Shopping, fika och träning

Kom iväg ut på stan ganska sent, så det blev bara en kort runda i dem affärerna jag helst ville gå in i. Och självklart kunde jag inte hålla i pengarna :(. Jag älskar att shoppa!! Köpte tre saker:

  
Dem underbara ballerinaskorna som jag berättade om igår, visst är dem söta?
149:- på Indiska fick jag ge för dem. Nu har jag både ett par vita och ett par svarta, mina slitna fötter är räddade i vår och sommar :).
Tips:
Indiska hade många variantar av ballerinaskor. Ett par vita med blommor, prickiga, "stickade" mm. Alla för 149:-/st. Så passa på att inhandla hela ballerina-garderoben på ett och samma ställe :).


Fransväskan som jag drömt om på nätterna. Har sett den på många, den är perfekt på shoppingrundan eller fikat.
199:- var det halvhöga priset för denna godisbit. Kommer hänga med mycket i mitt liv :).
Tips:
Väskan finns i tre färger. Svart (som jag visade tidigar idag), beige och denna ("tan"). Jag köpte den sista i färgen "tan" i Linköping, men i färgerna svart och beige fanns det flera kvar. Varför inte köpa en i varje färg?


Och jaa, jag har köpt en jeansjacka. ÄNTLIGEN!!
Det blev den från Gina Tricot och den kostade 299:-. Dock är det den lite mörkare varianten, men jag älskar den. Vad tycker ni?
Tips:
Eftersom jackan är slut i nästan alla gina-butiker och storlekar skulle jag skynda mig att fynda. Den här jackan är kort i modellen, så en lång t-shirt eller ett långt linne är perfekt under.

Sådär, det var dagens inköp. Och nu blir det nog inte några inköp på ett bra tag framöver. Ekonomin tillåter inte det!!
Har även hunnit fika med A och prata skvaller, alltid roligt :). Var på ett café som jag aldrig varit på förut, Wayne's coffee. Dem hade vattenkranar från Richards pappas företag i Sthlm :P, tyckte det var lite roligt :).

Efter shoppingen och fikat var det dags för träning. Aerobics blev det och det var tyvärr inte den ordinarie ledaren idag, utan en annan. En kille faktiskt :). Han var jättebra och det var ett riktigt tufft och tungt pass. Passet kallas Aerobics Basic, men han körde nog en Aerobics 1 idag :P. Jag hängde med bra och blev riktigt trött av passet, och så roligt det var :).

När jag hade tränat och duschat stannade jag på ICA en sväng innan jag åkte hem. Handlade bara nödvändigheter som ägg, ost, gurka mm. :). Sen har vi ätit fiskpinnar och potatismos till middag och under kvällens intensiva (:P) tv-kväll har jag och Richard mumsat på popcorn.

Nu är det dags för lilla mig att sova :), ska bliiiii så skönt!!
Sov gott.
P&K

Dagens outfit

När solen kikade fram mellan molnen var det dags för en runda på stan och då såg jag ut såhär.

Ute:

Sjal - Vila
Kappa - Forever 21
Väska - I Fuerteventura
Strumpbyxor - HM
Benvärmare - HM
Stövlar - Din sko


Inne:

Örhängen - Forever 21
Halsband - Pilgrim
Klänning - Gina Tricot

P&K

Shopping, sol och fika

Solen skiner :). Trodde inte vi skulle få någon sol idag, men dem tjocka molnen börjar sakta försvinna.
Är så otroligt seg idag, vet inte vad det beror på :(. Men men, snart är det dags att bege sig ut i det vackra vädret för en runda på stan (håll i pengarna, Elin!) och en fika med A.
Ikväll blir det aerobics igen :), den här gången på passet som jag är vann vid. Då blir det jobbigare för att jag kan det.

Dags att snajda om och fixa till mig lite. Hörs!
Soliga kramar

090331

Jag vill shoppa!! :(

God morgon förresten. Jag vill shoppa, för det finns så himla fina kläder och skor i affärerna nu. Synd bara att plånboken och garderoben inte tillåter.
Skulle vilja ha ett par till jeansleggings (så sköna, snygga och bra), en jeansjacka, en skinnjacka, en till randig t-shirt från Gina Tricot, roliga leggings, converse i alla dess färger, gula jeans, rosa jeans osv. Listan skulle kunna bli hur lång som helst...jag vill bara ha och ha och ha :P.
Tänkte dela med mig av lite godbitar som jag har letat upp på internet som jag suktar efter.

Vi börjar med jeansjackor :)


Ellos, kostar 399:- + frakt.
Den har fått bra betyg, men är tydligen kortare bak än fram.

Jag tycker den är jättefin, dock lite i ljusaste laget.
- Mitt tips! Vänta på ett rabatterbjudande från Ellos, i min brevlåda kommer det två erbjudanden per vecka :P.



Gina tricot, kostar 299:-.
Det är den billigaste och snyggaste av dem jackorna jag hittade och denna ska jag nog köpa, om jag ska ha någon.



Hm, kostar 299:- (+ev. frakt).
Denna jeansjacka är inte riktigt min stil, men den sitter väldigt snyggt på henne. Vill inte ha en så mörk variant.


Jeans:

Cubus, kostar 399:-.
Vill verkligen ha dessa i vår, så fin tvätt på dem. Mina favoritjeans har ju gått sönder :(, så dessa kanske skulle kunna ersätta dem?! Ska iaf pröva dem. Kommer med kommentar senare.


Gina tricot, modell Siri, kostar 399:-.
Önskar att jag kunde köpa även dessa jeans. Så moderna, så inne och så coola. Vill ha, vill ha, vill ha!

Hittade inga bra bilder på jeanslegging, men det finns många snygga ute i butikerna. Speciellt på Gina tricot och Vila.

Lite annat smått och gott som jag vill ha :):

    
Leopardmode från HM. Har aldrig gillat detta motiv förut, men nu börjar det falla mig i smaken :).
Linnet kostar 98:- och ballerinaskorna med öppen tå också 98:-.
Har inte sett att dessa finns i butik, men dem finns på www.hm.se :). KÖP!!!


Lindex, kostar 99:-.
Jag ÄLSKAR benvärmare. Dessa är så otroligt söta med rosetter på sidorna, dock finns det ett par i butik som inte finns på deras hemsida med knappar :). Dem är skitsnygga. Har inga svarta, så det skulle jag vilja ha!



Lindex, kostar 199:-.
Detta är en otroligt populär väska och den är säkert slutsåld på många ställen. Tycker den är jättesnygg. Finns även i frägen "tan". I wan't this one.


Ojojojoj, vad lilla Elin vill shoppa tänker ni nog. Och JA, det vill jag! Jag skulle kunna köpa allt jag lagt upp på bild här och lite till. Det är så himla roligt att handla kläder och nu är jag så shoppingsugen, så det blir nog en tur på stan i eftermiddag. Hoppas jag kan hålla pengarna i styr...annars blir inte kontot så glad.

