Sova :)

God kväll bloggen!
Nu börjar jag bli lite trött här hemma. Har ju som sagt varit uppe sen halv sju imorse :(. Ska alldeles strax sova, ska bara läsa lite i boken innan. Imorgon har jag och Richard en date kvart över sju, på morgonen...Vi ska SJÄLVKLART kolla julkalendern och öppna första luckan <3.

Idag kom jag efter ett tag iväg till biblioteket. Jag läste och räknade lite om vartannat. Efter en stund gick jag hem och bytte om till denna outfit...

(Tröja från Stadium och Byxa NYA från H&M)
...och begav mig ut på en lång powerwalk med Angelica och Evelina :). Det var OTROLIGT skönt med frisk luft! Kom hem och pratade med älskade mamma i telefon <3. Fixade mig lite middag i form av fiskbullar och potatis. Har duschat och fixat iordning mig för att sova och det är precis vad jag ska göra snart :).

Imorgon blir det 3-timmars föreläsning (segt!) och sedan massor med plugg på eftermiddagen. Blir en lång och halvseg dag. Men på kvällen är det min tv-kväll med både DH och Christine :D. Längtar även till middagen med Annika på onsdag, fikat med L på lördag och adventsmys med Evelina och Angelica på söndag :). Helgen blir grym i alla fall ;).

Sov gott Sverige!
/Elin

Dagen klädval


Stickad klänning - Forever 21
Leggings - Gina Tricot
Stövlar - Skopunkten
Tröja (i handen) - Gina Tricot

/Elin

Superhjältejul



Supersnällasilversara och Stålhenrik har blivit pensionärer och bor på en pensionärsplanet i rymden som heter Julstjärnan. Där är det alltid jul! En dag kommer deras barnbarn Vega och Nova på besök och Stålhenrik tar tillfället i akt att berätta om sitt och Supersnällasilversaras första äventyr tillsammans. Äventyret då de besegrade bov efter bov och hjälpte massor av barn i nöd.

Det första äventyret berodde egentligen på superskurken Gjerta. Hon var slug och tog över Barnverket på jorden, som har till uppgift att ordna det bra för barnen. Gjertas plan var att ta bort skrattet från alla barn. Det gjorde hon genom att skicka ut sina skurkar att förstöra för barnen på olika raffinerade, sätt.

Samtidigt händer det mystiska saker på julstjärnan, något som bara Vega och Nova lägger märke till. Men det bor ju bara pensionerade superhjältar på julstjärnan, inga skurkar så långt ögat kan se! Vega och Nova fortsätter att träna på sina superkrafter och hoppas på ett eget äventyr.

Det är handlingen på årets julkalender, vad tror ni?? Är jag lite i äldsta laget :P. Jag är barnsligheten själv, så JAA, jag ska följa julkalendern ;). Haha...någon mer i min ålder som hade tänkt det??

/Elin


Hemma




...men inte länge till!
Ska alldeles strax gå iväg till biblioteket och sätta mig med böckerna. Känner mig megatrött (eftersom jag hade svårt att somna igår och gick upp med tuppen idag), lite småhängig och otroligt omotiverad :(. Men det är bara att bita ihop, det handlar om en vecka.

Blev föreläsning imorse och sedan satte jag och Ameli oss i "Baljan". Fikade och läste, gick sådär. Köpte biljetter till julsittningen, så den ser jag verkligen fram emot :). Mamma kommer till Linköping den helgen, men hon ska förmodligen hälsa på sin syster, så jag hoppas det löser sig. Har hunnit äta matlåda i form av amerikanska pannkakor som var kvar sen igår :D och kollat ett avsnitt SATC. En trevlig lunch som nu övergår i plugg!

Ikväll blir det promenad :). Längtar efter att röra på mig och få frisk luft, blev ju "bara" 4 promenader och simning förra veckan :P. Hörs senare!

/Elin

091130

God morgon i stugorna. Sitter för tillfället och äter lite frukost, ska snart göra mig iordning för att åka till skolan :). Idag var det lite småmysigt att kliva upp och tända adventsljusstaken, det hade dock varit mysigare om det inte ösregnade :(. Så det blir alltså regnkläder till skolan idag...

Imorgon är det 1 december och det är dags att öppna första luckan i kalendern :). Jag har två = lyx! Sedan tänkte jag faktiskt följa julkalendern på tv i år, vet någon vad den handlar om?? Får kolla upp i eftermiddag efter skolan :).

Idag är det tidig morgonföreläsning som gäller, sedan blir det plugg och kanske köpa biljett till julsittningen den 12:e :). Eftermiddagen ska ägnas åt plugg igen och på kvällen blir det en långpromenad runt ån med Angelica (och Evelina?). Blir annars en lugn kväll med plugg och ett litet avsnitt SATC kanske :)?

Dags att dricka upp teet och äta upp mackan.
Hörs!

/Elin

Ren och fräsch :)

Avslutade min kväll med att ta en lång dusch. Tvättade håret, rakade benen och scrubbade ansiktet. Smorde sedan in mig med body butter jordgubb på kroppen och ansiktsmask som ger fukt i ansiktet. Har även gjort fyra "fina" flätor i mitt hår som jag ska sova med, då får jag lockigt hår imorgon :). Så jag har pysslat om mig själv lite ikväll.

Har även kommit igång och pluggat. Jag har skumat igenom boken och kollat lite mer vad jag behöver öva på. Känner att detta kommer bli en LÅÅÅÅÅÅNG vecka :(.

Nu ska jag avsluta kvällen med ett avsnitt SATC.


Imorgon har jag föreläsning redan vid 8 (!). Blir upp tidigt, så därför måste jag sova snart. Sov gott!
/Elin

I <3 Popcorn


Sitter och äter popcorn samt undviker att plugga :(. Gör ALLT annat istället! Ville bara säga hej och nu sätter jag igång, måste bli minst 2 timmar idag i alla fall.

/Elin

"Nu tändas tusen juleljus"









Nu är första ljuset tänt, lussekatterna uppätna, glöggen drucken och julstämningen är TOTAL! Jag har haft en otroligt mysig första advent med min Richard. Vi tände massa ljus, lyssnade på julmusik och bara njöt av varandras sällskap :). Hur har ni firat?

Andra advent ska firas med Evelina och Angelica :). Först brunch på Pitchers, sedan julbak med lussebullar och pepparkakor. Sedan ska vi adventsfika och byta julklappar. Det ser jag VERKLIGEN fram emot <3!

Det är dags för mig att dra igång med plugget nu, sedan blir det kanske ett avsnitt SATC innan läggdags ikväll. Hörs senare!

 

Vardagsmakeup

Tänkte visa er lite vad jag använder för smink till vardags :).

                    






Med detta smink får jag till min "vardagsmakeup". Först böjer jag ögonfransarna med en ögonfransböjare. Efter det så tar jag på Lumene cover stick på finnar och "fula" märken. Använder sedan lite YvesSaintLaurent concealer under ögonen för att dölja tröttheten. Tar efter det på mascaran Loreal Telescopic clean definition och avslutar med rouge från Maybelline. Rougen har jag i färgen Sierra Sand.

Resultatet:



Väldigt neutralt med lite färg på ögonfransarna som gör att man ser lite piggare ut :).

/Elin

Första Advent

Idag är det första advent, äntligen :)!!! Har fått upp båda elektriska adventsljusstakarna, den "manuella" (haha), ett ljus med alla dagarna på (visar sedan) samt en liten julduk. Det börjar bli väldigt mysigt i vår lilla lägenhet nu.

Gårdagen ägnades åt att umgås med Evelina på kvällen. Vi gick en promenix, köpte med oss lite gott hem och kollade Robinson. Jag hejjade på gula laget och jag hade rätt :P. Sedan la vi oss i sängen och kollade SATC - the movie, drack te och pratade. En supermysig lördagkväll!

Vaknade i morse och fixade disken, väckte Evelina och sedan gick vi ut på en morgonpromenix. Handlade med oss lite från Hemköp och sedan ställde jag mig vid spisen och stekte Amerikanska pannkakor, MUMS!! Så vi åt brunch i form av pannkakor, goda mackor och äppeljuice samtidigt som vi kollade ett avsnitt SATC :). Dream söndag!



Har inte orkat göra mycket mer ännu...snart ska jag och älsklingen adventsfika med glögg, julmust, lussekatter och pepparkakor. Självklart ska vi även tända det första ljuset :D.

/Elin

091128

Vad SNABBT dagen har gått ändå. Jag har varit en riktig liten segis idag och kollat massa avsnitt SATC :). Mellan avsnitten har jag faktiskt städat, dammsugit, dammat och tvättat toaletten. Känner mig jättestolt ;). Har även köpt böcker av en tjej till nästa kurs, känns sådär att börja med en ny kurs innan jul. Kan vi inte få ett LÅÅÅÅNGT jullov istället? :P. Har för tillfället maten i ugnen, blir klyftpotatisar :). Är jättehungrig.

Har även fått upp första adventsljusstaken idag, visst är det mysigt med jul?


Efter maten blir det ner i källan som gäller, har den andra adventsljusstaken och julpynt där nere :). Hörs efter maten ;).

/Elin


Shoppingoutfit


Glasögon - Favoptic
Skjorta - Födelsedagspresent av farmor och farfar (Gina Tricot)
Linne - Gina Tricot
Bälte - H&M
Leggings - Gina Tricot
Stövlar - Skopunkten

/Elin

Julshopping :)


Detta är dagens shopping :). Har införskaffat en del julklappar till familj och vänner idag. Kan ju tyvärr inte berätta vad jag köpt då mina nära och kära läser bloggen ;). Dock är jag inte färdig med någon ännu! Svängde även förbi Netto innan jag gick hem och köpte glögg, julmust och godis till kvällen :).

Även två julstjärnor fick följa med hem <3

Det är det första "juliga" jag har hemma i år :). Imorgon blir det till att ta fram adventsljusstakarna (både de elektroniska och den som man tänder varje advent). På söndag är det sedan första advent och då ska vi julfika jag och Richard. Vi ska dricka glögg och julmust, äta pepparkakor och lussekatter (köpta, har inte hunnit/orkat baka), tända första ljuset och lyssna på julmusik :). Någon mer än jag som längtar?

