E-time

Idag har det varit mycket E-time. E-time betyder att jag umgåtts väldigt mycket med en viss E ;). Haha...jag hämtade upp henne och så åkte vi och köpte lunch (avokadosallad, mums!) och åkte till havsbadet och satt i solen och åt. Kollade ut över det glittrande havet med finlandsbåtarna som åkte förbi utanför, hur mysigt som helst. Allt hade varit PERFEKT om det inte hade varit för att det blåste så mycket, och inte sådär varmt som det gjort vissa dagar, utan nästan lite kallt *brrr*. Skönt när vi kom in i bilen igen. Åkte till Willys och handlade allt till kvällen, så nu är jag redo :D.

När jag körde bilen för att hämta E så ringde telefonen, ville inte svara eftersom jag körde. Telefonen ringde två gånger så jag stannade och svarade, det visade sig att jag har fått ett "extrajobb"!!! Som röstmottagare (räkna röster vid EU-valet). En superbra extrainkomst för en dag :). Både jag och Richard fick, hur gött som helst. Då kan man göra något superroligt i sommar (som att kanske köra mera bil :P). Haha...jag älskar att köra bil! Antar att känslan kommer avta, därför passar jag på att köra så mycket som möjligt nu.

Richard skulle ta bussen kvart i tre från Linköping, men den var försenad, så han kom iväg en halvtimme försent. Hela planen rubbas liksom :P. Så jag hoppar Täby och åker dit i helgen istället. Ska fixa lite med dukning, sminka mig och fixa iordning mig. Kommer kanske upp någon bild senare.

Ha en superbra valborg!
/Elin

Dagens outfit

Nu var det längesen jag la upp dagens outfit, så varsågoda :)!


Solglasögon - Lindex
T-shirt - USA
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot

/Elin

090430 - Valborg!

God morgon, idag är det valborg :).
Vaknade efter en ganska lång natts sömn vid kvart över 9 (av mig själv). Somnade som en stock efter att mamma och syster kom hem igår vid elva. Hoppade i mina träningskläder och begav mig ut på en löparrunda :), i solen! Det var lite småkallt och blåsigt, men solen värmde upp och jag frös inte speciellt länge. Kom hem duschade, hoppade i bikinin och la mig ute och solade. HELT ok väder för att vara valborgsmässoafton ;).


Passade även på att måla fingernaglarna i samma färg som tårna :). Fin färg va?


Nu ska jag byta om till lite bättre kläder att åka och handla i, sminka mig och fixa iordning bilen. Hörs senare och hoppas att alla får en underbar dag, sola mycket!
/Elin

Åkersberga

Jag är hemma hos familjen.
Känns skönt att vara tillbaka i Åkersberga (utanför Stockholm) över helgen. Fira valborg, träffa massa goa vänner, mysa med familjen och träffa Richards familj igen (senast var i julas). Längtar efter alla jättemycket, så jag ser verkligen fram emot helgen :). Dock måste jag nog öppna boken några gånger också, har rätt mycket att läsa på två veckor och det är ju sista tentan innan sommaren, så nu lägger vi i högsta växeln och ger gärnet.

Gick till stadsbibblan och mötte upp bilen som skulle ta mig hem, blev tillfrågad att köra och gjorde det :). Jätteroligt att köra B och S bil, lite annorlunda mot dem andra bilarna jag kört. Dock var det ju lite nervöst då jag inte "kände" deras bil så väl, medans mammas "känner" jag ju utantill :P. Haha...ni fattar vad jag menar ;).
Kom hem vid halv 8 och tog bilen till pizzerian i närheten och köpte lite middag, mums. Och nu sitter jag bara och slappar lite. Är ganska trött, men ska vara vaken en stund till.

Imorgon är det valborg. Tänkte börja dagen ganska tidigt med en löparrunda, sen dusch på det. Ska hämta E i skolan vid strax innan 13, då ska vi åka och äta lite lunch och sen åka och inhandla all mat och sånt till kvällen :). Lämpar sedan av henne hemma eller hos J, åker hem och snajdar om. Hoppas på att jag hinner en sväng till Täby innan jag ska hämta Richard i Danderyd :). Efter det ska jag fira valborg med mina kära vänner, ser fram emot en rolig kväll.

Nu ska jag kolla lite tv och läsa lite tidning. NYA VeckoRevyn har kommit:

Bloggerskan Kenza på omslaget. Läs hennes blogg, hon är grym :).

/Elin

090429

Snart är det första maj :)!!!
Idag är det en superhärlig dag här i Linköping. Inte ett enda moln på himlen, 22 grader varmt och SOL :).
Hoppas på underbart väder i helgen i Stockholm, för då kan jag sola i bikini. Hur skönt vore inte det?
Enligt smhi ska det blir STORA solar både torsdag, fredag och lördag :). Åååå, ska bli så skönt att komma hem igen.

Lämnar alltså lilla Linköping strax efter fyra idag för lite äventyr i Stockholm. Var hemma senast i mars när syster fyllde år, så det ska bli kul att vara i huset en av dem sista gångerna innan det säljs :(. Familjen ska flytta till Täby och lämna vårt fina hus i Åkersberga. Men jag förstår ju mina föräldrar, det är ju inte så roligt att ha två tomter att sköta. Skriver mer om detta senare.

Idag har jag tillsammans med L varit på ett företag här i Linköping och intervjuat en person till vårt projektarbete. Det gick bra och personen pratade på mycket. Hela 23 min blev intervjun som vi spelade in på datorn. Vi begav oss sen hem till mig för att skriva ner allt han sa, och det tog 3 timmar :o. En tjej i klassen sa att det tog så lång tid, men vi trodde verkligen inte det (iaf inte jag). Så nu har vi vår del i projektarbetet avklarat, skönt! Nu är det bara dem resterande i gruppen som ska intervjua nästa vecka. Good luck!

Dags att städa lite och packa det sista innan jag beger mig till stadsbibblan för att bli upphämtad av tjejerna och T. Känns sådär att åka bil i denna värme, men jag vill hem, så det är bara o åk ;).
Hörs ikväll!
/Elin

Brum brum

Imorgon blir det bilfärd hem till Stockholm.
Längtar VERKLIGEN till Stockholm. Saknar min kära familj, mina underbara kompisar och att köra bil :D.
Ser verkligen fram emot helgen. Valborg firas tillsammans med nära vänner och det ser jag verkligen fram emot, på fredagen ska det picknickas tillsammans med the girls, lördag blir det förhoppningsvis middag med pojkvännen och hans familj och söndagen blir det att fira lillkusinen (som fyller 7!!!) och sen åka hem till Linköping igen. Alltså blir det inte en lugn stund :) och dessutom som jag tjatat om detta, jag får köra bil igen. Jag är verkligen jättetaggad, vill bara köra och köra och köra...=P.

Idag har jag ju iaf köat till utekravallen (uppstigning kl 6) och fått biljetter. Sen skola från 10-16 (var så himla trött efter att ha koncentrerat mig hela dagen). Åkte direkt till frikis och satt där och slappade en stund innan aerobicsen. Körde ett stenhårt pass aerobics, duschade och cyklade hem. Blev bjuden på middag av pojkvännen, fiskpinnar och potatismos :). Efter detta har jag bara kollat lite tv och förberett inför intervjun jag och L ska göra imorgon. Är lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra. Uppstigning halv 8, så det är nu läggdags för mig.

Så god natt på er alla!!
/Elin

090428

Köat till Utekravallen och fått biljetter :)!

Jag och A kom till HU (Hälsouniversitetet) vid strax innan 7, redan då var det kö. Men vi såg att vi skulle få biljetter så vi ställde oss där. Efter oss kom det massor med folk, kön var enorm. Vilken tur att vi kom när vi kom :). Fyra biljetter har jag nu i min ägo, men två ska jag sälja vidare. Någon som är intresserad? Hör av dig! Pris kan diskuteras ;).

Morgonen började alltså redan kl 6 för mig, vilken tur att jag somnade 22 igår. Fick i mig lite frukost, på med lite kläder och sen gav vi oss iväg. Nu ska jag skriva ut lite saker till skolan, fixa lite mer mat till matlådan och lite annat. Sen är det skola från 10 till 16.

Ha det gött idá!
/Elin

090427

Måndag.
Idag har det varit en fullbokad dag vilket har resulterat i dålig uppdatering på bloggen. Hoppas ni har förståelse :)?!

Dagen började lite tidigare än planerat, vaknade av att Richard sprang runt kvart över 7. Tänkte gå upp, men bestämde mig trots allt att sova vidare och kunde klev inte upp fören halv 9 istället. Efter det gick allt i ett, frukost, klä på sig, sminkning, borsta tänderna mm. Hann inte blogga :(.


Lämnade in min cykel på verkstaden och tog sedan bussen till skolan. Satt i skolan och jobbade grupparbete från 10 till 16, sen var det handledning från 16 - 17. B ringde på eftermiddagen och frågade om jag hade några planer på kvällen och det hade jag ju inte. Så vi gick på picknick :D!!! B, S, A och jag möttes upp i gamla Linköping och gick sen och hämtade ut min lagade cykel (äntligen!). Efter det gick vi vidare till affären och handlade lite gott, och sen upp till mig och göra iordning en pastasallad :). Tog ett par filtar och gick till en "park" här i närheten och satt och åt pastasallad, baguette, vindruvor och drack cider. Helt OTROLIGT härligt! Jag älskar detta väder. Har jag sagt det förut eller?? ;)


Så det är min dag i stora drag. Sitter nu i soffan och är helt slut. Känns som jag kört värsta motionspasset fast jag bara promenerat 40 min :P. Hehe...dags att sova snart kanske?? Ska upp 6 imorgon för att köpa biljetter till utekravallen :S. Jobbigt, men kul.


Ha en trevlig kväll!

/Elin


Snart är det Måndag igen

Om 2 timmar 30 min är det måndag igen. Måndag innebär en ny vecka i skolan med massa plugg, sena dagar och 18 uppgifter samtidigt. Måndag innebär också att man får träffa alla härliga människor igen, får "gratis" motion fram och tillbaka till skolan och får räkna ner till helgen :). Den här veckan för mig blir ju bara 3 dagar i skolan, skönt. Det blir iofs inte mindre plugg för det, har en del att läsa till tentan som är den 15 maj. Bra att börja i tid och det har jag gjort idag faktiskt! Imponerar på mig själv här :).

Skulle egentligen åkt till friskis ikväll, men eftersom varken jag eller Richard förstår vad felet är på min cykel orkade jag inte gå 40 min för att komma dit och sen lika långt tillbaka. Så jag bestämde mig för att njuta av den fina kvällen, som det faktiskt blev, genom en powerwalk vid ån på drygt 50 min. Sen körde jag ett eget komponerat gympapass här hemma med massa skutt, hopp och jobbigt övningar. Improvisation på hög nivå :).
Såhär såg jag ut innan jag begav mig ut på promenaden...

Träningsbh - H&M
Träningstopp - Nike (Team Sportia)
Collagetröja - I någon butik i Sthlm (minns ej)
Träningsbyxa - Stadium
Löpardojjor - Stadium

Ikväll har jag och Richard haft lite myskväll med god middag och lite söndagslyx med efterrätt :). Det blev jättegod köttfärssås och spagetti till middag och till efterrätt blev det chokladpudding med grädde. Har även hunnit med att läsa litegrann i "skolboken".
Nu ska jag ha en liten ego-stund med ansiktsbad, ansiktsmask och fuktighetskräm. Ska bli skönt. Så jag tackar för mig idag och tar med den lilla söndagsångesten jag har kvar och omvandlar den till något positivt, snart är det valborg :)!
/Elin


Vart är solen?

Pratade med mamma i telefon och i Åkersberga skiner solen. Hos oss är det "bara" varmt, men en massa moln :(.
Jaja, då kan man träna inomhus utan dåligt samvete :P. Dock har vi ingen cykel som är hel :(. Luften i våra bakdäck har pyst ut. Jag tror inte att jag har punktering, utan ventilen knasar. Vår cykelpump här utanför är dessutom trasig, så frågan är hur vi ska fixa detta :(!? Jobbigt läge!

Idag var jag och Richard en sväng på Ikano huset. Var inne på Ikea och köpte lite småsaker. När Richard gick in på JC smet jag in på Gina Tricot och hittade en helt underbar tröja. En randig i en massa olika färger. Men den fanns inte i min storlek :(. Så himla snygg var den. Åååå, varför? Jag får vänta några veckor och se om den kommer in igen, hoppas!
Sedan avslutade vi med att handla mat, så nu har vi mat att äta igen ;). Ikväll blir det köttfärssås och spagetti. Mums.

