090731

Om 1,5 timmar är det augusti. I augusti har jag mycket planerat. Jag ska "flytta" från mitt sommarhem här på Gotland till mitt riktiga hem i Linköping. När jag kommer dit har jag inte två av mina bästa kompisar kvar där, för dem har bestämt sig för att börja plugga på andra håll =( och det är enormt tråkigt för min del. Jag ska försöka göra det bästa av situationen, men man blir ganska snabbt van vid att ha dem så nära hela tiden. Vi åt ju middag tillsammans minst en gång i veckan...det kommer jag verkligen sakna! Skolan börjar igen och det ser jag som sagt inte riktigt fram emot. Men först är det Nolle-P och det ska bli roligt...hoppas jag ;). Så det händer lite i augusti i alla fall.

Nu till dagen. Gick upp strax innan 8 och skjutsade moster till flygplatsen =). Sen åkte jag hem, köpte med mig lite lyxfrukost och åt den. Åkte vidare till jobbet och jobbade 10-18. En ganska seg dag, men chefen bjöd på tårta. Det är ju alltid något ;)! Jag brukar hänga rätt mycket med en tjej på jobbet, J. Hon är supertrevlig =). Blir lite tråkigt att åka ifrån henne och alla andra..."mina" små gotlänningar med sina härliga dialekter. Här kommer en stockholmstjej och tror att hon är något =P *suck*. Det har varit en rolig sommar trots ibland alldeles för lite jobb och ibland alldeles för mycket.

När jag kom hem blev det korv med bröd. Sedan har jag legat och kollat på filmen på smällen. Har sett den förut och jag tycker den är lite smårolig =). Har samtidigt ätit lite chips och druckit läsk. En riktig myskväll. Dessutom har jag bytt tid med en kille på jobbet imorgon, så istället för att börja halv 8 börjar jag 16. Då har jag hela förmiddagen till förfogande =). Ska nog passa på att gå eller springa, sola om vädret tillåter och bara ta det lugnt =). Skönt med lite ledigt innan.


Jag har krypit ner under ett täcke i soffan. Lyx!

Dags för en film till Sex and the City - the movie. Sen blir det nog läggdags för min del. Sov gott om vi inte hörs igen!
/Elin

Ps. Ett tips till er som gillade mina boots/pumps jag visade igår. Dem har ett par jättesnygga på H&M till ett bra pris, kolla! Ds.

     

Visst är dem snygga? Tror dem kostar 399:-. Skynda att fynda!


Hemma hos mig

God kväll kära läsare! Nu har jag precis duschat och hoppat i min pyjamas redo för sängen =). Är ganska seg, men inte sådär trött så att jag somnar. Därför tänkte jag bjuda er på ett sista inlägg innan jag lägger mig med nya numret av CHIC.

Ikväll har jag även testat min nya mascara. Den är från Loreal som jag skrev och heter Telescopic mascara.


Det är den "senaste" versionen i silver som heter Clean Definition. Eftersom jag bara testat den en gång kan jag inte ge ett expertutlåtande ;). Min kompis E använder denna mascara och hon tycker den är bra. Själv har jag testat den i guld och tyckt den var bra, så nu testar jag denna.

Före:


Efter:


Man ser kanske inte så mycket, men enligt mig så blev det en snygg svart färg. Jag tyckte även ögonfransarna böjdes ganska bra av mascaran, vilket är ett plus. Däremot är borsten så mjuk, så den känns som den ska gå av. Men jag gillar mascaran som jag fick betala 155 kr för på H&M (Inte gratis!). Så nu kör vi på den ett tag, så ska jag komma med ett utlåtande senare.

Nu ikväll har jag ätit väldigt god mat (tortillas) och pratat med min familj och moster. Sedan kollade jag på Halv åtta hos mig som gick i repris. Jag tycker det är lite småroligt och har aldrig sett det förut =). Efter det har jag mest suttit vid datorn och fixat lite.

Imorgon är det jobb som gäller igen, men först ska jag skjutsa moster till flyplatsen. Hon kom i måndags, det känns som igår =(. Tiden här på ön går för fort, precis som hela det här året. Kan någon göra så tiden går lite långsammare, jag blir stressad av att allt tid bara flyger iväg...Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och läsa. Sov gott!
/Elin

En dagens + en glass


Linne/Blus och shorts från H&M. Fransväska från Lindex.
Solglasögon och ring från H&M.

/Elin

Perfekt dag

Nu är jag riktigt riktigt seg och trött efter en dag på stan. Och kära vänner idag har jag äntligen shoppat lite igen =). Är såååå nöjd med allt jag köpt (visar senare i inlägget).

Efter duschen och frukosten gjorde vi oss iordning inför stan. Åkte in med bilen och gick och strosade på Adelsgatan ett tag. Sen blev vi hungriga och gick till Trädgår'n för salladsbuffén och jag rekommenderar verkligen detta trevliga ställe. Absolut min favoritrestaurang i Visby.


Jag med min goda lunch =).

När vi hade ätit oss proppmätta där fortsatte vi vår shoppingrunda genom Visby. Jag köpte Kränku-te (Gotländskt te) med mig hem. Det blev ett svart, kärlekste, ett rött, den raude och ett grönt, jordgubbsgrädde. Ett till morgonen, ett till dagen och ett till kvällen ;). Hehe...nejdå, men det är bra att ha olika varianter för olika tillfällen =). Stannade även en sväng på Åhlens och H&M innan vi gick till bilen igen.

Vi åkte ner till hamnen för att äta glass på Glassmagasinet. Det var självklart lika gott som vanligt ;).


Idag blev det Rocky Road (heter den va?) och självklart Saltlakrits. Härlig färg den har va? I LOVE den!

Åkte efter det vidare hem, stannade på mataffären och handlade saker så att vi ska äta tortillas ikväll. MUMS. Tro det eller ej, men jag börjar faktiskt bli hungrig igen...gott ska det bli. Pratade en stund med pojken när jag kom hem och sen la jag mig i bikini för att sola. Tyvärr blåste det lika kallt idag =(, så jag la mig på mage, kröp ihop och somnade ;). Vaknade av att jag frös och skulle då resa på mig...AJ, mina armar! Hade legat på dem och det gick inte att röra dem =P. Så kan det gå.

Har precis fotograferat dagens inköp. Vi börjar självklart med dagens FYND

Ett par boots med hög klack till hösten, vintern och våren ;). Köpta på Julia Hultgren på Adelsgatan. Riktigt snygga och bekväma. Och nu till det OTROLIGA priset. Från att ha kostat 1599:- (dyrt!) så kostade dem nu 299:-. Det kallar jag FYND! Det var det sista paret och dem var i precis min storlek. I LOVE!

Dem kommer från märket

Har själv aldrig hört om märket förut, men det är tydligen danskt.

Kvällens outfit


Jag i en av mina två (den andra) favoritskjortor just nu. Denna kommer från Tommy Hilfiger. Shortsen är från H&M och det vet ni vid de här laget =).

Inzoomning


Alla mina FINA armband som kommer sitta på min arm hela hösten. Dem i mitten är helt NYA för dagen, dem kommer från H&M och kostade 60:-. Det guldiga till vänster är från MQ och det högra med nitar är en premie. Snyggt!

Köpte även en mascara som jag sa, det blev en från Loreal. Skriver mer om det ikväll, nu ska jag hjälpa till med maten.
/Elin

090730

God morgon! Snart är det augusti (!). Det här sommarlovet har gått så fort trots att jag inte haft min pojkvän eller kompisar nära. Men jag har funnit ett lugn här på Gotland som jag aldrig känt förut och det är superbra. Jag hoppas bara att jag tar med mig det här lugnet till Linköping och plugget. Jag ska försöka ta dagen lite mer som den kommer och göra så gott jag kan. Jag kan inte hinna med två lektioner, hemmaplugg, träning, handla och laga mat, diska och bara vara på EN dag. Men jag vill inte åka hem =(! Jag vill inte börja skolan igen. Jag vill inte gå tillbaka till vardagen. Jag vill stanna här, hos mamma och pappa. Jag trivs så himla bra här...hur ska jag kunna byta ut det mot en varm lägenhet i centrala Linköping? Jag hoppas mina tankar ändrar sig snart...

Vad pesimistisk jag låter. Jag älskar ju livet i Linköping <3, men jag behövde lite mer tid här på Gotland för att samla ihop lite extra krafter. Nu till dagen istället! Jag blev väckt av mamma som frågade om jag ville med ut och gå (hon läste det på bloggen =P), vilket jag självklart ville. Så vi gick en runda i högt gräs och det var riktigt blött...men skönt! Så nu har vi gått en morgonpromenad och jag är precis påväg mot duschen innan en gooood frukost.

Idag blir det Visby som sagt. Ska bli roligt. Jag ska köpa gotländskt te och ta med mig hem. Får se om jag hittar något annat roligt ;). Vi hörs i eftermiddag/kväll. Ha en fin dag!

/Elin


ABBA för hela slanten ;)

Nu har fruntimmerna i huset sjungit sig hesa. Vi har sjungit mammas nya singstar-cd med ABBA-låtar =). Det var roligt, men hon och moster tyckte nog att det var roligast ;).

Min favorit som tyvärr inte finns med på cd:n, men som jag ÄLSKAR i filmen!


Vilken är din favorit?

Idag har jag jobbat från kvart i 8 till 2. Kort och ganska lugn dag =). Sedan fikade jag med mamma och moster efter jobbet. Åkte hem för att få lite sol på mig, men det blåste bara kallt =(. Satte mig i fotöljen och läste Gotlands Allehanda och när det var klart så somnade jag =P. Vaknade efter ett tag och tänkte fortsätta sova i sängen. Men istället (surprise) så klädde jag på mig träningskläderna och gick ut och sprang. Jag är imponerad, är du? Så nu har jag motionerat, äntligen!

Imorgon tänkte jag följa med mamma och moster på deras morgonpromenad. Skönt att ha det avklarat sen. Efter det blir det Visby, jag är ju ledig imorgon =). Vi ska äta salladsbuffén på Trädgårn´ och det ska bli jättegott! Får se om jag kanske kan smälla i mig en glass från glassmagasinet också ;). Har ju bara en vecka kvar att äta där...hur ska jag hinna? =P.

Är lite småtrött nu, så det är nog snart dags att sova. Bra att somna tidigt. Behöver några timmars sömn inatt!
Ha det fint!

/Elin

Bild från 2007. God natt!

090729

Boom Boom Pow - Black Eyed Peace



Morgonens låt ;). Den har spelats mycket på Kallis och de olika uteställena här på Gotland. Bra?

Nu är jag vaken, klockan har passerat halv 7 och jag har hunnit duscha =). Ska alldeles strax hoppa i lite kläder och käka en stadig frukost innan jag åker till jobbet. Vaknade precis när klockan ringde och det var enormt varmt i mitt rum, första morgonen på länge som det inte är jättekallt när jag vaknar. Är supetrött för tillfället, men det är för att jag "bara" har sovit 7 timmar varje natt och jag behöver som sagt lite mer sömn än så ;).

Jag upptäckte när jag sminkade mig nyss att jag måste ge mig ut på jakt efter en ny mascara. Har ju kört på samma gamla vanliga i ett år (har självklart bytt ut den) och det skulle vara roligt med något nytt. Funderar på att köpa en sån som E har, men vi får se vad butiken har att erbjuda ;).

Dags för frukost, magen kurrar och jag är superhungrig. Dansa nu till låten, så hörs vi i eftermiddag!
/Elin

Segt

För tillfället så är vårt internet väldigt SEGT! Har suttit och försökt ladda upp bilder från när tjejerna var här på FB och lyckades äntligen (!) få upp några bilder. Jag kommer därför bara skriva ett kort inlägg innan jag stänger av datorn, bör ändå sova strax.

