God och proteinrik smoothie


En banan
Frysta bär (jag hade hallon, blåbär och jordgubbar)
Soyamjölk
Naturell yoghurt
En skvätt lättyoghurt med smak
En och en halv matsked lätt kesella
Två matskedar havregyn med quinoa

Nu slänger jag upp ännu en smoothie (min syster kommer bli galen :P). Tanken är bara att jag vill dela med mig av något som jag tycker är supergott :). Den här drack jag igår efter min ordentliga löprunda och den satt fint kan jag säga ;). Prova dig fram vad du gillar, släng i en kiwi eller en passionsfrukt för variation.

/Elin


30 Juni 2010


God morgon! Såhär galen såg jag ut innan min 7,5 km löprunda igår, efteråt kunde jag knappt stå upp :P. Idag bestämde jag mig för att sova lite längre, hade ju några timmar att ta igen :). Har i alla fall redan hunnit äta en ordentlig frukost och tvättat en maskin tvätt. Idag är det molnigt och lite blåsigt, men ändå hyfsat varmt. Satt på balkongen i bara linne och shorts och det var inte för kallt. Förmodligen börjar det väl regna snart?!

Min massage idag är inställd pga. att hon är sjuk :(. Supertråkigt! Har bokat in en ny tid i augusti istället. Kände verkligen att jag behövde massage nu eftersom jag är stel i axlar och rygg efter all motion. Men men, inte så mycket att göra åt. Ska i alla fall åka och hämta ut ett paket till min mamma och sedan blir det stan för hela slanten ;). Tänkte som sagt gå och titta lite i affärer innan Ellen kommer till stan och vi ska käka middag på T.G.I Fridays vid kungsträdgården <3, kommer bli sjuuukt nice :). Ska verkligen ta vara på den här dagen eftersom det är min första lediga dag sedan förra helgen (1,5 vecka sedan), men som tur är slutar jag två på lördag och är ledig hela söndag :). Då blir det myshelg med Emelie <3.

Igår när jag kom hem från jobbet ringde min lilla kusin till mig, hon ska flyga till Gotland själv om några veckor för att hälsa på mig :). Då får jag hitta på lite roliga saker att göra. Blir nog i alla fall en vända in till Visby för att käka glass och gå till godisaffären (Pippis godisaffär). Funderar även på om vi ska åka till Kneippbyn och vara på vattenlandet en dag, det skulle hon nog uppskatta :). Annars blir det nog bad i havet, sola, måla naglarna, myskväll med film och så vidare. När hon är där får jag även sovsällskap :). Mysigt! Efter samtalet med henne åt jag och syster svenska jordgubbar med mjölk och macka, första gången i år jag åt svenska jordgubbar. Det var riktigt gott.

Aja, ska smällta min frukost en stund till innan jag ger mig ut och kör intervaller. Jobbig, men effektiv träning. Imorgon blir det sedan återhämtningsdag för min stackars kropp :). Tänkte slänga upp något inlägg i träningsbloggen nu också, är så dålig på att uppdatera där :(. Hörs snart igen!

/Elin

HETT

Idag är det VARMT ute må jag säga. Det var riktigt kämpigt att ta sig runt 7,5 km idag. Tänk er att springa i 26 grader värme och stekande sol, verkligen inte att rekommendera. Tyvärr blir det så eftersom jag inte orkar gå upp tidigare än halv åtta :P. Borde nog ta mina 7,5 km eller så småningom 10 km på kvällarna istället, då har man fått i sig mer mat under dagen och orkar förmodligen springa lite fortare :). Kan ni gissa hur jag såg ut efter passet då? Varsågoda!


Var det någon som sa något om svett? Jag ser inget i alla fall :P...hahahaha, usch.

Aja, efter denna svettiga runda blev det stretch och dusch. Hoppade sedan i bikinin och la mig utomhus för att steka. Det var så otroligt varmt, så jag orkade inte ligga så länge :(. Man bör antingen vara vid en sjö/hav eller vänta till senare på eftermiddagen en sån här dag. Hade i alla fall en sjal runt huvdet för att skydda håret och hårbotten :).



När det blev för hett ute gick jag in och ställde mig vid spisen, även det ganska hett. Nu har jag slängt ihop fyra matlådor bestående av bulgur, kyckling och sweet and sour från onkel ben, mums! Känns bra att göra matlådor när man har gott om tid på sig.



Nähä, det här duger inte :P. Nu ska jag smörja in mitt ansikte lite till med solskydd och sedan lägga mig i solen en liten stund innan det är dags för mig att ställa mig vid spisen igen och steka hamburgare :), magen kurrar.

/Elin

ReA

Har någon av er missat att det är massor av rea i butikerna nu? Jag har varken haft tid eller lust att ge mig ut bland högarna i butikerna, men imorgon tänkte jag gå en sväng inne i stan :). Är sugen på att kolla in vad Zara, Gina Tricot och H&M har att erbjuda. Är nog inte ute efter något speciellt egentligen förutom ett par tajta bomullsshorts som man kan ha när man är ute och springer/går eller på stranden. Jag vill i alla fall tipsa om en riktigt bra rea som är på Nelly.com. Du klickar på "REA"-fliken och sedan skriver du in lösenordet "Sommar2010". Massor av fint :), här är ett urplock.

Club L - Cherly Dress
Sockersöt klänning i fin rosa färg. Kostar bara 59 kr på rean.

Club L - Corsage Dress
Svart skrynkelklänning med stor härlig blomma, perfekt att framhäva och vilseleda. Kostar bara 59 kr.

Only - Mixer Ankle Dress
Långklänning i superfina färger. Denna gillar jag starkt och tänkte faktiskt beställa hem den :). Kostar 139 kr.

Chandra - Skinny Stripe Leggings
Snygga leggings med "skinndetaljer", själv har jag använt mina liknande massor. Kostar bara 69 kr så passa på!

Only - Alba Metal Blazer
Supersnygg blazer med nitar på för bara 249 kr.

Jeane Blush - Girl Chino
Läckra chinos för knappt några pengar, bara 59 kr. Dessa beställs givetvis också.

Gå in på deras hemsida direkt och kolla läget. Själv håller jag nu tummarna för att klänningen och chinosen sitter fint på :), snälla gör detsamma ;).
/Elin


29 Juni 2010

Jag har hunnit äta frukost, bädda med nya lakan i sängen och fixat lite på datorn och klockan är bara tjugo i nio :). Vad har ni hunnit göra? Kvart i åtta satt jag ute på balkongen och käkade frukost i bara linne och shorts, redan då var det supervarmt. Lite jobbigt med tanke på att jag ska ut och springa, men nice att vädret håller i sig ändå :). Satt just inne och kollade på SMHI och herregud vilka temperaturer. Idag ska det vara 26 grader vid 14 och på lördag när jag slutar jobbet 14 ska det vara 30 grader!!! Riktigt nice.

I natt blev det bara 6,5 timmes sömn, men jag tänkte kompensera det med att sova en stund i solen samt lägga mig hyfsat ikväll. Mina kvällar har sett likadana ut nu tre dagar i rad. När jag kommer hem från jobbet fixar jag iordning lite mellanmål/middag och sätter mig sedan en stund framför tv:n. När jag tröttnat på tv:n gör jag mig iordning för att sova och sedan fastnar jag framför datorn. Mailen ska kollas, bloggar ska läsas och dessutom ska jag själv slänga upp några inlägg :). Lite tråkigt med likadana kvällar, men jag vet redan att morgondagen inte blir gårdagen lik ;).

Aja, ni vet dagens schema. Ska strax hänga upp tvätt från tvättmaskinen och sedan byta om till löparkläder. Hörs mer i eftermiddag innan jag åker to work.

Förresten, igår handlade Bengt Magnusson hos oss :).


/Elin


Sluta träna!

Jag har bestämt mig för att SLUTA TRÄNA! Självklart gäller inte detta för alltid, men ni som följer min blogg vet att jag är lite av en "träningsnarkoman" och tränar 5 gånger i veckan. Under det här halvåret har jag stenhårt hållt mig till 5 gånger i veckan och jag har bara brutit mot det när jag var sjuk och låg hemma i feber/halsont. Idag när jag var ute och stavgick kände jag mig så otroligt trött i kroppen och jag känner att kroppen inte kan prestera på samma sätt eftersom den är slutkörd. Jag bestämde mig då för att ha en vecka fri från träning och det blir alltså v. 28. Jag får endast ta tre powerwalks på 5 km under hela veckan och det är lite för mig som tränar så mycket i vanliga fall.

Detta beslut känns både bra och dåligt på samma gång. Det som är bra är att jag ger kroppen tid att återhämta sig efter all hårdträning och jag kan göra andra saker som att sova, sola, läsa en bok eller umgås med nära&kära istället för att lägga massor av tid på träning. Det som är dåligt är ju att jag inte får göra något som jag tycker är roligt och givande samt att jag måste dra ner på maten ytterliggare under denna period för att inte öka i vikt under denna vecka.