En av mina favoritjullåtar

Vilken är din?

Kom i alla fall hem ifrån min shoppingrunda på 2 timmar och var helt slut och hungrig. Åt en matlåda som jag hade i kylen och kollade på SATC :). Har inte hunnit mycket mer än det och fixat två julklappar på nätet ;).

Har även fått riktigt ont i huvudet :(, så jag ska ta en huvudvärkstablett nu och sen försöka plugga lite. Ha det fint!
/Elin

091127


En seg morgon :). Sitter fortfarande i soffan i pyjamas och har ätit en stor frukost! Sitter och lyssnar på So sick :). Ska snart byta om till dagens outfit och ge mig ut på stan och shoppa julklappar. Vid tre ska jag träffa en tjej och köpa böcker till nästa kurs. Sedan blir det till att plugga innan restaurangbesöket ikväll med älsklingen <3.

Vad ska ni göra idag? Hörs senare!
/Elin

So sick...

HEMMA efter en riktigt trevlig kväll med Evelina :). Pallade mig iväg till henne efter att ha gnällt för mig själv om hur ont min höft gjorde :(. Kom dit och bestämde på vägen att en kort promenad kunde jag nog fixa, behövde verkligen frisk luft. Vi gick i lagom takt och det gjorde ont :(, men det släppte till och från. Tog mig i alla fall runt rundan och stannade sedan och handlade lite på vägen tillbaka. Bytte om och kilade över till Angelica där de hade lite förfest. Vi blev inte långvariga, utan kom mest dit för att säga hej (och ta en massa bilder :P).

Kvällen har sedan ägnats åt att äta popcorn, dricka mineralvatten som smakar läsk :), kollat på Generation fett och lyssnat på gamla låtar!

Min favoritlåt för några år sedan var...

Älska NeYo :)

En av de första skivorna jag köpte/ägde var med denna grupp...

Gruppen heter Caught in the act, någon som hört talas om dem?

Min favoritlåt för tillfället :)...

Me like...

Har avslutat kvällen med att diska undan allt från middagen. Nu är klockan över 1 och jag börjar blit trött (igen!). Så jag tycker vi hörs imorgon när jag vaknat ;). Sov gott.

/Elin

AJ :(


Blev en STOR påse på H&M idag :). Egentligen inget speciellt, utan bara sådant som jag verkligen behöver. Med alla rabatter och kuponger landade det på 240 kr, inte illa för en hel påse!

På vägen hem från H&M fick jag jätteont i höften :(. Vet inte vad som hände. Det gör skitont rent ut sagt. Halltade hem och har fortfarande ont när jag sitter ned :(. Vad kan det vara? Det gör liksom ont inuti...Jätteskumt! Planen var ju att gå en kvällspromenix med Evelina, men blir inte detta bättre så blir det nog inget :(. Jag som ville!!!

Ska i alla fall sätta på mig träningskläderna, hoppas på att jag kan/orkar cykla hem till henne och sen bestämma mig där. Vad ska ni göra ikväll?

Dags att kila! Ha det fint.
/Elin

091126

Idag blev det en lite småstressig och nervös morgon igen. Övade på presentationen, tryckte i mig lite frukost och fixade iordning mig. Åkte sedan till skolan och övade presentation tillsammans med Ameli. Vid 10 var det dags :). Jag är nöjd med vår prestation! Dagen har annars ägnats åt att kolla på andras presentationer, några bra och några mindre bra :P. Annars har jag bara hunnit komma hem och plasera mig i soffan ;).

Ska alldeles strax springa iväg med Richard till H&M och ikväll blir det promenad med Evelina och "förfest" hos Angelica :). Ska bli jättetrevligt, dock är jag supertrött :(. Imorgon är jag LEDIG, men ska ändå ägna dagen åt plugg. Dock ska jag även ge mig iväg ut på stan och kolla julklappar (så ni som vet att ni ska få något av mig, skicka önskelista!). På kvällen ska jag och Richard ha myskväll <3. Först ska jag bli bjuden på restaurang :D och sedan blir det nog idol och snask :). Vad ska ni hitta på?

Angående stövlarna i förra inlägget, de är NYA! Det är nog det första jag shoppat på flera veckor/månader, är sååå stolt :). De kommer från Skopunkten och kostade mig 359:- med 10% (som man får i deras nya medlemsklubb). Vad tycks?
 
I LIKE!!! De är så himla moderna dessutom ;).

Dags att dra. Hörs!
/Elin

Business woman

Dagen till ära valde jag och Ameli att klä oss i kavaj :).


Kavaj - Cubus
Klänning - H&M
Bälte - H&M
Leggings - Gina Tricot
Stövlar - Skopunkten

/Elin

091125


God kväll allesammans!
Idag har det varit en fullspäckad dag som vanligt :). Gick upp med tuppen vid 7 imorse och cyklade till skolan i ösregn :(. Hämtade ut hemtentan som jag klarade galant (stolt!). Jag och Ameli skrev arbetet och firade sedan med fika :). Skrev klart arbetet och övade sedan på presentationen innan vi cyklade hem vid ett. Fick i mig lite lunch och somnade sedan gott ;). Vaknade i tid att hinna packa väskan inför simning och städa lite smått.

Simmade 82 x 25 meter idag :). Hade verkligen längtat efter att slänga mig i poolen igen! Efter det så köpte jag, Evelina och Angelica med oss mat och "snask" hem. Käkade gott, kollade BSF samt Paradise Hotel och åt världens kladdigaste kladdkaka (men GOD var den). När de cyklade hem så diskade jag undan och övade sedan på presentationen som vi ska hålla imorgon :S. Hoppas det går fint :), önska oss lycka till!

Morgondagen ska alltså ägnas åt det, presentation. Slutar inte skolan fören vid fem och då ska jag cykla supersnabbt hem så att jag och Richard hinner till H&M. De har klubbdag imorgon och då har de 10% på allt :). Vet att det inte är mycket, men när man behöver köpa lite, så kan man ju lika gärna passa på ;). Måste köpa mig lite nya strumpor och bastoppar med lång ärm. På kvällen blir det sedan powerwalk med Evelina och sedan hem till Angelica och "förfesta" lite med dem, efter det hemgång ;). Blir en intensiv, men trevlig dag. Vad ska ni göra?

Nu ska jag börja avrunda, ska cykla tidigt imorgon *gäsp*. God natt <3.
/Elin  

Drömkväll

...på tv i alla fall ;). Har kollat på DH och Christine :). Har även hunnit byta om till pyjamas, borstat tänderna och tagit bort sminket. Ligger redo här i sängen för att sova ;). Ska bara...kolla nätet lite först!

Jag och Ameli gjorde klart vår powerpointpresentation idag och har ni bara lite finputs på arbetet kvar :). Min kväll har ägnats åt en långpromenad med Evelina. Efter det blev det duschen, laga middag och äta middag :P. Har även hunnit plugga lite samt kollat tv.

Morgondagen ska ägnas åt att öva på presentationen (som vi ska hålla på torsdag :S). Vi ska cykla redan vid 8, så det blir väldigt tidig uppgång imorgon *gäsp*. Vi vill sluta tidigt imorgon, för ovanlighetens skull ;). På eftermiddagen blir det sedan simning med Angelica och Evelina. Efter det så ska vi köpa med oss mat hem och äta framför BSF och Paradise Hotell (de följer, inte jag!). Ser fram emot kvällen!

Dags att fortsätta min drömkväll genom att drömma fina drömmar i natt (blev mycket dröm i samma mening :P). Sov gott <3.


/Elin

Önska sig?

Idag är det 1 månad kvar till julafton och jag börjar fundera lite på vad jag önskar mig i julklapp. Vad önskar ni er? Jag har kollat runt lite på nätet och hittat mycket fint :).


Ursnygg klocka från Ur & Penn, 298:-. Skulle bli mer än glad för den med svart urtavla ;).


Elegant ring från Ur & Penn, 149:-. Finns en variant där de går lite över varandra, vet inte hur jag ska förklara (finns på näst sista sidan, "silver", i nya magasinet) och den kostar 179:-. Den önskar jag mig :).


Cool klocka i plast och "diamanter" från Jet Set (Ur & Penn), 598:- Tycker denna med guld"diamanter" vore en dröm för handleden :P.


Superbra träningsbyxor att ha i löparspåret, dessa kommer från H&M och kostar 249:-.


Nitar är STORT i höst/vinter och syns på kläder, skor och accessoarer. Dessa skor är perfekta för mig som har lite svårt att gå i högklackat, klacken är bara 5,5 cm. De kommer från H&M och kostar 299:-. 


Snygga byxor som är perfekta att ha på min och tjejernas powerwalks, svarta ska det vara :). Kostar bara 199:- på H&M.

Detta var "bara" lite av det jag önskar mig. Ska ge mig ut på stan i helgen och kolla julklappar till familjen, kanske hittar jag något som jag själv kan önska mig?

/Elin 

091124

En PAUS i skrivandet! Vi är inne på slutsatsen nu och ska strax äta lite lunch :). Efter det blir det till att börja med powerpointpresentationen.

Min morgon ägnades åt att duscha, äta frukost, scanna in bilder till arbetet och fixa iordning mig. Hann som vanligt inte skriva imorse i brist på tid.

I eftermiddag/kväll blir det promenad med Evelina :). Ska bli skönt att röra på sig lite och samtidigt ha lite sällskap. Annars blir det en lugn kväll med mycket bra på tv!

Hörs senare <3.

Tjao!


Hälsning från biblioteket ;). Med god macka (Philadelphiaost, skinka, tomater) i högsta hugg.


Att göra v. 48

Tisdag - Grupparbete med Ameli från 10 tills vi är klara. Långpromenad med Evelina (och kanske Angelica) på kvällen :).

Onsdag - Ekonomiplugg (?) samt förberedelser inför presentation. Simning på kvällen med Evelina och Angelica.

Torsdag - Redovisning samt åskådare på andras redovisningar. Lugn eftermiddag och kväll med plugg eller mys :).

