"Grrrrrrrr"





"Grrrrr" står för det läckra leopardmönstret som kommer STORT i höst :). Har provat denna topp (som också kan vara en kort klänning, kör man leggings under är det ju lugnt) förut, två gånger förut t.o.m :P. Tycker att den är skitsnygg, men har känt att jag inte riktigt hade råd. Men med mina grymma kuponger blev den äntligen min :). Känner mig sååå fin i den :).

Vad tycker ni? Ska jag ha den som topp eller som klänning, eller varför inte variera?
/E <3

Pink!


Har precis målat klart mina naglar :)...idag blev det färgen Sweety från Mavala :). Är glad att jag tog mig tiden att måla naglarna, det gör så mycket för helhetsintrycket tycker jag. Halv sju ska jag möta upp tjejerna för att handla lite middag och sedan käka ihop. Efter blir det förfest och sedan Strandgatan 2. Hoppas att det är lagom mycket folk och grym musik, då kan kvällen inte bli annat än lyckad.

Idag har jag hunnit med att styrketräna, städa lägenheten och varit på seminarium. Ska strax börja sminka mig inför kvällen. Borde även försöka hinna packa inför helgen, tåget hem går vid 11 imorgon...

På bilden ser ni lite av min nya topp/klänning...slänger strax upp den i sin helhet. Först ska ni få se hur jag ser ut när jag har tråkigt :P. See yá!



/E <3

To cute :)







Den här UNDERBARA klänningen fick jag med mig från H&M igår och det var verkligen en slump att jag hittade den...
Väl inne i provrummet för att prova en topp/klänning och en massa bh:ar så ligger det en jeansklänning på pallen. Jag tänkte att jag kollar vad det är för något, den föll mig liksom i smaken när den var ihopknöglad :P. Och visst var den fin, jag blev kär...tror ni inte att det var min storlek också! Ibland har man tur, typ sådär ungefär en gång om året :P. Jag provade klänningen och tyckte den var så otroligt söt. Började redan planera strumpbyxor eller leggings och stövlar till i vinter samt en kappa över. Wonderful! Dessutom blev den helt GRATIS eftersom jag hade lite grymma kuponger, den var redan nedsatt från 300 till 100 :D. Snacka om fynd!

Det otroligt söta pannbandet kommer från BikBok där jag hade 50% på HELA KÖPET! Så då passade jag på att köpa en söt och värmande sak till hösten och vintern. Nu kan jag alltså vara både snygg/söt och varm på samma gång, tummen upp eller vad :P?

Mer saker kommer...nu städning!
/E <3

30 September 2010

Solen skiner och termometern visar äntligen 7 grader istället för 2 som den visade när jag vaknade :(...Behöver nog ringa om mina element också, i vardagsrummet funkar det, men i sovrummet är det superkallt :(. Kommer ni ihåg vilka problem vi hade med elementen och värmen förra vintern? Vi fick ett el-element som vi flyttade mellan sovrummet och vardagsrummet, pallar inte det denna vinter igen! Då ska jag ha två element till och betalt. Så det så :P.

Hoppas ni har sovit gott och börjat morgonen på ett bra sätt? Jag började min morgon med att boka in ett skivstångspass med kondition nästa torsdag, ska blir roligt att prova det :). Sedan har jag även fått i mig lite frukost och tänkte strax städa lite, lägga fram kläder till idag och helgen samt kanske få någon sida läst i kurslitteraturen också. Vid tio blir det styrketräning. Känns som en bra variation till mina konditionspass denna vecka, har ont i hela benen :P. Så det blir alltså fokus överkropp som vanligt ;).

Hörs snart igen! Lyssna riktigt mycket på Mike Tompkins nu, han är för bra :).


Ellen och jag i söndags när vi skulle åka hem. Hur många dagar var vi borta sa du? EN...hahaha :)

/E <3


Mike Tompkins

Börjar min morgon med lite Kate Perry...eller?



En grymt begåvad kille, visst är han duktig? Jag blir glad av att lyssna på honom :).
/E <3

Dagens!


Linne - Present av Ellen från H&M :)
Jeans - Gina Tricot

Till detta hade jag en mörkblå kofta från Forever 21, en svart jacka från H&M och mörblå converse.
/E <3

Natti natti!


Vilken trevlig dag! 1750 m simning, shoppingrunda, plugga och bio <3. Måste jag säga att jag är trött nu? Varför sjutton sitter jag uppe när klockan passerat tolv då? Jag har så svårt att slita på mig på kvällarna...någon som hört det förut? :P.

Aja, idag har jag alltså varit i simhallen en sväng och förbränt lite kalorier ;). Det var superskönt efteråt! Sedan har jag hunnit läsa en del också, tyvärr inte så mycket som jag hade velat, men ändå. Varit ute på stan en sväng och fått med mig en massa fynd. Har fotat allt nu på kvällen, så kika in i morgon för att se vad jag hittat. Är så nöjd med allt :D. Sedan blev det snabbt hem och slänga i sig middag för att sedan gå på bio med Hanny. Vi såg Wall street. Den var faktiskt helt ok, inte riktigt min typ av film, men bra gjord :). Det var i alla fall en mysig avslutning på den här kvällen.

Nu ska jag borsta tänderna och slänga mig i sängen för imorgon blir det en låååååång dag. Tänkte styrketräna på förmiddagen (fjärde träningsdagen i rad...yey!) och på eftermiddagen är det dags för seminarium. Sedan blir det en liten "paus" då jag tänkte läsa, städa och fixa i ordning mig. På kvällen kör vi förfest hemma hos mig och sedan ska vi prova Strandgatan 2. Vi fick inga biljetter till kravallen, så därför provar vi ett annat alternativ istället. Åker tebax till Sthlm tidigt på fredag morgon...jippi!

/E <3

Lite pinsamt...

I lördags så var det snabbmat som gällde för mig och Ellen...inte bra!


16.00


02.00

Samma kedja dessutom...suck! Gott var det i alla fall :P.
/E <3

Home sweet home

Titta vem som har hittat hem...



Min kära, rosa telefon!!! Vad jag har saknat den. Nu kan jag äntligen lämna tillbaka mammas telefon och använda en riktig snygging ;). Den har varit på service, så nu hoppas jag verkligen att den fungerar felfritt.

I'm happy :D.
/E <3

29 September 2010


Satt precis och tänkte på varför man ofta vill ha det man inte har? Som på bilden ovan tillexempel, jag älskar verkligen lockigt hår och är riktigt avundsjuk på de som har det naturligt. Här har jag använt locktång. Jag vill alltså ha lockigt hår istället för rakt! Om man har små bröst vill man ofta ha större, har man stor rumpa vill man ofta ha mindre, har man dålig hy vill man ofta ha bättre hy...Jag kan hålla på hela dagen. Jag tycker att vi ska bli bättre på att tycka om oss själva och fokusera på det som vi tycker om på kroppen. Så gör det idag tjejer, ställ er framför spegeln och var stolta över er själva!

Det var lite morgonfilosofi ;). Nu ska jag strax slänga mig över boken. Har ett tajt schema för dagen som måste hållas för att jag ska hinna med allt. Det blir ganska mycket läsning för att pausa med en runda till simhallen (skönt att dra ut musklerna lite), pausa med en timmes städning av lägenheten (Hanny kommer hit ikväll och dessutom ska jag ha förfest imorgon) och pausa med lite shopping på stan (har fått en massa bra kuponger som går ut imorgon!). Så vi hörs när vi hörs!

/E <3

Aaaaaaaaj!

Hahaha...jag kan knappt stå eller för den delen gå, träningsvärken slog till direkt idag :P. Men vad roligt det var att träna ihop med Hannah och Ameli, det gjorde verkligen min dag. WorldClass i sig föll mig väl inte riktigt i smaken. Gymmet hade konstig planlösning, lilla hallen där vi körde stepen kändes gammal och väldigt liten och spinningsalen var minimal. Dock var relaxavdelningen riktigt nice :). Vi började med att köra BodyStep vilket var ett väldigt snabbt och intensivt steppass. Det var riktigt svettigt och jobbigt. Efteråt fortsatte vi till gymmet där jag ställde mig och sprang i en kvart :). Efteråt hoppade vi i bikinin och satte oss i bubbelpoolen. En grym kväll helt enkelt! Tack tjejer! Nästa gång kör vi Actic...

Har även fått i mig lite middag i form av panerad fisk, potatis och hemmagjord remouladsås. Duktigt va? Fixade ihop en matlåda när jag ändå höll på ;). Har faktiskt massor med goda matlådor nu. En lasange, en köttfärssås och spagetti, en kyckling, bulgur och sweet&sour samt en hamburgare...när ska jag hinna äta allt :P? Imorgon blir det nog till att äta upp fisken i alla fall, det andra är fryst ;).

Aja, imorgon är jag "ledig" från skolan, men det betyder tyvärr inte att jag slipper läsa. Utan imorgon blir det intensiv läsning med paus för en tripp till simhallen, en runda på stan och på kvällen ska jag och Hanny köpa med oss mat från Hälsofreak och sedan gå på bio och se Wall street. Någon som sett den? Var den bra? En grym onsdag helt enkelt!







Bilder från Blog Awards. PUSS på dig fina Ellen <3

/E <3

En liten lista


Snodde listan från Dessie, som för övrigt var en supergullig tjej.

Hur bor du: I en superfräsch tvåa i centrala Linköping

Brukar du komma i tid: Om det är jätteviktigt så kommer jag i tid, annars diffar jag med fem minuter...inte bra.

Hur lång är du: 172 cm (Jag och Dessie är tydligen lika långa :P)

Kan du laga mat: Ja! Har alltid trott att jag inte kan, men nu när jag måste laga mat själv blir det faktiskt mycket olika maträtter och det är tom roligt att laga mat :P

Har du någon fobi: Småkryp och möss

Hade du en bra kväll igår: Ja, blev hårdträning och sedan slapp framför tvn...riktigt nice :)

Vilket är ditt senaste inköp: Min klänning som jag hade på Blog Awards, fin va??

Din favoritdryck på morgonen: Favoritdryck måste nog vara oboy, men det dricker jag ALDRIG. Dricker alltid c-vitamin på morgonen. Inbillar mig att det håller sjukdomarna borta :P

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Sista sommarlönen och CSN

Har du sovit i din egen säng inatt: Japp, min stora och mysiga 140 säng :D

Vad hade du sönder senast: Hmm...det kommer jag inte ihåg

Vem snackade du med senast: Hannah och Ameli när vi var på WorldClass

Alkoholhaltig favoritdricka: After aight drink på HG :). Mums!

När gjorde du senast något riktigt dumt: Minns inte...

Saknar du någon just nu: JA!!! Min familj och mina vänner <3. KOM HIT!!!

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Prata skit om mina vänner, då blir jag verkligen irriterad

Intressen: TRÄNA, umgås med mina nära & kära, shoppa, blogga, sova och fika :)

Senaste person du ringde: Richard faktiskt...bara för att kolla läget!

Vad drack du senast: Fun light.

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga. Äckligt. Men luktar gott :P

Använder du hudkräm: Ja, varje gång efter en dusch :)

Attraheras du av män med skägg: Får nog svara nej på denna...lite stubb är snyggt, men skägg...njae!

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja. Faktiskt. Ganska oväntat.

Vilken låt lyssnade du senast på: B.o.B - Nothin' on you feat Bruno Mars

Vad tycker du är äckligt: Viss mat som blodpudding, svamp, lever mm.