När jag berättade detta för min pojkvän sa han att det var ett "klokt beslut, det bästa på länge" eftersom han (som också är lite av en träningsnörd) vet att det här halvåret slitit hårt på mig. Det blir nog även lite slappare under de veckor jag är ledig och befinner mig på Gotland, mellan v. 30 -32. Har besök första veckan och då blir det kanske någon powerwalk och cykeltur, men inte mer än så. V. 32 är det ju dags för mitt milslopp här i Stockholm också och då vill jag inte vara slutkörd och tung i kroppen :).

Neeeej, kom på att jag ska prova Stripchair den 16 juli med mina tjejkompisar. Aja, det får bli ett undantag och så tar vi bort en powerwalk istället. Psssst, skvallra inte för pojkvännen, han tyckte nämligen att tre powerwalks var för mycket ;P.







Liter bilder på mig under våren. I <3 training :).

/Elin

Dagens låt



Mike Posner - Cooler than me

Först tyckte jag låten var konstig, men nu gillar jag den :P. Sjunger gärna med i bilen ;).

/Elin

28 Juni 2010


Har ni saknat mig? Jag vet att uppdateringen verkligen är dålig såhär under sommaren, men som ni vet jobbar jag ganska mycket och den lilla fritid jag har lägger jag hellre på att träffa kompisar/pojkvän, solar, tränar och bara slappar än att sitta vid datorn. Jag hoppas faktiskt att ni gör detsamma. Ta vara på sommaren och lägg den där extra timmen framför datorn på att ligga i solen eller äta glass :).

Idag har jag hunnit med en stavgångsrunda på 5 km innan frukost, sedan blev det en skål med havregrynsgröt och en macka :). Åkte iväg och fixade en sak åt pappa och sedan la jag mig i solen i 45 min. Det var riktigt varmt och skönt i solen, men man ska nog vara försiktig så att man inte bränner sig. Sedan har jag jobbat hela eftermiddagen och kvällen.

Imorgon har jag "bara" ett fyratimmarspass inbokat på jobbet, så innan det ska jag hinna med en löprunda på 7,5 km. Tänkte nog gå upp runt halv åtta imorgon för att det inte ska bli så varmt när jag springer. Ska även ställa mig och slänga ihop lite matlådor samt äta en lunch bestående av hemmagjorda hamburgare, längtar redan :). Blir nog lite solande också.

Måste bara berätta att min onsdag kommer bli GRYM! Jag är ledig från jobbet och ska starta min morgon med intervallträning, superjobbigt, men grymt effektivt. Ska tydligen regna på onsdag, så sola kanske det inte blir?! Annars tänkte jag åka in till stan och kolla lite i affärer, minns inte när jag var och shoppade senast. På eftermiddagen har jag en massage inbokad och på kvällen kommer Ellen till stan och då blir det middag på Fridays :D. Låter det inte helt underbart? Jag längtar mest till massage och middagen med Ellen <3. Det förtjänar jag efter en lång arbetsvecka (jobbade hela förra veckan).

Planen för veckan:
Tisdag - Sola, laga matlådor, träna och jobba.
Onsdag - Träna, sola?, shoppa, massage och middag med Ellen <3.
Torsdag - Långt arbetspass och vila.
Fredag - Träna, sola och jobba.
Lördag - Jobba och träffa Emelie, sova över hos henne <3.
Söndag - Umgås med Emelie, förmodligen blir det så att vi ligger och slappar på en strand med picknick hela dagen :).

/Elin

Sov gott världen!




Hann med att sola en liten stund innan jobbet idag, grymt väder idag igen :D. Så himla tråkigt att jobba hela eftermiddagen och kvällen när det är fint och varmt väder :(, men vad gör man inte för lite money? Imorgon kör jag ett pass från lunch till åtta, så tänkte träna och sola på morgonen :). Det blir alltså en liknande dag som denna.

Löprundan i morse gick faktiskt bra med tanke på hettan som faktiskt var, runt 23 grader varmt. Det var ändå ok att springa i skogen eftersom träden skuggade en aning. Imorgon har jag planerat in en runda stavgång och det blir redan vid åtta imorgonbitti. Vill ha en lång förmiddag på mig att göra saker innan jobbet. Ska bland annat iväg och fixa lite ärenden, gå stavgång, sola och göra matlåda innan jag börjar.

Nu önskar jag er alla en god natt, för nu ska jag släcka för idag. Natti!
/Elin

Grym låt :)



B.o.B - Nothin' on you feat Bruno Mars

Jag slängde upp en låt för några dagar sedan "billinoaire" som också involverar Bruno Mars. Han har grym röst :).

/Elin

Midsommaroutfit


Linne - H&M
Kavaj - Present av pojkvännen, H&M
Shorts - BikBok
Ringar - Köpt i Milano och present av Ellen från London
Pumps - Skopunkten

Körde på en ganska enkel outfit denna midsommarafton. Piffade till det vardagliga linnet med en kavaj, ringar och heels :). Det var en bekväm outfit som jag ändå anser funkar för fest, vad tycker ni?

/Elin

27 Juni 2010


God morgon kära bloggläsare. Bilden föreställer min fina midsommartårta med jordgubbar och den smakade väldigt gott, den åts upp av alla på typ 5 min :P. Idag känner jag mig lite seg, men det beror förmodligen på att jag stod upp så mycket på jobbet igår och idag blir det samma sak :(. Min plan var att hoppa upp ur sängen vid 8, men jag stängde av larmet och vaknade 9. Sådana dagar tackar man för att man börjar sent ;). Dumt nog är det jättevarmt ute redan och jag ska ut och springa, känns sådär. I fredags efter jobbet var jag också ute och sprang, tiden blev inte alls bra och värmen var riktigt jobbig. Man bör springa 8 på morgonen eller 8 på kvällen, då är det som bäst luft anser jag. Aja, det blev "vila" igår, så en löprunda måste hinnas med :). Ska bara smälta frukosten först.

Hoppas ni alla haft en underbar midsommar, vad hittade ni på? Själv jobbade jag mellan 8-15, sedan blev det alltså en löprunda på 5 km och styrka, dusch, fixa iordning mig och göra tårtan. På kvällen åkte jag hem till min kompis S och hennes pojkvän som fyllde år, de hade lite party där :). Sedan åkte jag, Bella och Å till en annan fest i Täby där vi käkade lite middag och hade det trevligt med snappsvisor, god mat och trevligt sällskap. Vid tio lämnade jag den festen och åkte tillbaka till pojkvännen och hans "gang". Där käkade vi tårta, lyssnade på musik och snackade. Det var en ganska "fram och tillbaka"-midsommarafton för mig, men det var trevligt på alla de ställena jag var. Ville ju vara på alla ställen samtidigt, men det var såhär jag fick lösa det ;).


Jag och min Bella <3


Det sjöngs snappsvisor och sommarlåtar.


Jag och värdinnan J :)


M och Å :)


Min bruna, trötta (?) och håriga pojkvän :P


Delar av the gang som poserar så fint :P?

/Elin

26 Juni 2010

Ville bara säga HEJ. Jag är alldeles för trött för att skriva ett ordentligt inlägg med bilder från midsommar, så det får bli imorgon. Jobbade till nio ikväll, så är helt slut i kroppen :(. Nu behöver jag min skönhetssömn för att orka upp och springa imorgon. Jobbar mellan ett och nio imorgon också, men jag ska nog hinna slänga upp ett inlägg innan det ;). Hörs!


Bild på mig 2007.

/Elin

Dagens outfit


Linne - Gina Tricot
Halsband - Premie
Shorts - BikBok
Ringar - Köpta i Milano samt London

/Elin

Mumsig Smoothie


En banan
Frysta hallon, blåbär och jordgubbar (ta de bär du har hemma)
Alpro soya mjölk
Naturell yoghurt
Lättyoghurt med smak (skogsbär)
Ett ägg

Den här smoothien drack jag igår efter en lång löprunda på 7,5 km och det var en perfekt avslutning på kvällen. Den var dessutom supergod :). Slängde i ett ägg eftersom jag ville ha lite extra protein och jag lovar att det inte kommer smaka ägg om du gör det ;), annars kan man slänga i en eller två matskedar lätt kesella istället.