Fredag, Lördag, Söndag - INGA planer! Ganska skönt faktiskt. Men jag MÅSTE plugga en hel del. Sedan blir det kanske ut och äta med Richard på fredagen? Kanske en fika med L? Mys med Evelina? Vi får se vad som händer helt enkelt...Skönt med en ledig helg :).



Syster, kommer du ihåg denna?? :P

Fick den på hjärnan idag :P...

/Elin

091123

Lite tomt på bloggfronten för tillfället, eller vad tycker ni ;)?

Var så himla seg på bussen igår så jag sov mest hela vägen :P. Kom hem och bytte om till pyjamas och somnade. Idag sov jag lite för länge för att hinna blogga ;). Sedan har jag haft fullt upp resten av dagen :). Det är mina ursäkter till att det varit lite dåligt med bloggande från min sida, men nu är jag back on track.

Var ju hemma hos Richard och hans familj igår, det var supermysigt att träffa C, P och hans föräldrar igen :). Åt middag, pratade och hade det trevligt. Sedan åkte jag och Richard "hem" till min familj. Min snälla mamma skjutsade oss till tunnelbanan och därefter åkte vi alltså bussen tillbaka till Linköping.

Så idag vaknade jag alltså i Linköping igen. Åkte till skolan och jobbade grupparbete med Ameli från 10 till 16. Hade sedan vårt sista mentorsamtal innan redovisningen på torsdag. Cyklade hem i mörkret :( och vände i dörren. Jag och Richard åkte iväg till Ikano och Willys för att storhandla till vår tomma kyl och frys. Så nu har vi släppat med oss massor av mat hem. Till middag blev det köttfärssås och spagetti :). Resten av kvällen har jag ägnat åt att packa upp mina väskor, diskat, tvättat kläder samt kollat på Raw. Vad har ni gjort idag?

Här är lite egobilder + presenter jag fick i helgen :).

En liten vodoodocka som jag har som nyckelring fick jag av lillkusinen!


Fick en julkalender från HARIBO av mammsen <3. Den vill jag VÄLDIGT gärna ha :D!


Samt en pärlplatta av lillkusinen med världens bästa namn på, ELIN ;).

Nu ska jag kolla internet och mailen en snabbis, sen sova. Upp tidigt och duscha innan biblioteket. Imorgon ska vi skriva klart vårt arbete och dessutom göra en powerpointpresentation till konferensen på torsdag, nervöst :S.

Sov gott <3.
/Elin

091122

Hade en riktigt trevlig eftermiddag/kväll igår :). Var så himla trött när jag kom "hem" igår efter att ha skjutsat hem Richard att jag la mig i sängen med en tidning och somnade gott (därför det inte blev några inlägg).

Först var vi som sagt på Kvarteret Skatan. Det var mycket roligare än vad jag trodde, så det var ett stort plus. Jag gillar ju Johan Glans, han är min favoritkomiker :). Det var en blandning av skämt, sång och dans ;). Jag rekommenderar verkligen att gå på den. Höll på i ca. 1,5 timme utan paus.

Sedan bar det av till farmor och farfar. Där blev vi bjudna på kött, sallad och potatisgratäng :). Till efterrätt blev det en supergod (men mäktig) princesstårta som vi hade med oss. Födelsedagsbarnen (jag, pappa och farmor) fick även superfina och bra födelsedagspresenter. Jag fick pengar, mousserande vin samt en jeansskjorta.


Denna snygging fick jag igår :).

Fick även en voododocka (som nyckelring), pärlplatta med mitt namn på och fint kort av lilla kusinen! Det jag visade er för några dagar sedan som jag och Richard skulle ge till farmor var en...hårtork :). Hon önskade sig en, så det var nog bra. Sedan körde jag efter en supertrevlig kväll hem familjen, fortsatte sedan till Åkersberga och lämpade av pojkvännen och åkte sedan tillbaka "hem".

Idag sov jag till halv 11 :), skönt med sovmorgon och 10 timmars sömn. Gick sedan ut på 5km långpromenix med pappa. Hade väldigt givande samtal :). Sedan har jag hunnit äta frukost, duschat, fixat iordning mig och packat. Ska alldeles strax åka förbi Arninge Centrum en sväng innan jag beger mig hem till pojkvännen och hans familj. Vi kanske hörs på bussen till Linköping ikväll, annars imorgon.

/Elin

091121


Snart ska jag tillsammans med familjen iväg på detta :). En humorshow som innehåller lite sång och skämt ;). Ska bli riktigt trevligt! Först ska jag dock iväg och hämta tårtan till kvällen :).

Morgonen ägnades åt 5km långpromenad med mamma :). Duschade av mig och sedan bjöd mamma på jättegod frukost, mums!! Har även fixat lite med mobilen idag ;), det är ju så roligt med nya prylar. Nu ska jag fixa iordning mig så hörs vi när vi hörs. Efter Kvarteret skatan ska vi hem till farmor och farfar :).

/Elin 


Födelsedagsmiddag :)

Planen var att gå och lägga sig tidigt, men jag fastnade med en av mina födelsedagspresenter...kan ni gissa vad??

Jag har haft en underbar kväll med familjen :). Vi åt Kycklinglasange som pappa gjorde, öppnade paket och åt sedan Creme brûlée som mamma gjorde. Det var supergott allting. Avslutade kvällen med lite Idol, idag var mina favoriter Erik och Calle :). Vilka var eran favorit eller era favoriter? Såg inte avslutningen, men läste just på expressen att det var Reza mot Erik på slutet...otippat! Inte Reza kanske, men Erik. Han är ju BÄST ;). Tillslut så fick Reza lämna programmet :(.

Aja, nog tjatat om Idol. Imorgon blir det en powerwalk på morgonen och sedan är det Kvarteret skatan på eftermiddagen, kvällen ska ägnas åt "fest" hos farmor och farfar :). Blir en härlig lördag, vad ska ni hitta på?

Nu vill jag givetvis visa er mina fina födelsedagspresenter som jag fick idag...

 
Det jag alltså har sysselsatt mig med halva kvällen är denna skönhet, en mobiltelefon från LG KP500 :). Fick den av mina föräldrar och jag tycker hittills att den är TOPPEN!!!


Supersnygga klackskor med "nitar" från lillasyster :). Kan användas till en lite sötare klädsel för att bryta av med, lagom klack för mig som har svårt att gå i högklackat ;).


YSL Concealer eller vad det heter :P. En sådan ville jag verkligen ha :). Från mamma och pappa!


Presentkort på 500 kr på Gina Tricot :D. Hösten är räddad ;). Av mamsen och pappsen :).

Tack älskade familj för helt underbara presenter!! Jag blev verkligen JÄTTEglad för allt :D. Älskar er <3.

Nu måste jag nog ta och sova lite ;). Sov gott!
/Elin

Stockholm <3

"I Stockholm är jag född, där har jag min familj och jag hittar nästan överallt..." ;). Kom att tänka på den låten av Orup när jag skrev rubriken, det stämmer ju faktiskt :). Nu sitter jag i alla fall på bussen som ska ta mig till Stockholm. Det är lite småsegt, men det går nog ganska snabbt. Åker ju med Bus4you och de har lyxiga stolar och internet :). Superbra! Då kan jag ju kolla cybervärlden innan jag kommer hem och ägna all min tid åt att umgås med la familia <3.

Idag har jag varit i skolan en sväng. Vi kollade igenom arbetet och ändrade lite, sedan hade vi som sagt möte med vår "mentor". Det gick sådär :(! Vi har lite mer kvar att skriva än vi trodde, men men...det blir till att ge järnet nästa vecka bara ;).

Ikväll ska jag bli bjuden på Kycklinglasange (favoriträtt som liten) och till efterrätt Creme Brûlée, det är bra att fylla år :).

Förresten, solen visade sig i Linköping idag. Hur fint som helst :). Tyvärr sitter jag ju på bussen istället för att vara ute, så det var lite otajmat :P. Hehe...


Bild från min födelsedag i onsdags <3.

/Elin

091120

Idag åker jag "hem" till Sthlm och min kära familj <3!! Det ska bli så himla roligt att träffa dem igen :). Helgen ska ägnas åt att fira pappa och mig, på lördag även farmor. Sedan ska jag och familjen på kvarteret skatan på lördag eftermiddag. Det blir en lugn och trevlig helg :).

Igår orkade/ville/hade jag inte tid att skriva i bloggen. Kom hem vid nio från fikat med L. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, diskuterade massor av "mysko" människor som vi stött på i butik som vi båda arbetat i osv. Vi träffades vid fem och när vi hade pratat ett tag så kollade vi klockan, då hade hon redan hunnit bli halv nio! Haha...men det betyder väl inget annat än att vi hade trevligt och hade vettiga saker att fördriva tiden med ;). Henne träffar jag gärna igen :).

Kom sedan hem och kollade på Criminal minds och efter det något annat som jag inte kommer ihåg vad det hette :P. En tv-slapp-kväll i alla fall. Nu är det dags för mig att sätta lite fart, ska träffa Ameli klockan nio för att cykla till skolan och fortsätta lite på vårt grupparbete. Sedan har vi tid hos vår "mentor". Efter det åker jag hem och vänder, ska åka med Bus4you runt lunchtid :). Så min dag är minst sagt fullspäckad.

Hörs när vi hörs!
/Elin <3

PAUS


Nu tar vi en liten paus i pluggandet. Såhär "fint" är det på bordet när vi pluggar ;). Massor av böcker såklart!
Har precis fått i mig en macka och banan och ska snart fortsätta.

Ville bara säga HEJ ;).
/Elin


091119

Idag är jag 1 år äldre, 1 år mognare (NOT :P!) och 1 år rikare (på livserfarenheter).
Jag har inte riktigt hunnit känna efter hur det känns att vara 21, men jag antar att skillnaden inte är speciellt stor ;). Detta år blir inte mycket mer annorlunda än mitt förra år. Det är studier som gäller för hela slanten, sedan kanske en resa med mamma och syster i vår :). Jag ser fram emot mitt år som 21-åring!

