"Fruktoman"

Har både druckit världens godaste Smoothie samt ätit fruktsallad med vaniljkvarg ikväll :). Var lite godissugen så jag började kvällen med mackor och Smoothie, men ville ha ännu lite mer :P. Så gjorde lite fruktsallad och slängde på lite vaniljkesella.

Annars har jag pratat med Ellen och Mamma i telefon <3. Duschat, betalat pengar till Bella för resan och lyssnat på alla bra melodifestivalbidrag (kolla inlägget innan). Har också varit på Step som var riktigt svettigt idag (läs mer på träningsbloggen).

Ska alldeles strax krypa till kojs med min roliga studiebok. Imorgon är jag "ledig", men ska spendera mest hela dagen åt att läsa. Blir sedan Aerobics på kvällen.

Ska avsluta detta inlägg med att hälsa mamma och pappa välkomna tillbaka till Sverige :). Ska bli roligt att träffa er i helgen <3. Och så glömmer jag givetvis inte att gratta min mamma (och mig själv) på Mariadagen.

God natt.
/Elin

Melodifestivalen 2010

Melodifestivalbidragen ligger nu uppe på Youtube för er som vill kolla på dem igen :).

Här är mina favoriter från årets omgång (dock är ingen superbra).



Pauline - Sucker for love.
Kommentar: Absolut den bästa och mest annorlunda låt under årets omgång. Jag gillar henne och låten starkt!


Salem Al Fakir - Keep on walking.
Kommentar: Salem är alltid grym, så även denna låt. Skulle inte bli besviken om han representerade Sverige i ESC.


Ola - Unstoppable.
Kommentaren: Ni som följt min blogg ett tag vet att jag är svag för Ola. Jag gillar låten, det är lite drag i den till skillnad från väldigt många andra låtar under årets omgång.


Erik Saade - Manboy
Kommentar: Tyckte först att han var jättetöntig och låten halvdålig, men den växer! Stort minus att Molly Sanden är hans flickvän bara :P, don't like her.


Darin - You're out of my life.
Kommentar: Darin Darin Darin, så stora förhoppningar jag hade på dig. Du kommer in på scen och jag väntar på en riktigt "bang bom pang"-låt, men får en ballad som är sorglig. Varför gör du mig så besviken? :P

Detta var mina favoriter under årets gång, vem/vilka var er/era favorit/-er?
/Elin


Step


Ombytt och redo att ge mig av mot "stepen". Känner mig inte trött, men lite småseg i kroppen. Ska bli skönt att röra på sig lite igen efter en slapp lördag :).

Samtalet med syster tog lite längre tid än vad jag räknat med, men det var det lätt värt <3. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, skönt att prata av sig lite med henne. Får träffa syster på fredag (+ mamma och pappa). YEY!

Har hunnit läsa en del, ätit "lunchmiddag" i form av potatis och fiskbullar samt diskat undan för att lukten ska försvinna (pojkvännen tål inte lukten :P).

Nu ska jag fixa det sista innan jag kilar. Hörs mer ikväll.
/Elin

28 Februari 2010


Inte negativ :). Läste just mitt förra inlägg och det låter verkligen inte som jag började denna söndag positivt :P. Jag är dock positiv idag. Tog en ordentlig sovmorgon och började dagen med att studera, alltså läsa ganska mycket i arbetsrätten. Har även tvättat en maskin med lakan samt ätit en god frukost.

Tydligen är jag redan hungrig igen :P, magen kurrar. Ska börja med lunch/middag om en timme, sedan blir det step ikväll :). Ett pass som jag aldrig varit på tidigare, ska bli roligt! Men nu ska jag ringa lillasyster och sedan fortsätta med läsningen (har ju lovat er tre timmar idag!).

/Elin

Hört


Hört - Petra Mede ska få en egen talkshow! I reklamen jämför hon sig med Skavlan och dessutom är hon oerhört fånig.

Vad tycker jag då om detta? Jag gillar inte Petra Mede. Hennes skämt är jättetråkiga, hon känns så krystad och dessutom är hon inte en rolig person. Jag pinade mig igenom förra årets melodifestival med henne som programledare, men det var endast för att jag var intresserad av att följa bidragen. Jag hade kunnat strunta i att kolla bara för att hon var programledare.

I vanliga fall brukar jag inte tycka illa om människor på tv, men hon och Per Moberg är inga favoriter.

Jag har en liten historia om Per Moberg och detta är en av anledningarna till att jag inte gillar honom. När jag och mina tjejkompisar åkte båten till Gotland en sommar så var han på båten. Vi lade ju märke till honom, men brydde oss inte. När vi sedan skulle gå på toa så passerade vi han och hans sällskap (massa gamla gubbar). Då utbrister han "Vart ska ni?" och vi vänder oss givetvis om. Min kompis svarar "Vi ska på toa" och han kontrar med "Får man följa med?". Detta var säkert ett rolig skämt från hans sida, men jag tyckte inte det var roligt! Äckelgubbe! Han har fru och typ fyra döttrar hemma, håll ordförrådet i styr. Jag hade inte uppskattat om min pappa sa så till mina jämnåriga. USCH!

/Elin

Ost & Vinkväll


Vår otroligt goda ostbricka :). Då jag varken gillar mögelost eller liknande blev det bara två sorters brieost på brickan. Den lilla är brieost med gräddsmak, den var gudomligt god. Den stora var vanlig brieost, men jag tror nog att det får bli den andra i fortsättningen ;). Till osten var det torkade jordgubbar (supergott med den krämiga osten) och vindruvor. Åt detta i baguetter, kex och digestiv. Drack vitt vin till.

Har haft en jättelugn och trevlig kväll med Ameli. Kollade melodifestivalen som för övrigt var KASS idag. Jag tycker ju som sagt Peter Jöback sjunger väldigt bra, men låten var lite halvtråkig. Nästa vecka är det andra chansen och då håller jag alla tummar och tår för att Pauline går vidare :). Tycker väldigt mycket om hennes låt. Ååå, kom just på att jag ska kolla på det med min familj nästa vecka <3.

Har precis diskat bort efter oss och borstat tänderna. Är övertrött, vilket innebär att jag är pigg, så det blir till att kolla runt på datorn innan sovtime. Imorgon är det söndag och då ska jag studera i minst 3 timmar, detta lovar jag er :). Ska även simma eller gå på step, beror lite på om H hör av sig eller inte ;).

Hörs imorgon, god natt :).
/Elin

Vår Lägenhet

En rundvisning i vår lägenhet:


Vardagsrummet (Richard och hans pappa har gjort bordet själva, fint va?)


Vardagsrum med dörr till sovrummet.


Badrummet med tvättmaskin (ink. torktummlare).


Vardagsrum och Kök, gränsen mellan dessa "rum".


Köket med mycket yta och plats att förvara saker :).


Köket - matbordet där vi sitter och äter (och jag sitter vid datorn).


Sovrummet (och våra hundar :P)


Sovrummet med vårt garderobsutrymme.

Nu har jag visat er hur jag och Richard bor. Jag älskar lägenheten för att den är liten, men ändå stor :). Vi får bra plats och jag älskar köket som är öppet med mycket ytor att röra sig på.

/Elin

Städtjej


Hade tänkt skriva städtant, men jag är ju inte "tant" ännu ;). Nu är det tipptopp här hemma och det luktar rent och fräscht. Ska bli skönt att sova i en nybäddad säng i natt också. Tänkte strax lägga upp ett inlägg där jag visar min och Richards lägenhet, som en rundvisning i vår bostad :).

Det var mycket människor på stan idag trots det superdåliga vädret :(. Hann precis till ostaffären innan de stängde. Köpte brieost blandad med grädde, lät supergott, samt lite torkade jordgubbar som ska vara gott till ostbrickan. Var på Netto och handlade billiga vindruvor, kex och baguetter. Så det finns gott om godsaker till kvällen :). Käkade lite lunch och samtidigt pausade jag med lite tv. Annars har den största delen av dagen gått åt till just städning. Inte överdrivet roligt, men fint blev det :). Har även tvättat massor.

Ikväll är det melodifestivalen som jag och Ameli ska se. Dock är jag inte superförtjust i artisterna som är ikväll. Pernilla Wahlgren och Sibel är absolut inga favoriter, tycker inte att de är speciellt bra. Hoppas att Peter Jöback har en bra låt, han sjunger ju bra i alla fall :).

Nu ska jag äta upp min fetaostsallad och börja fixa lite inför att Ameli kommer strax. Ha det fint.
/Elin

Dagens låt



Black Eyed Peas - Meat me halfway

Bästa låten just nu :).

/Elin

Stadens gator :)








Lite EGObilder innan jag ger mig ut i ovädret :). Det snöar ute IGEN. Jag börjar verkligen undra när detta ska ta slut...På måndag är det mars och då tycker jag att det logiskt sett inte borde ligga någon snö på marken, men det är ju nästan 100% säkert att det kommer göra det. Jag vill ha VÅR!!!

Ska ge mig ut på stadens gator för att handla lite ost och kex. Måste även förbi mataffären och handla lite annat nödvändigt. Ameli fixar vinet och jag resten :). Har varit duktig nu på morgonen och ätit en god och ordentlig frukost samt städat hela vardagsrummet/köket, så det är beboligt igen. Tar sovrummet och badrummet när jag kommer tillbaka från min "shoppingrunda".

Ska slänga upp en dagens låt innan jag drar. Ha en underbar lördagseftermiddag <3.
/Elin

27 Februari 2010


God morgon :).
Här har man varit vaken länge eller i alla fall i snart två timmar. Vaknade när Richard skulle iväg, så då bestämde jag mig för att "kliva upp". Som ni ser på bilden befinner jag mig fortfarande i sängen. Har precis avverkat tre avsnitt Glamourama och har ett kvar från igår :). Snacka om att jag är hooked. Nu tänkte jag i alla fall pausa från programmet och göra mig en ordentlig frukost, helgfrukost. Efter det är det dags att städa och tvätta här hemma, det är lite sunkigt just nu :P. Måste dessutom byta lakan och lite sånt. Bäst att passa på när pojken är iväg.

Idag ska jag möta Ameli på stan för att köpa vin, ost och kex. Vi ska ha lite myskväll ikväll med det och melodifestivalen. Ska bli jättetrevligt! Roligt att umgås lite utanför skolan också :). Annars blir det som sagt städning och lite studerande. Träning hoppar jag idag, men imorgon blir det antingen simning eller step.

Hörs efter frulle och städning.
/Elin

Lunchtime

Det regnar inte längre :), men det är väldigt blaskigt och blött ute. Det blev som sagt en promenix till och från skolan idag. När vi gick dit blev det regnbyxor och paraply och när jag gick hem hade det slutat regna så då blev det bara regnbyxorna. Saknade dock mina regnstövlar :(, tog vanliga, men det läckte in...

Är riktigt seg för tillfället, men ska strax slänga i mig lite lunch så att jag orkar träna i eftermiddag. Blir nog tonfiskmackor, mums. Efter aerobicsen ikväll blir det myskväll med min älskling <3. Vi ska äta god middag, kolla på Henrik Schyfferts film och bara mysa. Köpte även lite godis till Richard igår, så själv tänkte jag göra iordning lite frukt och vaniljkesella till efterrätt :). Bara några dagar kvar på godisförbudet nu...

