Streetbabe

Hahaha...jag kände mig inte direkt som en streetbabe idag, men streetdance var sjukt kul :). Det kändes som en timme bara flög iväg vilket var lite tråkigt, jag hade gärna dansat mer. Det var bra musik, bra danslärare och trevligt folk. Tyvärr började det regna i mitten av passet, men vi tappra själar stannade kvar och körde gärnet i alla fall. Så vi var blöta, svettiga och supersnygga ;).

Har inte hunnit/orkat göra så mycket sen jag kom hem, har bara slängt i mig en tallrik fil med banan och en ruta 70% mörk choklad :). Tänkte alldeles strax ta en snabbdusch och sedan plugga lite innan det är dags för mig att sova om en timme. Vill få ordentligt med sömn i natt så att jag är pigg, glad och allert imorgon :).

Imorgon blir det grupparbete på obestämd tid (som vanligt). Jag kan i alla fall sitta till fem och därefter är det tackmiddag i skolan för oss som varit ambassadörer under våren :). Trevligt med lite mingel, bubbel och mat. Blir nog ingen överdrivet sen kväll för min del då jag förmodligen ska upp tidigt på onsdag. Jag håller dessutom tummarna för att jag får åka hem mellan grupparbetet och middagen imorgon, vore grymt skönt. Måste även fundera på vad jag vill ha på mig på dagen/kvällen, ska jag ha samma outfit eller byta om? Svåra beslut att ta. Men men, nu måste jag hoppa in i duschen. Sov gott!



/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0