31 Maj 2011




Idag är det sista dagen i maj, imorgon är det juni...tiden går fruktansvärt snabbt när man har roligt :). Linköping har verkligen visat sig från sin bästa sida idag med blå himmel, tropisk värme och stekande sol. Jag tog vara på denna möjlighet till att vistas utomhus, så jag började morgonen med en morgonpromenix runt stångån. Efter det blev det bara en snabb dusch innan jag slängde på mig bikinin och tog med mig frukosten ut till takterassen. Svettigt, härligt och varmt var det i solen idag :). Låg dock där och pressade i nästan tre timmar, det kallar jag bra jobbat ;).

När jag väl kom in i lägenheten var det bastu här inne, så jag fortsatte svettas :P. Har även fått reda på när jag har framläggning av uppsatsen nu och det blev på torsdag nästa vecka, ska bli väldigt intressant detta. Nu ska det läsas uppsatser för fulla muggar ;). Har även hunnit med ett otroligt svettigt kickboxningspass nu på kvällen tillsammans med Hannah, hur underbart som helst! Har verkligen saknat det jättemycket och detta var sista gången :(. Lite sugen på att börja köra kickboxning på riktigt faktiskt, vad tror ni om det? :)

Jaha, dags att börja avrunda kvällen kanske? Tänkte inte sova till tio imorgon (som jag gjorde idag), utan tänkte försöka ta mig upp vid halv nio. Blir en morgonpromenad imorgon också och vid elva kommer spekulanter till lägenheten hit, så då måste det vara lite snyggt. Annars har jag en promenix med Camilla inbokad på kvällen och tänkte även hinna med ett styrketräningspass, läsning av uppsatser och steka lite i solen, om vädret tillåter :). Vad sysslar ni med imorgon?

/E <3

Londonfynd


En av mina två nya sommarpyjamaser :). Rooooooosa och blommor :).


Ett par ballerinaskor som ska sitta på mina fötter när jag jobbar :). Dessa, kostymbyxor och skjorta. Dressed for success?? ;)


En av mina två nya ringar :). Gillar denna (trots att den är i guld). Enkel, men elegant :).

Fler fynd kommer att komma upp i dagarna. Nu ska jag snart byta om och ta mig till träningen.
/E <3

Eftermiddagssysselsättning



Inte helt fel va?
Det var underbart att få spendera ett par timmar under blå himmel och stekande sol, vardagslyx kallas det :).

/E <3

Examenssittning




Detta var min outfit under examenssittningen. Jag älskar min nya klänning som jag köpte i London :). Vad tycker ni? Till det hade jag ett par örhängen som jag fått av farfar i julklapp, ringar från London och Gina Tricot, haremsandaler från USA och clutch från cubus :).

/E <3

30 Maj 2011

Snart är det juni och nu är det bara två veckor kvar i skolan för min del :). Förlåt om jag varit dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden, men jag har verkligen inte haft någon "blogglust" :P. Känner att jag haft så mycket med annat såsom skola, träning, flytt och umgås med vänner <3. Vill lägga min sista tid i Linköping på att hitta på en massa saker, inte bara sitta inne framför datorn och blogga hela dagarna. Men jag ska försöka bli bättre ;). Dessutom har jag fått min kamerasladd (tack mamma) nu och kan lägga upp lite bilder igen, wohooo :).

Igår vaknade jag 12.45 och fick en chock. Jag sover ALDRIG så länge, jag sover nästan aldrig längre än till 11. Men det var så skönt att vakna av sig själv när kroppen ville det :). Gick ut på en härlig morgonpromenad i solen och stannade sedan på mataffären på vägen hem. Gjorde proteinpannkakor och åt till jättesen frukost. Sedan var jag otroligt seg, så det blev inte mycket gjort. Men tvingade iväg mig själv till gymmet och körde crosstrainer i en timme, som kompensation för löpningen. Igår var en sådan dag jag hade gjort allt för att mina benhinnor och vader inte skulle strejka, var så förbaskat sugen att ge mig ut på en runda! Grrrr...dumma ben! Aja, fick ju lite motion igår i alla fall och efteråt "firade" jag med två knäckemackor med makrill i tomatsås och keso på, mums. Läste även igenom uppsatsen en sista gång samt plockad undan lite här hemma.

Snart bär det av till biblioteket igen för en sista genomgång av uppsatsen, sedan blir det lunch på Ghinigis med Ameli. Vi tänkte att vi skulle unna oss det eftersom vi varit så duktiga ;). Ikväll blir det träning, tänkte köra Medel 70 som jag inte kört på flera veckor. Längtar :). Vad ska ni hitta på idag?


Jag under examenssittningen i fredags :)

/E <3

En ska bort!


Ni som varit inne på min träningsblogg har sett den här bilden förut. Anledningen till att jag lägger upp den här är ganska rolig. Igår hade nämligen våra toastmasters, Adrian och Camilla, fixat ihop en liten lek som ni säkert hört talas om. "En ska bort" heter den och går ut på att det visas fyra bilder där en ska bort eftersom de andra tre har något gemensamt. Jag trodde givetvis inte att jag skulle vara med på det, men helt plötsligt dyker den här bilden upp tillsammans med tre andra personer i min klass. Det ända jag tänkte var att de varit inne på min blogg och "snott" min bild :P. Haha, finaste bilden också...NOT! Tror ni att det var jag som skulle bort?

Nope...jag tillsammans med två andra har bloggar i klassen, så det var en annan tjej som skulle bort :P. Haha, det var lite roligt i alla fall ;).

Ja, nu lite till vad jag sysslat med de senaste dagarna. Igår var det domen om uppsatsen och vi blev godkända för framläggning, så på måndag ska arbetet bara gås igenom en gång till för att säkerställa att allt känns bra :). Efter vi hade suttit en stund i skolan cyklade vi hem i regnet. En tjej och kille kom och kollade lägenheten för att eventuellt flytta in efter mig och sedan var det bara till att börja fixa sig inför sittningen. Farfar kom på besök och medan jag sprang runt som en yr höna, så satt han och pratade med mig. Jag var nog inte så värst social, mest stressad som vanligt när jag ska bort :P. Sedan var det alltså dags för sittning. Trevligt sällskap vid bordet hade jag och maten var ok (som vi sa, inte så värst många solar får maten :P). Hade sedan lite mellanfest hos några i klassen och avslutade sedan med att slå klackarna (haremsandalerna) i taket ;).

Har haft farfar som inneboende i natt för han hade en 50-års reunion här i Linköping igår, hur häftigt är inte det? Jag vill också ha det om 50 år, vad säger ni klassen ;)? Så idag har vi ätit lite frukost och sedan har han hjälpt mig ta ner allt som hänger på väggarna. Han har även spacklat och slipat, hur snällt som helst :). Så nu ska det bara målas lite innan det är klart. Det är lite tomt i lägenheten nu. Skickade med farfar två flyttkartonger och den svarta sopsäcken med jackor, så det börjar försvinna lite saker från lägenheten nu. Flyttlasset går alltså om precis två veckor, spännande! Farfar bjöd mig på lunch på O´learys, mycket smaskigt. Blev otroligt mätt. Och nu har han åkt hem. Skönt att vi ses redan om två veckor igen :D. Då är det min examensmiddag med familjen och släkten, ska blir så roligt!

Ikväll ska jag iväg en sväng till min kompis Camilla för lite snack. Får se hur långvarig jag blir, är så förbaskat seg :P. Tror nog jag ska sätta på Sex and the City 2, som jag fått låna av Mikaela, och krypa ner under täcket en stund. Hörs kanske mer senare.