I natt blev det 9 timmars sömn och jag har varit vaken en liten stund redan :). Har hunnit plocka fram kläder som ska med till Sthlm och tvättat en maskin. Har dressat om till en ok outfit att ha i bibblan idag och måste endast slänga i mig en STOR frukost samt sminka mig. I eftermiddag/kväll ska jag nog träffa L och fika med henne :), ska bli riktigt trevligt. Annars är kvällen lugn. Ska packa ner alla kläder i väskor samt städa iordning lite och rensa kylen ;). Hur ser er dag ut??

Fick ett superfint kort av Angelica och Evelina igår :).


Tänkte även visa upp två födelsedagspresenter jag fick av Richard igår :).

Supersnygg party eller shoppingväska <3.


Miniplattång. Tänkte prova den nu innan skolan, så jag recenserar den ikväll ;).

Dags att fixa frukost :).
/Elin

Födelsedagsoutfit :)


En hel outfit från Gina Tricot. Linnet är nytt och jag fick det i födelsedagspresent av Richard <3.

Födelsedagsfrisyren:




/Elin

Happy Birthday

Min födelsedag är snart över och den har varit jättemysig. Tyvärr har vädret inte varit det bästa, det har i princip regnat hela dagen :(. Men lite dåligt väder stoppar inte mig från att vara glad :). Avslutade arbetet med projektet ganska tidigt idag just eftersom jag fyllde år ;). Åkte hem och vilade i soffan med nya numret av CHIC. Städade sedan lite och ställde fram fika till gästerna som kom på kvällen.


Fin och GOD tårta som min älskling hade gjort <3


Mysig fika med tårta, saffransbullar, cookies, julmust och kaffe :). Ser riktigt tjusigt ut ;).


Hugger in på första biten :). MUMS!!


Triss i snyggingar i soffan ;).


Ameli var där och ville födelsedagsfika med mig :).

Det blev en supermysig fika som slutade med BSF ;). Sedan har jag duschat samt smort in mig med Body Butter Jordgubb som jag fick av E i födelsedagspresent. Den doftar himmelskt.

Sådär, nu ska jag börja avrunda min kväll. Är jättetrött efter att varit vaken sedan kvart i 6 (somnade om i en halvtimme). Hörs imorgon!

/En glad 21-åring ;)

091118

Ett bra datum, en bra dag, för idag är det min födelsedag =)!!!
Blir ett kort inlägg innan jag cyklar iväg till skolan. Har blivit uppvaktad av Richard med skönsång och fina presenter =).


Fick en miniplattång, en partyväska med nitar på, veckorevyn, massage och godis =). Bra presenter av en bra pojke <3. Fick även frukost på sängen i form av färskpressad juice, choklad, macka och donuts ;).

Fick även detta snygga linne...

...jag gillar det =). Paljetter!

Nu måste jag borsta tänderna och packa väskan snabbt, sedan bär det av. Hörs mer i eftermiddag innan gästerna kommer ;).

/Elin

Home sweet home <3


Jag idag: Halvuppsatt hår, elegant och enkelt ;). Glasögon (jag är fast!). Grå långkofta från Vila.

Nu sitter jag här i sängen igen, trött, seg och lite illamående (åt lite för mycket till middag). Det har varit full rulle hela dagen. Först så satt jag och Ameli med grupparbete hela dagen i bibilioteket. Det gick fint! Kom sedan hem och pratade med Ellen och sedan mamma i telefon <3. Efter det gick jag ut på stan och köpte lite födelsedagspresenter, skönt att ha det gjort!


Sneak peak på farmors födelsedagspresent från mig och Richard. Vad kan det vara??

Hade egentligen tänkt diska innan DH som börjar 21, men eftersom blogg.se dummar sig, så hann jag inte det =/. Aja, jag får diska i pauserna ;). Efter DH är det Christine och sedan läggdags. Blir väckt med skönsång av pojkvännen halv 6 i natt! Men det är jag själv som valt det ;). Han håller för fullt på med hemlighetsmakerier och ska strax fixa en tårta till den stora dagen. För er som missat, jag fyller år imorgon =).

Fick en tidig födelsedagspresent, kolla bara in denna snygga video som min mamma "gjort" :P. Nu DH!!!
/Elin

091117

Imorgon SMÄLLER det, då blir lilla jag 21 ÅR =). Det är dock så himla tråkigt att inte fira födelsedagen med min familj =(, det har jag gjort i alla år. Tydligen är jag vuxen nu...Ska vara i skolan hela dagen och Richard är på praktik, så det blir inte mycket fira fören på kvällen. Då kommer några nära kompisar och födelsedagsfikar med mig =). Ska bli mysigt <3! Sedan får jag träffa mamma, pappa och syster i helgen (samt farmor, farfar, kusinen, faster och hennes sambo). Jag längtar.

Idag regnar det i Linköping =(. Som tur är ska jag bara gå 5 min till biblioteket och då kan jag ju ha paraply =). Efter grupparbetet idag måste jag ge mig ut på stan och leta födelsedagspresenter till födelsedagsbarnet imorgon och farmor. Hoppas jag hittar något bra! Ska ni ha för er idag?

Dags att äta upp frukosten och fixa frillan, ska träffa Ameli vid 10.
/Elin

Sleeping Beauty ;)

Hoppas att alla haft en underbar dag och kväll!?
Började med seminarium idag i skolan, det gick faktiskt över förväntan. Jag och Ameli var grymma! Fortsatte sedan med lunch och började skriva på grupparbetet. Gick faktiskt okej, men efter en stund gav vi upp och åkte hem. Slängde i mig lite att äta och åkte sedan till simhallen med Evelina och Angelica =). Blev "bara" 70 x 25 m idag, men det var för att det var så fullt i bassängen =(.
Blev inte mycket lekande idag heller, utan badade lite i bubbelpoolen och snackade massor istället. Vi bestämde bland annat att vi ska ha julfika och byta julklappar i början av december, det ser jag verkligen fram emot =).

Jag har en ganska busy vecka framför mig.
Måndag - Skola och simma

Tisdag - Grupparbete, baka och köpa födelsedagspresenter

Onsdag - MIN och pappas FÖDELSEDAG <3, grupparbete och födelsedagsfika

Torsdag - Grupparbete och kanske en promenix?

Fredag - Grupparbete på förmiddagen och sen hem till STHLM med Bus4you samt fira mig och pappa med familjen <3

Lördag - Kvarteret Skatan med familjen och födelsedagsmiddag hos farmor och farfar (ska fira mig, pappa och farmor)

Söndag - Åka och hälsa på Richards familj, slappa och åka hem till Linköping igen

Det blir en intensiv, men otroligt rolig vecka =). Vad ska ni hitta på?
/Elin

Dagens look


Glasögon - Favoptic
Kavaj - Cubus
Linne - H&M
Jeans - BikBok
Stövlar - Present av Bebii och S <3

/Elin

091116

I natt drömde jag att jag var gravid. Det visade sig efter ett tag att det var tvillingar jag bar på. Gick runt till alla och berättade hur lycklig jag var som var gravid :P. Jag tror jag drömde om detta för att jag var inne på Katrin Zytomierskas blogg igår. Brukar nästan aldrig läsa den. Haha...i alla fall, hon är gravid och skriver om alla problem med det. Undrar hur hennes barn blir??

Aja, nu ska jag hoppa i lite kläder och sätta upp håret, sedan är det seminarium i skolan som gäller och efter det grupparbete. Ikväll ska jag och tjejerna simma igen, ska bli skönt!

Vi hörs!
/Elin

SATC

God kväll kära vänner!
Nu har jag suttit framför datorn alldeles för länge, skulle inte förvåna mig om ögonen är fyrkantiga vid det här laget :P. Har endast pausat för att få i mig lite middag samt vinkat av Richard som skulle iväg på fotboll. Det blev en otroligt seg söndagkväll, men det kanske behövdes?! Det blev bara 6 timmars sömn i natt, så det är inte konstigt att jag är lite trött och mår lite illa :(. Blir nog lägga sig i hyfsad tid (egentligen typ nu, men ett avsnitt SATC vill jag hinna med först). Har sovmorgon imorgon och börjar inte fören vid 11, men jag hade tänkt kliva upp runt 9 för att hinna läsa igenom seminarieuppgiften innan skolan.

Några av er har kanske upptäckt på bilderna från födelsedagsfesten att jag varit hos frisören? =). Håret är bara lite kortare, men lite mer uppklippt. Färgen är lite mer "kylig" än guldig, precis som jag ville ha det. Så nu är utväxten borta och jag är en blondie igen ;).


Framifrån efter frisörbesöket.


Ser lite guld/gult ut, men det är kameran. Det ser även ut som jag har utväxt, men det är på grund av att jag råkade få lite vatten på huvudet av duschen :P (därför det är mörkare).

Vad tycker ni?? Jag ska spara ut till ganska långt hår nu, får se om jag passar i det =). Mitt hår växer som ogräs ;)!!!

Nu ska jag stänga av allt på datorn, diska lite och se ett avsnitt SATC, sen ska jag sova! Imorgon ska jag med Angelica och Evelina till simhallen igen =). Blir nog något liknande som förra gången, men jag ska äta ordentligt innan. Ska bli trevligt!

/Elin

Födelsedagspresenter =)

Fick även en massa fina presenter igår.


Rosévin och en resehårfön av E.


Vitt vin och armband från A, H, H och A. Asti martini från M.


En godiskaktus fick jag av Evelina och Angelica, barndomsminnen!!


Rolig bok, den är tom ;), av B och hans tjej. Body Butter med jordgubbsdoft av E =).


Ett vackert grytunderlägg och fyra glasunderlägg i sten av Bebii, S och T.


En av de vackraste blombuketter jag fått/sett i hela mitt liv. Av Annika och Thomas! Min favoritblomma är den ljusrosa, gerbera <3.


Av Ameli fick jag den största klubban hon kunde hitta...haha!

Det var ju hur många fina, roliga, vackra och underbara presenter som helst. Tack kära vänner för superfina presenter <3!

/Elin


Partyyyyyy

Mer bilder från festen


Jag, Ameli och Bebii <3.


Först en E på ryggen...


Sedan en Bebii och en E på ryggen (visst är jag stark? :P)


Haha...snygg pose ;).


Söta Annika med snygga läppar och naglar =).


