091031

Lördag och en riktig slappdag för min del =)!

Kvällen hos E igår var supermysig. Jag blev bjuden på otroligt god middag, vi gick en promenad, pratade och kollade på tv =). Allt var verkligen toppen tills yrseln och illamåendet kom tillbaka =S. Vi började avrunda kvällen i hyfsad tid och jag kunde inte somna. Låg och vred och vände på mig i flera timmar =(. Låg jag på ett sätt så snurrade hela rummet, låg jag på ett annat sätt så mådde jag jätteilla. Tillslut gick jag upp och ringde Richard, jag visste inte vad jag skulle ta mig till =(. Somnade vid halv 4 och gick upp vid strax innan 10 idag. Alltså inte många timmars sömn i natt heller.

Vi åt frukost och sen gick vi ut på en kort promenad. Packade ihop mina saker och åkte hem till lägenheten. Gick och la mig direkt och sov i 3 timmar =). Det var skönt och välbehövligt! Annars har jag bara varit och handlat lite mat till kvällen och pluggat. Ska alldeles strax gå ner och dammsuga samt börja med maten. Strax innan sju ska jag iväg till Arlanda för att hämta mamma och pappa =D. Längtar!!!

I kväll ska jag försöka lägga mig i hyfsad tid och sen sova tills jag vaknar imorgon. Är så trött på att må så här hela tiden =(. Skärpning från min sida. Jag har redan stressat ner ganska mycket, men måste gå i steg och inte ha så höga förväntningar.

Dags att göra lite nytta. Ha det gott!
/Elin

Presenter <3

Pappa har ju varit i Kina för någon vecka sedan och då köpte han med sig lite fina presenter till oss andra i familjen. Mamma fick en supersnygg Peakjacka (är jätteavis) och en superfin Mulberry handväska. Sofie fick Converse och en sak som jag också fick...

...en Ipod touch =D.

Jag ska ladda in filmer och kolla internet på den =). Kan ju ta med den till skolan och blogga på rasten ;). Haha...

Jag fick även dessa snyggingar, vad tycks?
 
Uggs, baby ;). Haha...dem är supersköna och jättetuffa. Tror mamma är lite avis, men jag är avis på hennes jacka så då är vi lika :P. Vi får väl dela på dem ;).

Han köpte även ett par löpardojor som jag hade bett honom om =)!!


TACK snälla pappa =) <3.
/Elin


091030

En dag på stan =).

Gårdagen blev väldigt lyckad. Vi åt middag i form av Ceasarsallad, pratade massor, drack cola och kollade på How to lose a guy in 10 days. En underbart skön och slapp kväll. Dock blev det lite sen sänggång och tidig morgon, vilket resulterar i att jag är otroligt trött nu =(. Vi började morgonen med en promenad genom kvarteret, frukost och dusch på det. Sedan åkte Ellen hem och jag åkte in till stan för att träffa Julia.

Mötte upp Julia på Sergels torg och sedan gick vi runt och på stan och kollade i affärer. Hittade en snygg "koft-väst" på Gina Tricot som jag kände att jag ville fundera lite på. Köpte med en liten present till E, annars blev det inget mer. Julia hittade däremot en kofta och påslakan =).


Jag på Sandy's idag =).


Söta
Julia under lunchen.

Har bara hunnit komma hem, prata med Richard i telefon och sedan slagit mig ner i soffan för att kolla vad som händer i cybervärlden :P. Som sagt är jag jättetrött, men jag ska försöka piggna till lite då jag ska vidare ikväll. Det blir dock en lugn kväll med trevligt sällskap, middag och Idol =). Ser verkligen fram emot det!

Förresten, jag fick en födelsedagspresent i förskott igår av Ellen (och lite Jens :P) =)

Bobby's nya hårserie i form av schampoo och hårspray. Jag ska meddela vad jag tycker när jag prövat =). Och en liten söt tablettask med en prinsessa på (som var lik mig enligt Ellen). TACK SNÄLLA!!!

Nu ska jag ta en ipren och sen packa lite. Ha det fint så hörs vi imorgon! Då kommer mamma och pappa hem =).
/Elin

091029

En lååååång dag full av massa resande fram och tillbaka.
Det är vad jag har sysslat med hela dagen. Det blev först buss från Linköping till Sthlm i morse, sen tunnelbana och buss för att komma hem till familjen och min sjuka lillasyster =(. Åkte hem och vände, körde henne till vårdcentralen där hon blev undersökt. Körde sedan hem henne så att hon fick sova och åkte själv tillbaka till vårdcentralen för att kolla upp min yrsel. Det visade sig inte vara något speciellt, utan kan vara en förkylning som ligger och lurar eller att jag varit så uppstressad den senaste tiden. Ska försöka ta det lite lugnt =). Åkte sedan förbi donken och köpte lite mat till mig och syster och nu är jag äntligen "hemma"!

Ska alldeles strax åka iväg och hämta Ellen samt köpa mat, ville bara säga att jag lever och mår ok (är riktigt tung i huvudet). Igår dog mitt internet så det var därför ni inte hörde något från mig =(.

Vi hörs när vi hörs, nu ska jag umgås med Ellen hela kvällen, ser verkligen fram emot det =).

/Elin

PS. Min pappa hade köpt lite fina saker till mig i Kina =D. TAAAAAAACK pappa! Ni får se när jag har tid =) DS.

091028

En NY och solig dag i Linköping =).
Hoppas alla har sovit gott i natt? Jag kan väl säga som så, sovit har jag gjort, men jag har vaknat flera gånger när jag ska vända mig. Huvudet har inte snurrat och jag var nog bara rädd att det skulle göra det. Hoppas jag sover bättre i natt =).

Mitt huvud känns okej idag. Det snurrar inte i alla fall =). Det är bara väldigt tungt. Men jag antar att det blir så efter en dag med obalans :P.



Sitter här med "skogshuggarskjortan" på och ska snart hoppa i jeansen. Dagen ska ägnas åt föreläsning, läsa massor i boken och äta middag med Eve och Angelica. Jag hade tänkt att sitta kvar i skolan och läsa till fem (när Eves redovisning slutade), men jag måste nog åka till stan och springa iväg och prova bootsen jag önskar mig i födelsedagspresent och gå förbi frisören och fråga vad jag ska ta mig till med mitt hår...

Imorgon åker jag =). Till huvudstaden ;). Bussen går redan halv nio, så jag måste packa klart ikväll. Har redan lagt fram lite kläder på pallen, men det är fortfarande en del som ska med =).

Nu är det dags att slänga på lite smink, sätta i linserna, hoppas i jeansen och bege sig till skolan. Ha en fin dag!
/Elin

God natt <3


Ville bara säga God natt innan jag stänger av datorn =).
Det har varit en väldigt lugn kväll (kom inte hem fören kvart över sju) med dator och tv. Nu ska jag skriva en packlista, plocka fram lite kläder och sedan gå och lägga mig med mitt "yra" huvud =(. Hjälp mig hålla tummarna för att det är borta imorgon =)!!!

Jag LÄNGTAR verkligen till helgen (har jag sagt det förr?). Det blir en långhelg med massor av roligt inplanerat i Sthlm =). Måste även läsa en del, men främst ska helgen ägnas åt nära och kära. På torsdag kväll ska jag träffa Ellen <3. Vi ska handla lite mys och snacka strunt tillsammans, ska bli jätteroligt! På fredagen blir det lunch och stan med Julia, ser verkligen fram emot att träffa henne =). Och resten av helgen ska ägnas åt familjen. Börjar med en systerdag på lördag, blir antingen mässa eller kista ;). På kvällen kommer mamma och pappa hem från Italien och då ska vi bjuda dem på middag =). Ska bli såååå roligt att träffa dem igen <3.

Så som ni ser är min helg fullspäckad, vad ska ni hitta på?

/Elin


091027

Vilken dag jobbig dag som ändå slutade helt ok...
Vaknade imorse och kunde inte röra huvudet åt sidorna för då snurrade hela rummet. Jag ignorerade och klev upp, kunde stå upp i ett par sekunder och var sedan tvungen att slänga mig i soffan igen. Hela rummet snurrade, benen darrade och jag blev helt kallsvettig. Det lilla jag hade i magen höll på att komma upp och jag förblev liggandes. Bestämde mig för att äta lite och sova en stund till, vaknade sedan i tid att komma iväg till föreläsningen. Tyckte mig känna att jag mådde bättre och skuttade glatt upp ur sängen. Det fick jag ångra lika snabbt igen. Hade fått på mig halva outfiten för dagen och stod och smetade på mascara när hela rummet började gunga. Då blev det sängen igen. Fick ringa och sms:a dem berörda och stannade sedan kvar i sängen till tolv. Då kunde jag äntligen, sakta och säkert, kliva upp ur sängen.

Tog mig iväg, lite halvskakig och varm, till skolan för grupparbete. Satt med det till fyra då det var dags för mig att trycka i mig lite mat. Åkte sen ner till biblioteket i skolan och läste i boken i 2 timmar. Cyklade hem, duschade, fixade middag och matlåda samt diskade undan allt. Håller även på att tvätta lite inför hemresan på torsdag.

