1:a Shoppingdagen

Idag så kollade jag mest runt och såg vad MBK hade för saker. Fick inte med mig så mycket förutom tre saker som jag ska visa nedan. Klänningen ser ni i förra inlägget :), fin va?? Jag ska iaf köpa converse, två väskor (bland annat en Mullberry) och ringar. Får se vad jag ramlar över, har ju sparat i ett halvår nu :D. Shoppa, shoppa, shoppa...


Stolt ägare till ett par Ray-Ban Pilotbrillor, så snygga :). Helt klart värda 200 Bath (ca. 50 kr).


En supersnygg adidaströja blev min för 450 Bath (ca. 110 kr).

Är nöjd med dagens shoppingfynd, men imorgon fortsätter shoppingen ;). Håller er uppdaterade när tillfälle ges :). Nu ska jag gå och lägga mig, vi ligger 6 timmar före er i Sverige ;). God natt!

/E <3

Dagens sommaroutfit :D


Klänning - MBK (Thailand)
Väska - Lindex
Converse

/E <3

29 December 2010


ÄNTLIGEN i Thailand mina vänner :). Det är hur nice som helst!!! Vi har hunnit vara här i lite mer än ett dygn och på den tiden har jag hunnit äta middag på en fransk restaurang igår kväll, äta en otroligt stor och god frukostbuffé, shoppa på MBK (och kollat på Siam Discovery, Siam Center och Siam Paragon), sola en liten stund innan solen gick ner samt äta middag på en thailändsk restaurang.

Flyget från Stockholm till Köpenhamn gick väldigt snabbt och smidigt :). Sedan var det några timmars väntan på planet till Bangkok, men flygresan på lite mer än tio timmar gick ovanligt snabbt eftersom vi flög över natten och man sov i princip hela tiden. Hur skönt som helst! Sedan blev vi upphämtade i en superlyxig transport som tog oss till fina Hilton här i Bangkok :). Så nu är jag (+familjen) äntligen i värmen. Det är storstadspuls på hög nivå och shoppingcenterna kryllar av människor, men jag gillar det. Det är ungefär 30 grader varmt ute och man går i shorts och linne eller klänning hela tiden :D. Jag älskar värme och sol.

Imorgon blir det häng vid poolen ett par timmar innan det är dags för shopping igen :). Jag och syster ska ta oss till Platinum fashion mall som tydligen ska vara väldigt populär, nu kliar det i fingrarna, jag vill SHOPPA ännu mer. Idag fick jag "bara" med mig tre saker från MBK, men jag har redan spanat ut lite annat jag vill köpa också. Ska nog inte bli så svårt att fylla väskan ;).

Bjuder på lite bilder så länge;


Syster och jag på planet till Bangkok :)


Min första Starbucks utanför MBK, blir nog ett par till ;).


Mamma får pedikyr :). Jag gjorde både manikyr och pedikyr för 700 Bath (runt 170 kr).


Syster och jag med varsin drink i loungen igår :D


Världens finaste pappa och mamma på den thailändska restaurangen Yok Yor :)


Jag och syster i våra nya shoppingfynd :). Bara lite färg på hyn som fattas?

/E <3

Julstrumpan

På julafton hade tomten varit och lagt lite presenter i min fina julstrumpa :). Har ni också julstrumpa? Och i så fall, vad fick ni? Jag kommer aldrig växa upp från det, jag vill ha julstrumpa även när jag är gammal :). Det hör ju liksom till! Både mamma och pappa har julstrumpa, så vi brukar äta julfrukost och kolla vad vi fått för fint av tomten :).


Min fina Ior-julstrumpa :)


Damernas värld (som jag ska läsa på planet), godispåse med shrek-pez, trisslotter där jag vann 50 kr och rikskuponger :D. TACK snälla tomten!

/E <3

26 December 2010

En dag kvar...THAILAND NÄSTA!!! Jag har sjuk resfeber, börjar bli pirrig nu. Blir alltid lite nervös och pirrig inför långa, häftiga, roliga och underbara resor och nu är det verkligen en sådan resa :). Jag har nästan packat allt, men planet går inte förens imorgon kväll med mellanlandning i Köpenhamn, så jag hinner fixa lite på morgonen. Shit vad jag ska shoppa i Bangkok, jag är så shoppingsugen ;). Finns varuhus med 2500 butiker i, så man lär väl bli helt slut. Ska packa ner en stegräknare också, alltid roligt att se hur långt man går på en dag ;). Gaaaaaahhhh, snart far vi <3.

Vad har jag sysslat med de senaste dagarna då? Jo, jag har firat jul med mamma, pappa, syster, farmor, farfar, lillkusinen, faster och fasters fästman :). En mysig julafton med massor av god mat (och gott godis), Kalle Anka som alla förutom jag och Ebba somnade till, tomten på besök och öppning av alldeles för många, fina, underbara julklappar :). Det var en supermysig dag, jag älskar julen <3. Slänger upp ett inlägg imorgon med lite av det jag fick i julklapp, men jag fick bland annat den här fina kameran som jag ska ta mycket tjusiga bilder med i Thailand :).

Tack mamma och pappa för denna fina julklapp :).

Jag har även hunnit med att åka en runda längdskidor igen, träffat min killkompis Zache och ätit massa god julmat hemma hos honom. Det var så roligt att träffa honom igen, har verkligen saknat honom :(. Han ska komma och hälsa på i Linköping i vår, jag längtar :). Sedan träffade jag Julia och vi gjorde oss iordning tillsammans. Fick skjuts av hennes snälla pappa till Lidingö där vi åt middag och förfestade innan vi begav oss till White+Magenta i stan. Avslutade kvällen med donken och sedan sov jag och Julia hos min snälla farmor och farfar :).

Idag skulle jag åkt skridskor med söta Emelie, men hon har blivit sjuk stackarn :(. Hoppas verkligen att hon blir friskis fort! Inte roligt att vara sjuk inte. Så jag och Julia sov ut, åt frukost och sedan åkte hon iväg med sin familj. Jag åkte med farmor och farfar hem till familjen och åt annandagmiddag tillsammans, mysigt. Sedan har jag lagt ansiktsmask, packat lite och fixat fötterna :). Imorgon ska jag peela hela kroppen så är jag redo för värmen sedan ;).

/E <3

God Jul


God Jul kära bloggläsare! Hoppas ni alla får en underbar julafton med mycket god mat, lite Kalle Anka, trevligt sällskap och kanske några fina julklappar. Jag har redan fått en stor och underbar julklapp av mina föräldrar, resan till Thailand (och vet ni, på måndag drar vi!). Nu har jag jobbat klart på skolan, jag gillar verkligen att jobba där, det är så roligt att få umgås med alla snälla barn :). Igår åkte jag även längdskidor, superroligt och sedan var det dagen före jul middag med tomtegröt, skinkmacka med senap och julmust. Godaste middagen på hela året! Sedan var det uppesittarkväll, men ingen av oss vann något :(.

Idag började vi morgonen med en god frukost i form av varm choklad med grädde, macka med skinka och senap samt färskpressad juice. Mysigt med familjefrukost <3. Jag älskar julen när alla är samlade och man äter alla måltider tillsammans. Wonderful! Ska snart hoppa på mammas wii-bräda och sedan göra mig iordning för en jul hos min faster, hennes fästman och min lilla kusin. God mat, julklappsutdelning och Kalle står på schemat :).

GOD JUL igen.
/E <3

21 December 2010

STOCKHOLM I MITT <3! Nu befinner jag mig som ni kanske förstår i Stockholm, my hometown :). Känns makalöst bra att vara hemma hos familjen igen, dock har jag knappt varit hemma. Har varit full rulle på mig sedan resan hem från Linköping igår och nu är jag så otroligt trött, läggdags nästa!