Ps. Jag väntar fortfarande på min kamerasladd hemifrån samt bilderna från London, allt kommer upp såfort möjligheten finns :). Ds.
/E <3

28 Maj 2011


Vill börja med att TACKA för en fin examenssittning igår :).
Här har ni nästan hela vår klass på bild, lånade den av en klasskompis som lagt upp den på FB. Om ni tittar till vänster på bilden ser ni mig, fin, men blek :P. Borde nog tagit en vända till solariet innan den här sittningen :P. Äsch, får nog besöka det stället den här veckan om vädret inte tillåter. Måste ju ligga i den här veckan eftersom Angelica snart kommer hit och hon är världens brunaste...avis <3!!!

Aja, om ni kollar i mitten av bilden ser ni min finaste Hannah i grå långklänning, så snygg! Och till höger på bilden, även hon i långklänning, sötaste Ameli. Kommer sakna dessa tjejer och klassen jättemycket, men snart är det över och snart är det time för examen :). De här tre åren har gått så fasligt fort och mycket har hänt under de här åren. Jag flyttade ihop med min pojkvän och blev sambo, jag började plugga på universitetet, jag har hunnit med två extraarbeten under tiden jag studerat, jag har haft många roliga och minnesvärda fester, jag har träffat så mycket underbara människor (ni vet vilka ni är <3), jag har blivit singel och provat på att leva ensam (and i like it!). Ja, det finns ju betydligt mycket mer jag också hunnit med, men det där är något som speglar min tid i Linköping.

Om två veckor är det bye bye Linköping och HELLO Stockholm :D. Det är med både glädje och sorg jag lämnar fantastiska Linköping. Linköping är en perfekt studentstad, inte för liten och inte för stor. Jag har verkligen trivts bra och känner mig trygg här. Det är en stad du kan ta dig runt i på cykel, de har mycket roliga partyställen, mycket härliga och roliga studenter och det finns verkligen många och mycket jag kommer sakna härifrån. Det kan nog hända att jag fäller en tår när jag flyttar härifrån. Något jag kommer sakna OTROLIGT mycket är min fina lägenhet. Jag älskar min lägenhet! Den är så himla fin och ligger så himla centralt. Nu ska jag byta ut den mot en säng i datarummet hos familjen, känns både bra och dåligt. Jag är tacksam att familjen låter mig komma hem och bo hos de, mamma har till och med varit snäll och fixat plats åt mig i garderoben :). Men det kommer bli en helomställning. Efter att ha bott "själv" i tre år, med egna rutiner och allt vad det innebär ska jag nu dela livet med mamma, pappa och syster. Vi får se hur länge jag blir kvar hemma, helst av allt vill jag ju flytta till eget, men det får vänta ett tag :).

Det ska bli UNDERBART att flytta hem till Stockholm igen. Komma närmare familjen, släkten och vännerna. Det ska bli så roligt att åka till Emelie på spontanpromenader, åka till Ellen i Åkersberga för lite tjejkvällar och så vidare. Ska bli kul att kunna dra ihop lite middagar eller festkvällar med tjejerna <3. Åå, äntligen kommer jag "hem"! Jag vet att jag kommer hålla kontakten med vissa härifrån, framförallt Angelica, Hannah, Mikaela och Ameli. Jag kommer komma hit och hälsa på, tvinga dem att komma till Stockholm och hälsa på mig...jag hoppas alla mina helger i höst är fullbokade med underbara helger hos/med vännerna :).

Sådär, nu har jag fått skriva av mig lite...slänger snart upp ett till inlägg.
/E <3

26 Maj 2011


Tänk att det skulle krävas en flytt för att jag skulle rensa :P. Hela eftermiddagen har jag ägnat åt att städa ur en del skåp, packa ihop två flyttkartonger med köksgrejer och porslin samt en svart sopsäck med jackor och lite andra kläder. Fyllde även en svart sopsäck med sopor! Snacka om mycket skit man har som ligger i lådorna/skåpen och skräpar, skönt att bli av med lite :). Samtidigt har jag även kört några maskiner med tvätt, dammat och städat badrummet. Ska strax dra en repa med dammsugaren och efter det blir det nog lagom att byta om, slänga den svarta sopsäcken och sedan cykla till träningen. Skivstång + kondition står på schemat :).

Började min morgon med en morgonpromenad i solen :). Hade för mycket kläder på mig trots att jag bara hade mjukisbyxor och linne, ett par shorts hade inte suttit helt fel :P. Efter promenaden blev det en snabbdusch följt av frukost, mumsigt! Sedan bar det av till frisören för att fixa utväxten samt få en toning som gjorde håret mer glansigt :). Blev fint. Gick sedan en runda på stan för att fixa lite och kom hem och slängde i mig lite sen lunch. Sedan har jag ägnat mig åt det ovan.

Nu skriker tvättmaskinen att den är klar och mitt break börjar snart ta slut.
/E <3

Glamourama 2


När Glamourama säsong 1 kom på tv3play var jag skeptisk, men detta visade sig vara riktig "Elin" tv. Allt handlar om lyx och flärd, om ett ganska nice liv, snack om killar, dejting och sånt som är jätteroligt att se/lyssna på :). Haha, detta är bra underhållning. Upptäckte inte förens nu att säsong 2 dykt upp på tv3play och jag har redan plöjt igenom 3 avsnitt. Blir fler dem kommande dagarna!

Idag har jag haft en riktigt nice eftermiddag och kväll :). Fick hjälp av Mikaela att köra iväg lite saker till tippen som sagt, hur gulligt som helst <3. Skönt att bli av med lite som inte ska följa med i flytten. Efter det bjöd jag henne på middag på Hälsofreak, åt taco-wrapen som vanligt. Den är nästan lite "to die for" ;). Haha, smaskens! Annars har jag bara legat hemma i soffan och chillat framför datorn. Har även fått i mig lite glass i form av kesella med fun light och jordgubbar som jag lade i frysen en stund, mumsigt alternativ. Ska snart skära upp lite färsk ananas och melon som jag köpte idag, det är också nyttig kvällslyx.

Imorgon är en LEDIG dag :). Hur underbart låter inte det? Domen om uppsatsen kommer inte fören på fredag, så imorgon ska jag bara ta det lugnt. Jag tänkte starta morgonen med en morgonpromenad, var jättelängesen sist, så jag ser verkligen fram emot det. Sedan blir det en tur till frisören för att slinga min fula utväxt, vill ju vara fin i håret tills på fredag ;). Tänkte även gå en runda på stan för att se om jag hittar någon snygg accessoar till fredagens examensmiddag. På kvällen blir det skivstång+kondition, det var evigheter sedan jag körde det, så det ska också bli kul :D.

Sådär, nu är det intelligensbefriande program på tv...kan någon gissa?? See yá!
/E <3

Inlines :D


I sommar ska jag ägna mig åt denna typ av träning, nämligen att åka inlines. Under tre somrar i rad har jag varit otroligt sugen på att köpa mig ett par inlines och lära mig åka ordentligt, men sedan har jag "glömt" bort det eller haft annat för mig. MEN i år ska jag slå till :). Jag vill verkligen åka! Blir jättesugen varenda gång jag ser någon åka inlines.

Tänkte köpa ett par som mamma får ta med sig till Gotland, så att när jag kommer dit kan jag lära mig att åka :). Det är ju bara platt där och det är ju alltid en bra start ;). Underbart! Detta får ersätta en del av löpningen i sommar, gissa om jag längtar?!?!?!

/E <3

25 Maj 2011

Tänk att få kliva in i lägenheten strax efter två idag och bara känna sig lite "ledig" för en stund. Idag skrev vi våra sista ord på uppsatsen, så nu är det upp till bevis, hoppas verkligen vår handledare godkänner arbetet på fredag. Snälla, håll tummarna, hon är stenhård!

