Powergirls

Nu är jag hemkommen från en trevlig kväll med Angelica. Cyklade från henne vid halv tolv och har inte hunnit mycket mer än att planera min vecka lite (vad jag ska träna samt göra osv.). Tänkte strax krypa till kojs bredvid min sötnos. Vi har tyvärr gått om varandra idag, så det blev bara en liten godnattpuss när jag kom hem. Vi får nog mer tid för varandra under veckan :).

Jag och Angelica startade vår kväll med en 8km lång powerwalk i rydsskogen. Vi var inte ensamma. Det var många hurtiga människor ute och sprang/gick, dags att tänka på beach 2010 kanske? Efter promenaden blev det en snabbdusch för att sedan bli bjuden på fullkornspasta med kyckling, pesto och ärtor :). Riktigt gott! Kollade även på Svenska Hollywoodfruar samt pratade lite planer för Gotland. Nu har hon och jag i alla fall bestämt att vi ska skärpa oss med godis och sånt igen, blir totalförbud i två eller tre veckor tänkte jag ;). Måste tänkta till lite extra nu på försommaren för snart står man där i värmen och ska snajda om till bikinin. Känns sådär i min bleka kropp för tillfället, men jag kanske kör scrubb och bus innan stranden?


Köpte med mig två tidningar till tåget idag, Glaze och Bubbleroom (med snygga Kenza på framsidan). Som ni redan vet blev det en chailatte på sojamjölk från Espresso House också, mums.

Sov gott.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0