Woho!!!


Jag är ärligt talat BÄST.
Nej, nu ska vi inte överdriva här. Jag har ju inte alls hunnit med allt som stod på min lista idag. Jag har städningen kvar och klockan tickar...så jag ska strax sätta igång och städa toaletten :P. Behöver inte sova förens vid tolv för att få min skönhetssömn, så det borde jag väl hinna?

Det jag menade med att jag är bäst är för att jag varit ute och sprungit idag. Planen var 10 km och Ipoden var inställd på 10 km. När jag sprungit 6 km kände jag att det var dags att avancera och köra 15 km istället och där och då blev det min nya plan. Så idag har jag alltså sprungit 1,5 mil för första gången i mitt liv och det känns TOPPEN :)! Det är alltså bara 6 km som fattas till Göteborgsvarvet och det hade jag lätt kunnat springa nu också ;). Tiden var inte så illa heller, blev 1 timme och 20 min samt att jag förbrände 1035 kalorier :). Nice! Då var det godiset borta :P.

Direkt efter löprundan petade jag i mig lite yoghurt och mackor innan jag gick ut och gick med Hanny en runda. Blev på dryga timmen och vi gick iväg till Coop ladan och handlade taco-produkter för halva priset :). Dessutom handlade jag lite Pepsi Max och Smoothie till hemtentan...dricker ju inte kaffe :P. Annars har jag lagat de goda tortillasen (se inlägget innan), ätit god mat framför Ensam mamma söker, pratat med älsklings Emelie på FB-chatten, pratat med underbara Ellen i telefon samt suttit alldeles för länge vid datorn.

Nu ska träningsnarkomanen göra ett utlåtande innan hon går och städar och det är att hon har så förbaskat ont i sina vader och knän. Det är inte bra att springa på asfalt, det är inte bra att träna fem pass under en vecka (varav ett dubbelpass) och det är inte bra att springa så långt när kroppen redan är ganska slutkörd. Så nu ska det bli grymt skönt med vila i två dagar för att sedan köra tre träningsdagar igen, jag längtar redan tills på onsdag ;).

Före:

Taggad!

Efter:

Svettig och så OTROLIG glad :)

Sov gott nu eller senare. Jag ska avsluta min kväll med "skånepepparkakor" som Hanny rekommenderade, hoppas dem är goda :). Har ni provat det?
/E <3


Het Tortilla med kyckling och ruccola...


2 Kycklingfiléer
1 vitlöksklyfta
2 dl hackad ruccola
1 dl tacosås "medium"
175 gram mager riven ost
Salt & Peppar
6 tortillabröd

Finhacka vitlöken. Hacka kycklingen i små bitar och stek sedan tillsammans med vitlöken i stekpannan i ca. 5 min. Häll sedan över detta i en bunke och låt svalna lite. Blanda sedan ner ruccolan, tacosåsen och osten. Blanda ihop och fördela på tre tortillabröd, lika mycket på varje. Lägg sedan på ett "lock" på varje tortillabröd och stek i en torr stekpanna i ca 3-5 på varje sida tills osten har smält och bröden har fått fin färg. Dela tortillabröden i fyra bitar och servera tillsammans med lite sallad och kanske en klick creme fraiche.

Häromdagen när jag var på Ica och handlade såg jag att de hade en "receptmaskin" och föll direkt för det här receptet. Så istället för att laga lasange till matlåda, så fick det bli detta istället. Kan verkligen rekommendera detta, blev supergott :). Jag har gjort om receptet lite samt haft fullkornstortillas istället för vanliga. Det blev totalt en middag till mig idag och två matlådor. Perfekt i hemtentatider :).

Jag har nu en massa goda matlådor, så att jag trots hemtenta ska kunna variera min kost. Såhär ser min tentavecka i matväg ut:
Måndag:
Lunch - Havrepannkakor med kesella och banan
Middag - Crispies (finare fiskpinnar), potatismos och ärtor
Tisdag:
Lunch - Het tortilla med kyckling och sallad
Middag - Fläskfilé och bulgur samt morötter
Onsdag:
Lunch - Köttfärssås och pasta
Sedan återgår livet till det normala och det är dags att börja laga mat igen :). Visst är jag duktig på att göra matlådor? Jag är stolt!

/E <3

Redo för hemtenta?


Såhär ser det ut där jag sitter och pluggar, är jag redo för hemtena nu tror ni? Jag har i alla fall suttit och pluggat till strax innan fyra idag. Jag har strukturerat alla böcker, läst igenom gamla hemtentor (har ju glömt bort hur man skriver :P) samt besvarat exempeltentan lite. MEN jag känner mig inte alls redo för den här himla hemtentan :(. Jag känner att jag glömt bort vad böckerna i början handlade om och har bara de senaste färskt i minnet...känns sådär om jag ska vara ärlig. Hoppas att min noggranna strukturering ska hjälpa mig besvara frågorna i alla fall. Wish me luck! Ska cykla till skolan imorgon och hämta tentan kl 10...sedan kommer jag att vara isolerad från omvärlden.

/E <3


Boring!




Såhär ser det ut när jag pausar från plugget :P...hade lite tråkigt. Igår hade jag ingen lust eller tid att skriva i bloggen, så jag skippade helt enkelt det :). Jag hoppas ni förstår. Dagen var fullspäckad med ett hårt pass styrketräning, en tripp till Tornby för att fixa ett ärende samt kolla träningskläder, powernapa, plugga intensivt i ett par timmar och avsluta kvällen med En djävulsk romans och popcorn tillsammans med Hanny. Som ni ser hade jag fullt upp :).

Satt även och kollade på gamla bilder igår. Mycket bilder på mig och Richard, nykära och unga. Mycket fina bilder på oss från alla äventyr vi hittat på. Vi har varit i Italien två gånger tillsammans med min familj, rest till Fuerteventura på "kärlekssemester" bara han och jag, varit på släktträff med min släkt, ätit julbord med hans släkt, firat en massa födelsedagar osv osv. Igår var jag lite nere, inte ledsen, men nere. Jag saknar honom! Jag vet att det är rätt beslut som vi tog, vi är för olika och därför fungerar det inte. Det är inga hard feelings mellan oss, men vi har heller ingen jättebra kontakt. Det är ovant att från en dag till en annan helt plötsligt inte ha sin bästa vän till hands när man behöver det, inte ringa sin bästa vän varje dag och inte heller dela allting med denna personen. Det är klart som sjutton att det är jobbigt. Det går framåt, men ibland får man bakslag som igår. Jag är inte kär i den personen längre och "flickvänskänslorna" finns inte kvar, men jag älskar fortfarande personen som vän. Det har snart gått tre månader sedan vi sågs, helt otroligt lång tid sedan och jag tackar min familj och mina vänner för allt stöd under den här perioden, för utan er hade jag inte klarat det. Här i Linköping har träningen och Hanny varit mitt största stöd, tiden går och läker alla sår...Detta kom direkt från hjärtat.

/E <3

31 Oktober 2010

SÖNDAG!!!
Idag är det söndag och det är ganska fint väder ute. Solen skiner till och från och termometern visar runt 13 grader. Det är helt vindstilla också, så det är nog en ganska varm höstdag idag. Det hade varit trevligt med en promenad nu i det fina vädret, men istället ska jag gräva ner mig i böckerna. Har hemtenta imorgon och idag handlar det om att fortsätta strukturera så att jag hittar allt imorgon när det är dags att börja skriva. Har lite ångest faktiskt, inte alls roligt :(.



Jag har i alla fall lagt upp dagen så att jag nu ska gräva ner mig i skolarbete till kl tre, då får det vara finito. Måste samla krafter och energi till hemtentan som är från måndag till onsdag, det kommer verkligen behövas. Så eftermiddagen ska ägnas åt följande roliga och mindre roliga saker:
- Städa hela lägenheten (dammsuga, damma, tvätta toaletten mm.)
- Ut och springa längs ån i 10 km
- Ringa Ellen och prata med henne samt förhoppningsvis boka tågbiljett hit :)
- Gå en kvällspromenad tillsammans med Hanny
- Laga het tortilla med kyckling till middag och matlådor
- Kolla på Ensam mamma söker
Efter detta kommer jag nog behöva sova :P. Tanken är att när tv-programmet börjar så ska jag vara klar med allt och det håller vi tummarna för att jag är, ok?

Aja, ska slänga upp något inlägg till och sedan sätta igång och fortsätta plugga. Har redan läst ett tag i morse :).
/E <3

Bläääää...


...jag mår så förbaskat illa. Jag har tryckt i mig alldeles för mycket godis. Borde jag inte lärt mig något under året som hälsofreak? Nu satt jag bara med tanken att allt godis skulle ätas upp så att jag slapp ha det hemma :P. Den tanken var nog god från början, men min stackars mage orkade inte så himla mycket mer. Jag har nog ätit godis idag som innehåller lika mycket kalorier som det man får äta på en hel dag...känns ju sådär om man ska vara helt ärlig! Men nu har jag ätit mitt godis och det var gott till en början, men jag vill inte se eller äta godis på en lång tid framöver nu :(. Jag ger mig själv (och lovar här med i bloggen) att jag inte ska äta något godis innan jul och så ska det förbli! Jag har 1,5 liter glass kvar hemma som måste ätas upp också...får bjuda kompisar på den ;).

Aja, under kvällen har jag varit duktig och pluggat en massor. Jag har suttit nu under Idol och strukturerat alla föreläsningar i namn och datum och sparat ner alla våra seminarieuppgifter. Innan jag började plugga idag gjorde jag en "to-do-lista" och det var lite mer att göra än vad jag hade tänkt mig, men det fixar jag ;). Så imorgon blir det väldigt mycket plugg med avbrott för styrketräning och Tornby som sagt :). På kvällen kommer Hanny och myser med mig, då blir det film, popcorn och te <3.

Avslutar denna lördag med denna underbara låt, jag älskar den, så fiiiin :).

Rasmus Seebach - En skygge af dig selv (hun er så yndig = hon är så charmig)

God natt!
/E <3

Dagens passoutfit


Skjorta - Tommy Hilfiger
Linne - GT
Jeansleggings - Vila
Strumpor - STC (Sex and the city)...



/E <3


Powerwalk

Jag skulle ju vila idag, det var ju planen från början. Men jag ville ju träffa Louise och det är så skönt att gå ut och gå och samtidigt prata en massa, så det fick bli en powerwalk idag i alla fall. Blev 1 h och 45 min, vilket motsvarar ungefär en mil. Så nu kan jag med gott samvete äta lite av mitt godis som jag har kvar och poppa mig lite popcorn till kvällens idol :). Hanny skulle kanske ha kommit hit och haft myskväll med mig ikväll, men hon har så himla mycket i skolan nu (det har iofs jag också), så det blir nog inte så :(. Men jag klarar mig fint själv :).

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och ta tag i skolarbetet. Det är strukturering som gäller! Tänkte sitta till sju och då ska jag laga mig lite middag i form av sprödbakad torskfilé, potatismos och god sås. Sedan ska jag bara chilla och äta gott framför idol som sagt.

