Dags att SOVA =)

Ska bara skriva lite i bloggen först ;) (Viktigt!).

  
 
Egobilder =P.

Dagen har varit ok. Den har innehållit ganska mycket plugg, men även flera trevliga telefonsamtal =). Har pratat med fyra av mina bästa vänner idag, väldigt trevligt och roligt. Jag saknar dem alla så otroligt mycket =(, men vet ni vad!? Jag har GLÖMT bort att berätta en jättestor grej för er!!! På fredag (om två dagar!) åker jag till B i Örebro. Ska bli så roligt att hälsa på henne och gissa vad!? Alla tjejerna från Sthlm kommer också ner, så vi blir 7 stycken =). Hur nice låter inte det?? Ser VERKLIGEN fram emot helgen =). Äntligen får jag träffa alla mina tjejer igen!!!!! Och vad jag har längtat. Planen är så att jag åker med ett tåg vid halv 4 till Örebro på fredag, sen blir det middag på restaurang på fredag kväll =). På lördagen är planen shopping (inte för min del, får fönstershoppa), middag, förfest och utgång. Och på söndag åker jag med tåget vid kvart över 2 tillbaka till Linköping och Richard <3 <3. Låter som en underbar helg i mina öron (ögon!). I'm HAPPY =D!!!

Det blev tyvärr ingen fika med Annika idag =(. Hon har gått och blivit genomförkyld stackarn!! Jag skickar en krya på dig hälsning till henne och hoppas att hon blir bra snart, för jag klara mig inte länge utan "Annika-Elin-fika" ;).
Dock blir det inte lång tid utan fika, ska nämligen träffa två goa tjejer som jag jobbade med NH förut. Vi ska ses och fika imorgon eftermiddag och det ska blir riktigt skoj!! Snacka skit och dricka varm choklad =P. Men först blir det plugg...hela förmiddagen!!! Ska träffa L och A vid 9 i biblioteket eftersom vi ska göra inlämningsuppgiften tillsammans. Tänkte även hinna med att göra lite uppgifter i boken =). Kvällen ska ägnas åt stavgång. En effektiv och trevlig dag!

Jag saknar min familj =(!!! Jag har fortfarande inte vant mig vid att vara utan dem. Jag längtar till tiden då jag bodde hemma (ibland!) och vill bara kunna prata med mamma hela tiden. Saknar att sitta och snacka med syrran hela nätterna och diskutera saker med pappa =(. Jag vill åka "hem"...bara en stund. Jag kommer tyvärr inte göra det förens i slutet av oktober!!! Måste nämligen lägga dem två nästkommande helgerna på att råplugga, då kommer jag liksom inte ens vara mänsklig för ett tag =P. Och helgen direkt efter tentan har L och A en 50-års fest som jag INTE vill missa, så helgen efter det får det bli. Jag LÄNGTAR redan, MASSOR!!! <3 <3.
Miss you Mamma, Pappa och Sofie. Kom HIT nu.

Ojojoj, klockan tickar och det är dags att sova. God natt på er.
/Elin

090930

Godmorgon kära läsare!!
Idag skiner solen, men det är bara 9 grader varmt. Så det blir att pälsa på sig lite, men samtidigt ha solbrillor på sig ;). Myspys.

Jag började min morgon med en stadig frukost.

Det är färskpressad juice (som jag pressade själv nu på morgonen), c-vitamin, mörkt bröd med korn och ost, löskokt ägg samt de dagliga vitaminerna.
Detta är en frukost som jag brukar stå mig ganska länge på =). Lyxade till det med juicen idag, annars brukar jag "bara" ha c-vitamin.

Dagen ser ut som följande. Först föreläsning, sen lunch, efter det massa läsande i biblioteket och vid halv 5 fika med Annika =). Skönt att avsluta eftermiddagen med något roligt, då har jag något att se fram emot ;).

Förresten somnade jag halv elva igår och gick upp halv nio idag! 10 timmar! Imponerad! ;)

Nu är det dags att äta upp frukosten, sätta i linserna och sminka mig. Ska även skriva ut lite papper till skolan.
See yá!
/Elin


Chica ;)


Solglasögon - H&M
Scarf - Rut m.fl.
Kofta - Rut m.fl.
Jeansleggings - BikBok
Stövlar - Present

/Elin

Miss Duktig

Idag har varit en intensiv och givande dag!!
Först började vi med föreläsning, som jag faktiskt hängde med på. Den här föreläsaren är snarare för långsam, jämfört med den andre som gick alldeles för fort fram =P. Aldrig är man nöjd ;). Men jag gillar den här läraren, han verkar kunnig, men samtidigt hjälpsam. Efter föreläsningen köpte jag och A biljett till sittningen som är på fredag nästa vecka, ska bli jätteroligt =).

På eftermiddagen blev det nästan 3 timmars läsande i Affärsredovisningsboken. Sedan hem och byta om, efter det en runda löpning på 1 timme =). Stretch, 100 sit-ups samt dusch efter det. Till middag blev det tortillas, mums!! 

Ikväll hade jag tänkt gå och lägga mig i hyfsad tid, alltså ungefär vid 22 =). Efter The Mentalist

Tänkte visa lite smycken jag köpte i Göteborg innan jag kilar!

 
En supersnygg klocka från Missäy i Nordstan.

 
Halsbandet som jag köpte på Hard Rock Café i lördags =). Fint va??

Imorgon blir det föreläsning, läsa en massa och fika med Annika =). Nu är det läggdags!
/Elin

090929

Ooops!! Blev inget mer inlägg igår kväll, men jag hade ingen motivation att skriva i bloggen =(. Idétorka kan man kalla det också ;). Somnade i alla fall i hyfsad tid igår och gick upp vid halv 8 idag. Har sen dess hunnit duscha, äta frukost, läsa, måla naglarna och sätta i linserna! Ska alldeles strax sminka mig och fixa frillan.

Idag är det föreläsning som gäller först. Med en ny lärare =). Jag har positiva förväntningar på det här delmomentet eftersom det första var urkasst. Det var det jag ägnade min kväll åt igår, att formulera ett beskrivande mail till våra klassrepresentanter som ska ha möte med programansvarig imorgon. Äntligen får man ur sig det man tycker och känner =). Efter föreläsningen ska jag och A försöka få varsin biljett till den årliga Herr- och Damsittningen som är om en och en halv vecka. Var så otroligt roligt förra året, så den vill man bara INTE missa. Sedan blir det lunch och stanna kvar i biblioteket och läsa, läsa, läsa. Vill verkligen förstå det här med affärsredovisning. Känns ganska viktigt att kunna i kommande arbetslivet!!

Får se hur jag spenderar kvällen, men jag antar att det blir en löprunda, lite Idol och tidig läggdags =).
Ha det fint idag. Förresten, idag skiner solen =D!! Igår cyklade vi i ÖSregn och jag hade ett helt regnställ på mig ;).

/Elin

Smurf ;)


Glasögon - Synsam
Lång tröja - BikBok (köpt i Göteborg!)
Leggings - Gina Tricot
Stövlar - Present av B och S (från Wedins tror jag)

/Elin


090928

Ville bara säga att jag lever ;)!!
Har bara haft lite fullt upp sen jag kom hem igår kväll. Bussresan hem gick bra, jag sov ganska mycket =). Sedan somnade jag såfort vi kom innanför dörren, såå trött. Vaknade av larmet vid kvart över 7 imorse *gäsp*. Blev bara en snabb frukost och så innan det var dags för skola vid 9.

Då jag och A suttit med inlämningsuppgiften till halv ett så fick vi skippa första föreläsningen =(. Vi kände att vi bara ville bli klara och det är vi nu! Inlämnad och klart! Skönt. Då är det bara att sätta igång med nästa moment, Externredovisning. Jobbigt att börja med något nytt när jag inte förstått det första =S, jag hoppas det kommer gå bra...

Ska alldeles strax iväg på synundersökning (ÄNTLIGEN!!). Ska bli så skönt att få reda på vilken min rätta styrka är och beställa hem ett par brillor i den styrkan =).

Är seeeeeeg idag, så jag orkar inte motionera. Blev en hel del gång igår när vi gick runt i Göteborg, så jag vilar idag och kör en löprunda imorgon istället ;). Ska försöka lägga mig ganska tidigt ikväll också, måste få sova ordentligt i natt.

Hörs senare med mer info =)!!


/Elin

Hörs!

Nu har jag hunnit äta frukost, duscha och packa. Vi ska snart sätta på oss ytterkläderna och checka ut =(. Ville bara säga att jag inte kommer uppdatera något mer idag =(. Hoppas ni klarar er så länge ;).

/Elin

090927

Sista dagen i Göteborg och på semestern =(!!

Vi börjar med gårdagskvällen. Vi kom iväg vid 8 ungefär och började promenaden med att stanna på den största godisaffär jag någonsin besökt, dem hade allt och lite till =P. Dessutom har jag nog aldrig köpt så mycket godis som vi köpte igår, men det var för att dem hade så roliga godisar som ingick. Typ Daim, 20 sorters klubbor, drumsticks, banana skids, refresher, twix, plopp osv.

  
4-gott ett måste om ni besöker Göteborg ;).

Vi fortsatte sedan promenaden till Hard Rock Café. Eftersom vi inte hade bokat bord fick vi en dosa och sen köpte vi varsin drink i väntan på ett bord =).


En Mojito och en Orange Dream.


Richard härmar en av dem manliga modellerna som gick modevisningen tidigare, haha...



När vi äntligen fick vårt bord strax efter nio gick det ganska snabbt att få maten =). Det var många födelsedagsbarn och svensexor på Hard Rock igår, lite roligt att se killarna göra bort sig ;). Haha...Maten var riktigt god och sällskapet toppen, tyvärr var jag jättetrött =(. Vid strax innan elva begav vi oss hem, jag med ett halsband (LOVE!) rikare ;).


Jag i samma t-shirt som på dagen och kavaj från Cubus.


Det blev en Ceasar Sallad för min del. Ni som känner mig vet att jag är svag för just den salladen ;). Tror att jag åt den varannan dag i USA första gången =P. MUMS!! Jag vet i alla fall hur en GOD Ceasar Sallad ska smaka ;).

Kvällen slutade med filmen Bad Boys och lite godis =). Sen somnade vi som stockar i våra sköna sängar.

Nu ska vi alldeles strax hoppa i lite kläder och gå ner till frukostbuffén som stänger om en timme. Är superhungrig =). Efter det blir det att packa ihop vårt pick och pack, checka ut och fundera på vad vi ska göra resten av dagen ;). Min plan är shopping! Jag vill köpa något nytt klädesplagg =). Hoppas jag hittar något fint!

Dags att röra på sig! Ska bara väcka pojkvännen här bredvid.
/Elin

It Hurts!

Snygg rubrik på att vi har ont i fötterna och benen efter en lång promenad och lite shopping ;).
Jag vilade en stund innan vi gick iväg. När vi kom ut började det regna lite smått och det såg inte ljust ut för en runda minigolf. Vi vandrade i alla fall iväg till banan som ligger en bit ifrån hotellet och när vi var framme hade det slutat regna. Dock hade vi inga kontanter och hon kunde inte växla, så vi struntade i det =(. Vi gick runt och kollade lite istället. Vi har varit inne i hur många affärer som helst =). Först gick vi längs Avenyn, sen lite runt omkring. Vi slutade sedan med Kompassen och Arkaden.

När vi var "klara" med shoppingen blev det en sväng till Hemköp för att köpa med oss lite bröd, kaffebröd och frukt att äta till lunch (vid halv 4). När vi kom ut från affären såg vi att modevisningen skulle börja strax och den ville vi ju inte missa, så vi slog oss ner vid scenen =). Har sedan dess hunnit få i oss det vi köpte, slappat och tittat på tv. Skönt att vila benen och fötterna lite, samt min yrsel. Usch, det har fortfarande inte försvunnit...=(.

Planen för kvällen är att käka lite middag på Hard Rock Café =). Vi försökte boka bord idag, men han hälsade att det gick bra innan sju och efter tio =P. Lite väl sent =S...Vi ska gå dit så att vi är där runt halv 8-8 och sätta oss i baren och hoppas på det bästa. Drack världens godaste drink där för 2 år sedan, som jag hoppas få uppleva ikväll igen ;). Ser fram emot en god middag!!

Ha en fin kväll <3.


Le boyfriend posear ;)


Jag med en cafe-cooler från SevenEleven. Dagens outfit är Halsduk från BikBok, Skinnjacka från Vila, Tröja från Adidas, T-shirt från BikBok, Väska från Åhlens, Jeanskjol från Zara, Leggings från BikBok och Boots från Vila.