Aja, hoppas ni alla har en underbar fredag? Tänkte nog kila från datorn nu, blir så seg av att kolla på den hela tiden ;).

Hörs!
/Elin

26 Februari 2010


Det regnar här i Linköping och jag fick helt plötsligt ingen lust att till skolan idag. Notera eftersom jag och Ameli ska promenera 35 min i detta vackra väder...Måttligt roligt. Kör på regnbyxor och paraply. Känner att promenaden till bussen är en bit, så då kan jag lika gärna gå hela vägen till skolan. Vi får väl se om det blir buss hem sedan istället.

Förlåt för dålig uppdatering igår. Hade fullt upp om man säger så. Var på Åhlens och köpte böckerna jag ville ha, Elsas mode och Ego Woman (har läst Ego Girl tidigare). Är sugen på att börja läsa redan nu, men jag har en tjock juridikbok som kommer först :P. Tänkte läsa en av böckerna under påsken på Gotland :). Åkte sedan till Skäggetorp där de har Lidl och Willys i samma byggnad, så det blev en del matinhandling. Kom hem senare än beräknat och fick köra ett sent medelpass igår, närmare bestämt vid halv åtta. Kom hem vid strax efter nio och pratade då med älsklingstjejerna i telefon, vi har bestämt oss för att göra något superroligt ihop och igår bokade vi hotell :). Mer information kommer.

Neeeeeej nu ösregnar det här :(. Det är plus en grad idag (plusgrader = kors i taket), men eftersom det regnar är det ju struntsamma om det är minus eller plusgrader. SMHI varnar i alla fall för blixthalka och dåligt väglag, så ni som kör bil lovar mig att köra försiktigt!

Idag har jag en blommig skapelse på mig och leggings. Ska äta upp mitt ägg nu och sedan borsta tänderna, efter det är det verkligen dags att bege sig till skolan för föreläsning. I eftermiddag blir det sedan aerobics igen :) och ikväll myskväll med Richard <3.

/Elin

25 Februari 2010


Härlig morgonfrilla och mysig tröja (Richards). Tog en välförtjänt (?) sovmorgon till halv elva idag och har bara segat mig sedan dess. Suttit och fixat lite saker på datorn samt satt på mig lite kläder. Ska snart göra och äta lite frukost, börjar bli riktigt hungrig nu.

Planerna för dagen är:
- Kolla om jag har turen att hitta böckerna jag vill ha på Bokrean som startar idag!
- Åka och handla mat på Willys och Lidl
- Plugga
- Medelgympa 17.30
- Slappkväll med lite OS kanske?

Det blev en otroligt mysig kväll igår med Angelica. Hon bakade riktigt goda och nyttiga scones som vi åt med philadelphiaost, aprikosmarmelad och mörk choklad. Till det drack jag kanelte, som för övrigt var riktigt gott. Åt också lite vindruvor och popcorn :). Hyfsat nyttigt och gott! Kollade på filmen Couples Retreat som var lite smårolig och lättsam. Skönt med en film som man inte behöver tänka så mycket till :P, sånt gillar jag ;).


Igår var jag ju också i Mariestad på missionering. Vi åkte från universitetet halv sju på morgonen och kom tillbaka vid kvart över fem igår eftermiddag. Var HELT slut! Som tur var hade alla killarna körkort, så jag slapp köra :). Det var mer folk på gymnasieskolan i Mariestad som kom på seminarierna samt till vårt bord, det var riktigt roligt! Roligt att fler och fler vill plugga vidare och flytta hemifrån. Jag höll i ett seminarium tillsammans med en av killarna (som hade missionerat i flera år), så han körde det mesta snacket och jag flikade in med viktiga saker eller egna upplevelser. Det gick bra tycker jag. Man lär sig mycket nytt varje gång :). Får ni möjligheten att vara studentambassadör på er skola så tycker jag att ni verkligen ska utnyttja den. Intressant att träffa nya människor, upptäcka nya städer, göra något vettigt, ser bra ut på CV:t och dessutom får man lite betalt!

Nu ska jag äta frukost, sedan göra mig iordning för att gå till Åhlens och bokrean. Sedan blir det buss till "skägget" för att handla mat :). Hörs senare!
/Elin

NYÅR 2010/2011


JAG SKA FIRA NYÅR I BANGKOK MED MIN FAMILJ :) <3.

Snacka om att jag är överlycklig just nu!!! YEY miljarder gånger. Vi lämnar kalla Sverige den 27 december för resa till Bangkok och stannar där tills dagen efter nyår då bär det vidare. Vart har vi inte bestämt ännu, men jag är så otroligt lyckligt lottad som har så otroligt underbara föräldrar som vill ta med mig på denna resa. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket det betyder <3. HAPPPPPPPPPPPPYYYYYY :D.

Dags att börja spara pengar kanske?

/Elin


24 Februari 2010

God morgon alla morgonpigga eller inte ens ni har stigit upp ännu kanske :P? Jag är i alla fall ganska pigg efter att ha sovit sedan halv elva igår :). När jag väl la mig i sängen var jag tydligen jättetrött och somnade bums, skönt. Nu har jag precis ätit upp min frukost.

Min morgon ser ju alltid ut på följande sätt om jag ska iväg någonstans. Jag börjar med att hoppa i kläderna jag ska bära under dagen, sätter i linser, sminkar mig samt fixar håret så att jag är redo att gå. Sedan sätter jag mig i lugn och ro för att äta frukost, då vet jag att den enda tiden som krävs i slutet är för att borsta tänderna och packa väskan (typ 5 min). Detta är ett tips för er som gillar att äta frukost under en lång tid ;).

Aja, snart bär det av till Mariestad. Som ni vet känner jag inte personerna jag ska åka med så jag är lite nervös, men det känns faktiskt ganska lugnt ändå :). Ovanligt va? Jag stressade upp mig i onödan förra gången, så jag tar det lite som det kommer.

Vi hörs ikväll innan jag ska till Angelica. Ha en fin dag!
/Elin

Tidig sänggång...

Ville bara önska er alla en god natt eftersom jag redan är på väg att gå och lägga mig. Som ni vet ska jag upp jättetidigt, helt omänskligt tidigt, redan vid halv fem i natt :(. Ska åka buss till skolan och sedan vidare med bil till Mariestad. Jag har aldrig varit i Mariestad förut så det ska ju bli intressant. Dessutom åker jag med för mig tre helt okända killar :P, det kan också bli intressant. Aja, önska mig lycka till med morgondagens uppdrag.

På kvällen sedan är jag bjuden hem till Angelica för filmkväll med scones, te och vindruvor. Ska bli skönt med en riktig slappkväll efter ett långpass på dagen, skönt att prata av sig lite om dagen. Angelica har ju gått på det gymnasiet som jag ska besöka imorgon, så hon kommer säkert vara jättenyfiken på hur det har gått. Inte sant ;)? Ska i alla fall bli jättetrevligt :).

Innan jag ska gå och lägga mig nu måste disken bort och några sidor i affärsrätten läsas, sedan är det fritt fram att sova ;). Är dock inte så trött ännu eftersom jag har överskottsenergi efter styrketräningen som för övrigt gick jättebra idag :).

Hörs i natt när jag är en zoooombie :P.
/Elin

Vårnytt

I butikerna och på nätet börjar det nu dyka upp många snygga och härliga vårkläder. Det är bara att ignorera snön och verkligen hålla tummarna för att den snart försvinner. Jag älskar i alla fall alla snygga vårkläder. Längtar tills jag kan använda min nya trenchcoat samt vita converse :D. Så länge bjuder jag på riktiga gobitar från kedjorna.


Supersnygg mc-modelljacka i skinnimitation från H&M. 399:-
Matcha med ljusa jeans, vitt linne i längre modell och tygskor eller till en snygg blommig klänning för att bryta av det "söta".


Jättesöt topp med puffig ärm från H&M. 79,50:-
Matcha med vita byxor och svarta ballerinaskor eller jeansshorts och flipflops.


Puffig kjol i härligt blommönster från H&M. 199:-
Matcha med ett diskret linne (vitt eller ljusrosa), svart skärp i midjan och svarta ballerinaskor.


Härliga tygskor från H&M. 99:-
Matcha med den söta blåa toppen och vita byxor för en snygg casual look.


Snygg kavaj är ett måste i vår, denna med härliga detaljer från Nelly.com. 499:-
Matcha med svarta byxor och vitt linne eller jeans och ljus skjorta för en mer dressad look.


Supertuffa skor i svart och rosa med "snälla" nitar på från Nelly (by Kenza). 699:-
Matcha med en finare klänning för party eller jeans och diskret topp till vardags.

/Elin

Salladslunch

Nu har jag precis ätit upp en god sallad och knäckemackor till lunch. Salladen innehöll sallad, tomater, gurka, fetaost, paprika och morötter. Det var supergott, men jag är samtidigt inte överförtjust i kall mat när det är iskallt ute. Men men...orkade inte laga mat idag :P. Blir varm mat ikväll istället ;).

Det blev promenad både till och från skolan idag, tummen upp för oss! En tretimmarsföreläsning som faktiskt var den sista föreläsningen när det gäller arbetsrätten, på fredag börjar nästa avsnitt med massa grupparbete osv. Ska bli intressant. Nu gäller det bara att läsa ordentligt och försöka sätta sig in i det hela lite mer.

Om någon timme blir det styrketräning med fokus på mage, rygg och axlar som vanligt :). Blir promenix dit och hem. Kvällen ska sedan ägnas åt att äta middag, plugga och bara slappa. Ska upp jättetidigt imorgon, runt halv fem, för att åka till Mariestad för missionering. Ska bli intressant, men väldigt jobbigt. Just nu väntar jag på besked om det blir någon resa eller inte, är ju så halt och mycket trafikolyckor ute :(. Så vi får se hur det blir.

Veckans planer:

Onsdag -
Missionering i Mariestad (om vädret och väglaget tillåter). Filmkväll med Angelica :).

Torsdag - Självstudier. Storhandla? Medelgympa.

Fredag - Föreläsning. Aerobics. Myskväll med Richard.

Lördag - Vila. Självstudier. Ost & Vinkväll med Ameli (preliminärt)

Söndag - Simma. Självstudier. SLAPPA!

/Elin

23 Februari 2010


Jag FRYSER!!! Vårt element har tydligen bestämt sig för att lägga av under natten (IGEN) och när jag klev upp så var det 17 grader i kök/vardagsrum...IIIIIIIIIIiiiiii. Jag hade bara min sovdress i form av shorts och linne på mig. Hoppade snabbt i en stor collagetröja och satte mig i soffan med två filtar runt mig. Har alltså ägnat min morgon åt att studera (kors i taket). Jag klev upp redan vi halv åtta och satt i nästan en timme :). Efter det har jag sminkat mig, fixat håret och satt på mig varma kläder. För tillfället sitter jag och äter lite frukost, mums.