Imorgon blir det stort fokus på skolarbetet, men jag ska även åka iväg till Tornby och fixa en sak samt köra ett pass styrketräning. På kvällen kommer i alla fall Hanny hit och kanske några till för myskväll med middag och film. Vi får se lite hur det blir med den saken, men nu ska jag i alla fall sätta igång och få något gjort. Ha det fint!


Dansade lite till musiken samtidigt som jag fotade bilden :P. Min powerwalksoutfit :).

/E <3

Pass


Neutralt ansiktsuttryck = sur Elin. När jag skulle fotas till mitt nya pass idag såg jag väl ungefär ut såhär. Jag vill le på foton och jag fick inte ens le med stängd mun. Hon sade till och med att bilden där jag log lite med munnen var finare än den som det blev, men man får inte le en gnutta på kortet. Vilket himla fult kort det blev. Jag ser ut som jag drömmer eller himlar med ögonen och så ser jag uttråkad eller sur ut. Det är jag det, i neutralt läge. Rolig prick den där Elin alltså...suck!

/E <3

29 Oktober 2010

 
Morgonstund har GULD i mun ;). Idag vaknade jag av klockan och kände mig hur seg som helst, men när jag kollade upp såg jag att solen lyser ute och då blev jag genast piggare :). Tänk vad lite sol kan göra för humöret! Just nu sitter jag och äter en ordentlig frukost och tänkte snart piffa till mig lite inför passfotograferingen ;). Tänkte fixa passet nu på förmiddagen så att jag har det gjort.

Jag har ont på alla möjliga ställen i kroppen idag, tur att det som mest blir en hyfsat långsam promenad idag (vardagsmotion). Känner att kroppen behöver återhämta sig lite inför styrketräningen imorgon och löprundan (milen) på söndag. Kände att jag ville köra slut på mig den här veckan och samtidigt ha mycket energi inför hemtentan som ska skrivas på måndag till onsdag.

Jag har inte bara ont på insidan på kroppen, utan även utanpå :S. Klantot Elin brände sig i solariumet igår :(. Inte alls bra och hälsosamt, men det var så himla varmt och skönt att ligga där. Rödheten har lagt sig lite idag, men det är fortfarande obekvämt runt bikinilinjen :(. AJ! Var försiktiga när ni solar, ibland är rören så himla starka...

/E <3

Favoritlåtarna

Just nu har jag några låtar som jag jämt lyssnar på och som jag tycker är awesome. Dessa är...


...Mohombi feat. Nelly - Miss me


...Pink - Raise Your Glass


...Darin - Microphone


...Katy Perry - Teenage dream


...Dusty Radio - Go my way (blev tyvärr utslagna ur webbjokern igår, men bra i alla fall)


...Oskar Linnros - Från och med du

/E <3

Kan inte röra mig...

...för att min kropp är helt slutkörd. Dubbla träningspass idag var verkligen tufft och jobbigt, men samtidigt så extremt roligt :). Först började vi med en aerobics 1 och blev jättesvettiga efter den och sedan hoppade vi direkt in på skivstången och efteråt kondition. När sista konditionsdelen kördes så kände jag verkligen hur slut jag var. Det såg helt ärligt ut som jag hade duschat, så svettig var jag :P. Men nu när jag sitter här i soffan efter en härlig dusch, så känner jag mig så förbaskat duktig :). Totalt blev det 2 timmar och en kvarts träning idag, tummen upp eller vad?? ;)

Jag har även hunnit med ett seminarium idag som var väldigt givande samt fixat lite med viktiga saker. Efter kvällens tuffa pass så firade jag med att storshoppa på gymgrossisten :). Jag köpte några swe-bar som är supergoda och bra att äta efter t.ex. styrketräning eller skivstång. Jag köpte även två förpackningar Maxosol som jag ska äta en månad innan jag åker till Thailand och under vistelsen i Thailand och några veckor efteråt för att få en solbrännan att hålla bättre :). Sist, men inte minst så köpte jag en burk med kapslar från Charlotte Perellis träningsserie. Det är tabletter som man ska ta innan ett träningspass som gör att man orkar prestera mer och få finare och synligare muskler, precis som jag vill. Man kan ju alltid prova och se om det hjälper. Tänkte nog bara äta det när jag går på riktigt tuffa pass.

Aja, imorgon är det fredag. Har inget speciellt planerat, utan det ska fixas pass, kanske gå en promenad med Louise, plugga och kanske ha myskväll med Hanny. Tar dagen lite som den kommer :). Skönt det! Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, är jättetrött. Sov gott!



/E <3

My apartment

Jag har världens snällaste morbror som var här i söndags och körde mig till Ikea för att lämna tillbaka min trasiga tv-bänk, hjälpte mig att sätta upp den större tv:n samt byta plats på lampan, så att den hamnade över sängen istället. Vilken tur att jag har honom så nära :). Idag var han även här och satte upp krokar i sovrummet där jag nu hängt upp mina väskor, superduper bra! Funderar på att kanske köpa en skohylla att ha mina fina skor på under krokarna, eller vad säger ni? Vad tycker ni att jag ska ha där?




Satte även upp en bild på mig själv från Blog Awards, vill ha en liggande bild under på mig och min familj :).


Tv:n jag och Richard hade förut var större, därför det är så fula märken bredvid :(. Men såhär ser det ut nu iaf istället för detta...


Vilket är bäst? Jag gillar skarpt det jag har nu :). Tack syster för att du köpte en ny tv och jag fick din ;).

/E <3

28 Oktober 2010


Egentligen är jag helt emot att sola solarium, men nu kände jag mig så sjukligt blek och glåmig :(. Jag kommer absolut inte att sola massor med solarium nu eftersom jag vet att det ökar risken för hudcancer och dålig hy när man blir äldre, men det var skönt att få lite lyster tillbaka i ansiktet. Det var även väldigt fräscht där jag var och de hade Mix megapol på med Adam, Gry & Anders vilket var skönt att lyssna på. Dessutom kostar det bara 25 kr mellan 7-9.30 på morgonen :). Nu är min tanke att smörja in mig med Nivea BUS imorgon och sedan sola solarium en gång till nästa vecka för att sedan vänta drygt en månad tills nästa gång. Åker ju till Thailand den 27 december och då vill jag "grunda" lite i alla fall. Dessutom ska jag börja käka Maxisol som jag blivit rekommenderad att äta för att behålla solbrännan längre, hoppas det funkar för mig :).

Detta är alltså vad jag sysslat med denna morgon. Jag har dessutom ätit havregrynsgröt och druckit grönt te till frukost (mycket hälsosamt) och tänkte snart byta om, fixa ihop en stor sallad till lunch samt skriva ut vårt arbete till seminariumet i eftermiddag :). Vad ska ni hitta på?

Ikväll ska jag köra dubbelpass träning för att imorgon vila min stackars kropp! Det är två tuffa pass också, men det är för att en ledare som jag och Hanny gillar jättemycket ska hoppa in och köra aerobicsen innan det vanliga skivstångspasset vi brukar gå på och det kan vi bara inte missa. Så det blir träning från kvart över sex till halv nio idag, snacka om att jag kommer vara DÖÖÖÖÖD efteråt :P. Men jag är taggad till tusen! Awesome!

/E <3

Dagens fynd!


Ojojoj, vad billigt det var på Hemköp idag. Det var mycket svårt att inte köpa allt som var billigt. Detta var i alla fall mina fynd idag. Godiset kostade 2,95 kr/hg (otroligt billigt), 1,5 Siaglass för 15 kr istället för 32 kr, Hamburgerdressing för 8 kr, brieost för 10 kr, två godmorgonjuice för 15 kr osv. Ser ni vilka otroliga priser! Jag som verkligen behövde glass och godis :P. Äsch, ibland får man faktiskt unna sig och det gör jag för sällan. Så idag mina kära vänner har jag käkat godis och det var otroligt gott måste jag säga. Juice har jag ju också slutat dricka, men den håller sig till slutet av november, så det kan man dricka när man vill lyxa till det lite ;). Är glad över dagens fynd :).

Appropå shoppingen av mat så har jag shoppingförbud när det gäller skor, kläder, väskor och allt annat som har med det att göra. Om två månader åker jag till Thailand och där vill jag verkligen kunna shoppa :). Jag vill köpa Easytone skorna, ett par nya inomhusgympaskor, träningskläder,en mullberry-väska mm. Så jag sparar hellre mina pengar till det, håller ni inte med? Givetvis får jag köpa något ifall jag verkligen vill ha eller behöver det, men nu får jag passa på att använda det jag har ;).

Aja, nu ska jag skutta i säng och sova min skönhetssömn. Hade tänkt gå upp tidigt imorgon för att fixa lite med skolarbetet samt lite annat som behövs göras. Min morbror kanske kommer hit på förmiddagen och hjälper mig med mina krokar också :). Sov gott allesammans!

/E <3

Blöt :(


Bild tagen av Ellen här i Linköping.

När vi hade gruppat klart så möttes jag av en mindre rolig överraskning. Det ösregnade ute. Det inte bara regnar, utan det är jättekallt också. Mysigt värre! Hade dessutom tygkappa (lite tjockare) och tygpumps på mig...riktigt bra klädval dagen till ära. Som ni kanske ser på jeansen (inlägget innan) så är jag lite blöt nu :P, men det har precis börjat regna mer. Så jag hade tur i oturen ;).

Nu ska jag slänga i mig lite gröt för att sedan springa ner till Hemköp och köpa en massa billig mat :). Sedan blir det step. Skönt att röra lite på sig nu när grupparbetet tog lite längre tid än väntat och att det dessutom regnar ute och drar ner mitt tålamod rejält. Fy för svensk höst!

/E <3

Dagens enkla


Allt jag bär idag kommer från Gina Tricot :)

/E <3

Student 2007

Jag minns när jag tog studenten. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Allt var så bra. Vädret var fint, min underbara familj och släkt firade mig, vi vann pris för bästa UF-företag och dessutom var alla så himla fina :). Det var en underbar dag med många minnen och det är roligt att se tillbaka på alla bilder som togs. Nostalgi!













Guuuuuud vad tiden går fort...det här är ju mer än 3 år sedan :(. Usch, jag börjar bli gammal! Jag vill göra om den här dagen med en fungerande stereo på flaket :P.

/E <3

27 Oktober 2010


Brrrrrrrrrrr....jag fryser ihjäl!!! Det är runt noll grader utomhus (=vinter) och inomhus är det under tjugo grader. Och jag fryser jättemycket. Jag har alltid samma problem när jag har sovit, för då ligger jag ju helt still under ett varmt täcke och när klockan ringer har jag stora problem att kliva upp :(. Jag sover med tjocka strumpor och pyjamas för att när jag vaknar slänga på mig en varmtröja. Gillar inte vintern när jag ska behöva frysa så mycket :(. Nu sitter jag i alla fall rejält påklädd med både linne, topp och kofta samt så dricker jag mitt varma morgonte :). Alltid något i alla fall ;).