Puss <3. Lite svårt att fånga oss båda på bild ;).


Modevisning i Nordstan =)


Dagens enda inköp. Trosor och väska från Lindex (30%) och nya numret av Chic.
Richard köpte svarta jeans och tygskor från Zara, riktigt snyggt!!

/Elin

090926

Varför skulle jag bli YR just idag?? Jag vaknade vid 5 i natt av att hela rummet snurrade, var tvungen att sätta mig upp och öppna fönstret. Kunde knappt gå. Benen darrade och golvet gungade. Det låter som ett tecken på bakfylla, grejen är ju den att jag INTE drack något igår...(förutom en smirnoff ice). Jag la mig med huvudet högt i sängen och somnade tillslut om. Vaknade igen vid strax efter 8 och kände mig helt tung i huvudet. Bestämde mig för att gå och träna för att få igång kroppen. Sprang en halvtimme och mådde väl sådär efteråt (skönt medans). Har druckit massor med vatten och ätit en lagom stor frukost från frukostbuffén.

Jag känner mig inte riktigt kry på grund av detta =(. Varför skulle det bli såhär just nu?? När vi är på semester!! Jag antar att det beror på att jag varit stressad hela veckan, sovit dåligt, ätit dåligt och allt annat...och nu när jag slappnar av så kommer allt. Jag måste skärpa mig!! Jag måste sluta stressa upp mig hela tiden och ANDAS. Kunna ta en timme och bara vila. Gå och lägga mig i tid, äta ordentlig mat och träna regelbundet.

Jag ska dock ignorera detta snart. Vi hade tänkt ge oss ut på en shoppingrunda samt kanske köra en runda minigolf om det är öppet =). Kanske promenerar lite igenom Göteborg också. Vädret är molnigt och lite halvtråkigt, men vi har ju varandra ;). Nu ska jag vila en liten stund till och sen göra mig iordning.

Ha en fin dag <3!!
/Elin

Walking on Avenyn!

Nu är snart en mycket trevlig kväll i Göteborg över =(.
Sen vi hördes senast har vi hunnit med en hel del. Vi var uppe och badade i poolen (jättekallt!) samt bastade en liten stund. Efter det gick vi till hotellrummet där Richard hällde upp ett glas rödvin åt sig själv och Smirnoff Ice åt mig =). Samtidigt började jag fixa mig lite inför kvällens middag. Kvällens outfit blev likadan som när vi var ute och åt med Richards familj.

Vid halv åtta gav vi oss iväg på jakt efter en restaurang. Richard har "tjatat" om Pizza Hut hela dagen, men jag var mer sugen på en ovanligare restaurang. Det resulterade givetvis i att vi gick och gick och gick. Vi var nog ute och vandrade runt i 1 timme drygt, antingen var det för dyrt, mat som inte passade oss eller fullt. Det slutade givetvis med att vi gick tillbaka till en restaurang här i närheten, gissa vilken ;)?? Men gott var det med mat!!

 



Vi delade på en pizza med kyckling på och det räkte alldeles utmärkt. Dessutom tog vi drick så mycket du vill och utnyttjade det ganska bra ;). Vi satt i en och en halv timme, det blev 2,5 glas med dricka. Vi pratade, skrattade och hade det supermys. När vi hade ätit upp tänkte vi prova en annan väg ut och den ledde oss direkt in i hotellet =P...haha! Skönt när man var proppmätt och full med iste ;).

Planen för morgondagen är att gå upp i hyfsad tid och springa lite på löpbandet. Dock stänger frukosten "redan" vid 11, så vi får väl se om jag orkar ;). Annars får vi se vad vi hittar på =).
Ha en underbar kväll!!!

/Elin

Göteborgsoutfit ;)


Halsduk - BikBok
Tröja - Adidas
T-shirt - BikBok
Väska - Åhlens
Byxleggings - Gina Tricot
Stövlar/boots - Vila Outlet

/Elin

Göteborg

Nu är jag (vi) ÄNTLIGEN i Göteborg =).
Resan hit gick bra, men var ganska seg, med många stopp. Det tog 4,5 timme med buss från Linköping. Jag sysselsatte mig genom att prata med Richard, sova och kolla Sex and the City på datorn. När vi äntligen kom fram gick vi till hotellet som ligger precis bredvid Nordstan. Båda var enormt hungriga, så vi ställde bara av oss sakerna och gick och åt lunch. Det blev gamla hederliga donken ;). Gott och snabbt när man är hungrig!

Vi gick runt i det stora centrumet bland "miljoner" av människor. Jag köpte bara en sak idag ;).

Köpte den på Rut m.fl. Vi fick även med oss lite godis och lite dricka till kvällen. Och nu sitter vi här i varsin säng och slappar lite =).

Vi ska alldeles strax gå iväg och bada samt basta lite här på hotellet.

Lyx!!

Ikväll ska vi gå ut och äta någonstans, men vi har inte bestämt vart än. Vi hörs!
/Elin

090925

Vilken HEMSK dag jag hade igår!!
Jag satt i skolan från 8 på morgonen till tjugo över 9 på kvällen...fattar ni hur länge det är?? Jag och A skämtade om att vi skulle behöva sitta så länge, men vi trodde nog aldrig det på riktigt. Vi hade först lektion till 10 och sen körde vi igång med inlämningsuppgiften direkt. Vår lärare hade varit otroligt otydlig i sin formulering vilket resulterade att vi tänkte på helt fel sätt. Träffade några andra i klassen som hade gjort likadant som oss och då trodde vi genast att vi var på rätt spår. Sen kommer vår lärare in, smäller upp en massa siffror på tavlan som ingen förstår och säger "det är logiskt, ni ska FATTA detta!". Efter det börjar den ena avhyvlingen efter den andra mot honom. Han har betett sig som skit mot oss i dessa 5 veckor och nu fick han sota. Kunde han ta det?? Nej, han sa att det inte var hans fel att vi var OAMBITIÖSA!!! Att han ens vågar säga detta när vi sitter där kvart i sju på kvällen och har varit där sen 8. Ingen i vår klass har lagt ner så mycket tid på att plugga som vi gör nu. Men det är så frustrerande att lägga ner 6-8 timmar per dag och ändå inte FÖRSTÅ. Just bara för att vår lärare är ybersmart och inte kan ta sig ner på vår, pedagogiska nivå...

Så där är anledningen till att jag inte skrev något inlägg igår. När jag kom hem ringde jag B och pratade av mig lite =). Sen var det dags att packa/städa inför idag.

Ska alldeles strax hoppa i mina kläder efter en lång dusch =). Har laddat datorn med batteri och tagit med mig några skivor Sex and the City, så jag hoppas resan till Göteborg går FOOOOORT!! Ville bara säga att jag lever och mår bra, men att jag är arg och besviken på denna kurs...Vi hörs nästa gång i GÖTEBORG <3.


Jag i Göteborg med Richard 2007!!

/Elin

...

Blir "trött" på alla rubriker som Dagens outfit...något tips?


Halsband - Ur&Penn
T-shirt - H&M
Klocka - Köpt på en båt =P
Chinos - Gina Tricot

/Elin

*Gäsp gäsp*

Snaaaart är det läggdags!! Ska upp vid halv sju imorgon =S...har lektion vid 8 *gäsp*. Sedan har jag och A räknat med att sitta HELA dagen för att bli klara med vår inlämningsuppgift =S och den verkade lite småjobbig när jag läste igenom den nyss. Men jag känner att det inte gör så mycket att plugga hela dagen eftersom jag ska slappa hela helgen (eller i alla fall inte plugga!!).

Idag har vi haft föreläsning och vi fick ingen uppgift, "jag skickar ut den ikväll"...man blir ju bara såååå trött!! Cyklade hem och kände mig otroligt omotiverad till att göra någonting, så jag satte på Sex and the City-boxen och kollade några avsnitt =). Vid halv 6 mötte jag upp Annika för en middag på Forno Italia (samma restaurang som jag och Richard var på i lördags), det blev en räksallad för min del idag =). Den var väldigt snyggt upplagd, men tyvärr ganska smaklös. Då rekommenderar jag pizzan hellre!! Vi fortsatte till Espresso House och tog varsin Chailatte. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, vi har så himla trevligt tillsammans. Är så otroligt glad över att ha Annika här i närheten =). Nästa vecka blir det fika eller middag, ska kanske fråga om bio?? Vi får se vad det blir!! Gick i alla fall hem och pratade med lite kompisar och mamma i telefon. Kollade sista halvtimmen på Idol och sen dess har jag bara tvättat lite osv.

Råkade ut för en ganska jobbig sak nu på eftermiddagen, det kallas missförstånd. En person skriver något i ett sms, en annan missuppfattar och så fortsätter det så. Jag är glad att vi pratade om det och förstod varandra =). Ibland är sms bra, men inte i sådana här situationer. Ta det hellre "face-to-face" eller om personen är långt bort, i telefon. <3 <3

Ska alldeles strax gå och lägga mig, väntar bara på att tvättmaskinen ska bli klar. Håller på att tvätta dem sista kläderna som jag ska ha med mig till Göteborg =). Räknar med att ha minilite tid imorgon kväll, så det är bäst att göra så mycket som möjligt nu!! Listan är skriven, kläderna är tvättade, så nu är det bara att packa ihop allt. Det kan väl inte ta så lång tid, eller?? =P

God natt <3!
/Elin


090923

Göteborg närmar sig med STORA steg =)!! Igår skrev jag packlista, men hjälp vad svårt det är att bestämma sig för vad man vill ha med sig =P. Vill helst ha med mig 15 par skor, men eftersom vi bara ska vara där i tre dagar så känns det lite onödigt...snacka om I-landsproblem!

I natt har jag sovit 10 timmar, det ni! Somnade elva och vaknade nio. Hoppade i träningskläderna och gick ut på stavgångsrundan. Det var bra väder att motionera i. Det blåste lite, men var samtidigt inte enormt kallt.



Efter passet har jag hunnit stretcha och duscha. Sitter för tillfället och äter lite frukost. Appropå frukost, vad gott det ska bli med frukostbuffé på lördag och söndag...MUMS!! Aja, ska äta lunch om en timme ;). Så frukosten är ganska liten =).

Nu ska jag äta upp och sen ska jag fixa iordning mig, ska även se om jag hinner plugga lite.
Have a wonderful day <3.

/Elin

Ville bara...

...säga God natt =)!!
Kvällen har varit väldigt lugn med mycket tv. Richard ligger som "vanligt" redan och sover sen en timme och nu ska även jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

Då min föreläsare inte mailat ut uppgiften (som han lovade), så hoppar jag och A att träffas vid 11. Vi träffas när det är dags för föreläsning istället. Skönt med lite sovmorgon =). Men som sagt tänkte jag hinna gå ut och gå samt plugga lite innan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att uppgiften inte kommer vara så avancerad. Vill känna att jag kan åka till Göteborg med gott samvete =).

Just det, appropå Göteborg. Jag ska nog skriva en liten packlista innan jag går och lägger mig. Dags för det nu, sen sova. Natti natti <3.

/Elin


En mycket "vacker" bild som farmor skickade till mig idag ;).


Dagens "skoluniform"


Blus - H&M
Klocka - Ur&Penn
Byxleggings - Gina Tricot
Stövlar - Vila Outlet
Väska - Longchamp (i bakgrunden)

/Elin

Satisfied

Jag är nöjd med vad jag åstadkommit denna tisdag.
Morgonen började med en cykeltur till skolan i regn =(. Det regnade inte när jag gick ner för att hämta cykeln, men när jag kom ut gjorde det det. Detta resulterade givetvis i att jag bara hade packat ner regnjackan, så byxorna var dyngsura när vi var framme...Aja, nu har jag i alla fall lärt mig något av det ;).

Efter föreläsningen gick jag och A iväg och åt lunch, sen satte vi oss vid varsitt bord i biblioteket. Jag varvade läsning med att räkna och jag tycker att det flöt på ganska bra =). Åkte från skolan vid strax efter fyra efter att ha pratat med Annika en stund. När jag kom hem slängde jag bara av mig väskan och jackan, bytte om till träningskläder och gav mig ut direkt! Som jag skrev förut, börjar jag göra något annat så fastnar jag =S.

Löprundan gick jättebra idag =D! Höll igång en timme och hade kunnat springa lite till, men eftersom planen är att gå upp tidigt imorgonbitti och stavgå, så bestämde jag mig för att spara krafterna tills dess. Körde 100 sit-ups och stretchade när jag kom hem. Precis när jag kom hem började det regna (lucky me!). Hoppade in i duschen och nu sitter jag här.

