Sovetime?

Ojoj, vad klockan är mycket och jag som i princip bara sova fem timmar i natt :(. Känner mig helt slut och borta i huvudet, men har ändå ingen lust att gå och lägga mig. Senare delen av kvällen har spenderats hos Sofia med tjejerna, mycket trevligt :). Innan jag gick till henne (i ösregn) åt jag god middag, var på medelgympa + att jag körde extra crosstraining, duschade och bloggade lite.

Jag kom på för en stund sedan att jag glömt blogga om min onsdagkväll med Angelica. Vi började som sagt med intervallträning och hon hade skrivit ett schema på hur vi skulle springa, det kan ni läsa på hennes blogg. Jag ska bara kommentera att jag var HELT slut efteråt och maten har aldrig smakat så bra förut :P. Dock har jag fortfarande lite träningsvärk i låren och det kan också vara det som orsakade kramp i vaden imorse :(. Aja, vi åt i alla fall mycket god middag samt bokade båtbiljetter till och från Gotland :D. Vi bokade även in oss på Iform loppet som vi ska springa ihop den 11 Augusti, vi valde 10 km distans :). Min sommar kommer alltså bestå av att försöka bygga upp min kondition så att jag orkar springa 10 km :P. Känns skönt med ett lopp inbokat i sommar iaf!

Aja, imorgon blir det full rulle här hemma. Ska packa inför några dagar hemma i Sthlm, städa undan lite, fixa lite med presenter och springa 5 km innan tåget går hem till Sthlm vid fem. Skulle även behöva skriva på en uppgift som jag ska ta med mig färdig på torsdag när jag kommer tillbaka till Linköping. Vi får se hur mycket jag hinner helt enkelt :). Skulle kunna ladda datorn och sitta på tåget och skriva lite kanske?! Det är ju ett alternativ.

God natt <3


Halsbandet jag hade på mig idag är en premie från Amelia. Tycker faktiskt att det var riktigt fint :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0