Idag ska jag till skolan och "gruppa" (jobba med grupparbete). Jag hoppas att det går snabbt och smidigt idag, så att vi slipper slösa hela dagen på detta. Vi har så mycket annat att tänka på också, som att LÄSA massor :(. Så jag håller tummarna för att vi bara sitter till kanske strax efter lunch och därefter får åka hem och läsa. På eftermiddagen ska jag möta Hanny på Hemköp eftersom det är kundkortsdag med massor av bra priser :), det gillar vi som studenter skarpt! Lite step på det efteråt och sedan god middag, vila och BSF ikväll :). Nice nice. Vad ska ni hitta på?

Nu ska jag dricka upp mitt te och äta upp mitt ägg innan jag beger mig mot the school. See yá!
/E <3

Havregrynsgröt!

Havregrynsgröt är både gott och nyttigt. Jag föråt mig lite på havregrynsgröt under våren och sommaren, kunde bli upp till två gånger per dag. Men nu har jag köpt så goda (och nyttiga) flingor, så jag äter ganska ofta fil och flingor istället :P. I morse åt jag gröt igen och det var jättegott och samtidigt väldigt mättande :).

Tänkte bara visa er hur jag gör min gröt på absolut enklaste och snabbaste sätt.


Jag äter en gröt som har både havregryn och quinoaflingor i sig. Jag tar ungefär en dl och blandar det med vatten så att det precis täcker ytan, sedan häller jag på pyttelite salt. I den här gröten har jag frysta bär (hallon och blåbär) som jag häller på gröten innan jag stoppar in den i micron på högst effekt, 2 min. Sedan skivar jag en halv banan över och lite soyamjölk till. Redo att äta! Mums!

Prova även med jordgubbar och honung, banan och kanel eller bara vanlig hederlig äppelmos :).
/E <3

Min mys-fin-outfit :)


Kofta - Vila
Linne - Gina Tricot
Klänning - H&M
Leggings - BikBok
Mysstrumpor - H&M

/E <3

Waiting

Just nu sitter jag och väntar på att Hanny ska komma hit, vi ska ju ha tv-kväll som vanligt :). Tv-kväll innehåller två bra tv-program, popcorn och te. Det är våra mysiga tisdagar som jag alltid ser fram emot. Gillar ni också tisdagkvällar :)?

Vad har jag sysslat med idag då? Jo, jag har varit i biblioteket i 4 timmar för att skriva den individuella uppgiften. Gick väl framåt, men det var svårt att veta vad man skulle koppla till :(. Jag hoppas den blir godkänd i alla fall. Sedan var jag ute på en rask promenad tillsammans med Hanny, så skönt med frisk luft och lite motion trots vila från träningen idag. Har även lagat köttfärssås och pasta idag, så nu har jag två matlådor till :). Det var väldigt gott måste jag säga.

Imorgon är det grupparbete som gäller hela dagen. På eftermiddagen ska jag och Hanny till Hemköp på klubbdag och sedan blir det step på kvällen :). Skönt att träna igen! Jag längtar redan ;). Träningsnarkoman? Jag? Näää...:P.



/E <3

Visste du...

...att jag har pluggat samhäll med inriktning journalistik och media på gymnasiet?

...att jag ville bli fastighetsmäklare fram tills jag flyttade till Linköping?

...att jag har bott i Tyskland i 3,5 år (mellan 7-10,5 år)?

...att jag har dansat i många år och medverkat i en musikal och sjungit inför en hel aula?

...att jag har problem med mina vader och får lätt kramp om jag inte stretchar, dricker mycket vatten och äter extra tillskott av magensium?

...att jag lider av yrsel som uppkommer om jag är stressad en längre period?

...att jag har 6 kusiner varav en yngre?

...att båda mina föräldrar studerat på Linköpings universitet?

...att jag spelat golf?

...att jag har världens tandläkar- och läkarskräck?

...att jag är mörkrädd?

...att jag tänker mycket på vad jag stoppar i mig och får lite dåligt samvete om jag äter något onyttigt?

...att jag älskar att resa och upptäcka världen?

...att jag hellre jobbar än studerar?

...att jag är en ganska aktiv människa (älskar att röra på mig)?

...att min framtidsdröm är att få arbeta med företagshälsa och deras motion?

...att jag vill bo i innerstan i Stockholm när jag är klar här (och efter London)?

...att jag dagdrömmer ganska mycket?

...att jag gnisslar tänder (har dock inte gjort det på länge)?

...att jag har synfel och måste bära glasögon eller linser för att se?

...att jag älskar att läsa tidningar (typ VeckoRevyn, Chic, Amelia, Bubbleroom)?

...att jag älskar mina vänner och min familj/släkt över allt annat?

...att jag tog mitt körkort den 9 april 2009 (20 år gammal)?

...att min favoritplats på denna jord är Gotland?

...att jag tillsammans med några andra drev ett UF-företag som gjorde hemmagjord glass och vann pris som skolans bästa UF-företag :)?


Kommer inte på något mer för tillfället, får fylla på listan i så fall. Nu kanske ni känner mig lite bättre iaf :).
/E <3

26 Oktober 2010

"You snooze, you lose". Så låter ett uttyck som jag egentligen tycker är ganska vettigt, men som jag idag bröt mot ungefär 8 gånger :P. Jag loseade väldigt mycket tid. Jag hade bestämt mig att lite över åtta timmar var tillräckligt med sömn, men tydligen höll jag inte med om det i morse. Sov som en stock till strax efter nio och hann inte med det jag hade planerat i morse. Får ta det någon annan dag den här veckan istället :).

Har i alla fall hunnit fixa lite med böcker inför nästa kurs, tvättat lite handdukar och ätit en stor frukost :). Idag blev det äntligen havregrynsgröt igen, blir inte så ofta nuförtiden. Men gott var det!

Nu hade jag tänkt sätta mig och läsa en stund innan jag beger mig till biblioteket för att skriva min individuella uppgift. Ska försöka lägga på ett kol så att jag är klar ett par timmar efteråt, så att jag kan gå ut och gå i det fina vädret :). Ska även läsa en massa i eftermiddag och ikväll, sedan blir det tv-mys hemma hos Hanny. Våra tisdagar är heliga ;).


Min outfit till och från träningen för att inte frysa, mamma tycker jag ser lite ut som Rocky :P.

/E <3

26 Oktober 2010

"You snooze, you lose". Så låter ett uttyck som jag egentligen tycker är ganska vettigt, men som jag idag bröt mot ungefär 8 gånger :P. Jag loseade väldigt mycket tid. Jag hade bestämt mig att lite över åtta timmar var tillräckligt med sömn, men tydligen höll jag inte med om det i morse. Sov som en stock till strax efter nio och hann inte med det jag hade planerat i morse. Får ta det någon annan dag den här veckan istället :).

Har i alla fall hunnit fixa lite med böcker inför nästa kurs, tvättat lite handdukar och ätit en stor frukost :). Idag blev det äntligen havregrynsgröt igen, blir inte så ofta nuförtiden. Men gott var det!

Nu hade jag tänkt sätta mig och läsa en stund innan jag beger mig till biblioteket för att skriva min individuella uppgift. Ska försöka lägga på ett kol så att jag är klar ett par timmar efteråt, så att jag kan gå ut och gå i det fina vädret :). Ska även läsa en massa i eftermiddag och ikväll, sedan blir det tv-mys hemma hos Hanny. Våra tisdagar är heliga ;).


Min outfit till och från träningen för att inte frysa, mamma tycker jag ser lite ut som Rocky :P.

/E <3

Myskväll!


Jag älskar myskvällar. Jag tycker det är så skönt att efter en dusch hoppa i pyjamasen och mysstrumporna och krypa upp i soffan. Bilden är från Örebro, fick låna Bellas mysiga raggsockor :).

Nu är jag lite trött i kroppen efter träningen ikväll, men det var en riktigt skön start på den här veckan. Sitter just nu och kollar på Lite sällskap som visas för sista gången ikväll. Sedan tänkte jag krypa till kojs för att orka upp hyfsat imorgon och hinna läsa lite innan jag ska möta upp Ameli i biblioteket.

Sov gott allesammans, hörs imorgon igen.
/E <3

VÅR låt


Pink - Raise your glass

Hanny ringde mig i torsdags och meddelade att hon och jag har en låt som är "vår" och det är denna :D. Hon tyckte att den passade bra in på oss ;). I like it!!! Jag har en låt med en nära vän <3.

/E <3

Två dagens!

Slänger upp dagens outfit och onsdagens outfit :).


Halsduk - BikBok
Kofta - H&M
Linne - Present av Ellen <3
Jeans - Cheap Monday
Fårskinntofflor


Tubtopp - H&M?
Boyfriend-jeans - H&M

/E <3

25 Oktober 2010


Usch, jag känner verkligen att bloggen blivit lite tråkig på senaste tiden...håller ni inte med? Jag är dålig på att lägga upp bilder och när jag väl skriver blir det ett inlägg om dagen med en massa text. Jag tycker ju inte ens att sånt är roligt att läsa själv :P. Så nu blir det skärpning här på bloggen. Ni får gärna komma med tips på vad ni vill läsa om :).

Idag började jag min morgon med en powerwalk tillsammans med Hanny innan frukost. Sedan passade jag på att handla lite som fattades hemma. Åt en frukost/lunch (brunch) och cyklade sedan till skolan för föreläsning. Är precis hemkommen och har bara hunnit läsa igenom SVD innan jag satte mig framför datorn. Ikväll blir det medel 70 min och sedan tv-kväll by myself (premiär för Svenska Hollywoodfruar och sedan avslutning på Lite sällskap). Grym kväll helt enkelt ;).

Vad sysslar ni med denna soliga, men kalla måndag?
/E <3

24 Oktober 2010

Söndagkväll, tända ljus, pyjamas på, en god smörgås och en bra film. Så har min kväll sett ut, låter inte helt fel ellerhur? Det var så mysigt att efter en liten promenad med Hanny duscha, hoppa i pyjamasen och krypa upp i soffan med mitt varma täcke :). Det gäller att njuta av det lilla och det har jag verkligen gjort idag.

Jag har precis kollat klart på filmen Vid din sida. Jag har nog sett den två gånger innan, men jag blir lika berörd varje gång. Den är så himla fin :). Låg här i min ensamhet och snyftade. Vid sådana tillfällen är det skönt att vara ensam :P.

Min söndag har varit väldigt lugn. Fick hjälp av min morbror att lämna tillbaka den trasiga tv-bänken, sätta upp tvn på väggen samt flytta min lampa så att den sitter ovanför sängen nu :). Jag har en sådan snäll morbror :). Han kommer tillbaka på torsdag kväll och hjälper mig sätta upp mina krokar så att jag kan hänga upp mina väskor. Annars har jag städat lite, slappat alldeles för mycket och som sagt, gått en promenad med Hanny :).