Imorgon blir det en kort dag på jobbet =). Skönt! Så det får bli någon typ av motion imorgon. Antingen en långpromenad eller löprunda, får se vad jag är sugen på ;). Är solen framme så ska jag ju steka lite också, man får ju passa på så länge den vill visa sig. Man kommer ju ihåg förra hösten =(...grått, tråkigt och riktigt deprimerande. Skillnaden från förra året är att jag ska träna ordentligt i höst, vilket förhoppningsvis leder till att jag är lite piggare på dagarna =). Eller vad tror ni?

Nu ska jag börja avrunda. Lata jag har inte orkat duscha ikväll, så det blir upp 06 för att hinna med det =(. Segt! Aja, jag får skylla mig själv.

God natt sötnosar <3! Hörs imorgon.

/Elin


En enkel

Dagens klädval är enkel, men snygg. Detta är något jag kommer gå i mycket i höst.


Linne - Vero Moda (NYTT)
Kofta - Vila (NY)
Leggings med spets - Halens

/Elin

090728

Ännu en dag har snart passerat. Skönt att man bara jobbade från kvart i 8 till kvart över 3 idag =). Men jag är helt slut! Egentligen skulle jag vilja ta en liten powernap, men då somnar jag väl inte ikväll?! Börjar nämligen kvart i 8 imorgon igen...så det blir en tidig kväll.

Har inte sovit så bra i natt eller jag har sovit konstigt kanske jag ska säga. Vaknade nog (jag är lite osäker) runt halv 2 på natten och drog upp rullgardinerna (?) och gick på toa, sen kollade jag klockan. Halv 2!! Jag trodde jag skulle gå upp, så jag stupade i säng och lät båda gardinerna och dörren vara öppna. Mamma vaknade vid 5 och trodde att jag var uppe redan...men då sov jag! Vaknade sen vid halv 6 och insåg att det var en hel timme kvar av min sömn, så jag drog ner rullgardinerna och stängde dörren =P...jag är då verkligen skum!

Appropå detta så måste jag berätta för er om något jag gjorde för några år sen när jag bodde hemma...detta är verkligen konstigt! Jag vaknade vid, vilket jag trodde, 07 och gick in i duschen. Duschade och kände samtidigt att mitt huvud var jättetungt. Ni vet sådär riktigt, riktigt trött som man bara är när man inte sovit på jättelänge. Aja, tänkte jag och klädde på mig och satte mig och började käka frukost. Kollade av en händelse på klockan och den visade 03.15. Haha...jag hade gjort mig iordning och allt utan att ens kolla på klockan eller reflektera över att det var bäcksvart ute. Ibland undrar man vad jag är för en =P! Jag tycker det är roligt nu, men då var det inte roligt. Som tur var somnade jag om direkt och började reflektera över händelsen på morgonen.

Idag var det B som lagt ut bilder från besöket på FB, nu är det bara jag som inte gjort det.


Jag hämtade tjejerna vid båten när dem kom hit. Ön bjöd på fint väder denna dag =).


Söta E och E med varsin vattenmelon-drink <3.


Min snygga kompis S =). Visst är hon vacker!!!


Alla utom S innan B skulle åka hem =(. I Almedalen.

Vet ni, det är bara två veckor kvar tills jag åker till Stockholm =(. Mindre än två veckor t.o.m. Det känns inte alls roligt! Jag trivs här och hade gärna stannat några veckor till. Jag trodde (som mamma sa) att jag skulle bli uttråkad och så här, men jag blir verkligen inte det. Jag känner ett lugn jag aldrig känt förut. Det lugnet finns inte i Linköping och inte i Stockholm. Det finns här på denna lugna och vackra ö vid namn Gotland. Jag har även träffat massor av trevliga människor på mitt nya jobb som jag inte vill åka ifrån =(. Varför kan inte sommarlovet vara lite längre? Jag kommer "behöva" åka hit något mer i år, får kanske bli en långweekend eller något...för jag vill tillbaka innan jag ens åkte härifrån! Usch, jag är rädd för att jag kommer få ångest på båten (...inte för att dem ska krocka). Jag VILL inte åka härifrån. Det enda skälet som får mig att vilja åka och då menar jag det enda, det är mina underbara tjejkompisar som jag redan saknar massor och självklart min lilla pöjk <3. Om alla dem hade varit här så hade ju allt varit HELT perfekt. Snälla någon förläng sommarlovet ett par veckor så att jag hinner tröttna på denna underbara ö. Om jag någonsin kommer tröttna?

Nu ska jag krypa upp här i sängen med nya numret av Sofis Mode =). Den har mycket bra shoppingtips i sig! Just det, jag längtar efter shoppingen i Stockholm också ;). Jag måste ta mig en heldag och bara traska runt i stan, fika lite och shoppa lite. Jag längtar =), någon som vill följa med?



/Elin

Dags att...

...sova! Det är tidig morgon som gäller för min del imorgon igen. Börjar kvart i 8 och måste nog gå upp senast halv 7. Var lite trött imorse när jag skulle gå upp, så jag sov lite till =P. Blev en lite stressig frukost då istället =(. Man får välja, sova eller frukost? Jag valde visst sova idag ;).

Lovade ju att jag skulle lägga upp bilderna som E tog, så varsågod.


Första dagen - När vi är på Kallis.


Turkost - Hade mitt fina linne från H&M och jeanskjol på mig =).


Lekplats - På kvällen gick vi en promenad och hittade en lekplats. Jag och E blev 5 år igen och det var superroligt! Så längesen jag gungade...det måste vi göra om, du och jag =).


Hoppade - och såg väldigt roliga ut =).


Gunga gungbräda - Vi passade på att dra med oss S och B på en tur till lekåldern igen ;). Detta var den första kvällen och den var otroligt mysig! Jag älskar att vara barnslig.


Dressad - Såhär såg man ut en kväll, i en av favoritklänningarna från H&M.


Uppradade - och snygga ;). Från vänster B, E och jag. <3


Stockholmsspelet - Två kvällar spelade vi Stockholmsspelet, vi längtade väl hem förmodligen (inte jag!) =P.


Fiiiina - Tre av oss fyra tjejer uppradade utanför Gutekällaren (under Sofis mode-kvällen). Från vänster E, jag och S.


Bevis - Vi var först på plats! =).

Detta var några bilder jag hade att bjuda på från hennes FB. FB är bra när man vill låna (sno) bilder ;). Tack!

Nu ska jag börja tjata om en ny mobiltelefon igen =P. Min är halvkass och skalet har lossnat, personen jag pratar med hör inte mig eller så hör inte jag den, det går knappt att sms:a och ibland knäppar den sig. Är det skäl nog att köpa en ny telefon? Jag använder ju faktiskt min som hemtelefon (seriöstelefon) också och då är det bra om man hör vad den andre säger...eller? Har ni något tips på någon bra mobil? Jag är lite sugen på en, men den påminner lite för mycket om den jag redan har. Funderar på att unna mig en ny när augustilönen kommer, tycker ni att jag får det? Hehe...

Nu ska jag kolla lite kläder på internet, det börjar klia i fingrarna....är shoppingsugen!! God natt.
/Elin


090727

God middag kära vänner! Hoppas allt är bra med er? Själv är jag lite trött efter dagens arbetspass som var från 8-17. Jag har tagit en annans plats idag och imorgon, riktigt jobbigt var det =(. Men men, imorgon går det nog bättre...eller? ;).

Igår vid kvart i åtta på kvällen födde min kusin sitt andra barn, välkommen till världen lilla Charlie!



Storebror är lilla Ludvig =).


Grattis Sofia och Magnus!!

Ååå, barn är så himla söta. Jag vill också ha barn! Men inte nu =). När jag blir lite äldre och känner att jag kan ta hand om ett barn vill jag ha det. Men söta är dem ;).

Idag kom min moster hit till ön och stannar till på fredag. Jag har "lurat" med dem på salladsbuffén på torsdag (min lediga dag), det är ju så himla gott. Får se om jag hinner svänga förbi någon affär också =).

Min kompis E har lagt ut en massa bilder från när dem var här, lägger upp dem ikväll innan jag går och lägger mig.
Nu är det snart dags för middag, är superhungrig!

/Elin

Ps. Ni har väl inte missat att Blondinbella numera är Brunettbella? Ds.

Myskväll!!!



Efter en varm och solig dag blev jag givetvis lite frusen på kvällen. Började med att bara sätta på mig ett linne och långkoftan (NY från Vila Outlet). Sedan började jag frysa om benen och satte på mig leggingsen med spets på (från Halens) och sist blev det även mammas mystofflor =). Visst ser det skönt och mysigt ut. Det var det!! Jag älskar den här outfiten. Skön, men ändå snygg liksom ;).

Nu på kvällen har vi ätit god mat i form av "Gotländsk Grekisk Sallad" som pappa så fint kallade det ;). Vi lade till lite potatis för mer mättnadskänsla =). Sen har jag kollat på Packat & Klart, samt matprogram med Per Morberg. Jag tycker verkligen inte om honom. Han är obehaglig, ser otäck ut och verkar jätteskum! Tittade bara för att mamma gjorde det, annars avråder jag er från att titta ;). Efter det blev det reprisen av Allsång på Skansen som båda missade i tisdags (jag hade besök och mamma var i Tyskland). Inget vidare program tyvärr =(...förutom urgulliga Kevin Borg! Om ni såg/ser så förstår ni vad jag menar <3.

Strax läggdags, först ett litet samtal till pojkvännen för ett godnatt. I miss him <3. Imorgon börjar jag jobbet 08 och enligt SMHI ska det vara uppehåll och runt 20 grader, så det får bli cykeln imorgon. Åka hemifrån 07.15. Nice!

Sov gott Sverige!
/Elin

Underbar...

...dag blev det här på Gotland! Solen ville visa sig och det blev faktiskt riktigt varmt =).

Eftersom Björn och pappas kusin + kompis skulle komma förbi och fika var det time to baka lite ;). Fick bli små cupcakes och dem blev faktiskt väldigt goda (och manliga) enligt mig =).


In Action =).


Och in i ugnen!


Så! Nu börjar dem se klara ut.


Resultatet. Glasyren skulle vara mer rosa, men dem var grymt goda i alla fall.
Visst är dem manliga?

Det var trevligt att Björn ville komma förbi och fika =). Vi gick även en promenad och jag doppade fötterna...mer vågade jag inte ;).


Klänning från Gina Tricot och Solbrillor från H&M.

När vi hade fikat och gått en promenad så satt vi och snackade en stund. Sen var det dags för honom att åka hem =(. Jag hoppade i mina shorts och bikinitoppen och begav mig ut för att klippa gräsmattan på baksidan =). Så nu känner jag mig jätteduktig och hungrig!! Det blir grekisk sallad ikväll....smaskens (magen kurrar).

/Elin


Höst!!!

Eftersom vädret hos oss är lite höstlikt så tänkte jag bjuda er på en höstig outfit som jag älskar och som inte kostar skjortan. Skulle inte ni vilja gå runt i detta i höst?


Här är en hel outfit för UNDER 1000 kr på H&M. Överst till vänster har vi en supersött klänning för 199:-. För att bryta av det söta tar jag på mig ett par söta, men ändå coola strumpbyxor för 129:-. Till det ett par supersnygga klackar med dragkedjedetalj som kommer stort i höst, 399:- för dessa. Till nästan alla mina outfits i höst tänker jag köra massor med armband, älskar armband, dessa kostar bara 60:-. Och sen en snygg halsduk att ha lite slarvig hängande över axlarna, denna för 129:-. Visst är det en snygg outfit?

Lite tips inför hösten. Satsa på prickiga strumpbyxor istället för heltäckande, satsa på en kavaj med markerade axlar och satsa på väskor, skor och annat med dragkedjedetaljer.