/Elin

23 Juni 2010


Idag har min prinsessa Emelie varit på besök ;). Efter jobbet idag hämtade jag upp Emelie och åkte till mataffären. Handlade med oss lite mat hem och fixade tortillas till middag, mums! Efter middagen gick vi en ganska lång promenad runt omkring där min familj bor och fastnade på två ställen. Först hittade vi en linbana och båda skrek "ååå, en linbana, den måste vi prova". Så typiskt oss :P. När vi hade åkt den och tyckte att den var tråkig gick vi vidare. Vid en skola hittade vi som en gungbräda fast man kunde snurra runt, superroligt :). Skönt att man har en kompis som är lika lekfull som mig. Mysigt! När vi kom tillbaka blev det fruktstund med melon, körsbär och vindruvor, smaskigt värre. Nu sitter hon på bussen på väg hem till sig och jag tänkte strax hoppa in i duschen och fixa iordning allt inför imorgon.

Imorgon jobbar jag nämligen i mataffären och kommer inte komma tillbaka hit fören på lördag kväll, vilket betyder två nätter som jag sover hos min pojkvän <3. Därför måste jag packa ner en massa kläder inför bland annat midsommar osv. Ska även fixa iordning alla matlådor som jag ska ha till jobbet tors, fre och lör. Sedan ska jag sova för att skutta upp med tuppen och ge mig ut på en powerwalk på 5 km med stavar innan frukost :). Alltid lika hurtig ;).

Idag var min sista dag på skolan :(. Riktigt tråkigt faktiskt. Jag trivdes riktigt bra där och det är superroligt att leka med barnen, få vara utomhus och pyssla. Idag har vi t.ex. lekt i vattenspridaren, pysslat inför midsommar och spelat kort. Tackar för de här veckorna i alla fall, barn är så otroligt härliga :).

/Elin

Sov sött!


Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs. Det har verkligen varit en superbra dag, känns så skönt att ha sådana med jämna mellanrum. Jag har fått vara i solen hela dagen och jag älskar att vara utomhus när solen skiner och det är varmt :). Jag har fått leka med barnen. Jag har ätit god mat och matsäck. Jag har sprungit en runda på 7,5 km på en bra tid (se träningsbloggen)! Jag har varvat ner och druckit en supergod smoothie med ett recept som jag slänger upp imorgon.

God natt Sverige och resten av världen, nu ska jag få min skönhetssömn.
/Elin

Skön låt



Travie McCoy - Billionaire

/Elin

Fixad!

Satt och lekte lite i Picasa 3 (som för övrigt är gratis att ladda ner, sök på "picasa 3" på google). Jag retuscherar ALDRIG bilder. Jag är 100% jag på mina bilder och jag vill att det ska vara så! Jag vill inte att ni ska få en falsk bild av hur jag ser ut ;). Här har jag bara mixtrat lite med färgerna...







/Elin

22 Juni 2010


Så OTROLIGT snygg bild ;P. Ni kan ju i alla fall hålla med om att det är ett snyggt hopp? Det roligaste med bilden är att det ser ut som jag har en ordentlig t-shirtbränna och det är bara skuggor som spökar, har nämligen inte haft t-shirt på mig i solen ;). Haha...

Hoppas allt är grymt med er!? Själv är jag lite snorig, annars är det bra :). Idag har jag jobbat på skolan, vi var iväg på utflykt till en sjö. Supermysigt att vara i solen, leka med barnen, äta matsäck och bara chilla. Det är ett superroligt jobb! Imorgon är min sista dag på skolan, sedan återvänder jag till mataffären i 4 veckor. Jag håller mina tummar för att det blir grymt väder de dagar jag är ledig från jobbet, kan inte ni göra detsamma?

Igår hade jag min första dag på mataffären och det blev kassapass hela dagen. Det tog ett litet tag att komma in i det igen, men sen flöt det på bra :). Efter jobbpasset åkte jag hem till S och så gick vi en powerwalk tillsammans, jättemysigt! Sedan hem till pojkvännen och hämta upp honom för att sedan åka tillbaka hem till familjen.

Aja, tänkte snart ta lite nässpray och ge mig ut på en löprunda. Blir skönt med lite motion innan jag ska avrunda för kvällen :). Längtar dessutom efter att göra en smoothie och det tänker jag bara unna mig efter ett hårt träningspass ;).
/Elin

Skadad


Vacker bild va? Haha... Jag har i alla fall gjort illa mig :(. Det är *peppar peppar* väldigt sällan jag skär mig och liknande (kan säkert bero på att jag inte lagar så mycket mat :P), men i fredags kväll vara faran där. Jag somnade ju i soffan när Richard tittade på VM som ni vet och efteråt skulle jag borsta tänderna och tvätta ansiktet. Dumt nog hade jag lagt min rakhyvel i samma påse som rengöringen och helt plötsligt gjorde det jätteont. Det hade alltså gått igenom påsen och skurit mig :(, det gjorde förbaskat ont! Så nu har jag blivit omplåstrad av pojkvännen några dagar. Dock gillar jag inte plåster, det är fult och obehagligt...

/Elin

La familia

Nu befinner jag mig hos min familj igen. Har hunnit åka iväg och handla lite med syster, på tisdag ska vi nämligen ha picknick med oss eftersom skolan ska på utflykt :). Jag ska ha med mig en sallad (som jag gör själv), drickyoghurt och en macka. Blir lagom till lunch, dock ska jag ut och springa på eftermiddagen och då ska jag öka sträckan till 7,5 km. Får äta ett ordentligt mellanmål :).

Idag har jag haft en underbar dag <3. Började med att springa 5 km och det gick inte så bra :(. Var yr i huvudet och dessutom var det fruktansvärt varmt. Måste upp tidigare och springa om jag ska göra det på morgonen. Körde i alla fall lite mer styrka hemma (läs mer på träningsbloggen strax). Sedan blev det dusch och fixa iordning sig för att träffa Ellen. Vi handlade med oss lite lunch från Ica och åkte till en badstrand i närheten där vi käkade. Dock blåste det så mycket där, så vi åkte till en annan strand där vi lade oss i bikini och solade i två timmar :). Vi pratade massor om Gotland och London, kommer bli toppen. Till Gotland åker vi på söndagen v.29 efter att jag har slutat jobba. Sedan stannar hon hos oss till fredag morgon. Under veckan ska vi hinna med Kallis (Kallbadhuset = After beach) några gånger, minst två partykvällar, sola i mängder (snälla ge oss sol!), gå promenader, shoppa, äta mängder av jordgubbar, åka och titta på raukarna, steka på Tofta mm. Kommer bli en grym vecka :). London är planerat i slutet av oktober eller början av november, kommer bli så häftigt att åka dit. Har inte varit där sedan jag var 7 år.

Aja, nu ska jag ner och plocka undan allt i köket, har stökat till lite när jag lagade mat :P. Hörs snart igen!




/Elin

Victoria och Daniel <3


Bild lånad av http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/

Igår var det alltså äntligen dags för kronprinsessan Victoria och Daniel Westling att gifta sig. Det var ett vackert bröllop och jag satt självklart bänkad framför tv:n. Först hade jag en tanke om att åka in till stan, men det var så himla mycket folk och då orkade jag inte. Jag tycker synd om paret som fått utstå så mycket innan bröllopet, bevakning av media och intervjuer osv. Det hade nästan fått mig att inte vilja gifta mig. Människor hade ju tröttnat på bröllopet och allt runt omkring innan det ens hade varit och det är ju synd.

Jag har aldrig varit så "kungahusfantast", men jag gillar att vi har monarki och jag tycker att de gör ett bra jobb. Dessutom är de otroligt vackra, Madeleine och Victoria. Jag hade egentligen inte tänkt kolla på bröllopet igår, men så sa min mamma "detta kommer bara ske en gång under din livstid" och det är ju sant ;). Förresten så kollade hon själv inte på bröllopet :P. Men jag bänkade mig i alla fall och tyckte att det var fint, men jag saknade lite bröllopspussar, vart var den när prästen sade att de nu var man och hustru t.ex.?

Grattis till kungaparet och hoppas ni får vara lite ifred nu :)!
/Elin

20 Juni 2010


God morgon! Är fortfarande kvar hos pojkvännen :), behövde verkligen få kvalitetstid med honom den här helgen. Åkte som sagt hit i fredags kväll och då bjöds jag på lax och potatis som min älskling gjort till mig. Sedan blev det den dumma fotbollen på kvällen och jag somnade givetvis i soffan. Sedan var det bara att fortsätta upp till sängen och sova :P.

Igår vaknade jag vid tio och gick ut på en 10 km powerwalk medans pojkvännen var på gymmet. Sedan låg jag och solade hela eftermiddagen fram tills det var bröllop på tv :). Richard kollade givetvis på VM och sedan satte han sig framför Xboxet när det var bröllop. Sedan ägnade vi kvällen åt varandra. Vi åt hemmagjorda hamburgare, spelade kort & spel, spelade badminton, kramades och myste. Supehärlig dag helt enkelt! Egentligen skulle jag åkt in till stan och träffat Ameli som är här över helgen, men jag fick en sådan "anti all trängsel i innerstan" igår, så jag pallade inte :(. Jag hoppas hon kommer till Gotland i sommar och säger hej.

