11 Maj 2010


Såhär såg jag ut i lördags när vi var på restaurang. Lånade Bellas fina kofta som hon köpte i Milano <3.

God morgon! Idag är jag supertrött, men blev ändå glad av att solen sken in genom fönstret när jag vaknade :). Det gjorde så att det blev lite lättare att kliva upp ur sängen i alla fall. Jag har hunnit en hel del sedan jag klev upp för snart en timme sen. Sminkat mig, satt upp håret, klätt på mig (har en blommig klänning på mig idag), fört över lite pengar för Milanoresan samt ätit frukost. Ska strax borsta tänderna, slänga ner matlådan i väskan och sedan möta Ameli för att cykla till föreläsningen.

Måste berätta en liten sak angående min frukost. För några veckor sedan så åt jag ju ägg varje morgon, det är så gott med ägg. Men en dag var ägget dåligt och när jag åt det fick jag kväljningar och fick spotta ut allt i soporna, mådde illa halva dagen efter det. Sedan dess har jag varit lite "rädd" för att äta ägg och slängde igår flera stycken för att de nu är för gamla. Köpte i alla fall nya ägg igår och kollade på dem så att de var vita och inte lila på sina ställen. Åt ägg i morse och det var verkligen supergott :). Har ni råkat ut för något sånt här eller är det väldigt ovanligt?

Idag är det föreläsning som gäller och efter det blir det tydligen lite grupparbete. På eftermiddagen blir det en löprunda och ikväll är det tv-kväll deluxe ;). Hörs mer senare!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0