Jag är fortfarande lite snurrig i huvudet och försöker mestadels att titta framåt och inte göra hastiga rörelser. Ser fram emot en tidig kväll efter DH och Christine som börjar snart =).

Vad beror detta på då?? Jag har faktiskt ingen aning...Det har nog något med balanssinnet att göra i alla fall ;). Jag hade det flera gånger när jag var yngre, men nu var det längesen (förutom i Göteborg, men då var det inte alls lika illa). Jag hoppas att det försvinner till imorgon och att jag kan gå på föreläsningen och stanna kvar och läsa massor i boken. På kvällen blir det nog kvällsfika med E, ska bli trevligt!


En låt som passar mig idag :P.

Ha det fint!!
/Elin

ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz...

Är det mänskligt att vara såhär trött?

Jag har i alla fall försökt hålla igång hela dagen, men nu blev ögonlocken enormt tunga =(.
Jag har varit ganska trött och seg mest hela dagen, men som sagt så har jag gjort massa saker. Började med att gå på föreläsning i skolan, sedan köpa bok och efter det åkte jag till Tornby och Onoff. Hittade två supersnygga och bra mobiler som jag önskar mig i födelsedagspresent =).


LG KP500 - Jag tror att detta nog lite är min favorit =). Snygg va?? Och superbra pris!


Samsung S5230 - Den här är lite större i modellen, men trots det riktigt snygg =). Även mycket bra pris på denna!

Vilken gillar ni bäst?? Dem påminner ganska mycket om varandra, ellerhur :P??

Stannade även på ICA Maxi och handlade hem lite grann. Cyklade hem och diskade samt plockade undan och dammsög. Åt middag och sen blev jag jättelat :P. Ska snart börja läsa lite i den nya boken. Blir nog en tidig kväll ikväll =). Hoppas alla haft en bra måndag?

/Elin

Bara 3 dagar kvar tills jag åker till STHLM!!!

En dagens =)


Kofta - Forever 21
Bälte - H&M
Linne - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Sockor - H&M

(Ser lite less ut, men det är för att jag är blek och osminkad :P).
/Elin

Min Önskelista

Nu till det jag tjatat om i flera dagar, min önskelista ;).

 
Den här jättesnygga västen ligger högt upp på min önskelista =). Snygg va? Från Gina Tricot!

 
En riktigt snygg jeansskjorta i lite längre modell som jag nog provat tre gånger utan att köpa =(. Men nu kan jag ju faktiskt önska mig den =D!!! Vill ha =). Även denna från Gina Tricot.

 
En grovstickad, supermysig långtröja att ha över leggings och stövlar i höst! Varm och skön när temperaturen går mot minusgrader. Gissa vart den kommer ifrån ;)? Gina Tricot såklart!

 
En jätteläcker och modern klänning som jag skulle matcha med strumpbyxor och höga klackar!! Från Gina.


En riktigt snygg skinnhandske att ha i vinterkylan. Elegant med en liten detalj, meee like. Från Lindex.

 
En JÄTTESNYGG väst (självklart i fuskpäls) som jag skulle matcha till svart tröja och jeans. Denna passar mig bra eftersom jag inte är så bekväm i att bära päls och då är denna ganska liten och diskret =). Från Vila.


En ursnygg glansig, liten bag/väska som jag skulle bära med mig på stan, till skolan eller när jag åker hem =). Från Gina.

Detta är några av dem sakerna jag önskar mig i födelsedagspresent. På listan finns även en mobiltelefon (står högst upp), en ursnygg klocka (visar bild sen), boots från Scorett (se här!) osv.

/Elin

Happy Birthday



Igår så fyllde
www.mittlivilinkoping.blogg.se 1 år =)!
Grattis på 1-års dagen...

Nu har jag alltså hållit på med bloggen i 1 år och jag tycker det känns jättebra. Jag har inte blivit någon "storbloggare", men det viktigaste för mig är att få skriva av mig lite och visa alla som är intresserade bilder från mig och mitt liv. Jag vill visa alla hur man lever ett riktigt studentliv (jag äter ju i och för sig riktig mat och drar ner på alkohol och festande istället), med studier, tider och allt vad det innebär. Jag gillar mitt liv i Linköping, men att plugga tar verkligen på krafterna. Dessutom när hösten kommer krypande, vi ställer tillbaka klockan en timme och eftermiddagarna är kolsvarta så blir jag verkligen allmänt deppig. Jag saknar ljuset som gör att man känner sig pigg =(. Jag antar att jag inte är ensam. Jag antar att det inte bara är jag som är trött mest hela tiden. Jag antar att det hör hösten till. Eller?

Men jag ska försöka hålla modet och glädjen uppe för t.ex. i helgen åker jag HEM till Sthlm och får träffa min efterlängtade familj och mina älskade vänner <3. En helg som jag verkligen ser fram emot =). Sedan blir det lite födelsedagsfest när min födelsedag närmar sig, ska bli otroligt roligt. Sedan fyller jag alltså 21 och pappa fyller också samma dag =). Då återvänder jag hem till Sthlm och ska firas/fira hela helgen. Efter det är det ju nästan jul och då åker jag till efterlängtade Gotland igen. YEY!!!! Det kommer bli en underbar höst.

Nu tillbaka till bloggen. 1 år har alltså gått. Vad har jag lärt mig mot vad jag kunde för ett år sedan? Jag har lärt mig att planera min tid bättre och låta mer tid gå åt till skolan och att sitta kvar och plugga, istället för att åka hem direkt efter skolan och gå ut på stan och slösa pengar (!). Jag har lärt mig att lite disk inte är hela världen, även om jag (eller Richard) nästan alltid diskar efter middagen. Jag har träffat mer kompisar i klassen, t.ex. A och jag har blivit ganska tajta, det känns skönt att ha någon att hänga med hela tiden ;). Jag har verkligen tagit vara på min sommar, samlat energi och bara levt ett riktigt lantisliv. Det har gjort att jag haft mycket energi att ta tag i ekonomin med och jag tycker faktiskt att jag lyckats ganska bra =).

Jag säger återigen, GRATTIS bloggen och vi välkomnar nya läsare hit!
/Elin

091026

Det har varit RIKTIGT dålig uppdatering här på sistonde.
Jag har varken haft tid, lust eller ork, men nu är jag på gång igen =). Hoppas ALLA haft en helt underbar helg? Jag har haft det ganska lugnt och skönt med lite roliga inslag som bio, lunch, middag och fest. Nu är långhelgen över och det är snart dags att återvända till skolan och börja en ny kurs, Arbete och Hälsa.

Jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot den här kursen =). Det är ju detta jag vill syssla med i framtiden! Tänkte köra igång ordentlig med kursen och ha lika bra tempo som i förra, jag vill verkligen lära mig detta och läsa ordentligt. Så först måste jag bara skaffa böckerna ;)...Jag har sms:at en av tjejerna jag handlat av förut och hon hade två jag kunde köpa =). Hoppas på att kunna köpa dem snarast! Vill börja läsa och kunna läsa på bussen hem. Förresten, igår köpte jag biljetter hem till Sthlm. Jag ska åka halv nio på morgonen på torsdag och hem igen vid halv nio på kvällen på söndag. "Lilla" Richard får klara sig själv hela helgen :P.

Idag vaknade jag halv 11, vintertid och känner mig inte riktigt utvilad =(. Måste försöka mig på att gå och lägga mig tidigare ikväll. Börjar ju faktiskt 10 imorgon ;). Kanske tar en tur med cykeln till Onoff idag och kollar mobiltelefoner som jag önskar mig. Vi får se vad jag orkar efter första föreläsningen.

Nu är det dags att genomsöka internet innan det blir dags för brunch och fixa iordning sig ;).
/Elin

White trash

God kväll allesammans!
Idag har det varit en riktig segdag för min del. Det har varit grått och tråkigt ute samtidigt som det regnat nästan hela dagen. Jag kände därför för att ta en riktig slappsöndag =).

Vaknade vid halv ett (halv tolv, vintertid) och låg och drog mig ganska länge. Klev upp, käkade lite frukost och fastnade framför tv:n. Sedan var jag tillbaka i sängen igen :P. Somnade om och vaknade efter en timme, då kände jag att det inte dög att ligga i sängen hela dagen. Hoppade i mjukiskläder och gick ut på en långpromenad. Träffade C på vägen så vi tog sällskap en liten bit. Kom hem och duschade och fick middagen serverad av pojkvännen. Sen har jag legat som fastklistrad i soffan med en ordentlig huvudvärk =(. Skönt att i alla fall inte känna sig stressad, utan bara andas och återhämta sig ;).

Gårdagen var jätterolig =). Tack A och L för en rolig fest och god mat! Det togs mycket bilder och jag sammanfattar kvällen med orden "snyggare människor får man leta efter" ;).


Jag i min otroligt snygga outfit för kvällen. Om någon vill veta så är det kläder från Gina Tricot och H&M ;).


Jag och min "tvilling" för kvällen ;).


H och H. Snyggingar :P.


Jag och H ;).