Dags att kolla upp vilket pass jag ska gå på ikväll och laga cykeln :(. Ha det!
/Elin


090426

Jag räknar ner dagarna...till SOMMARLOVET!!! :)
Idag är det riktigt sommarväder. Termometern visar redan vid 10 18 grader, utan att solen legat på termometern. Är inte det helt otroligt fantastiskt? Det tycker iaf jag :). Jag älskar värme, sol och sommar. Det här är min årstid ;).

Vaknade nyss, vid tio i 10 av mig själv. Skönt. Gick upp och la in lite nytvättat i skåpen och satte sen på en maskin till. Har plockat lite och snart är det dags för frukost. Tjugo över 11 går bussen till Tornby. Ska nog köpa en solkräm idag, för solen tar ganska bra. Richard har bränt sig på axlarna och i ansiktet, så det är väl mest till honom ;).

Hur ska ni tillbringa eran söndag? Jag har faktiskt lite söndagsångest för ovanlighetens skull :(. Pallar verkligen inte att åka till skolan imorgon om vädret ska vara såhär fint. Fast sen får jag se det så att jag bara kommer ha skola i 3 dagar den här veckan och sen så är det långhelg. Åker hem med B och S på onsdag till Stockholm, sen tillbaka med S på söndagen igen. Ska bli skönt att komma hem en sväng. Fira valborg med E, J, S, B och Richard :). Sen mysa med E (och kanske E) på fredagen :). Sen har jag en massa andra saker inplanerat också. Så det blir fullspäckat. Hoppas dessutom på MASSA sol eftersom vi har terass hemma, så då kan man sola i bikini :D!! Ser verkligen fram emot helgen. En massa bil ska jag köra också ;). Har "paxat" mammas bil :P. Haha...

Nu ska jag fixa lite, klä på mig, sminka mig och käka frulle. Sen bär det av!
Hörs ikväll.
/Elin

Kvällens outfit


T-shirt - Bondelid (Richards)
Jeansleggings - BikBok

En väldigt vardaglig klädsel som jag tyckte passade bra till middagen :). Har dessutom ingen lite lösare vit t-shirt, så jag lånade pojkvännens.

/Elin

Gott!

Nu är vi (jag och Richard) precis hemkomna från B och S. Vi var 9 personer som käkade middag ihop och allt var jättegott. Blev så otroligt mätt. En riktigt trevlig kväll, tack! :).

Pratade ju om att jag funderade på att gå till NH ikväll, men jag var så himla otaggad. Har haft huvudvärk hela kvällen och fick sno en huvudvärkstablett av L :), så det släppte iaf. Är också väldigt väldigt trött efter gårdagen. Så det blir sängdags efter detta inlägg.

Imorgon ska jag och pojkvännen åka till Tornby och "shoppa" mat. Kylskåpet gapar tomt och det finns ingen pasta eller potatis hemma. Vad ska man äta då?? :P. Så imorgon blir det seriös mathandling ;). Sen ska jag försöka hinna med lite träning, sola och plugga. En rolig söndag helt enkelt ;).

Hoppas alla haft en lika trevlig kväll som mig!? God natt!
/Elin


Tre S

Detta står för min dag :P. Jag har solat, städat och sprungit :).

Jag skrev ju tidigare att jag ville sola, men inte ensam. Så jag öppnade upp fönstret och la mig på några kuddar på golvet, det tog jättemycket. Tror nog tom att jag kanske har bränt mig lite i ansiktet :(.

Det var ju inte så himla mycket att städa, men jag har diskat och torkat av alla ytor. Så nu är det så himla fint hemma. Jag är GLAD :)!!!

Och det sista, jag har varit ute och sprungit. Imorse hade jag nog aldrig kunnat gissa att jag skulle ge mig ut, var helt slut och totalt omotiverad att träna. Kom då på när jag låg och solade att jag vilat i 3 dagar ifrån träningen, så det var bara att hoppa i kläderna och bege sig ut. Sprang längs ån och jag var verkligen inte ensam. Jättemånga satt och solade och drack öl eller grillade, såg så himla mysigt ut :). Och där lunkar jag fram och svettas som en gris liksom :P...haha.

Nu har jag suttit mig ner och tagit det lite lugnt. Är helt slut efter rundan då det är 20 grader och stekande sol ute, det är inte lättaste vädret att springa i ;). Kom hem och såg ut som en tomat i ansiktet, och det är INTE en överdrift :P.

Ska hoppa i kvällens outfit nu och sen bege mig till mataffären och handla lite till kvällen. Sen är det hem till B och S som gäller, ska blii så roligt!

Hörs sen
/Elin

090425

God morgon kära läsare :).
Vilken otroligt underbar dag. Solen skiner och det är grymt varmt här i Linköping. Hur underbart som helst.
Vaknade dock redan halv 9 imorse av att det var fruktansvärt varmt i vårt sovrum, solen lyser nämligen in där från 6-12 kanske :P. Så jag gick upp och öppnade fönstret och somnade ganska snabbt om igen.

Som jag skrev i natt så hade jag jättetrevligt igår. Hade trevlig både på förfesten här hemma och på klubben, den hör dock inte till mina favoriter. Kommer nog dröja innan jag går till Sliver igen. Nästa gång får det bli HG eller NH. Funderar faktiskt på att släpa med pojkvännen till NH ikväll en liten stund, men vi får se. Ska ju först och främst på middag hem till B och S ikväll :). Ska bli supermysigt! 

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på mer idag. Jag vill sola! Men det är ju inte så lätt att sola i en lägenhet utan balkong :(. Funderar på att ta en filt och gå ut och lägga mig på gräsmattan här utanför, men känns lite muppigt :P. Haha...vi får se vad jag kommer på. Måste gå och handla lite till kvällen också. 

Nej, nu är det dags att göra lite nytta. Vi hörs senare.
Sola lugnt.
/Elin


Underbar...

...har min kväll varit :).
Har haft så himla trevligt. Vi började med förfest hemma hos mig. Jag och Richard hade städat som tokiga innan, så rent och snyggt är det hemma hos oss nu :). Vi blev några stycken som snackade, lyssnade på musik och dansade. Nattklubben, Sliver, som vi var på var ok! Det var fint och lite coolt med alla olika lampor mm., men det var dyra priser i baren och inte så himla stort. Det kändes lagom att gå hem vid halv 2 :).

Hann inte blogga innan vi gick, har haft fullt upp hela dagen med städning, sov-ning osv. Men här visar jag dagens partyoutfit. Det blev den jag tjatat om. Vad tycker ni?

Linne - Charmante (vet ej hur det stavas)
Jeansleggings - BikBok
Pumps - USA

Nu ska jag och min ömma fötter gå och lägga oss. Hörs imorgon igen.
/Elin


090424

Snurrigt värre :(.
Är totalt slut och fortfarande enormt trött efter bara 5 timmars sömn. När det gäller mina sovvanor är jag som en "gamling", jag klarar inte sovrutinerna som en ungdom klarar av :P. Gå och festa, sen jobba dagen efter, börja klockan 8. Eller sova 3 timmar 7 dagar i sträck. Det skulle ta kol på mig :(. Men men, efter en natt med så här lite sömn ska jag inte klaga. Snart är det ju helg!! Och sen nästa vecka är det Valborg = långhelg ;) och dessutom åker jag HEM hem då.

Idag är dagens outfit helt svart! Tyckte det var lite trålkigt att lägga upp bild då, så bild kommer på partyoutfiten ikväll istället. Jag ska försöka skriva i bloggen under dagen, men risken är att det kommer vara lite mycket att göra. Men ett litet inlägg och bilder på outfiten kommer innan gästerna kommer ikväll.

Dags att sminka sig och käka lite frulle. Ha en underbart solig dag idag!
/Elin

Nattuggla

Ojojojojoj, vilken kväll. När jag sa att jag skulle jobba sittning signade jag upp mig från 16 till 23, men klockan passerade snabbt 23 och gästerna hade knappt ätit upp sina desserter. Så jag jobbade över och skrev ut mig 00.15. Lämnade S och S i sticket :(, men dem klarar det där så bra och dem sa faktiskt att det var ok att jag gick ;).

Imorgon (eller idag) börjar jag med föreläsning klockan 8!!!!!! Det är om 7 timmar :(. Ska alldeles strax gå och lägga mig, men är inte trött, är övertrött istället = pigg ;).

Det blir en grymt stressig dag för mig imorgon. Slutar skolan vid 12, blir cykel snabbt hem och powersova i kanske 1 timme. Sedan efter det måste jag STÄDA, motionera, handla och göra mig iordning inför kvällen. Vid 18 anländer gästerna. Får gå och köpa mig en kebab till middag imorgon, hinner inte laga mat.
Ser dock väldigt mycket fram emot morgondagen.

NU är det nog dags för lilla mig att sova.
/Elin

Dagens outfit


Solglasögon - Lindex
Skjorta - Ralph Lauren
Linne - JC
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - HM

/Elin

090423

Solen är tillbaka :)!
Hur underbart är inte det? Och vad ska Elin göra då? Jo, jobba :(!!!
Men jag har hört rykten om att det ska bli jättevarmt och sol i helgen, så då får jag passa på att njuta av det då :).

Kunde inte blogga mer igår för vårt internet la av och började inte fungera fören nu :(, hoppas ni klarade er :P?
Har varit i skolan idag mellan 10 och 15. Ska strax släng i mig lite mat och byta om, sen ska det jobbas sittning!

Imorgon är det äntligen dags för premiären av nya nattklubben Sliver och vi i klassen har fått vip-biljetter ;). Det blir förfest hemma hos mig innan eftersom jag bor i närheten :). Ser verkligen fram emot det. Blir nog byxoutfiten med partylinnet imorgon, mer info och bilder dyker upp imorgon.

Nu är det stor tid för mig att göra lite nytta. Ha det gott.
Soliga hälsningar
Elin

Vilka underbara...

...skor!

Helt otroligt snygga och läckra. Dem kostar 899:- och kommer från Friis & Co. Lite för dyrt för mig, men man får som sagt önska sig dem :).

Just nu känns allt lite jobbigt :(. Har suttit i skolan från 10-15 och försökt plugga till duggan imorgon, men det känns inte som något vill fastna. Känns som jag redan gett upp. Ååååå, positiva tankar, kom!
Var förbi A en sväng efter skolan och kollade hur han bodde, ganska fint för att vara korridor faktiskt :).

Nej, nu ska jag äta lite godis :P och plugga. Är trött och omotiverad, men det är bra att bita ihop.
/Elin

Dagens outfit


Topp - HM
Linne - Lager 157
Jeans - Cheap Monday

/Elin

090422

God morgon!! Idag vaknade jag upp till ett lika grått och tråkigt Linköping som igår =(, men termometern visar iaf 7,4 grader. Det är nästan 4 grader mer än igår ;), rena värmeböljan :P. Aja, jag hoppas solen kommer fram snart igen.

Idag vaknade jag när klockan ringde och gick upp då, låg inte kvar och drog mig eller så. Ska vara i skolan kl 10 och diskutera en massa vi har läst. Hoppas vi blir några stycken så att vi får igång en riktig diskussion. Annars kommer nog min dag bestå av att plugga och äta, idag blir det paus från träningen =). Välbehövlig!

Blir nog inte mycket till blogginlägg varken idag eller imorgon. Imorgon börjar jag nämligen skolan vid 10.30 och slutar 16, och om allt går som det ska så blir det jobba sittning 16-23. Så kanske ett litet på morgonen och kvällen. Tror ingen lider av att bloggen inte uppdateras ;).

Nu är det dags för mig att slänga i mig lite käk, i med linserna och sminket på. Sen är det bara att bike:a iväg till skolan :).
Höres senare!

/Elin

Orkar inte...

...blogga =(. Är riktigt trött, omotiverad och vet inte alls vad jag ska skriva nu.
Kollar på Christine och sen blir det lite mer läsande, sen sovtime.

Hörs imorgon med mer text! Godnatt.
/Elin

090421

Vilken tråkig morgon =(! Vaknade till ett grått och "mörkt" Linköping. Hade satt klockan på 9, men blev så omotiverad att gå upp, så jag låg kvar till 10 =P. Gick upp och kollade termometern och den stod på 3,6 grader =(. Aaaahhh, vart är våren? Jag vill ha värme, sol och fina vårkläder. Inte grått, kallt och höstjackor =(. Kom tillbaka snälla vår!!

