WOW!

Vilken helt otroligt underbar dag :D.
Som ni såg i det tidigare inlägget var jag uppe och hoppade redan vid 07, sen satte jag mig på bussen vid 8.30 som tog mig till Stockholm. Somnade och sov en och en halv timme på bussen, jätteskönt :). När jag väl var i Stockholm tog jag mig till Mörby där mami hämtade mig <3.

Vid strax efter halv ett hämtade jag upp E för en mysig dag på stranden :). Åkte till Ica och handlade lite picknick och sen stannade vi på "beachen" till nästan fem, så varmt, skönt och superhärligt. Tycker så mycket om att umgås med min E, vi matchar varandra så himla bra.

Väl hemma igen la jag mig på spikmattan som mami har införskaffat. Väldigt oskön, men ska tydligen vara bra för alla möjliga sorters besvär. Vissa har blivit av med sina spänningar i ryggen och axlarna, andra har fått igång lederna ordentligt igen osv. Jag ska ge den en chans, jag lovar ;)!


Efter den "mysiga" pausen åkte jag hem till E och J där jag blev bjuden på middag, grillade hamburgare :). MUMS! Sen kollade vi självklart på Robinsonfinalen och det var ju ett STORT fiasko. Jag HEJJADE såklart på Jarmo, han var en sann överlevare!!! Inte OK att rösta på den andra tjejen, tråkigt, men sant :(. Skulle varit svenska folket som fick rösta. Rätt ska vara rätt. (Ska INTE lägga ner mer energi på detta nu *grrrrr*).
Åt glass och jordgubbar också, SOMMAR :). Hade en supermysig kväll med er, E och J! Me like you very much <3.

Nu är jag alltså hemma igen hos mami och papi, dem har precis gått och lagt mig och jag har lånat deras dator så att jag kan blogga lite :). Ska även avsluta detta inlägg med lite flumiga bilder från gårdagen ;).

Imorgon blir det en hyfsat tidig uppgång. Då blir det ut och springa, sen sola om vädret tillåter (enligt SMHI så ska det bli toppen, och de hade ju rätt idag iaf). Åker nog till Linköping vid 13 ungefär, behöver inte vara hemma fören vid 16 senast då jag ska på fattömning på NH på kvällen ;). Blir dock en lugn kväll för mig eftersom jag har skola dagen efter :(. Men men, 3 skoldagar kvar, sen är det SOMMARLOV!! YEY.

/Elin

Lite bilder från igår:



Min älskling <3


Jag & min söta kompis A

090530

VAKEN!
Klockan har nu passerat tjugo över 7 och jag är vaken :P. Detta pga att min buss går halv 9 från centralstationen :). Är i Stockholm vid 11 och "hemma" runt 12 kanske ;).

Gårdagen gick som på räls :P. Efter att jag skrev var jag ute och sprang, grymt skönt och grymt jobbigt. Sen blev det dusch och lite mellanmål på det, efter det vidare till skolan vid 15. Hade handledning och fick sitta kvar en stund och kolla igenom arbetet, skriva till lite osv. Åkte inte från skolan fören strax efter 18, då mötte jag upp A och vi cyklade tillsammans till NH. Så vi satt ute och glassade på NH:s uteservering igår :). Det var jag, Richard, A, B, S och sen kom även T dit. Var även en massa andra människor som vi kände där också ;). Hade en mycket trevlig kväll (!), den bästa på länge.

Den trevliga kvällen avbröts tyvärr lite eftersom det inte gick att skicka in vårt projektarbete korrekt, så jag hade tur att jag hade nära hem ;), det var bara att springa upp och fixa. Fick iväg det vid 20 (fick senast skicka 23), YEY!
Kvällen höll på till 01 och då var det dags att packa lite för mig :P, så jag somnade 02 och upp 07. Så jag är jättetrött :(. Ska försöka sova på bussen :), så att jag orkar med den "intensiva" dagen.
Snart kommer jag E!! Då ska du och jag på picknick :D. Längtar ihjäl mig :(.

ja, dags att få i sig lite frukost. Lämnar datorn hemma, med Richard eftersom det handlar om en dag som jag är borta. Kommer förmodligen blogga från mammas och pappas dator istället :). Bilder från gårdagen kommer upp senare!

/Elin

090529

Vart är det fina vädret? När jag var inne på smhi i förrgår så visade dem STOR sol och 20 grader, men jag ser bara moln, moln och ännu mera moln :(...*suck*. Nu visar prognosen dock moln/sol, men inte så varmt :S, man ska inte lita på den där himla väderprognosen :P. Dock tänker jag "lita" på den när det gäller lördag i Stockholm, då ska det bli STOR sol och 25 grader (!). Så då blir det picknick med söta i det gröna ;) och bikinin får väl åka på också, eller vad säger du E? ;).

Idag vaknade jag lite tidigare än igår, skönt. Klev iofs upp vid kvart över 11 ungefär och ska snart äta frukost. Är lite seg i huvudet känner jag, har vänt på mitt dygn rätt rejält :(. MÅSTE bli ändring på det snart. Idag börjar jag skolan vid kvart i 4, då har vi handledning, så då ska hon ge oss sista hjälpen innan arbetet ska in (senast 23.00 ikväll :P). Och måste vi ändra något blir det till att sitta kvar i skolan efteråt. Flera i gruppen ska på vårfesten som börjar 18, så det blir snabb ändring i så fall. Själv ska jag sätta mig på en uteservering med tjejerna och kanske Richard ikväll och avnjuta en kall cider, hoppas bara solen vill visa sig en stund då :)!

Nu är det time för frukost, superhungrig. Sen ska jag försöka hinna ut och springa, packa en del, tvätta några fönster och tvätta lite tvätt innan skolan :P (tar nog längre tid egentligen, men jag ska hinna!). Hehe..ha en fin dag!

/Elin


Vad var det jag sa?

JO, att det skulle bli en sen kväll :P.
Har i alla fall haft jättetrevligt med x-gruppen. Den finaste gruppen 4-ever :). Vi började kvällen med bowling och tyvärr gick det inte så bra för oss tjejer som vi hade hoppats på, men men...lät M vinna hela spelet och jag fick komma 2:a ;). Gjorde dock inte en enda strike, var riktigt ur form idag :P. Hehe...Sen cyklade vi hem till H där hon bjöd på supergod middag och till det drack vi vin/öl. Till efterrätt hade hon gjort en "glasstårta", supergott även det :). Hon är så himla ambitiös den där tjejen ;). Tackar för en jättemysig kväll (!), måste göras om.

Blev tyvärr inga bilder tagna då jag lämnade kameran hemma, hoppas det är lugnt :).
Dags för mig att sova nu, är riktigt riktigt trött. Godnatt!

/Elin

Ser fram emot...

...en rolig kväll med x-gruppen :)!
Är precis hemkommen från doktorn och hon sa samma sak som förra gången, att det är nog (!) inget att oroa sig för och den kan tom i vissa fall finnas kvar hela livet. Usch, jag är ändå orolig :(. Ska försöka lägga det bakom mig en månad och sen känna på knölen igen...dumma knöl!

Sen jag skrev förut har jag hunnit träna :), men inte så långt pass tyvärr. Jag körde igenom triceps, bröst och insida- och utsida lår, dock hade jag velat avsluta med crosstraining, men då hade jag inte hunnit till doktorn i tid.
Blev bara hem och slänga i sig två mackor och sen vidare till doktorn.

Vid halv 6 ska jag möta mina vänner vid bowlingen. Jag vann ju förra gången över dem, så jag känner ingen press (JO!). Äää, det är bara på skoj. Jag kan ju faktiskt "låta" någon annan vinna idag :P.

Ni har väl inte missat H&M kampanjen Fashion against aids?
Det är olika kändisar som har designat t-shirtar och linnen där 25 % av pengarna går till att  öka medvetenheten om HIV/Aids. En superbra grej tycker jag. Lite exempel på plagg;


Design: Robyn. Kostar 149:- (25% går till Fashion against aids)


Design: Kate Perry. Kostar 149:-. Söt, men inte min smak riktigt.

Och till sist min favorit som jag verkligen överväger att köpa;

Design: Dita von Teese. Kostar 149 kr.

Nu MÅSTE jag kila till bowlingen. Hörs när jag kommer hem (sent!).
/Elin

090528

God morgon!
Haha...för min del är det faktiskt god morgon :P. Somnade, som ni märkte, sent igår pga övertrötthet :(. Vaknade sedan av att det kom flera sms i mobilen och jag försökte svara på dem medan jag halvsov fortfarande :P. Klev inte upp fören halv ett (!). Men jag var så otroligt seg och jag tillät mig att ligga kvar.

Så nu har min dag precis börjat. Har fått i mig en tallrik Kellogs K (mums) och sitter nu vid datorn, kollar mailen och lite andra bloggar osv. Idag är jag som sagt LEDIG!!! Det är superskönt, men jag har fullt upp i alla fall :P.
Ska snart packa väskan och cykla till Friskis för lite styrketräning, har ju tid hos doktorn vid strax efter 4 och jag vill ha god tid på mig att träna :).

Det är lite småskumt väder idag. Nu skiner solen förvisso, men tidigare så regnade det :(. Enligt väderprognosen ska det bli grymt fint väder på både fredag och lördag :D. Imorgon är jag också "ledig" i alla fall på förmiddagen och skolan börjar tjugo i 4 :P. Så det får bli en himla massa packande imorgon och pricka av en del saker på min "to-do-lista". På eftermiddagen/kvällen är det tal om att sitta och tjöta på någon uteservering med en kall cider i handen :), gött (!).

På lördag åker jag hem (som jag tjatar :P) och då ska jag ha picknick med E om det är så fint väder som de säger. Solkräm och bikini på ;)! Haha...ska bli supermysigt. Jag längtar.

