April

Jag har så mycket att se fram emot i April och jag tänkte dela med mig av höjdpunkterna i mitt liv denna månad.

Den 15 april ska jag på årets första kravall med Angelica, Richard, Annika, Thomas m.fl. Den heter Dömd. Ska bli roligt att hoppa i overallen igen och dansa lite "hiphop" :).
 

Helgen den 16-18 april kommer min mammi hit <3. Vi ska ha en riktig myshelg. Det var hennes födelsedagspresent från mig och Richard. Så hon och jag ska gå på bio, jag ska bjuda henne på lunch på stan samt att vi ska bjuda på trerättersmiddag. Jag har redan kommit på förrätten, men resten ska jag fundera ut under veckan. Ser verkligen fram emot en mamma-Elin-helg (Richard är också med på ett hörn).

Min otroligt vackra mamma :). Ser jag ut som henne i hennes ålder så skulle jag vara otroligt glad. Hon är så fin!

Helgen den 23-25 april kommer min kompis sedan många år tillbaka, Julia, hit. Vi ska gå ut och festa, gå promenader, äta gott, umgås och bara ta igen en massa prat :). Ska bli sjukt roligt att hon kommer hit.

Söta Julia i Hummlegården under sommaren 2009 :). Fint väder och supertrevligt sällskap!

Helgen den 30 april - 2 maj kommer våra vänner Ellen och Jens hit och hälsar på. Det är Valborg när de är här, så det ska bli riktigt nice. Vi firade valborg med dem förra året också, se bloggen. Vi har i alla fall bestämt att vi ska fira valborg i år genom att grilla på vår takterass och dricka några cider, sedan blir det nog utgång någonstans. Vet ni i Linköping om något är öppet då?

Sommaren 2009 när vi var ute på havet :) Underbar dag!

Vi kommer alltså ha människor hos oss varje helg, men jag tycker bara att det är roligt :). Jag gillar att ha människor runt omkring mig, speciellt de man tycker väldigt mycket om <3. När mamma är här blir det ju väldigt lugnt, men helgerna efter blir det party party :). Då ska jag alltså bli student igen ;), det var ett tag sen jag festade måste jag säga och jag är supertaggad! Vi börjar alltså med Kravall nästa vecka.

Vad har ni för roligt att se fram emot i april?
/Elin

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jättevacker! Vad vill du nu ha?? :P PUSS

2010-04-08 @ 14:26:57
Postat av: Lacka

Det är akuten på Valborg! Kravall :) Sen tror jag NH ska ha någon Valborgsfest också

2010-04-08 @ 17:38:19
URL: http://lackalejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0