P&K


Kvällsträning

Snart är det dags att sova.
Men först ett litet inlägg i bloggen :). Var och tränade aerobics kl 19 idag, det var skönt att röra lite på sig såhär på kvällskvisten. Var nämligen HELT slut efter dagens föreläsning som pågick i 4 timmar, så träning var oundvikligt.
Efter träningen så fick jag mer energi, men nu börjar jag bli riktigt trött.

Såg dessa underbara ballerinaskor i tidningen Glamour. Dem är nästan som mina vita som jag hade idag, fast svarta.

Dem kommer från Indiska och kostar 149:-. Oavsett vad mina kära föräldrar tycker om detta ska jag nog skaffa mig ett par :). Jag älskar blommiga ballerinaskor och man kan faktiskt inte få nog av skor, så det så ;).

Sov gott nu!! P&K

Dagens outfit

Kände mig riktigt somrig idag i det fina vårvädret i Linköping :).

Inne:

Sjal - Hm
I <3 NY - New York
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot
Ballerinaskor - Hm

Ute:

Ovanstående och
Solglasögon - Hm
Kappa med rosett baktill - Forever 21

Dags att träna!! Hörs ikväll.
P&K


090330

God morgon!
Nu har jag precis avnjutit en underbar frukost bestående av:

Äggmacka (köpte en äggskärare i går på Ullared), philadelphiaost-macka, te, juice och yoghurtshot :). MUMS!

Skulle egentligen gått upp vid 9, men jag var så seg så jag gick upp 9.40 istället :P. Och då gjorde jag frukost direkt.
Ska snart gå ner och kolla vad felet är på min cykel, sen blir det kanske lite solarium och inhandling av mat.
Börjar skolan vid 13, så jag måste hinna äta lunch och duscha innan.
Så det är dags att sätta lite fart nu :).

Lovade er en bild på den nya tavlan som sitter i köket. Den föreställer Times square, och det är ju roligt när jag har varit där.


P&K

090329

Hemma i Linköping.
Helgen gick alldeles för fort :(. Har verkligen haft en toppenhelg med mami :).
Har tränat på en power-plate för första gången i mitt liv (2 gånger i helgen), fått en helkroppsmassage på 80 min, ätit både tre- och fyrarätters middag, varit på marknad i Varberg, fått fotbehandling och badat :). Kan man begära mer än så? Har verkligen kopplat av och känner mig helt SLUT nu :P. Konstigt när man nästan vilat hela helgen, men men...sleeptime snart.

Gick upp med tuppen kl 8.00 sommartid, alltså 7.00 "vanlig" tid :P. Hoppade i mina träningskläder och gick till gymet, körde lite triceps och bröst, sen power-plate :). Efter det frukostbuffét, mums! Kl 10 hade mor och jag en behandling, fotbehandling. Det var mycket skönt :). Ska nog spara lite pengar så att jag kan göra en manikyr och pedikyr i Stockholm på försommaren. Vid 12 var det lunchbuffét, sen började resan hem.
Första stoppet var Ullared. Det är ett GIGANTISKT varuhus med massor, massor och massor av saker. Kläder, elektronik, lampor, shampoo, hästprylar, godis, påslakan, köksprylar, tavlor, påsksaker osv. Det är massor med skit om jag ska vara helt ärlig, men dem hade även massor av billiga och fina saker. Köpte bland annat påslakan till mig och Richard (ni får se när jag byter lakan nästa gång), en tavla att ha på väggen bredvid köket (ska ta kort när jag orkar), påskgodis, kollegieblock, strumpor mm. Vi orkade inte så länge, men 1 h och 45 min blev det iaf. Sen satte vi oss helt slut i bilen och fortsatte färden mot Linköping. Stannade och åt middag på Max :).
Kom hit och lastade av allt, sen åkte Mami hem :(. Nu dröjer det två veckor tills jag träffar hela familjen igen. Det är ju inte alls lång tid om man räknar med förra gången när det gick två månader :(.

Om två veckor då är det påsk. Den ska jag fira tillsammans med familjen, farmor och farfar på Gotland. Längtar massor!! Först är det två veckor i skolan som gäller, en ny kurs startar imorgon och det är pedagogik. Ska bli intressant och se vad den handlar om :). Och i helgen har vi som plan att åka till S i Norrköping. Har inte varit och hälsat på honom ännu (dåligt av oss), så nu ska jag äntligen få sätta min fot i Norrköping och kolla in den staden. Det blir nog liten rundtur, middag, party och övernattning. Ska bli väldigt roligt, det ser jag verkligen fram emot :).

Nej, nu har jag bara skrivit och skrivit. Märks att jag inte skrivit på länge :P. Dags för lilla mig att krypa till kojs nu.
Ha det gott och sov gott :).
P&K

090328

Varberg.
Nu befinner jag mig i Varberg på SPA med mami. För tillfället ligger vi i sängen och kopplar av (mami med en tidning och jag med datorn). Men snart är det dags för lite lunchbuffét.

Igår åkte vi hemifrån mig vid halv 10 och var framme på SPA:t vid 15. Vi började med att kika runt lite och sen bytte jag om till träningskläder och gick till gymet. Körde biceps, axlar och rygg. Sen körde jag Powerplate (vibratorplatta) för första gången i mitt liv, det var lite småläskigt. Jag blev faktiskt ganska chockad över att det var så jobbigt och man började tom att svettas :P. Har en grym träningverk i låren idag. Avslutade passet med att köra någon typ av konditionsmaskin i 20 min och sen mage. I hela 2 timmar höll jag igång :), så skönt. 
Efter det var det bara dags att byta om och bege sig till matsalen för en tre-rätters middag. Förrätten bestod av rökt lax med någon pepparrotsröra och det var helt okej, till varmrätt var det egentligen lamm, men eftersom jag inte äter det fick jag fläskfilé istället. Och till efterrätt var det någon vaniljpudding av något slag, god, men inte så smakrik.
Avslutade kvällen med snacks framför Let's dance (YES för att Magnus vann) och Samantha.

Egentligen skulle vi börjat lördagen med en fotvårdsbehandling, men det hade blivit något fel med bokningen så allt var bokat imorgon istället :(. Så fotbehandlingen är imorgonbitti vid 10, så det är helt okej. Men min massage och mammas ansiktsbehandling låg vid 16 imorgon och då är ju vi nästan hemma igen :P. Så som tur var fanns det en ledig massagetid idag vid 14 för min del, men det mamma ville ha var helt fullbokat :(. Iaf så lämnade vi mobilnumret och begav oss in till varberg för att kolla lite på en marknad och då ringde dem och hade fixat en tid till mamma vid 14. Snacka om service :)!! Så det löste sig tillslut. Sen blir det kanske lite Yoga eller simning ikväll :). Och vi avslutar med en fyra-rätters middag (har aldrig ätit det förut, så det ska bli spännande).