Hade turen att åka med ett tåg som bara var 40 min försenat igår, så jag hann avnjuta en god trerättersmiddag med Bella på Pizza Hut igår innan jag åkte hem till familjen och hon vidare till Örebro. Underbart att vi hann träffas innan jag åker iväg till Thailand :).


Jag och mitt hjärta Bella

Efter alldeles för lite sömn ringde klockan och det var dags att kliva upp och duscha. Åkte in till stan och träffade min mentor och det var lika trevligt som vanligt :). Sedan åkte jag vidare till skolan och jobbade i några timmar. Tillbaka till stan för att färga ögonfransarna och noppa ögonbrynen inför Thailand (slippa måla mascara) och avsluta kvällen med en trevlig middag på Vapiano :).

De kommande dagarna är ganska fullbokade dem också. Imorgon ska jag jobba igen, sedan blir det hem till Emelie för middag och träna Zumba. På torsdag ska jag jobba förmiddag och sedan går jag på jullov (påriktigt!), efter det ska jag fixa lite med julklappar, åka längdskidor, plugga lite (ja, jag vet...) samt äta den obligatoriska "dagen innan jul-middagen" med familjen och sedan spela Bingolotto på uppesittarkvällen :D. Fullspäckat, men otroligt roligt.

Så jag vill redan förvarna er nu att det kommer bli dåligt med bloggande under resten av året och början av det nya året ;). Kommer förmodligen ta med mig datorn till Thailand, men det blir inlägg när tiden finns. Jag vill verkligen njuta av semestern och inte sitta uppkopplad på datorn som jag gör resten av året :P. Aja, ha det fint kära vänner, hörs när vi hörs :).

SOVA!!!!
/E <3

Barbie?

 
Kände mig lite "wannabe Barbie" idag när jag gick till solariet. Hahaha...kanske passar med knallrosa mjukisbyxor (H&M), blont hår och stor och bylsig Boomerang jacka på solariumet...Hahaha, vadå fördomar?

/E <3

20 December 2010


Idag bär det av hemåt :). Eller hemåt förresten, jag är ju redan hemma :P. Jag menar självklart till min familj in Stockholm! Ska bli underbart att träffa familjen och vännerna igen <3, har längtat massor. Har en enormt rolig, men intensiv vecka framför mig. Jag ska jobba, äta middag med olika personer mån-tors, träffa min mentor, åka längdskidor, åka skridskor med Emelie, prova Zumba med Emelie, fira jul med nära & kära, träffa Zache som jag inte träffat sen i somras och kanske festa lite. Detta från idag till på söndag ;). Roligt roligt!

Idag har jag börjat min morgon med att sola solarium. Ja, jag vet att jag solat fredag och måndag och att man inte bör sola så ofta. Självklart sysslar jag inte med detta jämt. Jag solade senast för 1,5 månad sedan och detta är alltså inget kontinuerligt jag sysslar med :). Nu kände jag bara för att grunda lite inför Thailand för att slippa se ut som ett lakan de första dagarna. Men jag rekommenderar annars inte att sola så ofta! Jag har även lagt fram en massa kläder och saker som ska med till Stockholm, hjäääääälp säger jag bara. Jag bävar redan för att släpa med mig allt på tåget :(. Dessutom har jag en gigantisk väska hemma i Stockholm redan...Hmm...får nog ta det i omgångar när jag ska tillbaka till Linköping sedan ;).

Nu ska jag packa lite till, lyssna på lite peppande musik och sedan bege mig mot gymmet och springa lite. Sedan blir det nog att kanske slå in lite julklappar, kanske träffa Hanny en sväng och sedan åka hem till Stockholm och äta middag med Bella och Sara <3. Mysig måndag!

/E <3

Fjärde advent


Såhär mysigt ser det ut hemma hos mig när jag firar fjärde advent :). Har smällt i mig två lussebullar, den sista glöggen och lite choklad. Nu mår jag tipptopp ;).

Kika in på min träningsblogg för tips på träning under resan, hur jag fick till mina 740 min aktivitetstimmar denna vecka mm. :)

/E <3

Myskänsla & Jullov

Jag älskar känslan som infinner sig efter ett hårt träningspass, när man sitter uppkrypen i soffan nyduschad och i favoritmjukiskläderna :). Det är ett lugn som infinner sig och man känner sig så duktig :). Riktigt värd att sitta och mysa i soffan helt enkelt. När burkar ni få en sån där riktig myskänsla?

Idag har jag och Ameli varit jätteduktiga och pluggat intensivt med paus för lunch och lite glass fram till fyra. Sedan bytte jag om och drog iväg och tränade. Planen var skivstång+kondition 70 min, men jag kom två minuter efter att de släppt de sista platserna och blev därför utan plats :(. Blev riktigt irriterad och trött på mig själv, men kompenserade med att köra ett egetsnickrat skivstångspass + kondition på gymet istället i 105 min, det ni ;). Skönt slut efter det! Har hunnit med att duscha, äta middag och håller nu för fullt på med tvätten. Nu har jag jullov gott folk och det är en otroligt härlig känsla!

Nästa vecka är fullspäckad med roligheter som börjar redan imorgon. Imorgon åker jag hem till mitt kära Stockholm igen :). Hoppas verkligen att tåget går som det ska, SJ kan man verkligen inte lita på i vintertid...Ska nämligan äta middag med mina favoritsystrar Bella och Sara på kvällen, ska bli otroligt mysigt. Men först är det en förmiddag i Linköping och jag tänkt avsluta mitt år i Linköping med att sola lite solarium och springa en mil på löpbandet :), bra va?

Aja, tänkte slänga upp lite roliga inlägg i träningsbloggen nu och sedan ska jag ha fjärde adventsfika med mig själv, mysigt värre!

Förresten, bara 5 dagar kvar till julafton :)...




Julen 2009 på Gotland

/E <3

8 dagar...

Om 8 dagar åker jag ÄNTLIGEN till Thailand med min pappa, mamma och lillasyster. Antar att ni redan förstått att jag längtar sjukt mycket eftersom jag skriver det i varende inlägg här på bloggen ;). Vi åker alltså den 27:e december och blir borta till den 9:e januari. Först blir det Bangkok över nyår och sedan Hua Hin för sol och bad :). Ska bli otroligt härlig, skönt, underbart och fantastiskt att komma bort till värmen och solen. Längtar även efter att få umgås mycket med familjen <3. Jag vill åka idag!!! Men jag håller ut, har en fullspäckad vecka i Stockholm som väntar först ;).

Bangkok











Millennium Hilton Hotel Bangkok - Bassäng
Vårt hotell :)


Hua Hin










Vårt hotell :)

Bilder är lånade från olika hemsidor efter sökning på Google :).

Visst blir man sugen på att dra dit direkt? Först storstadspulsen och miljarder affärer att shoppa i och en oändlig massa sevärdheter. Har hört att hotellet är så fint att man gärna stannar där också, men det får bara inte hända ;). Måste ju upptäcka Bangkok! Givetvis ska det bli storslaget att fira nyår i denna pulserande stad, är så otroligt taggad :D. Sedan blir det lugnet och bara chilla, sola, bada och äta gott :). I Hua Hin har jag hört att det är dyrare än i Bangkok, så det blir nog minimalt med shopping här. Jag ska lägga fokus på att njuta här! Dricka en god drink, läsa en bra bok, sola min bleka kropp, ta några dopp i poolen, utmana pappa i tennis, köra några pass på gymmet, gå några promenader med familjen och som sagt bara NJUTA :). 