Jag och L =).


Såhär snyggt dansar man om man är gravid :P.


C och födelsedagsbarnet A. Hett ;)!


Avslutar med en snyggingbild på mig...HubbaBubba!

OBS!!! För alla nya eller er som inte känner mig så är jag inte gravid och jag röker inte en riktig cigarett!!! Jag var bara utklädd till White trash igår =). Och för min "tvilling" gäller samma sak ;). No smokers här =).

/Elin

091024

Snart är det White trash som gäller =).

Det har varit en lugn dag med en liten runda på stan och vila. Har även fått sålt lite böcker till en av mina nollan.
För tillfället sitter jag i min white trash-klädsel. Det är bara magen, smink och håret som fattas ;). Kommer bli jättesnygg :P. Ska hem till A vid 18 och så ska vi fixa iordning oss tillsammans, vi kommer se jätteroliga ut.

Ni får se alla bilder på grejer jag önskar mig i födelsedagspresent imorgon, då ska jag även ta tag i att skriva önskelista samt få iväg inbjudningar till min "födelsedagsfest".

Hörs igen imorgon, nu käk!
/Elin  

Trevligt trevligt!


Ville bara säga God Natt innan jag stänger av datorn =).
Har haft en jättebra dag. Har gjort lite ärenden på stan och fotat en hel del plagg som jag ska önska mig i födelsedagspresent (kommer upp imorgon!). Nu på kvällen har vi alltså haft middagsgäster som precis gick hem, en lyckad kväll helt enkelt. Bjöd på klyftpotatis och kyckling, mumsigt. Efter middagen blev det Idol och godis =).

Är ENORMT trött nu, så det ska bli skönt att sova. Kör på en ordentlig sovmorgon imorgon igen, har inte hunnit ikapp min missade sömn ännu =(.

Vill önska mina älskade föräldrar en underbar resa till Italien <3. Ses när ni kommer tillbaka!! Sthlm nästa helg =) =) =).
/Elin


091023

God morgon bloggvärlden.
Idag är det en NY dag här i Linköping. Vädret är dock inte på topp =(. Men min dag ska ägnas åt att göra fint i badrummet, damma av alla ytor och dra en repa med dammsugaren. Samtidigt ska det köras mängder av maskiner med tvätt, har inget rent att sätta på mig. Första maskinen är snart klar och jag ska sätta igång med städningen.

Först ska jag nog få i mig lite frukost i min tomma mage. Ikväll får vi besök och då ska det bjudas på middag och gott. Ska bli riktigt trevligt =).

Vid 13 ska jag iväg på en sak och efter det blir det nog en runda på stan för att fota lite kläder och sånt jag önskar mig i födelsedagspresent (fyller 18 nov.). Något tips? Ska även springa förbi någon teknikaffär och kolla mobiltelefoner. Har hittat en superfin touchscreen som jag älskar, ska bara kolla på den och se om den är lika snygg i verkligheten. Jag vet att jag "faller" för snygga mobiltelefoner, men den här har även fått bra recensioner på pricerunner, så det så! Haha...

Nu är det dags att dra igång den här dagen. Vi gör det med ett ägg, nyköpt bröd och en kopp te. Ha en underbar dag!
/Elin

Sova?


Har haft en underbar kväll trots enorm trötthet =).

Träffade Annika vid halv 6 för middag och bio. Blev en kids meal för mig på Burger King :P (med morötter och leksak). Kände mig enormt vuxen när jag beställde ;). Det var mättnaden som talade och lite kunde jag allt proppa i mig. Åt och snackade om livet. Gick sedan till bion och köpte självklart med oss biopopcorn (ett måste på bion). Efter bion har det bara blivit dator och tv, en bra dag!

Filmen, Coco - livet före Chanel, var mycket bättre än vad jag trodde. Hade inga förhoppningar! Jag gillade att hon var så självständig och coolt manlig. En bra skådespelerska i rollen. Och jag förstår vad Julia pratar om när det gäller kläderna, otroligt vackra skapelser hon gjorde. Hon började ju med eleganta och annorlunda hattar. En film att se. Vad tyckte du som sett den??

Nu ska jag börja avrunda kvällen. Hoppas alla haft en underbar dag!
/Elin

Skooooooooor


Mycket snygga lårhöga stövlar från Scorett, 799:-.


Coola boots. Även dessa från Scorett, 999:-.


Tuffa högklackade pumps från Bianco, 1200:-.


Snygga höglackade pumps från Scorett, 1599:-.

Detta är underbart snygga skor som tyvärr är lite över min prisklass, men sukta får man ;). Dessutom vet ni ju att jag och högklackat inte alltid är bästa vänner :P.

/Elin



Finaste kappan!

 

Tyvärr väldigt dålig kamera, men klädseln gick i svart, leopard och brunt =).
Sjal - Rut m.fl.
Väska - Lindex
Kappa (som knappt syns!) - Forever 21
Leggings - Gina Tricot
Boots - Wedins (Eurosko)
Glasögon - Favoptic

/Elin

091022

Vilket SKITväder det är i Linköping idag =(.
Det duggregnar konstant, det är grått och regnigt samt ganska kallt.

Perfekt väder att shoppa inomhus i =).
Är precis hemkommen från Tornby där jag shoppat lite med A. Vi hittade inte riktigt det vi letade efter, så jakten fortsätter ;). Hon åker till Sthlm imorgon och jag får gå en runda på stan här. Vi käkade i alla fall god lunch på IKEA (som jag fortfarande är proppmätt efter), köpte likadana örhängen och handlade massor med mat på ICA Maxi.

Nu kan jag bocka av en sak på min lista. Att byta kolsyrepatron =). Nu har vi äntligen bubbelvatten igen. Dessutom köpte jag BOB hallonsmak till SodaStreamen som var supergod. Rekommenderas om man gillar Hallon ;). A hade smakat Cola tidigare och den var också god. Prova prova!!!



Ikväll blir det bio, Coco - livet före Chanel. En kompis till mig rekommenderade den och Annika ville se den, så varför inte ;). Har hört att det är mycket snygga kläder i den filmen. Förresten, appropå kläder, har ni märkt att det var ett tag sen jag shoppade?? Jag har haft FULLT upp med att plugga och vad jag har sparat pengar =). Tänkte i alla fall ta en dag på stan i helgen eller nästa vecka och kolla efter plagg som jag kan önska mig i födelsedagspresent =).

Halv 6 ska jag och Annika käka middag först och jag som är proppmätt :P. Får se vad jag orkar äta ;).
Ha en underbar kväll!
/Elin 

091021

Jag lever =). Jag har bara isolerat mig från omvärlden i några dagar!!! Men NU är jag tillbaka.

Jag överlevde denna otroligt jobbiga dag och avslutade den med lite BSF och god middag. Kom hem till en nystädad lägenhet <3. Älskling hade även köpt favoritchipsen och lagat tortillas. Till efterrätt blev det glasstårta =). Jag är proppmätt och jättenöjd! Kvällen kunde inte slutat bättre.

Nu ser jag fram emot en rolig helg och den börjar redan imorgon! Jag ska ta lite sovmorgon eller iaf fram till 10. Då ska jag duscha, käka frukost och fixa mig inför en dag med A. Vi ska åka bussen till Tornby och besöka några affärer i Ikano (för att köpa en utstyrsel till lördagens white trash-fest), gå ett varv på IKEA och stanna där för en lunch och avsluta med att handla mat på ICA Maxi =). På kvällen ska jag sedan träffa Annika för middag och bio. En underbar dag <3.

Fredagen ska ägnas åt till att TVÄTTA, motionera (springa!), städa badrummet och fixa massa punkter på min lista. På kvällen har vi bjudit över Annika och Thomas på middag. Hoppas även på lite Idol ;).

På lördag är det alltså White trash-fest som är för A och L som båda har fyllt 25 =). Ska bli jätteroligt!! Så lördagen blir nog lugn i övrigt med mycket sova och träna. Är väldigt sugen på att röra på mig, var verkligen ett tag sen sist.









Lite EGObilder för att visa mina nya, SNYGGA brillor =). Vad tycker ni?? Valde jag rätt?? Jag diggar dem ;)!! Men imorgon åker faktiskt linserna i för första gången på kanske 2 veckor, hoppas jag kommer ihåg hur man gör ;).

Jag har en liten lista på saker som ska göras nu efter allt detta plugg:
- Bestämma mig för hur jag vill lägga upp min "födelsedagsfest" och skicka ut inbjudningar.
- Skriva en önskelista till nära och kära som undrar vad tösen önskar sig i år =).
- Beställa tid hos tandläkaren (?)
- Klacka om ett par stövlar som ligger och dammar.
- Byta kolsyrepatron till SodaStreamen, längtar efter bubbelvatten ;).
- Skicka ett mail till en äldre student om böcker till nästa kurs samt sälja böcker till en yngre student.

Det finns att göra med andra ord. Högst upp på önskelistan är att få tillbringa tid med mina nära och kära <3. Näst efter kommer en mobiltelefon ;), min är HELT värdelös. Tips?

