Vad är detta?


När jag var inne på SMHI för att kolla väderprognosen för kvällen (som förövrigt visar ösregn!), så såg jag detta. Ska det verkligen snöa i Linköping nästa vecka tisdag? Jag tror jag börjar gråta...

Har även kollat upp hur vädret ska vara i Milano när vi åker dit. Det ska ösregna alla dagarna och vara runt 17 grader :(. Regn? Ååååå, hoppas de har FEL!

/Elin

30 April 2010

VALBORG och idag blir det feessssst! Vaknade efter åtta timmars sömn och kände mig fortfarande lite småseg. Gick ut på en lång powerwalk med Hanny på lite mer än en timme. Sedan dess har jag bokat lite biljetter med tåget till och från Linköping, blir lite åkande i slutet av maj eftersom lillasyster tar studenten :). Har även fått i mig en grötfrukost bestående av havregrynsgröt med quinoa och äppelmos, en solruta och b-vitamin i glas. Ska strax hoppa in i duschen för att sedan gå och handla lite mat till kvällen.

Igår fick jag äntligen färg på både tånaglar och fingernaglarna, har matchat så fint med färgen "Sweet".

Sov även med fotlotion och bomullsstrumpor i natt vilket gör fötterna riktigt lena och fina :). Tänkte nämligen ha platta skor med öppen tå ikväll samt bara ben, så efter duschen blir det Doves BUS som gäller. Ha det gott så länge!

Längtar efter Ellen & Jens, hoppas de kommer snart :).
/Elin

Late Night

OJ, vad klockan är mycket :(. Att allt ska ta en sådan himla tid. Har haft noll motivation till att göra någonting idag och har därför inte tagit tag i städningen fören nu på kvällen. Ska strax måla på lite nagellack innan jag går och lägger mig. Väntar även på en maskin tvätt som blir den sista för idag.

Har jag då prickat av dagens lista?
- Tvätta några maskiner med tvätt
Yes. Blev 3 maskiner idag.

- Damma och dammsuga alla rum
Yes. Richard hade redan startat lite igår, så idag blev det bara till att damma och dammsuga i sovrummet.

- Städa badrummet ordentligt
Yes. Nu är toalett och handfat rena och fräscha. Det doftar så gott när det är nystädat!

- Äta en ordentlig middag så att jag orkar träna
Yes. Blev ganska mycket mat, men inte så bra mat kanske?!

- Fixa fötterna, måla naglarna samt lägga en ansiktsmask
Yes. Det har jag fixat nu på kvällen. Har filat fötterna och målat på nagellack, ska strax smörja in dem med fotlotion. Ska även måla på nagellack på händerna och ansiktsmasken (som verkar över natten) sitter på :).

- Träna 19.30
Yes. Det var otroligt varmt i gympasalen idag, men det gick hyfsat bra i alla fall. Skönt med hårdträning.

- Gå till systemet och införskaffa "godis" till imorgon ;P
Yes. Tillsammans med resten av Linköping ;)

Skönt att jag prickade av listan tillslut, även om det resulterar i att jag lägger mig efter ett :S. Imorgon kommer äntligen Ellen & Jens hit, kommer bli en grym valborg med grillning på takterassen (om det är fint väder, snälla vädergudarna!) och förfest hos oss innan NH. Vid tio på morgonen ska jag ut och gå med Hanny. Ska sova tills det bara är 20 min innan vi ska gå, promenad innan frukost ger bästa förbränningen :).

Jag läste en sak i en av mina tjejtidningar idag som jag inte hade en aning om. Hugo Boss, ni vet de som gör parfymer, kostymer osv. designade under 30-talet kläder till nazisterna. Hugo som startade företaget var själv nazist och tyckte förmodligen att det var en självklarhet. Inte fören på 70-talet började de designa stilfulla kostymer för alla. Borde man sluta sponsra Hugo Boss nu eller? Vad tycker ni om detta? Hemskt tycker jag i alla fall!

Nej, nu ska jag fixa det sista innan jag går och lägger mig. Sov gott.
/Elin


Dagens outfit

 
Glasögon - Favoptic
Linne (svart) - Gina Tricot
Topp (med spänne) - H&M
Kofta - Forever 21
Skinnjacka - Vila
Jeans - BikBok
Pumps - Vagabond

/Elin

To do

Jag har en ganska lång lista som jag måste pricka av under dagen. Imorgon får vi besök och då vill jag ju att lägenheten ska vara på topp, dessutom svämmar tvättkorgen över, fötterna skriker efter fotvård och skåpen gapar tomma efter dricka till imorgon :P.

Så dagens to do-list är:
- Tvätta några maskiner med tvätt

- Damma och dammsuga alla rum

- Städa badrummet ordentligt

- Äta en ordentlig middag så att jag orkar träna

- Fixa fötterna, måla naglarna samt lägga en ansiktsmask

- Träna 19.30

- Gå till systemet och införskaffa "godis" till imorgon ;P

Det finns alltså lite att stå i, så jag tänkte strax slänga upp en dagens outfit och sedan städa badrummet. Efter det blir det systemet för att sedan äta middag :). Hörs när vi hörs!


/Elin

I Min Garderob


Julen 2008/2009 (USA)


Hösten 2009 (Örebro)


Sommaren 2009 (Visby)

Detta är en underbar klänning från Forever 21 som jag köpte i USA 2008. Den är kort, men eftersom den har en "mudd" nertill så åker den inte upp. Den har fina paljetter vid brösten, det är en snygg modell (och man kan äta massor utan att det syns) och den är otroligt skön då det är ett sådant material. Tror jag betalade runt 150 kr för den och ångrar bittert att jag inte köpte en till i en annan färg också :(.

/Elin

29 April 2010




Hade en jättemysig kväll hos Angelica igår :). Vi åt supergoda scones som innehöll rågmjöl och citron (smakade faktiskt lite citronmuffins) med philadelphiaost och marmelad. Drack även gott te, pratade massor och kollade på Dirty Dancing 2. En stund in i filmen kommer jag på att jag redan har sett den, men eftersom den är så bra hade jag inga problem att se den en gång till ;).

Idag är det 17 grader här i Linköping :D. Det är bara disig sol, men det gör ingenting. Blir nog jeansjackan eller skinnjackan idag :). Ska snart cykla iväg till skolan för en kort "lektion" och sedan grupparbete. Efter det blir det hem och STORstäda, dock har Richard redan städat ganska mycket. Så det blir till att städa badrummet, tvätta och damma. Ikväll har jag också planerat in ett medelgympapass, men vi får se hur jag känner mig under dagen :). Har ni för planer idag?

Förresten, imorgon är det valborg och då kommer Ellen & Jens hit :). På kvällen kommer även Angelica med co och grillar med oss samt förfestar. Kommer bli en grym dag. Hoppas på bra väder bara :).

/Elin

Shoppat

Jag har shoppat igen! Men jag anser att det är en vettig sak jag köpt och en billig sak jag köpt :P. Ni får bedömma själva, men fint är det ;).


En BH från H&M. Hade 20% på alla underkläder, men det var endast denna som fick följa med hem, söt och fin va? Äntligen har jag följt ett råd som en tjej gav mig att gå ner i "omfång" och upp i kupa. För alla tjejer, BH:n ska sitta tajt på yttersta knäppet eftersom den töjer sig. Jag har alltid tänkt tvärtom. Denna blev min för 119 kr med rabatt.


En sommarklänning från Gina Tricot. Den här söta, blommiga klänningen köpte jag när Julia var här. Tänk dig denna med brunbrända ben och flipflops eller ballerinaskor över bikinin :). Pröjsade endast 49 kr för denna, helt klart värt det.

/Elin

28 April 2010


Sitter för tillfället och dricker en supergod smoothie i sängen :). Tänkte strax slänga upp recepten på två supergoda smoothies på min träningsblogg, så kolla där om du vill veta mer.

Imorse hann jag inte med något blogginlägg då jag "snoozeade" i sömnen och vaknade fytio minuter innan jag skulle cykla. Prioriterade alltså lite annat. Förmiddagen ägnades åt att hålla i arbetsintervjuer, vilket var jätteintressant. Det var roligt att alla tre vi intervjuade var så olika, man fick en inblick hur det är i verkliga livet. Imorgon får vi även feedback från de intervjuade på intervjun, ska bli roligt att se vad de tyckte. På eftermiddagen har vi suttit med grupparbete.

Hade tagit med mig träningskläder till skolan, men eftersom jag inte behöver cykla fören vid fem till stepen, så kände jag att lite hemmatime med dator och smoothie inte var helt fel ;).

Blir nog inte speciellt mycket mer inlägg än dem jag slänger upp nu eftersom jag ska hem till Angelica ikväll. Blir lite stressigt mellan träningen och henne (dusch och middag), så jag prioriterar den tiden till annat. Så jag önskar er alla en fortsatt trevlig onsdag och vill bara säga att det är en vecka kvar tills jag tillsammans med mina älsklingstjejer åker till Milano <3 :D. Kommer bli awesome!

/Elin

Ösregn

Utanför fönstret öser regnet ner och jag ska strax sova. Det är mysig att somna till regn tycker jag, men vi kan väl hålla tummarna för att det inte regnar imorgon när jag ska cykla till skolan? Dagen har i alla fall varit bra med en powerwalk på lite mer än en timme med Hanny, sedan blev det en snabb shoppingrunda (köpte en BH i rätt storlek och kollade efter Olay's kräm, men den fanns inte) och efter det cyklade jag hem till Hanny och kollade på DH, Cougar town och Christine, mysigt!

Imorgon är det ganska tidig skola som gäller, vi ska hålla i intervjuer halva dagen. Det ska bli väldigt roligt och intressant :). På eftermiddagen blir det sedan lite grupparbete för att sedan cykla iväg och träna step. På kvällen ska jag hem till Angelica och äta scones, prata och kolla på Dirty Dancing 2. Kommer bli en underbar dag.

Sov gott!


Jag och söta Annika <3

/Elin

Ms Bijoux


Idag hade jag på mig ett armband från Ms Bijoux. Tycker att det är väldigt fint och enkelt med lite guldiga berlocker som "lyxar" till det lite :).

Tycker ni om Ms Bijoux smycken?

/Elin

Nerbäddad


Nerbäddad. I alla fall en liten stund. Vid fyra ska jag nämligen gå en powerwalk med Hanny runt ån. Måste tyvärr skippa träningen idag eftersom det är ett så pass hårt pass och jag känner inte för att bli sämre. Idag har vi haft grupparbete mellan 9 och 14 och det gick faktiskt väldigt bra :). Mådde inte så överdrivet bra när jag kom till skolan, men jag knaprade ipren, esberitox och hostmedicin och efter ett tag blev det bättre.

Hade tänkt sova en liten stund nu innan jag ska hoppa i lite gåkläder. Hörs senare!
/Elin

Dagens klädval


Glasögon - Favoptic
Oversize kavaj - BikBok
Linne - H&M
Jeans - Gina Tricot

/Elin

27 April 2010

Hostig, snuvig och hängig = Jag idag :(. Känner mig dock inte överdrivet sjuk, utan mest frustrerad över att jag är hostig och snuvig. Jag som har massa roligt inplanerat de kommande veckorna...Nästa vecka åker jag t.ex. till Milano och då vill jag ju må toppen! Sitter just nu och äter lite havregrynsgröt till frukost. Måste skärpa mig lite nu efter helgen då det blev lite mycket onyttigt ;). Men det är ingen fara. Jag har min kämparglöd kvar och trots att vi har en skål med chips ståendes i köket, så rör jag den inte :).

Aja, om ni läste gårdagens inlägg så vet ni vad jag ska göra idag. Kör en kort repris: Grupparbete, Styrketräning+löprunda, Tv-kväll. Får självklart se hur det blir med träningen senare eftersom jag känner mig lite "grå" just nu, men det kanske blir bättre om några timmar. Dags att fixa det sista innan skolan. Hörs!

/Elin


En fläta dagen till ära :)

Montazami


Jag måste ansluta mig till skaran som gillar Maria Montazami. Hon är så roligt flummig och drar typiska blondinkommentarer, det gillar jag :). Kvällens citat: Jag passar i alla kläder, det säger jag inte för att skryta, men det hade ju varit bättre om man var ful i allt för då hade man ju varit fin i något och inte haft så svårt att välja. Jag håller helt och hållet med henne där ;P. Vilka problem den människan har.