Har du pengar på mobilen: Alltid! Har abonnemang...

Vilken svordom använder du mest? Jag vet inte. Försöker att inte svära så mycket.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nope :P. Är en riktig linslus ;).

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Förmodligen en egen lägenhet :)

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nja...men förra veckan :P

När var senast någon stötte på dig? För ett tag sedan ;)...när jag var ute och partade :)

Vad åt du till middag senast?
Omega 3 pannerad fisk med potatis och god sås.

Äger du några popband t-shirts? Nej...är inte så mycket för sånt :P

När flög du senast? Innan sommaren, till Milano <3

Pratar du några andra språk? Engelska, Tyska

Har du gråtit offentligt? Ja, men det var ganska längesen...tror när någon av mina nära gick bort :(

När sov du senast på golvet? Golvet? Jag sov på en tunn madrass på golvet när Emelie fyllde år...annars har jag aldrig sovit på golvet :P.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Mellan 8-9 timmar brukar vara lagom, men gärna 10 ibland ;)

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Det var mer förut, men jag håller mig ganska fullbokad för att det är roligt. Har inte en lucka den här veckan :P.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Kämpa på! Du vet att du är stark och klarar det mesta."

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Det är faktiskt lite av en hemlig dröm jag har, någon som är på?

Tycker du om att krama folk? Absolut! Riktigt ordentliga kramar ska det vara ;).

Nu har ni fått lära känna mig lite mer, kom gärna med fler tips på roliga listor :). By the way så gillar jag mina ögon grymt mycket på bilden (som är från Blog Awards) eller vad tycker ni?

/E <3

Dagens klädsel




Trenchcoat - H&M
Bälte - H&M
Datorväska - Present av pappa och mamma
Klänning - H&M
Linne - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Strumpor - H&M
Stövlar - Present av Bella och Sara

/E <3

Elin <3 Bloggare


Jag tillsammans med AnaGina som vann pris i årets roligaste blogg :)


Jag tillsammans med lilla Paow (som är tillsammans med Hugo Rosas).


Jag tillsammans med Tyra, enligt mig en av de bättre bloggerskorna :).

Fler bilder på mig och bloggare finns. Finns med mig och Josefin Craaford, mig och Foki, mig och Amir m.fl. Men de kommer nog senare, lägger upp en bild på Ellen och Amir så länge...söta va?


Ellen och Amir :D.

/E <3

28 September 2010

Gooood morning! Idag skiner solen, vilket är superhärligt...dock är det bara 9 grader varmt :(. Förra veckan var det så varmt vissa dagar att man kunde gå i tunn tröja och nu måste man sätta på sig höstjackan :(. Usch, jag gillar inte hösten och vintern. Jag gillar när solen skiner, det är supervarmt, man svettas och blir brun ;). Det är mer min melodi. Aja, jag längtar i alla fall sjukt mycket till Thailand i vinter. Då blir det Bangkok och Huahin, hoppas på en riktigt fin bränna också :).

Idag hade jag satt dubbellarm, men vaknade innan någon av klockorna ringde. Dock somnade jag om en stund och när det ena larmet ringde fick jag kramp i vaden :P *suck*. Har i alla fall hunnit äta frukost, byta om och fixa iordning mig redan. Ska strax borsta tänderna, fixa frillan och packa väskan. Grupparbete som gäller, sedan hoppas jag att jag är hemma till efter lunch så att jag hinner läsa massor :). Ikväll blir det BodyStep på WorldClass med Ameli och Hannah, efter blir det bubbelpool :D.


Ellen och jag på rosa mattan ;) <3

/E <3

Blog Awards dresses

Innan jag stänger av datorn, vilket jag ska göra alldeles strax, så tänkte jag slänga upp två outfits som jag hade på mig i lördags. Vad tycks?

Afternoon tea party-outfit

Solglasögon - Ray-ban
Långklänning - H&M
Ringar - Present av Ellen och Gina Tricot
Jacka - H&M
Stövlar - Present av Bella och Sara

Galaoutfit



Örhängen - Ur&Penn
Klänning - Gina Tricot (NY för kvällen!)
High heels - Skopunkten
Ringar - Milano, present av Ellen och Gina Tricot
Jacka - H&M
Sjal - Vila

Ps...fler bilder kommer att komma under veckans gång :). Tack Ellen för massa fina bilder <3.
/E <3

The Golden Envelope




Såhär glad blev jag när jag vann :). Vad vann jag?

På Blog Awards afternoon tea party kunde man vara med och tävla i lite olika tävlingar. Jag och Ellen tävlade om detta och även om att vinna kompletta glasögon från Synoptik (Gina Tricot släpper kollektion där i November). Hittade ett par riktigt fina bågar som jag hemskt gärna skulle vilja ha och med rabattkupong och glas ligger dem på ungefär 1400 kr...ganska mycket pengar tyvärr :(, bidrag någon :)? Kanske kan önska mig en del av dem i födelsedagspresent?!


Jag i glasögonen :). Riktigt fina på sidan :).

Aja, åter till tävlingarna. Vinnarna skulle utses precis innan tea partyt var slut och vi härdade ut tills dess, vi visste ju att ingen av oss ändå skulle vinna. Så stor vi där framför den stora scenen där Louise Bratt (chefredaktören på VeckoRevyn) står och meddelar vinnarna. Första namnet hon läser upp är Elin **************, alltså mitt namn! Jag tittar på Ellen och skriker "men det är ju jag" och flyger sedan upp på scen för att ta emot det guldiga kuvertet. Fick krama de två som stod på scenen och när jag gick ner för trappan fotograferades jag :P. Var i chocktillstånd...Jag vinner ALDRIG! Det var många som hade tävlat också, så det var superroligt. Tyvärr hittar jag ingen bild som fotograferna tog, någon som vet vart de kan finnas?

Så vad jag vann jag då...jo...

Jag vann alltså en HELÅRSPRENUMERATION på en av mina favorittidningar :D. Man tackar, man tackar! Sjukt roligt att vinna i alla fall :).

/E <3

Goodiebag


Denna sprängfyllda goodiebag fick jag på Blog Awards 2010 i lördags.

Den innehöll:
En svart topp
Svarta strumpbyxor
En vitamin well (resten är från eventet under dagen)
En chokladkaka från Lindt (den andra från Anton Berg är från dagen)
Ett presentkort på en Latte på Wayne's
Parfymprov på Britneys nya parfym
Fotkräm
VeckoRevyn
Mascara
Ett presentkort på en CupCake
En liten sminknessecär
Hårprodukter x2 från Osis
Rött te
Läsprov på Dennis Rudbergs nya bok
Rabattkupong på Gina Tricot-glasögon från Synoptik
Restart bar
Nyckelband VeckoRevyn

Under dagen fick man även lite saker på eventet:
Läppstift från Maybelline
Nagellack från Maybelline (gav till farmor)
50% på hela köpet hos BikBok
Vatten och penna från Wayne's
En massa vitamin well som jag och Ellen plockade på oss :P

Vad menar bloggarna med dåliga goodiebags? Jag är nöjd i alla fall :). Lätt värt pengarna!
Nu Lite sällskap med Filip och Fredrik på kanal5 och frukost (ska käka löskokt ägg, smoothie och en macka :P).
I pausen avslöjar jag vad det guldiga kuvertet innehåller :D....spänningen är olidlig :P.
/E <3


27 September 2010

Ojojoj, vad det har varit tyst här på bloggen...har ni saknat mig? Jag har som ni kanske förstår varit ganska fullbokad i helgen :). Det har varit en grym, men ganska intensiv helg :D.

I lördags var det ju Blog Awards 2010, ett event som VeckoRevyn håller i. Jag har läst på många bloggar som var där att besvikelsen var stor och att goodiebagsen var urusla och detta kan jag absolut inte hålla med om! I och för sig är jag bara en vanlig "svensson" som inte får så mycket gratissaker jämt, de riktigt stora bloggare som var där får ju saker hela tiden. Jag är i alla fall otroligt nöjd med dagen, det var så sjuuukt roligt :). Tänkte att jag skulle berätta lite mer om eventet och dagen när jag får bilder från Ellen ;). Hon tog en del och vad roligt det var att plåta sig med en massa bloggkändisar som Amir, AnaGina, Josefin Craaford, Tyra m.fl. Bilder kommer som sagt ;). Kände mig otroligt snygg i min outfit också :).

En liten historia måste jag få berätta i alla fall. Jag var ju på Blog Awards med min underbara Ellen och hon har plåtat Hugo Rosas (ni vet killen som Linda Rosing valde i "den rätte för Rosing" och som nu är ihop med 17-åriga Paow, Paulina) på festen då Linda Rosing fyllde 35 förut. Han verkade i alla fall känna igen henne eftersom han på Café Opera drog upp henne på dansgolvet och dansade med henne och senare sprang han in i henne och borrade in sitt huvud i hennes mage...hahahaha...jag bara garvade :P. Måste jag säga att han var extremt full också? Det var bara så himla oväntat, Ellen blev helt paff :P. Sjukt roligt!


Jag står till höger om trädet med en brun väska ;). Bild lånad från VeckoRevyn.


Här uppträder EMD på scenen. Ser ni Ellen som fotar :P? Och det är mitt blonda hår till vänster ;). Bild lånad från VeckoRevyn.

Aja, idag försov jag mig :(...typiskt! Jag ville VERKLIGEN gå på föreläsningen som började vid åtta. Fem i åtta vaknar jag av att mobilen plingar till och jag kollar på klockan. Det tog en stund innan jag fattade vad det var för dag och att det bara var 20 min kvar tills föreläsningen började :(. Jag hade stängt av klockan i sömnen...farligt värre! Så nu blir det väckarklocka på både klockradion och mobilen, för detta funkar ju inte. Tog mig i alla fall till skolan så att jag han gå på sista delen av föreläsningen :). Annars har vi haft grupparbete idag och efter det cyklade jag till Tornby och Willys för att handla lite som fattades här hemma.

Om ett litet tag ska jag iväg och träna medelgympa. Ska bli riktigt skönt att röra på sig igen efter fyra dagar utan träning (om man inte räknar kvällen på Café Opera som träning...gick i 10 cm höga klackar från kvart i sex till halv två på natten, inte illa va?!).

Hörs mer ikväll, då ska ni få se goodiebagen (som var riktigt nice!) och ett pris jag vann, missa inte det! Glöm inte heller bort att kolla in Lite sällskap ikväll, jag har längtat hela veckan ;).
/E <3

Blog Awards 2010


Lånad av VeckoRevyn.se

Gaaaaaaahhhh...imorgon smäller det! Blog Awards 2010 på Café Opera! Kommer bli awesome!

Min fina och underbara vän Ellen kom med den bra idéen att gå på Blog Awards 2010 tillsammans, så hon fixade biljetter till oss :). Det håller på från 13 till typ 03 på natten, med en paus mellan 16 och 18.30. Vi har fått äran att bo hemma hos min farmor och farfar som bor i stan, så vi ska dit med all packning i morgon förmiddag. Sedan ska vi på afternoon tea party där det är mingel, goodiebags, modevisning mm. Ser verkligen fram emot det. Under den delen av Blog Awards kör jag på en långklänning och väst, bilder kommer :).