Nu ska jag kika runt lite på internet om det finns något att önska sig i födelsedagspresent. Jag har redan börjat på en lista ;). Sov gott!
/Elin


091019

Ni förstår va??
Vad jag har sysslat med idag menar jag givetvis ;). Kör bara en snabb överblick av dagen. Plugg från 9 till strax efter 19 med två pauser och en kort promenad. Jag är HELT slut i både huvudet och kroppen. Har bara kommit hem och plockat undan samt ätit några mackor. Ska faktiskt snart börja avrunda kvällen, måste sova ordentligt i natt och jag är grymt trött nu.

Idag fick jag i alla fall en glad överraskning i brevlådan, mina glasögon =). Äntligen ser jag ordentligt igen ;)!

Det blev det sista paret av dem ni fick rösta på =). Dem var faktiskt både mina och Richards favorit, och det var skönt att så många höll med oss. Det gjorde valet enkelt om man säger så =). Ni får se dem på när jag vant mig vid dem, känner att jag mår lite illa :P (brukar göra det när man får starkare glas).

Jag har inte mycket ork till att skriva mer än såhär och hoppas bara att alla haft en underbar dag <3.
Jag ser INTE fram emot morgondagen, men jag kommer kämpa in i det sista!! Jag vill aldrig mer se detta.

God natt.
/Elin



Just 2 days left...

Sedan är detta över, i alla fall för en stund =).

Idag har det varit en söndag full av plugg, men även mycket skratt. Jag började med att läsa lite i boken imorse. Efter det var det biblioteket som gällde fram till 15 när vi kände oss så klara som vi kan bli med inlämningsuppgiften. Jag och L fortsatte till ett café där vi åt toast och sedan fortsatte med kalkyleringen. Vi satt där till 20 och sedan "gav vi upp" för dagen. Kände att det var stopp i min lilla hjärna efter det.

Kom hem och vände nästan i dörren då jag och Richard sprang iväg till mataffären. Handlade lite kampanjprodukter samt frukt. Och nu sitter jag här...som vanligt ;).

Är MEGAtrött och ska nu stänga av datorn och gå och lägga mig. Det blir en låååång dag med plugg imorgon också, ska möta tjejerna vid 9...så det blir inte mycket sömn i natt heller. Jag längtar till på torsdag när jag får sova ut =).

Jag längtar till massor av saker efter tentan! Jag vill sooooova, träna, shoppa, fixa här hemma, träffa Annika, åke hem till Sthlm och så...ska bli sååååå skönt när detta är över.

Då jag inte är foto-snygg idag ;) så får det bli lite bilder från i torsdags with the girls =).


OOOOOOtroligt fina tjejer!!!! Har sååå roligt med dem =). Eve och Angelica.


Meee...ifrågasätt inte vad jag gör ;).


Hahahaha...gott med efterrätt <3.

Dags att sova NU!!! Sov gott.
/Elin

091018

Ska alldeles strax bege mig mot mitt nya hem, biblioteket!
Idag ska vi dock fokusera på inlämningsuppgiften och fixa till den. Vi har bestämt att vi måste vara klara vid 16 för då stänger biblioteket. Sedan ska i alla fall jag och L vidare till något mysigt café och äta middag samt fortsätta med kalkyleringen =). Blir en dag full med plugg som vanligt.

Igår kväll varvade jag att läsa i kalkyleringsboken med att kolla Sex and the City. Det var skönt att göra något roligt emellanåt ;). Har sovit drygt 9 timmar med ett avbrott mitt i natten när Richard kom hem. Så jag känner mig lite utvilad idag, men är rädd för att jag snart går in i trötthetskoma =(.

Hoppas ni alla får en underbar söndag! Här i Linköping skiner solen och helst av allt denna söndag hade jag velat gå runt ån med några härliga tjejer, fika i flera timmar på ett mysigt café och sedan umgås med älskling på kvällen. Det hade varit en perfekt söndag enligt mig. Får väl se om solen skiner nästa söndag, i så fall blir det like my dream :P.

Nu ska jag hoppa i lite kläder och bege mig. See yá!
/Elin

Uppmuntran

Uppmuntran - Något som hjälper när man är inne i tentaplugget och är allmänt deppig.

Jag fick ett underbart paket igår av min mamma <3. Det gjorde så att livet kändes lite ljusare i detta mörker (bokstavligt talat!).


Det innehöll massa gott och en tidning...


...samt ett brev av Mamma. Älskar dig också <3.

Detta får mig verkligen att orka med detta "ekonomi-liv" jag lever just nu! Har pluggat hela dagen idag och ska snart fortsätta. Tänkte pausa ikväll och kolla på Sex and the City. Måste koppla av och andas på kvällen för att orka med morgondagen =).

/Elin


091017

Lördag och egentligen helg, men inte för min del =(. Jag har pluggat hela morgonen, men har nu pausat med att äta lite brunch. Ska snart iväg till biblioteket och diskutera flera kapitel med L. Det gick jättebra igår eftermiddag när vi diskuterade samt räknade några tal =). Det enda är väl att det tar en sån himla tid.

Gårdagen var för övrigt jättebra och mysig <3. Kom hem från biblioteket strax efter 17 och överraskades av en nystädad lägenhet =). Strax efter kommer Richard hem med 5 röda rosor =). Jag blev så himla glad!!!




Helt UNDERBARA!! Dem doftade underbart och så otroligt vackra. Richard hade fått en lektion i hur man sköter rosor ;).

Vi gick iväg ner på stan tillsammans. Richard skulle välja ut en t-shirt som han skulle få av mig, men hittade ingen (så han har en tillgodo). Gick förbi systemet där Richard köpte en flaska rött och jag en flaska jordgubbscider ;). Sista stoppet blev Clas Ohlson där vi skulle kolla på en gemensam present till oss i form av en smörgåsgrill, men vi vill ha en röd =). Vi ska kolla ICA Maxi nästa gång vi är där.

Gick hem och fixade iordning oss och bytte om.

Tröja - Rut m.fl., linne - H&M, kjol - Zara, leggings - Gina.

Fortsatte sedan iväg till restaurangen Butterfly. Den var helt ok! Lagom med mat för min del, men Richard ville ha lite mer och blev inte riktigt mätt. Vi åt kycklingspett =). Gick vidare till Hemköp och köpte med oss lite gott hem. När vi väl var hemma satte vi på Idol, tände ljus, hällde upp varsit glas med rödvin/cider och bara njöt av varandras sällskap <3 <3. Kvällen var perfekt!!! Älskar dig Richard!!!



Nu måste jag byta om och kila iväg till biblioteket. Hoppas ni alla får en underbar lördag, njut av att det är helg åt mig också ;).

/Elin

091016

5 ÅR IDAG <3 <3 <3


Detta var 2005, när vi hade varit ihop i ett halvår =).


Detta var 2007, uppklädda och snygga ;).


Detta var 2007 när vi reste till Italien ihop med min familj.


Under min och pappas födelsedagsmiddag 2007 =).


En vecka på Gotland tillsammans 2008

Idag har vi alltså tillbringat 5 år av våra liv ihop och jag älskar honom jättemycket. Vi har upplevt så mycket tillsammans =). Vi har varit utomlands tillsammans 3 gånger (2 gånger i Italien och 1 gång i Fuerteventura), varit på Gotland tillsammans flera gånger, flyttat hemifrån tillsammans, upplevt motgångar tillsammans osv. Det är min andra hälft som vet och kan allt om mig. Vi är så olika, men ändå så lika. Han är en STOR del av mitt liv!

Idag ska vi fira detta genom att gå ut och äta en romantisk middag på en Italiensk Restaurang. Sedan blir det lugnt med kramar framför tv:n ikväll =).

Är ju som sagt mitt uppe i att plugga inför tentan, så det har varit en tidig morgon för min del idag och det blir det även imorgon. Tänkte starta morgondagen med en powerwalk och sen köra järnet hela dagen. Nu ska jag fortsätta läsa i Kalkyleringsboken, sen ska jag träffa några på bibblan vid halv ett och diskutera. 

Hoppas ni får en fin dag allesammans!
/Elin 


Tjejmiddag

...nästa! Jag har längtat hela dagen =). Har suttit i skolan från 10 till 17, kom hem och plockade iordning lite och satte mig sedan här.

Jag och L i klassen har bestämt ett upplägg på hur vi ska plugga och jag tycker det känns ganska bra. Först ska vi sammanfatta boken och sen diskutera den. Så morgonen för mig imorgon ska gå åt till det och sen ska vi mötas i biblioteket vid lunch och sitta hela eftermiddagen. Blir nog bra det där!

Först ska jag umgås med E och Angelica på NH där vi ska käka middag och quiz:a =). Skönt (ta inte illa upp nu classmates) att umgås med några utanför klassen, slipper man kanske ekonomisnacket en stund ;).


Lite blåst ;)!

Har favoritblusen på mig, men ska alldeles strax byta ut den mot ett linne. Ska ha kjol och blommig jacka/tröja över =).

Nu ska jag ANDAS och bara slappna av ikväll...