/E <3 

We R Who We R



Ke$ha - We R Who We R

/E <3

19 December 2010


Dålig uppdatering igår igen, hade lite annat att tänka på...Efter "shoppingen" på stan lade jag mig i sängen och sov i 2,5 timme (!!!) och innan det kollade jag på Svenska Hollywoodfruar. Sedan var jag jättepigg och ångesten infann sig eftersom jag inte hade börjat läsa eller sammanfatta artikeln. Så det satt jag med i 4 timmar totalt (tog en paus för middag) och var klar vid strax efter 23. Hade städning kvar, så det var det jag sysslade med "miss i nassen" (mitt i natten). Kom i säng vid halv två, antar att det blir så när man sover 2,5 timme på eftermiddagen? Kunde självklart inte somna och tror nog jag somnade runt halv fyra. Sms:ade Ameli mitt i natten och bad henne komma lite senare idag, hade inte pallat börja plugga vid nio :(.

Nu är jag i alla fall uppe, hyfsat pigg faktiskt :). Är nyduschad och sitter här i mina fina rosa mjukisbyxor och väntar på att Ameli kommer om en stund. Ska äta upp det sista av min frukost och sedan diska. Idag blir det alltså plugg tills vi är klara :). Efter det går jag på JULLOV :D. Tänkte fira med att köra skivstång+kondition i 70 min ikväll, awesome söndag! Vad ska ni hitta på i snöovädret?

/E <3

18 December 2010

Skitväder i Linköping idag och jättemycket folk på stan. Eftersom jag inte hann fixa det sista med julklapparna igår, så skulle jag göra det idag och jag var inte ensam...Jag är inte en människa som brukar bli stressad runt jul (jag blir bara stressad när det gäller allt annat istället :P), men när man går på stan och alla människor stressar fram, det är långa köer i varenda affär och alla pratar julklappar hit och dit, då är det svårt att inte bli stressad själv. Var förbi Clas Ohlson också och köpte julpapper, så ska nog ägna lite tid till att slå in mina julklappar :).

Har haft en jättemysig morgon tillsammans med Hanny. Först gick vi en promenad runt ån och sedan åt vi frukost på Espresso House med scones, färskpressad juice, chailatte och muffins :). Blev så äckligt proppmätt, men gott var det! Kan nog hålla mig på det ett tag, annars får jag slänga i mig en apelsin under dagen ;). Idag är det plugg som gäller, men först ska jag nog vila lite :). Sedan får jag ta tag i skolarbetet efteråt. Ikväll blir det förmodligen till att städa, tvätta kläder och packa lite inför hemresan på måndag. Går det något bra på tv ikväll?


Benen fick visst lite färg igår :). Ser ni mina muskulösa ben ;)?

Nu ska jag nog kolla Svenska Hollywoodfruar och sedan sova en liten stund. Hörs i eftermiddag/kväll igen :).
/E <3


Veckans!

Tänkte jag skulle köra en liten lista här för er ;)

Veckans (mån-fre):

Måste:
Plugga!
Frukt: Apelsin
Grönsak: Morot
Dryck: Vatten
Mat: Kesella med fun light och bär
Last/Drog: Lussebullar
Träningsform: Step
Klädesplagg: Pyjamas
Blogg: Blondinbella
Hemsida: Facebook
Tidning: Friskispressen
Artist: Katy Perry
Låt: Circle The Drain 
Tv-program:
Svenska Hjältar
Ord: Jullov ;)
Dröm: Thailand
Längtan: Thailand
Oro: Självmordsbombare i Sverige...
Lycka: Klarad dugga
Höjdpunkt: Mamma på besök!
Bästa: Frisörbesöket
Roligaste: Kvällen med Hannah
Tråkigaste: Dugga


Veckans artist Katy Perry med veckans låt Circle The Drain! Grym träningslåt!

/E <3

A bit tired...




Nu börjar jag bli lite trött här hemma. Har haft en heldag med roliga saker som gjort att jag känner mig helt slut både psykiskt och fysiskt, men det har varit en helt underbar dag. Började som sagt min morgon med att sola, skönt var det och skillnad syntes direkt (efter trosorna), sedan var jag och styrketränade. Ett grymt pass idag faktiskt, höjde vikten på flera övningar och en övning som jag brukar ta 25 kg på tog jag 35 kg på i slutet ;). Inte illa va? Berättar mer om mitt träningspass på träningsbloggen imorgon :). Efter styrkträningen blev det en snabb dusch och lunch och sedan vidare till frisören.

Bilderna ovan är efter frisörbesöket idag och jag är jättenöjd :D. Hon var väldigt noga och gjorde det hela väldigt bra :). Jag klippte som sagt inte håret, utan väntar med det tills efter Thailand. Har fått otroligt långt hår nu, men jag gillar det :). Vill nog ha lite längre faktiskt, men inte för långt ;). Färgen blev i alla fall fin, men var lit skeptisk där i början när hon sa att hon skulle färga mitt hår med lera (?). Haha, den såg ut som senap också. När hon sköljde mitt hår lade hon i en snabbtoning som gjorde håret lite kallare, vilket jag tycker är snyggt :). Fick även huvudmassage när hon tvättade håret, jätteskönt. Henne ska jag lätt gå till nästa gång igen :). Vad tycker ni? Ser ni någon skillnad?

Efter frisören sprang jag förbi ett par affärer för att fixa julklappar och köpa lite till Thailand-resan. Sedan träffade jag Louise och vi gick en promenad runt ån och avslutade med att dricka chailatte och äta varsin macka på Espresso House, jättemysigt att träffa henne igen :). Vi har alltid så roligt när vi ses! Kom hem vid halv åtta och har sedan fastnat vid datorn sen dess :P. Har planerat in massa roliga saker under veckan jag är hemma i Stockholm :). Ska förmodligen äta middag och träna Zumba med Emelie den 22:a, träffa min killkompis Zache den 25:e, kanske gå till Tegelbruket (Täby) den 25:e på kvällen och festa med Julia och Malin (vem mer är på?) och sedan blir det skridskor med Emelie den 26:e. Fullt upp med andra ord ;). Vill även hinna med att träffa min snutt Ellen innan jag drar till Thailand :). När ska vi klämma in det sweetheart? Timmarna bara flög förbi när jag satt och pratade med mina kompisar på FB samt skype ikväll, underbart <3.

Nu ska jag sova om en liten stund för att vakna till en ny, härlig dag imorgon. Ska börja morgonen med en powerwalk runt ån tillsammans med Hanny. Sedan blir det plugg i några timmar varvat med städning samt lite packning och på kvällen hoppas jag att det blir lite lördagsmys tillsammans med Hanny :). Good Saturday! Vad ska ni hitta på?

/E <3

Sun in my pocket...


Locnville - Sun in my pocket

Den här låten hörde jag första gången på Blog Awards där de uppträdde. Det är två killar från Sydafrika och jag gillar låten mer och mer. Hade glömt bort den, men de spelade en liten snutt av den igår på Kenza&Tyra Show och då var jag bara tvungen att lyssna ;). Vad tycker ni? Hiss eller diss?

/E <3


Onsdagens outfit!


Örhängen - Åhlens
Ring - Julklapp av Angelica
Halsband - Hard Rock Café
Klocka - Clas Ohlson
Kofta - Vila
Topp - JC
Kjol - Gina Tricot

17 December 2010

Jag försökte logga in på blogg.se flera gånger igår, men sidan strulade något enormt! Hade verkligen suget efter att skriva massor av roliga inlägg igår när tiden fanns, men då ska det självklart inte fungera :(. Suck! Aja, idag har jag inte tid att skriva allt roligt jag hade tänkt skriva om igår (Thailand, Shopping-lista osv.), eller kanske ikväll :). Vi får se helt enkelt.