Dock gör ju inte detta väder mig någonting idag, då jag ska sitta inomhus till 17 och bara läsa, läsa och läsa. Har redan hunnit läsa lite sedan jag vaknade. Ska strax göra mig lite frukost, börjar bli lite hungrig nu. Sedan blir det återigen plugg.
LÄNGTAR till helgen!!! För på fredag blir det förfest och sedan Sliver som gäller (en helt ny klubb här i Linköping). Har inte varit ute och festat på en månad ungefär, så nu är jag grymt taggad =). Undra vad jag ska ha på mig? Hehe...har faktiskt redan funderat på det. Tänkte mig kanske dem nya jeansleggings-en, ett svart partylinne med guld och silver på och mina coola klackar. Här är en visning av alla tre plagg för sig, vad tycker ni tillsammans?

Hittade tyvärr ingen bra bild på linnet, men där är mönstret iaf =).
Eller tycker ni att jag ska ha den här klänningen istället?

Aja, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Vi får se helt enkelt =).
På lördag ska jag hem på middag till B och S, trevligt. Vet inte om det blir utgång efter det, vi får se.
Och på söndag tänkte jag träna, slappa och börja läsa inför tentan som är den 15/5. Börja i god tid som omväxling ;).

Nej, nu måste jag äta frukost och sen plugga. Hörs ikväll efter aerobicsen och innan DH =).
/Elin

Lista

Tar en paus från läsandet för att ni ska få lära känna mig lite bättre ;).

Lovar du att vara ärlig?  JAA!!

Du heter: Elin Maria


Smeknamn:
Inget =(


Låt som när du är ledsen sörjer till?
Ingen speciell faktiskt.


Beroende av:
Richard, mina vänner, träna och sova


Vad behöver du mest just nu:
En period utan stress och mycket sömn =)


Vad tror folk om dig?
Svårt! Det är nog olika från person till person, men jag hoppas dem gillar mig. Många äldre tycker nog att jag är glad, väldigt pratig och söt =P

Stämmer det? Haha...jag är för det mesta glad. Jag älskar att prata =) och söt vette sjutton =P


Vad får du oftast komplimanger för?
Min fina hy?!


Vad säger du för att imponera på någon?
 Jag försöker inte imponera på någon, gilla mig för den jag är =).


Hur imponerar man på dig?
 Visa att man har lite innanför pannbenet och vara pratig och social.
 

Brukar du skratta för dig själv?  Jaa, när jag tittar på tv i min ensamhet.


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Vad söt du är :). Vi får se." J


Var bor du?
I Linköping med Richard, min pojkvän =)


Trivs du där:
 Oja, mitt i smeten. Dock lite dyr hyra, annars är det underbart fint och fräscht.


Äger du några converse:
 För tillfället två par.


Sprit, cider, vin eller öl:
 Mellan dessa, en cider. Absolut inte ren sprit, i så fall i en drink =)


Vad har du för mobil:
 Sony Ericsson S500i. En ganska dålig mobil =(, men snygg!


Nästa mål i ditt liv:
 Att gå klart mitt program.


Hur svarar du i mobilen:
"Hej det är Elin"


Vem ringde du senast?
Mamma <3


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Allt mellan himmel och jord. Pratade om valborg, att jag ska åka hem osv.


Antal timmar sömn inatt:
9 =D


Sov du ensam:
Nej med Richard såklart!

Brukar du komma i tid: Är tyvärr lite dålig på det =(, men jag har blivit mycket bättre. Kommer i tid till väldigt viktiga saker ;).


När mår du bra:
 När jag inte har något inplanerat, t.ex. när jag är på Gotland =).


När blev du fotad senast:
 Av någon annan? Det minns jag inte. Men av mig själv? Igår ;).

Hur känner du dig nu: Omotiverad, trött och stressad...vilken kombo!


Vanligaste färg på dina kläder:
 Har väldigt många olika färger på mina kläder, men mycket svart, vitt och denim =)


Vad tycker du om fötter:
Har ingen fotfobi, men tycker inte att det är den mysigaste kroppsdelen =P


Vad saknar du:
 Min mormor och morfar!! Något kopiöst mycket.


Favorit dryck på morgonen:
 Juice med fruktkött (helst brämhults eller tropicana) eller oboy.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Ibland 23, ibland 01. Väldigt olika. När jag är trött helt enkelt!


Är du blyg?
Nej inte så värst.


Sysslar du med någon idrott:
 Har nog testat på nästan allt i "ung" ålder som fotboll, simning, badminton, ridning, tennis, dans osv. Men nu kör jag bara hederlig Friskis & Svettisträning som aerobics, station, dans och styrketräning =). Har även börjat springa några gånger i veckan.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
 Vet faktiskt inte. Både ja och nej ;).
 

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ingen aning. Hänga med en massa killar och se hur snacket flyter liksom =P.


Är du nöjd med ditt liv:
 Ja, det är jag =). Jag är väldigt nöjd med mitt boende, min pojkvän och mina vänner.


Vad är det värsta du vet?
Tentaångest, möss och dödliga sjukdomar =(


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
 Ingen aning. Beror på om jag shoppar eller inte, och om vi handlar mycket mat eller inte...


Vad längtar du till?
 Att köra bil! Och att träffa min familj och E igen. En obeskrivlig saknad =(.


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Jag har några få vänner som känner mig utan och innan, det är ÄKTA vänskap!


Vad är det finaste du fått?
 Mitt körkort?! Det har jag ju inte riktigt fått i handen, utan det har jag ju fått kämpa för. I så fall svarar jag alla upplevelser och resor jag har fått uppleva tillsammans med min familj och vänner =)


Om fem månader:
 Sitter jag framför skolbänken med en tuff termin Ekonomi =S.


Om ett år?:
 Har jag nästan läst två år på universitetet och lever ungefär ett likadant liv som jag lever nu.

Du samlar på: Inget speciellt. Allt snyggt ;).


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamma 

Har du strumpor på dig nu:
Nope, är nyduschad och ska icke gå ut mer =)


Är det okej att gråta:
 Absolut!


När grät du senast:
 När jag tog körkort fällde jag en glädjetår. Grät mer när jag var yngre, mer sällan nu.


Bär du glasögon eller linser:
 Både och. Just nu linser, men varierar.

Har du piercing: Har bara hål i öronen, det räcker gott och väl för mig. Det blir för mycket "krams" annars ör mig.


Vill du gifta dig:
Ja, jag är en riktig bröllopsdrömmare =P.


Vill du ha barn:
Ja, det vill jag.


Är du bra på att laga mat:
 Inte min favoritsysselsättning, men om det väl gäller så är jag nog helt okej ;)


Är du flygrädd:
 Har flugit väldigt mycket i mitt liv och har aldrig varit det, men nu är jag det =(. Lite extrem tyvärr...


Hur vig är du:
 Hahahaha...jag är som en elefant. Väldigt ovig helt enkelt.


Vilken är din favoritglass:
 Blir inte så mycket glass för min del, men gillar hallonsorbet för tillfället.


Tror du på ett liv efter döden:
Ja! Känns bättre så =).


Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja.


Vilken ögonfärg har du:
Blåa.


Röker du:
Har aldrig testat och kommer aldrig göra det heller.


Hur ofta tränar/motionerar du:
 Blir ca. 5 gånger i veckan.


Vad är det viktigaste i livet?:
 Att leva ett bra och friskt liv och göra allt man vill göra och inte ångra någonting =).

Ojojojojoj, vilken lång lista. Hade bara tänkt ta en kort paus och fylla i detta =P. Tog ju 30 min.
Dags att diska lite och sen läsa lite.
/Elin


090420

Precis hemkommen från skolan. Är trött, seg, lite småhungrig och riktigt omotiverad =(. Hur ska detta gå??

Imorse hade jag satt klockan på halv 8, men av någon anledning stängde jag av den när den ringde och vaknade upp av mig själv tjugo över 8. PANIK!! Skulle cykla till skolan 8.30 för att vara där vid 9. Vi i gruppen har bestämt att vi kör med ackekvart (akademisk kvart, står det 9 på schemat börjar man 9.15). Så jag flög iaf upp ur sängen och hoppade i kläder, samtidigt som jag åt frukost och sminkade mig. Skönt att matlådan låg i frysen och att väskan nästan var packad.
Var i skolan tio över 9, så jag hann =). Är lite imponerad av mig själv. Men usch så jobbigt det är att stressa sådär på morgonen!! Inte att rekommendera.

Där har ni alltså anledningen till att jag inte skrev i bloggen imorse.
Har alltså precis kommit hem och fått i mig en knäckemacka. Sitter och funderar på om jag ska gå ut och springa, och det ska jag! Fast egentligen orkar jag inte...Men men, bara att "tagga" till och bege sig ut. Sen finns det ingen återvändo :P. Hehe...

Ikväll blir det tv-förbud för min del :P. Måste verkligen läsa en massa. Dock har jag HELA dagen imorgon till att läsa, så det känns lite skönt. Går väl till biblioteket en stund och sitter där =). Sen blir det aerobics på kvällen.

Nu är det dags för mig att gå ut och springa! See ya!
/Elin


GAAAAAAHHH

Usch, fy, blä...
Insåg inte fören idag att det är jättemycket att läsa till på torsdag. Har bearbetat mig igenom en del, men har mycket kvar. Det blir stenhårt pluggande den här veckan...åå, vad jag längtar =(.
Nej, nu rycker vi upp oss här =P. Det är ju faktiskt sommarlov om lite mer än en månad, så det är bara att kämpa på nu innan sommaren.

Idag när jag var och styrketränade bestämde jag mig för att "upphöra" med styrketräningen. I alla fall i 2 veckor. Jag ska alltså bara köra konditionsträning. Det får blir några löparrundor, aerobics och station dem här veckorna. Får se om det händer något med kroppen under den tiden. Ska mäta allt imorgon och sen om två veckor igen. Har svårt att tro att det sker någon stor förändring på 2 veckor, men jag vill bli lite mer "deffad" som det heter på träningsspråk. På vanlig svenska, jag vill bli av med det fettet som ligger runt mina muskler så att dem syns bättre. Haha...det lät konstigt, men ungefär så är det =).

På shoppingrundan prövade jag ett par supersnygga jeansshorts. Dem satt verkligen jättebra på mig =).

Dem kostar 249:- och kommer från Lindex. Dem är lite snyggt slitna på sina ställen. JAG VILL HA!! Men jag gjorde som mamma sa, "håll i pengarna", och köpte dem inte =(. Jag ångrar det lite nu när jag tänker tillbaka på hur bra dem satt. Får verkligen ta mig en riktig funderare på dem, har ju 25% till 30/4, så innan dess ska jag ha bestämt mig. Vad tycker ni??

Aja, dags för lite mer läsning innan jag ska släcka för dagen.
/Elin

Dagens outfit

En dagens outfit lägger jag upp innan jag drar till gymet =).
Såhär såg jag ut idag på stan.


Solglasögon - HM
Skinnjacka - Vila
Sjal - Åhlens
Randig t-shirt - Gina Tricot

Fransväska - Lindex
Jeansleggings - BikBok
Ballerina - Indiska

Tog även en liten sväng på stan idag och letade efter randig tröjor, men utbuder är dåligt på sådana som jag verkligen VILL ha =(. Fick blir två par solbrillor istället ;). Har kollat på dem länge och dem finns på både BikBok och Lindex. Skillnaden är att BikBok tar 99:- och Lindex 49,50:-.

Ljusrosa! Lovely <3

Vita! Wonderful <3
Totalt för dessa två par betalade jag 74,50:- (hade 25% rabatt). Värsta fyndet och en billig shoppingrunda.
Lämnade dessutom tillbaka chinosen och fick då åter 200 kr i plånboken =D.

Dags för gymet! Sen plugg =(.
Later!
/Elin

090419

Tiden bara rinner iväg. Vaknade av mig själv vid halv 10 imorse, hade satt klockan på 10. Skönt =). Började direkt läsa lite i min bok och gjorde det i 45 min. Sen fastnade jag i telefon med A en timme =P, vi har inte pratat med varandra på jättelänge. Det var så trevligt sååå. Och nu hamnade jag här. Har inte fått i mig någon frukost heller =(.

Dagens planer är att LÄSA, styrketräna (om jag orkar, känner mig lite hängig) och gå en "liten" sväng på stan. Det som är viktigast är att jag läser som en galning, har ju dugga på torsdag =(.

Jag längtar HEM hem...vill köra bil =P!!! Det är så himla roligt. Idag åker mamma och pappa ifrån Gotland, dem har varit där i mer än en vecka nu (avis!). Har bestämt att åka hem över valborg. Åker förmodligen med S och B på onsdagkväll, så kommer Richard hem på torsdagen. Vi ska fira valborg med E, J, B och kanske S =). Trevligt med middag och goá vänner. Ser verkligen fram emot det. Längtar väldigt mycket efter min lilla E också, hennes ska jag träffa 1 maj =D.