Är det någon mer än jag som bara vill krypa ner i sängen igen? Jag funderar helt seriöst på att gå i ide tills snön försvinner och det blir plusgrader :). Det vore ju något! Jag har verkligen ingen lust att gå utomhus idag (det är -8 grader och dessutom snöar det), men dessvärre måste jag göra det två gånger :(. Blir promenad med Ameli till och från skolan (om vi inte tar bussen hem :P). Sen är ju planen att styrketräna i eftermiddag och då blir det som vanligt powerwalk dit och hem (ca. 50 min totalt). Aja, det är bara att härda. Skänker en tanke till mina "stackars" föräldrar som befinner sig på ett mycket varmt ställe för tillfället, jag tycker såååå synd om er *grrrrr*.

/Elin

E <3 Morgonrock




Såhär ser jag ut just nu :).

Sitter här framför datorn i min härliga frottémorgonrock som jag fått av min faster för många år sedan. Den har varit hemma i Stockholm till för någon månad sedan då mamma tog med den hit. Min fråga är bara; Hur har jag klarat mig utan den? Haha...det är så skönt efter att man har tagit en lång dusch att hoppa i morgonrocken och duntofflorna. Mys på hög nivå!

Eftermiddagen ägnades åt att gå på aerobics och till min glädje var det ledaren som brukar ha på fredagar som hade hoppat in idag :). Alltså hon som har favoritpasset. Jag blev väldigt glad och körde riktigt hårt idag efter noll träning i helgen. Skönt! Cyklade till och från träningen vilket var lite småläskigt, men jag var ganska försiktig :). Har slängt i mig lite soppa, två knäckemackor och ett glas mjölk nu. Ska strax stänga av datorn för att läsa lite affärsrätt innan jag släcker för kvällen.

Imorgon är det föreläsning som gäller och jag har bestämt mig för att köra styrketräning imorgon istället för stationsgympa då det är så himla sent på kvällen. Måste komma i säng tidigt imorgon eftersom det är missionering på onsdag som gäller :).

Jag ville bara önska er alla en god natt och hoppas ni sover gott <3.
/Elin

Snökaoset ---> Söndagen den 21/2 -10

Måste ju berätta för er hur det var att ta sig hem från Stockholm till Linköping igår. Vi börjar med fyra bokstäver för att sammanfatta det hela, KAOS.

Det började med att jag skulle ta Roslagsbanan från Täby C till Stockholm. De funkade inte och ersattes istället med ersättningsbussar. Dessa förbaskade bussar kom inte och jag stod ute i tunn kappa och frös ihjäl. Efter 45 min väntan kom äntligen en buss som tog mig till Danderyd. Blev mer och mer nervös över att missa mitt tåg. Detta hade jag ju inte behövt vara för när jag kom till centralen var det KAOS på hög nivå. Det var jättemycket folk, massor av tåg var inställda och alla tåg var försenade. Träffade en dam som hade väntat på sitt tåg i 3,5 timme :(. Så segt! Alla människor var jätteirriterade, ingen visste vart de skulle ta vägen och alla bara stod där och tittade på den stora tavlan. Mitt tåg skulle gått 17.20 istället gick det 19.10. Stod och stirrade på tavlan, men hela tiden ökade de på tiden med tio minuter. Började fundera på om farmor och farfar var hemma och att jag kunde sova hos dem :), men jag ville hem! Tillslut gick ett proppfullt tåg mot Jönköping. Fick en sittplats på en långbänk där vi tryckte ihop oss fem personer, trång och otroligt svårt att sova :(. Satt och läste lite i arbetsrätten trots min totala trötthet. Vid nio kom vi äntligen fram till Linköping och jag kunde åka hem till lägenheten och Richard <3.

Det var ett äventyr utöver det vanliga. Inget positivt äventyr, men ett äventyr. SJ kan ju inte ro för vädret, men jag antar att de inte får någon positiv kritik efter detta. Hemsidan låg nere och telefonen gick inte att nå. Man kunde inte få någon information om sitt tåg om man inte befann sig på plats på centralstationen. SEGT!



/Elin

En bild säger mer än 1000 ord...

Här kommer alltså helgen i bilder :)


Första kvällen när vi skulle äta middag såg dukningen ut såhär.


Söta J i härlig tröja :).


Snyggingarna E och J med fördrinken :).


Emelie, värdinnan, och jag med varsitt glas vin.


S OTROLIGT goda efterrätt, mums!


Fina S och Å :).


Strawberry Daquiri, har ni inte testat det så har ni missat något gott :)


S och Emelie på Soft Kök och Bar i Stockholm <3.


Jag och Bella på Soft KoB <3.


Efterrätten som börjar bli min vardagsmat...haha :).


Sötaste Bella och Emelie myser framför melodifestivalen.


Mys när man fryser, jag och Bella kryper ihop i soffan.


Triss i snyggingar ;). Vi ser ut som geishor :P.


Haha..jag och Emelie med ansiktsmask och gurkor :).

Tack tjejer för en underbar, men kall helg i Stockholm <3.

/Elin


22 Februari 2010

"Long time, no see"...Känns som en vanlig början på mina inlägg nu :P (se träningsbloggen). Jag vill börja med att säga att jag LEVER trots den otroliga kylan och snön. Jag har bara haft en otroligt trevlig och fullspäckad helg med mina älsklingar vilket resulterat i dålig uppdatering.

Börjar med dagen idag. Tog en välförtjänt sovmorgon till tio, gick upp och fixade iordning mig för ytterliggare ett besök hos min frisör. Håret blev lite randigt längs benan förra gången :(. Detta pga att det är så kallt ute och då blir håret är så otroligt torrt. Nu fixade min frisör detta, hon är den bästa. Annars har jag städat lägenheten och packat upp efter helgen, tvättat lite kläder samt fixat lite viktiga saker :). Kvällen ska ägnas åt träning och plugg. Se träningsbloggen för veckans planerade träningar.

Nu ska jag berätta för er om min helg :). En riktigt underbar helg med de bästa <3.
Fredagen börjades i Mörby C för att handla mat samt något gott att dricka till kvällen. Sedan åkte vi hem till Emelie och hennes superfina lägenhet (som jag gillar otroligt mycket) för att börja med maten. Det blev Schnitzel, hasselbackspotatis och sallad till middag. Till efterrätt hade S gjord en god "glasstårta" med hallon och daim i, mums! (Var ju fest så då åt jag lite bara). Kvällen ägnades sedan åt att prata, dricka vin och spela spel. Jättetrevligt!

Lördagen började ganska tidigt. Vi gick upp och åt en stor frukost. Några av tjejerna droppade av för andra planer, medan jag, Bella, Emelie och S åkte in till stan för shopping och lunch. Gick på stan i det jättekalla och superdåliga vädret :(. Snön yrde och det var riktigt bitande kallt. Brrrrr. Åt lunch på Soft kök och bar och vi åt alla varsin pizza, den var supergod och restaurangen var riktigt trevlig och mysig :). Vi gick lite mer på stan och köpte lite inför vår spa-kväll som vi hade planerat. Tog sedan en chailatte på Espresso House och som avslutning handlade vi lite middag till kvällen.

När vi kom hem till Emelie igen åkte S vidare hem och kvar var jag, Bella och Emelie :). Vi gjorde iordning en supergod pastasallad med kyckling, fetaost och inlagda vitlökar. Till efteråt åt vi min nya specialite, frukt och bär med mörk choklad i ugn. Denna gång lät jag det vara inne lite för länge, så det var ok, men inte mer ;). Åt det framför melodifestivalen. Sedan la vi ansiktsmask och hade "massagestuga". Superhärlig kväll!

Söndagen började också ganska tidigt vilket resulterat i en ganska sömnlös helg. Det gjorde inte mig någonting för att jag fått mycket kvalitetstid med mina tjejer, sova kan man göra någon annan dag ;). Åt frukost som var like stor och god som dagen innan. Sedan åkte Bella hem och kvar var jag och Emelie. Gjorde iordning mig och sedan gick vi en liten promenad i området där de bor. Efter det var det även dags för mig att bege mig mot Täby C för lunch med Julia. Det var supergott och trevligt, men tiden gick alldeles för fort :(. Nästa gång måste vi ses LÄNGE Julia ;). När Julia återgick till sitt arbete så tog jag en smootie på Naked Jucie Bar, den var superdupergod (blev rekommenderad av Julia).

Tog smaken Very Berry. MUMS!

Resten av söndagen spenderades på bussar och tåg...det var jättejobbigt att ta sig hem i kaoset igår. Berättar detta i ett eget inlägg...

/Elin


Girls-weekend

Ville bara skriva ett sista inlägg innan jag stänger av datorn :). Har precis kollat klar på Glamourama och har inte hunnit sova något (tur att jag sov lite på bussen förut). Har ungefär en halvtimme på mig att fixa Bella och S paket samt skriva ut lite saker på datorn, sedan går bussen till Täby C.

Ska iväg och träffa syster en snabbis för att lämna över nyckeln. Sedan ska jag gå en runda i Täby för att fixa lite saker. Vid fem ska jag till Mörby för tjejhelg med mina favoriter <3. Ska bliii så roligt!

Planerna är att äta middag och kanske festa ikväll, imorgon blir det shopping och lite sånt och på söndag sa jag träffa Julia för en lunch :). En riktig toppenhelg. I helgen ska vi vara hos Emelie som bor här i Sthlm.


Förra tjejhelgen i Örebro <3

/
Elin

NK's Green Cheesecake


Med risk för att låta som Blondinbella lägger jag upp detta inlägg. Måste tipsa er om mitt favorite när det gäller gröna teer, det heter alltså Nk's Green Cheesecake. Finns att köpa på NK's teavdelning och smakar otroligt gott. Tyvärr fanns det inte kvar när jag var i Stockholm senast (populärt alltså) och denna gång ska jag förmodligen inte in till stan, så vi får se när jag personligen kommer över det själv ;). Mamma har det hemma i alla fall, så jag "snodde" åt mig en kopp. Mums fillibabba :).

Ps. Första meningen innebär att det är Blondinbellas favoritte också och det är INTE därför jag gillar det, utan fick tipset från hennes blogg och tyckte sedan att det smakar supergott. Ds.

Nu ska jag ta med datorn upp till sängen och kolla på sista avsnittet av Glamourama :). Får se om jag hinner sova 20 min också. Hörs när vi hörs!

/Elin

19 Februari 2010


Nu är jag ÄNTLIGEN hemma hos min familj :). Efter en tidig morgon och lång resa är jag supetrött och megahungrig. Började alltså min morgon med att kliva upp kl 6, efter bara 6,5 timmes sömn. En timme efter var det dags att ta mitt pick och pack för att bege mig mot bussen. Bussresan gick bra och jag kompenserade både dålig sömn och studietid efter en dålig natt/eftermiddag. Sov lite mer än en timme och vaknade sedan upp lite piggare, satt sedan och läste i affärsrätten resten av vägen (i lite mer än en timme). Kände mig otroligt nöjd eftersom jag hann läsa ett helt kapitel.

Ser ni vilken härlig färg det är på mina naglar förresten? Knallrosa ;). Eftermiddagen ska nu ägnas åt att första gräva lite i familjens kyl och frys för lunch och samtidigt kolla två avsnitt Glamourama som jag missat. Efter det tänkte jag "powernapa", slå in Bella och S födelsedagspresenter samt läsa ännu lite mer i juridikboken. Det är dags att sätta lite fart här eftersom jag måste bege mig härifrån vid halv tre :). Hörs senare!