Idag har jag en fullspäckad och väldigt rolig dag framför mig. Har börjat morgonen med att sola solarium. Äter ju maxosol nu som ska göra att jag blir lite brunare än vanligt och dessutom inte bränna mig lika lätt. Självklart kommer jag köra på hög solskyddsfaktor när jag är i Thailand, är väldigt känslig för solen, så det är lika bra :). Tanken var i alla fall att jag solade idag och sedan ska jag sola på måndag igen för att "grunda" min otroligt bleka hy inför Thailand om 1 vecka och 3 dagar :D. Vad tror ni om det? Är det en bra eller dålig idé?

Dagen fortsätter strax med att jag ska byta om och åka iväg och träna styrketräning :). Sedan blir det en snabb lunch och en snabb runda på stan för att fixa det sista med alla julklappar. Vidare till frisören och ÄNTLIGEN färga min utväxt, håll tummarna, ny frisör denna gång :). Efter frisörbesöket ska jag träffa Louise för en promenad runt ån och en fredagsfika på Espresso House. Kvällen blir lugn med lite plugg, kanske något roligt blogginlägg och lite städning. Ska upp hyfsat tidigt både lördag, söndag och måndag...så det får inte bli för sena kvällar.

Nähä, nu ska jag slänga upp min outfit från i förrgår (hade tänkt lägga upp den igår) och sedan sparkar jag igång den här dagen på riktigt. Vad ska ni göra denna underbara fredag?


Bjuder på den här roliga bilden som togs för lite mer än en månad sedan när tjejerna var här :D! Älskar håret!

/E <3


Fixing...

Nu har jag fixat lite med julklappar på nätet, bokat in lite saker i kalendern samt fått iväg en massa sms till nära & kära :). Egentligen skulle jag behöva läsa artiklar nu, men jag känner mig så seg och omotiverad :(. Jag vill ha jullov NU!!! Aja, jag antar att jag verkligen inte borde ge upp nu eftersom det bara är 4 dagar kvar :P. Typiskt mig. Fattar ni. Om 4 dagar går jag på jullov :) och det varar ända till den 9 januari :). Ska bli så skönt med en ledig vecka hemma i Svergie och då ska jag umgås med mina vänner och försöka åka lite skridskor, längdskidor och gå promenader :). Sedan åker vi till Thailand i nästan två veckor och det ska som sagt bli otroligt skönt!

Den 10:e januari tar jag nya tag och kämpar mig igenom den sista terminen på Linköpings universitet. Det är helt otroligt vad fort tiden har gått. Jag tyckte gymnasiet gick jättesegt och nu har jag snart gått tre år på universitet och tiden har bara flugit förbi. Nyss var det ju sommar. Jag är i alla fall otroligt glad för att jag flyttat hemifrån, nu bott ensam i ett halvår, planerar min tid efter vad jag vill och kan göra, lagar min egen mat och tar hand om mig själv :). Känner mig så duktig och framförallt vuxen! Shit, jag kommer verkligen sakna den här fina lägenheten. Den är perfekt! Ligger mitt i stan, med en underbar utsikt, den är 47 kvm stor med separat sovrum och den är så fräsch och snygg. Jag vill inte lämna ifrån mig den, men samtidigt vill jag inte bo kvar i Linköping. Jag är klar med Linköping nu, det finns inte så mycket mer att hämta här. Jag längtar tillbaka till Stockholm och närheten till mina bästa vänner och min underbara familj. Och Stockholm på sommaren är MAGISKT :). Linköping är för mig en studentstad och jag tror inte att det är roligt att bo här när man inte är student. Dock kommer jag sakna alla goa människor jag träffat under mina tre år här. Underbara Ameli som jag delat så mycket roligt med, finaste Hannah som delar mitt intresse för träning och kost och dessutom är vi ganska lika, bästaste Angelica som jag träffat genom jobbet på NH och som betyder massor för mig, sötaste Hanny som jag blivit tajt med under hösten som betyder mycket för mig och som jag verkligen kan prata med, rara Louise som jag inte träffar så ofta, men vi har väldigt trevligt och roligt när vi ses :). Sedan har jag alla underbara kompisar i klassen som betyder massor för mig, speciellt nu under hösten när jag gått från att vara sambo till att vara ensamboende. TACK söta för att ni alla finns där för mig, ni har alla en speciell plats i mitt hjärta!

Nu fick jag skriva av mig lite om mina tankar och så kring flytten härifrån i vår, spännande värre! Då börjar ännu ett nytt kapitel i mitt liv :). Ni får följa med mig i bloggen under våren och få reda på vad som händer in my life ;). Nähä, nu kanske man borde ta tag i det här med att läsa artiklar :P. Ska äta en ordentlig mellis vid halv fyra och sedan ge mig ut en runda på stan och försöka införskaffa de sista julklapparna :). Har ni köpt alla julklappar redan? Vad blir det för fint?



/E <3

Olika klädval...


Fredagens partyoutfit:
Linne - Gina Tricot
Kjol - Present av Bella, Sara, Emelie och Elina :) (från Gina Tricot)
Tofflor (?) - H&M

Ser ni att jag matchat naglarna med linnet?? Så fint!


Gårdagens outfit:
Glasögon - Favoptic
Topp - ?
Linne - Gina Tricot
Jeans - H&M
Långkalsonger (underställ) - Present av mamma och pappa (Everest)

/E <3

15 December 2010


Bild lånad av Angelica :)

Nyduschad, mätt och färdigklädd samt sminkad :). Känns skönt att vara klar i tid för omväxlingsskull ;). Jag ska borsta ut mitt blöta hår och göra något roligt med håret idag :P. Mitt hår är så extremt torrt under denna årstid och ser inte fint ut för fem öre :(, så tråkigt! Ska till frisören på fredag och fixa mitt utväxt, väntar med klippningen till efter Thailand :).

Gaaaaaaaaaaaahhhh, Thailand om mindre än två veckor :D. Wonderful!!! Jag längtar så tokigt mycket!!!

Är lite trötter nu, satt uppe halva natten och kollade på gamla bilder från i våras :). Ser så smal och fräsch ut :). Blir aldrig samma sak på hösten/vintern. Oavsett om jag tränar som en tok och försöker tänka på vad jag stoppar i mig så ser jag blek och nästan sjuk ut :(...Hoppas jag får lite fin färg i Thailand för en fräsch start på våren ;).

Nu ska jag snart iväg på styrgruppsmöte, sedan ska jag hem och läsa artiklar som vi valt ut i gruppen. Ska även gå en sväng på stan och köpa lite julklappar :). See yá!

/E <3

Natti natti...

Här ligger vi i med inlägg ;), har ju lite att kompensera :).

Ska visa er vad jag fick i julklapp av fina Angelica.


En supersnygg ring som hon köpt i Nice :D


Duschkräm som doftar persika, har redan använt det flera gånger :)

TACK söta du för dina julklappar :)! Av mig fick hon ett baslinne, fina trosor och hjärtchoklad.

Avslutar med en söt bild på oss när vi gick Vinterljus här i Linköping


/E <3

Partyyyy!!! :)


Gelehallonshot med vatten...;)


Jag och söta Ameli :) <3


Världens finaste Angelica och Mikaela :D


Jag tillsammans med min bruna Angelica, ÄNTLIGEN!!! :)


Hahahaha...Elin och Ameli redo?? Jajjamensan!!! :)


Så söta, Angelica och Mikaela :)


Jag och Ameli igen ;)...GLADA :D!


Fiiiina Angelica <3

Alla bilder är snodda från Angelica med den grymma kameran :), danke!

Ps. Bilder från helgen med Ellen kommer, men stackarn har fått virus på sin dator :( Ds.
/E <3

Firework

Och till en grym låt och grym video...får ALDRIG nog :).



