Hotell Fiera




Hotell Fiera som vi bodde på låg 10 minuter med tunnelbana ifrån "centrum". Första anblicken av hotellet var inte den bästa. Det ser lite ut som ett övergivet och gammalt hus. Inuti är det helt okej fräscht efter att ha sett utsidan. Personalen var trevlig och utsikten från rummet var vacker.



Vi hade bokat ett hotellrum med fyra sängar och de såg ut såhär. Rummet var ganska stort och vi hade mycket utrymme att springa runt på. Sängarna var lite hårda, men ändå lagom stora och dessutom fick jag en extra kudde :). Badrummet hade både en dusch och badkar och var ganska rymligt. Minuset med rummet var att det var lite smutsigt på väggarna och myror på golvet (och sista kvällen även i sängen) samt att det knappt kom något vatten när man duschade.



Utsikten var helt okej från rummet med en liten bakgård. Tyvärr var ju inte vädret det bästa, så vi satt inte här förens sista dagen då solen sken :).

Hotellet kostade oss 220 kr per natt och person vilket är otroligt billigt. Jag tycker att man ändå fick mer än vad man betalade för, eftersom den summan är otroligt låg. Vi tillbringade inte överdrivet mycket tid på hotellrummet i alla fall och det var lätt värt pengarna att få frukost (som var ganska usel, men ändå lite mättande) i priset. Därför rekommenderar jag detta hotell om ni ska besöka Milano. Då kan ni lägga mer pengar på nöjen och shopping istället :). Hotell Fiera ligger vid tunnelbanestationen "Amendola-Fiera".

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0