Snart är det time for massage :)

Ha det gott.
P&K

 


090326

Ska börja med att be om förlåtelse för att jag inte bloggat på länge. Veckan har varit fullproppad med tentaplugg och det kändes lite viktigare än bloggen. Så jag ber om ursäkt för detta.

Nu är jag back on track iaf ;). Idag har det varit en LÅNG dag kan man säga. Klockan ringde 5.45, gick upp och tittade igenom alla anteckningar och åt frukost. Cyklade till skolan vid 7.15 och tentan startade vid 8.00. Var så himla nervös innan så jag fick knappt i mig något att äta, så magen började kurra väldigt högt vid 10 :S. Var klar med tentan vid 11.30 och då blev det cykelfärd hem. Hann peta i mig lite att äta och prata med några i telefon. Vid 13 kom S hit och vi gick till Espresso House och fikade :), jättemysigt var det. Efter det har det bara varit full rulle, har STORstädat hela lägenheten. Det innebär damma, dammsuga, tvätta golven, tvätta speglar mm. Så nu är det så rent och fint i vårt hem :). Me like!!

Strax efter 19 kom Mami hit och jag hade förberett mat. Jag bjöd på klyftpotatis, kyckling och bea-sås :). Mums var det!! Sen har vi suttit och pratat och kollat på tv. Jättemysigt.
När mami kommer på besök flyttar jag och Richard ut i vardagsrummet/köket och sover ;), så snälla som vi är. Jag sover jättebra på den här madrassen, erkänn att det ser mysigt ut!?


I helgen ska jag och Mami på SPA :D. Har längtat i en evighet efter detta. Så himla skönt att bara koppla bort skolan och njuta av att bara vara. Ska få fotbehandling och massage, ååååååååå, det ska bli så skönt. Sen ska vi även hinna med lite träning och en massa mat :). Imorgonbitti bär det av till Varberg, längtar massor.
Kommer försöka hålla er uppdaterade, har datorn med mig, så ni får följa min helg.

Nu är det nog dags för mig att säga god natt. "Lever" på mina restkrafter :P. Är helt slut!
Så jag avslutar med en bild på mig ;). EGO!!
P&K


Dagens outfit


Min tunika/klänning från H&M som jag berättade om förut. Hade leggings, benvärmare och fårskinnstofflor på mig också :P.


Mitt hår är dagen till ära ganska fint :). Passade på att förgylla det med en liten blomma ;).

090322

SÖNDAG!!!
Imorgon är det alltså dags att lämna mitt trygga föräldrahem och bege mig till pojkvännen i Linköping. Det är både med saknad och glädje jag säger adjö :). Kommer sakna huset, mitt rum och mina vänner (för dem kommer jag inte träffa på länge...). Mami kommer ner på torsdag till Linköping och sen över helgen ska hon och jag på SPA :). Snacka om lyx!!!

Ser verkligen fram emot en lugn och avkopplande helg. Iofs har detta varit en väldigt lugn helg, känner mig väldigt lugn här hemma. Vet faktiskt inte vad det beror på.
Över påsk ska jag till Gotland och då kommer jag träffa hela familjen och farmor och farfar. Så det ser jag också fram emot.

Idag har vi haft födelsedagskalas för syster och faster. Vi åt hasselbackspotatis, stek och sås. Jättegott. Till efterrätt blev det tårta som var god förutom nötterna, inget som faller mig i smaken. För sig, men inte i :P. Sofie (syster) fick mycket fina och bra presenter. Bland annat Converse och chokladfondeu som hon hade önskat sig, en necessär mm. Och imorgon är det hennes riktiga födelsedag och då får hon nog lite fler presenter :).
 
Nu är det dags för mig att rensa lite skor och plocka bort lite väskor, sen blir det plugg resten av kvällen. Dock blir det läggdags senast 22, då jag ska upp 6.00 *pip*. Får sova på bussen sen ;).
Ha en bra kväll!!
P&K

Mys :)

Har haft en jättemysig kväll med E. Det var så roligt att träffa henne, var nästan 2 månader sen. Jobbigt när man har en av sina bästa kompisar så långt ifrån en :(. Vi pratar ganska mycket i telefon och så, men det är ju inte samma sak.

Vi har kollat på Robinson och det tyckte jag var sådär. Han jag känner åkte iaf inte ut i första programmet :P. Får se hur det går för honom :). Jag önskar honom lycka till trots att jag inte alls gillar programidén! Sen tittade vi på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen", tycker det är lite läskigt om det inte är skriptat. Dock var det lite småroligt :). Haha...fick oss några skratt där. Sen har vi pratat massor och hon åkte hem vid kvart över 12.

Så nu sitter jag alltså här igen. Trötter som man inte är :(, vill vara riktigt trött innan jag släcker.

P&K

090321

Solen skiner och jag är hemma i Åkersberga över helgen, kan det bli bättre??
Självklart kan det bli bättre, det hade varit perfekt om jag inte har en tenta att oroa mig för på torsdag. Blir stenhårt plugg hela veckan som kommer :(. Ska snart sätta mig med boken och anteckningarna i högsta hugg, för ikväll kommer ju E hit och vi ska ha myskväll :). Saknar henne massor, så det ska bli jätteroligt <3. Har köpt grönsaker, dipp, vindruvor och popcorn till kvällen. Vi ska se Robinson 2009 eftersom en kille jag känner är med, får se om han klarar sig ;).
Gillar inte riktigt konceptet, men man måste ju titta när han är med :P.

Tidigare idag vaknade jag vid 10, låg och drog mig i sängen. Sen var det upp och duscha och äta frulle. Vid 12 åkte jag ner till centrum och fika med E och A, mysigt. Jag har saknat dem massor, så det var roligt. Hoppas dem kan komma ner och hälsa på snart :). Sen blev det en sväng på Ica och hälsa på dem gamla kollegorna ;) och inhandling av kvällens mys :).

Har precis tryckt i mig en semla, mums!! Så nu borde jag väl vara redo för plugg, eller?? INTE!! :(. Noll motivation, men det är bara att bita ihop.



Imorgon är det "kalas" för lillasyster. Ska bli roligt att träffa farmor, farfar, faster, hennes sambo och lillkusinen igen :). Var två månader sen sist. Faster fyllde år igår, så vi ska fira båda två imorgon.
Men på morgonen blir det nog en liten promenad först, var så skönt igår, men i morse orkade jag inte :P.
P&K

090320

Vilken härlig dag :)!!!
Dagen började med att jag vaknade av mig själv vid halv tio. Då gick mami och jag ut och gick en runda. Efter det åt vi en jättefrukost som hon gjorde, med ägg, macka, yoghurt osv. Väldigt mysigt. Sen åkte vi till Vaxholm och strosade runt i dem små butikerna där ett tag och avslutade med en fika/sen lunch på Lena Linderholms Café. Jättefint och mysigt. Vi åkte vidare till Arninge och var inne en sväng på H&M. Köpte två små rosa blommor att ha i håret och ett hårspänne.

