En dagens outfit

Här bjuder jag på en "halv" dagens outfit :P. Bar detta i fredags ;).

 
BH och "Boyfriend"-jeans från H&M. Jag ÄLSKAR jeansen!

/E <3


Köpt!

Nu ska ni äntligen få se vad jag köpte i Täby C tillsammans med Ellen :).


Supersnygg BH i svart och rosa, praktisk och skön BH i vitt (även en i svart) och en gullig och snygg BH i knallig rosa.

Zooooooom

Såååååå snygg!!! Jag har bara massa bekväma, men inte så snygga bh:ar innan...nu ska det bli ändring på det ;). Hahahaha....

/E <3

Jabadabadooooo

God kväll. Jag har hittat min kamerasladd som jag trodde jag hade glömt hemma hos familjen, så i inlägget tidigare ser ni mina fina hoppbilder och mina nya snygga jeans :).

Idag har det varit en ganska seg dag i skolan. Jag och Hannah ska vara reflektiongruppshandledare i höst och idag var det en såkallad utbildning för det. Tror faktiskt hon och jag hade kunnat lista ut det mesta själv, det var nämligen inte riktigt en utbildning utan mer en diskussion. Vid strax innan två fick vi åka hem, så då tog jag mig ner till mataffären för att handla lite frukt och sånt som fattades här hemma. Har även hunnit plugga en del på eftermiddagen :).

Framåt kvällen tog jag med mig min baddräkt och en handduk till simhallen och körde några längder i bassängen, mycket härligt. Har faktiskt lite träningsvärk från afrodansen igår, speciellt i ryggen. Så det fick bli lite bubbelpool också, skön massage för ryggen :). Simmade totalt 1500 m idag, vilket fick räcka eftersom det var första gången efter sommarlovet.

Imorgon är det återigen dags för skola. På morgonen är det grupparbete som gäller och på eftermiddagen föreläsning. Sedan blir det hem och läsa, läsa, läsa samt få i sig lite middag. På kvällen ska jag iväg och fika hos en tjej i klassen :). En fullspäckad dag som vanligt ;). Hela min vecka är fullspäckad med "roligheter";

Torsdag - Reflektiongruppshandledarutbildning (givande?), föreläsning, löprunda och utbildning inför valet.
Fredag - Grupparbete, aerobics och hitta på något med några i klassen.
Lördag - Mamma & Pappa kommer hit :D, vi ska till Ikea och ICA Maxi. Kräftskiva på kvällen och sedan HG. Bella kommer hit <3.
Söndag - Umgås med VÄRLDENS bästa Bella :).



/E <3

Jump!







Vad gör Elin när hon har tråkigt? Jo, hon hoppar ;).

/E <3

31 Augusti 2010

Snart går vi in i september, men visst känns det redan som höst? Jag känner att jag saknar den här övergångsperioden från sommar till höst, allting har gått så fort :(. För en vecka sedan låg jag i stekande sol med bara bikinin på och igår cyklade jag med linne, varmtröja och jacka på mig i 11 gradig värme. Vad är detta? Varför gick det så fort? Aja, nu kan vi i alla fall bestämma att hösten är här :(.

Det påverkar ju även det klädval man gör, så idag kör jag klänning och leggings :). Blir nog en varmtröja och jacka på det eftersom jag är så himla frusen. Idag har vi utbildning för att bli reflektionsledare. Det är alltså för de nya ettorna som vi ska hjälpa att bli en mer sammansatt grupp. Ser verkligen fram emot det, dem tjejerna vi hade var jättebra :). Så nu är det alltså utbildning hela dagen, sedan tänkte jag åka iväg och simma lite. Ser faktiskt fram emot att slänga mig i bassängen igen :). Ikväll kommer sedan Hanny hit och kollar lite tv och snackar, så det blir nog en mysig dag.

Vill även skicka en hejdå-hälsning till min Angelica som åker iväg till Nice idag och blir borta i ett år :). Lycka till på Franska rivieran och glöm inte bort mig här i kalla Sverige ;)! Lite avis är jag faktiskt, men jag ska givetvis åka och hälsa på framåt våren...först hoppas jag att vi ses i jul.



/E <3

BUMPY RIDE



Bumpy Ride - Mohombi

Den här låten är GRYM! Jag har faktiskt träffat Mohombi, det ni ;). Det var dock innan han var en star. Han är nämligen kompis med Richards systers ex...rörigt värre, men han har i alla fall varit hemma hos Richard för ett par år sedan :). Coolt va? :P

Känner även Bruno som står på scen och dj:ar när Mohombi sjunger, Bruno är bäst :).

/E <3

30 Augusti 2010






Lite egobilder såhär på måndagmorgonen ;). Detta är också dagens outfit :). Kör på mina nya "boyfriendjeans" från H&M, en genomskinlig topp från Rut m.fl. och en bh under i spets från Bikbok. Jag känner mig riktigt snygg idag ;)...haha. Nejdå, får nog köra en tröja över eftersom jag inte är van att vara så "naken" :P. Men visst är det lite snyggt?

Aja, sov faktiskt ganska bra i natt :), blev 9 timmars sömn! Vaknade utvilad och har hunnit äta frukost, bytt om och försökt fixa min nya cykel. Det gick dessvärre inte så bra, så jag får nog ta min gamla så länge. Måste höja sadel och styre, men jag får nog snällt vänta på pappa som kommer i helgen :).

Idag är det alltså skolstart, har lite ångest faktiskt :(. Vi börjar härligt nog med en tretimmars föreläsning, känns också sådär. Sedan ska ja bränna lite pengar genom att köpa böcker till den här kursen av en tjej. Ikväll blir det afrodance och då måste jag köpa nytt träningskort till det. Hoppas det är roligt. Drar nog igång min träningsblogg ikväll igen, hojtar till då ;).

Have a VERY nice day!
/E <3

Vänner <3

Vad skulle man göra utan sina vänner? Älskar er alla <3, ni vet vilka ni är!


Jag med min Emelie <3


Jag med min Bella <3


Jag med min Angelica <3


Jag med min Ellen <3


Jag med min Julia <3


Jag och min Ameli <3


Jag och min Annika <3


Jag och min Elina <3

¨
Jag och min Sara <3

Jag har många fler UNDERBARA vänner som jag tyvärr inte finns på kort med :(, men ni vet att jag tycker om er minst lika mycket. STOR PUSS TILL ER!

/E <3

29 Augusti 2010


Efter en natt med halvdålig sömn var jag helt slut i morse. Bestämde mig för att hoppa shoppingen med Hanny för att jag behövde sova, mådde riktigt illa på grund av för lite sömn. Vid halv tre (!) tvningade jag upp mig själv och bäddade sängen och fixade lite. Käkade "frukost" kl tre och kollade lite på datorn/tvn. Sedan var det i alla fall dags för en powerwalk med Hanny, otroligt roligt att träffa henne igen :). Tyvärr var det ju inte så bra väder, utan det skulle promt ösregna när vi gick. Väl hemma blev det en varm dusch och lite prata i telefon.

Fick även i mig lite pasta med pesto som jag hade kvar sedan i förrgår till middag, så ska nog fixa iordning mig lite gurka, morötter och paprika och dippa lite nu innan det är dags att bege sig mot sängen. Kvällen har ägnats åt lite fika med Ameli som jag inte träffat på hela sommaren, underbart att träffa henne igen :). Så jag har minst sagt haft en mysig helg.