Det var min dag, hur har er dag varit?? Jag ska snart börja med middagen, som ni vet kommer bestå av fiskpinnar och potatismos =). Annars ska jag med GOTT samvete kolla både Idol och The mentalist ikväll. Efter det sova.

Ha en underbar kväll <3.


Idag matchade jag skorna med nagellacket, fint va?? =)

/Elin

090922

Idag är det HÖST =(!! Det är grått och kallt (15 grader) ute. Det gäller att pälsa på sig lite mer när jag cyklar till skolan idag. Vad tråkigt...

Snart är det föreläsning och efter det stannar jag och A kvar i skolan och pluggar ett tag, jag har sagt till 16. Har med mig matlåda i form av pajen jag bjöd på i lördags. MUMS!! Sen är det bara hem och snajda om till löparkläder och bege mig ut. Kvällen ska ägnas åt att laga mat (fiskpinnar och potatismos), kolla på Idol och The mentalist, samt kanske läsa några sidor i boken (beroende på hur det går under eftermiddagen).

Vi kommer nog inte höras fören efter löprundan, för annars fastnar jag här framför datorn =P. Ha en bra dag så länge!!

/Elin

Sweety!! <3

Har haft en otroligt mysig kväll =).

Den ägnades först åt att diska och efter det duschning. Hoppade i min mjukisdräkt (pyjamas) och kröp upp i soffan med Personalekonomiboken. När jag fick nog övergick jag till Sex and the City-boxen och kollade på tre avsnitt =). Samtidigt målade jag naglarna (vadå girly girl?) med färgen Sweety. En helt underbar, barbierosa färg från Mavala. Me like <3. Jag har även haft tända ljus hela kvällen, mysfaktorn är HÖG!!

Det blev förresten ingen promenad idag =(. Fastnade vid datorn efter att jag skrivit här och sen försvann solen och det började regna. Så jag hoppade det =P!! Men det gjorde ju ingenting, ska ju röra på mig både imorgon och på onsdag. Gick till mataffären istället och handlade lite inför kvällens måltid, pantade även alla himla flaskor och burkar som skräpade i lägenheten.

Idag bjöd älskling på middag i form av ris och kyckling i gräddsås. Jag fixade iordning en sallad till =). Supergott! Han har förresten gått och lagt sig för över en timme sen och jag tänkte strax joina honom.

Hoppas ni alla haft en trevlig kväll <3.
/Elin

Ps. Hade tagit bild på dagens outfit, men den blev så dålig =(. Hoppas ni klarar er ;)!? Ds.

Smyckad



 


Idag valde jag att ha lite smyckade fingrar och handleder. Jag har ringar från H&M och Guldfynd, armband från Bianco och klocka från Ur&Penn.

Nu är jag precis hemkommen från föreläsningen. Min lärare sa precis det som stod i boken =(, känns så onödigt att slösa sin tid på att gå på en sådan föreläsning när man istället kan sitta hemma och läsa, samt räkna. Jag har kommit fram till att jag är för "rädd" att missa något, någon gång av alla dessa timmar så kanske han säger något som är viktigt...jag väntar fortfarande =(!!! Aja, inte så mycket att göra något åt. Richard är ju på praktik idag och jag vet inte när han kommer komma hem, så det får nog bli en promenad i alla fall.

Solen skiner, men det är småkallt i luften (vilket det inte varit i helgen). Så jag får pälsa på mig lite när jag ska lunka runt ute =). Resten av eftermiddagen/kvällen ska ägnas åt att läsa i boken, kolla några avsnitt Sex and the City (hann inte med några igår!) och diska (Richard står för maten och jag diskar).

En banan och ett glas mjök, sen ger jag mig ut.
/Elin

090921

Måndag!! Och på fredag åker vi till Göteborg <3. Haha...det är mina positiva tanke för att orka med veckan.

Vaknade av klockan vid 9, men orkade inte gå upp då. Sov en liten stund till, sen klev jag upp och bytte till rena lakan i sängen =) och åt frukost (likadan som igår). Satte mig med Personalekonomiboken och läste lite i den, sen bytte jag till att göra lite kalkyleringsuppgifter. Nu har jag hunnit byta om, sminka mig och "fixa" håret. Sitter och försöker få i mig lite lunch i form av en hamburgare, men jag är proppmätt =(. Åt frukost för en och en halv timme sen, så jag tycker väl att en liten hamburgare borde jag väl få i mig...men icke!

Ska strax iväg på föreläsning. Efter den blir det till att åka hem och sätta mig och läsa. Kanske blir en promenad vid ån om vädret håller i sig?! Vi får se...

Ha en fin dag!
/Elin

Dagens picknickoutfit


Solglasögon - H&M
Linne - H&M
Väska - Åhlens
Jeans - BikBok
Converse - Köpta i USA
Kofta - Pojkvännens

/Elin

Solig & Underbar dag

Det blev som sagt en picknick på eftermiddagen med Annika =). Vi träffades vid mataffären och plockade med oss lite smått och gott, blev lite vindruvor, brieost, kex, baguette osv. Gick och satte oss på gräset vid ån, åt lite och pratade. Var riktigt härligt att sitta i solen, varmt och skönt!!






Fina Annika =)!!



Vi avslutade picknicken i det vackra vädret med en promenad runt ån =). Stannade på hemköp och plockade med mig lite ägg och paprika hem =P. Kom hem och vände i dörren. Gick ner och sålde en bok till en av mina nollan och vi snackade i drygt en timme, alltid lika trevligt att prata med honom.

Har inte hunnit mycket mer än att ha hoppat i pyjamasen ;), svarat på mail och tvättat lite. Har alltså pluggandet kvar, men jag ska nog "bara" läsa en del ikväll. Har inte hunnit kolla något Sex and the City heller =(, men jag kanske hinner det senare ;). Oj, såg just att Morden i Midsomer börjar strax. Det vill jag ju se =).

Potatisklyftorna är i ugnen och jag bara väntar...är riktigt hungrig nu. Imorgon har jag eftermiddagsföreläsning, så planen är att gå upp tidigt och sitta hemma och plugga kalkylering i ett par timmar innan skolan. Så får det bli =).

/Elin


090920

Idag är det söndag och lika underbart väder som föregående dagar =)!! Har varit lite dålig på att ta vara på att solen skiner och det känns jättedumt =(. Man vet ju inte hur länge vi får njuta av den. Så därför började jag min "morgon" med stavgångsrundan som jag hade planerat. Det var jättevarmt och vackert att gå vid ån idag. Mycket människor i rörelse som utövar olika träningsformer. Skönt att förbränna lite pizza också ;). Har precis duschat och sitter nu och äter lite frukost i form av mammas goda tekaka, c-vitamin och ägg =).

Vid 2, alltså om 20 min, ska jag möta min vän A för en picknick vid ån =). Vad roligt att hon hade tid och lust att följa med mig, blev sååå glad. Så idag ska jag verkligen ta vara på solen.

Annars är dagen ganska lugn. Ska planera veckan som kommer, plugga och kolla några avsnitt Sex and the City. Sen är det ju kriminalserier-kväll ikväll ;), det ska jag inte missa!!

Ha en underbar dag och ta vara på solen =).
/Elin


Jag och A i fredags <3.

Middagens outfit


Glasögon - Synsam
Skinnjacka - Vila
Skjortklänning - H&M
Väska - Åhlens (Samma som Richards syster!)
Leggings - BikBok
Pumps - Skopunkten

Min mysoutfit ikväll =)

Pyjamas - H&M

/Elin

Forno Italia

Det blev en timmes springande idag =). Är så stolt att jag orkade hela biten!! Det var så skönt efteråt och riktigt svettigt ;). Gjorde 100 sit-ups och hoppade sedan in i duschen. Richard kom med den bra idéen att gå ut och äta tillsammans. Mysigt tycker jag =)!!! Det blev en Italiens restaurang som heter Forno Italia och båda åt varsin pizza. Blev en med parmaskinka och ruccola för min del. Mums.

Kändes väldigt trevlig att gå och äta tillsammans efter en jobbig vecka i skolan. Relationen till Richard kommer lite vid sidan av när jag har väldigt mycket i skolan. Jag sitter i skolan till fyra-fem varje dag, när jag kommer hem så går jag ut och springer/går eller lagar mat. Sedan kollar vi på tv tillsammans en timme kanske, efter det har jag plugg eller han =(. Tyvärr!! Och nästa vecka har han praktik och kommer åka hemifrån 7 på morgonen och komma hem vid 17 på kvällen, på detta blir det sedan träning =S. Så det var VERKLIGEN trevligt med en kväll tillsammans!! Blir perfekt att åka till Göteborg nästa vecka efter hans jobbiga vecka då, bara koppla av och ha roligt =).

Nu har vi varit hemma ett tag, fastnade och pratade med en kompis innan vi gick hem. Tänkte sätta på Sex and the City-boxen nu =D. Har även köpt en bilpåse som jag ska äta till. Ha det myspys ikväll <3.

/Elin


Mystofflor med hjärtan och pyjamasbyxorna på =).


090919

LÖRDAG =)!!! Och riktigt, riktigt fint väder. Det var det ju igår också, men i alla fall =P.
Satte mitt larm på 10 eftersom jag ville hinna städa undan allt från gårdagskvällen, diska och fixa maten. Jag gjorde en jättegod köttfärspaj (för första gången i mitt liv!) och till det lite sallad. Den bjöd jag mina föräldrar på när dem stannade här för lite lunch idag =). Väldigt roligt att dem tittade förbi! Vi tog en sväng på stan, kollade in alla tält med mat som är här i Linköping i helgen. Vi avslutade med varsin glass på Bosses glassbar, mums!!

Nu är nog föräldrarna snart i Göteborg och stannar där till på tisdag, sen invarderar jag och Richard staden på fredagen ;). Hehe...oss slipper den aldrig!! Längtar verkligen jättemycket till nästa helg, ska bli så roligt att åka iväg en sväng.

Håller för tillfället på att tvätta för fullt, försöker tömma den överfulla tvättkorgen lite ;). Borde även byta lakan i sängen, det får bli imorgon. Planen för eftermiddagen/kvällen blir en löprunda, någon rolig mat och några avsnitt Sex and the City!! (Mamma tog med boxen till mig idag, YEY!).

Morgondagen ska nog ägnas åt en stavrunda, plugg och ännu fler avsnitt av Sex and the City =). Richard ska spela innebandymatch, så jag kan lugnt ockupera tv:n =P. Haha...

Ha det fint!!
/Elin


(Jag i Richards solbrillor förra helgen)

Fredag 090918

Jag hann inte blogga igår =(!!! Hade fullt upp hela dagen!!!

Började morgonen med att gå till bibblan och stanna där till ett. Tog väldigt långt tid att ta sig hem, det tog mer än en timme och i vanliga fall fem minuter =O. Träffade på Richards kompis utanför bibblan och vi stod och snackade ett tag, ringde E när jag var på väg hem och satte mig på en bänk i solen och pratade med henne och sen när jag precis var hemma så ropade några tjejer i klassen på mig ;). Satte mig med dem och pratade en liten stund, väldigt trevlig!! Det resulterade ju i att jag fick slänga i mig en köttbullemacka till lunch och sen gjorde jag och Richard lite ärenden på stan. Annars ägnades eftermiddagen till stor del åt städning =( och att fixa iordning mig.

Vid 18 kom A och T. Vi gick ner till affären och handlade mat inför kvällen. Det blev jättegoda hemgjorda hamburgare och klyftpotatis =). Sen kollade vi Idol, pratade, lyssnade på musik och spelade Pictionary. Vi hade en supertrevlig kväll som vi avsluta på NH. Det var urkass musik och dessutom var jag jättetrött. Så vi gick till oss igen och käkade glass och snackade ;). Kom i säng vid halv 3 =).


Kvällens blev ett "disko"-linne från H&M och byxleggings från Gina.


Jag och mina andra hälft <3.


Våra kära vänner A och T =).


Fin <3.


Puss <3.

/Elin


Nick Pitera

Vid det här laget är det väl INGEN som har missat Nick Pitera? Eller?

För er som inte vet vem det är så ger jag er mina två absoluta favoritlåtar av honom.


Nick Pitera - A whole new world.


Nick Pitera - No one.

Själv har jag lyssnat på honom jättelänge. Tycker han är så grymt cooooool ;). Haha...fatta vilken röst!
Vad tycker ni?? Hiss eller diss??