Igår när jag var inne på Lindex hemsida hittade jag faktiskt riktigt fina saker =). ++++ till Lindex för bättre och snyggare kläder, inte bara "tant"-kläder helt enkelt! Kolla bara in dem här SÖTA topparna:

Dem ligger på 129:- resp. 149:-.
Den första toppen skulle man lätt kunna matcha med ett par tajta vita byxor och ballerinaskor =).
Den andra toppen skulle man kunna matcha till ett par tajta jeans och klackar, och sen är man redo för party!

Dags att äta lite frukost och sen fortsätta läsa. Hörs ikväll igen, har fullt upp under dagen.
"Carpe diem"
/Elin


34 skoldagar kvar...

...till SOMMARLOV!!
Om 34 dagar har jag alltså tagit mig igenom ett helt år på universitetet, helt otroligt. Bara 2 år kvar ;).
Det blir nog iofs inte så mycket sommarlov för mig, har sagt att jag är tillgänglig att jobba från 10 juni till 7 augusti med ledigt v. 30. Helst vill jag ju inte jobba hela sommaren, men vad gör man inte för att få ett jobb i dessa tider?? Hoppas bara jag får kanske 2 långhelger (ledig tors-sön) så att Richard kan komma en helg och E en =). Annars har min chef sagt att schemat kommer ligga på drygt 30 timmar i veckan, vilket är jätteskönt. Då får man vara ledig lite också, hinna med att springa, sola och bada...njuta av sommaren helt enkelt.

Appropå ingenting, konstigt det där med väderprognoser alltså. På tv imorse sa dem att temperaturerna ska sjunka den kommande veckan och att vädret ska bli sämre, men går man in på SMHI ser det ut att ligga på ungefär samma nivå som det gör nu. Lite soligt och molnigt blandat med ungefär samma temperatur. Jag fattar nada? Har våren kommit för att stanna eller kommer "vintern" komma tillbaka =(? Jag hoppas på det första!

Aja, lite shopping ska jag ju bjuda på också. Just nu är jag väldigt inne på en randig tröja. Så snyggt =). Har hittat två stycken snygga i min prisklass. Vilken tycker ni?

Första tröjan kommer från Lindex och kostar 149:- (har 25% på Lindex), blir alltså ca. 112:-.
Andra tröjan kommer från HM och kostar 98:- (har en 50 kronors kupong), blir då alltså 48:-.
Hmm...vilken ska jag ta =P. Haha, den som är snyggast såklart! Ska se om jag hinner en snabbis imorgon.

Dags att sova nu!
/Elin


Jag har gjort det...IGEN

Vad tror ni att jag har gjort igen?? Typ min 50000000 gång??
SHOPPAT såklart!!
Jag har lite svårt att hålla i mina pengar när det finns så grymt fina vårkläder i butikerna och dessutom bor jag ju mitt i smeten, så lätt att bara ta en sväng på stan.

Idag gick jag till BikBok för att jag såg på deras hemsida att dem hade så fina chinos där. Provade ett par knallrosa och föll direkt, så dem köpte jag. Men när jag gick därifrån kändes det inte "rätt", så dem åker tillbaka imorgon. Har ju faktiskt beställt från HM också, det får jag inte glömma. Däremot hittade jag också ett par jeansleggings och dem fullkomligt ÄLSKAR jag <3 <3.

Visst är dem snygga?? Jag kommer använda dem jättemycket. Snyggt till slappt vitt linne eller t-shirt och skinnjacka =).
Kostade 199:- på BikBok. Fanns även ljusa. KÖP!!

Sedan blev den en sak till. En sjal från Åhlens =).

Den är vit med blommor på. Så otroligt söt. Fick pröjsa 149:- För den och den passar supersnyggt till jeansjackan =).

Nu ett litet inlägg om detta med mitt shoppande. Jag vet att jag är student och borde egentligen leva på minimum, alltså det ska finnas 5 kr kvar på kontot när månaden är slut. Så ser det iaf ut på många studenters konton som jag känner. Men jag har sparat pengar efter att jag jobbat. Och dessutom tar jag inte fullt lån. Har precis gjort en budget med hyra, mat, el och bredband och kollat att jag kommer ha pengar kvar i sommar. Jag känner att jag kan handla så länge jag har råd och koll på pengarna, och det har jag. Jag springer absolut inte och shoppar HELA tiden och när jag väl shoppar blir det mest billiga saker. Det är en av mina absolut största fritidsintressen, istället för att som andra har Golf eller Ridning som sitt.
Jag lever för att få träna och shoppa!! =P. NEJ, fullt så allvarligt är det inte. Men det är en stor passion och jag kommer hålla på och shoppa så länge jag kan och har råd. Detta var bara en parantes till er som undrar.

Dags att läsa lite skollitteratur. YEY =(!
/Elin

Dagens outfit

Dagens på stan!


Solbrillor - HM
Jeansjacka - Gina Tricot
Fransväska - Lindex
Topp/Blus - Ichi
Byxor - HM
Skor - HM

Såhär ser min topp/blus ut framifrån:

En otrolig söt sommarblus som jag införskaffade förra sommaren. Den kommer från Ichi.

/Elin


090418

Termometern visar +15 grader och solen skiner för fullt. Är det inte underbart med vår??
Och jag sitter inne vid datorn =(, jag säger då det =P.

Vaknade vid 8 imorse och gick upp vid halv 9, åt frukost bestående av fil och banan ;). Sen bar det av till friskis för "prov", hoppas att det gick bra *håller tummarna*. Jag får besked om drygt en vecka, berättar mer då.
Så jag har alltså precis kommit hem och ska snart laga mig lite lunch =). Funderar på pannkakor, men då borde jag nog vänta på pojkvännen, annars blir han avis =P.

Det vattnas i munnen när jag ser denna bild =). Det är Amerikanska pannkakor med nutella, banan och jordgubbar <3.

Något som jag tycker hör sommaren/våren till är iste =). Sådan som man köper på förpackning eller pulver. Persika ska det vara!! Såhär glad blir jag när jag tar mitt första glas iste =D.

SOMMARKÄNSLOR!!!! Stranden nästa =P.

Jaja, dags att lägga in den rena tvätten i garderoben och sen fixa lite lunch. Hörs senare!!
/Elin

"This is my life"

Godkväll! Klockan är snart 23.30 och det börjar bli dags att avrunda dagen, men jag är inte trött =(.

Det har varit en lagom intensiv dag idag. Från det att jag skrev senast till halv 6 städade jag lägenheten. Jag dammade, dammsög, tvättade golven, tvättade i badrummet, rensade garderoben mm. Så efter det var jag helt slut.
Men eftersom jag tog vila igår så var det bara att bege sig ut och springa. Satte på mig denna pärla...

...men eftersom det är fullsmockat med människor nedanför så kändes det lite väl. Vadå dra till sig uppmärksamhet??
Den får sitta på när jag går ut och springer på morgonen eller kvällen, för mitt på dagen så får det bli svart!! Annars drar man till sig för mycket blickar och det vill jag verkligen inte!! Tycker iofs att tröjan är riktigt cool, men lite väl skrikig ;).
Efter rundan har jag övat friskismoves =), jättesvårt att veta vad som kommer dyka upp. Till middag blev det pressad potatis och lax, gott och nyttigt. Sen försvann Richard till några vänner och jag har fotat kläder som jag hade tänkt lägga ut på tradera. Kameran tog dock väldigt dåliga bilder, så jag får ta om dem imorgon om jag orkar =).

Tänkte dela med mig av en favoritaccessoar som jag använder väldigt ofta. Har gjort ett litet collage =).

Det är en underbar axelremsväska i svart från Åhlens. Den följde med hela sommaren och det är nog en av dem bästa köpen jag någonsin gjort. Den kostade 399:-, men jag vet inte om den finns kvar fortfarande. Om den finns, köp!! Den funkar till precis allt =).

Nu ska jag börja göra mig iordning. Sov gott
/Elin

090417

God morgon Solstrålar!!!

Nu har jag äntligen vaknat upp till ännu en solig dag här i Linköping. Började morgonen med en stor rengöring av badrummet =), så nu luktar det gott därinne. Och jag håller för tillfället på att tvätta för fullt, hela tvättkorgen var proppfull =(. Tog en liten paus i städandet för att blogga lite och kolla mailen.

Dagens schema är att jag ska storstäda lägenheten (Richard får allt hjälpa till lite också), läsa massor i min studentlitteratur, handla potatis till laxen ikväll och gå ut och springa.
Just det, sedan måste jag öva på friskismoves också =).

Glömde nästan att säga det. Nu har jag klickat hem lite saker från HM =). Ni kan nog gissa vad det blev! Ni får se när det landar hemma hos mig. Jag kan i alla fall avslöja att jag beställde dem högklackade skorna, men dem kommer inte komma fören i början på JULI!!! Då är jag ju inte ens i Linköping =(. Men men, ibland ändrar dem det, så jag håller tummarna. Annars blir jag en sko fattigare :P.

Jaja, dags att äta lite frukost (brunch) och sen fortsätta med städningen. Ska försöka sola lite idag också =).
Soliga hälsningar <3

/Elin


Done

Det blev en tidig kväll på jobbet idag =).
Var mycket folk när det var quiz, men vid 23 så gick alla, så då började vi städa. Vi var klara vid 00 och jag kom hem nyss.
Min granne jobbade idag, hon var supertrevlig. Det var roligt  att jobba faktiskt. Lite jobbigt att stå upp hela tiden dock.
Såhär ser jag ut när jag jobbar:

Skjorta - HM (fått från jobbet)
Linne - Gina Tricot
Byxor - HM
+ ett förkläde.

Fick även hem en katalog från HM idag och nu får jag 25% på en varlfri vara, hur bra som helst ju =). Så imorgon blir det internetshopping som gäller.
Dags att gå och lägga sig.
/Elin

Dagens outfit


Solglasögon - HM
Skjortklänning - BikBok
Jeansjacka - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Tygskor - HM

Time to WORK!

Detta blir ett kort inlägg eftersom jag ska peta i mig något att äta och sen byta om innan jobbet.
Ikväll är det alltså dags att jobba igen. Jobbar ett pass från 18-02. Känns väl sådär, men det var ett tag sen jag jobbade, så det är dags igen =). Hoppas jag jobbar med några roliga. Det är Quiz ikväll också, så kom dit! Blir nog mycket folk.

Har precis varit och hämtat ut mitt körkort =). Bilden är väl inte världens vackraste =(, men man tog den ju precis innan teoriprovet...och då var man ju nervös!!! Så jag skyller på det ;). Nu äger jag i alla fall ett körkort och det är helt underbart.

Aja, dags att börja röra lite på sig här. Hörs kanske i natt, annars imorgonbitti.
/Elin


090416

Idag är det sol igen =D!!! Jag fullkomligt älskar detta väder. Men inte när man måste sitta inne =(.

Imorse vaknade jag av mig själv vid 10, hade glömt ställa klockan igår för att jag var så trött så jag somnade såfort jag la mig ner. Klev upp och åt en tallrik fil, sen bar det av ut på stan. Provade lite fina kläder på Gina Tricot, som dem snygga jeansen med hål i, men inget som riktigt föll mig i smaken. Efter det var jag inne en sväng på HM och dem hade chinos, men bara den dyrare varianten, så det blir nog att jag klickar hem dem beiga och blå imorgon =).

Och sen var jag inne på VILA, men dem hade inte den blommiga klänningen som jag hittade på Gotland =(. Kanske finns på Ikano?? Aja, jag köpte i alla fall bara den gula löpartröjan som jag pratade om igår. Bra om man springer på kvällen istället för reflexväst ;).
Hade ju tänkt gå ut och springa idag, men eftersom jag vaknade så sent och rundan på stan tog lite längre tid än planerat så har jag inte hunnit det. Har stått och lagat mat och matlådor istället =).
Har precis ätit upp min lunch bestående av pasta med ostsås och bacon, mums! Och nu är jag proppmätt.

Dags för mig att hoppa in i duschen innan skolan börjar vid 14. Håller egentligen på till 17, men måste nog gå lite tidigare för att hinna äta lite middag och byta om innan jobbet klockan 18. Ikväll är det quiz på NH, så det blir nog tjockt med folk. Då får jag lite att göra =). Håll tummarna för lilla mig.

/Elin

Spring i benen

God kväll! Det blev en sen kväll även idag =(, inte en bra vana. Fast hade inte så mycket till val.
Var på friskismöte vid 18 och sen körde jag ett styrkepass med fokus på rygg och biceps, men även lite mage. Kom hem vid 21 och fick maten serverad av min söta pojkvän. Fläskfilé i gräddsås med rosépeppar och ris, mums!
Sen rann tiden iväg och det var dags att diska bort kvällens måltid innan jag kunde gå och lägga mig.