/Elin

 

090726

God morgon solstrålar ;)! Idag är det inget fint väder här på ön =(. Det är ett stort molntäcke som sträcker sig över den samtidigt som det blåser. Jag är glad att jag fick en så fin dag igår och att jag tog vara på den =). Hade egentligen tänkt gå ut och springa, men jag har verkligen ingen lust =(. Min träningsmotivation är som bortblåst, varför?

Idag kommer Björn och kollar in huset/fikar med mig =). Ska bli roligt att träffa honom. Hans föräldrar har hus här på Gotland och innan han kom hit har han varit och hälsat på Richard (min pojkvän) i Stockholm. Så det är en gemensam kompis! Så det är bra att det bara är halvbra väder, för då är det inga problem att stå inne och baka ;). Aja, ser fram emot att han kommer i alla fall.

Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock. Vaknade av att jag frös, men drog snabbt på mig täcket och somnade om ;). Nu är det bara 3 veckor kvar tills skolan börjar, eller i alla fall Nolle-P. Jag och Richard har planerat att åka ner till Linköping den 11 Augusti (åker hem från Gotland den 7:e), så att vi hinner få iordning innan allt drar igång. Blir storhandling den 12:e med bil =D och sen så kör jag hem bilen (det är mamis) på fredag den 14:e och sen buss tillbaka. Så får det bli!

Jag saknar min pojkvän så att det gör ont! Jag saknar en kram, en puss, en klapp, ett skratt, hans röst, hans famn, hans leende...hela honom!!!! =(. "Bara" en och en halv vecka kvar...känns som en evighet. Men sen ska vi bo ihop hela året =) och det ser jag så mycket fram emot. Men då kommer jag sakna min familj istället =(. Nu har jag vant mig att bo med mamma och pappa igen och jag tycker verkligen om det =)!!! Svårt...

Nu till lite fina bilder som min söta kompis E tog under resan (lånade av henne på FB)


Mina söta (och bruna!) kompisar =). Favoritsystrarna <3 på båten hit =).


Fint kort på mig och S i köket ;). Lunch-time!


Söta E och B på Kallis (första dagen). Efter detta foto kikade solen fram =).


E och jag innan utgång. Är vi lika? Många förväxlar oss...


Triss i snyggingar ;). B, E och S uppklädda och redo!


Jag på restaurangen Joda.


Tofta, den tredje dagen. Me in bikini =S....


Gänget (förutom E som tog kortet) innan B till vänster skulle åka hem =(. En promenad i Almedalen!


Lånad av www.stureplan.se
Jag, S och E på Gutekällaren under tjejkväll med Sofis mode =).

/Elin

The dagens


Solglasögon - H&M
Pärlhalsband - Cubus
Långt linne - Vero Moda (NYTT)
Leggings - H&M
Leopardskor - H&M

/Elin

Husmor =)

Idag har jag lekt husmor. Jag har städat hela huset, dammsugit och bäddat fint i mammas och pappas rum. Jag har klippt framsidan av gräsmattan (tog nästan en timme) och lagat tre-rätters middag till dem när dem kom hem.

Min dag har minst sagt varit intensiv, men på ett bra sätt. Jag började med att åka till tippen och sen förbi jobbet en sväng och kolla schemat och lite sånt. Åkte sen förbi och köpte jordgubbar till desserten ikväll. Kom hem och slängde i en maskin tvätt och la mig sedan i solen. Varmt och skönt! Superväder, förutom lite blåsigt har vi haft idag. Hur har vädret varit hos er? Så samtidigt som jag tvättat har jag solat. När jag kände mig "klar" med det började jag med gräsmattan. Det var lite tungt idag, men det gick =). Tar baksidan imorgon. Sen sprang jag runt som en galning för att få klart allt innan mamma och pappa kom hem ;). Bjöd på varsin vattenmelon-drink (se här) och förrätt bestående av skagentoast. Mums! Till varmrätt blev det hemmagjord pizza, även den mycket god. Och till efterrätt blev det alltså jordgubbar och glass. Gott och mättande var det. Roligt att mamma och pappa är tillbaka från sin bilresa som jag lurade iväg dem på för att mina kompisar skulle få komma hit ;). Det tackar jag så mycket för!

Idag när jag gick förbi mammas trädgårdsland hittade jag lite av varje =)


Lite hallon, en jordgubbe och morötter! Moroten var supergod.

Mamma och pappa har alltså varit bortresta sen i söndags. Dem har varit på biltur genom Tyskland. Sen stannade dem i Skåne och hälsade på lite släkt =). När dem kom hem idag hade dem lite presenter till mig. Kolla bara!


Mitt favoritgodis från Tyskland =). Detta åt jag massor av när jag bodde där ;). Sitter just nu och äter lite nimm 2 (ta två) som är karameller med "jox" i. Lika goda som förr =D! Och Yogurette är choklad med yoghurt i. Kanske inte låter så gott, men det är det! TACK!! =)


Supefina glas som är som vinglas utan fot. Mamma och pappa har sådana och jag har suktat efter dem ett tag nu. Så himla fina =) och gissa om jag blev glad? Haha...så himla snygga. TACK för dem också <3!

Nu tänkte jag avrunda kvällen med lite VeckoRevyn. Kolla in snygga armbandet som följde med tidningen. Me like <3.

=).

Sov gott kära läsare! Imorgon blir det kanske en liten löprunda!? Sen kommer ju Björn vid 14 och fikar, så lite baka innan det också. Hoppas på mer sol så jag får ännu lite mer färg =). Vad ska ni hitta på?
/Elin

090725

Lördag =)! Vaknade av mig själv vid strax innan 10. Hur skönt som helst. Ligger fortfarande kvar i sängen, orkar inte gå upp =P. Kände för att blogga lite och visa lite mer bilder från veckan. Idag kommer mami och papi hem. Därför ska jag städa huset, klippa gräset och bjuda dem på middag. Det är väl mina "måsten" idag, annars blir det chilla, gå en promenad och plocka blommor till bordet och åka en sväng till tippen. Jag har några timmar på mig. Så snart ska jag sätta lite fart ;)!

Nu ska jag fortsätta med lite bilder och visa vad vi var på för event i torsdags =).


Fjärde kvällen var det partyyyy som gällde. Klädseln för kvällen var min fina klänning från Gina Tricot, klackar från Skopunkten och rött nagellack (höstens accentfärg).


Min gulliga kompis E med snygg klänning och vattenmelon-drink i handen =). Även hon med rött nagellack!


Eventet för kvällen var alltså tjejkväll med Sofis Mode på Gutekällaren =).


Glada tjejer på Gutkällaren. E, Å och jag. Jag håller ett glas Chapel hill i handen.


Självklart var Sofi Fahrman på plats.


Sjöng gjorde Marie Serneholt =). "I need a house, i need a room, i need a bed to sleep in...".


Fina tjejer innan dansen och drinkarna flödade ;).


Vi fick Goodiebags som innehöll detta. Lite läsning, lite bio, liten necessär med spegel (perfekt!), mascara, godis, rabatt på jeans mm.


Dag fem och sista =( dagen körde vi på salladsbuffé på trädgårn' till lunch. E och E smaskar i sig =).


Mums med salladsbuffé. Rekommenderas varmt, kostar bara 79:- och du får äta hur mycket du vill!


Tjejerna (innan dem skulle åka hem) med Visby hamn i bakgrunden! E, E och S


Avslutade deras vistelse/semester med glass på Glassmagasinet =). Mysigt och otroligt fint väder.

Det var dem bilder jag hade att bjuda på =). När mina kompisar lägger upp bilder på FB kan jag "sno" dem och lägga ut här ;).

Förresten, imorgon kommer Björn hit =). Jag ska visa honom huset och så ska vi fika. Ska bli roligt att träffa honom igen! Sen blir det jobb på måndag igen. Jobbar då hela veckan förutom torsdag!

P&K Elin

Dagens

OUTFIT!!! Äntligen ;).


Pärlhalsband - Cubus
Linne - H&M
Skjorta - Tommy Hilfiger
Jeanskjol - Zara
Legging - H&M

Natti natti!
/Elin

090724

Bloggabstinens!!! Efter ett långt "uppehåll" från bloggen är jag nu på gång igen =). Jag har haft en underbar vecka tillsammans med mina tjejkompisar. Vi har festat, solat på Tofta beach, hängt på Kallis, shoppat, ätit massor av god mat, spelat spel, gått promenader, ätit glass, pratat och umgåtts =). Vi har hunnit med mycket, men samtidigt tagit det väldigt lugnt. Jag ska visa er lite bilder från veckan för att förklara mer vad vi har hittat på.


Första dagen var vi på Kallis. Här är jag och min söta B!! =)


Dansade loss gjorde vi där =). Hur roligt som helst att "shake a little booty" ;).


Lite människor var det i alla fall som skakade loss!


På kvällen var det mysdress och lugn hemmakväll som gällde. Tjejerna hade gått upp tidigt för att åka hit och jag sov dåligt. Så det var skönt med en lugn kväll och ett glas vin.


Det serverades jättegod, vegetarisk lasange som B och S hade gjort. Till det majskolvar och sallad =). MUMS!

Dag två och tre tog tyvärr inte jag några bilder, men någon av de andra tjejerna gjorde kanske det. Återkommer med dem senare i så fall =). Dag två shoppade vi och sen åkte vi hem till några gemensamma kompisar på kvällen. Dag tre blev det Tofta för hela slanten. Vi låg där och solade, läste och bara hade det skönt hela dagen. Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för att åka in till Visby och lämna av B vid båten. Åkte hem och hade en lugn och mysig hemmakväll med promenad, spel och god mat =).


Dag fyra fikade/lunchade vi på ett supermysigt fik (min favorit här på Gotland).


Vattenmelon-drink som S kom på =). Det är mixad vattenmelon, vodka och sprite. Jättegott och somrigt!

Mer bilder lägger jag ut imorgon =). Nu är det snart läggdags här på ön. Imorgon har jag inte överdrivet mycket planerat förutom att städa lite, klippa gräset och åka till tippen ;). Väderprognosen visar ju även STOR sol imorgon, så det blir nog några timmars solning då med =). Skönt!

Blev ju lite shopping när tjejerna var här också. Tänkte visa vilka fynd jag gjort den här veckan!


Supersnygg långkofta från Vila Outlet. Fick betala 150 kr för den och ska matcha den med leggings och mycket armband i höst.

  
Läckra linnen, ett knallrosa och ett ljusgult från Vero Moda (REA!). Vi ramlade på dem av en slump idag =). Fick betala 100:- tillsammans. Supersnyggt med leggings och mycket smycken =).


Hur otroligt fin är inte denna kopp? Ramlade på den på ICA Maxis REA idag =P. Stor, fin och perfekt när jag ska dricka te i Linköping =). Me love!

Det var några fynd jag gjorde denna vecka =). Imorgon får ni veta mer om vår "galna" vecka...ska bland annat visa vilken fin present vi fick från ett event igår. Missa inte det ;)!

/Elin


090720

Äntligen är mina tjejer här =)!! Vad roligt vi ska ha. Och vilket helt underbart väder vi har idag, förutom att det blåser lite kanske ;).

Har haft riktigt svårt att sova i natt, låg och vred och vände på mig i evigheter. Var lite pirrig över att mina kompisar skulle komma och så, har ju verkligen sett fram emot den här veckan enormt mycket =). Vaknade i alla fall när klockan ringde vid 08, hade jättesvårt att gå upp efter cirka 5 timmars sömn, men tillslut drog jag mig upp. Gick ut och sprang en kort runda eftersom jag tog så långt tid på mig innan. Skönt att jag i alla fall kom iväg =). Sen var det dusch, frukost och göra sig iordning som gällde. Efter det bar det iväg till Visby och hamnen.

