Buss


Nu sitter jag på bussen som ska ta mig till Linköping. Har ungefär en timme kvar tills jag är framme. Då kommer Richard och möter mig, sedan blir det "bingen" direkt. Har föreläsning imorgonbitti, så jag behöver få min skönhetssömn. Detta innebär alltså att jag inte kommer blogga mer idag!

Sitter alltså på bussen, Bus4you. Kan ju passa på att göra lite reklam för denna bra:iga buss :). 1. De har internet! 2. De har riktigt bekväma stolar. 3. De är hyfsat billiga om man är ute i god tid och åker lite sämre tider, idag betalade jag t.ex. 100 kr för min biljett :). Jag gillar verkligen denna buss! Prova du också ;).

Shit, vad kallt det är ute *brrr*. Min snälla pappa skjutsade mig till centralen och då visade bilen minus 18 grader :S...Jag är så TRÖTT på denna kyla och snö. Jag vill plocka fram mina nya Converse och bara ha kofta på mig NU. Aja, bara att acceptera läget eller flytta utomlands. Kankse på tiden? :P

God Natt <3.
/Elin

Dagens låt



Petter - Det går bra nu

/Elin

Täby Centrum


Hade det jättemysigt med Emelie i Täby idag :). Hittade en bild från Augusti med oss här hemma hos familjen. Vi började med att äta en god lunch på ett café. Vi delade på foccaica och pastasallad, mycket smaskigt! Tyvärr är jag fortfarande väldigt mätt och resten av familjen vill äta nu :(. Gick sedan i massa affärer och fick endast med mig en mascara (äntligen, och det blev en helt annan från Isadora) och en handkräm för extra torra händer. Emelie köpte knappt något hon heller, lite tråkigt faktiskt :(. Fast jag köpte ju dessto mer i fredags ;).

Nu är jag jätteseg och har ingen som helst lust att läsa juridik, men ska väl gå ner och hämta ett glas mineralvatten och sätta mig en stund i alla fall :). Får bli lite på bussen hem också. Bussen härifrån går vid sju, så några timmar till får jag vara hemma med familjen <3.

Hörs kanske på bussen igen?
/Elin


31 Januari 2010

Pigga och glada idag denna söndag? Jag känner mig faktiskt ganska pigg i huvudet, men kroppen är seg som bara den ;). Började dagen med lite längdskidor igen, hur härligt som helst. Så nu har jag duschat och precis ätit upp min frukost :). Åt bara lite eftersom jag snart ska vidare till Täby C och äta lunch samt shoppa med Emelie :). Ska bli riktigt mysigt! Var en dryg månad sen vi sågs sist, så det är verkligen på tiden ;). Ikväll åker jag tillbaka till Linköping och Richard, känns sådär att lämna Stockholm. Tycker alltid att besöken här blir så korta! Samtidigt som jag inte vet när jag kommer träffa familjen igen :(.

Åker till Stockholm den 19:e februari igen för en tjejhelg, men då är mina föräldrar utomlands. Sedan har jag ingen resa hem planerad, men skulle nog vilja åka hem i början av mars och träffa dem! I mitten av mars fyller syster 18 år, så då måste jag ju hem och fira ;).

Nej, nu ska jag klä på mig och sminka mig. Ha en fin dag!

/Elin

Dagens låt

En av mina favoritartister - Älska denna låt :)!



Neyo feat Jennifer Hudson - Leaving Tonight

/Elin

Kvällens klädval

 
Paljettbasker - Weekday (NY!)
Kavaj - Julklapp av pojkvännen <3
Klänning - Gina Tricot (NY!)
Finskor - Skopunkten

/Elin

Underbar afton :)


God kväll kära bloggen! Idag har jag äntligen åkt längdskidor igen :). Det var så härligt som jag minns det (kolla in min träningsblogg för mer information). Efter det tuffa passet stretchade jag samt åt lite lunch. Sedan hoppade jag i plurret, äntligen bada badkar igen. YEY!

Efter badet blev det lite stressigt. Slog in min fasters fästmans paket, slängde på mig lite kläder samt smetade på lite mascara innan gästerna kom. Pappa hade lagat otroligt god mat kvällen till ära, dock hoppade jag över desserten som syster hade gjort (tyckte inte om). Så det blev inget fusk idag inte ;). Har suttit och myst med min lilla kusin framför Robinsson och är onöjd med vem som vann! Lärde henne även lite Band Hero, det tyckte hon var riktigt roligt :).

Nu har jag tvättat av mig sminket och smörjt in mig. Tänkte kolla igenom Ellos-katalogen och spana in alla underbara vårkläder. Jag vill ha VÅÅÅÅÅÅÅR nu :).

God natt <3.
/Elin


Skiiiiidor


Ombytt och klar att ge mig ut för en åktur på mammas skidor :). Det är bra att ha en mamma som nästan har samma storlek i kläder och skor som mig, jackan och byxorna är t.ex. hennes. Jag brukar låna det varje gång jag går ut och går här i Stockholm :). Ska även låna hennes pjäxor samt skidor för mina måste man valla och det vet jag knappt hur man gör :P.

Sov en timme efter förra inlägget, sedan har jag dammsugit och städat lite här hemma inför ikväll. Har även varit i förrådet och grävt fram pjäxor, skidor och stavar. Nu är det dags att ge sig ut medans det är ljust ute, solen är nog uppe ett litet tag till :D.

/Elin

30 Januari 2010

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA <3!


Idag fyller min lilla mamma år :).
Vi har uppvaktat henna nu på morgonen med skönsång, frukost på sängen och presenter. Lådan jag visade igår innehöll en "weekend" till Linköping ;). Det fanns även te från Linköpings tebod, tesil i form av ett hjärta, biokort samt ett örngott där det står "Du är så söt när du sover...". Detta var min och Richards present till mamma. Vad tycks?

Som ni ser är jag uppe med tuppen denna lördag. Blev väckt vid strax efter halv nio...Har föräldrarna ingen ro i kroppen? Känner mig lite illamående och hängig pga för lite sömn, så jag tänkte nog besöka "bingen" en gång till snart ;). Appropå "bingen" (sängen) så gjorde jag ett roligt test på expressen där föräldrar kunde testa om de hängde med i ungdomarnas språk. Ord som soft, keff, bingen, fett m.fl. kom upp. Jag fick 11 av 12 rätt, men jag ligger väl på gränsen till det språket ;P. Det är personligen inga ord jag använder mig av till vardags!

Planen efter min lilla tripp till bingen är att åka längdskidor :D. Det är uppehåll idag, men ser riktigt kallt ut. Jag ska klä mig varmt och ge mig ut i spåret tror jag. Tänkte även bada badkar efteråt :) = Nice! Blir även lite plugg och sedan ikväll kommer som sagt farmor, farfar, faster, hennes sambo och lillkusinen. Trevligt trevligt.

/Elin

Shoppingfynd

Jag är så otroligt nöjd med mina shoppingfynd idag :). Åkte till stan för att köpa lite till mamma och kom givetvis hem med lite till mig själv också. Inga dyra saker, men ack så snyggt ;).


Supersnygga och enkla Cheap Monday-jeans på 75% rea. Tidigare 400:- och nu 100:-. Kila till Weekday och kolla!


Supersöt sommarklänning till brunbrända ben och flipflops eller på våren till strumpbyxor och boots. Kunde inte motstå denna söta bomullsklänning från Gina Tricot till det låga priset 49:- (tidigare 149:-).


Slänger in en kvällens mysoutfit mitt i, men detta bara för att den gråa koftan är ett superkap! Köpte även denna på Gina Tricot för 49:-, tidigare 249:-. Tycker den är jättesnygg. Helt TOKIGT billig. Tänkte köra den med svarta byxor och skärp i midjan :). Linnet är också från Gina och mjukisarna från H&M.


Mmmm, mera te :). Detta var kanske inte ett fynd i ordets betydelse, men jag ville ha NK's te, så jag blev glad. Köpte alltså jordgubbsdröm samt rooibos cheececake. Den första var supergod och den andra ska jag prova när jag kommer till Linköping sedan. Kostade nog 29:-/hg om jag inte minns fel.

Detta var dagens superfynd. Köpte även en paljettbasker på Weekday som jag tyckte var söt, visar den för er imorgon :). Kom alltså hem med kläder för 253 kr idag ;). Tummen upp för dagens shopping!

/Elin

29 Januari 2010


God kväll eller snarare God Natt kära bloggen! Jag har haft fullt upp hela dagen och detta har ju givetvis medfört att bloggen blivit lidande :(. Det har i alla fall varit en underbar dag. Vaknade i morse och kom iväg på en 45 min powerwalk innan frukost :). Sedan tog jag buss och tunnelbana in till stan och shoppade lite. Vid tre var det dags för helkroppsmassage som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Det var superhärligt! Blev dock lite trött efteråt ;P. Fortsatte sedan en runda på stan med syster, stannade för en macka i Gallerian och fixade sedan lite inför mammas födelsedag som är imorgon. Jag har i alla fall gjort jättebra fynd idag, är supernöjd med allt :). Lägger upp det snart!

När vi kom hem hade pappa förberett maten. Fixade iordning och åt sedan en supergod måltid. Kollade på Let's Dance och blev HELT chockad när Agneta Sjödin åkte ut. Vem röstar egentligen? Grrr...Annars har jag druckit te (är teoman) och slagit in lite födelsedagspresenter till mamma :).


Rooibos Jordgubbsdröm är ett rött te som är bra att dricka innan man ska sova, innehåller inte koffein. Kommer från NK. Mums!


Mammas födelsedagspresent från mig och Richard. Det är tyvärr inte några Ballyskor, så undra vad det kan vara ;). Berättar imorgon :).

Ska strax slänga upp dagens shoppingfynd, sedan blir det till att sova. Får se hur länge jag får sova imorgon innan pappa väcker mig för att vi ska sjunga för lilla mamma ;). Kanske går och lägger mig en stund till efter eller kanske powernap:ar på eftermiddagen sedan :P. Planen för morgondagen är att åka längdskidor :), läsa lite juridik samt bara slappa och ta det lugnt. På kvällen kommer släkt för att fira mamma och min fasters fästman, ska bli trevligt.

/Elin

28 Januari 2010

Jag har tidigare försökt skriva fler inlägg, men de har bara försvunnit :(. Nu hoppas jag verkligen att detta funkar!!! Tredje gången gillt?

Idag har jag i alla fall varit skolan på förmiddagen. Efter föreläsningen blev det raka vägen hem och packa det sista innan det var dags att ta bilen till Stockholm :). Stannade och käkade lite lunch det första jag gjorde, annars gjorde jag bara ett stopp i Nyköping för att tanka. Det var ju snökaos idag, men jag tyckte ändå att det var ganska lugnt :). Det blev inte jobbigt fören jag kom till Stockholm där det snöade samt var köer. När jag väl kom hem var jag jättetrött.

Kvällen har ägnats åt att äta middag med mamma <3. Har även fixat mit CV samt personliga brev. Ska läsa igenom allt imorgon igen innan jag skriver ut det :). Har även druckit Apelsin och Chokladte, visst låter det läskigt? Tyvärr smakade det inte så mycket, men var gott i alla fall. Jag ska nog springa förbi NK och köpa te imorgon, har ont om röda och gröna teer hemma. Har även suttit och pratat lite med mamma och syster.