Om tjugo minuter tänkte jag ge mig ut på en 5 km löprunda i spåret här bredvid huset. Sedan blir det dusch och fixa iordning sig för en dag med Ellen <3. Vi har planerat att handla med oss lite lunch och kanske lite goda jordgubbar till en strand och ligga och sola, äta gott pch prata. Vi har två resor att planera (Gotland och London) och det ska bli så sjuukt roligt att resa med henne. Om det blir sämre väder i eftermiddag blir det nog en sväng till Täby C för lite shopping :). Skulle behöva ett par minishorts som jag kan ha när jag springer och ett par chinos för att det är så himla snyggt och båda de paren jag äger är för stora :(.

Hörs ikväll igen, då är jag tillbaka hos familjen och ska ägna kvällen åt att laga massa matlådor inför kommande vecka :).
/Elin

Hemma!


Hemma från jobbet, skönt att det inte blev en sån sen dag i alla fall. Har ni gissat vad jag jobbar med? Den här veckan har jag varit fritidsfröken på en skola i Sthlm och det har varit jätteroligt. Vi har varit iväg och badat, lekt i gympasalen, ätit massa goda måltider, pysslat, tittat på film, lekt utomhus, kört brännboll, bakat osv. Superskönt att ha ett jobb där man är ute om det är fint väder :). Nästa vecka börjar jag jobba i en mataffär och det betyder alltså inomhus. Jobbar dock på skolan två gånger även nästa vecka. Fick gå tidigare idag eftersom barnen blev hämtade tidigare. Det betyder att jag kommer hem tidigare till Richard och dessutom hann skriva ett inlägg i bloggen :).

På vägen hem från jobbet ÖSregnade och åskade det :(. Riktigt jobbigt väder! Men nu är det lite molnigt och soligt. Superkonstigt väder alltså. På söndag blir det Täby med Ellen om det är dåligt väder, då blir det lunch och shopping :). Imorgon har jag knappt några planer, vi får som sagt se. Jag vill i alla fall ta det lugnt om inte annat.

Får se när vi hörs igen, nu drar jag iaf till pojken min <3.
/Elin

18 Juni 2010

God morgon! Blir ett kortis inlägg nu eftersom jag strax ska åka till jobbet, idag jobbar jag 9-18. Efter jobbet blir det bara hem och lämpa av syster för att sedan åka till Richard :). Har inte träffat honom på hela veckan eftersom jag jobbat så mycket, men det ska bli roligt att träffa honom igen <3. Jag vet inte riktigt vad planerna för helgen är. Vet någon hur vädret ska bli?

Det ända som är säkert under helgen är mina två "träningspass" samt att jag ska träffa Ellen på söndag <3. Om det är fint väder kanske vi drar med våra boyfriends också och åker ut på sjööön, det vore så grymt skönt! Har packat ner två bikinisar och solskydd ifall att :). Imorgon blir det kanske en sväng in till stan för att trängas med miljarder andra människor, men inte för att gå på bröllop utan för att kanske träffa Ameli för en fika/glass när hon ändå besöker huvudstaden ;). Vi får se lite vad som händer. Ikväll sover jag i alla fall hos pojkvännen och imorgon blir det antingen hos honom eller hemma, beror på humör ;P. Måste även hem på söndag kväll och laga massa matlådor då det andra jobbet inte "bjuder" på mat.

Aja, dags och slänga i sig sista mackan och sedan borsta tänderna.

/Elin

Just nu!


Glad och nöjd efter en 5 km lång löprunda i riktigt bra tempo följt av ett 30 min gympapass :). Nu MAT!

/Elin

Dagens jobboutfit


Solglasögon - GT
Båda linnena - GT
Jeansshorts - BikBok
Converse

Superskönt att ha ett jobb där man kan bära denna outfit eftersom man är ute ganska mycket, kan ni gissa vad jag jobbar med? Avslöjar ikväll ;)

/Elin

17 Juni 2010


Två dygn har gått sedan senaste inlägget och jag hinner knappt med själv. Eftersom jag jobbar i princip hela dagarna så ägnar jag mina kvällar åt att träna, äta god middag och varva ner. Måste även komma i säng hyfsat eftersom jag börjar så tidigt på morgonen. Likaså imorgon.

Igår slutade jag vid fem och åkte hem till Emelie :). Vi åkte till Mörby C och handlade med oss lite mat hem, blev bulgursallad till middag. Sedan gick vi en promenad i området där hon bor på dryga timmen. Efter den härliga promenaden blev det fruktsallad med bland annat melon, gul kiwi och päron. Kom därifrån vid tio och då var det bara hem och göra sig iordning för sängen.

Idag blev det jobb som vanligt, förutom att jag slutade en timme tidigare än jag brukar :). Har hunnit handla med mig lite gott hem och ikväll blir det fiskbullar och potatis. Tänkte strax gå upp och byta om till träningskläder och ge mig ut på 5 km löprunda följt av styrka. Senare ikväll tänkte jag kolla tv och samtidigt lägga en ansiktsmask, fixa fötterna och händerna, skönt med en "pyssla-om-sig-kväll". Vad ska ni hitta på idag?

Hörs mer ikväll!

/Elin

Ps. Läppglanset kommer från Eyes,lips,face (e.l.f) och innehåller spf15, perfekt nu under sommaren Ds.

Pics






E fyllde 22 år och vi firade henne i lördags :).


Sötaste Emelie och S <3

Förresten, imorgon ska jag träffa Emelie efter jobbet :). Vi ska gå en promenad samt äta middag ihop. Bulgursallad blir det! Smaskigt värre.

/Elin

15 Juni 2010

Det dagliga inlägget på G ;). Det blir ganska tråkig och dålig uppdatering den här veckan, men det beror på att jag vill hinna med både jobb och träning. Samtidigt är det sommarlov och jag vill ägna mycket tid tillsammans med min familj, vänner och pojkvän. Jag tycker att NI ska göra detsamma :).

Idag har jag då jobbat "som vanligt" mellan 8.30-17. Efteråt blev det ett besök på apoteket och sedan hem och byta om till gåkläder. Blev en runda stavgång på lite mer än 5 km idag innan maten, superskönt! Åkte iväg med syster och köpte sallad som vi sedan åt framför Biggest Loser. Herregud vad dessa människor är grymma :).

Vinnaren av årets omgång.

Strax tänkte jag hoppa i träningskläderna igen och köra ett hemmasnickrat gympapass. Efteråt blir det dusch och fixa iordning sig för att sova. Vet inte om jag ska iväg och hämta mamma, men jag hoppas jag får reda på det innan jag lägger mig i så fall ;). Tänkte försöka komma i säng tidigt ikväll, måste i alla fall bli 8 timmars sömn.

Sov gott sedan!
/Elin

14 Juni 2010


God kväll! Nu är ännu en dag till ända och inget blogginlägg har synts till. Tyvärr blir det så nu när jag är inne i en intensiv jobbperiod. Jag jobbade från 8-17 idag och sedan när jag kom hem åkte jag och mamma till Coop och handlade massa mat så att jag kan göra matlådor till nästa vecka :). Efter det blev det middag och sedan en löprunda på det, läs mer på min träningsblogg. Känns som dagen gått väldigt fort och imorgon ser dagen nästan likadan ut, med undantag att det blir en powerwalk iställer för löprunda, kanske ska köra stavar imorgon också?

Aja, ville bara titta in och säga HEJ. Nu är klockan halv tolv och jag borde sovit för en timme sedan, men nu blev det lite sent :(. Får försöka bättra mig tills imorgon. Hörs då!

/Elin

Dance-outfit ;)


Jacka med blommor på - GT
T-shirt - JC
Byxleggings - GT
Converse

Bekväm, men ändå snygg outfit att dansa runt i på båten :)

/Elin

13 Juni 2010

Tjena folket, jag lever :)! Jag har bara haft en grymt bra helg som varit fullproppad med roligheter, riktigt nice. Har hunnit med att fira mamma och pappas bröllopsdag på Silja Galaxy, dansa med syster till halv 4 på Silja Galaxy, fira E som fyllt år, ha en söt Bella som sovit över, gå en powerwalk på 10 km, fika med Bella & L i Hägernäs samt umgås med älsklingen och hans familj <3. Grym helg helt enkelt :).


Syster och mamma :)


Pappa och jag :)

Vi (pappa, jag och syster) överraskade mamma med en kryssning till Åbo på deras bröllopsdag. Det blev en riktig toppenkryssning om du frågar mig :). Vi började med god middag på "Grillhouse", fortsatte sedan in till scenen och kollade på akrobatik och drack drinkar och avslutade sedan med dans på "discot" till halv 4 (jag och syster i alla fall). Jag och syster hade jätteroligt på dansgolvet trots många fulla människor, men vi körde vårt eget race och träffade på kuppen ett gäng supertrevliga killar som vi dansade med :). Efter några få timmars sömn gick vi vemodigt upp och åt frukost för att sedan lägga oss och sova i 2,5 timme till ;). Med lite mer energi i kroppen blev det lunch och sedan en tur i tax-freen. Köpte med mig lite gott att dricka :). Tack pappa för en superduperkryssning och tack för sällskapet alla tre!