/Elin

Elegant <3


Jacka - Gina Tricot
Linne - Ralph Lauren
Halsband - Present av E för ett par år sedan =)
Kjol - H&M
Strumpbyxor - Minns ej!
Pumps - Julia Hultgren (Visby)

/Elin

"Tick tack tick tack tick tack"

Vad är det? Jo, klockan som tickar iväg =S. Nu är klockan snart 00. Jag som satsade på en tidig kväll *suck*. Så himla typiskt mig =P. Får försöka ta mig en powernap på eftermiddagen imorgon ;). På morgonen blir det bibblan för hela slanten, enda fram till lunch. Eftermiddagen ska ägnas åt städning av lägenheten, en powernap, måla naglarna, duscha och fixa mig inför kvällen =). Hade egentligen planerat in en löprunda, men jag vet inte om jag hinner =(. Får lägga in en sådan på lördag eftermiddag istället! Vid middagstid kommer A och T. Vi ska gå och handla mat, laga och äta tillsammans. Samtidigt ska vi förfesta och bege oss ut till NH på kvällen. Tänkte nog ha en lite mer "casual" klädsel än vanligt =P (skippa klänningen imorgon och köra snyggt linne och snygga byxor). Får kolla vad garderoben erbjuder imorgon.

Nu ska jag börja avrunda kvällen. Sov gott!

Lite EGO-bilder <3
  
  
Psst! Utifrån en av bilderna kan ni se vilken film jag fastnade framför idag ;).

/Elin

ÄNTLIGEN!!!

Äntligen hemma efter en alldeles för LÅNG dag i skolan =(. Som ni vet hade jag föreläsning och sen skulle jag och A fortsätta med inlämningsuppgiften. Det tog självklart mycket längre tid än vad vi hade räknat med och var klara vid sju. Jaaa, helt seriöst. Vi var i skolan från tio till sju...det är inte klokt!! Kom hem och slängde in lite mat i ugnen och har precis ätit upp mat samtidigt som jag kollar Idol.

Som ni kanske förstår är jag HELT slut nu och det blir förhoppningsvis en tidig kväll. Ska i alla fall bänka mig framför tv:n vid nio för då är det mitt absoluta favoritprogram Criminal Minds och det har jag verkligen längtat efter.

Oj, klockan är visst nio nu =P. Dags att byta kanal från Idol ;). Ha det fint!
/Elin

090917

Goood morgon Sverige!! Känner att jag är hyfsat pigg idag efter att ha sovit 8 timmar och 20 min typ ;). Ska försöka gå och lägga mig ännu tidigare ikväll, tänkte nämligen vara i bibblan vid 09 imorgon.

Planen för dagen är först föreläsning, sedan lunch och efter det skriva inlämningsuppgiften på datorn. På eftermiddagen är det sedan något som heter Tutopia (gamla studenter som hjälper oss med ekonomin), tänkte svänga förbi där en stund =). Blir sen hem och börja städa lägenheten, funderar på att ta sovrummet och badrummet idag och resten imorgon. Måste även komma på något skojsigt att äta, det är så svårt.

Nu ska jag kolla skolmailen och äta upp min frukost, sen är det bara att fixa sig inför skolan. Ha det!
/Elin

Köpa vs. Vill ha...

...som ni alla märkt vid det här laget är jag lite av en shopaholic =S. Jag kan inte hjälpa att jag ÄLSKAR att handla snygga kläder, läckra skor, häftiga accessoarer och allt annat. Men nu har jag skrivit mig en liten lista med saker jag behöver och saker jag vill ha, tänkte dela med mig ;).

Jag behöver:

En långärmad vit topp att ha under en stickad tröja. Finns en fin på H&M som jag ska köpa i Göteborg =).

Kostar endast 99:-!

Sockor i alla dess former. Just nu behöver jag ankelsockor och genomskinliga "strumpor". Finns fina på Lindex som jag ska spana in i Göteborg =).

     
4-pack strumpor för 80:-. Det är inte tights jag ska ha, men "strumporna" kommer i en sådan låda. Billiga och bra, rekommenderas varmt i köp av strumpbyxa!

Det jag vill ha:

En Pälsjacka (läs Elin vill HA, skrivet i Augusti).

En Jeansskjorta i lite mörkare denim som finns på Gina Tricot.

En Elise-look-alike från Gina Tricot, den finns i en supersnygg variant med två varianter av rosa =).

En Myskofta som är snygg och mysig!! Fanns ett flertal på Lindex, men jag letar fortfarande ;).


Bland annat denna fina =), men jag är ute efter en mer tjockstickad variant. Har DU något tips??

En (eller sjutton) Blusar i alla färger och former =). Jag har lämnat min "armbandperiod" och gått in i min "blusperiod". Kolla in denna söta från Lindex.



Ojojojoj, vad klockan är mycket. Dags att sova strax!! Har i alla fall bestämt mig för att vänta med shopping tills jag och Richard åker till Göteborg om drygt en vecka =D, Yey!

/Elin

Sry!

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har gjort massa nytta istället ;)!! Var i skolan till halv fem och jobbade med inlämningsuppgiften. Det gick segt med uppgift A, men nu tror jag vi har fattat och kommer förmodligen bli klara imorgon =) (ska vara inne på måndag!). Skönt om vi blir klara imorgon för då kan vi fortsätta med uppgifterna i boken istället. När jag kom hem hoppade jag i träningskläderna och gick ut på löprundan som jag hade bestämt mig för. Jag sprang det "vanliga" varvet, men ville ändå köra samma som förra gången ;). Så jag försökte, men eftersom jag var enormt hungrig och då försvann energin, så var det väldigt jobbigt!! Varvade mellan att gå snabbt och springa istället (sista biten bara!). Kom hem, duschade och fixade iordning middagen. Jag åt falukorv i ugn och potatismos =D och Richard fick pasta med falukorvbitar (även min matlåda imorgon). Åkte sen till Netto och handlade lite yoghurt, mjölk, bananer och annat nödvändigt. Hem, kolla Idol och samtidigt prata med mamma i telefon <3. Efter Idol har jag diskat, plockat undan en massa grejer och fixat iordning mig för att sova.

Sitter ÄNTLIGEN i sängen =). Ska kolla igenom mailen, lite bloggar och annat innan jag släcker för kvällen. Dock blir det nog snart, är riktigt trött ikväll. Imorgon blir det ingen motion, förutom cykel till och från skolan, eftersom jag är rädd att överträna eftersom det var ett tag sen jag var hurtbulle nr.1 ;). Så jag vilar imorgon och kör sen en löprunda på fredag istället.

Jag ser verkligen fram emot helgen. Vi börjar med middag, förfest och utgång med A och T på fredag =). Sen på lördag vid lunch kommer mamma och pappa =D, JAAA!!! Jag längtar ihjäl mig efter dem. Tyvärr stannar dem bara en liten stund =(, då dem ska vidare till Göteborg. Jag ska i alla fall bjuda dem på lunch och vad det blir är hemligt, vi har däremot sparat några bullar som vi ska bjuda på ;). Vi får se ifall min lillasyster följer med hit, vore så himla roligt!!! I så fall stannar hon till söndag. Annars blir det väl lite motionerande, pluggande och slappande =P.

Nu ska jag fixa lite...kommer snart ett till inlägg med lite smått och gott =)!
En fråga bara, kan man ha såhär när man springer??

Richard suckade när jag frågade och han svarade "Elin, du ska ut och SPRINGA, inte gå modevisning ;)". Jag kan fortfarande inte bestämma mig. Alltså jag tycker inte att det är så jättesnyggt, men en t-shirt är lite för kallt helt enkelt. Jag tog av mig t-shirten och satte på mig en vindjacka över tröjan istället. INTE BRA!!! Haha...det var alldeles, alldeles för varmt =S.

/Elin

090916

I natt har jag sovit 8 timmar =), men jag är ändå jättetrött =(! Ikväll bör jag nog försöka komma i säng ännu tidigare, för jag kan omöljigt vara såhär trött på morgonen...det börjar bli slitsamt =(. Sitter för tillfället och äter frukost, har även hunnit göra mig en matlåda (pyttipanna, enkelt och gott).

I natt drömde jag en fin, men samtidigt lite småläskig dröm. Förra året, i juni och december, gick min älskade morfar och mormor bort =(. Detta har jag inte berättat för er eftersom jag inte visste hur jag skulle skriva det. Men i natt drömde jag om mormor. Hon var så fin =). Det som var lite läskigt i drömmen var att hon ringde till mig när jag satt på bryggan, från himlen. Jag blev så glad över att höra hennes röst så jag började gråta och samtidigt le. En väldigt konstig dröm som förmodligen betyder att jag saknar henne, och det gör jag, jättemycket ='(! Mormor var sjuk i cancer, jag hälsade på henne flera gånger i veckan. Jag tyckte om att vara i hennes närhet, prata med henne och hålla hennes hand. Jag ville träffa henne jämt! Men efter en tids sjukdom somnade hon in. Jag tror att det var det bästa som kunde hända henne, för hon mådde så dåligt sista tiden. Nu är hon uppe i himlen tillsammans med älskade morfar och jag känner på mig att dem lever vidare där uppe, i alla fall gör dem det i mina tankar. Dricker kaffe, äter sju sorters kakor och spelar kort =). Detta var lite jobbigt att skriva...blev lite känslosam =S!! Morfar blev 86 och mormor 87, vila i frid mina älskade morföräldrar <3.

Nu ska jag äta upp min frukost, torka mina tårar (och tänka mina fina tankar om kakor och kortspel) och sen fixa mig redo för skolan. Hörs!

/Elin 


En liten dagens oxå =)


Linne - JC
T-shirt - BikBok
Byxleggings - Gina Tricot (
Börjar bli mina standardbyxor nu =P
)

Vill även säga GRATTIS till min fina vän Ellen som fyller 21 IDAG!!! Hipp, hipp, hurra!! <3

Puss på dig!

/Elin

Renlig!

Minns ni ett inlägg jag skrev för nästan 3 månader sedan, det handlade om att jag hade börjat tvätta bort mitt smink innan jag gick och lade mig på kvällarna? Annars hittar ni det här, så förstår ni vad jag pratar om ;)! Jag har i alla fall som jag sa tagit med mig denna goda vana till Linköping och jag har inte hoppat över att tvätta bort sminket en enda kväll sen början av sommaren =). Det känns väldigt bra och det betyder kanske att jag får behålla ögonfransarna några år till =P. Är ni bra på att tvätta bort sminket på kvällen? Detta har nu (ÄNTLIGEN) blivit en självklarhet, precis som att borsta tändera. Ville bara skryta lite ;)...

Dagen har som sagt spenderat i mitt andra hem, skolan. Kom hem vid strax innan fem och hoppade i träningskläderna. Dock fastnade jag i soffan med nya numret av VeckoRevyn (alla mina favoritbloggerskor är med!) och kände att tröttheten kom krypande. Saken gjordes inte bättre när Richard kom hem från träningen och jag la mig i hans famn för att vila...och jag var väldigt, väldigt nära på att somna *gäsp*. Förmodligen eftersom jag endast sovit 7 timmar i natt!!! Men tillslut blev jag "arg" på mig själv och gav mig ut på den planerade stav-rundan. Det gick bra och jag blev genast mycket piggare än innan =). Hoppade in i duschen och fick maten serverad, idag igen ;). Det bjöds på fläskfilé och potatis, mums! Imorgon är det faktiskt JAG som står för både mat och diskning då Richard har en del i skolan =). Vet inte vad det blir än, men det ska jag nog komma på ;). Resten av kvällen har spenderats i soffan med lite Idol (JAA!!) och The Mentalist (Spännande!).

Min favorit i dagens Idol var självklart Clara Hagman (hon med långt, lockigt hår), älskar hennes röst och dessutom är hon jättesöt =)!!


Har även proppat i mig 4 morötter med lite dipp =P. Var så himla godissugen idag, men jag höll emot och tog några morötter istället =P. Haha...Nej, nu gott folk så ska jag faktiskt börja avrunda min kväll. Ska diska lite och sen krypa ner i sängen med VeckoRevyn =). Ha en fin kväll och God natt!

/Elin

090915

Kan NÅGON ge mig ett tips på hur jag kommer i säng tidigare på kvällen?? Jag borde kanske bestämma att det inte får vara någon dator- eller tvtime efter 22. Eller helt enkelt bara gå och lägga mig den tid jag bestämt =P. I natt somnade jag 01 och upp för en halvtimme sen =S. Jag får ju inte tillräckligt med sömn då. Jag måste bli bättre på detta!