/Elin

091015

UPPE!!!
Idag skiner solen, men det är bara 3 grader varmt (kallt) ute. Inne i lägenheten är det 17...jag fryser ihjäl! Ska verkligen ringa hyresvärden för det här går bara inte =(. Sitter just nu och äter frukost (vilket självklart inkluderar en varm kopp te).

Dagen ska spenderas i skolan. Det ska pluggas extern och kalkylering, yey ;). Jag är glad i alla fall eftersom jag ska träffa tjejerna ikväll och käka middag =). Man måste bryta av sina studier med sådant, annars tror jag att man ger upp (jag i alla fall).

Ska alldeles strax slänga på mig lite smink och fixa frisyren, sen bär det av till skolan...

/Elin

Höstoutfit


Skjorta - Lånad av pojkvännen (H&M)
Linne - Gina Tricot
Jeans - BikBok (gamla, som jag inte kommit i på ett tag!)


Snygg detalj på fickan bak =).

/Elin

HÖST

Nu är det verkligen HÖST och myskläderna åker på =).


Det blev favoritspyjamasbyxorna från H&M, Duntofflor från Åhlens, Linne från Gina och Hoodie från BikBok. Jag ÄLSKAR att bara gå runt i denna outfit hemma, känner mig bekväm =).

Idag har jag haft föreläsning och pluggat några timmar. Har fikat med Annika, vilket som vanligt var supertrevligt =). Vi träffades i skolan och fikade där, sedan cyklade jag hem och fortsatte plugga. Richard fixade middag i form av köttfärssås och spagetti. Åt och kollade sen BSF ;). En tjej som jag jobbat med dejtade en av bönderna, undrar om hon gick vidare??

Ringde Ellen innan maten idag och vi bestämde att vi ska ses den 29 oktober när jag kommer hem =). Käka middag, ha myskväll och sen ska hon sova över. Ååå, vad jag längtar <3.

 
Jag och älskade Ellen på Gotland. Ett ord, UNDERBART!


Ellen och jag ute i skärgården. En kompis som henne borde alla ha!

Nu ska jag snart avrunda kvällen så att jag orkar upp tidigt och ge mig iväg till skolan för att plugga. Har planerat att det blir plugga från 9 till 17 imorgon, sen på kvällen har jag andra planer =). Ska ju på Quiz och middag med tjejerna på NH, ska bli väldigt roligt och trevligt. Får bli MASSOR av plugg i helgen istället!

Usch, nu är det verkligen höst. Jag har inte riktigt hängt med. Jag fryser konstant, klär mig hela tiden i för lite kläder =(. Dock är jag duktig på att använda halsduk och vantar! Lägenheten hänger inte riktigt heller med att det blivit höst, det är jättekallt hos oss. Måste ringa hyresvärden som får fixa, det är så fruktansvärt att kliva upp på morgonen när det är så kallt =(. Har typ 3 tröjor på mig eller något...

Dags att börja göra sig redo för att sova <3. God natt!
/Elin

091014

Det blir inte mycket bloggande nuförtiden!! Jag hoppas att ni förstår varför och klarar er bra en vecka med lite mindre uppdateringar!?

Igår blev en ännu längre dag i skolan. Först pluggade jag ju hemma på morgonen och hela eftermiddagen/kvällen ägnades åt att göra klart inlämningsuppgiften. Nu är vi så gott som klara =). Det känns skönt att kunna lägga all tid på att tentaplugga nu!! Satt i alla fall till kvart i 9 och kom hem precis när DH började (vilken tur!). Sen blev det Christine efter det och läggdags.

Klev upp vid halv 9 idag och duschade. Sen har jag hunnit klä på mig och äta frukost. Måste strax packa väskan och föna håret =). Det är 2 grader idag =S...jag är hänger inte med. Dock skiner solen =).

Dags att göra lite nytta. Ha en FIN dag!

/Elin

091013

Ska börja med att säga att jag skrev ett jättelångt inlägg igår, men helt plötsligt lade blogg.se ner och hela mitt inlägg försvann. Blev så irriterad att jag stängde av datorn och gick och la mig istället ;).

Kör en kort variant nu. Igår var jag i skolan från 10 till kvart över 19. En lååång dag (någon som är förvånad?) som vanligt. Först var det föreläsning på förmiddagen, sen lunch och efter det satt vi hela eftermiddagen/kvällen med inlämningsuppgiften/grupparbetet. När jag kom hem lagade jag middag i form av falukorv i ugn och potatismos. Kolla några avsnitt Sex and the City innan det var dags att sova. Hade dock lite svårt att somna igår =(, måste försöka somna tidigare ikväll.

Fikat med Annika är flyttat till imorgon då vi ska göra klart inlämningsuppgiften idag, vi vill bli helt klara med den!! Vilken tur att Annika inte åker till Sthlm imorgon utan på torsdag =). Har även en annan rolig sak planerat på torsdag kväll. Då ska jag nämligen äta middag (man måste ju ändå äta!?) samt Quiz:a på NH med E och A =). Ska bli riktigt trevligt att bryta av med. Får plugga MASSOR under dagen istället och sedan träffa dem på kvällen och tänka på annat. Låter super i mina öron (ögon).

Att jag somnade sent resulterade även i att jag hade lite svårt att kliva upp i morse, men jag började ändå plugga den tid jag hade bestämt mig för. Nu har jag tagit ett avbrott för att äta frukost. Ska strax köra igång igen. Jag skrev i inlägget igår (som försvann...) att jag mådde helt okej på kvällen, det får jag sota idag :P. Har grym huvudvärk, näsan rinner, halsen gör ont, hostar massor och är jättehängig =(. Har precis tagit en Ipren och hoppas att den hjälper lika bra som igår. Annars blir detta verkligen en jobbig dag att sitta med uppgiften...


En bild på mig igår =). Vågigt hår (efter att ha sovit med flätor), rosa Tommy Hilfiger skjorta (me like!) samt glasögon (eftersom jag är sjuk och inte får använda linser).

/Elin


091012

Måndag - grått, kallt, tråkigt och ångest!! Ååå vad jag ser fram emot den här veckan...

Hade svårt att somna igår eftersom jag sov så länge på morgonen. Fick i alla fall nästan 9 timmars sömn =). Skönt!! Dock känner jag mig inte så pigg idag. Jättehängig, hostar, har ont i halsen och snörvlar (nytt!). Känns som det kommer bli en tuff vecka om jag ska må såhär =(. Kan inte någon komma med ett superbra botemedel?

Det får bli en ipren nu och så ska jag bunkra med halstabletter och nässpray till skolan ;). Måste ju vara med girlsen på vår inlämningsuppgift, annars hade jag nog stannat hemma idag och pluggat =(. Vi får se hur det är imorgon, för mår jag såhär, så stannar jag hemma!

Nu är det dags att äta upp min frukost och fixa iordning mig, måste rusa om 24 min ;).

/Elin

Upp och Ner


Ikväll har vi ätit Tacopaj som jag gjorde till oss =). Det är väldigt enkelt att göra paj, men det tar lite tid. Först ska degen (när den är utpressad) stå i kylen i 30 min, sen ska skalet "förugnas" i 10 min och efter all fyllning är i så ska den vara inne i 30-40 min till. Men gott blev det. Åt sallad och drack mjölk till.

Jag har sen vi hördes senast hunnit plugga några timmar till, varit ute på en lång powerwalk (mycket skönt!) och lagat mat. Har även bytt lakan i sängen och tvättat fyra maskiner idag. Känner mig riktigt nöjd och tänkte nu "fira" med lite mys framför Sex and the City. Var väldigt längesen senast, så det ska bli roligt. Blir ett par avsnitt och sen är det sova som gäller.

Appropå rubriken så har vi ett litet "problem" här hemma. Det är nämligen så att en av oss vill gå upp i vikt och en av oss vill gå ner i vikt (gissa vem som vill vad :P?). Det blir lite problematiskt med mat och träning. Jag vill ju köra kondition och förbränning, medans Richard nästan bara kör styrka (ibland innebandy). Så jag springer ju ganska mycket, samt gärna rör på mig ;). Vi tränar alltså inte tillsammans. När det gäller maten så äter ju Richard ganska mycket mer mat än mig för att han ska typ äta 3 gånger så mycket kalorier som mig :P. Haha...jag försöker att inte proppa i mig godis, glass, chips och annat "skit". Och tror ni inte han köper hem sådant?? Han bakar bullar och annat, när jag inte ska äta sådant :P. Jaja, det är inte så mycket att göra åt. Vi har lärt oss hur vi ska göra för att få som vi vill ;).

Imorgon är det skola igen (*suck*). Föreläsning på morgonen och sen har jag tillsammans med A och L bestämt att vi ska stanna kvar och göra klart uppgiften imorgon, kommer nog hem vid 19 eller något (segt!). Men det vore samtidigt väldigt skönt att bli klar med uppgiften så att man kan koncentrera sig på att göra klart uppgifterna i boken, samt återgå till Kalkyleringen.

Nu till mina "vänner" i Sex and the City. Ska nog fixa mig en kopp te till =).
/Elin


Jag påklädd inför långpromenad =). Halsduk som jag fått av Richard (från MQ), regnjacka och glasögon.

