23 Maj 2010


Kom precis att tänka på att det börjar närma sig sommarlov :). Nästa vecka är det vecka 21 och vecka 23 åker jag hem till Stockholm över sommaren. Det betyder att det snart är dags för årets sommarstädning vilket innebär frosta av frysen, kolla igenom all mat och äta upp/slänga det som kommer bli dåligt samt städa som vanligt. Inte jätteroligt, men välbehövligt.

Sitter just nu och äter en god och stor frukost, precis som det brukar vara ;). Idag blev det ett nyttigare alternativ än pannkakorna, de resterande sparar jag till morgondagens matlåda :). Som ni kanske förstod blev det en ganska sen kväll (natt) för min del och jag sov gott ända fram till elva idag, mycket skönt. Hoppas bara jag somnar hyfsat tidigt ikväll :).

Här i Linköping är det mycket mörka moln och dessutom blåser det en del, men termometern visar ändå 19 grader. Nästa vecka ska det ju bli 8 grader och det innebär att jag kommer frysa ihjäl! Kollade även upp veckan efter i Stockholm och då blir det mellan 19-22 grader, känns skönt att vi inte kommer frysa i våra sommarklänningar när syster tar studenten...hoppas bara prognosen stämmer.

Strax tänkte jag och Richard göra oss i ordning för en sväng på stan. Richard måste köpa ett par kostymbyxor till systers student och jag ska kolla present till henne samt hämta ut ett paket på posten :). Senare blir det gemensam styrketräning (jag kör med maskiner och han med fria vikter) och efter det fortsätter jag ut på min löprunda när han cyklar hem. Ikväll blir det middag ihop, det är tyvärr ganska sällan det blir :(. Båda är så upptagna med sitt och planerar sina dagar efter träning och kompisar, men vi sover ALLTID ihop och så har vi ofta myskvällar eller som igår hade vi mysmorgon :). Sånt är alltid viktigt när man inte ses så mycket.

Vad ska ni göra denna söndag? Skiner solen hos er?
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0