Som ni förstår blev det Svenska Hollywoodfruar efter träningen. Har även haft lite extra energi under kvällen, så jag har orkat diska allt, plockat undan lite och duschat. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig hos Richard som sover gott <3. Imorgon är det grupparbete som gäller från kl 9, sedan blir det styrketräning + löpträning på eftermiddagen. På kvällen är det tv som gäller, DH, Cougar Town och Christine :). Förmodligen blir det tv-kväll hos Hanny. En toppendag helt enkelt! Vad ska ni göra imorgon?

/Elin

Dagens outfit


Glasögon - Favoptic
Skjorta -
Julklapp av syster (BikBok tror jag)
Svart linne -
Gina Tricot
Leggings -
Lindex
Converse (
julklapp av pappa o mamma)

/Elin

Träna


Bjuder på en snygging bild såhär på kvällen ;)....haha.
Ska alldeles strax hoppa i lite träningskläder och bege mig mot aerobicsen. Känner mig fortfarande väldigt trött och seg, men jag hoppas jag återfår lite energi efter träningen :). Ville bara meddela att jag hunnit skicka iväg systers paket, köpt linsvätska samt handlat mat! Grupparbetet som vi hade idag gick bra, imorgon ska allting teoretiskt förankras bara.

Aja, får skriva mer senare, måste byta om nu.
/Elin

26 April 2010

Det tog ett tag innan jag väl somnade igår, då det blev ändå bara 8 timmars sömn i natt :(. Jag känner mig fortfarande helt slut och jag hoppas att det inte är någon förkylning som är på ingång *håller tummarna*. I så fall blir detta en "sjuk-vår" och det gillar jag inte. Idag skiner solen till och från och termometern visar runt 15 grader, inte illa med andra ord. Jag som ska spendera dagen inomhus...SUCK!

Morgonen har ägnats åt att fixa mig, klä på mig, äta frukost samt fixat matlåda. Ska alldeles strax slänga i allting i väskan och bege mig mot skolan. I eftermiddag måste jag ta mig till mataffären för att posta iväg ett paket till min syster, superviktigt! Måste även förbi Synsam för att köpa linsvätska. I kväll blir det sedan aerobics om jag orkar, får se hur det går under dagen.

Ha en grym dag!
/Elin


Dagens låt



Stereo Love - Edward Maya feat Vika Jigulina (Radio Edit)

PARTY på hög nivå...Älska!!! Ska spela sönder denna på Valborg :)

/Elin

Mitt liv som Sumobrottare

I lördags under Elinpiaden fick jag chansen att prova på att vara sumobrottare för en stund, detta blev resultatet.


Visst är jag SÖT??? Har lite hängbröst bara och dessutom håller jag på att tappa kalsongerna eller vad det heter :P.


A och jag är redo att börja fajtas. Flest av tre omgångar vinner!


Det gick vilt till :P.


Haha...mosa A...


Det var väldigt svårt att resa sig upp.


Det var ingen lek, här gick vi all-in ;)

Det hela resulterade i att jag vann med 2-1 och fick en härlig liten fläskläpp, började blöda lite smått :P. Det var tungt med den där dräkten på, men det var otroligt roligt.

/Elin

Bella & Tyra Show


Jag är fortfarande lika trött och seg som förut och alldeles strax ska jag sova :). Jag håller tummarna för att jag vaknar upp pigg och kry imorgon, redo för en ny vecka i skolan med en massa grupparbete, intervjuer och träning. Ser fram emot en bra vecka och på fredag är det ju dessutom valborg och då kommer våra vänner Ellen och Jens hit.

Kvällen har ägnats åt att fixa lite inför imorgon, jobba med mitt projekt, läst en massa bloggar som jag missat under helgen samt kollat på Bella & Tyra Show där Glamourama tjejerna gästade.

Appropå Bella & Tyra Show, vad tycker ni om deras show? Jag gillar verkligen deras bloggar, de är otroligt inspirerande och drivna. Jag har ju självklart fastnat för programmet också, men jag tycker i ärlighetens namn inte att det är så bra. Det är så flamsigt, de pratar i mun på varandra och det blir lite to much. Hiss eller diss?




/Elin

 

2 x Outfit

Partyoutfit - Första gången jag bar röda läppar och jag gillade det :). Matchade med röda naglar på fingrar och tår!

Örhängen - H&M
Läppstift - Lånad av Annika (tror det var Maybelline)
Klänning - H&M
Pumps - Skopunkten

Söndagens outfit

Kavaj - Cubus
Linne (vitt) - JC
Linne - Gina Tricot
Jeans - Vila

/Elin


25 April 2010


Nu har Julia lämnat Linköping efter en superbra helg tillsammans :). Vi har haft en grym helg med mycket skojigt för oss. Vi har hunnit med att äta glass, testa på Linköpings studentliv och uteliv, shoppat, ätit Burger King två gånger (går lite emot min "diet", men åt inte så onyttigt), shoppat, förfestat och kollat på SATC-filmen :). Detta är resulterat i ganska lite sömn (första natten var vi uppe till 4 och andra natten var vi uppe till halv 4) och för tillfället känner jag mig helt knäckt :P. Det var längesen jag hade svårt att hålla upp ögonen kl 19, så ge mig tips på hur jag ska orka hålla mig vaken i några timmar till, tack!

Tänkte slänga upp lite bilder från helgen, men jag delar upp det i lite olika inlägg :).

Jag och Julia under "Elinpiaden" på Campus.


Min söta vän Julia på besök i den stora staden Linköping ;)


Jag med den supergoda glassen från Bosses glassbar. Glasspremiär på takterassen <3


Annika, Julia och Richard på takterassen, njuter av solen!


Thomas fixade grillen :).


Grillpremiär 24 april 2010 :). Varför smakar alltid grillad korv så gott?

Ska slänga upp några inlägg till innan kvällen är slut, men jag ska även fixa lite inför skolan imorgon, planera veckan och hålla på med mitt projekt. Hörs snart igen!
/Elin

Dagens outfit


Ljusrosa linne + grå "jacka" - Gina Tricot
Leggings med dragkedja - BikBok

/Elin

23 April 2010


Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret, äntligen!!! Igår kväll visade SMHI att det skulle vara 2 grader och molnigt här, nu är det sol (med lite moln) och 9 grader. Man kan ALDRIG lite på SMHI. Idag känner jag mig supertrött, jag har inte ställt in mig på att "bara" sova 7-8 timmar. Jag är så van vid att sova 9-10 timmar och då är jag utvilad. Suck! Ni såg ju hur sent det blev sängtime för mig igår :(, inte bra.

Aja, nu är det grupparbete som gäller på morgonen och efter lunch är det seminarium. Kanske blir till att sitta kvar en liten stund efteråt innan vi skickar iväg lite saker. Måste dock gå senast kvart i fyra för att hinna möta Julia vid tåget. Ska bli så roligt att hon kommer hit :). Hon har aldrig varit här, så jag ska visa henne "The BIG City" ;). Haha...

Vi hörs kanske innan jag ska hämta henne om inte tidigare. Ha en underbar dag och snälla ni, sola åt mig med!
/Elin

Riktigt Nice Helg

Ska alldeles strax släcka, men har så mycket överskottsenergi efter träningen :(. Har haft en superbra dag idag förutom att det var lite segt med grupparbete. Det var däremot väldigt roligt att träffa Angelica och prata lite träning, party och livet. Grym tjej det där ;). Vi åt sallad på salladsbaren, vilket var supergott som vanligt. Konstigt nog har jag hållit mig mätt på den och är fortfarande inte hungrig :P. Vi avslutade vår "dejt" med ett medelgympapass på 70 min. Svettigt och härligt!

Efter att jag kommit hem har det varit full rulle som vanligt. Har pratat med Julia i telefon om helgen, pratat lite med pappa, duschat samt städat klart lägenheten. Ser otroligt mycket fram emot helgen med Julia :). Det var längesen vi hade ordentligt med tid att bara snacka och umgås. Det finns även en massa roliga saker att hitta på under helgen, vi får väl se vad vi vill/orkar hitta på. Blir kanske lite glass från Bosses glassbar? Blir kanske lite "Elinpiaden" i skolan? Blir kanske lite shopping? Vi får se helt enkelt, mycket beror ju på vädret också :). Ska bli grymt nice i alla fall!

Söta Julia (lånad av hennes blogg)

Morgondagen ska först ägnas åt grupparbete samt seminarium innan jag får gå på helg och möta Julia vid tåget. Sedan blir det en lugn kväll för oss med något gott att äta, massa prat och sånt :).

Nu ska jag släcka, så att jag orkar upp imorgon. Sov gott.
/Elin


Dagens låt


Gavin DeGraw - In Love With a Girl

Låt som jag har på Ipoden, den är bra när man vill gå lite snabbare eller springa lite fortare. Tycker den är super :).

/Elin

Mot Angelica


Klocka - Köpt på en båt, Trenchcoat - H&M

Nu har vi precis avslutat vårt grupparbete och jag ska strax cykla hem till Angelica.
Vi blir nog kvar hos henne en stund innan vi beger oss mot stan för middag och sedan träning :). Känner mig lite hängig och har ont i huvudet, men jag hoppas att det beror på vädret och för lite vatten.

Vi hörs ikväll när jag är hemma från träningen. Ha det gott!
/Elin

22 April 2010




God morgon sweethearts! Hoppas allt är toppen med er idag? Själv känner jag mig lite trött och blek, som vanligt :(. Aja, hoppas att jag piggnar till under dagen eftersom att jag har lite att stå i. Har precis slängt i mig frukost bestående av havregrynsgröt med äppelmos, ägg, halv grapefrukt samt b-vitamin i glas. Har slängt ihop en matlåda till idag också.

Idag blir det jeansskjorta och svarta byxor, enkelt och snyggt :). Har inte fixat håret ännu, men det är nog läge att göra det strax. Det är alltså grupparbete som gäller nu till på eftermiddagen. Sedan blir det en dejt med Angelica och träning tillsammans på det, gött!

Bilden längst ner visar min "dansmin" som alla brukar reta mig för :P. Snygg va? Snacka om koncentrerad dansare ;).

Hörs när vi hörs!
/Elin

Nytvättad

Tränat - Check!
Duschat - Check!
Ätit middag - Check!
Kollat på Draknästet - Check!
Bloggat - Check!
Läst igenom CV och personliga brev (ett projekt i skolan) - Check!

Vad har jag nu kvar innan jag får gå och lägga mig? Älsklingen har lovat att diska idag :), så det slipper jag. Jo, jag måste givetvis städa lite. På fredag får jag nämligen besök av Julia och då vill jag visa lägenheten från sin bästa sida ;). Jag hade planer på att städa imorgon, men dagen ser ganska fullspäckad ut för min del. Det blir i princip grupparbete hela dagen och efter det ska jag träffa Angelica för middag och träning.

Aja, ska nog ta tag i det nu i alla fall. Börjar nämligen känna mig lite trött efter bara 7 timmars sömn i natt. Sov gott sedan!



/Elin


Draknästet


Bästa svenska programmet: Helt klart Draknästet!

Draknästet
går på Svt2 på onsdagar kl 20. Det handlar om drivna entreprenörer som har uppfunnit någonting som de vill ha startkapital till och erbjuder en viss procent av företaget i utbyte mot en summa pengar. Många idéer sågar "drakarna" direkt och andra tycker de är bra och vill investera i. Drakarna är personer som driver företag och projekt som genererar en del pengar till dem, som de sedan kan investera i nya entreprenörer och projekt. En superbra idé som verkligen får mig att vilja hitta på något smart som jag kan söka startkapital och kompetens på ;). Någon idé?

Jag tycker att Douglas (tredje från vänster) är den absolut "skönaste" av dem alla, men jag gillar Sven (andra från höger) för att han är så snäll och vänlig mot de flesta :).

Har ni sett Draknästet? Vad tycker du?

/Elin

Vad är detta?




Stor tumme NER för snöoväder i Linköping den 21 April 2010!!!

OGILLA.

/Elin

Dagens låt


Adam Lambert - Whataya Wont From Me.

En låt som fastnat på min hjärna, gillar den starkt. Hiss eller diss?

/Elin

21 April 2010


Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag. Om vi bortser från idag, visst har jag blivit bättre på att uppdatera bloggen? Skriver ju runt 5 inlägg varje dag och det tycker jag är ganska bra :). Aja, till något helt annat. Idag gick jag upp med tuppen efter 7 timmars sömn och läste lite i boken, åt frukost och fixade iordning mig. Cyklade med Ameli till skolan för föreläsning, lunch och sedan dugga. Klarade duggan och cyklade sedan hem med L i klassen.