   

Sen gick vi till Ica i Arninge och handlade lite mat. Och efter det åkte vi hem. En riktig heldag blev det :).
Nu sitter jag alltså här framför datorn igen, har inte pluggat ett skvatt idag :(, vilket inte är så bra. Men jag ska nog läsa lite efter jag skrivit detta inlägg och senare ikväll.

Ha en trevlig fredagskväll!
P&K

Kommer ni ihåg för längesen så skrev jag om en randig t-shirt från Gina tricot som jag köpte !?
Tänkte att jag skulle visa en bild på den nu, jag tycker så mkt om den. Funderar på att köpa en till i en annan färg.
Vad tycker ni, röd eller rosa??



Tycker även den framhäver mina blåa ögon :).


Åkersberga!!! <3

Jag är hem hemma :P. Äntligen. Som jag har räknat ner dagar och längtat ihjäl mig efter att få åka hem och träffa familjen och kompisarna igen :). Det var så roligt att träffa mami och syster igen.

Efter en ganska seg bussresa från Linköping till Stockholm hämtade mami mig i Mörby. Åkte hem och drack te och åt goda scones och pratade, ett mysigt avslut på denna dag.
Imorgon ska jag och mami umgås, vi har inte bestämt vad vi ska göra än, men något blir det :P. En promenad på morgonen iaf till att börja med ;).

På lördag ska jag hinna med lite fika med E och A. Och sen på kvällen kommer E hit och då ska vi ha myskväll :). Ska bli jätteroligt att träffa dem igen. Det blir också en hel del plugg i helgen, eftersom jag har tenta på torsdag :S.
Och självklart ska vi ju fira lillasyster på söndag (hon fyller 17 på måndag).

Aja, dags att sova nu. Ögonlocken känns riktigt tunga. Får inte glömma att ringa C imorgon, hon fyller år :)!!!

P&K

090319

HEM HEM HEM!!!
Om en halvtimme ska jag gå till bussen som ska köra mig hem till Sthlm. Ska bli roligt att åka hem till familjen efter nästan två månader. Vill hinna med att träffa E, E och A också :).

Idag gick jag upp vid 9 och åkte till gymet och tränade. Sen hem och äta lunch i solen :). Och skola vid 14.15, seminarium. Och nu sitter jag här. Ska alldeles strax packa det sista och göra mig iordning.

Kommer sakna Linköping och Richard, men det handlar bara om 4 nätter, så det är lugnt.
Vi hörs nästa gång från Åkersberga :).

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och njut av solen.
P&K


090318

Vaknade med ett leende på läpparna idag :). Ett starkt solsken möttes mina ögon av när jag vaknade, kvart i 7. Kändes som jag hade försovit mig och dagen hade börjat för längesen :P. Men så var inte fallet.
Så nu sitter jag här i soffan och äter frukost. Ska snart hoppa i lite kläder och sminka mig, sen bär det av till skolan för lite föreläsning. Efter det grupparbete.

Ska hinna med träning idag och det blir väl runt 15, så det är lugnt. Kvällen ska ägnas åt skolan och packning.
Dags att äta upp resten av frukosten och göra sig iordning.
P&K

Sol och värme

Idag sken solen in genom fönsterrutorna och det var riktigt vårväder här i Linköping :). Vad livet blir lite lättare då.
Hade som sagt seminarium i morse kl 8 och vi höll bara på till 9. Och nästa uppgift får vi inte förens imorgon :(. Så vi satt kvar och försökte plugga lite, vid 11 åkte jag hem och åt lunch och pluggade lite. Fick sms av S som frågade om jag ville följa med och fika vid 14 och vem kan säga nej till en fika med sina favorittjejer? Inte jag iaf ;).
Så jag "pausade" med en fika till 16, sen var det hem och fixa iordning sig för aerobicsen.

Nu på kvällen har det alltså blivit lite aerobics, lite tv, lite mackor till middag och nu ett nytt nummer av veckorevyn (fått en prenumeration av mami, yey!).



Ska avrunda kvällen med en förhoppning om en lika fin dag imorgon igen :). Trots att det är föreläsning och massa grupparbete :(.
P&K
Ps. Ni har väl inte glömt att jag åker hem om 2 dagar??!! :D Ds.

Detta är en låt som "växer" i mina öron varje gång jag hör den :)


Vad tycker ni?? Lite kärleksfilm över den tycker jag :).

090317

06.30 *Pip, pip, pip, pip* och Elin flyger upp. Skuttar in i duschen och sitter nu vid 07.10 och äter frukost bestående av äggröra, macka och juice :). God morgon på er!! Har inte hunnit känna efter än om jag är trött, allt går i ett. Dusch, plocka fram kläder, fixa frukost, äta frukost, byta om och sminka sig.

När man går upp såhär "tidigt" ser man tillbaka på dem dagarna man gick i gymnaiset, då började jag 08.10, varje dag! Nu börjar man 08.15 sådär en eller två gånger i månaden och det tycker jag nästan är värre än att börja så varje dag. Jobbigt med hoppiga sovtider. Ena dagen börjar man 8 och andra 13...hur ska man då planera sömnen? "Gå och lägg dig samma tid varje kväll" skulle nog mami och papi säga, men när man vet att man börjar 13 så ställer typ hjärnan in sig på det och vill inte att man går och lägger sig :P.

Aja, dags att slänga i sig frukosten och göra sig iordning. Börjar med seminarium kvart över 8.
Have a nice day!

P&K

?

Kom inte på någon bra rubrik, så det får bli ett frågetecken :P.
Idag har jag varit i skolan från 10-16, vi satt med gruppuppgiften hela tiden. Sen åkte jag hem och begav mig ut på stan för att handla sista födelsedagspresenten till syster. Passade även på att handla lite fina smycken på Ur & Penn. Fick två par örhängen och ett halsband för 92 kr. Inte helt fel :)!

 Ett par av örhängena :).

Var även inne en sväng på netto för att handla lite ägg. När jag kom hem diskade jag undan all disk och fixade lite middag till mig själv, då Richard är hos sina kompisar i Ryd. Så här sitter jag nu med mätt mage och 1000 tv-program som jag vill se på tv, men det gäller att prioritera och nu är det faktiskt skolan som ska prioriteras i första hand.
Och visst ser denna bok lockande ut...



...NOT!! Men jag måste ta mig igenom boken snart, har ju tenta om mindre än två veckor :(.
Dags att sätta lite fart här. Höres förmodligen imorgon, då blir det seminarium vid 8.00 och sen grupparbete efter det. Och naturligtvis aerobics på kvällen :).
P&K


090316

Frukost-time. Hade riktigt svårt att ta mig ur sängen i morse, låg och drog mig i evigheters evighet. Det som fick mig att kliva upp var ju att min stackare till pojkvän skuttade upp vid halv 7, så det var bara att bita ihop och kliva upp.
Sitter nu här framför datorn och äter frukost, passar även på att kolla mailen och boka grupprum i skolan :).