Vid kvart i elva kom mina efterlängtade vänner =). Så himla glad jag blev att se dem! Vi har hunnit vara på systembolaget, Ica Maxi och nu är vi hemma. Har fått i oss lite lunch i form av brieost- och salamimacka, supegott och enkelt! Planerna för eftermiddagen är Kallis =). Ska bli lite roligt att sjunga med och bara "chilla". Hehe...jag har erbjudit mig att vara chaufför idag, så det blir lite vin vid middagen ikväll sen. Nu ska jag gå ner och se vad tjejerna sysslar med.

Ha en trevlig kväll!


Jag på Kallis senast =). Ser verkligen fram emot eftermiddagen!

/Elin

Att jag aldrig lär mig...

...göra det jag ska!! Okej, jag har ju gjort pedikyr och manikyr som jag skulle göra, visst blev det fint?


Matchade finger- och tånaglarna i rött =). Ska ha mycket skor som visar tårna, fint med lite färg då. Jag tycker det är superfint med nagellack i alla dess färger, helst väljer jag rött, svart eller rosa. Men på mitt jobb kan jag tyvärr inte ha nagellack, för det blir jättefult efter en dag och då är det inte värt det. Så jag kör på genomskinligt nagellack på jobbet ;).

Färdigpratat om det! Åter till rubriken. Varför gör jag massa andra saker istället för att göra det jag ska? Samtidigt som jag fixade mina naglar så fastnade jag för Martina och jag som handlade om en tjej med downs syndrom. Hon var väldigt duktig, glad och kunde prata ordenligt. Hon hade ett jobb som hon älskade och bodde ensam (men fick hjälp). Jag blev så glad när jag såg henne och tänkte "Vilken kämpe!". Hon berörde mig djupt och jag blev nästan tårögd. Hon fyllde 40 år förra året och är superduktig på musik =). Det var väldigt fint och givande att se!
Efter det var det Super mom som handlade om mammor som blev mamma när dem var under 18. Det handlade om att vinna titeln Årets mamma 2008. För att bli nominerad behövde man vara gift, tro på gud och sträva efter att bli en bättre mamma. Typiskt amerikanskt program, sånt som jag gillar att se ;).
Och vips, så var klockan kvart i elva. Hade jag städat mitt rum? Nej. Hade jag dammsugit mitt rum? Nej. Hade jag plockat iordning överhuvudtaget? Nej. SUCK! Att jag alltid ska göra en massa andra saker...så det var givetvis bara att sätta igång.

Som tur var tog det inte så långt tid. Hade bara en hög med kläder som jag la i lådan och plockade undan lite. Bäddade även med dem rena lakanen, så nu luktar det fräscht här =). Har även dammsugit lite och plockat iordning i "tv-rummet". Jag tror inte att mina tjejkompisar bryr sig så överdrivet mycket, vi kommer ju bara smutsa ner igen =P. Fem tjejer på två toaletter, kommer nog bli bra =). Nu hoppas jag verkligen att dem ligger och sover gott, dem ska nämligen åka från Stockholm kl 05.

Själv ska jag kliva upp vid 08 och ge mig ut och springa (oavsett väder!). Nu lovar jag er, bloggläsare, att imorgon ska jag bege mig ut på en löprunda, oavsett om det regnar, är sol, moln, snö eller blåst. Om det dock skulle blixtra eller åska, så vågar jag inte...jag vill inte bli delad på mitten för att få springa i 40 min =P. Nähä...dags att sova nu kanske?

Jag ska nog ta och göra det. IMORGON kommer the girls!! Ska bliiiii så roligt.
Sov gott <3.
/Elin

090719

Ååååååå vad trött jag är =(!! Har lite småont i huvudet, mår lite illa och vill helst av allt bara sova. Men det bör jag inte göra! Har lite att fixa med innan jag får lägga mig till sängs...som för tillfället är obäddad eftersom jag tvättar mina lakan ;). Hoppas jag somnar som en stock sen när jag väl får sova =).

Imorgon kommer ju mina favorittjejer hit till ön, och det har jag ju tjatat om en del ;). Men det ska faktiskt bli superroligt och jag ser verkligen fram emot det =). Det är just därför jag har lite att fixa. Mitt rum ser inte jättefint ut, så det måste fixas. Sen ska jag nog dra en repa med dammsugaren också. Om det bara ville sluta regna, så att jag kunde gå ut och gå en sväng. Känner att jag måste röra lite på mig, men jag orkar inte när det ösregnar...segt! Sedan är det Elin-kväll planerad. Ni vet vad det innebär ;). Ansiktsmask, fotbad och manikyr. Måste ju vara fin imorgon när girlsen kommer ;)!


Ni kommer väl ihåg min fot-guide som jag gav er för några veckor sen =). Ikväll blir det rött nagellack istället för svart ;).

Kollade precis SMHI och såg att dem uppdaterat med vädret för nästa vecka. Det ska visst bli ok väder imorgon med sol/moln och runt 22 grader, tisdag regn =(, onsdag sol och 22 grader och torsdag regn igen. Vi får passa på att sola imorgon ifall det är sol ;). Jag vill ju bli brun!!! Kommer vara blekast av mina kompisar =(. Jag håller tummarna för att vädret på SMHI inte stämmer på tisdag och torsdag ;). Annars blir det shopping på tisdag eller något annat mys =).

Nu ska jag mixa ihop en outfit som jag ska bjuda på, sen får det vara slut med datortime. Dags att fixa lite =)!
/Elin


090718

Lördag - Seg, varm och trött ;). Jag satte klockan på 09 idag, men jag orkade verkligen inte gå upp. När jag insåg att jobbet inte började fören vid 16 så kunde jag lugnt sova vidare ;). Vid 10 gick jag upp och satte på mig träningskläderna. Det var ju som sagt dags för en löprunda =). Det gick sådär idag...det var sol och jättevarmt, riktigt tung löprunda blev det idag =(. Och precis när jag slutade springa kommer molnen =(...jag som skulle sola idag! Efter löprundan drack jag massor med vatten och sen satte jag igång med alla mina övningar ;). Tänkte visa och tipsa om några!


Jag börjar alltid med sit-ups. Jag brukar göra ungefär 100 stycken. Jag brukar variera och köra både framsidan och sidorna på magen för bästa resultat =).


Sedan kör jag lite armhävningar på tå =) (om det är för jobbigt, kör på knäna). Jag brukar köra runt 35 stycken per pass (varannan dag).


Och sen en tricepsövning som ni säkert känner igen. Brukar även här köra 35 stycken med utsträckta ben, orkar man inte det så böjer man dem lite =).

Det var mina tre vanliga tips till er att komplettera med löpning. Jag körde även benböj (45 stycken) och gång i trappa (20 på varje ben). Jag hoppas att det ska ge resultat i framtiden =).

Nu ska jag bege mig ner till köket och äta frukost/lunch, är superhungrig. Håller samtidigt på att tvätta lite. Sen blir det solning bland molnen ;). Vad gör man inte =P. Kanske hörs ikväll!
/Elin

Strandoutfit för 485 kr!!!

Här har jag satt ihop en hel strandoutfit för under 500 kr =).



Bikintopp på rea, 98:-, H&M. Bikitrosa på rea, 79,50, H&M. Sommarklänning 249:-, Halens. Flip-flop på rea, 29,50:-, H&M. ECO tygkasse, 30:-, Lindex.

Detta är en perfekt outfit för en dag på stranden. När du går dit har du på dig den fina, blommiga klänningen och flip-flops. Sen när du är framme tar du givetvis av dig klänningen för att visa din snygga bikini. Denna bikini finns i många olika färger, men vågar man (och har lite brunare hy) ska man satsa på knalliga färger =). I den ekologiska tygkassen bär du givetvis handduk, vatten, solkräm, frukt och en tidning ;).

Mer klädtips kommer framöver, nu är det läggdags =)!
/Elin

Vardagsoutfit vs. Partyoutfit

Jag har satt ihop två snygga outfits för max 1000 kr var (allt från H&M).

Vardag

Totalt 773:- för hela outfiten! Superläckert linne (design: Estelle) 98:- (Fashion against Aids). Bikintopp på rea, 69,50:-. Jeansleggings 199:-. Gladiatorsandaler 198:-. Brun väska på rea, 149:-. Svarta örhängen 59,50:-.

Denna outfit skulle jag ha på stan eller en vanlig dag i skolan. Jag bryter av dem svarta detaljerna med en brun väska. Bikintoppen under linnet ger en avslappnad och "cool" stil ;). Blir riktigt sugen på denna outfit, vad tror ni?

Party


Totalt 894:- för hela denna outfit! Snygg klänning (står under "topp) 299:-. Klackar 398:-. Liten väska på rea, 98:-. Örhängen 19,50:-. Solglasögon (äger ett par!) 79,50:-.

Denna outfit är supersnygg och enkel, därför vill jag gärna matcha med knallrosa väska och örhängen för att "pigga upp" den lite =). Sätt solbrillorna i håret och dansa hela natten lång i denna "sjukt" snygga outfit!

Mer tips från andra kedjor kommer snart ;)...ska bjuda på en strandoutfit max 500 kr!! Och kanske något mer...
/Elin




090717

Bara lördag och söndag kvar, sen kommer NI på måndag morgon =D!! Jag är så lyckligt lottad som har så underbara kompisar =), jag har så himla roligt med dem. Ser verkligen fram emot nästa vecka (någon som missat?). Ska bjuda på lite fina bilder från förra sommaren =).


Min söta kompis E och jag =). Tredje året i rad gumsan ;)!


Världens sötaste B och S =).


Jag och min söta kompis E.

Dessa 4 tjejer kommer nästa vecka och förgyller den =). Nu står det dock att det ska regna på måndag =(, och igår stod det sol och 20 grader...tisdag som det har stått att det ska vara molnigt och 15 grader visar nu 20 grader och sol...Vad ska man tro egentligen? Vi håller tummarna för superbra väder!! Vill ju sola när jag är ledig ;).

Idag har lilla jag jobbat igen. Det skulle vara från 11-16, men det var lite kaos, så jag fick stanna kvar en timme =(. Visst 5 timmars jobb är inte mycket, men när jag inte hade ätit lunch, så blev 6 timmar genast mycket jobbigare =(...jaja, är ju snart ledig så ;). Cyklade även till och från jobbet, fick reda på att det blir drygt 1,2 mil om dagen ;). Inte illa va? Så varannan dag springa 40 min och varannan dag cykla 1,2 mil =). Jag är nöjd! Imorgon blir det som sagt en löparrunda när jag vaknar, tänkte ställa klockan på 09 som vanligt. Jobbet börjar inte fören 16, så jag hoppas på sol (trots molnen på väderprognosen), så att jag kan sola lite ;).

När jag kom hem från jobbet idag åkte jag, mami och syster till ett ställe med massor av hundar =). Dem har precis fått en massa valpar och guuuuuuud så söta. Hade kunnat plocka med mig alla hem (jag som är hundrädd dessutom =P).

 
Vill du följa med hem?? =)


En liten började leka med en plastfalska, lät jätteroligt.

När vi kom hem hade pappa lagat god middag som avslutades med en glass från glassbilen =). Sen har jag, mami och syster spelat kort. Har precis proppat i mig en supergod vattenmelon (MUMS!), nu blir säkert pojkvännen avundsjuk...han älskar vattenmelon! =). Vi har massor kvar, synd att han inte är här =(...



Nu ska jag kolla vad som hänt på internet idag ;). Ha det fint!
/Elin

090716

En LÅNG dag på jobbet är över och jag ser fram emot att "bara" jobba 3 dagar till och sen ha semester i 1 vecka =D!!! Passet idag var 12-21.15, vilket är lite väl segt, men det går ;). Imorgon jobbar jag bara 5 timmar, ska bli skönt att ha en kort dag. Sen blir det jobb hela helgen. På måndag morgon kommer äntligen mina tjejer hit =), det ska bli så otroligt roligt. Jag längtar verkligen efter dem <3. Det ska bli roligt att gå ut och festa (och speciellt dansa, i <3 to dance), sola, prata, mysa och umgås =). Hoppas bara att vi får lika fint väder som förra sommaren, då skulle allt vara mer än perfekt (SMHI visar det ska bli sol/moln på måndag och 20 grader). Åååå, jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar =D!

