Happy :)

Nu är jag positivt överraskad :). Pratade precis med mamma i telefon som sa att jag hade fått hem mitt schema från jobbet till dem och det känns faktiskt som jag fått väldigt bra tider. Sommaren består alltså av jobb vecka 24-29 samt vecka 33 med lite lediga veckor (30-32), jag är även ledig några dagar mitt i veckan och någon helg sådär. Börjar ganska sent på dagarna också vilket gör att jag kan träna och sola på morgonen, om solen vill visa sig det vill säga ;). Ååå, det känns så bra nu!

Aja, åter till dagen. Det blev alltså step idag och det gick väldigt bra, men det var svettigt. Dock berodde det förmodligen på hettan ute och att luftkonditioneringen inte var den bästa i träningslokalen för jag var inte den enda som svettades som en tok :P. Efter träningen blev det dusch, äta middag och prata med mamma i telefon <3. Ska alldeles strax fortsätta läsa vårt arbete innan jag går och lägger mig. Blir en tidig kväll för jag ska upp kvart i sju imorgon. Det är självvalt och det är för att jag och Hanny ska ut på en powerwalk tillsammans då :). Snacka om hurtigt! Jag är absolut ingen morgonmänniska, så det kommer bli tufft.

Tänkte strax stänga av datorn och läsa som sagt. Imorgon blir det grupparbete vid 9 och framåt och på kvällen blir det förmodligen "mördarpasset" medelgympa 70 min :). Ska bli grymt skönt att börja och avsluta dagen med träning. Yey!

Ha det gott allesammans, så hörs vi imorgon igen :).
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0