Solen skiner in genom fönstret och det känns som våren är påväg. Den känslan har jag iofs haft flera gånger tidigare, vi kan ju bara hoppas att denna håller i sig :).

Idag blir det nog en lång dag, då vi har en ganska "köttig" uppgift till seminariumet imorgon. Ajuste, det seminariumet börjar 8.00, *ZzZzZzZzZzZzZ*. Får be richard hälla en stor hink med iskallt vatten på mig imorgon :P. Haha..
Blir som sagt nada träning idag, min stackars kropp måste få vila. Så det blir nog mycket plugg ikväll och kanske lite tv, vem vet :P.

Ha en bra dag, nu är det dags att snajda om och fixa till sig lite.
P&K

Tack

...för en trevlig kväll!! Det är roligt när något spontant händer sådär på söndagkvällen :). B sms:ade och frågade om jag hade lust att titta förbi en sväng och det ville jag ju mer än gärna. Skönt att bussen går två minuter ifrån lägenheten och att det inte tar mer än en kvart att ta sig till dem. Hade aldrig orkat om jag hade behövt cykla :P, nu tycker ni säkert att jag är en latmask, men jag har ju som sagt slitit ut min kropp ganska rejält både fredag, lördag och söndag! Mina föräldrar frågade tom idag om jag inte håller på att träna ihjäl mig :S. Jag kanske ger det intrycket på bloggen? Jag tränar faktiskt "bara" 5 ggr i veckan, så jag har två vilodagar...och det är hälsosamt :). Jag kör ju en varierad träning med aerobics, styrketräning och danspass, ibland även några stavgångspromenader om jag har tid över ;).

Nästa vecka åker jag hem till Sthlm på torsdagen och det blir ju kanske inte så mycket träning den veckan...Hade planer på att träna imorgon, men jag fick ett NEJ från pojkvännen till att göra det :P. Isf har jag tränat fredag, lördag, söndag och måndag. Och ni vet ju att jag tränar tisdagar och onsdagar också, så han tyckte inte att det lät som en bra idé. Så imorgon blir det vila och sen får jag dra ut mami, papi och syster på power-promenader i å-berga ;). Då vet ni vad ni har att ser fram emot :P, hahahaha...:). Nej, men får se om jag hinner träna på torsdag eller inte, kanske blir grupparbete innan seminariumet vid tre.

Kan iofs behöva vilan imorgon, börjar få ont i vissa delar av kroppen och jag tror att det betyder att kroppen vill att jag ska ta det lugnt :(. Sånt är livet, man ska inte slita ut sig när man är ung, bara hålla sig frisk och hälsosam ;).

Hade en jättetrevlig kväll hos B :). Vi käkade jättegoda piroger som hon gjort själv, kollade på massa olika tv-program och pratade massor. Efter en stund kom hennes pojkvän och vi pratade ännu mer :). Det var så trevligt såå! Sen fick jag skjuts hem när hon skulle hämta sin syster, S, vid tåget. Så henne fick jag träffa en liten stund :D.

Börjar blii dags för sängtime. Richard väntar på att jag ska krypa ner bredvid honom, så det är väl dags att jag gör det nu. Stackarn ska ju upp redan vid halv 7 :(...Så god natt på er Sverige!

KrAm KrAm

090315

Söndag.
Idag blir det en ganska lugn och slapp dag för min del, eller jag ska iväg vid halv tre och gå på ett litet danspass.
Det känns i hela kroppen efter gårdagens pass, men danspasset är ganska lätt, så det är lugnt.
Ska även hinna med att läsa en del, eftersom morgondagen kommer användas till grupparbete.

Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag får träffa min kära familj <3. Jag längtar så otroligt mycket, dem skulle bara veta :P. Skönt att jag kommer vara hemma några dagar också, är hemma från torsdag kväll till måndag morgon. Jag räknar ner :)...

Aja, dags att börja förbereda mig för träning. Ha en bra söndag!
P&K


Malena Ernman

...vinnaren av Melodifestivalen 2009. Grattis :). Tyckte låten var lite annorlunda sådär, ganska bra faktiskt. Dock somnade jag som jag anade under programmet. Tittade på alla låtar och sen somnade jag och vaknade precis när Petra läste upp resultatet :P. Haha...jag börjar bli gammal. Borde nog snart gå och lägga mig ordentligt, sova igen alla timmar jag missade i natt.

Imorgon blir det pluggdag och lite danspass (om jag kan gå...).


Bild från expressen.se


Här är låten hon vann med, vad tycker ni??

P&K

Melodifestivalen och GODIS :)

Snart är det dags för Melodifestivalen. Så jag ska hämta godiset, chipsen och glassen, sen är jag redo :P. Jag ska ha en riktig "svulla-kväll" och det får man faktiskt ha ibland.

Får se hur länge jag orkar vara vaken ikväll, är HELT slut :(. Var på mitt livs jobbigast träningpass idag. Stationsgympa på 70 min och det var HÖGT tempo hela tiden. Hopp, springa, köra slut på varenda liten muskel i kroppen. Jag visste inte vad jag gav mig in på, och någon gång måste ju vara den första. Det var bra att jag inte visste, då hade jag nog inte gått :P. Men det är skönt efteråt, dock orkar jag knappt röra ett finger och det är lite jobbigt :P. Har iaf orkat laga middag och diska :). Så nu ska jag bara njuta av kvällen.

Hoppas ni också får en bra kväll oavsett om ni ska se melodifestivalen eller ut och partaja :).
P&K

 Mums!!

090314

Uppe med tuppen :).

Gårdagen gick som ett schema. Först skola, sen träning, sen förfest och sen "sittning". Jag var helt SLUT redan på förfesten. Och vi har inte ens talat om transporterna. Eftersom jag bor i stan och allting var i Ryd blev det ett himla cyklande fram och tillbaka. Till skolan-hem från skolan, till gymet-hem från gymet och sen till Ryd-hem från Ryd. Tog väldigt lång tid iaf.
Det blev ingen "lyckad" kväll igår, men det var skönt. Jag och M satt på "sittningen" med ont i huvudet och otroligt otaggade :(. Kändes inte värt att gå ut och dricka en massa när man inte alls kände för det. Så vi drog till Mc'donalds och köpte hamburgare :P. Satt där ganska länge och pratade om allt eller inget, M är från Täby by the way :). Efter det, vid elva, åkte jag hem till Richards kompisar, där även Richard befann sig. Satte mig i fotöljen och tittade på tv och snackade "skit" med grabbarna. Det var trevligt. Cyklade hem vid tjugo i ett och somnade kvart över. Och det är därför jag är så pigg och mår så bra idag :). YEY!!