090911

Söndag!!!
Ser INTE fram emot nästa vecka =(, kommer bli en mycket jobbig sådan. Fast jag försöker hålla humöret uppe genom att tänka på allt roligt som är efter tentan. Jag och Annika ska nog se på bio dan efter tentan, sedan kommer Annika och Thomas hem till oss på middag på fredagen 23/10 och på lördagen har L och A 50-års fest med White trash- tema. Jag och A har redan bestämt hur vi ska klä ut oss, kommer bli så sjuuukt bra ;)! Helgen efter det åker jag hem till Sthlm (mitt riktiga hem är i Linköping, men jag kallar faktiskt min familjs hem också hem!) och ska umgås med vänner och familj. Längtar <3 <3.

Men först måste jag kämpa mig igenom ekonomin. Jag har redan hunnit plugga 2 timmar idag =). Det går så segt bara. Prio 1 idag är att plugga, massor. Så nu har jag bara pausat med att sätta på en maskin tvätt, ätit sen frukost (men ååå så gott) och bloggat. Alldeles snart är det dags att fortsätta =(.

Ska även försöka mig iväg på en promenad längs ån. Vädret är inte på topp, men jag är hängig och seg, så det vore väldigt skönt med frisk luft. Så får det bli =). Ikväll ska vi äta paj =).

Ha en bra söndag!! Ps. Halsen är sådär, har inte jätteont, men hostar ganska mycket (och då gör det ont). Dricker mycket te och försöker att inte prata så mycket! Ds.

/Elin

Lördagsmys <3

Nu har jag precis kollat klart på CSI Miami. Känner att jag snart ska börja avrunda kvällen så att jag orkar upp hyfsat imorgon och plugga. Blir nog en heldag externredovisning, Yey! =(. Kanske ska försöka mig ut på en promenad också, måste få frisk luft. Vi får se hur jag mår imorgon. Nu är det ganska lugnt, har inte ont i halsen, men jag pratar lite konstigt.

Dagen har tillbringats i Ikano. Vi började med att springa in på Gina Tricot där jag köpte ett svart och ett vitt långt linne samt svarta leggings. Detta var kläder som jag verkligen behövde (!). Fortsatte sedan till IKEA där Richard handlade korv, dricka och glass och jag tog en glass. Fick med oss chips och delikatobollar till kvällen också. Allt för 42 kr. IKEA fastfood är bra =). Sedan avslutade vi med att handla massor av mat på Willys.

När vi kom till gratisbussens hållplats hade den precis åkt =(, jag hade kollat på fel hållplats...segt!!! Så vi gick till den riktiga busshållplatsen istället och fick betala för att komma hem idag, men men, my bad. Kom hem vid halv fem och plockade upp alla varor. Hade glömt handla lite till middagen ikväll så vi sprang iväg till Hemköp. Efter det har vi bara varit hemma =). Gjorde hemmagjord pizza, mums, och kollade på matchen mellan Sverige och Danmark. Tråkigt att Sverige förlorade =(...jag tycker endast fotboll är roligt när Sverige spelar :P. Haha...eller VM gillar jag ju ;). Och sen har jag alltså sett CSI Miami.

Kom på att jag inte beställt mina glasögon ännu =S. Måste scanna in receptet i datorn, så jag bör nog göra det nu. Vill verkligen ha dem innan tentan!!! Ok, det blir min syssla innan sovtime...

Hörs imorgon.
/Elin


Gårdagens outfit ;)


Såhär såg jag ut på bibblan igår ;)...haha, off course NOT!! Fantomen på HG here i come ;).


Mask - Accessorize
LBD (LittleBlackDress) - H&M
Halsband - Present av Farmor och farfar från SNÖ
Klackar - Skopunkten

/Elin

091010

Goooood morgon!! Idag är det Lördag och jag känner mig inte alls bra =(. Kul att vara sjuk på helgen, ICKE!!

Det blev en väldigt låååång sovmorgon för mig idag, vilket säkert var bra =). Vaknade vid 10 när Richard klev upp för att åka iväg och träna, tog en strepsils och drack c-vitamin innan jag somnade om. Vaknade vid 13 :P. Klev upp och hoppade in i duschen. Försökte få fram några ord ur min mun, men det vill inte. Låter som en anka typ :P, haha...Har aldrig varit med om att nästan förlora rösten förut. Lite läskigt :P. Aja, har i alla fall fått i mig lite frukost och ska strax klä på mig. Jag och Richard ska till Ikano och storhandla, kyl och frys gapar tomma och vi är hungriga ;).

Annars blir det en lugn dag. Måste vila! Vi ska ha myskväll ikväll, så det blir att köpa med sig lite chips och godis hem ;). Det är Danmark-Sverige ikväll som vi ska se. Vad ska ni göra ikväll??

Nu är det bestämt att jag åker HEM den 29 oktober. Eller i alla fall enligt min plan. Vet inte vilken tid och så jag kommer åka hem till Sthlm, men hem ska jag ;). Ska träffa Julia, E och kanske S och Ellen (?). Vill även umgås mycket med min familj =). Längtar otroligt mycket efter dem!! Det är så TOMT i mitt liv utan dem :'(. Så jag LÄNGTAR verkligen till den helgen!!!


Damerna brevid mig vid bordet =). (Jag i mitten)


Damerna mitt emot =).

Nu drar vi =). Ha det fint!!
/Elin



Girls just wanna have fun =)


Efter en mycket trevlig kväll/natt så sitter jag här med samma kopp som i morse, självklart med honungsvatten ;)!!

Har som sagt varit på sittning och sen fortsatte kvällen på HG (Herrgårn). Det var en Herr- och damsittning vilket innbär att man sitter alla "damer" i ett rum och alla "herrar" i ett och idag var som sagt temat fantomen på HG. Jag bar en svart mask med paljetter, bilder kommer upp imorgon. Hade supertrevligt tillsammans med ettorna och klassen =), sköna människor som läser "mitt" program ;).

Sitter nu här i soffan i pyjamas redo att gå och lägga mig. Har fått i mig ett par mackor, vatten och nu varmt vatten med honung. Halsen strejkar och jag kan knappt prata =(. Har faktiskt klarat mig ganska bra under dagen. Drack två koppar te på bibblan idag vilket säkert var bra. Tog även en ipren för att slippa känna mig så hängig. Ska bli superskönt med en fortsatt lugn helg och vi börjar med en sovmorgon imorgon ;). Sov gott!!

/Elin

091009

Neeeeeeeeeeeeeeeej! Idag vaknade jag med riktigt ont i halsen =(. Varför?? Hostan låter inge vidare och halsen smärtar. Sitter just nu och dricker varmt honungsvatten. Ska proppa i mig strepsils idag och kanske måste jag ta en värktablett om jag ska orka med kvällen. Jag tänkte inte banga ikväll för att jag är sjuk, så det så!

Har ju inget jättespeciellt planerat i helgen, förutom att åka till Ikano och handla mat med Richard, plugga och röra på mig. Jag orkar nog allt förutom det sista! Det är inte bra att springa om man har ont i halsen...

Idag ska jag alltså gå till bibblan och plugga med L och A. Sedan ska jag och A gå en liten runda på stan. Efter det är det bara hem och duscha, byta om, fixa håret, sminka mig osv. Det tar nog ett tag ;). Förfest hos H i min klass vid 17, trevligt trevligt!

Dags att göra lite nytta. Ha det fint.
/Elin


Bulle i ugnen

Haha...NEJ, jag är inte gravid ;). Men lilla pojkvännen har bakat bullar idag och han hade visst tagit kort på sin jättebulle med min kamera :P, kolla här;


Haha...han är så stolt =). Den var väldigt god också!!

Fastnade som vanligt framför tv:n, jag hann även diska lite och fixa mig inför att sova. Ska alldeles strax släcka för kvällen, men är inte så trött =(. Imorgon är det Herr- och damsittning och det ska bli JÄTTEkul! Temat är fantomen på HG och vi alla ska bära mask. Jag köpte en när jag var i Göteborg, har inte provat den sen dess. Kommer se lite smårolig ut i den, men men...:P. Hoppas bara det inte regnar som det gjort ikväll för det är en bra bit att cykla. Med finsminkning, finklänning, håruppsättning och klackskor är det ingen höjdare =S. Vi håller tummarna för att det är uppehåll imorgon. På morgonen blir det först plugg med A och L i bibblan.

Jag har en ny craving. I somras var det Keso, men nu är det Turkisk yoghurt med müsli och honung. Mums!

Jag äter två skålar om dagen nu för tiden ;). Haha...men det är så gott, prova!

Nu ska jag släcka. Sov gott.
/Elin

Mitt internet FUNGERAR =)


Nu är jag mig själv igen!!

Har haft en supermysig eftermiddag tillsammans med Annika =). Vi började med en promenad längs ån på en timme ungefär, solen sken och det var precis lagom temperatur i luften. Fortsatte mot fiket Cioccolata som ligger vid stora torget här i Linköping. Vi drack varm choklad med marshmallows och jag måste säga att den var grymt god!! Sedan fortsatte vi förbi Hemköp innan vi vinkade av varandra och gick hem.