Nu är det verkligen dags att krypa till kojs, börjar bli sömnig *gäsp*. Hade tänkt gå upp ganska tidigt för en powerwalk imorgon :), sedan blir det in till stan för massage och shopping samt fika med syster <3. Toppenfredag!


Hittade en gammal bild på min lilla kusin och mig, detta är 2005 :D.

/Elin

Lunchtime :)


Otroligt sminkrande bild, inte sant? Haha...den bjuder jag på ;). Jag är lite "ledsen" för att jag är superhungrig efter en STORshopping. Vi handlade massor med mat, så nu ska vi nog inte gå hungriga framöver :). Det gick bra att köra bilen trots mycket snö, körde försiktigt. Har däremot bestämt mig för att åka buss till mötet i skolan ikväll. Har varken lust att cykla eller köra bil mer idag.

Är även lite "ledsen" för att mina händer är så torra och spricker hela tiden :(, har flera småsår på händerna som svider och gör ont. Aouch...

Nej, nu är det dags att steka lite hamburgare här hemma och kolla lite SATC. Låter som en härlig lunch, inte sant? Sedan blir det till att gräva ner sig i juridikböckerna :). See yá!
/Elin

27 Januari 2010


God morgon bloggen <3. Idag blev jag "väckt" av pappa som ringde på mobilen, hade satt klockan på kvart över nio och han ringde strax efter nio :P. Han hade då bara en halvtimme kvar till Linköping, så jag hoppade upp och klädde på mig samt plockade undan lite. Åt lite frukost när han var här och gick sedan med honom ner till stationen där han tog pendeltåget till Norrköping :). Vilken tur att jag får träffa pappa redan på fredag kväll igen, blev ett för kort möte idag :(!

Idag är jag ledig från skolan, men det betyder inte att jag slipper plugga för det ;). Det snöar ute nu, men jag och Richard tänkte försöka ta oss till mataffären om en liten stund eftersom det är ljust ute. Jag lovar att köra försiktigt! Efter det blir det till att plocka fram den tjocka juridikboken och börja läsa lite :). Vid kvart över fem ska jag på ett möte i skolan som håller på i två timmar, sedan blir det hem och packa samt plugga lite till.

Hörs mer senare.
/Elin

26 Januari 2010




En fullspäckad dag = dålig uppdatering! Visst märks det när jag är ledig :P? Igår skrev jag 6 inlägg under dagen, idag bjuder jag på ett. Det blir tyvärr så när dagen bara rinner iväg och inte blir det bättre av att jag försov mig i morse :(. Vaknade en halvtimme innan jag skulle möta Ameli :S. Flög upp och smetade på mig mascara, hoppade i kläder samt slängde i mig frukost och cyklade sedan som en galning för att komma 5 min försent :(. Dålig början! Hade sedan föreläsning i tre timmar, intressant, men mycket rörigt.

Efter föreläsningen träffade jag en tjej och köpte böcker till den nya kursen samt lämnade tillbaka lite böcker jag lånat på biblioteket. Cyklade sedan hem och käkade lunch samt segade mig ordentligt innan jag kom iväg till gymmet. Powerwalkade dit, tränade en timme och powerwalkade hem (mer info. träningsbloggen). När jag kom hem hade jag lovat min älskling att vi skulle se film, så jag slängde ihop en kycklingsoppa (idag igen), några mackor samt mjölk. Vi tittade på Baksmällan som jag faktiskt aldrig hade sett förut, den var faktiskt riktigt rolig. Rekommenderar er att se den om ni missat den ;).

Nu börjar det verkligen bli dags att hoppa i säng. Ska prata med pappa tidigt imorgon för att avgöra om det går att köra bil eller inte :(. Varför ska detta himla snöoväder komma just nu? Jag och Richard som hade planerat att storhandla med bilen imorgon och jag som skulle köra hem till Stockholm på torsdag...SUCK! Jag håller tummarna för att det ändå håller sig ganska lugnt imorgon, för då är det ju ingen fara :).

Ett problem till som vi nu stött på är att båda våra element strejkar. Vilken himla tur att vi har kvar el-elementet vi fick låna förut, så vi flyttar det fram och tillbaka mellan vardagsrummet och sovrummet :(. Just nu står det i sovrummet hos Richard som sover gott, här ute är det 15 grader...De ska komma och fixa imorgon.

Sov gott <3.
/Elin

Skitroligt


Här sitter jag efter ett skitroligt aerobicspass :). Det var lite svårt att hänga med, men samtidigt så roligt och jobbigt. Mycket hopp och snurrar och det tycker jag är riktigt roligt! Tyvärr kör den här tjejen sitt pass på fredagar i vanliga fall, så jag får gå nästa fredag (spikat!).

Har precis slängt i mig en lätt middag i form av kycklingsoppa, macka och vatten :). Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan lägga upp lite saker på Tradera. Borde även uppdatera min träningsblogg, så det ska jag också hinna med.

Vill önska er alla en god natt för jag kommer inte skriva mer här idag! Sov gott.
/Elin

Redo!


Redo att åka och träna Aerobics :). Efter en trevlig eftermiddag med chailatte, ananas och fyra avsnitt SATC med Annika är jag nu redo att röra lite på mig. Känns som jag ska gå på mitt första träningspass och jag är faktiskt lite nervös :P...haha! Typiskt mig. Då Annika och jag hade lite svårt att slita oss från SATC så har jag varken hunnit med att söka jobb eller kollat in Tradera. Är hemma vid halv nio igen och då blir det en lättare kvällsmat samt fixa med de sakerna.

Ska inviga mina nya inomhusskor idag också. Byxorna är från Laredoute, linnet och träningsbh:n från H&M och skorna är från Nike (Köpta i Kina).

Hörs!
/Elin

Tandläkaren


IIIIIIIIIIiiiiiiii, nu har jag bokat tid hos Tandläkaren. Sitter här och är jättenervös, ändå är det nästan 2 veckor kvar tills jag ska dit :S. Jag är alltså otroligt tandläkarrädd. Jag vet inte varför, men jag tycker det är obehagligt när någon "gräver" i min mun :(. Jag har undvikit tandläkaren alldeles för länge nu och känner att jag måste ta tag i det någon gång. Kom överens med en kompis att vi skulle ta tag i det, så hon har också bokat tid idag ;). Vill bara ha det överstökat och SNÄLLA hoppas det inte är hål i mina fina tänder...

/Elin

Dagens låt



Justin Timberlake feat Ciara - Love Sex Magic

/Elin

Att göra v.4

Har nu planerat min vecka lite och just nu ser det ut såhär:

Måndag -
Fika med Annika, söka sommarjobb samt lägga ut kläder/saker på Tradera och träna Aerobics.

Tisdag - Föreläsning och träna styrketräning (rygg+mage)

Onsdag - Grupparbete? Självstudier? Åka till Norrköping och hämta pappas bil. Möte på kvällen. Åka och storhandla med Richard.

Torsdag - Föreläsning. Grupparbete? Åka hem till Stockholm.

Fredag - Åka till Stockholm City och gå på stan samt springa lite ärenden. Massage med syster <3.

Lördag - Lilla mamma fyller år :)!!! Fira henne på kvällen med släkt.

Söndag - Mysdag? En långpromenad? Fika med Emelie? Åka hem till Linköping på kvällen.

Detta är min vecka. Då jag inte vet vilken grupp jag är med i den nya kursen samt om vi måste börja "gruppa" redan den här veckan har jag skrivit "Grupparbete?" och söndagen är lite oklar = skönt!

/Elin


25 Januari 2010

Klockan är snart tolv och vad har jag hunnit göra denna morgon då? Jag tog sovmorgon till kvart över tio, då kom Richard hem från skolan :). Låg och pratade lite med honom samt registrerade oss på våra program så jag hoppas att CSN snart ska dyka upp på kontot...Måste ju betala hyra och mat ;). Annars har jag mest suttit vid datorn, satt på en maskin tvätt och ätit nästan en hel frukost. Sitter fortfarande och dricker mitt te.

Appropå te, så fick jag det i present av söta Bella när hon kom hit. Fick även ett par rosa örhängen från hennes resa samt en jättefin tavla som jag nu hängt upp på väggen :). TACK sötaste <3.

Finns flera varianter, tror nog jag ska köpa mig några till ;). Vacker va?

Om två timmar kommer Annika hit. Vi ska dricka chailatte samt prata lite, kanske kollar ett avsnitt SATC också ;)!? Annars är ju planen att lägga ut lite saker på Tradera samt börja söka lite sommarjobb :). Ikväll blir det Aerobics, ska bli roligt att röra på sig ordentligt igen.

/Elin

Avslutning...

Nu har jag väl varit duktig och uppdaterat? Nu har jag kompenserat er alla för en dålig blogg-helg ;). Snart är det dags att börja dra sig mot sängen, känner mig dock inte så trött ännu. Såg förut när jag skulle planera veckan att jag inte börjar Juridiken förrän på tisdag :). Detta innebär alltså att jag är LEDIG imorgon! Blev superglad och funderar verkligen på vad jag ska göra!?

Planen är att sätta mig ner och skriva mitt CV samt personliga brev och börja söka sommarjobb! Tips? Ska även gå ner i förrådet och kolla efter saker att sälja på Tradera för att få in lite extra cash denna månad :). Finns så mycket jag vill göra/köpa, men så lite pengar...Inte alltid roligt att vara student :(. Ska även bege mig iväg på kvällen för att köpa träningskort samt träna första passet för i år, Aerobics blir det :). Wish med luck!

Kom på att jag inte fixat mina fötter ännu :O. Kanske dags att börja med det nu innan klockan blir allt för mycket? Hoppas ni alla har haft en trevlig söndag?! Sov gott på er nu <3.

Avslutningsvis kommer de FÅ bilder jag faktiskt tog i helgen :)


Min fiiina Bella :)


Jaag med vår GODA fruktsallad med mörk choklad över :)

/Elin

Mål Januari?

För ett tag sedan så satte jag upp mål för januari. Tänkte bara att vi skulle checka dem lite, då januari börjar lida mot sitt slut.

Mål Januari 2010

- Vänta på att snön försvinner (hoppas!) och springa min första runda i de nya skorna och ipod+nike. Svar:
Fortfarande snö!!! :(

- Köpa träningskort och komma igång med träningen ordentligt. Svar: Imorgon, måndag, ska jag köpa träningskort samt träna Aerobics!

- Komma igång med simningen, minst 2 pass i januari. Ok, Evelina o Angelica? Svar: Detta är uppnått :). Första passet tillsammans med ovan nämnda, andra med Bella.

- Skriva tenta. Svar: DONE!

- Lämna in ett arbete på max 6000 ord i kommunikationen. Svar: DONE!

- Boka in en kryssning tillsammans med Annika och Thomas. Svar: Detta diskuterades faktiskt i lördags, får se om det blir någon helg i februari :).

- Sälja lite saker på tradera för att få in lite extra pengar. Svar: Tänkte ta tag i detta imorgon! Behöver lite extra pengar denna månad.