I pausen åker vi hem till farmor och farfar igen och fixar oss inför galan på kvällen. Vi ska nog köpa med oss lite mat även fast de serverar det där, känns som man aldrig kan vara riktigt säker ;). Då ska vi byta kläder i alla fall, lägga på en ny make och fixa håret :). Sedan är det dags för galan då det är middag, prisutdelning och mingel. Det är självaste Per Lernström som håller i det, me like! Till detta evenemang har jag köpt en ny klänning från Gina Tricot som är svart och supersnygg. Ganska diskret, men ändå väldigt fin! Hoppas jag blir snygg ;). Bilder på detta kommer också att komma efter imorgon ;).

Sedan fortsätter det med efterfest natten lång :). Får se hur länge vi orkar efter en intensiv dag. Ska åka hemifrån redan vid tio, så det blir upp med tuppen imorgon.

Ni kan i alla fall få se att jag kör röda finger- och tånaglar imorgon, läckert!


Någon mer som ska dit? Jag hoppas att de är mycket roliga bloggare och människor där :). Har ni röstat på alla kategorier förresten? Jag har röstat på Tyra till Årets blogg, jag tycker hon är en tjej med båda fötterna på jorden, en vanlig tjej helt enkelt :).

/E <3

24 September 2010

Allt har gått i ett idag...jag har inte hunnit blogga :(. Min morgon började redan vid 6.00. Då gick jag upp för att köa till en kravall (fest på campus). Tyvärr var vi för sena och fick inga biljetter, riktigt bittert! Men vi hittar nog på något roligt i alla fall. Sedan åkte jag hem och åt min andra frukost och läste kurslitteratur.

Innan lunch var det dags att möta Anna. Anna skulle skugga mig idag, alltså se lite hur livet är som student och fråga lite om programmet jag läser osv. Hon var verkligen en toppentjej, vi klickade direkt :). Henne vill jag absolut träffa igen. Det roligaste är att hon bor jättenära min familj här i Stockholm också, så jag hoppas vi kan ses över en fika snart! Vi käkade lunch ihop och sedan fikade vi lite. Vid två var jag tvungen att bege mig hemåt.

Väl hemma blev det en snabbdusch, dammsuga lägenheten och packa ner det sista i väskan. Sedan fick jag skynda mig till tåget som tog mig till Stockholm. Var riktigt duktig och läste kurslitteratur hela vägen. Väl framme mötte jag upp min fina Emelie vid Åhléns City och begav oss mot Soft kök&bar för varsin plankstek och cider. Det var supertrevligt och hyfsat gott :). Vi avslutade kvällen på Friday's med varsin drink, det blev en oreo's drink och en banana splitt drink. Mums var det! Och nu sitter jag här ;)...









/E <3

Easy Tone


Jag önskar mig ett par Easy Tone skor från Reebok i födelsedagspresent. Kom ihåg det mamma och pappa ;), det är ju bara 2 månader kvar :P. Jag är tydligen en sådan där lättlurad typ och är helt desperat efter dessa nya skor. Jag tror att det kommer bli MYCKET roligare och jobbigare att gå powerwalks med dem. Min frisör sade att hennes syster hade köpt sådana skor och hade en sjuk träningsvärk efteråt, trots att hon tydligen var ute och gick ofta annars. Låter ju inte helt fel ;).

Om jag nu inte får dem i födelsedagspresent ska jag nog passa på att köpa dem när jag är i Thailand i vinter med familjen. Ska även shoppa löparskor, inomhusgympaskor och ett par låga, svarta converse (som mina mörkblå) när jag ändå besöker Asien :). Bör nog åka dit med tom väska eller vad tror ni?

Aja, nu är jag hemkommen från föreläsningen och har precis fått i mig lite god lunch. Jag har gjort upp en liten plan för min eftermiddag som följer:
13-15 Läsa kurslitteratur
15-16.30 Shoppa klänning
16.30-17 Äta middag
17-17.30 Packa inför Stockholm i helgen
18-20.30 Mentorsmöte

Hörs mer om tiden finns! Wish med luck med allt :).
/E <3


Dagens

 
Jacka - H&M
Tröja - Present av Emelie
Linne - H&M
Ringar - Lindex och H&M
Klocka - Köpt på en finlandsfärja för många år sedan, den lyser :P
Jeans och skärp - H&M
Converse

/E <3

23 September 2010

Just nu sitter jag och äter frukost, mums! Igår somnade jag med kurslitteraturen i famnen, men jag han läsa en del innan det hände ;). Vaknade av mig själv vid kvart över sju och låg och läste ett tag innan jag somnade om, när klockan ringde var det kört. Jag orkade inte kliva upp ur sängen och snoozade två gånger innan jag tvingade upp mig själv. Så det har varit lite brådis här hemma nu med att fixa iordning mig och äta frukost. Ska strax slänga i mig mitt ägg och sedan borsta tänderna.

Vi hörs senare igen! Som sagt ska jag plugga, äta havregrynspannkakor (som blev över från igår), shoppa klänning (förhoppningsvis!) och gå på möte under eftermiddagen/kvällen. Så jag skriver när jag får luckor ;).

See yá!





/E <3

Husmor :)


Idag kallar jag mig själv husmor ;). Började ju min morgon med att göra havregrynspannkakor istället för att äta fil, müsli och macka. Sedan har jag bakat massor med bröd tillsammans med my girls. Och till middag gjorde jag hemmagjorda hamburgare. Duktigt va? Jag är stolt :).

Förutom att bakningen tog ganska lång tid idag har jag hunnit med ett pass step tillsammans med Hanny. Har även kollat på Idol och Skånefruar :P. Nu tänkte jag snart hoppa i säng med kurslitteraturen. Gör bara en massa andra saker istället för att ta tag i skolan...dumma mig! Får bli skärpning nu, ikväll blir det en stund och imorgon efter föreläsningen blir det ett par timmar.

Imorgon är det alltså föreläsning, sedan ska jag läsa på egen hand. Tänkte även hinna med en runda på stan för att leta efter en klänning till Blog Awards som är på lördag :). Håll tummarna för att jag hittar en snygg dress! På kvällen är det dags för uppstartsmöte för mentorsprojektet, där alla i klassen tilldelats en mentor som vi ska sammarbeta med under sista året på universitetet. Tyvärr fick min mentor förhinder i sista stund och kan inte delta, men som tur är var hon mentor förra året, så hon har lite koll i alla fall. Hon bor och jobbar i Stockholm, så förmodligen blir det lite extra resor till och från Stockholm i höst och vår, inte mig emot. Så jag får i alla fall gå på mötet själv, det är skönt att det är fler i klassen som också ska göra det.

Slänger upp lite bilder från dagen innan jag lägger mig, den ovan är på mig "in action" ;).

Filmjölkslimpor som precis ställts in i ugnen...


Hälsobullar på g, Ameli in action :)


Fina hälsobullar som ska in i ugnen


Hålet i hålkakan ;)...hahahaha.

/E <3

Lägenheten

Som ni alla kunnat läsa så bor jag nu själv i lägenheten och håller på att göra om den till min egen. Jag har redan fått stor hjälp av min pappa med att fixa allt för att jag ska kunna leva så bra som möjligt. I sovrummet har jag en helt ny 140 säng, ett nytt sängbord och en ny byrå. Det är verkligen jättefint och jag älskar mitt sovrum, dock fattas det något. Jag är sugen på att köpa två mattor. Jag har spanat in en röd, rund matta på IKEA och det skulle passa perfekt med två stycken för att få rummet lite mer mysigt.

RINGUM Matta, kort lugg röd Diameter: 70 cm Max. lugghöjd: 9 mm
Förra gången jag var på IKEA ville jag köpa den här mattan, men då fanns den inte i rött. Den är ganska liten, så därför tror jag två stycken blir perfekt.

I badrummet har jag två orangea mattor som börjar bli riktigt sunkiga samtidigt passar de inte in i lägenheten längre eftersom temat nu går i rött. Så därför tänkte jag besöka Rusta nästa vecka och införskaffa två nya för det grymma priset 29 kr styck ;).


Ser ut som det är lite skillnad i färg, men det kanske inte gör något när de ska ligga i olika rum?

Sedan kommer vi till något jag börjat fundera på de senaste dagarna. Min nya tv i lägenheten, som är mamma och pappas gamla är betydligt mindre än den vi hade innan. För mig gör det ingenting eftersom jag tycker att den är söt och den fungerar (det är väl ändå det viktigaste?). Men nu har jag kommit fram till att det förmodligen kommer se lite roligt att att hänga upp den på väggen :P. Så min nya tanke är att skaffa mig en tv-bänk, vad tror ni om det?

Såhär ser det ut idag, en tv-bänk skulle kanske inte sitta helt fel...Har tittat på denna som inte alls kostar speciellt mycket :). Vad tycks?

LAIVA Tv-bänk svartbrun Bredd: 80 cm Djup: 35 cm Höjd: 37 cm Max. belastning: 30 kg Max. bildstorlek platt-tv: 32
Som ni förstår så är det mycket på g här i lägenheten ;). Vill inte köpa på mig för mycket eftersom jag bara har 9 månader kvar här i Linköping och sedan vet jag inte vart livet för mig. Förhoppningsvis London och då vill jag inte släpa med mig alla möbler dit.

/E <3

Bakdag


Idag har det bakats bröd, massor med bröd. Jag, Hannah och Ameli gick först till affären och handlade det som fattades för att kunna baka vårt bröd, sedan satte vi igång. Rågsiktskakor (hålkakor) som var "mitt" recept tog längst tid, det skulle jäsa två gånger och ganska länge också. Så det började vi med. När de jäste gjorde vi Amelis hälsobullar och avslutade med Hannahs filmjölkslimpa. Hela bakningen tog ett par timmar och sedan festade vi på nybakat bröd och saft. Supermysigt och trevligt! Vi ska ha bakdag flera gånger, en toppenidé.


Filmjölkslimpa med russin, linfrön och en massa annat gott. Spännande smak, men riktigt gott. Ska ta med en bit hem till Stockholm i helgen för det här tror jag mamma kommer gilla :).


Hälsobullar med smak av kummin, supergoda och lite mindre grova :).


Rågsiktskakor, hålkakor som det heter för mig, bakade min mamma mycket förut och det är otroligt gott. Idag gjorde vi dubbel sats och fick med oss ganska mycket hem :). Detta ska jag äta till frukost imorgon.

/E <3

22 September 2010


Idag ska det bakas bröd, närmare bestämt, tre olika sorters bröd. Jag står för rågsiktslimpa, Ameli för hälsobullar och Hannah för något jag inte kommer ihåg vad det heter :P. Det är i alla fall nyttigt och gott bröd vi ska baka och det ska bli jätteroligt :). Tror jag kanske ta med mig lite nybakat bröd hem, vill ni ha det familjen?

Min morgon började riktigt tidigt. Jag vaknade av att jag var genomsvettig och rädd, detta är inte första gången de senaste veckorna. Vad kan det bero på? Sedan somnade jag om och sov till kvart över nio :). Har hunnit göra havrepannkakor till frukost (MUMS!), så nu har jag lunchlådan klar imorgon ;). Håller även på att tvätta lite påslakan och annat skojigt. Tänkte alldeles strax göra mig iordning och bege mig hem till Ameli för vår bakdag. Ikväll blir det sedan step 1 med Hanny, hemmagjorda hamburgare till middag (MUMS x2!) och en del plugg. Tror även att jag ska kolla på Idol och Skånefruar ;).

Vill även passa på att hälsa alla nya läsare välkomna :). Ser att besökarantalet ökat en del på senaste tiden vilket är riktigt roligt. Kom gärna med tips och frågor om ni undrar över något. Roligt att så många har hittat hit och jag vill även tacka mina gamla läsare för att ni är så trogna ;) <3.