Sprang ner till sista-minuten-brevlådan och postade iväg mina glasögon. Nu har jag bestämt mig för ett par, vilka det blev får ni se när dem dyker upp i min brevlåda =)!! Annars har jag hunnit prata lite med mamma och A samt "catchat" upp lite på internet. Man missar mycket på en dag utan internet :P.

Nu är det Criminal Minds, så jag måste skynda mig till tv:n! Hörs efter med ett längre inlägg. See yá!
/Elin  


091008

Mitt internet fungerar INTE hemma =(!!!
L och A sprang precis för att köpa lunch så jag passar på att visa att jag lever ;). Vi (jag och Richard) försökte fixa internet igår, men det vill inte fungera =(. Hade planerat massa roliga inlägg i bloggen ;), men icke. Så jag ägnade kvällen åt att kolla tv och slappa =).

Löprundan gick bra, körde som vanligt 100 sit-ups och stretch efteråt. Kom hem och fixade middag i form av fiskbullar och potatis, mums!!! Sedan ägnades kvällen åt Bonde söker fru och dagens man ;). Haha...skäms :P!

Idag ska jag sitta i skolan till tre, sen blir det hem och möta Annika för promenad och fika =). Ska bli riktigt trevligt!! Ikväll blir det nog en del plugg samt Criminal minds. Hoppas internet funkar ikväll så att jag kan beställa mina brillor =). Har nog bestämt mig nu. Tack för er hjälp!!

Dags att göra lite uppgifter i boken innan tjejerna dyker upp med mat =). Ha det fint så länge!
/Elin

OrKaN


Äter du frukt och grönt samt vitaminer varje dag?? Jag har varit ganska dålig på det, men nu tycker jag att jag är ganska bra på det ;). Äter minst en frukt om dagen, ibland två. Oftast banan eftersom det mättar så bra, men även päron, apelsin och äpple. Det är lite sämre med grönsaker. Jag gillar att dippa paprika och morötter på kvällarna som snacks, äter även paprika på mackorna på morgonen ibland. Vi brukar vara duktiga med grönsaker till vissa maträtter så som tortillas, paj, hamburgare m.fl. Jag äter i alla fall vitaminer varje dag och har gjort det i ett halvårs tid ungefär (min burk har precis tagit slut!), den heter "Kvinna" och är köpt på apoteket. Äter även tillskott av magnesium varje morgon eftersom jag lätt får kramp, det ska tydligen hjälpa mot det ;). Så jag måste säga att jag är nöjd med mina tillskott av vitaminer =). Just det, dricker ju c-vitamin varje morgon också!

Detta hjälper ju i och för sig inte mot all skit som jag också stoppar i mig =(. Är en riktig snabbmatsälskare, allt som kebab, pizza, hamburgare går ner. Är även en riktig godisgris, men jag försöker skärpa mig när det gäller det och inte ha något hemma! Men det är så svårt.

Aja, nu ska jag faktiskt gå ut och springa bort lite snabbmat och godis ;). Det blåser typ orkan ute, så jag hoppas verkligen inte att jag blåser bort :P. Sitter redan påklädd och redo att ge mig ut. Hörs ikväll!


Taggad!!

/Elin

091007

Idag är en NY dag i Linköping!

Jag satte klockan på 8 för att hinna gå upp och duscha, sov vidare och klev upp fem över halv 9 :P. Har sedan dess hunnit duscha, klätt på mig, lagat matlåda, satt i linserna och ätit frukost =). Vilken tur, eftersom jag strax ska vidare till skolan. Bara lite smink och blåsa håret ;).

Idag är det som sagt föreläsning och efter det plugg på egen hand. Löprunda i eftermiddag. Och ett besök till mataffären och apoteket =).

Tack för kommentarerna om glasögonen! Jag väntar till i morgon med att skicka tillbaka och beställa, så fortsätt ge era åsikter (dem är viktiga för mig!).

/Elin

Hjälp!!

Som jag skrev i inlägget innan så har jag fått hem provbågar idag. Jag vill ha din åsikt!

 
1. Svarta, lite smalare bågar.

 
2. Båglösa glasögen, väldigt diskreta.

 
3. Svarta, mer fyrkantiga glasögon.

Detta är ett urval av dem jag fick hemskickade, men dessa tre är mina favoriter. Nu får du jättegärna hjälpa mig att välja glasögon. Vilka passar mig bäst??

/Elin

Finished (!)

Jag är HELT slut. Och vad jag tjatar om att jag är helt slut hela tiden. Men denna kurs gör mig till en helt annan människa. Jag trivs inte med mig själv och mitt liv just nu =(. Jag hinner inte göra mycket roligt på min fritid. Jag försöker ta mig tiden att umgås med Richard och Annika, samt några andra vänner här i Linköping. Det som är viktigt för mig! Men jag har hela tiden pluggångest, "egentligen borde jag sitta med externen istället...". Nu har jag dock bestämt en efterlängtad promenad och fika med Annika på torsdag =). Det behövs!! Och jag gjorde ju en avstickare till Örebro i helgen, vilket gjorde att jag vilade upp mig ordentligt i mycket gott umgänge. Jag har även bestämt att jag måste "coola" ner mig lite, inte vara så himla uppjagad över den här himla ekonomin. Det VÄRSTA som kan hända är att jag får göra en omtenta och vad gör väl det, egentligen?? Ska verkligen göra mitt yttersta och försöka lära mig så mycket som möjligt dem två sista veckorna...men går inte det vägen, så är det inte hela världen!!! Kan någon pränta in det i min hjärna, TACK!!!

Dagen har ägnats åt plugg i skolan mellan 10-15.30. Började med praktikfallet och det gick ju sådär, men vi har i alla fall börjat =). Fortsatte sedan att lösa uppgifter i boken. Cyklade hem och hittade mina provbågar från Favoptic i brevlådan. Så jag har provat bågar, käkat tacos och kollat lite på datorn under kvällen. Har dessutom (kors i taket!) pluggat 1,5 timme i boken. Känns skönt att komma framåt. Avslutade kvällen med efterlängtade DH och Christine, två av mina favoriter =). Äntligen är tisdagskvällarna tillbaka <3.

Tänkte visa er en rolig lapp som låg i paketet med provbågarna.

Jag läste lappen tre gånger och kollade sedan i lådan, där ligger tre karameller :P. Haha...jag trodde först det var ett skämt, eller det känns fortfarande som ett skämt. "Skicka INTE tillbaka karamellerna". Haha...man får väl säga tack då ;)!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen =). Imorgon är det föreläsning mellan 10 och 12, sen ska jag sitta kvar och plugga i skolan. Blir en löprunda på eftermiddagen/kvällen och den där rundan till apoteket som jag inte hann med idag. Annars blir det väl en liknande dag som idag, det är nämligen så mitt liv ser ut nu...i miss my old life :P!

/Elin

En sak till...
Minns ni min "bra" lärare som jag skrev om för någon vecka sedan. Han som jag verkligen INTE tycker om!?? Fick tillbaka en uppgift igår och då hade han skrivit den här kommentaren...

Tydligen (!) kan han berömma en för något också. Dock är han sämsta läraren jag har haft...ever!

Oldie

Både vad gäller kläderna och upplägget av inlägget :P.

Ute

Sjal - Rut m.fl.
Kappa - Forever 21
Pumps - Din Sko (köpta för några år sedan!)

Inne

Topp/Tunika - Gina Tricot (fått i present av farmor och farfar för flera år sedan!)
Linne - H&M
Halsband - Present av Richards familj =)
Byxor - H&M (några år gamla).

Idag har jag alltså letat i garderoben och valt att ta på mig lite äldre kläder =). Dessutom valde jag ett upplägg av dagens outfit med ute och inne som jag hade i början av mina dagens outfit-inlägg ;).

/Elin

091006

Gooood morgon =).
Idag skiner solen, men termometern visar endast 5 plusgrader =S. Det har gått från ganska varmt till otroligt kallt på bara några dagar. Jag hade inte räknat med att behöva plocka fram vantar och mössa fören i november :P. Jag gillar i och för sig att klä på sig ordentligt med kläder och ge sig ut på en långpromenad. Luften är så frisk på hösten, den känns ren och bra att andas in ;). Funderar faktiskt på en sådan promenad efter skolan idag =D.

Har räknestuga idag i skolan. Jag, A och L ska försöka komma igång med vårt praktikfall. Det är lite svårt att börja när vi inte kommit så himla långt med att räkna och läsa (började ju med detta förra veckan). Men vi ska försöka se vad vi kan göra idag!! Jag har planerat att sitta i skolan till 16 (så sista timmarna blir det nog till att plugga ensam). Sen blir det hem och svänga förbi apoteket. Har fått så otroligt torra läppar nu och behöver idominsalva för dem genast. Även mina vitaminer börjar ta slut =(. Så det måste införskaffas lite därifrån.

Nu ska jag hoppa i lite kläder, sätta i linserna, sminka mig och fixa håret! Hoppas ni får en bra dag.
/Elin

Gäsp...