- Gå på ett möte den 27/1. Svar: Detta är ju alltså på onsdag ;)

- Fira mamma som fyller år den 30/1 (åker hem redan den 28/1). Svar: Detta är ju alltså på torsdag ;)

- Umgås med Richard och tjejerna MYCKET <3. Svar: Jag har träffat alla så mycket jag hunnit, har som sagt haft mycket i skolan :(.

Jag tycker faktiskt att jag uppnått ganska många av mina mål ;). I februari sätter vi upp nya mål :).
/Elin

Nyårslöfte


Ni som följer min blogg vet ju att mitt nyårslöfte är att inte äta godis. I alla fall inte under 2 månader. Sedan är tanken att äta om jag verkligen är sugen och detta max en gång i veckan. Jag ska inte äta godis och "skit" som substitut till mat. I dagens läge innan maten är klar så skalar jag en morot istället, hur tråkigt detta än må låta, så mår min kropp så mycket bättre av detta :). Min mage håller ungefär samma "form" hela dagen istället för att svälla och bli till en ballong när jag går och lägger mig på kvällen, detta är ett stort plus som bara bevisar att det jag (vi) stoppar i oss bara är gift.

Visst är jag en riktigt godisgris och jag älskar allt som är onyttigt, men har jag bestämt mig för något så håller jag stenhårt på detta :). På tisdag är det 3 veckor sedan jag slutade äta sötsaker, dock har jag ätit popcorn en gång, men det är ända undantaget! Jag tycker att det går superbra, men visst blir jag sugen ibland. Idag är jag t.ex. jättesugen på godis, men då tog jag och gjorde iordning persiko-snask istället (kolla in träningsbloggen snart).

Vad är då vitsen med detta löfte? Den största anledningen är att jag varit sockerberoende och ville bli av med det. Detta gör jag inte genom att utesluta mat, men jag försöker undvika mat med mycket socker i. Jag äter ordentligt mat, men i lite mindre portioner. Samtidigt måste man komma ihåg att ifall man rör på sig behöver kroppen mer föda för att orka. Idag har jag t.ex. "bara" varit ute på en promenad och då tyckte jag att en sallad till middag funkade fint :). Andra anledningar är att jag inte har kontroll över mitt snaskande och jag tycker det är lite oroväckande, att magen är uppblåst varje kväll samt att det är bättre för mina stackars tänder

Nu har jag förklarat för er vad det är jag sysslar med :).
/Elin

Dagens låt

Tillägnar Bella denna låt :)



Jay Sean feat Lil Wayne - Down

/Elin

24 Januari 2010



Förlåt att jag övergivit er hela helgen :(. Har spenderat hela denna helg med min härliga kompis Bella som varit på besök i Linköping. Jag kände att jag ville prioritera henne och inte bloggen, hoppas att det var ok?

Vi har i alla fall haft en otroligt mysig och trevlig helg <3. Hon kom hit redan i fredags, så vi började med en lunch samt en runda på stan. Sedan körde vi på myskväll på fredagen med tortillamiddag och stor fruktsallad till efterrätt, avslutade kvällen gjorde vi med en lite obehaglig ansiktsmask i choklad ;). Får man inte äta det kan man ju ha det i ansiktet :P.

Lördagen började vi med en promenad i solen, efter det en lunch med L och sedan simning. Hem och "powernap:a", äta middag och fixa sig inför kvällens festligheter. Det blev utgång på Herrgårn med förfest hos Annika och Thomas innan. Blev en riktigt lyckad kväll :). Åkte sedan taxi hem till oss där vi käkade pastasallad innan vi gick och lade oss.

Söndagen började vi med en låååång sovmorgon med en promenad efter :). Käkade en stor frukost med baguette, färskpressad apelsinjuice samt te. Annars har vi mest ägnat dagen åt att städa och packa lite. Vid fyra var det dags att ta farväl av min älskling :(, men vi ses om en månad igen <3. Känns skönt att veta när man ses igen :). Gick vidare till Netto efter att ha vinkat av henne och köpte lite nödvändigheter.

Tyvärr blev det nästan inga bilder tagna i helgen, glömde bort kameran :(. Har i alla fall tagit på fruktsalladen ;), kommer upp senare...

Kvällen ska ägnas åt att planera kommande vecka, kolla tv, blogga samt fixa fossingarna :). Först ska jag börja med att slänga ihop en sallad för nu börjar jag bli riktigt hungrig. Hörs senare igen!
/Elin


Kvällens låt - Partyyyyyy!!!


David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

Denna
lyssnar jag alltid på innan det är dags att dra ut och dansa, alltså på förfesten.

Nu önskar jag er alla en God Natt <3
/Elin

Myskväll :)


Ikväll har jag haft myskväll med Ameli :). Vi började med middag på Subway, åt någon baguette som var lite fett i och mager dressing. Den var helt ok, men det är ju godare när dressingen är lite "fettare" ;). Satt och pratade och hade trevligt. Sedan var det dags för bio och filmen Har du hört ryktet om Morgans? med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant. Jag hade inga som helst förhoppningar på filmen, men den var faktiskt ganska bra. Den var lättsam och man skrattade ganska mycket :). Jag rekommenderar verkligen denna film till alla er tjejer eller killar som gillar chic-flic filmer ;). Jag kan abslolut se den en gång till!

Innan middagen med Ameli fikade jag med Annika. Drack en kopp te och satt och "catchade" upp lite. Vi hade inte träffats sen innan jul, så det var väldigt roligt. Vi gick en liten runda på stan och var inne på H&M och kollade om löparsetet hade kommit in, men icke :(. Gick sedan hem och vände i dörren, sprang ner till Apoteket och införskaffade lite nödvändigheter.


Blev en ACO 3+3 ansiktskräm som är bra för torr hy samt vitaminer Kvinna. Jag är ganska bra på att äta vitaminer, jag inbillar mig att det är bra och att jag kanske håller mig friskare ;).

Nu ska jag slänga in våra lakan i tvättmaskinen samt städa lägenheten. Ska även försöka uppdatera min träningsblogg innan jag går och lägger mig! Imorgon kommer Beeeeelllllllllllllllllaaaa <3. Gissa om jag är GLAD?!?!?! Ska bli underbart att ha henna här hela helgen.

/Elin

Tredje gången gillt


Ska börja att berätta min lilla story om tidningen CHIC. Jag prenumererar på CHIC sedan en tid tillbaka och jag har inte haft några problem med leveransen, men när jag kom tillbaka till Linköping efter jul så fanns inte tidningen i brevlådan. Jag ringde till dem och bad dem skicka nummer ett till mig. Två dagar efter kom nummer två tillsammans med den rätta nummer två, så jag fick alltså samma tidning. Fick alltså ringa igen och säga att de skickat fel, så då försökte de igen. Två dagar efter öppnade jag brevlådan och var överlycklig över att tidningen hade kommit, men gissa vad? Det var nummer tjugosex, alltså den sista tidningen för december. Så häromdagen ringde jag om det igen och då var jag faktiskt lite irriterad. Men idag så kom äntligen tidningen och det var rätt nummer! Jippi!

Ps. Det snygga armbandet fick jag av min lillasyster i julklapp <3 Ds.
/Elin

21 Januari 2010


God morgon bloggvärlden <3! Idag vaknade jag första gången vid halv tio och klev upp för att jag fick lite ångest över att jag kanske inte hade skickat in vårt arbete till rätt person :P. Gick in på datorn och kollade, visst hade jag skickat rätt ;). Stängde av och gick och la mig igen. Sov fram till strax efter elva. Då gick jag upp och hoppade i gåkläderna och gav mig ut på en härlig runda runt ån :).

Gick faktiskt det fortaste jag gått (med Nike+Ipod) idag. Det är så mycket lättare att ge sig ut när det är ljust ute samtidigt som solen sken lite :).

Nu har jag precis ätit upp min brunch med färskpressad apelsinjuice (lyx!) och ska hoppa i lite kläder samt smeta på mascara ;). Ska träffa Annika för en fika på Espresso House. Blir väl en kopp te för min del!

/Elin

EGO








20 Januari 2010


Det har varit ganska (eller väldigt) tyst från mig i bloggen...Jag har som vanligt flera bra ursäkter ;). Igår efter biblioteket t.ex. så var jag ju så seg innan jag gick ut på en powerwalk, så jag var givetvis inte hemma förrän vid åtta och då kunde jag äntligen börja laga middag. Så det blev sen middag och sedan läste jag igenom mitt och Amelis arbete ännu en gång :). Somnade jättesent och vaknade av klockan vid halv åtta i morse.

Dagen började jag med att läsa igenom arbetet en sista gång och äta en stor frukost (något jag är bra på!). Fortsatte sedan till biblioteket där jag och Ameli ändrade och skrev till i arbetet, vi var klara vid tre. Då gick jag hem och gjorde iordning lunch och satte mig sedan med slutredigeringen av arbetet. Det tog givetvis mycket längre tid än jag hade räknat med, så jag fick lägga det åt sidan för att åka med Angelica och Evelina för att simma. Efter att vi hade simmat 80x25, så följde de med mig hem och åt middag. De köpte sushi, men jag är inte så förtjust i det, så jag slängde ihop lite pyttipanna med rödbetor och stekt ägg :).

Kvällen har alltså ägnats till att fixa det allra sista med arbetet och nu är det äntligen inskickat. Detta betyder alltså att jag har helgledigt nu :). Visst är det underbart? Har ägnat en del av kvällen till att uppdatera min träningsblogg med mitt träningsupplägg under våren.

Imorgon är en fullproppad, men otroligt rolig dag :). Jag ska börja morgonen med sovmorgon och en powerwalk på det. Vid två ska jag träffa Annika igen och fika med henne, ska bli jätteroligt. Vid fem ska jag sedan träffa Ameli för att äta lite middag och kolla på bio, detta för att fira att vi lämnat in vårt projektarbete :). Så ni ser vad mycket roligt jag ska hitta på!!! Ska även försöka uppdatera lite mer imorgon ;).

Nu ska jag diska, sedan blir det läggdags. Är enormt trött. Sov gott <3.
/Elin

Dagens bibliotekslook

 
Jacka - Ellos
Sjal - Rut m.fl.
Handskar - Wedins (mormors gamla)
Ring - H&M
Skjorta - Pojkvännens
Linne och leggings - Gina Tricot
Stövlar - Födelsedagspresent av Bella och S :).

/Elin

Segpropp


Jag är så otroligt seg, blev riktigt trött av att sitta och skriva på datorn efter lunch :(. Dessutom gick brandlarmet igång på biblioteket, så vi fick slänga ihop våra saker och springa ut. Tydligen var det bara ett tekniskt fel, men rösten sade "En brand har utbrutit i byggnaden, var vänlig lämna den". Då tror man ju verkligen att det brinner på riktigt :(. Det var lite jobbigt och samtidigt förlorade vi lite pluggtid. Tyvärr blev vi inte riktigt klara idag, men det är inte mycket kvar nu :). Känns bra att skicka in arbetet imorgon eftermiddag!