Katy Perry - Firework

/E <3

Så Mycket Bättre


Vem har kunnat missa detta grymma tv-program? Så mycket bättre är absolut ett av de bästa programmen som sänts på tv, jag fullkomligt älskar det :). Det verkar nästan alla som jag pratat med också göra, det är helt fantastiskt. Min lilla kusin som är åtta gillar det, jag gillar det, mamma och pappa gillar det och farmor och farfar gillar det...Det visar att det riktar sig till alla åldrar. När jag ser programmet så fylls jag med så mycket glädje :). Det får mig att le/skratta och gråta omvartannat. Härligt härligt! Nu är det ju tyvärr slut, men jag hoppas att det kommer tillbaka med en lika härlig blandning människor igen. Här bjuder jag på mina favoriter under säsongen:


Petter - Tuff brud i lyxförpackning


September - Mikrofonkåt


Petter och Plura - Gör min dag


Di Leva - Sträck ut din hand


Lill-Babs - Såklart!


September - Kärlekens tunga

/E <3

14 December 2010


Dags att ge sig in i "bloggvärlden" igen, det var ett par dagar sedan sist! Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera, riktigt pinsamt dålig faktiskt. Som vanligt har jag haft mycket för mig och jag bestämde mig för att lägga allt krut på skolan de senaste dagarna, ville verkligen klara duggan idag. Vilket jag gjorde :)!!! Så nu har jag klarat alla tentor och duggor för den här terminen, känns skönt att slippa börja det nya året med omtentor osv. Så skönt!

I söndags pluggade jag precis hela dagen, förutom en paus då jag tränade kickboxning med Hannah. Det är så underbart att träna med henne :). Trots att stackarn sträckte benet så kämpade hon tappert på iaf, det kallar jag strongt. Hon är grym på att peppa också, jag har sjuk träningsvärk dagen efter. Det här passet kom väldigt behövligt mitt i allt plugg. Det gav mig extra energi att fortsätta plugga på kvällen :).

I går satt jag med Ameli i biblioteket i några timmar och gick igenom alla avhandlingar och artiklar vi har läst, sedan lade jag ifrån mig plugget för dagen. Mamma kom på besök :). Så vi gick en runda på stan, handlade lite mat och käkade middag på George's. Sedan gick hon ut och gick och jag åkte iväg och körde medel 70. På kvällen mös vi framför Svenska Hjältar, måste jag säga att tårarna rann? Riktigt fint program.

Och så kommer vi slutligen till idag :). Duggan var inte förens på eftermiddagen, så förmiddagen ägnade jag åt att ta sovmorgon, gå en powerwalk och sedan plugga. Skrev duggan och sedan promenerade jag med Ameli hem :). Kvällen har jag spenderat med Hannah. Vi firade våra duggor med mat från Burger King, mycket gott! Sedan har vi varit på Make up-store event och fått lite bubbel. Jag vann även en liten present i form av en brosch och ett nagellack :). Har haft lite tur med att vinna i höst. Först helårsprenumeration på VeckoRevyn, sedan en ny bingolott (jag vann ju iaf) och idag detta. Roligt att jag också får vinna ibland :). Tack för en supermysig kväll Hannah, alltid lika mysigt att umgås med dig <3.

/E <3

12 December 2010

Efter 10,5 timmes sömn i natt känner jag mig redo för en dag med massor av läsning...ska bli kul...
Jag har haft en helt underbar fre-lör tillsammans med Angelica :). Tyvärr blev hon 1,5 timme försenad hit till Linköping pga SJ :(, men vi gjorde det bästa av situationen. Vi julfikade och lyssnade på julmusik, gick halva Vinterljus (jättevackert precis bredvid slottet!), handlade mat till kvällen. Sedan hoppade hon in i duschen och jag började med maten och sedan gjorde vi tvärtom. När vi skulle börja äta dök Mikaela upp och vi satt och åt och tjötade :). Supetrevlig tjej! Efter maten blev det gino med vaniljkesella och hallonglass till efterrätt, mumsigt. Sedan kom även Ameli hit och samtidigt sminkade jag och Angelica oss. Sedan blev det förfest och Flamman för att somna väldigt sent på natten...2 timmars sömn blev det typ :P. Var något trött igår, samma sak gällde Angelica ;).

Vi åt julbrunch på Pitchers, bytte julklappar (fick en enorm fin ring och duschkräm som doftar persika, TACK!!! visar upp senare) och gick en runda på stan. Måste verkligen komma igång och köpa julklappar nu, men det är svårt att komma på :(. Tips mottages gärna :). Annars låg jag bara med datorn i famnen hela eftermiddagen och kvällen efter att Angelica hade åkt hem :(. Kollade även på sista avsnittet Så mycket bättre, love it! Ett av de bästa programmen tycker jag :).

TACK Angelica för en supertrevlig visit här i Linköping, det var underbart att träffa dig igen, din pepparkaka <3! Får sno lite bilder från i fredags från dig sedan :). Ses i Nice next time!

Idag har jag börjat morgonen med att läsa lite, ska strax slänga i mig lite frukost och sedan fortsätta läsa. Solen skiner idag och det är riktigt fint väder, men jag känner ändå att jag måste ägna dagen åt att plugga. Ska köra kickboxning med Hannah ikväll, så motion får jag i alla fall :). Hörs när vi hörs!



/E <3

Dagens - Oldie


Topp/Tröja - Present av mamma för många många år sedan (typ 7 år sedan kanske?)
Linne - GT
Jeansleggings - Vila

/E <3

Mmm...

...havregrynsgröt ;).



Nu har jag kommit in i en gröt-period igen :). Det var ett tag sen sist nu. Har hittat en variant som jag startat morgonen med hela veckan :). Tänkte ge er mitt "recept" på en lyckad och mycket god havregrynsgröt.

Havregryn med quinoa
Kanel (hälls på efteråt)
Äppelmos (ett lager över gröten)
Kokosflingor (bra fett och gott)
Soyamjölk

Igår åt jag även en sorts "glass" efter träningen som var både nyttig och väldigt god.

Jag blandade:
En banan
Lite hallon & blåbär
Torkade tranbär
Kokosflingor
En skvätt lättyoghurt
En skvätt mjölk

Faktiskt väldigt mättande, vilket är bra när man ska äta sent på kvällen. Mums!

/E <3

10 December 2010


Idag är det fredagen den 10:e december, vilket betyder att det endast är 14 dagar kvar till jul :). Kändes som jag var mer "julig" förra december, men jag antar att det beror lite på att jag tre dagar efter julafton ska till varma Thailand eller för att jag inte fokuserat så mycket på att fixa julklappar i år, då jag bara ska köpa till några stycken. Idag ska jag i alla fall ge bort och få min första julklapp :). Hoppas vi (jag och Angelica) kommer in i riktig julstämning med massa tända ljus, vinterljuspromenaden, julklappsutdelning, julfika och julmusik.

Har precis ätit upp min havregrynsgröt som jag ska tipsa om i nästa inlägg och tänkte snart "linda in" en av mina tår i plåster :(. Har fått ett jack på sidan och den har svulnat upp och gör förbaskat ont :(. Dumma tå! Aja, förresten bokade jag tid hos frisören igår. Ringde runt till lite olika ställen och de tog allt mellan 700-1590 för endast slingning av utväxten...Skämtpris? Det är ju för sjutton inte klokt :(. Tillslut hittade jag ett billigare ställe som skulle gå på runt 600 kr, mycket pengar, men lätt värt det. Håll tummarna för att de blir bra :). Nästa fredag alltså.