Efter att jag kom hem sprang jag en runda på stan för att handla lite mat och prata med min hyresvärd om färg och nycklar och så vidare. Fick även reda på att de inte hittat någon som vill ha min lägenhet :P. Den är jättesnygg och jag älskar den, men hyran är way to high. Ligger väldigt centralt och är man en partyprisse så rekommenderas den varmt ;). Någon som är intresserad?

Har även bytt några ord med Hannah i telefon :). Blev tyvärr ingen kickboxning igår då Hannah hade ont i foten, så jag körde på en mils löprunda istället. Måste dock påpeka att detta inte var så smart, benhinnorna gjorde fruktansvärt ont efter Göteborgsvarvet som helt kördes på asfalt. Nu blir det nog lite vila från löpningen ett tag, jättetråkigt faktiskt :(. Men jag vill kunna springa och göra det ordentligt igen, därför tror jag att vila är det enda alternativet. Får sysselsätta mig med annan träning ett tag framöver :).

Ska om en stund iväg till tippen med Mikaela. Bankade sönder mitt badrumsskåp igår och ska slänga soffbord samt lite kläder på tippen. Måste börja rensa ut ordentligt nu, inte lång tid kvar till flytten. Efteråt blir det middag på Hälsofreak :). Mysigt mysigt!

Vill avsluta detta inlägg med att tillägna en låt till min sötnos Angelica. Jag vet att hon gillar den här låten och hon har även fått mig att gilla den, man blir verkligen riktigt partysugen av den :D. Längtar som tusan tills nästa helg, för då får jag ÄNTLIGEN träffa henne igen!!! Kommer bli helt underbart.



/E <3

24 Maj 2011

Seeeeeeeeeeeeeeeegt! Jag trodde ärligt att jag skulle ha mycket tid att uppdatera bloggen, men det har jag inte :(. Har mindre än tre veckor kvar i Linköping och det är mycket som ska fixas och hinnas med innan dess. Först och främst måste C-uppsatsen bli klar och känns riktigt bra. Den ska vara inne på måndag nästa vecka, men vi vill helst vara så klara som möjligt den här veckan eftersom vi har examenssittning på fredag :). Appropå examenssittning så har jag köpt en ny klänning tills dess, köpte den i London! Längtar efter att få bära den på fredag.

Igår satt jag i skolan HELA dagen. Började med handledning vid halv nio på morgonen och sedan kom jag hem till lägenheten vid halv sju på kvällen. Satt hela dagen och skrev/fixade med uppsatsen och hade bara några få korta pauser. Idag blir det samma procedur, men vi ska sitta i biblioteket idag. Lite närmare i alla fall. Dessutom regnar det i Linköping idag och det gör arbetet inomhus lite lättare ;). Ikväll blir det förhoppningsvis kickboxning med Hannah om hennes fot blivit bättre. Annars händer det nog inte så mycket mer spännande idag...livet är inte det roligaste just nu :P.

Men jag kämpar på ;). I helgen är det ju examenssittningen, nästa helg kommer Angelica till Linköping och hälsar på och helgen efter är det flytt från Linköping och examensmiddag som gäller :D. Mycket roligt att se fram emot alltså! Helgen när Angelica kommer så blir det hon, jag, Mikaela och Hannah som ska ha grill-/myskväll på fredagen och så ska alla tjejerna sova över hos mig :). På lördagen blir det lite frukostbuffé på Scandic, en glass på Bosses glassbar, lite shopping på stan, fixa oss och förfesta innan vi drar till fattömningen på HG. På söndagen blir det till att sova ut ordentligt och köpa med oss en ordentlig frukost från affären. Mysigaste helgen på länge? Längtar <3.

Nähä, dags att smälla i sig sitt sista ägg och sedan börja traska iväg till biblioteket. Ha en underbar dag!
/E <3

Göteborgsvarvet 2011


WOHOOOOO, I did it!!!!!!!!!!!

Jag har sprungit mitt första Göteborgsvarv som är hela 21,10 km, alltså ett halvmarathon. Det var otroligt mycket folk som sprang, så jag förstår verkligen vad de menar med folkfest ;). Hur kul som helst! Jag älskade allt med hela rundan, jag försökte fokusera på mig själv, men man rycktes ju med och kämpade så fötterna värkte :P. Hur underbart som helst :).

Började uppladdningen på fredagen genom att dricka väldigt mycket vatten, äta mycket kolhydrater i form av bröd samt äta salta pinnar innan jag sov. Sov 10 timmar från fredag till lördag, så jag var ordentligt utvilad. Från den härliga frukostbuffén på hotellet blev det inte den roligaste varianten. Åt en stor skål med ekologisk havregrynsgröt, äppelmos, kanel och mjölk till det två löskokta ägg samt några glas vatten. Avslutade med två små, grova frallor med ost och kalkon. Mätt som tusan var jag efter det :). Åkte iväg till kusten och kollade lite, otroligt vackert. Sedan var vi på Freeport outlet och det var där jag köpte mina kostymbyxor. Sprang runt i outfiten ovan, alltså kände jag mig väldigt snygg...not! Men alla förstod ju att jag skulle springa i alla fall ;). Under morgonen drack jag ganska mycket vatten och slutade med det två timmar innan loppet startade. Åt även salta pinnar och kesella med fun light och bär två timmar innan start, det var perfekt med mat. Sedan åkte vi in till stan, jag sprang på toa, laddade upp genom att röra lite på mig och stretcha vaderna, sedan var det min tur.

Starten gick 14.50 och jag kom iväg hyfsat trots mycket folk. Efter bara någon kilometer kom första backen som jag kände att jag fick upp ett bra tempo i. Jobbigaste backen var upp för Älvsborgsbron, den var brant och väldigt lång. Fokuserade på människorna runt omkring mig samt i marken för att inte få ångest över den långa biten som var kvar :P. Väl upp på bron kom en härlig nedförsbacke som jag lätt sprang ner för :). Första milen gick bra, sprang på 56 minuter och kände att både kropp och knopp var med mig. Under andra milen eller närmare bestämt efter 15 km började jag känna mig lite trött och då kom Avenyn som var ganska seg i och med att den gick lite uppför hela tiden. Kände att jag tappade ganska mycket där :(. Kämpade den sista kilometern och sprang fint in i mål där mamma och pappa väntade på mig :). Tiden slutade på 2 timmar och 4 minuter. Jag är nöjd eftersom det var mitt första lopp och jag hade ingen aning om hur banan gick, men jag hade så gärna velat springa på två timmar eller under. Det skiljde ju bara 5 ynka minuter, hade jag inte kunnat pressa mig lite till? Aja, så är det...jag är stolt att jag tog mig igenom och att jag ändå var hyfsat pigg efteråt :). Det var hur kul som helst och jag fick verkligen mersmak för utmanande tävlingar.

Efter loppet blev det påfyllning med massa vatten samt en buljontärning för att slippa få kramp (det var det äckligaste jag har ätit, var jättenära på att spy!). Tryckte i mig en banan och kexchoklad innan vi begav oss till parkeringen. På parkeringen körde jag lite stretch och sedan drack jag min proteindrink, åt en banan och satt skönt bak i bilen på vägen hem :).

TACK pappa och mamma för den här presenten! Det var något av det roligaste och jobbigaste jag gjort i hela mitt liv :). Jag är otroligt sugen på att springa halva Lidingöloppet den 24 september på 15 km. Har frågat min faster om hon vill joina mig, annars springer jag lätt själv! Då har jag ytterligare ett mål att kämpa för i sommar :). Yey! En otrolig upplevelse, rekommenderas till alla träningsnördar som mig ;).

