Stressssssss


God kväll på er. Idag har det varit en ganska fullspäckad dag måste jag säga. Dagen började med en tråkig föreläsning där vi gick efter halva eftersom vi inte fick ut något av den :(. Tog en fika med Ameli istället, kändes som det var evigheter sen sist. Sedan var det dags för grupparbete som jag kände gick väldigt bra. Vi diskuterar och kommer överens om hur vi ska lägga upp arbetet framöver. Vi bestämde även att vi ska vara lediga torsdag och fredag, tummen upp för långhelg alltså :).

När jag kom hem från skolan vid tre var jag jättetrött och hungrig. Käkade min bulgursallad och somnade sedan efter att ha läst lite i min Veckorevyn. Hade satt klockan på tjugo i fem (skulle åka till träningen vid fem), men stängde av mobilen och sov vidare. Vaknade kvart över fem och fick panik. Stressade iväg till stepen och kände inte riktigt efter förens jag var framme att jag var nyvaken :P. Haha...

Det var riktigt skönt att röra på sig för att få lite extra energi. Har slarvat lite med sömnen de senaste dagarna, så i natt blir det mycket sömn :). Sovmorgon imorgon! När jag kom hem och skulle ställa in cykeln hade dörren gått i baklås, så jag fick gå runt med cykeln. Riktigt segt. När jag kom ner till cykelförrådet så fungerade inte lampan, så jag fick gå runt där i mörkret och försöka placera min cykel, mycket irriterande. Så efter det var jag lite putt, men det försvann efter lite telefonsamtal med nära och kära samt middag i form av andra portionen havregrynsgröt idag ;).

Tänkte slänga upp något inlägg till och sedan tänkte jag krypa till kojs med alla nya tidningar jag har fått hem i brevlådan. Glamour, ELLE och Veckorevyn väntar. Sov gott.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0