Berättade jag att en annan kompis, E, har bokat en biljett till att komma och hälsa på mig på Gotland i sommar?! Hon kommer på torsdagen v. 27 och stannar tom söndagen. Åååååååååå, vad roligt vi ska ha :). Ser VERKLIGEN fram emot det.

Aja, nog med tjater, dags att göra lite nytta. Hörs senare (!)
/Elin


Sent

Nu är klockan kvart i ett och jag är VAKEN!
Inte bra. Eller jag är ju ledig imorgon så egentligen spelar det väl inte så stor roll ;). Var jättetrött förut när jag skrev, men nu har det omvandlats till övertrötthet istället, vilket medför att jag är superpigg. Sa ju tidigare att jag skulle diska och packa efter inlägget, tror ni jag gjorde det? :P Haha...neeeeeeej. Jag hämtade mitt täcke och kollade på massa roliga tv-program och sen visade dem filmen Bröllopsfixaren på 3:an, den är ju för himla mysig :). Så jag fastnaden i soffan idag...man måste få ha sådana dagar också, så det så!

Jag hoppas och tror att morgondagen blir lite mer effektiv. Ska först och främst ta sovmorgon, verkligen sova dem förlorade timmarna som jag missat de senaste dagarna, bara vakna av mig själv...yey (!). Efter det har jag träning som ett måste, det blir styrketräning och muskler som bröst, triceps och lite axlar. Har lite tider att passa imorgon också, ska till doktorn vid strax efter 4 för att kolla upp min knöl i halsen (minns ni att jag skrev om det förut?). Den har i alla fall inte försvunnit och jag tycker tom att den kanske blivit lite större :S, håller tummarna för att det är lugnt. Bäst att kolla upp den en extra gång bara ;). Avslutar kvällen gör jag med min kära x-grupp :) (gruppen som jag jobbat med i skolan sen i augusti till typ mars). Vi ska bowla och sen ska H bjuda på middag, ser verkligen fram emot kvällen.
Så min dag imorgon är fullproppad (!)

Jag åker ju "hem" till Stockholm i helgen också, men bara från lördag till söndag. Ska hem och hämta/låna mammas bil i en halv vecka :). Så jag kör från Stockholm ner till Linköping på söndag vid lunch och sen åker jag och Richard "hem" på onsdag den 3:e juni. Sen förblir jag i Stockholm tom den 12 juni, då bär det som sagt av till Gotland (!).
Har massor av saker jag ska hinna med mellan den 3-12 juni. Ska jobba på EU-valet, gå på 2 studentmottagningar (kanske tom 3), jobba extra på en skola, gå på grönalund med syster och lillkusinen osv. Dessutom vill jag hinna träffa alla kompisar innan jag åker igen. Hur ska lilla jag hinna? Jo, jag ska planera och prioritera ;). Jag ska minsan få ihop allting jag vill göra :). Det är viktigt för mig.

Ojoj, vad jag bara babblar på. Nu ska jag ta mitt nya nummer av VeckoRevyn...

...och krypa ner i vårt iskalla sovrum (gillar att sova när det är svalt). Psst! Såg även att min klänning med blommor från BikBok var med i nya numret :).

Minns ni denna??

/Elin

Dagens


Klänning - H&M
Leggings - Gina tricot

/Elin

Klara, färdiga...

somna :P! Är så otroligt trött efter två intensiva dagar, med mycket att göra och lite sömn :(.

Igår "svek" jag er för att jag var i skolan till strax efter tre och då åkte jag till Friskis och skulle gå på ett steppass, men istället var det aerobics med min den vanliga ledaren, så jag blev glad. Det var riktigt tufft och roligt. Sen snabbt hem och bara lämna väskan, gick ner om mötte tjejerna efter det. Handlade lite mat på hemköp och lagade mat hemma hos mig. När dem sen gick strax efter 21 var det DHW, sen pratade jag i telefon med flera stycken och inte fören vid 00 satte jag mig med projektarbetet. Somnade halv 2!!! *snark*...

...och klockan ringde halv 8, men jag klev upp 8. Då ställde jag mig och lagade lunchlåda, åt frukost, klädde på mig och läste igenom projektarbetet samtidigt :P. Lite jobbigt ;). Var i skolan längre än vad vi trodde idag, kom hem halv 4. Sen dess har jag inte gjort många knop :P, hur skönt som helst. Läste precis igenom arbetet en sista gång och mailade det till vår handledare, så nu är det så gott som klart :). Känns mycket skönt. Kommer nog läsa igenom det en gång till innan fredag för att vara på den säkra sidan.

Hade planer på att gå ut och gå, men jag orkar verkligen inte. Ska nog gå till gymet imorgon, så då blir det stenhårt igen :)!

Nu ska jag ställa mig och diska, sen ska jag börja packa inför sommaren, har hämtat upp min enorma väska. Halva garderoben ska ju med hem ;).

Avslutar inlägget med en lite smårolig låt:



/Elin

090527

Dumma dumma dumma...
Igår försökte jag logga in på blogg.se, men den dummade sig :(. Så jag kunde tyvärr inte skriva något om min dag...tyvärr!
Jag ville bara säga att jag skriver mer ikväll som kompensation ;), för nu är det skolarbete som gäller.

Ha en fin dag!
/Elin

Borta (!)

Dagen alltså :P. Min dag har gått så otroligt fort, har dock hunnit med massa roligt :).

Hade skola mellan 9 och 16, och det var ju kanske inte världens roligaste sysselsättning då det var bästa dagen hittills på länge...men men, sånt är livet. Vid 16 cyklade jag iaf hem och Richard och jag bestämde oss för att gå ner på hörnet och köpa glass i glassbaren ;). Så vi tog våra glassar och la oss på en gräsplätt i solen och avnjöt dem, hur varmt och underbart som helst. Sen gick han upp och jag gick vidare till synsam för att hämta ut mina linser (bättre sent än aldrig), så det blev -800 kr på kontot där :(. Behöver inte linserna nu, då jag har två paket kvar, men dem kommer ju "ta slut" över sommaren så därför har jag köpt nya.

Köpte även den UNDERBARA solstolen som jag skrev om för ett tag sen:



Låtsas som jag ligger och solar i solstolen :P. Haha...snart ska den invigas utomhus också. Inom en snar framtid om vädret håller i sig :). Solstolen kommer från Åhlens och kostade 250 kr. Fick den i present :D, TACK!!! <3

Gick sedan hem och lagade mat, eller Richard gjorde mest :P. Men jag kom på att vi skulle göra tacos lite annorlunda än vanligt, så jag gjorde rullar med köttfärs i. Så mumsigt gott :).

Det är vanlig taco-köttfärs (stekt köttfärs med tacokrydda) som jag lagt i vanliga tortillabröd och sen hällt lite riven ost på, och skjuts in i ugnen i några minuter. Till det tar man varlfria tillbehör, jag tog tomat, gurka, majs, sallad, creme fraiche och tacosås :). Fick även över så att jag har till matlåda imorgon, gott!

Vid 20 gick jag och A ut och gick en promenad :). Så himla fint väder, det var jätteskönt. När klockan passerade 21 kändes det som att klockan var 18, skumt, men super. Sen har jag pratat länge med E i telefon :). Jag hoppas att jag är ledig någon helg i juli så att hon kan komma till Gotland och hälsar på mig, skulle VERKLIGEN vilja det (!). Hoppas. Ringer chefen imorgon och frågar om schemat ;).

Nu ska jag städa lite, sen ska jag avrunda min kväll. Sov gott!
/Elin


090525

WOW!! Vilket underbart väder :).
Satte klockan på 7.10 eftersom jag alltid trycker på snooze ett antal gånger innan jag kliver upp, men idag sken solen så starkt in genom persiennerna och detta gjorde att jag vaknade till ordentligt. Klev upp 7.20. Så nu sitter jag här och äter frukost :).

Jag går runt med en himla hunger hela tiden, och detta är INTE för att jag svälter mig själv (!). Jag äter mat, som vanligt, fast i mindre portioner. Jag struntar även i att äta godis, glass, chips, läsk osv., för det är bara massa överflödiga kalorier. Jag vill att min träning ska ge resultat och det gör den inte om jag fortsätter äta allt "shit" som jag gjort förut. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska skära ner på portionerna, eftersom jag åt som en man innan :P och hålla mig under kaloriintaget för en kvinna per dag ;). Tror bara det är jobbigt såhär i början, hoppas på att det går över snart. Det fina vädret håller mitt humör uppe idag iaf. Jag ska inte sluta med "snask" och sånt förevigt, utan bara i några veckor för att sänka mitt sockerbehov. Sen tänkte jag unna mig sådant på helger :). Det är ju ändå bikinisäsong snart och jag är inte riktigt redo :(. Så nu ger jag gärnet (!), önska mig lycka till.

Igår blev det stenhård (!) styrketräning. Jag tränade igenom hela ryggen, axlar, biceps och insidan-/utsidan lår. Avslutade passet med 5 km crosstrainig (åka skidor) och efter det en omgång på magmaskinen ;). Tog nog drygt 2 timmar innan jag var därifrån. Kändes riktigt skönt att köra igenom hela kroppen.
Idag blir det en promenad med A runt ån ikväll. Skönt att inte köra så tungt nu när man dragit ner på maten ;). Imorgon ska jag iaf försöka köra step ifall jag hinner :), håller tummarna (!).

Dags att fixa iordning sig lite och kanske få i sig en liten macka också ;). Har precis tagit bort mitt svarta avskavda nagellack och tog bara på genomskinligt nu, kolla vad fina naglarna har blivit :).