/E <3 

22 Maj 2011

OJ, oj, oj, oj vad tiden går fort när man har roligt...har ju inte uppdaterat min kära blogg på evigheter, folk har ju börjat undra om jag lever :P. Men det har varit skönt med en riktig bloggpaus faktiskt, då har jag förhoppningsvis samlat nya krafter inför den kommande veckan :). Dock har jag just insett att jag glömt kamerasladden hemma i Stockholm och ska försöka be någon skicka ner den hit eftersom jag vill lägga upp lite bilder på det jag shoppat i London samt att det händer en del roligt framöver innan det blir flytt hem till Stockholm.

Vad har jag sysslat med under den här veckan då? Jo, i början av veckan var jag ju i London med Ellen :). En helt underbar resa med en hel del onyttig mat, promenera sig till träningsvärk, storshopping på Primark, mycket skratt och såklart en hel del sevärdheter också. Ellen hade med sig tre kameror, så bilder kommer när hon skickat dem till mig :). Ni får hålla ut ;). Tänkte att jag berättar allt till bilderna sedan, mycket roligare så.

Veckan fortsatte med två dagar hemma hos familjen i Stockholm (snart även mitt nya hem för en period framåt). Då blev det uppsatsplugg och två arbetsintervjuer under loppet av två dagar, spännande :). Tackade ja till jobbet och har nu införskaffat mig ett par kostymbyxor från Filippa K ;).
Sophie Cool Wool Slacks
Blev något i stil med dessa :). Mamma har tagit med dem hem så att hon kan lägga upp dem åt mig, tack <3.

På fredagen bar det av till Göteborg med mamma. Mötte upp pappa på hotellet där (han var där och jobbade) och åkte iväg till Frölundaborg för att hämta min nummerlapp och chip till tävlingen dagen efter. På kvällen gick vi lite på Avenyn och åt middag på Heaven 23 Gothia tower. Blev deras berömda räkmacka, supergod och mättande, och en massa vatten för att ladda upp inför morgondagen. Igår var det ÄNTLIGEN dags, årets Göteborgsvarv var äntligen här och jag var nervös, spänd och taggad till tusen. Berättar mer om allt i ett annat inlägg :). Superkul var det i alla fall.

Idag är det söndag. Jag har härlig träningsvärk i båda benen efter ett halvmarathon på asfalt samt otrolig träningsvärk i axlarna, har jag spännt mig kanske? Planerna för dagen är att handla lite mat, kylen ekar TOM, plugga lite, träffa Mikaela över en liten promenad och fika samt träna kickboxning ikväll med Hannah. Jag vet att jag är knäpp som ska träna ikväll, men det är sista söndagspasset (vårt favoritpass) som vi kan träna ihop. Jag vill, jag vill, jag vill...får köra efter den förmågan jag har ;). Så det är fullt upp med andra ord :). Nu frukost!

/Elin <3

Årets sommarplåga?



Eric Amarillo - Om sanningen ska fram

Vad tycker ni om denna? Min kommentar: Fjortislåt...(kommer säkert tycka den är bra i sommar :P)

/E <3

Dagens havregrynsgröt ;)


Dagens havregrynsgröt :)
Kokade upp 1 dl havregryn och 2 dl vatten samt lite salt i en kastrull. Hällde i kokosflingor och frysta hallon i en skål medan gröten kokade. Hällde på den varma gröten och strödde sedan över kanel och rörde ihop allting. Avslutade med att hälla på lite solroskärnor och linfrön samt lite soyadryck. Mättande och smaskigt!

/E <3

Green/blue nails?



/E <3

Randig :)


Tröja - Gina Tricot
Ring - Present av Angelica från Nice
Shorts - BikBok
Halsband - Present

Kolla detta finna halsband som jag fick av min syster i påskägget, love it!


/E <3

12 Maj 2011

Tjohoooo! Hoppas ni alla sovit gott i natt? Jag stupade i säng igår kväll, dock ganska sent, men somnade som en stock. Hade planerat lite sovmorgon idag och tänkte kliva upp strax innan åtta, men kvart i sju vaknade jag och kunde inte somna om :(. Varför blir det alltid sådär när man får sova längre? Jag som egentligen har flera timmars sömn att ta igen...Suck! Kommer nog somna på tåget hem till Stockholm idag. Aja, jag låg kvar en liten stund i sängen innan jag klev upp och hoppade i lite träningskläder. Passade även på att måla naglarna så att de kunde torka under morgonpromenaden :). Blev en riktigt ordentlig powerwalk idag, superhärligt! Tog den "långa" rundan runt ån som tar 75 min. Bra start på dagen.

Nu har jag petat i mig en ganska "lätt" frukost och ska snart åka iväg till gymmet och köra lite styrketräning. Efter det blir det lunch, packa det sista inför hemresan, dra en repa med dammsugaren samt plugga så mycket jag hinner. Som vanligt fullt upp med andra ord ;). Vi kanske hörs ikväll när jag landat hemma hos familjen eller imorgon bitti. Ha det!



/E <3

Veckans planer

För er som inte förstått det så är mitt liv väldigt fullspäckat just nu, så här bjuder jag på veckans fortsatta planer så kanske ni förstår ;).

Torsdag:

- Morgonpromenad + styrketräning
- Träffa min hyresvärd
- Läsa/skriva c-uppsats
- Packa det sista till Stockholm, London och Göteborg (blir "hemma" i  över en vecka)
- Åka tåget till Stockholm
- Handla inför fredagens tjejmiddag

Fredag:

- Träffa min mentor
- Springa 21,11 km i spåret
- Förbereda middagen till kvällen
- Tjejmiddag med Ellen, Sara, Emelie och Elina <3

Lördag - Söndag:

-LONDON med Ellen :D :D :D :D

/E <3


Gårdagens!


Solglasögon - Prada
T-shirt - JC
Jeansshorts - BikBok

/E <3

11 Maj 2011


London närmar sig med stormsteg och jag har inte ens reflekterat över det. På lördag morgon sitter jag och Ellen på ett plan till London för några härliga dagar där :). För ovanlighetensskull har vi ingen fullspäckad almenacka, utan det blir nog en hel del spontana grejer och mycket är ju beroende på vädret också. Ska bli skönt att komma bort i några dagar och koppla bort skolan och alla måsten en stund.

Igår var det en riktigt produktiv dag, jag och Ameli satt i skolan mellan 9-17 och hade bara två korta pauser. Det kallar jag effektivt ;). När jag kom hem var det bara till att byta om och bege sig mot Strandgatan 2 för personalfest :). Var med en liten stund på personalmötet, sedan bjöds det på middag och som avslutning blev det bowling, vårt lag vann :D. Efter det gick några stycken vidare till Storans uteservering och jag kom i säng vid halv ett...så jag är sjukt pigg idag alltså :P. Äsch, jag klarar mig alltid ;).


Vi vann en flaska skumpa :)...Wohooo


Mina teammates :)

Måste bara berätta en lite rolig sak och det är att jag och Ameli skämtade om att jag skulle ligga hemma och vara bakis idag (vilket jag absolut inte skulle göra), så imorse när jag vaknade var jag bara tvungen att skicka ett sms till henne och säga att jag mår jättedåligt eftersom det blev några glas för mycket igår...fick tillbaka att hon nästan gick på det :P. Stackarn!

Idag blir det förhoppningsvis lika produktivt som igår, ska vara i biblioteket kl 9 och sedan är rummet bokat till 19. Men jag hoppas verkligen inte att vi behöver sitta så länge :). Ikväll har jag lite intervallträning, packa, städa lite och prata med Ellen på schemat. Fullt upp som vanligt ;). Höres!