Imorse när jag vaknade vid 09 var jag jätteseg. Somnade om och vaknade av larmet 10 min efter 09. Drog mig upp ur sängen och satte "motvilligt" på mig träningskläderna, helst av allt hade jag velat ligga kvar i sängen och sova ;). Men som jag skrivit tidigare, har jag bestämt mig för att träna så gör jag det (enda undantaget är om jag blir sjuk!). Tog på mig shorts idag, för dem senaste gångerna har det varit alldeles för varmt med träningsbyxor. Det var varmt och lite halvtungt att springa idag, men jag tycker ändå att det gick ganska bra =). När jag kom hem såg jag givetvis ut som ett...tomato face!! Men skönt var det! Körde situps, armhävningar, tricepsövningar, benböj och "gång i trappa" efteråt. Jag är så stolt över mig själv att jag sen i fredags varit ute och sprungit varannan dag =). Duktiga mig ;)! Så som ni förstår blir det en runda på lördag också, och helst av allt en innan tjejerna kommer på måndag. Tror ni jag orkar? Deras båt kommer kvart i elva, så går jag upp åtta borde jag nog hinna ;). Vi får se helt enkelt!

Idag när jag kom hem efter jobbet vid 21.30 hade min gulliga pappa maten klar =), familjen hade väntat med att äta tills jag kom hem. Hur snällt var inte det? Tack för god mat och trevligt sällskap ;).
 
Nu till en låt som fastnat på min hjärna. Hörde den första gången på Allsång på skansen och artisten heter John Me...jag tyckte den var ganska dålig i början, men nu är den grym! Vad tycker du?


Jag ska ju fortsätta visa mina favoritskor ;). Här kommer några till som ni garanterat sett på mina fötter =).


Dessa snyggingar kommer från en skoaffär i USA och dem är absolut dem snyggaste klackar jag har, jag älskar dessa skor och har fått mycket kommentarer för dem =).
 

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag ville ha dessa? Dem är så grymt snygga och äntligen mina =). Jag älskar dem! Fint att man visar sina målade tånaglar på ett diskret sätt och för mig som är lite blyg när det gäller detta mönster är dessa skor
perfekta!


Dessa snygga klackar med rosett kommer från Skopunkten. Dem här är dem absolut skönaste
klackskorna jag har och dessutom eleganta =).


Dessa varianter av gladiatorsandaler är jättesnygga och ganska
sköna =). Dessa kommer också från USA-resan.

Detta är mina 9 par favoritskor, sen har jag massor av skor som jag också tycker mycket om, men inte på samma sätt ;).

*Gäsp* *gäsp*...nu borde jag sova! Är så himla trött. Ska cykla till jobbet imorgon =).
Guten nacht!
/Elin

090715

Jag lever!!! Ville bara försäkra er om det ;). Jag har bara haft lite fullt upp sen igår =). Som jag skrev tidigare så jobbade jag 12-21.15 igår och vilket jobbigt pass det var. Det var mycket som skulle göras, mycket folk och knappt hann jag med min rast heller =(. Var inte överdrivet glad och pigg när jag kom hem! Kollade mailen och somnade som en stock. Klockan ringde 07.00 och jag var tvungen att dra mig upp ur sängen, jobbet började 07.45. Var något enormt trött. Jag förstår verkligen inte hur tjejen som har dessa pass i vanliga fall orkar!? Jag är imponerad. Iofs har jag jobbat liknande pass förut, slutade 20.15 och började 06.45 dagen efter. Det gjorde jag i ett års tid, så jag är också lite duktig =P. Slutade vid 14 idag och åkte genast hem =).

Idag, efter jobbet, tog jag och syster en tur med bilen. Vi åkte till Vila Outlet (för 3:e gången jag var där) och kollade lite, dem får ju in nytt hela tiden =). Vi var där ganska länge och provade massor, men det slutade med att jag kom hem med "bara" 3 saker. Och vilka fynd dessutom!

Först är det ett linne/klänning (går att ha som både och) för 50 kr! Skärp och halsduk var ta 3 betala för 2, så syster tog en halsduk hon också, vilket slutade med 66 kr för båda =). Det blev tre saker för 116 kr, det kallar jag fynd.

Nu tänkte jag visa er mina absoluta favoritskor som jag äger.

Dessa från H&M har ni sett mig använda några gånger ;). Det är espadrillos (med klack) och dem är otroligt sköna att gå i =).


Dessa är nya och påminner lite om dem ovan (fast snyggare). Dem kommer från Vila och kommer användas mycket, dem är supersnygga =). Hade på mig dem på Kallis första gången!


Dessa hade jag på mig när Ellen var här, dem kommer från Skopunkten. Tycker dem är superfina för att vara vita skor (gillar inte högklackade vita så mycket) och dem passar utmärkt till svart klänning!


Dessa ursöta ballerinaskor har ni sett på mina fötter ett antal gånger. Dem är från Indiska och storfavoriter =).


Dessa kan ni bara inte ha missat! Dem har jag på mig på varannan
bild ;). Jag älskar dem här snygga tygskorna från H&M, jag BOR i dem ;).

Jag kan fortsätta med massor av skor, det finns MÅNGA favoriter i min sko-garderob. Får visa fler imorgon, nu är det läggdags. Löparrunda vid 09 imorgon, nice!!

/Elin

090714


Någon mer än jag som ser ut som ett tomato face efter ett träningspass? Efter min löparrunda idag såg jag verkligen ut som en tomat i ansiktet och det gör jag varje gång. Har fått kommentarer från folk som frågar om jag inte tycker det är jobbigt eller pinsamt? När jag var yngre hade jag lite problem med det, jag undrade varför bara jag och ingen annan blev så himla röd i ansiktet. Men med åren har jag lärt mig acceptera det och se det som något positivt =). Det syns ju i alla fall att jag har tränat, vilket jag tycker är bra. Vissa människor svettas knappt och blir absolut inte röda i ansiktet, dem ser inte ens ut som dem rört på sig. Så hade jag ju inte heller velat ha det! Jag gillar att röra på mig så att jag svettas, för då vet jag att det tar. Visst är det fortfarande lite jobbigt på gympapass osv. att bli så himla röd i ansiktet, men det är inget jag reflekterar över längre. Har gjort det så många gånger förut och jag bryr mig helt enkelt inte om vad människor tycker och tänker. Detta är jag och det finns inget jag kan göra åt det förutom att kanske sluta träna, och det finns inte på kartan!

Nu ska jag strax göra mig iordning. Sminka mig, borsta tänderna och fixa håret. Sen är det jobb! 12-21.15 är det som gäller idag. Långt pass, men bra pengar. Får se om jag orkar skriva ikväll, för imorgon börjar jag nämligen 7.45...måste få ordentligt med sömn i natt.

Vi hörs!
/Elin

Minnen <3

Tittar på gamla bilder på facebook! Det är så roligt att man har "förevigat" många av sina perioder i livet, det uppskattar jag verkligen nu =). Ska bjuda på lite smakprov ;).


Såhär såg jag ut när jag tog studenten 2007, glad och tårögd! Jag vill återuppleva denna dag, NU!!!


Resan till USA 2006, här med syster i Grand Canyon, Las Vegas. Har precis flugit helikopter (!). Detta är nog det coolaste jag gjort i hela mitt liv.


Första sommaren i Visby (med E), detta var 2007 och har blivit en tradition =). Förra sommaren tog vi med oss några tjejer till och det är även dem som kommer ner i år igen. Detta MÅSTE vi fortsätta med, lova det <3!


Italien med familjen och älskling 2007. Pepparkakan och florsockret ser ni här =P.


Nyårsafton 2007/2008. En av dem roligaste <3.


Drömresan till Paris 2008 med B och S <3. Ååå, jag vill resa mer med er <3.


Resa till Fuerteventura med älskling 2008. Jag leker "Sharapova" ;).


Drömkväll i juli 2008. Ååå, vad mysigt vi hade...vill tillbaka!


Visby 2008 med tjejerna =). Ses om en vecka!!!


Flyttade till Linköping och firade min 20-års dag med nya bekantskaper.


Resan till USA och Mexico som jag och familjen gjorde i vintras. Så coolt att besöka New York, vi bodde precis vid Times Square =).

Detta är bilder jag summerat ihop från facebook, någon annan dag ska ni få se bilder jag har i album på min dator ;). När jag kommer hem från Gotland kanske jag summerar ihop lite bilder från när jag var yngre (tyvärr inte så vackert). Ha det fint!
/Elin

Ps. Om jag fick göra om allt detta så skulle jag absolut inte tacka nej! Ds.

090713

Idag är det måndag vilket betyder att vi går in i en ny vecka, v. 29! Denna vecka är det fullspäckat med jobb för min del, vilket inte kommer bli överdrivet roligt att läsa om. Jag ska försöka blanda mina "tråkiga" inlägg med något annat skoj, lite roliga tips från mig kanske?

Idag cyklade jag faktiskt till jobbet igen, trots det stora regnmolnet som låg över oss vid halv 11. Det kom bara några stänk, vilket jag var jätteglad över =). Annars var det skönt att cykla. Jobbade bara 11-17 idag, jätteskönt! Imorgon blir det 12-21.15...lite värre, men jag klagar inte. Pengarna behövs mer än gärna till hösten, för då är det ju plugg som gäller igen =S.

Jag är inte överdrivet sugen på att börja plugga igen =(. Jag älskar livet med min pojkvän (sambo) i Linköping. Jag har träffat massa underbara människor i Linköping. Programmet och universitetet är bra i sig, men jag är så himla omotiverad bara =(. Hur får man upp motivationen?? Jag gillar att jobba och vara ledig när jag kommer hem (!). Det är det jag har svårt för, att sätta mig med skolböckern när jag kommer hem. Helst av allt vill jag bara ta det lugnt, pyssla lite hemma, laga mat, mysa och kolla på tv. Sedan träningen på det. Men jag har bestämt mig för att "klara" mig igenom dom här tre (två kvar) åren och sen göra något som jag verkligen är intresserad av, som idrott och hälsa. Vad negativ jag låter =P, jag är bara ingen pluggmänniska ;).

Det börjar dofta mat i huset, vad gott! Är superhungrig. Har bara ätit keso och macka idag (förutom frukost). Jag är inne i en "keso-period" nu, äter keso till lunch varje dag. Gott, billigt och kalorisnålt =). Kan det bli bättre? Pröva! ;).

Hörs ikväll.
/Elin


Haha...

...kolla in denna video som min mami tipsade om <3. Jätterolig jue!



Från youtube.com

The dagens


Idag fick det bli en somrig och fin klänning som är köpt förra sommaren på Gina Tricot.

/Elin

Imponerad

...över mig själv idag! Ni kommer väl ihåg den långa listan jag skrev igår? Jag kan stolt meddela att jag kan pricka av allt på den =)! Efter inlägget vid lunch gick jag ut och solade, samtidigt låg jag med vaderna på spikmattan (ska förklara varför nedan). Solade i några timmar, sen tog jag med lillasyster till mataffären och handlade inför kvällens matlagning. När vi kom hem började vi städa och tvätta varsin bil, det tog mycket längre tid än jag trodde, så jag är verkligen glad att hon fixade en av dem. Jag hann städa bilen invändigt innan jag var tvungen att sätta igång med maten, bjöd familjen på fläskfilé i gräddsås och ris och till efterrätt fruktsallad med vaniljyoghurt =). Det var jättegott (om jag får säga det själv). Efter maten spelade mamma och pappa kubb, jag och syster ville bli klara med bilarna, så vi tvättade dem utvändigt. Nu har mami och papi superfina bilar, jättefräscha och rena. När jag äntligen var klar med det gick jag upp till mitt rum, vilken katastrof! Jag har ju två sängar i rummet här på Gotland och den ena (där jag inte sover) såg man inte ens, för den var helt täckt av kläder...och jag hade ju lovat mig själv att städa. Dammade, dammsög och plockade undan. Nu är det superfint och fräscht här också =). 