/E <3

Mitt fiiiina hår




Idag var jag äntligen hos frisören efter nästan fyra månader. Mitt hår hade blivit jättelångt, slitet och utväxten var förskräcklig (ett ord som min söta kompis Emelie använder). Så idag var det ny färg på utväxten, ordentlig klippning och styleing som gällde. Vad skönt det kändes efteråt :). Jag är nöjd med färgen också, hon lade i en lite kallare toning innan hon tvättade håret.

Vad tycks? Jag tycker nog att lockarna blev lite too much, men annars gillar jag håret :).
/E <3

Dagens outfit


Tröja - Peak Performance
Linne - Gina Tricot
Klocka - Clas Ohlson
Jeans - Cheap Monday
Tofflor (gamla)

/E <3

Late Night...again!

Nu sitter jag här igen. Klockan har redan hunnit passera elva och jag sitter som fastklistrad framför datorn med tv:n på i bakgrunden. På tv:n visas en film på kanal 5 som jag fastnade för, perfekt att ha i bakgrunden när man bloggar, läser mailen och fixar på datorn :). Ska dock påpeka att jag "bara" varit såhär slapp i någon timme.

Innan slappheten satte in har jag varit iväg och styrketränat (läs mer på träningsbloggen), lagat god middag (bulgur och kyckling i sweet and sour sås) och varit ute på en powerwalk med Hanny. Det var jätteskönt med frisk luft efter den extrema trötthet jag känt idag :(.

Morgonen började med seminarium och där fick jag sitta och hålla för munnen för att jag gäspade så mycket, lite pinsamt...sedan var skolan slut för dagen och jag åkte till min frisör för att fixa håret. När slingorna satt i så somnade jag nästan i frisörstolen. Väl hemma satte jag mig framför datorn och när ögonen inte längre kunde hållas öppna gick jag och lade mig i min sköna säng (tack pappa!) och sov en timme. Riktigt jobbigt med andra ord! Imorgon ska jag ta sovmorgon, ska träffa Hannah och Ameli hemma hos Ameli halv tolv. Vi ska nämligen baka bröd :). Vi har tagit fram tre olika recept var, så det ska verkligen bli mysigt och gott. Önska oss lycka till.

Ska slänga upp ett par inlägg till innan jag stänger av datorn för kvällen. Men sov gott iaf :).


Jump!

/E <3

21 September 2010





Gooooood morning...guuuuud vad trött jag är :(. Det var ett tag sedan jag vaknade helt utvilad på morgonen, lite jobbigt är det faktiskt. Har så mycket att göra och fixa på kvällarna att jag kommer i säng så sent också. Igår somnade jag strax innan tolv och klockan ringde halv sju. Jag måste strax borsta tänderna, skriva ut sem-uppgiften och packa väskan. Har en och en halv timmes seminarium idag, annars är jag ledig :).

Jag har planerat att gå till frisören direkt efter seminariumet och det ser jag verkligen fram emot. Måste även handla lite som fattas hemma och träna styrketräning. Annars finns det inget som är klart för dagen ännu. Blir kanske en promenad med Hanny i eftermiddag/kväll, kanske laga en ordentlig och god middag (+ några matlådor) och kanske börja läsa i ny kurslitteratur :). Vad ska ni göra idag?

Nu måste jag sätta lite fart, ha en NICE dag!
/E <3

Lite sällskap


Nu på eftermiddagen har jag kollat på Filip & Fredriks program Lite sällskap som jag helt har missat. Jag gillar det jättemycket! Sitter och ler hela tiden :). Och den gamla gubben Hans-Göran är jättegullig, han var så fin mot den damen han träffade, blev så glad. Jag tycker absolut att ni ska titta på det här programmet, det är superroligt.

Ikväll 22.00 på Kanal5, missa inte!

/E <3

Min Frilla

I fredags fick jag hjälp av Hannah och J med min frisyr och jag blev verkligen jättenöjd :). Jag har aldrig haft en sådan frisyr förut, men jag tyckte det blev riktigt coolt faktiskt. Kände mig snygg i den ;). Tack tjejer :).







Fick många komplimanger för frisyren under kvällen :). Detta kommer de få göra om snart igen ;).

Imorgon ska jag äntligen till frisören igen och klippa av mina slitna hårtoppar, klippa upp håret och färga min fula utväxt. ÄNTLIGEN!!! :)

/E <3

20 September 2010

Idag är jag jätteseg och trött :(. Jag vet ju att det beror på att jag jobbade så länge igår, men det är jobbigt i alla fall :P. Min grupp var snälla och lät mig ta lite sovmorgon i morse, så jag klev upp vid halv tio efter några timmars sömn. Min arbetsdag igår blev 07.30 till 01.30 med 4 timmars paus under dagen. Efter valets slut vid åtta var det riktigt tungt att räkna alla röster eftersom man var så himla trött, men det gick ju bra tillslut. Är ni nöjda med valresultatet då? Jag är väl ganska missnöjd med att ett parti kom med i riksdagen, jag anar att ni kan gissa vilket :P...

Aja, idag har jag slappat hela eftermiddagen, hur skönt som helst :). Har chattat med Angelica, jag saknar henne så mycket just nu :(. Den här hösten hade jag verkligen velat haft henne här i Linkeboda. Men men, det är inte så mycket att göra åt saken :P. Om ett tag ska jag iväg och träna medelgympa 70 min. Hoppas att det är lika tufft och roligt som det var förra terminen :). Känner att jag behöver ett ordentligt träningspass idag efter så mycket stillasittande igår. Wish me luck ;).

/E <3

Finsk pinne!

I fredags var jag på en privat sittning. Det var min kompis Viktor som fyllt 25 år :). Temat var Finland och jag hakade på några tjejer och klädde ut mig till finsk pinne ;). Rolig idé tycker jag. Efter sittningen med fina tal, lite musik och gyckel blev det mellanfest i Viktors korridor. Där bytte jag även om till en svart klänning istället för min "finska pinne-outfit". Annars innehöll kvällen mycket dans, umgås med människor och bara ha superroligt :). Grym kväll helt enkelt!


Jag (till höger i mitten) med mina finska pinnar :D


Finaste J (Halvfinne) och Hannah (satte på sig en vikinghatt som var blå och vit) :).


Medsex gycklade (Läkarna med inriktning medicin tror jag)


Jag som finsk pinne ;)

/E <3

Valoutfit ;)


Blus - H&M
Klocka - Clas Ohlson
Jeans - Cheap Monday
(Valfunktionärsskylt :P)

Slänger med en outfit från i fredags också ;).

Hårband - JC
Topp - H&M
Kofta - Vila
Jeans "boyfriend" - H&M

/E <3

19 September 2010

I'm alive ;). Helgen har gått i ett. I fredags var det fest, igår tog jag sovmorgon, träffade Hanny och fixade inför valet och idag jobbar jag som röstmottagare under valet. Nu uppmanar jag alla er som inte röstat ännu, gör det, det handlar om vår framtid :). Jag var och röstade för en halvtimme sedan och jag känner mig nöjd med mitt val, nu hoppas jag självklart bara att mitt block vinner ;).

Sitter nu här på min sista rast, hade en 2 timmars lång rast från tio till tolv också. Då passade jag på att sova och äta lunch ;). Nu är jag jättetrött igen, men jag ska hinna handla med mig lite mat till kvällen innan jag ska vara tillbaka vid fem. Då jobbar jag från fem till tidigast ett - halv två...Valet stänger klockan åtta och då ska vi räkna röster i riksdagsvalet, kommunvalet och landstingsvalet. Efter det är klart så ska lokalen där vi är idag fixas iordning innan jag, vice ordförande, och ordförande ska åka upp till Stadshuset för att lämna in allt. Där brukar det tydligen vara världens kö...

Aja, men jag tycker faktiskt att det är roligt :). Känns som man gör någon nytta för samhället ;). Dock börjar det kännas att jag varit vaken från halv sju imorse, somnade inte förens strax efter tolv igår.

Som sagt, GÅ OCH RÖSTA :)



/E <3

Pictures in my apartment

Igår satte jag upp lite bilder på mina nära och kära <3. Det betyder mycket för mig att kunna ha dem i lägenheten i någon form när jag inte är med dem :). Älskar er hela bunten ;).


På kylskåpet finner ni min familj (mamma, pappa och syster), Emelie, Bella, Hannah, Ameli, Annika, Julia, Ellen och Angelica <3.


Den bilden till vänster är ny. Det är jag, Bella, Sara och Emelie i Milano <3. Den andra bilden är från Visby 2007.


Bilden till vänster är på mig och min syster när vi var små :D. Bilden bredvid är på mig och Ellen. Den bilden där jag står ensam är från Milano och bilden som inte syns är när jag och Richard åker Balder :).

Har ni mycket bilder? Jag hoppas att min syster vill ta fina bilder på mig, mamma och pappa när vi är i Thailand. Alltså självporträtt. Så får jag ta ett på henne. Vill köpa fyra ganska stor ramar och ha mig och min familj på väggen <3.

/E <3


17 September 2010

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det FREDAG!!! När man pluggar så är det egentligen ingen skillnad på vardag och helgdag, man måste typ plugga hela tiden i alla fall. Men jag gillar fredagar och helger, för mig betyder det att man är ledig från skolan, kan umgås med kompisar och bara chilla :). Som ni kanske redan vet är jag uppbokad flera helger framöver, men det är bara roligt.

I helgen blir jag som sagt kvar i Linkeboda. Imorgon ska jag ta en riktigt sovmorgon (ska ju ut ikväll!) och sedan göra havrepannkakor till frukost, lyx. Sedan blir det till att besöka vallokalen igen, denna gång för att göra i ordning i lokalen inför valdagen på söndag. På kvällen ska jag äta middag med Hanny och sedan kanske det blir film eller något annat skojigt :). På söndag är det som sagt val och då ska jag jobba från halv åtta på morgonen och fram till tolv-ett på natten...en lång, men intressant dag. Hoppas som sagt att ni röstar!

Nu har jag precis ätit upp min frukost och känner mig mätt och nöjd ;). Ska strax sätta mig och läsa en av våra artiklar som vi hittade igår. Sedan blir det ombyte för att ta mig till gymet. Eftermiddagen kommer sedan gå i ett med lunch, dusch, handla, fixa det sista inför f-festen samt göra mig iordning. Blir nog en grym dag! Ha en härlig fredag allesammans.


Detta är mitt "nya" sovrum. Lite ljust eftersom solen ligger på, men visst är det fint :)? Nu är det bara en matta som fattas mitt på golvet, funderar på en röd. Vad tror ni? Bakom mig är det fyra garderober och sedan ligger det en massa väskor på golvet som ska hängas upp på krokar :). Funderar även på att ha ett skoställ under för mina fina klackskor. Aja, jag spånar vidare.

/E <3


Niice

Niice står för två saker denna kväll. Den första Niice står för att jag har pratat med min underbara Angelica på skype, hon skriver i sin blogg om livet i Nice :). In och läs vet já! Saknar henne grymt mycket i alla fall och ser verkligen fram emot julen när vi ska ses och julshoppa, sedan blir det ju en resa till Nice i vår också. Me like <3.

Den andra Niice står helt enkelt för att det är nice just nu. Jag har storstädat lägenheten igår och idag, så nu känner jag mig redo för lite förfest imorgon :). Idag städade jag badrummet och blev jättenöjd :P, jag skrubbade duschen ordentligt också, så nu ser jag fram emot att duscha igen. Som jag skrev tidigare så känns det lite tomt här hemma, så det blir till att köpa lite mattor snart :).

