Tackmiddag

Som ni alla vet så var jag på tackmiddag idag. Det började med lite bubbel, chips och genomgång av perioden som ambassadör för Linköpings universitet och avslutades med middag. Hade nog förväntat mig lite mer mat på tallriken och något godare än det som serverades. Jag bet ihop och åt i alla fall upp halva tallriken :P. På tallriken hittade du kåldolmar, getost, couscous, litet kycklingspett, falafelbullar och humus. Det jag åt var kycklingspettet, couscous och falafelbullarna. Jag är ganska kräsen när det kommer till mat tyvärr och jag äter gärna "vanlig" mat så som köttfärsås och spagetti, kyckling och klyftpotatis eller korv och pommes :P. Haha...

Aja, innan middagen satt vi med grupparbete. Längre än vad jag hade räknat med. Hann ändå hem i drygt en halvtimme innan det var dags att åka tillbaka igen. Det ösregnade ute och min kjol och finskor blev alldeles blöta när jag cyklade dit, supertrist. Körde i alla fall på en blus (från H&M) nedstoppad i en svart pennkjol och svarta pumps till det :).

Nu på kvällen har jag chattat med min syster på FB, saknar henne massor (läs förra inlägget), käkat popcorn och haft tv-kväll med mig själv ;). Är ju massa bra tv-program på tisdagar :). HJÄLP! Såg just att klockan snart är tolv och här sitter jag och slösurfar :P. Måste verkligen få undan disken och sedan skutta i säng. Sov gott.


Jag och min syster på min studentskiva 2007 <3

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0