Kan man bli trött eller kan man bli trött?? Vår föreläsare (som jag inte alls gillar!) sa igår att han skulle skicka ut inlämningsuppgiften igår eftermiddag, tror ni han gjorde det?? NEJ!!! *Suck*. Han hade även lovat att vi skulle få tillbaka våra inlämningsuppgifter, "senast på måndag". Nej, nu behövde han tydligen ha till tidigast tisdag eftermiddag...Man måste väl ändå hålla det man säger, det är ju universitetet för tusan! Snart blir jag arg på riktigt och då är jag inte att leka med =P.

Idag är det skola igen ;). Först föreläsning, sedan lite egna studier efter lunch. Framåt eftermiddagen tänkte jag gå ut på en stav-runda =), skönt att röra lite på sig! Har även fotografering idag, känns väl sådär =P. Var ju senast i gymnasiet jag tog kort för skolan =S. Nu vill dem göra en katalog så att vi på programmet lär känna varandra bättre ;). Ska även köpa böcker till externredovisningen idag samt uppdatera mitt LIU-legg.

Dags för mig att "style:a" till mig lite, fotograferas gör man ju bara väldigt sällan ;). Haha!! Ha det fint.
/Elin

Mitt andra hem...

...är skolan!! Jag tillbringar den mesta delen av min vakna tid i skolan. Idag var jag där från 10 till 18 =(. Jag är en människa som uppskattar att vara hemma och bara vara. Inte bry sig om hur man ser ut osv. I skolan är det bara studier och press som gäller =(. Det ska ju vara som en arbetsvecka att gå i skolan, så det börjar ju bli det nu ;).

Förutom att vara i skolan har jag ätit god middag som Richard lagade till mig i form av pannbiff och potatis. Annars har jag inte orkat göra så mycket mer. Hade hoppats på att det var Idol idag, men tydligen inte =(. Jag som hade längtat efter det!!! Aja, jag väntar otåligt till imorgon.

Kom på att jag tog en bild igår innan jag gick ut och sprang ;).

Såhär knallig i gult såg jag ut när jag sprang igår, det hann bli mörkt så då var jag en jättestor reflex ;). 100 gånger snyggare än en reflexväst i alla fall =). Både tröja och byxa kommer från Stadium.

Ikväll ska jag se Roast på Berns, får se om det är något att ha ;). Först blir det CSI NY =).
Höres senare!

/Elin

Outfit 090914


Solglasögon - H&M
Blus - H&M (NY!)
Klocka - Ur&Penn
Jeans - BikBok
Skor - Vagabond

/Elin

VAD ÄR DETTA??

Ser min blogg konstig ut hos er också??

SKUMT!!


090914

Hade INGEN ork att göra någonting igår kväll =(!!!
Efter Ikano-huset där vi handlade mat samt att jag köpte den där snygga väskan (min gamla är trasig och åker i soporna nu!), så var vi bara hemma och käkade och slappade. Vid halv 6 rörde sig Richard mot innebandyn, men jag var inte redo för en löprunda...helt enkelt för trött. Vid 7 kunde jag äntligen dra mig upp ur soffan =P, hoppade i träningskläderna och begav mig ner till ån. Sprang min vanliga runda, men eftersom jag hade massa extra energi så fortsatte jag en bra bit till ;). Sprang i en timme i sträck =), kändes riktigt bra faktiskt! Sen kom jag hem och duschade, diskade och kollade på alla kriminalserier som går på söndagskvällarna =). Hann även med ett samtal till mamma och ett till E =)<3. Somnade gjorde jag med kalkyleringsboken i högsta hugg ;).

Och när jag vaknade så tog jag boken direkt och började läsa igen =P. Så nu har jag läst det jag skulle läsa =). Idag är det skola igen, känns som helgen gått lite för fort =(. Känns väl sådär att ha två lektioner mellan 10 och 15, men vad ska man göra åt saken?? Sitter kvar ett par timmar efter lektionen och fortsätter plugga. Har ingen motionsaktivitet planerad idag, eftersom jag kommer hem vid halv 6/6. Det får räcka med cyklandet till och från skolan ;).

Nu ska jag hoppa i lite snygga kläder (blir min nya blus!), borsta tänderna, sätta i linserna och sminka mig =). Sen är jag redo för en låååång dag i skolan...Ha det!
/Elin

090913

Vaken efter 9,5 timmas sömn =D!! Äntligen har jag tagit mig tid att sova längre än 6-7 timmar ;) och det behövdes verkligen. Pojkvännen sover fortfarande =P, men jag var för pigg för att somna om. Dessutom vill jag ju inte att hela dagen ska försvinna! Vädret är inte på topp idag =(, det är 15 grader och molnigt, kommer säkert börja regna...men det gör inte så mycket =P. Vi ska ju vara inomhus och shoppa, jag ska vara inomhus och plugga samt städa (igen!) och att springa utomhus när det regnar är verkligen inte hela världen ;). Jag tycker bara att det är jobbigt när det regnar och man har "fel" kläder på sig när man ska cykla till eller från skolan =(. Förra hösten cyklade jag varje dag till skolan och som jag berättade regnade det ju väldigt mycket. Jag hade alltid jeans eller liknande på mig vilket resulterade i att jag gick runt med blöta byxor hela dagen...inte roligt!! Men nu har jag fått ett par regnbyxor av min snälla mamma, som garanterat kommer hjälpa mig mycket i höst ;). Har dessutom en ordentlig regnjacka, så jag är safe =).

Det blev rätt mycket dator igår kväll, samtidigt som vi kollade på en lite smått obehaglig film =S. Den slutade lyckligt, så det var ju bra ;). Nu ska jag se om jag kan få i mig lite frukost, magen kurrar och sen blir det "omsnajdning" till något snyggt =). Bussen går vid strax efter 13.

Hörs!!
/Elin

En till av mina favoriter i Idol 2009:


Vem är din favorit?? =)


Fredag 090911

Jag är en RIKTIG mjukis =)

Något som jag bara älskar är att gå runt i mysiga pyjamaser, varma tofflor och inte bry sig om hur håret ser ut och vara osminkad. Då mår jag som bäst! När jag har en hemmadag så byter jag sällan om =P. Jag älskar att krypa upp i soffan med ett stort täcke runt mig. Har varit inne lite på hm's hemsida och hittat massor av fint i min stil ;).


En riktig Elin-pyjamas. Jag fullkomligt älskar denna!! Vill ha!! =)

 
Helt UNDERBARA sovtofflor som jag skulle använda som vanliga tofflor =).

Tänk att gå i denna outfit en hel dag, skulle du tacka nej?
/Elin

Dagens outfit 090912 =)

Jag älskar denna bild och denna outfit, vad tycker du?


Halsduk - BikBok
Skinnjacka - Vila
Blus - H&M (NY!)
Svarta byxleggings - Gina Tricot
Rosa skor - Vagabond
Kuvertväska - Cubus

Zoom:

Denna nya blus som jag fullkomligt adore ;). Pärlhalsbandet blev lite tantigt så det hoppade jag =).

/Elin

Födelsedagsmiddag!

Nu var det drygt en timme sedan vi kom hem från en riktigt god födelsedagsmiddag på restaurang Afrodite. Jag är fortfarande proppmätt! När vi var på stan tidigare idag letade vi efter restauranger, men hittade ingen som alla ville gå på. Så när vi kom hem tog jag till det smarta redskapet internet och började leta. Hittade då denna grekiska restaurang som faktiskt visade sig vara jättemysig med otroligt god mat =). Där äter jag gärna igen. För min del blev det ett vitlöksbröd till förrätt och grekisk sallad (rekommenderas verkligen!) till huvudrätt. Trodde verkligen inte att jag skulle bli såhär mätt på sallad...

...skönt att man hoppade i mjukisbyxorna och slängde sig i soffan direkt ;). Nu har hela Richards familj åkt tillbaka till Stockholm och det känns riktigt tomt =(. Dem har ju bara varit här i ett dygn, men det är så himla roligt att vara med dem =). Dem är så glada, positiva och roliga. Man har INTE tråkigt med dem! Dessutom har Richard försvunnit iväg för att gratta en tjejkompis som fyller år, så här sitter man i soffan med datorn i högsta hugg =P.


Mitt födelsedagsbarn och jag =)! Jag <3 (glassar!) dig.


Jag utanför restaurang Afrodite på Nygatan =).


Kolla in denna SNYGGA väska!! Den tillhör tyvärr inte mig, utan Richards storasyster. Jag var nära på att sno den ;). Nu ska jag ge mig ut på jakt efter en sådan =).

Imorgon är det söndag, min "sista" lediga dag innan skolan drar igång igen på måndag. Jag måste dock ägna ett par timmar till plugg imorgon, men det är skönt att man ligger i fas i alla fall! Sedan ska jag och pojkvännen ta bussen till Ikano-huset och handla lite mat och annat skoj! På kvällen har han innebandy och jag ska gå ut och springa en runda. Så dagen är fylld med saker att göra i alla fall. Först en rejäl sovmorgon!!! (Kommer säkert vakna klockan 9 =P).

Ha en underbar lördagkväll!!
/Elin

En rolig Fredag

Som jag skrev tidigare var gårdagskvällen jättetrevlig =)!! Richard hade sina syskon här och några av sina närmaste killkompisar. Vi lyssnade på musik, snackade, drack goda drinkar och hade det mys. Vid 23 åkte vi till HG (Herrgår'n) som ligger i Ryd. Detta är i vanliga fall mitt favoritställe, men igår var det ganska lite med folk och dålig musik =(. Men sällskapet som sagt, det var underbart!! Hur kvällen fortsatte hemma kan ni läsa i det tidigare inlägget ;). Nu låter jag bilderna tala för sig...


Kvällens outfit var självklart min polkagrisklänning som är köpt i Italien =). Me like!


Jag tillsammans med Richards otroligt snygga storasyster =).


Födelsedagsbarnet i en färgglad outfit ;).


Jag tillsammans med Richards lillebror! Han och Richard lika som bär?

Blev tyvärr inte mycket mer bilder än så, men det får duga ;). Träffade även en av mina nollan som jobbade som vakt på kvällen =).

/Elin

090912

Lördag!! =)
Jag sov till 10 efter en halvdålig sömn eftersom jag delade säng med Richards lillebror och hans flickvän, jag fick inte riktigt plats =P. Då gick jag upp och väckte Richard och så satt vi och pratade till dem andra började vakna till liv. Efter det började vi städa undan här hemma, alla burkar bort, alla glas bortdiskas och skräp slängas. Nu är det helt okej fint, men eftersom vi för tillfället är 8 personer i lägenheten så är det lite småtrångt ;). Men det är mysigt! Som ni vet så kom tre av Richards syskon hit igår och lillebrors flickvän, och idag kom även Richards föräldrar på besök. Vi har varit en runda på stan, fick med mig en jättefin blus hem =).

Vid halv sju ska vi äta på en grekisk restaurang som heter Afrodite och ligger här i Linköping. Det ska bli jättetrevligt och gott =). "Recenserar" restaurangen när jag kommer hem ;).

Gårkvällen blev riktigt lyckad med trevligt sällskap. Själva HG-besöket var väl sådär, men som sagt, trevligt sällskap gör allt ;)!! Vi kom hem vid 03 och sen var Richard och hans syskon igång med sina hetsiga diskussioner till halv 5 (!). Jag gick mitt i och lade mig, men ljudnivån var HÖG =P. Haha...Det är ju trevligt att dem gillar att diskutera, men gör det på dagen istället ;).

Nu ska jag vara social igen och börja fixa mig inför restaurangbesöket =). Bilder och annat kommer upp senare ikväll!!

/Elin


Här är jag i nya blusen, ni får se hela ikväll ;)

KLAR!

Nu har jag fått sova ett par timmar till och det var jätteskönt =)! Känner mig hyfsat pigg, men kanske inte just till att studera kalkylering =(. Jag har drömt om den himla inlämningsuppgiften hela natten =S och varit orolig för att läraren ska skälla ut mig för att jag missuppfattat något (han gjorde det igår...). Så nu har jag fixat klart den och skrivit ut den! Ska slänga i mig en macka och hoppa i lite kläder, sen cyklar jag till skolan och lämnar in den. Då är det ur världen sedan.

Efter det stannar jag nog på bibblan i ett par timmar och pluggar på dem vanliga uppgifterna. Efter det är det bara hem och då ska jag och Richard på stan =). Vi ska fixa en försenad födelsedagspresent till hans mamma, hämta (låna) en extrasäng som Richards storebror ska sova på och handla lite snacks till kvällen. Det ska bli roligt att träffa alla hans syskon igen (förutom M som är i USA förstås). Det dyker nog även upp ett par kompisar till Richard. Kan nog bli en riktigt rolig kväll!