Precis som de två senaste dagarna har denna dag gått i ett. Först var det grupparbete och sedan föreläsning. Efter föreläsningen åkte jag snabbt hem och slängde i mig lite gröt och macka. Sedan tränade jag cirkelfys vilket var roligt, men inte alls lika jobbigt som jag hade räknat med (inget är jobbigare än flowin). Ska strax skriva om det i träningsbloggen innan jag lägger mig för dagen. Har även hunnit med att besöka vallokalen och kolla att allt valmaterial finns till helgen, ätit middag i form av lasange, duschat, städat badrummet, pratat med Angelica på skype samt städat undan en massa :).

Imorgon skulle vi haft grupparbete, men vi bestämde oss för att stanna hemma och läsa lite istället. Så min plan är alltså att läsa en del, åka och styrketräna, handla lite till förfesten, boka tid hos frisören samt fixa iordning mig. Annars är det som sagt förfest hos mig innan Viktors sittning på Flamman imorgon :). Temat är Finland. Ni får se min utklädnad på lördag :P.

Sov gott!



/E <3


Dagens fina outfit


Stickad tröja/klänning - H&M
Linne - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M

Körde även ringen som jag fick av Ellen (portugal) och ringen som jag köpte i Milano till :). Den här outfiten kommer jag köra med kappa och stövlar i höst/vinter.

/E <3

Mitt NYA liv

För lite mer än en månad sedan förändrades mitt liv totalt. Alla mina nära och kära vet, alla på facebook vet och ni kära bloggläsare kanske har listat ut det? Det är en person som aldrig nämns i bloggen längre och som inte heller finns kvar i mitt liv på samma sätt. Det är fortfarande en person som betyder otroligt mycket för mig och som jag älskar som vän. Det är självklart min föredetta sambo/pojkvän Richard som jag pratar om. Vi har bestämt oss gemensamt att gå skilda vägar och fortsätta leva våra liv på egen hand.

Detta är självklart jättetråkigt för både mig och Richard, men vi känner att det är rätt beslut eftersom vi mer är vänner än ett kärlekspar. Som ni förstår är detta en helomställning för mig. Vi har tillbringat de senaste 6 åren tillsammans och jag har jättefina minen från våra år ihop. Idag bor jag ensam i lägenheten i Linköping och försöker att lära mig att leva och uppskatta att vara ensam. Jag har även fått vänja mig vid att laga min egen mat, äta mat ensam och ta hand om alla sysslor själv. Det är också därför jag bokar upp mig på så mycket saker eftersom jag inte vill vara ensam hela tiden. Det är också därför jag har ganska många resor planerade hem till Stockholm eftersom jag behöver stöd under den här perioden av mitt liv.

Jag kan då stolt meddela att jag är singel (känns konstigt att säga) och det känns faktiskt väldigt bra. Jag tycker det är skönt att ta hand om mig själv, klara mig själv och äta den mat jag vill. Jag har aldrig riktig varit singel eftersom jag blev ihop med Richard precis innan jag fyllde 16 år, så nu ska vi se hur det är. Jag tror att detta är bra för mig och att jag kommer att hitta och lära känna mig själv. Det är klart att det är ovant, men det blir lättare och lättare :). Jag känner mig stark och säker på min sak!

Som ni läst i de tidigare inläggen har jag skruvat ihop ikea-möbler som en byrå och ett sängbord. Förra veckan fick jag även en ny säng och ett nytt sofföverdrag. Jag har även bytt ut soffbordet och tv:n. Alltså var det en del möbler och prylar som försvann i och med att Richard flyttade hem till Stockholm. Nu börjar det bli ordning här hemma igen och sovrummet är sig helt olikt. Jag älskar mitt sovrum med en 140 säng och sängbord och byrå som matchar perfekt. Imorgon ska jag ta ett kort för att visa er skillnaden :). Här kommer i alla fall ett smakprov på mitt "nya" vardagsrum, vad tycks?


Min snygga, röda soffa. Tack för tipset mamma, jag älskar den! Köpte även två par svarta kuddar (ska nog investera i ett par till) och nya kuddöverdrag till kuddarna på golvet. Soffbordet har jag fått från min kompis Louise. Imorgon ska jag nog köpa en blomma till bordet. Gillar ni det?

Har ni några frågor eller funderingar över detta så är det bara att fråga. Jag och Richard är fortfarande jättebra vänner, men har bestämt oss för att ta distans från varandra en period för att bli av med "förhållanderelationen". Vi pratar dock i telefon några gånger och kollar hur livet leker. Självklart saknar jag honom, men inte på det sättet som jag gjorde förr. Det säger väl allt?

Nu har jag lättat mitt hjärta lite, så nu vet ni varför bloggen gapar tom på Richard :P.
/E <3

Ringar

Ni som läser min blogg vet att jag nästan alltid har lite olika ringar på mig, jag älskar ringar :). Jag tycker att ringar piffar upp vilken outfit som helst och det är nog det smycket jag använder mest, förutom örhängen.

Jag har flest ringar i silver, men även några i guld. Här är mina underbara ringar:


Ringar från vänster (lillfingret): Gina Tricot, Köpt i Visby, Present av Ellen från Portugal, Köpt i Milano, Vila.


Ringar från vänster (ringfingret): Lindex, Present av Ellen från London, H&M.

Ni får JÄTTEGÄRNA höra av er om ni vet vart man kan hitta fina och billiga ringar. Gärna stora och silver. Skulle gärna vilja ha den från Lindex (som är i guld) i silver, så hojta till om ni vet något :).

/E <3

16 September 2010

Gooooood morgon :). Vaknade av att det ösregnade ute :(. Det var så himla varmt och skönt i sängen att jag inte hade någon lust att kliva upp. Snoozade en gång och var sedan tvungen att "hoppa" upp ur sängen. Har lagt på ett kol idag och hunnit sminka mig, klä på mig (dagens outfit kommer i eftermiddag) och sitter nu och äter min frukost. Om en kvart ska jag börja göra mig iordning att åka.

Det verkar som regnet har lagt sig för tillfället, men jag åker nog i regnjacka och slänger ner ett par regnbyxor i alla fall. Som ni vet är det grupparbete som gäller nu på morgonen, sedan blir det föreläsning i eftermiddag. Håll tummarna för att den är intressant ;). Efter den blir det bara hem och käka lite middag, plugga lite och städa badrummet innan jag ska iväg och träna cirkelfys. Senare ikväll ska jag även möta upp herr ordförande i vår vallokal och kolla att allt valmaterial finns. Ni glömmer väl inte bort att rösta på söndag? Det är VIKTIGT!


Kramkalas <3

/E <3

Två klädval


Jacka - H&M
Väska - Longchamp
T-shirt - H&M Milano
Ringar - Visby och Portugal
Jeans "boyfriend" - H&M
Converse


Linne - Charmante
Jeans - Gina Tricot
Ring - Milano
Pumps - Julia Hultgren (Visby)

Kika in i bloggen imorgon för då ska jag berätta om varför mitt liv förändrats och dessutom visa upp alla mina snygga ringar (jag har en del!) :). Ses imorgon?

/E <3 

Party with my babes <3

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? Pix från i fredags :).


Vi började kvällen med varsin god sallad, brieost, kex och till det presenten från mig till Emelie, en flaska mousserande :).


Till efterrätt blev det daimtårta med varma hallon, mums!


Min underbara Emelie och jag styleade och taggade till tusen ;)


Mina fina vänner, Elina och Emelie <3. Har känt dessa tjejer sedan vi gick i 6:an, ni betyder sjukt mycket för mig!


Jag och Emelie på nattklubben Lobby <3


Hahahaha, in action ;).

Tack tjejer för en GRYM kväll!

/E <3


15 September 2010


Detta börjar bli en dålig vana...att sitta uppe sent på nätterna menar jag :(. Skillnaden från gårdagen är att jag ska upp halv åtta imorgon (idag!). Inte smart! Kände dock att jag knappt suttit vid datorn idag heller och ville verkligen få upp några inlägg med lite fina bilder jag tagit :).

Som ni läste var ju gårdagen ganska körig med mycket att göra. Idag har det nästan sett likadant ut, kanske lite lugnare på förmiddagen och lunchen. Jag har i alla fall hunnit med att föra över bilder på min externa hårddisk (bockar av det), skicka iväg min trasiga mobil (bockar av det), handla lite som fattades hemma, gå på föreläsning, träna step, laga lasange, städa (har bara badrummet kvar), tvätta, läsa kurslitteratur och prata i telefon. Inte undra på att jag inte hunnit med att blogga och laja på internet :P.


Min GODA lasange. Detta är andra gången i mitt liv som jag gör lasange, smaskig blev den! Har fryst in flera lådor nu, perfekt med mitt köriga liv ;). Ska äta detta till lunch imorgon :).

Aja, imorgon är det också fullt upp. Börjar bli van nu. Först grupparbete, lunch, föreläsning, städa, plugga, träna cirkelfys, jobba med valet och sova :).

/E <3

14 September 2010

Klockan är halv två på natten och jag är vaken :(. Detta är första gången jag satt mig ner vid datorn "idag". Har haft fullt upp hela dagen och då menar jag att det har gått i ett. Såhär har min dag sett ut: vakna -> skjuts av mamma till tunnelbanan -> tåget från centralen mot Linköping -> hoppa av i Katrineholm för byte till buss (pga av tågolyckan häromdagen) -> ankommer en timme försenad till Linköping -> skyndar mig till skolan för reflektionspass med Hannah -> lunch och uppdatering av våra studentkort -> seminarium -> cykla hem -> Ikea -> Willys -> bygga ihop massa möbler -> duscha -> sova...

Förstår ni hur trött jag är nu? Jag är i alla fall nöjd med det jag åstadkommit idag. Som tur är har jag inte föreläsning förens vid tre imorgon, så innan dess tänkte jag läsa kurslitteratur, handla det som jag inte orkade köpa på Willys, städa, blogga och äta lunch :). Har satt klockan på halv elva, så några timmars sömn blir det i alla fall ;). 

Aja, bilder och allt kommer upp imorgon. Nu ska jag bara kolla mailen och sedan sova som en stock. Hörs imorgon!

/E <3 


Friday's on a monday


Härligt att jag fortfarande är mätt :). Idag har det varit en underbar eftermiddag och kväll med tuff träning och god mat. Som ni vet testade jag något som hette Flowin med Emelie, Sara och Annika idag. Det var otroligt jobbigt och svettigt, men superroligt :). Kika in på min träningsblogg om en liten stund för att läsa lite mer om vad flowin är och hur det gick (passa även på att läsa om hur min löprunda på milen gick igår!).

Efter det svettiga träningspasset blev det en snabb dusch för att sedan ta tunnelbanan in till stan och möta Julia. Vi åt middag på Friday's, vilket var toppen som vanligt :). Blev en ceasar sallad som always för min del och en drink utan alkohol som smakade lite syrligt. Avslutade kvällen gjorde vi med en "low carb, no sugar"-glass från Seven eleven och en promenad till Stadion. Mysig dag helt enkelt.

Här kommer lite pix från kvällen (tack snälla Elina för att du kom med kameran, du är guld <3).

Min fina vän Julia, kommer sakna dig massor :(


Min goda drink till vänster med smak av ananas och Julias med smak av tranbär.


Den underbara ceasar salladen. Ni måste prova den, mums!

