21 Maj 2010

 
När jag har tråkigt på kvällarna och väntar på att min BUS ska torka så HOPPAR jag :P. Haha...lite "fina" bilder från igårkväll ;). Måste bara säga, hur skönt är det inte att vakna till sol och 20 grader när klockan bara är halv nio? Nice! Tyvärr ska det vara molnigt hela eftermiddagen och förhoppningsvis spricka upp i kväll (enligt SMHI och det stämmer sällan). Kollade även prognosen för kommande vecka och det ska i princip regna varje dag och dessutom bli kallare (!). Kan inte vädergudarna bestämma sig om det ska vara varmt eller kallt? Nästa vecka har jag väl inget speciellt planerat, så det är ingen fara om det regnar. Däremot veckan efter! Då är det ju systers student och då MÅSTE det vara sol och varmt :). Sedan ska vi även på Sommar X den veckan och då vill vi ju har grillväder. Även på lördagen skulle det sitta fint med lite sol så att vi kan sitta ute och äta brunch samt förmodligen spela volleybollturnering :). Sol v. 22 tack!

Det första jag gjorde när jag vaknade i morse var att noppa ögonbrynen. Det är verkligen något jag avskyr och skjuter på till sista stund. Idag tänkte jag att det kunde vara bra eftersom jag ska ut och partaja och då vill man ju faktiskt vara fin :). Det var det första jag gjorde eftersom jag har så grova hårstrån i mina ögonbryn, börjar blöda varje gång och de sitter fast ganska hårt i huden, vilket resulterar i att jag blir knallröd och har ont :(. Kanske därför jag avskyr det så mycket :P? Har ni samma problem?

Nu ska jag slänga i mig min sista knäckemacka och sedan borsta tänderna. Skulle egentligen ha matlåda med mig idag, men jag har inte orkat laga något. Får bli en macka och ett äpple :P. Ska ändå hem ganska tidigt och då kan jag äta något mer ordentligt då. Ha en UNDERBAR dag!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0