Sitter här och ska snart ut och powergå, "jag ska bara...". Jag bör nog ge mig ut snart innan det blir för sent. Samtidigt börjar jag bli lite hungrig. Vill inte äta för sent! Aja, ska slänga upp en dagens outfit och sedan ge mig ut i kylan.

/Elin 

Tillbaka till biblioteket!

Nu har jag varit hemma och ätit lite lunch samt läst igenom vårt arbete. Ska tillbaka till biblioteket och gå igenom allting igen samt skriva massor. Vi har som plan att bli klara idag och sitta med småförändringar imorgon :).

Vid fem ska vi sluta för idag, då blir det hem och byta om till gåkläder och ge mig ut på en snöig powerwalk. Måste även iväg och handla lite ikväll, får bli efter maten. Blir annars en lugn kväll med lite bloggande och läsa igenom arbetet ännu en gång ;). Tidig sänggång är planerad också!

Ha det fint så länge! Snöar det hos er också?
/Elin

19 Januari 2010

Igår var det segt på bloggfronten, men som sagt prioriterade jag skolan och bio igår :). Satt alltså i biblioteket hela dagen, sedan gick jag och Ameli till SF och köpte biobiljetter till på torsdag :). Tips - är du student och äger ett mecenat/csn-kort så kan du fråga om det är studentrabatt på filmen för då får du massor rabatt. Våra biljetter skulle kostat 95 kr och istället fick vi betala 60 kr vilket innebär att jag har 40 kr kvar på mitt biokort så att jag kan handla popcorn ;).

Hem och slänga i sig en snabb middag och sedan iväg till SF igen och kolla Snabba Cash. Vi satt i en biosalong som var gigantisk, den tog 300 personer och jag tror nog att hela nästan var fylld. Jag tyckte den var lite för stor för min smak! Filmen var ok, inte riktigt min typ av genre ;). Jag är inte så förtjust i när de slåss och skjuter varandra så mycket, utan jag gillar romantiska filmer :). Haha...Richard sa i alla fall att filmen var rörig, de hade typ hoppat en del av storyn, så hade man inte läst boken fattade man inte så mycket :P. Så jag ger filmen 3 getingar av 5 ;).

Nu är det dags att slänga i sig mitt ägg och göra mig i ordning för en lång dag i biblioteket. Känns ju sådär om jag ska vara HELT ärlig. Gick lite segt igår, men idag ska vi lägga på ett kol.

Hörs under dagen om tiden finns, annars ikväll efter powerwalk och middag ;).
/Elin

18 Januari 2010


Klockan är halv nio och jag har varit vaken i snart en timme ;). Jag började min morgon med att göra en bamsefrukost bestående av grapefrukt, ägg, mackor, te och c-vitamin :). Så nu är jag väldigt mätt och belåten.
Ska vara på biblioteket om en halvtimme och jag sitter fortfarande i pyjamas helt osminkad :P. Kanske dags att sätta lite fart?

Tänkte utvärdera filmen Snabba Cash som vi ska se ikväll. Den hade ju premiär i fredags, så jag vet inte hur många som redan hunnit se den? Nu är det stenhårt plugg som gäller hela dagen. Tar med sallad till lunch samt två frukter för att orka dagen :).

Ha en underbar dag och lycka till på jobbet/skolan!
/Elin

Energiknippe

Jag har faktiskt varit full av energi hela eftermiddagen och kvällen. Det är väldigt ovanligt att jag är det. Så jag har tagit vara på detta genom att tvätta kläder, städa lite, laga mat samt diska. Nu är det snart dags att skriva ut mitt och Amelis arbete och läsa igenom det. Tänkte göra mig en kopp rött te och äta en apelsin till :), tycker jag är värd det efter en mils powerwalk idag ;).

Nästa vecka är det fullt upp. Både roliga och mindre roliga saker. Börjar med det mindre roliga som självklart är skolan ;). Visst är det superintressant det vi skriver om, men när man har tidspress är det lite jobbigt. Men vi ska verkligen ge järnet den här veckan och sitta från 9 till 20 om så behövs. Det roliga är att jag ska på bio två gånger :). Blir Snabba Cash med Richard imorgon och Har du hört ryktet om Morgans? med Ameli på torsdag! Är helt ledig på fredag vilket känns jätteskönt. Så den dagen ska ägnas till att gå en liten runda på stan, håller tummarna för att snygga träningskläder har landat på H&M och kanske sola solarium. Och det roligaste av allt nästa vecka måste vara att Bella kommer till mig över helgen :D!!! Jag längtar så mycket efter henne <3. Senast vi sågs var min födelsedag, i november :(...men nu är det mindre än en vecka kvar. YEY <3.

Aja, dags att göra lite nytta. Måste sova snart också eftersom jag ska vara på biblioteket kl 9. 
Sov gott!

/Elin 


Gotland Sommaren 2009 - Någon mer som längtar till sommaren?

Gårdagens partyoutfit


Örhängen (guldhjärtan) - H&M
Linne - Hittade i garderoben ;)
Svarta jeansleggings - Gina Tricot
Pumps med klack - Julia Hultgren (Visby)

/Elin

17 Januari 2010


Efter en lång sovmorgon och en lång powerwalk (blev lite mer än en mil) så känner jag mig ganska pigg :). Bilden visar hur jag såg ut igår, detta var efter festen när jag kom hem...med andra ord, lite trött ;).

Blev en riktigt trevlig inflyttningsfest igår. Kul att träffa lite nytt folk :). Vi stannade länge och kom inte hem förrän kvart i tre. Innan vi drog iväg, jag och Ameli, blev det lite snabbmat (åt sallad till) och lite förfest med bra musik, barndomsminnen och några glas vin. Supertrevligt! Hamnade alltså inte i säng förrän vid halv fyra och sov till halv ett idag ;). Skönt med sovmorgon!

Imorgon drar skolan igång på allvar igen, efter en superkort helg! Jag och Ameli ska träffas i biblioteket redan kl 9 och plugga till på eftermiddagen. På kvällen blir det sedan Snabba Cash med Richard, ska bli riktigt trevligt :).

Ska snart iväg till Netto med älskling och handla lite, sedan blir det lite städa, läsa igenom vårt arbete samt laga middag. Först ska jag slänga upp gårdagens outfit. Ha det nice :)!

/Elin

16 Januari 2010

Klockan går fort när man har "roligt" :P. Idag har jag minst sagt haft fullt upp. Började dagen med en tur till skolan och sedan blev det hem igen. Åkte med Ameli till systemet eftersom vi ska på inflyttningsfest ikväll :). Kom hem och slängde i mig lite lunch och efter det blev det en powerwalk med Angelica. Jättetrevligt att prata av sig lite om allt och inget ;). Imorgon ska vi gå en runda i Rydsspåret, skönt med en gå-kompis :).

Ska snart gå och lägga mig en liten stund. Vid halv åtta kommer Ameli och då ska vi gå och handla lite käk. Så jag skulle behöva sova, duscha och fixa mig tills dess. Bara 1,5 timme kvar :S...Alltså vill jag bara säga God Natt till er nu ;).

/Elin

Isprinsessa


Av någon anledning började jag tänka på konståkning när jag tittade på Let's Dance :P. Erkänn att de är grymt duktiga de som tävlar i konståkning?! När jag och mina kompisar var och åkte skridskor när jag var hemma i Stockholm så var det en liten tjej, hon kanske var 11 år, som åkte konståkning. Hon var jätteduktig! Hoppade, gjorde piruetter (stavas?) och "gled" snyggt på sina skridskor. Hon ramlade någon gång och blev jättebesviken, men hon gav sig inte. Jag vill också kunna åka konståkning :). Tyvärr är jag nog lite för osmidig för det :(...som om det är enda problemet till att jag inte "kan" åka ;).

Aja, åter till Let's Dance. Ikväll tycker jag Mattias och Cissi var bäst, som vanligt ;). Gillar även Agneta och Tobias :). Stackars Rabih som blev så hårt kritiserad...men han dansade ju inte så jättebra idag heller :P. Vem åker ut? Jag tror att Elin Kling eller Peter Walbeck åker idag...

Ska faktiskt krypa till kojs nu, ska upp med tuppen imorgon. Jag får kolla imorgon vem som åkte ut. Sov gott världen, nu ska jag gå och drömma om att jag är en isprinssesa ;).

/Elin

Lunch - Check!


Har precis ätit upp min lunch bestående av lax och potatis (yey, omega 3). Känner mig inte överdrivet motiverad till att fortsätta plugga, det börjar ju för sjutton bli mörkt ute redan :(...mörker = trötthet. Aja, nu ger vi inte upp i första taget ;). Planen är att sitta på biblioteket till stängning, kl 6 och sedan fortsätta hemma till 7. Efter det blir det en lugn kväll med älskling, god mat och tv :). Vad ska ni hitta på?

Nu kör vi :). See yá!
/Elin

15 Januari 2010


God morgon på er <3. Igår efter mitt 4 timmars långa seminarium prioriterade jag bort bloggen och datorn och koncentrerade mig på att plugga istället, hoppas det var ok med er?! Idag blir det ingen vidare rolig dag, utan den ska ägnas åt enbart plugg :(. Men ikväll har jag bestämt mig för att ta det lugnt och mysa med Richard samt kolla Let's dance.

Har ju glömt att berätta att imorgon ska jag med Ameli på en inflyttningsfest hos någon hon känner, ska bli kul att träffa lite nytt folk :). Innan blir det promenix med Angelica för att "catcha upp" lite om vad som hänt under jullovet, ska bli riktigt trevligt. Och ännu en sak, på fredag nästa vecka kommer Bella :D <3. Hon ska vara hos mig HELA helgen, gissa om jag är GLAD! Jag har saknat henne så att det gör ont :(. Min lilla bebii ;).

Nej ni, detta duger inte. Nu är det bara att trycka i sig den sista frukosten, hoppa i lite kläder och bege sig till biblioteket. Blir bara hem för lunch sedan, efter det tillbaka tills dem stänger idag. Ha en superb dag!

/Elin

Dagens look

Redo för filmning....klara, färdiga, action ;)

 
Örhängen - Ur&Penn
Kavaj - Julklapp av Richard
Linne - JC
Klocka - Ur&Penn
Armband - Bianco
Svarta byxleggings - Gina Tricot

/Elin

14 Januari 2010


God förmiddag bloggen! Har precis pluggat klart för denna morgon, känns sådär idag :(...Ska fortsätta ikväll efter vårt "roliga" 4 timmars seminarium idag igen. Idag ska vi dessutom bli filmade. Blek, sprucken läpp, utväxt och sådär härligt "fotogenisk" känns det superbra att bli filmad :P. Haha...

Vaknade av klockan idag igen, efter 9 h och 15 min sömn. Inte sjutton kände jag mig piggare för det :(. Gick upp och ringde Chic och nu skickar de numret igen :P, hoppas det blir rätt den här gången ;). Ska snart börja fixa iordning mig inför att bli filmad...smink och kläder? Sedan blir det sallad till lunch :).

Hörs när vi hörs, blir nog innan läggdags!
/Elin

21.50

Rubriken tyder på att det snart är dags att krypa till kojs ;). Jag har inte åstadkommit mycket nu på kvällen. Har mest pratat i telefon, ätit god middag, kollat lite tv och myst med Richard <3. Har även kollat upp en massa saker inför de närmaste dagarna, sammanfattning: kaos.