Slänger upp fler underbara bilder från i fredags och dagens outfit imorgon :). Nu träningsbloggen, sedan sovtime!
/E <3

13 September 2010

Har ägnat förmiddagen åt att leta efter lära-känna-lekar och samarbetsövningar till reflektionspasset. Det är jättesvårt att hitta sådant som går bra att göra på liten yta med stolar och bord i rummet. Har ni någon bra idé får ni gärna höra av er :).

Annars har jag ätit en god frukost, planerat med Hannah om morgondagens reflektionspass, bokat biljetter för Stockholmsvistelsen den 24-26 september mm. Snart ska jag sätta mig med roliga Beck-boken, vad jag har längtat...

I eftermiddag ska jag prova något som heter Flowing med några av mina tjejkompisar. Det ska tydligen vara jättejobbigt, sånt gillar ju jag ;). Sedan blir det Friday's med Julia ikväll, mycket nice. Så jag har ju mycket roligt att se fram emot, åker hemifrån vid halv fyra. Tills dess borde jag ju göra lite nytta, inte sant?

Hörs kanske innan jag åker eller ikväll, beror lite på hur uppslukad jag blir av boken :P.


Min älskling och jag <3


Den fina ringen jag fick av Ellen i present :). Hon ville köpa den till mig, men tyckte själv att den var så himla fin, så då köpte hon en till sig själv också <3. Jag tycker det är underbart att vi har likadana :D.

/E <3

I rymden finns inga känslor


Idag var jag på bio med Ellen och såg I rymden finns inga känslor. Pinsamt nog visste jag knappt vad den handlade om, förutom att huvudrollsinnehavaren har aspergers. Fick veta när jag satt i biosalongen att det är Bill Skarsgård som spelar den rollen, coolt! Jag gillade filmen faktiskt, den fick mig att tänka till lite extra. Jag rekommenderar filmen för att den var bra, välgjord och som sagt tänkvärd.

Det var i alla fall underbart att jag fick träffa min lilla Ellen igen <3. Hon fick födelsedagspresenter av mig i form av ett par skor, ett par solglasögon och ett par örhängen :). Det verkade som hon blev ganska glad i alla fall. Jag fick en helt underbar ring av henne som hon köpt i Portugal, du är för gullig! Bilder kommer när Ellen skickar dem till mig ;).

Träffade ju även Sara och Annika för en middag och lite fönstershopping :). Det var supermysigt! Evigheter sedan jag träffade dem :(. Men som tur är träffar jag dem imorgon igen <3, ibland har man tur ;).

Imorgon ska jag bara chilla under dagen och plugga en del, annars blir det träning tillsammans med my girls på eftermiddagen och middag med Julia på kvällen :). Underbar sista dag i Sthlm.

/E <3

Veckans

Här är veckans (mån-fre) alla dagens outfits, vilken är din favorit?


 
1.                                                                          2.

 
3.                                                                        4.


5.

Jag själv gillar ju alla kombinationer ;), men mest är det nog 2-4 som faller mig i smaken :).
/E <3

12 September 2010


Idag är det söndag och jag befinner mig som ni vet hemma hos my family i Stockholm :). Igår hade jag varken lust eller ork att skriva, så därför blev det inget inlägg. Hoppas ni haft en bra helg? Själv hade jag en jättetrevlig kväll med Emelie och Elina på nattklubben Lobby (Grodan). Jag tyckte stället var helt okej. Det var bra musik och bra med utrymme, men det var väldigt mörkt och väldigt högt ljud. Men nu har jag provat det ;). Elina hade min kamera i sin väska, så självklart glömde jag den :(. Får tillbaka den på måndag och då blir det ett bildregn ;).

Igår var en slappdag. Åkte med mamma och syster till Stadium Outlet där jag faktiskt hittade ett par rollerblades som jag är riktigt sugen på :). Sedan handlade vi mat på Coop och åkte sedan hem. Jag satt en del framför datorn och läste lite. På kvällen åt vi kött-fondeu, riktigt mumsigt! Avslutade kvällen med att kolla på filmen Min stora feta grekiska semester som var okej, lite smårolig ibland och lättsam. Pratade även med Bella i en och en halv timme i telefon, i miss my babe <3!

Jaha, och vad är planerna för dagen då? Om fyrtio minuter ska jag ge mig ut och springa milen (tummen upp!). Sedan kommer farmor och farfar hit och fikar lite :D. Framåt fyra ska jag ta mig till Täby C för att träffa mina kompisar Sara och Annika för middag och lite shopping :). Och senare ikväll blir det bio om Ellen mår bra! En fullspäckad dag helt enkelt, men det är alldeles alldeles underbart.

/E <3

Ps. Bilden är tagen i Mexico 2008, men jag har ingen aning som vem som tagit den :P Ds.

Bye bye Linköping, Hello Stockholm

Om en kvart ska jag gå till tåget som ska ta mig till min kära hemort, Stockholm :). Ska bli riktigt nice att komma hem en sväng.

Grupparbetet gick väldigt bra idag och det kändes inte som jag lämnade dem med allt för mycket att göra ;). Dock blev jag lite sur när jag upptäckte att det regnade ute :(, hade inga bra kläder för regn...Suck! Men som tur var hade det slutat när jag cyklade hem :).

Har precis ätit upp mina havrepannkakor, mums! Nu hoppas jag att jag håller mig mätt fram tills middagen ikväll med mina girls :). Aja, time to diska, besöka toaletten och sedan kolla att allting är med.

Kommer inte blogga mer idag eftersom allt kommer gå i ett när jag väl är i Estockholmo ;).
På återseende.

/E <3


Fridays outfit


Tröja/Kofta/Jacka - Gina Tricot
Klänning - Gina Tricot
Jeansshorts - BikBok
Strumpbyxor - H&M
Ring - Lindex
Klocka - Clas Ohlson
Converse

/E <3

10 September 2010


En jobbar och en är sjuk, så det blir bara jag and the guys idag på grupparbetet. Jag kan i och för sig bara var där ett par timmar innan jag måste hem och slänga i mig lunch samt hämta min packning :).

Usch, vad trötter jag är idag. Inte bra när jag ska skaka rumpa hela natten lång ;). Som tur är har jag ju två härliga timmar på tåget mot Stockholm idag, så då kan jag ju sova en stund och plugga en stund. Det blir nog bra :). Annars brukar jag säga "man lever ju bara en gång", så jag kan ju faktiskt sova middag imorgon ;). Hehe...ska bli grymt att träffa tjejerna igen i alla fall.

Har precis ätit upp min goda frukost med havregrynsgröt och blåbär, ägg, c-vitamin och färska frallor. Och NEJ, jag har inte varit och köpt färska frallor idag igen ;). Men mitt bröd var slut igår och då passade jag på att köpa så att det räckte till frukosten igår och idag. Så jag frös in dem, tinade dem i mikron och hade dem i ugnen en liten stund...nästan godare än färska :). Ett litet tips bara ;).

Nähä, dags att hoppa i strumpbyxorna och slänga på sig en tröja. Sedan är det grupparbete som gäller för hela slanten...juste, ska ju släpa med mig datorn idag också...

/E <3

Baby Shower

Oooooj, vad tiden rinner iväg när man har roligt. Klockan ringer halv åtta imorgon och här sitter jag när klockan snart är ett :S. Jag har som sagt haft en fullspäckad kväll, men det har bara varit roligt :).

Första mötet jag var på handlade om valet. Var hemma hos herr ordförande och fikade, träffade dem som jag ska jobba med och gick igenom lite rutiner. Det andra jag skulle på var inte riktigt ett möte, men det var en överraskningsfest :). Det är en kompis i klassen som är höggravid, så då ordnade några tjejer en Baby Shower åt henne. Är lite ledsen att jag inte hann vara där och se hur överraskad hon blev, men jag är glad att jag kunde vara med ett par timmar i alla fall. En toppenkväll med lite plockmat, lekar och presentöppning :). Nu väntar vi bara på barnet :D.


En fin skylt som tjejerna hade gjort.


En massa god plockmat.


J, den blivande mamman L och M :D!


En av lekarna :).

Aja, nu har jag i alla fall packat allt inför hemresan imorgon. Stannar från fredag till tisdag morgon i Stockholm. Imorgon blir det som sagt fest med Emelie, Elina och kanske Dennis. Tänkte vara lite "wild and crazy" och köra tighta jeans, partylinne och pumps med hög klack imorgon :). Nice säger jag bara ;). Annars ska jag som sagt umgås en del med familjen, träffa lite kompisar samt plugga lite.

Hörs imorgon igen, nu MÅSTE jag sova :(.
/E <3

Tummen upp!


Havregrynspannkakorna blev faktiskt otroligt goda. De var dessutom mättande och nyttigare än de med vetemjöl i. Enkelt var det också! Hittade ett recept på internet, men gjorde om det till mitt eget istället.

Hade i 3,5 dl havregryn, 3 dl mjölk, 4 ägg och 1 tsk bakpulver. Mixade ihop detta med stavmixern och stekte dem i lite smör i samma stekpanna som jag brukar steka amerikanska pannkakor i :). Mums!


Åt tre pannkakor (blev totalt sju stycken) till middag med en röra som jag älskar, ursprungligen från Hannah och Alex. Det är lättkesella, hallon, lite fun light och lite vatten. Lätt som en plätt. Slängde även på lite bananer, smaskigt värre!

Är superglad för att jag har några pannkakor till lunch imorgon också :). Detta kommer jag göra många gånger framöver, im hooked!

/E <3

Havregrynspannkakor...

...hiss eller diss? Om en liten stund tänkte jag fixa iordning lite havregrynspannkakor. Hittade ett recept på nätet som inte lät allt för svårt ;). Vet att både Hannah och Angelica gillar det, så jag hoppas verkligen att jag också lyckas och tycker om det. Ska ju vara lite nyttigare än vanliga pannkakor. Vi får se hur det går.

Föreläsningen idag var KASS. Det är nog en av de sämre jag varit på under mina två år på universitetet. För det första hade föreläsaren en så extremt tråkig röst och för det andra så stod han och läste direkt av bilderna som han sedan kommer maila ut till oss. Jag menar, jag kan ju faktiskt sitta hemma och läsa det själv istället då...*suck*. Så jag och Ameli gjorde som mer än hälften av klassen och gick i pausen. Vi fikade lite och pratade, känns som vi inte riktigt hunnit med det nu i och med att hon har haft så mycket med KALAS. Så det var trevligt :).

Aja, måste även läsa lite och packa inför morgondagen innan jag ska iväg på mitt första möte. Som tur är så är det inte så långt att cykla :). Hörs kanske senare, nu ska jag make some pancakes ;).



/E <3

My outfit


Sjal - Vila
Linne - Gina Tricot
Blus - Köpt i Visby
Kofta - Vila
Jeansleggings - Vila

/E <3

Old


Hittade ett gammalt foto på mig från 2005 som är taget på gymnasiet där jag gick :). Den där tröjan hänger med fortfarande, dock används den inte så flitigt :P. Vad tycker ni? Är jag lik?

Aja, nu ska jag slänga in min matlåda i mikron innan det är dags att cykla iväg. Har hunnit läsa en del, duschat och tvättat en massa kläder. Nu på eftermiddagen är det föreläsning, sedan blir det hem för att läsa och packa. Ikväll är det dags för två viktiga möten, ett med start halv sju. Wish med luck!