Väl hemma har jag pratat med Ellen, Emelie och mamma i telefon i omgångar och har därför inte hunnit skriva tidigare. Om ett tag ska jag iväg på Step, förhoppningsvis med Hanny :). Ska bli skönt att röra på sig lite. Däremot har jag börjat känna av att det gör lite ont i sidan på låret, inuti. Kan det vara en muskelinflammation? Funderar på att åka förbi mataffären på vägen hem och köpa med mig voltaren och smörja in med. Hoppas det är något som går över fort.

Vill även skicka en hälsning till min vän Julia. Hon ska komma hit i helgen och nu har hon fått så otroligt ont i ryggen vilket känns jättetråkigt :(. Jag skickar ett stort KRYA på dig <3 och hoppas att hon är pigg och kry i helgen.

/Elin

Melon

Nu börjar det dra ihop sig till bedtime. Har försökt plugga lite nu på kvällen, men det har gått sådär om jag ska vara ärlig. Funderar på att kolla igenom det en sista gång innan jag går och lägger mig. Tänkte även gå upp ganska tidigt imorgon för att hinna dubbelchecka. Lite mindre sömn i natt klarar jag av, bara jag lägger mig i tid imorgon istället ;).

Åt supergoda hemgjorda hamburgare med klyftpotatis till middag (som Richard gjorde). Allt smakade väldigt gott efter löprundan som jag kom ut på trots en otrolig motvilja. Blev inget Hanny idag, men det berodde på att jag kände att jag behövde plugga lite. Träffar henne imorgon när vi ska på step i alla fall :).

Appropå melon, så tänkte jag berätta en lite konstig, men rolig sak. Jag har haft likadan deo i flera år nu (LdB, Sensitive) eftersom det är den ända jag kan använda eftersom jag har så känslig hy. Dessutom doftar den gott jämfört med de andra för känslig hy som doftar ziro eller typ papper, inte gott i alla fall. Så nu i helgen köpte jag en ny deo eftersom min börjar ta slut och idag när jag tog på mig det så doftade det melon. Började undra vad det var som doftade och så var det deon :P. Tänk er doften efter att någon har tuggat på Extras melontuggummin, precis så doftar det under mina armar. Hiss eller diss?
 

Aja, dags att göra lite nytta här hemma. Imorgon blir det full rulle! Sov gott.
/Elin

Tagga!

Tagga, tagga, tagga! Hade snart tänkt ge mig ut på min löprunda runt ån. Känner mig lite omotiverad, men ska försöka "tagga" till lite. Efter löprundan hade jag tänkt ägna några timmar åt att plugga och sedan blir det hemmagjorda hamburgare till middag. Mums! Får se om jag kommer iväg till Hanny ikväll också för tv-kväll.

Aja, ska sätta på mig lite träningskläder och ge mig ut. Ha det fint så länge!


Bild från i torsdags.

/Elin

Dagens outfit


Trenchcoat - H&M
Bälte -
H&M
Jeans -
Cheap Monday
Tygskor - H&M

Valde att byta ut det skärpet som ingår till ett annat bälte för att det var finare och passade bättre. Bältet jag valde har blivit för stort för mig att ha "under brösten" som jag haft tidigare, så jag är glad att jag hittade ett annat användningsområde :).


Under den snygga trenchcoaten (som för övrigt är skitsnygg inuti) hade jag min fina blus från H&M.

/Elin

Vulkanutbrott


Ingen har väl missat vulkanutbrottet på Island som påverkat flera länder? Det största problemet för Sverige är att flygplan varken startar eller landar här, vilket medför att i princip nästan alla plan är inställda. Hörde på radio igår att SAS förlorar mellan 50-90 miljoner kronor varje dag på grund av detta, det är ju rysligt mycket pengar. De människor som däremot bor på Island får hålla sig inhomhus eftersom det "regnar" aska på dem. Obehagligt! Min morbror befann sig utomlands när detta hände (i helgen) och har tagit sig hem till Sverige med tåg mm. Jobbigt för dem som är fast i olika länder och inte kan jobba eller vara med sin familj.

Jag hörde idag att vulkanen släppte iväg ännu ett askmoln vilket har medfört att nästan alla plan på Arlanda är inställda även idag, förutom det till Island konstigt nog. De sa också på nyheterna att askan nu skulle övergå i lava vilket inte ska hindra flygtrafiken mer och det känns ju som en stor lättnad. Speciellt för alla dem som jobbar inom flyget eller de som flyger mycket inom arbetet. Själv är jag glad om allting funkar som det ska när jag och tjejerna ska till Milano i början av maj. Jag är fortfarande lite orolig.

Det är konstigt egentligen hur naturkatastrofer kan ske så plötsligt, utan förvarning. Tänker speciellt mycket på Tsunamin 2004 i Thailand m.fl. Jag befann mig faktiskt i Thailand när detta hände, närmare bestämt i Kata Beach (Phuket). Tänkte berätta om dagen då det hände;
Under frukosten så pratade vi om att åka ut till olika öar med båten, men eftersom min syster mådde dåligt fick vi strunta i det. Självklart var vi lite sura över det, men det kan ju ha räddat våra liv. Kommer ihåg att jag stod i bikini och smörjde in mig med solkräm när mamma kommer inrusande och säger att vi måste upp på översta våningen på hotellet. Det hade varit en flodvåg. Jag kan inte säga att jag fattade vad det var, men det lät ju inte så bra. Hoppade i lite kläder och slängde upp alla sakerna på sängen ifall det skulle komma in vatten på hotellrummet. Thailändare som var anställda på hotellet och runt omkring bara släppte allt och hoppade på sina mopeder eller in i sina bilar och åkte till sina familjer. De svenskar som arbetade på hotellet sa att en till flodvåg var på väg och att vi var tvungna att gå upp i bergen. Så där satt vi i bergen med en massa andra männsikor. De hämtade frukt, bröd och vatten i bilar så att vi skulle klara oss under dagen. Tror att vi satt i 8 timmar eller något i stekande sol. Människor runt omkring pratade om att det var "värsta äventyret" eller "vad man kommer skratta åt det här sedan", vi hade ingen aning om omfattningen av det hela. När vi väl gick ner från bergen så gick vi till stranden och kollade, vilken förödelse. Trasiga hotell, båtar på stranden, massa bråte överallt. Det var riktigt hemskt, men vi såg ingen som hade dött. Vi förstod nog inte riktigt fortfarande hur stort det var och jag fick samtal från kompisar i Sverige som frågade om jag mådde bra osv. Sedan fick vi se på tv och såg då att det var flera andra områden där människor hade dött, skadat sig och blivit av med allt de ägde. Så hemskt! Inte fören vi kom till Sverige förstod vi omfattningen på riktigt och då mådde man lite psykiskt dåligt. Jag har hört om människor som förlorat sina föräldrar, sin man, sin hustru, sina barn osv. Det är så hemskt! Och vi hade tur. Vi klarade oss fint alla fyra och allt på grund av att syster mådde dåligt (säger vi i alla fall). Detta är hur jag kommer ihåg det hela, tänk på att det var 6 år sedan.

Det värsta jag läste efteråt var en skribent i Svenska Dagbladet som skrev om att han hade fått kliva över döda kroppar i Kata Beach. Det var ett stort uppslag i SVD, en enligt mig väldigt seriös tidning, där han ljög folk upp i ansiktet. Läge att ljuga under denna period? Knappast! Det var inga döda kroppar på stranden i Kata Beach och jag förstår inte vilken hemsk människa som skulle hitta på något sådant. Det var fruktansvärt skrivet.

OJOJOJ, vad långt detta blev :P. Läs av intresse ;).
/Elin

20 April 2010

God morgon vänner. Strax bär det av till skolan för lite föreläsning och plugg tillsammans med Ameli, men först blir det till att äta upp min frukost och sedan packa väskan. Sitter och äter havregynsgröt med hallon, blåbär och banan, vilket är en av mina nya favoriter bland "grötvärlden" :P. Prova!

I eftermiddag blir det till att plugga samt springa en rund runt ån. Kvällen ska ju spenderas framför DH, Cougartown och Christine och det förmodligen i sällskap med Hanny och någon mer :).

Nähä, det blev ett väldigt kort inlägg idag, men jag har lite tidspress här ;). Så vi hörs med längre och roligare inlägg i eftermiddag.

/Elin

HOME

Idag har jag läst, läst och läst ännu mer. Blev helt yr av allt läsande. Gick till biblioteket och var där vid halv tolv och där blev jag kvar och sträckläste till halv fyra. Då gick jag hem och fixade ihop en sallad och fortsatte sedan läsa till klockan var kvart i sex. Kan bara sammanfatta att jag var enormt trött efter det!

Kvällen har spenderats hos Annika och Thomas med god mat samt trevligt sällskap. Eftersom jag var trött, skulle duscha, diska samt plugga så var vi tvungna att dra oss hem lite tidigare än vanligt. Men det var trevligt de timmarna vi var där :). Vad ska vi göra utan dem i höst? Sååå tråkigt att alla flyttar härifrån ju :(.

Nu har jag alltså både diskat och duschat, så jag känner mig fräsch som en nyponros :P. Hade tänkt fixa lite till innan jag sätter mig och läser en liten stund innan det är dags att släcka för kvällen.

Imorgon är det föreläsning som gäller. Efter det ska jag och Ameli sitta och sammanfatta engelska artiklar vilket känns ganska bra att göra :). På eftermiddagen har jag en löprunda planerad. Skönt att röra på sig så att man orkar plugga mer.

Avslutar med en bild på dagens matchning, skor och baseball jacka :). I like!


Sov gott!
/Elin

Frisyrtips

 
Dagens frisyr blev en finare variant av "knuten". Hittade massa hårspännen i morse och fick då idén att dra bak håret och göra en fin boll :). Perfekt frisyr när det är lite smutsigt också. Går snabbt och enkelt att fixa och sedan toppar du med lite hårspray så håller sig frisyren hela dagen.

Har du något bra tips på frisyr när håret är lite smutsigt?
/Elin

Vecka 16



/Elin

Dagens outfit


Baseball jacka - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - BikBok

/Elin

19 April 2010

Började min morgon med att läsa. Känns skönt att komma igång direkt när man öppnar ögonen för en effektiv start på dagen. Har sedan dess hunnit få i mig en ordentlig frukost, hoppat i dagens outfit, skrivit ett långt inlägg på träningsbloggen och borstat tänderna. Ska slänga upp några inlägg här och sedan skriva ut lite att läsa innan jag beger mig mot biblioteket.

Planen är att sitta på biblioteket tills jag blir hungrig och går hem för att äta lunch. Sedan stannar jag kvar hemma eftersom Richard ändå är i skolan mellan ett och fem. Ikväll är vi bjudna hem till Annika och Thomas på middag :). Kände att det kunde vara trevligt med lite omväxling från allt plugg som jag ska göra idag. Så det ska bli riktigt trevligt.

Idag skiner solen och det är klarblå himmel här i Linköping. Man blir nästan lite mer sugen på att sitta utomhus och läsa, men frågan är hur bra det går? Får se hur jag gör efter lunch, kanske blir takterassen då!?

Aja, nu ska jag snabba på lite här, så att jag får någonting gjort idag. Ha en superbra dag.
/Elin

Planering


Detta ska jag ägna resterande tiden av min dag åt :). Jag måste planera veckan som kommer och bestämma hur jag ska lägga upp min träning, jag måste läsa lite till i boken och jag måste fixa lite med mitt "projekt". Så detta blir sista inlägget för idag.

Sitter just nu och dricker en supergod smoothie som jag hittade receptet på i Richards tidning Man. Mycket nyttigt och hälsosamt i den må jag säga :).

Dagen har ju ägnats åt träning, det hela tar ungefär två timmar. Läs mer på min träningsblogg. Sedan fyllde jag på magen med havregrynsgröt (med hallon,blåbär och banan i) och en macka samt vatten. Efter det satt jag och sträckläste i boken i två timmar och nu har jag precis fixat lite kvällsmat samt skrivit lite inlägg osv. :).

Imorgon blir det en dag full av läsning. Känns sådär roligt om jag ska vara ärlig. Men jag ska i alla fall gå och sätta mig i biblioteket för full koncentration. Har inget annat planerat imorgon, men det blir väl till att fixa lite samt kolla på Svenska Hollywoodfruar :).

