Julafton i Mexico

GOD JUL (i efterskott), här är det iaf julafton fortfarande :). Ska snart gå och äta julbuffét med skinka, prinskorv, köttbullar, rödbetssallad osv....inte det inte. Vet inte vad det bli för spännande, men det blir nog inte svenskt julbord skulle jag tippa på ;). Blir nog lite kalkon mm. Ska bli gott det med.

Det är väldigt speciellt att fira julafton utomlands, får inte den där julkänslan man får hemma. Idag vaknade jag och syster vid sju, gick till gymmet och förbrände några kalorier. Sen var det dags för den otroliga frukostbuffét och den kan man verkligen inte tacka nej till, dem har allt. Bagels, äggröra, våfflor, flingor, frukt, juicer och tom en chokladfontän ;). Sen blev det några timmars stek vid poolen, varmt och skönt var det. Tog ett dopp i poolen och kollade ut över det affischblåa havet, riktigt mysigt. Har smörjt in mig flera gånger, dock har jag ändå bränt mig på några ställen :(. Hoppas det lägger sig till imorgon så jag kan fortsätta sola. Det är så himla skönt och det är kul att man får lite färg iaf och det kan ju iaf blit lite mer...är dock blekast i familjen :(, tur att man inte bor med dem i Sverige då :P. Efter solningen tog vi en promenad till en shop och handlade lite dricka och solkräm. Kom tillbaka, "flickorna" duschade och fixade iordning sig för den stora kvällen. Har på mig en blå klänning, med paljetter upptill från Forever 21, inköpt i Florida och invigs idag :). Jag älskar den. Sen har jag svarta skor med rosetter på (gamla och medtagna från Sverige). Var nere och tog en drink i loungen, blev en tequila sunrise, den var sådär...så jag drack en 7up ist :P. Nu ligger resten av familjen i sängen och läser/kollar tv och väntar på att klockan ska bli halv åtta. För då är det nämligen dags för buffén.

Jag tror och hoppas att dem flesta av er ligger hemma och sover vid den här tiden. Så goood natt till er. Nu ska jag "joina" familjen och vila en kvart innan det är dags att gå. Imorgon blir det nog mer solande, fast nog lite mer skuggsolning än idag. Har ingen lust att se ut som en gris ;). Någon dag ska vi nog göra en utflykt oxå, har inte bestämt vilken ännu, men det blir roligt vilket som. Ha det bra i kalla, råa och i vissa delar snöiga Sverige ;).

Julhälsningar från Mexico :)

Ännu en solig dag i Fort Lauderdale :)

God kväll blir det till er i svensk tid och god eftermiddag från mig i floridas tid :).
Igår var vi i Miami och kollade på Miami Ink studion, lite coolt att ha sett det med egna ögon nu ;). Var mindre och låg på ett "sämre" ställe än vad jag trodde, hade fått för mig att det skulle ligga vid beachen, men ack vad fel jag hade. Tog lite kort där med, har dock inte kamerasladden med mig, så dem lägger jag upp när jag är hemma igen. Idag har vi "bara" legat och stekt vid poolen, jättehärligt. Tror tom att jag har blivit lite solbränd...men bara lite, albino som man är. Hoppas på mer sol i Mexico, då detta var sista dagen här. Känns som man sett och "hört" det man vill här, så det ska bli kul att åka till Mexico och fira julafton. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en vända till den otroligt stora outleten igen :). Ska köpa julklapp till Richard och lite annat smått och gått. Time to gooooo. Vi höres och synes.

P&K

Ps. Detta inlägget är till dig Martin ;) Ds.

Fort Lauderdale :)

Hej Sverige!
Nu är jag i USA och det äger. Igår låg vi och stekte vid poolen, det var jättevarmt och skönt. Längtar icke hem för tillfället. Idag har vi varit på outlet och storshoppat. Det var så himla roligt. Handlade en klänning, duffel, skor, t-shirtar mm. Får lägga ut bilder sedan. Handlade massor för det är så roligt att ha något som ingen annan har i Sverige, iaf väldigt få :). Nu orkar jag inte skriva så mkt mer :P. Ni vet att jag har det bra iaf :), det är TOPPEN. Ha det så bra i kalla Sverige. Hörs.
KRAM