/Elin

Summering

Tänkte göra en liten summering av min eftermiddag och kväll :).

Har jag gjort allt som jag hade planerat?
- Fixa och måla naglarna (rooooosa!)
Svar: Jag håller för fullt på med det nu :)

- Lägga en ansiktsmask
Svar: Gjort! Bevis i förra inlägget ;)

- Duscha och smörja in mig med Dove, som gör att man blir lite brunare
Svar: Duschat, men bara smörjt in mig med jordgubbsbodybutter :)

- Styrketräna (+ promenad fram och tillbaka)
Svar: Japp! Och det gick superbra :)

- Göra halva maten (vi ska äta paj)
Svar: Ja, jättegott var det också!

- Städa lägenheten (dra en repa med dammsugaren, plocka undan allt "skit" och damma lite)
Svar: Har jag också gjort, surprise ;)

- Plugga
Svar: Detta är faktiskt det enda jag inte hunnit med :(. Men jag får kompensera genom att läsa på bussen och en stund "hemma" imorgon.

- Packa inför min weekend i Stockholm
Svar: Jag är nästan klar, har bara saker som jag kan packa ner imorgon kvar.

Låter som jag varit duktig, inte sant? Usch, det är typ snöoväder ute nu :(. Hoppas inte bussen är inställd eller något sånt imorgon bara för det! SNÄLLA, kan det inte bara sluta snöa?

Aja, nu ska jag måla sista gången på ena handen, sedan blir det bums i säng :). Sov gott kära vänner!
/Elin

JUST NU!!!


Just nu ser jag ut såhär ;). Visst är alla människor otroligt snygga i ansiktsmask? Jag känner mig jättehet :P. Haha...men man blir fin efteråt :). Min eftermiddag/kväll har varit effektiv och jag har hunnit med mycket som stod på listan, återkommer med ett inlägg om det lite senare.

Egentligen var ju planen att lägga sig i tid idag, men eftersom jag har en "mellanlandning" hos föräldrarna så kan jag sova någon timme då ;). Kanske somnar jag på bussen hem också?! Aja, ska i alla fall försöka komma i säng innan elva, då blir det 7 timmars sömn i alla fall.

Hörs om ett litet tag igen :).
/Elin

Mellanlandning :)


Har precis kollat upp hur och när jag måste åka i Stockholm imorgon. Såg just att jag kommer ha en "mellanlandning" hos min familj i drygt tre timmar vilket känns väldigt skönt. Då kan jag passa på att sova lite middag, äta lunch och plugga lite. Låter toppen i mina öron ;).

Ville bara flika in med det...Haha :).

/Elin

18 Februari 2010


Hann tyvärr inte blogga i morse eftersom jag sov lite längre än beräknat, ska försöka kompensera det nu :). Idag har jag haft en tretimmars föreläsning (som vanligt), sista timmen är otroligt seg :(. Jag och Ameli promenerade till och från skolan, vilket tar ungefär 1 timme och 10 min. Bra vardagsmotion helt enkelt ;). Har precis slängt i mig lite fiskbullar och kokt potatis, så gott! Håller även på att tvätta lite inför tjejhelgen imorgon :). Har skrivit packlista och tänkte försöka hinna packa lite innan jag går till gymmet för styrketräning.

Har ett ganska fullspäckat schema nu på eftermiddagen/kvällen.
- Fixa och måla naglarna (rooooosa!)
- Lägga en ansiktsmask
- Duscha och smörja in mig med Dove, som gör att man blir lite brunare
- Styrketräna (+ promenad fram och tillbaka)
- Göra halva maten (vi ska äta paj)
- Städa lägenheten (dra en repa med dammsugaren, plocka undan allt "skit" och damma lite)
- Plugga
- Packa inför min weekend i Stockholm

Det finns alltså gott om saker som behöver och ska göras, så jag kan inte lova överdrivet mycket uppdatering idag. Dessutom går min buss så pass tidigt imorgon bitti att jag måste kliva upp runt 6, därför måste jag komma i säng hyfsat ikväll.

Aja, dags att sätta lite fart. Om en timme blir det i alla fall styrketräning. See yá!
/Elin

Aosch!

Träningsvärk har jag gott om :(:). Efter ett hårt pass Bodypump igår och ett småsvettigt Steppass idag så känns det ordentligt i kroppen, imorgon blir det styrketräning för att sedan vila kroppen ordentligt hela helgen. Sedan kör vi hårt nästa vecka igen, ser redan fram emot det ;).

Nu på kvällen har jag kollat på OS och fått magknip när Anja Pärson flög riktigt otäckt där i slutet, stackars Anja :(! Har ätit supergoda tonfiskmackor efter att ha tröttnat lite på soppa :P. Annars har jag inte gjort så mycket vettigt, har pratat lite med mamma och pappa i telefon. Imorgon åker de till varmare breddgrader och jag är inte ett dugg avundsjuk :(...Vill också till värmen NU.

Kom på att jag glömt visa er min alla hjärtans dag present som jag fick av mamma på posten i måndags <3.

Blev superduperglad :D. Tyvärr vann jag inget på trisslotten :( och nötterna var så goda så de har jag redan ätit upp, måste köpa mer någon dag ;). Perfekt med trosor (min favorit dessutom) och läppsyl kan man inte få för många av. Jättebra present som jag verkligen har och kommer ha nytta av!

Nu ska jag skicka iväg ett mail till en vinnare i min traderaauktion. Det är ett hett tips från min sida, rensa garderoben och lägg ut på tradera. Jag har tjänat 1000 kr på fyra saker som jag sålt, visar mer imorgon! Sov gott :).

/Elin

Dagens låt

Fastnade för den här låten hos frisören idag, lite konstig, men den fastnar ganska fort ;)



Staygold, Spank rock, The Lady Tigra and Damien Adore - Backseat

/Elin

Shoppat!

 
Denna SUPERSNYGGA Trenchcoat kommer från H&M. Fick betala ganska lite för den eftersom jag hade både 20% på en vara och presentkort av lillasyster (TACK!). Visst är den snygg?

Ballerinaskorna är supersöta i ljusrosa och "fina" nitar. De kommer också från H&M och är de skor jag bytte till istället för de röda jag fick av Richard i alla hjärtans dag present. Fina va?

/Elin

17 Februari 2010




God eftermiddag på er <3. Sitter här vid datorn efter ett mycket trevligt telefonsamtal från Bella <3. Är så otroligt trött och seg, men hoppas att stepen ska ge mig lite mer energi. Hann inte skriva i morse eftersom jag sov in i det sista, så det blev snabb frukost och slänga på sig kläderna för att hinna till frisören. Äntligen är utväxten borta :). Har även klippt de slitna topparna, så håret känns lite luftigare. I like it!

Efter frisörbesöket som tog nästan 3 timmar gick jag en runda på stan, köpte en trenchcoat som jag tittat på i evigheter och handlade lite mat. Annars har jag bara hunnit äta lite lunch, ringt lite telefonsamtal och fixat med viktiga saker. Ska som sagt iväg på step om en halvtimme, det ska bli både jobbigt och kul. Jobbigt eftersom jag har en grym träningsvärk efter Bodypumpen igår, anade det, men det gör så himla ont i låren idag :(. Aja, hoppas verkligen jag pallar passet idag också ;).

Ska alldeles strax slänga upp en bild på min nya "trencha" och ballerinaskor.
/Elin

Fettisdagen


Ni har väl inte missat att det är FETTISDAGEN idag? Jag har faktiskt brutit rejält mot mitt löfte idag och smällt i mig två, ganska små, semlor till lunch ;). Först var jag och Ameli i skolan och när vi skulle köpa te och kaffe så bjöd de på en semla, så det blev semla och te för 4 kr ;). Då var man ju bara tvungen att äta! Sedan hade ju söta Angelica bakat och gjort egna semlor och då måste man ju bara äta :). Så jag har alltså varit hemma hos H i hennes otroligt fina och imponerande lägenhet och ätit "semlelunch". Trevligt och gott!

Lunchen tog lite längre tid än planerat, så jag sprang till frisören och bokade tid till imorgonbitti :). Äntligen utväxten bye bye! Sedan hem och ringa några viktiga samtal. Har precis slängt i mig lite middag i form av pyttipanna och stekt ägg :), enkelt och gott. Om en halvtimme är det dags att cykla till Angelica och promenera resten av biten för ett pass Bodypump. Träning med vikter, kommer nog bli riktigt tufft. Ser verkligen fram emot det!

Nu ska jag öppna mitt paket som kom på posten idag från CDON, äntligen. Visar er efter träningen vad det var. Ska även visa er min alla hjärtans dag present av min älskade mamma <3 <3 :).

/Elin

16 Februari 2010

Klockan har precis passerat nio och jag är färdigsminkad och färdigklädd för skolan :). Sitter och äter upp det sista av min frukost nu, har bara det goda ägget kvar. Idag snöar det lätt :( och det är minus 4 grader. Jag börjar verkligen undra när det ska vända? Någon som vet? Planerna för dagen är föreläsning till kl ett, semlelunch med några tjejer, uträtta några ärenden på stan samt ringa några telefonsamtal. Ikväll blir det sedan bodypump med Angelica, det kommer nog bli riktigt tufft, men roligt.

Igår hade jag alltså Lasangemiddag med Annika :). Hon gjorde (jag hjälpte till med köttfärsen och salladen) supergod lasange som jag åt massor av efter att ha ätit dåligt under dagen. Kollade på tv och åkte sedan bussen hem vid tio. Var otroligt seg när jag kom hem och fastnade givetvis framför RAW med Richard. Somnade som en stock när jag väl kom i säng.

Nej, nu ska jag äta upp mitt ägg ;). Sedan blir det att borsta tänderna och packa väskan. Hörs!
/Elin

Check!


Nu är jag hemkommen från Nynäshamn. Är jättetrött och lider av magknip för tillfället :(. Det har varit en intressant, men också ganska seg dag. Först åkte vi 2,5 timmes bilresa till Nynäshamn där vi ställde upp ett bord med LIU kataloger, pennor och broschyrer. Jag och B stannade vid bordet medans de andra två gick och höll i ett seminarium, sedan var det vår tur. Måste jag säga att jag var nervös? Men det gick bra :). Glömde lite saker, men det viktigaste fick vi med och som sagt var det ju vår första gång. Blev bjudna på skollunch av skolan och den var väl sådär, saknar inte direkt skolmaten ;). Sedan ägnades resten av tiden att stå vid vårt bord och svara på frågor och dela ut kataloger. Vid 14 packade vi ihop och jag erbjöd mig att köra hem, vilket jag gjorde.

Så detta är min dag i stora drag. Förresten, snygg tröja va? Nu ska jag byta om från LIU tröjan till min egen t-shirt och sedan bege mig mot annika för lasangemiddag :). MYS! Är som sagt väldigt trött, men jag stannar nog till nio eller något, sedan måste jag hem och sova ;). Hörs senare!