Imorgon börjar jag inte skolan fören vid 14, men jag bör nog läsa en del innan. Ska även hinna med en runda på stan och införskaffa denna skönhet:

Den finns på Stadium och kostar 299:-. Sen ska jag självklart hem och snajda om till denna och bege mig ner till ån och springa en runda =). Hoppas bara att jag mår bra imorgon. Känns som jag har en infektion i kroppen som bara letar efter ett tillfälle att blomma ut =(. Vill verkligen inte bli sjuk!

Aja, nu får jag tacka för mig idag. Fick ett jättefint kort av moster A som gratulerade till körkortet =), tack.
Nu väntar jag bara på att körkortet ska komma =).
/Elin

Dagens outfit

Tillägnad Björn =P


Sjal - Vila
Topp - Gina Tricot
Skinnjacka - Vila
Jeans - BikBok
Strumpor - HM
Skor - HM

090415

Underbart!!
Vilken vecka jag har haft =). Från onsdag till onsdag. Jag har klarat av fyra saker som jag kan pricka av.
1. JAG klarade min allra första dugga onsdagen den 8/4
2. JAG tog körkort och klarade det på första försöket torsdagen den 9/4
3. JAG gick på arbetsintervju och fick erbjudande om ett sommarjobb på måndagen den 13/4
4. JAG fick idag reda på tentaresultatet från den förra tentan jag gjorde och jag fick VG (vilket är max på universitetet).
Kan ni fatta vilken underbar tur och skicklighet?? =). Jag är så glad, så glad =D. YEY!

Tyvärr har jag inte hunnit skriva tidigare då jag började 9 och "försov" mig lite, eller egentligen inte, men i alla fall för att hinna skriva  i bloggen ;). Idag är det så otroligt fint väder här i Linköping, det är soligt och varmt.
Dock har jag hela dagen haft en otroligt jobbig huvudvärk och har hällt i mig flera liter med vatten, men det har inte hjälpt. När jag kom hem från skolan tog jag en huvudvärkstablett och nu har den faktiskt *peppar, peppar* försvunnit =).

Aja, som jag tidigare skrev. Skolan började 9 imorse och vi höll på till 14 då vi gick för att hämta våra tentor. Sedan blev det en snabb fika ute i solen med några vänner. Och sen hem. Egentligen skulle jag åkt till friskis och tränat, men eftersom huvudvärken var så fruktansvärd så orkade jag inte. Så jag la mig i mörkret i sängen och vilade en stund.
Och nu är jag pigg igen ;). Ska snart iväg till friskis och gå på ett informationsmöte och efter det ska jag köra ett hyfsat kort pass på gymet. Skönt att röra lite på sig iaf.

Soliga hälsningar!
/Elin


Sent =(

Oj, vad tiden har gått fort idag. Efter träningen har allt gått i ett.
Åkte till Richard som var på HG och kollade på några som sjöng och körde stand-up, efter det åkte vi hem en sväng till B och S för att hämta och lämna lite saker och sen var det bara hem. Och när vi kom hem var klockan kvart i elva.

Det blir ett kort inlägg nu, då jag börjar 9.00 imorgon och bör därför sova nu.
Skrev tidigare att jag skulle byta lakan och det har jag nu gjort. Kolla vilka fina det blev =). Helt nyinköpta!

Dem är ljusblåa och vita. Me like och även Richard sa att dem var fina. Pluspoäng till mig =)!

Och sen har nya numret av VeckoRevyn ramlat ner i min brevlåda =).


Ska kolla igenom mailen lite snabbt, sen ska jag läsa lite i tidningen och efter det natti natti.
Får skriva mer imorgon. Sov gott!
P&K

090414

En ny dag har börjat och jag befinner mig nu i Linköping.

Morgonen började redan kvart över 7 då jag hoppade in i duschen, åt frukost och gjorde iordning mig. Vid tjugo över 8 åkte mamma och jag till flygplatsen där vi sa adjö, sen hoppade jag på det lilla planet som tog mig till Norrköping.
27 minuter tar det =), men flygturen är inte så behaglig då det låter jättemycket (man har öronproppar) och det skumpar en del. Nu är jag i alla fall hemma och det är skönt.

När jag kom hem har jag diskat bort all disk och tvättat sängkläder, vill ha rena sängkläder ikväll =). Sen har jag ätit lite lunch och nu ligger jag bara och latar mig i soffan. Ska nog sova en liten stund snart, är helt slut.

Vid 17 är det dags för aerobics igen, men först skulle jag vilja hinna handla lite mat. Funderar på att cykla till Willys, men då får jag göra det senast 15. Så det är snart dags att lägga ifrån sig datorn så att jag hinner sova =).

Ikväll är det någon slags stand-up och artister på HG som jag och Richard ska gå och kolla på. Det är visst några av hans klasskompisar som ska uppträda och det ville han ju se. Så snälla jag följer med ;).

Sov gott från mig en stund nu, hörs kanske senare!
P&K


Packat & klart!

Rubriken passar in både på mig själv och på tv-programmet jag nyss såg ;).
Nu har jag gått runt i huset och förhoppningsvis samlat ihop alla mina saker. Är lite ledsen över att åka hem, vill stanna kvar! Blir deppig av tanken att återgå till den stressiga vardagen. Men då får jag trösta mig med tanken att det bara är 1 och en halv månad kvar till sommarlov från skolan och då ska jag ju hit till Gotland och vara här hela sommaren =D. Det ska bli helt underbart. Känns så skönt nu också när jag har ett jobb =). Jag hoppas bara att jag får några dagar ledigt ibland så att Richard kan komma ner och hälsa på, annars kan det nog bli lite tufft =(.

Nu till dagens hm.se fynd. Hittade ni inget som ni gillade förra gången så kommer här mera kläder. Jag får aldrig nog ;).

Börjar med en kortärmad kavaj i svart som skulle vara helt underbar att ha i sommar =).

Den kostar 249:- och finns i flera färger. Denna skulle vara supersnygg till mina vita chinos (eller beiga som jag tipsade om i förut) och ett vit linne, till det dem svarta klackarna som jag också tipsade om förut eller för att göra outfiten lite gladare dem oranga =).

Denna jacka kan jag inte bestämma mig om jag gillar eller inte. Den är fulsöt på något sätt.

Den kostar 398:- och finns även i en annan färg. Vad tycker ni?? Kanske passar bättre på lite yngre tjejer?? =)

Och nu till er som gillar att vara fina även när ni sover. Detta underbart söta nattlinne med Betty Boop på.

129 pix för denna pärla. Me like <3. Det står "Sealed with a kiss" längst ner också =). Man drömmer nog mycket fint i denna.

För dem som redan har en t-shirt att sova i hemma så kan man köpa till ett par mysiga och snygga shorts att ha när man springer runt i hemmet (istället för mjukisar nu när det börjar bli varmare) eller när man sover =).

Endast 59,50 för dessa sötnosar, skynda fynda! Jag älskar dessa gula, men även dem grårandiga som finns. Me like! Kan köpa 5 par av dessa om jag hade haft alla pengar i världen =).

Och nu till saker som "shopaholicen" redan äger och som hon fullkomligt älskar.
Hon börjar givetvis med skorna =).

Dessa tidlösa skor är favoriter i min skogarderob och det är därför jag äger ett par av varje färg ;).

Dem kostar 149 st och finns i flera härliga färger. Måste även påpeka att dessa är väldigt sköna att gå i, trots hög klack. Måla tånaglarna i en fin färg och visa upp dina snygga skor =). KÖP!

Även dessa ballerinaskor har jag tjatat en del om och visst är dem fina?!

129 får du pröjsa för dessa och jag lovar dig, det är värt det =). Och gillar du dessa, kika in på Indiska och kolla också. Dem har massa fina ballerinaskor.

Och sist men absolut inte minst (eftersom jag praktiskt taget lever i dessa byxor). Mjukisarnas mjukisar!

149 får du betala för dessa sötnosar och det är värt det! Jag stormtrivs i mina och funderar på att köpa den tillhörande jackan eller dem svarta byxorna ;).

Så klicka er genast in på hm.se och beställ! Jag sitter och funderar på vad och om jag ska beställa något =).
Har sprungit runt i en massa olika hmbutiker och letat efter chinosarna som jag så gärna vill ha, men inte hittat, så dem ska jag nog beställa =) och kanske dem svarta eller oranga klackarna =). Och allt annat som jag visat upp...haha, nu blir mami rädd :P.
Jag meddelar er när och om jag köper något, var så säkra på det.

Nu ni kära läsare ska jag börja avrunda min trevliga kväll här på Gotland. Vi har ätit otroligt god mat och sedan blev det popcorn och tv. Inte mycket plugg gjort idag inte =(. Får läsa hela veckan istället. Ska avsluta med några sidor innan jag somnar. Ska upp med tuppen i morgon, kvart över 7...*snark*! Men måste hinna med planet. Godnatt!
P&K

What a day =)

Idag har det varit en helt underbar dag här på Gotland.
Efter det att jag skrev förut så har jag varit på arbetsintervju på en ICA-butik här på Gotland och jag blev erbjuden en tjänst =). Känns jätteskönt, ska ringa och tacka ja imorgon.

Sen när jag kom hem gav mamma och jag oss ut på äventyr =). Vi skulle plocka golfbollar i havet...
Vi tog cyklarna en bit ut till en udde där mamma hade sett att dem låg i vattnet. Hon klev i med stövlar på, men det började läcka in, så vi klev i barfota. Vattnet gick upp till mitten på låret. Det var inte så jättekallt som man trodde att det skulle vara. Så vi vadade runt där ett tag och plockade golfbollar :P. Det var roligt, men nu fryser jag. Vi hade dessutom shorts på oss =).

Avslutar detta inlägget eftersom jag ska dricka upp mitt te innan det blir kallt, sen är det middag =). Är hungrig! Ska bli gott. Ikväll ska jag plugga och blogga för er om mer budgetköp på hm.

Flyget går halv 10 imorgon, så det blir nog inget blogginlägg innan. Men vi hörs ju ikväll först.
P&K

090413

Idag är det måndag och imorgon åker jag hem =(. Visst ska det bli jätteroligt och mysigt att träffa Richard igen, men jag gillar att vara här på Gotland och göra absolut ingenting ;). Man kan läsa en tidning, gå ut och springa eller gräva lite i trädgårdslandet utan att behöva tänka på att man har någonting att passa. Och det gillar jag!

I vanliga fall är jag ju en väldigt planerande människa. Jag gillar att ha allting strukturerat osv. Men när jag är här känns det inte alls nödvändigt =).
I morse vaknade jag vid halv 10 och låg och drog mig en stund. Sen gick jag ut och "powerwalkade" 1 timme i den värmande solen, underbart.
Idag är det blå himmel och sol här på ön och det är lagom varmt.

Nu ska jag byta om och fixa iordning mig lite, sen ska jag på uppdrag :P.
Hörs senare med MODE!!
P&K

Gårdagens outfit på kvällen:

Glasögon - Synsam
Klänning - HM
Kavaj - Cubus
Leggings - Gina Tricot
Strumpor - ? :P
(Förlåt för otroligt suddig bild, hoppas ni kan urskilja något av det jag har på mig)

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Har inte hunnit skriva tidigare då jag har haft "fullt" upp med att äta en superduper god middag med mamma, pappa, farmor och farfar =). Syster lämnad jag av vid planet till Stockholm idag =(. Men vi ses i valborg igen =D!
Till middag blev det först förrätt med melon och skina =D och till varmrätt lammstek (för dem som äter det, jag åt entrecote) och potatisgratäng. Så mums! Sen drack jag Bailys och det var också gott. Ska nog köpa en Dooleys och prova hemma, någon som vet om den är godare än Bailys??

Resten av kvällen har gått åt till att spela Buzz =). Det var trevligt och tiden drog iväg och nu är klockan snart 24.
Är väldigt trött, så jag ska ringa Richard och säga Godnatt och sen ska jag sova =).

GODNATT!
P&K

Ps. Jag skriver om mer mode imorgon från hm.se, och då kanske jag klickar hem något själv också ;) Ds.


Shopaholic

Jag bör nog erkänna inför allas ögon, jag är en shopaholic...och jag älskar det!

Därför tänker jag bjuda alla shopaholics där ute på lite shoppingtips från hm.se
När budgetshoppingen är som bäst =). Kolla och njut, men shoppa inte ihjäl er ;).

Börjar med ett par superläckra klackar som finns i tre färger. Jag älskar dem svarta, men även dem ljusoranga är läckra.

Dem kostar 349 pix. Skulle passa fint till en blommig sommarklänning (som den på VILA) och brunbrända ben eller till jeansleggings, vitt linne och jeansjacka =).