Ville självklart bara önska er alla en god natt och sov gott, så hörs vi imorgon igen. Dags att borsta tänderna ;).

/Elin

Miss Zombie




Detta är jag NU :P. Är så otroligt trött. Känns som jag sovit i typ 3 timmar i natt, men jag har snarare sovit nästan 9...känns inte bra! När jag kom hem från skolan var jag så frusen så jag kröp upp i Richards famn och slumrade till, det var så varmt och skönt. När jag vaknade till så hade jag "sovit" i en halvtimme och Richard hade åkt iväg för att träna :P.

Så därför lovar jag er att jag ska ligga i sängen kl tio ikväll, utan dator och helt redo att sova. Har jag tur så är jag trött då också och kan somna direkt, men annars får det bli till att läsa lite Chic som jag fick idag :). Dock är jag lite irriterad på dem för jag ringde igår och sa att jag inte hade fått förra numret, det som skulle kommit den 29 December och då skulle hon skicka det. Tror ni inte hon skickar det nya numret? Nu har jag två...Vill du ha Sofie? Så det måste jag ringa om imorgon igen...

Efter min lilla middagslur så gjorde jag en god fruktsallad som du kan läsa om här. Har även hunnit lägga upp en dagens outfit (var jättelänge sen) och skrivit mellanmålstips i min träningsblogg. Snart dags att komma igång och plugga igen, men det är inte så lätt när man är en zoooombie...

Hörs senare!
/Elin

Dagens outfit


Glasögon - Favoptic
Skjortklänning - H&M
Leggings - Gina Tricot
Uggs (Emu) - Köpta i USA

/Elin

13 Januari 2009

God morgon! Idag är det -9,2 grader, dimman ligger tät och kylan kryper in igenom kläderna. Jag började min morgon med en powerwalk. När klockan ringde gick jag upp direkt, var jättetrött, men kände nu eller aldrig ;). Hade riktigt svårt att somna igår för grannarna väsnades och spelade hög musik :(. Somnade tillslut för att jag var så himla trött.

Har alltså varit ute och gått i kylan. Kom hem, duschade och sitter nu och äter frukost :). Dricker en stor kopp te för att jag är så frusen :(.

Jag dricker 2 till 3 koppar te om dagen när det är så här kallt, detta för att det är gott och för att bli lite varm :).

Idag har vi handledning vid 11, så jag ska träffa Ameli om en stund. Måste klä på mig, sminka mig och packa väskan först. Ska strax avrunda. Sedan blir det till att sitta kvar i skolan och plugga lite. Annars hade jag tänkt ägna eftermiddagen åt att plugga samt varva ner och komma i säng i tid :).

Ha en bra dag!
/Elin

Magknip :(

Ser ni vad klockan är? Jag vet...Dock har jag alltid mina ursäkter. Idag är det att jag slutade skolan sent och skulle bestämt ut och gå innan middagen, så det slutade med sen middag och sedan lite plugg :S. Så nu sitter jag faktiskt redo att sova här i sängen, ville självklart bara önska er god natt innan mina ögonlock ramlar ner :P.

Lång skoldag idag, kändes sådär att komma igång igen. Har haft magknip mest hela dagen, vilket är jätteobehagligt och gör ont :(. Jag vet precis vad det beror på, så jag försöker att andas och ta det lugnt...det är inte hela världen!

Fortsätt snälla att ge era kommentarer om vilken mascara jag ska välja, jag behöver er hjälp :).

Sov gott!
/Elin

Vilken Mascara?

 
Fiberwig eller Maybelline Lash Stiletto?

Jag
är i stort behov av en ny mascara, men har lite svårt att bestämma mig för vilken jag vill ha.
Fiberwig kostar 210:- och är alltså lite dyr för min plånbok, men den har fått så himla bra recensioner och många kända bloggare använder den och älskar den.
Lash Stiletto kostar 139:- och är lite mer min prisklass. Den har fått högst betyg i "Amelia", men jag har inte hört någon använda den.

Så min fråga till er är alltså om ni testat någon av dessa eller kanske båda två? Vilken var er favorit? Är någon av dem sådär superbra?

Jag vill veta allt ni vet om dessa :). Tack för hjälpen!
/Elin

Det går att kommentera detta inlägg.


12 Januari 2010


God morgon på er bloggläsare <3. Här sitter jag framför datorn nyduschad i min silkesmorgonrock :). Har precis lagt ifrån mig böckerna för nu, för i eftermiddag är det första seminariumet för detta år som gäller. Känns lite sådär eftersom det håller på i fyra timmar :(.

Hade svårt att somna igår, var inte tillräckligt trött när jag släckte. Somnade tillslut, men vaknade vid halv 6 idag igen :S. Men klev inte upp utan somnade nästan om direkt, skönt! Klev upp när klockan ringde och sedan dess har jag ätit frukost, ringt ett samtal, pluggat ganska mycket, duschat och sminkat mig. En produktiv morgon med andra ord ;).

Ska strax be er om lite hjälp, sedan är det lunch som gäller vid 12 :). Efter det skola och sen en powerwalk ikväll.

Vet ni!? Vårt element har börjat fungera igen...skumt va?! Vet inte riktigt vad det varit för fel, men nu behöver vi i alla fall inte el-elementet längre :).

/Elin

Sweet Dreams

Klockan är snart halv elva *suck*. Dock tycker jag själv att jag har ganska bra ursäkter ;). Har pluggat halva kvällen, ätit ganska sen middag tillsammans med Richard, diskat bort allt och skrivit ett roligt inlägg i min träningsblogg. Så därför har det inte blivit mycket väsen i denna blogg :(.

Det är visst lite ansträngande att ha två bloggar, allt tar ju dubbelt så lång tid ;). Men nu får ni lite mer att läsa också om ni är intresserade av träning och allt runt omkring :).

Ville i alla fall önska er alla en god natt och söta drömmar för nu ska jag hoppa i säng.

/Elin

Bibliotekshälsning


Har precis ätit lite lunch i form av sallad, macka och vatten. Ska alldeles strax fortsätta skriva på arbetet. Vet inte hur länge vi kommer hålla på, men det blir väl till fyra eller fem i alla fall :(. Sedan blir det hem och fortsätta plugga med annat. Tänkte försöka ha kvällen fri till annat som att blogga, titta lite på tv och umgås med Richard <3. Vad ska ni göra ikväll?

Det gäller ju även att hålla mitt "sovlöfte" och sova kl tio, längtar redan till den varma och sköna sängen ;).
Nej, detta duger inte. Dags att återgå. Hoppas alla får en fin dag, här skiner solen och jag sitter i källaren...

/Elin

11 Januari 2010

God morgon <3. Somnade vid elva igår :), men vaknade i natt och kunde inte somna om. Detta är väldigt ovanligt för mig, då jag brukar sova tills jag ska kliva upp. Klev i alla fall upp vid halv nio och gjorde en stor, men nyttig frukost som jag precis ätit upp :). Jag börjar alltid min dag med en stor kopp te i min nya fina kopp som jag fick av lilla kusinen i julklapp <3.


Stor och god att dricka ur eller även äta soppa i :).

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig idag, vill ha något snyggt samtidigt som det är bekvämt ;). Tänkte nog i alla fall ha min PEAK-collagetröja och sedan blir det nog leggings och svart klänning. Aja, dags att sminka sig och klä på sig.

Vi hörs när vi hörs idag, kanske hörs när jag är på biblioteket. Ha en bra dag och till alla er som börjar skolan efter ett skönt jullov, lycka till <3.

/Elin


Dags att sova!


Egentligen var min plan att sova kl tio :(. Men eftersom jag sov till kvart över elva idag, så är jag inte överdrivet trött ännu. Dock vet jag att sömnen har sådan stor betydelse för hur man mår och jag vill gärna sova 10 timmar varje natt. Har tänkte kliva upp kl åtta varje morgon och bör därför sova vid tio. Gör ett litet undantag idag bara ;).

Idag var det powerwalk och plugg som gällde. Har även fixat mina naglar med nagelkitet som vanligt :). Idag stod jag för maten och det blev falukorv och potatis, riktigt gott. Richard var iväg och spelade innebandy förut och då kunde jag plugga i lugn och ro :). Har även spelat lite Guitar Hero nu på kvällen.

Imorgon ska jag som sagt kliva upp vid åtta och äta frukost samt läsa igenom mitt och Amelis arbete. Sedan bär det av till biblioteket för en lång dag där. På kvällen står Richard för maten, han sade nämligen "det är roligt att laga mat". Så varsågod ;)! Haha...

God natt på er <3. Vill ni läsa om vad Nike+Ipod är eller få tips om en superenkel sallad som är superdupergod kan ni kika in på min träningsblogg.

/Elin

Favorit...?



Tänkte göra en egen lista och visa vad min/mitt favorit av någonting är :).

Favorit -
Mat:
Inbakad kassler med vitlöksost *mmm*
Dryck: Färskpressad apelsinjuice
Godis: Surt och salt
Snacks: Stjärnformade chips från OLW
Frukt: Clementin eller passionsfrukt
Grönsak: Paprika (röd)

Klädesplagg: Leggings
Skor: Just nu UGGS, men i vår blir det nog mina nya Converse :)
Väska: LongChamp
Smycke: Använder alltid klocka, men säger Örhängen

Shampoo & Balsam: TreSemme'
Duschkräm: Smultron från Björk & Berries
Bodylotion: BodyButter Jordgubb från The Body Shop
Handkräm: Rich Care Handkräm från Apoteket
Kroppslyx: Helkroppsmassage :)

Mascara: False Lash Effect- mascara från MaxFactor
Läppglans/Lypsyl: Smith's Rosebud salve
Rouge: Expertwear blush från Maybelline (färg: Sierra Sand)
Foundation: Make Up Stores foundation
Puder: Creme Puff från MaxFactor
Eyeliner: H&M:s egna, black
Concealer: YvesSaintLaurent

Hobby: Blogga, umgås med familj & vänner, shoppa, träna...
Träningsform: Springa

Blogg: Jag gillar storbloggarna som Kenza, Blondinbella och Foki samt mina kompisars bloggar, Angelica och Julia
Shoppingsida: H&M har ett bra utbud och plagg i min prisklass
Internetsida: Måste nog säga FB :P

Bok: Alla böcker av Denise Rudberg
Film: Sex and the City - The Movie och The Holiday
Spel: Rita & Gissa
TV-spel: Guitar Hero
Tidning: VeckoRevyn
Tv-program: Desperate Housewifes

Detta får räcka för den här gången, nu återgång till pluggandet :). Hörs senare!
/Elin



10 Januari 2010

Min nya bästa vän är...

...ett element ;).
Haha...igår berättade jag om att vårt element i vardagsrummet/köket inte fungerade och att termometern visade 15 grader. I morse fick jag nog när den visade 14 grader. Det är jättekallt! Så jag ringde och "klagade" igen och då säger han att han var här igår och kollade och märkte att det var trasigt, ringer man inte och berättar sådant och erbjuder ett el-element? De kommer någon gång i nästa vecka och fixar. Som tur är så erbjöd han att komma upp med ett el-element så länge :). Tog typ en kvart och så var han här. Så nu börjar temperaturen stiga igen och termometern visar 16,5 grader...

