30 Maj 2010

Idag är jag GLAD :). Jag är HEMMA hos familjen i Sthlm (det går inte att ljuga att jag trivs väldigt bra här), solen skiner och det är varmt och dessutom visar vågen mindre än på jättelänge (-7 kilo sedan start den 6 januari). Kan det bli bättre :P?

Idag är det Mors dag och jag ska gå ner i köket om en liten stund och fixa specialfrukost till min mamma. Har även fixat ett fint kort till henne :). Sedan blir det nog till att sola lite, som tur är tog jag med mig min bikini. Ska även köra ett gympapass med min pappa senare i eftermiddag. Annars har jag inte så mycket planerat. Blir nog lite det som faller mig in.

Har kollat upp lite väder den här veckan här i Sthlm och imorgon samt på tisdag ska det vara 19 grader varmt och mestadels soligt :). Bra om detta stämmer eftersom jag imorgon har planerat att ha picknick med Ellen på kvällen <3. På syster student visas följande väder:

Ser ju inte överdrivet roligt ut, men vi kan ju alla hålla tummarna att det blir varmt och skönt iaf? Bara det inte regnar känns det helt ok. För er som undrar blev det bara jeansjackan som följde med igår, var mest röster på den ;).

Aja, nu tänkte jag uppdatera min träningsblogg lite :). Hörs snart igen.
/Elin

Kommentarer
Postat av: Lacka

Vännen! :) Vilket sammanträffande, jag blev också väldigt glad idag när jag övertalade mig själv att gå upp på vågen för att se resultatet av alla mina synder (blev massa tårta och paj igår ;)) och jag vägde mycket mindre än vad jag ens trodde. Vilken humörhöjare :) Så vi ska verkligen unna oss gottigott på söndag :) Hälsa familjen från mig :) Ses på fredag! Puss

2010-05-30 @ 13:47:52
URL: http://lackalejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0