Nu ska jag bege mig, så att jag hinner med allt jag ska göra innan hans syskon kommer vid 20.
Ha det fint idag!

/Elin


Häftiga blommor som Richard fick av farmor och farfar igår =). Jättetack!

090911


Jag börjar mitt inlägg med att säga GRATTIS ÄLSKLING på födelsedagen <3!!!
Som ni kanske förstår är det denna fina tårta jag fixade igår ;). Tårtorna jag gjort under åren har sett lite olika ut, oftast med Richards namn på. Nu hade jag dock ingen ork, så det fick bli en originell idag. Fyllningen består av jordgubbar och vaniljvisp med daimkross i =). Mums!! Ska nog ta en bit senare.

Idag var jag uppe och skuttade vid halv 6, fixade iordning frukost och dekorerade tårtan. Sen sjöng jag så vackert jag bara kunde ;). Han blev jätteglad för alla presenterna han fick av mig =). Så nu får även ni veta vad paketen innehöll,


Kuvertet innehöll en weekendresa till Göteborg. Vi åker den 25 september och kommer tillbaka den 27:e. Vi ska bo på hotell i Nordstan =). Viii ska ha det så mysigt så!!!


Lite mest för att fylla ut =). Hans favoritgodis och favorittidning ;).

Nu är han på väg till Mjölby för sin praktik, själv ska jag bädda ner mig i sängen igen och sova 2 timmar till ;). Vi hörs när jag är på benen igen =)!!!

/Elin

Dagens =)


Skjorta - Ralph Lauren <3
Svarta byxleggings - Gina Tricot

/Elin

NÄR får man andas ut?

Som NI säker märkt är jag en ganska upptagen tjej. Kollar man tillbaka några månader i min blogg, till slutet av juni ungefär, så undrar man hur detta kunnat ske? Jag som lovade mig själv att försöka ta med mig lugnet från Gotland hit till Linköping, men som jag tidigare sa, det går bara inte!!! =(. Jag har inte hunnit sakna Gotland speciellt mycket heller, för jag har knappt någon fritid längre. Jag tänker, lever och sover kalkylering. Det är inte hälsosamt! Jag är i skolan hela dagarna och pluggar. När jag kommer hem så börjar jag städa, diska, laga mat, gå och handla, fortsätta plugga och tvätta. Jag skriver att jag slappar mycket i soffan, men mellan pauserna gör jag det som står ovan...Jag vill bara vara helt LEDIG en helg =(. Inte tänka på kalkylering!

Idag har jag i alla fall haft min kära farmor och farfar på besök =). Dem hade med sig fina blommor till pojkvännen (som fyller 21 år imorgon). Vi blev bjudna på middag nere på Pitchers, det var god mat och mycket trevligt sällskap! Dock frågade farmor hur jag mådde, förmodligen ser jag lite sliten ut efter allt pluggande och så =S. Hoppas bara inte mina nära och kära blir oroliga för mig, jag ska verkligen försöka trappa ner...=). Jag mår jättebra, förutom att jag är väldigt trött mest hela tiden. Till dagen igen ;). Sedan bjöd vi upp dem till oss och bjöd på kaffe och mina bullar =). Efter det åkte dem vidare till Trosa, där dem har landställe.

Sprang ner till affären för att fixa det sista till Richards födelsedag. Han får lite presenter av mig i alla fall =).

Detta är den "stora" presenten...vad det är får ni se imorgon =).


Och lite andra små paket...

Ska gå upp halv 6 för att fixa iordning och dekorera tårtan som jag fixat ikväll. Blir även till att tända ett ljus och fixa lite frukost =). Sedan ska jag väcka honom med min vackra sång ;). Han ska iväg på praktik imorgon, därför det blir så tidigt. Får nog gå och lägga mig en sväng efter det innan jag beger mig till skolan igen.

Nu ska jag diska bort all tårtspill innan jag ramlar i säng. God natt på er!!
/Elin


090910

God morgon!! =). Tror ni att jag orkade upp vid 7?? Inte?? Då har ni alldeles alldeles...rätt! =P. Richard gick hemifrån strax innan och när klockan ringde orkade jag bara inte gå upp. Så klockan har nog ringt 15 gånger sedan dess och jag har bara snooze:at hela tiden ;). Men vid kvart över masade jag mig upp ur sängen. Har sen dess hunnit välja kläder, bädda sängen, plocka undan all ren disk och ätit upp halva min frukost.

Idag kommer farmor och farfar =). Ska bli så himla roligt att träffa dem!! Saknar dem jättemycket. Men först är det skola som vanligt. Till senast fyra, för dem kommer runt halv fem.

Ha en fiiiiin dag!
/Elin


En dagens!

Slänger in en dagens också ;).


Solglasögon - H&M
Örhängen - H&M
Tröja - Adidas
T-shirt - Köpt i USA
Linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Ballerina - H&M

/Elin

Housewife

Ibland känner jag mig som en sådan ;). Efter Idol, som inte alls var lika bra som igår, så började jag plocka undan allt skräp som samlats här hemma dem senaste dagarna =P. Diskade även bort all disk, drog en repa med dammsugaren och fixade mig en matlåda till imorgon (studentmat med makaroner och köttbullar blev det!). Nu är det alltså hyfsat rent och snyggt här hemma, jag vågar i alla fall ha gäster ;).

Har fått lite ny energi efter att ha ätit lite middag bestående av fiskbullar och potatis idag igen =) och slappat en timme i soffan. Men nu börjar tröttheten komma över mig igen och jag känner att ögonlocken är tunga. Stackars Richard ska upp vid 06 och jag tänkte försöka göra ett försök att ta mig upp vid 07 ;). Vi får väl se hur det går...

Ska i alla fall betala en räkning nu och sen ska jag krypa ner i sängen *gäsp*. God natt!

/Elin


Hårband från Forever 21 och örhängen från H&M =)

Snart är det dax

...för Idol =)!! Jag tycker dem första programmen är bäst med alla auditions, igår var min favorit Jon.


Grym!!! Hoppas han går lååååångt =).

Idag har varit en ganska jobbig dag med alldeles för mycket skolarbete. Kom inte hem fören 18.20 och då var jag enormt trött *gäsp*. Jag hade ju som sagt tänkt gå ut och springa, men jag orkade verkligen inte. Gick till mataffären istället för att handla ingredienser så att jag kan fixa en tårta till Richards födelsedag =). Hade egentligen tänkt åka iväg till Willys efter skolan imorgon, men det blev lite ändrade planer. Min kära farfar ringde idag och undrade om han och farmor fick komma förbi en sväng imorgon kväll och bjuda oss på middag =). Det var längesen jag träffade dem, så det tackade jag inte nej till! Så därför köpte jag tårtingredienserna idag.

Nu Idol...hörs snart igen!
/Elin

090909

Jag ÄR en kvällsmänniska!! Jag har så svårt att slita mig från saker på kvällen för att jag aldrig känner mig tillräckligt trött för att gå och lägga mig =(. Jag skulle ibland önska att jag somnade som en stock vid tio, då skulle jag slippa det här problemet med att vara trött på morgonen istället ;). Samtidigt tycker jag helst om att börja skolan tidigt på morgonen, så att man får gå hem tidigt ;). Jag är lite svår på den punkten...=P.

Idag är det 090909...och jag ska till skolan och kalkylera som vanligt =(. Jag börjar ogilla denna vardag nu! Men fredag och lördag ska vara HELT kalkyleringsfria ;), får då har vi gäster i form av Richards syskon och på lördag joinar även Richards föräldrar oss =). Trevligt! Eller förresten, jag ska ju plugga kalkylering på fredag förmiddag...(men inte på eftermiddagen/kvällen =P). Aja, så är det i alla fall. Jag, A och L ska väl försöka komma någon vart med inlämningsuppgiften också...den är jättekrånglig! Jag har bestämt mig att vid halv fem får det vara nog ;), då ska jag hem och hoppa i träningskläderna och bege mig ut på en löprunda.

Dags att hoppa i lite kläder, sminka sig och packa ner matlådan...sen bär det av till G-huset!! See yá!!
/Elin


Blääää för detta just nu!! Jag vill ha sommarlov ;)... 

Bondelid


Här är klänningen som jag valde att ta på mig i morse. Den kommer från Bondelid och är köpt på MQ för 2 år sedan =). Jag tycker den är lite gullig sådär =P.

/Elin

Huvudvärk

...har jag haft hela eftermiddagen =(. Väldigt passande när jag haft både föreläsning och försökt göra lite på inlämningsuppgiften, INTE! Jag har druckit massor med vatten idag, men jag antar att det är synen som spökar =S. Jag vill, orkar eller har inte råd att gå till optikern just nu =(. Var inne hos optikern för någon vecka sedan och skulle boka en ny tid för att kolla att allt med linserna är okej (vilket jag trodde ingick i priset jag betalat..), men han sa att jag ska betala en summa på 550 kr för att dem bara ska kolla mina linser nu och ett år framöver. Bara KOLLA!!! Linserna kostar 880 kr för 3 månader...jag är faktiskt inte gjord på pengar =(. Dessutom är båda par glasögon jag har för svaga och jag måste kisa för att se vad som står på tavlan. Så egentligen borde jag göra en synundersökning (250 kr) och beställa ett par nya brillor från Favoptik. Pengar hit, pengar dit. Varför valdes jag ut att inte se ordentligt för? Dem som inte har något synfel behöver ju inte lägga ut alla dessa pengar, borde inte vi som har det få bidrag? Vi kan ju liksom inte hjälpa det...bittert är det i alla fall! (Imorgon ringer jag optikern och sväljer min stolthet, "snålhet")

Jag är KLAR med mina skolådor nu och jag är jättenöjd med resultatet (tack än en gång H).

Nu har jag alla skor på ett och samma ställe och dessutom vet jag i precis vilken låda ;). Ett superbra tips!

Min stora dröm är att ha en egen walk-in closet, tänkt att gå in i ett rum fullt med dina kläder, skor, väskor och smycken. Att se precis vad man har för fint =). Helst av allt skulle jag ju vilja ha alla mina skor uppradade i långa rader så att jag bara kunde plocka ner paret jag känner för ;). Lyx!


Den här vore väl inte helt fel? Fast mina hyllor skulle vara fulla med vackra, snygga, coola och sköna skor =). Jag fortsätter drömma...

Nu är klockan "bara" kvart över 10 och Richard har lagt sig för att sova. Jag ska nog också börja avrunda min kväll för en timmes längre sömn i natt ;), skulle verkligen behövas! Hoppas ni alla haft en underbar kväll.

/Elin


090908

Frulle-time!!! =). Kombinerar min frukost med att skriva lite i bloggen samtidigt. Det blir bara till att "slänga" i sig frukosten och göra sig iordning, sov nämligen lite längre än vad jag borde =P. Idag skiner solen och termometern visar 20 grader, valde att ta på mig en klänning från Bondelid =).

Nej, nu måste jag fixa iordning mig. Ha en fin dag!
/Elin


Evighetssyssla...

Jag har hittat ännu en evighetssyssla. Att skriva ut bilderna på alla mina skor, klippa ut dem och sätta fast dem på rätt låda osv. Det tar sån himla tid...och då har jag bara gjort tre lådor. Resultatet blev såhär;



Zooom:


Jag tycker att resultatet blir väldigt bra och jag fick tipset av H i min klass (hon har gjort likadant), tack =)! Nu kan jag äntligen "gömma" alla mina skor, men ändå ha koll på vilka jag har och i vilken låda =). Får fortsätta med detta projekt imorgon.

Klockan har precis passerat halv 12...lite senare än tänkt, SOM VANLIGT!! Men nu är jag i alla fall i sängen och ska bara byta om till pyjamasen, sen är jag redo att sova. Tänkte släcka absolut senast 12.

Imorgon har jag en föreläsning och en lektion, sen ska jag och A sitta kvar efter skolan en stund med inlämningsuppgiften. Så imorgon blir det ingen motion (förutom cykel till och från skolan), men det är bra att vila en dag nu =).

God natt Sverige!
/Elin

Dagens outfit

Slänger upp en dagens outfit innan jag drar. (Förlåt för muppig blick, finaste bilden i alla fall)


Skjorta - Tommy Hilfiger
Linne - H&M
Svarta byxleggings - Gina Tricot
Loafers - Skopunkten

/Elin

Höst?

Löven faller sakta men säkert från träden, termometern sjunker i temperatur och folk börjar klä på sig med halsdukar och mössor. Måste hösten komma redan? Jag som precis plockat bort allt vad stickat heter =P, måste jag plocka fram det redan nu?