Aja, imorgon är det jobb som gäller. Ska upp vid 6 för att skjutsa pappa till flygplatsen och sedan åka vidare till jobbet. Efter jobbet blir det storhandling och en löprunda. Nu är det jobb hela veckan som gäller, så uppdateringen kommer vara ganska kass, men sånt är livet :).

/Elin 

Stockholm

Nu befinner jag mig i Stockholm igen. Det var ju bara en vecka sedan jag åkte härifrån, men det känns ändå skönt att vara tillbaka. Nu blir jag kvar här tills slutet av augusti med några veckor på Gotland.

Bilresan hem gick bra, lite segt och dessutom var det lite köer som vanligt. Åkte hem med Richard och hans grejer och fick träffa hela familjen (-pappa och syster, han har fyra syskon). Stannade kvar hos dem en liten stund och pratade med Richards mamma och kollade på när "pojkarna" spelade volleyboll. Efter ett tag åkte jag vidare hem till min familj och åt en supergod räksallad till middag och jordgubbar till efterrätt :). It's good to be home! Annars har mamma och jag hunnit med en powerwalk i 5 km, kollat runt lite på datorn och hämtat syster.

Nu börjar klockan snart närma sig elva och jag måste avrunda min kväll. Ska upp tidigt och jobba imorgon. Var evigheter sen jag jobbade, men nu blir det jobb i sex veckor framöver så det är bara att vänja sig ;). Det kommer bli dåligt med uppdatering de närmaste dagarna, men det får ni stå ut med. Berättar mer på lördag eller söndag.

God natt <3.


Systers student 2010 - M, Richard, jag och Ellen <3


Systers student 2010 - Syster själv och stolta storasystern ;)


Systers student 2010 - Trötta?

/Elin

10 Juni 2010

Hemfärd mot mitt andra hem :). Idag bär det alltså av mot familjen och vännerna i Sthlm över sommaren, ska bli otroligt nice. Har lite att stå i innan jag ska åka härifrån om drygt en timme. Måste hinna duscha, torka ut kyl&frys, dammsuga efter fikat igår, slänga alla sopor, ta upp cyklarna till lägenheten samt packa det sista. Blir alltså bara ett väldigt kort inlägg. Får höras mer i eftermiddag/kväll.

Sitter just nu och äter en otroligt äcklig frukost :(. Blaskig gröt med tinade jordgubbar som smakar jord, mums! Till det ett glas magnesium...dunderfrukost. Som tur är blir det lunch på vägen och det runt ett, så jag behöver inte gå hungrig så överdrivet länge. Neeej, usch, det går verkligen inte att äta den här gröten :(.

Har varit ute på en 8 km lång powerwalk med mig själv nu på morgonen. Angelica är tyvärr fortfarande sjuk och eftersom hon ska resa iväg snart tyckte vi båda att det var bra om hon vilade idag. Det var riktigt härligt att gå och lyssna på bra musik :).

Aja, nu ska jag sätta lite fart här. Hoppas verkligen er frukost smakade bättre än min!


/Elin


Bad!


Idag har det varit riktigt dålig uppdatering från min sida, men jag har som vanligt haft fullt upp. Ägnade sista dagen i Linköping åt att storstäda ihop med pojkvännen. Nu har vi packat ner det mesta som ska med hem, dammsugit, dammat och tvättat hela lägenheten, tvättat kläder och just nu håller vi på och frostar av frysen. Vi har ett dumt problem med vår kyl/frys och det är att man inte kan stänga av en del i taget utan stänger av allt samtidigt. Så för att lösa de få kylvaror som vi har kvar (mjölk till gröten, ost till mackan osv.) har vi lagt in den is vi hade kvar i frysen, håll tummarna för att allt är ok imorgon :).

Kvällen har spenderats ihop med Annika och Thomas. Eftersom det tyvärr regnade så ställde vi in hänget på NH's uteservering. Vi gick till hemköp och köpte lite fika med oss hem, satt och lyssnade på massa gamla barnfilmsintron (minnen!) och spelade spel :). Riktigt mysigt avslut på den här terminen.

Strax ska datorn stängas av och jag ska gå och lägga mig. Har duschat nu på kvällen och smörjt in mig med Doves BUS som bygger upp brännan. Varför känns det som man tappat den lilla färg man fick i helgen efter bara tre dagar utan sol? Aja, snart känner jag mig nog fräsch igen ;). Hörs imorgonbitti efter powerwalken med Angelica. Sedan blir det full rulle här hemma innan jag åker till skolan och hämtar upp Richard innan vi beger oss mot Stockholm. SOMMARLOV!

/Elin

9 Juni 2010

Guten morgen. Idag är det 20 grader varmt i Linköping, dock blåser det lite kallt :(. Det är även molnigt med lite sol till och från. Började min morgon med en powerwalk med Angelica, gick i drygt 1 timme 40 min. Riktigt skön start på dagen, blir samma start i morgon med L :). Efter powerwalken blev det en stor frukost, dusch och samtal med Bebis i telefon. Ska strax hoppa i lite kläder och äta lite lunch innan jag cyklar till skolan för ett fyratimmars seminarium. Efter det är det SOMMARLOV :). Gilla skarpt!

Tyvärr visar SMHI regn ikväll :(. I så fall blir det inget glas vin på NH's uteservering :(. Hade ju varit supernice att avsluta terminen med det. Vi får istället bjuda hem Annika och Thomas till oss och umgås istället :).

Aja, dags att göra lite nytta. Ha det fint så länge!
/Elin

Sommarstädning!


Solen försvann idag :(. Det var så himla fint väder i morse med sol och blå himmel, men lagom till lunch kom molnen. Redovisningen på företaget idag gick bra och bilresan dit och hem också :). Imorgon är det upp till bevis framför några grupper i klassen och vår handledare, efter det har vi sommarlov. Sommarlov innebär att jag lämnar Linköping snart, närmare bestämt på torsdag. Då åker jag hem till familjen i Sthlm och blir kvar där tills v. 29 då jag beger mig mot Gotland. Jag är lite trött på Linköping nu, så det ska bli skönt med lite miljöombyte :).

Aja, när jag kom hem från skolan så var jag enormt trött. Fastnade framför datorn där jag slumrade till en halvtimme, sedan var det dags för mig att fixa lite mat (tonfisksallad) innan träningen. Blev ett pass aerobics idag med min favoritledare, grymt! Nu på kvällen har jag ätit lite mer mat (soppa, äggmacka), städat lite och kollat på tv. Tänkte strax fortsätta lite med städningen en stund innan det är dags att släcka för kvällen.

Morgondagen ska ägnas åt en powerwalk med Angelica på morgonen om hon mår bättre. Sedan ska jag till skolan mellan 13-17 för examinationsseminarium. På kvällen håller vi tummarna för fint väder för då ska jag, Richard, Annika och Thomas sätta oss på NH's uteservering och fira att vi har sommarlov och ska lämna Linköping :). Toppen helt enkelt! Nej, nu måste jag ta tag i lite städning innan jag somnar med datorn igen :P.

Sov gott sedan!
/Elin

I <3 Training!

God kväll bloggen!
Nu vill jag verkligen skriva det där inlägget som jag sade att jag skulle skriva igår, något som kommer direkt från hjärtat. Som ni alla vet (eller ni som följer min blogg i alla fall) har jag ändrat min livsstil ganska mycket. Jag har fått in mer träning i min vardag, jag har bytt ut onyttig mat mot nyttigare och jag har dragit ner på socker och farligt fett. Detta har resulterat i att jag gått ner i vikt, fått en hyfsat vältränad kropp och mår så himla mycket bättre. Att jag mår så himla mycket bättre har självklart med andra faktorer än bara träning och mat att göra. Jag har en underbar pojkvän som älskar mig precis som jag är (vi har varit ihop i 5,5 år), jag har underbara vänner både i Linköping och i Sthlm som betyder otroligt mycket för mig och som jag gärna spenderar mycket tid med och jag har även en underbar familj och en underbar släkt som betyder allt <3. Den här kärleken man känner plus motion, bra kost, ordentligt med sömn osv. gör att man mår bättre.

