Sommaren 2010 - Planer

Har jag något roligt planerat i sommar? Off course!

Sommaren 2010 börjar med jobb för min del. Jobb = pengar = tummen upp :). Samtidigt kommer jag att arbeta på två ställen vilket också är roligt för att få lite variation. Så jag jobbar i Stockholm från v. 24 till v. 29, sedan har jag sommarlov :).

V. 30 följer Ellen med mig till Gotland för en grym vecka tillsammans. Vi hade jätteroligt förra året och i år kommer bli minst lika roligt. Det blir nog lite party, shopping, bada, sola, äta mängder med jordgubbar, ligga och steka på Tofta, åka och kolla på raukar samt ta femtontusen kort :). Kan det bli annat än lyckat?

Ellen på Gotland 2009:

Blev en hel del bilåkande fram och tillbaka till Visby.


Promenerade runt inne i Visby.


Festade NYKTRA 2 dagar i rad :).


Såg Sarah Dawn Finer uppträda på Burmeister, hon sjunger bra, men party? Nja!


Stekte på Kallis i solen :)


Partade i blåa klänningar, svarta partyväskor och svarta pumps ;).


Åt glass på Sveriges största glassbar med 100 sorter, min favorit är saltlakritsglassen. MUMS!

V. 31 blir en återhämtningsvecka för mig. Hoppas på jättebra väder så att jag kan sola och bada hela veckan. Ska även umgås massor med min familj och kanske hitta på äventyr. Blir förmodligen en hel del träning den veckan också genom att cykla, springa och powerwalka :).

V. 31 på lördagen kommer förmodligen Angelica till Gotland :). Blir nog party på lördagen om hon kommer då. Sedan kommer vi nog upptäcka Gotland och Visby, träna, äta gott, sola och bada mm. Angelica har aldrig varit på Gotland, så det ska bli roligt att få visa henne världens bästa ö. Förmodligen åker vi hem tillsammans på tisdag eller onsdag v. 32 :).

Resten av min ledighet 32-34 vet jag inte vad jag har planerat. Har sagt att jag kan jobba om det behövs, men annars blir det till att njuta av sommarlovet, umgås med pojkvännen och vännerna samt träna inför tjejmilen :). Vill även hinna med en weekend till Örebro för att träffa min prinsessa Bella <3. Och under veckorna jag jobbar vill jag powerwalka, fika och bada med mina underbara vänner som bor i Stockholm. Ååå, jag längtar så mycket till sommaren och sommarlovet nu :). Det är "bara" 4 veckor kvar nu!

/Elin

Kommentarer
Postat av: mamma

Mia ska skola in sin son v33 och 34 så då kanske du kan jobba med mig med "mina" nya?



PUSS

2010-05-15 @ 13:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0