Simmat!

Inte riktigt simmat i den bemärkelsen, men det kändes nästan som jag kunde simma i mitt eget svett under träningen idag. Jag vet att det låter jätteäckligt, men tänk er scenariot där det är 20 grader varmt utomhus, gympasalens luftkonditionering inte fungerar och du kör ett pass med massa kondition och styrka. Resultat blev en himla trött och svettig Elin och jag kan säga att jag var inte ensam :P. Kändes i alla fall skönt med ett hårt pass nu innan helgen :). Blir dåligt med träning i helgen, men planen är i alla fall att gå en powerwalk på lördag med Hanny och köra en löprunda på söndag, kanske kör styrketräning också, det beror på hur jag mår (ska ut på lördagen).

Efter träningen blev det dusch med scrubbning av hela kroppen och ansiktet. Har sedan smörjt in mig med Doves BUS-lotion som gradvis bygger upp en fin färg :). Känner att jag är så sjukligt blek och alla andra börjar få fin färg nu :(. Så nu ska jag komma in i min BUS period igen :P...haha.

Sitter just nu och äter en supergod filmjölk med smak av päron och banan som är köpt på Willys. Jag har även i några bananskivor, mums. Tyvärr tog den slut nu, så jag får springa ner till mataffären någon dag och köpa mig någon annan typ av filmjölk med smak, kan ni rekommendera någon god?

Imorgon har vi handledning på morgonen, sedan blir det grupparbete efter det. På eftermiddagen ska jag sedan hem och fixa i ordning mig inför partyyy. Blir lite fixa i ordning sig och förfest hemma hos Ameli först och sedan är det Vårfesten som gäller :). Ska bli shiiiit kul ;).

Aja, nu ska jag kolla lite bloggar och sedan är det dags att krypa till kojs. Sov sött!




På takterassen idag. Tyvärr var det inte så mycket sol, men jag var glad och njöt av att bara ligga och läsa samt lyssna på musik :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0