Marre on the dancefloor...=)


Tjejerna på dansgolvet <3.

/Elin

091115

I väntan på maten...så tänkte jag berätta för er om min fest igår =)! Det var superroligt att så många kunde komma. Vi snackade, lyssnade på bra musik, körde looping louie, käkade chips, dansade och hade det supertrevligt. Alla var glada och taggade, härligt! Kvällen fortsatte sedan nere på NH (Nationernas Hus) in på småtimmarna när vi avslutade kvällen med lite BK. En jättelyckad fest och tack till alla er som kunde/ville komma!

Kvällen i bilder


Jag i kvällens fodral från H&M =).


Började kvällen med en trevlig middag med tjejerna innan gästerna kom, blev hemgjord pizza =).


Mina underbara tjejer <3. Ni betyder såååååå mycket för mig!


Mina andra hälft och Sigge i knallig skjorta =).


Jag och fina H!


Spelet Looping Louie kom fram och blev givetvis en favorit ;).


Mina SNYGGA vänner Ameli och E <3.

Nu är det dags att äta lite...fortsätter strax ;).
/Elin

091114

PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
Idag är det dags för min årliga födelsedagsfest. Om en halvtimme drygt kommer tjejerna från Stockholm och då ska vi ge oss ut på stan en sväng, sen blir det middag och efterrätt innan gästerna dyker upp vid 19. Vi blir som sagt ganska många, men två har redan sjukanmält sig =(. Men men, det blir roligt i alla fall!!!! Taggad till 1000 ;).

Igår kom Bebii hit <3. Vi käkad middag i form av en tacopaj som jag hade gjort och sedan gick vi till Pitchers och drack lite med hennes kompisar. Det var trevligt, men strax efter tio drog vi oss hemåt. Vi var båda ganska trötta, så det blev mys med te och pepparkaksglass (bra kombo?) framför tv:n. Somnade som stockar vid halv ett!

Vaknade vid strax efter tio och gick en promenad vid ån. Åt en ordentlig frukost och sedan gick Bebii iväg och fikade med en kompis. Så jag har hunnit städa lite till och plocka iordning. Ska snart dammsuga soffan och fixa det allra sista, sen ska vi möta upp tjejerna som kommer. Ska blii så roligt att träffa dem och alla andra ikväll =).

Ni kommer nog inte höra något ifrån mig mer idag då jag kommer ha FULLT upp hela eftermiddagen/kvällen. Ha det fint! <3

/Elin


Såhär såg jag ut på min fest 2008 när jag fyllde 20 år!! =)

091113

 
Sitter just nu och äter lite mellanmål/lunch. Har faktiskt varit två timmar i biblioteket med Ameli redan =). Vi finslipade seminarieuppgiften och letade sedan ännu mer fakta till vårt miniprojekt. Dock hade ingen av oss ork att skriva idag, så vi gick hem istället :P. Nu är det HEEEEELG och idag kommer Bebiiiii <3.

Ska snart kila iväg till frisören. Ni vet väl att det är fredagen den 13:e idag?? När jag ringde för att boka frisörtid så skrattade min frisör och sa "då kan jag skylla på att det är fredag den 13:e om håret inte blir bra", ska jag bli rädd nu?? Haha...jag har varit hos henne förut och jag brukar bli nöjd, vi hoppas att jag känner likaså idag =).

Ikväll ska jag med Bebii och några av hennes kompisar iväg och dricka några öl/cider. Ska bli trevligt, men jag vet dock inte hur länge jag orkar stanna. Festen är ju imorgon!!!

Är jättetrött nu, så jag hoppas jag kan powernapa lite innan gumman kommer =).
/Elin

Seeeeeeeeent

...igen!!! Men jag har faktiskt något att skylla på ;). Ska ju ha gäster imorgon, min Bebiii kommer hit =). Då vill jag ju att lägenheten ska vara i toppskick och jisses vad jag har städat idag. Efter en supertrevligt middag med Evelina på en grekisk restaurang så gick vi och handlade lite inför festen på lördag.

Kom sedan hem och körde igång med städningen direkt. Det blev först en massa rensa och slänga. Vad mycket skit man samlar på sig. Efter det har jag dammat, dammsugat och skurat golvet i sovrummet, så här inne är det superfint och fräscht (har nog aldrig varit så fint!). Fixade sedan hallen som också ser "perfekt" ut nu;

Har plockat undan en massa skor och jackor för att alla gäster ska få plats med sitt =).

Har även kört en repa med sprayen i badrummet. Är HELT slut som vanligt och nu är det verkligen dags att sova. Vill bara kommentera en sak. Ni, precis som mina föräldrar, undrar säkert varför jag städar mest hela tiden :P!? Men när jag städar så "städar" jag. Lite mer specifikt betyder det att jag mest plockar undan saker hela tiden. Alltså lägger in kläder i skåpet, diskar, plockar bort allt som bara ligger och skräpar. Jag (eller Richard) dammsugar ungefär en gång i veckan. Dammar och tvättar badrummet likaså en gång i veckan. Så jag städar inte mer än någon annan, jag bara uttrycker det så ;).

God natt!
/Elin

Torsdag kväll...

...ska ägnas åt följande:

- Fixa och måla mina naglar med fransk manikyr =).
- Gå till Netto och handla inför festen (om jag hinner idag)
- Plocka undan all "skit" som ligger och skräpar överallt. Flytta ner påsar och saker i förrådet.
- Dra en repa med dammtrasan i sovrum, vardagsrum och badrum. Samt dammsuga sovrummet.
- Sola ansiktssolarium.
- Äta middag med Evelina =).

Som ni ser blir det busy kväll, så vi hörs när det är dags att sova. Ska träffa Evelina om en kvart, först ska jag börja plocka undan lite ;). Hörs!

/Elin


Min motsats idag ;). Skalman!!!


091112

Trött, men effektiv!! Min dag!! Började med att gå upp vid 8 (eller klockan ringde då, klev upp 40 min efter) och fixade matlåda, gjorde mig i ordning samt åt frukost. Sedan var det bara att snällt cykla till skolan. I pausen på den ganska sega föreläsningen så åkte jag och Ameli iväg och började med seminarieuppgiften som vi har till på måndag. Vi blev klara med den vid strax efter fyra =). Riktigt effektiva!! Har annars bara hunnit hemma och sms:a massor med kompisar som kommer hit i helgen. Alla måste ju veta vad som gäller ;). Hehe...

Gårdagen vart riktigt lyckad. Vi bjöds på jättegod mat i form av chicken-wrap (supergoda!) med sallad och till det vitt vin. Till efterrätt blev det daimglass. Allt var lyxigt med tända ljus och fin dukning. Vi tackar så mycket för en underbar kväll. Richard var tvungen att åka till fotbollen, men jag stannade kvar till kvart över elva. Då var jag väldigt trött ;). Kom hem och fixade disken samt läste igenom artikeln lite snabbt. Så det blev tyvärr bara 7 timmars sömn i natt också. Huvudet börjar säga ifrån nu genom att ge mig huvudvärk och tynga ner det :P.


Smycken från H&M, Hard rock café och Missäy.

Borde egentligen göra superfint här hemma eftersom tre kompisar ska sova här i helgen och plus att jag ska ha runt 22 gäster i vår lilla lägenhet ;), men att hitta på något med Evelina låter mer lockande. Hehe...det blir nog bra det. Hinner kanske ses en timme eller något så kan jag städa senare, bara jag kommer i säng i tid!

/Elin


Gamla foton

När jag letade efter foton på mormor och morfar hittade jag även gamla bilder på mig och kompisar. Bilderna får tala för sig ;).

Min karriär som modell:



Detta var 2005 och jag trodde man skulle se "tuff" ut på bilderna, jag ser mer arg ut :P.

Mina kompisar och jag =):

S till vänster, jag till höger (?) och B sittandes =D. Detta var 2006.


B, jag, E och S framför Taxinge Slott 2006.


Jag, E och E 2005.


Jag och E på tåget 2007.


Ellen och jag när vi tog studenten 2007.

Det var allt jag orkade lägga upp idag. Var det bättre förr??
Nu ska jag göra mig iordning och snart åka till Thomas och Annika på middag. Ska bli gott och trevligt =).

/Elin






Till minne av min mormor <3

Den här dagen tänker jag otroligt mycket på min älskade mormor <3.
Idag skulle hon fyllt år. Idag för ett år sedan besökte jag henne på sjukhuset för att fira, men hon hade inte mycket hopp kvar. Förra sommaren gick min morfar bort och givetvis blev mormor helt förstörd. Det var en snabb och plötslig bortgång som igen hade räknat med. Det var en stor sorg för oss alla. Mormor kunde efter några månader känna ett visst hopp, men fick då reda på att hon hade cancer. Hon magrade, hade ont i kroppen och var jättetrött. Hon klarade tillslut inte av att bo hemma och förflyttades till olika sjukhusavdelningar och äldreboende. Jag hälsade på henne så ofta jag kunde och jag ville helst av allt vara med henne hela tiden. Det var en väldigt dyster och mörk höst för min familj och släkt. När hon fyllde år, den 11 november 2008, mådde hon inte alls bra. Var som sagt och firade henne på sjukhuset, men hon kände inte att det var mycket att fira. Sedan i början av december valde hon att ta sina sista andetag och lämna jorden. 

Jag tror idag att detta var det bästa för henne, hon hade så ont. Det var dock otroligt jobbigt för oss som var kvar här på jorden, speciellt för mamma och hennes syskon. Det var en vacker begravning och jag tror, som ni kunnat läsa förut, att hon och morfar lever kvar uppe i himlen.

Min mormor och morfar var helt underbara människor <3. Jag såg verkligen fram emot att flytta till Linköping och umgås mer med dem. Så innan jag ens fått veta om jag blivit antagen till universitetet så går morfar bort och ett halvår senare mormor. Men jag är glad, jag är glad för att jag fick tillbringa så mycket tid med mormor dem sista månaderna i hennes liv <3. Det betyder så otroligt mycket för mig. Med detta sagt vill jag bara uppmuntra er att ta vara på tiden med era nära och kära, det betyder så mycket när dem inte längre finns.