/Elin

Att göra v. 7


15 Februari 2010

God morgon!
Jag hann inte skriva mer igår eftersom det blev sen middag för oss :). Kollade på blåsningen och åt gott, härligt avslut på alla hjärtans dag <3. Hade svårt och somna igår eftersom jag var nervös, så jag läste lite juridik tills jag blev trött och somnade. Är nu uppe före tuppen och jag minns inte när jag gick upp såhär tidigt senast. Om drygt 45 min kommer de andra med bil och hämtar mig, sedan bär det av till Nynäshamn. Har aldrig riktigt besökt Nynäshamn förut, utan bara när vi ska åka båten till Gotland. Detta ska i alla fall bli väldigt spännande!

Sitter just nu och dricker mitt favoritte Himlagott eftersom jag var så frusen och hade lite ont i halsen när jag vaknade :(. Usch, jag känner mig som en zoombie. Hoppas jag vaknar till liv snart, annars kommer det bli en låååång dag...

Eftersom jag inte hann skriva mer igår, så hann jag ju inte heller lägga upp veckans schema, så det kommer strax istället. Kommer bli otroligt dålig uppdatering idag, ni får klara er ;). Hörs senare och då ska jag berätta hur det gick, håll tummarna för mig :).

/Elin


Alla hjärtans dag <3


Fick ett otroligt gulligt halsband i form av två hjärtan på en guldkedja (se bild) av min pojkvän i alla hjärtans dag present :). Fick även ett par matchande ballerinaskor, röda och jättecoola. Men tyvärr var de för små och jag skulle gå tillbaka och byta, men de fanns inte i min storlek :(. Så jag bytte mot ett par ljusrosa med "fina" nitar på, ni får se dem någon dag när tiden finns. Supergulligt av honom! Av mig fick han en farfarströja eftersom han "vuxit ur" sin gamla :) och en stor skål att äta massa flingor ur.

Nu är Richard iväg och spelar innebandymatch, så jag har passat på att gå igenom lite information inför morgondagen. Har läst på lathunden för studentambassadörer och tänkte nu gå in på LIU:s hemsida för att kolla in mer information :). Det ska bli så spännande att åka iväg på första passet imorgon. För er som missat detta, så är det så att jag är ambassadör för Linköpings universitet och imorgon ska jag tillsammans med tre andra åka till Nynäshamn för att missionera (seminarium + bokbord). Jag har aldrig träffat dessa människor innan, men det ska bli otroligt spännande. Bilen går härifrån strax efter 06 imorgonbitti *gäsp* och det känns ju inte direkt som man kan sova i bilen när man inte känner människorna i den ;P. Haha...jag är spänd!

Om en halvtimme ska jag fixa middagen till mig och älskling. Just nu är jag proppmätt efter "fikat" vi åt innan han åkte iväg. Han åt kladdkaka och kiwi, jag åt frukt med mörk choklad i ugn och vaniljkesella (samma som i fredags). Måste säga att mörk choklad med apelsin var väldigt mycket godare än den som jag hade med mint, den är mycket godare kall ;).

Ska försöka komma i säng tidigt, runt nio. Då tänkte jag lägga mig med min tjocka juridikbok och läsa lite tills jag somnar :P. Hoppas ni alla haft en underbar alla hjärtans dag? Vi hörs senare med veckans planering och ett sista godnattinlägg.

/Elin

14 Februari 2010


Vilken HÄRLIG dag :). Solen skiner till och från, vilket är riktigt nice. Borde verkligen hoppa i lite träningskläder och ge mig ut på en powerwalk, men jag är segis. Har knappt rört mig från sängen :P. Vaknade strax innan tio av att Richard smet iväg. Han kom sedan hem och gjorde frukost till mig på sängen <3. Fick även min favoritblomma, Gerbera, fast i kruka (visar bild sedan). Efter frukosten har jag kollat de sista två avsnitten av Glamourama och väntar redan på morgondagens avsnitt :P. Haha..så typiskt mig att gilla "skräptv".

Gårdagen blev otroligt lugn, men mysig. Åt god middag som Richard lagade och kollade på melodifestivalen. Tyvärr gick Pauline bara till andra chansen, gillade hennes låt mest, lite annorlunda sådär :). Erik Saade var ingen favorit, men han gick ju vidare :(. Aja, melodifestivalen blir bara sämre och sämre. Fastnade sedan framför The 40 year old virgin, som jag tyckte var lite smårolig. Har ni sett den??

Nej, hörrni. Solen skiner inte speciellt ofta och detta duger INTE, så jag ska gå ut och gå nu. Behöver ju inte gå överdrivet långt ;). Planerna för dagen är att mysa med Richard (+ äta den goda efterrätten som jag och tjejerna åt i fredags), läsa massa i juridikboken eftersom jag är borta hela dagen imorgon, söka lite fler jobb och planera veckan! Richard ska spela innebandy i kväll, så då tänkte jag ha lite weekendlyx :).

Ha en underbar alla <3 dag!
/Elin

Glamourama


Har precis kollat på mina två första avsnitt av Glamourama (det finns två till uppe). Det är en "serie" som endast går på tv3 play och visas alltså inte på tv. Det handlar om 3 stureplanstjejer som har bra jobb och lever i lyx. Som ni förstår så kretsar det runt killar, sex, utseende och alkohol. Repliker som "Åååh, jag blev så jävla full" och "Mr. Small och jag hade mr. Big sex" förekommer ofta. Väldigt ytligt och fånigt, men samtidigt ganska roligt att kolla på :P. Det är en C-variant av Sex and the city ;).

I första avsnittet är även Blondinbella med och jag har nu kommit fram till att jag tycker att hon är ok så länge hon inte öppnar munnen :P. Hon låter så blåst, men är nog ändå ganska smart. Irriterande! Jag läser hennes blogg jämt för att jag gillar den. Tycker hon har snygg stil, skriver roliga och intressanta inlägg, men hon är inte en sådan som jag skulle vilja vara vän med. Det beror säkert på att jag inte är någon lyxlirare eller stureplansbrutta :P.

Hiss eller diss, Glamourama?
/Elin

EGO-Girl









Elin + uttråkad = EGO-bilder i mängder :P. Se och njut ;P.
På bilden längst ner ser jag ut som en liten unge som ska se arg ut :). Haha...

/Elin

13 Februari 2010

GOD MORGON :)! Vilken underbar dag, inte sant? Haha..jag är på gott humör bara ;). Har precis ätit upp min goda och stora frukost (läs om min frukost på träningsbloggen), så nu hade jag tänkt hålla mig mätt på det tills efter simningen. När man simmar brukar man bli jättehungrig, så jag smyger ner en banan i väskan att äta efter passet :). Nu var det längesedan vi simmade, så det ska bli skönt att slänga sig i vattnet igen. Hoppas bara att det inte är så mycket folk.

Kom ju på att det är melodifestivalen ikväll och du kan tjuvlyssna på låtarna här. Jag gillar ju Pauline sen innan och jag tror nog på hennes låt idag :). Den andra som går vidare är nog Andreas Johnson. En riktigt usel låt är den med Andra generationen och Dogge, stor tumme ner för den! Ska ni se melodifestivalen? Jag ska försöka få min pojkvän (som inte gillar melodifestivalen) att titta på den med mig :), kanske äta en sen middag framför? Hehe...


Pauline - Give me a call, min favoritlåt med Pauline :).

/Elin

The Holiday

Jag har haft en otroligt mysig kväll med tjejerna :). Vi gjorde supergod efterrätt som jag hade kunnat äta mängder av, drack loka med ny smak (kaktus och päron), kollade Let's Dance, Solsidan och The Holiday. De sista gick för ungefär en halvtimme sedan. Har hunnit diska, dammsuga upp alla popcorn och fixat mig för att sova. Först blir det ju givetvis en genomgång av internet innan jag somnar lugnt ;).

Appropå The Holiday, har ni missat den filmen är det läge att kolla på den genast! Det är absolut en av mina favoritfilmer och man mår så bra när man har tittat på den :). Jag skulle också vilja byta hus som Amanda och Iris gjorde, hur coolt som helst ju. Feel Good på hög nivå!

Som sagt blev det lite stressigt efter aerobicsen, som för övrigt var jättegrymt som vanligt. Hann duscha (och lyssna på musik i duschen), byta om till mjukisoutfit och äta middag i form av pyttipanna och stekt ägg :). Sedan strömmade tjejerna in. Mys mys och det måste göras om snart. Skönt att ha en fredagkväll som man bara "chillar", pratar och äter gott.


Madde, Ameli och Annika :)


Vår supergoda efterrätt som tyvärr inte ser så god ut på bilden :P.
Du behöver:
- Bär (Vi hade mixade bär som jordgubbar, hallon, blåbär mm.)
- Banan
- Kiwi
- Mörk choklad (vi hade med apelsinsmak)
Till efterrätten åt vi kesella vanilj som var supermumsigt.

Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan gå och lägga mig, klockan är ju trots allt redan kvart i två :S. Imorgon blir det lite sovmorgon (i alla fall till tio :P), vid lunch ska jag simma med Angelica och sedan blir det en lugn eftermiddag med plugg, söka jobb och läsa på lite inför missioneringen på måndag :). Sov gott.
/Elin

Elsas mode & Ego Woman

 
Vill tipsa om två böcker jag ska handla på BOKREAN i år :).
Det är Elsas Mode av Sofi Fahrman och Ego Woman av Carolina Gynning.

Ego Woman -
Jag har läst Ego Girl som var hennes första bok och den gillade jag skarpt. Jag gillar även Carolina Gynning som person. Tycker hon är skitcool och en av Sveriges snyggaste tjejer :).
Elsas Mode - Vet faktiskt inte vad jag förväntar mig av denna bok. Jag gillar Sofi Fahrmans jobb för Aftonbladet (modebilagan som kommer på måndagar) och älskar hennes snygga kläder. Läste hos min kompis Julia att hon diggade boken, så jag ger den ett försök.

Priset för dessa böcker kommer ligga på 59:- kr/st på Åhlens. FYND! Jag ska hänga på låset, för dessa vill jag verkligen komma över :).

/Elin

Varma mackor

Nu har jag städat färdigt lägenheten, det är i alla fall rent :). Det gick bra hos optikern. Har ju fått sämre syn så nu ska jag få nya linser så att jag ser bra igen ;). Hon sa att de skulle komma innan fredag nästa vecka, skönt att ha linserna under tjejhelgen.

Efter besöket hos optikern gick jag en runda på stan. Köpte alla hjärtans dag present till Richard och födelsedagspresenter till Bella och S, hoppas alla kommer bli glada för det de får :). Köpte ingenting till mig själv faktiskt, men det var ju inte heller mitt syfte med shoppingen. Handlade även allt till kvällen i form av frukt och bär, mörk choklad, kesella med vaniljsmak, glass och cola/mineralvatten. Vi ska även äta lite popcorn, har både min popcornmaskin och påsar med popcorn :). Som sagt blir vi fem stycken som ska kolla på Let's Dance och kanske en film, The Holiday någon? Blir säkert supermysigt!

Ska snart börja fixa mig inför aerobicsen som börjar om en stund. Det är ett väldigt populärt pass, så man måste verkligen vara i tid om man vill få plats och det vill jag ju! :). Det är alltså favoritpasset som gäller idag, är trött just nu, men jag vet att jag kommer bli jättetaggad när jag kommer dit. YEY!