Imorgon drar skolan igång igen, skönt att vi inte börjar förens vid lunch. Innan ska jag hinna fixa min cykel, kanske köpa linsvätska och fixa mig lite lunch. Så det blir ingen ordentlig sovmorgon här inte, därför ska jag försöka komma i säng hyfsat ikväll.

/E <3

Sightseeing i Sthlm

Torsdagen den 19/8 var jag och Ellen på sightseeing i Sthlm :). Vi hade kollat väderprognosen som visade regn hela dagen, så därför hoppade vi över att åka Vaxholmsfärjan in till stan. Dessutom hade vi klätt oss i varma och bra kläder för regn...men så var det varmt och soligt :P. Jag saknade verkligen mina shorts måste jag säga ;). Vi åkte i alla fall in till östermalmstorg och kollade på affären Antikt Gammalt och Nytt, herregud vad grejer de hade. Miljarder olika örhängen, ringar, halsband, armband, hattar...Jag tyckte det var för mycket krims krams och allt kändes helt enkelt för rörigt :(. Sedan åkte vi vidare till söder där vi kollade i lite affärer, köpte med oss stora persikor och årets sista (?) jordgubbar och satte oss vid bryggan nedanför gamla stan i solen.

När vi hade ätit upp dem gick vi en runda i gamla stan, kollade på slottet och åt Ben&Jerrys glass :). Fortsatte sedan mot söder igen för att leta reda på Lisa Larsson Second Hand som tydligen skulle vara en av Stockholms mest kända second hand butiker. Vi gick och gick och gick, tillslut hittade vi det. Jag måste verkligen säga att jag inte är någon second hand människa. Många människor tycker att det är coolt att kläderna har en historia, jag tycker mer att det är lite äckligt. Skor och väskor tycker jag är en annan sak eller smycken, men kläderna ser gamla ut och så luktar det så konstigt :P. Kändes dock som butiken var full av "tantkläder" och vi fortsatte till butikerna bredvid, samma visa där...

Efter vår korta second hand shopping blev det stopp på Lidl för en smoothie (ska köpa hem några sådana i höst, supergoda). Sedan åkte vi vidare in mot drottninggatan. Kollade lite på Butrix och stannade sedan på Beyound retro där jag faktiskt hittade en fin handväska. Dock kändes den inte hundra och dessutom såg den ut att komma från Gina Tricot eller H&M, jag dras tydligen till sådana kläder och accessoarer :P.

Vi avslutade vårt besök i stan på restaurangen Mosaik på Sankt Eriksgatan :). En mysig restaurang med god mat, åt en fräsch avokadosallad. Sov sedan över hos min ängel och satt uppe halva natten och käkade kokosbollar och skrattade åt en massa härliga bilder. En dag att minnas <3. Nästa år kör vi turister på HÖG nivå, med karta och kamera på magen ;).











/E <3


28 Augusti 2010


Det ser inte ljust ut...vädret menar jag givetvis ;). Det ser ut att börja regna vilken sekund som helst :(. Under dagen har det varit riktigt fint väder med sol och hyfsad värme. Jag och Hannah tog en härlig långpromenix runt ån och fortsatte sedan med mackor och dricka hemma hos mig :). Vi satt och pratade i lite mer än tre timmar om allt mellan himmel och jord, det var verkligen supertrevligt! Sådana stunder måste vi ha fler gånger i höst :).

Nu är jag precis utkommen från duschen och tänkte strax hoppa i lite bekväma kläder. Om en timme kommer Louise hit och jag tänkte bjuda henne på fläskfilé i gräddsås och rosépeppar samt bulgur och hon tar med en flaska vin ;). Mums! Sedan blir det nog någon härlig film :).

/E <3

Lite nytt...

Kom på den briljanta idéen att gå in på H&M:s hemsida och kopiera bilder på det jag köpt ;). Här får ni ett smakprov på vad som finns i min garderob nu :)


Sötaste bh:n

Och det var allt som fanns...:P. Köpte även en jättesnygg bh, två mjuka bh:ar i samma stuk som den från BikBok som jag köpte för ett par dagar sedan och ett par boyfriend-jeans som jag hade på mig idag till svart linne och leopardscarf :).

Dock beställde jag lite fint på H&M igår och jag väntar på lite fina och praktiska saker...kan visa er lite av det jag beställt, håll tummarna för att det passar också :).


Transparent skjorta som jag ska passa med tajta jeans i höst. Kör nog på den rosa bh:n eller någon annan snygg under ;).


Långa löpbyxor som jag äntligen investerat i. Dessa är bra kvalité, så nu kör vi all in ;).


Snygg och bekväm "bh". Köpte likadana fast svarta och vita utan spets häromdagen. Undra om jag gillar denna typ av bh :P?

Där fick ni ett smakprov :).

/E <3

Busy!

Idag har det varit en ganska busy dag. Stannade kvar lite för länge i sängen i morse, så kom iväg till Tornby ganska sent. Väl framme på Ikea kommer jag på att jag glömt massa checkar och liknande som jag skulle handla på ICA Maxi för, så jag går en vända inne på Ikea och hoppar sedan på bussen igen. Springer bara upp och hämtar det jag ska och dumpar Ikeasakerna (stekpanna, skärbrädor och ungnsvante) och rusar sedan ner till resecentrum igen. Inne på ICA Maxi var det fullt med folk, men jag lunkade runt där och plockade det jag skulle ha med mig hem :).

Kvällen har ägnats åt att städa, städa, städa...med lite avbrott för tv, dator och prata i telefon förstås ;). Käkade pasta med pesto till middag, blev mätt jättesnabbt :(. Sparade resten till en matlåda. Nu ser lägenheten hyfsat fräsch ut inför morgondagens besök. Först ska jag träffa Hannah på förmiddagen för en långpromenad och sedan "fika" hemma hos mig (tänkte bjuda på mackor och te). På kvällen kommer förmodligen Louise hit och kollar tv samt käkar middag här :). Låter riktigt nice!

Har även upptäckt att jag glömt sladden till kameran hemma i Sthlm :(...så nu ligger det lite fina bilder från dagens outfit och mina nya inköp på kameran. Det är då tur att mamma och pappa kommer hit redan på lördag igen, så ni får klara er med gamla bilder en vecka ;). Tänkte även dra igång min träningsblogg som legat på is under sommaren, har helt enkelt inte haft lust att uppdatera om mina sjuttioelva löprundor :P. Till hösten blir det mer variation och jag kommer köra stenhårt med simning, löprundor, steppass, aerobicspass, gympapass, afrodance och styrketräning. Roligt att jag kan variera mig mycket och självklart kommer jag inte göra alla dessa pass varje vecka.


Jag i Örebro.

/E <3

Me likeeeee :)


Oskar Linnros - Från och med du
Så HIMLA bra!


Snook - Längst fram i taxin

Oskar Linnros var ju tidigare med i Snook och den musiken skiljer sig lite ifrån den musik han gör idag, när är han som bäst? Jag gillar båda sorterna ;)

/E <3

27 Augusti 2010

Idag är det bara 3 dagar kvar...sedan drar skolan igång igen. Jag har tagit på mig lite extra arbete i höst, bland annat ska jag vara reflektionsledare tillsammans med sötnosen Hannah (som jag även ska träffa imorgon för en powerwalk och fika) och gå utbildning inför valet 2010 som jag ska jobba på :). Känns roligt att göra lite annorlunda saker i höst, ska även söka extrajobb.

