21 April 2010


Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag. Om vi bortser från idag, visst har jag blivit bättre på att uppdatera bloggen? Skriver ju runt 5 inlägg varje dag och det tycker jag är ganska bra :). Aja, till något helt annat. Idag gick jag upp med tuppen efter 7 timmars sömn och läste lite i boken, åt frukost och fixade iordning mig. Cyklade med Ameli till skolan för föreläsning, lunch och sedan dugga. Klarade duggan och cyklade sedan hem med L i klassen.

Väl hemma har jag pratat med Ellen, Emelie och mamma i telefon i omgångar och har därför inte hunnit skriva tidigare. Om ett tag ska jag iväg på Step, förhoppningsvis med Hanny :). Ska bli skönt att röra på sig lite. Däremot har jag börjat känna av att det gör lite ont i sidan på låret, inuti. Kan det vara en muskelinflammation? Funderar på att åka förbi mataffären på vägen hem och köpa med mig voltaren och smörja in med. Hoppas det är något som går över fort.

Vill även skicka en hälsning till min vän Julia. Hon ska komma hit i helgen och nu har hon fått så otroligt ont i ryggen vilket känns jättetråkigt :(. Jag skickar ett stort KRYA på dig <3 och hoppas att hon är pigg och kry i helgen.

/Elin

Kommentarer
Postat av: Julia

Julia hälsar tillbaka att hon tycker Elin är världens finaste! <3

2010-04-22 @ 23:25:42
URL: http://juliaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0