Nu ska jag äta mitt ägg här och sedan borsta tänderna. Idag är det grupparbete --> lunchföreläsning --> bädda till Angelica, dammsuga --> möta Angelica vid tåget --> umgås och mysa med Angelica hela dagen --> förfest och utgång :). Min dag i ord ;)! Wonderful Friday!

/E <3

Fokus --> Skola!

Idag har jag faktiskt tro det eller ej lagt väldigt mycket fokus på skolan. Jag började min morgon tidigt med ett väldigt intressant styrgruppsmöte. Jag har valts ut i min arbetsgrupp att representera oss, så det är därför jag var på detta möte. Valde rollen som värdinna på konferensen vi ska ha i januari, så jag ska hälsa alla välkomna, presentera de olika streamens bidrag osv. Ser faktiskt väldigt mycket fram emot det, känns som en bra och lärorik uppgift :). Efter det hade vi alltså sista reflektionspasset som var jättetrevligt, en grym avslutning på en härlig termin tillsammans.

Sedan när jag kom hem satte jag igång och läste kurslitteratur direkt. Har läst till och från precis hela dagen med avbrott för lunch och middag. Pausade nu på kvällen med att handla det sista till Angelicas julklapp :) samt träna Skivstång+kondition. Har även hunnit damma lite och tvätta toaletten, lämnar dammsugningen till imorgon. Nu under de senaste timmarna har det blivit skolarbete igen, men då har jag läst igenom en del artiklar som ska gås igenom imorgon. Mycket nu! Aja, borde egentligen ha sovit för längesen, men jag har så mycket att göra och så lite tid. Har en obäddad säng som väntar...måste alltså bädda innan jag får sova :(.

Imorgon kommer det finbesök från Frankrike hit, nämligen ANGELICA :). Hur underbart är inte det? Jag har längtat så tokigt mycket efter henne och nu, äntligen, efter lite mer än tre månader ses vi igen. Men credd till oss som varit riktigt duktiga på att hålla kontakten med varandra via skype flera dagar i veckan :). Skönt att man har lite koll på varandra trots det långa avståndet. Dessutom bloggar vi ju båda två, så vi vet att den andra mår bra :). Men att träffas, som vi ska göra imorgon, slår allt! Vi ska julfika och byta julklappar, gå en runda på stan samt handla mat till kvällen, promenera "vinterljus", förfesta tillsammans med Ameli och Angelicas kompis Michaela och sedan blir det förmodligen Flamman på kvällen. Dagen efter blir det förhoppningsvis lite sovmorgon och efter det en rejäl brunch på Pitcher's. Ska bli helt awesome! Ses imorgon tösen :). 



/E <3

Reflektionspass


Jag har nämnt några gånger i bloggen att jag och Hannah ska planera reflektionspass samt leda det, men jag har aldrig berättat vad det gått ut på. Det är alltså frivilligt om man vill göra detta, men både Hannah och jag såg det som en lärorik process och väldigt intressant. Man leder en grupp per par, som precis har börjat ettan på programmet. Det är en stund för dem att koppla av, reflektera och resonera kring hur de har det i gruppen med samarbete, relationer och roller. Vi har haft lite lekar för att få en mer sammanhållen grupp, men samtidigt haft lekar för att förstå vilka olika roller som finns i en grupp mm. Vi har träffats ungefär en gång i månaden sedan september och idag var sista gången.

Det är jättetråkigt tycker jag, men samtidigt skönt att kunna lägga 100% på skolan igen. Men jag har faktiskt lärt mig mycket genom den här processen. Hur man leder en grupp, hur man får en grupp att samarbeta och reflektera över saker, hur man hanterar olika situationer och problem, hur man planerar ett reflektionspass mm. Reflektionsgruppen vi har haft är verkligen jättetrevlig och vi har lätt för att prata och skratta tillsammans. Kommer kännas tomt att inte träffa dem mer.

När vi skulle bjuda på lite julfika idag (lussebullar och julmust) fick vi även varsin blomma av gruppen. Hur gulligt var inte det?! Så nu har jag en liten julstjärna här hemma i år också :). Blev så otroligt glad och lite rörd, de bara skrattade åt mig :P. Vi gjorde även en utvärderingsblankett som de fick fylla i och vi fick mycket bra feedback. Jag är jättenöjd med mitt och Hannahs jobb och jag hade verkligen inte kunnat ha en bättre "kollega" vid min sida. Tack Hannah för dessa underbara möten, vi är ett grymt team! Skönt det nu när vi ska börja slåss i vår ;).

/E <3

Dagens - Jeansskjorta


Jeansskjorta - Födelsedagspresent av Farmor & Farfar 2009, från GT
Linne - GT
Leggings - Lindex

/E <3

9 December 2010


God morgon där :). Igår bloggade jag inte...dåligt av mig. Dock var jag i skolan från tidig morgon till eftermiddagen och sedan följde jag med Hanna hem en sväng innan träningen, så var hemma vid strax innan sju. En låååång dag blev det, så jag var inte jättepepp på att skriva igår...Började även dagen igår med att försova mig! Tummen ner för mig kanske?

Aja, idag tar vi nya tag och här sitter jag pigg och glad (?) och klockan är bara kvart över sju. Usch, alltså ni anar inte hur trött jag är...har bara fått sju timmars sömn vilket är på tok för lite för mig :(. Måste minst sova åtta, helst nio timmar per natt. Får nog ta en powernap i eftermiddag om jag ska orka med skivstång+kondition ikväll. Måste även läsa massor av kurslitteratur idag, det är prio ett. Men först ska hela morgonen och förmiddagen spenderas i skolan, först styrgruppsmöte och sedan reflektionsgruppen.

See yá later!
/E <3

"Bra frisör i Linköping sökes"

Eftersom min frisör som jag nu haft i två år tydligen har flytt landet är jag på jakt efter en ny. Jag skulle helst vilja hinna till frisören nästa vecka och slinga bort min fula utväxt innan jag åker till Thailand. Klippning av håret kan vänta till efter Thailand eftersom det ändå kommer bli så slitet där :). Så min fråga till er är alltså ifall ni kan rekommendera en bra och hyfsat billig frisör här i Linköping? Någon som varit på Hair Style, Salong fame eller Studio 22 och vet om det är något att ha? Svårt det där när man hade en frisör som man tyckte så mycket om :(. Dumma henne att flytta till Norge, utan förvarning.

Aja, ikväll har jag varit hos Jennie i min klass på julfika. Det var verkligen supermysigt :). Alla hade tagit med sig gott, så när jag gick därifrån fick jag håll :P. En riktig frossarkväll har det varit, men ack så gott. Nu blir det skärpning i ett par dagar och sedan kör vi julfika på fredag igen, för då kommer min underbara Angelica hit. Svårt att hålla sig borta från allt gott nu i juletid, år 2011 kör vi nya tag igen ;).

Har även hunnit med ett ordentligt pass i simhallen, läst en del och ätit god lunch samt middag :). Det är min tisdag det! Nu ska jag krypa till kojs och drömma om Thailand (är så sjukt sugen på att åka iväg NU!!! Mindre än tre veckor kvar GAAAAHHH). Sov gott!



/E <3


BusinessWoman


Blus - H&M
Kjol - Lindex
(Kavaj - Cubus)
Pumps - Din Sko

Detta var min outfit i fredags. Bytte dock ut mina high heels till stövlar eftersom det är snö och slask ute. Rockade gärnet på seminariumet i denna outfit ;). Killarna hade skjorta, kavaj osv. Mycket fiiina var vi alla :).

/E <3

7 December 2010


"Hej mitt vinterland, nu är jag här". Det är nästan nollgradigt ute idag :). Känns dock inte som att det är så bra att det varierar mellan -20 grader, -7 grader och nu nästan 0 grader. Något fel är det ju? Håller jorden på att gå under? Usch, hemska tanke...