Aja, nu befinner jag mig i Linköping igen. Gårdagen ägnades åt att sova lite middag, gå en långpromenix med Louise, packa upp min stora väska (har fortfarande "fjorton" påsar kvar, men tar lite i taget) och ta en riktigt härlig långdusch. Idag är min plan att åka till Tornby för att kika runt lite på IKEA och sedan storhandla lagom på Ica Maxi :). Jag hoppas även på en fika med Ameli i eftermiddag, har inte träffat henne på mer än två månader :(.


Jag utanför Glassmagasinet, BÄSTA stället på Gotland ;).

/E <3

Vill INTE!!!


Jag vill inte åka hem :(...jag längtar redan tillbaka till Stockholm fast jag inte ens åkt härifrån ännu :P. Har packat ihop nästan hela mitt liv här nu och ska börja en ny höst i Linköping.

Jag har haft en mysig dag med Ellen i Täby c, förutom att jag var dyngsur dårå :P. Jag fick med mig lite fint hem, som ni får se någon dag. Var även inne på Apoteket och storshoppade, mycket roligt :P. Har även varit iväg en sväng och handlat en extern hårddisk, kors i taket. Jag insåg häromdagen att jag har runt 10000 bilder på datorn och kände att det var nog bra om jag sparade dem någon annanstans också. Tänk om denna dator kraschar...usch, jag vill inte ens tänka tanken. Så det ska jag ägna lite tid åt imorgon också.

Aja, nu ska jag göra en budget inför hösten och sedan blir det till att krypa till kojs. Åker tidigt som sjutton imorgon, halv sju närmare bestämt ;). God natt!

/E <3

Rain


Idag var bestämt en dag då jag verkligen skulle göra det jag hade planerat. Det jag hade planerat var att cykla till Täby centrum. När jag vaknade imorse var det sol och molnigt, superbra tänkte jag. Sedan kom det lite mer moln, men enligt yr.no skulle det ju börja regna kl 17. Efter fem minuter på cykeln började det ösregna och jag blev dyngsur :(. Efter halva vägen gav jag upp och skulle hoppa på bussen. Givetvis missade jag bussen med 5 minuter...så jag fortsatte cykla. Någon rolig människa hade vänt på skyltarna, så jag cyklade fel dessutom. En hel timme tog det att cykla :(. Inte alls roligt. 

Lagom till att jag hade torkat, så gav jag mig ut på cykeln hem igen. Denna gång rätt väg, men jag var lagom blöt när jag kom hem :P. Det kallar jag hurtigt ;).

/E <3 

25 Augusti 2010

Idag kom LÖNEN :). Det är så skönt när man får lön och känner att man kan leva lite igen :P, dock försvinner ju mycket till annat viktigt :(. Har i alla fall betalat det jag ska och alla räkningar, så nu hoppas jag inte att det ska vara något mer ;).

Idag är ju min plan att cykla till Täby C om drygt 50 min...hoppas bara det inte börjar regna :(. Yr.no visar att det inte ska börja regna förens vid fem och då borde jag vara hemma ;). Håll tummarna för jag har ljusblåa chinos på mig :P. Haha...Det ska i alla fall bli mysigt att träffa min Ellen idag eftersom jag åker tillbaka till Linköping tidigt imorgonbitti. Jag har tjatat på mina kompisar att de måste komma och hälsa på mig i höst, men självklart kommer jag även att åka hem till Sthlm en del :). I need my friends and family <3.


Min underbara Ellen och jag på Kallis i somras <3

Förresten, måste även rapportera att jag ställde mig på vågen idag. Var förberedd på det värsta, men det verkar som jag gått ner 1,5 kilo på ett par veckor, så resultatet av sommarens viktuppgång blev 1,5 kilo bara ;). Tummen upp för mig :P! Haha...känns i alla fall skönt att det inte är 5 kilo som jag måste få bort, utan nu kan jag fokusera på att bli stark i ryggen igen, få lite synliga muskler och dessutom äta nyttigt och känna mig hälsosam och fräsch :). Nice!

/E <3

Food

Under de dagarna som Angelica besökte mig på Gotland lagade vi riktigt god, enkel och billig mat. Vi började med att äta på restaurang när hon kom med båten, vi åt på Joda i hamnen. Det är absolut min favoritrestaurang i Visby och deras nachotallrik är underbar och priserna är ganska bra också :). Det var nog den dyra maten vi åt. Annars åt vi bara hemma, mumsigt var det.

Söndag

En väldig enkel, god och mättande middag. Vi köpte ett färdigt pizzakit med deg och tomatsås, sedan köpte vi toppingen och osten för sig. Jag hade skinka och salami på min del och Angelica körde med färska champinjoner också.

Måndag

Räkor...riktigt lyxmiddag tycker jag. Vi köpte faktiskt frysta räkor för runt sjuttio kronor och lät de tina. Jag måste säga att jag var skeptisk, men det var riktigt gott. Vi köpte även nybakade frallor, aioli och majonäs. MUMS!


En underbar Gino. Vi hade melon, nektarin, kiwi, banan och passionsfrukt i och ovanpå hade vi mycket vit blockchoklad. Till det hade vi vaniljkesella.

Tisdag

Pasta, kyckling och pesto. Superenkelt och så himla gott! Detta är något jag kommer äta mycket i höst, jag har blivit lite beroende av pesto :P.

/E <3

24 Augusti 2010


Seg, trött och lite irriterad...det är jag just nu! Det finns lite saker jag måste ta tag i, men inte riktigt orkar komma igång med...men snart :P. Idag skulle det regna hela dagen, men det har mest varit uppehåll, molnigt och lite sol då och då :). Träffade Dennis i stan för en lunch, gick även runt och kollade lite i affärer. På eftermiddagen var det sedan dags för massage. Massagen var skön, men hon som person var väl ingen höjdare. Först skulle jag kommit den 31 juni, men då blev hon sjuk, inget konstigt med det. Så fick jag en ny tid idag vid två, som hon flyttade fram till fyra. Jag var där tio i fyra och väntade, fem-tio över fyra kommer en person ut och hon släpper in en annan person...Där sitter jag som ett frågetecken och undrar när jag ska få komma in. Säger till dem i "receptionen" och de knackar på, så den stackar kunden som var där inne fick sitta och vänta på mig när jag blev masserad. Snacka om koll! Efter massagen som gick alldeles för snabbt, så frågade hon om jag ville boka en ny tid...eeehhh, NEJ. Jag har varit på andra ställen som är MYCKET bättre.

Aja, imorgon får jag träffa min sötis Ellen igen :). Vi ska ses i Täby C och jag hade faktiskt tänkt cykla dit imorgon...tar kanske runt en halvtimme, hurtigt va? Tänkte börja packa lite redan ikväll, men imorgon måste jag packa helt klart. Känns inte alls roligt att flytta hem till Linköping igen, kommer sakna min familj och mina kompisar något oerhört :(. Men det blir många vändor hem i höst och dessutom hoppas jag att jag kommer in i flytet med plugg, träning och träffa kompisar igen :).

