HOT

Idag är det VARMT vill jag lova. Cyklade till skolan i bara linne och byxor (se "dagens outfit") och blir ändå väldigt varm. Egentligen borde man väl hoppa i shorts eller kjol nu i denna värme, det gäller att passa på innan "kylan" kommer nästa vecka ;). Dock känner jag mig inte redo för shorts, kjol och bikinisäsongen ännu. Vore roligt att vara lite brunare och lite mer stram i kroppen först :P.

Hade i alla fall tänkt sätta på mig bikiniöverdelen och mina nya shorts snart, planen är att sola lite på takterassen även idag :). Förhoppningsvis med lite mer sol än igår. Först måste jag slänga ihop lite lunch att ta med mig upp, tvätta av mig sminket och ta med nagellack att måla på. Undra vilken färg jag ska välja idag? Har även satt upp mitt fina, vågiga hår i två flätor bak i en klämma igen (som på hoppbilderna) för att få lit sol på axlar också ;).

Aja, det blir nog inget mer inlägg idag, utan vid halv fyra ska jag vara hemma hos Ameli och sedan är det Vårfesten som gäller för hela slanten. Måste hinna fixa iordning mig lite innan också. Så jag önskar er alla en underbar fredag!



/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0