Ha en superfin dag och hoppas solen skiner på er med :).
/Elin

Moment 1

KLART!
Haha...jag menar att jag nu läst igenom projektarbetet en gång och skrivit lite kommentarer och allt sånt som jag skrev att jag skulle göra ;). Har även skrivit ner tips på saker att skriva i analys- och diskussionsdelen. Nu lägger jag ner det arbetet för en stund :), får läsa igenom det en gång till ikväll.

Sitter och funderar på om jag ska gå en runda på stan. Är riktigt sugen på den vita koftan som jag visade er igår;

så jag funderar på om jag ska gå och kolla om den finns på Lindex här i stan ;). Bör egentligen inte shoppa massa nu eftersom jag ska spara pengar, men den är ju så himla fin. Har dessutom 30% på en valfri vara, så istället för 299 blir det ca. 210. Ååå, ska nog kolla iaf.

Om två timmar är det ju träning som gäller också, så nu är det dags att sätta fart. Ska handla lite tortillabröd till morgondagen också, då blir det tacos :). Ikväll står jag för maten, det blir fiskpinnar och potatismos (pressad potatis till "bebisen" :P). Slänger i mig en banan sen är det bye bye.

/Elin

090524

Nu är det bara en och en halv vecka kvar här i Linköping, SHIT!
Tiden går så himla fort...det är nästan lite läskigt :P. Dock längtar jag ju som sagt till sommarlovet. Jättemycket (!). Ska bli så skönt att inte jobba heltid, utan ha mycket fritid så att jag kan bada, sola, hjälpa till hemma, läsa en bok, slappa, shoppa...Underbar sommar enligt mig. Hoppas på mycket sol så att jag kan sola och bada, annars får jag stryka det på min lista :(. Bara en halv vecka efter att jag har åkt till Gotland kommer Richard ner över midsommarhelgen, från onsdag till måndag, supermys. Sen vet jag inte när han kommer ner igen, eller om jag tom får möjlighet att åka "hem" över en helg :). Det måste ordna sig på något sätt. V.30 kommer tjejerna ner och stannar från måndag till fredag, det ska bli så ROLIGT! Längtar massor <3. Sen kanske A dyker upp med sin O. H, C och M kanske kommer förbi en sväng också. E och J också för den delen, haha...mamma och pappa kommer bli tokiga ;). Alla ska ju inte bo hos oss iaf, det tror jag ni uppskattar mami och papi :). Visa upp huset och fika kan ni väl gå med på!? Hehe...

Idag är det lite molnigt och soligt, mixat. Det är hyfsat varmt iaf. Mina planer för dagen är att läsa igenom projektarbetet inte en, utan flera gånger. Ska kommentera, ändra och skriva vad jag vill att vi ska skriva i analysen. Så detta tänkte jag sätta igång med efter bloggandet. Håller även på att tvätta, igår körde jag två maskiner och nu håller jag på med en till. Vill tvätta ur tvättkorgen så att den blir helt tom ;). Vid 16 har jag och Richard planerat att åka och träna, var ju ett tag sen jag körde styrketräning, så det känns skönt. Tänkte träna igenom hela ryggen och lite biceps och axlar också. Avslutar nog med 5 km på crosstrainern :). Så det blir nog upp emot 2 timmars träning idag, gött! Just det, skulle ju skriva om det förut, min träning, men jag skriver om det ikväll iställte, LOVAR!

Aja, dags att börja göra lite nytta här hemma. Har skrivit en lång lista på saker som måste göras innan vi lämnar lägenheten i Linköping i över två månader. Tvätta lister, tvätta fönster, frosta av frysen, byta lakan...osv.
Ha en fin dag!
/Elin

Jag i fredags :)


Tillbaka

...ville bara se klart CSI för att det var så spännande :). Fastnaden framför Hundtricket också (som jag sett 18 gånger redan och den är så supertöntig så att den är bra :P). Nu är jag iaf tillbaka igen :) (!)

Har varit ute och gått en rask promenad idag också och precis innan jag gick ut så regnade det, men när jag sen gick ut så sken solen :). Så det gick att gå i linne!! Yey. Sen blev det dusch, middag (salladen) och slappa i soffan. En mycket skön lördagkväll enligt mig. Är inte alls sugen på att gå ut och festa.

Var inne och kollade lite på lindex.se förut och hittade flera godbitar som jag vill dela med mig av :)

En mycket söt bolera att dra på sig på svala sommarkvällar, 199:-. Fanns i svart och vitt också.


Även denna fina kortärmade koftan skulle sitta fint. Älskar dem guldiga knapparna :). Söt till jeansshorts och gladiatorsandaler *suktar*. 299:- för denna stickade pärla.


Kolla in detta linne (!) Så somrigt och fint. Typiskt min smak :). Även detta snyggt till jeansshorts och gladiatorsandaler ;). 199:- för denna underbara sommarskapelse...

Det var modet för kvällen :). Nu tänkte jag "röra" lite på mig genom att rensa matskåpen och kolla datum osv. Hoppas alla har en fin kväll!
/Elin


Soft kväll

Sitter här i soffan och är fortfarande proppmätt efter min goda sallad jag gjorde till middag (åt vid halv 8), jag som alltid är hungrig efter ett tag igen :P. Skönt.


Det var en riktigt god sallad jag hittade på. Den innehöll sallad i kruka, tomater, gurka, röd paprika, fetaost, krutonger och som dressing lite olivolja och vinäger. Verkligen mättande och jag rekommenderar den som en lite mer mättande sallad :). Till salladen drack jag kiwivatten, jättefräscht.

Ååå, nu börjar CSI igen...återkommer snart ;)
/Elin


Dagens

Snodde pojkvännens skjorta idag ;) och trivs super i den :)!! Ska låna (sno) den över sommaren tänkte jag ;).


Pojkvännens skjorta - H&M
Linne - JC
Jeans - BikBok
Espadrillos med klack - H&M
Halsband - Present av Richards mamma (tror att det är från "Smycka")
Armband - ?...Minns inte.

Som ni märkt så är detta jeansen jag använder mest. Tror jag har haft dem i nästan 5 år :P...haha. Jag ÄLSKAR dem. Köpte dem på rea på BikBok för alltså 5 år sedan och jag har aldrig hittat ett par som är så snygga och bekväma som dessa. Nu har dem börjat gå sönder :(, så jag hoppas dem går att rädda på något sätt. Annars blir det jeansjakt i sommar, vill verkligen hitta ett par som dessa! Me like.

/Elin

090523

Idag ska jag uppdatera jättemycket ;). Dock har ju klockan redan passerat fyra, men skillnaden är att det blir hemmakväll ikväll och då har jag mycket tid att blogga :).

Igår var jag ute och sprang efter blogginlägget, sedan blev det ett besök hos frisören. Det tog två och en halv timme och jag är supernöjd :D. Började med att lägga i blonda slingor i hårbotten för att ta bort min utväxt, sen klippte hon upp det och sist lockade hon håret för att jag skulle ut på kvällen, så himla gulligt :).


Såhär blev det bak, det är samma hårfärg som jag hade innan, men lite kortare ;)


Det ser nästan vitt ut, men det är det inte. Det skiftar fint i olika blonda nyanser och den "värsta" färgen lägger sig efter några tvättar. Kameran gör inte håret rättvist (!).

Efter frisören blev det en sväng på systemet och sen hem. Blev snabb sminkning och ombyte för middag med M. Klädvalet för kvällen blev min nya svarta klänning med blixtlås, bjuder på lite bilder från kvällen...




Redo för PARTY!!! I LOVE the dress...249 pix på H&M (!)


Skorna har hängt med ett tag ;). Kommer från skopunkten. Supersöta och sköna, lagom hög klack :).

Blev skinnjacka över klänningen och ett paraply då det regnade lite :(. Jag och M gick iaf till något som heter Forna Italia (tror jag) och åt pizza. Var längesen jag åt det faktiskt och vad himla gott det var, tog en med parmaskinka och ruccola. Rekommenderas!

Med fullproppade magar gick vi hem till M och hade förfest, sen blev det som sagt NH. Mycket folk, men inte många jag kände :(. Gick dock inte hem fören halv 4 :P...hade trevligt med dem jag kände ;). Kom hem och käkade mackor (ingen kebab då inte) och sen hoppade jag i säng bredvid en sovande Richard.

Morgonen började med att min kompis ringde och "väckte" mig vid 12, hehe...och det var BRA. Hade nog inte vaknat annars :P. Låg och pratade med henne i nästan en timme :), saknar dig E <3! Sen upp, äta lite frukost och hoppa i lite kläder. Jag och Richard gick till hemköp och handlade lite nödvändigheter.
Idag har jag INGET planerat, vilket lilla jag tycker är jätteskönt. Funderar på att gå en promenad längs ån, så det ska jag nog göra faktiskt. Har ingen ork att springa idag, och då är ju en promenad perfekt för att få lite frisk luft ;). Sen har jag köpt två nya tidningar som jag ska hugga in i sen:


Glaze och Chic, sånt som bara innhåller bilder ;), orkar inte läsa :P...haha! Var en film med i den ena också, ska nog se om jag hinner se den idag :).
Har även köpt grönsaker och fetaost, så idag blir det en variant av grekisk sallad :). MUMS!! Så jag har en toppenkväll planerad med tidningar, film, sallad och kiwivatten :). Hur ser er kväll ut?

/Elin

090522

Äntligen Fredag!!!
God morgon...eller god lunch kanske jag ska säga ;). Har sovit några timmar nu och känner mig ganska utvilad, skönt.