Jag vill inte skriva detta för att skryta, utan jag skriver detta för att berömma mig själv. Vi tjejer är alldeles för dåliga på att berömma oss själva. Herregud, jag har ju gjort något som jag för något år sedan trodde var omöjligt. För ett år sedan hade jag godisförbud i en månad och återgick sedan till det vanliga. I år hade jag godisförbud i två månader, men återgick aldrig till det "vanliga" igen. Jag äter någon/några gånger i veckan i små doser, njuter av lite lösviktsgodis eller en glass nu på sommaren. Självklart måste man få njuta, men inte för ofta. Samtidigt dricker jag inte alkohol så ofta och där har du många kalorier och förstörelse av levern :P. Jag började även träna ordentligt efter nyår och är nu uppe i minst 5 gånger i veckan. Jag älskar att röra på mig och jag drömmer om att få arbeta med det i framtiden. Jag älskar att variera min träning, skulle jag t.ex. springa 5 gånger i veckan skulle jag ledsna direkt, men nu blandar jag aerobics, gympa, löprundor, powerwalks, simning och styrketräning. Allt förutom spinning går ;).

När jag bestämde mig för att skärpa till mig var målet att få en mer vältränad kropp, få sundare levnadsvanor och få ett bättre självförtroende. Allt detta tycker jag att jag har uppnått på 5 månader som jag har hållit på. Jag kan titta på mina armar och mage och tycka att jag ser riktigt "fit" ut. Jag försöker även alltid att äta frukt och grönt varje dag, äter lagom stora portioner med mat, börjar alltid dagen med havregrynsgröt osv. Denna förändring har mynnat ut i att jag har fått bättre självförtroende och jag är faktiskt otroligt stolt över mig själv!

Jag vill uppmuntra alla om att försöka ändra om sin livsstil. Försök hitta en träningsform som passar dig. Försök även att byta ut vissa feta mål mot sallad. När jag hamnar på t.ex. Max eller Mc'Donalds köper jag alltid hamburgaren, men jag minns inte hur många månader det var sedan jag åt pommes. Vet ni att pommes stannar kvar i kroppen i 4 månader? Det tar så lång tid för kroppen att bryta ner det, äckligt! Jag kör alltid på morötter eller sallad istället. Till dricka väljer jag alltid mineralvatten eller någon lightläsk. Vet att man inte ska dricka light, men när man gör det så sällan som jag gör är det nog ingen fara. Ett tips jag kan ge er är att INTE ha något hemma, det underlättar ganska mycket för min del. Skulle jag haft chips, godis och glass hemma hade jag garanterat ätit det, men nu har jag inte det och jag saknar det inte heller.

Vill bara säga att "jag kan, så då kan ni också". Kämpa Sverige :)!



/Elin

Gårdagens


Väska - Lindex
Halsband - Premie
Ring - Present av Ellen
Skjorta - Pojkvännens
Jeansleggings - Vila
Converse

/Elin

8 Juni 2010



Idag skiner solen i Linköping :). Härligt att vakna till solsken, speciellt eftersom jag steg upp halv sju. Idag känner jag mig omänskligt trött :(, så ikväll hoppas jag verkligen att jag somnar i tid. Sitter just nu och käkar lite frukost, men ska strax borsta tänderna och packa ner lite saker för att cykla till skolan :). Idag ska vi åka ut till det företaget vi gjort en rapport åt och redovisa, jag har fått i uppgift att tillsammans med två andra göra det. Lite nervöst är det allt. Vi åker dit med bil och jag tror jag är tillbaka i eftermiddag.

Jag hoppas solen håller i sig och att det blir några grader varma så att jag kan lägga mig på takterassen i några timmar i eftermiddag. Konstigt nog känns det redan som man börjar tappa den färgen man hunnit få i helgen :(. I kväll ska jag sedan iväg på Aerobics och efter det blir det till att fortsätta med sommarstädningen, tvätta och packa.

Ha en underbar dag. Har ni sol, molnigt eller regnigt hos er?

/Elin

Kort!


Hade egentligen tänkt sätta mig och skriva ett inlägg om mig själv som kom direkt från mitt hjärta, men det får vänta till morgondagen ;). Som vanligt tar ju allt mycket längre tid än man tror och snart är klockan halv 12 :(. Är självklart inte trött heller eftersom jag tog värsta sovmorgon i morse...*suck på mig*.

Kom iväg till gymmet efter många om och men, tyvärr blev det lite sent så jag fick skippa löprundan efteråt. Blev så att jag sprang till gymmet och hem från gymmet istället och avslutade med 200 sit-ups ;). Har ätit goda tortillas ikväll, vi upptäckte till vår fasa att bröden var mögliga i mitten :(. Så nu ska det skrivas mail och klaga, usch! Har även hunnit städa klart badrummet, check, samt packa ner ganska mycket i min stora resväska.

Nu ska jag strax stänga av datorn och försöka sova. Ska vara hos en i min grupp vid tjugo i åtta *snark*, så måste stiga upp vid halv sju. Hörs mer i morgon eftermiddag. Sov gott.

/Elin

Dagens låt



Bulletproof - La roux

/Elin

Det REGNAR i Linköping

Igår var det varmt och soligt såhär dags, idag regnar det och blåser :(. Känner genast att jag har tappat energin som jag fått från solen och nu känner jag mig bara extremt seg och trött.




Bilder tagna igår :)

Har varit på Espresso House och fikat med Ameli idag, drack supergott grönt te :). Vi pratade om skolan, sommaren och livet. Mysigt att träffa henne igen. Sedan gick jag förbi Hemköp och hämtade min solstol som jag vann i en tävling. Fick även två shoppingkassar och en kortlek. Alltid något ;). Tar nog med solstolen hem till Sthlm eftersom jag ändå kör bil.

Nu hade jag tänkt lägga in lite nya låtar i Ipoden och sedan bege mig mot gymmet. Mysigt att trängas med alla andra människor som kommer vara där, inte! Får skylla mig själv. Ska försöka ge mig ut och springa efteråt, men just nu lockar det inte så mycket :(. Ikväll blir det till att läsa in sig på presentationen av vårt arbete inför morgondagens redovisning, ska även hinna med att packa lite mer och fortsätta städa :). Måste även komma i säng hyfsat då vi ska åka från skolan vid strax innan 8 imorgon.

/Elin

Sunoutfit

 
Solglasögon - H&M
Linne - H&M
Shorts - BikBok
Gladiatorsandaler - Ellos

/Elin

7 Juni 2010


Klockan har passerat ett och jag springer fortfarande runt i pyjamas. Visst är det härligt att vara ledig ;). Jag har hunnit skicka iväg lite mail, ätit frukost och kollat på tv nu på morgonen efter en lång sovmorgon.
Gårdagen vart riktigt lyckad :). Jag och Angelica hade en heldag med massor av roligt planerat. Vi började med att sola ett par timmar i Trädgårdsföreningen, varmt och härligt. Forsatte sedan till ett café och käkade en supergod kladdkaka med grädde (se bilden) och drack persiko-iste till :). Efter den goda och mäktiga fikan gick vi och handlade mat och gottis till kvällen. Sedan blev det en powerwalk runt ån på strax över timmen, skönt med lite motion också. Kvällen avslutades med grillade hamburgare (som var otroligt goda), godis och Monster till svärmor. Kom hem runt ett och var tvungen att sätta mig med skolarbete, somnade halv tre :(.

Så det var mina anledningar till att det blev dåligt med uppdatering igår, men jag hoppas ni förstår :). Idag är det mulet och "bara" 15 grader varmt. Nu har vi blivit bortskämda med sol och värme ett tag, så nu har vädergudarna bestämt sig för att det ska regna på oss den här veckan :(. Bittert! Det gör dock inte så mycket för min del idag då jag mest ska vara inomhus och packa inför sommaren samt städa. Vid halv tre ska jag även möta Ameli för en fika och senare i eftermiddag hinna med ett träningspass i form av styrketräning och löprunda. Vad har ni planerat in denna måndag? Jobb/skola?

/Elin

6 Juni 2010

Sveriges nationaldag idag, grattis Sverige ;). Som ni vet ska jag "fira" Sveriges nationaldag med en "svullodag" tillsammans med Angelica. Hon kommer hit om 45 - 75 minuter, så jag måste sätta lite fart. Fastnade framför Bella & Tyra Show när de hade Carolina Gynning som gäst, hon är så sjukt snygg! Herregud, 32 bast och se ut sådär, jag vill också :P. Har precis slängt i mig lite frukost i form av havregrynsgröt med äppelbitar och kanel, en knäckemacka och magnesium i form av brustablett.

Har sovit jättedåligt i natt :(. Berodde på att det var så himla varmt i lägenheten. Bastuvarning. Tur att jag är ledig imorgon och kan sova länge då :). Har lite träning och fika med Ameli på agendan imorgon, hade även tänkt börja med sommarstädningen.

Hur ska ni fira nationaldagen förresten?


I fredags matchade jag ögonmakeupen och naglarna, snyggt va?