/E <3

10 Maj 2011


Stress och nervositet, min mage och hjärna går på högvarv. Jag har verkligen ingen ro i kroppen just nu, det var längesen jag kände mig såhär stressad :(. Detta har påverkat min sömn och jag hade svårt att somna igår och tror nog att jag lyckades vid ett. Vaknade sedan klockan fyra och har då legat och vridit och vänt på mig fram till halv sju då jag klev upp. Morgonen har ägnats åt att fixa massa med uppsatsen, diska och fixa mig iordning. Just nu sitter jag och äter frukost, men ska strax packa ihop allt inför dagens plugg i skolan.

Det som är så otroligt positivt är dock vädret :D. Idag när klockan var halv sju visade termometern redan 14 grader och nu är det 17,3 grader utomhus, i skuggan!!! Detta resulterade givetvis att det blir tubtopp och jeansshorts idag :). Får tacka vädret idag eftersom jag kommer gå på reservenergi, hoppas verkligen den här dagen ger mig ett lugn, skulle verkligen behöva det nu :(.

Ha en fin dag mina vänner!
/E <3

Under 50 :D!!!

Vad är det jag har gjort under 50? 50 vadå?

Jag har sprungit milen på under 50 min idag, närmare bestämt 48 minuter och 58 sekunder!

Jag kan inte beskriva min känsla, det går inte att sätta ord på det jag känner just nu. Jag är så glad, lycklig, imponerad, stolt...ja, jag skulle kunna hålla på hela natten :P. Det kanske är så att vilan från det långa löppasset förra veckan gjorde sitt, vad vet jag?

Känslan jag hade innan rundan idag var att jag var seg, men när jag väl fick i mig en Celsius och lyssnade på lite peppande musik blev jag faktiskt otroligt taggad. Efter att värmen utomhus hade lagt sig lite hoppade jag i min "I-form loppet" t-shirt och mina nya löparbyxor, satte upp håret i en knut och snörade på mig skorna. Gick ner till ån och kände redan från start att jag var pigg och hade ett bra flyt. Jag VET att jag kan mer än vad jag tror, det säger alltid jag och Hannah till varandra när vi tränar kickboxning, men när man springer kan man ju bara tagga sig själv och det gjorde jag. Mötte riktigt många andra löpare idag och vissa hade riktigt bra tempo, det inspirerade mig också att kämpa på ordentligt. Hade ett riktigt bra tempo hela tiden och orkade spurta bra i slutet. När jag var klar lyssnade jag av min Ipod+Nike och då sa rösten "48,58" och jag blev så glad att jag fick rysningar och värsta flinet :P. Hur underbart som helst! Detta var just rätta peppen inför Göteborgsvarvet, inte långt kvar nu alltså :). Ååååå, TAGGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Många av mina nära och kära undrar även hur det är med min fot. Här kan ni läsa vad som hände med min fot förra veckan för er som har missat det ;). Min vänstra fot svullnade upp på vänstra sidan förra tisdagen och jag hade lite ont när jag gick och liknande. Jag blev riktigt deppig och tvingades till ofrivillig vila av nära och kära eftersom de tyckte att det var onödigt att riskera foten inför Göteborgsvarvet, nu i efterhand var det verkligen gulligt av dem alla <3. Så onsdagen tillbringades med foten i högläge hela eftermiddagen och kvällen och även under torsdagen (planerad vila) fick foten vila ordentligt. Under fredagen gick jag ut på en morgonpromenad och kände av foten för mycket för att våga ge mig ut och springa en halvmara (21,11 km) på den, så det fick bli konditionsträning på gymmet istället. Tog mig igenom 60 min crosstraining och 30 min motionscykel istället, ordentligt svettig efter det.

Nu till lördagen, min vändpunkt ;). Jag var ju uppe med tuppen för att åka till gymmet och styrketräna tidigt innan jobbet. När jag kom dit såg jag en kille/man stå i receptionen och jag har sett honom många gånger på gymmet förut. Han är personlig tränare där och jag har hört och sett att han är väldigt duktig, så jag såg min chans att fråga honom om han visste vad det var för fel på min fot. Snacka om att jag prickade in rätt person! Han höll själv på med "Ultimat running" vilket innebär att man springer ett spår på en mil åtta gånger, så han var ganska insatt i ämnet just. Han kollade min fot, vred och vände, tryckte och klämde och kom fram till att jag hade fått en blodutgjutelse, vilket var som ungefär ett blåmärke fast på foten. Det skulle behandlas med värme och massage, att foten hade legat i högläge i flera dagar gjorde ingen skillnad :P. Men det är ju inte så lätt att veta! Han gav mig en massa tips om hur jag kunde tejpa foten om jag ville, men sa också att det inte var någon fara att gå ut och springa så länge jag tyckte att det kändes bra. Han gav mig även tips på hur jag kunde tejpa för att förhindra benhinneinflammation, vad jag ska dricka efter jag sprungit Göteborgsvarvet (buljong...för att slippa kramp i vaderna), vad jag kan dricka under tiden jag springer och så vidare. Han var verkligen hjälpsam och jag var så extremt glad när jag gick därifrån! Jag tackar honom här en gång till, han gjorde verkligen min dag.

På söndagen gav jag mig sedan ut på intervallöpning och det gick finfint med foten. Tejpade dock inte foten, men kände inte av den i alla fall. Den är fortfarande lika svullen, men gör betydligt mindre ont nu. Så himla konstigt det där! Milen idag påverkade inte heller foten märkvärt, kände av det när jag trampade lite konstigt efter 6,5 km, men annars ingenting. Så jag kör på och hoppas att svullnaden antingen lägger sig eller förblir som den är, bara den inte växer :S.

Sådär, nu vet ni hur det är med min lilla fot :P. Mycket text, läs av eget intresse ;). Sov gott!
/E <3

"Grrrrrrr"


Linne - H&M
Kjol - Gina Tricot
Leggings - H&M

/E <3

Bränd!



Ser ni vad jag har bränt mig idag? Och jag som tycker linnebränna är så fult! Jag brukar alltid försöka ha tubtopp eller bikini utan band när jag solar, men idag hade jag inte räknat med att så lång tid skulle spenderas i solen :P. Aja, har ju i alla fall fått färg :). Var jag så blek innan :P?

Detta blev resultatet efter två timmars solning samtidigt som vi pluggade, promenerande i solen till och från olika platser samt en stund under lunchen. Både jag och Ameli är nu härligt röda på axlar, bröstet och ansiktet. Har smörjt in mig ordentligt efter duschen nu, det är inte bra att bränna sig! Imorgon ska jag faktiskt smörja in mig, även om vi bara planerat att äta lunch utomhus ;).

/E <3

9 Maj 2011

Så irriterande...hade skrivit ett långt inlägg till er imorse och berättade att jag levde och att jag skulle slänga upp lite bilder och så nu på kvällen, men precis när jag skulle godkänna inlägget så försvann det. Hade ju lite bråttom iväg till bussen, så jag hann inte skriva ett nytt. Sorry för det, men nu är jag här ;).

Alltså mitt liv just nu, det är överfullt med saker. Jag hinner knappt leva känner jag. Men jag tänker hela tiden på resan till London (lördag-tisdag), Göteborgsvarvet och sedan när uppsatsen och skolan är klar :). Då får jag äntligen ta lite sommarlov och jag längtar efter dagen då jag slipper ställa klockan och kan ta en rejäl sovmorgon. Nu gäller det att PEPPA sig själv in i mål.