Imorgon är det Stockholm som gäller....YEY <3

/E <3

9 September 2010


Vilken härlig morgon :). Skönt att ha varit vaken i 2,5 timme och klockan har inte ens passerat tio :). När jag vaknade av klockan i morse var jag seg som sjutton, men när jag såg solen blev jag glad och lite piggare. Gick en powerwalk med Hanny runt ån i det fina vädret, kunde till och med gå i t-shirt! Sedan gick jag till hemköp och köpte lite saker till maten ikväll samt lite nötter till tågresan imorgon. Stannade även på bageriet här i närheten och köpte med mig nybakade frallor, det är väl lyx? Så himla goda var dem :).

Så nu har jag fått i mig "lite" frukost och tänkte strax komma igång med läsningen. Ska även hinna duscha, fixa iordning mig, tvätta lite kläder och äta lunch innan skolan börjar vid ett. Vi hörs kanske innan jag drar, ha det fint så länge :).

/E <3

Skype

Nu kan ni prata med mig på Skype ;). Äntligen har jag fixat det som alla andra redan har haft i flera år. Nu kan jag prata med Angelica som är i Nice, Bella som är i Örebro och min lilla kusin som är i Stockholm. Är det någon mer som har skype och vill prata? Sök bara på mitt namn eller mailadress :).

Är helt slut efter en otroligt jobbig kväll både psykiskt och fysiskt. Nu har jag avslutat ett kapitel i mitt liv och påbörjat ett nytt, starkare än någonsin :). Jag kommer skriva mer om detta när jag känner mig redo...

Var på step idag, shit vad roligt det var :D. Jag är fast! Skriver mer om det i träningsbloggen strax.

Aja, har inte så mycket mer på hjärtat just nu, mer än att det snart är dags att börja röra sig mot sängen :). Väntar på att Angelica ska ringa mig på skype bara ;).

Sov sött!


I miss you darling <3

/E <3

Dagens uniform ;)


Hårband & Halsband - JC
Linne - Ralph Lauren
Bolero (Kofta) - Gina Tricot
Klocka - Clas Ohlson
Ring - Lindex
Jeans "boyfriend" - H&M
Converse

/E <3

Cold

Back from school :). Dagens föreläsning var ganska intressant, dock hade föreläsaren en ton i sin röst som gjorde att lite småhuvudvärk framkallades :(. Har sedan jag kom hem hunnit få i mig en nyttig och mättande mellis samt fixat lite på datorn. Tänkte strax lägga fram träningskläder och sedan läsa några sidor till i boken.

Imorgon blev det lite ändrade planer, vilket bara är skönt. Vi ska ägna morgonen åt att läsa istället för grupparbete, detta medför ju att jag kan gå upp hyfsat och ge mig ut på en rejäl powerwalk innan frukost :). Super!

Usch, vad kallt det är ute förresten. Vissa tidpunkter på dagen är det lagom temperatur och det räcker med varmtröja, men när jag skulle hem var det nästan för kallt med jacka :(. Jag saknar sommaren...


/E <3

8 September 2010


Morning! Jag har varit vaken sedan nio och hunnit sitta lite vid datorn, läst en del i kurslitteraturen samt ätit frukost :). I eftermiddag har jag föreläsning, så jag tänkte strax plocka iordning lite här hemma för att sedan äta lite lunch innan jag cyklar iväg.

I eftermiddag blir det till att fortsätta läsa samt träna step med Hanny :). Ikväll ska jag även fixa en del med lägenheten samt fortsätta plugga. Vad sysslar ni med idag då?

Tyvärr blir det dåligt med träning den här veckan :(. Hinner bara med tre ordentliga pass, inte bra! Styrketränade i måndags, idag blir det step och på söndag tänkte jag springa milen hemma i Stockholm. Hade tänkt mig en promenad i morgon kväll, men jag får inte ihop det eftersom jag har två möten att gå på. Kanske kan gå en promenad med mamma, pappa eller syster på lördag?! Aja, annars tar vi igen lite träning nästa vecka ;).

/E <3


Tungt...

Ibland blir inte riktigt livet som man kanske hade hoppats på, det är tungt :(. Idag har varit en sådan kväll då allt bara känns jobbigt och tråkigt. Man får ha sådana dagar/kvällar också, men det är inte roligt när det väl är :(. Aja, ska strax diska färdigt och sedan läsa lite innan det är dags att gå och sova. Hoppas morgondagen bjuder på en roligare dag :).

Det blev inget KALAS för mig på kvällen, utan den har tillbringats med god mat framför tv:n (min bästa vän?) istället :). Var på KALAS under eftermiddagen med Hannah istället. Vi fick med oss lite cykellysen, pennor, rabatter och gratis träning. Alltid bra!

Åå vad jag längtar hem till Stockholm <3. Vilken himla tur att jag åker dit på fredag. Den dagen kommer gå i ett med grupparbete, tågresa, hem till familjen och duscha/byta om, vidare till Emelie för middag och förfest, prova Kenzas klubb Lobby på kvällen och sedan sova hos Emelie. Längtar <3. Blir kvar i Sthlm ända tills på tisdag morgon, så jag ska passa på att träffa Sara och Julia lite också :). Men mest av allt blir det till att umgås med min familj <3.

Nähä, dags att sätta lite fart här så att jag slipper somna vid tolv idag också. Sov gott.



/E <3

En "misslyckad" dagens

Den första bilden jag tog blev såhär...


Ser ni vad jag har på mig?

Tror den här bilden är lite bättre i alla fall :P

Klänning - Gina Tricot
Sjal - JC
Strumpbyxor - H&M (Nya)
Ring - Lindex
Klocka - Clas Ohlson
Converse

/E <3

7 September 2010


God förmiddag! Här har man varit vaken sedan halv sju i morse och jag känner verkligen hur tröttheten börjar komma i kapp mig nu :(. Idag har jag och Hannah alltså haft vårt första möte med den gruppen som vi ska handleda i höst. Vi körde lite lära-känna-övningar, presenterade oss och gick igenom lite vad ett gruppkontrakt är. Det kändes som en bra grupp och det blir roligt att se hur de utvecklas individuellt och tillsammans :).

Tänkte snart gå och värma min matlåda, magen skriker efter mat (åt frukost kl sju). Blir kanske en powernap efter det, så att jag orkar med den intensiva dagen som följer. Borde även hinna med att läsa lite inför morgondagens föreläsning.

/E <3

Rekord?

Ikväll tror jag minsan att jag har slagit rekord i antalet unika läsare. Mycket roligt! Välkomna hit alla nya :). Här i bloggen skriver jag om mitt liv i Linköping som titeln säger och då skriver jag om livet som student. Jag skriver om olika fester jag går på, om pluggandet, om mina kompisar och allt annat som hör livet till. Jag har ju även ett stort intresse och det är träning, jag fungerar inte utan min motion :P.

Aja, ikväll har jag haft Hanny på besök. Vi kollade lite på tv, kollade lite bilder, åt popcorn och pratade om livet :). Mysigt! Sedan har jag bara suttit framför datorn och tv:n som vanligt :P. Har fått iväg ett viktigt mail och läst en massa roliga bloggar. Jag tycker det är extra roligt att läsa Angelicas blogg där hon skriver om livet i Nice, Frankrike. Jag är jätteavis :(. Hon ligger ju på beachen och solar...fuskigt värre!

Imorgon är det en fullspäckad dag på schemat. Skolan börjar redan vid 08 *pip*. Då ska jag och Hannah hålla i vårt första reflektionssamtal, är lite nervös faktiskt :). Hoppas det går bra och att vi får en bra grupp att handleda. Efter det ska vi ha handledning med vår lärare och utvärdera första mötet. Sedan blir det hem en sväng för lunch och en powernap innan det är dags för KALAS. KALAS är en företagsmässa där en massa olika företag ställer ut och då får man en massa gratisprylar ;), gratis är gott :). I år är det också min kompis Ameli som varit med och gjort det möjligt, så självklart vill jag dit och kolla läget. På kvällen spelar Teddybears på scen. Allt detta utspelar sig i Cloetta Center. Grymt!

Nu måste jag sova, måste gå upp vid halv sju :(.
/E <3

Shoppat?

Självklart blev det lite shopping med Bella igår :). Faktiskt två bra saker...eller?

 

Supersnygga, supertighta jeans som jag ska använda mycket i höst :). Jag har lite dåligt med jeans i garderoben, så nu har jag investerat i två par till hösten. Dessa kommer från Gina Tricot och gick loss på 199 kr, superpris! Tänk på att de töjer sig en halv storlek, jag väntar fortfarande...;)


En superfin klocka i svart och orange. Den kommer faktiskt från Clas Ohlson och jag är jättesugen på en knalligare färg också, tycker ni att jag ska ha en orange, rosa eller turkos?? Jag gillar den svarta för att den är diskret, men jag vill ha en roligare också :). Skynda fynda!

/E <3

Dagens outfit


Linne - H&M
Skjorta - H&M Herr
Jeans - Gina Tricot
Klocka - Clas Ohlson

/E <3

6 September 2010

Jag har haft en UNDERBAR helg <3. Det blev en riktigt lyckad kräftskiva som jag tackar Hannah och Alex för :), utekvällen på HG ägnades åt en massa dans och söndagen spenderas med brunch och lite shopping. Allt detta tillsammans med min älskling Bella :). Det är så mysigt att ha henne på besök.

Som sagt var det kräftskiva på lördagen då vi sjöng snappsvisor, åt gott (speciellt västerbottenspajen!), lyssnade på roliga påståenden om oss i gruppen osv. Sedan anslöt sig Bella en liten stund innan det bara av till HG. På HG pratade jag med en massa nya studenter, drack "After aight"-drink och dansade (så att jag ramlade...). Vi avslutade kvällen på donken innan jag och Bella somnade gott :).

På söndagen åt vi brunch på Pitchers tillsammans med Louise. Kan verkligen rekommendera det, pannkakorna var gudomliga :). Sedan fortsatte jag och Bella ut på stan och fick med oss lite fint hem, visar i ett senare inlägg. Annars blev det en promenad för att hämta soffbordet jag fått av Louise :), åt hemmagjorda hamburgare och kollade på film. En mysig söndag helt enkelt!

I morse började vi dagen med en promenad runt ån. Därefter åt vi en stor och god frukost innan det var dags för Bella att gå till tåget :(. Saknar henne redan <3. Annars har det varit seminarium i skolan idag och nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit och styrketränat, skönt att träna ryggen igen :). Skriver mer om det i träningsbloggen senare.

Aja, nu ska jag diska och dra en repa med dammsugaren innan jag får finbesök av Hanny :). Vi ska prata, äta popcorn och kolla tv/film. Förresten, missa inte Biggest Loser Sverige på Tv4 nu!


Just nu :) "Sockiplast" :)

/E <3

Storshopping - Check!


Vilken otroligt härlig dag det är idag :). Skönt att det bara räckte med linne och jacka. Nu är jag lite trött här efter en ordentlig shopping tillsammans med mamma och pappa. Lördagar är ju absolut inte bästa dagen att åka till Ikea och Ica Maxi på, om man inte gillar att trängas med en massa andra människor :P. Dock klarade vi av Ikea ganska snabbt och nu har jag nya kuddar, ett nytt härligt täcke, lite växter mm. Sedan fortsatte vi raskt vidare till Ica och storhandlade, minst sagt :P. Fyllde tre stora pappkassar med mat, så nu lär jag inte gå hungrig ;).