Det blev lite längre sömn än jag hade räknat med, nästan 11 och en halv timme ;). Men jag behövde väl det?! Vaknade i alla fall pigg och glad. Gick upp och åt en god och nyttig frukost. Har sedan suttit och pluggat ett tag och ska nu bege mig ut på en powerwalk runt ån innan det blir mörkt.

Hörs senare!
/Elin

Ny look <3

Ser DU vad jag ser? Jag har ÄNTLIGEN efter 1 år och två månader ändrat till en ny header :). Jag är glad och nöjd!

Kvällen har ägnats åt att plugga och äta middag. Sedan har jag ju suttit och fixat massor framför datorn. Ska snart stänga av för kvällen och umgås lite med pojkvännen innan det är dags att gå och lägga sig. Börjar bli ganska trött nu :(. Blev bara 7,5 timmes sömn förra natten, så i natt satsar jag på 10 ;).

Morgondagen blir inte mycket roligare än dagen. Blir plugg i princip hela dagen med en paus för en powerwalk :). Måste gå ut och gå för att orka plugga. Vad ska ni ha för er imorgon?

Jag är jättesugen på att gå på bio :). Men då vill man ju äta popcorn och dricka läsk ;). Jag ska i alla fall på bio med Richard den 18:e eller 19:e och se Snabba Cash, tror ni den är bra? Får ta med mig mineralvatten och morotsbitar till bion :P. Den 21:a blir det bio igen och då Har du hört ryktet om Morgans? med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant i rollerna, ska se den ihop med Ameli för att "fira" att vi har lämnat in vårt arbete. Längtar tills den veckan <3.

Nej, nu är det dags att pysa från datorn och göra annat. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!


/Elin

PS. Vill du få tips om fina budgetträningskläder kan du kika in på min nya blogg: http://mittlivilinkoping.blogg.se/traningsblogg. Här kan du även följa mina 2 månader utan godis och sötsaker med träning och mycket frukt ;) DS.

Dagens låt

Dagens låt är Beyonce feat Lady Gaga - Video Phone



Inte för att jag tycker låten är superbra, utan för att här är typ första gången jag ser Lady Gaga utan "mask".
/Elin

Mathandling!

Nu ska jag och Richard iväg och handla lite mat :).

Ville
bara meddela alla att min nya träningsblogg finns uppe nu, gå in och kika ifall ni har lust: http://mittlivilinkoping.blogg.se/traningsblogg. Finns även en länk på högra sidan.

Hörs senare :).

/Elin

9 Januari 2010


Nu på förmiddagen har jag varit riktigt hurtig :). Jag skulle beskriva den med fyra ord; Solig, snöig, kall och frisk. Det är alltså en långpromenad jag varit ute på tillsammans med min Ipod ;). Jag använde mina nya gympaskor och de var faktiskt väldigt sköna. Använde även Nike+Ipod och fick reda på att rundan jag, Angelica och Evelina brukar gå är 7,5km lång :). Det är dock ganska kallt idag, -15 grader och jag frös trots underställ (bilden), överdragsbyxor och jacka med fleece inuti. Och varmare är det knappt i lägenheten :(. Elementet har bestämt sig för att lägga av mitt i denna extrema kyla, väldigt lyckat! Dock har det fina vädret och solen gjort att det värmts upp lite i lägenheten :). Har ringt och felanmält och hoppas att de kommer så snart som möjligt.

Idag ska jag och Richard gå och handla lite mat som "fattas" här hemma. Sedan blir det en hel del studerande också :(. Men jag hade tänkt ha kvällen fri till mys framför tv:n :) med en apelsin kanske :P? Haha...mitt sötsug har inte försvunnit och värst är det på fredag och lördag då det är "typisk" godisdag. Men jag fixar det!

Tänkte hoppa in i duschen nu, sedan blir det sen frukost. Tänkte även starta min träningsblogg här om en stund, håll utkik. Ha det fint så länge, och ta verkligen vara på solen och d-vitaminerna :).
/Elin

Dippi Hippi

Dålig rubrik...men jag kom inte på något bättre. Nu ska jag skära upp lite grönsaker och dipp (dippi hippi :P), sedan blir det snart läggdags. Börjar bli ganska trött nu *gäsp*.

Nu har Richard kommit hem och han satte sig framför tv:n, jätteroligt :P.

God natt på er <3.
/Elin


Har ju glömt visa mina nya sovshorts. Likadana som Angelica ;) och de kommer från Gina Tricot.

8 Januari 2008

Sitter äntligen i soffan och varvar ner lite efter en intensiv eftermiddag/kväll. När jag kom hem från biblioteket så ringde jag äntligen min älskade Bebiii som är i Sverige <3, vad jag har längtat efter henne! Pratade även lite med mamma, pappa och Richard :). Sedan kom jag igång med storstädning. Har dammsugit, dammat och torkat golven överallt. Har dock hallen kvar, men den är liten ;). Måste gå ner med en massa saker till förrådet innan älskling kommer om drygt en timme :D.

Har även fått i mig lite middag i form av tomatsoppa och macka, smaskig fredagmat ;). Haha...men det var faktiskt gott! Kollar för tillfället på Let's dance och hejjar på Mattias och Cissi :).

Är han inte snygg :P? Jag hejjar ju på Rabih också, men jag har inte sett honom dansa ännu. Håller tummarna för att det går bra.

Nej, nu ska jag ta och bära ner allt till förrådet när Birro dansar. Hörs senare!
/Elin


Biblioteket

Ville bara säga HEJ till er. Har pausat med arbetet en liten stund, men ska strax fortsätta. Har suttit från 10 med lunch hemma hos mig :). Sitter ett tag till och sedan blir det hem och städa samt fortsätta plugga :(. Richard kommer till Linköping ikväll <3, men jag är så himla trött, så jag kommer nog vara väldigt asocial.

Nu blir det i alla fall till att fortsätta här. Hörs senare!
/Elin

nErD


Just nu kan jag kalla mig för "pluggnörd" ;). Jag har precis lagt ifrån mig böckerna för ikväll, orkar inte mycket mer idag! Jag har i alla fall hunnit en del :). Tar nya tag imorgon. Vad har ni gjort denna afton??

Blir såå avundsjuk på de som inte börjar skolan fören nästa eller näst nästa vecka :(. Jag vill också! Varför börjar vi redan imorgon? Bläää...

Måste rekommendera min middag som jag åt ikväll. Jag stekte upp kycklingbitar i stekpannan och slängde sedan i lite Unkel Bens Sweet and Sour och detta åt jag tillsammans med ris och sallad. Supergott! Jag som inte gillar varma grönsaker i vanliga fall tyckte detta var gott och enkelt :). Har som tur är lite kvar till matlåda imorgon. Detta kommer jag garanterat laga fler gånger i vår. Tog en halv burk till två portioner, så det är alltså en hel burk till 4 portioner (normala!) för 22 kr!!! Superbra som student ;).

Nej, detta duger inte...ska tvätta av mitt ansikte och lägga en ansiktsmask innan det är dags att gå och lägga sig. Sov gott <3.
/Elin

Nagelkit från ACO

Jag tänkte bidra med min erfarenhet av nagelkitet från ACO.

Text lånad från mitt inlägg "27 December 2009": Tänkte berätta lite vad det är för något kit. Jag fick det av syster i julklapp. Det kommer från Apoteket och är från märket ACO. Det innehåller Nail Strengthener som är som ett nagellack du penslar på nageln, Cuticle cream som är nagelbandskräm som man smörjer in på nagelbanden samt Handcream som ni säkert kan gissa vad den är till för, att smörja in händerna såklart ;).

Nu har jag alltså använt detta kit i drygt 2 veckor, med uppehåll 2 dagar. Jag har även burit nagellack, men kört med allt ovanpå det. Och jag måste verkligen säga att detta kit är en solklar HISS. Jag märker att naglarna blivit starkare, längre och finare. Så jag rekommenderar verkligen denna produkt till er alla, för det är vackert med fina naglar och händer <3.


Skulle försöka ta en bra bild på naglarna, men det var lite svårt. Här ser ni i alla fall lite :).

/Elin


Pink Lady

Ska snart börja plugga igen, ska bara...blogga lite, sega mig lite och vara allmänt slö. *SUCK*. Jag måste komma igång med plugget igen snart. Blir sen middag idag eftersom jag åt sen lunch (typ vid 4).

Idag gick jag alltså tillsammans med Ameli till skolan, det tog drygt 30 min och då gick vi i lagom fart :). Väl i skolan fixade vi lite inför nästa kurs, pratade med lite folk och så. Fick reda på att den bok vi behöver i nästa kurs kostar 800 kr :S. Nästan gratis...Åååå, vart ska jag få dem pengarna ifrån? Gick sedan i 30 min hemåt och då hade det blivit lite kyligare och bet rejält i kinderna :(. Gick förbi Hemköp på vägen också för att handla det som inte fanns på Netto imorse.

Sitter här i min snygga rosa mjukisdress och mysstrumpor och har precis smällt i mig en riktigt god chailatte :). Så nu borde jag väl vara på topp?

Min rosa mjukisdress kommer från H&M och mjukisstrumporna (sock-i-plast) fick jag i julstrumpan av tomten ;).

Ikväll ska jag recensera nagelkitet jag fick av min syster i julklapp, hiss eller diss? Vi hörs efter plugg och middag. Tidig sänggång då jag ska upp hyfsat för en lång dag på biblioteket :(. Bye bye jullov och Hej hej skolan!!! Jag "pallar" inte...

/eLiN


Mål - Januari

Jag har skrivit ner några punkter som jag ska göra den här månaden.

Mål Januari 2010

- Vänta på att snön försvinner (hoppas!) och springa min första runda i de nya skorna och ipod+nike.

- Köpa träningskort och komma igång med träningen ordentligt.

- Komma igång med simningen, minst 2 pass i januari. Ok, Evelina o Angelica?

- Skriva tenta.

- Lämna in ett arbete på max 6000 ord i kommunikationen.

- Boka in en kryssning tillsammans med Annika och Thomas.

- Sälja lite saker på tradera för att få in lite extra pengar.

- Gå på ett möte den 27/1.

- Fira mamma som fyller år den 30/1 (åker hem redan den 28/1).

- Umgås med Richard och tjejerna MYCKET <3.

Låter som bra och vettiga mål med januari :). Vad har ni för speciella mål den här månaden?
/Elin



7 Januari 2010


God morgon på er alla. Jag har varit vaken sedan 9 och har hunnit storhandla, tvätta kläder samt äta halva min frukost sedan dess. Inte illa va? Köpte massor av nyttigt på Netto då jag börjat mitt nya liv nu. Inga sötsaker (godis, glass, läsk, kakor osv.) eller chips/ostbågar på 2 månader. Lite kämpigt är det, men jag har varit helt godisfri i 2 dagar redan ;P. Haha...Har köpt ett stort berg med frukter i form av apelsiner (i mängder), grapefrukt, bananer och päron. Köpte även massa grönsaker då jag ska byta ut pasta, potatis och ris med sallad flera gånger i veckan ;). Appropå mitt "nya" liv så kommer jag starta en ny blogg om det. Där kommer jag skriva om min träning, vad jag äter och annat runt omkring (typ hur jag mår, sömn osv.). Detta för att inte ta bort "charmen" med denna blogg :P, så behöver inte alla som inte vill läsa om motion och kost göra det. Låter det vettigt? Håll utkik framöver så kommer det komma en sådan blogg ;). Tips på vad den kan heta?