Jag är inget stort fan av hösten. Eller egentligen är det ju vackert med alla färgglada löv som ligger som tjocka täcken på marken. En riktigt vacker höstdag när solen skiner, samtidigt som det är lite småkyligt (så man kan ha en STOR halsduk virad runt halsen) och man går en promenad runt ån, DÅ gillar jag hösten ;)! Men förra året var 85% av alla dagar gråa, regniga och allmänt deppiga...det vill jag inte ha i år. Vi hoppas och håller tummarna för att alla dagar blir som den jag beskrev ovan ;), för då orkar även jag med hösten i år =).

Nu har jag varit ute och gått med stavarna. Känner mig lite småtöntig när jag är ute och går med stavar, men jag orkar inte bry mig så mycket. Det är i alla fall riktigt bra träning då man tränar både över- och underkroppen =). När jag kom hem blev det en snabbdusch och middag på det (pyttipanna, rödbetor och stekt ägg). Sitter just nu och smälter maten, men ska snart ta cykeln till Netto (YES!) och handla lite som fattas hemma. Kvällen blir annars väldigt lugn, ska verkligen försöka komma i säng i tid. Har endast planerat att läsa ett kapitel i Kalkyleringsboken, skriva ut bilderna på mina skor och klistra upp och sen chilla. Det borde väl inte ta så lång tid? Eller? =P. Haha...vi får väl se!

Ska visa er alla en bild på hur jag såg ut för några år sedan och hur jag ser ut nu!

Var jag snyggare förr?? ;)

Nu är det Netto som gäller, hörs innan sovtime...gissa vilken tid det blir =P.
/Elin

I skolan...

...och pluggar Kalkylering!!

Tog en paus i pluggandet och fikade med en av mina "nollan", mycket trevligt. Passade även på att gå in på mailen och såg att jag blivit godkänd på duggan jag gjorde i mitten av augusti =). Det har tagit väldigt lång tid för min lärare att rätta, men nu har jag äntligen alla mina 60 HP.

Nu är det dags att återgå till studierna =), sen blir det hem och gå en runda med stavarna som sagt ;). Hörs efter det!

/Elin

090907

VAKEN!!! Eller jag har faktiskt varit vaken ett tag ;). Har hunnit få i mig lite frukost, snajdat om till en vardagsklädsel och läst klart kapitlet i Kalkylering. Blir ett kort inlägg för snart ska linserna i (och det var en vecka sen sist), sminket på och matlådan i väskan...sen är jag redo för dagen ;).

Idag har jag föreläsning till att börja med, sen tänkte jag sittar kvar några timmar extra i skolan och plugga. Har även en tanke på att gå en runda med stavarna efter skolan, men det beror lite på hur sent det blir. Har även träningsvärk från löprundan igår =P, snacka om otränad...Jaja, dags att ta tag i morgonsysslorna innan det är dags att bege sig!

Ha en fin dag!!! <3
/Elin

Polkagris =)

Ååå, varför går tiden så fort på kvällen? Jag tjatar om att jag hela tiden går och lägger mig försent och att jag har så mycket att göra på kvällarna. Men det gäller väl egentligen bara att planera sin tid väl och det är jag ganska dålig på under kvällen =(. Fastnar jag framför ett tv-program så försvinner en timme där, det ska lagas mat, kanske tvättas lite och samtidigt plugga. Mycket kommer ivägen för det jag kanske borde göra, som plugga t.ex. Aja, nog med tjat...

...till min kväll istället ;). Gick som sagt ut och sprang. Det var jobbigt, men jätteskönt att skaka av sig lite kalorier =). Kom hem och körde lite sit-ups, armhävningar och knäböj. Hoppade in i duschen och fixade sedan iordning middagen, kyckling, ris och sallad. Blev två matlådor att ta med till skolan för min del =)!! Fastnade (!) sen framför tv:n då det var både Morden i Midsomer och Poirot, några favoritprogram ;). Men jag har även hunnit med en maskin tvätt till och en del tal i boken. Min plan från början var att jag skulle sova vid 00, men jag flyttar fram den planen till 00.30 istället =P. Då får jag i alla fall 8 timmars sömn!!

Appropå Polkagris så hittade jag en av mina absoluta favoritklänningar när jag städade garderoben igår =). Det är en polkagrisklänning som jag trodde hade försvunnit av någon konstig anledning =S. Men nu är den åter i min ägo (eller har ju egentligen varit det hela tiden...men men).

Jag i min snygga polkagrisklänning 2007!
Tror bestämt att det får bli den på fredag när vi ska ut och fira pojken som fyller 21 =)!

Nu ska jag strax sova. Sov gott!
/Elin

090906

Söndag och en otroligt seg sådan =(!!!
Som jag skrev igår så var min plan att plugga, springa och köpa rödbetssallad =P. Jag sov ganska länge i morse och klev upp vid strax innan 12. Eftersom en av våra gemensamma kompisar sov över i natt så satt vi och snackade en del när vi vaknat. Jag hoppade i lite kläder och gick till affären och köpte rödbetssallad ;). Gjorde mig ett par mackor med rödbetssallad och köttbullar på (mums), till det ett glas färskpressad juice =). Satte mig framför tv:n och fastnade framför en film, Loretta Claiborne story, den var riktigt bra och fängslande. När den slutade hade jag segat ner mig så skönt i soffan så jag ville ju inte gå därifrån =P...men tillslut gjorde jag ett ryck och började plugga. Så det är vad jag har hållit på med i 2,5 timme nu, det går framåt, men seeegt.

Är precis på väg ut på en löprunda runt ån =). Skönt att röra lite på sig. Först ska jag marinera kycklingfiléer. 

 
Ha en fin kväll!
/Elin

KALKYLERING

...is the shit ;)! Haha...vilken normal "ungdom" sätter sig en lördagkväll och pluggar kalkylering? Typ ingen. Men har man inte följt sin planering för dagen så är det bara att sätta sig på kvällen ;). Allt tar så mycket längre tid än vad man tror =(. Som jag skrev tidigare så tog bullarna en halv dag och städning är ju en evighetssyssla, och då har vi inte pratat om att tvätta...det vill ju liksom aldrig ta slut!!

Efter förra inlägget har jag i alla fall städat klart =), så nu känns det fint här hemma igen. Har bytt lakan i sängen (igen) =), så det ska bli mysigt att krypa ner. Har även hunnit plugga en hel del =), skönt!!


Såhär kan det se ut när jag pluggar kalkylering ;). Eller i alla fall ikväll =), har laddat upp med grönsaker och dipp!

Bara för att jag hunnit en del ikväll innebär det inte att jag inte har massor att plugga imorgon också =(. Jag vet att jag ligger hyfsat bra till, men helst av allt vill jag ligga helt i fas! Jag ska plugga i några timmar imorgon och så får vi se hur långt jag hinner. Som sagt, allt tar längre tid än man tror =(. Först och främst ska jag nog kila ner till mataffären när jag vaknar och köpa rödbetssallad så att jag kan göra köttbullemackor =), har längtat länge efter det =P. Sedan blir det plugg, löprunda och mera plugg...rolig söndag =(!

Nu är jag äntligen klar med Richards födelsedagspresent =). Han fyller 21 på fredag nästa vecka och jag har en superbra present på lager ;). Ni får veta när han fyller år (han kan faktiskt tjuvkika här).

Innan jag hoppar i min pyjamas och kryper ner i nybäddade sängen ska jag visa er en bild på vårt badrum =). Nystädat och fint!


Vi har egen tvättmaskin med inbyggd torktumlare, lyx!
Vi har en jättecool dusch med inbyggd ångbastu, lyx!
Det som är negativt är att handfatet (inte med i bild, finns till vänster) är jättelitet och det är ganska svårt att tvätta ansiktet utan att det blir en pool under =P.


Bakar Bullar

Som ni VET har jag bakat massa bullar idag, ville bara visa er lite bilder innan jag fortsätter med städningen och börjar plugga ;).


Jag bakar i min faddertröja ;).


Första plåten vaniljbullar klar!


Vaniljbullar precis uttagna ur ugnen. MUMS!!

Har precis ätit upp min middag och ska vänta ett litet tag, sen blir det nog en bulle eller två ;). Funderar även på att skära upp lite morötter och paprika tillsammans med lite dipp, lördagsmys till Kalkyleringen? Haha...så får det bli! Dags att fortsätta med städningen så att jag blir KLAR någongång =).

Hoppas ni andra har en lite roligare lördagskväll än mig. Typ festar, umgås eller tittar på tv =)...allt är roligare än att plugga, typ!

/Elin


I'm a ShoeGirl...

...Yes i am!



Idag har varit en effektiv dag =). Dock har jag inte alls hunnit lika mycket som jag hade velat =(. Att baka bullar tar en evighet ju!!! Först ska degen göras, sen jäsas i 45 min, sen på med kanel, vanilj eller vad det är man vill ha på och sen jäsas 40 min till...som tur är tar det ju bara 8 min i ugnen ;). Haha...Mycket goda blev dem i alla fall =). Jag gjorde mig en kopp varm choklad med vispgrädde till. Mums!

Jag har även hunnit storstäda en del. Började med badrummet som är jättefräscht nu, samtidigt tvättar jag vår överfulla tvättkorg. *Pip, pip*, tvättmaskinen är klar!! Sedan fortsatte jag med sovrummet, har vädrat alla täcken, kuddar och filtar. Dammat, dammsugit och tvättat golvet. Så där inne är det också väldigt fräscht =), bara nybäddat som fattas ;).

När jag städade i sovrummet blev jag så trött på alla mina skor som är i en enda röra, så jag bestämde mig för att fixa det en gång för alla ;). Har ju köpt skolådor som stod halvtoma i garderoben. Nu har jag tagit kort på alla skor och lagt dem i olika lådor, så imorgon när jag pausar från pluggningen ska jag skriva ut alla bilderna =). Det kommer bli jättebra! Äntligen. Har även räknat att jag har en del skor nu...vågar inte säga hur många =P.

Blir en sen middag för min del, men det gör inget. Höll mig mätt på två (!) bullar i fyra timmar =P. Potatisen står och kokar på spisen och jag ska strax slänga ner fiskbullarna i en kastrull, vad gott med mat =).
Det blir lördagskvällsplugg för mig idag =(, sånt är livet! Hörs innan jag somnar ;).
/Elin


090905

Gooooood morgon i stugorna ;)! Idag är det LÖRDAG och solen skiner på oss mellan molnen =).

Igår valde jag att ha en datorfri dag, vilket då innebar att det inte blev något bloggande =(. Jag hade i alla fall en bra dag med mycket plugg och myskväll på det. Jag kom iväg till bibblan på förmiddagen och satt i 4,5 timme där. Det gick faktiskt helt okej igår =). Gick hem och sen vidare till Gina Tricot, där jag bytte ett par "byxor" och efter det vidare till Netto (mitt stamhak!). Så igår gjorde jag och Richard egen pizza som vi åt till middag, MUMS!! Till efterrätt blev det marängswiss, MUMS MUMS!! Vi flyttade även bort soffan och lade dit den uppblåsbara luftmadrassen framför tv:n och låg där och glodde på tv tills vi somnade. Det var en mycket NICE kväll =).

Idag ska jag baka bullar =). Har varit sugen på att baka något i evigheter, men det har bara inte blivit av. Så idag blir det bak-time. Just nu är Richard och handlar mjöl och jäst, så jag ska slänga i mig lite frukost innan jag snajdar om till min bak-outfit =P. Richard ska iväg till sina kompisar i eftermiddag och glo på fotboll, så jag har eftermiddag och kvällen för mig själv =). Då blir det STÄDA..., plugga, äta fiskbullar (Richard gillar verkligen INTE det) och potatis, måla naglarna ;) och äta bullar =D. Haha..Nice dag ;)! Imorgon blir det nog extremt mycket plugg om jag ska gå efter min "planering" =(, ska även försöka gå ut och springa en runda...det var EVIGHETER sen sist!

Nej, nu är det dags att fixa iordning lite och käka "brunch". Ha en FIN dag!
/Elin


Ellen och jag den 7 Augusti. En sjuuukt bra kväll! Saknar dig <3


!!VARNING!!

Varför blir det ALLTID en så himla sen kväll för min del? Jag har verkligen svårt att slita mig från saker och måste bara göra det och det och det innan det är dags att sova...Nu har klockan passerat 12 och jag är uppe. Hade kanske tänkt sova runt 23, men fastnade ju som sagt framför Day after tomorrow och efter det städade jag lite och började fixa mig för att sova. Dock fastnade jag framför Scrubs och nu är jag äntligen i sängen. Men här sitter jag ju med datorn i knät och tänkte bara blogga lite innan det var dags för sömn.