Jag har inte haft så stor lust att blogga tidigare. Igår jobbade jag ju på högskoleprovet. Min roll skulle vara korridorsvakt och provledare till förfogande, men jag fick hoppa in som provledare direkt :). Var jättenervös i början, men det var verkligen roligt. Jag hade ett eget klassrum som jag fick möblera som jag ville och så ansvarade jag för arton stycken som skrev provet. Medans de satt och skrev sorterade jag prov och pluggade. Hur gött som helst att få betalt för att plugga ;). Men det var verkligen jätteroligt, så jag hoppas jag får jobba i vår igen. Sedan blev det hem och powernapa lite innan Hanny dök upp. Några tjejer till anslöt sig till förfest hemma hos mig och sedan blev det NH för hela slanten :). En trevlig avslutning på en bra dag!

Nu är helgen snart slut och det är dags att återgå till allvaret. Nästa vecka kommer vi att ha en individuell uppgift samt en gruppuppgift, så det kommer nog tillbringas en hel del tid i skolan. På torsdag är det seminarium och sedan ska jag plugga hela helgen. Ska även försöka hinna med mycket träning, fixa lite ärenden samt söka extrajobb den här veckan. Önska mig lycka till med allt ;)!


Sommaren 2010

Sov gott!
/E <3

23 Oktober 2010

Morgonstund har guld i mun :). Så låter uttrycket, men jag vette sjutton om jag tycker det redan ;). Sitter här i varma pyjamasen och duntofflor fortfarande, lite småseg sådär. Har precis ätit klart min frukost och sitter nu och dricker mitt favoritte green cheescake från NK. Nu har jag kommit in i min teperiod igen, som mest har jag druckit tre koppar på en dag :P. Men det är så varmt och gott med te i kylan.

Appropå kyla...det snöade ju igår :(. Fy vad tråkigt! Egentligen tycker jag att det är ganska vackert med snö, men inte redan den 22 oktober. Det försvårar bara mina cykelturer till och från skolan och träning och det känns lite drygt om jag ska behöva börja promenera redan för att det är för hallt :(. Men jag håller ut, bara två månader kvar tills vi åker till Thailand, ska bli hur gött som helst :D.

Varför är jag uppe så tidigt? Jo, idag ska jag nämligen jobba högskoleprovet. Jag börjar redan halv åtta, så strax ska jag hoppa i lite kläder och sedan bege mig. Har fixat lite olika mellanmål samt matlåda för att orka dagen ;). Arbetstiden är halv åtta till halv fem, så efteråt blir det hem och powernapa lite innan tjejerna kommer vid halv åtta :). Sådär, dags att sätta lite fart kanske. Jag önskar er alla som ska skriva hp idag ett STORT LYCKA TILL! Och ni får önska mig lycka till också, detta är första gången jag jobbar med detta ;).

/E <3

Elin tycker till

Nu var det väldigt längesen jag skrev under den här kategorin och idag kände jag verkligen att det var dags :).

Ingen har väl missat att Blondinbella och Nils har gjort slut, i alla fall inte vi som läser hennes blogg ;). Fick ett sms av en kompis där hon kom med den "hemska" nyheten. Det som då slog mig är att varken min kompis eller jag känner ju Isabella (Blondinbella), men eftersom jag följer hennes blogg så har jag ju koll på vad som händer i hennes liv och hur hon mår. Visst har jag också reagerat på att hon aldrig skriver om Nils längre och vill åka på semester ensam, men jag känner ju inte henne för det iaf. Hon har ju ingen aning om vem jag är och varför ska jag då bry mig om henne så mycket att jag skriver om hennes separation här på bloggen? Min enkla anledning är att för en gångs skull känner jag igen mig i hennes situation. Hon och Nils har bestämt sig för att gå skilda vägar och det gjorde ju jag och min pojkvän för två månader sedan också. Skillnaden är att hon är storbloggare, egenföretagare med alla ögon emot sig och jag är bara "en i mängden". Visst var det några som inte visste att jag och Richard hade gjort slut när jag "kom ut" med det i bloggen, men mina närmaste har ju vetat och stöttat. Ingen hade lagt märke till att Richard aldrig dök upp i bloggen längre och ingen påpekade att jag bara gjorde saker med mina kompisar och min familj, precis samma sak som med Isabella. Jag tycker faktiskt uppriktigt synd om henne och den här hårda mediebevakningen i form av skvallerbloggar och elaka kommentarer. Ett uppbrott är svårt som det är och jag tycker verkligen att man ska låta henne få bearbeta det i sin egen takt och inte behöva redogöra för oss varför dem gjorde slut, för det har bara hon och han med att göra! Jag skrev ut att jag och Richard gjorde slut gemensamt, men jag har aldrig skrivit anledningen eftersom jag anser att det tillhör vårt privata.

Som alla säger, man ska vara personlig, inte privat och det håller jag helt och hållet med om!

Nu till lite annan information inom bloggvärlden. Paulina och Hugo har gjort slut för andra gången på ett par veckor, men denna gång är det äkta? Eller? Paulina som är precis fyllda 17 har varit otrogen mot Hugo tillsammans med största snuskot på denna gjord, Nemo (Kungarna av Tylösand). Så nu är både Paulina och Hugo helt förkrossade, hon eftersom hon har ljugit mot Hugo och han för att hon ljög för honom. Dessutom tillkännagav han, när han ändå var ledsen, att han är ute på villkorlig dom. Vad sjutton har människan gjort egentligen? Han är ju alltid extremt full, kanske slagsmål? Aja, jag spekulerar inte, utan jag bara informerar er om detta ;).

En sista grej innan jag slutar är "fighten" mellan Amir och Dennis är enligt mig jättefånig. Varför måste bloggare provocera? Har de inget bättre för sig? Allt handlar om pajkastning och vem som blir mest sårad. De har väl inget vettigt att skriva, så då måste de börja bråka med någon. Jag tycker att det är tråkigt att de känner sig tvungna till det för att kanske behålla läsare, hos mig sjunker de som stenar. Skulle några av mina andra favoritbloggerskor bråka med varandra så skulle jag bli riktigt förbannad, tycker det är så himla fånigt.

Aja, nu har jag gjort mitt fjortisinlägg för idag ;). Haha...ville bara få ur mig denna fåniga information :). Nu ska jag äta yoghurt och müsli och hoppas på att Bella snart är klar så att vi kan gå ut en runda i det fina vädret.

/E <3

21 Oktober 2010

Vill börja med att säga att det är otroligt roligt att så många hittat hit till min lilla blogg, välkomna ska ni vara :)!

Idag befinner jag mig i Örebro som ni vet. Bella är ett par våningar ner och jobbar grupparbete med sin grupp, så jag har passat på att ta sovmorgon, ätit frukost i lugn och ro samt duschat och fixat iordning mig. Har även beställt biljett tillbaka till Linköping nu, så jag åker imorgon förmiddag. Blir vägen via Mjölby den här gången, Örebro-->Mjölby-->Linköping, det kostar mig 30 kr mer, men det är så värt det :). Igår när jag åkte hit åkte jag Linköping-->Katrineholm-->Hallsberg-->Örebro och då var det ganska lång väntan mellan tågen, så det pallar jag inte en gång till :P. Visst är det värt 30 kr mer??

Alldeles strax ska jag sätta på ordentligt med ytterkläder (hörde att det var minusgrader i morse) och bege mig mot ICA Maxi för att handla lite till lunchen och middagen. Tänkte även överraska Bella med en stor fruktsallad ikväll :). Ska ner och äta lunch med tjejerna sedan och efter det ska jag varva mina roliga skolböcker med att plugga på inför jobbet på högskoleprovet. Ikväll ska jag och Bella fika, kolla film och äta god mat :).

Vi hörs under dagen när jag pausar, då ska jag berätta för er om höstsyndromet, missa inte det!


Snyggingbild på mig, mamma och syrran :P...jag ser crazzzzy ut.

/E <3

Skrev detta inlägg vid halv tolv, men då bestämde sig blogg.se för att inte fungera...så varsågoda, två timmar försent ;)

Foodtime :)




Haha...det ser ut som jag är naken, men jag har bh på mig ;). Aja, nu är jag hemkommer från simhallen och det gick faktiskt väldigt bra idag. Skön start på dagen! Kolla in min träningsblogg för mer information om dagens pass :). Vad har ni sysslat med denna underbara onsdagmorgon?

Jag är överlycklig för att jag äntligen ska få hälsa på min babe i Örebro idag, ni anar inte hur mycket jag har saknat henne :(. Tåget går om dryga timmen, så det är dags för mig att trycka i mig en supertidig lunch (fiskpinnar och potatismos från gårdagen, mumma!) och sätta på mig ett linne innan jag beger mig.

Uppdateringen kommer förmodligen vara kass, men ni vet ju varför ;). Hörs när vi hörs babes!
/E <3

Outfit


Örhängen - H&M
Klänning - GT
Ringar - Portugal och Milano
Pumps - Skopunkten

Fredagens outfit :).
/E <3


20 Oktober 2010


VAKEN!!! Innan jag somnade igår så räknade jag ut att jag skulle behöva åka hemifrån runt 8 (!) för att hinna med simhallen i lugn och ro :(. Shit, vad tidigt tänkte jag, då måste jag ju stiga upp vid sju...det är ju omänskligt :P. Men jag vill verkligen komma iväg till simhallen och ha gott om tid efteråt till att fixa mig och äta lunch innan tåget går kl 12.

Har precis smällt i mig en ganska stor frukost så jag känner mig proppmätt, men jag hoppas att mättnadskänslan snart försvinner :). Nu ska jag byta om och ge mig av, kollar på Vakna med the voice på femman nu och det är iaf något som är grymt positivt med att kliva upp med tuppen.

God morgon världen, alla som jobbar och alla som pluggar, nu rullar vi igång den här dagen :D.
/E <3

Good Night

Dags att börja göra sig iordning för några timmars sömn kanske? Imorgon ska jag få ändan ur och komma upp i tid så att jag hinner till simhallen :). Har fått ett klippkort av Angelica som går ut den 10 november, så jag vill verkligen hinna simma upp klippen innan dess ;). Imorgon åker jag även till Örebro och min underbara Bella som jag längtar ihjäl mig efter <3. Blir två kvällar med mys, prat, film och kanske lite träning? Bara att vara i hennes sällskap är awesome! Är tillbaka i Linkan på fredag för aerobics och myskväll med Hanny :). Jobba lördag på högskoleprovet och på söndag blir det chill, plugg och hjälp med tvn. Nice vecka helt enkelt! Vad ska ni hitta på?

Måste som sagt upp riktigt tidigt om jag ska hinna med simhallen innan tåget går kl 12. Så det är verkligen dags att diska lite nu och packa väskan, lägga fram kläder och ha allting färdigt :).

Sov gott fina, underbara människor där ute.


Bild från i fredags :)

/E <3

Mohombi feat Nelly


Mohombi feat Nelly - Miss me

Jag fortsätter tjata om Mohombi...men han är ju så förbaskat GRYM! Dj:n i videon och på scen är en kompis till mig, Bruno :). Bruno är också bäst, så vilket grymt team dom är. Nu tycker jag att dem erövrar världen och gör fler grymma låtar ihop.