Hade en riktigt GRYM kväll igår :D! Började med förfest hemma hos mig och vi hade jättetrevligt. Lyssnade på musik, blandade drinkar och pratade. Jag fick massa beröm för mina drinkar som jag gjorde :), haha...det sitter i mitt blod att blanda bra drinkar :P (min okända talang). Sen vid halv tolv gick vi då vidare till Sliver och det var väldigt lite folk där :(. Men det struntade vi i och dansade loss på dansgolvet i flera timmar, hur roligt som helst. Vid 02 gick jag och A och åt hemma hos mig, sen så var det dags att sova vid 04 typ. Hehe...hade iaf en jättegrym kväll trots lite folk :)!

Bjuder er läsare på lite bilder:


När jag är precis färdigsminkad :).


Kvällens outfit
Klänning - Forever 21
Espadrillos med klack - H&M


Somliga får "bara" vara med på ett hörn :P, haha...A och jag :).


En liten tequilashot hann vi med också...ååå, så gott (not!)


Jag med en av mina goda drinkar, *slurp* sa det! (Hemliga ingredienser)

Det var lite bilder från kvällen :)!! Och ikväll ska jag ju ut igen :D. Ska ut med en kompis från jobbet, M och det ska bli jätteroligt. Vi ska faktiskt gå ut där vi jobbar och utnyttja personalrabatten lite ;). Kom till NH vett já. Först ska hon och jag ut och käka middag, får se vad det blir för gott. Måste även hinna med en liten runda på stan. Och jag ska ut och springa strax, ska skriva ett inlägg om min träning sedan...

Nu måste jag bege mig ut innan det börjar regna och innan jag ska iväg kl 15. Ha en fin dag!
/Elin

Hahahahahaha....

Tänkte bjuda på lite klipp från en av mina favoritkomiker Johan Glans.
Jag skrattar alltid åt den här snubben. Vilken är er favoritkomiker?



 



/Elin

Gårdagens outfit

(som jag inte hann lägga upp innan jobbet)


T-shirt - H&M
Chinos (NYA) - Gina Tricot
Svart nagellack - H&M

/Elin

090521

Jag har hamnat i någon slags...
BLOGGTORKA :(. Eller jag har i alla fall varit väldigt upptagen dem senaste dagarna och därför har jag varit riktigt dålig på att uppdatera (som jag även skrev i förra inlägget).

Igår var det alltså jobb som gällde direkt efter skolan, och jag hade endast en kort paus imellan skolan och jobbet vilket medförde att jag inte hann blogga :(. Tog den pausen till att äta lite och slappa framför tv:n en stund ;). Det var roligt att jobba igår faktiskt, vi var 4:a tjejer som jobbade och dem är riktigt trevliga hela bunten :). Restaurangen var proppfull (en onsdag?), vilket vi inte riktigt var beredda på :P. Så jag hade hand om ett bord med 6 personer, ett med 8 och ett med 2. T, som var hovis, hade hand om vaktmiddagen och ett bord med 15 personer. Haha...det var så mycket att göra. Ta beställningar, mat ut, disk in, fråga om mer dricka, hålla koll på alla borden så att alla var nöjda...*stonk, pust, pju*. Men det kändes i alla fall roligt att avsluta min NH-tid med en sån kväll, för det var jätteroligt med mycket att göra och vi var så himla duktiga. Dock fick vi ju stanna kvar och diska och städa restaurangen och diskrummet till halv 2, haha...men det var det värt! Hade riktigt riktigt roligt. Nästan så att jag ångrar lite att jag sagt upp mig :S...fast NEJ, jag ska lägga 120% på ekonomin i höst och då är det inte roligt att ha ett jobb att sköta vid sidan av. Om jag frågar riktigt snällt kanske jag kan hoppa in ibland när dem har kris ;). Får se hur det blir!!

Glömde nästan säga att jag blev "erbjuden" ett annat jobb igår här, dock får vi se hur det blir med det...Lite roligt låter det i alla fall :)!
Då jag kom hem vid halv 3 (!) igår, så sov jag som en stock till kvart över 12 idag :P. Mycket skönt. Har hunnit prata lite med min älskling E i telefon en stund :D, ätit frukost och betalat lite räkningar. Vädret är ganska fint idag, solen skiner, men det är rätt mycket moln på himmelen också. Har lite planer på att lägga mig vid ån, men vi får se hur det blir med den saken. Först är det en del i projektarbetet som jag ska skriva och skicka in, sen måste jag röra på mig och städa lägenheten då jag ska ha förfest här ikväll :).

Ikväll drar jag och några tjejkompisar till Sliver (den nya nattklubben här i Linköping). Vi ska dansa, dansa, dansa hela natten. Undra vad jag ska köra för outfit ikväll? Byxor och partylinne eller klänning? Hmm...det blir att fundera på. Imorgon när jag ska ut med M så blir det i alla fall den nya klänningen från H&M (the black one).

Nu är det dags för mig att sätta lite fart med plugget. Ha en OTROLIGT fin dag!
PS. Sänder en hälsning till mina fina föräldrar som njuter av helgen på Gotland!! (Inte långt kvar tills lilla jag också åker dit, och då ska jag vara där i nästan 2 (!) månader). DS.
/Elin

090520

Tänkte börja be om ursäkt för otroligt dålig uppdatering...
...men sen insåg jag att jag har ju faktiskt haft massa roliga saker att göra :D.

Igår slutade jag skolan vid strax efter 16 och då åkte jag hem till B och S. Jag och S gick ut och gick i det fina vädret :). Vid 18 bjöds jag på middag och A kom också dit och åt, jättegott. Sen vid 21 åkte jag hem och kollade på DHW och efter det blev det lite skolarbete gjort, alltså sen kväll igen :(...inte bra! 

Idag vaknade jag halv 8 och hoppade in i duschen. Sen åt jag frukost, klädde på mig och åkte till skolan. Därför hann jag inte blogga imorse.

Ikväll ska jag jobba från 18-01, så det blir nog dålig uppdatering idag också :(. Men vi hörs kanske mellan skolan och jobbet, ett liten dagens outfit kanske ;).

Ha en fin dag!
/Elin 

090519

Från skolan!
Nu har vi precis kommit igång med dagens arbete och några sprang precis för att köpa lite kaffe, då passar jag på att blogga lite i 2 min :P. Allt bra med er?

Imorse ringde klockan halv 8 och det var iskallt i sovrummet, det gick verkligen inte att gå upp. Tillslut kämpade jag mig upp och slet på mig Richards stora svarta myströja (som jag hade på bilden i lördags), skönt! Drack te till frukost också. Sen när jag cyklade till skolan blev det motsatt effekt, satte på mig massor med kläder och det resulterade ju i att jag blev jättevarm.

Aja, dags att sätta igång med arbetet igen. Nu ska det skrivas metod ;)!
/Elin

Nice...

kväll jag har haft idag :)!!
Efter den otroligt långa dagen i skolan, kom hem kvart över fem :P, så slängde jag i mig lite mat. Mötte sedan upp A för en promenad vid ån, tog drygt en timme. När vi kom hem till mig sen så drack vi lite te och åt popcorn, mys! Satt och pratade till kvart över tio. Ååå, det är så roligt att lära känna en ny person ordentligt här i Linköping :).

Jag tycker att vi var ganska effektiva i skolan idag, vilket känns skönt. Jag hoppas inte vi behöver sitta 9-17 varje dag, det kommer bli segt efter ett tag. Men men, arbetet ska ju in, så det är bara att kämpa på. 2 VECKOR kvar till sommarlovet :D.

Lovade ju er kära läsare att slänga upp lite bilder på mina nyinköpta kläder, här är dem.


SUPERsnygg och tuff klänning från H&M :), 249:- för denna pärla.


SUPERsöt kortare kofta/jacka med blommönster. Köpte den på REA på Gina tricot för 99:- (förr 299:-). Fynd!


SUPERläckra chinos från Gina Tricot, priset nu var 99:- och förr 199:-. Jag som verkligen ville ha dem :D.

Hade faktiskt på mig den korta koftan/jackan idag över ett vitt linne och jeans, riktigt fint!

Dags för mig att börja avrunda, sov gott!
/Elin

OBS!!! Har försökt publiciera detta tidigare, men blogg.se har dummat sig :(.

090518

Frulletime!
Vilken morgon...13 grader och sol, det är iaf det jag har blivit van vid dem senaste dagarna, men idag...ja, då regnar det massor och termometern visar 7,2 grader *brrrrr*. Trodde sommaren var här för att stanna?!

Idag är det grupparbete som gäller från 9 tills vi är klara, dock senast 17. Sen ska jag försöka gå ut och gå en sväng efter det, men om det spöregnar då också så får vi väl se :P.

Nu sitter jag och äter frukost, ska snart sminka mig och sätta i linserna. Det måste jag komma ihåg också, jag har ett par linser som ligger hos optikern och väntar. Blir 800 kr denna gång också :(, det är verkligen inte gratis.

Ha en fin dag! Glöm inte regnjacka, gummistövlar och paraply ;).

/Elin


Black is the shit

Hehe...eller kanske inte :P.
Det jag menar är att jag äntligen införskaffat ett svart nagellack. Fick bli H&M's egna märke, tycker att resultatet blev bra :).

Och angående det inlägget med att kändisar har svart nagellack, då kan jag också. Det var ju inte riktigt så jag menade!! Jag menar bara att blonda, lite gulliga tjejer också bär svart nagellack och jag som är en typisk ljusblå och ljusrosa tjej har inte "vågat" ha den färgen på naglarna förut. Jag tycker att det är snyggt på andra och tänkte bara prova det på mig själv och jag trivs redan ;). Så det så!