/Elin

Pyjamas


Såhär snygg är min "pyjamas". Perfekt nu när det är så varmt ute :). Aja, en liten parantes bara ;). Sen senaste inlägget har jag kollat på en del av filmen Förtrollad, väldigt overklig och tjejig. Tyckte inte den var så jättebra, men ett bra tidsfördriv ;). Har även hunnit duscha bort all sand och solkräm för att sedan smörja in mig med min Aleo Vera Bodylotion, kändes skönt mot min lite brända hy.

Dessutom har jag faktiskt hunnit plugga lite. Har läst igenom vårt projektarbete och är riktigt nöjd med gruppens prestation :). Har även skrivit klart min uppgift till arbetet eftersom jag var borta några dagar den här veckan (pga. systers student), men ska läsa igenom och ändra lite i den imorgon när jag vaknar.

Usch, magen är fortfarande lite in och ut :(. Kan ju bero på att jag inte ätit någon riktig måltid på hela dagen :S. Har bara småätit banan, torr fralla, lite chips, vindruvor och gröt under dagen. Imorgon blir det desto mer ;). Jag och Angelica ska nämligen fira att vi varit så duktiga under denna våren. Båda har verkligen skärpt sig med både kost och träning och mår båda mycket bättre nu. Vi har ett schema för morgondagen ;).

Först ska vi börja runt lunch med att lägga oss vid ån och sola. När vi tröttnat på det går vi hem till mig och byter om till gåkläder för en lång powerwalk runt ån. Efter det blir det fika på stan med något gott som kladdkaka eller liknande. Sedan köper vi med oss ingredienser till att göra hemmagjorda hamburgare med guacamole. Avslutar gör vi med godis och film. Snacka om en sjuukt grym dag! Är ni avis?

Nej, nu ska jag och min "oroliga" mage gå och lägga oss och läsa Glamour. Ska försöka varva ner och sova snart. God natt gott folk.

/Elin

Volleybolloutfit


Sportbh - H&M
Linne - Gina Tricot
Jeansshorts - BikBok

Ps. Jag har fått lite färg idag :), har varit duktig på att smörja in mig! Ds.

/Elin

5 Juni 2010

God kväll folket! Vilken otroligt härlig och grym dag det har varit idag :). Man blir så lycklig och glad.

Igår var det ju full rulle för min del. Hade planerat att springa i skogen, men eftersom det tar ett tag att ta sig dit fick det bli runt ån istället. Slog mitt rekord :). Efter det hann jag sola en liten stund innan jag träffade min barndomskompis J. Vet inte hur gamla vi var när vi sågs sist, men hon var verkligen jättetrevlig :). Efter en glass gick jag en liten runda på stan för att hämta min lins, köpa ett snyggt linne för 50 kr och handla lite mat. När jag kom hem duschade jag av mig all solkräm och fixade iordning mig för kvällen. Sedan bar det av mot grillningen/förfesten.

Vi började med att grilla i superhärligt väder :). Åt kycklingspett, potatissallad och lite pommes. Mycket gott! Drack även jordgubbsvin och några drinkar. Tyvärr gjorde jag ett STORT misstag genom att dricka på tom mage :(, så ni kan själva gissa hur det slutade. Jag kan säga så mycket som att jag inte ens kom iväg till Sommar X, så förbaskat tråkigt. Så idag mår jag lugnt som jag förtjänar...









Bilder lånade av Angelica :).

Hade i alla fall en grym kväll innan det gick som det gick. Nu är alla glada som var med igår på HG eftersom de har bartömning, själv känns magen fortfarande lite ut och in :P.

När jag vaknade imorse blev jag först ganska ledsen eftersom jag, Angelica, Annika och Thomas hade planerat att käka brunch på Pitchers och efter det skulle jag köra volleybollturnering. Pallrade mig upp till brunchen, men nöjde mig med en cola ;). Matlusten var inte så stor. Sedan var det dags för volleybollturnering med Hannah, A, M och M. Sjuuukt roligt! Vi hade aldrig spelat tillsammans förut och vi hade nog alla inställningen att det får gå som det går, men vi lyckades faktiskt vinna 5 av 5 matcher :D. Tyvärr förlorade vi semifinalen, men det var mot ett lag där flera av spelarna spelade volleyboll på riktigt ;). Det har verkligen varit en superbra dag och illamåendet försvann ganska snabbt och byttes ut mot nervositet. Gruppen avslutade dagen genom att käka lite glass på Bosses glassbar. Tack laget och folket för idag!

Nu har jag precis fått i mig lite gröt och tänkte strax slå på tv:n. Blir till att chilla lite nu på kvällen för imorgon har jag ännu en grym dag framför mig :).

/Elin

Jag


Fotograf: Ellen M.

/Elin

4 Juni 2010


SOMMAR och sol och vi har kort, tajt kjol...Jag är GLAD idag igen. Fy sjutton vilket underbart väder. När jag vaknade vid nio var det redan 16 grader och blå himmel. Så nice! Som ni ser blir helgen grym här i Linköping och det är superbra. Som sagt är det mycket utomhusaktiviteter planerade i helgen så som grill/förfest ikväll, Sommar X är delvis utomhus, volleybollturnering imorgon, brunchen kan njutas av utomhus, sola med Angelica på söndag och fika utomhus :). Lalalalalalalala...


Sommar och sol - Markoolio

Nu ska jag sätta igång och skriva på ett arbete till skolan innan jag cyklar till Ryd och springer spåret :). Blir nog inte överdrivet mycket uppdatering idag eftersom jag har FULLT upp.
Plugga --> Springa --> Duscha --> Sola på takterassen --> Fika med barndomskompis J --> Duscha, sminka och fixa i ordning mig --> Grilla/förfesta --> Sommar X. GILLA denna dag!

/Elin

Sweet dreams

Nu ska jag börja avrunda min kväll. Trodde faktiskt att jag skulle komma i säng tidigare, men det gjorde jag ju som vanligt inte :(. Dagen på stan blev lite längre än jag hade planerat. Var ju 50% på allt inne på BikBok, så jag var bara tvungen att gå in och där fastnade jag i mer än en timme. Vad gör man inte för två par snygga shorts? Sedan sprang jag mellan H&M, systemet och alla de olika apoteken. Har kommit fram till att jag inte gillar de nya apoteken. Alla apotek har olika erbjudande och jag blir helt tokig på dem :P. Köpte solkräm på Netto istället, men det var Nivea ;). Köpte en 10 och en 20. Handlade även lite mat där.

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat för att orka träna, sedan bar det av till en Aerobics basic. Tyvärr tycker jag basic är ganska tråkigt, men jag tog i extra mycket och jag svettades typ mest i träningslokalen :P. Skönt var det i alla fall! Kom hem och duschade samt slängde i mig lite gröt och sedan keso :). Pojkvännen har varit duktig och plockat undan samt dammsugit ikväll *stolt*.

Morgondagen är fullproppad med saker. Har satt klockan på nio, så lägger jag mig inom tio minuter blir det lagom med sömn ;). Några timmar efter frukost tänkte jag cykla till Ryd och springa i spåret för att sedan cykla hem igen. Vill vara hemma i tid så jag hinner sola en timme eller två innan jag ska möta upp min barndomskompis J som också bor här i Linköping för en fika :). Efter fikat blir det till att duscha och fixa iordning sig för kvällen. Det är grillning som gäller (jag och Richard ska grilla kycklingspett), förfest och sedan Sommar X (fest på Campus). Kommer bli en grym dag! Är det samma väder som idag kommer jag vara överlycklig. Tagga!

Sov gott.
/Elin

I <3 mina nya shorts!

I inlägget tidigare ville jag ha tips om shorts. När jag sedan gick ut på stan hade BikBok 50% på allt i hela butiken (ska de gå i konkurs?). Det var smockat i butiken och jag hittade massa fint att prova. Köpte med mig två par snygga shorts hem för inga pengar alls, tur att jag inte köpte de jag provade på Gina Tricot. Provade även en supersöt jumpsuit, men lade tillbaka den när jag började fundera på om jag verkligen kommer använda den?! Vad tycker ni om det plagget? Bebis eller modernt? Jag har börjat ångra mig nämligen...

Dagens köp/fynd:

Gråa shorts. De kändes lite mer eleganta och uppklädda. Snyggt med randigt linne, men tänkte även matcha med min svarta topp med puffärmar. Dessa ramlade jag på när jag stog i den superlånga kön och provade dem under klänningen. Kostade så mycket som 50 kr efter rabatten, 50 kr!!!


Ljusa jeansshorts. Så snyggt! Kommer bli skitsnyggt till stranden med bikini, linne och flipflops samtidigt som det funkar snyggt när man går ut och festar med höga klackar och en genomskinlig blus. Varannan tjej på stan hade jeansshorts på sig idag, men men...så får det vara :P. Dessa kostade bara 125 kr efter rabatten. Snacka om fynd!