Tog sovmorgon idag, behövdes kan jag meddela. Dock känner jag mig fortfarande lite seg :(. Lite småont i huvudet, vilket jag även hade hela förra veckan också :(. Det är bara att härda, i'm strong! Har fått i mig frukost i form av havregrynsgröt (med äppelmos och kokosflingor), ett löskokt ägg och ett glas c-vitamin (samt andra vitaminer). Tänkte strax sätta mig och läsa en stund för att smällta frukosten en aning innan jag ger mig iväg till simhallen. See yá!

/E <3

Shopping :)

Äntligen har jag fått shoppa lite igen :). Dock inte så mycket med mina "egna" pengar, utan jag har utnyttjat mitt presentkort på H&M som jag fick av farmor och farfar i födelsedagspresent samt kupong på Åhlens :). Så det blev inga stora pengar, men roligt var det :).


Träningslinne från Åhlens blev mitt för 49 kr (ord. 99 kr)
Vattenflaska från Åhlens, present <3


Pyjamas från H&M blev min för 129 kr.
Kommentar: Så söt och skön! <3


Sött nattlinne från H&M kostade 99 kr
Matchande trosor från H&M för 29 kr (felmärkning?)
Kommentar: Perfekt när det är varmt ute :). Känner mig fiiiin i detta!


Adventsstjärna från Rusta
Kommentar: Eftersom en av mina adventsljusstakar gått sönder bestämde jag mig för att köpa en stjärna istället och jag är helt kär. Den ger ifrån sig ett vackert ljus och den är så mysig :).

Köpte även lite småsaker på Ikea samt mina första julklappar :).
/E <3

6 December 2010


I'm alive! Det var evigheter sedan jag skrev i bloggen, men jag har minst sagt haft fullt upp. Dock har det bara varit härligt, underbart och roligt :). Självklart pratar jag om den underbara helgen tillsammans med Ellen som kortfattat kan sammanfattas med att vi hade myskväll med ansiktsmask och måla naglarna, morgonpromenad, spontanpromenad till Tornby från stan (runt 40 min), shopping på allt från Rusta och Systemet till H&M och Ikea, "plockmat-kväll" framför Så mycket bättre, förfest, "olycka" med lysrör (berättar mer imorgon...), utgång på NH, sovmorgon, ännu mera shopping, adventsfika och avslutningsmiddag med världens godaste lasange :D. Allt detta från fredag till söndag kväll :). Intensivt, men alldeles alldeles underbart. Väntar spänt på att fotografen (aka. Ellen) ska skicka lite fina bilder från helgen, då ska jag också berätta mer i detalj :).

Idag har det varit en lång dag i skolan, sedan handlade jag lite mat, åt middag och avslutade kvällen med träning och Svenska Hollywoodfruar :). Egentligen är jag megatrött, men kände mig så förbaskat sugen på att slänga upp ett par inlägg på bloggen innan jag sover ;). Behöver verkligen sova ordentligt i natt eftersom det inte blivit så mycket sömn under helgen, så jag får väl unna mig själv en sovmorgon imorgon kanske? Har ingen skola imorgon, dock har jag massor att läsa :(. Så det får bli en tripp till simhallen för ett stenhårt pass i bassängen för att sedan sätta mig och plugga precis hela dagen...mindre roligt! På kvällen ska jag dock hem till Jennie i min klass på julfika :). Vi blir femton tjejer som ska fika med lussebullar, pepparkakor, julgodis, glögg, julmust mm. Ska bli otroligt mysigt! Bra avslut på dagen i alla fall :). Först gräver jag ner mig i skolböckerna ;).

Tjatter, tjatter, tjatter...blir så mycket text när jag skriver. Vad tycker ni om mitt nya träningslinne och min nya vattenflaska på bilden? Köpte linnet i lördags och sedan överraskade Ellen mig med vattenflaskan med motiveringen "du måste ha en vattenflaska som matchar, en riktig barbieflaska" <3. Tack söta du! Använde den idag och den var dessutom väldigt bra :).

Nähä, ska slänga upp vad jag shoppat i helgen och sedan blir det att krypa till kojs. Hörs imorgon igen!
/E <3

Why?

Varför i ******* kan inte min huvudvärk försvinna? Jag pallar faktiskt inte mer! Nu har jag haft huvudvärk precis hela dagen och då har jag sovit ordentligt i natt, jag har druckit massor med vatten (för att vara jag) och jag har vilat...dumma huvud. Imorgon måste det vara borta, för jag mår typ illa samtidigt. Vad kan det vara för något? Jag brukar aldrig ha huvudvärk i två hela dagar...så segt!

Aja, ska inte tjata ut er med min huvudvärk, men det påverkar mig så negativt :(. Har i alla fall tagit mig igenom ett par kapitel i en uppsats jag ska läsa till duggan idag, trots huvudvärk! Sedan har jag varit på synundersökning och fick ingen höjd styrka på linserna, men en kontroll är ju ändå bra :). Sedan sprang jag lite på stan med Hannah och sedan Hanny för att efter det fortsätta hem för lunch. Nu ska jag snart byta om till träningskläder och bege mig ut i SNÖOVÄDRET (vad roligt det är att det snöar idag igen) på cykel. Ska förhoppningsvis träna skivstång+kondition om jag får plats :).





Blir kanske julklappsnatta eller vad det heter i Gränden ikväll med Hanny, ska även skutta i säng hyfsat. Måste sova ordentligt innan helgen med Ellen, av erfarenhet vet jag att det brukar vara intensivt och så ska det även bli denna gång :D.

/E <3

Christmas Shoes


Christmas Shoes - Newsong

Har ni Spotify lyssna på den där på "Absolut Favorite Christmas for Kids".

Lyssna på texten, så fin text. Jag har lyssnat med ett halvt öra i några dagar nu och för en stund sedan när jag verkligen lyssnade på texten började jag tjuta...usch :(.

/E <3

Lista (från december 2009)

Senaste:
Låt du hörde: Christmas Shoes - Newsong
Film du såg: Vinn en dejt med Tad Hamilton 

Mat du åt: Mackor med skagenröra

Kram: Av Hanny :)

Puss: Hmm...Bella kanske?

Känslan: Ledsen (efter att ha lyssnat på Christmas Shoes) och lite småstressad

Resa: Milano, men snart bär det av till Thailand :D

Glädje: När jag kom på att det är imorgon Ellen kommer hit :) <3

Dröm: Minns sällan mina drömmar :(

Person du träffade: Hannah och Hanny

Personen du pratade i telefon med: Hanny

Personen du fick sms av: Pappa :)

Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig ätit 7-eleven korv :P

Gången du var utomhus: För en timme sedan

Gången hela din familj åt middag tillsammans: På min och pappas födelsedag <3

Saken du köpte: En Bingolott till på söndag kväll :P


Allmänt:
Ska bli skoj: Väldigt mycket nu faktiskt! Att Ellen & Angelica kommer hit och hälsar på, jul i Stockholm med nära & kära samt resan till Thailand.

Ska inte bli skoj att: Plugga inför duggan...vill ha jullov!

Sparar till: Thailandresan :)

Pålägg som gäller: Philadelphia och kalkon

Önskar att jag var bättre på: Att ta tag i mina studier

Dagens dryck: Chailatte

Vad saknar du: Min familj och mina vänner <3

Tre band/artister: Daniel Adams-Ray, Rasmus Seebach och Darin

Vad har du gjort idag: Varit på synundersökning, shoppat lite med Hannah och ätit lunch

Brukar du svära mycket: Nej, det tycker jag inte. Självklart händer det, men jag vaktar mina ord ;)

Hur tidigt stiger du upp: Olika, allt mellan halv sju till tio beroende på dag

På helgerna: Umgås med vänner, festar, slappar, tränar och pluggar...