Åkersberga

Nu är jag alltså hemma i Åkersberga. Har lämnat Linköping för det här året och ser fram emot ett nytt år där 2009. Har s.k. jullov nu, men efter lovet så har jag tenta, så det blir allt lite att läsa också. Men först och främst ska jag åka iväg =). Till USA och Mexiko. Ska bli så himla roligt. Onsdag den 17 dec är det dags och nu är det bara en dag kvar...ååååå, ska bli så himla roligt. För er som alltså inte fattar så tycker jag att det ska bli väldigt roligt :P. Ska sola, SHOPPA, bada, upptäcka saker och äta massor med mat...det ni ;). Jag kommer sakna mina onsdagskvällar med B och S, men vi kommer ju fortsätta med dem nästa termin, så jag får stååå ut :). Sedan kommer jag sakna Richard, MASSOR. Nu har vi bott på varandra i ett halvår och jag trodde jag skulle vara jättetrött på honom vid det här laget, men det är jag inte :(. Snarare tvärtom! Jag vill ALDRIG vara utan honom...min sambo :). Vad jag låter nykär och ibland känns det faktiskt som det, trots att vi varit tillsammans i 4 ÅR ;). Ska iofs bli "roligt" att sakna honom lite, för då kommer jag bara tycka det är ännu roligare att träffa honom när jag kommer hem den 3 januari. Stackarn ska fira jul och nyår utan mig, hur ska det gå? Jag är ju ändå i New York på nyårsafton och SHIT vad det ska bli häftigt. Ser verkligen fram emot det. Får hoppas att jag hittar någon snygg klänning och snygga pumps att ha på mig då :). Får se om jag kommer skriva något i bloggen under resan, annars kommer jag skriva MASSOR när jag kommer tebax. SKA BLI SÅ ROLIGT :). 
Och imorgon ska jag träffa E och jag har saknat henne jättemkt. Senast jag träffade henne var i september :(. Ska bli jätteroligt och mysigt att träffa henne igen. Min lilla sötnos :).
Jajajajaja, nu orkar jag inte skriva mer...ska gå och titta på Mamma mia the movie :).

P&K 

Sista lektionen =)

Nu var det ÅR sedan jag skrev här i bloggen, men jag har haft en tuff period nu =(...får se om jag skriver om det senare. Men tack för att alla bryr sig så mkt! =). Det betyder mkt.
Sedan vill jag tacka H för en supermysig och trevlig "julfika" igår. Massa pratglada och roliga klasskompisar där.
Ikväll bjöd jag S och B på middag, marinerad kyckling och klyftpotatis med massor av grönsaker =). Det var supergott faktiskt ;). Sedan kollade vi på bonden såklart, as always och det var trevligt. Jag och S körde efter det en omgång guitar hero, hon var jättebra =), riktigt imponerad. Och nu sitter jag här i min ensamhet...fast det är ganska skönt faktiskt. Richard jobbar på NH idag, så jag har lägenheten för mig själv. Har städat massor och nu har jag diskat bort allt efter middagen och teet. Duktig jag är =).

...Idag hade jag som sagt sista undervisningen för terminen. Men imorgon ska vi läsa en "bok" och på fredag ska vi jobba med uppgiften. Kommer ju inte kunna vara med på måndag då jag åker hem då, så jag får försöka bidra så mkt jag kan på fredag =). Imorgon kväll ska jag och gruppen bowla och käka middag tillsammans, ska blir riktigt kul faktiskt. På fredag ska jag hem till A och T, där ska vi förfesta och sen till HG och möta upp Richard, sedan blir det PARTY. På lördag är det julsittning =), ska bli riktigt kul...en massa PA:are under samma tak. Först förfest hos N i klassen kl 17 och sen börjar sittningen vid halv 7 tror jag. Och på söndag blir det MYSDAG med Richard...för sen åker jag ju hem och bort. Långt bort. Som jag tidigare har skrivit ska jag åka till USA och Mexiko snart, den 17:e närmare bestämt och idag är det bara en vecka kvar =). Längtar enormt mkt, ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååå roligt. Ska försöka blogga under resan, annars vet ni varför jag inte gör det ;). Aja, nu ska jag börja avrunda kvällen.
God natt!!!
P&K 

Onsdag

God morgon Sverige! Vaknade för dryga timmen sedan och har hunnit duscha och klä på mig. Nu sitter jag här framför datorn med lite gotländskt te, mackor och ett glas juice till frukost och det är mums. Ska snart sminka mig och "packa" väskan inför skolan (som det hette när man gick i ettan).

Igår var jag i skolan som vanligt. Hade reflektionstillfälle på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen, sedan åkte jag hem och städade. Vid fem åkte jag hem till B och S, och sedan åkte vi vidare till Willys för att handla =). Det var trevligt och som vanligt handlade jag mer än vad jag hade tänkt mig, men jag kommer på saker som "kan vara bra att ha" när jag går och tittar i hyllorna i butiken...men men, nu ska jag väl inte behöva handla på länge? Eller? Blir väl lite mjölk och bröd innan jul, men annars bör vi nog äta upp det vi har i frysen.

Idag börjar vi 11.15 med grupparbete och har sagt att vi ska sitta till senast 16. Ska verkligen försöka jobba effektivt idag, så att vi hinner klart med observationsuppgiften och börjar på gruppuppgiften. Kl 16 ska vi förmodligen födelsedagsfika för A (i klassen) som fyller år =). Sedan blir det hem och förhoppningsvis läsa några rader i stigma-boken och kl 19 ska jag vara hemma hos B och S. Middag och bonden tillsammans =), börjar bli en liten tradition nu, och jag gillar det.

Aja, dags att dricka upp teet och fixa till sig lite, så hörs vi senare!
Tjillivippen!

RSS 2.0