Såhär fint och mysigt är mitt hem (rum) denna sommar =). 

Varför lade jag då mina stackars vader på spikmattan? Jo, därför att jag har problem med dem =(. Jag har skrivit någon gång att jag fått kramp här i bloggen och det är något som händer mig några gånger per år. Tidigare kunde jag få det en gång i veckan/månaden =(. Ni som har haft det vet vad jag pratar om när jag säger att det gör så himla ont! Första gången jag fick det var när jag sov. Jag visste inte vad det var så jag skrek efter mamma och sa att jag hade så enormt ont i vaden, hon hade haft det själv, så hon fick hjälpa mig att stretcha. När jag var lite yngre simmade jag ganska mycket, vilket ofta resulterade i kramp (en gång t.o.m i poolen). Jag lärde mig med åren att kunna kontrollera mig själv och inte börja skrika, utan stretcha så fort jag kände av det. Även pojkvännen har lärt sig vad han ska göra när det sker =P, "Richard, kramp!" och han flyger på benet och sträcker bak foten =). Efter en krampattack har jag oftast lite svårt att gå i en eller två dagar, det beror förmodligen på att benet har varit så otroligt spänt och det ger då ifrån sig en typ av "träningsvärk". Jag får ofta kramp i samband med för hård träning eller när jag precis satt igång med träningen efter ett uppehåll. Till er som aldrig haft det, grattis, för det är verkligen inte roligt =(! Hela vaden låser sig och det finns inget man kan göra förutom att stretcha och massera. Som ni kanske förstår är jag nu mästare på att stretcha vaden efter promenader och löparrundor, det är jätteviktigt för mig. Så idag provade jag alltså att ligga med vaderna på spikmattan för att se om spänningarna släpper. Jag ska köra på i en vecka, så ska jag återkomma med resultat.

Nu ska jag snart borsta tänderna och krypa ner i min sköna säng =). Är helt slut efter allt jag gjort idag. Imorgon återgår jag till mitt vanliga jobb igen, då från 11-17. Hörs imorgon!
/Elin


Jag steker ute på tomten. Varm och skön dag idag =).
 

090712

Man får längta och sakna! Men det är jobbigt att göra det redan, när det inte ens gått en vecka sen vi sågs senast =(. Det dröjer lite mer än 3 veckor innan vi ses igen och då kommer du hit =). Vi pratar i telefon varje dag, men det är inte samma sak. Jag får inga kramar av telefonen =P. Nästa sommar vill jag inte jobba på Gotland, jag vill inte vara ifrån dig en sommar till! Dock vill jag gärna åka ner hit några veckor, för detta är semester påriktigt. Jag älskar Gotland, men jag älskar också min pojkvän <3. Det är svårt att kombinera bara =(!

Idag sov jag ut, vaknade 11 av mig själv =). Drömde strax innan jag vaknade att klockan var halv 2! Ångest. Så jag slet åt mig mobilen och såg till min lättnad att den "bara" var 11 =P. Hoppade i träninskläderna och slängde i mig en nektarin, sen begav jag mig ut. Så nu kan jag kryssa för två saker på dagens lista, springa och sola ;). Hehe...nej då, sola ska jag göra nu med =). Jag får passa på när jag är ledig och man vet inte hur mycket solen kommer vilja visa sig mer i sommar. Hoppas på en toppen vecka 30 bara, för då kommer alla mina goa tjejkompisar hit =).

Imorgon är det v. 29 och då börjar den s.k. Stockholmsveckan i Visby. Jag tycker sånt är jättetöntigt. Jag tycker att man åker till Gotland på semester, inte för att hänga med sin (sina) grannar =P. Allt är bara drygt, dyrt och sliskigt när det är denna vecka. Människor super upp pengar som dem sparat på ett år, sprutar champange som kostar flera hundra (...bara för nöjets skull) och dem är allmänt dräggiga. Jag tycker verkligen synd om polis, ambulans, sjukhus osv. under denna vecka, människor är helt tokiga....eller ska jag säga stockholmare? Jag är ju själv stockholmare, men jag är inte överförtjust i den typen av stockholmare som vistas på ön under denna vecka. Alla priser på nattklubbarna skjuter i höjden (4x så mycket som det kostar i vanliga fall), åldersgränserna höjs och det är FULLT med folk vart man än går. Jag ska hålla mig utanför Visby nästa vecka, för det sista jag vill träffa är en kille med putande läppar och "backslick" som säger "Jag kommer från Östermalm".

Nu har jag nog fått ut mig vad jag tycker om den veckan, någon som håller med eller tycker precis tvärtom?

Dags att äta SEN frulle och sen sola =)! See ya!
/Elin



Dagens enkla outfit

Min cykel-outfit ;)


Linne - H&M (NYTT)
Shorts - H&M

Elin

090711

Det har varit en solig och underbar dag idag, tyvärr har jag missat det eftersom jag jobbat 10-18 =(. Jag håller verkligen tummarna för att det är soligt imorgon, för då är jag ledig =)! Dock är jag bara ledig från mitt "riktiga" jobb, men det blir ingen lugn stund för det inte...Listan är lång ;). Först och främst ska jag sova ut (!), är helt slut på kvällarna efter bara några få timmars (7) sömn och det ska bli skönt att inte vakna av väckarklockan. Sedan blir det en löparrunda, ska bli jätteskönt. Det andra jag ska göra under dagens gång är att handla mat till kvällen och laga den, städa bilen (bilarna?), städa mitt rum och sola (om vädret tillåter). Ser fram emot en ledig dag ;)!

Imorse tog jag "sovmorgon", vilket betyder att jag inte gick upp med tuppen för att röra på mig. Klev dock upp vid kvart över 8, åt frukost och gjorde mig iordning. Dagens outfit får ni se i nästa inlägg =). Cyklade till jobbet idag (stolt), det tar ca. 30 min dit och 30 min hem. Så det fick bli dagens motion! Det får bli cykel på måndag också, då är passet bara från 11-17 =). I alla fall så jobbade jag, sen när jag kom hem var det middag. Mumsigt! Mami, papi och jag gick sedan iväg för att kolla lite på Smaklösa. Dem är verkligen inte bra! Men det var väl roligt att se lite, sen gick vi hem igen =P. Fastnade framför tv:n och blev kvar där ett tag. Såg bland annat filmen Proof med Gwyneth Paltrow och Jake Gyllenhaal. Den var verkligen bra (!). Jag missade de 10 första minuterna, men kom snabbt in i filmen. Den var spännande och intressant. Har aldrig tänkt på att dem två är så bra skådespelare, riktigt imponerad. Rekommenderar verkligen denna film, se den!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa nya numret av VeckoRevyn =)

Jessica Simpson - Vilket fetto! Läs! =)

/Elin

Ps. Tänkte bara svara på den fina kommentaren jag fick i förra inlägget. Jag pluggar till personalvetare. Det innehåller en massa olika delar som psykologi, sociologi, ekonomi, hälsa osv. En superbra utbildning! Kram Ds.


När jag blir stor...

...vill jag jobba med något som jag tycker är kul! Min dröm för tillfället är att jobba med idrott- och hälsofrågor på ett företag. Vara ansvarig för personalens hälsa helt enkelt. Drömmen vore att blanda föreläsningar, enskilda samtal och personliga träningspass, hur underbart vore inte det? Det är mitt mål med min utbildning, att skaffa mig en bra grund och sen bygga vidare på den (allra helst åt detta håll).

Det är verkligen svårt att veta vad man vill med sitt liv. När jag var 15 och skulle välja gymnasium ville jag bli journalist och valde därför samhäll med inriktning journalistik och media. Det visade sig vara ganska tråkigt och vi hade dessutom mycket dåliga lärare vilket inte gjorde saken bättre. Nej, journalist var inget för mig, även om jag älskar att skriva och prata ;)! Sen hoppade jag vidare i 3:an på gymnasiet till att vilja bli mäklare. Sälja fastigheter till människor. Detta var en stor dröm som jag överlade länge, tänkte söka in till KTH efter 1 år på ICA, men började se nackdelarna. Även om det känns långt bort just nu, så måste man ju tänka lite på framtiden. Om (när) jag skaffar barn och familj så vill jag helst inte vara uppbunden kvällar och helger. Jag vill inte vara en mamma som aldrig är hemma med sina barn, jag vill ha ett 9 till 17 jobb (vardagar) och åka hem och äta middag med min familj. Så är det bara! Då var det alltså dags att söka efter något nytt, vad passade mig?! Min tanke föll självklart på hälsa och idrott, allt med träning och kost tycker jag är roligt och intressant. Men PT (Personlig tränare) känns inte som ett heltidsyrke, utan mer som en hobby. Sökte faktiskt Arbetsterapeut programmet som 4:e alternativ och det enda problemet med det var att det låg i Norrköping och Richard befann sig i Linköping =(. Vad skulle man då kunna bli då? Att jag hamnade där jag hamnade idag är en ren slump, men jag gillar det! Det är en bred och eftertraktad utbildning som är toppen att ha på sitt CV. Så i 2 år till ska jag befinna mig i Linköping, sen får vi se vad som händer...det får tiden utvisa! =)

Det är spännande att prata om livets tankar och ändringar, men nu ska jag gå över till min dag istället. Jobbade som sagt från 10-19 och det gick bra. Lite seg och trött var jag allt när jag kom hem. Blev bjuden på 3-rätters middag och det var supergott =). Sen satte vi oss hela familjen och spelade Stockholmsspelet och det är lite långtråkigt, men man lär sig ganska mycket. Jag och mami fortsatte upp till tv:n och slog igång Singstar idag igen. Mer än så har jag inte hunnit göra och nu är jag MEGAtrött efter att bara ha sovit 6 och en halv timme i natt. Imorgon får jag lite sovmorgon, tänkte nämligen cykla till jobbet =).

God natt kära läsare <3.
/Elin


090710

Gissa vad jag gjort!? Varit ute och sprungit såklart! Känner mig otroligt duktig och hurtig =). Den här rundan var verkligen efterlängtad och välbehövlig. Känner mig genast lite piggare.

Klockan ringde 07 och jag var som vanlig väldigt morgontrött. Kollade ut och ser att solen skiner =) samtidigt som det blåser. Jag såg min chans att få några solstrålar på mig, så jag hoppade i träningskläderna och gav mig ut.


Här är jag innan löparrundan. Morgontrött, osminkad och blek =(. Vilken osnygg kombo!

När jag hade sprungit var jag HELT slut! Det kändes i hela kroppen att det var ett tag sen jag sprang. Nu har jag lovat mig själv (och er) att jag ska skärpa mig med allt vad träning och kost innebär. V. 30 kommer mina underbara tjejkompisar hit och det är ju bara 1 vecka tills dess. Borde jag inte kunna skärpa mig en vecka i alla fall? Inte äta en massa snask och försöka köra regelbundna löparrundor. Jag lovar er här och nu, jag ska INTE äta något snask fram till måndag v. 30 och dessutom röra på mig! Jag "hör av" mig om det går åt skogen ;).


Såhär glad och svettig är jag efter en härlig löparrunda på 45 min =). Körde även sit-ups, knäböj, armhävningar och "gång i trappa" efteråt.

Nu har jag precis duschat och ska skutta ner till köket och äta lite frukost. Som ni vet så jobbar jag 10-19 idag, så vi hörs ikväll =). Ha en fin dag! Hoppas ni också får lite solstrålar på er <3.
/Elin

ABC

...du är mina tankar. Denna låt kom upp ett antal gånger när jag, mami och syster sjöng singstar ;). Vi gick igenom nästan alla skivor vi har, Svenska hits, R´N`B, Legends, 80's osv. Väldigt roligt och "otroligt" vackert lät det =P.