Jag är SÅ glad för dagens inköp. Herregud, två par shorts för under 200 kr. De jag provade på GT kostade 299 kr och de var fulare än de ljusa :P. Är glad :). Om vädret håller i sig imorgon blir det nog gråa shorts, svart topp med puffärm och converse. Snyggt och bekvämt.

/Elin

Shorts?


Nu har jag legat i solen i lite mer än en timme och jag är röd på några ställen :(. Det är jobbigt att ha dåligt pigment och vara vit som ett lakan halva året. Jag bränner mig lätt och måste vara försiktig i solen. Har bara solat varje sida i lite mer än 20 min idag, men ändå bränner jag mig lite. När jag ger mig ut på stan snart ska jag köpa solskyddsfaktor, ett måste om jag vill sola mera :).

Jag har precis varit nere i källaren och hämtat upp sommarkläderna och gissa vad? Alla shorts är för stora. Och då menar jag STORA. De åker ner när jag har på mig dem :(. Sätter jag skärp i midjan kommer det bara se konstigt ut...så nu ber jag er om hjälp, vart hittar jag snygga, billiga och enkla shorts? Är sugen på ett par svarta, jeans (aningen längre än dem på bilden innan) och någon annan typ. Kom gärna med förslag och tips!

Aja, ska byta om till en klänning innan jag ger mig ut på stan :). Har skrivit "värsta" listan med saker att handla på apoteket, systemet, lagerhaus och mataffären. Blir nog en sväng förbi H&M också eftersom de har toppar och linnen för 49,50:-, hoppas det finns något kvar.

Hörs senare!
/Elin

Outfits

Studentoutfit

Klänningen kommer från H&M.

Dagens soloutfit

T-shirt (oversize) - Pojkvännens
Shorts - Köpta i Milano
Ballerinaskor med öppen tå - H&M

/Elin

3 Juni 2010

 
Nu är jag tillbaka i Linköping. Har hunnit ladda upp bilderna från studenten på datorn, ätit lite mellis/lunch, packat upp väskorna, tvättat en maskin tvätt och umgåtts med Richard. Det är underbart väder i Linköping idag och jag ska alldeles strax hoppa i bikinin och lägga mig ute på takterassen :). I eftermiddag måste jag ut en sväng på stan innan jag ska äta middag vid fem. Tips på mat? Något som är nyttigt och enkelt att laga. Ikväll ska jag på aerobics/step (kan vara vilket som eftersom det är sommarschema nu).

Jag har tyvärr inte så mycket bilder från studenten, men Ellen har desto fler :). Får slänga upp dem här när jag kommer över dem. Aja, jag har i alla fall en fullbokad helg framför mig, men det är bara roliga saker som jag ska göra. Neej, nu vill jag inte sitta inne längre. Hörs mer senare när jag tröttnat på solen ;).

/Elin

2 Juni 2010

Idag tog min älskade lillasyster STUDENTEN!!! Det har varit en lång och intensiv dag, men samtidigt väldigt rolig och minnesvärd :). Min pyttelilla syster sprang idag ut från gymnasiet i studentmössa och min klänning (:P), hon var jättesöt. Hon fick massa saker runt halsen och åkte sedan flak tillsammans med sin klass. Vi andra åkte hem och njöt av den goooda buffén min mamma hade gjort, allt var så himla gott! Hämtade sedan syster efter flaket och körde hem henne. Hon öppnade alla fina presenter och av mig och Richard fick hon martiniglas utan fot och en shaker :). Funderar själv på att köpa de där glasen, väldigt snygga faktisk. Nu på kvällen när alla hade åkt hem hjälpte jag till att plocka undan lite och sedan har jag varit en zoombie :P.

Och inte kommer det blir bättre. Imorgon ska jag upp kl 6 för att hinna med tåget till Linköping. På centralstation tänker jag kosta på mig en sojachailatte till tåget :). När jag kommer fram till Linköping blir det bara till att slänga in väskorna i lägenheten och bege mig mot skolan för grupparbete. På kvällen blir det sedan aerobics/step. Tänkte försöka hinna med att packa upp väskan, gå och handla lite färskvaror samt börja med sommarstädningen. Allt beror på dagsformen. Nu hade jag i alla fall tänkt gå och lägga mig. Ska bara beställa en personlig almenacka först :).

Jag slänger upp en drös med bilder imorgon när jag har den stora datorn. Njut av texten så länge :P. Tack säger jag även till Ellen som tog massor med bilder idag, de får ni se när jag får dem :).

Sov gott!
/Elin

Veckans planer

Idag är det Tisdag och ni vet dagens planer (läs 31 maj 2010). Hur ser då min fortsatta vecka ut?

Onsdag -
Syster student <3.

Torsdag - Tidigt tåg till Linköping. Grupparbete. Aerobics/Step.

Fredag - Grupparbete. Löprunda? Förfest & grilla (ska vara sol!) samt Sommar X.

Lördag - Brunch med Angelica, Annika och Thomas. Volleybollturnering.

Söndag - Slappdag. Kanske en powerwalk med Angelica innan "svullokvällen". Svullokväll innebär att vi ska äta det vi verkligen längtat efter :). Först blir det en fika på stan med något gott fikabröd, sedan köpa med oss lite god mat och godis hem! Det har vi verkligen gjort oss förtjänta av. Blir alltså till att bara äta onyttigt imorgon på systers student för att sedan skärpa sig lite tills på söndag :).

/Elin

1 Juni 2010

Yey, nu går vi in i junimånad. Det betyder att det bara är några dagar kvar i skolan, att jag snart börjar jobba och tjäna lite pengar, att jag är ledig efter jobbet (och vissa dagar), att jag får umgås med min älskade kompisar som bor i Sthlm, att jag kan sola och bada mm...Härligt! Vad har ni för några roliga planer i juni?

Herregud, imorgon är det dags för min lillasyster att ta studenten. Känns som hon fortfarande är ganska liten och springer runt och hittar på hyss, men hon är ju faktiskt 18 och ganska lugn. Jag kommer stå där och avundas hennes roliga dag, jag längtar otroligt mycket tillbaka till min student. Ellen kommer komma till utspringet också och har lovat att ta massa fina bilder :).

Idag kommer det vara full rulle här hemma. Hade nog trott att jag skulle sova lite längre eftersom jag var uppe så länge igår, men de senaste dagarna har jag vaknat mellan halv nio-halv tio. Det gör inte så himla mycket eftersom jag hinner med mycket mer saker. Nu hade jag t.ex. tänkt gå ner och äta frukost för att om någon timme gå ut och springa :).



/Elin

Pics









/Elin

Gifts

Min underbara vän Ellen som alltid får mig att skratta och må bra hade köpt två presenter till mig i London, hur gullig får man vara?


En superfin hjärtring som jag redan är lite kär i :).
Har även målat naglarna i rött nu på kvällen.


Supersöta boxertrosor med flammingos på :). Superbra att sova/träna i!

Tack snälla du för jättefina presenter. Är såååå glad.

/Elin

31 Maj 2010


God natt <3. Jag vet att det inte är den 31 maj längre, utan den 1 juni. Men eftersom jag ännu inte gått och lagt mig (någon som är förvånad?) får detta bli ett sådant inlägg :P.

Som ni kanske förstår har jag haft FULLT upp idag. Har faktiskt inte hittat någon liten tid att hinna sitta vid datorn. Började min morgon runt nio med en 10 km powerwalk tillsammans med mamma, sedan blev det dusch och frukost på det. Efteråt åkte vi till Lidl, Systemet och slutligen Täby C för lunch :). Vi åkte hem med lite saker och åkte raskt vidare till Coop där all mat till studenten inhandlades. När vi kom hem städade jag toaletten uppe innan jag åkte till Å-berga och träffade Ellen <3.

Ellen och jag köpte med oss varsin sallad och åkte till Österskärs havsbad för snack och picknick :). Det är så underbart att träffa henne, jag blir så glaaaad. Hon hade dessutom köpt två fina presenter till mig i London, visar strax i ett separat inlägg. Vi bestämde även att vi ska åka till London i höst, i slutet av oktober eller början av november. Det längtar jag verkligen efter, men först blir det Gotland med Ellen i sommar <3. Dröm!

Imorgon blir det också fullt upp. Förmodligen blir min arbetsuppgifter att bära upp massa stolar, porslin, bestick, glas och allt möjligt från förrådet. Ska även duka och hjälpa till lite med maten :). Tänkte även pausa med en löprunda på 5 km samt lite solning om vädret tillåter (enligt SMHI ska det vara sol/moln och 19 grader). Blir nog en powerwalk på kvällen med pappa också. Sent på kvällen kommer Richard till Sthlm, så då ska jag iväg och hämta honom :).

/Elin

RSS 2.0