Planen är att jag ska plugga på bibblan imorgon, för där kan jag verkligen koncentrera mig på det jag gör och dessutom är det tyst och lugnt =). Hade tänkt mig vid 9, men jag måste få sova lite imorgon, så vid 10 ska jag vara där...ops! klockslag...men jag måste väl få skriva några så att jag kan förklara ett sammanhang?? =S. På eftermiddagen har jag ett inköp av träningskort och höstens första Aerobicspass planerat, men vi får se hur det blir med det =). Måste känna mig 100% good innan det är dags att ta tag i träningen.

!!VARNING!!

För några dagar sedan när jag var på shoppingrunda såg jag att dessa ögonskuggor i flytande form har hittat till butikerna. Var inne på Cubus och dem hade 20% på Max Factors smink, så jag var inte sen att handla ;). Köpte den till vänster och bestämde mig för att "inviga" den på avslutningsfesten för nollan. Först kände jag ingenting, men efter några timmar började det klia och svida på ögonlocken =S. Blev genast jätterädd och trodde att det var mina linser eller något. Det gjorde verkligen jätteont =(. Jag flög in med A på tjejtoaletten och slet åt mig papper med vatten på och började ta bort ögonskuggan. Mina ögonlock var helt knallröda. Jag trodde att hela kvällen var förstörd och att jag skulle bli tvungen att åka hem =(. Men eftersom jag fick bort allting, så blev det bättre efter ett tag. Idag har jag inga "bestående" men, men jag tyckte det var extremt obehagligt! Jag gick genast tillbaka med ögonskuggan och berättade vad som hade hänt och kassörskan berättade att jag var den andra att berätta det...hur konstigt var inte det? Hon var jätteglad att jag kommit tillbaka och sagt till, för då hade hon ett ännu bättre skäl att ringa till Max Factor. Jag fick givetvis pengarna tillbaka och hon plockade bort alla ögonskuggorna. Tydligen är dem dessutom testade för känsliga ögon!! Jo, tjena.

Jag säger givetvis inte att alla råkar ut för detta och att det kanske bara är en färg som ger den reaktionen, men jag vill bara att ni ska veta om det och kanske välja ett annat alternativ istället?

Nu ska jag VERKLIGEN sova. Sov gott <3.
/Elin


Dagens (opraktiska) outfit

Slänger in en lite dagens outfit i reklamen. Just nu tittar jag på spännande Day after tomorrow.


Glasögon - Synsam (för tillfället bor jag i mina glasögon då jag har en infektion i kroppen och får därför inte använda linser =(. Detta har även fått mig att inse att glasen på glasögonen är alldeles för svaga, vilket medför att jag borde boka en ny tid hos optikern! Damn...)
Tunika/Klänning - Gina Tricot
Byxor - H&M
Gladiatorsandaler - Köpta i USA
(extremt opraktiska vid regn, men när jag cyklade imorse sken solen)

Tillbaka till filmen...hörs snart igen ;)!
/Elin

090903

God kväll kära läsare!!

Idag har det varit en riktig pluggdag. Hade först lektion på morgonen i Excel och det gick väldigt mycket bättre den här gången =). Efter lektionen blev det lunch med några i klassen och sen gick jag iväg för att göra lite uppgifter. Framåt eftermiddagen var det dags för något som kallas Tutopia och det är då äldre studenter hjälper oss med ekonomin om vi har problem. Dock kände jag att det flyter på ok och att jag kan det mesta med hjälp av bokens förklaringar osv. =). När jag bestämde mig för att åka hem var klockan redan 17 och det ÖSregnade ute =(. Ni kommer se på min outfit att jag inte hade den mest lämpade outfiten för det vädret ;). Cyklade i alla fall hem och bytte om till träningskläder och regnjacka. Gissa vad jag gjorde sen? Jo, gick ut och gick såklart ;)! Kände mig jätteduktig och jag kan säga att jag nästan var ensam runt ån idag =). Mötte två killar som var ute och joggade, annars var det bara jag som var hurtbulle. Annars har kvällen fortlöpt som vanligt med god middag och slappa i soffan.

Nu ska jag kolla på CSI, skära upp lite morötter och paprika och fixa lite dipp =). Sedan blir det att läsa i Kalkyleringsboken och en kopp varm choklad ;). Hörs snart igen!

/Elin


090902

Det är SVÅRT att skriva en blogg som alla gillar. Jag är bara mig själv när jag skriver i bloggen, jag berättar om mitt liv och vad jag gör om dagarna. En blogg är väl rätt ego och självupptagen? Eller har jag missat vad en blogg ska handla om? Som person är jag inte speciellt självupptagen eller egoistisk, bara på bloggen. Det är ju en blogg som handlar om MIG. Jag kan ju inte skriva om min "farmor" när det handlar om mitt liv i Linköping. Jag blir ledsen när folk klankar ner på att jag skriver för mycket om mig själv, vad vill ni läsa om? Ska jag börja kommentera nyheter eller skriva om kändisar istället? Är det sådant ni vill läsa? Jag läser själv många bloggar och dem flesta handlar om just den personen som skriver i bloggen!!! Jag har märkt att efter att ha kollat igenom MIN blogg att jag skriver rätt mycket klockslag, vilket verkligen är ointressant och jag har faktiskt helt ärligt inte tänkt på det. Jag berättar ju bara om min dag, men jag ska bättra mig och skriva om min dag, utan klockslag. Jag vill bara att "alla" ni som läser ska förstå att denna blogg handlar om mig, mina vänner, min pojkvän och mitt liv. Jag utelämnar namn och använder första bokstaven i deras namn istället, för att jag inte vill lämna ut någon! Jag har valt att "lämna ut" mig själv och det enda jag kan säga till er läsare, Tack för att ni läser =)! Men jag tvingar ingen att läsa. Och gillar ni inte det ni läser eller mig, så ber jag er att inte läsa!

Nu
ska jag sluta vara så negativ, men jag kände bara att jag ville skriva av mig lite =(. Idag har det alltså varit en fullspäckad dag. Började dagen med föreläsning, sedan lunch med några tjejer i klassen, sedan en halv föreläsning till. Cyklade hem och fick iväg ett viktigt mail och mina traderapaket innan det var dags för KALAS. Jag stod i världens längsta kö och då började en kille prata med mig. Han var från Finland och pratade hyfsad bra svenska, men vi varvade med engelska. Det var trevligt =P. Han undrade vad KALAS var och då kom jag på att ni läsare vet ju kanske inte vad det är heller. KALAS är en mässa där olika företag ställer ut, det bjuds på mycket godis, tävlingar och otroligt mycket folk. Företag som ställde ut idag var Moderata Studenter, Socialdemokraterna, de olika kårerna, Nationernas Hus, Adressändring, Campushallen osv. På kvällen är det KALAS-fest med ett känt band som spelar, i år spelar MoneyBrother. Sen är det lite "skaka rumpa" på kvällen ;). Jag gick igenom hela Cloetta Center (där dem håller till) och plockade åt mig lite gratis grejer =P.

Efter en runda var det dags att ta cykeln till stan igen för att möta upp A för middag och bio =). Vi åt på Steve's Coffee, det blev bakad potatis med skagenröra. MUMS!! Sen var det alltså dags för bio. Vi såg filmen Prinsessa som har premiär den 11 september. Men idag fick jag och en kompis, A, gå på förhandsvisningen =). Det fick vi av VeckoRevyn. Jag ska berätta mer om filmen när jag orkar =). Jag kan säga att den var bra, men samtidigt var det väldigt synd om henne =(. Måste ses! Har precis pratat med mamma i telefon =), jag saknar min familj!

Nu ska jag försöka mig på att göra ett diagram i Excel =S...jobbigt när man inte vet hur man ska göra. Idag blir en tidig kväll, är supertrött redan =(.
/Elin


090901

SEPTEMBER!!!
Varför ska tiden jämt gå så fort?? Det skrämmer mig nästan lite...
Idag har varit en perfekt dag, i alla fall om man räknar "duktighet" som perfekt ;). Min dag började med en ordentlig frukost och sen föreläsning mellan 10 och 12. Slängde i mig en lunch bestående av gårdagens middag, köttfärsås och spagetti. Satt sedan kvar i skolan till 17, gjorde klart inlämningsuppgiften (som ska vara inne på torsdag) tillsammans med några tjejer i min klass och efter det satt jag med uppgifterna i boken. Cyklade hem och satte igång med maten, blev även köttfärs idag (tog ut lite för mycket igår =P). Men det blev tortillarullar istället, kommer ni ihåg dessa? Det var supergott och mättande. Somnade en liten (20 min) stund i soffan och vaknade av att jag kom på att jag hade bestämt mig för en promenad idag =P. Så jag hoppade i gåkläderna och gav mig ut strax efter 20. Gick i rask takt 1 timme. När jag kom hem duschade jag, sedan har jag haft "Elin-time". Med "Elin-time" innebär det att jag tagit tiden att ångbada ansiktet, lägga på en ansiktsmask och smörja in den med fuktgivande kräm =). Så nu är mitt ansikte jättelent ;).

Så vi sammanfattar dagen med tre ord: Pluggat, "tränat" och spa:at ;). Stolt!

Ni som inte vet, morgondagen är minst sagt SPÄCKAD! Först ska jag träffa A vid 09 och cykla till skolan. Ska gå igenom inlämningsuppgiften lite snabbt innan lektionen vid 10. Har lektion till 12. Sedan lade han in en extra lektion idag, så vi har en mellan 13 och 15 imorgon också...det rubbade liksom väldigt mycket =(. Men jag stannar kvar och går på halva den lektionen. Så vid 14 smiter jag iväg och går på KALAS. Ska möta A för tidig middag och bio kl 16, bion börjar 18. Så jag varnar för dålig uppdatering redan nu ;).

Dags för mig att skriva in inlämninsuppgiften på datorn så att jag kan lämna in den till honom imorgon =). Skönt! Sen ska jag krypa ner bredvid Richard (som förresten fortfarande är sjuk!) och läsa NYA numret av VeckoRevyn. Lyx!


God natt!
/Elin


Träna...

...jag MÅSTE och vill komma igång med min träning igen. Jag har till och med planerat in två pass i kalendern den här veckan. Ett imorgon och ett på fredag. Vill verkligen komma till skott, för då brukar jag vara duktig på att komma iväg ;). Men som ni vet är jag inte riktigt kry än =(. Halsen bråkar, näsan rinner lite och jag känner mig allmänt hängig. Är HELT slut efter att ha cyklat till skolan. Så träningen kanske bör vänta ett litet tag till? Imorgon hade jag planerat ett 70 min stationsgympapass...typ bland det jobbigaste som finns. Får nog skippa det =(. Jag satsar på att vara FRISK på fredag, då blir det Aerobics =). Har längtat massor!!!

Mina veckor framöver kommer se nästan likadana ut =P. Mycket pluggande, träning, mat och sova ;). Men det är så jag vill ha det!

Min vecka

Måndag:
Plugga

Tisdag: Föreläsning, plugga och promenad (istället för träningspass)

Onsdag: Föreläsning, KALAS, middag och bio med A

Torsdag: Föreläsning och MASSOR av plugg

Fredag: Plugga hela förmiddagen och Aerobics på eftermiddagen

Lördag: Inga planer! Blir nog plugg, vila och promenad kanske!?

Söndag: Styrketräning (?) och myskväll med A

Det blir en relativt lugn vecka med som jag sa, mycket plugg =(. Sånt är livet!

Lite inspiration till att komma igång med träningen är snygga träningskläder ;).


Snyggt linne (finns i flera färger och motiv) för 129:-. Äger själv ett svart från förra årets kollektion, snygg passform!


Skön och snygg tröja att ta på till och från träningen så att du inte blir kall (!), endast 199:-.


Läckra mjukis-/träningsbyxor för 199:-.


En jättebra sporttopp att ha under träningstoppen =). 149:-. Jag äger en svart och en gul, dem är perfekta, håller allt =P på plats och är dessutom snygga ;).

Alla plagg kommer från H&M.
Glöm inte att köpa ett par bra gympaskor. Om man "bara" ska styrketräna räcker det med lite enklare gympaskor. Där är inte dämpningen så viktig, men ska du däremot gå på mycket "skutt-pass" som aerobics, gympa osv. behöver du skor med GRYM dämpning. VIKTIGT!!!

Nej, nu alla glada är det dags att sova min skönhetssömn. Imorgon blir det färskpressad apelsinjuice till frukost...det vattnas redan i munnen ;)!
/Elin


RSS 2.0