Hungrig *kurr*

Nu är jag "hungrig som en varg". Tänkte strax ställa mig och steka lite hemgjorda hamburgare, ska bli otroligt gott :). Idag var ju alla affärer stängda pga. kristi himmelsfärd och salladsbaren höll de på att renovera, så vi gick till vårt stammishak Espresso House. Blev en cream cheese bagel och en chailatte på sojamjölk för min del, mycket gott. Jag är fast, sojamjölk är mycket gräddigare och godare än vanlig mjölk. Prova själva!

Vi fortsatte sedan ut på stan och fönstershoppade. Åhlens hade öppet, så vi gick in där en sväng för att titta lite. Sedan ringde Richard och ville att jag skulle skynda mig hem så att vi kunde åka och handla mat. Tog bussen till Skäggetorpscentrum och fick med oss fyra kassar mat hem :).

Jag och Annika bestämde att vi skulle gå en runda på stan imorgon istället. Innan det ska jag ut och gå en powerwalk med L och äta en stor frukost/lunch. Vid halv fem är det dags för det bästa aerobicspasset och på kvällen ska vi bjuda Annika och Thomas på middag, supermysigt.

Nej, nu måste jag verkligen börja med maten. Är så otroligt hungrig.





/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0