Hörs imorgon!
/Elin

Baseball jacka

Skrev igår om att jag kom över den omtalade Baseball jackan :). Dock köpte jag den inte på BikBok, utan den kommer från Gina Tricot. Det är en tunnare variant till den omtalade och den har ett "H" på sig istället för ett "R". Den från BikBok går ju tydligen inte att få tag på heller eftersom att den är slut överallt. Tror också att den kostade runt 500 kr och den jag köpte nu var hälften så dyr. Jag rekommenderar faktiskt denna mjukiströja i snyggar variant. Denna kommer nog få åka med till Milano :).





Vad tycker du om denna jacka? Är det töntigt att alla har likadana?
/Elin

Trerättersmiddag

Igår bjöd Richard och jag mamma på en trerättersmiddag. Jag fixade förrätten, Richard både största delen av varmrätten samt efterrätten. Allt blev väldigt gott och man var lagom mätt efteråt :). MUMS!

Förrätt

Toast Skagen - En simpel, men väldigt god förrätt. Formfranska, skageröra över disk, citron och babyspenat.

Varmrätt

En god köttbit, lite pommes och en mumsig sallad slår aldrig fel. Kött - Rostbiff. Pommes - Strips. Sallad: Blandsallad (påse), Tomater, Gurka, Paprika samt Avokado.

Efterrätt

Chokladmousse - Supergod efterrätt med chokladcrisp i. Fresta - Chokladmousse med crisp, Hemköp - Mörk choklad med päron (riven över).

Nu hade jag tänkt äta resten av salladen samt läsa lite i min bok. Hörs senare efter träningen :).
/Elin

18 April 2010

Solen skiner, men det blåser ganska mycket. Så ser väderprognosen ut från Linköping idag ;). Nu har mamma lämnat Linköping för att åka hem till sig och resten av familjen i Stockholm. Det har varit mycket trevligt att ha henne här :). Vi har varit ute på två powerwalks tillsammans (hon var ute på en i morse också), vi har shoppat lite, ätit god mat, varit på bio och träffat min moster. Vi har hunnit med ganska mycket, men ändå inte stressat för mycket. Jag gillar att ha kvalitetstid med världens bästa mamma <3.


Finaste mamma har åkt hem :(. Längtar redan lite efter henne :(.

Igår såg jag och mamma alltså The Bounty Hunter som var helt okej. Det var inte svårt att gissa slutet om man säger så, men det var väl lite "spännande" delar i filmen också. Men för mig räcker det med att ha sett den en gång, är nog inget jag kommer hyra när den kommer ut på dvd. Rekommenderar jag den? Nja! Gillar man tjejfilmer och lite romantik/gräl/trubbel, så kanske. Kan dock inte riktigt kategorisera vem som skulle "falla". Om du har sett den, vad tyckte du?


Gerard Butler som var med i denna film tycker jag var mycket bättre i The Ugly Truth, den rekommenderar jag verkligen!

Dagens planer är att LÄSA, planera veckan (i helgen kommer Julia hit) och fixa mitt "projekt" samt köra ett riktigt tufft träningspass (läs mer på träningsbloggen). Ska även slänga upp lite inlägg här på bloggen under dagens gång. Vad ska ni göra denna söndag?

/Elin


Skönhet

Jag lånade lite frågor från senaste numret av VeckoRevyn som jag tog mig friheten att svara på själv ;). Nu får ni vet lite mer om hur jag tar hand om mitt utseende och min värsta skönhetsmiss :).

Har jag någon speciell sminkrutin?
Jag sminkar mig likadant varje dag. Jag grundar med ACO ansiktscreme 3+3, sedan böjer jag ögonfransarna och målar på mascara (oftast 38 C från Kanebo). Efter det lägger jag på en concealer under ögonen och avslutar med lite rouge.


Hur lång tid tillbringar jag framför spegeln?
Till vardags blir det runt 10 minuter (inklusive håret). När jag ska iväg på fest blir det ungefär 30 minuter (exklusive håret).


Följer jag sminktrender?
Nej. Jag måste vara den tråkigaste människan ever :P. Kör på nästan likadan sminkning varje gång det är party. Dock är jag sugen på att prova röda läppar, det är snyggt :).


Vilken är den dyraste produkten i min sminkväska?
Måste vara mascaran från Kanebo.


Berätta om min värsta skönhetsmiss.
Det var när jag smetade på Nivea i hela ansiktet och åkte till skolan. Min hy tålde inte krämen så jag blev illröd och det kliade i hela ansiktet, fick till och med åka hem från skolan. Gick på högstadiet dessutom.


Är jag duktig på att ta hand om mig själv?
Jag har blivit bättre. Jag har gått från att i princip aldrig tvätta bort sminket till att göra det varje kväll, jag försöker dricka mycket vatten, undvika smink vissa dagar i veckan, röra på mig och sova ordentligt. Så jag tycker nog att jag är det i slutändan :).


Unnar jag mig någon skönhetsbehandling?
Det blev mer förut när jag jobbade och hade pengar, då gick jag och fixade mina naglar en gång i månaden. Har funderat på att unna mig manikyr, pedikyr, färgning av ögonfransar samt plockning av bryn innan sommaren, men vi får se hur det blir med det.


Hur tar jag hand om min hy?
Jag tvättar som sagt alltid ansiktet varje kväll samt smörjer in mig efteråt. Två gånger i veckan skrubbar jag ansiktet med en speciell skrubb och smörjer sedan in ansiktet med en krämansiktsmask som man sover med. Ibland lägger jag även en vanlig ansiktsmask.


Har jag något bra budgettips?
Koka upp vatten i en kastrull eller vattenkokare. Lägg några citronskivor eller citronsaft i en skål och häll sedan på det varma vattnet. Luta dig över med ansiktet och täck över huvudet med en handduk. Ligg så i ungefär 10 min och tvätta sedan av med kallt vatten för en fräsch hy. Billigt och skönt! Sätt även på lite musik så går tiden fortare :).


/Elin


Dagens outfit

En halvdålig dagens outfit liggandes :P. Är helt slut efter powerwalken och rännandet på stan ;).




Båda linnena och jeansen är från Gina Tricot och koftan kommer från Forever 21.

/Elin

17 April 2010




Första bilden är på mig idag och andra bilden är från i torsdags (kravallen). Hoppas alla har en lika bra lördag som mig? Jag och mamma började morgonen med en powerwalk. Efter det blev det dusch, god frukost och fixa iordning sig. Sedan har vi varit på äventyr :). Fick med mig baseball jackan som jag pratade om igår, tack syster! Var på Kicks, apoteket och hälsokostbutiken i jakt på en dagkräm med spf. De som fanns kostade 500 kr och det är ju inget jag har råd med nu. Sedan mötte vi moster och fikade med henne på ett rörigt IKEA. Köpte med mig lite smått därifrån också. Avslutade gjorde vi på ICA Maxi där vi storhandlade :). Det blev en hamburgare på Max till lunch.

Om en stund ska vi vidare på bio, det blir The Bounty Hunter. Är den bra? Den verkar ganska lättsam vilket är bra :). Ska äta biopopcorn också, yey. Efter ska jag och Richard fixa ihop en trerättersmiddag och bjuda mamma på. Kommer bli en mysig kväll.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag!
/Elin

Talang


Måste bara visa er det här klippet från Talang 2010 i kväll. Killen som spelar är 8 år gammal (!), pianisten tappar bort sig och killen spelar vidare utan avbrott och han spelar fint för att vara så ung. Är faktiskt riktigt imponerad! Vad gjorde jag när jag var 8 liksom?

När mamma kom hit gick vi en powerwalk runt ån innan vi köpte med oss lite mat och frukost hem :). Sedan har jag kollat på Talang 2010 och Modern Family. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan avsluta kvällen med att kolla på Bella&Tyra Show.

Sov gott Sverige!
/Elin

TIPS?

Nu behöver jag tips från DIG som vet.

Det första gäller den berömda och omtalade Baseball jackan från BikBok som tydligen är slut överallt. Jag tycker att den är grymt snygg och skulle gärna vilja ha en likadan eller en liknande. Visst finns det en liknande på Gina Tricot fast för mindre pengar? Hjälp snälla :). Vill ha en röd/vit.
**NY**Baseballjacka jacka BIKBOK BIK BOK Ombloggad Slutsåld*

Det andra jag vill ha hjälp med är en dagkräm med solskyddsfaktor. Vet du en dagkräm för känslig hy med 15 i solskyddsfaktor får du MER än gärna lämna en kommentar till detta inlägg :)? Jag skulle tycka det var perfekt med det nu när solen börjat titta fram så ofta!
Neutrogena Intensified Day Moisture SPF 15
Neutrogena innehåller tydligen SPF 15 och är för torr hy. Finns den att köpa i Sverige? Är den bra?

Ge mig TIPS, TIPS, TIPS!

/Elin


Kravall-outfit


Linne - H&M
Overall (egenstyle:ad) - Viktors kläder

/Elin

Kravall DöMd

Vid 18 så var vi hemma hos Angelica för middag och förfest. Vi blev några stycken som började kvällen med att äta pizza/kebab/gyros, mycket gott. Sedan pratade vi, lyssnade på musik, skrev på varandras overaller, lekte lekar och tog en massa kort :). Jag tror Angelica har betydligt fler kort än mig, så jag får väl "låna" några av henne sedan. Kvällen fortsatte i alla fall på något som heter Kårallen och ligger på Campusområdet. Vi dansade och snackade med folk innan vi vid halv tre bestämde oss för att rulla hemåt. Tack för en trevlig kväll kära vänner <3.


Annika, Madde och jag :).


Hela gänget förutom Thomas och Sofia. Från vänster: Annika, Madde, Jag, Richard, Angelica och på golvet ligger R.


Jag och sötaste "värdinnan" Angelica <3.


Hon fick till och med en puss för att jag tycker om henne så mycket ;)


R och Annika :).


R och Thomas :).


Söta Annika och Madde :).

/Elin

16 April 2010



FREDAG och mamma är på väg hit :), kan det bli mycket bättre? Jag har ägnat hela dagen åt att städa och göra fint här i vår lilla lägenhet. Jag har fått lite hjälp av Richard, men det mesta har jag gjort själv. Har varit duktig och dammsugat samt tvättat golven, tvättat fönster, dammat av alla ytor, diskat, tvättat kläder, bäddat sängen där mamma ska få sova osv. Så nu doftar det gott och känns fräscht här hemma!

Efter bara fem timmars sömn vaknade jag i morse och hade huvudvärk samt mådde lite illa :(. Hade ju sovit alldeles för lite för att vara jag, så jag försökte somna om, men det var svårt. Somnade till några minuter ibland, men när väl Richard hade vaknat så låg vi kvar i sängen och pratade hela morgonen. Det var skönt att känna att man inte hade en tid att passa :). Fick till och med frukost på sängen!

Tänkte strax slänga upp ett inlägg med bilder från gårdagen och skriva lite om det. Får se hur mycket uppdatering det blir i helgen från min sida eftersom jag har mamma här <3. Vill umgås så mycket som möjligt med henne nu. Planerna som vi har i helgen är att vi ska gå på bio, The Bounty Hunter, imorgon, sedan blir det nog IKEA och ICA Maxi imorgon också. På kvällen ska jag och Richard bjuda mamma på trerättersmiddag :).

/Elin

Dagens outfit

Idag fick jag hjälp med att fota dagens outfit utomhus :)

 
Solglasögon - Gina Tricot
Jacka - H&M
Linnen - Gina Tricot (det med blommor och fjärilar är nytt)
Leggings - Lindex
Converse

/Elin

15 April 2010


God dag på er vänner! Hoppas att ni är ute och njuter av solen idag? Eller ni kanske är inne och jobbar/pluggar? Jag har i alla fall haft en superbra dag hittills och bättre ska den bli ;).

Hann inte skriva något inlägg imorse innan simningen för att jag ägnade den tiden åt att plugga och städa istället. Vid tio åkte jag sedan med Annika till simhallen och så simmade vi, åkte rutschkanor och badade bubbelpool. Bra med motion och roligt med lek :). Efter vi hade varit i simhallen träffade vi Annikas pojkvän Thomas och gick till Salladsbaren (kommer inte ihåg namnet) och köpte med oss sallad. Vi satte oss utanför Domkyrkan och åt, pratade och solade.

När de hade gått hem, så fortsatte jag med städningen. Nu är jag klar med badrummet, krävs bara dammsugning och tvätta golvet där inne nu :). Ska fortsätta städa lite till innan jag lägger mig i solen och pluggar/sover middag. Vi får finbesök imorgon av min mamma, så därför ska det vara superfint här hemma. Vid halv 6 ska vi röra oss mot Angelica för pizza och förfest :), ska bli riktigt nice. Sen blir det Kravall (krav på overall). YEY!