Och till alla er som behöver eller vill ha en ny bikini. Kolla in denna sötnos!

För dessa får du betala 129:- resp. 98:-. Jag själv som har 18 bikinisar skulle ju gärna klicka hem denna, men jag får hålla tillbaka i år och använda dem jag redan har =). Snacka om att vara en av dem finaste på stranden i sommar.

Även accessoarer är ju något att satsa på om man inte vill köpa något för en massa pengar. Detta söta armband skulle jag gärna ha på min handled.

Kostar 59,50:-/st och finns som ni ser i guld och silver.

Och sen mina godingar som jag visat i tidigare inlägg, chinos som finns i tre olika färger.

Kostar 198:-/st och finns även i svart. Skulle vilja klicka hem dessa två genast =). Passar snyggt till klackar och blus eller tygskor och t-shirt =).

Nu är det dags att äta lite middag här i villan =). Hoppas ni har en lika fin kväll som vi har.
Återkommer med mera shopping ikväll ;). Gå in på hm.se och kika så länge.
P&K


090412

Påskdagen.
Idag sov jag enda till halv 10, somnade iofs vid strax efter 12 igår.
Gick upp och klädde på mig träningskläderna och begav mig ut och sprang en runda =). 40 min var jag igång.
Vädret är helt okej idag, dock väldigt dimmigt och solen har lite svårt att ta sig igenom molnen. Men man ska inte klaga, vi har ju haft två underbara dagar redan =).

Köpte ju en skinnjacka igår som jag berättade om förut. Köpte den på VILA. Och såhär ser den ut...

Den har kostat 799:-, men den var på rea och kostade endast 399:-. Det är ju ett jättebra pris för en äkta skinnjacka!
Äntligen äger jag en äkta skinnjacka =D.

Har även hunnit med en biltur till Klintehamn för att köpa fikabröd och tidningen. Åkte dit alldeles ensam, för första gången i mitt liv som jag kör bil själv =). Hur kul som helst.

Nu är det fikatime =). Ha det gott!
P&K

Dagens outfit

Idag är det alltså dags igen ;). Ville vara lite chic på stan, så då klädde jag mig lite "fin" =).


Solglasögon - HM
Sjal - VILA
T-shirt - HM
Kavaj - Cubus
Jeansleggings - Gina Tricot
Ballerinaskor - Indiska

090411

Påskafton =).
Förlåt för att jag inte har skrivit idag, men vädret har varit underbart och jag har hållit mig sysselsatt hela dagen.
Vaknade strax innan nio imorse och begav mig ut på 1 timmes promenad i solen, på hemvägen blev det faktiskt i bara t-shirt =). Underbart! Kom hem duschade och slängde i mig lite frukost, sen åkte farmor och jag till Visby och kollade i lite affärer. Idag lät jag faktiskt farmor köra ;), ville vila =).

Var inne i lite olika affärer som Lindex, Din sko, HM och så, men hittade inget jag ville ha. Men sen så gick jag in på VILA och hittade en helt underbar klänning (blommig, fanns i både svart och rosa) och en skinnjacka. Och tror ni att jag köpte något av dem?! Självklart tror ni det! Fick bli skinnjackan =). Visar bild och skriver mer om den imorgon. Den är hur fin som helst i alla fall, me like. Klänningen skulle vara perfekt i sommar till ett par leggings eller barbent till ballerina eller höga klackar. Ska fundera lite innan jag köper en. Har ju VILA i Linköping också ;).
På Coop Forum köpte jag i alla fall en tidning som jag ville ha. ELLE. Det ingick en kuvertväska också.

Helt okej plånbok/väska. Finns i svart, "ormskinn" och guld. Tyckte den svarta passade mig bäst då jag inte är så förtjust i varken orm eller guld (iaf inte som plångbok/väska). Köp! Kostar 50 kr och dessutom får du ett bra magasin också.

När farmor och jag kom hem var det hög tid att ta tag i påsklunchen (buffén). Blev en massa gott som vi åt. Efter maten var det dags att leta påskägg =). Fick ett av syster, ett av mamma och pappa och ett av farmor och farfar =). Av syster fick jag en duschkräm som luktar smultron (mums!) och godis. Av mamma och pappa fick jag pengar =) och av farmor och farfar fick jag pengar, godis och denna söta prydnad =)

TACK allesammans för jättefina påskägg =) och för en helt underbar påsk =D!

Efter all mat och påskäggsletande var det dags för lite solning. När jag tröttnat på det gav jag mig på att plantera lite blommor ute. Sen när det var klart skulle jag hjälpa mamma i trädgårdslandet. I jorden fanns det två cementstolpar som inte ska vara där, så jag gav mig på att försöka få upp en av dem. Jag grävde och grävde och grävde och tillslut fick jag den att röra på sig och då fick mamma komma och hjälpa till att få loss den från jorden. Och envis som jag är skulle jag ha upp den ur hållet och upp på gräsmattan, den vägde hur mycket som helst. Fick upp den ganska långt, sen fick mamma hjälpa mig lite =). Hur roligt som helst. Den andra stolpen fixade jag och syster tillsammans.

Nu i kväll har vi ätit en jättegod parfait gjord på kahlua och grädde ;). Sen har jag, syster, mamma och farmor spelat Buzz. Det var trevligt =). Så ni förstår att jag inte haft tid att skriva.
Hoppas alla haft en underbar påsk!? Det har i alla fall jag haft =). Säger Glad Påsk såhär på kvällen till er alla =).
P&K


Påsklov =)

Så skönt med ett litet påsklov såhär mitt i terminen. Kom väldigt välbehövligt.
Roligt att jag kunde åka till Gotland med familjen dessutom. Som jag skrivit förut så blir jag så lugn här =), inte stressad över det minsta lilla som jag blir hemma...=(. Borde nog försöka ändra på den onda vanan ;).

Sitter här i sängen och ska snart sova, men syrran ligger i sängen bredvid och tittar på film. Hoppas hon är klar snart så att jag får sova ordentligt =), är trött. Gick ju upp 8 idag.

Det har varit en mysig dag idag med massa sol, massa bilkörning och massa skratt. Det är trevligt när vi är samlade =). Imorgon har jag inga speciella planer. Blir nog gömma påskägg och äta godis :P. Och påskbord också =), vad gott det ska bli!!! Ska försöka mig på en powerwalk på morgonen också. Orkar inte springa imorgon, så det får bli en 1 timmes runda eller något i den stilen. Mer information kommer imorgon ;).

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och försöka sova. God Natt!
P&K

Ps. För er som saknar dagens outfit beror det på att jag är lite "fult" kläd här på Gotland :P. Har gått i mina knallrosa mjukisbyxor och randiga t-shirt från gina idag. Om jag har en ok outfit imorgon ska ni absolut få se Ds.

Soligt värre!

Vilken underbar dag det har varit på Gotland idag =).
Solen skinner över det stilla, blåa havet, precis som på film. Det är sagolikt ;). Jag älskar att vara på Gotland.
Här är lite bilder från Gotland:

Magnifik utsikt från huset =).


Jag låg ute i mjukisbyxor och linne i solen =).


Avslutar bilderna med denna solbilden ;). Hehe =).

Idag började jag som tidigare sagts med en löparrunda. Efter förra inlägget åkte jag, mamma och farmor till Hemse och kollade på möbler och sen handlade vi massa mat. Jag körde bilen =). Det gick jättebra.
När vi kom hem åt jag lite lunch och sen åkte jag och syster till Visby. Och även då körde jag ;).
Vi handlade lite saker till påsk och sen handlade vi lite mat som inte fanns i den andra affären. Alla affärerna var ju stängda idag pga. att det är långfredag =(. Lite tråkigt när vi satt och åkte enda in till Visby, tar ju ändå 20 min.

Nu har jag varit hemma en stund. Vilat, solat och läst lite tidningar. Ikväll ska vi äta tortillas =D, mums.
Ha det gott så länge, hörs ikväll igen.
P&K

090410

Långfredag!

Idag började jag min morgon med en löparrunda vid 8.20. Hur skönt som helst =). Sprang och gick omvartannat i 45 min. Sen dess har jag duschat och ätit frukost.

Nu ska jag, farmor och mamma åka till Hemse och kolla lite i affärer och handla mat. Och jag KÖR!!!!

Ha en bra långfredag. Hörs senare.
P&K

KÖRKORT!!

Nu avslöjar jag min största hemlighet för er.
Jag har under en längre period övningskört i Linköping och jag har inte berättat det för er eftersom min pappa läser bloggen och han har inte vetat något om detta =).
Så idag var det då dags. Jag var något fruktansvärt nervös. Men det gick så bra!! Fick köra upp med två män, den ena lärde sig och satt fram bredvid mig och den andra satt bak och kontrollerade den andre och mig :P. Var lite nervöst.
Det som var absolut jobbigast på uppkörningen var back-parkera. Jag bad min körskollärare om att få lära mig backparkering och fickparkering, men hon sa bara att dem inte hade kollat sånt på 10 år och självklart fick jag ju göra det nu. Fick sådan fruktansvärd ångest, har ju aldrig gjort det. Men det gick faktiskt väldigt bra =), jag sa inte ett pipp och bara körde.
Kan ni gissa hur lycklig jag är??? Det går inte att beskriva känslan! Vilken frihet =). Imorgon tar jag och syster bilen till Visby och handlar lite och jag KÖR!!!!!!!!!!!!!!! :D Hahahaha...jag är så GLAD.

Som jag skrev tidigare visste ju inte pappa om det hela och under hela resan till Gotland har mamma, jag och syster varit helt tysta om detta...duktigt va?! Så när vi kom fram korkade familjen upp champange och jag sa till mamma "kan inte du och jag åka och köpa snacks?" och hon svarade "men det kan du ju göra själv" och gav mig bilnycklarna. Pappa fattade ingenting, han bara gapade :P. Och jag fick ta fram körprovsbeviset för att verkligen övertyga honom. Och vad glad han blev!! Det värmde verkligen :D.

Så nu har jag alltså körkort och det är helt underbart :). Jag kommer ju behöva det i sommar, så det känns så skönt.
Skärtorsdagen den 9 April 2009 ska jag minnas förevigt.

Detta fina kort fick jag av familjen, fast varken pappa eller sofie visste om det :P. Det innehöll 500 kr =) och bredvid fick jag två påsar bilar. Tack familjen!!! =)

Ok, nu startar vi resten av inlägget. Jag har kommit fram till Gotland efter en lång resa som startade vid 12 från Linköping. Är ganska trött och så nu, så jag hoppas jag somnar som en stock ikväll. Har lite sovtid att ta igen efter några nervösa nätter.
Känns otroligt skönt att vara framme =). Har saknat Gotland. Nu ska jag vara här till på Tisdag, hur avslappnande och skönt som helst.

Idag har jag också varit runt och kollat på lite internetshopping. Nu är jag riktigt shoppingsugen efter körkortet :P, hehe...konstigt egentligen ;). Vill ju unna mig något för att jag varit så duktig. Får se om jag hittar något fint imorgon!?

Delar med mig av lite godbitar


Ett par helt otroligt snygga jeans från bubbleroom.se.
Märket är Rock & Republic. Synd bara att dem kostar 2799:-.
Men man får önska sig dem...önska kostar ingenting ;)


Underbara skor som skulle passa perfekt till min nyinköpta fransväska (som förresten följer med överallt).
Dem kommer från halens.se och ligger på 299:-/st. Det går att välja på låga och höga. Jag älskar dem höga!! Ich möchte bitte ;).



Ursnygg leggings från halens.se. Dem finns i svart, rött, vitt och grått.
Tycker att dem är lite roliga då det är en liten detalj på dem =). Ligger på 150:- för ett två-pack. Skynda Fynda!!

Det får vara sista grejen för idag. Nu ska jag gå ut och vara lite social och inte bara sitta vid datorn.
God natt!!
P&K


090409

Skärtorsdag!

Klockan 12 går tåget som ska ta mig till Stockholm för vidare färd i bil till Nynäshamn och därifrån båt till Gotland.
Längtar något otroligt :D. Påsklov!!

Har precis fått ett påskägg av pojkvännen min :D

Ska nog sitta och smaska på det under resan :). Får kanske bjuda familjen på lite ;).

Nu är det dags för mig att packa och diska här hemma innan jag måste gå.
Hörs kanske senare ikväll?!
P&K

"Jag skulle vilja ha en miljon kronor tack"

Dem pengarna skulle inte sitta helt fel :).
Tänk vad man kan göra med en miljon. Antingen lägger man pengarna på en egen lägenhet eller så shoppar man loss och sparar lite istället.