/E <3

<3 Pappa <3

Såhär innan jag ska gå och lägga mig vill jag hylla en person som betyder så mycket för mig, det är min pappa. Min pappa har i flera år levt med tre kvinnor i hushållet och det kan inte vara lätt att hantera alla våra tonårsproblem och tjejsaker, det har mest blivit mammas uppgift. Dock är min pappa otroligt snäll och generös, han bryr sig otroligt mycket om oss alla. Han förtjänar all credd i världen för att han verkligen försöker förstå oss och begripa sig på hur vi tänker och tycker.

Jag gillar att hitta på saker med pappa, som när vi var ute och cyklade tillsammans på Gotland i somras eller när vi var ute och åt tillsammans i lördags. Det är roligt att umgås med honom, även fast det inte blir så ofta :).

Jag vill även säga att han är så otroligt duktig som har tagit tag i motionerandet och maten under våren, precis som jag. Han har tappat flera kilon och många centimeter i midjan. Han är duktig och går ofta långa powerwalks på dryga milen och även fast han jobbar så himla mycket så har han gått ut i alla fall, en stor eloge till honom för det. Jag har försökt att stötta honom och komma med råd, men han har klarat det så himla bra själv.

Så med detta inlägg vill jag bara säga, älskar dig pappa <3.



/E <3

Vinter 2010

Nu är det Vinter 2010 som gäller för min del. Vad innebär detta lite mer exakt? Jo, det är samma sak som Beach ****. Jag ska alltså träna och äta nyttigt för att bli snygg och "fit" inför vår kommande resa till Thailand :D. Idag, den 23 augusti, har jag gått in i en tvåmånaders nyttighetsperiod ;). Jag hade ju samma sak från januari till mars, se här. Jag ser verkligen fram emot att komma igång med mer varierad träning och dra ner löprundorna till en - två gånger i veckan. Samtidigt vill jag bli av med sötsuget som jag återigen har skaffat mig i sommar, dock har jag fortfarande varit hyfsat duktig och inte stoppat i mig allt för mycket. Nu blir det stenhårt i två månader ;), när jag kommer till Linköping ska det inhandlas massa frukt, hallon, kesella och liknande för att klara av godissuget på kvällarna. Jag lyckades under våren och jag ska lyckas även under hösten.

I våras blev ju resultatet att jag minskade i storlek på kläder, minskade i mått runt hela kroppen och gick ner ganska många kilon i vikt. Nu har jag tyvärr gått upp några kilon igen, men de ska snart försvinna igen ;P. Dock märker jag ingen skillnad på kläder som jag köpte efter min viktnegång vilket känns skönt, då är det bara vågen som spökar ;).

Aja, så nu vet ni vad jag sysslar med de kommande månaderna :).


No more ice cream for me ;)...i alla fall inte på några månader.

Vill även säga att det är supertråkigt att förbjuda sig HELT att inte få äta något onyttigt, därför gillar jag de här tvåmånadersperioderna och sedan har man fyra månader där man fortfarande tänker på vad man äter, men ändå får äta liksom :). Det är ett alternativ som fungerar för en godisgris som mig. Vad funkar för er?

/E <3

Guess what?


Den 25:e september smäller det :). Jag och min underbara Ellen ska på Blog awards 2010 Café Opera. Först är det afternoon tea party där man får en maxad goodiebag, modevisning och lyxiga överraskningar. På kvällen är det sedan dags för den stora galan där årets blogg utses och efteråt är det efterfest natten lång. Det kommer bli awesome!

Ska bli superroligt att göra detta med min sötnos :), vi är lite bloggalna båda två :P.

Har även lite annat roligt inplanerat i höst. Det blir en SPA-weekend med mamma och syster i början av oktober samt en resa till London med Ellen. Ska även försöka få ner hela tjejgänget på tjejhelg i Linköping :).

/E <3

23 Augusti 2010


Vilken otroligt fin dag! Jag vaknade utvilad av att solen kikade in genom mitt fönster och fick genast ett stort leende på läpparna. Så jag har ägnat ett par timmar åt att steka mig i solen, varmt, svettigt och alldeles underbart. Tycker synd om de som jobbar/går i skolan idag, jag är glad över att vara ledig en vecka till :). Yey för solen!

Jag har även hunnit med att äta en stadig frukost i form av havregrynsgröt (var riktigt längesen nu) och tagit tag i lite viktiga saker. Ska strax fortsätta med det, men först ville jag säga hej till er ;). Det blir i alla fall en löprunda i eftermiddag när värmen har lagt sig lite. Har inte bestämt distans ännu, men det lutar åt en mil...behöver komma igång ordentligt igen.

/E <3

Shoppingfynd :)

Idag när jag och Emelie var i Täby C hittade jag lite fina saker som jag köpte med mig hem. Finns dock otroligt mycket snyggt i butikerna nu och jag har redan bestämt mig för att köpa ett par "Boyfriend jeans" på H&M och en leopardkofta på Gina när lönen kommer på onsdag :).


Den här snyggingen ska bli min snart (mycket snyggare i verkligheten). Supersnyggt till jeans eller svarta leggings :).

Aja, till dagens fynd ;)


En superstor och superfin ring hittade jag inne på Lindex. Den hade varit 100% om den hade varit silvrig, men denna var 99% ;).


En vadderad spetsbh eller vad man kallar det, topp? Sjukt snygg och perfekt under transparenta kläder, nu är det bara de som fattas ;). Kommer från BikBok.


Fina örhängen från Ur&Penn till riktigt bra priser. De stora hjärtanen blir partyörhängen och de små blir vardagsfina :).

Fick även med mig en liten present till min älsklings Ellen eftersom hon fyller år snart :). Tyvärr kan jag inte visa eftersom hon läser bloggen.

/E <3

Pictures

Efter ett långt uppehåll från bloggen har jag en hel del fina bilder från Gotland och Örebro :). Tänkte bjuda på lite fina bilder från den hektiska och underbara veckan med Ellen på Gotland, den något lugnare, hurtigare och fantastiska veckan med Angelica på Gotland och sist (men inte minst) några härliga dagar med min underbaraste Bellis i Örebro <3.

Gotland 2010 med Ellen:


Träffade min killkompis för en fika :)


Mamma bjöd mig och Ellen på supergod mat första kvällen, älsklingsmamma <3


Detta måste vara den vackraste bilden som togs på mig under hela veckan...NOT!


Jag och Ellen efter en grym partykväll :D.


Vi skulle till Tofta, så var det bara, trots moln och lite blåsigt...:P


Ellen och jag på Sofis mode sommarturné 2010 :)


Underbaraste Ellen skulle bara veta hur mycket hon betyder för mig. Älskar dig stumpan <3


Förra årets tecken användes i år igen ;).


En sliten Elin somnade gott i bilen efter den sista partykvällen.

Gotland 2010 med Angelica:


Första kvällen såg vi Timbuktu på Gutekällaren, grym var han!


Vi åt lunch/fikade på ett mysig café. Goda mackor :).


Finaste Angelica på Bullboden i Klintehamn :).


Angelica och jag på promenix genom Visby.


Min goa Angelica flyttar som sagt till Nice i slutet av Augusti, jag kommer sakna henne så himla mycket :(<3.


Mycket glass blev det (inte bara med Angelica), här avslutar vi vistelsen med smaskig gräddglass :).