Sen jag skrev senast har jag haft fullt upp! Som jag sa att jag skulle göra gick jag ut och sprang. Sprang hela rundan och när jag nästan var hemma kände jag att jag lika gärna kunde springa lite till, så totalt sprang jag i 1 timme :D (utan paus). Megastolt! Det måste jag göra om i veckan. Måste även planera in lite kvällspass på gymet och lite gympapass, får bli ordentligt dem två sista veckorna innan sommarlovet. Hejja mig ;).
Träningsoutfiten för dagen blev följande:

T-shirt från USA (Ripcurl), Träningsbyxor och löparskor från Stadium. Har även på mig mitt pulsarmband för första gången idag :).

Sen blev det dusch och efter det middag. För ovanlighetensskull var det faktiskt lilla jag som lagade middag idag ;). Jag bjöd på kyckling, ris och lite sallad. Gott gott! Sedan fick Richard "självklart" stå för disken och då började jag fixa mina fötter. Har gjort ett fotbad och skrubbat och filat mina otroligt torra fötter, sen målade jag dem med svart nagellack och nu är dem insmorda med en riktigt fet kräm och för att dem inte ska kladda ska jag sova med strumpor på ;). Hoppas på att dem blir underbart mjuka imorgon.

Dags för lilla mig att sova nu. Upp halv 8 imorgon. Sov gott!
/Elin


Dagens


T-shirt - Köpt i USA
Halsband - Present av Richards mamma
Shorts - H&M
Leggings - H&M
Skor - H&M

(Idag sponsrar vi alltså H&M :P)

/Elin

090517

Idag är det söndag IGEN!! Känns som det var söndag igår. Det är ju iofs jätteskönt att veckorna flyger fram, för då är det sommarlov snart :). Har bara två och en halv vecka kvar, det insåg jag idag :D, YEY!

Vaknade vid 10 och gick upp direkt. Åt lite frukost, bytte om och sen åkte vi med bussen till IKANO-huset. Vi åkte dit för att bland annat handla lite mat och kolla efter t-shirtar till Richard. Jag svängde in på Gina Tricot och fastnade vid REA-stället :P. Hittade ett par fina chinos och en superfin kort "jacka" att ha över ett vitt linne :), bilder kommer upp senare. Gick sen till Jack&Jones där Richard köpte en gul t-shirt :). Kollade lite i affärerna och fastnaden en stund på H&M. Hittade en megasnygg fodralklänning med dragkedja fram, hur cool och snygg som helst. Så den fick det bli! Bild kommer senare även här. Richard köpte två t-shirtar och ett par röda solbrillor (jättecoola). Vi avslutade vistelsen med korv på IKEA ;) och mathandling på Willys.

Nu har Richard precis givit sig iväg för att spela fotboll, medans jag satte mig här :P. Ska nog gå ut och springa om en halvtimme, skönt att röra lite på sig :). Hoppas alla har en fin söndag?!

/Elin

090516

Eller 090517 är det väl egentligen...:P.
Jag räknar det här inlägget till lördagen då det kommer handla om det :).
Min dag har varit UNDERBAR. Började med att jag blev "väckt" av en orkester utanför fönstret och det var ju inför SOF-kortegen, men halv 10?? Men det var väl iofs lite roligt, så jag städade till livemusik ;).


Vid strax efter halv tolv gick jag till trädgårdsföreningen och hade picknick med A och O, mys!! :) Och dessutom, vilket väder. Vid halv två gick vi till stora torget och kollade på kortegen...

Melodifestivalen-vagnen :) Carola!!


Turtles-vagnen :).


Lost-vagnen.


Super Mario-vagnen. Både min och Richards favorit :D!

Och en massa massa fler vagnar, men jag tog inte kort på alla :P. Sen gick A, O och jag och köpte glass på Bosses...mums! Sen hem, möta upp B, handla lite mat till kvällen och sen vila en stund ;).

Har haft en jättetrevlig kväll med grillning på takterrassen :). Vi åt massor med god mat och jag drack en supergod ny cider som man köper i mataffären, KÖP!

Smakar sommar. Den kommer jag köpa flera gånger.

Nu är det dags att lägga sig. Ska upp och åka till IKANO-huset imorgon med lé Richard. Vi hörs!
Avslutar med en bild på en frusen Elin på takterassen med jordgubbsvin i handen, sov gott.

/Elin

Oh what a night...

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Blev bjuden på grillning/förfest hos M i min klass. Alla andra skulle ju vidare på SOF, studentorkesterfestivalen, och parta hela natten. Jag och Richard har inte köpt biljetter till det då vi ville "pausa" den här helgen :). Jag kände mig ju som sagt väldigt trött efter tentan idag också, så mina planer för kvällen var ju egentligen lite slapp i soffan, lite städa och massa sova ;). Men det var väldigt trevligt att åka iväg och grilla med några i klassen, tack! :). Roligare än att ligga hemma.

Efter att jag skrev senast har jag varit ute på en kort runda på stan. Gick in en sväng på Åhlens och kollade på denna snygga solstol:

Visst är den helt underbar?? Skulle vara helt perfekt på takterassen då dem bara har träbänkar där :(. 250 kr får man pröjsa för denna fina...ååå, vad jag skulle vilja ha den :).
Gick sen till systemet och efter det hem. Handlade lite mat innan rundan på stan, lite korv och bröd till grillningen ;).
Min outfit för dagen på stan är följande:

Solglasögon - H&M
Oversizetröja - Gina Tricot
"Piratbyxor" (Jeans) - H&M
Gladiatorsandaler - Köpta i USA

Gick hem och bytte om till en annan outfit på kvällen :):

Jacka/Tröja - Gina Tricot
Tubtopp - H&M
Jeans - BikBok
Pumps - Din Sko

Nu är det dags för mig att börja avrunda denna trevliga kväll. Hann hem och kolla på "Helens små underverk" också, helt underbart söt!! Me like :). Sov gott allesammans, det ska iaf jag göra ;).
Imorgon blir det picknick i trädgårdföreningen, kortegen (SOF-"parad") och grillparty på takterrassen. Ser verkligen fram emot denna underbara lördag, håller tummarna för lika strålande väder som vi haft idag.

/Elin


090515

ÄNTLIGEN!!!
Nu har jag skrivit sista tentan för terminen och det känns superskönt, nu är det "bara" projektarbetet kvar :).

Sorry att jag inte hann skriva igår, satt och pluggade från 9-12.30 me A och L. Sen kom S hit vid 13.30 så åt vi lunch och pratade massor, var längesen vi sågs *saknad* :). Sen blev det plugg enda fram till sängtime. Hade jättesvårt att sova igår också, men det är väl den obligatoriska tentaångesten som spökade :(. Brukar dock inte ha problem med sömnen innan en tenta, utan ångesten brukar komma på morgonen vilket bidrar till att jag inte kan äta någon frukost :P.

Nu är jag HELT slut i huvudet och det känns som det halvt ska ramla av :S. Gick upp kvart över 6 imorse och var supertidigt i skolan. Skrev tenta och sen åkte jag hem. Sen dess har jag petat i mig lite lunch och bara legat och glott på tv.

Vädret ute är UNDERBART :)!! Solen skiner, men det är dock lite blåsigt. Funtar på att sätta mig en stund på takterassen!? Fast jag ska nog sova lite först...Känner ni hon som har beslutsångest hela tiden? :P. Jag skulle ju köpa svart nagellack också :)!! Ojojojoj, nu har jag plötsligt massor att göra ;). Får se vad det blir. Nu först blir det nog en power-nap :).

/Elin

The dagens


Tröja - Peak Performance
Linne - JC
Kjol - MQ
Leggings - Gina Tricot
Neonrosa skor - Din Sko

Min pluggoutfit känns snygg, men ändå bekväm :).
/Elin

090513

Ojojoj, var har den här dagen tagit vägen?
Träffade A på biblioteket halv 10 och satt där till 12, gick hem till henne och åt lunch och sen gick vi tillbaka och satt till 15.30. Då var vi båda jättetrötta och hade noll motivation kvar, så vi gick och köpte glass istället ;). Hehe...gott! Har lite svårt att hitta motivationen att komma igång och plugga igen, egentligen bör jag väl äta lite middag också, men vad? Vilka I-landsproblem jag har alltså.

Fick hem dem supersnygga skorna som jag beställt från H&M idag.

Dock åker dem nog tillbaka. Dem är alldeles för höga för mig och jag kan inte gå i dem (ser ut som jag skitigt på mig :P).
Men visst är dem grymt snygga? Synd bara att jag är en plattsko-människa :(.

Aja, imorgon blir det PLUGG PLUGG PLUGG och lunch med S :). Man ska ju ändå äta, så varför inte göra det med en kompis då?? ;). Ha en trevlig kväll!

/Elin


TOKIG

...blir jag på allt detta läsande! Utvärdering hit, design dit, hur ska jag komma ihåg allt?
Just nu känns allt bara som en enda röra :(. Hoppas det klarnar efter att jag och A suttit i bibloteket och gått igenom allt i detalj imorgon, håller tummarna för det iaf :).

Hoppas ni alla har haft en bra dag?! Som jag skrev i morse så sken solen, men den försvann precis efter att jag hade ätit upp min lunch :(. Hade till och med lagt fram min bikinitopp. Det blev mulet och jag satt inne och läste en massa framför datorn istället, så nu är jag äntligen klar med den delen! Tog en paus vid fem och åkte till Friskis för ett stenhårt aerobicspass, hur svettigt och kul som helst :). Väl hemma igen blev det middagslagning och ätning :P. Sen har jag läst hela kvällen, med undantag för DHW.

Nu till Elins favoritämne mode, smink, kläder, skor, väskor...ALLT!! Jag har funderat länge på om jag ska köpa svart nagellack. Visst är det lite tråkigt nu till sommaren, men har sett några som har det och jag tycker det är jättefint. Det bryter av mina annars så färgglada kläder ;). Hehe...

