Good day


Idag har det varit en riktigt bra dag :). Vädret har varit på topp med sol, blå himmel och runt 15 grader varmt hela dagen. Seminariumet gick bra och vi fick bra och användbar feedback för fortsättningen på vårt arbete. Fick reda på att jag klarade Arbetsrättstentan som vi hade precis innan påsk, inga fler salstentor för mig under denna studietid i alla fall :). Har suttit och solat samt läst i boken (det är därför jag är lite röd på bilden :P). Det enda som inte varit så bra idag är väl grupparbetet, vi var så otroligt sega idag och då går det inge bra. Tar nya tag nästa vecka!

Just nu håller jag på att fixa lite middag till mig och Richard. Det blir vår vanliga specialité kyckling :). Kvällen tänkte jag ägna åt att läsa, kolla på Draknästet samt få upp lite inlägg här på bloggen.

Morgondagen, Torsdag, är fullspäckad för min del. Men bara med roligheter :).
Ska börja morgonen med att simma med Annika vid tio. Sedan blir det nog lunch på stan eller picknick med henne och Thomas :). Ska även försöka plugga samt städa en del innan det är dags att bege sig mot Angelica. Hos Angelica blir det sedan middag och förfest för att sedan gå vidare till kravallen. Det kommer bli "A Good Night" :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0