Idag har jag varit i Norrköping igen, förhoppningsvis för sista gången :). Åkte bussen vid 8 med Ameli och satte oss på en bänk ute i solen och läste varandras transkriptioner. Satt ute i den härliga solen i 2 timmar innan vi började gå in mot stan för vår sista intervju. Intervjun gick bra, men vi fick vänta väldigt länge på vår intervjuperson och det var lite småirriterande. Efteråt åt vi lunch i solen innan det var dags för plugg inomhus på Norrköpings bibliotek. Tog sista campusbussen hem (17.20) och satte min fot innanför dörren strax innan halv sju. En lång dag med andra ord. Väl hemma drack jag en Celsius, taggade med musik och begav mig sedan ut på en superhärlig löprunda. Ska berätta mer om den i ett annat inlägg :). Kvällen har sedan ägnats åt att prata med några kompisar på FB och Skype, pratat med föräldrarna och Ellen i telefon, duschat och ätit lite havregrynsgröt. Ska snart börja avrunda kvällen eftersom jag behöver ny energi till morgondagens uppsatsplugg. Sånt är livet just nu, vad har ni sysslat med idag?


Jag innan mitt tidiga styrketräningspass i lördags :)

/E <3

Helgens planer

Lördag

-> Styrketräning

-> Jobba 11-15

-> Transkribera en intervju, städa lägenheten samt laga middag (lax med pestoröra och potatis...spännande!)

-> Myskväll med Mikaela :)

Söndag

-> Morgonpromenad (tidigt!)

-> Skriva på C-uppsatsen

-> Börja packa flyttkartonger inför flytten i juni

-> Träna någonting som funkar för min svullna fot, kondition av något slag

-> Eventuellt jobba 17-21

Detta är alltså mina "helgplaner" och som ni ser finns det ingenting som heter helg för mig längre, det är både skola och jobb båda dagarna. Men men, eftersom jag åker på "semester" på lördag till tisdag nästa vecka så kan jag stå ut med det ;). Jag hoppas bara att flertalet av er kan få ligga ut i solen, äta glass och bara återhämta er under helgen! Själv blir det ordentlig återhämtning när skolan är slut :D.

/E <3


7 Maj 2011


Proppismättis är jag nu :), underbart! Har precis smält i mig en god och hälsosam frukost i form av havregrynsgröt (med äppelbitar, kokosflingor, kanel och soyadryck), en knäckemacka med ägg på och ett glas c-vitamin. Äter även vitaminer i form av "Kvinna" och har nu återigen börjat med "Maxosol" eftersom jag vart så nöjd med dem efter Thailandresan, nu är det bara lite tid att sola som fattas :P.

Idag vaknade jag till solen igen och det är verkligen en underbar känsla. Igår kunde jag äntligen skippa vantar och tjockjacka när jag cyklade, det räckte fint med en varmtröja :). Lycka! Termometern visar fina grader redan nu, närmare bestämt 10 grader och jag hade verkligen velat att detta var min lediga lördag, men icke :(. Aja, håller tummarna för att nästa helg (i London) är solig, varm och fin!

Snart ska väskan till gymmet packas, lite mellis ska slängas ner och sedan bär det av för lite styrketräning :). God morgon på er alla och hoppas att ni får en fin lördag!

/E <3

Kastar in handduken

Kastar in handduken för idag. Skönt att komma i säng tidigt för omväxlingsskull. Eller jag har sovit mellan 7-8 timmar varje natt och det är ju hur gött som helst, men nu känner jag för lite längre sömn :P. Ska upp tidigt imorgon i alla fall eftersom jag hade tänkt hinna med lite styrketräning innan jobbet som börjar elva, ska alltså hänga på låset till gymmet.

Idag har det varit en intensiv och produktiv dag. Som jag sade tog transkriberingen fruktansvärt lång tid och jag fick äta min lunch (tonfiskmackor på osötat rågbröd) samtidigt som jag skrev och lyssnade. Packade sedan ihop väskan och gav mig iväg till gymmet. Jag är så stolt över mig själv att jag tog mig igenom 60 min crosstraining och 30 min motionscykel trots att solen sken utomhus och jag bara ville ut och springa i skogen istället! Jag håller ut, nu är det faktiskt dags för svullnaden att lägga sig...börjar tröttna. Efter det svettiga träningspasset blev det en snabb dusch och lite mellis på gymmet innan jag åkte till jobbet och körde ett 17-20 pass. När jag kom hem slängde jag ihop en nyttig tacopaj till middag som jag serverade med en stor sallad och samtidigt gjorde jag även lite mer müsli eftersom den är slut. Så nu förtjänar jag att krypa till kojs i min nybäddade säng med foten i högläge. Disken tar jag imorgon ;).

Natti natti!


/E <3

Allvarligt?


K.A.O.S!
Såhär ser det nog ut i mitt huvud nu, det är så mycket att tänka på. Jag har en c-uppsats som ska in om mindre än en månad och vi har en hel del kvar att göra och alldeles för lite tid. Jag ska snart åka till London med Ellen, vilket ska bli jätteroligt, men det är så otajmat. Jag ska snart flytta ifrån Linköping, vilket innebär att hela mitt liv ska packas ihop i små flyttkartonger. Det måste rensas, slängas och packas och jag vet att det kommer att ta mycket mer tid än vad man tror. Ska sätta igång med det i helgen. Sedan till det jag faktiskt just nu tycker är jobbigast, om två veckor smäller det, då är det äntligen dags för mig att springa årets lopp, Göteborgsvarvet.

Jag har varit så PEPP inför detta varv, jag har hårdtränat i flera veckor och kämpat mig igenom en mil, en och en halv mil och ett halvt marathon under dem här veckorna. Jag har svettats, bränt kalorier, njutit, kämpat, haft ont i benhinnorna, skrattat, ramlat och lyckats. Jag är så glad över att jag kämpar, jag är stolt över mig själv. Men självklart (!) ska jag gå och stuka foten tre veckor innan loppet, under min intervallöpning. S.U.C.K. Foten är fortfarande lite svullen och gör ont i vissa lägen. Jag trodde att mina två vilodagar skulle göra susen, men inte så mycket som jag hade hoppats. Varför, varför, varför? Kunde jag inte fått ont dagen efter loppet eller något, jag är ju så mentalt inställd på att köra hårt den här och nästa vecka för att sedan "chilla" lite fram tills loppet. Imorse när jag vaknade hade jag inställningen att jag skulle ut och springa ett halvmarathon efter lunch, men när jag var ute på min morgonpromenad kände jag att det var fruktansvärt onödigt att belasta foten så mycket som man faktiskt gör under en löprunda och dessutom belasta den så i två timmar. Det är ju som upplagt för att "skadan" ska bli värre...ååå, jag är så ledsen. Jag ska kompensera den här löprundan med en timmes crosstrainer och en halvtimmes motioncykel idag, bara för att hålla igång konditionen och flåset. Vill ju inte tappa det jag kämpat för så länge nu :(. Imorgon blir det sedan styrketräning och alltså ingen belastning på foten och på söndag får vi se hur det blir. Kanske får ta mig till gymmet då också och köra cykel/crosstrainer. Jag vill inget hellre än att vara ute i naturen och springa i det fina vädret, det är FRIHET. Usch, så svårt att peppa sig själv just nu! Varför går det såhär? Jag har ingen lust...Hoppas för allt i världen att det är bra med fötterna nästa vecka, i så fall får jag ge mig på halvmarathonet på fredag när jag är i Stockholm. Håll tummarna för det, tack!

Nu plugg...hörs!
/E <3

6 Maj 2011

Så mycket att göra och så lite tid :(. Livet är lite kämpigt just nu! Men jag kämpar sista tiden, nu j*vlar ska det gå bra :). Haha...gof morgon på er.