Örebro 2010 hos Bella:


Jag och Bella innan vi skulle ut :). Klänningen köpte hon samma dag, jag fullkomligt älskar den!


Så cooooool ;). Dricker fanta och rosé för första gången, smakade inte så gott :P.


Hos min baby känner jag mig trygg...kommer och våldgästar dig i höst <3.

/E <3

22 Augusti 2010


Idag har det varit en mysig dag :). Träffade min kära vän Emelie i Täby centrum idag, vi shoppade lite samt åt en god lunch tillsammans. Vi avslutade shoppingrundan med varsin smoothie från Naked Jucie Bar ute i solen :). Efter det åkte jag och hämtade mamma på arlanda, hon har varit och hälsat på sin syster. När vi kom hem bjöd pappa på god middag i form av ceasarsallad. Annars har kvällen ägnats åt en powernap i soffan, något avsnitt Solsidan, en del dator och filmen Tomcats.

Snart är det bara en vecka kvar tills skolan drar igång, känns sådär om jag ska vara ärlig. Självklart saknar jag mina söta kompisar i Linköping, men Angelica som varit min parhäst hela våren flyttar till Nice (jag ska åka och hälsa på!) och Annika som jag delat mycket roligt med under hösten och våren är färdigpluggad :(. Samtidigt känner jag att jag nästan jobbat bort hela sommaren...har totalt jobbat 7 veckor. Men men, pengarna sitter nog fint nu till hösten när det är en del evenemang och resor planerade :).

Aja, jag drar inte till Linköping förens på torsdag. Så innan dess skulle jag ha träffat Julia imorgon för en heldag i Stockholm, men hon har tyvärr blivit sjuk :(. Så himla tråkigt. Vad ska jag hitta på imorgon då? Blir nog till att försöka få ändan ur och röra lite på sig. Ska nog försöka med en löprunda på förmiddagen och en promenix med mamma på eftermiddagen. På tisdag blir det förmodligen lunch med min killkompis D och sedan massage vid fyra :). På onsdag ska jag packa ihop allt och kanske träffa min underbara Ellen <3.

/E <3

Favoritlåten just nu!



Cody Simpson feat Flo-rida - iYiYi

Detta är lite skäms att jag gillar, men jag gillar att sjunga med i den :). Killen är typ 12-13 år gammal, riktigt duktig!

/E <3

Ett par klädval

Nu har jag ett helt lager med Dagens outfit, varsågoda :).


Halsband - Present
Kofta - Forever 21
Långklänning - Nelly.com
Ringar - Milano, Visby och Gina Tricot
Väska - Lindex


Solglasögon - Ray-ban
Skjorta - H&M Herr
Jeansshorts - BikBok
Converse


Haha...detta hade jag inte som en outfit :P.
Solglasögon - Ray-ban
Linne - H&M
Sjal - Ellens


Blus - Köpt i en butik på Gotland för 2 år sedan
Väska - Lindex
Jacka - H&M
Jeans - Gina Tricot
Converse


Örhängen - Kommer inte ihåg
Klänning - H&M
Jacka/kofta - Gina tricot
Väska - Gina Tricot (present)
Halsband - Jc
Converse (hade högklackat ute!)

/E <3

21 Augusti 2010

Jag lever :), bara så att ni vet! Den senaste veckan har jag bara haft mycket att göra och annat att tänka på, men nu ska jag försöka komma igång med bloggen igen. Igår hade jag min sista jobbdag för den här sommaren, kändes ganska skönt :). Nu har jag en veckas ledighet tills skolan börjar igen. Under denna vecka ska jag träffa lite kompisar innan jag åker tillbaka till Linköping, gå på massage och packa ihop mitt liv här i Stockholm. När jag väl kommer ner till Linköping blir det till att fixa iordning allt inför skolstarten, träffa lite kompisar som jag inte träffat på hela sommaren :( och införskaffa ett nytt träningskort :).

Igår firade vi min bästa vän Emelie som fyllde år i tisdags. Det bjöds på god middag följt av smaskig paj till efterrätt. Vi körde lite förfest och sedan blev det utgång på Göta Källare (360). Det var riktigt roligt att vara hela gänget samlat eftersom vi är så utspridda i vanliga fall :). En supertrevlig kväll helt enkelt. Sov sedan över hos födelsedagsbarnet och hennes sambo. Lite bilder från kvällen...


Finare tjejer får man leta efter, ni är mina <3


Haha...fråga mig inte vad jag gör här :P. Söta födelsedagsbarnet till höger :).


Jag, Emelie och Bellis <3

/Elin

i FORM loppet 2010


Jag klarade det :)! Idag har jag sprungit mitt allra första lopp (om man inte räknar Vårruset för flera år sedan) och det var roligt att få dela det med Angelica. Vi sprang alltså i FORM loppet och sprang jämnsides hela tiden :). Tiden blev 54.39 vilket känns riktigt gött i och med att det var otroligt trångt i starten. Det ända negativa med just detta lopp var att banan endast var 5 km lång, så vi fick alltså springa den två gånger...lite segt. Men det kändes så otroligt härligt efteråt :D. Nu har jag sprungit milen fyra gånger i år, varav ett arrangerat lopp.

Det kändes lite tungt i starten och också runt 6-7 km, men annars flöt det på väldigt bra :). Känner mig lite seg i benen nu och har lite smått huvudvärk, men det beror nog snarare på sömnbrist.

Aja, ville bara skryta lite :P. Är så stolt över mig själv och Angelica att vi fixade detta tillsammans och nu har jag bestämt mig för att genomföra ett ännu jobbigare lopp nästa år, Göteborgsvarvet som ligger på 2,2 mil :). Så det blir hårdträning framöver, men det är roligt att sätta nya mål och utmana sig själv hela tiden.

/E

11 Augusti 2010


Den här underbara bilden tog Angelica på mig igår när vi var inne i Visby på kvällen :). Nu befinner jag mig i Stockholm igen efter 2,5 underbara veckor på Gotland. Tyvärr hade vi inte riktigt vädret på vår sida denna gång, men från halv fyra och framåt igår var det väldigt fint. Då passade vi på att lägga oss i bikini och sola i två timmar för att sedan äta god pasta, pesto och kyckling till middag. Vi kunde inte avslutat vår vistelse på Gotland bättre i alla fall, utan den avslutades med att vi tog massor av fina bilder i Visby och åt den supergoda glassen i solnedgången. Underbart!

Idag var vi uppe med tuppen och åkte med båten som tog oss till Nynäshamn. Sedan har vi mest slappat under dagen och ätit pasta med ostsås och bacon för att vi skulle orka springa loppet ikväll (berättar mer i ett separat inlägg). Nu har Angelica somnat här bredvid och jag ska snart göra detsamma, ögonlocken är väldigt tunga. Vi ska båda upp supertidigt imorgon. Angelica ska hem till Mariestad och jag ska till Bellis i Örebro, men först ska vi avnjuta en frukost på Espresso House innan vi skiljs åt :).

Det kommer bli ungefär lika dålig uppdatering som förut, men räkna med att jag försöker slänga upp något i helgen när jag är hos Richard i Linköping. Alla härliga bilder från tiden på Gotland med Angelica kommer upp nästa vecka. Ha det gött så länge!

