni hur modellen ser ut, söt va? Kör en bandlösbh under denna.

 
Gina Tricot 64,50 kr. Ser ni vad snyggt? Den här stilen älskar jag! Funkar på stan och på partyt.


H&M - present av sötaste Ellen <3.

 
Gina Tricot 64,50 kr.
Toppen Ellen "tvingade" mig köpa, den är så söt och bekväm :).


H&M 49,50 kr (ej rea). Dessa hallonröda, knallrosa (?) shorts är perfekt för lata dagar på stranden eller powerwalks/löprundor. Färgen passar till lite brunbrända ben, så jag hoppas de får lite mer färg snart ;). Tänkte packa ner dessa i väskan till helgen.


Gina Tricot 40 kr. Den snygga ringen som jag också blev helt kär i. Mycket bra rea på smycken hade de där, skynda att fynda.


Gina tricot 19,50 kr och H&M 29,50 kr (ej rea). Sist, men inte minst ett par supersnygga trosor och läckra nagellack. Tänkte nog prova det vita i helgen :). Kör Tyra-style ;).

/Elin

Jag <3 Ellen = Sant

Jag hade en helt UNDERBAR eftermiddag/kväll igår, ni skulle bara veta. Jag mår så himla bra tillsammans med Ellen, hon får mig verkligen att skratta tills jag kissar på mig :P. Jag ser alltid fram emot tills jag ska träffa henne nästa gång för ALLTID har vi roligt tillsammans <3. Igår var inget undantag. Jag mötte upp henne vid Norrmalmstorg och sedan fortsatte vi till några affärer och shoppade på rean. Vi sprang mellan Gina, SheStore och H&M :). När affärerna stängde gick vi till Fridays och det visade sig att vi skulle behöva vänta en timme på bord, men det var det värt. Vi hade ju planerat att äta där. Vi tog varsin drink medans vi väntade, blev en Strawberry shake för mig eftersom jag körde bil, men jisses vad god och gräddig den var ;). När vi väl fick bord så beställde vi in mat och pepsi max. Jag njöt av en supergod ceasarsallad och superhärligt sällskap. Vi fick ett superbra bord precis vid fontänen på kungsan <3. Efter maten tog vi en prommis till Slottet och tog lite fina bilder för att sedan börja röra oss hemåt. Jag ville att det aldrig skulle ta slut. Jag njöt verkligen av min lediga dag, den underbara kvällen och det otroliga sällskapet. Det är precis vad jag känner, direkt ifrån mitt hjärta! Bjuder på lite härliga bilder av mästerfotografen själv, Ellen <3


Vi ladies med våra drinkar :)




Angående det här med Pepsi Max har jag en lite smårolig berättelse att berätta. Jag började givetvis med att påpeka för Ellen att det var free refill och att vi måste dricka mycket, så jag slurpade i mig första glaset i ett nafs. Då bad jag servitrisen om ett nytt och då sa hon att det redan var på ingång. Tydligen ett till Ellen också, därför det är tre glas på bilden. Efter en stund hade Ellen hällt i sig båda glasen och bad om ett nytt som kom ganska snart, efter en liten stund var även jag klar med mitt andra glas och då kommer servitrisen fram och frågar "vill du ha refill?" och innan jag hinner svara säger hon snabbt "äsch, jag kan lika gärna hämta en hel kanna till er". Fy sjutton vad vi garva! Måste jag säga att jag var pigg som sjutton på natten när jag skulle sova sedan? Hög på Pepsi Max...hahahaha...klockrent.


Tog lite fina foton på kajen :)


Jag gillar att hoppa på bild, har ni missat det?



En snäll kille kom fram och frågade om han skulle ta bild på oss. Älska <3


Finaste, du har en speciell plats i mitt hjärta.

Härnäst blir det förmodligen båttur med henne, Jens och Richard på tisdag. Sedan har jag Gotland att se fram emot, vi kommer inte ha en lugn stund ;). I augusti har vi även bokat in en dag med sightseeing i Stockholm. Igår kom jag verkligen att tänka på hur vackert Stockholm är, speciellt när solen skiner <3. Vi ska gå runt i Stockholm vid slottet, gamla stan och ut på djurgården. Förmodligen blir det avslutning på Grönalund med middag och åka lite, får se om pojkarna joinar oss då <3. Samt att vi ska till London i höst. Jag älskar att kalendern är fullproppad med "Ellen" :).

/Elin

1 Juli 2010


Nu är det redan juli och det känns som den här sommaren kommer flyga förbi. Jag har tagit mig igenom 2,5 veckas jobb och har 3,5 vecka kvar innan jag går på sommarlov i hela 3 veckor :D. Jag har fullbokat de tre veckorna ;), men det är bara underbart <3. Ska i alla fall spendera min tid på Gotland med nära & kära. Ååå, jag längtar ihjäl mig :P.

Så länge ser jag verkligen fram emot mina lediga dagar mellan jobbpassen. Har nästan bokat in något varje ledig dag (är inte ledig så mycket!). I helgen efter jobbet på lördag ska jag träffa Emelie som sagt och då blir det myshelg med sola, picknick, promenader, myskväll, filmtime osv. Kommer bli grymt nice! På tisdag ska jag äntligen träffa Julia igen och få höra om hennes spännande USA-resa, så avis. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men blir nog kanske strandhäng eller lunch :). På kvällen om vädret är på topp, enligt SMHI ska det vara sol/moln och 21 grader, så blir det middag och båttur tillsammans med Ellen & Jens <3. Den 13/7 har jag och några kompisar planerat in ett besök på Skansen för att titta på Allsång på Skansen :). Har aldrig gjort det, så det ska verkligen bli roligt. Ser ni vad mycket roligt jag har att se fram emot.

Idag har jag jobbat hela dagen, så det blev återhämtning från träning idag. Tänkte strax slänga upp ett inlägg från gårdagen med Ellen <3 och min shopping ;), svårt att hålla sig ifrån all den braiga rean ju! Hörs strax igen.
/Elin


RSS 2.0