Idag vaknade jag till solen och gick iväg på en morgonpromenad runt ån. Skönt att det räckte med trekvartsbyxor och tjocktröja :). Stannade även på Netto när jag gick hem och handlade lite färskvaror som fattades här hemma. Idag är det full rulle, ska alldeles strax sätta igång och transkribera intervjuer. Det brukar ju tyvärr ta längre tid än man tror, så det är lika bra att sätta igång i tid. Sedan hade jag planerat in en 21,11 km löprunda (ett halvmarathon), men tyvärr känns inte foten så bra ännu att jag kan belasta den med det. Vad sjutton då :'(. Ska åka till gymmet och köra crosstrainer och motionscykel istället, jättetråkigt, men jag måste hålla uppe konditionen och flåset. Aja, bara att bita ihop. Efter det blir det jobb i några timmar innan det blir slappkväll framför tv/dator. Tidig sänggång för min del, kommer dröja länge tills jag har sovmorgon igen, sånt har jag inte tid med.

Måste bara visa den här kommentaren jag fick igår, alltså jag brukar inte visa "negativa" kommentarer, men denna gav mig faktiskt bara ett gott skratt...
"vad rynkig du e, för att allt fett i ansiktet försvunnit"
Kommentaren var till detta inlägg och jag menar, herregud vad rynkig jag är alltså. Äsch, jag tar det som en komplimang :). Jag menar, allt fett i ansiktet har ju försvunnit ;). Hahaha...knäppa människor det finns, men du som skrev det, tack :P!

/E <3

Dagens!


Örhängen - Köpta i Milano
Linne - Påskpresent (kommer från Zara)
Boyfriendjeans - H&M

/E <3

5 Maj 2011

Goood morning :). Tänk vad lite soooool kan göra för humöret, man blir genast lite piggare och gladare :). Wohooo!



Idag har jag valt att ha ett nytt linne på mig, fick det av farmor och farfar i påskägget :). Fint va? Somrigt och snyggt! Förresten, inget inlägg igår, hade ingen bra dag helt enkelt. Detta medförde ett jätte osug efter att skriva i bloggen, så jag struntade i det. Början av dagen gick väl bra, vi hade tre intervjuer och fick ut ganska mycket stoff, så det var ju skönt :). Dock klev jag upp halv sex och var helt slut när vi kom hem vid halv fyra, sov både på bussen dit och bussen hem. Igår var det även jättedåligt väder som drog ner humöret direkt, 1 grad och snö samt regn i perioder. Hade vinterskor och jacka med foder på mig samt vantar...vinter?? Nej, maj!!! Suck.

Aja, eftersom jag skadat foten på något sätt blev det ofrivillig vila igår. Alla som jag hade pratat med sade åt mig att vila och inte anstränga foten för mycket eftersom det faktiskt bara är två veckor kvar tills jag ska springa Göteborgsvarvet. Och jag antar att alla har rätt, men jag hade riktigt svårt att ta till mig det. Jag hade absolut ingen lust att vila eftersom jag var så förbaskat trött när jag kom hem, ville ut och få mig lite ny energi. Istället låg jag med benet i högläge, i min Onepiece och glodde på tv HELA kvällen...när jag gick och lade mig kände jag mig sjuk :(. Jag gillar med andra ord inte att vila :P. Men som mamma sa "det är nyttigt för dig" och det är det säkert...

Nähä, dags att äta upp resten av frukosten och sedan packa dagens skolväska. Blir plugg i skolan idag. Ska även ha handledning under dagen, ska bli intressant att se vad hon har att säga om arbetet såhär långt. Vi kör på med uppsatsplugg hela dagen och ikväll blir det förmodligen middag med Sofie och Camilla från jobbet, trevligt trevligt :). Vad ska ni hitta på idag?
/E <3

Svullnad


Jag ramlar och skrapar upp knän, jag får jätteont i mina benhinnor av löprundorna på asfallt och jag har konstant träningsvärk någonstans. Måste jag säga att jag känner mig som en gammal tant :P? Nu har jag råkat ut för en krämpa till och det är foten. Som ni kanske ser (inte så himla tydligt kanske) så har min vänsterfots insida svullnat upp, ser ni att högerfotens insida är rak och den andra lite bucklig :P? Det gör jätteont. Tror jag snebelastade foten eller något under min intervallträning i söndags för igår hade jag redigt ont i foten. Trots det gav jag mig ut på min löprunda med värkande benhinnor och en sträckning i foten. Imorse när jag vaknade såg det ut såhär...läge att vila? Kanske det, men jag har ingen lust att vila. Ska vara lite försiktig med själva springandet idag under kickboxningen, får ta i mer med överkroppen istället ;).

Jahopp, idag har jag varit hyfsat produktiv tycker jag :). Efter morgoninlägget cyklade jag till skolan och köpte biljetter till mig och Ameli så att vi ska kunna gå på examensfesten den 27 maj :D, kul kul! Cyklade sedan hem och åt lite lunch, blev mina älskade proteinpannkakor. Sedan har jag ringt lite viktiga telefonsamtal samt skrivit en del på uppsatsen. Jag ska alldeles strax diska, byta om till träningskläder och packa väskan. Ska som sagt följa med Hannah hem för lite middag och snack, mysigt värre. Blir dock inte så sent eftersom vi fick en ytterligare intervju imorgon och den ska börja redan 8.00 i Norrköping, alltså upp och skutta runt halv sex...Aja, sånt är livet :P. Vi hörs imorgon igen <3.

/E <3

Vad är detta???




SNÖÖÖÖÖÖ! Den 3 maj 2011! Inte ok! Ja, ni ser ju vad jag tycker om det...läge att krypa ner under täcket och vakna på fredag igen, för då skulle det ju ändå vara 17 grader och sol ;). Usch, fy, blä!

/E <3

3 Maj 2011

Vad är detta? Är det verkligen meningen att det ska vara +2,5 grad, blåsigt och snöigt i början av maj? Nej, det är det inte! Inte ok! Började min morgon genom att gå en promenad i detta ruggiga väder, usch...fick köra på min vinter-/tidig vårjacka och vantar. Tur att jag inte plockat bort sådant ännu. Under tiden jag gick så började det snöa, SNÖA. Jag tror jag blir galen alltså, jag trodde sommaren var här för att stanna?!

Men så gick jag in på SMHI och kollade väderprognosen för resten av veckan och voila:

Redan på torsdag ska det bli lite varmare och på fredag och lördag kommer värmen tillbaka, eller? Jag vågar inte lita på väderprognoserna, men jag kan ju alltid hålla tummarna. Skulle gärna vilja ha fint på söndag också, för då vill jag sola i bikini ;). Jobbar tyvärr lördag, men slutar 15, så då får jag skynda mig ut i solen :).

Idag har jag som sagt varit ute och gått. Efteråt diskade jag undan allt från gårdagen och tog en varm dusch innan jag satte tänderna i dagens frukost, mums. Sitter nu i min Onepice med filt över fötterna och fryser...har ingen värme i lägenheten eftersom dem stängt av den nu eftersom det ska vara varmt ute! Brrrr...ska snart göra mig lite grönt te och sedan cykla till skolan för att köpa biljetter till examensfesten den 27 maj. I eftermiddag blir det sedan till att plugga, plugga, plugga och ikväll ska jag äntligen få köra kickboxning igen :D. Och dessutom träffa Hannah (evigheter sedan sist!) och följa med henne hem efteråt :). Mys!

/E <3


Hahahahahahahaha....




Hahahahahaha...jag GARVAR ihjäl mig! Ser ni vad snygga och "tjocka" vi är eller?? Båda har kläder under och det ser jätteroligt ut med ihopknölade kjolar och sånt under, ingen vacker syn med andra ord :P. Den bjuder vi på va, syrran ;)?

Som ni ser fick både jag och syster varsin Onepiece i påskägget, jag fick en rosa och Sofie en blå :). Myspys!
/E <3

Handikapp?