Efter passet blir det hem och duscha, hoppa i myskläder och äta middag innan tjejerna kommer. Det kommer bli lite tight eftersom jag inte är hemma fören vid 18 och de kommer 19, men jag är snabb som sjutton ;).

Vi hörs kanske sent ikväll när tjejerna har gått hem till sitt, innan blir det lite stressigt. Så allihopa, ha en underbar fredagskväll.

/Elin

12 Februari 2010


Idag bär jag en supersnygg tröja i brunt som jag fått av min farmor och farfar för många år sedan, älskar den <3. Hoppas allt är bra med er? Ska strax iväg till optikern för linsundersökning. Mina linser är nu slut och de var dessutom för svaga för mig, jag såg inte vad föreläsaren skrev på tavlan. Så det känns skönt att få linser i rätt styrka nu till våren/sommaren :). Efter det besöket blir det alltså presentletardags ;), till tre härliga personer närmare bestämt. Vet lite redan vad jag ska köpa, men jag ska hitta det också. När shoppingen är avklarad och "maten" inhandlad till ikväll blir det städtime här hemma. Allt måste vara klart innan jag åker på aerobicsen, för efteråt blir det bara dusch och middag :). Sedan anländer tjejerna till mig och då blir det MYS på hög nivå!!!

Igår var det alltså middag hos Annika och Thomas som gällde, mycket trevligt som vanligt :). Bjöds på jättegoda tacos och mumsig fruktsallad. Kollade även på filmen Zoombieland. Inte min typ av film direkt :P. Den var ok, men väldigt äcklig och orealistisk. Jag gillar inte sådana filmer där allt är onaturligt...som typ Sagan om Ringen, Harry Potter, Star Wars etc. Haha...jag gillar filmer som ingen annan gillar :P. Aja, runt tio promenerade vi hem och somnade som stockar båda två (trots ett rinnande element).

Appropå rinnande element, förstår ni hur frustrerande det är? Det låter som någon har satt på vattenkranen och låter det rinna, HELA TIDEN! Jag ska ringa till hyresvärden idag och be de fixa det, jag håller ju på att kissa på mig av allt vatten som rinner :P.

/Elin

Solig dag

Om en timme ska jag och Richard bege oss till Annika och Thomas för middag, börjar faktiskt bli lite hungrig, så det ska bli väldigt gott och trevligt :). Idag var det föreläsning som gällde och nu är det långhelg. Jag och Ameli åkte buss till skolan och sedan bestämde vi oss för att gå en promenad hem i den härliga solen :).

Sedan jag kom hem har jag ätit lunch av pannkaksresterna från igår, mums! Jag har också lagt ut tre saker till på Tradera och ska alldeles strax fixa iordning ett traderapaket och posta det när vi går iväg för middag. Kommer nog inte skriva mer här idag eftersom det blir läggdags direkt när jag kommer hem ikväll.

Imorgon ska jag till optikern på morgonen, sedan blir det till att köpa födelsedagspresenter till Bella och S, alla hjärtans dag present till Richard och köpa popcorn och frukt till kvällen :). På eftermiddagen ska jag sedan på aerobics och på kvällen kommer Annika, Ameli, Angelica och M hit för myskväll. Ska kolla Let's Dance och kanske någon bra film :). Blir en toppenfredag! Måste även hinna plugga lite också.

Hörs igen imorgon!
/Elin

 
En bild från i somras på Gotland i min favoritklänning :). Min längtan till sommaren är obeskrivlig. Jag vill ha sol, värme och sommarlov NU!!!

11 Februari 2010


Färdigsminkad, färdigklädd och nästan färdigäten :). Istället för att göra frukost det första jag gör på morgonen, så gör jag mig klar inför skolan innan frukosten. På så sätt vet jag hur lång tid jag kan sitta och äta frukost samt kolla datorn :). Bra va? Idag blev det alltså min ljusrosa RL tröja från USA, vårig och fin. Solen skiner idag, men det är -9 grader ute :(. Varför kan det inte vara sol och plusgrader? Aja, hur ska man klä sig ute idag då?

Dagens planer är föreläsning i tre timmar. Efter det hem och plugga, lägga upp lite saker på tradera och fortsätta söka sommarjobb. Ikväll är vi bjudna på middag till Annika och Thomas :), ska bli supertrevligt!

Nu måste jag äta upp mitt ägg och sedan borsta tänderna. Ska åka buss med Ameli idag, så jag har verkligen en tid att passa :). Hörs senare!
/Elin

Sova?

Nu sitter jag här i sängen och äter "banangodis" :). Tänkte strax stänga av datorn och läsa nya numret av CHIC som kom i brevlådan idag! Dessutom är vårt internet ganska segt :(.

Kvällen ägnades alltså åt Step och imorgon blir det vila, det behöver min stackars kropp. Har även kollar på filmen The Proposal. Tyckte den var bra, jag både skrattade och grät (jag och tjejfilmer :P). Den var som vanligt väldigt förutsägbar, men tydligen faller jag för sådana filmer. Haha...Så ni som verkligen gillar tjejfilmer bör kanske följa mina råd :P, det finns gott om sådana filmer :).

Nähä, hörrni. Nu borde jag äta upp mitt "godis" här och borsta tänderna. Är trött och måste upp till föreläsning imorgon. Så god natt.

/Elin

Bye bye


Nu ska jag iväg på Step. Är fortfarande proppmätt efter de goda pannkakorna jag gjorde :). När jag åt lunch/middag så kollade jag ett avsnitt SATC, man blir så himla beroende! Har även lagt ut två saker på Tradera, får fortsätta med det ikväll.

Ville bara säga HEJ innan jag åkte iväg. Är lite seg och dessutom snöar det ute :(. Elin = hata snön NU!

/Elin

Lite ändrade planer :)

Som ni vet brukar jag lägga upp veckans planering för er, så jag tänkte bara visa lite ändringar i det.



På torsdag är jag och Richard bjudna på middag till Annika och Thomas :). Underbart!
På fredag är det myskväll med några tjejkompisar som gäller. Det blir popcorn, frukt i ugn och Let's Dance. Mys!


/Elin


10 Februari 2010

Klockan har precis passerat två och jag har hunnit med lite under min förmiddag :). Tog lite sovmorgon till tio och segade mig lite upp ur sängen. Pratade en stund med Bella i telefon innan jag gick upp och gjorde frukost, mums! Kollade två avsnitt SATC :) och har efter det suttit och läst en del i juridikboken.

Jag är alltså "ledig" idag, men försöker som sagt att läsa lite i boken för att komma framåt. Ikväll har jag ett steppass planerat. Magen har börjat kurra igen, men min plan är att ställa mig och steka amerikanska pannkakor vid halv tre :). Så himla gott med pannkakor! Efter steppasset ikväll är planen att kolla film och äta banangodis (ska förklara ikväll på träningsbloggen).

Jag kom på att jag faktiskt har glömt berätta en sak för er och det är att jag har blivit ambassadör för Linköpings universitet. Detta innebär att jag kommer åka till olika städer och missionera på gymnasieskolor eller mässor. Man åker ett gäng studenter från olika fakulteter (Tekniska, Filosofiska, Hälso osv.) och representerar universitetet. Mitt första "pass" är på måndag och då ska jag åka med två personer till Nynäshamn. Jag har inte träffat dessa personer innan, men jag ser det som en bra aktivitet till att knyta nya kontakter :). Börjar faktiskt bli lite smått nervös och bör nog lägga några timmar på fredag, lördag och söndag till att plugga in mig lite på universitetet. Detta är en bra övning för mig som har "scenskräck" och avskyr att prata inför människor, jag måste verkligen våga göra det nu :). Kanske bra att man inte känner personerna sedan innan? Aja, ser verkligen fram emot det i alla fall.

Och ännu en sak som jag precis har anmält mig till faktiskt och det är en kurs i stresshantering. Jag anser att den kursen passar mig utmärkt, eller vad säger du mamma? Ni som följt min blogg ett tag vet om att jag lätt stressar upp mig för saker och lätt blir väldigt nervös, även fast det inte är så mycket att vara nervös över. Så jag går på denna föreläsning och ser vad den ger mig, hoppas det hjälper lite i alla fall :).

Nu ska jag lägga ut några saker på Tradera, måste få in mer extrapengar ;). Hörs snart igen!
/Elin

Ingen VANLIG dag

Min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag stod och väntade på Ameli med min cykel, så kom hon cyklandes, men ramlade för att det var så himla halt. Hon skrek och jag blev rädd och cyklade dit. Hennes axel hade hoppat ur led :S. Stackarn hade jätteont! Gick med henne till vårdcentralen som sa åt oss att åka till akuten. Så jag åkte med henne till akuten och var där med henne till hennes mamma kom. Så det blev ingen föreläsning för min del, men jag kände att Ameli var viktigare :).


Så snälla, rara ni människor som cyklar. Var försiktiga. Om ni ramlar så kan det leda till allvarliga skador och det vore ju inte överdrivet roligt, eller?

Efter akuten-besöket var jag megatrött och lade mig i soffan och kollade SATC :). Gjorde mig sedan iordning för ett BodyCombat-pass med Angelica (berättar mer i träningsbloggen). Lämnade givetvis cykeln hemma och promenerade dit och hem. Väl hemma var jag frusen och hoppade in i duschen. Min middag bestod av kycklingsoppa och knäckemackor med keso och tomat, mums! Har kollat House och lite So you think you can dance? Börjar bli ganska trött nu, men jag måste ju "catcha" upp lite vad som hänt på internet sedan sist.

Sov gott <3.
/Elin

9 Februari 2010


Sitter här framför datorn och äter frukost. Har redan varit duktig och sminka och klä på mig, kvar är alltså att borsta tänderna och packa väskan ;). Idag är det alltså föreläsning som gäller, sedan blir det hem för powernap och lunch och ikväll ska jag alltså testa BodyCombat med Angelica.

Det vart en riktig trevlig kväll igår. Kom hem från gymmet och hoppade in i duschen. Fixade sedan lite inför maten och efterrätten. Richard stod för mat och jag tillbehör och efterrätt ;).
Vi bjöd på:
- Ris, kyckling i god sås samt sallad.
- Fruktsallad, kesella eller glass (för de som äter det).
Jag och Annika kollade på Outsiders och sedan åt vi popcorn (invigde min nya popcornmaskin) och drack chailatte :). Vi kollade även kryssningar som vi fyra ska ge oss iväg på i april. Ska bli riktigt trevligt. Fortsatte med att kolla bilder från Tyskland när vi var där för flera år sedan, vad vi har förändrats :O. Blev en lite längre kväll än vad jag hade räknat med. Gästerna gick hem vid ett och då var jag megatrött. Ställde mig och diskade bort allt och gick sedan och lade mig, somnade halv tre :(.