Kändisar som Hilary Duff, Paris Hilton och Lindsay Loan bär alla svart nagellack...då kan jag också :)!
Så det blir prio ett efter tentan :P.

Nu ska jag läsa lite bloggar, lite mail och lite fb...sen lite skollitteratur också ;). Sov gott!
/Elin


Körde jeansjacka från Gina Tricot och brillor från H&M till klänningen idag :).

Dagens oufit

Trots många om och men har jag bestämt mig för att behålla denna underbara blåsa, vad tycks?


Klänning - BikBok
Leggings - H&M
Espadrillos med klack - H&M

/Elin

090512

VILKET VÄDER!!! :)
Vaknade vid 8 av att solen sken in genom persiennerna. Drog upp dem och såg att det inte fanns ett moln på himmelen. Underbart! Dock är det ju plugg som gäller idag :(, men jag får allt ta och sätta mig på takterassen med boken istället ;). Solkräm, vatten och boken i högsta hugg, snygg kombo :). Jag hoppas VERKLIGEN att vädret håller i sig då jag har en del planerat på lördagen. Lite picknick, lite grilla och lite snack ;). Toppen!

Nu sitter jag här och äter frukost :). Har hunnit duscha och klä på mig (se dagens outfit). Ska inte gå hemifrån fören strax efter halv tio så jag har "gott" om tid på mig. Dock blir det alltid lite stressigt iaf...*suck*.

Aja, ha en superbra dag i solen och glöm inte smörja in i er (ett snäpp längre ifrån hudcancer!).
/Elin

Godnatt!

Nu börjar dagen sakta lida mot sitt slut...
och jag har faktiskt hunnit med rätt mycket idag :). Som jag tidigare skrev har jag hunnit med en runda på stan och införskaffade denna söta, fina och häftiga klänning:

Den kommer från BikBok och kostade mig 249:-. Dock har jag börjat tveka (inte ett bra tecken), för den är ganska tajt och väldigt liten i storleken. Ska iaf fundera ett par dagar till och se hur jag känner då :). Fin är den iaf!!

Aja, nu till min eftermiddag. Jag mötte upp A vid biblioteker och vi pluggade fram till strax innan 6, sen var det dags för möte på NH. Jag bokade in ett pass eftersom jag har fullt upp både denna vecka och sista veckan, så det blev bara en dag nästa vecka som jag planerat att jobba. Sen är det avslutningsfest (fattömning) den 31 maj, så jag får ta bilen och åka hem till Linköping i hyfsad tid. Nu på kvällen har jag och Richard ätit tacos (mums) och sen har vi båda suttit på "olika" håll och läst, läst, läst...Nu är jag trött på allt läsande :P!!

Imorgon börjar jag skolan 10, men måste upp redan vid 8 eftersom jag ska hinna duscha innan skolan. Det är ett kom-och-fråga tillfälle som kan vara viktigt att gå på. Sen blir det läsa, läsa och läsa igen på eftermiddag...åå, vad jag längtar :P.

Psssst! Har även fått ett nytt nummer av VeckoRevyn idag :D, men den sparar jag tills på fredag efter tentan.


Bye Bye!
/Elin

090511

En ny dag och en ny vecka har börjat.
Min morgon började redan vid halv 9. Gick upp och städade lite (Richards grupp kommer hit och jobbar idag), klädde på mig och åt frukost. Sen begav jag mig till vårdcentralen. Där fick man sitta i evigheter med 18 andra människor, fast det tog "bara" 1 och en halv timme :). Väl inne fick jag konstaterat att den knöl på halsen som jag har haft i en vecka är en förstorad lymfkörtel och att det skulle försvinna snart. Hon sa även att jag hade jämn hjärtrytm och sedan frågade hon om jag var vältränad ;), haha...gött! Efter läkarbesöket gav jag mig ut på stan en liten stund. Köpte en fin blommig klänning från BikBok, beställde nya linser och plockade upp en chailatte to go.

Såhär glad blir man när man "får" en chailatte ;).

Nu ska jag sätta mig och läsa lite, sen lunch. Ska träffa A på bibblan vid 13 och plugga inför tentan.
Sen möte ikväll på NH om vilka tider vi ska jobba osv. Jag ska dessutom säga upp mig, det du ;).
Dags att sätta igång.
/Elin

Dagens oufit

Till middagen med M gick jag i denna utstyrsel:


T-shirt - Köpt i USA
Jacka - Laredoute
Jeansleggings - BikBok
Gladiatorsandaler - Köpta i USA


Mina snygga gladiatorsandaler som jag köpte i USA i vintras. Betalade typ 150 kr för dem :).

/Elin

Bra avslut...

...på dagen!! Träffade M över en middag ute :). Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i två och en halv timme, längesen sist. Gott och trevligt.

Efter att jag skrev i bloggen senast har jag varit ute och sprungit :), läst ett kapitel till i boken, läst lite på det 100 sidor långa häftet och ätit middag med M. Så det har minst sagt varit en effektiv dag, känns gött.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer, det börjar bli dags att dra igång med lite plugg igen. Sen sovdags.
Ha det gott!

/Elin


090510

SÖNDAG!!!
Veckan har gått något fasligt fort och det betyder väl bara en sak, jag har haft roligt. Samtidigt känns det som seminariumet och min otroligt trötta dag (i måndags) var år sen sist, eller iaf minst två veckor :P. Hehe...är lite kluven.

Om jag summerar veckan är jag nöjd. Har träffat mina söta tjejer två gånger, först med jordgubbsvin på takterassen och sen fika på Espresso House :). Träffade även B på UK i fredags. Har tyckt att dagarna i skolan gått ganska fort och jag har dessutom hunnit med en hel del saker den här veckan. Det jag kan "klaga" på är väl i så fall vädret :(, har regnat som det vore höst här den här veckan...mindre roligt. Fast jag kan nästan lite hålla tummarna för en sån vecka nästkommande vecka eftersom det är tentaplugg då :(. Känns bättre att sitta inne om det regnar ;).


Nu till dagen. Vaknade av klockan vid 9.30, klev upp 10. Har sen dess hunnit läsa 2 kapitel á 30 sidor på engelska (krångligt dessutom) och det känns jättebra :). Dock ska vi läsa 5 kapitel á 30 sidor, så jag har en del kvar :(. Har bara tagit en liten paus för att blogga. Funderar även på en löparrunda vid 14 kanske, vore skönt att bränna lite ;). Efter att jag hade läst klart första kapitlet så gjorde jag en stor och god frukost :), samtidigt som jag planerade veckan lite.


Det blev en skål Kellogs K, två mackor (den ena med korv och paprika, den andra med ost och gurka), ett glas juice och ett glas antioxidantjuice :). MUMS!! Så jag är mätt fortfarande.

Angående skorna jag visade upp igår, jag har funderat så det knakar och jag har nästan kommit fram till vilka jag skulle vilja ha. Måste räkna lite på det och ni kommer få se sen vad det blev (om det blir något).
Ha en fin dag!
/Elin


Fröken Duktig

Hahaha :).
Jag ger mig själv lite positiv feedback. Det behövs ska jag säga. Känner att jag varit riktigt duktig och effektiv nu på kvällen. Började ju som sagt med att städa hela lägenheten, så nu är det rent och fint här hemma igen. Har även bäddat sängen med rena lakan (mmm...doftar gott). Hade lite svårt att komma igång med pluggningen efter det, så jag åt lite varma mackor och kollade på robinson2009. När det var slut så flyttade jag fokus till en annan robinson, nämligen ett häfte som jag ska läsa i pedagogiken ;). Snygg övergång :P. Så jag läste hela det häftet nu på kvällen, mäkta stolt. Så jag är nöjd med dagens prestationer.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, men först måste jag bara få förespråka en sida. Nelly.com (Asos.se). Kollade runt bland deras skor och det fanns många riktiga pärlor må jag säga. Och vilka bra priser! Hur kan jag ha missat denna sida? Tänkte dela med mig av några godbitar här...(vill ha allesammans)

Ett par gladiatorsandaler för 349:- (samma pris som dom på Din Sko). Stina-Lee äger ett par och dem ser grymt snygga ut på henne. Jag har BESLUTSÅNGEST!!!

Den uttjatade skon :P (har haft med den i bloggen 2 gånger förut). Tar med den igen för att dem har SÄNKT priset på dem :D. Förut kostade dem 899:- och nu ligger dem på 399:-, hur bra pris som helst ju! Det är ju friis&co. Vill HA!!

KOLLA VAD SNYGGA!!! :). Jag älskar den blåa färgen och modellen. 399:- får man pröjsa för dessa. Så himla läckra till en lbd (little black dress).


Dem här skorna är skitsnygga med gulddetaljer. 499:- är priset för dessa :).


Dem här föll mig verkligen i smaken. Tuffa, snygga och moderna. 399:- kostar dessa pärlor.
Avslutar detta modeinlägg med en grymt snygg klänning:


399:- kostar denna underbara blåsa.

VARFÖR måste dem ha så himla mycket snyggt för? När jag ser alla dessa skor skulle jag verkligen vilja ha massor med pengar bara till skor :P. Kollade fraktpriset på hemsidan och det är 39 kr som vanligt. Jag har även 10% på Nelly.com (vilket på en vara för 399:- innebär att det kostar 359:- istället), detta pga att jag är student. Ett par skor för 359:- är ju INGENTING. Elin måste verkligen ta sig en funderare på dessa underbara skapelser ;).
Detta gör hon i sina drömmar, för nu är det dags att gå och lägga sig.
Godnatt!
/Elin

090509

VILKEN KVÄLL jag hade igår :)!!!