Sitter som sagt och äter lite frukost nu. Blev te i min nya mugg som jag fick av Ellen (se bild!), en macka, yoghurt, färskpressad juice, c-vitamin samt en halv grapefrukt. Börjar bli lite mätt nu :P. Vid ett ska jag och Ameli gå en långpromenad till skolan trots det mindre roliga vädret, typ halvt snöstorm och minus 9. Måste ha luft och motion! Blir sedan till att plugga resten av eftermiddagen och kvällen. Tar nog en paus och städar lite samt fortsätter tvätta...Roligt värre ;(!

Dags att avsluta "frullen" och börja göra lite nytta. Ha en fin dag allesammans.
/Elin

Buss mot Linköping

Nu sitter jag på bussen till Linköping, är framme om drygt en timme :). Åt supergod middag som mamma gjort innan vi åkte (jag och pappa). Stek och hasselbackspotatis! Sedan var det dags att packa ner datorn och det sista innan jag och pappa åkte in till centralstation. Vinkade hejdå till pappa (tack för skjutsen) och gick in i värmen. Annars har jag inte gjort så mycket på bussen. Sitter och lyssnar lite på musik, kollar mailen, pratar med mamma och har pratat lite med Ameli i telefon :).

När jag kommer hem blir det till att packa upp all packning. Ska nämligen hinna köra några maskiner tvätt innan jag och Ameli går en lång promenad till skolan imorgon vid lunch :). Blir nog till att försöka hinna städa lägenheten lite också, damma och dammsuga. Först och främst blir det matinhandling imorgon bitti, har ju ingenting att äta :(. Ville bara säga HOJ eftersom jag inte kommer gå in mer på datorn idag. Hörs igen imorgon!

God natt <3.
/Elin

6 Januari 2010

Idag åker jag HEM :(. För första gången känns det verkligen riktigt kämpigt, jag orkar verkligen inte börja plugga igen. Men jag åker tillbaka till familjen redan den 28:e igen för att fira mamma som fyller år :). Så jag behöver inte vara ifrån dem allt för länge <3.

Sov till halv tolv idag, trots att jag somnade halv tolv igår :P (alltså tolv timmars sömn för er som inte kunde räkna ut det!). Känner mig inte jättepigg, utan mest lite stressad. Har i alla fall packat klart och det blev ganska mycket...

Allt detta ska jag släpa med mig själv...har dessutom lämnat två påsar med saker som pappa tar med till Linköping i slutet av januari. SUCK för mig :P.

Har även hunnit plugga lite, duschat och gjort mig klar till att åka. Bussen går vid halv 6 och jag får skjuts av min snälla pappa, sedan blir det buss från stationen hem. Ville bara säga hej, nu är det dags att göra lite nytta. Hörs senare!
/Elin

Vår- och sommarmode H&M

Vad mycket snyggt de har fått in på H&M nu! Jag älskar alla fina färger och former av kläder. Tänkte dela med mig av några godbitar som jag fastnade mest för :).


Måste jag säga att jag ÄLSKAR detta löparset? Verkar bra att springa i, har en grymt snygg färg och kostar inte "skjortan". 249 kr/del kostar det. Måste detta komma till affären SNART...vill ha :)!


Snygga skor som jag GÄRNA skulle vilja bära i vår och sommar :). De kostar BARA 99 kr/paret, men de svarta finns inte kvar i min storlek :(...


Gjorde ett fint litet collage av resten av kläderna jag skulle vilja ha.
Överst till vänster har vi den blå-vit randiga tröjan som har den perfekta längden och tänk dig den till jeansshorts och brunbrända ben *mmm, sommar*. 149:-.
Långklänningen i mitten är en riktig pärla att ha på stranden i sommar :). Fint med sandaler och stora örhängen. 299:-.
"Koftan" längst upp till höger skulle vara mysig att svepa in sig i en sommarkväll. 199:-.
Till vänster längst ner är de s.k. treggings, en blandning mellan jeans och leggings. Snygga och ljusa (kommer stort i vår och sommar). Som jeans fast skönare! 149:-.
I mitten är de korta shortsen som jag gärna skulle springa i under den varmare perioden i Sverige. Dock bör nog låren trimmas lite tills dess ;). 99:-.
Och till höger är det ett superfint nattlinne som jag gärna skulle sova i under sommaren. 99:-.

/Elin


5 Januari 2010


Hade tänkt önska er "God Morgon" med denna bild i morse, men fick inte igång mitt internet på datorn. Visst är den vacker ;P? Nyvaken med håret åt alla håll samtidigt osminkad och blek...haha, det är nog så man ser ut när man vaknar, eller?

Idag har jag, E och S åkt skridskor :). Som tur var gjorde vi det inomhus. Jisses vad kallt det är idag, -18 grader :S. Jag fryser i min stora dunjacka och uggs...hur ska man klä sig för att klara kylan? Efter att vi hade åkte skridskor i en timme drygt åkte jag och E till Golden West för lunch. Blev en avokadosallad för min del. Sedan in en sväng på Kicks innan tåget gick. Doftade på parfymen jag fick i julklapp av älskling <3 (min var plomberad) och den luktade underbart gott och fräscht. Han är sååå duktig ;P.

Replay parfym fick jag av Richard i julklapp :). Den doftar jättegott.

Annars har det blivit lite transport från Åkersberga till Täby med tåg, buss och buss igen. Som tur var hade jag tur med bussarna idag. Den ena kom för tidigt och den andra försent ;P, så jag behövde bara stå ute och frysa i någon minut! Har kört Band Hero med syster och hennes kompis, pratat med mamma (och kollat på Tiffany Persson, Hipp hipp) och kollat lite mail. Kvällen ska ägnas åt att äta min älsklingsrätt, inbakad kassler och sallad, plugga lite samt umgås med la familia :). Sista kvällen idag :(!!!



/Elin

Julfika

Kom just på att det faktiskt är första julfikat för i år :P. Haha...vi som bara inte hann med det innan jul ;). Nu är jag i alla fall hemkommen från en otroligt trevlig kväll hos E i Upplands Väsby. Hon och hennes pojkvän bodde verkligen fint :). Vi blev bjudna på pastasallad, baguette och julmust till middag. Jättegott!

Ser lite tråkigt ut, det ska egentligen vara lite oliver på (men jag gillar inte det ;P).

Tog en paus mellan maten och fikat och körde lite Buzz. Det var jätteroligt :). Sedan var det dags för julfikat.







Tjejerna hade bakat massor av godsaker. E hade bakat lussekatter, S hade gjort kladdkaka i muffinsformar och E som vi var hos hade gjort jättegod "müsli-kola" och Rocky Road. Måste jag säga att jag blev mätt? :P


Jag och mina underbara tjejer :)


S och jag med allt julfika :). Notera mitt armband närmast som jag fick av S i present :D<3.

Fortsatte sedan kvällen med en sista omgång Buzz innan det var dags att bege sig hemåt. När jag kom hem var det bara att gå in i förrådet och börja leta efter mina skridskor som jag ska ha imorgon. Hittade dem efter ett tag :), så nu är jag redo! Ska upp med tuppen kl 8 för att hinna med bussen till Danderyd där E hämtar upp mig för vidare färd till "skridskobanan" ;). Åååå, vad jag längtar <3. Hade egentligen planerat att åka på onsdag, men S kunde inte då, så jag tar längdskidorna på onsdag istället :). See ya tomorrow girls!

Tack för ikväll E, S och E <3. Ni är underbara och jag är SÅ glad att jag har er!
/Elin

Adios amigos




Såhär ser jag ut denna afton när jag ska äta middag och fika med tjejerna :). Örhängen från Ur&Penn (köpta nyligen) och lång collagtröja med blommor från Gina Tricot (känd från tv-reklamen). Blev uppsatt hår och lätt sminkning ;). Har leggings, långt vitt linne från Gina Tricot på mig också :).

Efter förra inlägget har jag hunnit plugga en del. *Peppar, peppar ta i trä* så har mitt illamående gått över :). Har tagit det väldigt lugnt idag, har som mest gått upp och ner för trappan (och det typ 5 ggr :P). Har jätteträningvärk i ena låret :P, kan knappt gå på det.

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med bilen så att jag kan låna den ikväll. Ska fixa lite med naglarna och plugga lite till innan det är dags att bege sig. Hoppas att ni får en lika bra kväll som mig!

/Elin

"Köplista"

Har ni också saker ni skulle vilja/behöva köpa såhär efter jul. Jag har fått så otroligt mycket och fina julklappar så mer går knappt att önska sig, men jag skulle behöva saker till julklapparna ;).

Detta är vad jag skulle behöva köpa:
-
Ett datorfodral till den lilla datorn så att den kan ligga i väskan utan att repas.
- Ett ipod-fodral att ha runt armen när jag ska springa i vår :).
- Jag behöver gå till frisören och färga min utväxt samt klippa topparna. Var där senast i November, men mitt hår är så slitet :(.
- Jag måste göra en synundersökning för att skaffa nya linser, har fått sämre syn och behöver en starkare styrka.
- Ny skollitteratur till Arbetsrätten som vi ska läsa sedan.
- En födelsedagspresent till mamma som fyller år i slutet av Januari. Jag vet redan vad jag ska köpa :).

Detta är något som jag snart måste inhandla. Kläder och annat kan jag köpa för presentkort jag fått :D.
Vad skulle du behöva köpa?
/Elin

4 Januari 2010


Har har det bakats kärleksmums :). Den blev faktiskt väldigt god, men dock lite mycket kaffesmak. Jag är inget fan av kaffe ;P. Hoppas allt är fint med er idag? Jag mår illa och känner mig stressad och hängig. Känns otroligt ocoolt om ni frågar mig. Jag började fundera på varför jag mår illa och anledningarna skulle kunna vara att jag tränade för hårt igår efter att bara ha promenerat hela julen, att jag ätit något konstigt eller att jag sovit dåligt :(. Vaknade i natt och var jättenervös...vet faktiskt inte varför. Men jag har en total skolångest nu. Jag vill INTE tillbaka!

Richard har precis åkt hem och jag ska snart sätta igång och plugga innan det är dags att åka till Upplands Väsby och E där vi ska äta middag och julfika <3. Jag kan bara hoppas att mitt illamående går över innan dess *håller tummarna*. Ha en fin dag.

/Elin

Dagens låt

Fireflies - Owl City


Band Hero

Kvällen har ägnats åt mycket Band Hero med Richard och syster :). Vi höll nog på i 2 timmar och hoppade runt till olika instrument. Innan vi spelade Band Hero åt vi två rätter middag som mamma gjort. Till förrätt blev det avokado med skagenröra och räkor och till varmrätt kyckling i någon röra, ris och sallad. Det var riktigt gott! Kollade på Bones tillsammans med Richard.