Idag lever jag alltså på reservenergi och kommer förmodligen somna på föreläsningen :(. Det är därför jag lagt in en powernap efter skolan ;). Vi hörs senare, nu ska jag äta upp min macka och kila!
/Elin

Träna


Vilken problem jag haft med vårt internet. Det har avbrutits precis när jag ska köpa biljetter, så himla irriterande :(. Har köpt biljett tillbaka från Stockholm hit till Linköping, men inte tvärtom :P. De hade höjt biljettpriset med 20 kr på 2 timmar!!! Snacka om otur. Har även bokat tid hos optikern på fredag och även det blir en saftig utgift i min låga budget :(. Jag vill ju gå till frisören också. Åååå, pengar pengar pengar. Vart ska de komma ifrån?

Nu ska jag läsa några sidor till i juridikboken, sedan ska jag byta om och bege mig mot gymmet. Blir styrketräning som sagt :). Får se om vi hörs efteråt, annars vet ni att jag ska ha gäster ikväll och det är därför jag inte skriver här ;).

/Elin

Att göra v. 6



Dagens låt



Kesha - Tik Tok

/Elin

8 Februari 2010


Solen skiner och det är alltid lika uppiggande :). Allt bra med er? Jag har faktiskt hunnit köra en maskin tvätt, läst en del i juridikboken samt ätit en stor och god frukost sedan jag klev upp. Bestämde mig för att stanna hemma och plugga idag eftersom att det tar lite extratid att ta sig till och från biblioteket. Ska alldeles strax fortsätta med studierna, men först ska jag beställa biljetter till och från Sthlm nästa helg :). Ska bli jätteroligt att träffa mina tjejer igen <3.

Dagen är alltså fullspäckad. Blir styrketräning runt 15 och ikväll kommer sedan Annika och Thomas hit på middag :). Ska bli roligt!

Vi hörs strax med veckans "schema" och dagens låt.
/Elin


God natt


Nu hade jag tänkt gå och lägga mig tillsammans med min kompis arbetsrätt :P. Är inte speciellt trött, men jag tänkte kliva upp hyfsat imorgon och bege mig till biblioteket för att läsa i några timmar. Sedan blir det lunch och efter det ett pass styrketräning på gymmet :). På kvällen har vi bjudit över Annika och Thomas på middag. Richard står för maten, så jag får väl fixa lite sallad och liknande till. Ska bli mycket trevligt! Har alltså ingen föreläsning imorgon, utan det blir självstudier.

Är det några som ska sitte uppe hela natten och se Superbowl? Det ska min "tokiga" pojkvän. Dessutom ska han upp med tuppen för att köpa biljetter till Kravalentine som är på lördag, vi får väl se om han får tag på några. Aja, själv ska jag sova gott i nybäddad säng ;).

Imorgon tänkte jag slänga upp veckans planering och lite annat skoj. Sov gott <3.
/Elin

Partyyyy!!!

Igår var det alltså partytime för min del :). Började kvällen hos Angelica tillsammans med Evelina. Vi åt en supergod trerättersmiddag och menyn såg ut på följande vis:


Vi åt allt medans vi kollade på Melodifestivalen, som för övrigt var riktigt dåligt. Jag tyckte Dolph var urkass och "SINGEL" var skrattretande. Nej, nu måste de skärpa till sig och skriva lite vettiga bidrag. Hoppas starkt på att Darin har en grym låt ;). När vi kollade på Melodifestivalen anslöt sig lite fler tjejer till förfesten. Vi drack gott, pratade och spelade ölspelet. Det var en riktigt trevlig förfest :). Några åkte sedan till Kårallen och vi hade som plan att åka till Flamman, men vi hamnade på Platå :P. Det var ok, musiken var grym och sällskapet likaså, men alla jättefulla killar som tog på en hade man klarat sig utan ;). Vi blev bjudna på efterfest till en trevlig, men också ganska full kille, som vi tackade nej till. Jag var jättetrött och kände bara för att slänga mig i sängen :P. Allt som allt var det en otroligt bra kväll! GILLA :).

Snodde lite bilder från värdinnan <3

Jag och jättesöta V :).


Jag och mina brudar :).

Tack Angelica för en grym kväll!

/Elin

7 Februari 2010


God kväll på er :). Idag har jag haft en riktig segdag. Den började med att jag vaknade vid 12 och då gick jag till affären och handlade frallor till frukost. Åt sedan frukost, sedan somnade jag i soffan :P. Vaknade och gjorde mig iordning och gick sedan iväg för att fika med L. Vi var på caféet Fräcka fröken och där åt jag en supergod sallad och drack en kopp te. Väldigt mysigt fik som är hyfsat nytt här i Linköping. När jag kom hem så städade jag hela lägenheten, tvättade en maskin tvätt, diskade och bytte lakan i sängen. Så nu har jag städat bort allt efter Richards kompisar :P.

Har ju inte berättat om min Fredag. Efter aerobicsen var jag yr och hängig :(. Gjorde mig iordning, åt middag tillsammans med Richards alla vänner och gick sedan på inflyttningsfest. Jag undvek alkohol hela kvällen och det var nog ett smart drag för min del :). Visst var det trevligt, men också ganska dräggigt. Jag och Richard gick sedan hem till oss och åt mat. Det blev alltså ingen utgång, vilket var bra för min del.

Snart ska jag skriva ett inlägg med bilder från gårdagen. Hörs strax igen!
/Elin

6 Februari 2010





Ville bara säga hej till er alla innan jag drar till Angelica. Ska faktiskt bara hoppa i lite kläder och "lägga" en bas på min make-up innan jag åker, så det sker alltså om några minuter :). Ser fram emot en trevlig kväll med god mat, melodifestivalen och grymt sällskap.

Dagen har varit ganska fullspäckad och därför har jag inte hunnit skriva här. Började min morgon ganska sent och då med en powerwalk med Angelica. Sedan handlade vi lite mat till kvällen som hon tog med sig till henne (där vi ska vara). Kom hem och slängde mig i duschen, hoppade i lite vettiga kläder och sedan kom min moster hit och hämtade upp mig. Fick en liten ask med gelehjärtan för att jag hade klarat min tenta, så gulligt <3. Åkte hem till min morbror som fyllde år idag och blev bjudna på god mat :). Gav honom en bukett med tulpaner.

Kom hem för drygt en halvtimme sedan och har sedan dess bara bytt några ord med Angelica i telefon, tagit bort mitt gamla smink och satt i linserna. Nu är det dags för mig att göra lite nytta ;). Lite bilder från vår kväll och min outfit kommer upp imorgon...

Just det, jag ska ju självklart berätta om gårdagen också. Den blev inte riktigt som planerad pga. min himla yrsel, tummen ner som sagt!

Hörs mer imorgon och ha en trevlig lördagkväll allesammans.
/Elin

Mot träningen

Tänkte bara svänga förbi här och säga hej ;). Ska alldeles strax byta om till träningskläder och bege mig mot aerobicsen. Det ska bli jätteroligt. Dock är jag fortfarande lite yr, men det kan ju bero på att jag var så nervös inför tandläkaren i morse.

Läste just att Melodifestivalen börjar imorgon. Hoppas verkligen att Angelica vill kolla på det med mig? Här har ni en länk där ni kan lyssna en minut på varje låt: http://svt.se/2.123448/1.1870399/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1877430&lpos=lasMer. Jag är ju som ni vet lite småförtjust i Ola, men jag vet inte om jag gillade denna låten :P.

Kommer förmodligen inte skriva mer här i bloggen eftersom jag har FULLT upp efter träningen. Det blir hem och duscha snabbt, byta om och sminka sig. Sedan fixar Richard middag till alla :). Efter det bär det alltså iväg på inflyttningsfest till Richards kompisar, ska bli roligt att se hur de bor. Men ni alla får ha en underbar kväll, så hörs vi imorgon :).

/Elin


Nyheter


Jag tänkte delge er min åsikt om två nyheter, den första är istappar och snö som rasar ner från taken. Detta tycker jag är jätteläskigt. Läste på expressens hemsida att fler förts till sjukhus efter att ha fått istapp i huvudet eller mängder av snö som rasat ner. Visst borde man kanske som person förstå att det är farligt att gå på marken precis under ett höghus, men man kanske inte alltid tänker på det. Och vad varnar en? Jo, ett litet A4 med texten "Risk för snöras och istappar". Snacka om lätt att missa. Jag är personligen livrädd och försöker i största mån gå på bilvägen (alltså i mitten). Det känns som att får man en istapp i huvudet dör man :(, risken är ju att den träffar hjärnan...USCH! Så mitt råd, var försiktiga folket, gå på kanten av bilvägen istället :).

Den andra nyheten som jag tänkte prata lite om är elpriserna. De med rörliga elpriser kan tydligen få riktigt saftiga räkningar såg jag på expressens hemsida. Jag blev självklart lite orolig och gick genast in och kollade vår faktura och som tur är har vi fast pris :). Kom på att det beror på att när vi hade rörligt så ökade den hela tiden och det blev i slutändan ganska dyrt. Så nu är jag nöjd med att vi har fast pris. Vad ska man då göra åt detta? Ja, det är en väldigt bra fråga. Det är väl inte så mycket att göra åt. Det är bara att betala räkningen och ringa till elbolaget och ändra till fast pris :).


/Elin

5 Februari 2010


Flux är min nya bästis ;). Jag har alltså varit hos tandläkaren idag och jag måste säga att det gick bra. Var självklart riktigt nervös, men hon var otroligt trevlig och rolig. Hade inga hål, YEY! Dock fick jag lite skäll för att jag inte använder tandtråd (överst på shoppinglistan) och munskölj med flor, flux (under tandtråd på shoppinglistan). Så dessa saker ska jag införskaffa så att jag slipper både hål och tandsten :).

Idag skiner solen, men tyvärr är det fortfarande minusgrader. Läste lite i min blogg igår från december där jag påpekade hur himla kallt det var när det var minus 1,8 grader :P. Haha...nu tycker jag nästan att det är varmt när det är minus 1,8 grader ;). Dagen är ganska fullspäckad, men jag tycker bara att det är roligt. Här följer dagens schema:


Ni ser alltså att jag har fullt upp ;). Så jag vill bara säga att vi hörs när vi hörs :). Ha en underbar dag i solen.
/Elin


Ändrade planer

Dagen började precis som jag hade tänkt mig och ville. Träffade Annika för att köpa lite lunch med oss hem och när vi kom hit kollade vi på The Ugly Truth. Den var faktiskt ganska rolig, men väldigt förutsägbar. Fast det är ju i och för sig alla tjejfilmer ;), vem blir hon ihop med? Haha...Efter filmen gjorde vi en jättegod kycklingsallad och till det baguette och mineralvatten. Samtidigt som vi åt blev det några avsnitt SATC.

Redan då började jag känna mig lite yr, men tänkte att det nog inte var så farligt. Gjorde varsin chailatte åt oss och drack den medans vi kollade några avsnitt till ;). När Annika sedan gick hem vid halv fyra så började huvudet snurra ännu mer och jag var tvungen att ligga helt still i sängen :(. Kunde knappt röra mig utan att allt snurrade. Skit också! Vad beror detta på då? Överträning, vätskebrist eller för lite sömn? Blir så trött på denna förbaskade yrsel som hindrar mig från att träna. Fast denna gång tar jag det som en signal från hjärnan att jag borde vila från träningen idag. Så det har alltså inte blivit någon simning idag.