Bumpy ride med Mohombi har för övrigt 8 miljoner visningar, inte illa :)...

Som ni vet har jag träffat Mohombi en gång hemma hos Richard :)...lite coolt är det allt ;).

/E <3

Saknar!!!


Jag saknar min pappa!!!
Nu har jag haft både min underbara syster och underbara mamma här i helgen :). Jag har alltså fått en liten dos av dem, men det är fortfarande något som fattas...min pappa! Jag vill att han kommer hit genast, men han jobbar ju så mycket och bor typ på Arlanda jämt :(. Det är inte bara jag som inte får träffa honom så mycket, men det är så tråkigt!

På fredag åker han och mamma till Italien och jag hoppas verkligen att de båda kopplar av riktigt ordentligt och njuter av den lilla ledigheten :). Sedan tycker jag att pappa får boka in en övernattning i Linköping så att jag får bjuda honom på en trerättersmiddag (man kan ju alltid försöka locka med något). Om inte så kommer vi inte träffas fören kvällen innan vår gemensamma födelsedag, den 17 november :(.

Puss på dig pappa, du ska veta att jag saknar dig massor <3.
/E <3


R.I.P tv-bänken :P

Igår tvingade jag med mig mamma till Ikea och Willys för att handla saker som fattades här hemma. Blev lite mysiga värmeljus på Ikea, men även en tv-bänk :). Har fått en större tv nu eftersom syster köpt en ny, så den här kommer nog inte folk reagera så mycket på (typ hjälp vilken liten tv du har, har jag fått höra ett antal gånger under veckorna). Så jag tänkte alltså jag skulle investera i en tv-bänk. Det var billigt skit och ja, det var verkligen SKIT!


Den här tv-bänken Laiva köpte jag igår och medans jag lagade middag så skulle mamma sätta ihop den. När hon skulle trycka ihop hela saken så sprack typ allt. Plankan gick av på flera ställen. Snacka om skitkvalité. Jag är nu i efterhand glad att den gick sönder vid monteringen och inte när tvn stod på, för då hade jag nog inte haft en tv kvar heller :(.

Så köp INTE den här skiten! Får hjälp av min morbror att lämna tillbaka den på söndag och dessutom ska han hjälpa mig och sätta upp den större tvn på väggen. Vad skulle man göra utan sin snälla morbror?

/E <3

19 Oktober 2010


Det ÖSregnar i Linköping idag :(. Det är väl det man väntat på efter några riktigt fina dagar med sol och blå himmel. Dock är det så otroligt segt när det regnar mycket när man ska till skolan och gå på föreläsning. Det hade varit mysigt om man bara skulle suttit hemma och läst massor, men så är inte fallet idag.

I morse åkte min mamma vidare, redan vid halv 6 gav hon sig av till sin kurs. Jag somnade om som en stock efter det, men när klockan ringde vid 8 så orkade jag bara inte kliva upp. Somnade om och vaknade för sent för att hinna iväg till simhallen innan skolan :(. Dumma mig! Som tur är ska jag på skivstång ikväll med Hanny, så jag blir i alla fall inte utan motion idag :). Hoppas på att regnet lägger sig lite också så att jag och Hanny kan gå en promenad innan. Tänkte ta simningen imorgon innan jag åker till Örebro och hälsar på Bella <3.

Vad ska ni hitta på denna regniga dag?
/E <3

Systerhelg <3

Min syster är den finaste systern man kan ha <3.


KRAAAAM!


Lekte fjortisar :P


Jaha...


Fick syster att hoppa ;)


Älskar dig fina du <3

/E <3


Dusty Radio

Har ni hört talas om SVT's webbjoker 2010? Det är "vanliga" männsikor som tävlar med sin egen låt om att få vara med i melodifestivalen. Först väljer man ut 100 bidrag som får fortsätta och slutligen är det fem bidrag som får tävla i riktiga melodifestivalen.

Jag blev så himla glad idag när jag såg att en tjej som jag känner, Cattis och hennes kompisar är med och tävlar med en låt :). Jag gillar låten mer och mer för varje gång jag hör den, så nu uppmanar jag er alla att gå in och rösta, rösta, rösta!

Cattis är tjejen till höger med vitt bälte :). Världens sötaste människa. Hon är kompis med Richards storasyster, så jag har träffat henne ett par gånger. Hon och hennes kompisar förtjänar verkligen att få delta tycker jag.

http://svt.se/2.143339/dusty_radio_-_go_my_way?lid=puff_2184410&lpos=lasMer

In och rösta genast!!! :)


Cattis på Patriks student.

/E <3

17 Oktober 2010


Söndag, söndag, söndag...en riktig seg söndag har det varit. Jag har nästan känt mig sjuk, så trött har jag varit hela dagen. En obeskrivlig trötthet som jag verkligen inte kan lokalisera. Riktigt irriterande! Hanny fick iaf med mig ut på en promenad på förmiddagen i solen, det var jätteskönt, men efteråt låg jag däckad i soffan och somnade igen. Sent på eftermiddagen tog jag mig i kragen och gick ut och sprang milen, slog nytt rekord igen, trots denna extrema trötthet :D. Tummen upp för mig ;). Annars har jag ätit lite middag, bäddat åt mamma som är på väg hit och bara chillat. Snart blir det lite plugg och sedan Ensam mamma söker. Vad gör ni denna söndagkväll?

Jag har för övrigt haft en GRYM helg. Fredagen tillbringades tillsammans med min underbara syster. Vi hade så himla mycket att prata om och garva åt, så himla roligt att hon ville komma ner och hälsa på. Vi var ute på HG på kvällen och det var väl sådär...ganska lite folk och inte speciellt roligt folk för den delen :(. Igår käkade vi på vitnamesisk buffé och gick en sväng på stan innan hon åkte hem.

Efter att jag lämnat av syster vid tåget så sov jag lite och fixade iordning inför kvällen. Hannah kom hit och vi lade ansiktsmask, käkade en stor fruktsallad, åt ost och kex samt kollade på film. Dessutom pratade vi massor om allt mellan himmel och jord. En SUPERmysig kväll! Riktigt skön chillkväll en lördag, så det måste göras om snart. Drack även massa pepsi max och jag har nu märkt att jag INTE ska dricka koffein på kvällen, för jag kan verkligen inte sova. Var ju samma sak förra fredagen när Ameli var här, tog flera timmar att somna :(. I natt somnade jag två...suck!

/E <3

Sol och blå himmel


Sol och blå himmel är det i Linköping, kul att staden bjuder på vacker väder när syster kommer hit :). Dock är det jättekallt :(, fryser om tårna och glömde vantarna hemma (kommer jag aldrig göra igen!). Nu ska jag börja röra mig ner mot stationen och möta upp systern min som nu sitter på bussen.

Ikväll blir det middag, mys, förfest och utgång :). Första riktiga utgången med syster, hon fyllde 18 i mars. Ska bli väldigt roligt i alla fall! Hoppas ni får en underbar fredag, för nu måste jag kila.

För övrigt så älskar jag bilden. Jag har den som skrivbordsunderlägg på datorn. Fina syster och jag i Gamla stan för ett par helger sedan <3.

/E <3

Hungrig!

Precis hemkommen från simhallen. Idag ger jag mig själv en eloge för att jag var så duktig och snabb när jag simmade. Blev 80 längder på 50 min (utan paus). Det känns i kroppen må jag säga. Började med att simma bland motionärerna och fick hela tiden stanna upp och simma förbi, riktigt irriterande. Så efter ett par längder hoppade jag upp ur bassängen och gick till tävlingsbanorna istället och där var det betydligt mindre folk :). Då kunde jag koncentrera mig på att köra mitt eget tempo och inte simma in i någon :P.

Idag tänkte jag på något som jag absolut inte tycker är ok när man är i simhallen. Det var en tant som stod i duschen och filade fötterna!!! Äckligt. Det får man bara inte göra på allmän plats. Sedan satt hon utan handduk i bastun, rakt på träplankorna. Visa lite respekt tycker jag. Det finns saker man inte gör i simhallen som att t.ex. raka sig eller klippa tånaglarna, det vet varenda människa. Men vissa är tydligen speciella...
 
Ok hemma, men inte i duschen på simhallen!

Nähä, nu ska jag slänga i mig resterna från salladen igår och ett par mackor. Sedan ska jag hoppa i lite andra kläder som jag lagt fram och cykla till skolan. Ha en fortsatt trevlig dag!
/E <3

15 Oktober 2010



Idag är det ännu en fin höstdag i Linköping, men ack så kallt...2 grader liksom! Har varit vaken sedan åtta och försöker nu få i mig det sista av frukosten för att komma iväg till simhallen. Har gjort upp ett schema för mig själv denna morgon eftersom jag har en föreläsning vid ett, så jag måste hinna med allt jag ska göra :).

Vad är det då jag ska göra? Först är det ju simhallen som ligger överst på listan och i och med att jag simmar själv idag brukar det gå lite snabbare :). Måste även ner på stan en sväng och fixa lite inför ikväll och imorgon. Och så ska jag hinna fixa iordning mig och äta lunch innan skolan. Jag tror jag hinner lugnt, har avsatt mycket tid åt allt ;).

Vi hörs vid lunch igen, see yá!
/E <3

Jump <3




Skulle leka biff samtidigt som jag hoppade...misslyckat :P

/E <3

Helt SLUT!

Jag är helt slut i kroppen efter skivstång samt konditionspasset. Dock är jag pigg i övrigt vilket känns ganska dumt när jag borde sova strax. Tänkte kolla på Kenza&Tyra show och sedan sova. Har redan krupit ner i sängen och är redo att sova, så det är skönt att man inte behöver flytta sig något mer i alla fall ;).

Innan träningen idag har jag läst, läst och läst. Har faktiskt varit riktigt duktig idag :). Har även hunnit planera lite inför morgondagen med syster, så det ser jag verkligen fram emot. Syrran stannar till på lördag eftermiddag, så vid lunch på lördag ska vi käka mongolisk buffé. På lördag kväll får jag besök av Hannah och då ska vi äta lite snittar, kex och ost, kolla på film och lägga en ansiktsmask. Myskväll på hög nivå! Söndagen blir chill, kanske hittar på något med Hanny, men måste även plugga ordentligt. Vad ska ni hitta på för roligt i helgen då?

Till middag idag åt jag, som jag skrev tidigare, lax med bulgur och creme fraiche med citronpeppar i. Jag är tyvärr inget större fan av lax, men det gick ner. Bra med omega3 också ;). 
 

Ska slänga upp ett fint litet inlägg med lite hoppbilder på mig och sedan ska jag kolla på programmet. God natt.
/E <3

Miley Cyrus


Miley Cyrus - Party in the USA



Miley Cyrus - Who owns my heart

Vilken av dessa låtar gillar du bäst? Jag fastnade snabbt för Party in the USA, men det är bara för att jag har så mesig musiksmak (enligt andra :P). Jag vill bara dansa till den låten ;). Den andra hörde jag första gången igår, inte riktigt my style...Men hon är mer "vuxen" och sexig i den andra videon.

