Elin tycker till

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något under kategorin "Elin tycker till", men nu på kvällen kände jag verkligen att jag behöver skriva av mig.

Idag handlar "Elin tycker till" om Alexandra Nilsson, mer känd som Kissie.

Bild lånad från Kissies.se

Jag börjar med att fråga er, vad tycker ni om denna bloggerska? Hon har precis medverkat i Bella & Tyra Show och jag blev så förbannad. Jag vet att hon provocerar och är otrevlig med flit, men herregud! Hon var så otrevlig mot Bella och Tyra och sa att hon inte gillade dem, frågade om de ville ha slagsmål eller bad de sluta ställa vissa frågor. Jag tycker att det var modigt av framförallt Bella att bjuda ditt henne pga. hur elak Kissie (Alexandra) faktiskt har varit mot henne och hånat henne för bland annat hennes acne och näsa.

För er som inte vet så är Alexandra en 19-årig tjej som driver bloggen kissie.se. Hon har opererat brösten och delar gärna med sig av lättklädda bilder på sig själv. Som ni också märker har hon sprutat in 50 sprutor restylane i läpparna, solar solarium och bantar regelbundet. Hon säger att hon står för det hon tycker eller i alla fall att hennes rollkaraktär Kissie gör det och det är verkligen elaka saker hon skriver om folk. Hon kallar det humor, jag kallar det mobbing. Hon skriver att nästan alla är feta, blondiner är fula och att hon hatar en massa människor.

Jag har tidigare inte orkat ägna denna brud någon energi, men hon är så fruktansvärt tragisk. Hon ser ju inte klok ut med de där bomberna och läpparna, varför "förstöra" sig själv när man endast är 19 år gammal? Jag vet att Carolina Gynning också opererat brösten och att jag gillar henne i alla fall, så jag har inget emot skönhetsoperationer. De som vill göra det och mår bättre av det, varsågod, men själv kommer jag ALDRIG lägga mig under kniven. Usch, fy och blä...onaturligt och konstigt. Man ska vara nöjd med sig själv som man är :).

Kissie är sveriges största blogg med 150 000 unika läsare varje dag och hon är förebild för många unga tjejer som är i den åldern då man inte riktigt vet ut eller in. Hon kan bidra till att unga tjejer förstör sig själva genom skönhetsoperationer, att inte äta mat och att sola sönder sina kroppar. Jag vet själv att man är påverkbar när man är 15 år och man kanske inte vet att man kan få en ätstörning eller cancer av att leva som henne. Unga tjejer måste börja läsa andra bloggar för att få bättre förebilder, men frågan är hur det ska gå till? Detta är bara ett tecken på vad internet kan göra med unga och sårbara tonårstjejer :(.

Nu har jag fått min åsikt sagt och jag står för det jag tycker. Alexandra kanske är en trevlig tjej i verkligheten, vad vet jag, men jag tycker ändå inte att man bör vara så pass elak som hon är och bara skylla det på en roll.

Kissie, hiss eller diss?
/Elin

Kommentarer
Postat av: ELLEN

jag håller med!! fy va pinsam hon va igår, hon verkade full. Man kan väl uppföra sig i tv mot andra människor?? skäms på henne!

2010-05-14 @ 09:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0