Är påväg till Ikano-huset med Richard nu. Vi ska storhandla och kolla lite i affärer :). Bussen går 10.20, så det är dags att snajda om och sminka sig nu. Ha en bra dag. Ikväll blir det lugn för mig, schlager-kväll för min del, med mjukiskläder, täcke och godis...då är min kväll fulländad :).
P&K 

Lite ytterliggare shopping...

Köpte även ett par tygskor på H&M. B hade köpt ett par vita och ett par svarta på Din Sko för 199 kr st. Det tyckte jag var ett helt okej pris och jag vill verkligen ha tygskor till sommaren. Och av en slump hittade jag dessa vita för endast 98:- (+ att dem har 10% för dem som är medlemmar nu) på H&M, så för ynka 88 kr fick jag dessa otroligt sköna och snygga skor. Så skynda er till H&M och fynda!!


Skorna i fokus!! Jag gillar dem jättemkt, söta inuti också :). Röda och prickiga :P.

Sen tänkte jag även lägga in en bild på mig i solbrillorna jag köpte igår, även dem grymma ;)!
Eller vad tycks??


Sådär, nu är pengarna slut...hehe, nej. Men jag måste spara så att jag kan köpa present till lillasyster som fyller år snart :).

Min dag :)

*ZzZzZzZzZzZzZzZz* Nu börjar det kännas att jag somnade sent och gick upp tidigt imorse, borde nog sova snart.
Tänkte först slänga in ett litet inlägg här. Kom hem från skolan strax innan 18, lämpade av cykeln och skolböckerna. Sen bar det av ut på stan :). Var inne en sväng på Gina Tricot, hittade ett jättefint linne, men som ni vet så är jag "fattig" student och kan inte handla precis allt det jag skulle vilja :(, men fint var det! Efter det blev det en sväng på H&M och där kompenserade jag det som jag inte handlade på Gina, om ni förstår vad jag menar ;).

Det blev en blå blomma som jag ska ha i håret i morgon på Thailand-festen, underbar va?? E skulle ÄLSKA den!!
   Elin älskar sina blå blomma :).

...
köpte även handkräm och ögonskugga som jag inte tänkte ta kort på :P. Sprang sen in på Lindex och köpte ett rosa nagellack från Depend (Nr. 158), kolla vad fina dem blev!? Tycker mycket om färgen.

...efter Lindex blev det en sväng till systembolaget och Netto. Så nu har vi äntligen lite mjölk hemma igen :).

Nu på kvällen har jag ätit middag, läst lite i boken och kollat på Criminal Minds (ett av dem få programmen jag ALDRIG missar). Så nu känner jag mig ganska nöjd med den här dagen och ska börja avrunda.
Så God natt på er <3.
P&K

Ps. Bara en vecka kvar tills jag åker Hem :) Ds.

090312

Torsdag. God morgon!
Vad roligt det är när man överraskar sig själv såhär på morgonkvisten. Gick upp direkt när klockan ringde vid 9 och satte mig direkt med boken i högsta hugg. Läste ett kapitel på 24 sidor på engelska :), mäkta stolt! Sen har jag också hunnit med att duscha och äta lite frukost. Ska snart klä på mig och börja laga till lite lunch. Borde även göra en uppgift som vi ska redovisa på seminariumet idag, så det ska jag också ta tag i :).

Idag blir det en ganska lång dag i skolan, eller snarare sen dag kanske jag ska säga. Slutar 17.30. Då tänkte jag försöka hinna till H&M och handla en blomma till imorgon att ha på kläderna :) och kanske något fint nagellack. Borde även handla hem lite mjölk och bananer, det börjar bli tomt här hemma. Men har inte haft orken att gå och handla. Richard och jag har ju planerat att åka till Willys på lördag och storhandla, så jag ska inte handla hem jättemkt idag. Så det blir sen middag för min del :(. Måste nog läsa lite ikväll också.

Dags att ta tag i lite fler sysslor. Ha en bra dag på er.
P&K

Mysdag :)

Idag har jag hunnit med ganska mycket tycker jag.
Efter förra inlägget så städade jag badrummet och det blev jättefint, sen plockade jag undan allt "skit" som låg framme i lägenheten. Klockan drog iväg och hann bli 13 innan jag kom iväg till friskis. Väl där körde jag ett stenhårt pass med fokus på ryggen och biceps, avslutade med crosstrainern och magträning. En snabb dusch och sen snabbt hem och damma, sminka sig och sen var det bara på ytterkläderna igen. Mötte upp tjejerna och vi gick till Espresso house och fikade, satt i två timmar. Gissa vad jag drack?! Off course, en chai-latte ;). Såg att dem hade pulver till försäljning där förra gången syrran var här :( och jag som gick till teaffären och köpte, inte alls lika gott. Men men, nästa gång vet jag :).



Vid 18 gick jag och J till H&M för att prova solglasögon inför Thailandsfesten på fredag, ska blii jätteroligt :). Var tvungen att halvspringa därifrån vid halv sju för att hinna dammsuga och duka innan B och S kom vid 19. Och jag hann precis :). Som jag skrev tidigare bjöd jag på pyttipanna, rödbetor och stekt ägg. Det var riktigt gott tycker iaf jag ;). Sen avslutade vi kvällen med te (som alltid...). Tjejerna gick hem vid 21 och jag satte mig framför datorn och här har jag suttit :S.
Tänkte börja avrunda kvällen nu, ska gå upp ganska tidigt och läsa i boken. Sen är det skola på eftermiddagen fram till 17.30.

Avslutar med lite fina bilder på vår lägenhet för er som inte varit här och hälsat på ännu :)
God natt!


Lägenheten upprustad för kalas =)


Vårt sovrum (taget med fläckig kamera). Matchande bäddset =). På bilden finns inte garderoberna och byrån med.


Middagsbordet dukat för en middag med B och S =). Taco-time!!


Och såhär kan det se ut på soffbordet när jag, Richard och B har varit i farten :P.



090311

Onsdag.
Sitter här i soffan och skriver i bloggen samtidigt som Jay Leno är på i bakgrunden. Har precis ätit frukost och ska om en timme åka och träna :). Idag har jag en "ledig" dag, men jag ska hinna med att läsa en del också.
Kl 4 ska jag fika med några tjejer i klassen och ikväll vid 7 kommer B och S hit på middag. Ska bjuda på något väldigt lyxigt, NOT, pyttipanna ;). Hehe...vi har inte så himla mkt mat hemma och ingen av oss orkar gå och handla. Vi tänkte åka till Willys i helgen och storhandla, så nu äter vi upp det som finns hemma :P.