Jag och min mormor när jag tog studenten 2007 <3


Morfar och mormor under en släktträffshelg <3

STORT grattis till lilla mormor idag =). Vi saknar dig och morfar oerhört <3.
/Elin  

091111


Det omänskligt att kliva upp kvar i sju :P! Här sitter jag nu framför datorn och äter frukost, jag är HELT slut. Känner mig som en zombie :P.

Vid 8 är det föreläsning och efter den ska jag och A sitta kvar i skolan och börja skriva på vårt projektarbete. Börja leta fakta osv. Blir lite småtufft med tanke på att vi knappt vet hur man ska göra, men men...det ordnar sig ;). Sedan i kväll är ju jag och Richard bjudna på middag till Annika och Thomas =). Nu var det ganska längesen jag träffade dem båda, så det ska bli riktigt trevligt! Ska se om jag hinner planera lite inför lördagen först och plocka bort ren tvätt och sånt ;).

Vad har ni för er idag? Dags att slänga i sig frukosten och göra sig iordning.
/Elin

Therese Alshammar

Nu på kvällen har jag, Angelica och Evelina lekt Therese Alshammar.
Vi simmade 80x25 m. Jobbigt, men riktigt roligt. Sedan lekte vi även lite genom att åka rutschkana. Det var roligt att låtsas att man var 5 igen ;). Det är lite jobbigt att jag inte kommer komma upp ur sängen imorgon bara :P. 

Sitter för tillfället och kollar på DH och snart är det Christine =). Efter det blir det läggdags. Börjar som sagt 8 imorgon.

Nu ska jag äta pepparkaksglass, tror ni den är god?? Hörs imorgon!

/Elin

091110

God morgon alla morgonmänniskor!! Reflektera över att klockan snart är 8 och jag är vaken...Det var längesen jag klev upp såhär tidigt. Imorgon blir det ännu tidigare (föreläsning 8.15).

Sitter just nu och äter frukost. Har sparat ner alla artiklar och lagt bok och block bredvid datorn. Snart kommer den, om 5 min! Först ska jag hinna äta upp min frukost.

Ha en bra dag, jag ser otroligt mycket fram emot simningen med tjejerna ikväll =).

/Elin

Längtar

Jag längtar till jullovet!! Jag börjar bli ganska trött på den här pressen som skolan kräver hela tiden. Det är så mycket och jag känner att jag inte riktigt hinner med =(. Vi ska läsa en bok + 2 artiklar i veckan. Sedan tentas dem av på olika sätt. Först var det dugga, imorgon är det hemtenta och på måndag är det seminarium. Inte nog med det, samtidigt ska jag och A skriva ett miniprojekt med ny litteratur som vi måste leta upp...Den här kursen slutar 26 november. Håll ut ;). Sedan börjar nästa kurs och den ska tydligen vara lite lättare, jag hoppas!

Under jullovet ska jag "resa" hit...

till Gotland (Visby). Mina snygga mjukisar. Gissa om jag längtar!!!??? Jag vill åka imorgon =). Jag ska nog vara där i lite mer än en vecka och fira jul tillsammans med familjen <3.

Nog om jullov, det är en och en halv månad kvar (bara!). Idag har jag varit på en gästföreläsning som var väldigt intressant. Handlade om en långtidssjukskriven kvinna som fått hjälp genom forskning att komma tillbaka till arbetslivet. Sedan satt jag kvar i skolan ett tag och läste i boken. Åkte hem och "snajdade" om för en långpromenad runt ån med Angelica och Evelina. Kom hem och gick direkt till mataffären. Resten av kvällen har ägnats åt att läsa, läsa, läsa...Nu har jag bestämt mig för att lägga ner och sova istället ;).

Så jag önskar er alla en underbar natt. Jag sitter här framför datorn om 9 timmar igen...hörs imorgon!
/Elin 

Att göra:

  • Tisdagen ska ägnas åt att skriva en hemtenta under dagen (8-16). Efter det kanske jag och Angelica ska åka till simhallen och simma =)!!
  • Onsdagen är det supertidig föreläsning som gäller, sedan grupparbete ihop med A. På kvällen är vi bortbjudna till Annika och Thomas på middag. Trevligt!!
  • Torsdagen blir en lååååång dag. Först är det föreläsning och sedan ska jag och A sitta kvar och jobba meded miniprojektet. Sedan skulle jag vilja hinna röra på mig, men samtidigt måste tiden ägnas åt att städa och göra fint inför finbesök på fredagen <3. Ska även fixa min naglar och sola ansiktssolarium.
  • Fredagen är det kanske grupparbete som gäller på morgonen. Vid 12 är det frissan som gäller för mig =). Och vid 16 kommer min Bebii. På kvällen ska vi sedan till NH och umgås med hennes gamla pluggkompisar, ska bli trevligt.
  • Lördagen är The Big Day. Då kommer nog E och E upp hit vid lunch och sedan beger vi oss nog ner på stan en sväng. Då ska lägenheten vara i toppskick ;). Sedan blir det tidig middag och efterrätt innan gästerna kommer vid 19 och framåt. Längtar!!
  • Söndagen blir en riktig slappdag. Kanske drar med tjejerna till något trevligt fik =). Behöver nog plugga lite på kvällskvisten, annars ska jag bara ta det lugnt och umgås med mina vänner innan dem åker tillbaka till Stockholm och Örebro.

Det var min vecka i punkter, vad ska ni göra??
/Elin


091109

Så var det måndag igen...*segt*. Helgen har gått alldeles för fort =(. Har ju bara hunnit SOVA, slappa, gå en powerwalk med stavar, städat lite och pluggat. Ingen jätterolig helg helt enkelt.

Dock ser jag väldigt mycket fram emot nästa helg. Då ska jag ha min födelsedagsfest och jag tror att vi blir runt 20 personer i vår lilla lägenhet på 47 kvm ;). Tror vi var något liknande förra året och det gick superbra. Förra året gjorde jag ju massa lekar om ni minns? Men i år skippar jag den delen och är social istället =). Kände att jag blev lite utanför gruppen förra året och det vill jag ju inte. I år blir det även lite nya ansikten här hemma. Det blir ju självklart Evelina och Angelica som jag jobbat ihop med på NH och som jag nu umgås ganska mycket med, riktigt goa tjejer! Sedan kommer mina bästa kompisar (förutom Ellen) från Stockholm ner =). S, E och E <3!! Och redan på fredag kommer min bästa kompis från Örebro, min Bebii <3. Sedan kommer lite folk från klassen och Linköping. Ser VERKLIGEN fram emot denna helg!!

Idag vaknade jag av väckarklockan vid 09, tog boken och började läsa direkt. Läste ett tag och somnade sedan om :P, sov i 20 min och vaknade igen och gjorde om samma procedur. Men då satte jag mig upp för att inte somna om igen ;). Haha...så typiskt. Har även hunnit äta en bamsefrukost och klä på mig. Ska strax gå och sminka mig och fixa håret, sedan hinner jag nog med några sidor till i boken innan det är dags att cykla. Ha det gott!

/Elin


Faktiskt.

Jag har faktiskt sysselsatt mig under eftermiddagen/kvällen. Har storstädat badrummet genom att damma, tvätta handfat och toalett samt rensa vårt (nästan bara mina saker) badrumsskåp som var i en enda stor röra. Fortsatte sedan med köket. Samtidigt har jag kört två tvättmaskiner. Till middag blev det potatis och fiskbullar, mumma! Sedan har jag hunnit läsa ganska mycket i boken. Tummen upp för mig idag i alla fall ;).



Nu är jag nyduschad, dricker en kopp den raude och ska återgå till boken Psykosocial miljö och stress. Efter det blir det läggdags. Vi hörs imorgon igen. God natt!

/Elin

Fars Dag

Ni har väl inte glömt bort er lilla pappa idag??

Tyvärr hade jag ju ingen möjlighet att befinna mig i Stockholm idag och fira min pappa. Eller möjlighet och möjlighet. Jag kände helt enkelt inte för att åka till Stockholm i helgen igen, var ju där förra helgen och åker igen helgen den 20:e. Det är lite för dyrt för att bara åka fram och tillbaka hela tiden. Jag ringde i alla fall min pappa och grattade honom idag =). Han fick även en chokladask av mig förra helgen!!!


Jag säger Grattis pappa på fars dag igen =).

/Elin

One, two, three....GO!!!

Nu är Richard och tränar och jag ska börja storstäda.

Det var ju inte finalen dem visade, men jag vet redan vem som vinner =D. Nu blir det nog inte mycket mer tv idag, utan ikväll är det plugg som gäller...väldigt roligt :P.

Dags att köra igång, klara färdiga GÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ;).

Haha...söndagshumor = lååååg :P.

/Elin

091108

Söndag och fortfarande riktigt seg...när ska segheten försvinna?? :P
I morse blev vi väckta av Richards kompis som ringde på. Bra, eftersom vi sovit alldeles för länge (som vanligt). Så vi har suttit och snackat lite med honom. Dessutom har jag ätit en dunderfrukost och nu är jag fast framför tv:n och kollar på finalen av Biggest Loser. Jag hejjar stenhårt på Michelle!


Kolla vilken skillnad!!! Helt otroligt.

Jag vill också ha en personlig tränare/coach. Jag vill ha någon som visar mig hur jag ska träna, får mig att kämpa och bli riktigt vältränad. Det är min dröm! Jag vill springa hinderbanor och tävla. Någon som vet om Biggest Loser kommer till Sverige?? Tror ni att jag får vara med?? :P.

Ska kolla finalen nu...HEJJA!!! Sedan ska jag städa och plugga. Blir ingen träning idag eftersom jag har enormt ont i mina vader =(. Vet inte vad jag har gjort, riktigt jobbigt.

/Elin

Wow

Vad mycket snygga kläder och skor dem har fått in på H&M. Jag blev helt plötsligt väldigt shoppingsugen!!!


Vad sägs om denna coola och snygga blåsa? I like! Endast 299:-.


Kolla klacken!! Helt tokigt snygga. Synd som sagt att jag inte kan gå i högklackat. 399:- för dessa.


Jättesöta ballerinaskor. Dessa blev jag RIKTIGT sugen på. 199:-!


