29 April 2010




Hade en jättemysig kväll hos Angelica igår :). Vi åt supergoda scones som innehöll rågmjöl och citron (smakade faktiskt lite citronmuffins) med philadelphiaost och marmelad. Drack även gott te, pratade massor och kollade på Dirty Dancing 2. En stund in i filmen kommer jag på att jag redan har sett den, men eftersom den är så bra hade jag inga problem att se den en gång till ;).

Idag är det 17 grader här i Linköping :D. Det är bara disig sol, men det gör ingenting. Blir nog jeansjackan eller skinnjackan idag :). Ska snart cykla iväg till skolan för en kort "lektion" och sedan grupparbete. Efter det blir det hem och STORstäda, dock har Richard redan städat ganska mycket. Så det blir till att städa badrummet, tvätta och damma. Ikväll har jag också planerat in ett medelgympapass, men vi får se hur jag känner mig under dagen :). Har ni för planer idag?

Förresten, imorgon är det valborg och då kommer Ellen & Jens hit :). På kvällen kommer även Angelica med co och grillar med oss samt förfestar. Kommer bli en grym dag. Hoppas på bra väder bara :).

/Elin

Kommentarer
Postat av: Lacka

Imooooooorgon! :)

2010-04-29 @ 10:44:11
URL: http://lackalejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0