20 Maj 2010


Oj, nu börjar det kännas i både kropp och huvud att jag varit vaken sen strax innan sju. Klev alltså upp strax innan sju som jag berättade igår och gick sedan en powerwalk tillsammans med Hanny runt ån som vanligt :), blev på dryga timmen. Efter det fick jag skynda mig hem och duscha, slänga i mig en skål med gröt, packa väskan samt sminka mig och klä på mig. Innan jag somnade igår så bestämde jag vilken outfit jag skulle ha idag för att slippa ödsla tid på det under morgonen ;).

Tyvärr hade jag svårt att komma i säng i går trots att datorn var avstängd. Det tog längre tid än jag trodde att läsa igenom arbetet och dessutom var det skönsång utanför fönstret ;), haha...Somnade inte förens vid halv tolv.


Aja, min plan var nu att gå ut och lägga mig i solen, men det verkar som den har gått i moln :(. Jag går nog ut i alla fall och lägger mig och läser/vilar på takterassen. Har hoppat i en bikiniöverdel från Gina Tricot och Richards shorts :). Nice med lite sol och värme faktiskt.

Sedan har jag en till fråga, sen när är det ok att spotta på folk? Idag när jag cyklade hem från skolan så kom en kille gåendes i motsatt riktning. Jag lade väl inte märke till honom direkt, men helt plötsligt så spottar han mig i ansiktet!!! Fy f*n vad äckligt. Vad gör man liksom? Varför gjorde han så? En förklaring till det hela är att jag hade klänning på mig. Det skulle kunna handla om en kulturkrock när jag visade både ben, armar och dekoltage. Det är ALDRIG ok att spotta på någon, blir så irriterad. Nu har jag i alla fall tvättat av mig, men det känns fortfarande äckligt :(. Jag ska ju f*n kunna cykla naken om jag vill utan att han får spotta på mig. Dumma människa!



Update: Richard kom med den enkla förklaringen att killen helt enkelt bara var dum i huvudet och så kan det ju faktiskt också vara :P.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0