14 April 2010

Vaknade av sol idag igen :). Termometern visar 10 grader och det känns superhärligt! Jag älskar våren som börjar gå mot sommar :D. Har varit vaken en stund nu och hunnit sminka mig, sätta på mig kläder och sitter nu och äter frukost samt bloggar. Som ni vet från förra inlägget är det seminarium som gäller nu på morgonen där jag ska prata :S (nervöst och prata inför folk, men det kommer gå bra!). Efter blir det lunch, tänkte försöka sätta mig i solen och äta :). Grupparbete it is efter det, vi har sagt till senast 16, men man kan ju hålla tummarna att vi blir klara med det vi ska göra idag lite snabbare. Vill ju sitta utomhos och läsa i boken istället ;).

Imorse när jag vaknade var jag så sugen på att ha på mig mina blåa chinos istället för kjolen jag lagt fram. Provade chinosen och de var jättefula på :(, de är alldeles för stora, så det är typ värsta "hänget". Jag skriver detta för att jag är glad samtidigt som jag är ledsen. Många av mina fina kläder är för stora för mig och det gör mig ledsen. Jag är glad för att jag mår bra, har gått ner i vikt och känner mig mer tillfreds med mig själv :). Tog även upp mina trekvartsbyxor (jeansbyxor) som satt jättetight förra sommaren. Fick ligga på sängen och dra in magen för att kunna knäppa. Nu satt de till och med lite löst. Känns helt okej alltså, är på god väg mot BEACH 2010 :).

Hörs senare när jag är hemma igen, önska mig lycka till med seminariumet :).
/Elin


Kommentarer
Postat av: Lacka

Du är så duktig Elin! :) Jag blir motiverad när jag läser om dina "kläd-framgångar" :)

Jag håller på med en partylista på spotify, som du kan lägga in låtar i också om du vill, partymusik till imorgon alltså :) så får du tid över så lägg gärna in lite, så inte bara mina favoriter kommer med ;) http://open.spotify.com/user/lackalejon/playlist/63m6PaLNG0WlA6aOYQH1cg

2010-04-14 @ 16:55:03
URL: http://lackalejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0