Just nu är jag som himla shoppingsugen. Skulle kunna klicka hem massor av kläder från HM, Laredoute m.fl. Jobbigt när man verkligen inte har pengar till shopping, utan man måste lägga dem på hyra, mat, el mm. Det är tråkigt att bli "vuxen" :P.

Just nu är jag lite sugen på en skinnjacka, den här modellen från HM är helt okej :).

Den kostar 499:-, men är då inte av äkta skinn.

Då jag inte haft orken att kolla runt på internet efter fina kläder och skor att köpa, så blir det inget modeinlägg ikväll.
Ni som ville läsa får vänta tills jag hittar några guldkorn :), det är värt att vänta ;).

Dags för mig att avrunda dagen och packa lite inför min resa till Gotland.
P&K

Trötter

Jag är något fruktansvärt trött idag. Det har varit en lång dag.
Gick som sagt upp vid halv 9, åkte till skolan och var där vid 10, hade dugga som jag KLARADE :), grupparbete och sen lektion...Jag blir trött av bara tanken :P.

Skulle egentligen åkt till gymet nu, men jag orkar verkligen inte det. Så det får bli en löparrunda istället. Jag vet faktiskt inte om jag orkar det heller, men jag får väl gå ifall jag är helt slut. Bara jag får ut och röra lite på mig och få frisk luft ;).

Idag när jag kom hem hade jag fått ett paket i brevlådan från Adlibris...

...och det innehöll inget mindre än kurslitteratur. Så otroligt o-roligt att få!! :( Men dock så nödvändigt.


Nu ska jag bege mig ut i det gråa vädret, så tänkte jag modeblogga lite ikväll för er som tycker sånt är roligt :).

Höres!

P&K


090408

Det blir ett KORT inlägg idag för det är strax läge för mig att äta frukost, göra mig iordning osv. Måste cykla hemifrån vid halv 10 för att hinna vara i skolan kl 10.

Idag har jag alltså dugga som jag tjatat om, lite nervös för den faktiskt! Och sen har jag skola till 17...
Så det blir en heldag och jag har ingen lunchlåda :(....orkar och hinner inte nu.

Tänkte försöka träna ikväll också eftersom jag ska vara borta hela helgen. Borde nog gå ut och springa och gå på Gotland, då det är påsk och då brukar det bli mycket godis :P.

Aja, dags för mig att dra igång den här dagen ;). God morgon!
P&K

SLUT

Nu är det snart dags för mig att avrunda den här dagen. Har precis avslutat mina studier för kvällen och känner mig hyfsat redo inför duggan imorgon. Har dock inte haft så mycket energi att lägga ner på läsandet och inpluggandet ikväll, men jag har gjort så gott jag kunnat.

Har varit på aerobics ikväll. Det var jätteroligt. Hon, T, hade gjort om första blocket. Mycket roligare nu :).
Får bli passet på tisdag nästa vecka när jag kommit hem från Gotland.
Nu är det bara onsdag kvar och sen på torsdag tar jag tåget till Sthlm vid 12 och möter där upp resten av familjen. Vi tar oss sedan därifrån med bil till Nynäshamn och efter det båten. Jag vill vara på Gotland nu!!

Måste tyvärr plugga under påsken då vi har en bok på runt 400 sidor som ska vara färdigläst den 23 April. Det är bra att börja i tid, så slipper man sitta åtta timmar i sträck och läsa sen...

Dags att sova! Natti natti.
P&K

I natt drömmer jag om...

Ballerinaskor med öppen tå, 98:-. hm.se

Sweet!

Hejsan hoppsan i stugan!

Nu är jag hemkommen från skolan. Har suttit och pluggat från 9 till 15. Vi har gått igenom alla anteckningar osv, men det känns fortfarande väldigt oklart allting. Dock måste jag nog försöka inse att det inte är en tenta vi ska göra utan en dugga. Vår dugga är frågor som vi ska kryssa mest sant eller mest falskt på, 50 % chans att svara rätt ;). Så kan man inte en så får man väl gissa, det är inte hela världen :P. Efter aerobicsen som jag ska på vid fem tänkte jag gå igenom lite till innan DH och sängtime.

Idag är det sol ute, men lite molnigt på sina ställen. Det blåser dock lite kallt ibland.
Imorgon, enligt SMHI, ska det regna från 6-12 och sen bli stor sol. Som jag skrev förut så skulle det ju regna på torsdag, men det ska det tydligen inte längre :P. Ändras från dag till dag...vet inte hur mycket man kan lita på väderprognosen egentligen. Vi får väl se imorgon ;).

Avslutar med en liten nytagen bild på mig :), "hon har blommor i sitt hår som bara jag kan se"...

P&K

Dagens outfit

Tillslut valde jag denna kombination, stilren och enkel.


Svart sjal med blommor - Vila
Svart t-shirt - HM
Vita chinos - Gina Tricot
Ballerinaskor - Indiska

P&K

090407

Tisdag. 2 dagar kvar till PÅSK!

Nu är det alltså bara två dagar kvar tills dess att jag lämnar Linköping och flyr till Gotland i några dagar. Det ska bli helt underbart :). Ser verkligen fram emot det!

Blev inte så himla många timmar i natt heller :(. Somnade väl runt halv tolv och sov till halv åtta, det är ju i och för sig åtta timmar, men jag brukar behöva längre sömn för att orka dagen :P.

Idag hade jag problem med vilken t-shirt jag skulle ha på mig till mina chinos och dessa två valdes tyvärr bort av ett enda skäl, jag är BLEK och ser ännu blekare ut i dessa färgglada t-shirtar. Tre gånger på solariumet och lite brun-utan-sol, sen så ;).


Den ljusblåa t-shirten är från Ralph Lauren i USA.
Den rosa är från HM.

Nu är det dags för mig att slänga i mig lite frukost och sen sminka mig...sen skola!
P&K

GodNatt

Nu är klockan snart 23 och det är dags för lilla mig att gå och lägga mig. Skola som vanligt vid 9.00 imorgon. I natt måste jag få lite mer sömn än igår :).

Efter det att jag skrev tidigare har jag varit och styrketränat :). Körde triceps, bröst och axlar och avslutade sedan med 5 km crosstraining och mage. Hur jobbigt och kul som helst.
Sen blev det rusch hem för att hinna till faddermötet. Mötet varade bara i 45 min, så det var ganska lagom.
Och efter mötet har jag läst lite, lagat lite middag + matlåda och kollat lite tv.

Samtidigt som jag sitter och bloggar lyssnar jag på 90-tals klassiker ;). S Club 7, Westlife, Aqua, Spice Girls, Vengaboys m.fl. Var så himla längesen jag lyssnade på den här typen av musik. Fick inspiration när alla andra skulle på flashback, så då gjorde jag en egen liten lista på spotify ;). Några tips på bra låtar??
Här är ett smakprov:



När man går runt på stan i detta fina vårväder ser jag massor med människor som har så otroligt snygga kläder på sig. Det är randiga tröjor, jeansjackor, solbrillor, ballerinaskor, jeansleggings, chinos mm. Det är så himla inspirerande att se, jag vill bara köpa mer kläder :P.
Nu är jag lite inne på att köpa chinos. Har ett par vita som jag tänkte ha på mig imorgon om vädret tillåter. Skulle vilja ha ett par i färgen beige/naturfärg eller ett par i färgen blå. Det är faktiskt inte så himla dyrt, man får betala ca. 200 för ett par.
Finns snygga på hm.se:

Vill ha båda!! Kostar 198:-/st. Me LOVE!!
Finns även massa olika färger på Gina tricot, här är ett par beiga:


Dags för mig att sova nu. Godnatt!
P&K

FULLBOKAD

...det är vad jag är fram till sommaren. Både roligt och jobbigt på samma gång. Har otroligt mycket olika saker i skolan, sen träning och åka hem några gånger. Kommer kanske dessutom missa P student :'(. Gruppen tycker att jag kan åka till hans student och sen tillbaka... Jag kan ju inte bara åka fram och tillbaka för det. Dem tre sista dagarna kommer vi behöva till att rätta våra fel på projektplanen och jag har erbjudit mig att jobba hemifrån. Jag förstår ju dem också, eftersom alla vill åka hem såfort som möjligt efter skolan...men det är ändå lite jobbigt tycker jag. Får diskutera det med dem lite närmare sen.


Här utanför fönstret skiner solen på Domkyrkan, så fint.
Har precis anvnjutigt min lunchlåda här hemma och ska snart åka och träna. Är som vanligt inte speciellt sugen på att träna inomhus när vädret är så fint, men så får det bli iaf.



Ikväll är det dags för fadderinfo. Jag ska alltså vara fadder för dem nya studenterna efter sommaren. Ska bli roligt :).
Vi hörs senare!
P&K
 

Dagens outfit

Inne:


Skjortklänning - BikBok
Svart linne - HM
Bälte - HM
Jeansleggings - Gina tricot
Loafers - Skopunkten

090406

Måndag. 3 dagar kvar till påsk!
Godmorgon kära läsare. Här i Linköping är det molnigt och termometern visar 6,5 grader utomhus. Gick in på SMHI och kollade, det ska vara en STOR sol idag...men men, hoppas den kommer fram lite senare :).
Appropå väderprognos, jag var inne igår och tittade hur vädret skulle vara i veckan och då visade den stora solar nästan hela veckan, men nu ska det tydligen vara molnigt både tisdag och onsdag och sen på torsdag ska det regna :'(. Aja, lite regn får man väl klara av i denna värmen ;).

Ska strax äta lite frukost och sen åka till skolan för grupparbete. Har inte sovit så många timmar i natt då jag hade svårt att somna igår. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll istället.

Ha en fin dag!
P&K

Spring i benen

Nu har jag läst klart för dagen. Har dock inte hunnit läsa så mycket då jag tog ett avbrott och gick ut och sprang en sväng. Var precis lagom temperatur för en runda vid ån. Har ju inte sprungit påriktigt sen i somras så jag ville egentligen ta det lugnt, men jag hade så mycket energi och vilja att jag helst ville springa hela rundan på 35 min. Jag fick hejda mig själv :P. Var helt slut när jag kom hem, men ack så skönt det var. Fick verkligen inspiration att börja springa mer nu när våren är här. Jag till skillnad från många jag känner ÄLSKAR att springa. Det är så himla skönt att köra slut på sig och känna att det ger resultat. Har ju "dock" ett träningskort på friskis fortfarande som jag bör använda. Får köra lite aerobics, lite gymträning och lite löpträning. Det ska nog gå att få ihop iaf.

Har länge tittade på dessa snygga och praktiska löptränings-kläder.

Dem kommer båda från Stadium och ligger på 299:- resp. 499:-.
Just nu springer jag i ett par tajta byxor som är för stora, så jag måste dra upp dem hela tiden. Sen en collagetröja som är alldeles för tjock. Dessa kläder skulle vara perfekt nu! Den gula tröjan är ju bra när det är lite mörkare också, jag blir som en lysande människa :). En levande reflex :P. Åååå, måste verkligen ta mig en funderare på dessa kläder.

Efter löprundan så har jag duschat och läst. Tog en paus och målade naglarna. Tycker denna färg passar fint nu när det är vår, vad tycker ni?


Nu är det dags för lilla mig att krypa till kojs. Skolan börjar 9 imorgon och det blir alltså upp vid halv 8.
Hörs imorgon och vi håller tummarna på SOL imorgon :)!!
God natt.
P&K

Solstrålar

Solen börjar äntligen kika fram mellan molnen :). Det har varit molnigt hela dagen, men ändå ganska varmt. Och nu är ju klockan tio i sju...så det är nog inte läge att springa ut och sola nu :P.

Idag har jag städat lägenheten och nu är det fint och fräscht hemma :). Tog cykeln till Skäggetorps centrum idag och handlade lite mat. Sen var det hem och laga till lite pastasallad och baguette och till efterrätt chokladpudding. B kom hit och åt med mig, vi satt och pratade en del och nu ska jag sätta mig och läsa en stund.

Om någon timme ska jag bege mig ut och springa. Har varit jättedålig på att röra på mig i helgen, så det är dags att gå ut och röra på fläsket lite :P.

Vi hörs senare!!
P&K

090405

Söndag. 4 dagar kvar till påsk :).
Idag är det molnigt och "bara" 8 grader ute. Jag, B och A skulle ju på picknick, men med det här vädret känns det lite väl satsat. Så B kommer hit i eftermiddag och äter lite lunch/middag :). Kommer ju ha fullt upp hela veckan med dugga och allt, så vi kommer inte hinna ses :(.