/E <3

14 Oktober 2010


Visst är det vackert med höst? I alla fall när löven på träden skiftar i olika färger, solen skiner och himlen är blå. Idag är en sådan dag i Linköping och vad gör jag? Sitter inomhus i min lägenhet och pluggar! Jag har verkligen kommit in i ett flow, annars hade jag mer än gärna gått ut på en härlig promenad.

Under förmiddagen har jag LÄST och tvättat massor parallellt samt ätit en god frukost :). Ska snart damma av lite i lägenheten och dammsuga för imorgon får jag finbesök. Min kära syster kommer hit <3. Sedan ska jag slänga ihop en ordentlig sallad till lunch och ikväll innan skivstången blir det lax med bulgur och citroncreme fraiche :).

Eftermiddagen kommer att ägnas enbart åt att fortsätta läsa, lite segt är det...men så otroligt skönt att jag kommit igång. Nu ska jag som sagt sätta igång med städandet och kommer säkert få fortsätta med det i mina pauser mellan läsningen.

/E <3


Då vs. Nu

För några dagar sedan satt jag och kollade på lite bilder på mig själv för ungefär ett år sedan. Jag måste påminna mig själv om att jag varit duktig och tagit tag i mig själv och visst är det skillnad? Vi har alla våra dåliga dagar och jag känner att jag varit fast i dem lite för länge nu...dags att peppa sig själv lite :).

 
November 2009                                                  Juni 2010

 
Oktober 2009                                                    April 2010

 
November 2009                                              Oktober 2010

 
November 2009                                               September 2010

 
Sommar 2009


Sommar 2010

Shit, helt otroligt vad man kan göra med sin kropp alltså. Jag måste erkänna att jag är stolt över mig själv och jag vill ALDRIG återgå till den storlek jag var förut!!! Jag blir extra peppad när jag ser skillnaden, den är ju ganska stor faktiskt :). Yey för mig <3.

Nu vill jag peppa ER att komma igång också. Innan jag började ordentligt med träningen och vad jag åt, så var jag en riktig godisgris. Jag åt godis, chips, kakor eller glass VARJE dag! Vi åt ofta mycket onyttig mat hemma och jag rörde bara på mig när jag cyklade till och från skolan. När 2010 började kände jag att jag inte mådde bra. Jag trivdes inte med mig själv, jag var trött hela tiden och jag kände mig i så otroligt dålig form. Jag började året med ett godisförbud i två månader som jag höll stenhårt på och sedan åt jag ungefär en gång i veckan/varannan vecka. Samtidigt rörde jag på mig fem gånger i veckan, minskade portionerna och sov mycket bättre. Jag blev en gladare människa och alla i min omgivning påpekade hur smal och fräsch jag såg ut :). Det går om man vill, jag lovar.

/E <3

Dagens

 
Sjal - Vila
Trenchcoat - H&M
Tröja - Ralph Lauren
Linne och byxleggings - Gina Tricot
Stövlar - Present av Bella o Sara

/E <3

Tired


Nu börjar det kännas att jag varit vaken ett tag...Segpropp är bara förnamnet :P! Reflektionspasset idag gick väldigt bra och det kändes som vi alla lärde oss ganska mycket, riktigt roligt. Tror även att mina muffins blev ganska lyckade, de sa i alla fall att dem var goda :P. Efteråt satt jag kvar i skolan i ett par timmar och läste kurslitteratur.

Är hemma nu och har hunnit få i mig resterna från gårdagens middag samt uppdaterat min träningsblogg. Där kan du läsa en intervju om mina tankar kring kost, vad jag tränat den senaste tiden samt receptet på mina älsklingspannkakor :). Gå in och kika vett já.

Hade tänkt ta tag i lite mer skolarbete och läsa lite till. Om ett par timmar ska jag sedan iväg och träna step, så innan dess blir det mellanmål, en powernap och plugga. Hörs ikväll!
/E <3

13 Oktober 2010

Det är mörkt ute och jag är trött...det är alltså höst på riktigt! Jag saknar sommaren med värme, sol och lite kläder :). Som tur är åker jag till Thailand med familjen i slutet av december, så jag kan nog stå ut ett par månader till ;). Längtar massor efter den resan <3 och speciellt att få umgås så intensivt med familjen, me like!

Nu sitter jag här och dricker grönt te för att jag fryser och vill bli pigg ;). Det är omänskligt att gå upp såhär tidigt :P, iaf för mig som student ;). Att gå upp åtta är väl överkomligt, men halv sju?! Haha...jag lider med er alla som behöver gå upp såhär tidigt varje dag.

Igår hade jag en riktig myskväll hemma hos Hanny med DHW, Cougar Town och det där andra programmet som går efteråt (som för övrigt är jättedåligt). Vi kollade även på en massa bilder, pratade och drack jordgubbste. Är så glad för att jag har dig Hanny <3.

Vad är då planerna för dagen? Jo, först är det reflektionspass med ettorna nu på morgonen. Hoppas de tycker om mina muffins som jag bakat åt dem ;). Efter det tänkte jag stanna kvar i skolan ett par timmar och läsa i biblioteket, så får jag kanske en del gjort idag också :). Tänkte även fortsätta läsa lite eftermiddag efter lunchen hemma och sedan blir det Step ikväll med Hanny. Vad ska ni hitta på?

Dags att sätta lite fart här hemma. Hörs efter lunch igen :).
/E <3


Muffins


Jag har bakat hallonmuffins :). Visst ser de goda ut? Jag har faktiskt lagt fram en som jag ska äta snart, måste ju prova så att de inte smakar allt för illa...vill ju inte skämmas för det jag bjuder på :P. De var i alla fall superlätta att göra också. Jag gjorde lite större så det blev "bara" nio stycken istället för tolv.

50 g smör
1,5 dl strösocker
1 ägg
1 dl creme fraiche
2,5 dl vetemjöl
1,5 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop det rumsvarma smöret med strösockret. Blanda sedan ner ägg och creme fraiche. Avsluta med att blanda ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Sedan är det bara att hälla upp i muffinsformar och sätta in i ugnen i 12-15 min. Man skulle varva med hallon, men jag lade bara hallon ovanpå.

Mmm...den var så god! Vilken tur ;). Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag åka hem till Hanny för tv-kväll. Det gick bra att läsa idag förresten, förutom att man blir så förbaskat trött av att sitta med näsan i boken och anstränga sig.

Jag säger god natt nu, för när jag kommer hem blir det bums i säng. Har reflektionspass kl åtta imorgon bitti. Sov sött!

/E <3

Lunchblogg!

Det är fjärde gången jag skriver det här inlägget nu...jag har inte tid :P!

Hade skrivit lite om att jag lovat er en lunchblogg och här sitter jag nu. Skrev även att vårt seminarium gick bra och att vi i gruppen hade en bra presentation :). Sedan stannade jag och Hannah kvar för att planera reflektionspasset som vi ska ha imorgon. Vi har även bokat in en bastu-kväll hemma hos Ameli på lördag med lite bada bastu, snittar, ansiktsmask och hårinpackning osv. En riktig tjejkväll helt enkelt, längtar!

Har precis slängt i mig en ordentlig lunch i form av havrepannkakor. Jag får inte nog av dessa pannkakor, så himla gott med kesella blandat med hallon och blåbär och banan på :). Kom hem lite senare än planerat, så jag ska strax ta med mig böckerna och en frukt och bege mig mot biblioteket för några timmars läsning. Ska bli skönt att komma igång ordentligt :). I eftermiddag ska jag sedan vara smakråd till Hanny när hon ska köpa nya skor ;).

Hörs senare igen <3.


/E <3

12 Oktober 2010

Har precis ätit upp min frukost...mätt som en plätt. Varför heter det så egentligen? Aja, ska snart borsta tänderna och cykla till skolan :). Idag är det seminarium som gäller och sedan blir det hem för en ganska snabb lunch- och bloggpaus. Sedan tänkte jag ta mitt pick och pack och förflytta mig till biblioteket för att läsa i några timmar, tror verkligen att jag får mer gjort där. Har även planerat att baka hallonmuffins till reflektionspasset imorgon (jag äter ju inte :(...). Ikväll är det sedan dags för den grymaste tv-kvällen i veckan hemma hos Hanny, ska bli mys <3.

Nu SKOLAN!!! Hörs :).





/E <3

Microphone


Darin - Microphone

Ni som har sett Kenza&Tyra show vet att det var den här låten som de sjöng tillsammans med Darin och jag gillar den verkligen! Darin har några riktigt gryma låtar, den här och Lovekiller är de bästa :).

/E <3

Lördagens outfit


Skjorta - H&M
BH - H&M
Jeans - Gina Tricot

Hade tänkt köra höga klackar till, men eftersom de andra tjejerna körde låga skor så följde jag deras melodi :). Slapp ha ont i fötterna i alla fall ;).
/E <3

11 Oktober 2010


Passar på att blogga i pausen av Lite sällskap. Igår hade jag ingen lust att blogga, var så otroligt trött hela dagen. Sedan var jag ute och gick två promenader, en med Hanny och en med Louise :). Det var så himla skönt att röra på sig när jag var så trött.

Jag har i alla fall haft en grym helg med mys tillsammans med Ameli i fredags och en ordentlig utgång på NH i lördags. Slog klackarna i taket med mina tjejer om man säger så (fast jag hade inga klackar), riktigt roligt! Kom i säng vid halv 6, så det kanske inte var så konstigt att jag var trött igår :P.

Idag har jag tagit tag i mitt liv igen. Jag har varit i skolan och jobbat med grupparbete, suttit hemma och fixat med skoluppgiften och läst lite, handlat lite som fattades i kylen samt tränat ett medel 70 min pass :). Riktigt skönt att svettas ordentligt.

Nu börjar lite sällskap igen, så vi hörs senare. Ska försöka komma i säng hyfsat också.
/E <3

Bella's choice

Idag blev det ett turkos/grönt nagellack från H&M på finger- och tånaglar. Den enda beskrivningen nagellacket ger är Bella's choice och då tänker jag ju självklart på min Bella :D. Hoppas hon tycker det är lika fint som jag, för i så fall är det ju hennes val ;). Haha...gillar ni färgen?



/E <3

Soft!

Den här dagen har varit väldigt "soft" faktiskt :). Jag har inte stressat något och bara gjort saker i min egen takt. Jag har hunnit styrketräna, läsa ganska mycket kurslitteratur, tagit en halvtimmes powernap och målat naglarna. Vad har ni hittat på idag? Det ända som jag kanske saknade var en promenix i det fina vädret, så vi kan väl hålla tummarna för att det är fint imorgon också? Då ska jag nämligen träffa Louise igen :).