/E

9 Augusti 2010


Kofta - Forever 21
Långklänning - Nelly.com
Ringar - Från Milano, Gina Tricot och en liten butik i Visby

Idag blev det en kombinerad dagens outfit och dagens första inlägg ;). Jag och Angelica hade ju bestämt att det skulle vara bra väder idag, men vad vaknade vi till...jo, mulet och duggregn :(. Vi hoppade lite motvilligt i gåkläder och gick ut på en liten morgonrunda eftersom det inte blir någon cykeltur till och från Tofta idag. Efter promenaden kändes det lite bättre och nu har vi fått i oss lite frukost och gjort oss iordning för en dag inne i Visby :).

Planen är att kolla i lite i affärer, äta lite lunch, äta glass på Glassmagasinet (mmmm...) osv. Ikväll ska vi sedan äta räkor, brieost och köpa med oss nybakat bröd :). Vi hoppas på att det spricker upp ikväll så att vi kanske kan ha lite picknick i solen, ni kan väl hjälpa till att hålla tummarna? Innan maten blir det en löprunda eftersom vi knappt sprungit tillsammans förut och på onsdag är det dags för milen på I form loppet tillsammans.

Aja, dags att packa väskan och gå på toa ;). Hörs när vi hörs :).


Min nya ring (den blåa blomman) som jag köpte i en liten butik inne i Visby. Den andra är från Gina Tricot :). Nagellacket är från elf och är en härlig mörkblå färg.

/E

8 Augusti 2010

Nu är jag HELT slut. Idag har jag och Angelica varit riktigt hurtiga. Vi började med en lång powerwalk på 1 timme och 20 min (drygt 8,5 km) och sedan körde vi Paolo Roberto-träningen (se tidigare inlägg) som avslutning. Så nu har vi båda tagit en välförtjänt dusch och ska strax gå ner och göra egen pizza, snacka om att det ska bli gott :). Ikväll blir det sedan lite SPA-kväll, film och godis. Myspys på hög nivå ;).

Igår körde vi lite förfest här hemma och åkte sedan in till Gutekällaren för att se Timbuktu. Han var jättebra live, men fulla människor som knuffas är ju helt sjuka. Jag och Björn försökte stå still så gott det gick på samma ställe, men vi fick ett antal knuffar och tillslut var jag smått irriterad. Vid halv två började vi röra oss hemåt och avslutade kvällen med lite macka och yoghurt innan vi somnade som stockar alla tre :P. Trevlig kväll i övrigt :).


Fina Angelica :)


Vår goda alkoholfria drink, Apple Sour extrakt, Sprite och Citronskivor.


Partyglada om än lite svettiga :P


Efter en lyckad kväll på Gute :)


Jag och Björn :)

/E

Mot båten och Angelica

Nu sitter Angelica på båten som kommer fram strax efter fyra. Jag ska snart hoppa i lite andra kläder och åka in till Visby för att hämta henne. Vi ska börja hennes vistelse med att äta tidig middag på Joda i hamnen, de serverar otroligt goda nacotallrikar :). Sedan ska vi stanna och handla mat innan det bär av hemåt för att fixa iordning oss. Ikväll blir det utgång tillsammans med Björn. Vi ska på säsongsavslutningen på Gutekällaren där Timbuktu spelar ikväll *tummen upp*, kommer bli riktigt trevligt.

Idag var jag otroligt seg hela morgonen eftersom det var så tråkigt väder ute, det bara regnade och regnade :(. Men vid lunch fixade jag iordning mitt rum och gjorde lite fint tills Angelica kommer hit. Sedan åkte jag med mamma och pappa till Djupvik där jag sprang 10 km och de powerwalkade, mycket bra initiativ :). Så nu är jag helt slut ;).

Aja, ville bara skriva lite kort vad som händer just nu. Blir nog dåligt med uppdateringar, men vi får se om jag får upp något inlägg under veckan. See ya!

/E

7 Augusti 2010


Igår hade jag, mamma och pappa en trevlig kväll med tvårättersmiddag och solnedgång. Igår var sista riktiga dagen på mamma och pappas semester, så vi avslutade den på ett mycket trevligt och bra sätt. Till förrätt blev det svenska kräftor som smakade otroligt gott :) och till varmrätt blev det supergott kött och en ordentlig sallad till det. Efter några timmar vid matbordet gick jag och mamma upp för att kolla på filmen Fame. Den var helt ok enligt min mening, men inte något jag kommer se igen.

Igår var även sista dagen min kusin E var här, hon flög härifrån vid tre. Det har varit riktigt roligt att ha henne här och vi har gjort massor av roliga saker :). Vi avslutade hennes vistelse med "nagelstuga" och sedan en glass på det nya stället Visby glass (rekommenderar verkligen att ni inte tar "hemlig smak", den smakade jästa körsbär med gammal sprit).

I torsdags besökte vi Kneippbyn sommar- och vattenland :). Det var underbart väder och på sommarland åkte vi Canyon River (stocken) tre gånger, Larven, Fyren, gick Höghöjdsbanan, åkte tåget, linbanan mm. Sedan avslutade vi med en hamburgerlunch som tog 30 min att få...men gott var det ;). Efter den goda maten gick vi över till vattenland och åkte lite olika rutschbanor. Tyvärr var det ju inte så varmt trots att solen lyste, så stackars E frös hela tiden :(. Så efter några åk gav vi upp och gick och klädde på oss varma kläder :), det var mycket uppskattat. När vi började gå mot bilen började det ösregna, så jag måste säga att vi hade riktig tur.


När vi drog upp oss i fyren :).

Slänger upp fler bilder senare, nu ska jag äta lite frukost och sedan åka iväg med mamma och köpa blåbär :). I eftermiddag kommer Angelica hit, kommer bli jätteroligt.

/E

Bracelet




Detta fina armband fick jag av min kusin i present när hon kom hit. Visst är det fint? Jag trodde dem hade köpt det, men hon har gjort det själv :D. Supersnyggt! Hade på mig det igår till min snygga ring från Milano och nagellacket "Paradise Blue" från Mavala som E hade tagit med sig. Hon hade på sig ett likadant armband i rosa, jättesött :).

/E

Paolo Roberto

I förrgår och igår tränade jag och kusinen (igår även mamma) ett träningspass med Paolo Roberto. Han har tillsammans med Topp Hälsa gjort en tränings-dvd med två träningskvartar. En kvart med "Mage, rumpa, lår" och en med "Fettförbräning". När vi körde dvd:n för första gången var det mest på skoj, men E tog i minst lika mycket som oss andra. Det är hennes idé att vi ska köra detta varje dag, så jag ser fram emot kvällen ;).

Har en ordentlig träningsvärk idag :P. Det är mycket knäböj, upphopp och utfall vilket tar ordentligt i ben och rumpa...det känns om man säger så ;). Haha...har inte tagit mig ur sängen ännu, men frågan är om jag kommer kunna gå idag?!

Lite bilder från träningspasset i tisdags:






Två glada (jag är otroligt svettig) tjejer :)

/E

5 Augusti 2010


Idag skiner solen och himlen är blå, men samtidigt lite molnig :D. Vi har precis vaknat och lillkusinen håller just på att bädda sängen. Vi ska snart ner och äta lite frukost innan vi gör oss iordning för en heldag på Kneippbyn. Det blir nog både Sommar- och Vattenland :). Bilden ovan är från 2008 när jag, Richard, Sofie och M var på Kneippbyn, idag blir det jag och E som ska dit.