Me in action ;)...mycket elegant (notera samma outfit som gårdagen).

Har alltså haft en mysig kväll tillsammans med mami och syster. Vi åt supergoda scones (som syster bakat) med te och lemonad (som syster gjort själv). Till efterrätt åt vi muffins, även dem hade syster bakat. Duktig och huslig blir hon när hon kommer till ön ;)! Bra med någon som tycker sånt är roligt =). Själv har jag jobbat 10-19 och det gick bra. Lite segt med en sån lång dag, men det gick hyfsat fort i alla fall. Imorgon är det fredag och då är det samma tid som idag jag jobbar, hoppas jag orkar upp vid 07 och ge mig ut och springa imorgon i alla fall. Är det samma väder som imorse är nog risken väldigt liten =(. Något motionstips att göra inomhus när det är dåligt väder?

Ska alldeles strax bädda ner mig i min sköna säng. Är helt slut! Ska först rekommendera en liten grej jag köpte med mig hem från min och Ellens shoppingrunda i lördags.

Det är ett "Hand travelkit" som innehåller nagelborste, nagelbandspinne, nagelfil och handkräm. Det är verkligen ett superpaket och till vilket pris dessutom. Det ursprungliga priset var 50:- (på H&M) och jag köpte det på rea för 25:-, 25 kr bara!!! Det är som hittat och det är perfekt här på Gotland =). Har precis tagit bort mitt röda nagellack och filat, petat ner nagelbanden och målat på genomskinligt nagellack (kan inte ha färg på jobbet, blir bara fult).

Sovtime! God natt!
/Elin


På hemgång från Burmeister första kvällen =).

090709

Vilket himla skitväder =(! Jag brukar alltid (ja, faktiskt) hålla mig till det jag bestämt mig för när det gäller min träning, ska jag springa, så gör jag det. Men när man vaknar vid 07 av typ storm och spöregn så hade jag bara ingen lust att ge mig ut =(. Känns jättetråkigt, för jag ville verkligen! Istället bäddade jag ner mig under ett duntäcke och sov vidare (det var inte helt fel det heller).

Snart dags att göra iordning sig lite inför jobbet. Känns ändå helt ok när vädret är som det är. Imorgon ska det bli sol och då är det bara varmt och tråkigt att vara inomhus och jobba...På söndag när jag är ledig beräknas det bli 20 grader och moln (igår stod det 15 grader och regn), då hoppas jag verkligen att solen tittar fram, snälla? Annars får det bli brun-utan-sol resten av sommaren =P.

Dags att göra lite nytta! Ha en fin dag trots ovädret =(.
/Elin


Jag i Almedalen =)

Spring i benen...

...jag vill ut och springa! Det var nog minst 2 veckor sedan sist och jag har bara gått en massa promenader sedan dess. Det är roligt om man har någon att gå med, men annars är det lite långtråkigt efter ett tag. Funderar på att gå upp med tuppen vid 7 och gå ut och springa imorgon i regnet, vad tycker ni? Jobbar 10-19 och jag kommer aldrig orka springa efter det! Jag är så himla sugen på att röra på mig, så jag tror faktiskt att det får bli så...

Hittade lite bilder på outfits jag har på mig när jag springer ;)

Bild från våren 2008


Bild från våren 2009


Bild från våren 2009

Blir så sugen på att springa när jag ser dessa bilder =). Det får bli en runda imorgon innan frukost, dags att lägga sig nu då!

Sov gott Sverige, här ÖSregnar det (mysigt).
/Elin


Liten låt att muntra upp sig med =)...jobbigt i början, men bra efter några gånger ;)



Förevigt!

När regnet ÖSER ner utanför fönstret och det är småkallt (springer runt i min rosa mjukisdress) undrar jag genast vart sommarvädret tagit vägen? Idag damp även höstkatalogen från Ellos ner i brevlådan med höstkläder =(. Jag vet ju att dem brukar dyka upp nu, men lite deprimerande är det faktiskt. I vanliga fall brukar jag lägga undan den och läsa i Augusti, men eftersom vädret är som det är så passade jag på ;). Mycket brunt lade jag märke till, inte riktigt min typ av färg. De hade mycket snygga träningskläder från Adidas. Bland annat denna snygga hoodie;

499:- från ellos.se höstkollektionen.

Med det jag skrev ovan menar jag att sommaren och ledigheten inte varar förevigt. Man ska ta vara på den ordentligt. Jag har verkligen vistats utomhus när solen varit framme, badat och solat. Ändå saknar jag solen och det känns inte som jag tog vara på den...aldrig blir man nöjd =P! Egentligen är det lite mysigt med regn för då kan man sitta inne och glo på film utan dåligt samvete, men man saknar ganska snart solen och värmen igen =(.

Som jag berättade tidigare springer jag runt i min rosa mjukisdress från H&M (Betty Boop). Byxorna har jag haft länge, men tröjan kom jag över när Ellen och jag var och shoppade, på rea dessutom =). 98 pix, var "tvungen" att slå till. Visst är den (jag) söt? ;)


Tog en bild idag också när jag väntade på planet, tycker faktiskt att jag ser hyfsat pigg ut också! Somnade ju halv ett i natt och gick upp halv sju...gissa om jag var trött. Blir tidig sänggång idag *gäsp*.

Körde samma skjortklänning som igår, men idag matchade jag med svarta leggings istället för jeansleggings.

Nu fortsätter vi givetvis med de sista Gotlandsbilderna från min weekend med Ellen (för er som missat det)...

Party 2 - Trötta, men snygga ;) partybrudar i blått efter ännu en kväll på Burmeister! Min klänning är köpt i USA (på forever 21) och väskan är från H&M.


Smile - Jag ler ALLTID när Ellen är i närheten, hon får mig verkligen att skratta!


Ett, två och tre - Vi sträcker på oss och ler, precis som det ska vara =). Mina skor är från Skopunkten.


Hemresa - Visst har jag och Ellen lite packning? Ellen var här en weekend och jag var borta måndag och tisdag ;). Klädseln för dagen är H&M från topp till tå, bäst att köra samma =P!


Picknick innan båten - Hemmagjorda mackor med salami och brieost och en cider. Lite kyligt så jeansjackan från Gina Tricot åkte på =).


Glass - på Sveriges största glassbar med 100 sorter att välja på. Jag <3 den riktigt svarta lakritsglassen, den är drömgod. Vi avslutade vår underbara weekend med lite glass, sen promenerade vi till båten och åkte till Nynäshamn.

TACK Ellen för en UNDERBAR helg, för att du är en underbar fotograf (och för att du har kameran med dig hela tiden) och för att du är min vän <3. Du har en speciell plats i min hjärta och jag tänker mycket på dig!

Tänkte berätta om en sak som hände mig och Ellen när vi var på Kallis. Vi kom efter after beachen dit och det var inte så himla mycket folk, så vi köpte varsin alkoholfri drink och la oss i sängarna (som jag sa tidigare). Bredvid oss låg det tre killar (lite äldre...) och dem sa att dem kunde fotografera oss med Ellens kamera istället för att vi bara skulle fotta varandra, toppen tänkte vi och slängde dit kameran. Dem tog lite bilder och sen började vi snacka. Dem var jättetrevliga. Den ena var advokat, den andre pilot och den tredje jobbade på en nyhetstidning. Jag väljer att inte gå in på identitet eller visa bilder för att jag är en sjysst tös (hoppas det uppskattas...). Det visade sig att killarna (eller ska jag säga männen?) var 32, alltså 11 ÅR äldre än mig och Ellen. Vi brydde oss inte om det eftersom vi båda har pojkvän, så vi pratade inte med dem för att flörta. I alla fall, jag ska komma fram till det jag ville berätta. En kille, vi kallar honom Johan, flörtade ganska mycket med mig. Han frågade om jag ville krypa ner under filten bredvid honom (NEJ tack!), han sa att jag var söt, att jag hade en atletisk (?) kropp osv. Efter ett tag spårade allt ur...från deras sida! Dem började fråga en massa "snuskiga" saker och det kändes lite väl. I alla fall så såg vi dem här killarna på Burmeister på kvällen igen och då såg jag att "Johan" hade ring på fingret!!!!!!!!!!! Va?? När han hade gått hem och lagt sig gick jag fram till en av de andra killarna och frågade om han var gift/förlovad? Då svarar killen "Han är gift och har en son på 2 1/2 år". Jag vart helt chockad. Tycker ni verkligen att det är okej att en gift kille (man) med barn åker ner till Gotland en weekend och raggar på småtjejer som är 11 år yngre och det var inte lite han höll på...Vilket as rent ut sagt. Jag önskar att jag hade hans adress så jag kunde skicka ett vykort och "tacka för den underbara helgen på Gotland"...jag skulle inte ha dåligt samvete, för jag tycker synd om hans fru. Jag berättade för killarna om min blogg och jag HOPPAS att du, "Johan", läser detta....för ditt beteende är verkligen inte ok! Skärpning om du vill behålla din familj.

Nu fick jag sagt det jag ville. Vill gärna ha kommentarer på detta, tycker ni att det är ok att göra som han gjorde eller gjorde han fel (som jag tycker)?? 

/Elin


090708

Tebax på Gotland =)! Skönt, men samtidigt så tråkigt =(. Dagarna i Stockholm gick för fort, hade mer än gärna stannat några dagar till. Men jobbet kallar ;) och jag behöver pengar. Nu blir det supermycket jobb denna och nästa vecka, sen är det en veckas ledighet då tjejerna kommer. Det ser jag väldigt mycket fram emot.

Flygresan hit gick jättebra trots min stora flygrädsla. Det är dessutom ett pyttelitet plan man flyger hit...mindre roligt =P. Lite tråkigt att lämna solen i Stockholm och komma till molnen på Gotland, dock är det ungefär lika varmt =). Sen blev det taxi från flygplatsen in till Visby och där bytte jag till buss. Kom precis till villan och sitter just nu och äter lite gott. Börjar jobba kl 12, så måste åka 40, först lite mer bilder från min weekend med Ellen!


Kallis - Avnjuter en kall, alkoholfri drink på de sköna sängarna =).


Frusen - Kröp ner under en filt när det blev lite kyligt ;).


Bye bye - På väg hem från Kallis. Glada, men grymt hungriga =(.


Romantisk middag - Svängde förbi ICA Maxi på vägen hem och handlade med oss lite gott. Vi var superhungriga (efter att inte ha ätit någonting mellan 12-21) och trötta. Smaskigt!

Fortsätter med mer bilder ikväll =). Ha en fin dag!
/Elin

Dagens somriga outfit...

...trots det dåliga vädret =(!


Örhängen - Åhlens
Skjortklänning - Gina Tricot (NY)
Väska - Åhlens
Jeansleggings - Vila Outlet (NYA)
Tygskor - H&M
Tröja (i handen) - Adidas

/Elin


090707

Börjar med dagen och avslutar med lite härliga bilder från min weekend med Ellen =).

Min dag
började ganska sent med frukost och mys med Richard =). Sen åkte han och tränade samtidigt som jag gick och mötte upp B vid hennes bil. Vi åkte till centrum och handlade lite jordgubbar som jag tog med mig till E och mötte även upp Ellen för att få alla bilderna från Gotland <3. Tack! Vidare till E på fika efter det, mysigt =).




Min otroligt söta och snygga vän E <3.

Satt och pratade, kollade på bilder och skrattade. Vad roligt att träffa E, A och B igen =), så längesen sist! Men om BARA en och en halv vecka kommer tjejerna ner till mig på Gotland och gissa om jag längtar. Vid 18 började vi röra oss hemåt och då åkte jag och Richard iväg och handlade lite mat med oss hem =). Åt, tittade på tv och kramades. Är lite kramsjuk nu när jag åker tillbaka till Gotland igen och ser då inte pojken på 1 månad =(. Nyttigt, men skitjobbigt! Vid strax efter 20 kom mami och syster och hämtade upp mig. Vi åkte till nya lägenheten där jag befinner mig nu, i min säng =). Det är så otroligt fint och mysigt här, ska lägga upp bilder när allt kommit på sin plats så får ni se. Här kommer de garanterat att trivas och jag ska hälsa på mycket ;). Hehe...

