Minnen


En av de bästa resorna i mitt liv 2006 :). Detta foto är taget 2006 i San Francisco. Efter fotot togs cyklade vi över Golden Gate bron och sedan tillbaka. En underbar resa till USA & Mexico med stopp i Las Vegas, Los Angeles, San Francisco och Cancun. Det blev många äventyr under resans gång och detta är verkligen en av de absolut bästa och roligaste resorna jag gjort i mitt liv.

Alltid när jag är hemma hos familjen i Sthlm kollar jag igenom deras dator efter gamla bilder, det är så nostalgiskt. Det är så roligt att se hur man förändrats under tiden, men också vilka kläder som försvunnit (?) och vilka roliga saker man upplevt. Jag älskar att kolla på gamla kort :).

Ikväll hämtade jag pappa på Arlanda och sedan åkte han, jag och syster in till stan och käkade grillbuffé på Grill. Det var verkligen supergott med kött, sallad, potatisklyftor, natchos och massor med goda såser :). Rekommenderas varmt! Inredningen på restaurangen föll mig dock inte i smaken :P. Nu börjar jag bli lite segis här framför datorn, så jag tänkte borsta tänderna och byta om till pyjamas för att sedan lägga mig och sova.


Imorgon bär det av till Linköping. Ska bli underbart att träffa min Richard igen, jag saknar honom :(. Imorgonkväll blir det även intervallträning (om Angelicas ben tillåter), pastamiddag och bokning av biljett till Gotland med Angelica. Mycket trevligt att se fram emot alltså! Först blir det till att packa upp och tvätta kläder, springa en runda till mataffären samt städa lite :).

Sov gott <3.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0