Jordgubbar



Idag har jag ätit mina första jordgubbar för i år :). Visserligen kom de från Spanien, men ändå. De smakade okej och det fick bli min och Richards nyttiga efterrätt ikväll.

Det har varit full rulle på mig hela dagen. Hade skola på förmiddagen, sedan hem för lunch och storhandling. Har även hunnit vara ute på min första löprunda för i år, duschat, lagat pannbiff och potatis, tvättat kläder samt bytt lakan i sängen. Jag är nöjd med vad jag har åstadkommit idag. Vad har ni hittat på?

Just nu är det paus på Cougar town och efter det är det Christine. Ingen av tjejerna kunde tyvärr komma ikväll :(. En hade blivit sjuk, en annan var jättestressad och den sista var inte överförtjust i tv-programmen. Blir jobbigt om jag verkligen vill kolla och hon vill prata ;). Men förmodligen blir det ost & vinkväll på lördag istället. Ska bli riktigt trevligt.

Aja, imorgon ska jag gå upp ganska tidigt för en lång powerwalk innan skolan :). Sedan blir det en stor frukost med gröt och äppelmos. Tror ni att jag kommer föräta mig på havregrynsgröt på en vecka? Efter det är det fyra timmars föreläsning som gäller och på kvällen ska jag och Richard träffa lite folk i klassen för att äta "flammanburgare" på nattklubben Flamman :). Trevligt trevligt.

Sov gott! Hörs mer imorgon och då ska jag också skriva en recension om boken Ego Woman av Carolina Gynning.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0