Handikapp och handikapp, men jag skulle nog säga att dålig syn är ett handikapp! Varför springer jag då dagens löprunda med glasögon? Snacka om opraktiskt! Jo, det ska jag tala om för er...

...i morse när jag skulle sätta i en av mina linser ser jag att det är en liten spricka i den. För er som inte vet hur linser ska se ut, så ska det i alla fall inte vara en spricka i dem, utan dem ska vara hela ;). Men jag ignorerade detta (det ska man inte göra, men det gjorde jag) och försökte ändå få i linsen i ögat. Väl inne skavde det och gjorde ont, så jag fick plocka ut den lika snabbt som jag satte in den :(. Då har den gått av på mitten!!! Maximal otur? Och jag som inte har några fler linser på lager, SUCK! Tur att jag beställde nya linser förra veckan och jag hoppas för allt i världen att dem kommer snart, håll tummarna med mig :).

Detta gjorde att jag kände mig lite handikappad när jag var tvungen att använda mina glasögon igen. Dem använder jag bara på kvällarna när jag läser eller dagar då jag inte har någonting inplanerat. Jag är BEROENDE av mina linser och det märks så otroligt mycket nu. Det funkar inte att ha ett sådant aktivt liv som jag har med glasögon, det är jättejobbigt. Fick till och med efter mindre än halva rundan lägga glasögonen i fickan eftersom de bara var ivägen och åkte ner på näsan hela tiden :(. Suck, suck, suck! I-landsproblem?

/E <3

2 Maj 2011


Mitt smaskiga mellanmål innan löprundan idag. Naturell yoghurt, kanelmüsli, havregryn, banan och vindruvor :). Nyttigt och väldigt, väldigt gott!

Oj, vad klockan tickar iväg när man har roligt. Idag har jag ÄNTLIGEN fått prata med Angelica på skype igen, var alldeles för längesen senast. Detta märktes givetvis i och med att vi pratade i över två timmar ;). Vi pratade om allt mellan himmel och jord och har planerat första helgen i juni då hon kommer hit samt midsommarhelgen i Stockholm, kan det bli annat än awesome?? Nej, skulle inte tro det va :). Längtar!

Men innan samtalet med Angelica har jag hunnit med en massa saker idag. För det första måste jag bara säga att guuuud vilket tråkigt väder vi har haft idag, kallt och ruggigt. Det var runt 5 grader varmt, blåsigt och regnigt i vissa perioder under dagen. En stund haglade det till och med :(. Antar att det är svenskt vårväder? Usch! Aja, åter till dagen ;). Började morgonen på biblioteket tillsammans med Ameli. Vi lade upp en planering för veckan och sånt innan vi begav oss till bussen som skulle ta oss till Norrköping. Väl framme gick vi en lång promenad till där stället var som vi skulle intervjua en person på. Intervjun gick bra och vi "firade" med en fika efteråt (hann inte med bussen och var tvungna att vänta en timme på nästa :P).

Som vanligt somnade jag på bussen hem, tre av tre gånger har jag somnat :P. Bussar är riktigt sövande tycker jag och sedan påverkade inte vädret mig positivt idag, jag var sååå trött! Cyklade förbi Netto på vägen hem och sedan blev det mellis och lite chill framför tv:n innan jag disciplinerat tog på mig träningskläderna och gav mig ut på min planerade löprunda. Tungt, sammanfattar vi den löprundan med. Inte i toppform idag med andra ord. Och efteråt blev det dusch, middag och så ett långt samtal med min Nice-tjej :). Nu ska jag krypa ner och sova lite tänkte jag, så sov gott!

/E <3

Tired

Japp, trött var bara förnamnet. Det sliter på en att jobba kortpass en dag och sedan långpass två dagar i rad, tycker synd om många av mina arbetskamrater som jobbar ännu längre pass i flera dagar i sträck :(. Dock har de ju inte en c-uppsats att tänka på samtidigt och det ska dem vara väldigt glada för :P.

Det gick finfint att jobba idag, mindre folk än beräknat, men tiden gick ganska snabbt ändå. När jag kom hem segade jag mig lite innan det var dags för intervaller runt ån :). Har även hunnit få i mig lite kvällsmat i form av havregrynsgröt och två knäckemackor varav en med ägg på, smaskens! Blev även lite dusch och sedan skutt i Onepiecen innan jag placerade mig i soffan. Skulle egentligen pratat med Angelica på skype nu efter min träning, men det verkar vara något fel på mitt elle hennes internet för vi såg inte att någon av oss var online :(. Jättetråkigt när jag väl loggade ut och sedan loggade in igen, alldeles för sent! Men vi snackar imorgon istället ;). Blir bara så tråkigt när man sett fram emot det och dessutom var det evigheter sedan vi skypade :(. Men imorgon som sagt :P.

Imorgon ska jag även träffa Ameli i biblioteket och PLANERA, inte många veckor kvar på uppsatsen nu och det är verkligen dags att lägga in en högre växel. Sedan blir det buss till Norrköping för en intervju och sedan buss tillbaka hem igen. På eftermiddagen/kvällen (lite beroende på när jag kommer hem och värmen utomhus) blir det en löprunda på milen :). Och på kvällen blir det snack med Angelica på skype som sagt. Fullspäckad måndag med andra ord! Sov gott :)

Avslutar med en bild på mig som pappa tog på Gotland :).


/E <3

Working fre-sön!

Inte känner jag mig speciellt utvilad efter den här helgen, men det beror ju självklart på att jag jobbat fre-sön. I fredags hann jag med mycket innan jobbet eftersom jag jobbade kväll, 17-20.30. Igår körde jag långpass mellan 12-20, hade planerat in yoga på morgonen, men för första gången på jag vet inte när så skippade jag den och tog sovmorgon istället :). Ett riktigt bra beslut kan jag meddela! Och idag jobbar jag som sagt 12-19. Men det är inte så mycket jobb kvar nu, blir några gånger till bara innan jag slutar :(. Tyvärr blir det så eftersom jag är klar med skolan i början av juni och sedan flyttar jag faktiskt hem till Stockholm igen. Ska berätta mer om detta en annan gång :D.



Sådär...firade ni valborg igår då? Det gjorde inte jag. Jobbade till halv nio och var hemma vid strax innan nio, så jag var trött och hungrig. Hade egentligen planerat att gå hem till en klasskompis som hade fest, men eftersom jag behövde äta och göra mig iordning skulle jag komma dit alldeles för sent :(. Så jag skippade det och åt en ordentlig middag och spenderade mina sista vakna timmar på dygnet framför filmen Supersugen :P, lättsam och bra avslutning på dagen ;).

Nähäpp, nu ska jag skynda skynda här! Men ha en fin söndag :).
/E <3

1 Maj 2011


Idag är det första maj, tiden går alldeles för fort! Om bara en och en halv månad är jag färdig med skolan och då är det sommarlov och sommarjobb som gäller. Det är helt otroligt hur fort dessa tre år har gått. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, träffat så många underbara människor, lärt mig hushålla och bara fått leva det roliga studentlivet. Nu är jag redo att ta det riktiga klivet in i vuxenvärlden och börja arbeta. Spännande med nya äventyr i en ny stad!

Om en liten stund ska jag packa ner mina matlådor i väskan och bege mig mot jobbet. Arbetstiden är 12-19. Gissar på att det blir en hel del att göra i och med att det ska käkas en massa bakiskäk om jag inte har helt fel ;). Aja, det är roligt att ha mycket att göra :). Ikväll blir det sedan lite intervallträning (löpning) och en tidig sänggång. Vad ska ni göra denna söndag?

/E <3

RSS 2.0