14 Maj 2010


God morgon mina vänner! Jag har redan hunnit vara ute på en powerwalk med L och hennes kompis, blev en och en halv timme :). Ungefär på mitten av rundan började det ösregna, så det var lagom mysigt om jag ska vara ärlig. Jag känner mig inte ett dugg utvilad idag pga en jobbig natt :(. Vill inte prata om det, men kan säga så mycket som att det verkligen finns idiotiska människor i denna värld!

Om ett tag ska jag iväg ut på stan med Annika. Ska kolla efter en studentpresent till min lillasyster och en födelsedagspresent till min kusin som fyllt 8 år :). Kom jättegärna med tips, har ingen aning om vad jag ska köpa. Dessutom när vi fönstershoppade igår såg jag en "to die for"-bikini som jag bara MÅSTE prova idag, den kostade heller inte så mycket. Mina gamla bikinisar är ju för stora, så jag får faktiskt köpa en till :P.

Senare i eftermiddag blir det aerobics igen, sen en snabb dusch och fixa maten eftersom vi får gäster vid sju. Annika och Thomas kommer hit :). Så det är en fullspäckad dag och det är enligt mig de bästa dagarna!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0