Det är så stökigt hemma :(. Jag dammar och 3 timmar senare är det dammigt igen...det är så tråkigt att städa när det bara blir "smutsigt" så snabbt igen. Men idag måste jag städa, ska ju ha besök ikväll ;). Så efter detta blogginlägget blir det storstädning av badrummet, sen ska jag plocka undan överallt och efter det ska jag åka och träna. Får damma och dammsuga när jag kommer hem från träningen. Planen är iaf att jag ska vara klar innan fikat, så att jag hinner läsa en stund imellan det och middagen :).

Kanske skriver något mer i kväll. Jag sitter och räknar dagarna innan jag åker hem, jag har ALDRIG längtat efter min familj såhär mkt. Känner att jag behöver deras närvaro snarast, och nu är det bara en vecka kvar innan jag åker hem :). YEY!!! Ska bliiiiiiii såå roligt. Saknar er Mami, Papi och Syster <3.

P&K

090309

Jag KLARADE tentan :)! Detta glädjande besked väntade mig när jag kom hem från skolan, guuud vad skönt. Då slipper jag omtentan som ligger på en lördag, och speciellt eftersom jag åker hem den helgen. Så nu har jag bokat biljett hem till Åkersberga :), YEY!!! Mami och Papi here i come :).

Gick upp vid halv elva idag då skolan inte började fören vid 13. Skrev ut alla OH-anteckningar till föreläsningarna, åt frukost bestående av äggröra och macka :) och sen var det bara att göra sig iordning och åka till skolan.
Hade en ganska rörig föreläsning då läraren hoppade över massa OH och vissa nämnde han bara få ord av, krångligt värre! Men men...dags att läsa ordentligt i den otroligt "roliga" boken :(.
Efter lektionen åkte jag hem, diskade och käkade lite. Har stannat inne hela kvällen :). Har ätit pastasallad till middag, läst lite och bara tagit det lugnt. Har även hunnit med ett långt samtal med E och även ett ganska långt med A :).

Snart dags att gå och lägga sig. Har fruktansvärt ont i mitt ben :(, kan knappt gå. Hoppas att det är bättre imorgon så att jag kan gå på aerobics på kvällen. Imorgon blir det grupparbete från 13 till 17, sen direkt träning efter det. Sen middag alltså!

Good night!
P&K

090308

Då var denna helgen över och nästa vecka blir det mer skola än vanligt. Planerat är lektion imorgon, seminarium på torsdag och lektion på fredag. Förmodligen krävs det lite tid till grupparbete både denna och nästa vecka, vi får se vad det är för rolig uppgift imorgon. Har haft en hyfsat bra och rolig helg.

Min helg började ju i fredags och då tränade jag och åt lunch med A.

Igår, lördag, var jag ute och gick. Sprang sen runt som ett fån hela dagen med brun-utan-sol på mig och sen på kvällen var det dags för kravall. Vi startade vid 8 med förfest hos M i klassen, flera trevliga tjejer där :). Vid halv 12 bar det av till kårallen och där stannade iaf jag, Richard och A till halv två. Det var alldeles för mkt folk för att ens vara roligt tycker jag. Dansade nästan ingenting, gick mest bara runt och letade efter människor :(. Det var skönt med en ganska tidig och hyfsat nykter kväll :).

"I morse" vaknade jag vid halv 12 och låg och drog mig i sängen. Gick upp och stekte Amerikanska pannkakor :), var så sugen på det eftersom jag och A pratade om det påvägen hem igår :P. Så jag och Richard slängde i oss några var och sen bar det av till friskis för min del, danspasset stod på agendan. Det var roligt att träna, men jag upptäkte till min fasa att min fina brun-utan-sol är otroligt fläckig och tom lite orange :(....pinsamt! Jag som bara skulle ha det till igår för att vara fin :P. Haha...men det försvinner snart ;). Åkte hem, lagade middag, kyckling, ris och sallad :). Sen har jag mest diskat lite, tittat lite på tv och suttit här. Pratat med pappa har jag också gjort <3.

Aja, dags att börja avrunda kvällen. Ska hinna med några sidor i boken innan jag släcker för kvällen också.
Sov gott på er!
P&K


Avslutar med denna bild då det är den mest nytagna bilden på mig :). Där är t-shirten från Gina tricot som jag berättat om förut :). Meeeee like!!

090307

Ikväll är det dags för Suntrip. Och nu står jag här som ett fån igen med brun-utan-sol på dem ställena som blev fläckiga  :(. Benen blev jättefint bruna, men armarna är helt fläckiga och vita, väldigt osnyggt faktiskt :(. Hoppas ingen tittar på dem så är jag nöjd :P. Ska måla naglarna också, både på fötterna och händerna, ska blii så fint.

Fick bli stavgång istället för stationsgympa, eftersom jag inte luktar mumma efter krämen vill jag inte utsätta en massa människor för det. Så jag hoppade i mina gympakläder när jag vaknade kvart i tio och gick en runda på 50 min, jätteskönt. Blir nog danspass imorgon :).

Nu ska jag springa runt och torka lite till :).
P&K

090306

God kväll! Idag har det varit en ganska intensiv, men rolig och trevlig dag. Jag gick upp vid nio och åt frukost, städade lägenheten och tvättade lite. Sen vid halv tolv åkte jag med A till gymmet och körde ett ganska tufft styrkepass, helt slut efteråt. Vi fixade iordning oss där och åkte sen till stan och åt lunch på Subway...mums :). Satt där i några timmar, sen blev det besök på systemet och Åhlens.

Jag handlade en brun-utan-sol på Åhlens, eftersom det är Suntrip imorgon. Jag och A ska vara fint solbrända och "steka" i surfshorts, linne och solbrillor :P. Haha...Så min kväll har bestått av skrubbning av kropp och ansikte, sen lotion och nu står jag här som ett fån :P med brun-utan-sol över hela kroppen och jag hoppas verkligen inte att det blir fläckigt eller orange. Vi håller tummarna :). Ska smörja in mig igen imorgonbitti, och sen tänkte jag ju träna. Får hålla mig i bakgrunden :P, för som ni vet så luktar ju inte sån här kräm så gott. Men nu går vi in för det :), helhjärtat.

Så imorgon blir det alltså kravall Suntrip med förfest hos en tjej i klassen. Det ska blii riktigt roligt faktiskt, ser verkligen fram emot det :). Nu ska jag dammsuga lägenheten mitt i natten :P, men jag måste ju fördriva tiden stående :S, annars blir benen bak fläckiga och det vill jag ju inte. Haha...

Sov gott! P&K

090305

God morgon! Nu har jag vaknat efter att jag somnade kvart över 1 i natt. Har ordentlig träningsverk efter gårdagens styrketräning och gårdagens långa "stå upp"-jobbarpass ;). Men det är härligt med träningsverk och det är extra skönt när man vet att man kan vila idag ;). "Bara" cykla fram och tillbaka till/från skolan och det tar ju visserligen 40 min totalt, men men...det räknas inte :P.