Jag ska ju på aerobics imorgon och då får jag köra extra hårt ;). Hoppas bara att yrseln är borta då. Mår faktiskt mycket bättre nu efter att ha vilat och legat i soffan hela kvällen. Maten är i ugnen och vi ska strax äta en sen middag. Ett stort plus med att jag inte tränade idag är att jag har haft mycket kvalitetstid med min älskling <3, händer allt för sällan :(.

Aja, känner mig riktigt ofräsch nu. Vet faktiskt inte varför, men jag tror att det har med att man är "sjuk" att göra. Så innan jag går och lägger mig ikväll blir det en dusch och kanske en ansiktsmask.


Tummen ner för Yrsel

/Elin

4 Februari 2010

Ville bara säga hej :). Har varit uppe sedan klockan 9 och städat lägenheten. Får ju snart finbesök av Annika och lägenheten var väldigt smutsig. Ska alltså äta lunch, fika och kolla film med henne. En underbar torsdag helt enkelt ;).

Vi hörs senare för nu måste jag kila.
/Elin

I did it :D

Ikväll har jag fått reda på att jag ÄNTLIGEN klarade min ekonomitenta :). Gissa om jag är glad!!!! Detta är alltså en tenta jag har haft lite jobbigt med :(, ekonomi är tyvärr inte min starka sida :P. Men nu är den ur världen och jag kan lägga mitt fokus på framtida studier :D. YEY!!!!!!!!!

Idag har jag alltså varit på Step (läs mer i träningsbloggen). Efter det fick jag alltså reda på tentan och har därför suttit i telefon med nära och kära hela kvällen ;)<3. Har även pausat mellan telefonsamtalen med en fetaostsallad och filmen En Shopaholics Bekännelser. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra *kors i taket*. Trodde att den skulle vara extremt töntig, men det var den inte. För er som sett den, diggade hennes dans där i mitten av filmen ;) (gömde mig bakom kudden för att jag skrattade/skämdes). För er som inte sett den, se den! Haha...det var i alla fall en typisk Elin film och den gjorde mig riktigt glad.



Nu börjar klockan snart närma sig tolv och jag börjar bli ganska trött. Dock har jag inte duschat ännu (fy skäms!) eller tagit hand om disken, så dessa saker ska jag fixa innan sovtime.
Imorgon förmiddag ska jag träffa Annika för att köpa lunch, sedan tar vi med det hem till mig och äter samt fikar och kollar på The Ugly Truth och kanske något avsnitt SATC. Kan det bli annat än toppen? På kvällen ska jag sedan iväg till simhallen, tyvärr bara i sällskap med mig själv :(. Den ena har tenta och den andra ska på kravall och jag vill simma, så tar jag min baddräkt och simglasögon och beger mig mot simhallen ;).

God natt.
/Elin

Dagens "skoluniform"


Stickad tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Jeans - Cheap Monday (NYA!)

/Elin

Produktiv eftermiddag


En produktiv eftermiddag är rätta orden :). Tog alltså bussen från skolan hem och gick direkt till affären och handlade kuvert samt frimärken. Jag har alltså fixat iordning några traderapaket som nu bara behövs läggas på lådan. Jag har ringt två av min referenser för att fråga om det är ok att jag skriver dem på mitt CV, och det var det :). Och så har jag fixat två jobbansökningar till som ska läggas på lådan. Har dessutom hunnit käka lunch och läsa lite juridik. Jag är NÖJD!

Snart ska jag iväg på Step och det ska bli jätteroligt trots att jag är riktigt seg nu :(. Dessutom har STORMEN börjat igen...det snöade inget nyss, men nu ville det tydligen dra igång igen *SUCK*. Aja, träna vill och måste jag göra, så det är bara att ge sig ut i snön :(.

Visst är håret fint förresten? Det blir så efter en natt med flätor i blött hår :). Jag bör nog beställa tid hos min frisör snart igen, problemet är ju bara att det kostar en slant också. Vill klippa topparna samt färga min utväxt. Kan inte någon skänka lite pengar till en behövande student :P?

Nu ska jag kolla mailen samt läsa lite bloggar, sedan blir det att byta om och åka.
Ha det gött!
/Elin

3 Februari 2010


SNÖKAOS!!! Idag är det i princip storm här i Linköping. Vaknade i natt av att det blåste något enormt och det "bankade" på fönstret hela tiden. Kollade ut och såg att snön bara flög åt alla håll och kanter, fönstrena var täckta med IS och det såg riktigt ruggigt ut. Jag vill inte gå ut idag!

Denna himla snö orsakar ju bara en massa olyckor hela tiden, vad ska det vara bra för? Människor måste ju ta sig till skola och jobb och ibland finns det inget annat sätt än att ta bilen! Kör försiktigt alla människor, håll avståndet. Själv ska jag och Ameli promenera till skolan idag. När vi cyklade i måndags till skolan så höll vi på att ramla flera gånger, så vi orkar inte ta den risken idag igen. Blir regnbyxor på! Sedan har vi bestämt oss för att åka buss hem ;). Gött. Dock ska jag ju iväg på step ikväll och då måste jag nog cykla, jag får ta det lite lugnt :).

Nu har jag ätit upp min frukost och jag ska hoppa i lite kläder samt sminka mig med vattenfast smink ;). Ha en underbar dag och var rädda om er!

/Elin

Flätor


Här sitter jag i min morgonrock och flätor. Jag tycker personligen att flätor ser lite "barnsligt" ut, det är jättefint på små tjejer, men på mig...Därför sover jag bara med dem så att jag får lockigt hår imorgon ;). Om jag ska ha fläta, ska det bara vara en, bakåt. Gillar du flätor?

Kvällen har ägnats åt att laga god middag, läsa juridik och skrivit ut så att jag ska skicka in två jobbansökningar imorgon :). Det jag inte hunnit med är alltså tradera, men det får jag ta imorgon.

Ville bara önska er god natt, för nu ska jag krypa till kojs.
/Elin

Done :)


Nu har jag varit och styrketränat. Det tog ett bra tag att komma iväg, men när jag äntligen gjorde det var det hur skönt som helst. Känns så bra att röra på sig :). Man får så mycket mer energi och samtidigt är det så himla roligt. Vill du läsa om min frukost eller dagens träningspass kan du besöka min träningsblogg!

Snart är det dags att börja laga middag, börjar bli lite hungrig. Först blir det nog till att duscha och läsa lite i juridikboken. Kvällen ska annars ägnas åt att plugga varvat med att lägga upp nya saker på tradera samt skriva jobbansökningar. Så vi hörs innan sleepytime :).

/Elin

Att göra v. 5



/Elin

2 Februari 2010

Det SNÖAR :(. Har jag berättat för er hur trött jag är på denna jäkliga snö nu? Kan det inte bara sluta snöa och smälta bort? Jag vill ha VÅÅÅÅÅÅÅR! Nej, nu ska jag sluta tjata. Det är ju inte direkt något vi kan göra åt :(.

Idag vaknade jag av klockan vid tio. Gick upp och skickade iväg två vinnarmail till de som vunnit mina traderaauktioner :). Man kan faktiskt tjäna bra pengar på att sälja gamla saker som man tröttnat på. Just nu sparar jag pengarna till att göra lite roliga saker i vår och sommar:


Detta är alltså saker jag vill göra, men kanske inte kommer göra ;). Bleka tänderna är i alla fall spikat :)!

Jag ska snart byta om till träningskläder och ge mig ut i snöblasket för att promenera till gymmet. Ska bli skönt att köra slut på rygg, mage och axlar :). Imorgon blir det Step, ska bli roligt att prova ett nytt pass.

Vi hörs snart med veckans to-do-lista, sedan hörs vi i eftermiddag igen. Ska ägna eftermiddag och kvällen till att plugga samt söka jobb.

/Elin

GODIS!!!


Nu trodde ni väl att jag hade brutit mot mitt löfte, men icke, skulle aldrig komma på frågan! Imorgon är det faktiskt 1 månad sedan jag slutade äta onyttigt, känns ganska bra i kroppen faktiskt. Köpte faktiskt lite vindruvor för att lyxa till min afton :). Så vi åt en god middag och sedan lite vindruvor på det. Tänkte diska undan kvällens middag och sedan sätta mig och läsa lite i boken. Vid tio är det RAW som vi hade tänkt titta på tillsammans. Har precis kollat klart på Outsiders. Konstigt med fettfobi, men men...

Till Raw tänkte jag göra en god smoothie :). Imorgon är det ingen föreläsning, så det blir självstudier och styrketräning. Ska bli skönt att träna mage och rygg igen, det var ju en vecka sedan sist ;).

Jag tänkte faktiskt säga God Natt till er nu, eftersom jag hade tänkt sova efter nästa tv-program :). Sov gott!
/Elin

Dagens låt



Petter - Slag under bältet

Blev en till låt med Petter idag, jag tycker han är ganska bra :). Detta är den som är med i Volvo-reklamen.

/Elin

Segis






Kan man verkligen vara såhär seg? Har tillbringat min eftermiddag framför Alvin och gänget ;). Såg ju tvåan med lillkusinen och tyckte faktiskt att den var lite smårolig, så självklart ville jag ju se ettan också :). Den är så mysig samtidigt lite smårolig. Ni MÅSTE se dem om ni inte gjort det ännu! Blev i alla fall väldigt trött av att kolla på film.

Har även ätit lite potatis&purjolöksoppa samt knäckemackor till lunch. Blir ordentlig middag ikväll istället. Nu ska jag faktiskt sätta på mig lite ytterkläder och bege mig mot Netto för lite matinhandling. Kvällen ska ägnas åt att läsa lite i juridikboken och kolla lite tv.

Måste berätta en lite rolig sak för er. Förra veckan lade jag ut lite saker på Tradera, bland annat en mössa från SVEA. Jag köpte den på rea för 49 kr och nu är den uppe i 205 kr :O. Så jag rekommenderar verkligen att sälja sin Sveamössa på Tradera om man tröttnat på den ;).

/Elin

1 Februari 2010


God morgon, idag är det februari! Vi går alltså in i en ny månad och det är fortfarande massa snö och minusgrader :(. Kan vi hålla tummarna för att snön försvinner under februari? Jag vill VERKLIGEN ut och springa. Dock går det ingen nöd på mig (läs träningsbloggen) då jag har fullt upp med olika, roliga träningspass denna vecka :).

Det gick bra att åka buss igår, tyvärr var det ganska dåligt väglag och det tyckte jag var lite jobbigt :(. Richard kom som sagt och mötte mig och när vi kom hem visade vår termometer inomhus 22 grader :P. Bastu? Antingen har vi 14 eller 22, finns det inget mittemellan? Vi sov med öppet fönster hela natten vilket gjorde det mycket lättare att somna :).

Idag är det föreläsning som gäller. Efter det blir det hem för lunch samt ringa ett viktigt samtal. Tänkte även hinna med att handla lite färskvaror som fattas i kylen och fruktskålen ;). Det blir i övrigt en väldigt lugn dag.

Nu är det dags för mig att byta från pyjamasen till lite vettiga kläder, borsta tänderna, sminka mig och fixa till mitt ruffs :P. Hörs senare igen!

/Elin

RSS 2.0