Nu ska jag plocka ur tvätten och sedan fortsätta med mina sysslor. Vi kanske hörs innan vi kilar ikväll. Ha det gött!
/Elin

Här varé klippt!

Jag har ett par jeans som jag köpte i höstas med hål i. Jag har tröttnat på dem en aning, men jeanstvätten är fortfarande snygg, så vad gör man? Jo, man klipper av dem och gör ett par jeansshorts av dem :). Perfekt nu när mina gamla är för stora också!

Förr


Nu


Jag tycker att det blev snyggt (jag vet att det är lite ojämt om man tittar noga, ska fixa det). Får se om jag klipper dem ännu kortare i sommar, men nu tycker jag att de är i en bra längd :).
Vad tycker ni? Var det snyggare innan?

/Elin

Good day


Idag har det varit en riktigt bra dag :). Vädret har varit på topp med sol, blå himmel och runt 15 grader varmt hela dagen. Seminariumet gick bra och vi fick bra och användbar feedback för fortsättningen på vårt arbete. Fick reda på att jag klarade Arbetsrättstentan som vi hade precis innan påsk, inga fler salstentor för mig under denna studietid i alla fall :). Har suttit och solat samt läst i boken (det är därför jag är lite röd på bilden :P). Det enda som inte varit så bra idag är väl grupparbetet, vi var så otroligt sega idag och då går det inge bra. Tar nya tag nästa vecka!

Just nu håller jag på att fixa lite middag till mig och Richard. Det blir vår vanliga specialité kyckling :). Kvällen tänkte jag ägna åt att läsa, kolla på Draknästet samt få upp lite inlägg här på bloggen.

Morgondagen, Torsdag, är fullspäckad för min del. Men bara med roligheter :).
Ska börja morgonen med att simma med Annika vid tio. Sedan blir det nog lunch på stan eller picknick med henne och Thomas :). Ska även försöka plugga samt städa en del innan det är dags att bege sig mot Angelica. Hos Angelica blir det sedan middag och förfest för att sedan gå vidare till kravallen. Det kommer bli "A Good Night" :).

/Elin

I Min Garderob

 
Denna snygga svarta jacka rotade jag fram från garderoben i morse. Kom faktiskt att tänka på den igår och blev riktigt sugen på att leta fram den, men hade ingen aning om vart den var. Som tur var låg den i garderoben där vi har jackor och skor. Den kommer från H&M och är nog köpt för ett antal år sedan. Jag tycker att det är en jacka som funkar jämt, man kan matcha med nästan allt och den är praktisk med mycket fickor :).

/Elin

14 April 2010

Vaknade av sol idag igen :). Termometern visar 10 grader och det känns superhärligt! Jag älskar våren som börjar gå mot sommar :D. Har varit vaken en stund nu och hunnit sminka mig, sätta på mig kläder och sitter nu och äter frukost samt bloggar. Som ni vet från förra inlägget är det seminarium som gäller nu på morgonen där jag ska prata :S (nervöst och prata inför folk, men det kommer gå bra!). Efter blir det lunch, tänkte försöka sätta mig i solen och äta :). Grupparbete it is efter det, vi har sagt till senast 16, men man kan ju hålla tummarna att vi blir klara med det vi ska göra idag lite snabbare. Vill ju sitta utomhos och läsa i boken istället ;).

Imorse när jag vaknade var jag så sugen på att ha på mig mina blåa chinos istället för kjolen jag lagt fram. Provade chinosen och de var jättefula på :(, de är alldeles för stora, så det är typ värsta "hänget". Jag skriver detta för att jag är glad samtidigt som jag är ledsen. Många av mina fina kläder är för stora för mig och det gör mig ledsen. Jag är glad för att jag mår bra, har gått ner i vikt och känner mig mer tillfreds med mig själv :). Tog även upp mina trekvartsbyxor (jeansbyxor) som satt jättetight förra sommaren. Fick ligga på sängen och dra in magen för att kunna knäppa. Nu satt de till och med lite löst. Känns helt okej alltså, är på god väg mot BEACH 2010 :).

Hörs senare när jag är hemma igen, önska mig lycka till med seminariumet :).
/Elin


Sleeping Beauty

Det blev en löprunda idag i alla fall. Måste säga att jag är stolt över mig själv :). Läs mer om den på min träningsblogg. Kvällen har annars ägnats åt att äta god mat tillsammans med Richard och hans kompis, pratat lite med pappa och duschat. Nu sitter jag och kollar på DH och efter det är det ju Cougar Town och Christine. Tycker dock att Christine blivit lite tråkigt, men men ;).

Imorgon är det dags för första seminariumet i den här kursen, så tänkte plocka fram lite respektabla kläder innan jag somnar ikväll. Sedan är det grupparbete som gäller. Efter det är jag FRI..haha, var bara tvungen att skriva så, men jag har alltså inga planer. Skiner solen tar jag nog med mig lite plugg ut och sätter mig i solen, annars blir det till att läsa inomhus. Plugga MÅSTE jag i allafall göra imorgon :).

När jag skrev in Sleeping Beauty för att hitta en fin bild att visa er så kom ju Törnrosa upp. Hade glömt bort att hon hette Sleeping Beauty på engelska. Så därför får ni en bild på vackra Törnrosa. Rubriken betyder att jag ska sova länge i natt och därför kommer jag vakna vacker imorgon ;)...haha, inombords i alla fall.



Har en grej till jag måste fixa på datorn innan jag stänger av, men det blir inga mer inlägg idag. Så sov gott när ni väl går och lägger er.

/Elin


Dagens outdoor outfit


Solglasögon - Gina Tricot
Sjal - Rut m.fl.
Trenchcoat - H&M
Jeans - BikBok

/Elin

Run Elin Run


Invigde min trenchcoat idag :). Precis efter förra inlägget slog vädret om och temperaturen ökade och solen tittade fram, riktigt skumt. Tyvärr har vi suttit inne hela dagen med grupparbete, men det får man ta om man vill vara "ledig" torsdag och fredag. Nu är jag otroligt seg, känns inte alls kul. Ska försöka motivera mig själv till att komma ut på den planerade löprundan :). Det är ju faktiskt fint väder, hyfsat varmt och jag behöver luft för att bli lite piggare.

Sitter just nu och proppar i mig vindruvor, nyttigt och gott. Ska betala lite räkningar och sedan fixa iordning mig så att jag kommer ut i rimlig tid.

Har ni gjort denna härliga dag? Har ni ätit er "första" vårglass ännu?
/Elin

13 April 2010

Idag är det molnigt och "bara" 6 grader varmt, vart är du solen? Det är faktiskt svårare att kliva upp när inte solen skiner. Efter 8,5 timmes sömn i natt var det ändå tungt att kliva upp, varför? Vaknade dessutom till ett berg av disk, alltid lika roligt :(. Så jag började min morgon med att diska! Det tog ju lite tid, men nu har jag hunnit klä på mig, sminka mig och har strax ätit upp hela min frukost :). Sedan blir det till att borsta tänderna och packa väskan för att cykla till skolan.

Tisdagen bjuder på grupparbete i princip hela dagen. Tänkte försöka få lite tid till att plugga på egen hand också :). Sedan har jag planerat in en löprunda á 5 km på eftermiddagen. Annars har jag inget annat planerat. Ganska ovanligt va? Ska slappa ikväll och bara kolla på alla underbara program som visas i kanal 5 från 20-23 :).

Nu måste jag kila här, men ha en superbra dag allesammans.
/Elin

Swatch

Både jag och Richard fastnade för reklamen om dessa härliga klockor från Swatch. En superhärlig vårklocka till ett bra pris. Trodde Swatch var riktigt dyrt, men dessa låg ändå på en rimlig nivå :).

   
  
Härliga klockor i knalliga färger, perfekt att ha i sommar till svart linne/topp och jeansshorts :). JAG VILL HA! De kostar 390 kr per styck och finns på Swatch. Mina favoriter är den gula och oranga, asballa ;).

Vad tycker ni om dessa klockor? Blir ni sugna på att skaffa en till sommaren?
/Elin

DÖMD


Jag är DÖMD eller i alla fall på torsdag :P. Låg humor såhär på kvällskvisten, men det har varit en lång och fullspäckad dag för min del, så jag får ha låg humor ;). Började i alla fall morgonen med att köa till kravallen Dömd som är på torsdag. Jag, Annika och Sofia satt och köade från 8 till 12. Tiden gick ganska fort eftersom vi satt vid ett bord och pluggade lite samt pratade :).

Efter köpet av biljetter så träffade jag upp Sofie (samma namn som min syster) som funderar på att börja plugga här i Linköping på samma program som mig. Vi började med att käka lunch och hon var verkligen supertrevlig. Sedan fick hon följa med på en föreläsning och så avslutade vi "träffen" med att gå en promenad från skolan hem till mig för att sedan fortsätta ut på stan och visa upp Linköping. Hoppas hon börjar plugga här i höst, då kan vi ses flera gånger :). Trevligt trevligt!

När jag hade vinkat av henne träffade jag L för en långpromenad i det vackra vädret. Vi har inte träffats på länge, så det var verkligen supertrevligt :). Planen var egentligen att hon skulle följa med upp till mig, men hon hade mycket hon behövde fixa till imorgon och jag behövde springa till mataffären. 

Har försökt att varva ner nu på kvällen med middag (kycklingsallad) och Svenska Hollywoodfruar :). 
Strax ska jag krypa ner med nya numret av Chic som låg i brevlådan idag!
Sov gott.


Jag idag. Fin "flätfrisyr" :).

/Elin 

Dagens outfit

 
Solglasögon - Gina Tricot
Topp - JC
Jeanskjol - Zara
Strumpbyxor och bälte - H&M

/Elin

12 April 2010

God morgon alla GLADA :). Idag känner jag mig faktiskt konstigt nog ganska utvilad efter bara 7 timmars sömn. Kroppen kanske har ställt om sig nu? Vaknade i alla fall av sol i morse igen och då blev jag genast gladare och piggare. Härligt härligt!

Sitter just nu och äter lite frukost. Ska strax packa väskan för att sedan träffa Sofia för att cykla till skolan. Hoppas inte att det redan är jättemycket folk i kö, för då kan det bli jobbigt om man köar i fyra timmar och sedan får man inte biljetter. Vore så drygt. Tur att jag köar med två kompisar i alla fall, annars hade det nog blivit jättetråkigt. För mer information om vad jag ska göra under dagen kan ni läsa i förra inlägget "Mysigt värre". Känns annars som det bara blir upprepning.

Aja, en sak till. I morse när jag skulle sätta på mig favoritjeanskjolen så upptäckte jag detta:

Visst är det roligt att ha tappat lite i vikt, men det är så drygt när man har fina kläder som inte sitter uppe längre. Jag måste ärligt säga att jag blev förvånad. Tror den satt bra förra sommaren :S. Haha...Aja, jag löste det med hjälp av ett skärp ;).

Trevlig dag allesammans.
/Elin

Mysigt värre

Det var underbart roligt och mysigt att träffa Annika igen :). Som sagt var det ett bra tag sedan vi sågs och vi hade mycket att prata om. Först gick vi och handlade lite till middagen, sen blev det som sagt hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis. Mums! Har även ätit lite popcorn, kollat på dåliga Ballar av stål (vad är det roliga liksom?) och lyssnat på bandet 250 kg kärlek som ska spela på kravallen (jag säger bara HAHAHA, sök på youtube).


Annika och jag :)

Hade ju tänkt tycka till om ett ämne idag, men jag känner att jag behöver lägga den kvarten på min sömn istället :). Hoppas ni har förståelse för det och så lovar jag er en "Elin tycker till" imorgon istället.

Jag har en fullspäckad dag med skojsiga saker imorgon. Först ska jag, Annika och Sofia köa till kravallen som är på torsdag. Vi blir nog sittandes i fyra timmar innan biljetterna släpps. Tar med lite plugg, så håller jag mig sysselsatt. Vid tolv kommer sedan en tjej hit som ska "skugga mig". Det är en lite rolig sak vi har på Linköpings universitet och det betyder att en person som är intresserad av att börja plugga ett program kan få följa med en person som redan pluggar det programmet. Imorgon är det alltså en tjej som ska följa med mig. Först ska vi äta lunch ihop och sedan ska hon följa med mig på föreläsning, mycket spännande :). Efter föreläsningen ska jag hem för att gå ut på en långpromenad med L och så ska vi avsluta med te hemma hos mig. En mycket trevlig måndag helt enkelt.

