Kvavt, åska och regn...

...det är Linköping just nu :(. Jag har fått sms från kompisar i förrgår och igår att det varit sol och varmt och skönt i Stockholm, här i Linköping har det i princip varit molnigt hela veckan :(. Visst har vi en värmebölja med 19 grader varmt, men det är ju bara kvavt och svettigt när solen inte ens vill visa sig. Det är jättetråkigt. Jag får se det positiva i det hela att man bara behöver byxor och topp på sig nu och det är ju inte helt fel att slippa jacka, halsduk, vantar och mössa :). 

Idag har jag alltså köpt biljett till Sommar X med Annika. Det är jag, Richard, Annika, Thomas och Angelica som ska gå. Vet även att L samt lite klasskompisar till mig ska dit. Ser väldigt mycket fram emot det :). De har öppet hela Kårallen (en byggnad på campus) och utomhus, så man kan springa lite inne och lite ute. Vi kan alla hålla tummarna för att det är sol den 4 juni, det skulle vara drömmen!

Biljetter till Sommar X och till Vårfesten, som är på fredag :).

Efter biljettköpet cyklade jag och Annika till Hemköp i Ryd för att handla lite lunch och sedan cyklade vi vidare hem till dem. Gjorde lite lunch och tog med oss utomhus, det var som sagt varmt, men inte soligt :(. Efter maten blev det en liten promenad på drygt 30 min och sen var det dags för mig att cykla hem.

Nu har jag sammanställt arbetet och tänkte strax skriva ut det och börja läsa lite innan stepen. Eftersom jag känner mig hyfsat bra idag, så kör jag ikväll och ser vad som händer :P. Hoppas att det känns bra :). Ikväll blir det sedan till att fortsätta läsa arbetet och kanske kolla lite tv. Vad ska ni hitta på ikväll?

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0