Power Dance var inte alls så roligt som jag hade föreställt mig, men riktigt jobbigt. Jag kommer inte orka kliva upp ur sängen imorgon :P. Blev lite tufft med en powerwalk på förmiddagen och power dance på eftermiddagen...det tog ganska hårt på min otränade kropp. Imorgon blir det vila. Sedan tänkte jag köra hårt med längdskidor på förmiddagen och box på kvällen :). På onsdag åker jag tyvärr hem till Linköping igen...jag har inte den minsta lust att återvända. Jättejobbigt!

Imorgon blir det till att baka lite till julfika med tjejerna på kvällen. Tänkte baka kärleksmums :). Sedan tänkte jag mysa lite med Richard och plugga innan det är dags att åka iväg. Blir alltså julfika och middag tillsammans med tjejerna på kvällen <3. Ska bli supermysigt!

Nu ska jag se om pojkvännen vill umgås med mig istället för att kolla på Star Wars, men jag antar att den är klar snart...;P. Ha det gott!
/Elin

3 Januari 2010


Blekfisen hälsar alla God Morgon :). Redo för mitt "andra" träningspass idag, power dance. Klev upp vid 11 och gick ut på 1 timmes powerwalk. Var skönt att röra lite på sig efter flera dagars uppehåll. Blev hem och stretcha samt äta frukost efter det.

Efter passet blir det hem och duscha samt plugga lite innan älskling kommer med bussen <3. Blir myskväll ikväll med honom och familjen. Nu måste jag göra mig iordning. Hörs!
/Elin

Ulf videobloggar

För er som missat senaste ICA reklamen...(som jag :P)!



BÄST!! Hahahahaha :)

Darling

Fastnade framför filmen Darling ikväll. Det är en svensk dramafilm från 2007. Jag kom in ungefär i mitten av filmen och jag måste säga att det var en otroligt dålig film. Jag satt bara och störde mig på Eva i filmen. Hur kan man vara som hon är? Jag vet att det finns "sådana" människor också, men det är inga jag vill umgås med...Tyckte så synd om Bernhad dessutom, stackarn fick ta så mycket skit och gav leenden och vänliga kommentarer tillbaka. Dessutom var det jättedåligt slut, men det ska jag inte berätta om någon mot förmodan skulle vilja se filmen. Jag rekommenderar den inte :P.

Nu till kvällen. Har varit en lugn kväll med lite tv och lite mellanmålsmiddag med macka och yoghurt. Ska snart släcka för kvällen, dock är jag inte vidare trött :(. Kanske blir ett avsnitt Ullared innan jag stänger av datorn ;P. Hur kan man gilla den serien egentligen? Den är så fruktansvärt dålig...ändå är jag fast! Haha...har inte följt den under hösten, utan har bara kollat på internet. Blir så sugen på att åka dit och shoppa ;).


Kvällens mysoutfit består av min nya silkesmorgonrock från Gina Tricot som jag fyndat på rean :), mina favoritpyjamasbyxor från H&M samt mammas fårskinnstofflor som hon fick av mig och Richard i födelsedagspresent förra året!

Imorgon blir det plugg och ett pass power dance :). Ska bli roligt att se vad det är för något. Får se om jag orkar med en powerwalk innan (eftersom jag inte orkade upp i morse :P). På eftermiddagen kommer sedan älsklingen hit <3. Så då ska jag umgås med familjen och honom hela kvällen, blir toppen! Vad ska ni göra?

Dags för lite Ullared, sen sova. God natt!
/Elin

2 Januari 2010

God kväll kära bloggen!
Idag har jag varit iväg på äventyr med lillasyster <3. Vi åkte till Sickla där vi mötte upp vår lilla kusin E för att gå på bio med henne :). Vi såg Alvin och gänget 2 och den var faktiskt riktigt rolig och bra ;).

Jag rekommenderar denna film till alla. Äldre skulle nog föredra den med engelskt tal :).
Sedan fortsatte vi till en restaurang i närheten för middag, åt Ceasarsallad :). Vi delade även ut julklappar till varandra. Jag fick presentkort på Gina Tricot, en stor kopp och ett fint kort av E. Hon fick finskor med klack och en Heffaklumpen-mugg av mig och av Sofie fick hon ett Wii spel där man sjunger :). Vi blev även bjudna på bio och middag. En riktigt mysig dag <3. Tack för allt!

När vi kom hem började vi plocka undan lite och jag drog en repa med dammsugaren där nere. Har även försökt plocka ihop lite i "mitt" rum samt kört en maskin tvätt :). Magen börjar kurra igen och det är nog dags för en macka och yoghurt ;). Hörs!
/Elin

2009

Tänkte bjuda på en sammanfattning av årets höjdpunkter 2009 :). I stort tycker jag att 2009 har varit ett väldigt bra år. Jag är så tacksam för att jag har min pojkvän, min familj och mina underbara vänner <3. Ni betyder allt för mig :).

2009 började med att jag och min familj befann oss i New York :)



Detta
var en av de absolut coolaste resorna jag gjort. Vi började med Miami, sedan flög vi till Mexico över jul och firade nyår i New York :). Det var en underbar resa med både kyla och värme, sol och glädje. Det var min och systers julklapp från mamma och pappa <3. Jag skulle gärna återvända till New York, men inte under vintertid! Det är lite för kallt då :(. Jag vill se mer av vad staden har att erbjuda.

Jag tog mitt efterlängtade körkort på skärtorsdagen 2009 :)


Detta går inte att beskriva i ord! Det är en makalös känsla att äntligen hålla körkortet i sin hand efter så många år :).

Jag var på SPA i Varberg med min mami våren 2009

Jag spenderade HELA min sommar 2009 på Gotland








 
Detta
är absolut min bästa sommar :). Jag var som en helt annan person på Gotland. Det fanns inga måsten, det fanns ingen tid och det fanns framförallt inte en stressig vardag! Jag jobbade, målade huset, firade midsommar med älsklingen, familjen och faster med familj, firade farfar som fyllde 70, hade Ellen på besök, hade tjejera på besök, hade mysigaste picknicken med Richard samt bara njöt av att vara LEDIG. Det var en HELT underbar tillvaro som jag gärna reser tillbaka till :).

Ellen kom och hälsade på mig i Juli 2009, en av de bästa helgerna i mitt liv. Har aldrig skrattat så mycket förut :D.





Det
var som sagt en av de roligaste helgerna i mitt liv! Vi hittade på så mycket saker på bara 3 dagar :). Vi gick långa promenader, festade nyktra två kvällar, åt på restaurang, åt glass, partade på Kallis, shoppade, badade, solade, åt jordgubbar och SKRATTADE. Underbart är bara förnamnet på denna helg ;).

Tjejerna kom på besök v. 30 enligt tradition :).





Detta var en mysig vecka med en massa skoj. Det blev en utekväll på Sofis mode tjejkväll (Gutekällaren), häng på Tofta, mysiga hemmakvällar, shopping, restaurangbesök och lite glass :). Roligt med närmaste vännerna på besök <3.

Underbar dag på sjön med Ellen och Jens i Augusti 2009.





Det
var en perfekt kväll. Vädret var toppen med vacker solnedgång, maten var supergod och sällskapet BÄST. Båtfärden var underbar och jag älskar när det blåser i håret och båten flyger fram. Det är en frihetskänsla utan dess like <3.

Weekend i Göteborg med min älskling i september 2009.





Richard fick en weekend till Göteborg i födelsedagspresent av mig :). Vi åkte dit i slutet av september. Vi shoppade massor, kollade runt i staden, åt två goda middagar på Pizza Hut samt Hard Rock Café och bodde lyxigt vid Nordstan. Mysigt att åka iväg med sin älskling mitt i pluggstressen! <3

Jag och Richard firade 5 år den 16 Oktober 2009 <3.





Richard
överraskade mig med en nystädad lägenhet och fem stora röda rosor <3. Vi firade genom att gå ut och äta en romantisk middag och avslutade kvällen med mys framför tv:n med vin och godis :).

Firade min 21-års dag med mina älskade vänner :).







Trevlig förfest/födelsedagsfest som firades i november tillsammans med mina bästa kompisar från Stockholm och Örebro <3 samt nya bekantskaper som Evelina och Angelica samt alla andra goa människor :). Var en underbar kväll som avslutades på NH med massa dans och skoj!

Adventsmys med Angelica och Evelina!





Hade en otroligt mysig adventsfika med Evelina och Angelica där vi bytte julklappar, bakade lussekatter och pepparkakor samt gick "Vinterljus i Linköping" (eller något sånt..). Det var en supermysig dag med brunch som start och som avslutning bakad potatis :D. Görs gärna om!

Julen firades på Gotland med min familj <3.

Nyårsafton firade jag med älsklingen och en massa goa människor i Åkersberga!

Detta var höjdpunkterna i år i bilder. Jag tror jag fått med allt, något jag glömt?
/Elin


1 Januari 2010

Jag önskar er ALLA ett Gott Nytt År!
Hoppas alla hade en underbar nyårsafton? Jag hade supertrevligt! Vi var bjudna hem till Richards kompis för middag och nyårsfest :). Vi bjöds på tre rätters middag i form av baguette med kycklingröra på till förrätt, till varmrätt blev det kött och potatisgratäng och till efterrätt var det någon form av vit chokladmousse med hallon. Allt var jättegott :). Fortsatte sedan med att knyta nya kontakter, spela musikquiz och lite hockeyspel. Vid 00-slaget var det givetvis dagsa att pälsa på sig och bege sig ut och skåla samt kolla fyrverkerierna. Fick även en nyårpuss av min älskling <3 och en massa nyårskramar av alla :). Kvällen fortsatte till sent på natten när jag och Richard vandrade hemåt i kylan. Tack för en trevlig kväll!


Ett glatt gäng vid 12-slaget :).

  
Nyårspuss <3 (Vi ignorerar Richards kompis i bakgrunden...)


Finaste bilden på mig och älsklingen (han gillar inte att vara med på kort, så därför gör han massa konstiga miner på alla kort vi tar!!!)


Lite bordshockey spelades under kvällen.


På småtimmarna...Richards kompis storasyster som också höll i partyt, jag och storasysterns pojkväns syster :).

Dagen idag började inte fören sent, vid 14 klev vi upp ur sängen. Åt frukost och förflyttade oss till soffan för att kolla skidor med Richards mamma :). Både jag och Richards mamma somnade :P, så Richard började spela Xbox istället...stackarn ;P. Sedan vaknade vi och beställde mat hem. Kollade på Harry Potter och På spåret innan det var dags för mig att åka hemåt. Åkte förbi hos han vi var hos igår och hämtade min kamera och halsduk som jag glömde samt köpte lite mat till syster, sedan åkte jag hem :). Har duschat, ätit en isglass och bäddat ner mig i sängen nu.

Imorgon tänkte jag gå upp tidigt och bege mig ut på en powerwalk innan jag och syster ska iväg till Sickla och möta upp lillkusinen för bio och lunch/middag. Ska bli riktigt trevligt :)! Vad ska ni göra imorgon?

/Elin

RSS 2.0