Hörs mer imorgon och sov gott allesammans!
/Elin

Hurtig


Tummen upp för toppenträning idag. Jag mår jättebra nu efteråt, känner mig pigg och full av energi :). En superhärlig känsla. Jag är glad för att solen skiner och att det har varit varmt hela dagen. Jag är glad för att träningen gick så bra. Jag är mest glad för att Annika kommer hit om en timme. Då ska vi ner till mataffären och handla lite till middagen. Tänkte fixa potatisklyftorna, diska och duscha innan hon kommer.

Vill ni läsa mer om dagens träning kan ni gå in på min träningsblogg om en liten stund. Där tänkte jag även tipsa om en bra produkt som jag använder till mina löprundor.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs mer ikväll, då tänkte jag tycka till om tjejer som sumpar sina vänner för en kille. Intressant va? :)

/Elin

I Min Garderob

 

Sötaste ballerinaskorna i min sko-garderob. Dessa är perfekt på sommaren till vita klänningar, jeansshorts eller till kjolen. Jag älskar det söta mönstret i form av små blommor. Blommor är ju stort i sommar också, så de håller i sig ännu och det är jag GLAD för :). De är köpta på H&M förra våren.

För er som är sugna på ett par finns ett par liknande i lite starkare färger på H&M för 129 kr.

/Elin

11 April 2010

Idag sken solen in genom fönstret när jag vaknade. Det är så härligt med VÅR :). Dock hade jag en jobbig huvudvärk som gjorde att jag ville försöka somna om, men det gick inte. Väl uppe försvann den, tack och lov. Antar att huvudvärken beror på att jag sovit alldeles för lite de senaste dagarna och inte blir det bättre i natt :(. Ska nämligen upp med tuppen i morgon och köa till kravall. Det har jag ju valt själv, men det är ändå lite jobbigt ;). Ska försöka somna ordentlig ikväll.

Började min morgon med att städa, damma och dammsuga lägenheten. Ikväll får jag nämligen besök av Annika. Det var evigheter sedan jag träffade henne, så det ser jag verkligen fram emot :). Tänkte bjuda henne på hemmagjorda hamburgare och potatisklyftor, mums! Men först blir det hårdträning. Det är skönt för min träningsvärk har precis börjat försvinna, så nu kan jag ta i ordentligt igen. Är glad att jag planerade in en löprunda eftersom vädret är på topp. Vad ska ni göra denna underbara söndag?

Lånade lite bilder från igår av Hannys FB :)

Jag och Hanna :)


A, Hanna och jag.


Haha...stackars J :P.


Söta Sofia i übergullig ballerinaklänning från BikBok :).

/Elin

Framtiden

Det blev en lite längre kväll än planerat, men det är väl så det blir när man har trevligt? Det har alltså varit en otroligt rolig, mysig och trevlig kväll hemma hos Hanny. Drack lite vin, men åt inte så mycket ost (förutom vitlöksosten jag tog med). Istället hade Hanna bakat cupcakes som var himmelskt goda, Hanny hade gjort en supergod glasstårta med daim i och sedan hade vi andra med lite utav varje. Jag är alltså proppmätt, men allt var så otroligt gott så det var svårt att sluta äta. Imorgon förbränner vi det med hjälp av styrketräning och en löprunda :). Hoppas ni haft en trevlig lördagkväll?

Varenda helg så stinker det rök utanför vår lägenhet, cigarettrök. Det är nog en av de vidrigaste lukter jag vet. Alltid när jag går förbi någon som röker håller jag andan och halvspringer förbi. Jag tycker ärligt att det är otroligt äckligt med rökning och lukten, men givetvis är det upp till var och en om man vill röka cancerpinne eller ej. Men inomhus? I lägenheten? Jag trodde inte att man fick röka i våra lägenheter, man kanske borde ringa hyresvärden, men jag vet inte vem det är som röker :P. Det är så jobbigt när man håller på och fixar iordning sig för att sova och så börjar man "sniffa" som en liten hund för att det luktar konstigt. Nu brukar jag alltid öppna ytterdörren och mötas av denna vidriga lukt! Usch.

Now till the rubrik. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om mina framtidsplaner för er :). Vi har pratat lite om det ikväll nämligen. Som ni alla vet eller kanske förstår så studerar jag för tillfället mitt andra år på universitetet här i Linköping. Jag har ett, två eller tre år kvar på min utbildning, men jag kommer gå ett år till och ta ut en kandidatexamen. Då kommer jag att vara klar med Linköping och planen är att bege mig till England för att jobba som aupair i ett halvår för att lära mig bättre engelska. När jag är klar där vill jag söka någon kurs eller något program som inriktar sig på hälsa, kropp och träning. Vet inte riktigt vad eller vart, men jag ska boka in ett möte med studievägledaren och prata lite om framtiden :). Just nu är jag lite sugen på att plugga i Göteborg eller Stockholm. Det är alltså vad jag har planerat för framtiden. När det gäller barn och familj vill jag vänta. Jag vill vara klar med mina utbildningar, bestämt en plats där jag vill bosätta mig och ha kommit igång och arbetat ett tag. Det är självklart upp till var och en hur de vill göra med barn osv, men jag tänkte i alla fall vänta i några år :).

Jag vill veta hur du ser på din framtid? Vad vill du göra när du blir "stor"?

God natt kära bloggläsare <3
/Elin

Ost & Vinkväll


Nu drar jag till Hanny för Ost & Vinkväll med några tjejer, ska blir riktigt trevligt :).

Har på mig favoritleggingsen (med "skinndetaljer") från Lindex, Blommig tunika från Gina Tricot och en liten fläta bak.

Ha en underbar lördagkväll allesammans. Hörs när jag kommer hem :).
/Elin

Sommar och Sol

Det är så ruggigt väder här i Linköping idag och jag längtar verkligen jättemycket till sommaren <3. Jag längtar efter sol, värme och bad. Jag längtar efter ledighet och glass. Jag längtar efter Gotland och upplevelser. Jaa, jag längtar efter sommaren 2009 ;). Haha...Håller tummarna för att sommaren i år blir minst lika bra!

SOMMAR


Visbys hamn - Äter min favoritglass från Glassmagasinet. Prova svarta saltlakritsglassen om ni gillar lakrits :).


Bada, bada, bada. Jag ska bada massor i sommar, jag är en riktig vattenmänniska.


Jag är en riktig blekfis i vanliga fall. Såhär brun som jag blev sommaren 2009 har jag aldrig blivit. Längtar tillbaka!


Äventyr med Ellen & Jens. Det var en underbar dag, underbar mat, underbart sällskap <3. Kan vi snälla göra om detta i sommar?

Sommaren 2010 hoppas jag ska bli minst lika grym som förra sommaren. Ellen ska hälsa på mig på Gotland och vi ska åka runt och kolla läget på ön, hänga på Kallis och parta loss. Det ska bli grymt. Även Angelica ska komma och hälsa på mig :). Dock har jag valt att arbeta i Stockholm i sommar, nära mina vänner och pojkvän. Så jag hoppas vi kommer hitta på en massa skoj där i sommar också. Jag har HÖGA förväntningar på den här sommaren ;).

/Elin

10 April 2010


Kan ni med hjälp av bilden gissa vad jag är? TRÖTT!!! Jag känner mig tung i kroppen och huvudet, ögonlocken vill bara slå igen, men ändå är jag inte så värst sugen på att sova :P.

Idag har det varit en LÅNG dag i skolan. Det var otroligt segt att kliva upp vid 7 en lördag för att ta sig till skolan och skriva prov i 8 timmar. Men det har samtidigt varit en väldigt intressant och lärorik dag. Jag rekommenderar faktiskt alla människor att göra högskoleprovet åtminstonde en gång i sitt liv.

Ska alldeles strax lägga mig ner och powernapa lite. Sedan blir det middag, tips på mat tack! Och framåt 19 ska jag hem till Hanny på ost&vinkväll. Richard var snäll och köpte en flaska vitt till mig idag :). Blir nog bara ett glas eftersom jag är så otroligt trött.

Hörs senare sweeties!
/Elin

Nice Nails


Det blev lite ändrade planer nu på kvällen :). Det visade sig att det inte var någon innebandy idag, så jag har kollat på Talang och Solsidan. Sista avsnittet av Solsidan idag, men det kommer tillbaka i höst! Har precis fixat mina naglar och tagit bort gammalt nagellack och gjort dem fina :). Har även ätit en supergod middag i form av sallad, ris och kyckling.

Hann läsa lite i skolan idag, texterna är på engelska så det tar lite tid. Cyklade sedan till träningen och körde ett ganska tufft pass aerobics. Nu har min kropp förtjänat en dags vila :). Kom hem och hittade ett glädjande besked från skatteverket, shopping i Milano it is eller vad var det du sa pappa ;)? Känns i alla fall skönt att man klarar sig i början av sommaren också. Får ni tillbaka något på skatten? Sedan var det alltså dusch och middag som gällde.

Imorgon ska jag upp supertidigt, så jag tänkte strax kolla på Bella & Tyra Show. Har ni sett det? Vad tycker ni om deras insats? Ska även kolla om vad jag behöver ha med mig imorgon, lägga fram kläder och skriva ut "biljetten".

Fick en förfrågan i förra inlägget att skriva det läskigaste jag har gjort. Har suttit och funderat ett tag på det och det måste nog vara när jag åkte en åkattraktion på Seaworld i USA. Hela familjen åkte den och vi såg att det var en ganska okej nedförsbacke, men det visade sig sedan att den var dubbelt så lång. Jag var så himla rädd :P.
Jag kan faktiskt inte välja ut det roligaste jag gjort, jag har gjort så mycket roligt i mitt liv. Jag har rest väldigt mycket och har på så sätt fått upptäcka världen, vilket har varit väldigt roligt. Men jag har även väldigt roligt ihop med min familj och mina vänner. Så det kan jag inte svara på :).

/Elin

Plats - Skolan

Nu sitter jag i skolan och vi är precis klara med grupparbetet för dagen :). Jag räknade lite på det och kom fram till att jag knappt hinner åka hem för att sedan åka vidare till träningen, så jag stannar kvar här och läser lite. Duktig som man är ;P.

Är otroligt trött nu efter 6 timmars sömn i natt. Jag som är van vid att sova mellan 8-10 timmar varje natt känner mig helt borta när det går under det :P. Jättejobbigt. Men nu ska jag pausa och äta lite frukt samt ringa Richard för att bestämma middag till kvällen :).

Vi hörs senare. Kom gärna med tips på vad ni vill läsa om denna fredagkväll.
/Elin

Min Frukost


Har ni saknat min frukostbilder? Haha :).

Här är i alla fall min frukost de senaste dagarna. Nyttig, mättande och otroligt god. Jag tycker frukosten är det bästa och godaste målet på dagen. Varför smakar allt så gott på morgonen?

Min frukost består av mörkt bröd med philadelphiaost på, löskokt ägg, havregrynsgröt med äppelmos och mjölk, vitaminer (Kvinna, D-vitamin och Magnesium) och C-vitamin i vatten.

Vad brukar ni äta till frukost? Längtar ni också efter frukosten?
/Elin

9 April 2010

God morgon i stugorna! Just nu sitter jag och äter havregrynsgröt med äppelmos i. Jag har ätit havregrynsgröt varje dag sedan jag provade det i söndags :P, undra varför jag väntade så länge med att prova?

Hoppas ni sovit gott, själv blev det 6 timmars sömn i natt. Klev upp redan strax över 7 för att hinna läsa lite inför grupparbetet idag. Det är alltså det som gäller för min del från 10 och framåt. I eftermiddag är det sedan dags för aerobics igen :). Det var nog en månad senast jag körde hennes pass, så det ska bli grymt kul. Ska försöka vakna och tagga till ordentligt till i eftermiddag. Ikväll ska Richard kolla innebandy, så jag kommer nog få upp lite blogginlägg framåt kvällskvisten. Sedan blir det fredagsmys med min älskling <3. Blir dock en ganska tidig kväll eftersom jag ska upp vid halv 7 imorgon för att skriva HP, känns sådär.

Var bjuden på en supermysig ost&vinkväll hos Sofia igår kväll. Kom dit ganska sent eftersom träningen inte slutade fören vid 21. Men jag stannade i nästan två timmar och vi pratade, åt lite ost och hade det supertrevligt :). Blev inget vin för min del, dels för att jag inte hade något hemma och dels för att jag skulle sova så lite på natten.




Bilder lånade av Angelica.