Börjar med att förklara varför jag inte skrivit tidigare. Vaknade vid 11 och gick upp och slängde in påslakanen i tvättmaskinen. Richard och jag gjorde oss iordning och gick ut på stan. Var inne snabbt på Gina och visade Richard den blommiga klänningen som jag berättade om förut, provade den, men valde sen att hänga tillbaka den. Måste räkna lite på det där ;). Sen gick vi till Din Sko där jag prövade gladiatorsandaler, hittade fina med nitar på, men Richard tyckte inte dem var fina :P. Ska ändå fundera på dem, det är ju jag som ska ha dem på mig ;). Vidare till H&M efter det, där vi bara kollade kläder till Richard. Han hittade lite som han ska fundera på (det blir mycket funderande när man är student). Efter det blev det mathandling och lunch :). Så som ni ser har jag haft fullt upp. Har precis städat klart lägenheten dessutom.

Nu till kvällen igår. Det ösregnade när jag gjorde mig iordning och vädret såg ju verkligen inte lovande ut :(. Så jag bestämde mig för att lämna kameran hemma (ville inte att den skulle bli förstörd pga. regnet). Därför dokumenterade jag lite innan ;).

Sminktime. Jag var tvungen att tänka på att det regnade, så det fick bli vattenfast mascara och bara lite puder :).


Kvällens outfit. Tröjan är från H&M, Overallen från Viktors kläder (Linköping) och "bandanan" hoppade jag över ;). Hehe..


Redo att bemöta vädret ;). Regnjacka från Stadium (Everest) och Skor från Din Sko.

När jag gav mig ut ösregnade det fortfarande och det drog ner min stämning ganska rejält. Men jag cyklade iaf med A till A:s förfest. Hade ganska kul hemma hos honom. Vid 22 åkte jag och A till Utekravallen och då hade det slutat regna :D. Det var uppehåll och det höll i sig hela kvällen och natten (helt underbart, vi hade vädergudarna på vår sida). Vid midnatt entrade Petter scenen och han var GRYM! Såg jättebra och vi stog och diggade med ;). Han var så himla bra och det var så roligt att se honom. Tummen upp för Petter, SÅKLART! :). Kvällen gick och vi åkte inte hem fören vid stängning (första gången för min del :P), så vi kom inte hem fören vid 04. Då var jag trött och somnade som en stock.
TACK alla som gjorde min kväll underbar, ni vet vilka ni är!

Nu ska jag ta tag i en typisk syssla en lördagkväll, nämligen att plugga :P. Bör nog få i mig någon middag också, men Richard är ute med några kompisar och käkar/festar och då har jag ingen lust att laga mat. Kanske gör varma mackor i ugnen eller något sånt enkelt ;).
Aja, ha en trevlig lördagkväll.
/Elin

Gay Fish och Svennebanan

Hahaha...här är min "favoritlåt" som dem gjort om i South Park. Kolla på avsnittet, jätteroligt.



Här kommer även årets sommarplåga...(om du frågar mig) Svennebanan med Promoe ;). Haha...


Dagens outfit


Skjorta - H&M (Herr)
Klänning - H&M
Leggings - Gina Tricot

Idag blev det för ovanlighetens skull leggings :P. Till det en av mina favoritklänningar, men med en skjorta över.
Lite tråkig, men bekväm outfit.
/Elin

090508

Ikväll är det äntligen dags för utekravallen, YEY!
Dock ser vädret inge lovande ut :(, jag bara väntar på att regnet ska komma.
Vaknade även idag upp av skinande sol utanför fönstret, men visste att det skulle börja regna framåt eftermiddagen, så jag tog på mig hyfsat bra kläder och regnjacka iaf. Solen höll i sig till lunch och jag slapp cykla hem i regnet.
Men det ska enligt smhi.se regna hela kvällen :( och nu är det väldigt grått ute, jag vill ha sol!!

Idag vaknade jag vid 9, gick upp och fixade allt inför skolan. Hade lektion mellan 10 och 12, sen cyklade jag och A till systemet och handlade lite till kvällen. Sen dess har jag bara varit hemma, har ätit lite lunch och bara slappat. Hade egentligen planer på att gå ut och springa, men jag tror jag behöver en lite sovstund istället för att orka kvällen.

Ikväll är det alltså utekravallen som gäller. Kravall har jag förklarat för er tidigare vad det är, men det var så längesen så det minns ni nog inte :P, drar en kort repris ;). Kravall betyder krav på overall. Det brukar vanligtvis vara på torsdagar och alla program har en egen overall eller annan utstyrsel. Vår är vit med ränder på sidorna (i rött, gult och grönt).
 
Jag har inte hunnit (orkat) pimpa min overall än, men eftersom jag ska vara fadder efter sommaren bör jag nog göra det :). Iaf kravall är en fest där man dansar, dricker öl och cider och har jätteroligt. Man behöver inte fundera på vad man ska ha på sig, utan alla har sina overaller (jättepraktiskt).
Så även ikväll! Jag ska ha min fina (smutsiga) overall, som man inte får tvätta, och ett par gamla tygskor. Sen blir det nog collagetröja och tyvärr också regnjacka. Snygg partyoutfit ;). Haha...ser verkligen fram emot kvällen. Petter ska spela vid midnatt :D. Tar med kameran och hoppas på en bra bild.

Nu ska jag sova en stund, sen är det dags att städa lite och fixa iordning lite middag.
Ha det gott!
/Elin

Övertrött

Är så trött så att jag är pigg :P. Hänt er någon gång?
Haha...är egentligen supertrött, men envisas ändå med att vara uppe. Väldigt dumt enligt mig själv. Jag som ska på UK (utekravallen) och allt imorgon, då vill man vara pigg och taggad ;).

Vilken underbar eftermiddag/kväll jag har haft idag :). Kom efter många om och men iväg till gymet vid halv 6, körde en timme, sen dusch och efter det cykeltur hem. När jag kom hem stod maten på bordet :). Jag bjöds på fläskfilé i gräddsås med ris (MUMS!). Richard tände ljus och vi satt och åt, pratade och lyssnade på musik. Alldeles för sällan vi gör sånt! Sen har vi legat i soffan hela kvällen och kollat på massa tv-program som vi båda gillar, hur mysigt som helst.

Nu är det dags för mig att krypa till kojs, börjar 10 imorgon.
Ha det gott så länge.

/Elin

090507

Högst på önskelistan: En bloggdator :)!!!
En kompis i klassen har precis gått och köpt sig en minidator, hur söt och praktisk som helst. Hon ska inte ha den att blogga med, utan till skolarbeten. Jag hade tänkt kombinera ;).
Har en superfin dator från Dell som jag är jättenöjd med, den är rosa och passar mig perfekt. Men den är lite stor och klumpig att bära med sig till skolan hela tiden och dessutom skulle det vara kul att skriva ett litet blogginlägg på lunchen :).
Har suttit och kollat runt lite på internet och hittat en helt underbar variant.

Den här kommer från HP och finns att köpa i dem flesta elektronikaffärerna (Onoff, Elgiganten m.fl.). Den är hur snygg som helst och dessutom har den fått väldigt bra recensioner för att vara en bra dator. Dock är den lite över min prisklass (men som jag tidigare sagt, önskning är en önskning), du får betala något över 5000 kr för den. Modellen heter HP Mini 1190EO och är designad av Vivienne Tam.
En annan variant som också fått bra betyg (bäst enligt onoff.se) är denna:

Denna kommer från Acer och är sådär härligt blå :). Den här känns lite mer min prisklass (om jag nu skulle köpa den) och ligger på mellan 3200 och 4000, beroende på vart man köper den. Skulle absolut inte tacka nej till denna sötnos!

Ibland blir man lite avundsjuk på dem där "superbloggarna" som får hem saker för att prova dem. Har sett på flera bloggar att dem fått prova minidatorer och sedan fått dem. Jag vill också :P!! Hur gör man?

Aja, lite om gårdagen och dagen.
Igår jobbade jag ju som sagt. Började 18 och jobbade "bara" till 00 (stängde 23 pga för lite folk). Satt efter jobbet kvar och snackade lite, men sen var jag så trött så jag ramlade i säng vid 02.
*Pip, pip, pip* ringer klockan vid 07 (SNARK). Alltså 5 timmars sömn inatt, är helt slut. Gick i alla fall upp och skrev ut allt inför dagens redovisning, åt lite frukost och gjorde mig iordning. Hade skola mellan 9.30 till 12 och har nu bara suttit hemma och ätit lite lunch och vilat :). Ska strax åka och träna, var ju ett tag sen!

När jag vaknade imorse så sken solen :). Satte på mig mina ljusa jeansleggings, nya randiga tröjan och ett par knallrosa skor + solbrillor, över detta endast en skinnjacka och en sjal. Men när jag sen ska cykla hem så spöregnar det :(, vilken hit med mina kläder. Kommer hem och ser ut som en dyblöt hund eller något, fick hänga upp byxorna på tork och hoppa i mjukisarna istället (därav ingen dagens outfit).

Dags att göra lite nytta snart! Ha det gott.
/Elin


Dagens outfit

Trots det lite trista vädret blev det iaf en ljus och vårig outfit idag.


T-shirt - Gina Tricot
Linne - JC
Jeansleggings - Gina Tricot

/Elin


Trotsade regnet...

...och gick ut och fikade med tjejerna ;).
Med regnjacka och paraply i högsta hugg begav jag mig ut på stan i detta "underbara" väder ;).
Mötte upp tjejerna på Espresso House och det fick bli en chailatte för min del, var mycket längesen. Det har ju varit så varmt i flera veckor och då vill man bara dricka kallt (iaf jag), så nu var det ju lite ruggigt ute och då passade det perfekt.
Efter fikat blev det en sväng på Gina Tricot, hittade en supersöt klänning med blommor. Vill jättegärna ha den!! Men jag håller i pengarna ett litet tag till ;). S köpte iaf en jättefin klänning :). Lite mathandling hann vi med också.
Sen gick jag mina 2 minuter för att komma hem ;) och diskade bort all disk...har som sagt inte haft ork innan.