...det blev en ganska sen kväll idag också =(!! Tyvärr är det ju för att jag inte är överdrivet trött efter att ha sovit hela förmiddagen =P. Dessutom har jag varit riktigt effektiv på kvällen.

Jag har faktiskt prioriterat bort plugg ikväll och lagt fokus på att få fint och fräscht här hemma igen. Det har varit riktigt smutsigt här ett tag och jag har ju varit borta två helger i rad, vilket resulterat i att det inte dammsugits, dammats eller städats på toaletten. Så det behövdes, MINST sagt!! Det tog 2 timmar...

Har samtidigt kört 2 maskiner tvätt och diskat efter middagen. Segade mig efter förra inlägget och kom iväg på löprundan vid halv 6. Körde sit-ups, stretchade och duschade efteråt. Sedan gick jag till mataffären och handlade lite nödvändigheter.

Då jag är så stressad nu för tiden så behöver jag motionen extra mycket. Därför ska jag planera in några löppass och stavgångspass i veckan. Borde egentligen gå på gym eller core för att träna upp ryggen ordentligt. Men jag kör på uteträning så länge som det bara går =). Ska försöka köra tre pass löpning och ett eller två pass stavgång den här veckan. Det ger mig så mycket mer energi att orka med dagarna.

Nu ska jag avrunda och stänga av datorn!! Sov gott.
/Elin


Jag och supersöta S i Örebro <3. (Ser ni vad det regnar i bakgrunden!!)

091005

En uppdate, sen träning =)!!

Min morgon blev inte riktigt som planerad. Jag hade satt klockan på 9 för att hinna med allt som jag skrev igår. Stängde av klockan eftersom jag fick för mig att jag var vaken och skulle kliva upp, vad tror ni jag gör?? Jo, somnar om givetvis!! Vaknar och kollar klockan som visar 10.50. *SUCK*. Hoppade in i duschen, fixade frukost, pratade med Richard och läste lite i kurslitteraturen. Jag hann varken tvätta eller dammsuga =(, men jag tar igen det ikväll!

Eftermiddagen ägnades åt föreläsning. Ska alldeles snart gå ut och springa. Väldigt seg och trött, så jag tror verkligen jag behöver extra energi. Efter det blir det att handla mat, laga mat och äta mat ;). Ska även som sagt hinna dammsuga och köra några tvättmaskiner. Bör även hinna med lite plugg innan jag somnar, tidigt...


Kallt utomhus resulterar i att man måste pälsa på sig ;). Väst från Peak, Halsduk från BikBok och vantar har min älskade mormor stickat =)!!!



Dags att byta om!! Hörs senare =).
/Elin

091004

Söndagen börjar lida mot sitt slut =(!!!

Jag har haft en helt UNDERBAR helg med tjejerna i Örebro <3. Vi har hunnit äta kinabuffé, shoppat, festat, dansat, fikat och pratat =). Det var jätteroligt att alla kunde i helgen. Äntligen fick jag träffa mina efterlängtade kompisar efter att senast ha träffat dem i augusti =(. Jag är såååå glad!!!

Vi börjar med fredagen =). Jag åkte med tåget vid halv 4 och kom fram vid strax innan 6. B mötte mig vid tåget och vi promenerade hem. Strax efter att vi kom hem till henne kom resten av tjejerna med bil från Stockholm. Jag bytte om och sen begav vi oss till en restaurang i city och åt kinabuffé. Jag är inte jätteförtjust i kinamat, men det var gott =). Åt kyckling, ris, sötsursås, lite wok och så. Dem hade även glass, godis, friterade bananer och fruktsallad till efterrätt. Mums!! Vi hade jättetrevligt. Sedan blev det en lugn kväll hemma med mycket prat.

lördagen gick vi upp ganska tidigt och fixade iordning oss och åt frukost. Sedan gick vissa av oss ner till stan och några åkte buss. Gick runt ett tag på stan och stannade för en fika på Wayne's. Mitt enda köp för dagen blev strumpbyxor ;). Jag är nöjd att jag höll plånboken stängd! Köpte med oss lite från systemet och ica hem =). Kom hem och fixade iordning maten, sen gjorde alla sig snygga inför kvällen. Åt supergod middag i form av tortillas/tacos och till efterrätt fruktsallad och glass. Vi förfestade hemma hos B och körde ett roligt spel samt lek =). Åkte sedan med taxi ner till Frimis, ett av några få uteställen i Örebro. Det var okej där, men inte riktigt min smak =P. Hade kul när jag och tjejerna dansade, men själva stället föll mig inte i smaken ;). Sen åkte vi bussen hem och somnade vid 4.

Det resulterade i att vi idag vaknade vid halv 12. Det var jätteskönt att sova ordentligt =). Det blev bara upp och skutta, packa väskorna samt fixa iordning sig igen. Åt frukost och vinkade sen av tjejerna för att ta mig till tåget =(. Har sedan dess åkt tåg hem till Linköping, ätit torra kanelbullar (vad gör man inte när det är kanelbullensdag =P), kollat på tv och bara slappat. Har precis diskat bort massor i köket.


Örebro Slott by night ;).


B, E och Å på Kinarestaurangen =)


S och jag på restaurangen!


Min sminkning vid utgång. Hade min blåa klänning från Forever21 på mig =).


Helgens värdinna <3. Sötaste <3.


Jag i en kombinerad mys- och snygg outfit =P.


Hemresan ägnades åt detta...PLUGGA!!!

Blev inte så mycket bilder i helgen, tror E har lite fler ;). Har i alla fall massa bilder i mitt minne istället =).

Det blev en ganska sen kväll idag, men det blir nog tyvärr så när man sover till halv 12 =P. Samtidigt börjar jag inte skolan fören 13 imorgon, men jag tänkte hinna med lite packa upp, städa, tvätta och plugga innan =). Så jag ska sätta klockan på 9. Därför borde jag sakta men säkert krypa till sängs nu =). Sov gott!!

/Elin

Gårdagens


Mössa - Rut m.fl.
Halsduk - BikBok
Kofta - Rut m.fl.
Leggings - Gina Tricot
Stövlar - Present

/Elin

091002

Oktober och Fredag =)!!!

Mitt liv är lite fullspäckat just nu, därför blir bloggen lidande. Jag känner att jag måste satsa allt på skolan, men även så vill jag träffa kompisar och ha ett socialt liv ;). Jag försöker verkligen få vardagen att gå ihop, men det är svårt =(. Jag går upp i tid till att hinna klä på mig, äta frukost, göra mig iordning och packa väskan. Sedan är jag i skolan från 10 till tidigast 15. Då bär det av hemåt, antingen så motionerar jag, träffar kompisar eller handlar mat. På kvällen ska det lagas mat, diskas, pluggas och kolla massa spännande program på tv. En dag går superfort och jag hinner knappt blinka så är den över =(...vet inte om det är bra eller dåligt?!?!

Nu har jag i alla fall tagit mig tiden att sätta mig ner framför datorn, en LITEN stund!! Sitter just nu och äter frukost, men klev upp redan vid tio i 9. Har plockat fram kläder, provat kläder, packat ner kläder och duschat sedan dess. Är snart redo att åka till Örebro <3. När jag ätit upp min frukost ska jag hoppa i en varmtröja och ge mig ner till affären för att handla lite till tåget, måste även hämta upp vantar från förrådet, det är ju jättekallt ute nu =(...det har gått så fort!!

Gårdagen ägnades åt plugg i Stadsbiblioteket från 9 till halv 3. Sedan gick jag hem och slängde i mig en snabb lunch. Mötte upp E och A vid Stora torget där vi fortsatte till cafét Berget. Det var mysigt och hemtrevligt, men jag gillar nog bättre lite mordernare caféer =). Sällskapet kan man dock inte klaga på ;), vi hade supertrevligt och satt där i flera timmar och snackade. Sedan så gick jag och E ut och gick långa rundan vid ån i duggregn. Det var superskönt att röra på sig och dessutom ha sällskap =). Hem och slänga i sig mat då magen gapade TOM. Resten av kvällen kände jag mig helt tung i kroppen och hade ingen ork att göra någonting =(. Blev Idol och Criminal Minds. Somnade hyfsat igår och vaknade ganska utvilad idag (vaknade i alla fall av mig själv).

Ett tecken på att jag är stressad är när jag får mycket finnar. Jag är jättetacksam för min hy i vanliga fall, då jag sluppit acne och mycket finnar. Men i sådana här perioder med mycket i skolan, längtan, svårt att lägga sig i tid (vilket resulterar i för lite sömn), nervositetsmage osv. så dyker dom upp. *Poff,poff,poff*. Har massor på hela hakan =(. Jag borde verkligen tagga ner lite och försöka planera min tid bättre...men det är så svårt.

Dags för mig att göra lite nytta, ska nämligen till skolan vi halv ett.


Mee igår i min nya mössa ;).

/Elin

Oooops!! Vill även säga till er att vi kommer nog inte höras fören på söndag, tar inte med datorn. Hoppas ni förstår =).

RSS 2.0