Nu ska jag slänga i mig resten av frukosten och fixa iordning lite inför skolan. Hörs när vi hörs!
/Elin

Regnigt


Det regnar ute :(. Det började väl regna runt halv tre när jag var ute och gick med Hanny. Vi har alltså varit ute och gått i lite mer än en timme idag, det var trevligt att träffa henne igen. Hann precis hem och byta om samt slänga i mig en banan innan Angelica ringde och ville ha med mig på stan :). Gick med och hjälpte henne välja ut en vårjacka, jag tyckte den var jättesnygg som hon valde! Vi hann prata av oss lite och det var roligt att träffa tösen igen efter påsk.

Alldeles strax måste jag hoppa i lite träningskläder för att ta mig till träningen i regnet :(, drygt. Men vill man träna så får man stå ut med att det regnar ibland. Det är alltså "mördarpasset" som gäller. Efteråt blir det snabb dusch för att sedan cykla hem till Sofia för lite vin & ost. Blir nog bara där en liten stund eftersom jag ska upp tidigt för grupparbete imorgon.

Ha en trevlig kväll!

Ps. Vill du läsa mer om min träning, läsa om en supergod sallad eller lite träningsprylar besök då min träningsblogg Ds.
/Elin

April

Jag har så mycket att se fram emot i April och jag tänkte dela med mig av höjdpunkterna i mitt liv denna månad.

Den 15 april ska jag på årets första kravall med Angelica, Richard, Annika, Thomas m.fl. Den heter Dömd. Ska bli roligt att hoppa i overallen igen och dansa lite "hiphop" :).
 

Helgen den 16-18 april kommer min mammi hit <3. Vi ska ha en riktig myshelg. Det var hennes födelsedagspresent från mig och Richard. Så hon och jag ska gå på bio, jag ska bjuda henne på lunch på stan samt att vi ska bjuda på trerättersmiddag. Jag har redan kommit på förrätten, men resten ska jag fundera ut under veckan. Ser verkligen fram emot en mamma-Elin-helg (Richard är också med på ett hörn).

Min otroligt vackra mamma :). Ser jag ut som henne i hennes ålder så skulle jag vara otroligt glad. Hon är så fin!

Helgen den 23-25 april kommer min kompis sedan många år tillbaka, Julia, hit. Vi ska gå ut och festa, gå promenader, äta gott, umgås och bara ta igen en massa prat :). Ska bli sjukt roligt att hon kommer hit.

Söta Julia i Hummlegården under sommaren 2009 :). Fint väder och supertrevligt sällskap!

Helgen den 30 april - 2 maj kommer våra vänner Ellen och Jens hit och hälsar på. Det är Valborg när de är här, så det ska bli riktigt nice. Vi firade valborg med dem förra året också, se bloggen. Vi har i alla fall bestämt att vi ska fira valborg i år genom att grilla på vår takterass och dricka några cider, sedan blir det nog utgång någonstans. Vet ni i Linköping om något är öppet då?

Sommaren 2009 när vi var ute på havet :) Underbar dag!

Vi kommer alltså ha människor hos oss varje helg, men jag tycker bara att det är roligt :). Jag gillar att ha människor runt omkring mig, speciellt de man tycker väldigt mycket om <3. När mamma är här blir det ju väldigt lugnt, men helgerna efter blir det party party :). Då ska jag alltså bli student igen ;), det var ett tag sen jag festade måste jag säga och jag är supertaggad! Vi börjar alltså med Kravall nästa vecka.

Vad har ni för roligt att se fram emot i april?
/Elin

8 April 2010

Good Morning Sunshine :). Idag tillät jag mig själv att ha en ordentlig sovmorgon. Vaknade av mig själv vid strax efter tio och har sedan dess fått iväg ganska många sms och skrivit ett långt mail till min vän Julia som förresten kommer hit och hälsar på helgen den 23-25 april, nice :).

Gårdagskvällen var trevlig. Vi träffade några av mina klasskompisar på nattklubben Flamman för att äta en hamburgare och drick öl (eller de andra drack öl :P). Vi vara bara där i någon timme, för sedan skulle alla andra fixa med annat. Jag och Richard tyckte det var skönt att åka hem eftersom vi var ganska trötta. Vad tyckte jag då om dessa "berömda" (här i Linköping bland studenterna i alla fall) hamburgarna? De var goda, men inte mer. Det var egentligen inget speciellt med dem och då tycker jag nog att hamburgarna man gör hemma själv är godare. Dock kan jag nog tycka att en stor hamburgare och goda pommes för 50 kr är ett ganska bra pris. Det var ju en trevlig och social grej. Jag och Richard ska dra dit Annika och Thomas någon gång :).

Idag är det ingen skola för min del, men jag ska komma igång och läsa uppgiften samt artiklar inför grupparbetet imorgon. Just det, kom på att jag tagit på mig att boka rum också, så det måste jag nog göra nu :). Sedan är det dags för en stor frukost för min del för att sedan springa en runda till affären och handla lite smått och gott (men nyttigt). Ikväll är det äntligen dags för "mördarpasset" medelgympa 70 min. Riktigt tufft, men samtidigt väldigt roligt. Det brukar också vara lite av en "klassträff" där och det är ju lite trevligt, då tar man kanske i lite extra också ;). 

Aja, hörs mer senare folks!

/Elin 

Sensai 38C

Jag vill tipsa er om den BÄSTA mascaran på marknaden.

Den heter Sensai 38C och kommer från märket Kanebo. Det är en vattenfast mascara som lätt tvättas bort med varmt vatten. Den sitter som berget hela dagen och är perfekt när man tränar eller om det regnar ute. Dessutom blir det riktigt fin färg på fransarna samtidigt som de blir långa och separerade. Jag har kärat ner mig i den här mascaran :). Ni måste bra prova! Jag använder färgen Black.





Finns att köpa här för 240 kr. Annars kan du passa på att handla den när du ska ut och resa på taxfree.

/Elin

Kvällens outfit


Spetströja - Rut m.fl.
Linne - Ralph Lauren
Kjol - Lindex

/Elin

Ego Woman


Recension
Jag måste börja med att säga att jag är besviken. Ego Girl var enligt mig mycket bättre än Ego Woman. Det första som störde mig var att Carolina förespråkar ett bantningspiller i ett helt kapitel i boken, vilket jag tycker är helt absurt. Jag tycker inte att man ska äta ett piller som ger en mättnadskänslor och därför äter man inte vilket resulterar att man går ner i vikt. Det låter som hokuspokus i mina öron. Jag har läst om människor i USA och andra länder som har dött av såkallade "bantningspiller" för att det är farligt för kroppen. Så jag tycker att det är korkat som den ungdomsidol Carolina är att förespråka bantningspiller och bantning.

Samtidigt blir jag lite irriterad över hur otroligt självupptagen denna kvinna är. Visst ser hon bra ut och har gjort massor av imponerande arbeten (skrivit böcker, medverkat i flera tv-program, modellat samt målat tavlor). Hon jobbar säkert jättemycket och boken handlar visserligen om henne, men hon bara tjatar och tjatar om annat. Hur lik hon är vissa personer, hur snygg hon är i bikini och hur lätt hon får ligga med killar. Det blir lite to much för min del. Porrbilderna, som jag faktiskt anser att det är, som finns i mitten av boken är enligt mig ganska motbjudande. Jag är kanske känslig, men hålla, hon är ju snygg och borde kunna visa upp sig i coola outfits istället.

Nu är jag väldigt negativ, men jag blev besviken. Jag tycker att Carolina Gynning är en cool brud som verkligen gör det hon vill och kämpar för sin sak. Hon är säkert supersmart eftersom hon kommit så långt som hon faktiskt gjort och hon är nog också väldigt ambitiös, men hon flabbar bort det så fort hon öppnar munnen. Det är tråkigt att hon låter så osmart när hon pratar, fast hon egentligen är duktig. Det är verkligen synd. Jag tycker vissa delar i boken är bra, som den då hon tar ut sina inplantat ur brösten eller när hon berättar om sin mormor.

Detta är ju vad jag tycker, vad tycker du som läst boken? Har du en helt annan åsikt?

Jag ger boken 3 brödskivor av 5 bara för att den är underhållande :P.
/Elin

7 April 2010

Sol och 13,5 grader varmt ute vaknade jag till imorse. Lycka eller vad? Jag blev genast ännu mer taggad på min långa powerwalk som jag hade planerat in :). Hoppade i lite snygga träningskläder, hade bara linne och varmtröja upptill och det var absolut tillräckligt. Under tiden jag gick så försvann solen, men det gjorde inte så mycket eftersom det fortfarande var ganska varmt. Är våren äntligen här för att stanna?

Vaknade med värsta träningsvärken i morse i baksida lår och i axlarna (?). Det är ju efter löprundan igår, haha...muskler som inte använts så mycket fick hårdstryk igår :P. Men det är skönt med träningsvärk, då vet man att det verkligen tar :).

Nu sitter jag och äter frukost eller snarare brunch. Det blev havregrynsgröt med äppelmos, vilket är det godaste jag ätit hittills :), ett löskokt ägg, en macka och c-vitamin. Jag kommer nog stå mig på detta tills det blir middag, blir nog någon macka och frukt under dagens gång också. Höppas alla haft en lika underbar start på dagen som mig?

Strax ska jag hoppa i lite kläder, sminka mig och cykla till skolan för fyra timmars föreläsning (segt!).


/Elin


Jordgubbar



Idag har jag ätit mina första jordgubbar för i år :). Visserligen kom de från Spanien, men ändå. De smakade okej och det fick bli min och Richards nyttiga efterrätt ikväll.

Det har varit full rulle på mig hela dagen. Hade skola på förmiddagen, sedan hem för lunch och storhandling. Har även hunnit vara ute på min första löprunda för i år, duschat, lagat pannbiff och potatis, tvättat kläder samt bytt lakan i sängen. Jag är nöjd med vad jag har åstadkommit idag. Vad har ni hittat på?

Just nu är det paus på Cougar town och efter det är det Christine. Ingen av tjejerna kunde tyvärr komma ikväll :(. En hade blivit sjuk, en annan var jättestressad och den sista var inte överförtjust i tv-programmen. Blir jobbigt om jag verkligen vill kolla och hon vill prata ;). Men förmodligen blir det ost & vinkväll på lördag istället. Ska bli riktigt trevligt.

Aja, imorgon ska jag gå upp ganska tidigt för en lång powerwalk innan skolan :). Sedan blir det en stor frukost med gröt och äppelmos. Tror ni att jag kommer föräta mig på havregrynsgröt på en vecka? Efter det är det fyra timmars föreläsning som gäller och på kvällen ska jag och Richard träffa lite folk i klassen för att äta "flammanburgare" på nattklubben Flamman :). Trevligt trevligt.

Sov gott! Hörs mer imorgon och då ska jag också skriva en recension om boken Ego Woman av Carolina Gynning.
/Elin

I Min Garderob

Nu kommer jag börja med ett nytt inslag här i bloggen, inspirationen har jag fått från Kenza.

Jag kommer med jämna mellanrum visa er godbitar som ni hittar i min garderob. Ni som följt min blogg ett tag vet att jag har ganska mycket kläder och skor :). Det är en stor passion i livet att få bära fina kläder, skor och accessoarer!

Idag tänkte jag visa er en underbar jacka som jag köpte i Paris 2008. Jag hittade den i garderoben i morse :).

Den är vit med knappar (som ni ser). Materialet är lite som regnjacka, men ändå inte...vet inte riktigt hur jag ska förklara, men den funkar bra om det regnar också :). Härlig vårjacka helt enkelt! Ett riktigt kap jag gjorde i Paris för två år sedan.

För er som undrar kommer koftan under från Rut m.fl. och sjalen från Åhlens.

/Elin

Dagens outfit :)

 
Tröja med knappar - Gina Tricot
Linne - JC
Jeans - Gina Tricot

Under helgen jag har varit på Gotland har det varit sol. Jag har försökt vara ute mycket genom att gå promenader och sitta i solen. Jag måste själv säga att det syns lite :). Jag blir ju tyvärr aldrig speciellt brun :(, men lite färg har jag allt fått och jag tycker man får ett lite mer "glow" i ansiktet då (kolla högra bilden). Har ni tagit vara på solen i helgen (om ni haft någon förstås)?

/Elin

6 April 2010


God morgon, har ni sovit gott? Jag känner mig fortfarande lite trött efter 8,5 timmes sömn, men det beror kanske på vädret (mulet och början till regn)? Jag vill ju ha sol idag! Just för tillfället håller jag på och äter en "improvisationsfrukost" av det som fanns hemma. Hittade lite havregryn i en påse och slängde ihop min nya "drog", havregrynsgröt. Dock hade jag inte mycket att ha i, så det fick bli lite jordgubbar. Hittade även en skiva bröd i frysen, så jag fick ju ihop en ganska hyfsad frukost i alla fall :). Det ska alltså inhandlas en hel del mat idag.