Skrev ett inlägg om träningpasset igår, men internetet fungerar av någon konstig anledning inte på kvällarna :(. Slänger upp ett nytt alldeles strax och även ett inlägg med min fina present som jag fick av kusinen.

Aja, dags att sätta lite fart. Ha en underbar dag och njut av de sista semesterdagarna om ni har några :).
/E


4 Augusti 2010


Nu ska jag snart sova, precis som min lilla kusin gör borta i sin säng :). Det har varit en fullspäckad dag med en massa roligt. Jag och min lilla kusin åkte in till Visby och åt glass i hamnen, handlade godis på Pippis godisaffär, köpte med oss fina ringar (och hon även ett halsband) samt gick en sväng i leksaksaffären. Sedan åkte vi hem och åt macka för att sedan lägga oss en stund ute i solen. E gick iväg och badade med pappa, men min nedrans snuva har inte försvunnit ännu :(. Kvällen har ägnats åt träning (precis som igår, berättar mer i ett nytt inlägg), pizzamys och myskväll framför en film.

Vi håller tummarna för att det ska bli superfint väder imorgon så att vi kan åka till Kneippbyn Vattenland :). Får se om vi också går en sväng på Sommarlandet, vi bestämmer oss imorgon.

Igår var det en riktigt tråkig dag utomhus med regn hela dagen. Vi satt inne och spelade spel, läste, sov middag, tränade och kollade på allsång. Det var en riktig slappdag, så det var skönt att det var sol idag :).

/E

My Cousin


Imorgon kommer min lilla kusin E hit :). Hon är 8 år och ska flyga hit för att träffa mig, gulligt va? Jag tycker att det ska bli jätteroligt att hon kommer hit. Får se vad vi hittar på för något, det beror till stor del på vad det blir för väder. Enligt Klart.se ska det bli sol både på onsdag och torsdag, men varmast på torsdag. Får se om vi kör Kneippbyn vattenland då :). Annars blir det väl kanske lite glass, film, måla naglarna, köpa godis osv. Vi kommer nog att ta det ganska lugnt också. Vill förvarna om dålig uppdatering dessa dagar.

Kusinen åker hem på fredag och på lördag kommer äntligen Angelica hit i några dagar innan vi gemensamt åker till Stockholm och springer I form loppet, 1 mil, på onsdagen. På torsdagen åker jag sedan till Bellis i Örebro i ett par dagar för att sedan åka vidare till Linköping och hälsa på min pojkvän som åker ner dit tidigare i år. Sedan blir det hem och jobba några dagar till, åka på sightseeing i Stockholm tillsammans med Ellen en dag, träffa min gamla killkompis D för rundtur i hans lägenhet och middag, fira Emelie som fyller år och umgås med lite kompisar innan hemfärden till Linköping. Har alltså fullt upp framöver, men det är bara roligt :)<3.

Efter förra inlägget har jag varit ute på en lång powerwalk. Det kändes som jag var ute och gick i evigheter, närmare bestämt i 1 timme och 40 min :P. På den tiden kom jag 10,6 km :). Skönt att jag rört på mig ordentligt i några dagar nu för att kunna slappa lite med kusinen. Blir kanske någon löprunda under veckan i alla fall. Aja, nu ska jag boka lite tågbiljetter och sedan kolla upp lite vad jag och Ellen kan hitta på under vår sightseeing i Stockholm. Vi ska leka turister i vår egen stad ;), kom gärna med tips :). Sedan är det dags att sova eftersom jag ska upp med tuppen och hämta E på flygplatsen. Sov gott!

/E


Elsas Mode


Sofi Fahrman förknippar man med modeblogg och magasinet Sofis mode. När jag fick veta att hon skulle skriva en bok var jag mycket skeptisk. Jag vet att hon är duktig på sitt jobb och visar mycket fina saker i sin tidning, men skriva en bok? Det kräver ju att man involverar läsaren och får denne att vilja läsa mer och jag förväntade mig ärligt talat ingenting av den här boken. Jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad.

Boken handlar om Elsa som levt livet i New York, men har på grund av en händelse blivit tvungen att flytta därifrån. Hon flyttar tillbaka till sin hemort Borås, men flyttar lika snabbt vidare till Stockholm. Man får följa hennes liv när hon försöker ta sig in på Stockholms modevecka, försöker platsa in bland stureplanseliten och bekantar sig med en känd designer som hon faller för. Samtidigt jobbar hon på ett café, bor hos sin kompis Maria i en liten etta och kommer på fenomenet att starta en blogg.

Boken är spännande och man vill aldrig sluta läsa den. Både Julia och Ellen har läst den innan mig och sagt att den var bra, men jag bestämde mig ändå för att ha en neutral inställning till den för att slippa bli besviken. Det blev snarare tvärtom, jag väntar spänt på när nästa bok dimper ner i bokhandeln :). Det är verkligen en typisk "Elin-bok" som handlar om bloggar, snygga kläder och party. Jag rekommenderar denna bok varmt till alla som är intresserade av det jag berättat om. Ger boken 5 av 5, så sjuuukt bra är den faktiskt ;)!

/E

I <3 H&M Autumn 2010

Har ni fått H&M's höstkatalog? Jag har bläddrat igenom den minst fyra gånger och är så imponerad av vad de har att komma med till hösten. Jag är jättesugen på att shoppa massor av fint :). Förra höstens kläder var ingen hit, men i år säger jag bara, plånboken kommer ropa "eko,eko,eko" :P. Tänkte visa er lite av mina favoritkläder med snygga accessoarer och matchningar.

 


Denna snygga outfit skulle jag vilja ha när sommaren övergår till höst. Militärgrönt är HETT i höst och tillsammans med tajt linne i grå nyans, kilklackboots i samma nyans och boyfriendjeans kan det inte bli annat än snyggt. Avslappnat, men ändå supernsyggt.



Snacka om fullpott partyoutfit, denna vill jag mer än gärna ha! Eftersom klänningen är en ända stor accessoar vill jag sätta den i fokus och det gör jag med en enkel skinnjacka (fuskskinn) med puffärmar och enkla, svarta pumps. Ringen är en snygg, men diskret accessoar att ha till. Jag kommer köpa på mig massor av snygga ringar i höst, matcha med allt.



En snygg och lite utstickande vardags- eller festoutfit. Den turkosa bandeau-bh:n lyser diskret igenom den svarta, transpararenta skjortan. Jag matchar det turkosa med ett stort halsband i turkost och "guld", stora halsband fortsätter att vara stort i höst. De coola leggingsen funkar snyggt till en annars ganska diskret outfit och till vardags skulle jag matcha med svarta, låga boots med nitar och till fest turkosa klackar.

Allt detta hittar du på H&M's hemsida. Det finns massor av annat jag är sugen på också, fler exempel kommer :).
/E

2 Augusti 2010


God eftermiddag! Jag har haft en riktig slappmorgon :). Lade mig ute på solstolen och läste Åse fast det inte var någon sol ute :P. Plötsligt började det dugga lite och då förflyttade jag mig upp till sängen istället. Där låg jag ett bra tag och läste klart boken, den var lika bra som de andra böckerna. Får slänga upp en recension senare, har ju lovat er en om Elsas Mode först, men det får bli ikväll.