Imorgon bär det av till Gotland igen, flyget går kvart i nio. Sen börjar jag jobba vid 12, ser jag väl inte sådär jättemycket fram emot, men men...money money money ;). När det ändå regnar kan man lika gärna jobba =).

Ååååå, jag saknar redan Richard. En månad!?! Bittert!

Nu till bilderna ni har längtat efter ;)...eller? Gotland with Ellen!

Första partykvällen - Damer klädda i svart =). Jag bar en svart klänning inköpt på H&M och klackar från Skopunkten.


Almedalen - I väntan på vårt bord gick vi en promenad =).


Love - Fullkomligt älskar denna bild, visst är den fin?


Mat - En stor tacotallrik avnjöts på restaurangen Joda i hamnen. Mums!


Vårt tecken - Jag och Ellen tog en promenix efter maten.


Sarah Dawn Finer - på favoritklubben Burmeister (ett MÅSTE om du besöker Visby)


Det berömda kortet - med Blondinbella. En rolig grej bara ;).


Redo - för Kallis (Kallbadhuset). Söta Ellen i supersnyggt linne från Vila.


Redo nr 2. - för Kallis =). Solglasögonen från H&M, Skjorta (lånad av pojkvännen) från H&M, Jeansshorts från H&M, Fransväska från Lindex och nyköpta skor från Vila.

Lägger upp mer bilder imorgon när jag har lite tid över =). Nu är det läggdags, blir väckt halv 7 =(. Sov gott Sverige!
/Elin

"Give me a call"



Låten som spelas mest och högst på Spotify just nu ;). Me like <3.

Hittade HELT underbara skor på skotrend.se. Jag är inne i min skoperiod nu. Jag är galen i skor ;). Har köpt massor =). Kolla in dessa snyggingar och sukta efter dem precis som jag ;).

  

/Elin




Dagens shoppingoutfit =)


Klänning/Tunika - Gina Tricot
Kofta - (lånad av pojkvännen) H&M
Leggings - Gina Tricot
Bälte - H&M
Skor - H&M (nya and me love)

Lite tråkig outfit, men med piffiga skor och kofta ;).
/Elin

090706

Tiden bara rusar iväg när man har roligt (!). Jag har haft en HELT underbar helg med Ellen. Vi har hunnit med så mycket att jag är helt slut i kropp och mage (har skrattat så mycket att jag har magknip =P). Vad länge vi kommer leva Ellen med alla dessa skratt ;). Jag vet inte vart jag ska börja eller sluta när jag ska skriva om vår otroliga helg. Jag väntar med att gå in i detalj på allt innan jag har alla supersnygga bilder som tagits, ni vet en bild säger mer än 1000 ord. Jag sammanfattar det kort med att från fredag till söndag har vi partat (nyktra) två dagar, sett Sara Dawn Finer och Snook, tagit kort med Blondinbella (=P), shoppat, ätit glass, dansat sönder våra ben i högklackat, gått långa promenader, solat, badat, ätit jordgubbar, haft picknick och åkt båt tillsammans. På TRE dagar! Jag kommer minnas den här helgen i resten av mitt liv. Tack Ellen för att du finns och förgyller mitt liv. Nästa år blir det två gånger du får komma ner och hälsa på ;). Haha...Som sagt, mer detaljerat kommer senare tillsammans med bilder.

Vi börjar med en liten bild på min outfit när vi shoppade i lördags. Snygg och enkel =).

Solglasögon - H&M
Linne - H&M
Fransväska - Lindex
Shorts - H&M
Tygskor - H&M


Idag befinner jag mig i Stockholm hos pojkvännen =). Det är HELT underbart att vara hemma en sväng! Jag vaknade vid 10 och sms:ade med B. Vi bestämde oss för att åka och titta på lägenheten som min familj precis flyttat in i. Så himla fint =), är superavis. Sedan åkte vi vidare till Täby Centrum och jisses, det blev shopping vill jag lova =P....(och jag var inte värst!). Det var mycket bra rea nu faktiskt.


Köpte denna sjukt snygga jeanskjol på Zara för 200:- på rea =). Linnet var inte rea, men kostade 70:- på H&M


Denna coola topp köpte jag på H&M för 98:- på rea (kostat 249:-). Matchar med någon typ av jeansunderdel.

Köpte även en svart t-shirt till "basgarderoben" på rea också och en blommig skjortklänning på Gina Tricot. Tänkte ha på mig den imorgon, så då får ni se ;). Vad roligt det är att shoppa, jag älskar det <3! Och sällskapet var ju underbart dessutom, min älskade B <3. Vi åkte sedan till mataffären och handlade lite, sen har vi grillat och haft myskväll hemma hos pojkvännen med hans kompisar =). Haft superduper trevligt och B får jag träffa imorgon igen =D. Och E =D. Det är så roligt att vara hemma och hälsa på. Jag får träffa mina älskade kompisar och min lilla pojkvän, jag trivs som fisken i vattnet ;).

Jag har blivit "beroende" av en sak =P....och det är inte bra ;). Jag fullkomligt älskar tidningen CHIC. Den innehåller massa bra shoppingtips med snygga budgetmärken som passar mig. Jag blir så otroligt shoppingsugen när jag läser tidningen (inte bra =P).

Jag sparar det nya numret för att det är så himla roligt att bläddra i ;). Läs den om du inte gjort det!

Nu ska jag börja avrunda detta inlägg med en bild på en snygg outfit som jag provade på Gina Tricot som jag fullkomligt älskar, men inte köpte =(....(jag ångrar mig lite).

T-shirten kostade 49:- (på rea) och shortsen 199:- (ej rea). Är supersugen =S! Ringen kommer från H&M och är ny (köpte med Ellen), armbanden (svart och guld) kommer från MQ och det zebra-mönstrade är från Santorini (en grekisk ö) som jag fick i present av Ellen =). 

Dags att sova snart, är supertrött =(. Avslutar med att lyssna på min och Ellens "låt" ;), njut!
 


/Elin

090703


Ellen är HÄR!!!

Det är helt underbart att ha en vän här, en person i sin egen ålder som man kan skvallra och snacka strunt med (ta inte illa upp ni andra, ni är bäst i lagom doser =P)...hehe. Igår åkte jag och hämtade lilla E vid båten, åkte hem och satte oss och snackade och drack te =). Vi bäddade ner oss i sängarna, men kunde inte sluta prata =P. Var ju så himla längesen vi sågs, vi har massor att snacka om. Somnade vid strax innan två...

...och vaknade av klockan vid 09. Gick upp och var hurtiga ;). Gick en långpromenad på 1 timme och 30 min. Vi var svettiga, brända och helt slut när vi kom hem =P. Hoppade i plurret och käkade sedan mycket god frukost. Gjorde oss iordning efter det och åkte till Klintehamn. Köpte lite frukt och Aloe Vera-kräm till våra "brännskador". Åkte sedan vidare till en gårdsbutik som säljer jordgubbar, köpte med oss två liter som vi åt till lunch ;). Smaskens! Me <3 jordgubbar. Nu har vi tagit det lite lugnt, solat och läst massa tidningar. Skönt och slappt!

En röd Elin.

Ikväll blir det utgång =). Ska bli toppenskoj. Först middag på någon bra restaurang i Visby och sen dansa dansa. Jag låter bli alkoholen ikväll och kör bil hem, skönt att åka när man vill. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen smörja in mig med Aloe Vera-kräm =). Hörs imorgon!

Elin och Ellen (och en liten Richard) när det är time to party!


/Elin

Ps. Glömde berätta! Jag (eller mamma...) hittade en biljett hem till Stockholm samtidigt som Ellen åker hem, hur underbart är inte det? Åker tillbaka till Gotland på onsdag morgon, jobbar onsdag vid lunch. Ds.

090702

Ändring Ändring! Eller inte =(. Började för tredje gången att designa min blogg lite mer personligt, men det är så svårt och tar tid =(. Syster kanske vill ställa upp och hjälpa till? Hon är grym på sånt! För tillfället får ni nöja er med det "gamla" ;).

Vaknade av klockan som ringde vid 09. Slängde mig på datorn för att kolla efter biljett, ingen som har avbokat =(...hjälp! Några dagar till kan jag vänta, annars vet jag inte vad jag gör =(. Började även som sagt med att designa en ny blogg, men det gick ju åt skogen. Ska gå upp och äta frukost och sen börja måla istället =).

Börjar jobba vid 15 och ikväll kommer E hit! Ser jättemycket fram emot helgen =). Du är så välkommen!

*Gäsp gäsp*
Ha det bra idag!
/Elin


Vill bada!! Det är varmt...

Nymålat!

Nu är jag klar att sova =). Har duschat, borstat tänderna och tvättat bort sminket. Så det är bara för mig att sova!
Först vill jag ju blogga lite, kolla läget på internet och ringa Richard. Så det blir nog inte sovtime fören om ett litet tag ;).

Höll på med målningen av huset i 2,5 timme för att få klar ena sidan av huset. Blir faktiskt väldigt snyggt, men det ska målas två gånger och jag förstår nu varför ;). Ytan under färgen är olika mörk på sina ställen, men det blir nog grymt efter andra gången =). Här ska ni få se mitt fina verk ;)...

Fint va? Runt fönstret har jag inte målat ännu, får bli imorgon kanske ;).


Skillnaden, redan efter en gång =)!

Är du stolt över mig nu pappa? =). Visst är jag duktig?

Det har varit en varierande jobb- och slappdag idag. Har jobbat ganska mycket, 5 timmar på affären och 2,5 timme hemma. Helt ok! Är dock lite irriterad eller snarare nervös över att inte få en biljett hem till Stockholm på söndag. Jag vill "hem" =(! Jag får ångest över att inte få träffa pojkvännen fören 4 augusti, så det är bäst att det blir en biljett ledig snart. Jag är som en hök på hemsidan ;). Mer info kommer =).

Avslutar kvällen med en "snygg" bild på mig in action. God natt!


/Elin

090701

JULI!!! Ny månad, nya tag och massor av roligheter =).
Sitter för tillfället och gäspar för fullt =P, lite seg efter att inte ha sovit så mycket inatt =(. Tänkte snart förbereda mig inför lite målning av huset igen. Jobbade 10-15 idag, så lite pengar har jag tjänat redan ;).

När jag var på jobbet fick jag reda på mina arbetstider för v. 28 och 29. Mycket mer än innan, vilket är superbra! Nästa vecka (28) är jag ledig måndag och tisdag och min plan är att åka hem till Stockholm en kortis. Från söndagkväll till onsdag morgon är det tänkt, men mitt stora problem nu är att det inte verkar finnas några biljetter =(. Så vi får se hur det blir med den trippen...Vill hem till min gosse och mina kompisar (!).

Imorgon dyker E upp här på ön och det ser jag verkligen fram emot =). Dock ser väl vädret inte ut att bli så lovande, eller i alla fall inte i helgen =(. Vi får passa på att sola och bada på fredagen, sen kör vi shopping och seightseeing resten av helgen ;). Det blir nog en mysig helg, har ju grymt sällskap =). Ses imorgon gumman!

Skorna som jag berättade om igår är nu bytta och i rätt storlek =). Kolla in dem snygga bootsen, vad tycks?



Snygga stövlar/boots att ha över stuprörsjeansen i höst =). Tidigare pris 500:-, nu 200:- på Vila Outlet.

Nu är det VERKLIGEN dags att börja måla ;). See yá!
/Elin


RSS 2.0