Denna snygga fuskpälsväst är på rea =D. 299:- ENDAST.


Som sagt högklackat, men det är ju SÅÅÅÅ snyggt! Dessa finns även i skrikig rosa och glänsande guld. Jag önskar så att jag kunde gå i dessa UNDERBARA skor som endast kostar 299:-. 12 cm klack...

/Elin

SeeeeeeeeeeeeG

Dagen idag blev inte riktigt som jag tänkt mig :P! Planen var att plugga, storstäda och tvätta. Tror ni jag gjort något av det?? Jag kände inte för det helt enkelt! Jag bestämde mig för att inte stressa upp mig över det och har bara haft en RIKTIG slapplördag (förutom promenaden dårå).


Tummarna ner för en riktig oambitiös lördag!

Min ursäkt: Man måste få ha en sådan dag ibland också.

/Elin

Check!

En sak klar för dagen, motionera! Det var en rask stavgångspromenad med H i Rydsspåret. Det blev 5 km =). Skönt som sagt att gå ut när det fortfarande är ljust, synd bara att man bara kan göra det på helgerna.




Dagen ska ägnas åt att storstäda halva lägenheten (tar resten imorgon) och läsa en del i boken. Kvällen blir lugn med något gott att äta, kolla tv och lite lördagsmys. Jag gillart! ;)

/Elin

FEL

Angående inlägget B-Active så måste jag säga att jag hade lite fel.
Mamma skrev en kommentar till det inlägget och skrev att hon sa D-vitamin, inte B-vitamin :P. Svårt att höra på telefon faktiskt! Så nu har jag alltså bränt 89 kr på B-vitamin...lyckat :P. Dock ska dem ju vara bra vid psykisk och fysisk stress osv. Det passar kanske mig ändå, men hur ska jag nu göra med D-vitaminen??

Aja, tänk att man hör så fel ibland :P.

/Elin


091107

Ville bara säga GOD MORGON!
Vaknade vid halv tolv idag, alltså en riktigt skön sovmorgon =). Hade supertrevligt hos M i min klass i går. Vi blev bjudna på pizza som hans gulliga flickvän gjort och sedan kollade vi Idol, spelade Buzz och tjötade. Det var riktigt nice! Vi åkte pendeln som gick vid 1 och jag kom i säng vid halv 3.

Nu ska jag hoppa i lite gåkläder och ta cykeln till spåret. Jag och H ska gå en stavgångsrunda. Blir nog 5 km =). Skönt med ljus och luft. Hörs i eftermiddag.

/Elin

Mot Norrköping


Nu är jag redo att åka till Norrköping. Bussen går inte fören vid tjugo över fem, men först ska jag träffa upp C, A och M vid systemet och sedan åka buss till universitet och byta där =).

Hoppas alla får en trevlig kväll! Nu är det dags att kila.
/Elin

B-Active


Jag blev rekommenderad av min mamma att man kunde äta (dricka) B-vitamin om man inte är utomhus i ljuset så mycket. Jag menar det är ju ganska svårt att time:a dem ljusa stunderna under dagen när man går i skolan. Långpromenaderna jag gått i veckan har ju varit i mörker och då är klockan ändå bara halv fem! Så eftersom jag är lite trött mest hela tiden så tänkte jag prova dessa. Det är en brustablett som jag köpt på Apoteket. Det ska även vara bra att äta dessa när man är påverkad av stress, vilket jag är mest hela tiden. Jag tog första tabletten i morse och den smakade ingenting...(skulle smaka apelsin). Men men, jag kör den varannan dag och c-vitamin varannan, så får vi se vad som händer. Uppföljning följer...

Ville även lägga in en snygg kommentar om att mina naglar faktiskt ser lika snygga ut som dem gjorde när dem var "nylackade" i måndags. Det har alltså snart gått 4 dagar och jag har levt som vanligt. Suveränt! =)

/Elin

091106

"Lider" av sömnkoma! Har jättesvårt att ta mig upp på morgonen, jag stänger av väckarklockan och sover vidare. Inte bra! Jag sover nog runt 10 timmar varje natt och det borde väl räcka?? Valde i alla fall stanna hemma och läsa idag eftersom det tar lite tid att göra sig iordning och gå till biblioteket :P. Så jag har hunnit läsa en del sedan jag vaknade *stolt*. Har precis ätit en dunderfrukost med turkisk yoghurt och müsli, macka, b-vitamin, juice och ägg =). Nu är jag mätt och belåten och ska alldeles strax gå och fortsätta läsa.

Samtidigt som jag ätit frukost har jag kollat på Kenza när hon intervjuar kändisar på röda mattan (EMA Awards 2009). Jag blir lite avundsjuk, vilket drömjobb ;). Få betalt för att stå och intevjua kändisar, det skulle jag göra gratis =). Som sagt missade jag större delen av EMA Awards igår eftersom pojkvännen ville kolla på annat =(. Någon som vet när och om det går i repris??

Nu när ändå är inne på artister, har ni någon artist som ni gillar, men ändå skäms lite över att ni gillar?? :P
Det har jag ;). Jag gillar Ola. Hans låtar är så himla glada och dansvänliga =). Det är jag och 12-åringarna som gillar honom!


Blir inte ni också glada av denna låt?? Jag blir på jättebra humör ;).


NATALIIIIEEEE!! Haha...

/Elin

God natt...

...från Antarktis!!!



I alla fall nästan Antarktis. Jag var som sagt väldigt frusen när jag kom hem efter skolan, så jag bestämde mig för att plocka fram min stora, härliga dunjacka från Boomerang. Så jag hade alltså vinterjacka på mig den 5 November i år! Usch...hur kallt ska det bli??

Kvällen har i alla fall ägnats åt att laga mat. Det blev tortillasrullar i ugn med ost på =). Till det grönsaker, creme fraiche och tacosås. MUMS!!! Kollade sedan på Criminal Minds, som för övrigt var riktigt äckligt, läskigt och obehagligt idag. Annars har vi bytt lite mellan EMA Awards och Batman Begins. Jag ville se det första och Richard det andra :P. Vi har lite olika smak han och jag ;). Hehe...

Nu ska jag i alla fall släcka för kvällen, börjar bli lite trött nu =). Imorgon är det MASSOR av läsande som gäller och sen på eftermiddagen ska jag åka med min gamla grupp (!) till Norrköping och äta middag med dem, sen kanske gå ut och ta en öl (cider) eller två...trevligt trevligt.

Så nu säger jag och min...

...dunjacka god natt =). Hoppas på lite varmare temperatur imorgon ;).
/Elin


VINTER =(

 



Vilket SKITväder det är idag (rent ut sagt!). Imorse (vid halv elva :P) när jag vaknade så regnade det och sedan begav jag mig till skolan och då var det "snöblandatregn" som sagt. Man blev blöt och kall, en riktig höjdare. Kom hem för en timme sedan och cykelturen hem från skolan var INTE att leka med =(. Det var jättekallt och så "slaskregnade" det på oss. Frös, var blöt och längtade till sängen ;).

Nu har det också hunnit bli jättemörkt ute =(. Varför gillar någon hösten???? Jag blir så trött och frusen under hösten, vad är det för bra med det :P??? Från och med idag har jag i alla fall HELG =). Jag kommer i och för sig behöva plugga en del, men ingen skola imorgon i alla fall. Ska nog gå till biblioteket och läsa massor i alla fall (bara för att jag är så ambitiös...:P).

Ska alldeles strax springa iväg ut i mörkret och fixa lite ärenden. Först måste jag ringa frisören och boka tid =).
Hörs!
/Elin

091105

Ingen uppdatering igår =(, min ursäkt: jag hade FULLT upp!

Först var det förmiddagsföreläsning, sen lite grupparbete efter det. Åkte sedan hem och läste i boken och packade iordning allt inför promenad och middag med Evelina och Angelica. Cyklade hem till Angelica i snöstorm och gick direkt ut på en långpromenad =). Fjärde dagen i rad för min del ;), känner mig jätteduktig :P. Åt sedan pizza, kladdkaka och popcorn samtidigt som vi kollade BSF, Grey´s och Fråga Olle-dokumentären. Så min cykeltur hem blev vid halv tolv =). Hade i alla fall en otroligt trevlig kväll med tjejerna, måste göras om snart!

Dagen idag började med sovmorgon ;). Sedan har jag inte orkat göra många knopp. Har pratat lite i telefon och fixat, men ska alldeles strax hoppa in i duschen. Har en 3-timmars eftermiddagsföreläsning idag...Men efter det får det bli lite läsa och sedan inte göra ett smack ;). Blir nog äta god middag, slappa i soffan och kolla tv =).

Idag faller "regnblandatsnö" ner från himlen och jag ser inte överdrivet fram emot att bege mig ut med cykeln =S. Får bli regnkläder och vattenfast smink ;). Dags att fixa iordning sig lite, först en snabbdusch.

Hörs ikväll! Snöar det hos er??
/Elin

Hungry

Nu har jag precis satt mig ner i soffan =). Har varit ganska effektiv nu på eftermiddagen/kvällen. Var först ute på en powerwalk med Evelina idag igen ;), 1 timme och en kvart blev det idag! Har haft spänningshuvudvärk hela dagen och orkade därför inte springa, men en rask långpromenad i friska luften gjorde susen. Kom hem och började städa sovrummet. Tyckte att det var så mycket saker överallt, så jag och Richard plockade undan vårt och sen så drog jag en repa med dammsugaren. Så nu är det beboligt igen ;). Har även hunnit duscha och byta om till min mysoutfit.

Sitter nu och väntar på maten som jag idag får serverad =). Blir köttfärssås och spagetti, mums. Magen kurrar och jag är superhungrig.

Ikväll är det bästa kvällen på tv =). DH och Christine får ni bara inte missa. Först ska jag ringa B och prata lite med henne <3!

Strax mat...
/Elin


Sommar vs. Vinter

...min outfit ;)!