Vad ska du göra ikväll: TRÄNA :) och kanske gå på julklappskväll i Gränden med Hanny

Hur många timmar sover du per natt: Mellan 7-9 timmar :)

Vem är snyggast i världen: Hmm...finns MÅNGA snygga människor, både på in- och utsidan :)

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Att Ellen och Angelica var hos mig på Gotland, det var underbart!

Favoritplagg i garderoben just nu: Min ljusrosa Tommy Hilfigerskjorta

Längd: 172 cm

Vikt: Hemligt!

Byter gärna garderob med: Serena eller Blair i Gossip Girl.

Byxa eller kjol: Både och!

Senast utlästa bok: Förutom all kurslitteratur jag läst, så är det Elsas mode :)

Mitt rum kan beskrivas som: Jag har en hel lägenhet, men ska jag beskriva sovrummet så är det mysigt med en 140 säng, en byrå, tre garderober och ett sängbord. Jag gillar mitt sovrum <3

Mig själv med tre ord (just nu): Seg, tom och förväntansfull

Jag tränar: Allt! Haha, nejdå...men simning, löpning, step, skivstång, medel, styrketräning och powerwalks.

Jag ville bli när jag var liten: Kommer inte ihåg...

/E <3


2 December 2010


Nu är andra luckan i mina kalendrar öppnade :). Härligt! Bara 22 dagar kvar till julafton nu. Dock vann jag inget på BingoLottokalendern idag heller, men en liten chokladbit fick jag som vanligt i den andra kalendern ;).

I natt sov jag nästan hela 9 timmar, så skönt och välbehövligt. Men tror ni inte jag vaknar med ont i huvudet? Inte en dunkande huvudvärk som igår, utan mer ont på ett ställe...så drygt. Ärligt, vad kan det bero på? Att jag ätit lite för mycket socker i några dagar nu (mycket och mycket, men mer än vanligt)? Tror inte min kropp är van vid socker på det sättet längre, för såfort jag smällt i mig godis eller kakor så mår jag dåligt, inte psykiskt utan fysiskt :(. Aja, efter lite frukost och när jag kommit igång lite känns det bättre. Hoppas det försvinner till efter lunch, så att jag kan läsa i massa timmar idag :).

Snart ska jag göra mig iordning och bege mig ut på stan :). Blir synundersökning och lite shopping med Hannah och kanske Hanny. Idag är det -18 grader, så jag ska nog inviga min "michelinjacka" idag. Det är toppen när man bara ska springa runt på stan, men när man cyklar är den alldeles för varm. Efter stan blir det som sagt lunch, plugg och städning. Imorgon kommer ju en av mina absolut bästa vänner hit, min underbara Ellen. Den här helgen har jag längtat efter i evigheter. Hon kommer ganska sent imorgon, så jag ska fixa lite mys till kvällen och så ska vi bara chilla, umgås och lägga oss tidigt :). På lördagen blir det nog hyfsat tidig uppgång, vill ju hinna med så mycket som möjligt! Blir kanske en powerwalk, massor av shopping, lunch på stan osv.?? Vi får se lite vad som händer. UNDERBART ska det bli i alla fall.

Nähä, nu är det nog dags att fixa iordning mig lite. Hörs vid lunch igen :).
/E <3

Huvudvärk :(

Jag har haft huvudvärk till och från hela dagen. Det är ju roligt. Dock har jag hunnit med grupparbete i några timmar, lite chill framför datorn, vila i soffan och kolla Ensam mamma söker på tv3play, träna step, kolla BSF samt ätit god middag :). Varför vill inte huvudvärken försvinna? Kan det bero på att jag "bara" sovit runt sju timmar varje natt, jag som egentligen behöver 8-9 timmar per natt? Jag tror nog det...

Den här huvudvärken tar kål på mig! Ska diska och sedan hoppa i säng, vill bara sova bort! Får ta tag i att läsa massor i morgon istället, för med huvudvärk går det verkligen inte framåt :(. Imorgon ska jag även förbi frissan och fråga hur jag ska göra med mitt hår. Åker ju till Thailand om mindre än en månad och jag funderar på att slinga, men inte klippa. Mitt hår blir ändå så risigt utomlands i salt och klor. Sedan ska jag till Synsam på synundersökning för att se om jag behöver "starkare" linser och så ska jag beställa nya linser :). Efter det blir det en kortis på stan med Hannah och sedan PLUGG resten av dagen. Skulle behöva hinna med lite städning också, det får bli min pausaktivitet. På kvällen blir det förmodligen skivstång+kondition om jag får plats på det fullspäckade passet :). En bra torsdag!



Goodnight!
/E <3

Ps. Kolla in min träningsblogg också Ds.

Dagens!


Skjorta - Tommy Hilfiger
Linne - JC
Jeans - Gina Tricot

/E <3

- 17 grader!

- 17 grader kräver mycket kläder, såhär ser jag ut när jag tar mig till och från skolan:



Jag har en ganska tunn jacka från Forever 21 som jag fryser i till en början, men när jag cyklat en stund blir jag varm :). Sedan har jag en mössa från BikBok, halsduk från H&M och skidvantar från DeVal. Nertill har jag regnbyxor som håller lite blåst ute och värmer lite mer, tycker täckbyxor blir för varmt och självklart har mina UGGS (EMU) åkt på i år igen, varmt och gott!

/E <3

1 December 2010

Det är redan DECEMBER!!! Det här halvåret har gått så otroligt fort, har knappt hunnit blinka och det har redan gått tre månader sedan jag började skolan igen. Jag har bara ett halvår kvar på universitetet nu :). Det är både med glädje och sorg jag lämnar Linköping, universitetet och mina vänner här <3. Jag känner mig ganska "klar" med Linköping nu och för mig är det en studentstad, vilket gör att när jag börjar jobba, så lockar inte staden mig särskilt mycket. Det ska bli SÅ skönt att göra något annat för omväxlingsskull och slippa sitta och läsa, läsa, läsa och istället utöva det praktiskt (om jag får något jobb dvs.). Många av mina vänner (förutom de som är härifrån ursprungligen) kommer att flytta någon annanstans eller "hem" igen. Några vänner har ett år eller ett par år kvar på universitetet, så dem kan jag komma ner och hälsa på :). Så det löser sig! Tycker man om någon riktigt riktigt mycket håller man kontakten i alla fall.

Läste min blogg igår, från förra årets december och tänkte att jag skulle göra en sammanfattning om december 2009, men det får bli i eftermiddag/kväll. Jag tjatade tydligen om hur kallt det var också, mellan -2,8 - -8 grader...vet ni hur kallt det är idag? -17!!! Jag menar, HERREGUD!!! Då borde man inte ens vistas ute :(...det är KALLT, minus 2,8 är inte speciellt kallt :P. Jag längtar så förbaskat mycket till Thailand nu! Sol, värme, bad, shopping, god mat, skönhetsbehandlingar och framförallt umgås med min underbara familj <3. Den 27:e december bär det av, längtar tokmycket!

Idag är det ju som sagt första december och jag har öppnat mina två adventskalendrar (den från BingoLotto, ingen vinst :( och den med choklad i), har sminkat mig och sitter nu och äter det sista av min frukost :). Lyssnar även på härliga jullåtar, Oooooo Helga Naaaaatttttttttt....Aja, ska strax slänga ihop en sallad till matlåda och sedan fixa det sista inför grupparbete idag. I kväll blir det step och sedan kyckling till middag och BSF :). Nice!

/E <3

RSS 2.0