Vaknade vid 11 idag och gick upp och städade badrummet. Vill ha ett fräscht badrum och nu är det jättefräscht, bara en runda med dammsugaren som fattas. Ska strax cykla till Lidl och Willys och handla lite mat. Åker ju till Gotland på torsdag, så det blir inte mycket färskvaror att inhandla. Jag längtar så otroligt mycket efter påsken tillsammans med familjen och farmor och farfar på Gotland, ska blii så otroligt roligt :).

Till frukost idag blev det förvånande nog äggmackor, te och juice. Gott va?


Dags att dricka upp juicen och sen bege sig till mataffärerna. Hörs senare!!
P&K

Hemmakväll

Bestämde mig trots många men att stanna hemma ikväll. Som jag skrev tidigare var jag så otroligt otaggad, seg och hängig och då är det inge roligt att gå ut. Så jag har stannat hemma och glott på tv istället :P.

Är precis nyduschad och sitter nu uppkrypen i soffan i pyjamas med en kopp te, mys. Ska snart gå och lägga mig, börjar bli lite trött nu :P. Sov ju förut och det brukar resultera i att jag inte är så trött på kvällen sen.
Såg precis klart filmen Vid din sida och den var så otroligt fin, fällde några tårar för att den är så sorglig. Se den!! Det är en gammal film, från -98, men ack så bra.

Glömde berätta förut att jag har shoppat, igen. Men det var faktiskt av en slump :P. Var inne på BikBok på min shoppingrunda i tisdags och hittade en skjortklänning för halva priset, men tyckte ändå att 175 kr för den var lite mkt. Så idag när jag gick förbi såg jag att dem hade halva reapriset, alltså så fick jag den för 87,50 istället. Vilket fynd va :)?? Tur att jag inte köpte den i tisdags! Vad tycker ni?? Lite annorlunda sådär.


Dags för mig att säga god natt innan jag somnar med datorn i knät. Hoppas att alla kompisar som gick på flashback hade/har en toppenkväll!!
P&K

ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz

Är så OTROLIGT seg och trött efter trippen till Norrköping. Sov ändå bara 7 timmar och det är ju mindre än vad jag är van vid :P. Har iaf sovit en och en halv timme nu från 16.30 till 18. Är dock fortfarande MEGAtrött.
Bör jag verkligen gå ut då? Kanske ska stanna hemma och spara mina slantar istället? :)

Efter att vi kommit hem idag så gick jag ner till Trädgårdstorget och tittade på Magnus Samuelsson (han som vann let's dance) när han presenterade artister och dansare. Det var nog inte ett perfekt jobb för honom, han ver nog väldigt nervös och väldigt fåordig men men...roligt att ha sett honom :).
Artisterna som sjöng var Velvet, Emilia och Jonathan Fagerlund från Melodifestivalen. Och ni vet ju att jag gillar Emilias låt, så jag var glad :).

Sen gick jag till Hemköp och handlade lite. Efter det var det sovtime :P. Vet fortfarande vart eller om jag ska förfesta ikväll..borde nog ta reda på det snart. Dusch och make-up nästa isf.
Höres senare!!
P&K


090404

Lördag - Back in Linköping.
Nu har vi precis kommit tillbaka från S i Norrköping. Hade en toppenfredag där :).
Jag är helt förälskad i Norrköping, så otroligt vackert med vattnet genom staden och alla vackra, äldre hus. Jag skulle gärna vilja bo där, det var så fridfullt på något sätt.

När vi kom fram vid 16 kom S och mötte oss vid bussen och sen gick vi hem till honom och satt och snackade. Sen gick vi till systembolaget och handlade lite "nödvändigheter". Till middag blev det pizza, var jättegott och längesen jag åt :).
Och resten av kvällen hade vi förfest. Min outfit för kvällen blev vita chinos, ljusblå tubtopp och knallrosa skor :). Färgglatt och somrigt. Har tyvärr ingen bild att visa :(. Jag och B matchade varandra med blommor i håret.
På kvällen blev det utgång på något som heter Palace. Det var ett helt okej ställe med ett jätteroligt schlagerdansgolv som vi stod på 75% av kvällen :P. Dock var alkoholen jättedyr (en aquatini som på systemet kostar 15, kostade där 65) och det är ju inte pengar vi studenter har :P. Så för mig fick det bli vatten :). Lika bra det, jag MÅR toppen idag.

Jag är så himla glad för att vädret håller i sig :). Idag är det faktiskt riktigt varmt ute, dock är det MASSOR av människor på stan. Man får mosa sig igenom och det är ju inte så roligt.
Sitter för tillfället och äter hallonsorbet :). MUMS!


Ska kolla runt med lite vänner om jag ska ha förfest ikväll eller inte. Ikväll är det alltså flashback som gäller :D.
Vad hade man på sig på 90-talet?? Något tips??
P&K

Dagens outfit


Klänning - HM
Leggings - Gina tricot
Strumpor - HM :P

Visst, en ganska trist klädsel, men jag trivs i det. Har vita tygskor och svart kappa till ute :).
Hörs imorgon igen!! Norrköping väntar :)

Norrköping Nästa

Ååååå, vad detta underbara väder gör mig glad och på bra humör :). Packade nyss partyoutfiten och lite sova-över-grejer och började rota efter lite roligare kläder och färger.
Partyoutfiten består av mina KNALLrosa spetsiga-ballerina (typ), tubtopp (tog en blå- och vitrutig och en gul, beroende på underdel) och chinos till den blå- och vitrutiga toppen och svart kjol till den gula :). Har ju alltid lite beslutsångest när det gäller sånt :P, så då bestämmer jag mig på plats istället.

Så snart ska jag och Richard gå till bussen som går från skolan, så det tar iaf 40 min att gå dit :S, men det är ju så grymt fint väder :D. Vi kan ju inte åka buss dit då...;). B ringde för ett tag sen och sa att hon åker med :D, så nu blir vi fyra stycken ikväll. Ska bliiii så roligt!!

Är fortfarande lite seg efter min tidiga morgon, men jag hoppas det går över snart :). För nu är det HELG!!!

P&K


090403

FREDAG

Sitter nu här vid datorn och skriver ut en massa papper till skolan. Är megatrött. Blev ju "bara" 7 timmars sömn i natt, och det är jag inte van vid! Något tips på hur man snabbt blir pigg på morgonen trots dåligt antal sovda timmar??

Ska snart åka till skolan, så det är stor tid att hoppa i lite kläder och sminka mig. Sen bär det av.
Idag är det dags för lite grupparbete först, sen seminarium och efter det ska vi bara prata lite om projektarbetet.
Måste sedan skynda mig hem och packa väskan, för vid 15 bär det av till Norrköping.
Får se om jag hinner lägga upp dagens outfit och ett till inlägg senare :).

Ha en jättebra dag!!
P&K

Servismiddag och besöksrekord :)

Precis hemkommen från servismiddagen på NH, det var trevligt. Blev bjudna på trerätters middag :).
Till förrätt bjöds det på ceasarsallad (elins specialitet), varmrätt var det kyckling med potatis och varma grönsaker och till efterrätt någon typ av vaniljpannacotta med bär. Det var jättegott.

Det var många som satt kvar när jag smög mig ut från restaurangen då jag börjar skolan vid 9 imorgon. Och innan det ska jag hinna läsa igenom det som vi ska säga till seminariumet och skriva ut en massa papper :P, så det blir väl upp vid 7 *snark*.

Imorgon är det dags för en tripp till Norrköping för en rundvandring, middag och party med S. Ska blii roligt att upptäcka Norrköping :). På kvällen ska vi möta upp min x-grupp, grupp 9, på något partyställe. Roligt att dem ska till samma ställe, på samma dag.

Dags för mig att krypa till kojs, längtar till den varma sängen :)!!
Har förresten slagit besöksrekord idag, med hur många får ni inte veta :P...hehe. Sov gott.
P&K

Min outfit för kvällen:


Klänning - HM
Väska - Lindex
Halsband - Pilgrim
Leggings - Gina tricot

Stövletter - Din sko
(Förlåt för suddig bild)

Dagens outfit

Inne:



Örhängen - Ur och Penn
Glasögon - Favoptik
Linne - Lager 157
Kofta - Forever 21
Skärp - HM
Vita jeans - Laredoute.se
Pumps - USA

Ute:


Sjal - HM
Kappa - Forever 21
Väska - Friis & Co
Vita jeans - Laredoute.se
Ballerinaskor - Indiska


090402


Solen skiner och det är snart HELG!!! :).
Det är helt otroligt vilken skillnad man märker på sambandet mellan ens humör och vädret. Jag har bara på den närmaste veckan blivit mycket gladare och känner att det är roligt att klä sig i fina kläder och "piffa" till sig lite på vardagarna :). Slippa alla svarta, gråa och dystra kläder :P. Dock älskar jag dessa färger, men jag kombinerar dem med vitt eller lite färg nu i vår och sommar.

Idag började jag skolan vid 10 och vi gjorde klart grupparbetet och var klara vid 14. Så nu har jag bara hunnit hem och kolla posten, ska få tillbaka pengar på skatten :). Inte helt fel i dessa "kristider". Och gissa vad jag ska göra med pengarna...shoppa såklart!! :P Haha...inte allt, jag lovar. Men lite blir det nog :). 
Ska alldeles strax åka och träna styrketräning. Ska bli skönt då jag pausade från träningen igår :). Det är iofs lite tråkigt att vara inomhus och träna när vädret är så fint, men jag hoppas på fina dagar framöver också.
Det står på SMHI att det ska bli STOR sol på lördag och 14 grader, inte helt fel. Solning som gäller för mig då.

Ikväll ska jag på servismiddag på NH. Ska bli trevligt att träffa alla igen, senast var ju på kick-offen.
Aja, dags att bege sig. Sola åt mig med!!
P&K 

Vill HA

Jag har hela tiden tyckt att Converse inte är något för mig, men så köpte jag ett par i New York i vintras. Ett par ljusblåa :) och jag fullkomligt älskar dessa skor. Så nu härmar jag syster som har tre par ;). Jag skulle verkligen vilja ha ett par till. Har fått låna ett par av syrran (dem som jag hade på mig idag), men jag vill ha ett par till :P.


Visst är dem söta mina älsklingar :)??

Var inne på Laredoute av en slump nyss och såg att jag hade 40% på en vara, vilken som helst. Då kunde man välja ett par Converse som kostat 649:- och få dem för 389:-, det är ju nästan USA-priser :). Dock hade dem bara "tråkiga" färger som vita, svarta och mörka färger.


Visst är dem fina, men jag vill inte betala så mycket pengar för ett par vita skor.

Skulle mkt hellre vilja ha något av dessa par. Men dem går för 599:-/ st på Junkyard.se.

Och det är ju inga pengar jag har nu :(. Får titta på bilderna och sukta istället :P.

P&K


Veckorevyn och Oboy



Här sitter jag i sängen och ska snart börja läsa ett färskt nummer från Veckorevyn som kom i brevlådan idag :).
Gjorde mig lite oboy dagen till ära också :P.

Har varit i skolan mellan 13-16. Började jobba med en ny grupp idag och det ska bli spännande att lära känna nya människor och se hur dem jobbar. Dock har vi tider inplanerade hela hela tiden, vilket kommer bli lite kämpigt eftersom man ska hinna läsa en hel del också. Aja, men arbetet måste ju bli gjort :).

Víd 19 ska jag som sagt till B på middag. Så nu ska jag ta det lite lugnt och sen läsa lite i skolböckerna också.
P&K

Dagens outfit

Inne:

Örhängen - Forever 21
T-shirt - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Pumps - HM

Ute:

Ovanstående och
Jacka - Quicksilver (I USA)
Converse - I USA

090401

April April din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill :P.

God morgon solstrålar!! Idag är det en otroligt vacker dag i Linköping. Solen skiner och himlen är blå, termometern visar 15 grader och allt känns toppen :).
För tillfället sitter jag och äter "brunch", då jag direkt när jag vaknade inte var speciellt hungrig och satte mig istället och läste lite. Sen har jag tvättat lite kläder och städat undan lite. Så nu var jag väldigt hungrig. Det fick bli Elins specialitet, äggmackor :).


Visst ser det smarrigt ut :)?? Till det dricker jag vatten, då juice och kaviar smakar väldigt illa...

Kom på att jag glömt berätta om min "lins-utveckling" :P. Jag sätter i linserna som ett "proffs" nu :). Tar max 1 min att få i båda linserna. Det är så otroligt skönt att ha linser nu när man vill bära solglasögon, jag både ser bra och skyddar ögonen från dem farliga UV-strålarna.

Om ungefär 40 min ska jag cykla till skolan för lite grupparbete. Sen ikväll vid 19 ska jag tillsammans med A hem till B och äta middag, mysigt värre!! :). Ska blii roligt.

Nää, nu ska jag äta upp min "brunch" och sen sminka mig :).
P&K

RSS 2.0