Blomma och halsduk - H&M
Kappa - Forever 21
Skjorta - Ralph Lauren
Linne och leggings - Gina Tricot
Uggs - Köpta i Kina

Med en blomma i håret och med en vit- och blårandig skjorta blir outfiten somrig. Med uggsen och halsduken på blir den vintrig. Jag körde en kombo =)

/Elin

Elegance




Håret uppsatt i en elegant frisyr, linserna i, sminket och kläderna på. Bara en liten macka och sen är jag redo för skolan =). Vad ska ni göra idag?

Jag har hunnit få i mig min rejäla frukost och läst vad projektet går ut på. Blir till att diskutera lite i skolan sedan =). Nu är det dags att dra. Hoppas ni får en fin dag, här skiner solen =)!

/Elin

Spa-tips!

Jag lovade ju er lite spa-tips igår =).

Det första har med ansiktet att göra. Till mitt ansikte använder jag detta...

Det är kokande vatten som jag kokar upp i vattenkokaren och en lagom skvätt med citronsaft (citron på burk). Över detta lägger jag sedan mitt ansikte och en handduk över huvudet. Ligger med det i 10 min och sedan sköljer jag ansiktet med kallt vatten. Det ska tydligen vara bra för alla orenheter man har i ansiktet. Dessutom är det bra om man är lite småförkyld ;). Efter ångbadet åker ansiktsmasken på, igår blev det en jordgubbsmask för torr hy, i 10-15 min. Tvättade bort den ordentligt och torkade ansiktet. Jag avslutade med en återfuktande kräm och voila, lent och fräscht ansikte =). Detta ska man helst göra en gång i veckan för bästa resultat. Nu var det nog ett halvår sen jag gjorde det eller något :P.

Mitt andra tips gäller dem små fötterna som blir otroligt bortglömda i denna höst-/vinterkyla. Man sätter på sig ett par strumpor och sen i med dem i skorna, "det är ändå ingen som ser dem". Till fötterna använde jag detta...

Innan jag började med denna "behandling" så gjorde jag ett fotbad. Tog bort gammalt nagellack, filade fötterna och fixade naglarna. Efter det så var det dags för denna "behandling". Den kräver en riktigt fet fotkräm, två plastpåsar och duntofflor. Jag började med att smörja in en fot i taget med krämen, på med plastpåsen och i med foten i duntofflan. Sedan gör jag samma sak med den andra. Satt med detta på när jag fixade naglarna, så i drygt en timme fick dem sitta på =). Lite småobehagligt, men fötterna är superlena efteråt! Bra att pyssla om dem torra och instängda fötterna även på hösten och vintern. Då kommer dem garanterat vara finare till våren och sommaren när dem ska börja andas igen ;).

Det var lite små tips till er som funderar på att ha en liten spakväll hemma =). Det bör man unna sig ibland.
/Elin


091103

Idag valde jag att ta en liten sovmorgon =). Det var skönt att sova till 10. Dock somnade jag ganska sent i natt =S. Får bli en tidig kväll efter Christine. Nu är jag i alla fall vaken och har inte hunnit speciellt mycket :P.

Tänkte strax gå och göra mig en rejäl frukost med ägg, turkisk yoghurt med müsli, mackor och juice =). Är superhungrig. Dagen ska ägnas åt eftermiddagsföreläsning med en lärare som jag inte är överförtjust i. Jag hoppas dock att han har något vettigt att säga och inte är lika vimsig som han var i ettan. Efteråt ska jag och A sitta kvar och börja diskutera vad vi ska skriva för miniprojekt. Sedan blir det hem i mörkret (jo, vid 16 är det mörkt) och byta om till löparkläder =). Tänkte försöka mig på en liten runda vid ån, hoppas bara att huvudet hänger med idag ;). Blev förresten 1 timme och 20 min powerwalk med Evelina igår, inte illa =).

Jag var klara med mina naglar vid midnatt. Lång tid tog det, men snyggt blev det eller vad tycker ni??


Dags att fixa lite frulle, sen läsa lite innan det är dags för skola ;). See yá!
/Elin

Ticktack

Detta med skönhetssysslor tar mycket längre tid än vad man räknar med. Nu har jag hållit på med det i två timmar och jag har hunnit med ansiktet och fötterna! Tänkte ge lite tips, men det får bli imorgon ;).


Har precis gjort klart den första handen. Har valt fransk manikyr idag =). Fint va?? Tycker det ser så elegant, diskret och fräscht ut. Lite variation till det rosa och röda.

Ska göra klart den andra handen också och sedan blir det läggdags, börjar bli riktigt trött. Sov gott!
/Elin

Ansiktsmask


En liten uppdate innan ansiktsmasken åker på ;). Har redan ångbadat ansiktet och nu ska masken på i 10 min =). Sedan är det händerna och fötternas tur. Hörs senare!

/Elin

Klarade det =)

Jag klarade duggan som jag hade idag! Trots att jag mådde dåligt hela förra veckan och har därför inte hunnit plugga så mycket. Känns bra att jag fixade det i alla fall och kan nu börja läsa nästa bok =).

Ska alldeles strax byta om och gå ut på en powerwalk med Evelina (och kanske Angelica). Ska bli skönt att röra på sig trots att det är jättemörkt ute (redan) =(. Frisk luft gör att man blir lite pigg i alla fall! Sedan är det ju SPAkväll som gäller ikväll, ser verkligen fram emot en riktig "pyssla om mig-kväll" ;).

Dags att göra lite nytta. Tjo!
/Elin


En låt som jag tycker är ganska bra och jag tillägnar den lilla pappa =)

Nytt


Köpte ett jättegulligt armband i rosa med söt rosa bandet- och hjärtberlock. Samtidigt som jag fick ett fint armband skänkte jag 10 kr till rosa bandet =). Fint och till en bra sak, det gillar jag!

Skynda till Guldfynd och gör din insats.
/Elin

091102

Varför?? =(
Dagen började med att jag vaknade av världens spränghuvudvärk. Jag som skulle plugga hela förmiddagen. Jag gick upp och satte mig med plugget och försökte samtidigt slappna av. Det var inte så lätt! Gjorde iordning lite frukost (av det som fanns hemma) och tog en huvudvärkstablett. Det har släppt lite och det har gått lite lättare att plugga =).

Ska snart börja fixa iordning mig och äta lunch. Ska åka till skolan med A vid kvart över 12. Vi ska prata igenom lite innan det börjar vid 13.

Ikväll har jag bestämt mig för att ha en riktig SPA-kväll. Det var år och dagar sedan sist =( och nu behöver jag det mer än någonsin. Jag ska börja med att duscha, sedan blir det ångbad för ansiktet, ansiktsmask, fixa fötter och händer samt naglarna. Nu har jag spikat det ;). Först måste jag dock handla mat och röra lite på mig. Eftersom jag har huvudvärk har jag nog ingen ork att springa, men en powerwalk sitter inte helt fel =).

Hörs senare!
/Elin

Linköping


På bussen tidigare så försökte jag skriva ett inlägg, men internet ville inte =(.
Nu är jag i alla fall tillbaka i gamla, goa Linköping. Har inte hunnit mer än att byta om till pyjamas, fixat iordning mig för att sova och vattnat blommorna. Ska alldeles strax släcka för dagen.

Har haft en mysig söndag i Stockholm. Det blev som sagt Täby Centrum med mamma där jag fick ett nytt coverstick =) (tack!). Köpte även med oss lite middag. När vi kom hem gick jag upp och pluggade och mamma började med maten. Hann läsa ganska mycket i boken. Blev sedan bjuden på supergod middag i form av oxfilé och potatis och till efterrätt fruktsallad =). Mums! Efter det packade jag ihop mitt pick och pack och fick skjuts av pappa till bussen. Sedan har jag suttit på bussen i 2,5 timme och pluggat =).

Har även kollat lite vad som händer i veckan. Det blir mycket plugg som vanligt, men jag ska även försöka ta det väldigt lugnt. Som ni vet från tidigare inlägg har jag inte mått suveränt senaste veckan, så därför måste jag prioritera vila, motion och sömn! Måste komma i balans igen. Ska även hinna med att träffa Evelina och Angelica i veckan =). En middag hos någon av oss, ska bli superroligt!

Nu ska jag börja med att sova ordentligt i natt. God natt <3.
/Elin

091101

Idag är det söndag och vi går in i en ny månad, nämligen november.
November är en bra månad =). Jag fyller år ;), pappa fyller år, farmor fyller år, jag ska ha födelsedagsfest, vi ska fira oss alla hemma hos farmor och farfar den 21 november, familjen ska på kvarteret skatan och massa annat. Det är även en månad innan jul och det ska bli mysigt att plocka fram adventsljusstakarna, ställa fram massor av ljus, öppna adventskalendern och kolla på kalendern på tv =). Vad är det för adventskalender på tv i år??

Idag har jag, mamma och pappa varit ute på 5 km powerwalk i duggregn. Det var jätteskönt att röra på sig =). Så jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen äta en brunch. Efter det ska jag och mamma åka en sväng till Täby Centrum. Efter det blir det plugg och middag, sen ska jag åka hem till Linköping igen =(. Tiden går så fort och eftersom jag mått sådär under tiden jag varit här så känns det inte alls lika roligt. I natt har jag i alla fall sovit hela natten (första natten sen i måndags!) och jag sov nästan 10 timmar =).

Nu är det dags att göra lite nytta så att jag hinner med allt jag ska göra idag. Vi hörs senare!
/Elin


Hemma <3


Nu är mamma och pappa hemma i Sthlm igen =)! Det var roligt att träffa dem igen. Så synd bara att jag åker hem till Linköping redan imorgon =(. Hade gärna stannat några dagar till.

Kvällen har spenderats med god mat och trevligt sällskap. Jag och lillasyster bestämde oss för att göra hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis samt sallad. Eftersom jag åkte och hämtade föräldrarna på Arlanda så stod hon för den största delen av maten =). Till efterrätt blev det apelsiner (som skålar) med glass i, se ovan. Skulle vara som en liten pumpa, men jag orkade inte måla eller skära ut ögon och mun :P. Gott var allt i alla fall.

Det blev en ganska sen kväll idag i alla fall, men jag var inte överdrivet trött efter min 3-timmars-powernap :P. Men nu ska jag faktiskt släcka och ser fram emot en lång natts sömn (hoppas!).

God natt!
/Elin

RSS 2.0