Efter att jag hade läst klart tog jag äntligen tag i projektet "tvätta bilen". Så nu har jag vänt ut och in på hela mammas bil, så den är superfräsch igen :). Det är som tack för att mina föräldrar varit så snälla och lånat ut bilen hela sommaren. Har även hunnit få i mig lite lunch i form av havregrynsgröt, mycket gott. På grund av att jag åkte på en liten förkylning med snuva och ont i halsen till och från har jag bestämt mig för att hoppa 10 km löprundan idag. Känns som det är ett klokt beslut. Dock tänkte jag inte ligga på latsidan och ska strax byta om och gå en runda på 10 km istället :).

Tänkte slänga upp ett inlägg med lite snyggt höstmode från H&M innan jag går ut på promenixen.
/E

2,2 mil

2,2 mil cyklade jag tillsammans med pappa idag. Han cyklade nog 3,3 mil, riktigt duktigt :). Hade femmans växel i (av sju) hela tiden och vi höll oss runt 24-25 km i timmen vilket kändes riktigt bra. Fick riktig mjölksyra i låren och tyckte det var tufft att hänga med i pappas tempo. Jag är inget större fan av att cykla, jag ser det mer som ett måste för att snabbare ta sig till och från saker :P. I Linköping cyklar jag upp emot fem gånger per dag. Det blir till och från skolan, till och från träningen och kanske till och från någon fest ibland. Jag undviker spinning för att jag döööör av tristess, men nu när jag inte cyklat på hela sommaren var det roligt. Kanske hinner med en omgång till innan jag åker ifrån ön :). Imorgon blir det första milen löpning på Gotland, får se hur det går!

Nu på kvällen har vi ätit gott som pappa lagade, kollat lite på tv och sjungit Singstar. Tänkte strax slänga på en ansiktsmask och sedan krypa ner i sängen och läsa andra boken för i år Åse av Denise Rudberg, en av mina favoritförfattare. Kom just på att jag inte berättat om Elsas Mode, så det får jag givetvis ta och göra imorgon. Rekommenderar den i alla fall varmt, Sofi Fahrman skrev faktiskt väldigt bra. Vet någon när uppföljaren kommer?


/E

Locktips!



Ett enkelt, men så snyggt frisyrtips. Ellen gjorde en fiskbensfläta på mig dagen innan jag ville ha lockigt hår och så sov jag med det (håret ska vara blött). Hade även flätan under hela dagen (se tidigare bilder från "Blå Lagunen") och den blev faktiskt väldigt snygg, även om jag har lite svårt för flätor :). På kvällen blev håret lockigt som på den högra bilden. Tycker mycket om lockigt hår och det jag sprayade endast i hårspray när jag tagit ut flätan. Billigt och framförallt väldigt snyggt!

/E

Thoughts

Om en liten stund ska jag byta om och bege mig ut och cykla. Det blir dagens motion :). Tänkte delge er mina tankar och funderingar kring kost och motion under sommaren. Som ni vet har jag aldrig bantat eller för er som tror att jag har gjort det så har jag inte det. Jag förstår inte hur en människa klarar av att knappt äta och samtidigt träna hårt, då skulle jag bli medvetslös eller ge upp eftersom jag inte har någon ork. Jag äter normalt och försöker äta tre mål mat om dagen. Jag börjar alltid dagen med en rejäl frukost och har gjort hela det här halvåret, det smakar så himla gott. Lunchen varierar, äter jag frukost sent blir det bara något lättare som macka eller fil till lunch och äter jag tidig frukost blir det en mer matig lunch. Middagen äter jag oftast ordentligt. Jag har ju försökt dra ner på mängden onyttigheter jag stoppat i mig och tycker faktiskt att jag lyckats väldigt bra, dock är det svårare nu på sommaren.

På sommaren smakar allt så mycket bättre och jag unnar mig gärna en glass eller två. Jag orkar inte vara lika strikt med sötsakerna under sommaren, men känner att jag ändå inte behöver vräka i mig. Under veckan med Ellen blev det en hel del sötsaker och sånt vilket resulterade i att jag fått tillbaka mitt sötsug. Jag har försökt skärpa mig nu, men när solen skiner vill jag ha glass eller när min kompis Björn är på besök så tackar jag inte nej till chokladbollen han köpt med sig. I höst får jag återgå till allt nyttigt igen och jag tänkte köra två månader utan onyttigheter för att försöka bli av med sötsuget igen, men fram tills skolan börjar tänker jag inte frossa, men njuta.

Givetvis har jag gått upp ett par kilo i vikt igen, men de kan jag lätt gå ner i höst istället. Jag tränar ju fortfarande, men den senaste tiden har det inte blivit fem gånger i veckan. Jag gillar ju att motionera och igår var jag ute och sprang 7,5 km och idag blir det alltså en cykeltur. Så mitt råd till er är att njuta av sommaren, men frossa inte. Rör på er och njut av sommaren till fots eller på cykel. Jag älskar sommaren för mycket för att tänka tillbaka på sommaren och känna att jag avböjde allt onyttigt, sånt kan jag göra under den tråkiga hösten istället.


Ät en glass om du är sugen, men kanske inte varje dag?!

/E

Några "Dagens"


Cityoutfit
Örhängen - Köpta i Milano
Klänning - Gina Tricot
Jacka - H&M
Converse


Beachoutfit
Solglasögon - Ray-ban Wayfarer
Linne - Present av Ellen <3
Shorts - H&M
Converse


Kallisoutfit (min favorit)
Body - Gina Tricot
Jeansshorts - BikBok
Clutch - Gina Tricot (present av pojkvännen)
Ring - Köpt i Milano
Converse


Partyoutfit
Klänning - Zara
Ring - Köpt i Milano
Tygskor - H&M (Bytte till dessa efter partyt, körde pumps med hög klack innan)

/E


1 Augusti 2010

Shit vad tiden går fort, idag är vi redan inne i augustimånad. Antar att tiden har gått extra fort eftersom jag jobbat 6 veckor under sommaren och bara varit ledig en :(. Aja, jag ska inte klaga. Har två veckors semester kvar och sedan jobbar jag fyra dagar till för att sedan vara ledig i en vecka till och sedan börjar skolan. Jag saknar inte skolan och den stress som jag känner där, men det ska bli roligt att träffa alla igen, komma tillbaka till en vardag med varierad träning och dessutom uppta en kontakt med en mentor som arbetar i Stockholm :).

Igår försökte jag slänga upp ett inlägg innan jag somnade, men internetet dog hela tiden, så det var hopplöst. Idag väckte mamma mig och det visade sig vara sol och blå himmel samtidigt som blåsten hade lagt sig en aning. Så hela förmiddagen spenderade jag ute i solen med en bra bok :). Har även varit iväg med mamma en sväng och handlat lite tidningar för att sedan återigen lägga mig på solstolen. Somnade till och vaknade av att det var tjockt med moln :(, så nu såg jag min chans att få upp lite inlägg här på bloggen ;).

Tänkte bjuda på lite fler bilder från min och Ellens Gotlandsvecka 2010...










Ellen har åkt iväg till Västkusten nu, men det finns en hel del bilder som jag ännu inte har fått. Är spänd på att se de andra :), de kommer upp såfort jag har tillgång till dem. Njut av dessa och de innan så länge ;).

/E

RSS 2.0