Idag har jag skola på förmiddagen, vi börjar en ny kurs idag som verkar väldigt lärorik och intressant. Kul! I eftermiddag är det sedan dags för årets första löprunda och den ska ske oavsett ösregn, snö eller sol ;). Ska även komma igång med ett uppdrag jag tagit på mig samt handla mat innan mina tjejkompisar kommer ikväll på tv-kväll med DH, Cougar Town och Christine. Superdag helt enkelt! Vad ska ni hitta på idag? Har ni skola, jobb eller påsklov?

Hörs senare igen!
/Elin

Att göra v.14




Lite ändrade planer, såhär ser mitt nya schema ut för resterande delen av veckan. För er som är intresserade ;)

/Elin

I <3 Converse


Nu är jag hemma i Linköping efter en lång dag på båt, buss och tåg :). Allt har gått jättebra. Efter lite krångel fick även min syster följa med på båten och vi frågade en snäll kille om han kunde byta plats med en av oss så att vi fick sitta bredvid varandra :). Sedan åkte jag smidigt med båtbussen in till centralstation där jag mötte upp Emelie, Bella, S och E för middag på Pizza Hut. Vi lyxade till det med en trerätters dagen till ära, vi firade att alla var samlade <3. Blev sallad till förrätt, supergod pizza till varmrätt och en gigantisk glass till efterrätt, det kan man kalla lyxmiddag. Vid sju var det sedan dags att säga hejdå till tjejerna :( och möta upp Richard för att ta tåget till Linköping. Kom fram vid halv tio och jag har sedan dess hunnit packa upp och fixa iordning mig för att sova, vilket blir ganska snart.

Ser ni våra fina Converse? De mörkblåa är Richard och de fick han i julklapp julen 2008, de ljusblåa köpte jag till mig själv i USA 2008 och de ljusrosa fick jag i påskpresent i år :). Jag äger även ett par supersnygga vita med "smal" sula, men de plockar jag fram när det är helt torrt ute. Vilka är era favoritconverse? Höga, låga, svarta, vita, skinn, smal sula eller normal sula? Jag saknar faktiskt ett par Converse till och de ska vara knallrosa med "smal" sula :). Är även lite sugen på ett par i skinn ;). Men det får bli en annan gång. Jag <3 de jag redan har.

God natt på er kära bloggläsare, imorgon är det tillbaka till verkligheten (i alla fall för oss som inte har påsklov).
/Elin

5 April 2010



Bye bye Gotland :(. Nu är det Gotland --> Stockholm --> Linköping som gäller, alltså en dag full med resande. Som ni vet blir det dock ett ganska långt uppehåll i Stockholm där jag ska träffa mina tjejkompisar för en middag :). Roligt att alla kunde tycker jag! Sedan bär det av mot Linköping senare på kvällen.

Idag är det molnigt här på ön vilket gör det lite lättare att åka hem ;). Dock trivs jag ju så himla bra här (hur många gånger har jag sagt det?), men nu är det back to reality som gäller.

Har hunnit duscha och klä på mig, ska strax gå ner och äta en grötfrukost innan det är dags att åka till båten. Blir nog ingen mer uppdatering idag, för när jag kommer hem vill jag nog packa upp och sedan sova :). Så ha en underbar dag!

/Elin

Sova?

Inte än kanske, men jag är faktiskt väldigt trött nu på kvällen. Det beror säkert på all frisk luft jag fått i mig idag. Först långpromenaden och sedan har jag legat och solat samt rört mig utomhus nästan hela dagen. Superhärligt! Min kusin var ju förbi på fika idag och hade med sig sin dotter som är fyra och sin kille. Hennes lilla dotter var väldigt mamig, men valde sedan att krypa upp hos mig istället :). Jättemysigt. Sedan har vi ätit lax till middag och det innehåller ju massor med omega3 vilket är väldigt hälsosamt.

Imorgon åker jag hem till Linköping igen. Åker med båten runt lunch till Nynäshamn, sedan blir det buss till Stockholm och där blir det ett stopp för middag med mina älsklingstjejer. På kvällen kommer sedan Richard till centralen och så ska vi åka tåget hem till Linköping. Är lite ledsen över att behöva lämna ön, jag trivs ju som fisken i vattnet här :). Kommer nog att vara tillbaka på Gotland i sommar igen, tummen upp för det.

Nu ska jag fixa lite med packningen och sedan krypa ner med boken. Sov gott!


Dagens pose ;)

/Elin

I like!


Vad är detta? Jo, HAVREGRYNSGRÖT :).
Idag är första gången jag provade att äta gröt (förutom "tomtegröt" som jag äter varje jul) på många många år. Det var superenkelt och dessutom ganska gott, men framförallt mättande. Det är min kompis Angelica som inspirerat mig till att prova gröt, hon äter det ganska ofta och jag blev så nyfiken på hur det smakade :).

Det är billig mat som tar drygt 3 min att göra. Bra frukostmåltid. Receptet brukar stå på havregrynsförpackningen, men jag skriver ner det till er i alla fall.
1 DL Havregryn
2 DL Vatten
1 KRM Salt
Blanda ihop allt i en skål och ställ i mikron i 2-3 minuter. Jag tog ut den efter 1,5 minut och hällde på lite frysta blåbär och sedan körde jag drygt 1 minut till.

Jag kommer absolut äta gröt fler gånger och då ska jag prova med äppelmos, äppelskivor och kanel eller något annat gott. Har ni något tips? Vad brukar du ha på din gröt?
/Elin

4 April 2010



Det är så härligt med vår och sol :). Här på Gotland är det verkligen vår, det är underbart. Jag har varit ute på en lång powerwalk på förmiddagen i den härliga solen och avslutade med att äta frukost (brunch) utomhus.

Idag blir det en riktig slappdag. Jag ska lägga mig ute i solen och läsa min bok en stund, sedan kommer min kusin hit på fika :). Det är så skönt att inte ha några måsten, utan man bara gör det man känner för. Prata med familjen, läsa en bok, sola, gå en promenad, vila eller blogga. It's up to you ;).

Nu ska jag ta med mig en av de nya solstolarna och joina mamma i solen. Hörs senare.
/Elin



VÅR







Bjuder på några härliga bilder från dagen :). På de översta bilderna är det ju jag ;). Har använt mina nya solglasögon här på Gotland för första gången och jag gillar dem. Lånar även mammas jacka och mjukisbyxor här, vad bra det är att ha en mamma med samma storlek ;). Nedersta bilden visar min farfar som fiskar ståendes i vattnet.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok. God natt bloggen och alla läsare <3.
/Elin

Hong Kong


Hong Kong heter mitt nagellack från Mavala som jag målade på igår. Det är en fin aprikos färg som kommer ganska mycket i vår :). Snyggt och trendigt med målade naglar.

Mavala finns bland annat på Åhlens och Kicks.

/Elin

3 April 2010

GLAD PÅSK!

Ska börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering här på Gotland, men jag vill verkligen njuta av den korta tiden jag är här :). Det har varit underbart väder två dagar i rad och jag har haft det superbra. Idag åkte jag och syster till Visby där vi fixade saker till allas påskägg samt handlade lite mat. När vi kom hem var det dags för påskbord med god, men mäktig mat. Efter maten vart jag proppmätt och gick ut på en promenix med farmor. Nu är jag ganska trött, så just nu känns det som att det kommer bli en tidig kväll för mig :).

Jag har ju letat påskägg idag också :). Har fått jättefina presenter av alla nära & kära.

En underbar handkräm fick jag av farmor och farfar. Har fått en handscrubb för några veckor sedan och nu ska jag köra en kombo för mjuka och fina händer ;).



Världens SÖTASTE Converse fick jag av mamma och pappa. Ljusrosa och underbara <3


Clinique Sparkle Skin som är en bodyscrubb fick jag av mamma och pappa.

Av syster fick jag godis och en omstyleing av bloggen, så den kommer alltså att förändras inom en snar framtid :).

Nu ska jag joina familjen framför Körslaget. Inget toppenprogram, men toppensällskap :).
/Elin

2 April 2010


Bilden avslöjar vad jag har gjort under kvällen :). Spelat Buzz såklart! Med farmor, mamma och syster. De lät mig faktiskt vinna en av spelomgångarna också, snällt va ;)? Jag har även ägnat kvällen åt att kolla på Så ska det låta och Solsidan. Ni som missat Solsidan måste verkligen ta er en titt, det är skitroligt :).

Dagen har varit väldigt lugn och skön. Vaknade vid elva och var utsövd efter 11 timmars sömn i natt :). Mycket härligt. Satte mig och pratade lite med farmor och pappa innan jag gick ut på en powerwalk i strax över timmen. Sedan blev det en dusch och frukost på det. Eftersom solen sken här på Gotland idag (enligt väderprognosen som jag visade er för några dagar sedan), så satte jag mig ute och solade och läste en tidning. Har även skålat i champange och snittar idag för att fira "påsken" :). Superhärlig dag helt enkelt!

Imorgon är det Påskafton och då ska syster och jag upp ganska tidigt för att åka in till Visby och handla lite påskäggssaker. Sedan blir det hem och äta påskbord och leta påskägg. Jag längtar efter att leta påskägg, det är så himla roligt och barnsligt :). Blir nog en promenad efter lunchen också så att jag får i mig mer godis ;).

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan är det dags att sova för att orka upp imorgon. Sov gott.
/Elin 

Gotland

Framme på Gotland. Jag är HELT slut efter att inte ha ansträngt mig speciellt mycket idag, beror det på den lilla sömn jag fick i natt kanske? Resan hit gick bra, lite gungigt var det, men jag sov nästan hela tiden :). Ett råd till er alla som åker båt från Nynäshamn till Visby och är hungrig innan båten, handla inte på hamngrillen. Åt en jättetråkig kebabrulle som innehöll massa torrt kebabkött, sallad som ända grönsak och lite vitlöksdressing. Alltså inte att rekommendera. Då är bistron på den stora båten 1000 gånger bättre ;). Tummen ner för hamngrillen i Nynäshamn i alla fall.

När vi kom fram till villan så hade farmor lagat god middag. Vi åt och pratade lite, det var trevligt. Men jag är fortfarande lite borta känner jag. Är lite yr, har ont i huvudet och är trött. Så nu tänkte jag krypa ner med boken Ego Woman skriven av Carolina Gynning som jag personligen tycker är en av de coolaste och snyggaste tjejerna i Sverige :). Gillade hennes första bok Ego Girl, så jag hoppas denna är minst lika bra. Kommenterar boken när jag är färdig med den sedan.



God natt och sov gott.
/Elin

1 April 2010

Jag är så himla trött :(. Det har inte blivit många timmars sömn i natt. Kom hem till Stockholm vid strax efter elva och somnade runt tolv, vid halv två blev jag sedan väckt av syster som ville bli hämtad i stan. Hämtade henne och körde hem hennes kompis och var sedan i säng vid fyra igen. Sedan gick jag upp vid tjugo i sju igen för att skjutsa mamma till jobbet eftersom jag ville låna bilen idag. Somnade om i någon timme och gick slutligen upp vid kvart i tio. Så det är anledningen till att jag är trött ;).

Igår hade jag fullt upp. Hela förmiddagen och lunchen gick åt till att städa, tvätta kläder, packa och plugga. På eftermiddagen så var det sedan dags för tenta. Var HELT slut efteråt och hade magknip (som jag alltid får när jag varit nervös en längre tid). Så det är anledningen till att jag inte uppdaterade igår. Hela kvällen gick åt till att resa hem till Stockholm.

Om en liten stund ska jag, mamma och syster åka till båten som ska ta oss till Gotland. Äntligen! Där väntar farmor och farfar på oss och imorgon kommer även pappa :). Ser fram emot en mysig påskhelg med familjen <3. Ska även läsa min första skönlitterära bok på typ ett år, så det ser jag faktiskt fram emot. Så nu har jag alltså påsklov och det är sååå skönt.

Idag har jag varit en liten sväng i Åkersberga för att lämpa av pojkvännen samt fika med min vän Ellen :). Vi pratade och hade mysigt, så det var lätt värt att åka dit. Träffar henne och Jens vid Valborg igen, ska bli supertrevligt.

Avslutar med en liten bild som avslöjar vad jag ska göra på båten, God Natt :).

Hem från USA 2003.

/Elin

RSS 2.0