Om drygt två timmar kommer Ameli, Hanny och Malin hit på förfest. Det blir tydligen "vinkväll" har jag hört ;). Hoppas vi kör lite roliga lekar, lyssnar på bra musik och pratar massor...men det är nog inga problem med det här gänget :P. Awesome! Jag sitter i en kombinerat pyjamas och slapplinne, så jag ska väl snajda om också. Har fortfarande inte bestämt outfiten helt :(. Fick ett superbra tips av en läsare, men jag äger tyvärr inga lackleggings. Så jag kör på jeans eller svarta byxor, men frågan är vad jag ska ha för skor? Hmm...I-landsproblem!

Nu ska jag nog börja fixa mitt hår och smink, välja ut kvällens outfit och sedan få i mig lite middag. Blir en "gammal" matlåda med kyckling, bulgur och sweet&sour :). Ha det fint!


Nytagen bild!

/E <3

Idol - Olle



Jag tittar knappt på Idol, jag följer det med ett halvt öga om jag ska uttrycka mig rätt. Men jag gillar verkligen Olle. Han sjunger bra, ser otroligt charmig och trevlig ut och dessutom kommer han från Gotland :).

Vem/vilka är eran favorit/favoriter?
/E <3

9 Oktober 2010


Vilken natt...Det tog jättelång tid för mig att somna :(. Jag brukar somna inom loppet av fem minuter, vilket är skönt, men igår somnade jag bara inte. Kom i säng vid två för att jag var så förbaskat pigg, skrev upp en lista för dagen och sedan släckte jag vid kvart över. Vid kvart över tre hade jag fortfarande inte somnat och då börjar jag få lite panik. Tänder lampan, drar upp en tidning ur sängbordet och lägger mig och läser en stund. Det var tydligen en hit, för efter typ fem minuter blir jag jättetrött och somnar inom loppet av fem minuter :P. Jobbigt bara att det blir såhär ibland, kan det bero på colan?

Aja, nu är jag i alla fall uppe och skuttar. Känner mig faktiskt ganska pigg, men jag får nog klämma in en halvtimmes powernap under dagen. Har fått i mig lite frukost och tänkte strax sätta mig och läsa lite en stund innan jag ska iväg och styrketräna :). Hörs senare!

/E <3

Two movies

 VS.

Har haft en otroligt mysig kväll tillsammans med Ameli, kunde inte blivit bättre :). Det var så himla roligt att träffa henne igen, jag har verkligen saknat det :(. Vi började med att hyra två filmer (se ovan), sedan handlade vi lite mat på Hemköp och sedan gick vi hem till mig. Det blev tortillas till middag, mycket gott! Sedan kollade vi på den första filmen, Blonde Ambition, som var ganska rolig. Jag tycker Jessica Simpson ser så himla bra ut, riktigt fuskigt. Det var en ganska förutsägbar film, men romantisk och det gillar ju jag ;).

Efter första filmen pausade vi en liten stund och jag slängde ihop en stor fruktsallad med vaniljkesella till, mums! Sedan var det dags för andra filmen, My one and Only, som var allt annat än vad jag hade föreställt mig att den skulle vara :P. För det första utspelade den sig 1953 (om jag inte minns helt fel?) och "Mr. Big" (på bilden) var ungefär med i fem minuter i hela filmen, Kevin Bacon var med mer och förtjänar en plats på framsidan istället. Dock är detta tydligen den "svenska" framsidan, för den amerikanska visar flera karaktärer så som sönerna som är med i hela filmen...konstigt att de gör om framsidan om filmen ändå heter samma sak. Hmm...tycker framsidan och skådespelarna lockar mer än filmen erbjuder. Den var bra, men ganska konstig. Trodde den skulle vara modern och det var den som sagt inte.

Så mitt råd till er, kolla på den första filmen istället. Den tycker jag personligen var mycket bättre. Har ni sett någon av dessa? Vad tyckte ni i så fall?

Ojojoj, vad klockan är mycket...jag är jättepigg :(. Har väl druckit för mycket cola light :P. Ska väl försöka komma i säng snart i alla fall, så jag orkar upp till en grym dag imorgon! Sov gott.


En bild på mig och min underbara Ameli <3. Ska bli sååå roligt att hon följer med ut och partar imorgon :).

/E <3

Kate Perry


Teenage dream - Kate Perry

En riktigt bra låt :). En låt som fastnar..."teeeeeeeeenage dream" ;).
/E <3

Morgondagens outfit?



Ska jag köra på den här outfiten imorgon när vi ska ut och festa? Den är väldigt svart...Jag funderar antingen på att byta ut kjolen mot byxor, vad tror ni om det? Ljusa eller mörka jeans? Skjortan vill jag ha på mig, den är ny och kommer från H&M. Ska köra med en rosa spetsbh under :). Funderar även på att köra platta skor imorgon, så mycket skönare att dansa i. Då kan man ju ha någon rolig färg på skorna. Hmm...vad svårt det ska vara då :P.

Heeeeelp please!
/E <3

The Falsies

Jag bara måste rekommendera en mascara till er. Jag har provat massor med olika mascaror och jag har flera favoriter, men den här är absolut min favorit för tillfället.

Jag är inne i en period där jag vill att mina ögonfransar ska vara väldigt svarta, det ska synas att jag har mascara på mig. Jag vill även att ögonfransarna ska bli fint separerade och lagom "böj" på dem.

Den här mascaran jag rekommenderar fick jag i goodiebagen på Blog Awards och den är verkligen bra. Den heter the Falsies volum' express - black drama från Maybelline New York.





/E <3

8 Oktober 2010

Tiden går så himla fort...kan vi inte vrida tillbaka klockan två timmar? Vart har den här dagen tagit vägen? Jag hade en lång lista på ärenden jag skulle uträtta, en lägenhet som skulle städas, påslakan som skulle bytas och så skulle det självklart pluggas en del. Jag har väl egentligen hunnit med ganska mycket, men plugget kommer lite i skymundan. Inte bra. Får lägga mycket fokus på det imorgon :).

Idag vaknade jag vid nio, åt frukost och fixade lite här hemma innan jag gick till banken. Efter banken mötte jag upp Hanny för att åka till simhallen. Var superskönt med ganska många längder i poolen (ungefär en timme simmade vi), åka rutschkana, bada bubbelpool och ångbasta. Det var mysigt med sällskap i simhallen :). Sedan har jag varit på lite andra ärenden, samt städat hela lägenheten, tvättat gamla lakan och bytt lakan i sängen. Så nu är det i alla fall väldigt rent och fint här.

Ikväll ska jag umgås med Ameli. Det var alldeles för längesen :(. Vi ska hyra film, äta tacos och prata. Kommer bli jättemysigt. Vad ska ni hitta på ikväll? Nu piper torktumlaren här...men ha det fint!


Gamla stan - tycker den här bilden är så underbar. Det är jag och min syster <3. Nu håller VI alla tummarna för att hon får ledigt nästa helg och kommer hit och myser med mig, ok? :)

/E <3

Rain rain rain


När ska det sluta regna? Det har regnat konstant hela dagen. Cyklade till skolan i full regnmundering (regnställ och gummistövlar), så det var ju i alla fall trevligt att jag kunde ha en fin och torr outfit i skolan :). Regnar det hos er också?

Om en stund ska jag sätta igång med maten, är otroligt hungrig redan. Har ju bara ätit frukost och lunch samt en frukt idag, så det är kanske inte så konstigt? Känner mig jätteseg också, men det beror säkert på att jag är hungrig och att det regnar :(. Ser faktiskt fram emot att åka iväg och träna i 1,5 timme ikväll...behöver verkligen den energin känner jag. Då blir det väl förmodligen full regnmundering igen :(...segt!

Idag känner jag en sådan otrolig saknad :(. Jag saknar mina vänner, speciellt dem jag inte träffat på länge <3. Jag skulle så gärna vilja att alla dem kom hit med detsamma, så jag fick krama om dem, prata med dem och bara vara med dem. Det är jobbigt att sakna! Jag saknar även min familj, redan...Och jag ska inte tillbaka till Sthlm förens min och pappas födelsedag i mitten av november. Som tur är kommer ju mamma och förmodligen syster förbi en sväng om ett par veckor :). Lyx! Deppigt värre att må såhär då...aja, får ta och sätta på lite bra musik och laga mig en god middag.

/E <3

Dagens skoluniform


Hårband - JC
Kofta - Forever 21
Topp - H&M
Linne - Gina Tricot
Långt halsband - Present av Emelie
Kjol - Zara
Strumpbyxor - H&M

/E <3

Skirt and ring

Har ju lovat er att visa upp mina senaste inköp. Det är en kjol och en ring :).


En supersöt puffkjol i ljusblått från Zara. Jag känner mig så söt och flickig i denna kjol :). Fick några komplimanger för den idag. Gillar ni den?


En stor och snygg ring från H&M. Den är guldig, men jag ville så gärna ha den ändå :P. Bling bling på fingrarna är min melodi ;).

/E <3



7 Oktober 2010

Det ÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSregnar verkligen här i Linköping och jag ska cykla 20 min till skolan :(. En sån här dag hade jag verkligen velat stanna kvar i min sköna säng, ätit något gott, kanske kollat på en film eller läst kurslitteratur och bara tyckt det var mysigt med regn. Men nu är det inte alls speciellt lockande :(...hela dagen måste planeras efter det där himla regnet. Vad jag ska ha på mig (regnställ för att överleva!), vattenfast mascara så att jag inte ser ut som ett monster när jag kommer fram och dessutom måste jag "plasta" in väskan för att den inte ska gå sönder. Vilket himla projekt, sluta regna!

Aja, det är bara att bita ihop :(. Ska strax fixa iordning mig och packa väskan, idag blir det havrepannkakor till lunch (mums fillibabba). Det är som sagt grupparbete först och sedan föreläsning, så vi hörs i eftermiddag igen. Då ska jag försöka mig på att laga korvstroganoff för första gången i mitt liv, wish med luck ;).


Dricker afternoon tea på Diplomat. Den stora rosettringen är ny från H&M, bättre bild kommer i eftermiddag!

/E <3

Soran Ismail


Min kväll blev väldigt rolig trots en evig väntan. Eftersom jag inte var smart nog att köpa biljett till Flamman innan, så fick jag stå i en biljettkö först. Stod ute i säkert 45 min innan jag fick min biljett och kunde gå in i värmen :). Hade tur att Hanny och co. hade fixat sittplatser. Köpte mig en pepsi max och satt och tjötade med tjejerna. Vi hade först gissat på att han skulle börja halv åtta (de släppte in halv sju), men sedan blev klockan åtta och ingen Soran sågs till...strax efter halv nio drog han igång och vad positivt överraskad jag blev :). Det var inget kort gig han körde heller, utan han körde nog på i 1,5 timme. Man garvade konstant och han är verkligen otroligt smart. En riktigt rolig kväll!

Idag har jag hunnit med att gå lite ärenden på stan, köpa "hälsofreak"-mat på Netto, gå på föreläsning, äta bränd fisk (glömde bort den på stekpannan) samt varit på Flamman. En riktigt nice dag med andra ord ;).