Vi åkte sedan hem med allt och gav oss ut en sväng på stan. Sprang ner till systemet och köpte en flaska vitt till kräftorna ikväll och till synsam för att köpa ny linsvätska. Vi avslutade mina föräldrars besök på den nyöppnade restaurangen Ghingis där de serverade vitnamesisk buffé, riktigt gott. (Syster, när du hälsar på här så lovar jag att vi ska äta lunch där!). Tack mamma och pappa för all hjälp idag, ni är guld <3.

Aja, om en stund droppar nog Bella in :). Vi ska fixa iordning oss tillsammans och sedan drar jag vidare till kräftskivan och hon till Louise. Ska nog få i henne lite mat också innan jag sticker ;). Haha...ska i alla fall bli underbart att träffa henne igen, min bebis <3.

Nähä...dags att göra lite mer nytta kanske? Har redan bäddat iordning sängen med nya kuddar och täcke, skurit upp köttfärsen och falukorven i lagom stora bitar och fryst in samt plockat undan lite. Ska nog ta och måla naglarna nu, hmm...undra vad som är snyggt till mörkblått?

/E <3

Gårdagens outfit


Örhängen - Visby
Linne - H&M
Skjorta - Tommy Hilfiger
Halsband - JC
Jeans - Cheap Monday
Ringar - Milano och Visby

/E <3

4 September 2010


Good morning sunshines! Sitter fortfarande i pyjamas och brillor framför datorn, skönt med sovmorgon :). Vaknade faktiskt nio av mig själv idag, kanske inte så konstigt när jag börjat skolan nio varje dag :P. Men jag är ganska bra på att somna om, så det gjorde jag i en timme ;). Mycket skönt!

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig :). Om en halvtimme kommer mina föräldrar hit till Linkeboda. Planen var att jag skulle möta upp dem i Tornby, men de hade för mycket packning, så de måste lasta av ;). Hehe...de är för roliga <3. Så tills dem kommer ska jag klä på mig, sminka mig, få i linserna och fixa frisyren. Det ska jag nog hinna, eller??

Sedan blir det alltså Tornby där lite grejer ska inhandlas på Ikea, mat inhandlas på ICA Maxi och en ordentlig lunch käkas. Mycket trevligt. I eftermiddag ska även min älskade Bellis komma hit och lämpa av sina prylar samt låna en cykel av mig. Ska vidare till kräftskivan på kvällen som jag ser så otroligt mycket fram emot :). Sedan blir det HG för hela slanten dit även Bellis och Louise ansluter sig. Nice dag, inte sant??

Aja, ska plocka ur min klänning ur tvättmaskinen nu. Tänkte ha en gammal trasa på mig ikväll ;). Den är från Forever 21 och köpt för 1,5 år sedan i USA :), jag älskar den! Ni får se någon dag...ledtråd: mörkblå med paljetter (börja leta i arkivet så hittar ni den på flera ställen).

/E <3

Twilight


Nu kan jag räkna in mig i skaran som har sett Twilight. Måste vara en av de sista som tittar på den filmen :P. Har inte lockats så mycket av vampyrgrejen och har inte sett ett enda avsnitt True Blood. Måste dock säga att filmen var bra, men nu har jag sett den ;). Tittade på den tillsammans med några tjejer i klassen hemma hos M :), jättemysigt! Började även titta på New moon, men klockan blev så mycket att det var dags att rulla hemåt.

Innan filmen åt jag, Charlotte och Hanna middag hemma hos mig. Blev tacos :).

Aerobicsen gick bra idag, men berättar mer om den i min träningsblogg som jag nu dragit igång lite halvt igen ;). Kika in där om en liten stund. Ska snart börja avrunda min kväll eftersom jag ska iväg och träffa min kära mamma och pappa imorgon, ni anar inte hur mycket jag längtar efter dem :(. Vilken tur att det bara är några timmar kvar ;) <3.

Sov gott!
/E <3

Time to WORK!

Inte time to "jobba", utan mer time to sätta igång med städningen ;). Har satt igång en tvättmaskin med sängkläder, så att det ska hinna torka tills det är dags att sova ikväll. Älskar när sängen är nybäddad :). Jag har även dammat av lite grann och tänkte strax sätta mig och rensa...har så mycket gamla papper och tidningar som jag inte längre behöver.

Sitter även och väntar på att Ameli ska ringa, vilket hon kan göra när som :P. Vi ska iväg och köpa kräftor ihop till imorgon som sagt. Vid fyra är det sedan dags att möta upp Hanny och gå på aerobics. Ska faktiskt bli väldigt skönt eftersom jag är så förbaskat trött nu :(, behöver lite extra energi för att orka kvällen. Vet inte vad planerna är för kvällen, men det blir till att umgås med några tjejer i klassen. Trevligt trevligt.

Ska försöka att inte lägga mig allt för sent ikväll eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon. Ska möta upp mamma och pappa i tornby för att handla lite på Ikea och Ica Maxi :). Sedan blir det hem till lägenheten och fixa lite. På kvällen är det sedan dags för kräftskiva hos Hannah och Alex. Ska bli riktigt roligt, ser verkligen fram emot det.

Aja, time to work som sagt. På med bra musik och så kör vi gärnet ;). Ha det gött!


Today im pink :)

/E <3

Arkivet - September 2009

Nu tänkte jag härma storbloggarna och gå tillbaka ett år i arkivet. Vad sysslade jag med i september 2009?



Jag bakade otroligt goda vaniljbullar. Ååå, vad sugen jag blir på bullar nu :(. Mums med nybakat!


Jag pluggade otroligt mycket, kalkylering höll jag på med då. Usch, den kursen vill man ju bara glömma ;).


Jag fixade iordning en skogarderob. Och den hålls lika ordentlig fortfarande! En toppenidé.


Firade Richards födelsedag, 21 år blev gossen! Det var en trevlig helg med fest (då nästan alla syskon närvarade) och födelsedagsmiddag med Richards föräldrar och familj.


Festade med våra kära vänner Annika och Thomas <3. Detta var bara en av de trevliga kvällarna vi haft ihop, saknar dem riktigt mycket här i lilla Linköping :(.


Hade picknick med Annika vid stångån. Det var superfint väder och man kunde gå i bara linne, nu måste man ju ha varmtröja och jacka :(. Kom tillbaka värmen!



Besökte Göteborg över en weekend :). Det var en mysig helg med god mat, shopping och trevligt sällskap.

/E <3

Dagens outfit

 
Solglasögon - Ray-Ban Wayfarer
Jacka - H&M
Halsduk - Vila
Väska - Friis & Company
Linne & Skjortklänning - Gina Tricot
Kofta - Vila
Leggings med "skinndetaljer" - Lindex
Converse

Örhängen - Ur&Penn
Ringar - Milano och Visby

/E <3

3 September 2010

Ska jag börja detta inlägg med att jag är trött idag igen? Jaa, tydligen! Jag har inte fått sova ut på hela veckan :(. Upp med tuppen kvart över sju, idag till och med kvart i sju för att hinna läsa. Jag tycker att övergångsperioden från sommarlov och "jag får sova hur länge jag vill" till skola och "pip, pip, pip" har varit alldeles för kort för att jag ska hinna med...suck! På söndag ska jag sova ut, men då har jag besök av Bella och då kanske hon drar upp mig :P. Hoppas jag får sova ;).

Aja, har redan hunnit klä på mig dagens outfit (gårdagens outfit kommer strax upp), sminka mig och äta upp nästan hela frukosten, har bara ägget kvar som vanligt. Vad äter jag nu då till frukost? Jo, det gamla vanliga ;). Havregrynsgröt med hallon, blåbär och banan, en grov macka med philadelphia och skinka, ett löskokt ägg och ett glas c-vitamin. Det är en stadig och mättande frukost :).

Aja, grupparbete om en timme ;). Då kör vi så att det står härliga till för idag är det FREDAG!!! Jag vill ha helg så snabbt som möjligt, hoppas mina "gruppies" tycker samma sak :). Ha det nice så länge.

/E <3

Förresten, sol och klarblå himmel även idag...men 7 grader!!! Gaaaaahh...

Ge mig :)






Från Nelly.com. VILL HA! :)


Sova?


Klockan börjar närma sig elva och jag borde gå och lägga mig. Sov middag tidigare idag, så egentligen är jag inte så trött :(. Dock ska jag upp vid kvart över sju imorgon och på lördag ska jag upp ganska tidigt för att möta upp mina föräldrar i Tornby, vet heller inte när jag kommer i säng i morgon kväll eftersom det förmodligen blir film och kanske mat med några tjejer i klassen :).

Idag har jag varit på två utbildningar, en på förmiddagen och en på kvällen. Den på kvällen var inför valet och allt kändes ganska självklart och påminde ganska mycket om EU-valet som jag arbetade på förra sommaren. Efteråt "tvingade" Hanny med mig ut på en kvällspromenix :).

Förresten har jag faktiskt varit duktig och varit ute på en löprunda idag, blev hela rundan runt ån (7 km). Skönt att få lite extra energi till kvällens utbildning ;).

Nähä...kanske ska göra mig iordning och lägga mig i sängen i alla fall?! Har ju faktiskt inte läst det jag skulle idag, så det kan jag ju helt enkelt börja med ;). Grupparbete imorgon kl 9 som vanligt...hoppas vi blir klara snabbt, så att jag och Ameli kan åka och köpa kräftor till lördagens kräftskiva :).

Sov gott <3
/E

2 September 2010

Min plan var från början att sova 23. Jag kom hem från en trevlig fika med några tjejer i klassen vid halv elva och hade då hyfsat med tid till att förbereda mig till klockan elva. Sedan ringde Dennis och vi satt i telefon och pratade med varandra i 2 timmar (!), men det var jättetrevligt :). Det resulterade i att jag somnade klockan ett (!) istället för klockan elva :P, så gissa om jag är trött idag ;)?!

Igår hade jag varken tid eller lust att blogga och så kommer det förmodligen se ut en tid framöver, jag hoppas att ni har förståelse <3.

Snart ska trötta jag äta upp det sista av min "frulle" och sedan packa ihop mig inför skolan. I eftermiddag är en powernap, plugga och en löprunda inbokat. Ikväll är det sedan dags för utbildning inför valet, ska bli spännande! Vad ska ni hitta på idag då?

Förresten, idag vaknade jag till klarblå himmel och sol :D. Men 8,6 grader....*brrrrrrrrrr* :(. Jag har i alla fall på mig en söt blommig skjortklänning idag, men det krävs nog att jag kör varmtröja och jacka på det...*suck*. Saknar sommaren!!!

/E <3

1 September 2010


Idag är jag en "tröttmössa". Känns som jag borde ha gått och lagt mig lite tidigare igår, men jag kände att jag ville läsa lite till i den tjocka, roliga boken på engelska...not, men jag måste ;) och sedan ville jag fixa lite inför helgen. Har försökt tänka ut ett tillfälle då jag ska hinna dra en repa med dammsugaren, städa lite inne på toan och tvätta lakan innan helgen är här...hur ska jag hinna? Det är faktiskt inte så mycket grejer och stök, utan mest smutsigt. Aja, det löser sig nog :).

Jag är uppe i god tid idag, det gillar jag. Tänkte strax slänga i mig mitt ägg för att sedan borsta tänderna. Som sagt är det grupparbete på morgonen som gäller och sedan föreläsning. Tar med mig massa frukt och matlåda för att orka dagen ;). Hoppas jag orkar koncentrerar mig på föreläsningen i eftermiddag, känns tyvärr som jag kommer somna :(.

Ikväll MÅSTE jag lägga mig i tid. Börjar 9 imorgon också, så det är bara att lägga sig vid 23 ikväll :).

/E <3

RSS 2.0