13 Maj 2010


God förmiddag/lunch! Har ni fint väder hos er? Här regnar det och har gjort sedan igår kväll (då öste det ner). Tur att jag inte har någon utomhusträning planerad idag :). Om ett tag ska jag iväg och träffa Annika för en lunch, blir kanske salladsbaren. Sedan blir det nog en runda på stan om vi orkar. I eftermiddag har jag och Richard planerat att cykla iväg och handla lite mat, det beror givetvis på vädret, annars tar vi nog bussen. Ikväll har jag inga planer förutom att äta hemmagjorda hamburgare (en av mina favoriträtter) och kolla på Criminal Minds.

Igår kväll hade jag planerat att kolla på Draknästet, men det är förmodligen slut för den här säsongen :(. Trist! Så jag fastnade lite framför det oerhört töntiga programmet Anna söker assistent, men stängde ganska snabbt av tv:n och ägnade tiden åt studier och blogginlägg istället.

Vad ska ni hitta på idag? Strax tänkte jag slänga upp ett inlägg på träningsbloggen om gårdagens träning samt visa upp mitt nya träningslinne :). Slänger nog upp ett inlägg med lite fler bilder från Milano också, har några stycken kvar att visa. Den ovan är på oss fyra tjejer i receptionen, dock med ett ganska konstigt ljus.

Hörs mer senare!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0