Imorgon ska jag vara i skolan kl tio, så snart blir det sängen. Börjar bli lite sömnig nu...Vi ska köra grupparbete i ett par timmar innan föreläsningen. Sedan blir det hem och äta, blogga och läsa innan jag ska iväg på skivstång. Appropå skivstång så har jag äntligen uppdaterat min träningsblogg igen, så gå in där och kika vad mitt rekord blev på milen igår vettjá :).

God natt Sverige, "för det är en dag imorgon också" (Soran skämt, så roligt)!
/E <3

SPA-weekend

I lördags var jag på SPA med min mamma och syster, det har ni väl inte missat? Det var en helt underbar dag :). Vi möttes upp i Danderyd för att åka till Clarion Sign Cityspa. Väl framme bytte vi om till träningskläder och tränade lite i gymet. Efteråt hoppade jag i bikinin och simmade lite i den uppvärmda utomhuspoolen. Sedan var det dags för första behandlingen, en helkroppsmassage. Hon masserade mycket nacke, axlar och ovansida rygg, så jag antar att jag var väldigt stel där. Det var otroligt skönt, men det gjorde även lite ont på vissa ställen. Borde nog gå på massage oftare. Efteråt var det dags för nästa behandling, en ansiktsbehandling. Hon använde produkter för min torra och känsliga hy. Fick en lermask, massor av krämer och arm- och handmassage. Riktigt skönt. Efteråt åt jag och syster lunch, medans mamma var på sin andra behandling. Lunchen var nog den ända besvikelsen under dagen. Jag beställde in en mixsallad som skulle innehålla räkor, rödlök och creme stod det. Det var en grönsallad med lite gurka och tomat, en avokadoklyfta, en ägghalva och lite räkor...rödlöken och cremen såg jag inte röken av :(. Den var absolut inte värd sitt pris.

Efter några timmar på spa åkte vi till vårt hotell, Hilton på Söder. Vi chillade lite i loungen och sedan på hotellrummet. På kvällen gjorde vi oss lite fina och åkte till söder för att äta på Koh Phangan, men där skulle vi få vänta på ett bord i två timmar. Dessutom var det litet, trångt och jättevarmt, så vi vände i dörren :P. Som tur var hade vi bokat bord på Agaton i Gamla stan. Så där åt vi både varmrätt och efterrätt, supergott var det :). Sedan promenarade vi tillbaka till hotellet och satte oss en liten stund i loungen innan vi gick och lade oss.

På söndagen åt vi en stor hotellfrukost, den hade allt. Jag åt allt från pannkakor och croissant till äggröra och hallonyoghurt. Tur att man gillar frukost ;). Efteråt gick vi runt ganska mycket på stan och då köpte jag som sagt en ljusblå kjol från Zara och en ring från H&M (visar senare). Dagen avslutades på Diplomat där vi var på afternoon tea. Gott te, goda scones och mycket trevligt sällskap!

Tack så jättemycket mamma (och pappa) för den här helgen. Det var verkligen välbehövligt :).


Min fina syster på Agaton.


Min underbara mamma på Agaton.


Jag på Agaton med min goda ruccolapizza.


God efterrätt :).


Afternoon tea på Diplomat.

/E <3


Köpa, köpa, köpa...

Har ju glömt visa lite av det jag handlade förra veckan :).


Lite fina och snygga spetsunderkläder :). Ett snyggt set i rosa och ett par svarta spetstrosor. När man bär detta känner man sig snygg under i alla fall och det är ju inte alltid helt fel, eller?


En till träningsbh till min samling. Hade tappat bort en, så hade bara en svart jag körde med hela tiden (tvättade den efter varje gång!). Det fanns bara den här färgen och svart, så eftersom jag redan har en svart fick det bli denna, härlig va? I helgen när jag var i Sthlm dök min andra bh upp, så nu har jag tre :). En svart, en gul och en knallig orange.

Såhär har jag haft den, den är så snygg att visa!


Köpte även en ring från H&M och en kjol  från ZARA i söndags, men det får ni se ikväll eller imorgon. Supersöta är dem iaf!
/E <3

6 Oktober 2010

Brrrr it's coold in here...Eller ja, 20 grader i vardagsrummet och typ jättekallt i sovrummet :(. Idag måste jag skicka in ett felanmälningsdokument om mina element, jag tänker inte bo i min vinterjacka inomhus i år igen :P. Aja, fick lite härlig sovmorgon idag igen. Ska strax hoppa i lite vettiga kläder och bege mig mot mataffären och köpa lite som fattas här hemma. Till lunch ska det göras havregrynspannkakor, är så förbaskat sugen på det :). I eftermiddag har jag föreläsning och ikväll blir det antingen Soran Ismael på Flamman eller Step med Hanny (beroende på om vi får biljetter eller inte). Riktigt nice!


På restaurang Agaton i Gamla Stan!

/E <3

Världens finaste <3


Ville bara lägga upp den här otroligt fina bilden också. Detta är alltså min underbara mamma :). Visst är hon vacker? Jag är så stolt om jag blir lika snygg som henne när jag blir äldre! Älskar min mamma (och pappa och syster för den delen också <3) så mycket.

I lördags när vi satt i hotelloungen så var det en man som kollade in mamma, men hon vägrade tro på det :P. Så gulligt ;)...haha.

/E <3

5 Oktober 2010


Jag och min fina syster i lördags i Gamla Stan :).

Nu var det 4 dagar sedan jag skrev här på bloggen...tiden bara rusar iväg när man har roligt :). Jag har i alla fall haft en helt underbar weekend i Stockholm som har innehållt allt i från SPA med mamma och syster till lunch med min mentor. Hade tänkt berätta om allt, men jag känner mig så förbaskat trött nu :(.

Drar lite snabbt igenom vad jag sysslat med idag i alla fall :). Tog en rejäl sovmorgon och började dagen med en dusch och en stor frukost. Hann plugga lite och sedan kolla på finalen av Biggest Loser USA innan det var dags för mig att packa ihop mitt pick och pack och bege mig mot Linköping igen. På T-centralen skaffade jag mig en månads gratis prenumeration på SVD, så nu är jag lite vuxen också ;). Sedan läste jag flitigt på tåget hem och väl hemma har jag fixat med lite allt möjligt. Har varit ute på en löprunda på milen också, slog nytt rekord idag!!! Kvällen avslutades med tv-kväll med DHW och Cougar Town hemma hos Hanny, mysigt värre.

Aja, som sagt...trött som tusan är jag nu :P! Ska bege mig mot sängen genast och så slänger jag upp lite fler och roligare inlägg imorgon. Sov gott!
/E <3

Stockholm


Gott folk, nu befinner jag mig i Sthlm :). Har placerat mig liggandes hemma i soffan, tyvärr inte ett så smart drag eftersom jag är så himla trött :P. Somnade i alla fall som en stock på tåget tills två fulla gubbar klev på tåget i Nyköping. De stank verkligen sprit och dessutom satt de och drack öl och snaps hela vägen...som tur var satt de inte bredvid mig, men det kom vindpustar hela tiden :(. Så äckligt!

Har fått i mig lite lunch/mellis i form av macka och dricka. Ska snart packa om väskan för en helg på SPA :). I eftermiddag och kväll ska jag som sagt träffa Emelie och sedan sover jag över hos henne. Imorgon ska jag sedan möta upp mamma och syster i Danderyd för att åka på spa. Har en ansiktsbehandling och en massage inbokad, ska bli så himla skönt :). Sedan blir det väl lite bad och kanske lite träning. På kvällen ska vi gå ut och äta på någon fin restaurang och sedan bo på hotell. Guuud vilken nice helg :). Längtar <3. På söndag kväll ska jag sedan träffa Anna som jag träffade i Linköping för en vecka sedan, ska bli supertrevligt.

Uppdateringen kommer vara KASS, men nu vet ni iaf vad jag sysslar med. Ha en underbar helg!
/E <3

Mycket rygg





Mitt nya linne från BikBok är sååå snyggt i ryggen. Jag ska vara ärlig och säga att jag gillar min rygg ganska mycket, jag tycker att den ser ganska vältränad ut :P (glöm inte bort att framhäva era favoritkroppsdelar tjejer!). Därför tyckte jag att det här linnet med en knallrosa spetsbh var så snyggt. Det var ju halva priset också med min kupong, så härliga 75 kr fick jag pröjsa.

Körde den här kombon fast tajta, mörka jeans och klackar igår :D. Kände mig riktigt snygg ;).
/E <3

Make-up





Såhär såg min make-up ut igår :). Jag är jättetråkig när det kommer till hur jag sminkar mig, för jag kör nästan alltid på samma typ av sminkning. Till vardags har jag bara lite concealer, mascara och rouge. Till fest, som igår, blir det intensiv ögonmake-up och lite lättare rouge och läppstift. Fint va? Jag älskar mascara som verkligen ger svarta och tjocka fransar, ögonen ska liksom dra till sig uppmärksamheten ;). Dessutom älskar jag läppstiftet som jag fick på Blog Awards i lördags, så fiiiiint :).

/E <3

1 Oktober 2010

Oktober och regn...roligt värre! Vaknade av mig själv vid åtta idag, seg och lite illamående :(, hoppade in i duschen och kände mig genast lite fräschare :). Sedan har jag diskat alla vinglas, slängt skräp, torkat av alla ytor och dammsugit i lägenheten. Allt för att komma hem till en fin och ren lägenhet på tisdag.

Idag åker jag till Sthlm igen och det är lika underbart som vanligt! Ska försöka sova på tåget hem, vore skönt med ett par timmars sömn till :), så håll tummarna för att jag somnar ;). Blir hem till familjen en sväng för att sedan åka vidare till Emelie. Vi ska ha myskväll hemma hos henne med god middag och efterrätt, lite promenad kanske och mys. Kommer bli great!

Igår var det ju party som gällde. Middagen och förfesten får en STOR tumme upp, verkligen supertrevligt :). Åt god middag, pratade och lyssnade på musik. Väldigt trevligt :). Tyvärr var Strandgatan 2 inget att ha :(. Eller lokalerna var fina och musiken bra, men vart var folket? Förmodligen på Kravall eller Platå...:(. Vi gjorde det bästa av situationen trots allt. Vi dansade med en publik på tio pers (japp, det vara alla som var i lokalen!), men tillslut gav vi upp. Gick förbi Platå, men ingen hade lust att betala mer inträde...Så jag gick hemåt, åt lite nattmat och kollade på första avsnittet Kenza & Tyra Show. Vad tycker ni som såg det? Njaaa...säger jag iaf.

Nähä, tänkte slänga upp gårdagens sminkning (tyvärr de enda bilderna jag tog) och ännu ett av mina shoppingfynd innan jag hoppar i dagens outfit (jeansklänningen och leggings) och sedan packar det sista. Tåget går om dryga timmen. Hörs i Sthlm igen!

/E <3

RSS 2.0