Nu är det dags att öppna böckerna igen, men om en halvtimme är det dags att laga lite middag. Funderar på klyftpotatis och kyckling *mums*. Låter bra!! Det får det bli.
Jobbar ikväll vid 18, så vi hörs imorgon. Ha en fin kväll!

Låten som går på repeat här hemma just nu ;).

Kanye West med Heartless :). Hissa eller dissa?

/Elin

090506

Nu har klockan REDAN passerat 12.
Satte klockan på 9 imorse, men när jag vet att jag är "ledig" har jag en tendens att sova en stund till. Gick slutligen upp vid 10 och hoppade i löparkläder. Begav mig ut och sprang i regnet, det var faktiskt ganska mysigt och folktomt ;). Jag och några skolungdomar :). Det var skönt att röra lite på sig igen, känner mig inte alls lika trött som jag brukar vara vid den här tiden.

Imorgon slutar skolan 12, så då får det bli en massa läsande och gymet för första gången på 2 veckor ;).

Idag ska jag plugga (läsa) och vid 14 ska jag träffa tjejerna för en fika på stan :). Vid 18 börjar jag jobba på NH till 01. Så det blir inte mycket "fritid". Håller dessutom för fullt på att tvätta massor, tvättkorgen var överfull efter minisemestern hem :). Har inget att sätta på mig :P. Hehe...

Hoppas alla får en bra dag i regnet ;)!! Försök göra det bästa av dagen även fast det regnar. Jag ska krypa upp i soffan med en äggmacka och lite juice och samtidigt läsa i min skolbok.

/Elin

Sovtime strax

Godkväll kära vänner!

Idag har det varit en enormt LÅNG dag i skolan. Gick alltså från 9 till 21. Hade fadderutbildning från 15.30 till 21 och det var väl inte överdrivet ansträngande, förstår kanske inte riktigt varför man måste gå på utbildningen, det kändes som allt var ganska uppenbart. Dock innehöll dem två sista timmarna lite intressanta saker om grupprocesser och konflikter. Det var en riktigt bra föreläsare, Oskar, som tillsammans med några andra driver psykologifabriken. Gå in och kika.
Avslutade kvällen med lite mat från donken (inte bra med all mat ute), men till mitt försvar tog jag nuggets och sallad :). Är trött på skräpmat nu, så det får blir riktig och ordentlig mat resten av veckan. Måste bara hitta lusten att laga mat :S, senaste tiden är det bara Richard som har lagat mat (tack). Så får det inte fortsätta, måste hitta orken att göra saker.

Var inne en snabbis på Monki igår, har varit inne några gånger men inte hittat något som fallit mig i smaken. Men hittade en helt underbar tröja, oversize, stickad. Perfekt att ha på sommarkvällarna :). Jag vill HA!!! Kostade 300 kr, jag funderar starkt. Dock är risken att den är slutsåld nu :(.
Har även gått och suktat efter en eller flera klänningar som min snygga kompis E hade på sig i helgen. Dem finns i massa olika färger och varianter, jag bara älskar denna variant.

Rosa blommor :) = sommar!!! Kommer från BikBok och kostar 249:-. Hittade en blå i Linköping, ska se om jag ska gå och prova den i dagarna. Jag vill ha...:).

Dags för mig att avrunda kvällen. Fönstret står öppet i sovrummet och det börjar bli iskallt därinne, bör nog stänga där nu ;). Hörs imorgon.
/Elin

090505

Idag är det skola från 9 till 21 som gäller :S.
Från 9 till 15 ska vi hålla på med grupparbete. Göra klart inför seminariumet på torsdag, förbereda för intervjuerna dem andra ska göra imorgon osv. Sedan vid 15.30 börjar fadderutbildningen, vad man får och inte får göra typ :P. Och den slutar inte fören vid 21...så det blir en LÅNG dag idag.

Vaknade dessutom av att det regnar :(. Det bästa jag vet är att ligga kvar i sängen när det regnar :D, men nu måste jag bege mig ut på en 20 min cykeltur till skolan...segt.
Vi hörs kanske ikväll om jag orkar, annars imorgon. Ha en bra dag!
/Elin

Lite Shopping


Köpte en supersnygg tröja på Gina Tricot för 149:-, en oversize som passar perfekt till tajta jeans.
Dessa chinos kom med i H&M-paketet, 198:- kostar dem och det är det enda jag kommer behålla. Hade beställt ett par i en annan färg, men färgen var inte så snygg i verkligheten...lite tråkigt :(!


Denna underbara klänning kommer från H&M, den kostade 249:-. Ska ha den på P student :). Me <3!
Passade även på att handla leggings, två för 59:- också på H&M.
Och skorna, vid det här laget vet ni att dem kommer från USA :).

/Elin


Dåligt blev bra.

När jag kom till skolan idag fick jag en "dålig" känsla i magen :(.
Det kändes inte som det skulle helt enkelt. Har varit fruktansvärt trött hela dagen och kunde knappt hålla mig vaken under seminariumet (och det var faktiskt rikigt jobbigt, för jag kämpade gärnet). Kom hem vid halv 4 och kände inte att jag hade någon ork att göra något. Borde plugga, borde handla, borde träna, borde städa...listan kan bli lång och jag orkade inte göra något av det och *pling* säger det i mobilen. Det är B som sms:ar och frågar om vi ska dricka lite vin och snacka i solen, jag var inte sen att svara :). Så avnjöt lite jordgubbsvin och asti på vår takterass (fick reda på att vi hade en idag :P) tillsammans med lite jordgubbar, kan det bli bättre?? Hade verkligen supertrevligt!! Så skönt med spontana grejer när man är lite deppig :). TACK tjejer :D!!!

Nu måste jag ju förklara varför jag övergivit er i två dagar :P.
På lördag morgon väckte mamma mig och jag hoppade upp och rensade lådor och sen åkte vi till tippen. Sen hämtade jag upp E och E och så åkte vi till täby för att kolla på blondinbella och co. :P. Vi gick runt ganska länge i täby centrum och jag shoppade litegrann (kommer i ett senare inlägg), åt mackor från Sandy's och pratade. Supertrevligt hade vi :)!
Begav oss sen hem och jag åkte bara hem och vände, packade ihop mina kläder och åkte till Richard. Var hos honom och vi "firade" hans lillebror genom att äta ute :). Jag åt tacos. Sen låg vi och tittade på film, somnade och gick upp mitt i natten och hämtade min lillasyster och skjutsade hem henne...snäll storasyster som man är ;).

På söndagen gick jag upp 10 och åkte hem till familjen, vi packade ihop allt och åkte till täby medans det var visning på huset. Åkte hem och bytte om och sen var det bara att ta bilen till Saltsjöbaden och fira kusinen. Grattis E som fyller 7 år imorgon :). Hon fick en supersöt blus och örhängen av mig och syster. Hon blev faktiskt jätteglad.
Vid 18 åkte vi hem till Åkersberga och jag bytte bil och åkte sen tillbaka till Linköping.

Jag hade alltså ingen tid därimellan att blogga. Hoppas ni förstår :).
Dags att börja avrunda kvällen nu. Ha det gott.
/Elin


090504

FÖRLÅT! :(
Både lördag och söndag har jag haft fullt upp. Hann inte gå in på datorn en enda gång. Det var väl skönt med lite datorfri helg, men iaf...har ju inte skrivit här då.

Det blir tyvärr bara ett kort inlägg, sen bär det av till skolan. Kom hem till Linköping igår vid 22 och stupade i säng direkt, så trött. Har fått "skrapa" ihop till en frukost här hemma. Fanns pyttelite mjölk och flingor och lite juice, håller jag mig nog inte mätt på så länge :(. Det blir alltså matshopping idag! Ett måste.

I eftermiddag kommer det upp lite bilder på nya kläder jag köpt i helgen :) och dessutom har HM-paketet kommit. Ett grej ska redan skickas tillbaka :(, gillar inte färgen. En större rapport kommer senare och mer information vad jag har haft för mig i helgen.

Dags att fixa iordning sig och dra, hörs senare.
/Elin

Kort

Kort blir mitt inlägg nu.
Är megatrött, så jag tänkte bara avsluta dagen med ett kort inlägg.

Hämtade just upp lillasyster hos en kompis och har nu lagt mig i sängen med mitt illröda huvud :P.

Så godnatt på er kära vänner, mer snack imorgon :).

/Elin

090501

Idag är det första maj och underbart varmt väder :)!
Har inte hunnit skriva i bloggen då jag varit upptagen hela dagen.

Gårdagen vart jättelyckad. Vi åt massor, pratade, skrattade och hade det jättetrevligt :). Det gör jag gärna om snart!
Somnade runt ett och gick upp halv tio. B sov över :). Jag gick upp och diskade bort allt från igår, torkade av alla ytor och fixade lite. Sen kom B upp och då gjorde vi iordning oss inför dagen.

Idag har jag, B, S och E varit på äventyr. Vi har varit på garnsviken och haft picknick och solat. Hur mysigt som helst :D. Gör gärna om snart.

Här är jag på garnsviken :).

När jag hade lämpat av tjejerna åkte jag hem till Richard en sväng och hälsade på familjen :). Var längesen jag träffade dem. Dem höll på att riva altanen, så jag satte mig och tittade på :P.
Kom hem för en liten stund sen, har alltså haft fullt upp. Och dessutom har klantot (jag) bränt mig :(. MYCKET!

Så otroligt AJ!

Imorgon blir det lite vila från solen och en runda till Täby med E och E :). Mys!
Hörs senare.
/Elin


RSS 2.0