Det visade sig visst att jag var ensam i restaurangen igår, jag hade ingen hovis =S. Eller L var ju det, men hon var hovis för sittningen, så jag var mestadels själv. Och jag tackar gudarna för att det var lugnt =P, hade inte varit så roligt annars. Hade två tvåbord och ett fyrabord som åt, så det var hellugnt. Fyramannabordet bestod av fyra killar i kanske 27-års åldern och jag reagerade inte på dem först. Men när jag sen kom in med deras andra flaska vin (efter ett antal öl...) så började dem fråga ut mig, vart kommer du ifrån?, vart bor du här?, varför Linköping?, vad läser du? osv osv. Till en början var det roligt, men sen blev dem så fulla så dem började skrika "Åååååkersberga" över hela restaurangen och resten av kvällen försökte jag halvt gömma mig...men det är ju inte så lätt när man har massa gäster att serva :P. Haha...dem var iofs lite roliga, men mest creepy.

Nu ska jag snajda om inför skolan. Blir svarta leggings och min nya skjortklänning =). Så fint. Och linserna sitter redan i =), så det är smink som ska på. Dags att avrunda och vi kanske hörs ikväll igen.
P&K

090304

Idag blir det en lång dag...ska nämligen jobba ikväll och ni vet ju vad det innebär, just precis, jag slutar 01.00.
Börjar om precis en halvtimme nu, så jag ska peta i mig något litet att äta och sen byta om.

Självklart har jag hunnit med lite mer saker idag. Har varit och styrketränat och det var riktigt jobbigt, men skönt efteråt.
Har bestämt min träningsvecka nu och det blir ledigt imorgon eftersom jag har skola för första gången på en vecka, sen styrketräning på fredag, stationsgympa på lördag och sen kanske danspasset på söndag om jag mår bra =).

Sen har jag varit och fikat med B, S och R. Det var trevligt =). Vi var på ett fik som låg i LEO-gallerian. Och jag åt lite då, så jag är inte speciellt hungrig, men jag får ju ingen mat fören 01 i natt.

Hämtade ut min cykel igår också, kostade "bara" 380 kr. Så rolig kostnad....inte =(. Får se det positiva och det är ju att jag har en hel cykel med två nya, fina däck =). Sen blev det aerobicspass igår kväll, jätteroligt. Var en annan ledare denna gång och hon var typ 60 och ganska "stor", men hon körde ett jättejobbigt pass...riktigt svettigt. Så hon hade iaf grym kondis ;).

Dags att göra sig iordning för att jobba. *snark*. Att jag alltid ska vara så trött :P.
P&K

090302 - Vad är detta?

Det snöar :'(...eller nu regnar det, men det har snöat enda sen tre idag =(. Jag som vill ha vår...NU!!!!

Var uppe med tuppen i morse, halv 10 =P. A och jag åkte till HU och köpte biljetter till Suntrip på lördag, så det ska blii väldigt trevligt. Vet att B och B ska dit iaf =). Sen hem och slappa + äta lunch. Efter det gav jag mig ut i snöovädret för att lämna in min trasiga cykel (ännu en rolig kostnad...), båda däcken har spruckit. Passade på att gå stavgång i en timme efter att jag lämnat in cykeln och efter det var jag en levande snögubbe =). Blev en runda på stan efter promenaden, lite linsköp och lite mat. På kvällen har jag ännu en gång bara tagit det lugnt och njutigt av livet ;).

Imorgon blir det lite mer effektivt =P. Ska åka med H och C till Norrköping. Vi ska på sightseeing =). Måste sen åka hem på eftermiddagen och hämta min cykel så att jag kan åka till aerobicsen och sen B och S på kvällen.

Provade förresten en jättefin skjort"klänning" på Gina Tricot idag, den kostade bara 149 kr =). Men jag ska fundera på den. Fanns i massa härliga färger. Kanske en rosa till våren? Eller en blå? Haha...får se om jag köper någon.

Ha en bra kväll, dags att sova nu.
Kram

090301

TACK för en supertrevlig helg!! Som ni vet kom syster hit i fredags vid halv sju på kvällen. Då var det dags för middag och sen bio, vi såg Hemma bäst, Borta värst. En helt okej film, väldigt lättsam och ganska förutsägbar, en ganska typisk tjejfilm =P. Men det var trevligt.

På lördagen tog vi bussen till Ikano-huset, kollade i lite affärer och jag handlade lite på H&M. Har äntligen fått guldbonusen efter alla pengar jag spenderade där när jag jobbade...så jag hade 500 härliga kroner att spendera =). Jag gjorde bara av med 350 =). Det blev mjukisbyxorna som jag berättade om tidigare, I <3, och en skjortklänning som sitter hur snyggt som helst. Lägger upp en bild på klänningen senare.

Sen blev det en sväng på IKEA, jag handlade lite nödvändiga saker och så passade vi på att luncha. Vi tar alltid samma sak jag och syster, köttbullar med pommes istället för potatisen ;), tror aldrig vi ätit något annat på IKEA =P. Haha. Avslutade vistelsen på Ikano med en runda på Willys (som vanligt).
När vi kom hem var vi jättetrötta, men kom på att vi glömt köpa choklad till fonduen. Så det var bara på med rubbet igen och ge sig ut i kylan. Passade på att handla med oss lite jordgubbar också, dem var riktigt goda =).
Avslutade kvällen gjorde vi med lite melodifestivalen och lite djävulen bär prada =).

Idag var det bara upp och iväg, lämpa av syster vid tåget =(. Hade gärna åkt med henne, för jag vill hem till mami och papi. Men sen insåg jag ju att dem faktiskt ska jobba och då får jag ändå bara sitta hemma själv...bättre att vara här i Linköping då =). Så kan jag träna, träffa kompisar och plugga. Åker iaf hem om 3 veckor.
Sen var det dags för träning, det vanliga danspasset som är på söndagar. Skönt att skaka av sig lite onyttigheter från helgen =). På kvällen har jag bara slappat och diskat lite, Richard stod för maten, spagetti och köttfärssås blev det.

Imorgon ska jag upp vid halv 10, jag och A ska åka till HU och köpa biljetter till Suntrip som är i helgen. Ska blii roligt att gå på det. Sen blir det en ganska lugn dag, tar den som den kommer. Blir lite stavgång, lite läsning, lite städning...

Måste bara berätta en sak. Vi har ju letat som galningar efter kamerasladden utan resultat. Så syster tog med en gammal hemifrån (tack!) och vi blev jätteglada. Men så idag insåg vi att kamerans batteri var slut, så då skulle vi leta efter laddaren och naturligtvis är den borta nu =(. Gissa vad vi hittade istället!????.......JOOO, kamerasladden =P. Så nu har vi två...Hahahaha...Suck på oss. Nu måste vi bara hitta batteriladdaren och sen ska jag överrösa bloggen med bilder ;).
Good night sweatheart good night!!

RSS 2.0